اخباروگزارش های کارگری 8-9-10 مرداد ماه

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- تجمع صدها کارگر پروژه ای صنایع نفت،گازوپتروشیمی درهفشجان برای حمایت ازادامه اعتصاب درراه دستی یابی به مطالبات - اعتصاب کارگران اورهال (تعمیرات)پالایشگاه اصفهان برای افزایش دستمزد - تجمع اعتراضی کارکنان رسمی شرکت نفت فلات قاره در منطقه عملیاتی سیری - یکشنبه های اعتراضی کارگران ومستمری بگیران بازنشسته: تجمع کارگران ومستمری بگیران بازنشسته صنعت فولاد در اصفهان،اهواز وتهران برای دفاع از حق معیشت مقابل صندوق بازنشستگان فولاد - بیستمین روز حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه با تجمع مقابل فرمانداری وراهپیمایی در شهرشوش

- ازسرگیری اعتصاب رانندگان اتوبوس‌های شهری ارومیه برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات و وعده های توخالی

- ادامه اعتراض کارگران شهرداری کوت عبدالله علیرغم وعده و وعیدها

- اعتراض کارگران شهرداری رودبار نسبت به پرداخت قطره چکانی حقوق

- کنش های دامنه دار کارگران شهرداری میناب برای بازگرداندن 30 هکتار زمین تصرفیشان توسط یک نهاد

- احضار رسول کارگری معلم کنشگر استان فارس به دادگاه

- محکومیت ادامه حبس حسین حسنخانی بازنشسته وکنشگر فرهنگی مهاباد عیرغم تائید عدم توانایی تحمل حبس به دلیل شرایط نامساعد جسمی و سن بالا توسط پزشکی قانونی استان آذربایجان غربی

*تجمع صدها کارگر پروژه ای صنایع نفت،گازوپتروشیمی درهفشجان برای حمایت ازادامه اعتصاب درراه دستی یابی به مطالبات

عصرروزیکشنبه 10 مرداد،صدها کارگر صنایع نفت،گازوپتروشیمی در-بلوار مزار شهدا،سمت راست اولین فلکه ورودی شهر هفشجان، استان چهارمحال بختیاری با برپایی تجمع وایراد سخنرانی ها عزم راسخشان را برای دست یابی به مطالباتشان بنمایش گذاشتند.

*اعتصاب کارگران اورهال (تعمیرات)پالایشگاه اصفهان برای افزایش دستمزد

روزیکشنبه 10 مرداد، کارگران اورهال (تعمیرات)پالایشگاه اصفهان برای اعتراض به سطح پایین دستمزد دست از کارکشیدند وخواهان افزایش دستمزد شدند.

*تجمع اعتراضی کارکنان رسمی شرکت نفت فلات قاره در منطقه عملیاتی سیری

روز جمعه هشتم مردادماه جمعی از کارکنان عملیاتی شرکت نفت فلات قاره شاغل در منطقه عملیاتی سیری نسبت به محدودیت‌های اعمال شده و نحوه افزایشات عمومی در حقوق ۱۴۰۰ اعتراض کرده و بار دیگر خواستار حذف محدودیت سقف حقوق برای کارکنان عملیاتی نفت شدند.

در روز ۶ تیرماه پس از برگزاری جلسه کمیسیون انرژی مجلس مصوب گردید که حقوق تیرماه کارکنان رسمی طبق خواسته‌ی آنان اصلاح گردد اما تنها محدودیت افزایش ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی حذف شده و محدودیت سقف حقوق و باقی آیتم‌هایی که منجر به ایجاد کسوراتی در حقوق سال ۱۴۰۰ شده بود به قوت خود باقی است.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- دهم مردادماه ۱۴۰۰

*یکشنبه های اعتراضی کارگران ومستمری بگیران بازنشسته:

تجمع کارگران ومستمری بگیران بازنشسته صنعت فولاد در اصفهان،اهواز وتهران برای دفاع از حق معیشت مقابل صندوق بازنشستگان فولاد

روز یکشنبه 10 مرداد، کارگران ومستمری بگیران بازنشسته صنعت فولاد در اصفهان،اهواز وتهران درادامه برپایی یکشنبه های اعتراضی دست به تجمع مقابل صندوق بازنشستگان فولاد زدند تا از حق معیشتشان دفاع نمایند.

 +درهمین رابطه:خطاب به مدیران نالایق و ظالم صندوق فولاد :

سالها بازنشستگان صنعت فولاد و معدن که عمر و جوانی خود را در مشاغل سخت و بیماریزای این صنعت سپری کردند و چرخ این صنعت پرسود و درآمدزا را برای شما و کشور عزیز به گردش در آورده و به قله پیشرفت و صنعت دوم کشور رساندند و از جان خود مایه گذاشتند و در طول خدمت شریف و صادقانه خود ، صدمات جسمی و روحی فراوانی را متحمل شدند که تا انتهای عمر با این صدمات و خسارات جانی میسوزند و میسازند ،

گذشته از اینکه در طول خدمت ، کارکنان عزیزی بدلیل خشن و بیرحم بودن این صنعت و غیرقابل کنترل بودن شرایط ایمنی کار ، جان عزیز خود را از دست دادند ،

لیکن تنها امید و دغدغه این عزیزان زحمت کش فقط و فقط کمی آسایش و آرامش در زمان بازنشستگی بود ،

علیرغم پرداخت کسورات بازنشستگی خود آنهم با بالاترین نرخ در بین تمامی صندوقهای بازنشستگی (به ميزان 10 درصد) كه تضمين كننده آسايش آنها در دوران پيري و ناتواني باشد ،

شما مديران ادوراي و ظالم صرفاً جهت خوش خدمتي به اربابان خود و دريافت پاداشهاي كلان و امكانات رفاهي شخصي و دريافت لوح تقدير تن به اجراي ظالمانه و تخلف فاحش در همسانسازي مستمري ناچيز بازنشستگان داديد ،

در جائيكه بايد به عنوان حامي از حقوق قانوني بازنشستگان دفاع ميكرديد ، در مقام تضييع حقوق حقه بازنشستگان قرار گرفتيد و با قرائت غلط و اشتباه محرز از مصوبه هيئت وزيران ( به شماره 3707) بجاي استناد به ماده 4 مصوبه تحت عنوان ساير صندوقهاي بازنشستگي كه منجر به افزايش (ناشي از اجراي همسانسازي ) در سقف افزايشات صندوقهاي كشوري و لشكري به ميزان 130 درصد ميگرديد ،

به دلايل ذكر شده فوق به ماده 3 و تبصره 3 آن استناد كرديد و عملاً مستمري بازنشستگان صندوق فولاد را در محدوده سقف ريالي صندوقهاي كشوري و لشكري قرار داديد كه منجر به كاهش بيش از 40 درصد در افزايشات همسانسازي بازنشستگان شد ،

كاهش 40 درصدي در افزايشات قانوني مستمري بازنشستگان مظلوم و زحمتكش صنعت فولاد و معدن بي شك براي شما متوليان بيدرد و طمعكار افتخار محسوب ميشود كه بابت آن لوح تقدير و پاداشهاي كلان دريافت كرديد و به صداي اعتراضات اين بازنشستگان بي اعتنا هستيد ،

اخيراً نيز جهت سرپوش گذاشتن بر تخلفات بيشمار خود ، خيمه شب بازي جلسات فرمايشي كانونها و كارشناسان را به راه انداخته ايد و هر از گاهي با طرفندهاي مختلف از جمله عدم حضور كليه نمايندگان در جلسه ، آن را غير رسمي اعلام ميكنيد و يا با تأخير در برگزاري جلسات به بهانه هاى مختلف از جمله ويروس كرونا سعي در اتلاف زمان و خسته و نااميد كردن معترضين به همسانسازي ظالمانه خود را داريد ،

اين جلسات فرمايشي و فرسايشي پيشكش خودتان ،

بازنشسته از شما نااميد شده و اراده اي از شما براي اصلاح و جبران كاستيها نميبيند ،

لذا بازنشستگان صندوق فولاد مصمم شده اند كه در روزهاي يكشنبه هر هفته اعتراضات خود را ادامه داده و پيام اعتراض را به مقامات کشوری و استانی اعلام كنند .

بازنشسته فولاد خوزستان

يكشنبه 10 مردادماه 1400

+گزارش رسانه ای شده:تجمع همزمان بازنشستگان فولاد در تهران، خوزستان و اصفهان/ خواستار بهبود وضعیت معیشتی خود هستیم

بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق بازنشستگی فولاد در استانهای تهران، خوزستان و اصفهان با حضور مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد، خواستار بهبود وضعیت معیشتی و حقوقی خود شدند.

امروز (۱۰ مرداد ماه) بار دیگر جمعی از بازنشستگان صندوق فولاد همزمان در تهران، خوزستان و اصفهان با حضور مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد، خواستار توجه به مطالبات و خواسته‌های به حق خود شدند.

این بازنشستگان، مهم‌ترین خواسته‌های خود را برخورداری از مستمری بالاتر از خط فقر، درمان رایگان و اصلاح احکام همسان‌سازی حقوق و انتقال از ردیف ۹ بودجه به ردیف ۷ عنوان کردند و گفتند: دولت مصوب کرده صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق‌های مشابه آن با بودجه خود و تصویب هیات امنای خود، طرح همسان‌سازی را اجرا کنند، اما متاسفانه صندوق بازنشستگی فولاد زیر بار اجرای کامل طرح نمی‌رود.

بازنشستگان همچنین خواستار پرداخت به موقع هزینه‌های درمانی بازنشسته فولاد از بودجه‌های سنواتی، قرارداد درمان برابر آئین‌نامه استخدامی و دستورالعمل‌های فولاد، بیمه عمر و حوادث برابر دیگر واحدهای فولادی و بکارگیری فرزند بازنشستگان در ذوب آهن و شرکت‌های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد هستند.

*بیستمین روز حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه با تجمع مقابل فرمانداری وراهپیمایی در شهرشوش

روزیکشنبه 10 مرداد، کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه دربیستمین روز حق طلبیشان برای دومین بار دست به تجمع مقابل فرمانداری وراهپیمایی در شهرشوش زدند تا عزم راسخشان را برای دستیابی به مطالبات زیر بنمایش بگذارند:

1- اخراج فوری کارفرمای خلع ید شده و محاکمه مختلسین

2- پرداخت فوری حقوق معوقه همه همکاران

3- تمدید فوری قراردادهای تمام همکاران منجمله دفع آفات و غیرنیشکری

4- بازگشت به کار همکاران اخراجی

5- واکسیناسیون عمومی، سریع و رایگان در مقابل کرونا

رانندگان اتوبوس‌های شهری ارومیه دست از کار کشیدند

رانندگان اتوبوس‌های شهری ارومیه دست از کار کشیدند

*ازسرگیری اعتصاب رانندگان اتوبوس‌های شهری ارومیه برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات و وعده های توخالی

روز یکشنبه 10 مرداد برای باری دیگر، رانندگان اتوبوس‌های شهری ارومیه برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات و وعده های توخالی دست ازکارکشیدند.


*ادامه اعتراض کارگران شهرداری کوت عبدالله علیرغم وعده و وعیدها

روزیکشنبه 10 مرداد، کارگران شهرداری کوت عبدالله ازادامه اعتراضشان علیرغم وعده و وعیدها خبردادند.


بنابه گزارش رسانه ای شده،پس رایزنی ها شهرداری قبول کرده در روزهای آینده (دهم تا دوازدهم) بخشی از معوقات کارگران را پرداخت کند. از قرار گفته‌اند حقوق ماه‌های 9 ئ10 سال قبل به همراه عیدی و سنوات به کارگران پرداخت می‌شود.

کارگران گفتند: همه مقامات شهر از جمله دادستانی قول حمایت از کارگران داده‌اند و امیدواریم در همین هفته مطالبات مزدی پرداخت شود.

این کارگران با بیان اینکه تا روزی که واریزی‌ها انجام شود نمی‌توانیم به قول و وعده دلخوش کنیم،اضافه کردند: از بس وعده بی‌نتیجه شنیدیم دیگر خسته شدیم. آه در بساط نداریم و امیدواریم این بار به وعده‌ها عمل کنند

*اعتراض کارگران شهرداری رودبار نسبت به پرداخت قطره چکانی حقوق

پس از اعتصاب چندروزه کارگران شهرداری رودبار بخشی از مطالباتشان پرداخت شد.این کارگران باادامه اعتراض خواهان پرداخت کامل مطالباتشان هستد.

روزیکشنبه 10 مرداد، از پرداخت بخشی از معوقات مزدی خود به صورت علی‌الحساب خبر دادند. این کارگران گفتند: بعد از تجمعات ما کارفرما به حساب هر یک از کارگران خدماتی و فضای سبز دو میلیون تومان به صورت علی‌الحساب واریز کرد.

این کارگران که در حال حاضر پنج ماه معوقات مزدی پرداخت نشده دارند، گفتند: امیدواریم قبل از پایان مرداد ماه بخش دیگری از مطالبات مزدی ما پرداخت شود؛ در ضمن بخشی از حق بیمه کارگران به تامن اجتماعی پرداخت نشده که امیدواریم این معوقات نیز به زودی پرداخت شود.

آن‌ها با بیان اینکه پرداخت قطره چکانی حقوق، کارگران شهرداری رودبار را به تنگنا کشانده است، افزودند: کارگران منتظر بودند حداقل بعد از گذشت 5 ماه از سال یک حقوق کامل دریافت کنند که متاسفانه آنهم به بهانه نداشتن منابع مالی کافی انجام نشد.

آنهاافزودند:بالا رفتن هزینه‌های زندگی باتوجه به معوق ماندن دستمزدها شرایطی را به وجود آورده که می‌شود گفت کارد به استخوان کارگران شهرداری رودبار رسیده و به معنای واقعی کلمه مستاصل شده‌اند.

آنها گفتند: اعتراض ما از طریق رسانه‌های کارگری به گوش همه مسئولان استانی و حتی کشوری رسید ولی انگار این اعتراضات و بیان مطالبات هیچ نتیجه‌ای نداشته و به جایی نمی‌رسد و اگر شرایط به همین شکل ادامه پیدا کند، ما کارگران شهرداری رودبار دیگر نمی‌دانیم صدایمان را به گوش چه کسی برسانیم.

آن‌ها در پایان با بیان اینکه این حجم از نارضایتی در میان کارگران مجموعه شهرداری رودبار، موجب نگرانی‌ست، افزودند: دولت و مسئولان باید بدانند که خواسته‌های کارگران شهرداری رودبار هم صنفی‌ست و هم قانونی و اگر به این خواسته‌ها ترتیب اثر داده نشود، مشکلات حادتر خواهد شد.

درهمین رابطه:پنجمین روز اعتصاب و تجمع کارگران شهرداری رودباردراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه

روز شنبه 9 مرداد برای پنجمین روز، کارگران شهرداری رودباربرای اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه به اعتصابشان ادامه دادند وبرای سومین بار مقابل پارکینگ نقلیه موتوری این شهرداری دراستان گیلان تجمع کردند.

*کنش های دامنه دار کارگران شهرداری میناب برای بازگرداندن 30 هکتار زمین تصرفیشان توسط یک نهاد

روزیکشنبه 10 مرداد، کارگران شهرداری میناب ازکنش های دامنه دارشان برای بازگرداندن 30 هکتار زمین تصرفیشان توسط یک نهاد خبردادند.

جمعی از کارگران عضو تعاونی مسکن شهرداری میناب در توضیح مشکلات زمین‌های خود و همکارانش به خبرنگاررسانه ای گفتند: از حدود 20 سال پیش شهرداری میناب برای خانه‌دار گردن کارگران خود قطعه زمینی را به وسعت حدودی30هکتار از سوی سازمان شهرسازی دریافت و به کارگران واگذار کرد.

آنها با بیان اینکه این زمین‌ها بعدها (سال86) به بهانه ساخت مسکن مهر توسط یکی از نهادها تصرف شده و کارگران شهرداری میناب به‌رغم پیگیری از نهادهای اجرایی هنوز نتوانسته‌اند به زمین‌های خود برسند، افزودند: بنا به حکم قانون و شرع، اگر کسی یا نهادی اموال دیگران را غصب کند، مکلف است عین مال را به صاحب و یا صاحبان آن برگرداند، در غیر این صورت با حکم دادگاه از او خلع ید می‌شود.

به گفته کارگران شهرداری میناب، مالکان این اراضی؛ کارگران زحمتکشی هستند که این زمین‌ها ثمره یک عمر تلاش شبانه‌روزی آن‌هاست. به همین دلیل از بهره‌برداری و تصرف غیرقانونی این زمین‌ها رضایت ندارند.

آن‌ها با بیان اینکه این زمین‌ها قطعه‌بندی شده بود و حتی بخش‌هایی زیر بنایی آن در حد فنداسیون در حال ساخت بود، نهاد مربوطه بعداز تصرف این زمین‌ها همه فنداسیون و سازها را با ماشین‌های راهسازی تخریب کرد و خسارت جبران ناپذیری را به اعضای تعاونی مسکن کارگری شهرداری میناب وارد کردند.

طبق اظهارات این کارگران که از سالهای قبل به امید خانه‌دار شدن با فروش همه دارایی خود مالک این زمین‌ها شده‌اند، در حال حاضر مستاجر بوده و بخش زیادی از درآمد ماهانه خود را صرف پرداخت اجاره خانه می‌کنند. این درحالی‌ست که اگر زمین‌های آن‌ها تصرف نمی‌شد، آن‌ها از سال‌ها قبل خانه‌دار بودند.

بنا به گفته این کارگران، با وجود پیگیری‌های زیاد مالکان این زمین‌ها (که همگی شاغلین شهرداری میناب هستند)، مدتهاست پیگیر بازگرداندن زمین‌های خود هستند اما مسئولان نهاد مربوطه در مقابل واگذاری زمین‌ها مقاومت می‌کنند.

*احضار رسول کارگری معلم کنشگر استان فارس به دادگاه

رسول کارگری معلم کنشگر استان فارس به دادگاه به خاطرحضور در تجمعات حق طلبانه و به اتهام تبلیغ علیه نظام و جو سازی علیه سپاه به دادگاه احضار شد.

*محکومیت ادامه حبس حسین حسنخانی بازنشسته وکنشگر فرهنگی مهاباد عیرغم تائید عدم توانایی تحمل حبس به دلیل شرایط نامساعد جسمی و سن بالا توسط پزشکی قانونی استان آذربایجان غربی

حسین حسنخانی بازنشسته ی فرهنگی و فعال صنفی اهل شهرستان مهاباد که هم اکنون دوران محکومیت خود در زندان مهاباد را سپری می‌کند،علی رغم درخواست خانواده و تائید عدم توانایی تحمل حبس به دلیل شرایط نامساعد جسمی و سن بالا توسط پزشکی قانونی استان آذربایجان غربی، هنوز از طرف دادستانی و مسئولین قضایی آن شهرستان هیچ پاسخی دریافت نکرده است.

این معلم بازنشسته و فعال صنفی خوشنام صرفا به دلیل شرکت در تجمعات صنفی در محوطه ی اداره ی آموزش و پرورش شهرستان مهاباد توسط دادگاه انقلاب به تحمل سه ماه حبس محکوم و هم اکنون در زندان است.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن اعلام بیزازی از عملکرد دادگاه انقلاب شهرستان مهاباد، خواهان آزادی زود هنگام و بدون قید ایشان است و در همین راستا از همه ی همکاران و فرهنگیان و مردم عدالت خواه در سراسر کشور می خواهد در پتیشن تهیه شده، خواهان آزادی وی گردند.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 9 مرداد ماه 1400

- تجمع حمایتی ازحق طلبی اهالی خوزستان مقابل تئاترشهر تهران

- بازداشت 6 نفردرتجمع اعتراضی اهواز نسبت به پرو‌ژه‌های انتقال آب خوزستان

- فراخوان تجمع در هفشجان برای حمایت از اعتصاب کارگران پیمانی پروژه ای صنعت نفت

- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:تاکیدی دیگر بر انتخاب نماینده

- اطلاعیه پایانی و فهرست همراهان بیانیه جمعی دانشجویان کشوردر حمایت و همبستگی با کارگران نفت و پتروشیمی

- بیم و امید بعد از 40 روز اعتصاب:آیا اعتصاب سراسری کارگران صنعت نفت ادامه می‌یابد؟

- تجمع اعتراضی کارکنان رسمی شرکت نفت فلات قاره در منطقه عملیاتی بهرگان

- نهمین روز تحریم غذای کارگران قراردادی پایانه‌های نفتی جزیره خارک دراعتراض به کیفیت نامناسب غذا و وعده های توخالی

- کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه در نوزدهمین روزحق طلبیشان دست به تجمع مقابل فرمانداری ودردفتر بهارستان نشین و راهپیمایی در سطح شهرشوش زدند

- پنجمین روز اعتصاب و تجمع کارگران شهرداری رودباردراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه

- تجمع اعتراضی کارگران نیروگاه برق حراراتی و گازی تبریزنسبت به سطح پایین حقوق

- کنش های دامنه دارکارگران کارخانه پارس پامچال دراعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق،5ماه حق بیمه ومطالبات دیگر

- دومین تجمع اعتراضی کارگران کارخانه فروآلیاژ ازنا نسبت به سطح پایین حقوق منجمله عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل

- اعتراض خانوادگی کارگر جایگاه سوخت اهواز نسبت به عدم پرداخت 9 ماه حقوق کارگران این جایگاه

- جان باختن 2 کارگرمصدوم حادثه کارخانه فولاد عجب‌شیردربیمارستان

*تجمع حمایتی ازحق طلبی اهالی خوزستان مقابل تئاترشهر تهران

بعداز ظهر روز شنبه 9 مرداد،ده ها نفر ازهنرمندان،دانشجویان وجوانان برای حمایت ازحق طلبی اهالی خوزستان دست به تجمع مقابل تئاترشهر تهران در چهارراه ولیعصر زدند.

تجمع کنندگان از جمله شعارهای زیررا سردادند:

«خوزستان آب ندارد آبان فرزند ندارد» - «ازتهران تا خوزستان اتحاد اتحاد»

این تجمع با یورش نیروهای سرکوب روبروشد وتجمع کنندگان به شعارهایشان«بی شرف بی شرف»را اضافه کردند.

آخرین خبرها حاکی از شلیک تیر هوایی وپرتاب گاز اشک آوربرای متفرق کردن تجمع کنندگانمی باشد.

*بازداشت 6 نفردرتجمع اعتراضی اهواز نسبت به پرو‌ژه‌های انتقال آب خوزستان

روز جمعه 8 مرداد،تجمع اعتراضی در در بلوار ساحلى اهواز نسبت به پرو‌ژه‌های انتقال آب خوزستان برگزارشد.

گزارش های منتشره دررسانه ها وشبکه های اجتماعی حاکی از بازداشت 6 نفر از تجمع کنندگان بنام های خانم ها الهام موسوی وفاطمه نعامی وآقایان ابراهیم الحایی، سالم انواری، ولید بدوی وسعید هلیچی می باشد.

*فراخوان تجمع در هفشجان برای حمایت از اعتصاب کارگران پیمانی پروژه ای صنعت نفت

زمان:یکشنبه 10 مرداد ساعت 5 بعد از ظهر

مکان: استان چهارمحال بختیاری – هفشجان - بلوار مزار شهدا - سمت راست اولین فلکه ورودی شهر

متن فراخوان منتشره درشبکه های اجتماعی:

بدین وسیله از دوستان و همکاران صنعتگر دعوت می نماییم تا در گردهمایی که به حمایت کمپین واحقاق حق حقوق کارگر انجام میگردد حضور به هم رسانیم .

شرایط ضوابط اعمال شده بر گردهمایی :

1- رعایت پروتکل های بهداشتی اعم از زدن ماسک و دست ندادن ....

2- گفتگو درباره مباحث غیر از کمپین ممنوع

محل :استان چهارمحال بختیاری، هفشجان، بلوار مزار شهدا، سمت راست اولین فلکه ورودی شهر

زمان :یکشنبه۱۴۰۰/۵/۱۰ ساعت ۵ عصر

 

*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:تاکیدی دیگر بر انتخاب نماینده

انتخاب نماینده در هر مجتمع و شرکتی در مراکز نفتی یک شرط مهم حفظ اتحاد و توافق جمعی بر سر خواستها است و انجام آن همانطور که قبلا تاکید کردیم یک قدم مهم برای به نتیجه رساندن اعتصاب است.

در تمام شرکت ها بصورت فوری و اضطراری نمایندگان خود را برای مذاکره با پیمانکاران بر سر خواستها و مطالبات مان انتخاب کنیم. انتخاب نماینده ما را بهم نزدیکتر و صف اعتراضمان را متحدتر میکند. بعلاوه مهم است که کسی را انتخاب کنیم که از هر نظر حرف دل ما را میزند و نه کسانی که به دلیل داشتن حاشیه امن قدم پیش میگذارند. یک قدم با ما همراهی میکنند و چهار قدم راه دیگری میروند.

هم اکنون بخشی از همکاران اعتصابی ما در برابر عقب نشینی هایی از سوی پیمانکاران و با توافقاتی به سر کار بازگشته اند.

در بخش عظیمی از این توافقات زیر فشار اعتراضات کارگران درجه ای از افزایش دستمزد بعلاوه خواست بیست روز کار و ده روز مرخصی تحمیل شده و این عقب نشینی ها دستاورد تا کنون اعتصاب سراسری ما کارگران نفت بوده است.

بالاترین سطح این توافقات و این عقب نشینی ها باید مبنای توافقات سراسری باشد.

پیمانکاران تلاش میکنند که با ما بصورت فرد به فرد وارد مذاکره شوند تا هر چقدر توانستند زور بگویند. انتخاب نماینده در هر شرکت و مجتمعی راهی برای جلوگیری از این تفرقه افکنی ها و برای عمل متحدانه ما در برابر پیمانکاران چپاولگر است و بسیار ضروری و فوری است.

در عین حال انجام اینکار مانع نماینده تراشی از بالای سر کارگران و کشاندن اعتراض به دنبال این بخش و آن بخش حکومت و در جا زدن اعتراضات ما در چهارچوب قوانینی است که خود اکنون موضوع اعتراض ما کارگران است.

یکی از خواسته های ما کارگران اعتصابی لغو قوانین مناطق ویژه اقتصادی است. ما بدنبال وعده و وعید و پاسکاری بین این مرجع و آن مرجع نیستیم. . خواستهای ما مشخص است لزومی به این دور زدن ها نیست. اگر قیمت اجناس بالا میرود. اگر خط فقر ١٢ میلیون است مزد ما نیز باید به همان نسبت افزایش یابد. و در رده های مختلف تخصصی باید سقف آن افزایش پیدا کند. دستمزد باید هر ماهه در سر موعد پرداخت شود. اخراج باید ممنوع باشد. دزدی و چپاول باید پایان یابد. فضای امنیتی محیط های کار باید از بین برود. باید استاندارد کمپ ها و بهداشت شرایط زیستی و کاری ما کارگران بهبود جدی پیدا کند. تشکل و اعتصاب حق مسلم ماست. باید دست پیمانکاران از محیطهای کار ما کوتاه شود و قوانین ویژه اقتصادی باید لغو شوند. اینها حقوق اساسی ما است و باید پاسخ داده شوند.

ما در این مرحله از اعتصاب برچهار خواست فوری از جمله افزایش دستمزدها و پرداخت بموقع دستمزدها، توقف اخراجها و بازگشت به کار کارگران اخراجی، بیست روز کار و ده روز مرخصی، بهبود قابل قبول وضع کمپ ها و غذا و ایمنی محیط کار و کتبی و رسمی بودن توافقات تاکید داشته و داریم.

همین امروز در هر شرکتی که هستیم نمایندگان خود را انتخاب کنیم و این مطالبات را مبنای توافقات خود با پیمانکاران قرار دهیم. اگر امکان جمع شدن نداریم با استفاده از مدیای اجتماعی میتوانیم ترتیب انتخاب نمایندگانمان را بدهیم. خوشبختانه امروز شما همکاران عزیر نیز به ضرورت انتخاب نماینده رسیده اید و این خود تضمین کننده انجام آنست.

در همه جا دست به کار انجام آن شویم. بطور خلاصه انتخاب نمایندگان واقعی یک حلقه کلیدی برای جلوگیری از متفرق شدن صف اعتراضمان است و اجازه میدهد که با قدرت وارد مذاکره با پیمانکاران شویم.

انتخاب نمایندگان ابزار ما برای دخالتگری حداکثری در روند اعتراضاتمان و پیگیری خواستهایمان است. این کار را در اولویت فوری خود قرار دهیم.

۹ مرداد ۱۴۰۰

*اطلاعیه پایانی و فهرست همراهان بیانیه جمعی دانشجویان کشوردر حمایت و همبستگی با کارگران نفت و پتروشیمی

بیانیه دانشجویی حاضر در شرایطی منتشر شد که وضع طبقه کارگر نگران کننده و فشار اجتماعی هر روز بخش‌های بیشتری از جامعه را درگیر می‌کرد، درنتیجه کارگران به‌ستوه آمده از این شرایط در مناطق مختلف در برابر وضع موجود به ایستادگی برخواسته بودند. شرایط دانشگاه نیز به بهانه کرونا به‌سوی خفقان و از بین رفتن فضاهای دانشجویی رفته است و با وجود تعطیلی دانشگاه، دانشجویان مورد بهره‌کشی مالی و علمی قرار می‌گیرند.

در چنین شرایطی باوجود اینکه فضا برای انتشار بیانیه بسیار تنگ و نامساعد بود و راه‌های اتصال و پیوند دانشجویی مسدود می‌نمود، این تنگناها را نه مانعی برای تلاش، بلکه ضرورتی برای حرکت دانسته و برای پاسداری از جامعه و کارگرانی که آگاهانه با وجود درک مخاطرات به مقابله با وضع موجود برخواسته تا گامی برای بهبود شرایط جامعه برداشته باشند، انتشار بیانیه را لازم دانستیم.

در میان کار بیانیه اعتراضات وسیعی از خوزستان آغاز و در بسیاری از نقاط کشور گسترش یافت، ما این اعتراضات را در پیوند با محتوای بیانیه و خطرات گوش‌زد شده ناشی از عدم عدالت اجتماعی دانسته و شنیدن چنین صداهایی را مهم و در اولویت‌تر دانستیم، از این‌رو انتشار بیانیه با وقفه‌ای همراه شد.

بیانیه با دریافت بیش از هزار امضا مورد حمایت قرار گرفت و طیف‌های گوناگونی از افراد با افکار و دیدگاه‌های مختلف همراهی و همدلی خود با این بیانیه را اعلام کردند. بخشی از این امضاها نیز از سوی کارگرانی بود که جهت حمایت متقابل اقدام کرده بودند. این حمایت‌ها برای ما ارزنده است و معنای آن را درک می‌کنیم، ولی در انتشار نهایی فهرست باتوجه به‌عنوان بیانیه تنها اسامی دانشجویان ذکر خواهد شد. همچنین بخشی از امضاها با اسامی مستعار یا ناکامل ثبت شده بود که باوجود درک زمینه‌های چنین رخدادی و آشنایی با محدودیت‌ها و فشارهایی که برای دانشجویان همواره ایجاد نگرانی می‌کند، اما از ذکر چنین اسامی خودداری خواهیم کرد. شماری از حمایت‌ها نیز با امضای دانشجویان خارج از کشور ثبت شد، ما دل‌نگرانی و شرایط آن‌ها را نیز درک می‌کنیم ولی باتوجه به عنوان بیانیه چنین نام‌هایی نیز در فهرست انتشار قرار نمی‌گیرند.

درپایان از همراهی و همدلی همه کسانی که به‌هرطریق در مسیر موجود یاری رساندند قدردانی می‌کنیم و امیدواریم جامعه‌ای عادلانه تحقق یابد.

جمعی از دانشجویان کشور

برای مشاهده متن کامل بیانیه به‌همراه فهرست امضاکنندگان به کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور مراجعه نمایید

*بیم و امید بعد از 40 روز اعتصاب:آیا اعتصاب سراسری کارگران صنعت نفت ادامه می‌یابد؟

یکی از کارگران حاضر در اعتصاب سراسری معتقد است با توجه به شرایط اقتصادی و اینکه بیش از ۴۰ روز از اعتصاب می‌گذرد اگر به مطالبات نرسیم هیچ وقت به سرکار باز نمی‌گردیم.

بیش از ۴۰ روز از آغاز اعتصاب سراسری کارگران صنعت نفت ایران می‌گذرد و باتوجه به برآورده نشدن مطالبات کارگران و متزلزل بودن وضعیت اقتصادی، کارگران بر ادامه اعتصاب سراسری موسوم به ۲۰۱۰ تاکید دارند و سعی می‌کنند در گروه‌های مجازی به یکدیگر برای ادامه کار روحیه بدهند ولی به گفته یکی از کارگرانی که در این اعتصاب شرکت دارد در این روزها در بسیاری از گروها ‌کارگران از یک‌دیگر می‌پرسند که «آیا این کمپین ادامه خواهد داشت یا در ادامه باید با شرایط گذشته ادامه کار بدهیم؟»

فضای اعتصاب از ابتدا با بیم و امید کارگران همراه بود و حالا رفته رفته می‌بینیم پیمانکارانی که با این شرایط، آینده پروژه ها را نامشخص می‌بینند خود را به کارگران نزدیک کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا با زبانی نرم آنها را بر سرکار بیاورند ولی در مقابل کارگران این نوع رفتار پیمان‌کاران را نتیجه‌ای از اتحاد و نتیجه بخش بودن اعتصاب یک‌پارچه خود می‌دانند و سعی می‌کنند تا انتهای این اعتصاب حضور داشته باشند.

منوچهر یکی از کارگرانی است که با مسافرکشی سعی می‌کند مخارج خانواده خود را تامین کند. او که یک جوشکار با تجربه است حالا چهل روز می‌شود که به دلیل اهمیت ندادن کارفرما (پیمانکار) به حقوقش سرکار حاضر نمی‌شود. او خطاب به پیمانکارانی که از کارگران دعوت می‌کنند بر سرکار بازگردند می‌گوید: «اگر می‌خواهید ما به سرکار باز گردیم با حقوق درخواستی کارگران به اضافه ۱۰ روز مرخصی با حقوق موافقت کنید، با کارگران‌ قرارداد کتبی ببندید و یک نسخه آن را به آنها بدهید، حقوقی که کمپین تعیین کرده در قرارداد قید شود و مهر و امضا کنید همچنین مسایل رفاهی را رعایت کنید تا قصه برای شما تمام شود.»

منوچهر در مورد آخرین تحولات کمپین ۲۰۱۰ به خبرنگار رسانه ای می‌گوید: «برخی از پیمانکاران و کارفرماها می‌خواهند با سیاسی بازی و چرب زبانی کارگران را به سرکار باز گردانند ولی کارگران در این چند سال از دست پیمانکاران و کارفرماها آنقدر بی‌اعتمادی دیده‌اند که جایی برای جبران وجود ندارد و تنها راه اتمام این اعتصاب قبول موارد یاد شده در بیانیه‌های کمپین است.»

او در پاسخ به این سوال که چرا با پیمانکاران وارد مذاکره نمی‌شوید و بدون چانه‌زنی بر خواسته‌های خود تاکید دارید، ادامه می‌دهد: «بارها از سوی کارفرماها و پیمانکاران پیشنهاداتی برای مذاکره داده‌اند ولی به نتیجه‌ای نرسیدیم. اینکه می‌گویند در هر معامله‌ای اگر بِده بستان نباشد معامله‌ای انجام نخواهد شد باید خدمتان عرض کنم که ما چیزی جز حقوق خود از کارفرما و پیمانکار نمی‌خواهیم. ما به‌دنبال حق و حقوق پایمال شده خودمان هستیم و از سوءاستفاده‌هایی که وجود دارد رنج می‌بریم. زمانی بود که ما بر درست کار کردن تاکید داشتیم ولی باید بگویم که فراگیری قانون کار برای هر کارگر بیش از سایر مسایل اهمیت دارد. این اعتصاب هم با تکیه بر قانون کار به جلو می‌رود تا به نتیجه برسد. در واقع اصل بحث همین است که چرا کارفرماها در حوزه صنعت نفت علاقه‌ای به رعایت قانون ندارند؟ عیدی، سنوات، حق اولاد، حق مسکن، پرداخت بیمه طبق عنوان شغلی، پرداخت هزینه ایاب و ذهاب، نیاوردن فشار بیش از حد به نیروها برای افزایش آمار روزانه، پرداخت حقوق حداکثر بعد از گذشت ۳ ماه، عدم تهدید نیروها با اهرم فشار اخراج، تامین خوابگاه و سرویس و ... از جمله مهمترین خواسته‌های کمپین است.»

این کارگر متخصص در خصوص سوالاتی مبنی بر اینکه کمپین تا چه روزی ادامه خواهد داشت، اضافه می‌کند: «جواب این سوال کاملا واضح است. کمپین تا هر وقتی که به حق و حقوق واقعی‌مان برسیم ادامه خواهد داشت. می‌بینید که حالا از ۴۰ روز هم گذشته است، با این شرایط کارفرما نمی‌تواند با نشانه گرفتن جیب خالی کارگر او را برای بازگشت به کار بدون تغییر شرایط مجبور کند. نیروهای پروژه‌ای اکثرا مشکل مالی دارند و با انواع قسط و هزینه‌های خانواده دست و پنجه نرم می‌کنند ولی ما دیگر نمی‌خواهیم این وضع ادامه داشته باشد. توجه داشته باشید که باعث و بانی این مشکلات مالی وجود همین پیمانکارانی است که حق کارگر را خورده است و هیچ‌کس او را مجبور نکرده که به قانون بازگردد.»

منوچهر با ادعای اینکه کارگران می‌توانند به کارفرما و پیمان‌کار برای رسیدن به خواسته‌های صنفی فشار بیاورند، ادامه می‌دهد: «باتوجه به مشکلات اقتصادی باید بگویم که کارگران اعتصاب کننده در وضعیت خوبی قرار گرفته‌اند. برای این ادعا باید به برگزاری جلسه فوری در تاریخ ۲۱/۴/۱۴۰۰ در سالن همایشهای پارس‌جنوبی که با حضور بیش از ۱۸ مدیرعامل و معاون و ... برگزار شد اشاره کنم. در این جلسه مدیران و مسوولان خطر را بیخ گوش خود احساس کرده‌اند و همچنان ادامه پروژه ها و بهره‌برداری در هاله‌ای از ابهام می‌بینند. توجه داشته باشید که یک کارگری که در اعتصاب است اگر ماهی ۱۰ میلیون تومان از دست بدهد، شرکت و پیمانکار چندین میلیون دلار در این مدت ضرر خواهد کرد. با این شرایط می‌بینیم که طرفی که بیشتر عجله دارد کارفرما است. کارگران با اتحاد که اکنون دارند تلاش می‌کنند با رسیدن به حقوق خود چرخ صنعت نفت ایران را بچرخانند ولی اگر اکنون به خواسته‌های خودمان نرسیم دیگر قید کار در این حوزه را خواهیم زد. مطمئن باشید پس از این موضوع کارفرماها باید به فکر پرورش نیروهای متخصص جدیدی باشند که با این حقوق کار کنند. چون بسیاری در هیچ شرایطی نمی‌خواهند با این وضعیت مشغول به کار شوند.»

او در پایان می‌گوید: «شرایط مالی همکاران ما بسیار سخت است و باتوجه به اینکه پس اندازی نداریم فشار زیادی به ما و خانواده‌هایمان وارد می‌شود ولی در هر شرایطی که به سر ببریم حالا که اجازه بهره‌کشی از خودمان را نمی‌دهم بسیار خوشحالیم. در پایان به این موضوع هم اشاره کنیم که اگر این کمپین چهارسال پیش تشکیل می‌شد حالا همه ما می‌دانستیم که چه باید بکنیم و کاسه چه کنم کنم در دست نمی‌گرفتیم ولی ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است. ما امیدواریم این کمپین بتواند در اجرای قانون کار در همه صنف‌ها کمک بکند.»

*تجمع اعتراضی کارکنان رسمی شرکت نفت فلات قاره در منطقه عملیاتی بهرگان

روز جمعه هشتم مردادماه جمعی از کارکنان عملیاتی شرکت نفت فلات قاره شاغل در منطقه عملیاتی بهرگان نسبت به محدودیت‌های اعمال شده و نحوه افزایشات عمومی در حقوق ۱۴۰۰ اعتراض کرده و بار دیگر خواستار حذف محدودیت سقف حقوق برای کارکنان عملیاتی نفت شدند.

در روز ۶ تیرماه پس از برگزاری جلسه کمیسیون انرژی مجلس مصوب گردید که حقوق تیرماه کارکنان رسمی طبق خواسته‌ی آنان اصلاح گردد اما تنها محدودیت افزایش ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی حذف شده و محدودیت سقف حقوق و باقی آیتم‌هایی که منجر به ایجاد کسوراتی در حقوق سال ۱۴۰۰ شده بود به قوت خود باقی است.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- نهم مردادماه ۱۴۰۰

* نهمین روز تحریم غذای کارگران قراردادی پایانه‌های نفتی جزیره خارک دراعتراض به کیفیت نامناسب غذا و وعده های توخالی

روزشنبه 9 مرداد برای نهمین روز متوالی، کارگران قراردادی پایانه‌های نفتی جزیره خارک به تحریم غذایشان دراعتراض به کیفیت نامناسب غذا ادامه دادند.

تحریم غذای کارگران پیمانکاری پایانه‌های نفتی جزیره خارک دراعتراض به کیفیت بد غذا و وعده های توخالی

روزشنبه 2 مرداد، کارگران پیمانکاری پایانه‌های نفتی جزیره خارک دراعتراض به کیفیت بد غذا و وعده های توخالی غذای شرکت را تحریم کردند.

این کارگران معترض به خبرنگاررسانه ای گفتند:وعده‌های غذایی کیفیت مناسبی ندارد؛ کارفرما درباره افزایش کیفیت غذا در یک سال گذشته، وعده داد اما تاکنون هیچ تغییری حاصل نشده است. تصمیم بر این بود تا مبلغ غذای کارگران پیمانکاری از قرارداد پیمانکار کسر شود تا این گروه همچون نیروهای رسمی، غذای خود را از رستوران مجموعه دریافت کنند.

آنها ادامه دادند: کارگران ازروز جمعه اول مرداد ماه از دریافت غذا خودداری کردند.

چرایی وجه تمایز میان نیروهای رسمی و کارگران مشخص نیست.

*کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه در نوزدهمین روزحق طلبیشان دست به تجمع مقابل فرمانداری ودردفتر بهارستان نشین و راهپیمایی در سطح شهرشوش زدند

روز شنبه 9 مرداد، کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه در نوزدهمین روزحق طلبیشان دست به تجمع مقابل فرمانداری ودردفتر بهارستان نشین و راهپیمایی در سطح شهرشوش زدند. کارگران هفت تپه با سردادن شعارها وایراد سخنرانی عزم راسخشان را برای احقاق حقوق برحقشان بنمایش گذاشتند.

مطالبات:

1- اخراج فوری کارفرمای خلع ید شده و محاکمه مختلسین

2- پرداخت فوری حقوق معوقه همه همکاران

3- تمدید فوری قراردادهای تمام همکاران منجمله دفع آفات و غیرنیشکری

4- بازگشت به کار همکاران اخراجی

5- واکسیناسیون عمومی، سریع و رایگان در مقابل کرونا

شعارها:

- حامی مفسد هستند از اینترنت می ترسند

- مرگ برستمگر درود برکارگر

- دشتکی حیا کن خوزستان را رها کن

 

*پنجمین روز اعتصاب و تجمع کارگران شهرداری رودباردراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه

روز شنبه 9 مرداد برای پنجمین روز، کارگران شهرداری رودباربرای اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه به اعتصابشان ادامه دادند وبرای سومین بار مقابل پارکینگ نقلیه موتوری این شهرداری دراستان گیلان تجمع کردند.

درهمین رابطه:ادامه اعتصاب و تجمع کارگران شهرداری رودباردراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه برای دومین روز متوالی

روزچهارشنبه 6 مرداد برای دومین روز متوالی، کارگران شهرداری رودباربرای اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه به اعتصاب وتجمعشان مقابل پارکینگ نقلیه موتوری این شهرداری دراستان گیلان ادامه دادند.


*تجمع اعتراضی کارگران نیروگاه برق حراراتی و گازی تبریزنسبت به سطح پایین حقوق

روزشنبه 9 مرداد، کارگران نیروگاه برق حراراتی و گازی تبریز از زیرمجموعه‌های شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به سطح پایین حقوق

دست به تجمع در محوطه شرکت تجمع زدند.


برپایه گزارش رسانه ای شده،کارکنان و مهندسان شاغل در این نیروگاه نسبت به حذف‌ کارانه‌های خود از سال‌های گذشته، صادر نشدن احکام سال جدید و ترمیم حقوق متناسب با تورم و هزینه زندگی، پرداخت نشدن برخی پاداش‌های سالهای گذشته به همراه مزایای انگیزشی و رفاهی و واگذار نشدن 5 درصد سهام ترجیحی به کارکنان از زمان واگذاری 49 درصد سهام شرکت در سال 94 معترض هستند.

آنها باید از سال 94 به مدت 15 سال، زیرپوشش مصوبات توانیر و وزارت نیرو قرار می‌گرفتند اما آیتم‌های مزدی آن‌ها به صورت کاملا تسویه نشده است.

بنابهمین گزارش،امروز جلسه‌ای میان معترضان و مدیریت برگزار اما مقرر شد که کارکنان جلسه‌ای با مالک بخش خصوصی داشته باشند. قسمتی از بودجه نیروگاه برق حراراتی و گازی تبریز را شرکتی که 49 درصد از سهام آن را در اختیار دارد، تامین می‌کند.

*کنش های دامنه دارکارگران کارخانه پارس پامچال دراعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق،5ماه حق بیمه ومطالبات دیگر

روز شنبه 9 مرداد، کارگران کارخانه پارس پامچال واقع در شهرک صنعتی البرز قزوین از کنش های دامنه دارشان دراعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق،5ماه حق بیمه ومطالبات دیگراز جمله مراجعات مکرر به دفتر مسئولان استانی و شهرستانی،خبردادند.

این کارگران که در حال حاضر 3 ماه حقوق و 5 ماه حق بیمه معوق پرداخت نشده طلبکارند،به خبرنگاررسانه ای گفتند: چندین سال است مطالبات مزدی و بیمه‌ای معوقه داریم که بخشی از آن به صورت کامل پرداخت نشده. در عین حال دفترچه‌های درمانی ما به دلیل تاخیر در پرداخت حق بیمه‌ها به تامین اجتماعی در بیشتر ماه‌های سال تمدید و تعویض نمی‌شود.

یکی از کارگران درباره وضعیت کارخانه پارس پامچال گفت: این کارخانه از چند سال پیش همچنان دچار مشکلات مالی است و بخشی از منابع مالی کارخانه در گرو یکی از نهادهای دولتی است و پس داده نمی‌شود، در عین حال به چند نهاد دولتی نیز بدهکار است.

او با بیان اینکه این طلب مالی مربوط به سه ماه گذشته است که تبعات آن متوجه کارگران شده اما کارگرانی که از اردیبهشت حقوق‌شان به تاخیر افتاده، از شرایط موجود آزرده شده و می‌گویند هرچه به کارفرما اعتراض می‌کنیم، فایده ندارد.

به گفته وی؛ در شرایط فعلی، نگرانی کارگران پارس پامچال، تامین هزینه‌های زندگی است چراکه کارفرما، مرتب کمبود نقدینگی را بهانه اصلی‌ عدم پرداخت معوقات مزدی کارگران عنوان می‌کند.

این کارگران با ابراز نگرانی از وضعیت بوجود آمده برای همکاران خود اظهار داشت: هر چند کارفرما وعده پرداخت یک ماه حقوق را در هفته جاری داده است اماکارگران زیاد خوش بین نیستند.

*دومین تجمع اعتراضی کارگران کارخانه فروآلیاژ ازنا نسبت به سطح پایین حقوق منجمله عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل

کارگران کارخانه فروآلیاژ ازنا برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به سطح پایین حقوق منجمله عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای دومین بار دست به تجمع زدند.

روزشنبه 9 مرداد، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان به خبرنگاررسانه ای گفت: در راستای رسیدگی به مشکلات کارخانه فروآلیاژ ازنا جلساتی تاکنون تشکیل و مصوباتی در نظر گرفته شد تا با اجرای آن مشکلات اخیر این واحد تولیدی برطرف گردد.

وی افزود: مهمترین خواسته کارگران این واحد تولیدی که نسبت به آن معترض بودند، عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل بود که پس از بررسی ها و جلسات مصوب شد که تا پایان شهریور ماه 1400 این طرح در کارخانه اجرایی شود.

وی افزود: همچنین قرار شد اضافه کاری کارگران با توجه به عرف و قانون پرداخت گردد.

اوادامه داد: با هدف افزایش انگیزه در بین کارگران این واحد تولیدی و بالا بردن میزان تولید، قرار شد که هر سه ماه یکبار مبلغ یک میلیارد و 300 میلیون تومان به عنوان پاداش بهره وری به نیروهای کارخانه پرداخت شود.

*اعتراض خانوادگی کارگر جایگاه سوخت اهواز نسبت به عدم پرداخت 9 ماه حقوق کارگران این جایگاه

روزشنبه 9 مرداد،یک کارگر جایگاه سوخت اهواز همراه با خانواده و دختر انسولینی خود دست به تجمع مقابل این جایگاه زدندتااعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت 9 ماه حقوق کارگران این جایگاه سوخت بنمایش بگذارند.


این کارگربه خبرنگاررسانه ای گفت: حدود 8 نفر در این جایگاه مشغول به کار هستند که مطالبات حقوقی پرداخت نشده دارند اما به دلیل ترس از اخراج در تجمع شرکت نکردند.

این کارگر افزود: من مستأجر و دارای 5 فرزند هستم که یکی از آن‌ها انسولینی بوده و نیاز به مراجعه مرتب به پزشک دارد. مشکلات مالی مجبورم کرد تا به همراه خانواده خود در مقابل جایگاه سوخت تجمع کنیم تا بلکه صدایمان شنیده شود.

وی افزود: چند روز قبل شکایت خود را به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی بردیم که قول پیگیری دادند. همچنین اداره کار به ما گفت چندین ماه زمان می‌برد تا پرونده شما بررسی شود.

*جان باختن 2 کارگرمصدوم حادثه کارخانه فولاد عجب‌شیردربیمارستان

2 کارگرمصدوم حادثه کارخانه فولاد عجب‌شیرپس از چندروز دست وپنجه نرم کردن بامرگ دربیمارستان جان باختند.

درهمین رابطه:سوختگی 4 کارگرکارخانه فولاد عجب‌شیربراثر پرتاب مواد مذاب و گدازه‌های درون کوره

روزشنبه 2 مرداد، پرتاب مواد مذاب و گدازه‌های درون کوره 2 کارگر دچارسوختگی 80 درصدی وبه بیمارستان تبریز منتقل و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.2 کارگردیگرهم دچارسوختگی وبه بیمارستان عجب‌شیرانتقال یافتند.

همکاران این کارگران به خبرنگاررسانه ای گفتند:کارگران آهن آلات قراضه و سایر فلزات آهنی که قابلیت ذوب شدن دارند را به صورت دستی یا از طریق تجهیزات وارد کوره‌های ذوب این کارخانه می‌کنند تا پس از ذوب به قالب‌های شمش تبدیل شوند.

آنها با بیان اینکه پرتاب مواد مذاب از کوره‌ها به صورت معمول اتفاق می‌افتد، عنوان کردند: در برخی موارد وجود آب و برخی مواد قابل اشتعال و منفجره باعث پرتاب یا سرریز شدن مواد مذاب به بیرون از کوره می‌شود که در صورتی که کارگر به لباس کار، کلاه و دستکش مخصوص مجهز نباشد، قطعا دچار آسیب‌دیدگی خواهد شد.

آنهادرخاتمه گفتند: در حادثه فولاد عجب‌شیر نیز به نظر می‌رسد این 4 کارگر مجهز به تجهیزات کامل نبوده‌اند که دچار سوختگی شده‌اند.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 8 مردادماه 1400

- فراخوان تجمع در هفشجان برای حمایت از اعتصاب کارگران پیمانی پروژه ای صنعت نفت

- تجمع حق طلبانه ودادخواهانه خانواده های جان باختگان اعتراضات آبان 98 در میدان آزادی تهران

- دیدار جمعی از فعالان صنفی معلمان خوزستان با خانواده زنده یاد فرزاد فریسات از جان باختگان اعتراضات خوزستان

- ادامه حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه با تجمع،راهپیمایی،سخنرانی وسردادن شعارها منجمله« حامی مفسد هستند از اینترنت می ترسند»

- اعتصاب رنگین کاران پیمانکار رنگ آمیزی اداره تعمیرات شرکت پتروشیمی پارس دراعتراض به سطح پایین حقوق

- جان باختن 2 کارگر ساختمانی بر اثر سقوط از داربست در اقلیم کردستان

*فراخوان تجمع در هفشجان برای حمایت از اعتصاب کارگران پیمانی پروژه ای صنعت نفت

زمان:یکشنبه 10 مرداد ساعت 5 بعد از ظهر

مکان: استان چهارمحال بختیاری – هفشجان - بلوار مزار شهدا - سمت راست اولین فلکه ورودی شهر

متن فراخوان منتشره درشبکه های اجتماعی:

بدین وسیله از دوستان و همکاران صنعتگر دعوت می نماییم تا در گردهمایی که به حمایت کمپین واحقاق حق حقوق کارگر انجام میگردد حضور به هم رسانیم .

شرایط ضوابط اعمال شده بر گردهمایی :

1- رعایت پروتکل های بهداشتی اعم از زدن ماسک و دست ندادن ....

2- گفتگو درباره مباحث غیر از کمپین ممنوع

محل :استان چهارمحال بختیاری، هفشجان، بلوار مزار شهدا، سمت راست اولین فلکه ورودی شهر

زمان :یکشنبه۱۴۰۰/۵/۱۰ ساعت ۵ عصر

 

 

 

*تجمع حق طلبانه ودادخواهانه خانواده های جان باختگان اعتراضات آبان 98 در میدان آزادی تهران

روز جمعه 8 مرداد،تعدادی از خانواده های جان باختگان اعتراضات آبان 98 دست به تجمع در میدان آزادی تهران زدند وبا دردست گرفتن عکس های عزیزانشان و تراکت ها وسردادن شعارهایی وسپس راه پیمایی کوتاه درخیابان آزادی ضمن بنمایش گذاشتن حق طلبیشان از اعتراضات اهالی خوزستان حمایت کردند.

تجمع کنندگان ازجمله شعارهای از از آبان تا خوزستان اعتراض اعتراض، خوزستان تا تهران اتحاد اتحاد ، خوزستان آب ندارد آبان فرزند ندارد و بسه دیگه بردگی را فریاد میزدند.

خانواده های جان باختگان اعتراضات آبان 98 بدنبال فشار نیروهای سرکوب دادخواهیشان را به مترو تهران به سمت کرج کشاندند وبا سردادن شعارهایی حمایتشان را اعتراضات خوزستان اعلام کردند.

نیروهای سرکوب به تحمع کنندگان درمترو صادقیه یورش آوردند وبا ضرب وشتم قراردادنشان تعدادی از آنهارا بازداشت کردند.

آخرین خبرهای منتشره درشبکه های اجتماعی حاکی ازآزادی تعدادی ویا کل پازداشت شدگان می باشد.


*دیدار جمعی از فعالان صنفی معلمان خوزستان با خانواده زنده یاد فرزاد فریسات از جان باختگان اعتراضات خوزستان

روز پنج شنبه 7 مرداد، جمعی از فعالان صنفی معلمان خوزستان برای همبستگی وهمدردی با خانواده زنده یاد فرزاد فریسات از جان باختگان اعتراضات خوزستان دیدارکردند.


*ادامه حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه با تجمع،راهپیمایی،سخنرانی وسردادن شعارها منجمله« حامی مفسد هستند از اینترنت می ترسند»


روزجمعه 8 مرداد برای هیجدهمین روز متوالی، کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه به حق طلبیشان درمجتمع با تجمع، راهپیمایی،سخنرانی وسردادن شعارها منجمله« حامی مفسد هستند از اینترنت می ترسند»ادامه دادند.

کارگران خواهان پاسخگویی به خواسته هایشان بقرارزیرشدند:

1- اخراج فوری کارفرمای خلع ید شده و محاکمه مختلسین

2- پرداخت فوری حقوق معوقه همه همکاران

3- تمدید فوری قراردادهای تمام همکاران منجمله دفع آفات و غیرنیشکری

4- بازگشت به کار همکاران اخراجی

5- واکسیناسیون عمومی، سریع و رایگان در مقابل کرونا

شعارها امروزکارگران هفت تپه:

- حامی مفسد هستند از اینترنت می ترسند

- کارگر می میرد ذلت نمی پذیرد

- سفره ی ما خالی ، وعده ها تو خالیه

*اعتصاب رنگین کاران پیمانکار رنگ آمیزی اداره تعمیرات شرکت پتروشیمی پارس دراعتراض به سطح پایین حقوق

یک خبر دریافتی:بنا بر خبری دریافتی هفته پیش حدود 50 نفر از رنگین کاران پیمانکار رنگ آمیزی اداره تعمیرات شرکت پتروشیمی پارس در اعتراض به کمی حقوق دریافتی خود در واحدهای اتیل بنزن و استایرن منومر دست از کار کشیدند و به سطح پایین حقوقهای خود اعتراض کردند. یک موضوع اعتصاب سراسری ما کارگران اعتراض به سطح پایین حقوقها و عدم افزایش آن متناسب با گرانی روز افزون اجناس و پایین آمدن قدرت خرید ماست. ما خواستار افزایش حقوقها در تمام رده های تخصصی کارگران پیمانی نفت هستیم. ضمن اینکه تاکید میکنیم که دستمزد هیچ کارگری نباید کمتر است 12 میلیون باشد. ضمن اینکه زیر فشار اعتصاب گسترده ما در جاهایی پیمانکاران برای راه اندازی پروژه های خوابیده خود ناگزیر به پیشنهاد افزایش دوبرابری مزد و در کنار آن بیست روز کار و ده روز مرخصی شده اند و ما تاکید کرده ایم این یک پیشروی است و باید مبنای توافقات سایر کارگران در سطح سراسری باشد.

برگرفته از کانال شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت

*جان باختن 2 کارگر ساختمانی بر اثر سقوط از داربست در اقلیم کردستان

دو کارگرساختمانی حین کار در یک ساختمان در حال ساخت شهر طویله اقلیم کردستان بر اثر سقوط از داربست جان باختند.

براساس گزارش رسانه ای شده بتاریخ 8 مرداد، این دو کارگر اهل روستای ژیوار از توابع سروآباد استان کردستان ایران هستند که یکی از آن‌ها نوجوان زیر 18سال است.

بنابه گزارش همین منبع،هفته گذشته نیز یک نوجوان 17ساله اهل روستا ژیوار با هویت «عمران اداک» حین انجام کار به دلیل سقوط از ارتفاع جانش را از دست داد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید