از خوزستان چه خبر؟و چند خبر و مطلب دیگر

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

اخبار هفته: واحد خوزستان کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری  ۲۰ - ۲۷ مهر ۱۴۰۳
جمعه ۲۷ مهر- بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای مختلف از جمله در اهواز و شوش در ادامه یکشنبه های اعتراضی خود فراخوان به تجمع داده اند. یک تاکید بازنشستگان در اعتراضاتشان اعتراض به سرکوبگریها و آزادی کارگران زندانی و از جمله آزادی اسماعیل گرامی بازنشسته زندانی است. پنجشنبه ۲۶ مهر- حکومت اسلامی همچنان به کشتارهایش از زندانیان ادامه میدهد.

 انتقال چهار زندانی سیاسی محکوم به اعدام از جمله "علی مجدم"، "معین خنفری"، "محمدرضا مقدم" و "عدنان غبیشاوی (موسوی)" در روز سه‌شنبه ۲۴ مهر به منظور اجرای حکم اعدام از زندان شیبان اهواز به سلول‌های انفرادی در زندان سپیدار، با واکنش های اعتراضی بسیاری روبرو شده است. بر اساس اخبار منتشر شده در این روز، همزمان با  انتقال این چهار زندانی اداره وزارت اطلاعات اهواز تعدادی از زندانیان سیاسی محکوم به ابد، به اسامی سید یابر البوشوکه، عبدالامام زایری، محمدعلی عموری و یحیی ناصری  را که در زندان شیبان محبوس هستند به مدت دو ساعت مورد شکنجه و بازجویی قرار  داده است . هدف از این بازجویی ها بررسی وضعیت زندانیان و جلوگیری از بروز اعتراضات احتمالی در زندان، بدنبال اعدام چهار نفر نامبرده است.  
- سامانه پایش کیفی هوای ایران اعلام کرد که امروز پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۳ هوای ۱۰ شهر در  استان خوزستان آلوده است و وضعیت پنج شهر «ناسالم» و «قرمز» گزارش شده است. تخزیب محیط زیست، آلودگی هوا و  محرومیت از آب سالم از موضوعات اعتراضی مردم در خوزستان است.
‏چهارشنبه ۲۵ مهر
- مهران قره‌باغی، زندانی سیاسی محبوس در زندان شیبان اهواز، با وجود وضعیت جسمی نامساعد، و علیرغم درخواست مکرر وی برای درمان از دریافت خدمات تخصصی پزشکی و اعزام به مراکز درمانی محروم است. او مدت‌هاست از درد شدید چشم رنج می‌برد و تنها معاینات سطحی و تجویز قطره چشمی برایش انجام شده است. محرومیت از دارو و درمان بخشی از شکنجه های جنایتکارانه حکومت در زندانهاست.
- جاسم مقدم  زندانی سیاسی محبوس در زندان شیبان اهواز، پس از پایان دوران محکومیت قبلی خود با پرونده جدیدی مواجه شده که مانع از آزادی وی شده است. او در ۲۸مهرماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در اهواز بازداشت و به کلانتری اهواز منتقل شد. در آنجا تحت شکنجه و بازجویی قرار گرفت و بابت اتهام "همکاری با رسانه‌های معاند و توهین به خامنه‌ای" تفهیم اتهام و به دو سال حبس محکوم شد. بعد از آن در دوم خرداد سال گذشته پرونده دیگری برای وی تشکیل شد و  در این پرونده به محاربه و بغی متهم شده است. اما دادگاهی برای وی تشکیل نشده است و اکنون علیرغم پایان دوران محکومیت قبلی خود  همچنان در زندان است و در  شیبان اهواز بسر میبرد. 
- حوالی ساعت ۱۰ شب وقوع انفجار تانکر و آتش سوزی  در هنگام سوختگیری در پالایشگاه پترو شوشتر، واقع در شهرک صنعتی شماره یک این شهرستان منجر به قتل یک کارگر و مصدومیت ۶ نفر دیگر شد. جان باختن این کارگر را به خانواده اش و به همگان تسلیت میگوییم.
  طبق گزارشات، سه نفر از مصدومین این انفجار بدلیل جراحات و سوختگی ۹۰%، ۸۰% و ۳۰%، به بیمارستان سوانح سوختگی طالقانی اهواز منتقل شده  و حالشان وخیم است. در رابطه با این انفجار محسن قلی‌زاده، مالک پالایشگاه پارس پترو شوشتر، با گفتن اینکه آنها در حال بررسی دقیق میزان خرابی در پالایشگاه هستند از اینکه حدودا ۷۰ درصد مخازن و ماشین‌آلات از بین رفته‌اند سخن میگوید و از امکان راه اندازی خط اول پالایشگاه برای دو ماه دیگر خبر میدهد.  در حالیکه کارگران قربانی نا ایمنی محیط کار شده اند، مدیر عامل بیرحم و جنایتکار پترو شوشتر نگرانی اش خوابیدن تولید است. جالب اینجاست که در همین رابطه وزیر نفت با گفتن اینکه پتروشیمی غیر دولتی است تلاش میکند که خود را  از زیر بار مسئولیت چنین جنایتی کنار بکشد و با وقاحت تمام راننده تریلی را مقصر خوانده و از اینکه آمار آخرین مصدومان را ندارند، خبر میدهد.  این اظهارات همدستی دولت با کارفریان مفتخور را در عدم ایمنی محیط کار و جنایت هر روزه ای که در محیط های کار صورت میگیرد و از کارگران قربانی میگیرد به روشنی نشان میدهد. باید کل بساط جنایت و توحش سرمایه داری حاکم را جارو کرد.
- بنا بر خبرها حیدر دهقان پور کارگر نگهبان خطوط راه آهن اندیمشک که پنج روز قبل هنگام گشت زنی در حوالی تونل شماره ۱۰ بلاک تله زنگ – شهبازان این شهرستان از پرتگاه به پایین سقوط کرده بود، متاسفانه در بیمارستان جان خود را از دست داد. در گزارش این خبر شورای بازنشستگان ایران مینویسد:"حادثه ها برای مردم است. مسئولین جدا از مردم، جدا از حوادث هستند. شرایط کار برای کارکنان  طوری شده کسی که مشغول کار و فعالیت است باید منتظر حادثه باشد. مرگ و آسیب شده بخشی از کار !!!"
- حکم یک زندانی به‌نام  رامین محمدوند که با اتهام "قتل عمد" به قصاص نفس (اعدام) محکوم شده بود، در زندان دزفول به اجرا درآمد. بدینگونه یکی دیگر از قربانیان این سیستم سراپا فقر و بردگی بدست حکومت به قتل رسید.
- معلولان کشور در چندین شهر از جمله در شهر اهواز در خوزستان  در اعتراض به وضع مشقت بار معیشتی، محرومیت از درمان رایگان و با کیفیت و عدم اجرای قانون "حمایت از حقوق معلولان" و سایر مطالبات معوقه خود دست به تجمعاتی زدند.
 سه شنبه ۲۴ مهر 
 -  بنا بر گزارشات منتشر شده، گارد حفاظت زندان مرکزی اهواز (شیبان) سه زندانی سیاسی محکوم به اعدام، علی مجدم، معین خنفری و محمدرضا مقدم را برای اجرای حکم اعدام به انفرادی زندان سپیدار منتقل کرده است. همچنین عدنان غبیشاوی (موسوی) چهارمین زندانی سیاسی در اهواز به سلول انفرادی منتقل شد. به نجات جانشان بشتابیم.
پیشتر در روز ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۱، شعبه ۴ دادگاه انقلاب اهواز علی مجدم، حبیب دریس، سالم موسوی، محمد‌رضا مقدم، عدنان موسوی و معین خنفری را به اتهام محاربه به اعدام محکوم کرده بود. 
قاضی ادیبی‌مهر، رئیس شعبه ۴ دادگاه انقلاب شخصا در زندان شیبان حکم اعدام را ابلاغ کرد
شماری از خانواده های این زندانیان از جمله همسر و فرزند علی مجدم را برای تحت فشار گذاشتن او بازداشت کردند و بیش از ۶ ماه او را در سلول انفرادی نگه داشتند. نهایتاً پس از انتشار اعترافات فرزند و همسرش را آزاد کردند.
دوشنبه ۲۳ مهر
 - بازنشستگان مخابرات در ادامه دوشنبه های اعتراضی خود در اهواز تجمع و راهپیمایی کردند و با شعارهای اعتراض علیه فقر و بی تامین و بساط دزد سالار حاکم  و سرکوبگری های حکومت پیگیر مطالباتشان شدند.
یکشنبه ۲۲ مهر 
--بازنشستگان تامین اجتماعی در ادامه اعتراضات سراسری یکشنبه های خود در شهرهای اهواز و شوش تجمع کردند. در شوش بازنشستگان از کرخه، شوش و هفت تپه جمع شده و دست به راهپیمایی زدند و در تجمع خود ضمن اعلام خوشحالی از لغو حکم اعدام شریفه محمدی، بر آزادی فوری و بدون قید و شرط وی تاکید کردند. همچنین با ابراز تاسف از جان باختن فالح سعدی از کارگران فصلی نیشکر هفت تپه که بدلیل عدم تمدید قرارداد خود از شدت خشم دست به خودکشی زده و جانش را از دست داد، با خانواده وی و کارگران نیشکر هفت تپه اعلام همبستگی نموده و بر پیگیری مسببن این جنایت تاکید کردند. 
- بازنشستگان فولاد همچون هفته های گذشته در اهواز تجمع کردند و پیگیر مطالبات پاسخ نگرفته خود شدند.
شنبه ۲۱ مهر   
- کارگران آبفای ایذه در دوازدهمین روز اعتراض خود بدلیل عدم پرداخت حقوق سه ماه گذشته و معوقات مزدی شان از سال ۱۴۰۰، دست به اعتصاب و تجمع زدند. این کارگران مبلغی بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان طلب عقب افتاده دارند. 
- بنا بر اخبار منتشر شده،  یکی از کارگران فصلی نیشکر هفت تپه  به نام فالح سعدی که بدلیل عدم تمدید قرارداد خود و از شدت خشم دست به خودکشی زده بود، جان  خود را از دست داد.  این موضوع موجب خشم بسیار کارگران شده است. درگذشت او  را به خانواده  اش ، به کارگران نیشکر هفت تپه و به همگان تسلیت میگوییم. سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه  ضمن گزارش این خبر  خواستار پیگرد مسببان این واقعه شد.
 جمعه ۲۰ مهر
- سخنگوی اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مصدوم شدن سه مرد جوان در پی حادثه انفجار در یک معدن سنگ در کیلومتر ۲۰ محور هفتکل-باغملک خبر داده است. این کارگران ۲۴ ، ۲۶ ، و ۳۵ سال سن دارند و به بیمارستان مادر رامهرمز منتقل شده‌اند.  بدین ترتیب بار دیگر کارفرمایان در  معدنی  دیگر جنایت  آفریدند.  با  اعتراض سراسری جلوی این جنایات آشکار را باید گرفت.
واحد خوزستان – کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری
 ۲۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۸ اکتبر  ۲۰۲۴.

ادامه اعتراضات کارگران رسمی نفت در شرکت نفت فلات قاره منطقه سیری
روز جمعه ۲۷ مهر کارگران رسمی در شرکت نفت فلات قاره منطقه سیری برای پیگیری مطالباتشان دست به تجمع زدند. کارگران رسمی در مناطق نفت خیز جنوب روزهای دوشنبه را به روز اعتراض ثابت خود تا پاسخگویی به خواستهایشان تعیین کرده اند. 
اهم مطالبات همکاران رسمی عبارتند از:
۱- حذف کسورات ناعادلانه و پرداخت کامل حقوق مزایایی قانونی که موجب بی انگیزگی گسترده در منابع انسانی گردیده است.
۲-حذف سقف بازنشستگی و پرداخت کامل سنوات
۳-بازگرداندن مالیات های اخذ شده طبق قوانین موجود
۴- اجرای کامل ماده ۱۰ و پرداخت کامل بک پی آن 
۵- عدم ادغام صندوق بازنشستگی نفت با سایر صندوق های ورشکسته
اعتراضات در نفت گسترده است. بخشهای مختلف کارگران نفت علیه تبعیضات و بالا کشیدن حقوقها و شرایط غیر انسانی کار به حرکت در آمده اند. از این اعتراضات حمایت کنیم و صدای آنها را وسیعا بازتاب دهیم. 

حزب کمونیست کارگری ایران
۲۷ مهر ۱۴۰۳، ۲۸  اکتبر ۲۰۲۴


تجمعات سراسری بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف 
امروز ۲۳ مهر بازنشستگان مخابرات در ادامه دوشنبه های اعتراضی خود در شهرهای مختلف تجمع کردند. این تجعات سراسری و  در شهرهایی چون تهران،‌ اصفهان ، تبریز، سنندج، اهواز،  بروجرد، خرم آباد، مریوان، همدان، رشت، اردبیل ، کرمانشاه ، ایلام، شیراز و مناطق دیگری برگزار شدند.
در این تجمعات بازنشستگان شعار میدادند: "مطالبات پزشکی، حق مسلم ماست"، "اجرای آیین نامه، حق مسلم ماست"، "بیمه بی فرانشیز، حق مسلم ماست"، " سهامدار ظالم،حق ما ها را خورده"، "ستاد اجرایی،حق ما ها را خورده "، "بنیاد تعاون ،حق ما ها را خورده "، "تا حق خود نگیریم، دوشنبه ها می آییم"، " فقر، فساد، تورم ، بلای جان مردم"، "شرکت شده صد پاره، بخور بخور تو کاره"، " مدیر سپاهی نمی خوایم، نمی خوایم!؛ُ "نه سازش نه تسلیم اجرای آئین نامه"، "بازنشسته داد بزن، حقتو فریاد بزن"، و "حقوق بازنشسته، فقط برای یک هفته!".
در تهران برای پراکنده کردن بازنشستگان مزدوران حکومت از طبقه دوم ساختمان مرکزی سردار جنگل بر سر بازنشستگان معترض آب پاشیدند و تلاش کردند آنها را از اعتراض بازدارند. اما بازنشستگان با فریاد شعارهایشان تجمع خود را ادامه دادند.
ستاد اجرایی فرمان امام و تعاون سپاه پاسداران مالکیت شرکت مخابرات ایران را در تصاحب دارد. 

حزب کمونیست کارگری ایران
۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۱۳ اکتبر ۲۰۲۴

تجمع کارکنان خدماتی بیمارستانهای و لیعصر و موسوی و تجمعات سراسری معلولین در چند شهر
-امروز ۲۵ مهر کارکنان خدماتی بیمارستان های "ولی عصر" و "موسوی" در اعتراض به وضعیت نامناسب معیشتی و سطح نازل دریافتی ها و بی پاسخ ماندن مطالباتشان  در برابر دانشگاه علوم پزشکی تجمع کردند. در رابطه با این موضوع پرستاران و کادردرمان اعتراضات بسیاری داشته و همچنان پیگیر مطالبات خود هستند.
در این روز همچنین معلولان کشور در شهرهای مختلفی چون تهران، کرمان، اردبیل و  اهواز در اعتراض به وضع مشقت بار معیشتی، محرومیت از درمان رایگان و با کیفیت و عدم اجرای قانون "حمایت از حقوق معلولان" و سایر مطالبات معوقه خود دست به تجمعاتی زدند. در تهران آنها در مقابل ساختمان ریاست جمهوری حکومت در خیابان پاستور، در کرمان و اردبیل مقابل بهزیستی و در  خوزستان مقابل استانداری تجمع داشتند. یک خواست فوری معلولین تعیین بودجه لازم برای اجرای کامل ماده ۲۷ قانون معلولان در لایحه بودجه ۱۴۰۴ است. 
حزب کمونیست کارگری از خواستها و اعتراضات معلولین قاطعانه حمایت میکند. درمان رایگان حق مسلم آنها و همه مردم است.
حزب کمونیست کارگری ایران
۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۶  اکتبر ۲۰۲۴

 

سه شنبه ۲۴ مهر: اعتراضات کارگران ارکان ثالث در پالایشگاه های مجتمع گاز پارس جنوبی
امروز ۲۴ مهر  کارگران  ارکان ثالث در پالایشگاه های هفتم، هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم مجتمع گاز پارس جنوبی دست از کار کشیده و با برپایی تجمعات و فریاد شعارهای اعتراضی خود پیگیر مطالبات پاسخ نگرفته خود شدند. 
بر اساس گزارش منتشر شده از سوی شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت (ارکان ثالث) از روز گذشته با اعتصاب کارگران رسمی که از صدور پرمیت (مجوز کار در مناطق عملیاتی پالایشگاه ها) بصورت اعتراضی امتناع کردند، کارگران ارکان ثالث نیز در هماهنگی و اتحاد دست از کار کشیدند. در پالایشگاه هایی که از تجمعات این کارگران جلوگیری به عمل آمد، اعتراض آنها بصورت تعطیلی کامل در آمد. طبق این گزارش   مطالبات فوری کارگران ارکان ثالث و پشتیبانی شرکتهای پیمانکاری در مجتمع گاز پارس جنوبی عبارتند از:
حق تشکل، تجمع و اعتراض، حذف کامل شرکتهای پیمانکاری، بازگشت به کار فوری و بی قید و شرط حجت رضایی از کارگران پارس جنوبی، یاسر احمدی نژاد و هرمزی از کانرگران ملی حفاری و پایان دادن به برخوردهای امنیتی با کارگران معترض، عمل به توافقات قبلی علی الخصوص موضوع مرخصی استحقاقی و پرداخت حق کمپ (هزینه قطع امکانات رفاهی) که به صورت یکجانبه توسط برخی از مسئولان مجتمع گاز تغییراتی در آن صورت گرفته است.
-اجرای صحیح طرح طبقه بندی مشاغل و نظام پرداخت عادلانه و همتراز با کارگران رسمی و قراردادی پیرو توافقات قبلی با وزارت نفت، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای رانندگان غیرمالک خودروهای استیجاری، ساماندهی تردد و ایجاد امنیت شغلی برای آنان، و اجرایی شدن بدون تبعیض تردد ۱۴ روز کار ۱۴ روز استراحت برای کارگران اداری و پشتیبانی.
شورای سازماندهی اعترضات کارگران ارکان ثالث و پیمانی نفت ضمن گزارش این اعتراضات و اعلام حمایت خود از تجمعات کارگران ارکان ثالث و رسمی بر گسترش اعتراضات بخش های مختلف نفت و جمع کردن بساط پیمانکاران مفتخور  غارتگر و اختلاسها و مقابله با تعرضات معیشتی و کاری خود تاکید کرده است. 
تعیین روزهای اعتراضی ثابت سه شنبه از سوی کارگران ارکان ثالث و دوشنبه از سوی کارگران رسمی نفت در مناطق نفت خیز جنوب و نیز شرکت فعال خانواده ها در اعتراضات کارگران رسمی ابعاد اجتماعی و استمرار اعتراضات در نفت را به نمایش میگذارد و تکثیر سراسری آن تقویت کننده اعتراضات در سراسر نفت خواهد بود.
حزب کمونیست کارگری از اعتراضات بخش های مختلف کارگران نفت و اعتراضاتشان حمایت و پشتیبانی میکند.
حزب کمونیست کارگری ایران
۲۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۵  اکتبر ۲۰۲۴

 

دوشنبه ۲۳ مهر: تجمعات کارگران رسمی نفت در مناطق نفت خیز جنوبی
بنا بر گزارشهای منتشر شده روز ۲۳ مهر کارگران رسمی در مناطق نفت خیز جنوب در ادامه دوشنبه های اعتراضی خود در مراکز مختلف نفت دست به تجمع زدند و خواستهای اعلام شده خود را پیگیر شدند. مراکزی که امروز این کارگران تجمع داشتند عبارتند از: کارگران رسمی مجتمع گاز پارس جنوبی SPGC،- نفت و گاز پارس سکوی‌های۴۰گانه‌ POGC، -شرکت نفت و گاز پارس، عسلویه (سایت۱)، -شرکت نفت و گاز پارس، کنگان (سایت ۲)، پالایشگاه گاز فجر، جم، و سکوی عملیاتی نصر منطقه سیری.
کارگران رسمی پالایشگاه گاز فجر جم با شعار "خواسته ما یک کلام، مزد تمام، والسلام" دست به راهپیمایی  زده و صدای اعتراضشان را بلند کردند.  
اهم خواستهای کارگران رسمی نفت عبارتند از: حذف کامل سقف‌حقوق، حذف محدودیت حق‌سنوات بازنشستگی، عودت کسورات مازاد مالیات، اجرای کامل ماده ۱۰ و پرداخت بک‌پی و عدم دست‌درازی به صندوق بازنشستگی کارکنان. 
اعتراضات در نفت گسترده است بخشهای مختلف نفت به تناوب دست به تجمع و اعتراض میزنند. صدای این کارگران را وسیعا بازتاب دهیم.  
حزب کمونیست کارگری ایران
۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۱۴  اکتبر ۲۰۲۴

 

حمله خونین نیروهای مرزبانی جمهوری اسلامی  به آوارگان افغانستانی، جنایت دیگری علیه بشریت!       
این جنایت نباید بی پاسخ بماند!

  شب ۲۲ مهر ماه، ۱۴۰۳، در منطقه مرزی بین ایران و افغانستان،  نیروهای مسلح  جمهوری اسلامی یک گروه از آوارگان افغانستانی را که قصد ورود به خاک ایران داشتند به رگبار گلوله بستند. نیروهای هنگ مرزی کلگان سراوان که از پیش کمین کرده بودند با شلیک سنگین «آرپی‌جی» و گلوله باران ‌مستقیم به آوارگان غیر مسلح یورش بردند. طی این حمله وحشیانه تاکنون اجساد بیش از ۲۶۰ نفر از شهروندان افغانستانی که به خاک و خون  کشیده شده‌اند شمارش شده است. بیش از ۶۰ نفر مجروح هستند که حال برخی بشدت وخیم است. ده‌ها فیلم و کلیپ از جنایت هولناک به اشتراک گذاشته شده است.

این فاجعه دردناک را به خانواده های جان‌باختگان و همه آسیب‌دیدگان صمیمانه تسلیت می‌گوییم.

این جنایت  بروز دیگری از سیاست فاشیستی و اقدامات وحشیانه حکومت علیه آوارگان و کارگران مهاجر، نفرت پراکنی توسط ارتش سایبری و هشتگ سازی "اخراج مهاجرین افغان مطالبه ملی" و "مرگ بر افغانی، حملات سازمان یافته به خانه و کاشانه محقر کارگران مهاجر افغان، و افغانستانی ستیزی نژاد پرستانه‌ای است که مستقیما توسط سران حکومت اسلامی به پیش برده میشود.  

این کشتار جمعی مصداق بارز جنایت سیستماتیک علیه بشریت است. تلاش در مخفی کردن اخبار یک چنین جنایت تکان دهنده‌ای بخش دیگری از سناریوی خونینی است که توسط سران جمهوری اسلامی به اجرا گذاشته شده است.

کمیساریای عالی پناهندگی سازمان ملل متحد «UNHCR» در این برهه حساس باید بدون درنگ با دخالت اضطراری در این موضوع، به این جنایت رسیدگی کند. و اجازه ندهد جمهوری اسلامی با مخفی کردن و مخدوش کردن حقایق  دستان خونین خود را پنهان کند. جان باختگان و مجروحین باید شناسایی شوند و بتوانند با شکایت از جمهوری اسلامی حق خواهی کنند. و آمران و عاملان این آتش‌باری نفرت‌انگیز باید در مجامع رسمی بین‌المللی به محاکمه کشیده شوند.  

مردم آزادیخواه و انساندوست ایران 
  برای دفاع بی‌قید و شرط از حرمت انسانی مهاجرین افغانستانی باید وسیعا به این جنایت در همه جا و در هر شکل ممکن اعتراض کنیم. پذیرفته شدن حق پناهندگی، امنیت جانی و حرمت انسانی آوارگان و مهاجرین افغانستانی و به رسمیت شناسی حق شهروندی، حق مسلم ‌آنان است. از همه تشکل‌های کارگری، تشکل‌های مردم نهاد، نویسندگان و هنرمندان و همه مردم انساندوست ایران می‌خواهیم که علیه این جنایت هولناک اعتراض کنند. این جنایت نباید بی پاسخ بماند!

مرگ بر طالبان چه در کابل چه تهران 

حزب کمونیست کارگری ایران
۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶ اکتیر ۲۰۲۴