اخباروگزارش های کارگری 23 اردیبهشت ماه 1402

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- همبستگی و گسترش دادخواهی خانوادە جانباختگان کردستان با حضور برسرمزار جان باختگان سنندج دربهشت محمدی - تجمع آتش نشانان مشهد دراعتراض به کاهش قدرت خرید وبرای افزایش حقوق مقابل شورای شهر- پنجمین روز تجمع اعتراضی کارگران رسمی نیشکر هفت تپه.به طور مشروط اعتراض تعلیق شد.- تجمع اعتراضی کارگران شرکتی اداره راهداری و حمل و نقل استان قزوین نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان مقابل استانداری- راهپیمایی وتجمع کارگران شهرداری سربندر دراعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق وحق بیمه

- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت نفت نسبت به تغییر اساسنامه توسط دولت مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی صنعت نفت اصفهان و اهواز
- آخرین خبرها از کنش های کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه‌ آهن درود کرمان(شرکت رضوان درود)برای احقاق حقوق برحقشان
- یکه تازی کارفرمایان زیرسایه سکوت مصلحتی مسئولان:
اخراج کارگران حق طلب کارخانه آذر لنز تبریز
- پرداخت حقوق های نجومی در شهرداری تهران بجای پرداخت مطالبات معوقه کارگران
- انفرادی و زندان؛ هزینه فعالیت صنفی
- امروز ۲۳ اردیبهشت، توهین حراست به دانشجویان دانشکدگان هنرهای زیبا به بهانه پوشش منجر به درگیری بین حراست و دانشجویان شد.
- دانشگاه الزهرا سپیده رشنو را به دلیل «عدم رعایت پوشش اسلامی»، دو ترم با احتساب سنوات از تحصیل منع کرده است.
- محمد دارکش در آستانه اخراج از دانشگاه
- مسمومیت 3 تن از دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بر اثر مصرف غذای سلف
- جان باختن کارگرشهرداری بندرعباس براثر تصادف
*******
*همبستگی و گسترش دادخواهی خانوادە جانباختگان کردستان با حضور برسرمزار جان باختگان سنندج دربهشت محمدی
روز جمعه 22 اردیبهشت، تعدادی ازخانواده‌های دادخواه دهگلان و دیواندره با حضور برسرمزار جان باختگان سنندج دربهشت محمدی و دیداربا خانئاده هایشان صحنه ای دیگر از همبستگی و گسترش دادخواهی را بنمایش گذاشتند.
در همین رابطه:همبستگی و گسترش دادخواهی خانوادە جانباختگان کردستان با حضور برسرمزار جان باختگان دیواندره
خانوادە جانباختگان شهر سنندج و دهگلان بە دیدار خانوادە جانباختگان شهر دیواندرە رفتە و بر سر مزار جانباختگان حاضر شدند و برای گسترش دادخواهی و اتحاد هرچە بیشتر خانوادە جانباختگان تاکید کردن و بر این باور هستن کە تنها راە حق خواهی اتحاد گستردە میان خانوادەها میباشد.
*تجمع آتش نشانان مشهد دراعتراض به کاهش قدرت خرید وبرای افزایش حقوق مقابل شورای شهر
روزشنبه 23 اردیبهشت،جمعی از آتش نشانان مشهد برای اعتراض به کاهش قدرت خرید مقابل شورای شهرتجمع کردند وخواهان افزایش حقوق شدند.
یکی از آتش نشانان معترض با بیان اینکه حقوق دریافتی ما مخارج زندگی‌مان را تامین نمی‌کند و ما مجبوریم بعد از ساعت کاری در مشاغل دیگر مشغول کار شویم، افزود: مدیریت آتش نشانی اضافه کاری‌ها، شب کاری‌ها و تعطیل کاری‌های ما آتش نشانان را به درستی محاسبه نمی‌کند به همین دلیل ماه گذشته هم به این موضع اعتراض کردیم که در نتیجه آن مدیریت 20 ساعت اضافه کاری ما را پرداخت کرد.
او در ادامه افزود: مخارج زندگی در سال جاری به نسبت سال قبل بسیار تغییر کرده و هزینه‌ها به شدت بالا رفته است. تعدادی از ما آتش نشانان که مستاجریم توان پرداخت هزینه‌ اجاره خانه و حتی مخارج خوراک و پوشاک خانواده‌هایمان را نداریم اما مسئولان نیز به ایستگاه‌ها سر نمی‌زنند تا به وضعیت ما رسیدگی کنند.
*پنجمین روز تجمع اعتراضی کارگران رسمی نیشکر هفت تپه.
به طور مشروط اعتراض تعلیق شد.
امروزشنبه تجمع اعتراضی کارگران رسمی شرکت، مقابل دفتر مدیریت در خصوص عدم انجام اصولی همسان سازی برگزار گردید.
کارگران تاکید داشتند تا حصول نتیجه به اعتراض ادامه دهند که با وساطت رییس حراست و قول پیگیری با درخواست از کارگران برای فرصت چند روزه جهت پیگری خواسته های تا چند روزپیش رو تجمع فعلا لغو شود، اما کارگران تاکید داشتند درصورت عدم حصول نتیجه مجددا اقدام به برپایی تجمع با نفرات بیشتر خواهند کرد.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه ضمن حمایت از خواست ومطالبات به حق کارگران، خواستار رسیدگی هرچه سریعتر و پیگیری مطالبات کارگران می باشد.
شنبه۲۳/اردیبهشت/۱۴۰۲
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
*تجمع اعتراضی کارگران شرکتی اداره راهداری و حمل و نقل استان قزوین نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان مقابل استانداری
روز شنبه 23 اردیبهشت،جمعی از کارگران شرکتی اداره راهداری و حمل و نقل استان قزوین برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان دست به تجمع مقابل استانداری زدند.
یکی از کارگران حاضردرتجمع به خبرنگاررسانه ای گفت: کارکنان عوارضی قزوین- رشت از 15اسفند ماه سال گذشته به دلیل الکترونیکی کردن عوارضی درخصوص وضعیت کاری بلاتکلیف مانده ایم وطبق وعده های مسئولین سازمان راهداری از طریق شرکت سپندار برگشت به کار شوند که شاهد هستیم تا الان وعده هایشان محقق نشده است.
وی گفت: مسولین راهداری وهیت مدیره به مدت دوماه با 40 نفر از کارکنان عوارضی قزوین _رشت قرارداد بستند به دلیل تامین امنیت و نگهداری تجهیزات به صورت نگهبان ازعوارضی ازما (بیگاری) استفاده کردند.
سابقه کاری کارکنان عوارضی قزوین- رشت از ده سال تا سیزده سال است که با وجود سابقه مدیر عامل اعلام کرده که دیگر نیاز به نیرو نداریم و بابت این قرارداد بستیم که این دوماه حقوق افزایش یابد تا بتوانید از بیمه بیکاری با حقوق بالا استفاده نمایید.
درحالی که ایشان به عنوان مسول وظیفه دارد نیروها را جابه جا یا روش راهکار مناسب برای جذب کارکنان انجام گیرد درحالی که پیشنهاد استفاده از بیمه بیکاری را میدهد چرا که میتواند تلاش کنند و بگویند طبق این نامه وقوامین تا کنون موفق به جذب نشدیم نه اینکه پیشنهاداستفاده از بیمه بیکاری دهند.
در طول یکسال پاسخ قانع کننده و مناسب از سوی مسیولین داده نشده است و همچنان بلاتکلیف هستیم.
بعضی مواقع به دلیل ترافیک اتوبان شرکت از نیروهای ساعتی و دانشجو،بازنشسته در عوارضی استفاده کرده است که ما 40 نفر کارکنان حدود ده سال پیش جز این نیروهای ساعتی بودیم باتوجه به اینکه قرارداد داشتیم از این روش استفاده شد و مدیران سابق و فعلی نیز از این روش استفاده کرده اند و از هم سبقت گرفتند.
حدود 50 نفر در ده سال گذشته در عوارضی قزوین_ رشت کار کردن که حق بیمه آنها پرداخت نشده است رفتن واز این تعداد 8 نفر که ما هستیم باقی مانده است به مدیر عامل گفتیم ولی به جای پاسخ می‌گوید بروید شکایت کنید .
مرخصی که طی شش سال آخر می رفتیم هر مرخصی 12 ساعت از اضافه کار کم میشد.
*راهپیمایی وتجمع کارگران شهرداری سربندر دراعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق وحق بیمه
در خلال هفته گذشته کارگران شهرداری سربندر(بندرامام) برای اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق وحق بیمه دست به راهپیمایی دراین شهر دراستان خوزستان وتجمع مقابل شهرداری ،شورای شهر ودفتر امام جمعه زدند.
براساس گزارش رسانه ای شده بتاریخ 23 اردیبهشت، کارگران شهرداری سربندر دست‌کم سه ماه دستمزد پرداخت نشده، دارند.
این کارگران که از افزایش میزان مطالبات مزدی خود در ماه‌های آینده نگرانند، می‌گویند: مشکلات معیشتی و عدم پرداخت مطالبات، مشکلات بسیاری برای خانواده‌هایمان به وجود آورده است.
به گفته کارگران شهرداری سر بندر؛ آن‌ها مطالبات مزدی خود را در سه ماهه گذشته از پیمانکار دریافت نکرده‌اند در عین حال بخشی ازمطالبات بیمه آن‌ها پرداخت نشده است.
طبق اظهارات این کارگران؛ اخیرا در تجمعی که در مقابل دفترامام جمعه بندر امام برگزار کردیم، وی وعده پیگیری مطالبات کارگران را داده است.
آن‌ها با انتقاد از اوضاع معیشتی خود گفتند: با وجود همه مشکلاتی که در زمینه دریافت حقوق با آن مواجهیم، توقع داریم مسئولان شهرداری به مساله معیشت و پرداخت دستمزد کارگران پیمانکاری مجموعه خود رسیدگی کنند.
*تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت نفت نسبت به تغییر اساسنامه توسط دولت مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی صنعت نفت اصفهان و اهواز
براساس فیلم و تصویر منتشره درشبکه های اجتماعی،روزشنبه 23 اردیبهشت، کارگران بازنشسته صنعت نفت دراعتراض به تغییر اساسنامه توسط دولت مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی صنعت نفت اصفهان و اهوازتجمع کردند و خواهان تصمیم هیئت دولت وابطال اساسنامه شدند.

*آخرین خبرها از کنش های کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه‌ آهن درود کرمان(شرکت رضوان درود)برای احقاق حقوق برحقشان
گزارشی به قلم یک کارگربتاریخ شنبه 23 اردیبهشت:
شرکت رضوان درود ده میلیون پول ریخته به حساب کارگران
گفته برید سر کارتون قول دادن تا یک ماه تمام معوقات رو واریز کنه
امروز نمایندگان کارگران رفتن جلسه با مدیر و حراست
روز اول قول دادن برید سر کار قراردادتون طبق اداره کار میبندیم
ولی امروز توی جلسه گفتن قرارد زیر نظر اداره کار قبول نداریم
و نمایندگان جلسه رو ترک کردن
شواری تامین استان هم یک ماه فرصت داده به شرکت رضوان درود که تمام معوقات کارگران رو بده
ریس شرکت میگه معوقات رو برجی دو ملیون میریزم تا تموم بشه ولی شما شکایت نکنید
۳۵۰نفر کارگر هم همه شکایت کردن
و منتظر ابلاغیه دادگاه هستن
تا یک ماه دیگه اگه معوقات رو نداد
باز اعتصاب و حکم مصادره اموالش میگیریم
معوقات از سال ۹۲ تا الآن حدود صد و بیست میلیون میشه
واقعا برا ما کارگرها زیاده
فعلا به سی تومن راضی شده
میگه سی تومن میدم رضایت بدین
فقط توی این ریسسا محسن رحیم زمانی خیلی دست و پا میزنه رضایت بدیم
ایشون هم بازنشسته هست
کاش این میرفت همه راحت میشدن

یاد آوری:ادامه اعتراضات کارگران راه آهن کشور:
ادامه اعتصاب کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه‌ آهن درود کرمان در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات وعدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای ششمین روز
روز سه شنبه 19 اردیبهشت برای ششمین روز متوالی، کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه‌ آهن درود کرمان(شرکت رضوان درود)به اعتصابشان در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات وعدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل ادامه دادند.
گزارشی از اعتصاب به قلم یک کارگر:
اعتصاب کارگران و کارکنان خط و ابنیه فنی راه آهن کرمان
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
امروز هم اعتصاب ادامه داره از بافق تا بم
هیچکس جواب ۴۰۰ نفر کارگر رو نداده
لازم به ذکر هست این اعتصاب از چند روز پیش شروع شده و ادامه دارد این کارگران با شرکت رضوان درود کار میکنند
سنوات چند سال را شرکت پرداخت نکرده
*یکه تازی کارفرمایان زیرسایه سکوت مصلحتی مسئولان:
اخراج کارگران حق طلب کارخانه آذر لنز تبریز
کارگران کارخانه آذر لنز تبریز پس از اعتراض به این‌که‌ بعد از 20 سال کار، حق سختی کار دریافت نکرده‌اند، توسط مالک کارخانه اخراج شدند.
کارفرما برای شانه خالی کردن از پرداخت مطالبات کارگران، کارخانه را فروخته و 80 کارگراین واحد تولید کننده عدسی ولنز در استان آذربایجان شرقی را زیرسایه سکوت مصلحتی مسئولان اخراج یا بیکار کرده‌است‌.
*پرداخت حقوق های نجومی در شهرداری تهران بجای پرداخت مطالبات معوقه کارگران
رانندگان و دیگر کارگران شرکت واحد برای دریافت مطالبات قانونی خودشان که سال ها به صورت معوق مانده بارها نامه نگاری کرده اند و در پی این نامه نگاریها چندین بار در جلو شهرداری و شورای شهر تجمع کرده اند تا شهرداری و نمایندگان شورای شهر به حقوق کارگران توجهی داشته و در پرداخت آن اقدام نمایند، ولی متاسفانه تنها چیزی که برای مسئولین و نمایندگان شورای شهر کوچکترین اهمیتی ندارد فقط حق و حقوق کارگران میباشد. اما همین مقامات در عوض در پرداخت حقوق های نجومی به عاملان حراست و دیگر خودیها نهایت دقت لازم را دارند تا کوچکترین خللی در این پرداختی ها به وجود نیاید. یک نمونه از این فیش ها که متعلق به یکی از عاملان حراست سازمان پسماند شهرداری میباشد را مشاهده میکنید که چقدر حقوق و‌ مزایا در این فیش وجود دارد که ما کارگران یک نمونه از این مزایا را تاکنون دریافت نکرده و یا بهره‌مند نشده ایم. وقتی که یک حراستی چنین حقوق هایی را دریافت میکند چطور می‌تواند جلوی تخلف و یا فساد اداری مقامات را در یک سازمان بگیرد. آیا در مقابل چپاول آن‌مجموعه زبانش بسته نمیشود؟ البته ناگفته نماند در یک مورد که مربوط به حق و حقوق کارگران می‌باشد و برای اجحاف حقوق آنها خیلی «خوب» عمل می‌کنند و با مهارت کامل رانندگان و دیگر کارگران را در اعتراضات احضار می‌کنند و با تهدید و گرفتن تعهدات غیرقانونی مانع اعتراضات و اعتصابات قانونی کارگران در راستای تحقق مطالبات معوقه و دستیابی به حق و حقوق خود میشوند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه به مقامات شهرداری تذکر میدهد به جای پرداخت حقوق های نجومی به عاملان حراست و دیگر عوامل خودی به فکر پرداخت مطالبات معوق و معیشت رانندگان و دیگر کارگران شرکت واحد و ‌کلیه‌ کارگران زحمتکش شهرداری که همیشه و در هر شرایطی در حال خدمات دهی به شهروندان هستند، باشند.
چاره کارگران وحدت و تشکیلات
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
*انفرادی و زندان؛ هزینه فعالیت صنفی
مژگان باقری، معلم و فعال صنفی فارس
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ را باید نقطه عطفی در تاریخ جنبش مطالبه گری معلمان ایران و بخصوص فارس به شمار آورد. روزی که قانونمندترین و مسالمت آمیزترین تجمع فرهنگیان از سوی حاکمیت سرکوب شد و افرادی بازداشت شدند که قانون، سرلوحه اعمال و گفتارشان بود. کسانی که حضور مستمر و مسالمت آمیز معلمان را در خیابان نشانه ای از پویایی جامعه و در عین حال نشانه سعه ی صدر حاکمیتی می دانستند که به قدرت خود ایمان دارد و با حضور معلمان احساس خطر نمی کند. شخصا به عنوان یک فعال صنفی هرگز گمان نمی کردم که تشکل های فرهنگی صرفا به دلیل حضور خیابانی و مطالبه گری صنفی بتوانند و یا اساسا بخواهند که امنیت ملی کشور را به خطر بیندازند و حتی در بدبینانه ترین محاسبات خود نیز جایی برای یک بازداشت دوماهه باز نکرده بودم. بنابراین وقتی در حالِ پارک ماشین توسط پنج نفر محاصره و به اتهام "اقدام علیه امنیت ملی" بازداشت شدم بیشتر از آنکه بترسم خنده ام گرفته بود و فکر می کردم سوء تفاهمی پیش آمده و مانند دفعات قبل که چندین نفر از همکاران تحت نظر قرار می گرفتند تا چند ساعت دیگر آزاد می شوم.
اما ظاهرا محاسبات من اشتباه بود و آن چند ساعت تبدیل به پنجاه و چهار روز شد. ۵۴ روزی که ۳۲ روزش در انفرادی گذشت و من در تمام این مدت به مفهوم امنیت ملی فکر می کردم و اینکه چگونه معلمی که هیچگاه پا را از دایره قانون فراتر نگذاشته، خطری برای امنیت ملی محسوب می شود. و اساسا این چه امنیتی است که نه تنها معلم و کارگر و دانشجو بلکه مردم عادی کوچه و بازار و حتی دانش آموزان دبیرستانی هم می توانند آن را به خطر بیندازند؟! وقتی هر شهروندی که در هر مقطعی مطالبه ای صنفی، سیاسی یا اقتصادی داشته باشد به اتهام اقدام علیه امنیت ملی بازداشت می شود پس می توان نتیجه گرفت یا امنیت ملی خیلی سست و لرزان شده و نیروهای امنیتی نتوانسته اند از آن به خوبی محافظت کنند و یا امنیت ملی دستاویزی است برای سرکوب حقوق قانونی شهروندان.
درباره این دو ماه سخن بسیار است. شاید در آینده ای نه چندان دور، تمام آنچه را که دیده ام و به خاطرم مانده به روی کاغذ بیاورم؛ چرا که به هر حال این اتفاقات گوشه ای از تاریخ این سرزمین است و می بایست برای آیندگان مکتوب شود. ضمن آنکه فقط نوشتن می تواند آن کابوس دو ماهه را از ذهن و روحم پاک کند.
اما قبل از آن باید بگویم که تجربه انفرادی و بخصوص زندان عادل آباد برای من به عنوان یک معلم و یک دانش آموخته جامعه شناسی تجربه ای دردناک و در عین حال بسیار آموزنده بود. گویی از این جهان به جهانی دیگر پرتاب شده بودم. جهانی پر از معتاد، دزد، قاتل، قاچاقچی مواد مخدر که هر کدام دنیایی داشتند و داستانی منحصر به فرد. و من مانند وصله ای ناجور در بین آنان می چرخیدم و چون کودکی معصوم داستانشان را باور می کردم. اما بلافاصله توسط یکی از همانها که دلش برایم سوخته بود مورد خطاب قرار می گرفتم که هیچ کدام از این قصه ها را باور نکن. اینجا جز خودت هیچ کس بی گناه نیست. اما واقعیت این بود که جز تعدادی بسیار معدود، بقیه، قربانی نظام ناکارآمد اجتماعی و فرهنگی و قوانین سرتاسر ایراد و نقص مسائل مالی شده بودند.
در انفرادی فهمیدم که جمله "ما زندانها را تبدیل به دانشگاه می کنیم" را باید با طلا نوشت. گاهی اوقات وقتی صبحها مسئول بازداشتگاه برای سرکشی می آمد کنار سلول من می ایستاد و در مورد اینکه فرزندش را به چه مدرسه ای بفرستد یا چه بازیهای فکری برایش بخرد و دیگر مسائل مربوط به روانشناسی کودک با من مشورت می کرد! انصافا در کدام کشور جهان، متهم از پشت میله های سلول به زندانبان مشاوره می دهد؟
پس از گذشت یک سال از آن واقعه تاریخی هنوز پرونده های ما باز است و من برخلاف گذشته نسبت به سرانجام این پرونده خوشبین نیستم. ممکن است از کلاس درس دوباره به عادل آباد برگردم اما به آینده مطالبات صنفی خوشبینم و امیدوار و به همکارانم توصیه می کنم به این چندرغاز صدقه ای که به عنوان رتبه بندی به آنها داده شده دلخوش نشوند. برای به ثمر نشستن رتبه بندی، فعالین زیادی رنج انفرادی و زندان را تحمل کرده اند و خانواده های زیادی برای عزیزانشان اشک ریخته اند.
به معلمان توصیه می کنم هر روز یک صفحه کاغذ را با این جمله پر کنند: "تجمع، حق مسلم و قانونی ماست" تا ملکه ذهنشان شود. چون تا خودشان باور نکنند هیچ نیروی امنیتی باور نمی کند.
ما برای رسیدن به خواسته هایمان به هیچ راهی جز فعالیت صنفی اعتقاد نداریم. آنها که تجمعات معلمان را از کف خیابان جمع کردند در کمتر از چهار ماه بعد با جوانان خشمگینی روبرو شدند که هیچ نسخه ای جز براندازی در دست نداشتند. ما راه خود را انتخاب کرده ایم، حاکمیت هم ناچار است انتخاب کند.
*امروز ۲۳ اردیبهشت، توهین حراست به دانشجویان دانشکدگان هنرهای زیبا به بهانه پوشش منجر به درگیری بین حراست و دانشجویان شد.

بنابر گزارشات واصله، در ادامه‌ی فشار و تهدید های حراست، دانشجویی که برای در امان بودن از حمله‌ی حراست به گوشی تلفن همراه این دانشجو به یکی از کلاس‌ها پناه برده بود توسط حراست تعقیب و در کلاس محبوس شده بود.
ممانعت حراست از ورود بقیه دانشجویان به کلاس و شکست ساز دانشجویان منجر به درگیری فیزیکی و آسیب فیزیکی به دانشجویان و سر دادن شعار های اعتراضی شد. همچنین گفته می‌شود در طی این درگیری حراست دانشگاه گلوی یکی از دانشجویان را برای جلوگیری از ورود وی به ساختمان فشار داده و به این دانشجو آسیب رسانده است‌.
از جمله شعارها:
زن زندگی آزادی
دانشجو می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد
بی‌شرف بی‌شرف
*دانشگاه الزهرا سپیده رشنو را به دلیل «عدم رعایت پوشش اسلامی»، دو ترم با احتساب سنوات از تحصیل منع کرده است.
سپیده رشنو در اینستاگرامش نوشت: پس از 2ترم، با «پوشش اختیاری» به دانشگاه خواهد رفت.
سپیده رشنو در تیر ماه 1401 در پی اعتراض به حجاب اجباری و مقاومت در برابر دخالت‌های یک زن آمر به معروف به نام رایحه ربیعی به نوع پوشش او، دستگیر شد و پس از چندی وادار به انجام اعتراف تلویزیونی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی شد.

*محمد دارکش در آستانه اخراج از دانشگاه
محمد دارکش، دانشجوی ترم آخر دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه تهران، فعال صنفی معلمی و فعال دانشجویی در طی اعتراض به حکم بدوی در کمیته‌ی انضباطی دانشگاه مبنی بر دوترم تعلیق ایشان، پرونده‌ی این دانشجو را در روندی غیرقانونی جهت اخراج از دانشگاه به وزارت علوم ارجاع دادند.
این در حالی است که رساله‌ی دکتری محمد دارکش از آذرماه 1401 برای دفاع آماده است اما معاونت دانشگاه با بستن سامانه‌ی آموزشی این دانشجو پیش از تشکیل جلسه کمیته انضباطی و صدور حکم مانع برگزاری جلسه دفاع شد.
*مسمومیت 3 تن از دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بر اثر مصرف غذای سلف
بنا بر گزارشات واصله در طی هفته‌ی گذشته 3 تن از دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل پس از مصرف غذای سلف مسموم و به بیمارستان یحیی‌نژاد بابل منتقل شدند و تحت سرم‌تراپی قرار گرفتند.
گفته می‌شود پیش‌تر نیز در غذای سلف این دانشگاه سنگ، سکه، حشره و... پیدا شده بود.
*جان باختن کارگرشهرداری بندرعباس براثر تصادف
یک کارگر40 ساله شهرداری بندرعباس بنام علی اسماعیلی حین کار نظافت شهر براثر تصادف جان خودراازدست داد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید