- تجمعات همه روزه کارگران کارخانه کیانتایر در محل کارشان برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتیشان - اخراج 3 کارگر حق طلب کارخانه سیمان آباده زیرسایه بی خیالی نهادهای مسئول- گزارشی درباره تجمع اعتراضی روز دوشنبه 22 فروردین کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران نسبت به بازگشت ساعات کاری به قبل از کرونا- سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:عدم پرداخت مطالبات بازنشستگان و اقدام عوامل امنیتی با ارسال پیامکهای تهدید آمیز درجهت سرکوب اعتراضات سراسری بازنشستگان
- بیانیه کانون صنفی معلمان ایران ( تهران ) درمحکومیت برخوردهای غیرفرهنگی و غیرانسانی بادانش آموزان
- جان باختن یک کارگر جوان در سعادت آباد تهران براثر سقوط در چاه وغرق شدن
- جان باختن یک کار20 ساله در مهرشهر کرج براثر سقوط از ارتفاع
*تجمعات همه روزه کارگران کارخانه کیانتایر در محل کارشان برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتیشان
کارگران کارخانه کیانتایر برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتیشان، همه روزه در محل کارشان،تجمع می کنند.
پیام ارسالی کارگران کارخانه کیانتایر به اتحادیه آزاد کارگران ایران
در حالی که اکثر خبرگزاری های جمهوری اسلامی نیز خبر تعطیلی کارخانه کیان تایر را در خبرهای خود قرار دادند گویا خبری درراه است و واقعا ذهن ها رابرای تعطیلی شرکت اماده میکنند . ما کارگران شرکت کیان تایر تا اخرین نفس برای معیشت خانواده های خود میجنگیم و نخواهیم گذاشت تا به عاقبت کارخانه هایی که در سال های گذشته توسط بی کفایتی مسئولین بسته شدند دچار شویم .
قبلا هم در سال ۸۷ که همه عزم راسخ داشتند که شرکت را تعطیل بکنند با مقاومت کارگران مواجه شدند.
کارگر میمیرد ذلت نمیپذیرد
به داد کیان تایر برسید
لازم به ذکر است که کارگران کیانتایر هر روزه در محوطه کارخانه حضور مییابند و پیگیر بازگشایی شرکت هستند و همچنین اعلام کردهاند که اجازه تعطیلی شرکت را نخواهند داد.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگرانِ خشمگین کارخانه کیان تایر نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل نهاد ریاست جمهوری
روزیکشنبه 21 فروردین، کارگرانِ خشمگین کارخانه کیان تایر نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی دست به تجمع مقابل نهاد ریاست جمهوری زدند وخواستار تعیین تکلیف مالکیت کارخانه شدند.
این کارگران، مهمترین خواستهی خود را «تعیین تکلیف مالکیت کارخانه» عنوان کردند ودرگفتگوباخبرنگاررسانه ای افزودند: از انتهای سال 98 با اعلام وررشکستگی کارخانه، تولید افت کرده و اخیراً به صفر مطلق رسیده است. پیش از این، یک ماه کارخانه تعطیل بود؛ دیروز سر کار رفتیم اما اطلاعیهای روی بُرد زده بودند که تا اطلاع ثانوی، کارخانه تعطیل است. این شرایط، کارگران باسابقه و متخصص این واحد تولیدی را نگران کرده است.
کارخانه کیان تایر، حدود هزار کارگر دارد؛ این کارگران در دوران ورشکستگی و رکود که بیش از دو سال به درازا کشیده، دستمزد خود را دریافت کردهاند اما مزایای مزدی آنها تقلیل یافته است؛ با شرایط موجود، پرداخت مزد فروردین ماه در ابهام است.
یک کارگر این کارخانه در ارتباط با شرایط افول این واحد تولیدی نیزگفت:کارخانه سال 82 به یک فرد واگذار شد؛ این فرد نتوانست این واحد تولیدی قدیمی را سر پا نگه دارد؛ حتی وامهایی که گرفته شد، هزینه کارخانه نشد؛ از انتهای 98، مسیر افول کارخانه شدت گرفت تا به توقف کامل تولید رسید.
وی افزود: تقاضا داریم کارخانه را به یک ارگان توانمند دولتی واگذار کنند؛ تنها بازگرداندن مالکیت به دولت و واگذاری به یک ارگان قدرتمند میتواند این واحد تولیدی را به روزهای اوج خود بازگرداند؛ هیچ راه دیگری نیست.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران کیانتایر مقابل نهاد ریاستجمهوری
کارگران کیانتایر در اعتراض به تعطیلی کارخانه خواستار تعیین تکلیف شرکت شدند.
کارگران کارخانه کیانتایر امروز یکشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در اعتراض به اعلام تعطیلی شرکت، مقابل نهاد ریاست جمهوری واقع در خیابان پاستور تهران دست به تجمع زدند. تجمع این کارگران با حضور شدید نیروهای انتظامی و امنیتی روبرو شده و تا لحظه تنظیم این گزارش مسئولین دولتی هیچگونه پاسخگویی به این کارگران نداشتهاند.
این کارگران در گزارش خود به اتحادیه آزاد کارگران ایران اظهار داشتند که پس از تعطیلات عید به پرسنل اعلام شد که فعالین شرکت از روز ۲۰ فروردین آغاز خواهد شد اما روز بیستم نامهای از طرف مدیر منابع انسانی شرکت درج شد که کارخانه تا اطلاع ثانوی تعطیل میباشد.
این امر موجب شد تا کارگران با خواست بازگشایی کارخانه و تعیین تکلیف شرکت امروز مقابل نهاد ریاست جمهوری دست به تجمع بزنند.
بنابه گفتهی کارگران در تماس با اتحادیه آزاد کارگران ایران، در شهریور ماه سال ۹۹ کارخانه کیانتایر ورشکسته اعلام شد و از هیئت حمایت از صنایع گرفته و به اداره ورشکستگی قوه قضائیه تحویل داده شد. از آن تاریخ تاکنون مشکلات کارخانه با مدیریت اقای پورحیدری شدت یافت و به زعم کارگران وی به قصد به تعطیلی کشاندن شرکت تلاش در زیانده کردن شرکت داشت که در زمستان سال ۱۴۰۰ که شرکت به صورت کلی با عدم نقدینگی مواجه شد که حتی توان پرداخت حقوق کارگران را نیز نداشت. پس از برکناری پورحیدری، مدیریت شرکت در اختیار قاضی پرونده در اداره ورشکستگی قوه قضائیه میباشد که از انتهای سال گذشته نیز تنها با وعده و وعید سعی بر ممانعت از اعتراض کارگران را داشتند تا اینکه از امروز تعطیلی کارخانه تا اطلاع ثانوی را اعلام کردند.
کارگران عنوان میکنند که همه این اتفاقات در حال رخ داده است که بازار تایر در سال های ۹۷ تا ۱۴۰۰ بسیار پر رونق بوده است و مدیران به دلیل بازیهای پشت پرده شرکت را به این وضعیت زیاندهی و عدم وجود نقدینگی کشاندهاند.
در کارخانه کیانتایر حدود ۹۷۰ نفر کارگر با سوابق متعدد مشغول به کار هستند.
*اخراج 3 کارگر حق طلب کارخانه سیمان آباده زیرسایه بی خیالی نهادهای مسئول
بدنبال اعتراضات دامنه کارگران کارخانه سیمان آباده درسال 1400 نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق ونداشتن امنیت شغلی،در سال جدید 3 کارگر حق طلب این واحد تولیدی دراستان فارس بنابه تصمیم مدیریت زیرسایه بی خیالی نهادهای مسئول از کار اخراج شدند.
پس از گذشت 25 روز از سال جدید وعلیرغم وعده و وعیدهای مسئولان شهرستان نه تنها مشکل کارگران کارخانه سیمان آباده مبنی برنداشتن امنیت معیشتی و شغلی حل نشد بلکه 3 همکار حق طلبشان از طرف مدیریت در ادامه تهدیدهای مکررشان از کار اخراج شدند.
در همین رابطه:کنش های دامنه دار کارگران کارخانه سیمان آباده نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی و تهدید کارگران حق طلب به اخراج ازکار
روز سه شنبه 7 اردیبهشت 1400، کارگران کارخانه سیمان آباده واقع در کیلومتر 30 جاده آباده - شیراز،استان فارس از کنش های دامنه دارشان نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی و تهدید کارگران حق طلب به اخراج ازکار،خبردادند.
برپایه گزارش یک منبع خبری محلی،حرف کارگران این کارخانه در یک کلمه خلاصه میشود؛ «مدتهاست پیگیر معوقاتمان هستیم. اما هر بار یک جواب میشنویم؛ سکوت کنید و تحمل؛ وگرنه مثل فلانیها اخراج میشوید!».
اطلاع از شرایط دشوار زندگی کارگرانی که قراردادهایشان بصورت ماهانه تمدید میشود، نگران کننده است. نگرانی که در حوزههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و امنیتی به شدت احساس میشود.
*گزارشی درباره تجمع اعتراضی روز دوشنبه 22 فروردین کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران نسبت به بازگشت ساعات کاری به قبل از کرونا
پیام دریافتی از کارکنان عملیات مناطق نفت خیز جنوب
سلام به گردانندگان کانال شورای سازماندهی اعتراضات کارگران نفت
از نیروهای معاونت خدمات تعمیرات و نگهداری واحد تعمیرات خطوط لوله نفت و گاز کارون هستم.
من و همکارانم لازم دیدیم توضیحی در مورد اعتراض اخیرمان برای انتشار در کانال شما ارائه بدهیم.
روز دوشنبه بیست و دوم فروردین ما و گروه دیگری از همکاران رسمی و پیمانی در نفت و گاز مارون - آغاجری و گچساران نسبت به تغییر شیفت ها از دوازده ساعت کار به هشت ساعت دست به اعتراض زدیم.
ممکن است این سوال پیش آمده باشد که چرا ما در این اعتراض خواهان آن شدیم که ساعت کارمان بیشتر شود!
قبل از شیوع کرونا شیفت های کار ما چرخشی به شکل نوبتکاری در سه شیفت هشت ساعته بود که الان تقریبا دو سال است با بخشنامه معاونت برنامه ریزی و منابع انسانی شیفت ها تغییر کرده و دو نوبتکار صبح و شب گردان به جای شیفت چرخشی شدیم.یعنی به جای سه شیفت هشت ساعته به دو شیفت دوازده ساعته تغییر کردیم.
نکته اول این که در شیفت های فعلی حق شیفت بیشتری دریافت میکنیم و بنابراین از نظر اقتصادی و دریافتی بیشتر به نفعمان است.
دوم این که قبلا در نوبتکاری سه شیفت ما باید دوازده روز کار میکردیم و چهار روز به استراحت میرفتیم اما در شیفت دوازده ساعته الان چهار روز کار کرده و چهار روز اصطلاحا رست یا همان استراحت میرویم و به این ترتیب ساعت بیشتر و روزهای بیشتری در کنار خانواده هستیم.
سومین مسئله به بحث امنیت جانی و خطرات جاده ای بر میگردد.وقتی که سه شیفت بودیم برای هر شیفت سی و شش سرویس برای جمع آوری ما لازم بود اما الان شانزده سرویس این کار را انجام میدهند پس با این حساب خطر تصادفات جاده ای ما تقریبا به نصف رسیده است.
چهارم اینکه به دلیل مشکلات اقتصادی و پایین بودن حقوق ها برخی از ما که بخصوص فرزند دانشجو یا فرزند آماده ازدواج داریم مجبور هستیم برای این که بقول معروف دخلمان با خرجمان بخواند شغل آزاد هم داشته باشیم.
تعداد زیادی از همکاران ما در روزهای استراحت در آژانس و اسنپ کار می کنند یا تعداد دیگری کار جوشکاری و تعمیرات پمپ و برقکاری و مکانیکی کار میکنند بنابراین در نوبتکاری دو شیفته فرصت بیشتری داریم که به کار دوم خود برسیم.
امیدواریم که با این توضیحات دلیل اینکه همچنان میخواهیم تن به کارکرد دوازده ساعته و دو شیفته شدن بدهیم شفاف و روشن شده باشد.
یادآوری:تجمع اعتراضی کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران نسبت به بازگشت ساعات کاری به قبل از کرونا
روز دوشنبه 22 فروردین،جمعی از کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران برای اعتراض به بازگشت ساعات کاری به قبل از کرونامقابل ساختمان اداره مرکزی شرکت تجمع کردند.
یکی از کارکنان حاضردرتجمع به خبرنگاررسانه ای گفت: قبل از کرونا، نوبت کار هشت ساعته (12 روز کار و چهار روز استراحت) برای کارکنان اعمال می شد، اما با شیوع بیماری کرونا، نوبت کارها 12 ساعته (چهار روز کار و چهار روز استراحت) شد که قرار است از روزهای آینده نوبت کارها به دوران قبل از کرونا باز گردد.
تعدادی از کارگران گفتند: نسبت به نوبت کار 12 ساعت رضایت بیشتری داریم و اگر به خواستههایمان توجه نشود تجمعات را ادامه می دهیم.
آنهاافزودند: با توجه به مسافت زیاد مناطق عملیاتی و بهرهگیری از نوبت کار 12 ساعت میتواندبرای کارکنان موثرتر باشد.
این معترضان به بازگشت ساعات کاری خود به قبل از ایام کرونایی، خاطرنشان کردند: 12 ساعت کاری مدنظر ما هم در امور ایاب و ذهاب کارکنان صرفه جویی شده و هم خطرات جاده ای کمتری نصیب کارکنان میشود.
*سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
عدم پرداخت مطالبات بازنشستگان و اقدام عوامل امنیتی با ارسال پیامکهای تهدید آمیز درجهت سرکوب اعتراضات سراسری بازنشستگان
با گسترش اعتراضات بازنشستگان، کارگران، معلمان و دیگر اقشار فرودست و سراسری شدن این اعتراضات، با توجه به اینکه دولت مردان برنامه و قصدی برای پرداخت مطالبات ندارند، بنابراین عوامل دولتی، حکومتی و امنیتی تمام قد با همه امکانات اقدام به سرکوب معترضین میکنند و این بار هم با ارسال پیامک در سطح انبوه از طریق تلفن همراه و فضای مجازی به کاربران گروههای تلگرامی، درصدد خاموش کردن این اعتراضات هستند.
متن ارسال پیامکتهدید آمیز عوامل امنیتی:
"هشدار:
جریانهای معاند و سرویس های جاسوسی قصد بهره برداری از تجمعات صنفی را دارد و در این راستا اقدام به بازنشر فراخوان های متعددی می نماید. بدین جهت اخطار می گردد از بازنشر فراخوان های آنها و شرکت در تجمعات به طور جد اجتناب فرمائید.بدیهی است درصورت مشاهده جنابعالی در تجمعات برخورد قانونی با شما صورت خواهد گرفت."
رفتار خشونت بار عوامل امنیتی در روزهای ۲۱ و ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ با بازنشتگان تامین اجتماعی مقابل مجلس و بازنشستگان مخابرات در میدان آراژنتین نشانگر بیتوجهی دولت در پرداخت مطالبات و استفاده همه جانبه از ابزار سرکوب میباشد.
سندیکای کارگران شرکت واحد با توجه به نزدیک شدن اول ماه مه (۱۱ اردیبهشت) که روز جهانی کارگر میباشد، را فرصتی برای ایستادگی متحدانهی کارگران، معلمان، بازنشستگان، مزد بگیران و تمام فرودستان در مقابل ظلم وفساد و تبعیض در کشور میداند.
متحد شویم که چاره زحمتکشان اتحاد است و تشکیلات
*بیانیه کانون صنفی معلمان ایران ( تهران ) درمحکومیت برخوردهای غیرفرهنگی و غیرانسانی بادانش آموزان
روز پنج شنبه 25 آبان، کانون صنفی معلمان ایران ( تهران ) بیانیه ای بشرح زیردرمحکومیت برخوردهای غیرفرهنگی و غیرانسانی بادانش آموزان،منتشرکرد:
پخش تصاویری از برخوردهای زشت و مشمئز کننده یکی از فرهنگیان با دانش آموزان یک مدرسه ، واکنش های گسترده ای را در شبکه های اجتماعی در محکومیت چنین رفتارهایی ایجاد کرده است.
معلمان هم به صورت گسترده در کنار سایر هموطنان به درستی نسبت به چنین اقدامات غیر فرهنگی واکنش نشان داده و محکوم کرده اند.
در همین راستا کانون صنفی معلمان ایران ( تهران ) لازم می داند نکاتی را خطاب به هموطنان عزیز و جامعه فرهنگیان متذکر شود:
یک. حفظ حقوق دانش آموزان به عنوان کودک در محیط آموزشی از اصول بنیادین حقوق بشر است که، بر اساس کنوانسیون حقوق کودک، هرگونه آسیب روانی، جسمی و شخصیتی مصداق مشخصی از نقض حقوق بشر محسوب می شود. لذا رعایت این حقوق بنیادین وظیفه ای همگانی است.
دو. مشکلات آموزشی و پرورشی در مدارس ایران بیش از هرچیز ناشی ساختار معیوب آموزشی و غیر مدرن حاکم بر آموزش و پرورش ایران است. این ساختار ایدئولوژیک همواره مورد نقد جدی تشکلهای صنفی فرهنگیان بوده است. ساختاری که در آن رعایت حقوق انسانی و شهروندی جایی ندارد و با فرصت طلبی، مسئولیت مشکلات پیش آمده این چنینی را بر عهده نمی گیرد. تا زمانیکه تحول بنیادینی در چنین ساختاری صورت نگیرد، همواره شاهد نقض حقوق بنیادین دانش آموزان و معلمان خواهیم بود.
سه. مسئولیت و رسالت معلمان به عنوان پرورش دهنده نسل های آینده این سرزمین ایجاب می کند که در رعایت حقوق دانش آموزان و آگاه سازی در این زمینه پیشتاز باشند. مراقبت از اعتبار جامعه دلسوز و زحمت کش فرهنگیان یکی از وظایف صنفی ماست و در این زمینه لازم است مراقبت بیشتری انجام دهیم . ارتباط هر چه بیشتر با اولیا دانش آموزان و درگیر کردن خانواده ها در مسائل تربیتی و انضباطی در مدارس می تواند به عنوان راه حلی برای جلوگیری از بروز چنین رفتارهای زشتی موثر باشد.
کانون صنفی معلمان ایران ( تهران) ضمن محکومیت مجدد رفتارهای غیر فرهنگی با دانش آموزان و بویژه رفتار غیر انسانی اخیر ، خواستار برخورد جدی با فرد خاطی شده و یادآوری می کند که مشکل اصلی بروز چنین حوادثی در ساختار معیوب آموزشی ایران است و بدون تحول در چنین ساختاری، متاسفانه در آینده همچنان شاهد تکرار موارد مشابه خواهیم بود.
*جان باختن یک کارگر جوان در سعادت آباد تهران براثر سقوط در چاه وغرق شدن
روز پنج شنبه 25 ابان، کارگرمیهمان 26 ساله تبعه افعانستان حین کاردر یک پروژه ساختمانی که درمرحله گودبرداری بود و در گوشه ای از زمین گودبرداری شده چاهی به عمق متر حفر شده بودو
داخل این چاه آب وجود داشت، به داخل این چاه سقوط کرده و غرق وخفه شد.
*جان باختن یک کار20 ساله در مهرشهر کرج براثر سقوط از ارتفاع
یک کارگر 20 ساله حین کاردر ساختمانی نیمه کاره واقع در منطقه فاز 4 مهرشهرکرج براثر از طبقه سوم بشدت مجروح شد ودرراه بیمارستان جان خودراازدست داد.
اخباروگزارش های کارگری 24 فروردین ماه 1401
- کنش های کارگران اخراجی مجتمع کارخانجات فولاد و ذوب آهن نطنز برای بازگشت بکار
- تجمع اعتراضی کارکنان شرکتی مراکز سلامت استان آذربایجان شرقی نسبت به عدم تبدیل وضعیت و پرداخت نشدن بموقع حقوق مقابل استانداری
- تجمع اعتراضی کارگران واحد صفافی انبار کشت و صنعت کارون نسبت به عدم تبدیل وضعیت در مجتمع
- تجمع اعتراضی کارگران سپتیک آبفای اهوازنسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق وحق بیمه وسه3 سال سنوات واجرا نشدن طرح طبقه بندی مشاغل مقابل استانداری خوزستان
- اعتراض کارگران شرکت نفت و گاز اروندان در منطقه نفتی آزادگان جنوبی نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و وعده های توخالی
- اعتراض دوباره کارگران شهرداری زاهدان نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق،عیدی و ماه ها حق بیمه
- بیانیە انجمن صنفی معلمان کردستان - مریوان در خصوص محکومیت پرونده سازی علیه آقای صلاح آزادی فعال صنفی مریوان
- اعتصاب غرفه داران سبزی و صیفی جات شهرداری تهران دراعتراض به نرخ تعیین شده گوجه فرنگی وخاتمه یافتن اعتصاب بدنبال عقب نشینی شهرداری وافزایش قیمت
- تجمع اعتراضی جمعی از اهالی قروه نسبت به ساختِ یک کارخانه روی زمینهای کشاورزی
- تجمع اعتراضی اهالی بلوار بهداشت سراوان نسبت به ولتاژ پایین برق مقابل فرمانداری
- تجمع اعتراضی اهالی و باغداران روستای آستانه دامغان نسبت به صدور مجوز تخریب پل ارتباطی وسط روستا با مزارع پایین دست توسط اداره امور منابع آب مقابل فرمانداری
- جان باختن یک کارگر در مریوان براثر سقوط از ارتفاع
*کنش های کارگران اخراجی مجتمع کارخانجات فولاد و ذوب آهن نطنز برای بازگشت بکار
روز سه شنبه 23 فروردین،کنش های 30 کارگرباسابقه مجتمع کارخانجات فولاد و ذوب آهن نطنزکه با شروع سال جدید از کاراخراج شده اند ازجمله تجمعات آنها دراداره کار ومقابل دفتر بهارستان نشین این شهرستان دراستان اصفهان رسانه ای شد.
براساس گزارش رسانه ای شده،حدود 30 تن از کارگران شرکت فولاد نطنز که اکثریت آنها از شهر بادرود و با میانگین سابقه بالای 15 سال هستند همزمان با آغاز سال جدید از کار بیکار و از کار اخراج شدند.
درهمین رابطه،سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان نطنزگفت: با توجه به اخراج تعدادی از کارگران زحمتکش واحدهای ذوب و فولاد کارخانه نطنز و مراجعه آنان به اداره کار شهرستان نطنز، موضوع در دستور کار این اداره قرار گرفت.
وی گفت: طی گفتوگو با تعدادی از این افراد در هفته گذشته و حتی در روز شنبه، موارد در حال پیگیری بوده و با بررسیهای همه جانبه و دقیق تر در آینده نزدیک نتایج آن به اطلاع کارگران اخراج شده خواهد رسید.
رئیس دفتر نماینده مجلس نیز گفت: در پی انتشار خبر ابراز نارضایتی کارگران مجتمع فولاد و ذوبآهن نطنز مبنی بر اخراج از کار و مراجعه تعدادی از آنان به دفتر و تماس تلفنی برخی از کارگران، مراتب اعتراض کارگران به مدیرعامل مجتمع فولاد و ذوب آهن نطنز اطلاع رسانی شده است.
*تجمع اعتراضی کارکنان شرکتی مراکز سلامت استان آذربایجان شرقی نسبت به عدم تبدیل وضعیت و پرداخت نشدن بموقع حقوق مقابل استانداری
روز سه شنبه 23 فروردین، کارکنان شرکتی مراکز سلامت استان آذربایجان شرقی برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به به عدم تبدیل وضعیت و پرداخت نشدن بموقع حقوق مقابل استانداری در کلانشهر تبریز تجمع کردند.
تصویر رسانه ای شده این تجمع:
*تجمع اعتراضی کارگران واحد صفافی انبار کشت و صنعت کارون نسبت به عدم تبدیل وضعیت در مجتمع
روز سه شنبه 23 فروردین، کارگران واحد صفافی انبار کشت و صنعت کارون برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت دست به تجمع در مجتمع زدند.
برپایه گزارش رسانه ای شده: کارگران صفافی مسئولیت چیدن منظم بستهها، کیسهها و کارتنها را در انبار برعهده دارند. آنها خواهان تبدیل وضعیت و عقد قرارداد با شرکت تامین نیرو هستند که طرف قرارداد با کارفرمای اصلی است.
این کارگران صبح روز گذشته سه شنبه (23فروردین ماه) با حضور در محوطه داخلی محل کار خود از مدیران این مجتمع درخواست کردن وضعیت شغلی آنها را از پیمانکاری به تامین نیرو تغییر دهند.
بنابهمین گزارش،مدیران این مجموعه میگویند که همه نیروهای پیمانی و قراردادی مجموعه همانند استخدامیها از امینت شغلی برخوردار هستند و فرصت شغلی خود را از دست نخواهند داد.
کارگران پیمانی و قراردادی این شرکت از سالها پیش خواهان تبدیل وضعیت خود بودهاند. در این میان، گرچه وعدههایی برای تبدیل وضعیت آنها در گذشته داده شد، اما تا امروز اقدامی برای تبدیل وضعیت آنها انجام نشده است.
*تجمع اعتراضی کارگران سپتیک آبفای اهوازنسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق وحق بیمه وسه3 سال سنوات واجرا نشدن طرح طبقه بندی مشاغل مقابل استانداری خوزستان
روز چهارشنبه 24 فروردین، کارگران سپتیک آبفای اهوازبرای اعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق وحق بیمه وسه3 سال سنوات واجرا نشدن طرح طبقه بندی مشاغل مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند.
تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند:3 ماه حقوق وحق بیمه پرداخت نشده داریم و سنوات سال 97، 98 و99 هم هنوز تسویه نشده است.
آنها با اعتراض به عدم اجرای طرح طبقهبندی مشاغل،گفتند:کار ما حساس و پر از خطر است این بیتوجهیها باعث از بین رفتن انگیزه بین کارکنان میشود.
*اعتراض کارگران شرکت نفت و گاز اروندان در منطقه نفتی آزادگان جنوبی نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و وعده های توخالی
روز چهارشنبه 24 فروردین، کارگران شرکت نفت و گاز اروندان در منطقه نفتی آزادگان جنوبی اعتراضشان را نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و وعده های توخالی،ابرازکردند.
کارگران معترض به خبرنگاررسانه ای گفتند:شرکت تکنوانرژی سپهر (تسکو) به عنوان پیمانکار طرف قرارداد شرکت نفت و گاز اروندان در منطقه نفتی آزادگان جنوبی قرار بود تا قبل از 25 اسفند ماه 1400طرح طبقه بندی مشاغل را اجرایی کند اما با گذشت حدود یکماه از این تاریخ همچنان طرح اجرایی نشده است.
آنها افزودند: ما در انتظار اجرای طرح طبقهبندی مشاغل هستیم؛ قول داده بودند دستمزد سال جدیدمان با اجرای این طرح افزایش مییابد اما هنوز هیچ خبری از تدوین طرح و ابلاغ آن نیست؛ ما کارگران این شرکت، همگی باسابقه و متخصص هستیم و انتظار داریم حقوق ماهانهمان با احتساب این سابقه و تخصص، تعیین و پرداخت شود.
یکی از کارگران نیز گفت: عدم اجرای طرح طبقه بندی در این منطقه در حالیست که به کلیه وزرا و مسئولان، تاکید ویژهای بر رسیدگی به معیشت کارگران شده است اما مشخص نیست چرا وعدههای داده شده در این خصوص به پرسنل منطقه نفتی آزادگان جنوبی همچنان محقق نشده و بر زمین مانده است!
*اعتراض دوباره کارگران شهرداری زاهدان نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق،عیدی و ماه ها حق بیمه
روز چهارشنبه 24 فروردین برای باری دیگر، کارگران شهرداری زاهدان نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق ،عیدی و ماه ها حق بیمه،اعتراض کردند.
این کارگران معترض به خبرنگاریک رسانه محلی گفتند:حدود 60 نفر از کارگران از آذر ماه سال 1400هنوز هیچگونه حقوقی و عیدی دریافت نکرده، و برای مایحتاج زندگی خود مجبور هستند، قرض کنند.
آنهاادامه دادند: مسئولان مربوطه ما را درک نکرده، از بس حقوق های ما معوق شده حتی بقالی محل هم دیگر به ما قسطی نمی دهد؛ از سوی دیگر شرمنده همسر و فرزندانمان هستیم.
کارگران شهرداری در ادامه به بیان معضل دیگری اشاره کرده و گفتند: علیرغم اینکه یکسال و نیم از زمان فعالیت کاری ما با شرکت پسمان می گذرد؛ اما تنها 4 ماه بیمه برایمان رد شده، در پاسخ به مشکلمان مسئولان اینگونه گفته اند که در آن ماه ها قراردادی منعقد نبوده که مطالبه حق بیمه کنید.
کارگران حق طلب شهرداری زاهدان افزودند: پرداخت نشدن به موقع حقوق به کارکنان شهرداری مشکلات زیادی برای آنها و خانواده هایشان به وجود آورده، و از سوی دیگر باعث دلسردی و بی رغبتی در انجام امور شده است.
*بیانیە انجمن صنفی معلمان کردستان - مریوان در خصوص محکومیت پرونده سازی علیه آقای صلاح آزادی فعال صنفی مریوان
جنبش سراسری معلمان ایران در قالب تشکلها و فعالان صنفی در سال 1400 شاهد فعالیتهایی گسترده و تاریخی نسبت به وضعیت اسفبار آموزش و معیشت معلمان و بازنشستگان بوده است. این فعالیت ها با استقبال و حضور چشمگیر فرهنگیان سراسر کشور مواجه شده و نقطه عطفی در تجمعات و اعتراضات قانونی محسوب می شود. بر همین اساس اراده معلمان را در پیگیری حقوق برحق خود و منافع عمومی آموزش و پرورش و حقوق دانش آموزان دو چندان کرده است.
آموزش رایگان و با کیفیت، نفی خصوصی سازی آموزش عمومی، اجرای کامل رتبه بندی و معیشت معلمان و همسان سازی حقوق بازنشستگان و شاغلین از مطالبات اصلی فرهنگیان شاهدی بر حق بودن کنش های صنفی و فعالان صنفی است.
متاسفانه به سیاق چند دههی اخیر حاکمیت در ماههای اخیر به جای توجه به مطالبات فرهنگیان و وضعیت اقتصادی بحرانی کشور و گرانی و تورم افسار گسیختهای که ناشی از بی کفایتی و سیاستهای کلی نظام می باشد، تهدید، سرکوب، زندانی و پرونده سازی امنیتی و سیاسی به عنوان سیاست مواجهه با مطالبات قانونی و مسالمت آمیز معلمان و بازنشستگان را برگزیده است.
در همین راستای سیاست نادرست حاکمیت در چند روز اخیر شاهد احضار فعال صنفی مریوان آقای صلاح آزادی به پلیس امنیت و دادگاه بوده ایم.
ما معلمان اعلام می داریم با علم به قانون و اعتقاد به اصل قانونی بودن جرایم کنش های خود را سازمان داده ایم اما متاسفانه از سوی متولیان دستگاه قضایی و ضابطین قضایی اصل قانونی بودن به کرات نقض شده و با قلب قانون برای معلمان جرم تراشی می کنند، امروز دوباره با احضار آقای صلاح آزادی شاهد این پدیده غیر قانونی بودیم که فعالیت صنفی و دادخواهی را امنیتی قلمداد نمود.
احضار آقای صلاح آزادی با اتهامات واهی امنیتی و سیاسی برای جامعه و تشکلهای صنفی دارای هیچ گونه وجاهت قانونی نیست و سیاستی در جهت سرکوب و امنیتی نمودن مطالبات و خواسته های فرهنگیان محسوب می شود.
انجمن صنفی معلمان کردستان - مریوان ضمن محکوم نمودن هرگونه احضار و پرونده سازی امنیتی و سیاسی برای فعالیتهای صنفی خواهان توقف فوری پرونده سازی امنیتی برای صلاح آزادی و تمامی فعالین صنفی سراسر کشور است.
این تشکل ضمن محکومیت و ابراز نگرانی شدید از احضار و پرونده سازی فعالان صنفی از حاکمیت و دادگاه می خواهد که به چنین سیاستی پایان دهند و به جای ارعاب و سرکوب مطالبهگران به پیگیری و اجرای اصول معوق قانون اساسی در دفاع از حقوق ملت بپردازند
امری که وظیفه ذاتی آنهاست و در این مورد قصور و اجحاف زیادی بر مردم تحمیل کرده اند.
انجمن صنفی معلمان کردستان - مریوان ضمن دعوت تمامی تشکلهای صنفی و همکاران فرهنگی در دفاع از معلمان احضار شده و زندانی به عنوان یک اولویت، خواهان پیگیری مطالبات عدالتخواهانه فرهنگیان و دانش آموزان باشند
انجمن صنفی معلمان کردستان - مریوان
1401/1/23
*اعتصاب غرفه داران سبزی و صیفی جات شهرداری تهران دراعتراض به نرخ تعیین شده گوجه فرنگی وخاتمه یافتن اعتصاب بدنبال عقب نشینی شهرداری وافزایش قیمت
روز سه شنبه 23 فروردین، غرفه داران سبزی و صیفی جات شهرداری تهران برای اعتراض به پایین بودن نرخ گوجه فرنگی اعتصاب کردند و برای شکستن اعتصاب قیمت این محصول از سوی شهرداری افزایش یافت.
عضو هیات مدیره اتحادیه بار فروشان تهران به خبرنگاررسانه ای گفت: غرفه های شهرداری به عبارتی بار نزده اند آنهم به این دلیل که نرخ بارهای غرفه یک مقدار پایین بوده و با توجه به اینکه هزینه ها و کرایه ها بالا است لذا نسبت به این اقدام اعتراض کرده اند.
وی افزود:با شکسته شدن اعتصاب کامیون داران در میدان تره بار گوجه فرنگی زیاد شد و نرخ آن به 10 هزار تومان رسید و شهرداری نیز نرخ غرفه داران را از 15هزار تومان به 12 هزار تومان کاهش داد
بازار روزهای اقماری سطح شهر نسبت به پایین بودن نرخ گوجه گوجه فرنگی اعتراض و اعتصاب کردند
وی افزود:بازار روزهای اقماری که در سطح شهر هستند مثل بازار قزل قلعه، بازار صادقیه و غیره در بخش فرنگی جات اعتصاب کرده اند که به دلیل اینکه نرخ گوجه فرنگی را شهرداری پایین آورده امروز اعتصاب کردند.
وی تصریح کرد: شنیده های حاکی است امروز مطابق جلسه ای که برگزار شد نرخ ها را افزایش داده اند و از امشب غرفه های شهرداری بار خواهند زد.
*تجمع اعتراضی جمعی از اهالی قروه نسبت به ساختِ یک کارخانه روی زمینهای کشاورزی
روز چهارشنبه 24 فروردین، جمعی از اهالی قروه نسبت به ساختِ یک کارخانه روی زمینهای کشاورزی دست به تجمع در محل احداث زدند.
تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: در سال 92 کارخانه فولاد زاگرس به بهانهی به صرفه نبودنِ فعالیتها تعطیل شد و حدود 400 نفر به طور مستقیم بیکار شدند.
آنها افزودند:در سال 98 محمد شریعتمداری، وزیر کار سابق، در یک منطقهی لم یزرع کلنگ تاسیس کارخانهی جدید را زد و قرار شد فعالیت ساخت کارخانه در این منطقه آغاز شود که مورد استقبال مردم هم قرار گرفت، اما بعد از چند ماه فعالیت ساخت کارخانه متوقف شد.
آنهاادامه دادند: سال 99 ساخت کارخانهی دیگری روی بخشی از زمینهای کشاورزی این منطقه آغاز شد. صدها خانوار از فعالیت روی این زمینها ارتزاق میکنند و ساخت کارخانه روی این زمینهای کشاورزی زندگی اهالی و کشاورزان این منطقه را نابود میکند.
معترضین اضافه کردند:متولیان ساخت کارخانهی جدید، از منابع طبیعی سند گرفتند که این سند بعد از اعتراض و ثبت شکایت اهالی در شعبه هفت دادگاه سنندج باطل شد.
آنها گفتند: بعد از ابطال سند، منابع طبیعی مجدد اعتراض کرد و فعالیت بر روی این زمینها باز هم آغاز شد. آنها با لودر گندمی که مردم کاشته بودند و روی این زمینها سبز شده بود را با خاک یکسان کردند.
تجمع کنندگان درخاتمه گفتند: زمینهای لمیزرع دیگری برای ساخت کارخانه وجود دارد. مکان کارخانهی فولاد زاگرس بهترین موقعیت را دارد اما نمیدانیم چرا برای ساخت کارخانه، میخواهند زمینهای کشاورزی را خراب کنند.
*تجمع اعتراضی اهالی بلوار بهداشت سراوان نسبت به ولتاژ پایین برق مقابل فرمانداری
روزچهارشنبه 24 فروردین،جمعی از اهالی بلوار بهداشت سراوان برای اعتراض به ولتاژ پایین برق مقابل فرمانداری این شهرستان در استان سیستان و بلوچستان تجمع کردند.
به گزارش یک منبع خبری محلی،دستکم 600 خانوار از اهالی بلوار بهداشت سراوان با فرا رسیدن فصل گرما و در ماه رمضان از ولتاژ پایین برق رنج می برند.
*تجمع اعتراضی اهالی و باغداران روستای آستانه دامغان نسبت به صدور مجوز تخریب پل ارتباطی وسط روستا با مزارع پایین دست توسط اداره امور منابع آب مقابل فرمانداری
روز چهارشنبه 24 فروردین، اهالی و باغداران روستای آستانه دامغان برای اعتراض به صدور مجوز تخریب پل ارتباطی وسط روستا با مزارع پایین دست توسط اداره امور منابع آب مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان سمنان تجمع کردند.
یکی از اهالی روستای آستانه به خبرنگاررسانه ای گفت: قسمتی از رودخانه چشمه علی دامغان از وسط روستا عبور می کند که اهالی، کشاورزان و دامداران برای عبور و مرور به منازل مسکونی و مزارع خود مجبور بودند از وسط رودخانه عبور کنند.
وی ادامه داد: تا سال 98 عبور و مرور اهالی و احشام به سختی از رودخانه صورت می گرفت تا اینکه با اداره امور منابع آب برای احداث پل رایزنی کردیم.
وی ادامه داد: تا قبل از احداث پل، باغداران محصولات کشاورزی خودشان را با فرغون تا لب رودخانه می آوردند و پس از آن با عبور از وسط رودخانه بارگیری می شد.
این باغدار آستانه اضافه کرد: کارشناسان مربوطه هزینه ساخت پل اساسی را حدود 3 الی 4 میلیارد تومان برآورد کرده بودند که از توان اهالی و باغداران خارج بود.
وی تصریح کرد: با هماهنگی رئیس امور منابع آب و ارجاع درخواست اهالی به کارشناس مربوطه نقشه پل تهیه و در اختیار پیمانکار قرار گرفت؛ قبل و در حین ساخت پل به کارشناس امور منابع آب تماس گرفتیم که جهت نظارت بر روند احداث پل بازدید داشته باشند که کارشناس مربوطه بیان کرد «مطابق نقشه پیش روید و احتیاج به بازدید نیست».
پس از یک سال از ساخت پروژه رئیس امور منابع آب دامغان در حین بازدید از روستای آستانه گفت: چه کسی گفته است اینجا پل احداث کنید؛ کار را تعطیل کنید پل باید تخریب شود.
وی افزود: با توجه به اینکه نظر کارشناسان منابع آب سمنان و تهران نسبت به استحکام و عدم مزاحمت پل مساعد بود اما رئیس اداره منابع آب دامغان مجددا حکم گرفته است تا پلی که با کمک های مردمی احداث شده است را تخریب کند.
*جان باختن یک کارگر در مریوان براثر سقوط از ارتفاع
یک کارگر ساختمانی به اسم ولی ازغ اهل روستای بلبر از توابع بخش اورامان شهرستان سروآباد و دارای دو فرزند حین کار در میدان پیشمرگه شهرستان مریوان براثر سقوط از ارتفاع جان خود را از دست داد .
اخباروگزارش های کارگری 23 فروردین ماه 1401
- گسترده تر ومستحکمترباد همبستگی کنشگران اجتماعی در راه دست یابی به مطالبات:
فراخوان تجمع همبستگی کانون صنفی معلمان استان بوشهر همزمان با دادگاه محمود ملاکی عضو کانون
- تجمع سراسری کارگران صنعت نفت برای افزایش حقوق مقابل ساختمان صندوقهای بازنشستگی
- ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته شرکت مخابرات نسبت به عدم پاسخگویی به مطالباتشان بابرپایی تجمعی دیگر مقابل ساختمان ستاد اجرایی فرمان امام
- ادامهی کنش های کارگران حق طلب اخراجی مخابرات خوزستان برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی
- حکم تبرئه برای خانم روح زاد
- شاپور احسانیراد به مرخصی درمانی آمد
- ادامه اعتراضات کشاورزان اصفهان نسبت به عدم تخصیص حق آبه با برپایی تجمع مقابل ساختمان های مدیریت کشاورزی و استانداری
- تجمع دانشجویان ایرانی رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی اوکراین مقابل مجلس برای ادامه تحصیل در کشور
- درخواست فدراسیون ملی آموزش، فرهنگ و کارآموزی فرانسه از وزیر امور خارجه این کشور برای اقدام در توقف تعقیب فعالان سندیکایی و سیاسی در ایران
*گسترده تر ومستحکمترباد همبستگی کنشگران اجتماعی در راه دست یابی به مطالبات:
فراخوان تجمع همبستگی کانون صنفی معلمان استان بوشهر همزمان با دادگاه محمود ملاکی عضو کانون
زمان:چهارشنبه 24 فروردین - 9 صبح
مکان:مقابل درب دادگستری بوشهر
اطلاعیه کانون صنفی معلمان استان بوشهر
به اطلاع همکاران محترم می رساند، جلسه رسیدگی به پرونده ی آقای محمود ملاکی، عضو کانون صنفی معلمان استان بوشهر، در روز چهارشنبه ٢۴ فروردین ماه در شعبه سوم دادگاه کیفری شهر بوشهر واقع در خیابان سنگی برگزار میشود.
بدین منظور کانون صنفی معلمان استان بوشهر در اعتراض به این رویه نامیمون و پروندهسازی برای فعالین صنفی خوشنام، از همکاران شریف دعوت میکند جناب ملاکی را تا درب دادگاه همراهی کنند.
در ضمن در این همراهی هیچگونه سخنرانی و برنامه دیگری مد نظر کانون نمی باشد.
همچنین از مسئولین امر میخواهیم در این شرایط حساس که جامعه ما نیاز به همدلی و اتحاد حداکثری دارد، ضمن محترم شمردن حقوق شهروندان در استفاده از حقوق مصرح خود در قانون اساسی، پرونده فعالین صنفی معلمان را مختومه و از انها اعاده حیثیت نمایند.
وعده ما ۹ صبح روز چهارشنبه ۲۴ فروردین درب دادگستری بوشهر.
کانون صنفی معلمان استان بوشهر
۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۱
درهمین رابطه:
رامین صفرنیا خشکنودهانی ،وکیل دادگستری اعلام داشت جلسه رسیدگی به اتهامات انتسابی محمود ملاکی فردا به مورخه 1401/1/24در شعبه 103دادگاه بوشهر برگزار می گردد وجهت ارائه دفاعیات به همراه محمود ملاکی در جلسه رسیدگی حاضر خواهند شد.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن حمایت از محمود ملاکی همچنان تاکید می کند احضارها و تهدیدها و توبیخ ها به تکثیر کنشگران و مطالبه گران خواهد افزود.امید می رود که در سال جدید با در پیش گرفتن حکمرانی معقول و تغییر رویکردهای پیشین،سیاست ارعاب،تهدید، توبیخ و زندان از سپهر سیاست و تصمیم سازی ها که در جهت تضییع حقوق شهروندان است، برچیده شود.
*تجمع سراسری کارگران صنعت نفت برای افزایش حقوق مقابل ساختمان صندوقهای بازنشستگی
+کانال اتحادیه آزادکارگران ایران:
تجمع اعتراضی کانونهای بازنشستگانی صنعت نفت در سراسر کشور
امروز ۲۳ فروردین ماه جمعهایی از بازنشستگان صنعت نفت در مقابل ساختمان صندوقهای بازنشستگی، پسانداز و رفاه کارکنان صنعت نفت در شهرهای تهران، کرمانشاه، اهواز، کرج و چند شهر دیگر تجمع اعتراضی برگزار کردند.
بازنشستگان صنعت نفت که در اعتراض به وضعیت معیشتی خود و پایین بودن میزان مستمری دریافتی، تجمع اعتراضی برگزار کرده بودند، خواهان اجرای طرح همسانسازی در مورد بازنشستگان صنعت نفت شدند.
++شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:تجمع اعتراضی بازنشستگان صنعت نفت در سراسر کشور
روز ۲۳ فروردین ماه گروههایی از بازنشستگان نفت مقابل ساختمان صندوقهای بازنشستگی، پسانداز و رفاه کارکنان نفت در شهرهای تهران، کرمانشاه، اهواز، کرج و چند شهر دیگر تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این تجمعات در اعتراض به پایین بودن مستمری ها بوده است.
همچنین بازنشستگان در اعتراضات امروز خود خواهان اجرای طرح همسانسازی در مورد بازنشستگان صنعت نفت شدند.
*ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته شرکت مخابرات نسبت به عدم پاسخگویی به مطالباتشان بابرپایی تجمعی دیگر مقابل ساختمان ستاد اجرایی فرمان امام
شعارها:
- فریاد فریاد از این همه بیداد
- این همه بی عدالتی هرگز ندیده ملتی
- عمر به باد نشسته ستاد ساکت نشسته
- مرگ برستمگر
برپایه گزارش رسانه ای شده،یکی از کارگران بازنشسته شرکت مخابرات گفت: بارها و بصورت گسترده همکاران مخابراتی برای دریافت مطالبات 13 ساله و اعتراض به عدم دریافت خواربار دی و بهمن و اسفند سال 1400 و فروردین 1401 مقابل شرکت مخابرات و ستاد اجرایی فرمان امام دست به تجمع زدند.
تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات مقابل ساختمان ستاد اجرایی فرمان امام
امروز سهشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ بازنشستگان شرکت مخابرات ایران مطابق فراخوان از پیش اعلام شده و در اعتراض به عدم رسیدگی به مشکلاتشان مقابل ساختمان ستاد اجرای فرمان امام در تهران دست به تجمع زدند.
شرکت مخابرات ایران تحت مالکیت ستاد اجرایی فرمان امام و سپاه است و بازنشستگان پس از چندین نوبت تجمع مقابل ساختمان شرکت، امروز مقابل ساختمان ستاد اجرایی که از مالکان است دست به تجمع زدند.
این تجمع مورد هجوم نیروهای انتظامی و امنیتی قرار گرفت و طبق اظهارات بازنشستگان تعدادی نیز دستگیر شدهاند.
برگرفته از کانال اتحادیه آزادکارگران ایران
*ادامهی کنش های کارگران حق طلب اخراجی مخابرات خوزستان برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی
روز سه شنبه 23 فروردین، کارگران حق طلب اخراجی مخابرات خوزستان از ادامه کنش هایشان برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی،خبردادند.
آنها به خبرنگار رسانه گفتند: بعد از گذشت 8 ماه از صدور حکم اداره کار برای بازگشت به کار ما، این حکم هیچ ضمانت اجرایی ندارد و حتی شورای تأمین استان خوزستان هم نمیتواند برای بازگشت به کار نیروها اقدامِ موثری انجام دهد.
خاطرنشان میشود که 72نفر از نیروهای مخابرات استان خوزستان که دو دوره بدون قرارداد به کار خود ادامه داده بودند، با استناد به تبصره 2 ماده 7 قانون کار برای تبدیل قرارداد خود از موقت به دائم، شکایت تنظیم کردند و به نفع خود رأی گرفتند. مطابق رأیی که توسط هیأتهای تشخیص و حل اختلاف صادر شده است؛ این کارگران نیروهای دائم مخابرات به حساب میآیند و باید به کار خود برگردند.
این کارگران با وجود تلاشهای بسیار برای اجرای رأی هنوز نتوانستهاند به کار خود برگردند.
*حکم تبرئه برای خانم روح زاد
امروز سه شنبه ۱۴۰۱/۱/۲۳ رای دادگاه انقلاب شعبه ۲۶ مبنی بر تبرئه بنده ( ژاله روح زاد) به وکیل محترم آقای حسین تاج ابلاغ شد.رای براساس دفاعیات وکیل محترم ونبود مستندات وردتمام اتهامات توسط متهم صادر شده است.
رای صادره توسط شعبه ۲۶ را گشایشی در جهت نگاه منصفانه به پرونده فعالین مطالبه گر ارزیابی میکنیم وبه امید پایان یافتن محاکمات فعالین صنفی وآزادی همه همکاران .
از آقای تاج وکیل محترم برای پیگیری پرونده وپایان دادرسی نهایت تشکر را دارم.همچنین ازتمام همکاران ودوستان که همراه وحامی بودند سپاسگزارم.
معلم بازنشسته ژاله روح زاد
منبع:کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران
*شاپور احسانیراد به مرخصی درمانی آمد
امروز سهشنبه ۲۳ فروردینماه ۱۴۰۱ شاپور احسانیراد تحت عنوان مرخصی درمانی و با تودیع وثیقه ۴۰۰ میلیون تومانی از زندان تهران بزرگ آزاد شد.
شاپور احسانیراد عضو هیأت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران مدت زیادی است که از بیماری چشم و کمر رنج میبرد و مسئولین زندان نه برای درمان وی اقدام جدی صورت دادند و نه با مرخصی او موافقت میکردند که نهایتاً با پیگیریهای فراوان امروز و پس از موافقت با اعطای مرخصی درمانی از زندان آزاد شد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران آزادی شاپور را به وی، خانوادهاش و دوستان و اعضای اتحادیه شادباش میگوید و خواستار پایان دادن به تعقیب قضائی علیه وی و آزادی بی قید و شرط اوست.
اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۲۳ فروردین ۱۴۰۱
*ادامه اعتراضات کشاورزان اصفهان نسبت به عدم تخصیص حق آبه با برپایی تجمع مقابل ساختمان های مدیریت کشاورزی و استانداری
روزهای دوشنبه وسه شنبه 22و23 فروردین، کشاورزان اصفهان در ادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به عدم تخصیص حق آبه دست به تجمع مقابل ساختمان های مدیریت کشاورزی و استانداری زدند.
براساس گزارش رسانه ای شده،با بسته شدن دریچه سد زاینده رود و خشک شدن چندین باره این رودخانه، کشاورزان اصفهان بازهم مقابل استانداری تجمع کردند و خواهان دریافت حقابه هایشان شدند.
روز گذشته نیز کشاورزان اعتراض شان به وضعیت آب را با تجمع در مدیریت کشاورزی شهرستان اصفهان اعلام کردند.
دریچه سد روز 15 فروردین ماه بسته شد، درحالی که کشاورزان اعلام کرده بودند برای به نتیجه رسیدن محصولات شان، باید آب تا خردادماه باز بماند.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کشاورزان شرق اصفهان نسبت به عدم تداوم جریان آب زایندهرود مقابل دادگستری
روز دوشنبه 15 فروردین،جمعی از کشاورزان شرق اصفهان برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم تداوم جریان آب زایندهرود دست به تجمع مقابل دادگستری زدند وخواستار ادامه جریان آب در زاینده رود حداقل تا نیمه خرداد ماه شدند.
برپایه گزارش رسانه ای شده،طبق وعده استانداری در 10 روز اول فروردین آب در زاینده رود جاری بود تا به اراضی شرق اصفهان برسد، اما یکی از کشاورزان اصفهان گفت: آب حداقل تا نیمه خرداد باید جریان داشته باشد تا نیاز کشاورزان، به ویژه گندم کاران برطرف شود.
وی افزود:در حال حاضر 30 درصد اراضی شرق اصفهان زیر کشت غله و گلرنگ رفته و اگر جریان آب زاینده رود بسته شود، کشت کشاورزان آسیب زیادی میبیند و عملا باز کردن آب در همین چند روز هم بی فایده خواهد بود.
*تجمع دانشجویان ایرانی رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی اوکراین مقابل مجلس برای ادامه تحصیل در کشور
روزسه شنبه 23 فروردین،جمعی از دانشجویان ایرانی رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی اوکراین بابرپایی تجمع مقابل مجلس خواهان ادامه تحصیل در کشورشدند.
براساس گزارش رسانه ای شده،اسفندماه سال 1400 سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تعداد دانشجویان ایرانی در اوکراین را 1424 نفر اعلام کرد.
از این تعداد 499 نفر از دانشجویان مربوط به رشته های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بقیه مربوط به دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشند.
بر اساس آنچه رییس سازمان امور دانشجویان گفته است، طبق ضوابط و مقررات وزارت عتف، مدارک تحصیلی دانشجویان در حال تحصیل در کشور اوکراین در صورت داشتن دو شرط مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. تحصیل در دانشگاه های معتبر و اقامت حضوری دانشجویان متقاضی به میزان مدت زمان معین بر اساس مقطع تحصیلی از شرایط مورد نیاز جهت ارزیابی مدارک تحصیلی خواهد بود.
لیست دانشگاه های معتبر و مقررات مربوط به طول مدت اقامت دانشجویی لازم برای تحصیلات حضوری نیز در وبگاه سازمان امور دانشجویان به طور سالیانه اعلام شد.
دانشگاههای اوکراین در رشتههای علوم پزشکی مورد تایید وزارت بهداشت نیستند و این وزارتخانه مصوبه ای دارد که بر اساس آن از سال 2019 انتقال دانشجویان علوم پزشکی(پزشکی، داروسازی و دندانپزشک) به داخل کشور بطور کلی ممنوع است؛ بنابراین انتقال دانشجویان ایرانی از دانشگاههای غیر معتبر و مراکزی که در لیست اعتبار وزارت بهداشت نباشند صورت نخواهد گرفت.
*درخواست فدراسیون ملی آموزش، فرهنگ و کارآموزی فرانسه از وزیر امور خارجه این کشور برای اقدام در توقف تعقیب فعالان سندیکایی و سیاسی در ایران
آقای ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه،
فدراسیون ملی آموزش، فرهنگ و کارآموزی مبارزه کارگری (FNEC FP - FO) اطلاع یافته که سه معلم دیگر در ایران تحت پیگرد قرار گرفته اند : هاله صفرزاده و علیرضا ثقفی دستگیر شده اند و رسول بداقی به دادگاه احضار شده است.رسول بداقی، هفت سال را در زندان گذرانده و اسماعیل عبدی سالهاست که زندانیست. نیروهای امنیتی چند معلم دیگر را نیز احضار کردهاند.
اقدامات سرکوبگرانه اخیر در حالی صورت میگیرد که جنبش معلمان ایران توانسته چندین روز اعتراضی را برای افزایش سطح حقوق ها و حقوق بازنشستگی، سازماندهی کند؛ سندیکای ما از این اعتراض ها پشتیبانی کرده است .
ماموران امنیتی در آستانه فرا رسیدن اول ماه مه ( روز جهانی کارگر) و دوم ماه مه که در ایران روز معلم است، دست به این اقدامات میزنند. چگونه میتوان پذیرفت که این اقدامات برای ساکت کردن معلمان و علیه آزادی بیان نیست؟
فدراسیون ملی آموزش، فرهنگ و کارآموزی مبارزه کارگری که عمیقاً به آزادیهای اساسی، دمکراتیک و سندیکایی پایبند است، جرمانگاری فعالیت های سندیکایی را محکوم میکند. فدراسیون ما نگران معلمان دستگیر و احضارشده در ایران است و مخالف هرگونه اقدامیست که ابراز عقیده را برنمیتابد.
ما از شما میخواهیم تا دست به ابتکار بزنید و از مقامات ایران بخواهید که از تعقیب فعالان سندیکایی و سیاسی دست بردارند.
آقای وزیر، احترامات ما را بپذیرید.
کلمان پوله (Clément Poullet) – دبیر اول فدراسیون ملی آموزش، فرهنگ و کارآموزی مبارزه کارگری (FNEC FP - FO)
مونتروی، شنبه ۹ آوریل ۲۰۲۲
ترجمه وتکثیر از اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران
اخباروگزارش های کارگری 22 فروردین ماه 1401
- گسترده تر ومستحکمترباد همبستگی کنشگران اجتماعی در راه دست یابی به مطالبات:
فراخوان تجمع همبستگی کانون صنفی معلمان استان بوشهر همزمان با دادگاه محمود ملاکی عضو کانون
- اخراج 23 کارگر حق طلب مجتمع کشت و صنعت لرستان (شرکت فجر صفا)
- اعتراض سراسری کارگران قرارداد موقت صنعت نفت نسبت به عدم اجرای بخشنامه وزارت نفت
- تجمع اعتراضی کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران نسبت به بازگشت ساعات کاری به قبل از کرونا
- ابلاغ احضاریه آقای صلاح آزادی از فعالین صنفی مریوان
- مریم کریم بیگی از دانشگاه اخراج شد!
- اهالی سراوان رشت مسیر خودروی حمل زباله به منطقه را مسدود کردند
- تجمع اعتراضی متقاضیان مسکن ملی قروه نسبت به واگذاری زمین نامناسب مقابل فرمانداری
- بازهم واژگونی سرویس رفت وآمد کارگران اینبارمرگ راننده مینی بوس ومصدومیت 5 کارگر شرکت نفت آفتاب بندرعباس - وخامت حال یکی از مصدومین
*گسترده تر ومستحکمترباد همبستگی کنشگران اجتماعی در راه دست یابی به مطالبات:
فراخوان تجمع همبستگی کانون صنفی معلمان استان بوشهر همزمان با دادگاه محمود ملاکی عضو کانون
زمان:چهارشنبه 24 فروردین - 9 صبح
مکان:مقابل درب دادگستری بوشهر
اطلاعیه کانون صنفی معلمان استان بوشهر
به اطلاع همکاران محترم می رساند، جلسه رسیدگی به پرونده ی آقای محمود ملاکی، عضو کانون صنفی معلمان استان بوشهر، در روز چهارشنبه ٢۴ فروردین ماه در شعبه سوم دادگاه کیفری شهر بوشهر واقع در خیابان سنگی برگزار میشود.
بدین منظور کانون صنفی معلمان استان بوشهر در اعتراض به این رویه نامیمون و پروندهسازی برای فعالین صنفی خوشنام، از همکاران شریف دعوت میکند جناب ملاکی را تا درب دادگاه همراهی کنند.
در ضمن در این همراهی هیچگونه سخنرانی و برنامه دیگری مد نظر کانون نمی باشد.
همچنین از مسئولین امر میخواهیم در این شرایط حساس که جامعه ما نیاز به همدلی و اتحاد حداکثری دارد، ضمن محترم شمردن حقوق شهروندان در استفاده از حقوق مصرح خود در قانون اساسی، پرونده فعالین صنفی معلمان را مختومه و از انها اعاده حیثیت نمایند.
وعده ما ۹ صبح روز چهارشنبه ۲۴ فروردین درب دادگستری بوشهر.
کانون صنفی معلمان استان بوشهر
۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۱
*اخراج 23 کارگر حق طلب مجتمع کشت و صنعت لرستان (شرکت فجر صفا)
23 کارگر حق طلب مجتمع کشت و صنعت لرستان (شرکت فجر صفا)بدنبال تجمعات اعتراضیشان نسبت به لغو قرارداد مستقیم از کاراخراج شدند.
بنابه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 22 فروردین،مسئولین مجتمع کشت و صنعت لرستان اسامی23 نفر متشکل از برخی کارگران معترض که تصویر حضور آنان در تجمعات در شبکه های اجتماعی منتشر شده بود، را با عنوان لیست «عدم جذب» به سایر کارگران معرفی کرده اند و طی اطلاعیه جداگانه ای به آنان هشدار داده اند چنانچه ظرف 28 ساعت قرارداد با پیمانکار جدید را امضا نکنند، دیگر امکان حضور در شرکت را نخواهند داشت و در این صورت افراد دیگری جایگزین انها خواهند شد.
بنابهمین گزارش،این اطلاعیه در کانال تلگرامی اطلاع رسانی بخش گلخانه ای مجتمع کشت و صنعت لرستان منتشر شده است.
یادآوری:
+سومین روز اعتراضات کارگران کشت وصنعت لرستان نسبت به لغو قرارداد مستقیم با برپایی تجمع مقابل استانداری
روز پنج شنبه 17 فروردین، کارگران کشت وصنعت لرستان نسبت واقع در 15 کیلومتری محور خرمآباد اندیمشک در سومین روز اعتراضشان نسبت به لغو قرارداد مستقیم وبخطرافتادن امنیت شغلی ومعیشتیشان دست به تجمع مقابل استانداری لرستان زدند.
++دومین روز تجمع اعتراضی کارگران کشت و صنعت لرستان نسبت به لغو قرارداد مستقیم مقابل شرکت
روز چهارشنبه 17 فروردین برای دومین روزمتوالی، کارگران کشت و صنعت لرستان با برپایی تجمع مقابل شرکت اعتراضشان را نسبت به لغو قرارداد مستقیم وبخطرافتادن امنیت شغلی ومعیشتیشان را بنمایش گذاشتند.
تجمع کنندگان که تاکنون بهصورت قرارداد مستقیم با شرکت کشت و صنعت مشغول به کار بودهاند نسبت به پایان کار با شرکت و تبدیل وضعیت و عقد قرارداد با پیمانکار جدید اعتراض دارند ونوک پیکان این اعتراضات را ادامه قرارداد همکاری در چارچوب قرارداد با پیمانکاران هدف قرار داده است.
این کارگران که بار اصلی کار نیز بر دوش آنان است، به خبرنگاریک رسانه محلی گفتند: با ورود پیمانکاران چیزی بهنام امنیت شغلی وجود نخواهد داشت و از قرارداد دائم کار محروم خواهند شد و ازسوی دیگر با تبعیض مزدی روبهرو خواهند شد.
+++تجمع اعتراضی کارگران کشت و صنعت لرستان نسبت به قراردادهای جدید وبخطرافتادن امنیت شغلی ومعیشتیشان
روز سه شنبه 16 فروردین، کارگران کشت و صنعت لرستان برای اعتراض به قراردادهای جدید وبخطرافتادن امنیت شغلی ومعیشتیشان دست به تجمع در محل کارشان زدند.
کارگران معترض به خبرنگاررسانه ای گفتند: بر خلاف مصوبات اخیر شورای عالی کار مبنی بر افزایش حداقل دستمزد کارگران در سال 1401، دست اندرکاران کشت وصنعت لرستان در قراردادهایی متفاوت با قوانین بالادستی تمدید قراردادهای کارگران را مشروط به موافقت با شرایط جدیدی از جمله کار حجمی، برون سپاری به پیمانکاری و … کرده و به کارگران اطلاع داده اند که در صورت مخالفت با شروط جدید می توانند تسویه حساب کنند.
*اعتراض سراسری کارگران قرارداد موقت صنعت نفت نسبت به عدم اجرای بخشنامه وزارت نفت
روز دوشنبه 22 فروردین، کارگران قرارداد موقت صنعت نفت با انتشار نامه هایی سرگشاده خطاب به به وزیر نفت و معاون وزیر نفت در منابع انسانی ضمن اعتراض نسبت به عدم اجرای بخشنامه وزارت نفت مبنی بر دستورالعمل ساماندهی کارکنان قراردادی،خواستاراجرای کاملش شدند.
برپایه گزارش رسانه ای شده،در دولت نهم شیوه ادبیات استخدامی قرارداد موقت در کنار استخدام رسمی و پیمانکاری ابداع شد و در این سالها این کارکنان نه به طور کامل ذیل قانون وزارت کار بودند و نه از مزایای استخدامی وزارت نفت بهره میبردند.
در تاریخ هفتم دی ماه 1400 بخشنامهای به منظور ساماندهی مشاغل نیروهای قرارداد مدت موقت وزارت نفت و تعیین حقوق و مزایای آنها از سمت مهدی علی مددی، معاونت سرمایه انسانی وزارت نفت ابلاغ شد.
هرچند در این بخشنامه تصریح شده بود که از اول بهمن ماه لازم الاجرا است، ولی همچنان اثری از اجرای آن دیده نمیشود و همین موضوع اعتراض کارکنان قرارداد موقت نفت را در پی داشته است. از همین رو این کارکنان در پیامهایی مراتب اعتراض خود را به مقامات وزارت نفت رساندهاند.
*تجمع اعتراضی کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران نسبت به بازگشت ساعات کاری به قبل از کرونا
روز دوشنبه 22 فروردین،جمعی از کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران برای اعتراض به بازگشت ساعات کاری به قبل از کرونامقابل ساختمان اداره مرکزی شرکت تجمع کردند.
یکی از کارکنان حاضردرتجمع به خبرنگاررسانه ای گفت: قبل از کرونا، نوبت کار هشت ساعته (12 روز کار و چهار روز استراحت) برای کارکنان اعمال می شد، اما با شیوع بیماری کرونا، نوبت کارها 12 ساعته (چهار روز کار و چهار روز استراحت) شد که قرار است از روزهای آینده نوبت کارها به دوران قبل از کرونا باز گردد.
تعدادی از کارگران گفتند: نسبت به نوبت کار 12 ساعت رضایت بیشتری داریم و اگر به خواستههایمان توجه نشود تجمعات را ادامه می دهیم.
آنهاافزودند: با توجه به مسافت زیاد مناطق عملیاتی و بهرهگیری از نوبت کار 12 ساعت میتواندبرای کارکنان موثرتر باشد.
این معترضان به بازگشت ساعات کاری خود به قبل از ایام کرونایی، خاطرنشان کردند: 12 ساعت کاری مدنظر ما هم در امور ایاب و ذهاب کارکنان صرفه جویی شده و هم خطرات جاده ای کمتری نصیب کارکنان میشود.
درهمین رابطه:
+شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:تجمع در مقابل ساختمان چهار طبقه مناطق نفتخیز
امروز دوشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ گروهی از پرسنل رسمی واحدهای عملیات و بهره برداری شرکت مناطق نفتخیز جنوب در مقابل ساختمان این شرکت دست به تجمع زدند.
شیفت کاری این کارکنان ۸ ساعته بوده و در دوران کرونا به ۱۲ ساعته تغییر پیدا کرده بود. همکاران رسمی در مناطق نفتخیز خواهان باقی ماندن و تثبیت در شیفت های ۱۲ ساعته فعلی خود هستند.
++اتحادیه آزاد کارگران ایران:تجمع اعتراضی کارکنان شرکت مناطق نفتخیز جنوب
امروز دوشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ جمعی از کارکنان رسمی شرکت مناطق نفتخیز جنوب مقابل ساختمان این شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند.
این کارکنان نوبتکاری عملیات خواستار تثبیت و تداوم نوبتکاری شیفت ۱۲ ساعته هستند. از زمان آغاز اپیدمی کرونا نوبتکاری این کارکنان به شیفت ۱۲ ساعته تغییر کرد و اکنون مدیریت شرکت مناطق نفتخیز جنوب تغییر شیفتکاری به ۸ ساعته را اعلام کردهاند. کارکنان به این تصمیم جدید معترض هستند و خواهان تثبیت شیفتکاری فعلی هستند.
*ابلاغ احضاریه آقای صلاح آزادی از فعالین صنفی مریوان
لازم به ذکر است روز پنج شنبه ۱۸ فروردین آقای آزادی به پلیس فتا شهرستان مریوان احضار و ضمن بازجویی گوشی ایشان ضبط گردید. متعاقبا در اقدامی سریع از سوی پلیس پرونده به شعبه یک بازپرسی ارجاع و اتهامات ناروایی به ایشان منتسب گردیده است.
احضار، تهدید و بازداشت حربه ای است از سوی نیروهای امنیتی برای سرکوب فعالین صنفی معلمان
منبع:کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران
*مریم کریم بیگی از دانشگاه اخراج شد!
مریم کریمبیگی دانشجوی کارشناسی ارشد جامعهشناسی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران و خواهر مصطفی کریمبیگی، یکی از کشته شدگان اعتراضات 88، طی تماس صورت گرفته از جانب حراست، از دانشگاه اخراج شد!
این دانشجو که در ترم پایانی تحصیل خود به سر میبرد بدون هیچگونه دلیل واضح و مشخصی از ادامه تحصیل منع شده است.
با بازگشایی مجدد دانشگاهها پس از تعطیلی دوساله بدلیل بروز پاندمی کرونا، آنچه به نظر میرسد اغاز موج جدیدی از سرکوب دانشجویان جهت جلوگیری از شروع دوباره فعالیت دانشجویی در دانشگاهها میباشد.
برگرفته از کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور
*اهالی سراوان رشت مسیر خودروی حمل زباله به منطقه را مسدود کردند
روز دوشنبه 22 فروردین،جمعی از اهالی سراوان با نصب بنر در مسیر خودروی حمل زباله به منطقه از ورود خودروی حمل زباله به این منطقه جلوگیری کنند.
برپایه گزارش منتشره،روزانه حدود هزار تُن زباله در سراوان رشت دفن میشود که 550 تُن مربوط به شهر رشت و بقیه مربوط به 50 شهر و روستای اطراف است.
از سال 1396 تاکنون مسئولان وقت قول دادند محل دفن زباله سراوان را ساماندهی کنند.
اسفندماه سال گذشته بود که اسدالله عباسی استاندار گیلان پسماند را ابرچالش این استان عنوان کرد و با برگزاری جلسه کمیته مدیریت پسماند در سراوان، عنوان کرد: فرمانداران و شهرداران گیلان یک هفته مهلت دارند اقدامات عملی و برنامه های عملیاتی برای مدیریت مشکل زباله و پسماند را انجام دهند.
*تجمع اعتراضی متقاضیان مسکن ملی قروه نسبت به واگذاری زمین نامناسب مقابل فرمانداری
روز دوشنبه 22 فروردین، متقاضیان مسکن ملی قروه برای اعتراض به واگذاری زمین نامناسب مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان کردستان تجمع کردند.
*بازهم واژگونی سرویس رفت وآمد کارگران اینبارمرگ راننده مینی بوس ومصدومیت 5 کارگر شرکت نفت آفتاب بندرعباس - وخامت حال یکی از مصدومین
بامداد روز دوشنبه 22 فروردین،سرویس رفت وآمد کارگران شرکت نفت آفتاب بندرعباس با 11 سرنشین در نزدیکی روستای بوستانو در غرب بندرعباس واژگون وراننده مینی بوس هیوندا جان باخت و 5 نفر مجروح شدند.حال یکی از مجروحان وخیم گزار شده است.
اخباروگزارش های کارگری 21 فروردین ماه 1401
- یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:
تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق ومستمری وعدم همسان سازیش مقابل مجلس و اداره کل تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی،اصفهان،خوزستان، قزوین،کرمان، کرمانشاه، گیلان،لرستان،مرکزی و….
- تجمع اعتراضی همزمان پرستاران قراردادی چند استان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی
- تجمع اعتراضی کارگرانِ خشمگین کارخانه کیان تایر نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل نهاد ریاست جمهوری
- اعتصاب دامنه دار و تجمع کارگران کارخانه فولاد روهینا دزفول مقابل فرمانداری برای دفاع ازامنیت شغلی ومعیشتیشان
اخراج 8 کارگر حق طلب توسط کارفرما زیر سکوت مصلحتی مسئولان بجای پاسخگویی به خواسته های کارگران
- کنش های کارگران اخراجی شهرداری ایلام برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبازگشت بکار
- تجمع اعتراضی کارگران شرکتی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام نسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل استانداری
- روز دوشنبه 22 فروردین رادا(روح الله) مردانی دادگاهی می شود
- افزایش فشارهای امنیتی بر فعالان صنفی معلمان
- بیانیه شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت بمناسبت فرارسیدن اول ماه مه، روزجهانی کارگر
- جان باختن 2 کارگر دامداری خراسان شمالی براثر ریزش سقف
*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:
تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق ومستمری وعدم همسان سازیش مقابل مجلس و اداره کل تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی،اصفهان،خوزستان، قزوین،کرمان، کرمانشاه، گیلان،لرستان،مرکزی و….
روز یکشنبه 21 فروردین، کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشوربرای انعکاس صدای اعتراضشان درسال جدید نسبت به سطح نازل حقوق ومستمری وعدم همسان سازیش دست به تجمع مقابل مجلس درتهران و اداره کل تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی،اصفهان،خوزستان، قزوین،کرمان، کرمانشاه، گیلان،لرستان،مرکزی و….درتبریز،اصفهان،اهواز،قزوین،کرمان،کرمانشاه،گیلان،خرم آباد،اراک و....زدند.
تصاویر:
اهواز:
قزوین:
*تجمع اعتراضی همزمان پرستاران قراردادی چند استان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی
روز شنبه 20 فروردین، پرستاران قراردادی چند استان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به
بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی تجمع کردند.
مدافعان سلامت طرحی در چند استان کشور، نسبت به عدم جذب در سیستم وزارت بهداشت اعتراض کردند.
روز یکشنبه 21 فروردین،یکی از این مدافعان به خبرنگار رسانه ای گفت: بعد از فروکش کردن کرونا، بیشتر ما را که قراردادهای موقت داشتیم، بیکار کردند و هیچ برنامهای برای استخدام دائم ما ندارند؛ این در حالیست که در ایام اوج بحران وقتی همه مردم میترسیدند از خانه خارج شوند، ما جانمان را کف دستمان گذاشته بودیم و با جان و دل با کرونا جنگیدیم.
وی افزود: روز گذشته در برخی استانها به نهادهای مسئول مراجعه کردیم و خواستار روشن شدن وضعیت استخدام خود شدیم؛ حرف ما این است که ما کارگر فصلی نیستیم که فقط در فصل بحران ما را به کار گیرند و بعد فراموشمان کنند. خواستهی ما جذب در ساختار درمان کشور است به گونهای که دیگر دغدغهی آینده نداشته باشیم.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی پرستاران قراردادی سبزوارنسبت به اخراج از کار مقابل دانشگاه علوم پزشکی
روز شنبه 20 فروردین،جمعی از پرستاران قراردادی سبزواربرای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به اخراج از کار دست به تجمع مقابل دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان دراستان خراسان رضوی زدند.
برپایه گزارش رسانه ای شده،جمعی از پرستاران قراردادی سبزواری که قرار است تا پایان فروردین ماه به خاطر فروکش بیماری کرونا تعدیل شوند با تجمع مسالمت آمیز مقابل دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خواهان رسیدگی به وضعیت کاری شان از سوی مسولان شدند .
تعداد زیادی از پرستاران قراردادی سبزواری که به خاطر فروکش بیماری کرونا قرار است تا پایان فروردین ماه امسال بیکار شوند با تجمع مقابل دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با در دست داشتن پلاکاردهایی با مضمون « مدافعان دیروز تعدیل شدگان امروز » « بمیریم شهیدیم نمیریم تعدیلیم » اعتراض خود را به گوش مسولان رساندند .
یکی از پرستاران گفت : زمانی که بیماری کرونا وارد کشور شد و اوج گرفت همه ما از سوی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به صورت قراردادی جذب شدیم . ما به صورت شبانه روزی در میدان جنگ با ویروس منحوس و خطرناک کرونا حضور داشتیم و خطر را برای سلامتی شهروندان به جان و دل خریدیم . الان که زمزمه های فروکش بیماری کرونا به گوش می رسد مسولان دانشگاه اعلام کرده اند قرارداد ما را تمدید نمی کنند و باید تا پایان فرودین ماه محل کارمان را ترک کنیم . وی ادامه داد : ما از مسولان انتظارداریم از حقوق مدافعان سلامت که در اوج بیماری کرونا از جان خود برای سلامتی شهروندان گذشتند پشتیبانی کنند و چاره ای برای ادامه خدمت ما بیندیشند .
*تجمع اعتراضی کارگرانِ خشمگین کارخانه کیان تایر نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل نهاد ریاست جمهوری
روزیکشنبه 21 فروردین، کارگرانِ خشمگین کارخانه کیان تایر نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی دست به تجمع مقابل نهاد ریاست جمهوری زدند وخواستار تعیین تکلیف مالکیت کارخانه شدند.
این کارگران، مهمترین خواستهی خود را «تعیین تکلیف مالکیت کارخانه» عنوان کردند ودرگفتگوباخبرنگاررسانه ای افزودند: از انتهای سال 98 با اعلام وررشکستگی کارخانه، تولید افت کرده و اخیراً به صفر مطلق رسیده است. پیش از این، یک ماه کارخانه تعطیل بود؛ دیروز سر کار رفتیم اما اطلاعیهای روی بُرد زده بودند که تا اطلاع ثانوی، کارخانه تعطیل است. این شرایط، کارگران باسابقه و متخصص این واحد تولیدی را نگران کرده است.
کارخانه کیان تایر، حدود هزار کارگر دارد؛ این کارگران در دوران ورشکستگی و رکود که بیش از دو سال به درازا کشیده، دستمزد خود را دریافت کردهاند اما مزایای مزدی آنها تقلیل یافته است؛ با شرایط موجود، پرداخت مزد فروردین ماه در ابهام است.
یک کارگر این کارخانه در ارتباط با شرایط افول این واحد تولیدی نیزگفت:کارخانه سال 82 به یک فرد واگذار شد؛ این فرد نتوانست این واحد تولیدی قدیمی را سر پا نگه دارد؛ حتی وامهایی که گرفته شد، هزینه کارخانه نشد؛ از انتهای 98، مسیر افول کارخانه شدت گرفت تا به توقف کامل تولید رسید.
وی افزود: تقاضا داریم کارخانه را به یک ارگان توانمند دولتی واگذار کنند؛ تنها بازگرداندن مالکیت به دولت و واگذاری به یک ارگان قدرتمند میتواند این واحد تولیدی را به روزهای اوج خود بازگرداند؛ هیچ راه دیگری نیست.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران کیانتایر مقابل نهاد ریاستجمهوری
کارگران کیانتایر در اعتراض به تعطیلی کارخانه خواستار تعیین تکلیف شرکت شدند.
کارگران کارخانه کیانتایر امروز یکشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در اعتراض به اعلام تعطیلی شرکت، مقابل نهاد ریاست جمهوری واقع در خیابان پاستور تهران دست به تجمع زدند. تجمع این کارگران با حضور شدید نیروهای انتظامی و امنیتی روبرو شده و تا لحظه تنظیم این گزارش مسئولین دولتی هیچگونه پاسخگویی به این کارگران نداشتهاند.
این کارگران در گزارش خود به اتحادیه آزاد کارگران ایران اظهار داشتند که پس از تعطیلات عید به پرسنل اعلام شد که فعالین شرکت از روز ۲۰ فروردین آغاز خواهد شد اما روز بیستم نامهای از طرف مدیر منابع انسانی شرکت درج شد که کارخانه تا اطلاع ثانوی تعطیل میباشد.
این امر موجب شد تا کارگران با خواست بازگشایی کارخانه و تعیین تکلیف شرکت امروز مقابل نهاد ریاست جمهوری دست به تجمع بزنند.
بنابه گفتهی کارگران در تماس با اتحادیه آزاد کارگران ایران، در شهریور ماه سال ۹۹ کارخانه کیانتایر ورشکسته اعلام شد و از هیئت حمایت از صنایع گرفته و به اداره ورشکستگی قوه قضائیه تحویل داده شد. از آن تاریخ تاکنون مشکلات کارخانه با مدیریت اقای پورحیدری شدت یافت و به زعم کارگران وی به قصد به تعطیلی کشاندن شرکت تلاش در زیانده کردن شرکت داشت که در زمستان سال ۱۴۰۰ که شرکت به صورت کلی با عدم نقدینگی مواجه شد که حتی توان پرداخت حقوق کارگران را نیز نداشت. پس از برکناری پورحیدری، مدیریت شرکت در اختیار قاضی پرونده در اداره ورشکستگی قوه قضائیه میباشد که از انتهای سال گذشته نیز تنها با وعده و وعید سعی بر ممانعت از اعتراض کارگران را داشتند تا اینکه از امروز تعطیلی کارخانه تا اطلاع ثانوی را اعلام کردند.
کارگران عنوان میکنند که همه این اتفاقات در حال رخ داده است که بازار تایر در سال های ۹۷ تا ۱۴۰۰ بسیار پر رونق بوده است و مدیران به دلیل بازیهای پشت پرده شرکت را به این وضعیت زیاندهی و عدم وجود نقدینگی کشاندهاند.
در کارخانه کیانتایر حدود ۹۷۰ نفر کارگر با سوابق متعدد مشغول به کار هستند.
*اعتصاب دامنه دار و تجمع کارگران کارخانه فولاد روهینا دزفول مقابل فرمانداری برای دفاع ازامنیت شغلی ومعیشتیشان
اخراج 8 کارگر حق طلب توسط کارفرما زیر سکوت مصلحتی مسئولان بجای پاسخگویی به خواسته های کارگران
طی روزهای گذشته پس از تعطیلات سال جدید، کارگران کارخانه فولاد روهینا دزفول برای دفاع ازامنیت شغلی ومعیشتیشان دست به اعتصاب دامنه دار وتجمع مقابل فرمانداری شهرستان دزفول در استان خوزستان زدند.
درهمین رابطه شنبه شب(20 فروردین)فرماندار ویژه دزفول به خبرنگاررسانه ای گفت: اغلب کارگران فولاد روهینا دزفول که قراردادشان تمدید نشده بود با وساطت و رایزنی با مدیریت کارخانه بازگشت به کار شدند.
وی افزود: حدود 40 نفر از کارگران فولاد دزفول در چند مرحله اعتصاب و بنا به دلایل مختلف دست از کار کشیدند.
وی ادامه داد: با وساطت انجام شده با مدیریت، این افراد بازگشت به کار شدند ولی دوباره اقدام به اعتصاب کردند.
اوافزود: در مرحله بعد که کارگران دوباره دست به اعتصاب زده بودند مدیریت شرکت از تمدید قرارداد حدود هشت نفر از کارگران که دیگر همکاران را به اعتراض تشویق میکردند و با شرایط سازگار نبودند، خودداری کرد.
وی با بیان اینکه حقوق سه ماه این کارگران با وجود سرکار نبودن نیز پرداخت شده بود، افزود: کارگران معترض حقوق عقب افتاده یا بیمه پرداخت نشده نداشتند و حتی از بسته معیشتی و دیگر تسهیلات نیز بهره مند بودند.
وی گفت: طرح طبقه بندی مشاغل برای کارگران اعمال نشده که اداره کار باید نتیجه پیگیریهای خود را در این خصوص اعلام کند.
وی با بیان اینکه شرکت فولاد روهینا دزفول یک شرکت خصوصی است، افزود: کارگران معترض فولاد به فرمانداری هم مراجعه کردند.
*کنش های کارگران اخراجی شهرداری ایلام برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبازگشت بکار
روز یکشنبه 21 فروردین، های کارگران اخراجی بخش عمران شهرداری ایلام از کنش هایشان برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبازگشت بکار،خبردادند.
کارگران معترض به خبرنگاررسانه ای گفتند: با اعلام پایان فعالیت پیمانکار بخش عمران شهرداری ایلام هنوز وضعیت نزدیک به 90 کارگر بیکار شده باسابقه علارغم وعده ادامه همکاری، مشخص نیست. به همین دلیل آنها بارها اعتراض صنفی برگزار کردهاند.
آنها افزودند: وضعیت پیش آمده در حالی ادامه دارد که با اتمام قرارداد پیمانکار، مسئولان وعده عقد قرارداد با پیمانکار جدید را میدهند. در عین حال با اطلاعرسانی رسانهای برخی مسئولان شهری مقرر کردهاند به زودی فعالیت این بخش از شهرداری با تغییر پیمانکار از سر گرفته میشود اما انتشار این اخبار ازسوی برخی از این مسئولان نه تنها موجب خوشحالی کارگران نمیشود بلکه اعتمادی به این وعدهها احساس نمیشود. بر این اساس، قول بازگشت به کار کارگران بعد از گذشت 22 روز فقط در حد حرف باقی مانده است.
کارگران بیکار شده شهرداری ایلام که بخش خدمات شهر داری مشغول کارند، در تشریح مشکلات خود گفتند: از سالها قبل تحت مسئولیت شرکت پیمانکاری به عنوان کارگر واحد عمران (برای کارهای عمرانی و رفت روب شهر) مشغول به کار بودهایم اما از زمان خاتمه قرارداد آخرین پیمانکار، وضعیت شغلی مشخصی نداریم و تاکنون هنوز نتوانستهایم مطالبات معوقه خود را از پیمانکار دریافت کنیم.
آنها اضافه کردند:در حال حاضر شهرداری با این بهانه که بعد از خروج پیمانکار قبلی، بدنبال قرارداد کار با پیمانکار جدید برای ادامه کار است، کارگران را در انتظار نگه داشته است.
کارگران شهرداری ایلام همچنین گفتند: شرایط فوق باعث نگرانی و برهم خوردن آرامش ما شده است.
*تجمع اعتراضی کارگران شرکتی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام نسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل استانداری
روزیکشنبه 21 فروروردین،ی کارگران شرکتی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت مقابل استانداری تجمع کردند.
تجمع کنندگان اعلام کردند:ما نوزده نفر از نیروهای شرکتی سازمان جهادکشاورزی استان ایلام با سابقه بالای ده سال، خواهان تعیین تکلیف وضعیت شغلی خود در آستانه طرح ساماندهی و تبدیل وضعیت ایثارگران هستیم.
*روز دوشنبه 22 فروردین رادا(روح الله) مردانی دادگاهی می شود
رادا(روح الله) مردانی دوشنبه ۲۲ فروردین به اتهام تبلیغ علیه نظام در شعبه ۱۰۱ دادگاه نور آباد لرستان محاکمه خواهد شد.مردانی پیش از این با همین اتهام در کرج محاکمه و منع تعقیب گرفته است.امید می رود در روندی حقوقی محاکمه او انجام پذیرد و جامعه معلمان شاهد گشایشی در نگاه معلم ستیزانه پرونده سازان باشد.بی تردید این پرونده خللی در مطالبه گری معلمان نخواهد داشت و نیز در غایت مقصود پرونده سازان در خاموش کردن شعله های حق طلبی مطالبه گری تاثیری نخواهد داشت.
رادا مردانی تنها نیست
*افزایش فشارهای امنیتی بر فعالان صنفی معلمان
محمود بهشتی لنگرودی نائب رئیس کانون صنفی معلمان ایران(تهران) و چهره شناخته شده جنبش معلمان ایران روز شنبه ۲۷ فروردین به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «توهین به مقام معظم رهبری» در شعبه ۱۰۱(کیفری۲) دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان لنگرود محاکمه می شود.جنبش معلمان ایران چنانچه تجربه ثابت کرده است با محاکمه و توبیخ و زندان متوقف نخواهد شد.همان طور که محمود بهشتی لنگرودی علی رغم بازداشت و زندان های متعدد و اعتصابات طولانی در مطالبه گری جنبش معلمان ایران حضور دارد.
منبع 2 خبربالا:کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران
*بیانیه شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت بمناسبت فرارسیدن اول ماه مه، روزجهانی کارگر
بیانیه بمناسبت فرارسیدن اول ماه مه، روزجهانی کارگر
اول ماه مه روز جهانی کارگر از راه می رسد. روزی که نماد مبارزه ما کارگران برای یک زندگی بهتر و انسانی است.
این روز متعلق به همه ما زنان و مردان کارگر و فرصتی برای پیوند و همبستگی از یک طرف و سر دادن فریاد اعتراض به نابرابری ها و بی عدالتی های موجود از طرف دیگر است.
دولت و حکومت با همه جناح ها و دسته جات غارتگرش بیش از پیش به طبقه کارگر و مزد بگیران هجوم آورده و کمر به نابودی ما بسته است.
سیستم موجود در اشکال گوناگون از جمله تعیین دستمزد ناچیز و فلاکت آوری که با تورم واقعی فاصله نجومی دارد، بودجه ای انبساطی برای اقلیت حاکم و انقباضی برای عامه مردم، نا امنی شغلی و قراردادهای موقت، بیکار سازی و اخراج های گسترده و … مصیبت های فراوانی را بر سرمان آوار کرده است؛ در حالی که خود و اعوان و انصارشان از همه ثروت های عمومی برخوردارند و از حاصل رنج و زحمت و مشقت ما هر روز سهم بیشتری می برند.
در سالی که گذشت دومین اعتصاب گسترده و بلند مدت ما کارگران پروژه ای و پیمانی رقم خورد. نتایج این اعتصاب در بخش هایی رضایت بخش بود و در بخش های دیگری همچنان در بر پاشنه قبلی می چرخد و وعده های داده شده عملی نشد.
به دلیل پراکندگی جغرافیایی و به این دلیل که با یک کارفرمای واحد مواجه نبودیم و در مقابلمان صدها پیمانکار و کارفرما وجود داشت، شاید کمتر کسی تصور میکرد که اعتصاب سراسری ما ممکن و میسر شود اما با تجارب ارزنده ای که از اعتصاب قبلی کسب کردیم قادر شدیم در سطوح قابل قبولی خودمان را سازماندهی کنیم و هزاران کارگر علیرغم کارشکنی ها و تهدیدات کارفرماها با هم متحد شدیم. این رویداد یکی از بارزترین و درخشان ترین نقاط جنبش کارگری بود.
خواسته ها و مطالبات ما همچنان به قوت خود باقی است و بزودی خود را آماده رویارویی دیگری خواهیم ساخت.
اکنون تورم فزاینده و لجام گسیخته و دستمزدهای ناکافی که ماه ها برای دریافت آن باید بجنگیم، زندگی و بقای ما را در موقعیت وخیم تری قرار داده است، ما می دانیم سالی که در آن هستیم و با ادامه روند فعلی، لحظه به لحظه بیشتر به ورطه نابودی سقوط خواهیم نمود.
آنچه امروز بر ما میگذرد مرگ تدریجی و تحمیلی است و ميليون ها نفر از اكثريت مردم تهیدست و مزد بگیر در سراشيبی سقوط به عمق دره فقر مطلق سوق داده میشوند که باید کاری کرد.
ما کارگران و ما همه مردم دردهای مشترکی داریم، مطالبات ما کارگران جدای از مطالبات مردم و سایر بخش ها نیست بنابراین ضرورت دارد برای رهایی از این شرایط، مبارزات ما در همه بخش ها منسجم و متحد بهم گره بخورد.
زمینه های آن فراهم است و این همگرایی را در اعتراضات هر روزه ما کارگران با معلمان، با بازنشستگان و با بخش های مختلف جامعه می بینیم. دفاع از زندگی و معیشت و داشتن کرامت انسانی حلقه پیوند همه ما کارگران و ما مردم به یکدیگر است.
آن که خواستش لغو کار کودک است و دغدغه اش زندگی ای شاد و انسانی برای همه کودکان، درد و حرف ما را فریاد میزند.
آن که آموزش رایگان را خواهان است، آن که از حقوق زن دفاع می کند، فریاد اعتراض مرا هم بر زبان دارد. ستم و تبعیض علیه زن، درد من کارگر هم هست، ما کارگران هم از کودک همسری و از دیدن قتل های ناموسی قلبمان به درد آمده است.
ما همگی همدرد و هم سخن هستیم پس می توانیم و باید کنار هم باشیم.
هر اندازه که بتوانیم این پیوندها را مستحکم کنیم و سازمان یافته تر عمل نماییم، چشم اندازهای پیش رو برجسته تر خواهد بود.
از سوی دیگر، ما کارگران پروژه ای و پیمانی این روز همبستگی جهانی کارگری را باید متحدتر از هر زمان دیگری کنار هم قرار بگیریم و برای استقبال از چنین روزی تدارک تجمعات مان را مقابل مراکز کاری، پالایشگاهها، پتروشیمی ها، نیروگاهها و مناطق ویژه ببینیم.
یکصدا خواسته هایمان را اعلام کنیم و اولتیماتوم دهیم که همچنیان پیگیر مطالباتمان هستیم.
ما همچنان خواستار کوتاه شدن دست پیمانکاران چپاولگر و لغو قوانین برده وار مناطق آزاد و ویژه اقتصادی هستیم.
خواستار افزایش دستمزدها و رسیدن سطح آن در حد یک زندگی شایسته انسان هستیم.
خواستار بهبود قابل قبول محیط های کاری و زیستی مان در نفت و پتروشیمی، داشتن ایمنی محیط کار و پایان دادن به امنیتی کردن مبارزات و حق داشتن تشکل ، تجمع و اعتراض هستیم.
با صدای بلند اعلام کنیم که ما باز هم می آییم.
این روز می تواند مناسبتی باشد برای تاکید بر خواسته های سراسری کارگران و فرصتی برای مطالبات پاسخ نگرفته مان.
از همه کارگران و مزد بگیران دعوت می کنیم بیانیه ها و قطعنامه های خود را تدارک ببینند.
بیایید در کنار هم قطعنامه سراسری اول ماه مه داشته باشیم و درد مشترک مان را فریاد کنیم.
برای پایان دادن به این بربریت اتحاد سراسری مان را به نمایش بگذاریم و بدین گونه روز جهانی کارگر را به روز اعتراض خود علیه وضعیت نابسامان معیشتی و زیستی مان تبدیل کنیم.
" معیشت، منزلت، حق مسلم ماست "
*جان باختن 2 کارگر دامداری خراسان شمالی براثر ریزش سقف
2 کارگریک واحد دامداری واقع در مناطق روستایی داشلی قلعه از توابع شهرستان رازو جرگلان ،استان خراسان شمالی بر اثر ریزش سقف زیرتلی از آوار گرفتار و جان باختند.