اخباروگزارش های کارگری 1-2-3 خرداد ماه 1403

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- آغازاعتراض کارگران پروژه ای نسبت به بروزنشدن حقوق درسال جاری- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
افزایش دستمزدها فوری اعتصاب بخش های بیشتری از همکاران با خواست  افزایش دستمزدها- اعتراض کارگران صنعت نفت نسبت به کسر مالیات نجومی از حقوق اردیبهشت ماه- به بهانه یکم خرداد سال 1397 اولین اعتصاب کامیونداران کشور 9 اعتصاب طی 6 سال گذشته

آغازاعتراض کارگران پروژه ای نسبت به بروزنشدن حقوق درسال جاری
از روزدوشنبه 31 اردیبهشت،کارگران پروژه ای با نرفتن برسرکار وترک کمپ ها وبازگشت به محل زندگی اعتراضشان را نسبت به بروزنشدن حقوق درسال جاری حتی درسطح افزایش 35 درصدی استارت زدند.
دوشنبه 31 اردیبهشت:
کارگران داربست بند شرکت گسترش صنعت پادنا
کارگران برق و ابزار دقیق شرکت ستاره تاراز در سایت 1 بوشهر
کارگران رنگ و عایق شرکت سازه پاد سایت 1 بوشهر
کارگران برق و ابزار دقیق شرکت جهانپارس مس سرچشمه
کارگران پتروشیمی دهلران در دشت عباس 
سه شنبه یکم خرداد:
کارگران پتروپالایش کنگان
کارگران شرکت آزمون فلز پتروشیمی بوشهر سایت 1
کارگران برق و ابزار دقیق شرکت نیرو آرا اندیش پتروشیمی بوشهر سایت 1
کارگران شرکت تیو انرژی پالایشگاه پیشگامان
کارگران شرکت بهین فراراد پالایشگاه پیشگامان 
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
افزایش دستمزدها فوری
اعتصاب بخش های بیشتری از همکاران با خواست  افزایش دستمزدها
امروز یکم خردادماه همکاران پروژه ای ما  در بخش های مختلفی از  عسلویه در اعتراض به عدم افزایش دستمزدها و حتی عدم قبول افزایش ۳۵ درصدی مضوب شورایعالی کار از جانب پیمانکاران مفتخور، دست به اعتصاب زدند.  در این حرکت اعتراضی شماری از کارگران داربست بند شرکت گسترش صنعت پادنا،  برق و ابزار دقیق شرکت ستاره تاراز در سایت 1 بوشهر، برق و ابزار دقیق شرکت جهانپارس مس سرچشمه، پتروشیمی دهلران در دشت عباس و رنگ و عایق شرکت سازه پاد سایت 1 بوشهر دست به اعتصاب زده و کارگاههای خود را ترک کردند.
 در همین رابطه در  روز ۲۹ اردیبهشت نیز بیش از ۱۲۰۰ نفر از کارگران شاغل در شرکت پایندان، اکسیر صنعت و شرکت IPMI در فاز ۱۴ کنگان دست به اعتصاب زده بودند.
  شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت از اعتصاب همکاران پرژه ای بر سر خواست افزایش دستمزد حمایت و پشتیبانی کرده و از همه کارگران انتظار دارد که وسیعا از این حرکت اعتراضی حمایت و پشتیبانی کنند. همانطور که قبلا اعلام کرده ایم افزایش دستمزدها خواست اول ما کارگران پروژه ای نفت برای قراردادهای سال جاری است و با توجه به رشد سرسام  آور تورم انتظار حداقل ما افزایش ۴۵ درصدی دستمزدها در تمام سطوح است و برای آن تلاش میکنیم. ما اعلام میکنیم که اگر دستمزدها افزایش نیابد اعتراضات ما در اشکال گسترده تری انجام خواهد گرفت. 
اعتراض کارگران صنعت نفت نسبت به کسر مالیات نجومی از حقوق اردیبهشت ماه
روزسه شنبه یکم خرداد، کارگران صنعت نفت با انتشار پیام هایی درشبکه های اعتراضشان را نسبت به کسر مالیات نجومی از حقوق اردیبهشت ماه اعلام کردند و افزودند: کسر مالیات نجومی از حقوق اردیبهشت ماه حق الزحمه بهره‌ وری شش ماهه دوم سال 1402 را بی اثر کرد.
به بهانه یکم خرداد سال 1397 اولین اعتصاب کامیونداران کشور
9 اعتصاب طی 6 سال گذشته
یکم خرداد 1397  اعتصاب سراسری کامیون‌داران در ایران در 160 شهر از 25 استان ایران، آغاز شد. این اعتصاب به صورت روزانه ادامه داشته‌است؛
 سه‌شنبه یکم خرداد در دست‌کم 7 استان با خودداری کامیون‌داران از حمل بار آغاز شد و سپس گسترش یافت، و در ادامه و  با استمرار اعتصاب کامیون‌های تانکر، توزیع بنزین و گازوئیل دچار اختلال شده و چندین جایگاه سوخت بنزین در سراسر ایران از مدار سوخت‌رسانی خارج شدند. 
برخی از رانندگان با نصب پلاکاردهای بزرگ در جلو کامیون خود به «گران شدن عوارض و لوازم یدکی» در عین «ثابت ماندن کرایه بار» اعتراض کرده‌اند. این اعتصاب در روز چهارم بسیاری از شهرهای کوچک و بزرگ ایران را دربرگرفت.
اعتصاب سراسری کامیون‌داران در روز پنجم با پیوستن گروهی از رانندگان اتوبوس‌های شهری به این اعتصاب سراسری ادامه پیدا کرد.
 روز دوشنبه 7 خرداد  پایانه بار تهران به اعتصاب پیوست.
این اعتصاب اگرچه در همان زمان نتیجه مشخصی نداشت، اما زمینه‌ساز موج دوم اعتصاب‌ها در مهرماه همان سال شد که در نهایت برخی خواسته‌های اعتصاب‌کنندگان با موافقت مواجه شد؛ از جمله تغییر در نحوه محاسبه هزینه حمل توسط کامیون‌داران.
9 اعتصاب طی 6 سال گذشته
کامیون‌ داران طی شش سال اخیر 9 مرتبه اعتصاب کرده‌اند. اعتصاب‌های سال 97، 98 و 1401 را می‌توان فراگیر دانست؛ اما اعتصاب سال گذشته و سال جاری، اکثراً منطقه‌ای بوده و فراگیر نشدند.
 

 

 
 
 
مشکل کاهش سهمیه سوخت را شاید بتوان مهم‌ترین دلیل اعتراض این صنف به شمار آورد. دولت به دنبال پیگیری سیاست غیرقیمتی در زمینه بنزین، به کاهش سهمیه اصناف مختلف روی آورده است.
مصطفی نخعی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، عنوان کرده است طی دو ماه گذشته، سهمیه سوخت کامیون‌ داران شهری شارژ نشده است. تایید این موضوع از سوی یکی از نمایندگان مجلس نشانه بحرانی بودن موضوع است. 
کامیون‌ داران نقشی حیاتی در حمل بار به صنایع مختلف ایفا می‌کنند و اعتصاب این صنف می‌تواند حمل و نقل را به طور اساسی دچار مشکل کند. مشکل در حمل و نقل بار، روند بسیاری از صنایع را مختل کرده و ممکن است منجر به افزایش هزینه حمل و نقل نیز بشود.
اعتصاب‌های دنباله‌دار کامیون‌ داران در سال‌های گذشته نشان می‌دهد مشکل این صنف حل نشده است و هر سال به دلیل افزایش تورم، هزینه‌های کامیون‌ داران نیز افزایش می‌یابد و از طرفی درآمدشان کفاف هزینه مصرفی‌شان و از همه مهم‌تر، هزینه استهلاک خودرو را نمی‌دهد. خودروهایی که هزینه استهلاک بالایی دارند و از استاندارد مصرفی برخوردار نیستند.
به نظر می‌رسد طی سالیان گذشته، دولت‌ها به دنبال جایگزینی برای راهکار قیمتی در زمینه بنزین بودند. تجربیات پیشین، ناکارآمدی این راهکار را نشان داده و به نظر می‌رسد این مورد از مهم‌ترین عوامل روی آوردن به راهکارهای غیرقیمتی با توجه به شرایط موجود باشد. اما با به‌کار گیری انواع راهکارهای غیرقیمتی ناکارآمد مثل حذف کارت سوخت از جایگاه‌ها، اختصاص کارت سوخت به کد ملی و کاهش سهمیه سوخت اصناف، به مشکلات دامن زده‌اند.
با کاهش سهمیه سوخت اصنافی مانند کامیون‌ داران که نقش اساسی در حمل و نقل ایفا می‌کنند، نه‌تنها بحران ناترازی بنزین رفع نشده، بلکه مشکلات معیشتی نیز جدی‌تر خواهند شد. باید گفت با بدتر شدن وضع معیشتی مردم، بهبودی در کاهش ناترازی بنزین نیز حاصل نخواهد شد.
برگرفته از رسانه ها وشبکه های اجتماعی
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

اخباروگزارش های کارگری 2 خرداد ماه 1403
- دومین سالگرد فاجعه متروپل آبادان 43 جان باخته و  ده ها مصدوم برجا گذاشت
یاد آوری نقش دولت دراین فاجعه بدلیل چشم پوشی از قصوربسازوبفروش در رعایت اصول و نکات ایمنی ساختمان سازی 
همدستى حكومت فاسد با سرمايه و پول هاى كثيف اين بار در شهر زادگاه ام آبادان
گرامیداشت یاد قربانیان فاجعه متروپل درآبادان
- بیانیه‌ زندانیان  دراعتصاب غذا در هفدهمین هفته از کارزار #سه‌شنبه‌های _نه_به_اعدام
- جان باختن یک کودک کار در خرم آباد براثر سقوط در چاهک آسانسور 
*******
دومین سالگرد فاجعه متروپل آبادان 43 جان باخته و  ده ها مصدوم برجا گذاشت
یاد آوری نقش دولت دراین فاجعه بدلیل چشم پوشی از قصوربسازوبفروش در رعایت اصول و نکات ایمنی ساختمان سازی 
ضعف سازه ای در پروژه، بار ثقلی بسیار زیاد که با حذف یک تیر یا ستون امکان باز پخش مجدد را ندارد، فقدان محاسبات مربوط به انهدام پیشرونده، نامناسب بودن اتصالات تیرها و ستون ها، ضعیف بودن ستون ها، فقدان شکل پذیری لازم در اتصالات، ضعف جوشکاری، ضعف بتن به نحوی که میلگردها بدون هیچگونه پیوستگی و چسبندگی از بتن خارج شده و بتن در موارد متعدد خرد شده است را از مهم ترین علل فنی از دلایل فاجعه متروپل آبادان اعلام شد.
نباید نقش دولت ونهاد ذیربط را بدلیل چشم پوشی از عدم رعایت اصول و نکات ایمنی ساختمان سازی  دراین فاجعه نادیده گرفت،نقشی که سعی شد ومیشود درسایه قرارگیرد و بفراموشی سپرده شود.
 
همدستى حكومت فاسد با سرمايه و پول هاى كثيف اين بار در شهر زادگاه ام آبادان
محمد صفوی – 2خرداد 1401:
روزچهارشنبه 2 خرداد همزمان با دومین سالگرد فاجعه متروپل آبادان که 43 جان باخته و  ده ها مصدوم برجا گذاشت مقاله ای ازمحمد صفوی تحت عنوان « همدستى حكومت فاسد با سرمايه و پول هاى كثيف اين بار در شهر زادگاه ام آبادان»را بازنشر می دهیم .
از قبل پيش بينىى شده بود كه اين ساختمان فكسنى كه از طريق فساد و زمين خوارى و اختلاس و رانت سر هم بندى شده بود فرو مى ريزد. اما كو گوش شنوا !
متاسفانه بار ديگر همدستى حكومت فاسد با سرمايه و پول هاى كثيف اين بار در شهر زادگاه ام آبادان فاجعه آفريد و مردم را دغدار كرد. دريغ كه تا اين سيستم فاسد پا برجاست صيانت از جان انسان در اولويت قرار ندارد.
 

 

گرامیداشت یاد قربانیان فاجعه متروپل درآبادان
فیلم منتشره درشبکه های اجتماعی از گرامیداشت یاد قربانیان فاجعه متروپل درآبادان بتاریخ 2 خرداد باشرکت خانواده های و آشنیان جان باختن خبر می دهد.
بیانیه‌ زندانیان  دراعتصاب غذا در هفدهمین هفته از کارزار #سه‌شنبه‌های _نه_به_اعدام
۳۰اردیبهشت ازساعت ۳بعد ازظهر تاساعت ۸صبحِ روز بعد که لاشه‌ی هلی‌کوپتر را پیداکردند، ۱۸ساعت در تلویزیون برای عامل قتل‌عام سال ۶۷ به عزاداری پرداختند.
در عین حال محکومان به اعدام و خانواده‌های آن‌ها را روزها و هفته‌ها با طناب اعدام بر گردن‌شان _و عملا هم برگردن خانواده‌های‌شان_ نگه می‌دارند تا جنایت‌شان را تکمیل کرده باشند.
طی همین ماه حداقل با ۱۲۲ محکوم جرایم عادی و خانواده‌های آنها چنین کردند. علاوه بر این‌ها، زندانی سیاسی #خسرو_بشارت را هم در سحرگاه چهارشنبه ۲۶اردیبهشت اعدام کردند که ۱۴ روز خود و خانواده‌اش را در انتظار مرگ او نگه داشتند و بدین هم بسنده نکردند و زندانیان #قزلحصار را که در #سه‌شنبه‌_های_نه_به_اعدام به این اعدام‌های جنایتکارانه معترضند تحت فشار قرار داده و آن‌طور که ما در #زندان_اوین مطلع شدیم #احمدرضا_حائری را به همین دلیل به سلول انفرادی انتقال داده‌اند. و هر روز هم شاهد صف اعدامی‌های دیگر از جمله #کامران_شیخه، #محمود_مهرابی، #مجاهد_کورکور #عباس_دریس و #حبیب_دریس  هستیم.
در تازه ترین احکام صادره شاهد صدور اتهام بغی به #وحید_بنی_عامریان هستیم که این زندانی سیاسی اکنون به مدت ۵ ماه است  که در بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات زیر فشار و شکنجه قرار دارد.
مازندانیان اعتصابی سه‌شنبه‌های نه به‌اعدام در زندان‌های اوین(بندزنان،۴و۶و۸)، قزلحصار، خرم آباد، مرکزی کرج، خوی و نقده، خواهان لغو خشونت و اعدام هستیم و تنها راه را، پایان دادن به حکومت استبداد مذهبی حاکم می‌دانیم.
سه‌شنبه ۱خرداد۱۴۰۳
جان باختن یک کودک کار در خرم آباد براثر سقوط در چاهک آسانسور 
روزچهارشنبه 2 خرداد،یک کارگر 17 ساله حین کار در ساختمان درحال احداث واقع در خیابان عطار نیشابوری خرم آبادبراثرسقوط از طبقه سوم به داخل چاهک آسانسورجان خودرا ازدست داد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

 


اخباروگزارش های کارگری 3 خرداد ماه 1403
- بیانیه مطبوعاتی عفوبین الملل:
مرگ رئیس‌جمهور رئیسی نباید آسیب‌دیدگان میراث شوم حقوق بشری او را از حق دستیابی به پاسخگویی محروم کند
- بازداشت 5 نفر از اهالی  حق طلب روستای قره‌قشلاق شهرستان سلماس
- باگرامیداشت ششمین سالگرد اعتصاب بزرگ کامیونداران و رانندگان درسراسر ایران دراول خرداد ۱۳۹۷
- انتقال ضیا نبوی به سلول انفرادی بدلیل پرده برداشتن از وجود ساس در زندان اوین
- طاهر اصغر پور از معلمان البرز با قید پابند الکترونیک از زندان آزاد شد
- محمد سعیدی ابواسحاقی، معلم زندانی آزاد شد
- انجمن آزادی اسلو جایزه بین‌المللی سالانه «هاول» را به توماج صالحی داد
- تظاهرات معلمان در مادرید علیه خصوصی‌‌سازی آموزش

بیانیه مطبوعاتی عفوبین الملل:
مرگ رئیس‌جمهور رئیسی نباید آسیب‌دیدگان میراث شوم حقوق بشری او را از حق دستیابی به پاسخگویی محروم کند
روزچهارشنبه 2 خردادعفو بین‌الملل با انتشار یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد مرگ رئیس‌جمهور ابراهیم رئیسی نباید مردم ایران را از حق دسترسی به عدالت، حقیقت و اقدامات جبرانی برای لیست بلندبالای جنایات بین‌المللی و نقض حقوق بشر که از دهه شصت در زمان حضور او در مناصب قدرت اتفاق افتاده است، محروم کند. این بیانیه پس از درگذشت رئيسی در حادثه سقوط هلیکوپتر در استان آذربایجان شرقی صادر شد.
ابراهیم رئیسی که سال ۱۳۵۹ و در سن ۲۰ سالگی به عنوان دادستان کل کرج در استان البرز منصوب شد، به سرعت در سلسله‌مراتب قضائی و اجرایی پیشرفت کرد و در سال ۱۴۰۰ به ریاست‌جمهوری رسید. در ۴۴ سال گذشته، او به طور مستقیم در ناپدیدسازی‌های قهری و اعدام‌های فراقضایی هزاران مخالف سیاسی در دهه شصت، قتل، بازداشت خودسرانه، ناپدیدسازی قهری و شکنجه هزاران معترض و آزار و اذیت خشونت‌آمیز زنان و دخترانی که از حجاب اجباری سرپیچی می‌کردند، و دیگر نقض‌های جدی حقوق بشر، مستقیما دست داشته یا بر آن‌ها نظارت داشته است.
دیانا الطحاوی، معاون مدیر منطقه‌ای عفو بین‌الملل برای خاورمیانه و شمال آفریقا، گفت: «ابراهیم رئیسی تا زمانی که زنده بود باید از جمله برای جنایات علیه بشریت قتل، ناپدیدسازی قهری و شکنجه  مورد تحقیق کیفری قرار می‌گرفت. مرگ او نباید قربانیان جنایات وی و خانواده‌های آن‌ها را از حق دستیابی به حقیقت و دیدن محاکمه و مجازات تمامی افرادی که در جنایات او همدست بودند، محروم کند.»
او افزود: «دهه‌هاست که مجرمانی با مسئولیت کیفری در ایران از مصونیت نظام‌مند از مجازات برخوردار بوده‌اند. جامعه بین‌المللی اکنون باید اقدام کند تا برای پاسخگویی به قربانیان جنایات بین‌المللی و نقض‌های جدی حقوق بشر که ابراهیم رئیسی و دیگر مقامات جمهوری اسلامی مرتکب شده اند، راه‌هایی بیابد.»
بازداشت 5 نفر از اهالی  حق طلب روستای قره‌قشلاق شهرستان سلماس
روز پنج شنبه 3 خرداد،خبر بازداشت 5 نفر از اهالی  حق طلب روستای قره‌قشلاق شهرستان سلماس درآذربایجان غربی بنام های رحمت سعیدی،جعفر شریفی،داوود شریفی،هادی شریفی و عقیل طالبی درشبکه های اجتماعی منتشر شد.
یادآوری:
1- دومین روز تجمع اهالی روستای قره‌ قشلاق شهرستان سلماس دراعتراض به احداث کارخانه نمک در اراضییشان
یورش نیروهای سرکوبگر دستگاه رهبری و دولت به تجمع کنندگان با پرتاب گازاشک آوروضرب وشتم آنها و بازداشت تعدادی از معترضین
براساس فیلم ها وتصاویر منتشره درشبکه های اجتماعی،روزسه شنبه 19 دی اعتراض اهالی روستای قره‌ قشلاق شهرستان سلماس نسبت به احداث کارخانه نمک در اراضییشان باتجمع برای دومین روز متوالی ادامه یافت.
بنابهمین گزارشات تصویری، نیروهای سرکوبگر دستگاه رهبری و دولت به تجمع کنندگان یورش آوردند بسویشان گازاشک آورپرتاب کردند و همچنین با ضرب وشتم قراردادن تجمع کنندگان تعدادی از معترضین را بازداشت کردند.
2- بازداشت 22 معترض روستای قره‌ قشلاق شهرستان سلماس نسبت به احداث کارخانه نمک در اراضییشان
آخرین گزارش منتشره درشبکه های اجتماعی بتاریخ 21دی حاکی از بازداشت  22 معترض روستای قره‌ قشلاق شهرستان سلماس نسبت به احداث کارخانه نمک در اراضییشان توسط نیروهای سرکوب دستگاه رهبری و دولت می باشد.
3- نیروهای امنیتی ۷۰ تن از اهالی روستای قره‌قشلاق در آذربایجان غربی از جمله زنان و مردان مسن را بازداشت کرده‌اند
در پی اعتراض به تبعات زیست‌محیطی احداث کارخانه نمک وابسته به سپاه پاسداران با دستور رئیس اداره  اطلاعات سلماس ۷۰ نفر از اهالی روستای قره‌قشلاق بازداشت شده‌اند.
مأموران وزارت اطلاعات با حضور در منازل این شهروندان آن‌ها را در ارتباط با «تجمع مسالمت‌آمیز زیست‌محیطی»‌ روز چهارشنبه بازداشت کرده‌اند.
منابع آگاه اعلام کرده‌اند که رئیس نهاد اطلاعات، بازداشت‌شدگان زن را مورد هتاکی لفظی قرار داده و آنها را به خشونت جنسی تهدید کرده است.
 تصاویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد نیروهای حکومتی روز چهارشنبه، ۲۰ دی‌ماه، با «گاز اشک‌آور و باتوم» به تجمع اعتراضی اهالی قره‌قشلاق حمله کرده‌اند.
برگرفته از کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*باگرامیداشت ششمین سالگرد اعتصاب بزرگ کامیونداران و رانندگان درسراسر ایران دراول خرداد ۱۳۹۷
کامیونداران و رانندگان شریف و زحمتکش
در روزگاری که صدای عدالت‌خواهی از گوشه و کنار ایران طنین‌انداز هست ، ششمین سالگرد اعتصاب بزرگ کامیونداران و رانندگان را به یاد می‌آوریم؛ اعتصابی که به نمادی از اتحاد و همبستگی کارگران و رانندگان ایرانی تبدیل شد
شش سال پیش در چنین روزهایی، جاده‌های ایران شاهد یکی از بزرگ‌ترین حرکت‌های اعتراضی کامیونداران و رانندگان ایران بود. هزاران راننده از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب کشور با توقف خودروهای خود و اعتصاب، به مشکلات و مطالباتشان اعتراض کردند. آن‌ها خواستار بهبود شرایط کاری، افزایش دستمزدها، کاهش هزینه‌های بالای تعمیر و نگهداری خودروها و بهبود وضعیت بیمه و امنیت شغلی و شاخص محاسبه بار بر اساس تن بر کیلومتربودند.
این اعتصاب با وجود فشارها و مشکلات فراوان، توانست توجه همگان را به خود جلب کند و نگاه‌ها را به سوی مشکلات و چالش‌های جدی این قشر زحمتکش معطوف سازد. حمایت‌های مردمی از اعتصاب کامیونداران نشان‌دهنده عمق همدلی و همراهی جامعه با این حرکت اعتراضی بود
این روزها، با گذشت شش سال از آن اعتصاب تاریخی، همچنان به یاد رانندگانی هستیم که با شجاعت و جسارت ایستادند و خواستار تغییر شدند. هرچند که اکنون در میان ما نیستند ولی یاد و نامشان همیشه باماست. اگرچه بعدا برخلاف وعده های داده شده  خواسته های اعتصاب محقق نشد وبه کامیونداران و رانندکان خیانت شد، اما همچنان همه کامیونداران و رانندگان ایستاده اند با مشکلات و چالش‌های زیادی که همچنان باقی مانده است که نیازمند توجه و پیگیری جدی می باشد. در این ششمین سالگرد، باید به یاد داشته باشیم که همبستگی و اتحاد، کلید دستیابی به حقوق و عدالت است
بیایید به یاد و احترام به تمام رانندگان و کامیونداران ایران، که با تلاش و سخت‌کوشی خود به جریان حیاتی حمل و نقل کشور حیات می‌بخشند، همچنان در پی تحقق مطالباتمان باشیم و از حقوق عادلانه مان دفاع کنیم. اگر به حقوق خود نرسیم و مشکلاتمان همچنان نادیده گرفته شود، آماده‌ایم تا بار دیگر دست به اعتصابی بزرگ بزنیم. ما همچنان ایستاده‌ایم و برای احقاق حقوق خود تلاش خواهیم کرد، تا زمانی که به عدالت دست یابیم
در پایان ازهمه شما که بارها، از اتحادیه تشکل‌های کامیونداران و رانندگان سراسر ایران که اتحادیه خودتان است صمیمانه تشکر کرده اید و تاکید نموده اید که با هدایت و رهبری هوشمندانه این اتحادیه ، این اعتصاب‌ها سازماندهی و هدایت شدند وبارها از اتحادیه خودتان حمایت کرد وتاکید نمود که تلاش‌های بی‌وقفه اتحادیه نشان داده که با اتحاد و همبستگی می‌توان به حقوق عادلانه دست یافت و تغییرات مثبتی را به وجود آورد به نوبه خودم متشکرم وامیدواریم لایق  این همه محبت وحمایت باشیم .
اتحادیه تشکل‌های کامیونداران و رانندگان سراسر ایران
۳ خرداد ۱۴۰۳
*انتقال ضیا نبوی به سلول انفرادی بدلیل پرده برداشتن از وجود ساس در زندان اوین
امیر رئیسیان، وکیل ضیا نبوی در گفتگو با رسانه ای از انتقال روز دوشنبه موکل فارغ التحصیلش ازدانشگاه علامه از بند قرنطینه یا اندرزگاه یک زندان اوین به انفرادی خبرداد واضافه کرد: شورای انضباطی زندان تصمیم گرفته‌ این زندانی را به دلیل اطلاع‌رسانی درمورد ساس به انفرادی تنبیهی منتقل کند.
قابل یاد آوری است که حدود یک هفته پیش ضیا نبوی، که به دلیل اعتراض به مسمومیت دانش‌آموزان در حال گذراندن یک سال حبس است با انتشار یادداشتی از داخل زندان از وجود ساس در بند هشت این زندان و مشکلات سلامتی ناشی از آن اطلاعرسانی کرد.
* طاهر اصغر پور از معلمان البرز با قید پابند الکترونیک از زندان آزاد شد
آقای طاهر اصغرپور بعد از تحمل ۳۹ روز حبس در زندان قزلحصار کرج در ساعت ۲۰ شامگاه روز پنجشنبه سوم خردادماه با قید پابند الکترونیک باقیمانده دوران محکومیت چهار ماهه خود را  بیرون از زندان  سپری خواهد کرد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*محمد سعیدی ابواسحاقی، معلم زندانی آزاد شد
 محمد‌ سعیدی ابواسحاقی که در اردیبهشت ماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود، پنجشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۳ با تودیع وثیقه از زندان لردگان آزاد شد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*انجمن آزادی اسلو جایزه بین‌المللی سالانه «هاول» را به توماج صالحی داد
در متن بیانیه ای که به مناسبت اختصاص این جایزه به توماج نوشته شده، آمده است: «توماج صالحی یک هیپ آرتیست ایرانی است که بدلیل اشعار اعتراضی‌اش به رژیم و فعالیت‌های حقوق بشری‌اش بسیار شناخته شده است. او شجاعت و نافرمانی استثنایی را از طریق موزیک خود نشان داده که سرود اعتراضات زن زندگی آزادی شده است. او پس از افشای علنی شکنجه‌هایی که در دوران بازداشتش تجربه کرده بود در ۲۴ آپریل به اعدام محکوم شد.
از برندگان جایزه امسال، طی مراسمی در ۴ ژوئن در اسلو، نروژ، تقدیر خواهد شد.  انجمن آزادی اسلو نروژ جایزه سالانه خود به نام هاول را به دلیل شجاعت، جسارت و خلاقیت در اعتراض به فعالان حقوق بشر اهدا می‌کند.
هدف اصلی این انجمن  همبستگی در بین فعالین حقوق بشر برای یافتن راهکاری بهتر در مبارزه با رژیم های مستبد است.
برگرفته از شبکه های اجتماعی
*تظاهرات معلمان در مادرید علیه خصوصی‌‌سازی آموزش
چند روز است که هزاران معلم در مادرید علیه خصوصی‌‌سازی آموزش عمومی و دستمزدهای اندک، به خیابان آمده، تظاهرات می‌‌کنند. 
آن‌ها خواستار سازماندهی معلمان علیه تعرض سرمایه‌داران به حوزه‌ی آموزش شدند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید