اخباروگزارش های کارگری 29-30-31 اردیبهشت ماه 1403

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- اعتصاب صدها کارگر شرکت های پیمانکاری پایندان، اکسیر صنعت وآی پی ام آی شرکت در فاز 14 کنگان  دراعتراض به عدم افزایش حقوق درسال جدید وپرداخت نشدن بموقعش- کنش های دامنه دار کارگران پتروشیمی اصفهان دراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات- ممانعت از رفتن معلمان بازنشسته معترض مریوان و سروآباد به تهران- سه خواسته ی مهم فرهنگیان برای نجات صندوق ذخیره فرهنگیان 

- عدم پرداخت حقوق فروردین ماه کارکنان شرکت واحد به خاطر ناکارآمدی مدیریت و بی کفایتی شهرداری 
- چگونه نمک به زخم کارگران و بازنشستگان می پاشند!؟
- عدم دسترسی رانندگان به سرویس بهداشتی پایانه آزادی به خاطر ناکارآمدی مدیران سامانه یک و دو 
- ادامه اعتراضات کامیونداران کشورنسبت به کاهش سهمیه سوخت وعدم پاسخگویی مسئولان با تجمع دوباره مقابل ساختمان شرکت نفت در زابل 
- تجمع اعتراضی جمعی از اهالی شهرستان بهار نسبت به کیفیت و طعم و مزه آب
- اعتصاب کسبه چانف دراعتراض به قطعی دو ماهه فیبرنوری و نبود اینترنت 
- دیدار اعضای انجمن صنفی معلمان فارس و نماینده سازمان معلمان با اصغر امیرزادگان  در پی مرخصی اضطراری آقای امیرزادگان
- نوشته ای از شریفه محمدی از  زندان لاکان رشت
- اعمال قانون تجمیع و مجازات اشد در پرونده‌ی عزیز قاسم زاده پس از بیش از دو ماه تأخیر
*******
*اعتصاب صدها کارگر شرکت های پیمانکاری پایندان، اکسیر صنعت وآی پی ام آی شرکت در فاز 14 کنگان  دراعتراض به عدم افزایش حقوق درسال جدید وپرداخت نشدن بموقعش
اعتصاب همکاران در شرکت پایندان، اکسیر صنعت و شرکت ipmi در فاز 14 کنگان  
بنا بر اخبار دریافتی روز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، بیش از ۱۲۰۰ نفر از همکاران شاغل ما در شرکت پایندان، اکسیر صنعت و شرکت ipmi در فاز 14 کنگان  اعتراض به تعویق پرداخت دستمزد خود و  عدم افزایش مناسب مزد  سال جدید دست به اعتصاب زدند. این همکاران اعلام کرده اند که اگر پاسخ نگیرند همگی محل کار را ترک خواهند کرد.  مقطع بستن قراردادهای جدید کاری است و همکاران خواستار افزایش سطح دستمزدهایشان هستند.  کارگران قبلا اعلام کرده بودند که با توجه به افزایش سرسام آور نرخ تورم مزد آنها باید در تمامی رده های شغلی 45 درصد افزایش  یابد.  اما  پیمانکاران حریص و مفتخور حتی  زیر بار افزایش ۳۵ درصد حقوق ابلاغی شورای عالی کار هم نرفته اند. و در خیلی جاها  این افزایش حقوق صورت نگرفته است. شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت از اعتصاب همکاران در فاز 14 کنگان حمایت و پشتیبانی میکند و از همه کارگران انتظار دارد که وسیعا از این حرکت اعتراض حمایت و پشتیبانی کنند.  افزایش دستمزدها خواست اول ماست و برای قراردادهای سال جاری نه تنها 35 درصد افزایش مزدی ای که اعلام شده باید انجام گیرد. بلکه با توجه به رشد سرسام  آورد تورم انتظار حداقل ما افزایش 45 درصدی دستمزدها در تمام سطوح است و برای آن تلاش میکنیم. ما اعلام میکنیم که اگر دستمزدها افزایش نیابد مظمئن باشند که اعتراضات گسترده مان را آغاز خواهیم کرد. بعلاوه  دستمزدهای معوقه باید فورا پرداخت گردد و دیگر مطالبات  ما کارگران پروژه ای نفت از جمله بهبود وضع خوابگاهها و مراکز عمومی بهداشتی محیط های کار و ایمنی کار خواستهای فوری ما هستند. و پیگیر آنها هستیم. 
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت
*کنش های دامنه دار کارگران پتروشیمی اصفهان دراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات
روزشنبه 29 اردیبهشت، کارگران پتروشیمی اصفهان از کنش های دامنه دارشان دراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات ازجمله برپایی تجمع در محل کار در روزهای روزچهارشنبه 19ودوشنبه 23 اردیبهشت سال جاری+ در محل کارشان وهمچنین بارها مراجعه به دفتر پیمانکار و کارفرمای اصلی،خبردادند.
جمعی از کارگران پیمانکاری پروژه پتروشیمی اصفهان در گفتگوبا خبرنگاررسانه ای، از عدم پرداخت مطالبات مزدی بیش از نیمی از همکاران خود خبر دادند.
این کارگران که تعداد آن‌ها 80 نفر است و تحت مسئولیت شرکت پیمانکاری «فراب» و در نهایت شرکت مادر تخصصی «اودی سی سی» مشغول کارند،افزودند: طی روزهای 19و 23 اردیبهشت ماه سال جاری برای معوقات مزدی و مشخص نبودن وضعیت پرداخت دستمزدمان در محوطه محل کار خود دست به اعتراض زدیم که در نهایت مسئولان واحد حراست پتروشیمی با حضور در جمع متعرضان و در تماس تلفنی با مدیران، به کارگران وعده پرداخت معوقات مزدی همه کارگران را تا روز چهارشنبه 26اردیبهشت ماه جاری را دادند.
آنها گفتند:شرکت «اودی سی سی» که از مهر ماه سال 1402 مسئولیت پرداخت مستقیم حقوق کارگران شرکت «فراب» را برعهده گرفته، با پرداخت حقوق کامل شماری از کارگران هنوز حقوق بیش از نیمی دیگر از کارگران را پرداخت نکرده و در این بین شمار قابل توجهی هم نصفه و نیمه مطالبات خود را دریافت کرده‌اند.
کارگران پیمانکاری پروژه پتروشیمی اصفهان اضافه کردند: بارها برای دریافت مطالبات خود به دفتر پیمانکار و کارفرمای اصلی مراجعه کرده‌ایم، اما تاکنون پاسخ روشنی نگرفته‌ایم و علارغم وعده‌های داده شده از سوی برخی مسئولان کارگاه مشخص نیست چه زمانی قرار است کارفرمای اصلی، مطالبات مابقی کارگران را پرداخت کنند.
کارگران پیمانکاری پروژه پتروشیمی اصفهان تاکید کردند: مطالبات مزدی ما از اسفند ماه سال 1402 پرداخت نشده است در عین حال هنوز عیدی و پاداش خود را دریافت نکرده‌ایم.
+تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی اصفهان نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات
روزچهارشنبه 19 اردیبهشت، کارگران پتروشیمی اصفهان(شرکت پیمانکاری فراب) به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات دست به تجمع دراین مجتمع وابسته به هلدینگ پتروپالایش اصفهان  زدند.
 
یکی از کارگران حاضر در تجمع به خبرنگاررسانه ای گفت: حدود 80 نفر از نیروهای پیمانکاری شرکت فراب در پتروشیمی اصفهان هستیم که مطالبات مزدی ما از اسفند ماه سال 1402 پرداخت نشده است در عین حال هنوز عیدی و پاداش خود را دریافت نکرده‌ایم.
او با بیان اینکه شرکت فراب یکی از پیمانکاران طرف قرارداد با پتروشیمی اصفهان است که به واسطه شرکت مادر (اودی سی سی) در پروژه‌های مربوط به تجهیز و ساخت پتروشیمی مشارکت دارد، درباره دلایل اجتماع امروز همکارانش گفت: کارگران از کارفرمای مادر (شرکت او دی سی سی) درخواست دارند نظام پرداخت حقوق کارگران پیمانکاری را زیرنظر داشته باشند و اجازه ندهند که پیمانکاران حقوق کارگران را با این اندازه تاخیر بپردازند.
او افزود: پیش از این مطالبات بیشتری داشتیم که اسفند ماه سال گذشته بخشی ازآن به حساب کارگران واریز شد اما  تصور ما این بود که کارفرما بعد از این به تعهدات خود برای پرداخت به موقع حقوق عمل خواهد کرد که این اتفاق نیفتاد.
یکی دیگر از کارگران با بیان اینکه در تجمع امروز نیروهای حراستی قول دادند مطالباتمان را پیگیری کنند،اضافه کرد: نارضایتی ما به این جهت است که پتروشیمی سالهاست با پیمانکارانی تمدید قرارداد می‌کند که سابقه خوبی در لحاظ کردن ایمنی و پرداخت مطالبات کارگران ندارند. در واقع موضوع خروج پیمانکاران از صنعت پتروشیمی چندین سال است که از سوی دولت مطرح می‌شود، اما تاکنون کاری برای اجرای این مطالبه کارگران انجام نشده است.
*ممانعت از رفتن معلمان بازنشسته معترض مریوان و سروآباد به تهران
معلمان بازنشسته مریوان عصر روز شنبه ۲۹ اردیبهشت جهت اعترض به عدم پرداخت مطالبات خود عازم تهران بودند که نیروهای دستگاهای امنیتی، انتظامی و قضایی سروآباد در اقدامی بزدلانه اتوبوس های آنها را متوقف کرده و برای چند ساعت آنها را بازداشت کرده و در نهایت مانع از رفتن آنها به تهران شدند و با اکراه هر سه اتوبوس را به مریوان برگرداندند. 
 
معلمان بازنشسته مریوان و سروآباد در یک سال گذشته در اعتراضات سراسری در تهران حضور به هم رسانده و با جدیت پیگیر مطالبات خود بوده اند.
انجمن صنفی معلمان مریوان و سروآباد شدیدا اقدام خصمانه و بزدلانه دستگاه های حاکمیتی اعم از نیروهای امنیتی ، انتظامی و قضایی را محکوم نموده حق هر نوع اقدام اعتراضی در چهارچوب قانون را حق مشروع معلمان دانسته و یاداور خواهد شد اطلاع این اقدام بدون پاسخ نخواهد ماند.
*سه خواسته ی مهم فرهنگیان برای نجات صندوق ذخیره فرهنگیان 
مسعود فرهیخته
۱ - شفاف سازی آخرین صورت وضعیت اعضاء بر اساس چهار نکته مهم ( آورده عضو + واریزی سهم دولت خاتمی طبق قانون + سودهای حاصله سهام عضو + رسیدگی به تخلفات غیرقانونی دولت های احمدی نژاد؛ روحانی و رئیسی در خصوص عدم واریز سهم دولت به حساب فرهنگیان عضو صندوق ذخیره فرهنگیان).
۲ - انتقال ارزش مالکانه سهام تمامی شرکت ها و هلدینگ های صندوق ذخیره فرهنگیان طبق نظریه کارشناسی و توسط منتخبین واقعی سهامداران به معلمان عضو به نسبت آورده و سرمایه آنان.
۳ - تغییر اساسنامه صندوق از مدیریت بر مبنای هیات امنایی ( منتصبین دولتی و حذف مدیران نالایق)به مدیریت بر مبنای هیات مدیره ( منتخبین واقعی معلمان).
قابل ذکر است که صندوق ذخیره فرهنگیان با داشتن سهام حدود ۵۰ شرکت در گروهای: پتروشیمی و انرژی؛ مالی و سرمایه گذاری؛ شرکت های ساختمانی و خدماتی بعنوان یکی از بزرگترین صندوق های سرمایه گذاری ایران محسوب می شود.
منبع:کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*عدم پرداخت حقوق فروردین ماه کارکنان شرکت واحد به خاطر ناکارآمدی مدیریت و بی کفایتی شهرداری 
رانندگان و سایر کارگران شرکت‌واحد در شرایطی  حقوق فروردین ماه سال جدید را دریافت نکرده اند که دو ماه از سال جدید می‌گذرد و کارکنان شرکت همچنان با حقوق سال گذشته امورات زندگی خود را با این تورم ۵۰ درصدی و افسارگسیخته می‌گذرانند. رانندگان و سایر کارگران همیشه یک ماه طلبکار میباشند و حقوق دریافتی به صورت به روز و آنلاین نیست. با این حال کارگران این شرایط را تحمل کرده اند، ولی مدریت ناکارآمد و هئیت مدیره بی لیاقت و کارنابلد از این بردباری پرسنل نهایت سوء استفاده را می‌کنند و حقوق کارگران را با تاخیر بیشتر پرداخت می‌کنند.
یکی از دلایل اصلی این مشکلات نشآت گرفته از شهرداری میباشد. شهرداران مختلف و بطور مشخص آقای زاکانی هر سال با افزایش حقوق کارگران مشکل داشته اند و همیشه در اوایل سال بحران هایی نظیر عدم افزایش حقوق ها و یا تاخیر در پرداخت حقوق ها را برای رانندگان و سایر کارگران شرکت واحد ایجاد می‌کند و ذات واقعی خود را که همان کارگرستیزی است را به نمایش می‌گذارند. این مدیران شهری بر خلاف شعارهای عوام فریبی که همیشه پشت تریبون ها سر میدهند و حمایت خود را از کارگران برای خریدن وجهه اجتماعی و به جهت ارتقاع پست های کلیدی در کشور برای خود اتخاذ می‌کنند، در واقع عوامل نظام استثمارگر سرمایه داری حاکم هستند. یک نمونه ی اخیر از سیاستهای رانتی و ضدکارگری آنها پرداخت کمک هزینه مسکن به مدیران می باشد در صورتیکه کارگران و رانندگان شرکت سالهاست که از تسهیلات مسکن استفاده نکرده اند و زندگی آنها به شکل استیجاری در حومه شهر اداره می‌شود.
شهردار که در کنفرانس ها و مراسمها دم از معیشت کارگران می‌زند، حقوق ناچیز رانندگان و کارگران شرکت واحد را به موقع پرداخت نمیکند.  آیا پرداخت به موقع حقوق جزئی از تضمین معیشت کارگران نیست؟ شهرداری و شخص شهردار نه تنها در تعمیم معیشت کارگران در این مدت قدمی برنداشته اند، حتی حقوق آنها را به موقع پرداخت نمیکنند. شعارهای عوام‌فریبانه شما برای ما کارگران‌نان‌ و آب و‌ مسکن‌نمی شود. 
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه به تمامی همکاران تاکید میکند که در صورت عدم‌ پرداخت به موقع حقوق کارگران شرکت تمامی اشکال اعتراضی را برای خود محفوظ بدارند.
چاره کارگران وحدت و‌ تشکیلات است.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
*چگونه نمک به زخم کارگران و بازنشستگان می پاشند!؟
اسماعیل گرامی (کارگر بازنشسته)
ثروت سازمان تامین اجتماعی در طی سالها و توسط چند نسل با پس انداز کارگران بدست آمده و این سازمان بعنوان یک سازمان بیمه گر فعالیت نموده است. در ابتدای انقلاب، سرمایه این سازمان به قدری زیاد بود که در ردیف چند نهاد اقتصادیِ ثروتمند؛ همچون بانک مرکزی محسوب می گردید. فساد که از همان ابتدای انقلاب خود را در حکومت نشان داد، در تشکیلات این سازمان نیز نفوذ کرد؛ چرا که مدیریت این سازمان در دست حکومت بود و هست. غارت و دزدی، اختلاس، زد و بند در بین تمامی نهادهای اقتصادی و غیر اقتصادیِ پیدا و پنهان حکومت شناور است و "شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی" (شستا) از این نهادها مستثنی نیست. اختلاس سعید مرتضوی (قاضی و دادستان) مدیر عامل این سازمان در سالهای ۹۱_۱۳۹۰ یکی از بزرگترین اختلاسها تا آن زمان در حکومت بود.
برملاء شدنِ اختلاسهایی که همگان از آنها با خبر می شوند؛ حاصل کارِ یک کمیته بازرسی نیست که وظیفه آن رفع  فساد در درون حکومت باشد، بلکه نتیجه تسویه حسابهای درون حکومتی مابین جناح های حکومت است. هم اکنون؛ در همین لحظه کنونی چه بسیار اختلاس ها و دزدی ها و زمین خواری ها در جریان است، که طرفین (جناح ها) یا از آن بی خبرند، یا با خبرند و منافع شان حکم می کند که در لحظه کنونی آنرا برملاء نکنند.
در چند روز اخیر گزارش تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی؛ اختلاس هایی در شستا را برملاء کرده است که بر مبنای این گزارش در دهه قبل حدود ٩٣ میلیون دلار در شستا تخلف مالی و کلاهبرداری انجام شده است.
مدیرعامل شستا در واکنش به این گزارش می گوید که این اختلاس ها در فاصله سال‌های ٩٢ تا ٩٩ یعنی در دولتهای قبل (در حقیقت در دولت جناح رقیب) صورت گرفته است و ادعا می کند در دولت کنونی «طی ٢ سال گذشته با همکاری مجلس و قوه‌ قضاییه ٣١ میلیون دلار از این اموال بازگشت و برای ۴۶ میلیون دلار نیز حکم توقف اموال دریافت شده است». هدف این گزارش مجلس و این گفته های مدیرعامل شستا هرگز امید دادن به کارگران و بازنشستگان نیست که چنین بپندارند که با اموال بازگردانده شده به شستا؛ حقوقهایشان افزایش پیدا می کند و یا متناسب سازی پیاده می گردد! بلکه هدف؛ هرچه بیشتر رسوا کردن جناح رقیب و خریدن آبرو برای خود می باشد( باید خاطر نشان کرد که همین مجلس، در مورد سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر سابق جهاد کشاورزی در دولت رئیسی در رابطه با اختلاسِ نهاده‌های دامی و چای دبش و همچنین زمین خواری کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران سکوت اختیار کرده است). 
مجلس و مدیرعامل شستا در حالی از" ٩٣ میلیون دلار تخلف مالی و کلاهبرداری در شستا" خبر می دهند که چندین سال است مسئولین حکومتی به بهانه خالی بودن "صندوقِ سازمان تامین اجتماعی" حاضر نیستند ماده ۹۶ را اجرا کرده و حقوق ها را متناسب با نرخ تورم افزایش دهند و یا متناسب سازی را اجرا نمایند! این افشاگری ها فقط پاشیدنِ نمک به زخم کارگران و بازنشستگان می باشد. در حالیکه کارگران، بازنشستگان و دیگر اقشار زحمت کشِ این جامعه در زیر خط فقر زندگی می کنند، عده ای فرصت طلب دسترنج آنها را به یغما می برند!
نمیتوان پذیرفت که این اختلاس اخیر؛ آخرین اختلاس در این حکومت خواهد بود، اختلاس جزء لاینفک این حکومت است و تجربه نشان داده است که هر روز رو به گسترش است. با چنین تجربه ای میتوان بر باطل بودن این شعار و یا این آرزو که "اگر یک اختلاس کم بشود مشکل ما بازنشستگان حل خواهد شد"؛ پی برد! مشکل ما بازنشستگان فقط در کف خیابان حل خواهد شد.
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
*عدم دسترسی رانندگان به سرویس بهداشتی پایانه آزادی به خاطر ناکارآمدی مدیران سامانه یک و دو 
یکی از مهمترین و پر مسافر ترین پایانه ها در تهران پایانه مسافر بری آزادی میباشد که در آن پایانه خطوط بی آر تی یک و دو و در کنار آن چندین خطوط فیدر دیگر هم فعالیت دارند که راننده های بیشماری در این خطوط شاغل هستند و در طول ایام روز این رانندگان نیاز مبرم به استفاده از  سرویس بهداشتی را دارند. ولی متاسفانه با وجود مستقر بودن نواحی این دو سامانه در پایانه آزادی که سرویس بهداشتی در درون ساختمان نواحی قرار دارد مسئولین نواحی هیچ گونه اقدامی برای راه اندازی این سرویس بهداشتی انجام نمی‌دهند. نه تنها هیچ احساس مسئولیتی به این کار ندارند بلکه درب سرویس بهداشتی را قفل کرده اند تا راننده ها نتوانند در مواقع ضروری از آن استفاده کنند. فقط عوامل ناحیه حق استفاده از آن را دارند، به این بهانه که چاه فاضلاب سرویس بهداشتی پر شده و قابل استفاده نیست. 
واقعا باید برای مسئولین سامانه یک و دو و مدیریت پایانه آزادی که زیر نظر شهرداری میباشد افسوس خورد. با چنین مدیریتی که دارند حتی قادر نیستند یک سرویس بهداشتی را مرمت و راه اندازی بکنند. رانندگان تا کی باید تاوان بی کفایتی، بی مسئولیتی و ناکارآمدی ساختاری مسئولین شهرداری و شرکت واحد را بپردازند؟ 
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه به مسئولین سامانه ها تذکر می‌دهد هر چه سریعتر به مشکلات رانندگان در حوزه بهداشت و سلامت رسیدگی کنند و خدمات بهداشتی را با بهترین امکانات در اختیار رانندگان خطوط قرار بدهند.
چاره کارگران وحدت و‌ تشکیلات است.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
*ادامه اعتراضات کامیونداران کشورنسبت به کاهش سهمیه سوخت وعدم پاسخگویی مسئولان با تجمع دوباره مقابل ساختمان شرکت نفت در زابل
روزشنبه 29 اردیبهشت، اعتراضات کامیونداران کشورنسبت به کاهش سهمیه سوخت وعدم پاسخگویی مسئولان با تجمع دوباره مقابل ساختمان شرکت نفت درشهرستان زابل ادامه یافت.
*تجمع اعتراضی جمعی از اهالی شهرستان بهار نسبت به کیفیت و طعم و مزه آب
روزشنبه 22 اردیبهشت،جمعی جمعی از اهالی بهار برای اعتراض به کیفیت و طعم و مزه آب مقابل دست به تجمع فرمانداری این شهرستان در استان همدان زدند و با فرماندار و مدیر اداره آب شهرستان بهار گفتگو کردند.
*اعتصاب کسبه چانف دراعتراض به قطعی دو ماهه فیبرنوری و نبود اینترنت 
روزشنبه 29 اردیبهشت، کسبه چانف از توابع بخش آهوران شهرستان نیکشهردراستان سیستان وبلوچستان دراعتراض به قطعی دو ماهه فیبرنوری و نبود اینترنت اعتصاب کردند و مغازه هایشان را بازنکردند.
یکی ازاین کسبه به یک منبع خبری محلی گفت:پس از سیل اسفند ماه 1402 و فروردین ماه، فیبرنوری در این منطقه قطع شده و با وجود پیگیری ها تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.
وی افزود: خرید و فروش از طریق کارتخوان انجام می شود و نبود اینترنت باعث رکود در کسب و کار شده است.
*دیدار اعضای انجمن صنفی معلمان فارس و نماینده سازمان معلمان با اصغر امیرزادگان  در پی مرخصی اضطراری آقای امیرزادگان
 
برگرفته از کانال انجمن صنفی معلمان فارس
نوشته ای از شریفه محمدی از  زندان لاکان رشت
 ازصفحه اینستاگرام همسرش سیروس فتحی
لحظاتی هستند که هرگز از یاد نخواهم برد در این شش ماه ساعاتی بودند که بر من سخت و سنگین گذشتند اما هیچ !!! گاه نگریستم.
هنگامی که با صورت کبود برگه های بازجویی بر سرم کوبیده می شد!!
هنگامی که بعد از سه ماه از انفرادی به بند عمومی منتقل شدم و یا زمانی که بعد از سه ماه آیدین عزیزم را در آغوش گرفتم و هنگام دیدن سیروس در اولین ملاقات بعد از انفرادی که با دیدن چهره خندان من اشکهایش جاری شده بود.و... بله هرگز این وقایع از یادم نخواهند رفت.
و حالا دیروز ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ نگاههای منتظر و نگران مادر و خواهرم که انتظار داشتند مرا حضوری ملاقات نمایند از یادم نخواهد رفت. آنها از راه دور با پاهای ورم کرده و درد آلود به تنهایی
آمده بودند تا مرا در آغوش خود بگیرند. اما به آنها اجازه داده نشد، مادرم توصیه میکرد که شریفه ناراحت نباش و چیزی نگو تا اذیتت نکنند!!
اما من فریاد زدم تا هم مادرم و هم دیگران بشنوند و متوجه گردند که من فرزند پدر و مادری هستم که به من آموخته اند در مقابل ظلم وبی عدالتی سکوت نکنم!!
هنگامی که بعد از سه ماه وارد بند عمومی شدم ، دلم عجیب گرفته بود. با شنیدن این جمله که دلت را پیش عزیزانی بگذار که در شرایط سخت و دشوار تری بوده اند آرامشی مرا فرا گرفت که با امیدی بیشتر از پیشن این روزها را سپری کنم این چند خط را نوشتم برای اینکه به خانواده و دوستان عزیزم بگویم دوستتان دارم به قول آیدین به اندازه کهکشان ها دوستتان دارم.
شریفه محمدی
بند قرنطینه تبعید گاه لاکان رشت
برگرفته از شبکه های اجتماعی
*اعمال قانون تجمیع و مجازات اشد در پرونده‌ی عزیز قاسم زاده پس از بیش از دو ماه تأخیر
محکومیت زندان عزیز قاسم زاده خواننده و معلم که هم اکنون در مرخصی درمانی به سر می‌برد؛ پس از بیش از دو ماه تأخیر، با اعمال قانون تجمیع و مجازات اشد، به پایان رسید. شایان ذکر است که همین ابلاغ اعمال تجمیع نیز با تأخیر و در تاریخ ۲۸ اردیبهشت به وکلای پرونده‌ی وی، آقای رامین صفرنیا و سرکار خانم خجسته ابلاغ شده است.
عزیز قاسم‌زاده که به اتهام «تبلیغ علیه نظام» از ۱۹ فروردین ۱۴۰۲ محکومیت یک سال حبس خود را در زندان لاکان سپری نموده، در صورت اعمال شدن قانون تجمیع و احتساب ایام بازداشت موقت در دو نوبت، می‌بایست ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ از زندان آزاد می‌شد که علیرغم بیماری و نیاز به درمان تا ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ از این حق قانونی محروم نگه داشته شد.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 


اخباروگزارش های کارگری 30 اردیبهشت ماه 1403
- یکشنبه اعتراضی کارگران شاغل وبازنشسته:
1- یکشنبه اعتراضی کارگران صنعت نفت نسبت به تفکیک مشاغل در مناطق عملیاتی به تخصصی وپشتیبانی برای ایجاد تفرقه،تعیین سقف حقوق ،اصلاح نشدن کف‌ حقوق برای کارکنان جدیدالاستخدام،عدم ادغام صندوق بازنشستگی با سایر صندوق‌های بازنشستگی،تعیین سقف بازنشستگی و پرداخت نشدن کامل سنوات،اخذ مالیات غیر قانونی وعدم اجرای کامل ماده 10 قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت با برپایی تجمع کارگران شرکت نفت فلات قاره در جزیره خارک
2- سومین اعتراض سراسری فرهنگیان بازنشسته سال های اخیر کشوردرسال جاری نسبت به عدم پاسخگویی به مطالباتشان با برپایی دومین تجمع اعتراضی معلمان بازنشسته سال1400 ‌ نسبت به اجرایی نشدن همسان‌سازی 90 درصدی حقوق مبتنی‌ بر قانون مدیریت خدمات کشوری و عدم صدور حکم رتبه‌بندی مقابل سازمان برنامه و بودجه
3- اعتراض کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه مزدی ضد کارگری شورای عالی کار‌، وضعیت نامناسب خدمات بیمه درمانی با راهپیمایی  و تجمع درشهرهای اهواز وکرمانشاه  مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان های خوزستان وکرمانشاه 
شوش مقابل فرمانداری شهرستان
و تهران مقابل سازمان تامین اجتماعی
4- اعتراض کارگران بازنشسته صنعت فولاد کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله اجرا نشدن همسان سازی،عدم پرداخت مطالبات معوقه  وخدمات درمانی ناکافی با راهپیمایی وبرپایی تجمع مقابل صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد در شهرهای اصفهان، تهران و قائمشهر
اهواز مقابل استانداری خوزستان و فرمانداری شهرستان
5- تجمع اعتراضی بازنشستگان کشوری قزوین نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه) مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی کشوری استان با شعارهای«بازنشسته دادبزن حق تو فریاد بزن»،«اجرای همسان سازی حق مسلم ماست»و.....
- تجمع اعتراضی کارگران راه آهن کرمان نسبت به مشکلات معیشتی و اخراج تعدادی از همکاران حق طلب مقابل ساختمان مرکزی شرکت راه آهن استان
- تجمع اعتراضی خانوادگی اوتیسم مقابل بهزیستی مشهد
- بیانیه‌ی انجمن صنفی معلمان کوردستان(مریوان و سروآباد، سقزوزیویه، سنندج) در رابطه با حکم اخراج آقای تحسین مصطفی
*******
*یکشنبه اعتراضی کارگران شاغل وبازنشسته:
1- یکشنبه اعتراضی کارگران صنعت نفت نسبت به تفکیک مشاغل در مناطق عملیاتی به تخصصی وپشتیبانی برای ایجاد تفرقه،تعیین سقف حقوق ،اصلاح نشدن کف‌ حقوق برای کارکنان جدیدالاستخدام،عدم ادغام صندوق بازنشستگی با سایر صندوق‌های بازنشستگی،تعیین سقف بازنشستگی و پرداخت نشدن کامل سنوات،اخذ مالیات غیر قانونی وعدم اجرای کامل ماده 10 قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت با برپایی تجمع کارگران شرکت نفت فلات قاره در جزیره خارک

 
 
2- سومین اعتراض سراسری فرهنگیان بازنشسته سال های اخیر کشوردرسال جاری نسبت به عدم پاسخگویی به مطالباتشان با برپایی دومین تجمع اعتراضی معلمان بازنشسته سال1400 ‌ نسبت به اجرایی نشدن همسان‌سازی 90 درصدی حقوق مبتنی‌ بر قانون مدیریت خدمات کشوری و عدم صدور حکم رتبه‌بندی مقابل سازمان برنامه و بودجه
شعارها:
« نگاه پشت شیشه جواب ما نمیشه»
« مسئول بی کفایت خجالت خجالت »
« وزیر بی لیاقت استعفا استعفا»
«حسینی دروغگو+ وعده تازه بپو»
«یه اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه»
«زنده باد مریوان»
+محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در مورد متناسب سازی حقوق بازنشستگان
خواسته ها:
- واریز کسورات رتبه‌های پس از اعتراض توسط وزارت آموزش و پرورش به صندوق بازنشستگی جهت صدور حکم اصلاحی رتبه بندی باز نشسته‌های فرهنگی (۱۴۰۰-۱۴۰۱-۱۴۰۲) بر اساس رتبه‌های جدید توسط صندوق و پرداخت معوقات مربوطه
- پرداخت معوقه فوق‌العاده رتبه بندی مربوط به ۶ ماهه دوم ۱۴۰۰ توسط وزارت آموزش و پرورش
- پرداخت معوق فوق‌العاده رتبه بندی مربوط به ۶ ماهه دوم ۱۴۰۱ توسط صندوق بازنشستگی کشوری
- صدور حکم رتبه بندی ۶ ماهه دوم ۱۴۰۰ برای همکاران بازنشسته ۱۴۰۲
 
 
یادآوری:
/تجمع اعتراضی معلمان بازنشسته سال 1402 کشور نسبت به عدم پرداخت مطالبات مقابل وزارت آموزش و پرورش با شعارهای«وزیر بیا پایین وزیر بیا پایین»،« وعده زیاد شنیدیم عدالتی ندیدیم»،«نگاه پشت شیشه برامون پول نمیشه»و.....
روزسه شنبه 4 اردیبهشت، معلمان بازنشسته سال 1402 کشور  برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مقابل وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند.
شعارها:
«وزیر بیا پایین وزیر بیا پایین»
« وعده زیاد شنیدیم عدالتی ندیدیم»
«نگاه پشت شیشه برامون پول نمیشه»
یکشنبه ۲۶ فروردین۱۴۰۳:تجمع باشکوه معلمان بازنشسته سراسر ایران در تهران مقابل سازمان برنامه و بودجه برای همسان‌سازی حقوق‌بازنشستگان مبتنی‌ بر قانون مدیریت خدمات کشوری با شعارها:
«جواب پشت شیشه جواب ما نمیشه»
«مشکل رتبه ما امروز باید حل بشه»
«منظوربیا پائین»
3- اعتراض کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه مزدی ضد کارگری شورای عالی کار‌، وضعیت نامناسب خدمات بیمه درمانی با راهپیمایی  و تجمع درشهرهای اهواز وکرمانشاه  مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان های خوزستان وکرمانشاه 
شوش مقابل فرمانداری شهرستان
و تهران مقابل سازمان تامین اجتماعی
شعارها:
«لشکری کشوری تامین اجتماعی اتحاد اتحاد»
«روسری رو رها کن فکری به حال ما کن»
«دولت ورشکسته برای بازنشسته شمشیرو از روبسته»
«حاصل کاردولت غارت پول ملت»
«حاصل کاردولت غارت جیب ملت»
«یه اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه»
«نه مجلس نه دولت نیستند بفکرملت»
«این دولت ومدیران ایران وکردندویران»
«کومهارتورم دروغ میگید به مردم»
«زیربارتورم شکسته پشت مردم»
«یخچال بازنشسته خالیترازگذشته»
«معلمان آزاد باید گردد»
«مریم زلکی آزاد باید گردد»
«فقط کف خیابان بدست میاد حقمان»
«زیر بار ستم نمی کنیم زندگی جان فدا می کنیم در ره آزادگی ننگ براین زندگی»
«زیر بار ستم نمی کنیم زندگی جان فدا می کنیم در ره آزادگی ننگ براین بردگی»
«این همه بی عدالتی هرگزندیده ملتی»
«دولت شش کلاسه حامی اختلاسه»
«رئیسی دروغگو حاصل وعده هات کو»
«رئیسی بی عرضه برگرد برو به حوزه»
«نه تهدید نه زندان نه اعدام نیست جلودارمان»
«از خوزستان تا گیلان ننگ برمدیران»
«حسین حسین شعارشون دروغ و دزدی کارشون»
«هم مجلس هم دولت دروغ میگند به ملت»
«دولت خیانت می کند مجلس حمایت می کند»
«پیام ما به دولت خجالت خجالت»
«مدعی عدالت خجالت خجالت»
«فقروفساد همینجاست حرومزاده آمریکاست»
«فقروفساد همینجاست حرومزاده کاناداست»
«دشمن همینجاست دروغ میگند آمریکاست»
«گرانی  تورم بلای جان مردم»
 «ظلم وستم کافیه سفره ی ما خالیه»
«مابازنشستگانیم خواهان حق مانیم»
«حقوق نصف نیمه سکوت کنی همینه»
«سفره بی نان ما چی میخواید از جان ما»
«حقوق بازنشسته احیا بایدگردد»
«ایران غارت کردند ماروبیچاره کردند»
«تامین غارت کردند ماروبیچاره کردند»
«شستا غارت کردند ماروبیچاره کردند»
«ننگ ما ننگ ما دولت الدنگ ما»
«ننگ ما ننگ ما صداو سیمای ما»
«ننگ ما ننگ ما مخبرالدنگ ما»
تصاویر:
اهواز:
 
شوش:
 
4- اعتراض کارگران بازنشسته صنعت فولاد کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله اجرا نشدن همسان سازی،عدم پرداخت مطالبات معوقه  وخدمات درمانی ناکافی با راهپیمایی وبرپایی تجمع مقابل صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد در شهرهای اصفهان، تهران و قائمشهر
اهواز مقابل استانداری خوزستان و فرمانداری شهرستان
شعارها:
«تا حق خود نگیریم از خیابون نمیریم»،
«اجرای همسان سازی بدون حقه بازی»،
«مشکل مارو حل کنید دزدی هاتون وکم کنید»،
«غارت جیب ملت حاصل کاردولت»،
«حقوق نصف و نیمه سکوت کنی همینه»
تصاویر:
اصفهان:
 
اهواز:
 
 
تهران:
 
5- تجمع اعتراضی بازنشستگان کشوری قزوین نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه) مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی کشوری استان با شعارهای«بازنشسته دادبزن حق تو فریاد بزن»،«اجرای همسان سازی حق مسلم ماست»و.....
*تجمع اعتراضی کارگران راه آهن کرمان نسبت به مشکلات معیشتی و اخراج تعدادی از همکاران حق طلب مقابل ساختمان مرکزی شرکت راه آهن استان
روزیکشنبه 30 اردیبهشت،جمعی از کارگران راه آهن کرمان برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به مشکلات معیشتی و اخراج تعدادی از همکاران حق طلب  دست به تجمع مقابل ساختمان مرکزی شرکت راه آهن استان زدند.
 
برپایه گزارش رسانه ای شده، جمعی از کارگران لوکوموتیوران راه آهن جمهوری اسلامی ایران صبح امروز، در استان کرمان با اجتماع در مقابل دفتر این مجموعه در کرمان، نسبت به مسائل معیشتی و شغلی خود همچنین بحث اخراج تعدادی از همکاران خود اعتراض کردند.
این کارگران راه آهن نسبت به وضعیت حقوقی خود و همچنین بحث بازگشت به کار تنی چند از همکاران خود که در جریان اقدامشان برای جمع آوری امضا در پلتفرم کارزار اخراج شده بودند، مطالبات خود را در قالب پارچه نوشته‌هایی به سمع و نظر مدیران این مجموعه رساندند.
*تجمع اعتراضی خانوادگی اوتیسم مقابل بهزیستی مشهد
 
روزیکشنبه 30 اردیبهشت،جمعی از خانواده‌های دارای فرزند اوتیسم، در اعتراض به عدم رسیدگی به مشکلات و مطالبات خود، مقابل بهزیستی مشهد تجمع اعتراضی برگزار کردند.
برگزارکننده؛ کمپین دادبان اتیسم
*بیانیه‌ی انجمن صنفی معلمان کوردستان(مریوان و سروآباد، سقزوزیویه، سنندج) در رابطه با حکم اخراج آقای تحسین مصطفی
ریشه‌ی تبعیض آموزشی در ایران بسیار عمیق است و عمر آن لااقل به ورود آموزش نوین به این کشور باز می‌گردد. همواره صاحب‌منصبان و قدرت‌مداران نامشروع به این نابرابری دامن زده‌اند و آن را در خدمت قدرت خود به کار بسته‌اند. 
جامعه‌ی فرهنگیان ایران، در دو دهه‌ی اخیر، با مطالبه‌گری و کنش‌های اعتراضی همواره بر آن بوده است که نابرابری‌ ، تبعیض آموزشی و انحراف آموزش از مسیر واقعی را به حاکمان و فرادستان گوش‌زد کند و ابرام بر این مطالبه‌گری‌های خیرخواهانه علی‌رغم سختی‌ها و مرارت‌ها، هیچ‌گاه سبب ملال او نشده است و فریاد اعتراضی را هرگاه و به هر شیوه، برای برقراری عدالت آموزشی و انطباق آموزش با استانداردها، سر داده‌ است. پیامد این دادخواهی تحمل خسارت‌ها و پرداخت هزینه‌های بسیاری بوده است.
زندان، اخراج، تبعید، تهدید، قطع رتبه‌بندی، بازنشستگی پیش از موعد و اجباری و پرونده‌سازی‌های گوناگون تنها بخشی از این هزینه‌های گزافی است که جامعه‌ی فرهنگیان ایران برای رسیدن به بهبود کیفیت و رفع تبعیض آموزشی به جان خریده اند.
ترک تحصیل، کودکان کار، تلاش برای امحای زبان مادری، مدارس ناامن، در استان‌ها و مناطق حاشیه‌ای ایران گسترده‌تر از دیگر استان‌هاست. استان کوردستان به سبب ویژگی‌‌های خاص از جمله تفاوت زبان مادری با زبان رسمی آموزشی، متفاوت‌تر از بقیه است. 
انجمن صنفی معلمان کوردستان، با درک این درد مزمن‌، همواره دوشادوش و گاهی علم‌دار و پیشروِ فرهنگیان سراسر ایران در تلاش برای رفع این فاصله طبقاتی و کاهش این تبعیض بوده است. بدیهی است که بیشرین هزینه‌ها و فشارها را نیز در حمل این رسالت، متحمل شده است.
آخرین مورد این هزینه‌ها، اخراج تحسین مصطفی، معلم مریوانی و عضو انجمن صنفی معلمان کوردستان( شاخه‌ی مریوان و سروآباد) است.
تحسین مصطفی معلمی دلسوز و آگاه است که در دبیرستان‌های سروآباد و مریوان سال‌ها تدریس کرده و هم‌سخن دانش‌آموزان و همراز دردهایی بوده که بر دانش‌آموزان روا داشته شده است. ایشان سرشار از انرژی و پیگیر رفع ستم‌هایی است که بر دانش‌آموزان تحمیل شده است، آگاهی و دلسوزی و نیک‌نامی ایشان زبانزد عام و خاص است. او دبیر ورزید‌ه‌ی ادبیات است، در رشته‌ی حقوق نیز تحصیل کرده و آگاه بر امور حقوقی است، چم و خم حقوق را خوب بلد است و در این رشته صاحب‌نظر است، وقتی او را با معلمانی که بدون در نظر گرفتن معیارهای استاندارد علمی و آموزشی به هر بهانه‌ای جذب شده‌اند مقایسه کنی، عظمت و سنگ وجود او در آموزش‌ و پرورش فهمیده می‌شود، خاصه برای دانش آموزان محروم کوردستان.
تحسین مصطفی مانند همه‌ی فعالین صنفی پیوسته در تنگنا بوده و پرونده‌سازی‌ها و سنگ‌اندازی‌ها و فشارهای طاقت‌فرسا سبب دوری او از مدرسه شد. او خود گناه‌کار نیست، گناه محروم کردن آموزش و پرورش کوردستان از چنینن ظرفیتی، بر گرده‌ی شب‌پرگان بداندیش و مسببان این خسارات خواهد ماند.
انجمن صنفی معلمان کوردستان حکم اخراج تحسین مصطفی کنشگر راستین و دلسوز و عضو این انجمن صنفی معلمان کوردستان را به شدیدترین لحن محکوم می‌کند و خواهان تجدید نظر در آن بوده و مجددا بر این نصیحت خیرخواهانه ابرام می‌کند، از آزارها و پرونده‌سازی‌های ظالمانه‌ی این سفیران روشنگری، دست بردارید که روزی به وبال این رفتارها گرفتار خواهید آمد.
انجمن صنفی معلمان کوردستان(مریوان و سروآباد، سقزوزیویه، سنندج)
٢٩ اردیبهشت ماه ١٤٠٣
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

 

اخباروگزارش های کارگری 31 اردیبهشت ماه 1403
- ابراهیم رئیسی از هیئت‌مرگ‌ تا مسموم‌‌سازی دانش‌آموزان
- ادامه اعتراضات جمعی ازاهالی تفتان نسبت به استخراج  بی رویه معدن طلای شهرستان و آسیب به محیط زیست باتجمع  در برابرسد باطله معدن طلا و تعطیل کردنش
- تجمع اعتراضی خانوادگی اوتیسم مقابل اداره کل بهزیستی کرمانشاه
- اطلاعیه در رابطه با تداوم حضور آقای محسن باقری در جلسات شورای عالی کار، کمیته مزد و کانون شوراها و‌ مصاحبه تحت عنوان «عضو اصلی کارگری شورای عالی کار»
- تعداد کارگران جان باخته راه داری سروستان براثر تصادف درجاده شیراز- سروستان به 4 نفر رسید
*******
*ابراهیم رئیسی از هیئت‌مرگ‌ تا مسموم‌‌سازی دانش‌آموزان
یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، به همراه آل هاشم، نماینده‌ی ولی‌فقیه و امام جمعه تبریز، حسین‌امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه، مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی، فرمانده یگان حفاظت رئیس‌جمهور، و تعدادی از محافظین و خدمه‌ی بالگرد، در سانحه‌ای هوایی کشته شدند.
رئیسی جوان مسئولیت‌هایی از جمله "معاونت گروهکی" دادستان، جانشینی دادستان دادگاه انقلاب تهران، عضو هیئت مرگ، و اعدام هزاران زندانی سیاسی در سال ۱۳۶۷، را در کارنامه‌ی اولیه‌ی خود داشت. در ادامه رئیسی در نقش‌های دیگری از جمله معاونت اول قوه قضائیه، ریاست قوه قضاییه، دادستان کل کشور، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام، نائب رئیسی مجلس خبرگان و آخرین سمت ایشان رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم بود.
آموزش و پرورش در دوران ریاست جمهوری رئیسی، بحرانی‌ترین وضعیت خود را در سال‌های بعد از انقلاب می‌گذراند. مسمومیت‌سازی مدارس دختران، حمله‌ی نیروهای نظامی و امنیتی به مدارس، ضرب و شتم و کشته شدن بیش از ۸۰ دانش‌آموزان و دو معلم، بازداشت و زندانی کردن کودکان دانش‌آموز از سیاه‌ترین لکه‌های آسمان وزارت آموزش و پرورش در دوران ریاست جمهوری رئیسی بود. همچنین برخوردهای امنیتی از جمله زندان، اخراج و بازنشستگی اجباری معلمان، روش استخدام معلمان تازه با جذب سه هزار طلبه، کمبود شدید معلم در هفته‌های نخستین سال‌تحصیلی و نرسیدن کتاب‌های درسی برخی پایه‌ها تا یک ماهه اول، از دیگر نشانه‌های ناکارآمدی آموزش و پرورش در دولت سیزدهم می‌باشد.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، همواره مخالف سیاست‌های ضد آموزشی و ضد مردمی بوده و در کنار سایر دادخواهان همواره خواهان محاکمه آمران و عاملان قتل و کشتار مردم در قیام‌ها از جمله دادخواه دانش‌آموزان و معلمان است و ضمن محکومیت کودک‌کشی در هر جای جهان امیدوار است کسانی که در کودک‌کشی به ویژه در ایران دستی داشته‌اند در دادگاهی مردمی و عادلانه به سزای اعمال خود برسند.
*ادامه اعتراضات جمعی ازاهالی تفتان نسبت به استخراج  بی رویه معدن طلای شهرستان و آسیب به محیط زیست باتجمع  در برابرسد باطله معدن طلا و تعطیل کردنش
روزدوشنبه 31 اردیبهشت، جمعی ازاهالی تفتان درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به استخراج  بی رویه معدن طلای شهرستان و آسیب به محیط زیست دست به تجمع  در برابرسد باطله معدن طلا در روستای کوته و تعطیل کردنش زدند.
درهمین رابطه:ادامه اعتراضات جمعی از اهالی تفتان نسبت به استخراج  بی رویه معدن طلای شهرستان و آسیب به محیط زیست
روزدوشنبه 24 اردیبهشت، جمعی از اهالی تفتان  درادامه اعتراضاتشان نسبت به استخراج  بی رویه معدن طلای شهرستان و آسیب به محیط زیست برای باری دیگر دست به تجمع دراین شهرستان دراستان سیستان وبلوچستان زدند.
*تجمع اعتراضی خانوادگی اوتیسم مقابل اداره کل بهزیستی کرمانشاه
روزیکشنبه 30 اردیبهشت،جمعی از کودکان و خانواده‌های دارای فرزند اوتیسم در اعتراض به عدم رسیدگی به مشکلات و مطالبات خود، روز گذشته، مقابل بهزیستی کرمانشاه تجمع اعتراضی برگزار کردند.
 
مسئولان بهزیستی کرمانشاه در میان خانواده‌ها حضور یافته و با آنان به گفتگو پرداختند. خانواده‌ها نیز در این دیدار طومار امضاء شده خود را -که حاوی مطالبات جامعه اوتیسم بود- تحویل مسئولان دادند.
برگزارکننده؛ کمپین دادبان اتیسم
*اطلاعیه در رابطه با تداوم حضور آقای محسن باقری در جلسات شورای عالی کار، کمیته مزد و کانون شوراها و‌ مصاحبه تحت عنوان «عضو اصلی کارگری شورای عالی کار»
با توجه به تقلب و تخلفات گسترده در انتخابات شورای فرمایشی اسلامی کار شرکت واحد که در اواخر سال ۴۰۲ برگزار گردید، کاندیدهایی که در این انتخابات با حمایت کارفرما و مدیریت به عنوان نماینده معرفی شده بودند مورد قبول رانندگان و سایر کارگران و همچنین نماینده کارکنان در هئیت تشخیض واقع نگردیدند. پیرو اعتراضات کارگران شرکت واحد به این تخلفات و ‌تقلب ها، وزارت کار مجبور شد که از صدور مجوز و یا اعتبارنامه برای  نمایندگان فرمالیته شورای اسلامی کار ممانعت بعمل آورد و در حال حاضر شورای اسلامی کار در شرکت واحد عملا منحل میباشد. با اینوجود، آقای محسن باقری به عنوان نماینده در جلسات شورای عالی کار و همچنین کمیته مزد در اسفند سال گذشته شرکت نمود و بر علیه میلیون ها کارگر با همراهی نمایندگان دولت و کارفرما دستمزدهای زیر خط فقر را عملا به تصویب رساندند. طبق قانون ضدکارگری خودشان ایشان اعتبارنامه پایه شورای اسلامی کار را از وزارت کار در اختیار ندارد؛ بنابراین حق حضور و عضویت در هئیت مدیره استان تهران و کانون شوراهای عالی استان و کمیته مزد و همچنین جلسات شورای عالی کار را ندارد. با اینوجود، ایشان ظاهرا کماکان یکی از به اصطلاح اعضای کارگری شورای عالی کار میباشد و با خبرگزاری ایلنا در مورخه ۲۳ اردیبهشت سال جاری مصاحبه ای تحت عنوان «عضو اصلی کارگری شورای عالی کار» انجام داده است که در کانال تلگرامی شورای اسلامی کار نیز درج شده است.
ما هیچگونه تردیدی نسبت به عدم‌مشروعیت افرادی همچون محسن باقری و‌ کلیت شورای اسلامی کار نزد‌ کارگران‌نداریم، اما اینکه این افراد با وحود تمامی تقلبات و حتی ممنوعیت قانونی، کماکان با عنوان نمایندگان‌کارگران‌ ابراز وجود میکنند تنها نشان از یک مناسبات فاسد و‌ رانتی ای در شورای عالی کار و دیگر نهادها دارد که هیچگونه پاسخگویی و مسئولیت پذیری و شفافیتی در آن یافت نمی شود. 
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه تاکید میکند که شورای اسلامی کار در شرکت واحد و‌ نماینده اصلی آن محسن باقری از هیچگونه مشروعیتی برخوردار نیستند. محسن باقری و ‌همدستانش تلاش کردند با انواع دروغ ها و نیرنگ ها و تقلب هاخودشان را بر کارگران تحمیل کنند. ایشان فروشگاه تعاونی مصرف کارکنان را بدون اجازه کارگران که سهامدار اصلی این فروشگاه بودند با همدستی مدیریت واگذار کرد و منافع کارگران را فدای منافع مدیریت و جاه طلبی های خودش کرد. 
اگر کارگران و بیش از ۵۰ میلیون خانواده های کارگری در طول چند دهه دچار فقر و محرومیت های اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی گسترده گشته اند از جمله به خاطر همین شورای عالی کار که شامل نمایندگان کارگرستیز ‌دولت، نمایندگان سرمایه داران استثمارگر و حضور شوراهای اسلامی کار و اعضایش همچون محسن باقری در جلسات کلان کشوری در حوزه کارگری بوده است. ما از تمامی همکاران در شرکت واحد و همچنین از جامعه کارگری در سراسر کشور می‌خواهیم که مانع از ایجاد شوراهای اسلامی فرمایشی شوند و برای ایجاد تشکلات مستقل کارگری بیش از پیش تلاش نمایند. شورای عالی کار نشان داده است که از هیچگونه صلاحیتی که بتواند برای میلیون ها کارگر و مزدبگیر تصمیم بگیرد برخوردار نیست. ما خواستار ابطال مصوبه مزد زیر خط فقر و تعیین حداقل دستمزد بر مبنای کلیه نیازهای خانوارهای کارگری و با دخالت مستقیم نمایندگان واقعی و‌ مستقل کارگران هستیم. 
تشکل مستقل حق مسلم کارگران است.
چاره کارگران وحدت و تشکیلات مستقل از کارفرما و‌ دولت و ‌نهادهای حراستی و ‌اطلاعاتی، همچون شورای اسلامی کار و‌ خانه کارگر، است.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
*تعداد کارگران جان باخته راه داری سروستان براثر تصادف درجاده شیراز- سروستان به 4 نفر رسید
بنابه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 31 اردیبهشت،چهار کارگر راهدار سروستانی به همراه یک راننده یدک کش حین امدادرسانی به راننده یک خودرو نیسان واژگون شده در محور جاده‌ای سروستان به شیراز، بر اثر برخورد ناگهانی یک تریلی نفت کش دچار حادثه شدند.
شدت برخورد خودرو تریلی به وانت نیسان و چهار راهدار اداره گشت راهداری سروستان به حدی بوده است که سه راهدار به اسامی ناصر مهدوی، سیداحمد حسینی و حمید رضایی به همراه راننده یدک کش نیسان بلافاصله در محل تصادف فوت کردند.
تنها مصدوم این حادثه یک راهدار به نام مهدی اسماعیلی است که هنوز از وضعیت جسمی وی بعد از انتقال به بیمارستانی در شیراز اطلاعی در دست نیست.
یادآوری:جان باختن 3 کارگر اداره راهداری شهرستان سروستان براثر تصادف
3 کارگر اداره راهداری شهرستان سروستان دراستان فارس بنام های ناصر مهدوی، سید احمد حسینی و حمید رضایی حین کاردرجاده شیراز- سروستان براثر برخورد یک تریلی با آنها جان خودرا ازدست داد ویک کارگر دیگر این اداره مجروح وبه بیمارستان منتقل شد.
براساس گزارش رسانه ای شده،سالانه قریب به  40 کارگرراهداری کشور در حین کاردر سرتاسر محورهای مواصلاتی کشور جان خود را از دست می دهند.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید