این نشست با صحبت های رضا پهلوی که در آن تاکید کرد که هدف این گروه کمک به تشکیل شورای رهبری و تمام آن چیزهایی که می تواند به فروپاشی نظام جمهوری اسلامی کمک کند، به پایان رسید.رضا پهلوی: این اتوبوس مجانی است، نیازی نیست بلیت بخرید. مسیح علینژاد در پاسخ به سوالی که چرا تنها نماینده ای از احزاب کرد در این جمع وجود دارد گفت که این آغاز همبستگی است و بر حضور نمایندگان اقوام در میان همبستگی مخالفان جمهوری اسلامی تاکید کرد.
رضا پهلوی هم گفت برای پیوستن به جبهه مخالفان جمهوری اسلامی نیازی به دعوت نیست و در برای همه باز است.
رضا پهلوی در پاسخ به اینکه چرا تنها نماینده حزبی در نشست امروز عبدالله مهتدی است، گفت لازم نیست منتظر دعوت باشید، بلکه خودتان باید مشارکت کنید. او گفت: «این اتوبوس مجانی است، نیازی نیست بلیت بخرید.»
رضا پهلوی: هر چه بیشتر زمینه ریزش از حکومت فراهم شود،راه فروپاشی جمهوری اسلامی فراهم شده
خشایارجنیدی خبرنگار بی بی سی فارسی در سوالی خواستارآن شد تا در مورد نکاتی که می تواند باعث افزایش امیدواری مردم در داخل ایران شود و همچنین بیانیه اخیر میر حسین موسوی و این که تا چه حد جای همکاری وجود دارد و چقدر اقبال برای این چنین همکاری وجود دارد، پاسخ داده شود.
رضا پهلوی گفت:جهان باید بفهمد که ما متخصصان و کارشناسان بسیاری در حیطههای دولت و قانون و قضا داریم که میتوانند مسیر بازسازی کشور ما را طراحی کنند.
او همچنین گفت هرچقدر بیشتر زمینه ریزش از حکومت فراهم شود، راه فروپاشی جمهوری اسلامی را فراهم کردهایم
https://twitter.com/i/broadcasts/1OdJrByXaEnJX استقبال مسیح علینژاد و حامد اسماعیلیون از پیام میرحسین موسوی
مسیح علینژاد گفت با وجود آنکه میرحسین موسوی باید بابت مسئولیتش در دهه شصت پاسخگو باشد، اما قدم آخری که برداشته و از قانون اساسی جمهوری اسلامی مایه خوشنودی است. او گفت همان طور که ما از خارج تبر میزنیم، آدمهایی که به این حکومت متعلق بودند باید از درون مثل موریانه و کرم آن را سست کنند.
حامد اسماعیلیون هم از پیام میرحسین موسوی استقبال کرد و گفت کسانی که جنایت نکردهاند باید بتوانند به مردم برگردند. او گفت البته چنین کاری سازوکار حقوقی لازم دارد و باید حقوقدانان و فعالان حقوق بشری آن را فراهم کنند.
اسماعیلیون: راهنمایی و متن از داخل ایران میآید
حامد اسماعیلیون در پاسخ به سوالی درباره هدایت انقلاب از خارج گفت: «دهه هشتادیها خواهان زیر و زبر کردن تمام هنجارهای حاکم هستند. دیدگاه دیگری شاید باشد که بخواهد با کمترین هزینه جمهوری اسلامی را تغییر دهد. دیدگاه دیگری مثل نسل من هم شاید باشد که نگران آنارشی و استبداد و تجزیه و امثال آن باشد. ما باید این نگرانیها را برطرف کنیم. جنبشهای خشونت پرهیز برای همین است. من اظهار خوشحالی کنم از آزادی دکتر فرهاد میثمی. کسی که درباره جنبشهای خشونت پرهیز فعالیت میکرد.»
آقای اسماعیلیون گفت متن منشوری که مورد بحث است با راهنمایی و از داخل ایران آمده است.
علینژاد: پس از ارائه منشور همبستگی با رهبران کشورهای غربی دیدار می کنیم
مسیح علینژاد در پاسخ به سوالی در مورد حمایت های دولت های خارجی گفت که پس از «ارائه منشور» همبستگی مخالفان خارج کشور با رهبران کشورهای غربی دیدار کرده و به رهبران کشورها فشار وارد می کنیم که صدای ما را بشنوند.
نازنین بنیادی: اتحادی در دو سوی اقیانوس آرام و متکی به داخل ایران شکل بگیرد
نازنین بنیادی میگوید امیدوار است که در دو سوی اقیانوس آرام اتحادی شکل بگیرد و تمام دولتهای اروپایی و آمریکا و کاناد در هماهنگی با هم و متکی به صدایی که از داخل ایران میآید به راهبردی برای دموکراسی و سکولاریسم برسند.
خانم بنیادی گفت افزایش فروش نفت ایران به چین به معنی تامین مالی سرکوب است. او خواهان فشار حداکثری برای منزوی کردن و بستن این راههای تامین مالی شد.
رضا پهلوی: به قدرت مردم اعتماد دارم
رضا پهلوی در پاسخ به سوالی که قدم های بعدی این گروه چیست گفت برای این که دموکراسی موفق بشود لازم نیست که فقط نهادها را داشته باشیم، باید یک فرهنگی از چندگانگی، تنوع و بردباری ایجاد کنیم.
او گفت به قدرت مردم اعتماد دارم و هیچ توقعی از بقیه (سایر کشورها) نداریم ما به مردم خودمان اتکا می کنیم اما با حمایت شما هزینه آزادی را کم می کنید.
حامد اسماعیلیون: برنامهریزی و سازماندهی کنید
حامد اسماعیلیون در پاسخ به «بدبینی سیاستمداران غربی به انقلاب» گفت: «این طور نیست که انقلاب در دو ماه و یک روز و یک شب به نتیجه برسد. گاهی ممکن است اعتراضات فروکش کند و بعد از آن با موجهای بلند برمیگردد.
او آغاز جنبش انقلابی کنونی را به اعتراضات دی۱۳۹۶ دانست و گفت از آن پس دیگر اعتراضها از چهارچوب جمهوری اسلامی فرا رفت.
آقای اسماعیلیون خواهان آن شد که مخالفان برای موج بعدی انقلاب «برنامهریزی و سازماندهی» کنند تا همه آماده باشند.
رضا پهلوی: اختلافات را کنار بگذاریم و به فکر آزادی باشیم
رضا پهلوی گفت: «در جهان دو دسته افراد را میبینم کسانی که همچنان کینه دارند و مقاومت میکنند در برابر همکاری و هماهنگی. دسته دوم کسانی هستند که میخواهند جزوی از راه حل باشند و میدانند اختلاف نظر دارند، اما این به معنی دشمنی نیست.»
آقای پهلوی خواهان آن شد که نیروهای سیاسی مختلف اختلافات را کنار بگذارند و به فکر آزادی و سربلندی ایران باشند و پس از آن همگی با هم برابر باشند.
او گفت: «وقت آن رسیده که از شعارها بگذریم و آستینها را بالا بزنیم و کارمان را شروع کنیم.»
نازنین بنیادی: لحظه ای تاریخی برای کشور ماست
نازنین بنیادی هم به عنوان سخنران بعدی صحبت هایش را به زبان انگلیسی بیان کرد و گفت: که این لحظه ای تاریخی برای کشورما است.
حامد اسماعیلیون به عنوان سخنران بعدی گفت که هر کسی بخشی از این انقلاب را نمایندگی می کند.
او ابراز امیدواری کرد که بعد از جمهوری اسلامی حقایقی افشا شود و زخم های سرزمین ما التیام پیدا کند.
مسیح علینژاد در ادامه سخنانش گفت که جمهوری اسلامی بیش از «۵۰۰ نفر» را در این اعتراضات کشته است.
او گفت که برای همبستگی باید بر روی اصولی توافق کرد. اصولی مبتنی بر اعلامیه حقوق بشر، اصولی مبتنی بر رفع تبعیض ها، اصولی که هر ایرانی بتواند خود را در آن ببیندو اصولی که پایان ستمگری را تصویر کند.
خانم علینژاد ابراز امیدواری کرد که این اصول تا پایان ماه میلادی جاری منتشر شود.
او گفت که جهان باید خود را باید برای روز بدون جمهوری اسلامی آماده کند.
مسیح علینژاد: حمایت از این انقلاب از مرزها گذشته
مسیح علینژاد به عنوان سخنران بعدی صحبت های خود را با شعار زن زندگی و آزادی آغاز کرد.
او با اشاره به کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، گفت که نام مهسا رمز همدلی میان مردم شد و قتل او انقلاب بزرگی در ایران رقم زد.
این فعال حقوق بشر درادامه سخنانش گفت که این انقلاب با زنان شروع شد ولی حمایت از آن از مرزها گذشت.
پیام گلشیفته فراهانی و علی کریمی: مطرح کردن نوع حکومت خیانت است
گلشیفته فراهانی، ستاره سینما، از طرف خودش و علی کریمی پیامی ویدئویی داده و در آن گفته است که مطرح کردن نوع حکومت در وضعیت کنونی «خیانت» است.
او گفت پس از سرنگونی جمهوری اسلامی میتوان در آن باره رای داد.
خانم فراهانی گفت هر کس که باعث اختلاف در اپوزیسیون شود دارد خیانت میکند.
هنگام سخنان آقای مهتدی، رضا پهلوی به سوی مانیتور برگشته بودImage caption: هنگام سخنان آقای مهتدی، رضا پهلوی به سوی مانیتور برگشته بود
عبدالله مهتدی هم بر همبستگی و اتحاد تاکید کرد و گفت که نوک پیکان باید تنها جمهوری اسلامی را نشانه بگیرد.
او تاکید کرد که کردستان بعد از مرگ مهسا امینی خاموش نماند و «الهامبخش» انقلاب برای آزادی در سراسر ایران شد.
آقای مهتدی تاکید کرد که «جمهوری اسلامی برای دههها روایت دروغینی از مردم کردستان ساخته و پرداخته بود و با زدن انواع انگها جوانان بیگناه ما را اعدام میکرد اما فقط طی چند هفته در انقلاب زن زندگی آزادی قلعه دروغ رژیم فرو ریخت و کردستان نماد همبستگی و چشم و چراغ همه ایران شد.»
او مانند سخنرانان قبل و بعد از خود حرفهایش را با شعار «زن، زندگی، آزادی» آغاز کرد و گفت: «تنها دشمن مشترک که کمر به نابودی همه بسته جمهوری اسلامی است. این انقلاب انقلاب همبستگی است. برای پیروزی باید همبسته و همدل بمانیم و نوک پیکانها در سراسر ایران تنها و تنها جمهوری اسلامی را نشانه بگیرد.»
مهتدی گفت: «همه ما خواهان برابری، رفع تبعیضها و عدم تکرار هر نوع ستمی در فردای ایران هستیم و با پذیرش تنوع و تکثر و احترام به هویتهای گوناگون در ایران دموکراتیک فردا امروز در کنار هم میایستیم. تنها دشمن مشترک ما و نیرویی که کمر به نابودی همه با بسته، جمهوری اسلامی است.»او تاکید کرد برای پیروزی باید همدل و همبسته ماند.
عبدالله مهتدی: از زاهدان تا کردستان و تا تهران و دیگر شهرهای زخمی باید متحد باشیم
عبدالله مهتدی به عنوان دومین سخنران گفت: روزی که ژینا درگذشت کردستان سکوت نکرد و به خیابان ها آمد.
او گفت که جمهوری اسلامی با زدن انواع انگ ها جوانان ما را اعدام کرد .
آقای مهتدی افزود تنها دشمن مشترک ما و نیرویی که کمر به نابودی همه ما بسته جمهوری اسلامی است
رهبر حزب کومله کردستان همچنین گفت برای به زیر کشیدن این رژیم از زاهدان تا کردستان و تا تهران و دیگر شهرهای زخمی ایران باید متحد باشیم.
شیرین عبادی: عبور از رژیم جز با اتحاد و همدلی ممکن نیست
شیرین عبادی: عبور از این رژیم جز با اتحاد و همدلی ممکن نیست. در حال حاضر یک چیز مهم است و آن هم چگونه از شر این رژیم خونخوار خلاص شویم و این خواسته همه ماست.
شیرین عبادی: قطار انقلاب شروع شده و ایستگاه آخرش سقوط رژیم است.
شیرین عبادی به عنوان اولین سخنران گفت انقلابی که مرگ مهسا امینی شروع شده جای ایستادن ندارد و ایستگاه آخرش سقوط رژیم است. او گفت اگر این حکومت توانست بماند به خاطر این بود که ما با هم نبودیم .