اخباروگزارش های کارگری 6 اسفند ماه 1401

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- گرامیداشت یاد محسن شکاری از جان باختگان اعتراضات سراسری اخیر بمناسبت زادروزش برسرمزارش - تجمع اعتراضی جمعی از کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به عدم همسان سازی حقوق مقابل ساختمان مدیریت - تجمع اعتراضی کارکنان سازمان همیاری شهرداری های استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق - تحریم غذای سلف سرویس دانشجویان پردیس سیدخندان دانشگاه خواجه نصیر در اعتراض به کیفیت پایین غذا - اعتراض به کیفیت پایین غذا به طور هماهنگ؛ دانشکده‌های عمران و نقشه برداری، برق و کامپیوتر، مکانیک، صنایع و مواد، علوم و هوافضا دانشگاه خواجه نصیر

- فراخوان تجمع دانشجویی برای روز یکشنبه ۷ اسفند، پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
- دندان لق آموزش مجازی، دستمایه مدیریت دیمی
- دانشگاه امنیتی، مدیریت دوربینی
- پخش کاغذ در خارج از دانشگاه در خصوص قوانین پوششی و تهدید به کمیته‌ی انضباطی
- *26 روز از زمان ربوده شدن عثمان اسماعیلی می گذرد
هه ربژی کاک عثمان اسماعیلی و بسیار زحمتکشان، دستمزدبگیران و عدالتخواهان و برابری طلبان در بند
- دادگاه ورامین خبات فدایی، فعال کارگری و هنرمند اهل سنندج را به شش سال حبس تعزیری محکوم کرد
- آنیشا اسداللهی، فعال کارگری، به دادسرای امنیت اوین احضار شد
- ارجاع پرونده‌ی علی‌ اسداللهی به شعبه‌ی 15 دادگاه انقلاب
- بازنشستگی اجباری با تقلیل گروه مریم زیرک، ازقزوین
- محمود ملاکی با قید وثیقه موقتاً آزاد شد
- اعتصاب تولیدکنندگان وتوزیع کنندگان عمده مرغ دراستان کهگیلویه و بویراحمد برای افزایش قیمت وکمیاب شدن مرغ
- جان باختن یک آتش نشان حین کار اطفای حریق خیابان بهار تهران براثر سقوط به چاهک آسانسور
*******
*گرامیداشت یاد محسن شکاری از جان باختگان اعتراضات سراسری اخیر بمناسبت زادروزش برسرمزارش
درهمین رابطه:
دلنوشته ای از هم بندی زنده یاد محسن شکاری
«در بند ۳۵۰ اوین، تعدادی از بچه ها آزاد شدند و قرار شد از اتاق ۹ به اتاق ۷ جا به جا بشم؛ اتاق ۷ اتاقی بود که ‎محسن شکاری اونجا بود. داشتم برای جا به جایی آماده می‌شدم که محسن به اتاق ما اومد و گفت عمو کاووس، پتو هاتو لازم نیست بیاری، برات پتو انداختم و جات رو آماده کردم.
گفتم چی می‌گی محسن؟
رفتم اتاق هفت دیدم محسن زاغه‌ی خودش رو برای من خالی کرده و پتو هاشو برای من گذاشته و خودش به تخت سه رفته. هرچی گفتم محسن بیا سر جای خودت، قبول نکرد و گفت این زاغه رو برای شما خالی کردم.
این در شرایطی بود که بچه های دیگه سر زاغه و تخت های پایین بعضی اوقات دعواشون می‌شد!
جیره‌ی غذایی در ۳۵۰ و ۲۴۰ به شدت کم بود، محسن برنج ش رو با نون می‌خورد و می‌گفت رفتم بیرون می‌خوام جودو کار کنم، باید یکم هیکلم گنده تر شه... جدا از اون همیشه بهم می‌گفت عمو کاووس رفتیم بیرون بریم با هم یه جا کافه بزنیم، من کل کارای کافه رو می‌کنم و کافه رو می‌گردونم برات.
محسن تا لحظه‌ی آخر برای بیرون و آینده‌اش برنامه داشت و سرشار از زندگی بود، روزی که اعدام شد، بچه های رجایی‌شهر زنگ زدن و یکیشون با گریه گفت «محسن به خیاطی شلوار سفارش داده بود براش بدوزن... خیاطی بهش گفت شنبه بره شلوارشو بگیره و قرار بود شنبه بره شلوارشو بگیره... قرار نبود محسن اعدام بشه....
محسن شکاری فردی بود که حاضر بود برای کمک به بقیه از حق خودش بگذره و منتظر آزادی بود و حتی برای بعد از آزادیش هم برنامه های مختلف داشت؛ شما با اعدام محسن یک زندگی را کشتید!»
پنجم اسفندماه مصادف با زادروز تولد محسن شکاری
*تجمع اعتراضی جمعی از کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به عدم همسان سازی حقوق مقابل ساختمان مدیریت
روز شنبه 6 اسفند، جمعی از کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای اعتراض به عدم همسان سازی حقوق مقابل ساختمان مدیریت تجمع کردند.
*تجمع اعتراضی کارکنان سازمان همیاری شهرداری های استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق
روز شنبه 6 اسفند، کارکنان سازمان همیاری شهرداری های استان کهگیلویه و بویراحمد برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق دست به تجمع مقابل این اداره در یاسوج زدند.

*تحریم غذای سلف سرویس دانشجویان پردیس سیدخندان دانشگاه خواجه نصیر در اعتراض به کیفیت پایین غذا
چیدن سینی‌های غذا در اعتراض به کیفیت پایین غذای سلف، پردیس سیدخندان دانشگاه خواجه نصیر

*اعتراض به کیفیت پایین غذا به طور هماهنگ؛ دانشکده‌های عمران و نقشه برداری، برق و کامپیوتر، مکانیک، صنایع و مواد، علوم و هوافضا دانشگاه خواجه نصیر

*فراخوان تجمع دانشجویی برای روز یکشنبه ۷ اسفند، پردیس ابوریحان دانشگاه تهران

*دندان لق آموزش مجازی، دستمایه مدیریت دیمی
حدود سه روز از رسمی شدن خبر تعطیلی دانشگاه تهران به بهانه ماه رمضان میگذرد و به همین واسطه شاهد قد کشیدن موجی از نارضایتی‌ها در میان دانشجویان هستیم که هر لحظه ممکن است به سونامی ویرانگر دیگری بدل شود. صادقانه بگوییم مدت‌هاست از نسبت دادن هرگونه عقلانیتی به تصمیمات مسئولین دانشگاه خودداری می‌کنیم چراکه یا دلشان می‌خواهد و یا از بالا دستور می‌رسد بنابراین حتی بر فرض وجود هم "عقل مسئول دانشگاهی" همواره در این تصمیمات فاعلیتی ندارد و نخواهد داشت. اگر فاکتور لجاجت کودکانه و پافشاری مصرانه بر تصمیمات ویران کننده را هم نادیده بگیریم هرگونه اعتراض دانشجویان در این برهه زمانی نادیده گرفته و یا با سرکوب وحشیانه مواجه می‌شود چرا که در ادبیات حضرات به معنای امتیاز دادن و عقب کشیدن دانشگاه از مواضع خود است.
بد نیست ابعاد این تصمیم و تاثیرات کوتاه مدت و بلند مدت‌ آن‌را در زندگی دانشجویان و آینده دانشگاه بررسی کنیم. شرح تفصیلی نقطه نظر شرعی بماند برای بسیجیون و مذهبیون دائیه‌دار شریعت ما تنها به صورت مجمل به این نکته اشاره می‌کنیم که هزینه خوابگاه به طور کامل برای ترم حاضر از دانشجویان دریافت شده و یارانه دولتی غذا هم در بودجه دانشگاه لحاظ شده و تعطیلی دانشگاه در این ایام بدون عودت وجوه به صاحبان آن مصداق تضییع حق‌الناس و کم فروشی است. بماند که می‌دانیم احتمالا دائیه‌داران دین پشتمان‌را خالی می‌گذارند و هرگز موضعی در این بابت نخواهد گرفت چون شاید در ادبیات آن‌ها نیز ضدیت با تصمیمات حاکمیت ضدیت با شریعت است! این همانی دین و حاکمیت نیز جای بحث بسیار دارد که بگذریم...
نیمی از عمر تحصیل ورودی‌های کارشناسی سال‌های ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰ و تقریبا تمام عمر تحصیل ورودی‌های ارشد این سه سال به صورت مجازی تلف شده است. ضعف علمی این سه ورودی به‌کنار، مجازی بودن حتی به بحران مرکز-پیرامون دامن زده و بر شدت آن افزوده است. آموزش مجازی را باید به درستی ترومای دانشجویان غیرتهرانی دانست. آموزش مجازی برای این دانشجویان به معنای قطع کامل دسترسی از تمامی امکانات رفاهی و آموزشی دانشگاه است؛ از سالن مطالعه گرفته تا گفت‌و‌گوی حضوری با استاد و دسترسی فیزیکی و رایگان به منابع علمی. در شرایط حاضر جامعه ایران، ورود به دانشگاه روز به روز پولی‌تر می‌شود. موسسات خصوصی فعال در حوزه ماراتن متعفن کنکور تنها از یک اصل آشکار پیروی می‌کنند: پول بیشتر مساوی است با نتیجه بهتر. این موسسات برای تبدیل شدن به برندی در لجن‌بازار کنکور خود را موظف به پر کردن فضای دانشگاه‌های برتر کشور می‌دانند که در حالت ایده‌آل آن به‌معنای پر کردن تمام و کمال دانشگاه از مرفهین صاحب سرمایه است. البته تنها بحث تقسیم نابرابر سرمایه در جغرافیای کشور مطرح نیست و مسئله مهم دیگر دسترسی نابرابر به امکانات است. امکاناتی که به مراتب در شهرستان‌ها کمتر پیدا می‌شود. نمونه بسیار کوچکش دسترسی به کتاب‌های رشته‌های خاص.
ترکیب پولی شدن کنکور و آموزش مجازی سه پیامد به دنبال خواهد داشت:
۱- سلب امکان تحرک اجتماعی
۲- حذف دانشجویان غیرتهرانی از فضای دانشگاه و تعمیق گسل میان مرکز و پیرامون در کشور
۳- پر شدن فضای دانشگاهی از دانشجویان متعلق به طبقات فرادست که به معنای پر شدن دانشگاه از دغدغه‌های شخصی آن‌ها و حذف مسائل مرتب با فرودستان از دانشگاه است.
مورد دوم گره‌خوردن تعطیلی دانشگاه با اجاره داده شدن و خصوصی سازی فضای دانشگاه است. تضمینی نیست که بعد از 50 روز تعطیلی و عدم حضور دانشجویان حتی گربه‌ها به پیمانکار سپرده نشوند.
بهتر است مسئولین به جای صرفه جویی در بودجه غایب سال آتی دانشگاه، بودجه سال حاضر را در جایی غیر از استخدام انبوه نیروهای جدید حراست و نصب دوربین‌های امنیتی کنند.
هرچند این پیامدها با رویکرد استبدادی و مدیریت استثماری مسئولین حاضر دانشگاه تهران منافاتی ندارد اما آشکارا خیانت به کشور و زحمت‌کشان است. ضعف نظری و علمی ناشی از آموزش مجازی سه نسل از دانشجویان در آینده کشور حتی برای همین حکومت نیز دردسر ساز خواهد بود و حالا ما با پدیده تشدید این ضعف به بهانه‌های گوناگون رو به رو هستیم.
مقابله با تعطیلی دانشگاه از ۲۵ اسفند تا ۷ اردیبهشت تنها مقاومت در مقابل محروم شدن از حق تحصیل نیست این یک مقاومت در مقابل پیامد‌های بلند مدت شیوه‌های مدیریت دیمی برای کشور است و ما به عنوان دانشجو ایستادگی تمام قد در مقابل این قسم تصمیمات نامعقولِ بی منطق را وظیفه خود می‌دانیم.
جمعی از دانشجویان دانشکده‌ی علوم اجتماعی دانشگاه تهران
*دانشگاه امنیتی، مدیریت دوربینی
نصب فراوان دوربین‌های مدار بسته در محیط دانشگاه تربیت مدرس پدید‌ه‌ای است که این روزها بیش از هر چیزی در ذهن و دید دانشجویان این دانشگاه جلوه می‌کند. علاوه بر افزایش تعدا گارد امنیتی در ورودی‌های شمال و جنوب دانشگاه، ( سن بعضی از این افراد که اخیرا به محیط دانشگاه اضاف شدند، از ۲۵ سال بیشتر نیست!) قرار دادن یک پست نگهبانی در وسط حیاط دانشگاه (حدودا بین ساختمان مرکزی_کتابخانه و سلف دختران)، دو دستگاه کارت‌خوان که هر دانشجو برای ورود و خروج مجبور به قرار دادن کارت دانشجویی خود در برابر آن برای اهراز هویت و در صورت تشخیص دستگاه، مانع شدن از ورود دانشجویان به خاطر " ممنوع الورود شدن" است.
اما کار به این تدابیر شدید امنیتی ختم نشده است؛ جلو ورودی سلف پسران نیز هر روز یک مامور حراستی از ساعت ۱۱ تا ۲ و نیم ظهر در حال رصد و نگبهانی از وضعیت غذا خوری پسران‌ است.
مراقبت فقط به اینجا مربوط نیست. تازه‌ترین حرکت آنها نصب دوربین در سقف ورودی تمام توالت‌ها و سرویس‌های بهداشتی این دانشگاه هست. اقدامی به دور از منزلت انسانی!
فرهاد دانشجو و یارانش علاوه بر این؛ گشت‌های پیاده‌ را تدارک دیدند که به طور شبانه روزی و آشکار در حیاط، کتاب‌خانه، آلاچیق‌های پشت علوم انسانی و فضای سبز، مدام در پی کشف وقایع هستند.
این در حالی است که تنها بوفه‌ی دانشگاه تربیت مدرس بعد از اعتراضات اخیر به طور کامل پلمپ و بسته شد. به‌گونه‌ای که فضای عمومی برای تعامل، گفتگو و استراحت دانشجویی وجود ندارد. قبل از این و در سال های ۹۷ و ۹۸ بسیج دانشگاه تنها فضای عمومیِ دانشجویی یعنی《سرای نشاط》 را در دانشکده ادبیات و علوم انسانی، در ابتدا تفکیک جنسیتی کرد و سپس به طور کامل بست.
این وضعیت در حالی رخ می‌دهد، که مسئولان دانشگاهی از هیچ اقدامی برای فشار بر دانشجویان، کوتاهی نکردند؛ آنطور که فرهاد دانشجو در مصاحبه اخیر خود در سخنانی مضحک و سخیف، مسئله‌ی《ممنوع‌الورود شدن، بستن سامانه‌ی گلستان، ممنوع الغذا شدن، و احضارهای بیشمار و متوالی دانشجویان به حراست، کمیته انضباطی و وزارت اطلاعات را》 به دلیل "درس نخواندن" آن‌ها، اعلام کرد!
*پخش کاغذ در خارج از دانشگاه در خصوص قوانین پوششی و تهدید به کمیته‌ی انضباطی
امروز حراست دانشگاه سوره اقدام به پخش کاغذهایی با محتوای قوانین پوششی در کوچه‌های اطراف این دانشگاه کرد. در این کاغذ‌ها که گویی از طرف معاونت فرهنگی و امور دانشجویی منتشر شده است، دانشجویانی که این قوانین را رعایت نکنند تهدید به احکام انضباطی شده‌اند.
*26 روز از زمان ربوده شدن عثمان اسماعیلی می گذرد
هه ربژی کاک عثمان اسماعیلی و بسیار زحمتکشان، دستمزدبگیران و عدالتخواهان و برابری طلبان در بند
گزارش ها نشان می دهد که تمامی زندان های کشور پر از جوانان- زنان- سالمندان از هر نوع خواستگاه اجتماعی است. امروز جامعه ایران زندانی شده است که نمی توان مفهومی برای تعریف زندان و جرم برای آن پیدا کرد. در یک جمله باید گفت که زحمتکشان خواستار وضع موجود نیستند و از این شرایط بردگی تحمیل شده بر آنها می خواهند عبور کنند. زندانیان نه تنها باید بدترین شرایط غیر انسانی تحمیل شده بر خود را بپذیرند، دردآورتر اینکه خانواده، دوستان و همرزمان نیز خبری از وضعیت سلامت روحی و جسمی آنها ندارند.
٢٦روز از زمان ربوده شدن عثمان اسماعیلی می گذرد. کارگری که شاید بتوان گفت عمده زندگی اش را در اسارت و تبعید گذرانده است. کارگری که هیچگاه چیزی برای خودش نخواسته است و با صداقت تمام هر کاری می توانسته برای دیگران انجام داده است. کارگر ساختمانی که زبان سرخش ظالم را گیج کرده است و سر خم نمی کند.
چهارم بهمن ۱۳۹۵ فعال و یار کارگران عثمان اسماعیلی در نامه ای به وزارت اطلاعات سنندج و سقز نوشت “ فقط باور های خودتا ن را باور دارید ولی خب به نظر من کارگر، باید همه انسان ها اعتقاد شان ازاد باشد هیچ کس بخاطر باورش نباید زندانی ویا اعدام شود. ما طبقه کارگر هیچی نداریم که از دست بدهیم ولی خوشبختی را برای انسان های کره خاکی به ارمغان می آوریم . امید وارم هر چه زود تر وزارت اطلاعات دادستانی شهرسقز دست از این کارهای غیر انسانی بردارند و تمام زندانیان سیاسی و کارگران بدون قید و شرط ازاد گردند.”

برای آزادی این عزیزان حتی با آوردن نام شان در هر شرایطی سرکوبگر را به وحشت انداخته ایم و اسیران می دانند که این جامعه که در زندان بزرگ‌تری قرار گرفته است برای آزادی این عزیزان دریغ نمی کند و سحر نزدیک است.

کانون مدافعان حقوق کارگر
اسفند ۱۴۰۱
*دادگاه ورامین خبات فدایی، فعال کارگری و هنرمند اهل سنندج را به شش سال حبس تعزیری محکوم کرد
بنا بر گزارش منتشرشده، خبات فدایی ۳۹ ساله، فعال کارگری و هنرمند اهل سنندج که در جریان دستگیری‌های گسترده اخیر بازداشت شده بود، از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب ورامین به ریاست قاضی اشکان رامش به شش سال حبس تعزیری محکوم شد. بر بنیاد این گزارش، این هنرمند و فعال کارگری از بابت اتهام «عضویت در احزاب مخالف رژیم» به پنج سال حبس و از بابت اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است که با اعمال ماده ١٣۴ قانون مجازات اسلامی پنج سال آن قابل اجرا است. خبات فدایی، هنرمند اهل سنندج و ساکن تهران روز شنبه چهارم مهر از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و روز سه‌شنبه ۲۴ آبان‌ماه ١۴٠١ با تودیع قرار وثیقه موقتاً و تا زمان پایان مراحل دادرسی از زندان اوین آزاد شده بود.
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*آنیشا اسداللهی، فعال کارگری، به دادسرای امنیت اوین احضار شد
آنیشا اسداللهی، معلم، فعال کارگری و مترجم رسمی سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌حومه، «جهت اخذ آخرین دفاع» به «شعبه ۲ بازپرسی دادسرای عمومی و‌ انقلاب ناحیه ۳۳ تهران-زندان اوین» احضار شده است. طبق ابلاغیه‌ای‌ که به ایشان ارسال شده است، وی ظرف پنج روز تا تاریخ هشتم اسفند ۱۴۰۱ مهلت دارد که به این شعبه مراجعه نماید.این درحالی است که ابلاغیه بازپرسی امروز در تاریخ ۶ اسفند ماه در سامانه ثنا ثبت شده است.
آنیشا اسداللهی فعال کارگری به همراه همسرش کیوان مهتدی، مترجم و عضو کانون نویسندگان ایران، در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ با هجوم ماموران وزرات اطلاعات به منزل شخصی اش بازداشت شدند . پیش تر ایشان در روز جهانی کارگر سال ۹۸ بهمراه دیگر فعالین سندیکایی دوبار دستگیر و پس از گذراندن دوران محکومیتش از زندان اوین آزاد شد.
امسال بار دیگر با دستگیری مجدد و سپری کردن بیش از سه ماه زندان انفرادی در بازداشتگاه ۲۰۹ وزارت اطلاعات و پس از بیشتر از صد روز بازداشت موقت در تاریخ ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۱ از زندان اوین با قرار وثیقه دو میلیارد تومان آزاد شد. همسر ایشان کیوان مهتدی با گذشت ده ماه همچنان در بازداشت موقت و در بند ۴ زندان اوین به سر می برد.
سندیکای کارگران شرکت واحد احضار آنیشا اسداللهی را محکوم‌ میکند و خواهان لغو اتهامات بی اساس علیه ایشان و دیگر فعالین کارگری و‌ معلمی می باشد.
کارگر زندانی آزاد باید‌ گردد!
زندانی سیاسی آزاد باید گردد!
چاره کارگران و زحمتکشان وحدت و تشکل
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۶ اسفند ۱۴۰۱
*ارجاع پرونده‌ی علی‌ اسداللهی به شعبه‌ی 15 دادگاه انقلاب
به نقل از صفحه‌ی توییتر وکیل مدافع علی اسداللهی، پرونده‌ی این دانشجو به شعبه‌ی ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی ارجاع داده شد.
علی‌ اسداللهی دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات فارسی دانشگاه تهران و عضو کانون نویسندگان از تاریخ ۳۰ آبان در بازداشت به‌سر می‌برد.
*بازنشستگی اجباری با تقلیل گروه مریم زیرک، ازقزوین
بر اساس گزارشات رسیده به شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، مریم زیرک، آموزگار مقطع ابتدایی قزوین، توسط هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری با دستور نقی سیاهکالی مرادی، مدیر کل آموزش و پرورش استان قزوین، به اتهام شرکت در تجمعات فرهنگیان به بازنشستگی اجباری با تقلیل یک گروه محکوم شد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران همدستی و همراهی نهاد آموزش و پرورش، علیه پرسنل خود و با نهادهای خارج از خود، را اقدامی تاسف‌بار ارزیابی می‌کند و تاکید می‌کند: تهدید، تبعید، اخراج، بازنشستگی اجباری و زندان و دیگر مجازات‌ها، هرگز مطالبه‌گران و کنشگران را از مسیر مطالبه‌گری قانونی رویگردان نخواهد کرد.
*محمود ملاکی با قید وثیقه موقتاً آزاد شد

کانون صنفی معلمان استان بوشهر خبر داد محمود ملاکی بازرس کانون صنفی معلمان استان بوشهر بعد از هفتاد روز بازداشت با قید وثیقه بطور موقت با استقبال همکاران از زندان مرکزی بوشهر آزاد شدند.
کانون صنفی معلمان استان بوشهر ضمن قدردانی از وکلای پرونده، شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، تشکل‌های صنفی معلمان و کلیه انسان‌های آزاده که در این مدت با کانون صنفی معلمان استان بوشهر و خانواده جناب ملاکی همراهی نموده‌اند، استواری و سرافرازی جناب ملاکی را خدمت این همراهان تبریک عرض می‌نماید.
*اعتصاب تولیدکنندگان وتوزیع کنندگان عمده مرغ دراستان کهگیلویه و بویراحمد برای افزایش قیمت وکمیاب شدن مرغ
از جمعه شب(5 اسفند)، تولیدکنندگان وتوزیع کنندگان عمده مرغ دراستان کهگیلویه و بویراحمد برای افزایش قیمت وکمیاب شدن مرغ ازارائه مرغ به بازار اجتناب کردند.
براساس گزارش های رسانه ای شده بتاریخ 6 اسفند،مرغ گرم از شب گذشته تاکنون در بازار استان کمیاب شده و تولیدکنندگان و عاملین فروش با اعتصاب، خواهان افزایش قیمت مرغ هستند.
بنا بهمین گزارش ها،به گفته دامپزشکی شب گذشته 48 تن مرغ در یکی از کشتارگاه‌ها کشتار شده اما به بازار تزریق نشده و به صورت قاچاقی از بازار خارج شده و ظاهرا به لردگان رفته است.
*جان باختن یک آتش نشان حین کار اطفای حریق خیابان بهار تهران براثر سقوط به چاهک آسانسور
روز شنبه 6 اسفند،یک آتش نشان بنام رضا دارابی حین کار اطفای حریق ساختمان 153 خیابان بهار تهران براثر سقوط به چاهک آسانسورجان خودرا ازدست داد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید