اسماعیل عبدی به مرخصی آمد، او باید بدون قید و شرط آزاد شود و چند مطلب دیگر

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

اسماعیل عبدی، دبیر سابق کانون صنفی معلمان تهران بعد از سالها حبس به مرخصی آمد. اسماعیل عبدی زیر فشار خانواده و کارزاری گسترده برای آزادی معلمان دربند به مرخصی آمده است. او باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شود. به اسماعیل عبدی خوش آمد میگوییم که فرصتی شده تا در کنار خانواده باشد. و در خوشحالی خانواده وی برای این دیدار شریکیم. عبدی ۱۹ آبان ۱۳۹۵ بازداشت و در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به شش سال حبس تعزیری محکوم شد .

سپس در اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۹ و در آستانه اتمام شش سال حکم حبس پیشین خود و درست هنگامی که برای تمدید مرخصیِ منتهی به آزادی‌اش به دادسرای اوین مراجعه کرده بود، بار دیگر بازداشت و به زندان بازگردانده شد. حبس مجدد او بابت پرونده‌ای بود که در سال ۱۳۸۹ در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست یحیی پیرعباسی برای او تشکیل شده بود. دادگاه بدوی عبدی را بابت اتهام "تبلیغ علیه نظام" به یک سال حبس و بابت اتهام "افشای اطلاعات امنیتی" به ۹ سال حبس محکوم کرد که این حکم در نهایت در دادگاه تجدید نظر عینا تأیید شد؛ اتهاماتی که اسماعیل عبدی بارها در دادگاه آنها بی پایه خوانده است. 
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ضمن گزارش خبر مرخصی اسماعیل عبدی از زندان  بر مختومه شدن پرونده اسماعیل عبدی و همه معلمان زندانی و فعالین اجتماعی در سراسر کشور تاکید کرده است. کمپین برای آزادی کارگران زندانی همصدا با شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان بر آزادی بدون قید و شرط اسماعیل عبدی و دیگر معلمان زندانی و کارگران در بند و همه زندانیان سیاسی تاکید دارد. 

کمپین برای آزادی کارگران زندانی در ایران
https://free-them-now.com/
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
۲۱ شهریور، ۱۲ سپتامبر  ۲۰۲۳

 


احضار پدر مهسا به رژیم درمانده کمکی نخواهد کرد! 


امجد امینی، پدر مهسا (ژینا) امینی، روز دوشنبه ٢٢ شهریور به اداره اطلاعات سقز احضار شده و یک‌ساعت تحت بازجویی قرار گرفته است تا از برگزاری مراسم سالگرد جانباختن مهسا صرف‌نظر کرده و اطلاعیه اخیر در خصوص برگزاری مراسم را تکذیب کند. بازجویان اداره اطلاعات سقز جنایتکارانه امجد امینی را تهدید کرده اند که در صورت هرگونه «فعالیت، مصاحبه و سخنی» از سوی او و خانواده‌اش در خصوص سالگرد ژینا، «فرزند دیگرش اشکان بازداشت خواهد شد»! 

پاسخ این تهدیدات جنایتکارانه حضور هر چه توده ای تر و وسیع تر مردم بر مزار مهسا در روز ۲۵ شهریور است. رژیم میداند که مردم در سقز و کردستان و سراسر کشور تدارک وسیعی را به مناسبت سالروز انقلاب شروع کرده اند. میداند که اعتصاب عمومی یکپارچه ای در راه است و جلویش را نمیتواند بگیرد. میداند که مراسم بزرگ مهسا به نقطه عطف دیگری در تداوم انقلاب تبدیل خواهد شد. در نتیجه تمام تلاشش را بکار انداخته تا با تحت فشار قرار دادن خانواده این جانباخته عزیز برگزاری مراسم توسط خود خانواده لغو شود. اما در این تلاش نیز ناکام ماند و خانواده مهسا (ژینا) اعلام کردند که مراسم سالگرد مهسا را برگزار خواهند کرد. 

سقز به یک مرکز مهم سالروز انقلاب تبدیل شده و حکومت از جمعیت چه در خیابان چه بر مزار مهسا وحشت دارد. مقامات حکومت پیش خود حساب کرده اند اگر جلو جمعیت را نگیرند بار دیگر شعله های انقلاب همه جا را فراخواهد گرفت و اگر زد و خوردی با مردم صورت گیرد و دست به جنایت دیگری بزنند به جرقه ای در انبار باروت خشم مردم تبدیل میشود. بعلاوه سقز تنها نیست. انقلاب سراسری است محدود به یک شهر و یک استان نیست. ترس سران رژیم واقعی است. موج تازه قدرتمند انقلاب در سقز و کردستان و سراسر کشور در راه است. مردم مبارز کردستان با اعتصاب قدرتمند خود و با حضور گسترده خود بر مزار مهسا و در خیابان های شهرها پاسخ اذیت و آزار و تهدید خانواده های جانباخته را به رژیم درمانده و بی آبروی حکومت خواهند داد. 

کمیته کردستان حزب کمونیست کارگری ایران
۲۱ شهریور ١٤٠٢
۱۲ سپتامبر ٢٠٢٣

 

 

 

تجمعات اعتراضی بازنشستگان کشوری و ادامه اعتصاب ماشین سازی اراک
معلم زندانی آزاد باید گردد
روز ۲۱ شهریور بازنشستگان کشوری شامل معلمان و بخشهای دیگر کارکنان بازنشسته در اعتراض به گرانی و نازل بودن حقوقها و برای پیگیری دیگر مطالباتشان در چندین شهر مقابل صندوق بازنشستگی تجمع کردند. این تجمعات از جمله در شهرهای کرمانشاه، خرم آباد، رشت، ایلام، سنندج، همدان، قزوین و قم برگزار شد. در خرم آباد یکی از معلمان بازنشسته بر اعتراضات وسیعتر برای پیگیری خواستهایشان و شرکت در اعتراضات ۲۵ شهریور  سالروز انقلاب زن زندگی آزادی و گرامیداشت یاد مهسا امینی تاکید کرد و صحبت های او با کف زدن تجمع کنندگان مورد تایید قرار گرفت. در کرمانشاه علیرضا گلی  یکی از معلمان بازنشسته سخنرانی کرد. او در سخنانش از چند رکن اساسی جامعه از جمله آموزش و پرورش، کارگران، بهداشت، آموزش پزشکی و کشاورزی سخن گفت که هیچ جامعه ای بدون آنها قابل دوام نیست و تاکید کرد که اکنون کارکنان این ارکان مهم مورد تبعیض و ظلم هستند. همچنین از  نقش پزشکان و پرستاران در دوره کرونا گفت و به اخراج بهترین نیروها از جمله پرستاران، پزشکان، اساتید دانشگاه و معلمان اشاره کرد و صحبت های او با کف زدن های پیوسته جمعیت همراهی میشد. سخنان او بطور واقعی بر همبستگی و همدردی اجتماعی بخش های مختلف معترض جامعه اشاره داشت.
در تجمعات این روز معلمان بازنشسته شعار میدادند: "تا حق خود نگیریم ساکت نمی نشینیم"، "معیشت ، منزلت ؛ حق مسلم ماست"، "تا حق خود نگیریم، آرام نمی نشینیم"، "بازنشسته داد بزن حقتو فریاد بزن"، "معلم زندانی آزاد باید گردد"، "گرانی تورم بلای جان مردم"، "اجرای همطرازی حق مسلم ماست"، "دولت خیانت می‌کند مجلس حمایت میکند".
علاوه بر بازنشستگان در بخش های دیگر کارگری اعتراضات گسترده است. از جمله اعتصاب دو هزار کارگر مااشین سازی اراک در اعتراض به سطح نازل حقوقها،  طلبهای مزدی و کار برده وار پیمانی و عدم پاسخگویی به خواستهایشان وارد سی و هفتمین روز شد. ماشین سازی اراک کارخانه ای قدیمی  و  با حدود دو هزار کارگر طراح و سازنده مجتمع‌های پتروشیمی، پالایشگاه‌های گاز، پالایشگاه‌های نفت، پل‌ها، نیروگاه‌های برق‌آبی، نیروگاه‌های بادی و کارخانجات سیمان در ایران و خاورمیانه است. اعتصاب این کارگران بدلیل نقش مهم آن در تولید، هزینه سنگینی بر دوش صاحبان کار و پیمانکاران مفتخور گذاشته است. کارگران اعلام کرده اند که تا به خواستهایشان پاسخ داده نشود به اعتصاب ادامه میدهند. حزب کمونیست کارگری از مبارزات این کارگران حمایت کرده و  بر اتکاء آنها بر مجمع عمومی به عنوان مکانی برای حفظ اتحاد و همبستگی مبارزاتی و رسانه های کردن هر روز اخبار اعتراضاتشان تاکید دارد.
با نزدیک شدن به سالگرد انقلاب زن زندگی آزادی و فراخوانهای وسیع مردمی برای گرامیداشت آن، حکومت از وحشت بر آمد دوباره انقلاب با سراسیمگی بسیار بر دستگیری و سرکوبگری های خود شدت داده است. از جمله  روز سه‌شنبه ۲۱شهریور، ۳تن از فعالان کارگری شهر سنندج به اسامی ریبوار عبدالهی، فردین میرکی و اقبال شبانی به پلیس امنیت شهر سنندج احضار شده و مورد بازجویی قرار گرفتند. این نهاد امنیتی نسبت به عدم شرکت در تجمعات اعتراضی این فعالان را مورد بازجویی قرار داده است.
حزب کمونیست کارگری ایران
۲۱ شهریور ۱۴۰۲،  ۱۲ سپتامبر   ۲۰۲۳