اخباروگزارش های کارگری 20 - 22 اردیبهشت ماه 1402

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- تجمع اعتراضی خانواده های خشمگین زندانیان محکوم به اعدام مقابل زندان قزل‌حصار کرج - شماره ای دیگر از سریال اعتراضات کارگران بازنشسته تامین اجتماعی خوزستان نسبت به سطح نازل حقوق منجمله مصوبه ضد کارگری شورای عالی کار‌ مبنی بر تعیین حداقل دستمزد 5 میلیون و 300هزارتومانی با راهپیمایی وتجمع مقابل اداره کل سازمان تامین اجتماعی استان در کلانشهر اهواز - تجمع اعتراضی راهبران شهرنت بانک شهرنسبت به عدم تبدیل وضعیت و تبعیض در پرداخت حقوق مقابل ساختمان مرکزی بانک شهر 

- تجمع اعتراضی افراد دارای معلولیت نسبت به عدم تحویل واحدهای مسکن مهر هشتگرد پس از 15سال مقابل وزارت راه و شهرسازی - گزارشی از تجمع معلمان در مشهد - فاطمه تدریسی توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد - تداوم بازداشت معلمان سنندجی - تداوم بازادشت غیرقانونی مسعود فرهیخته - بازنشستگی اجباری با کسر یک گروه و کاهش حقوق و پاداش بازنشستگی محمد رضا علیجانی - صدور حکم بازخریدی برای ابوالفضل رحیمی شاد
- شرکت در تجمعات قانونی جرم نیست/ مصطفی رباطی، فعال صنفی معلمان تبرئه شد
- درگیری نیروهای لباس شخصی و آمر معروف با دانشجویان در اطراف دانشگاه تهران
- اعلام جلسه جدید بررسی پرونده داود رضوی کارگر زندانی به تاریخ ۲۵ اردیبهشت و‌ تداخل آن با معاینات پزشکی
- ارسال پرونده سروناز احمدی و کامیار فکور به اجرای احکام و انتقال آنها به بند عمومی زندان اوین:
سروناز احمدی و‌ کامیار فکور را آزاد کنید!
- بازهم واژگونی سرویس رفت و آمد کارگران اینبار مصدومیت 15 کارگر معدن چاه گز بهاباد
- مرگ ومصدومیت 3 کارگر کارگاه ماسه شویی ملکان حین کار تخلیه بار کامیون
- جان باختن یک کارگر نگهبان شرکت آب نیرو (سد چنگران کرمانشاه) حین کار بر اثر انفجار خمپاره
*******
*تجمع اعتراضی خانواده های خشمگین زندانیان محکوم به اعدام مقابل زندان قزل‌حصار کرج
درساعات اولیه بامداد روز چهارشنبه 20 اردیبهشت، خانواده های خشمگین زندانیان محکوم به اعدام برای جلوگیری از اعدام بستگانشان مقابل زندان قزل‌حصار تجمع کردند.
به گزارشکانال اتحادیه آزاد کارگران ایران، این تجمع با واکنش ماموران زندان و ضرب و شتم تجمع کنندگان و پرتاب گاز اشک آور به سمت آنان همراه شده است. بستگان یکی از زندانیان به‌دلیل ضرب و شتم به بیمارستان منتقل شده و وضع جسمی او وخیم گزارش شده است.
*شماره ای دیگر از سریال اعتراضات کارگران بازنشسته تامین اجتماعی خوزستان نسبت به سطح نازل حقوق منجمله مصوبه ضد کارگری شورای عالی کار‌ مبنی بر تعیین حداقل دستمزد 5 میلیون و 300هزارتومانی با راهپیمایی وتجمع مقابل اداره کل سازمان تامین اجتماعی استان در کلانشهر اهواز
روز چهارشنبه 20 اردیبهشت،کارگران بازنشسته تامین اجتماعی خوزستان با راهپیمایی وتجمع مقابل اداره کل سازمان تامین اجتماعی استان در کلانشهر اهوازشماره ای دیگر از سریال اعتراضاتشان را نسبت به به سطح نازل حقوق منجمله مصوبه ضد کارگری شورای عالی کار‌ مبنی بر تعیین حداقل دستمزد 5 میلیون و 300هزارتومانی بنمایش گذاشتند.
شعارها:
«کو مهار تورم دروغ دروغ میگید به مردم»
«حقوق بازنشسته پشت درهای بسته»
«درمان رایگان حق مسلم ماست»
«خالی تر از همیشه سفره بازنشسته»
«زیر بار ستم نمی کنم زندگی جان فدا می کنم در ره آزادگی مرگ براین بردگی مرگ براین بردگی»

*تجمع اعتراضی راهبران شهرنت بانک شهرنسبت به عدم تبدیل وضعیت و تبعیض در پرداخت حقوق مقابل ساختمان مرکزی بانک شهر
روزچهارشنبه 20 اردیبهشت، راهبران شهرنت بانک شهربرای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت و تبعیض در پرداخت(کاریکسان وحقوق نابرابر) دست به تجمع مقابل ساختمان مرکزی بانک شهر در میدان فردوسی تهران زدند.

*تجمع اعتراضی افراد دارای معلولیت نسبت به عدم تحویل واحدهای مسکن مهر هشتگرد پس از 15سال مقابل وزارت راه و شهرسازی
روز چهارشنبه 20 اردیبهشت، افراد دارای معلولیت برای اعتراض به عدم تحویل واحدهای مسکن مهر هشتگرد پس از 15سال مقابل وزارت راه و شهرسازی تجمع کردند.

*گزارشی از تجمع معلمان در مشهد
ارسالی از یک همکار
دیروز سه شنبه ۱۴۰۲/۲/۱۹ در مقابل اداره ی آموزش وپرورش خراسان ما فرهنگیان بازنشسته و شاغل تجمع داشتیم که متاسفانه در اوایل آن ازطرف مامورین باگاز اشک آور روبرو شدیم،همچنین نیروهای یگان ویژه برای دستگیری وترساندن آمده بودن.
به دستور ماموران همه ی ما مجبور به رفتن داخل اداره شدیم ،در آنجا با لباس شخصی ها روبرو شدیم ودرطی آن با اخطار های آنها درگیر بودیم.
دسته جمعی در ساختمانهای اداره حرکت وشعار معلم زندانی آزاد باید گردد داده و به سوی دفتر رئیس رفتیم که متاسفانه به ما گفتن رئیس نیست درهمین زمان یکی از همکاران عاصی از معضلات شروع به اعتراض کرد، ودرآخر باتهدید ماموران انتظامی مجبور به خروج از اداره شدیم.
*فاطمه تدریسی توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد
بنابر اخبار رسیده،روز سه شنبه نوزدهم اردیبهشت، فاطمه (مژگان) تدریسی توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت و به زندان قرچک ورامین منتقل شد.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده ایشان در این خصوص اطلاع داد: “خانم تدریسی برای حضور در تجمع فرهنگیان به میدان بهارستان رفته بود که توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد و در تماس تلفنی از انتقال خود به زندان قرچک ورامین خبر داد.”
*تداوم بازداشت معلمان سنندجی
در جریان تجمع اعتراضی و حق‌طلبانه معلمان سنندج در روز سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت دو نفر از معلمان شجاع و توانمند این شهر به نامهای فرزاد صفی‌خانپور و فاتح عثمانی متاسفانه بازداشت و روانه زندان شدند.
امروز چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت پرونده این دوستان به دادگاه سنندج ارجاع شد و حتی اقدامات لازم برای آزادی موقت جناب عثمانی انجام شد اما در لحظات آخر با ورود نامیمون دادستان سنندج به پرونده از آزادی ایشان جلوگیری شد.
آقای فرزاد صفی‌خانپور هم در روز سه‌شنبه در میدان اصلی شهر به طور وحشیانه‌ای دستگیر شده و امروز هم این معلم محبوب و توانمند همانند مجرمان و مفسدان با دستبند به دادگاه آورده‌ شده و علیرغم حضور در دادگاه و انجام تمهیدات لازم از آزادی ایشان ممانعت به عمل آمده است.
بی‌شک هر قدر بازداشت این معلمان دلسوز و دوست‌داشتنی (فرزاد صفی‌خانپور و فاتح عثمانی) تداوم یابد بر محبوبیت آنها و رسوایی قانون‌شکنان افزوده خواهد شد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن ابراز ناخرسندی از تداوم بازداشت همکارانمان و دیگر معلمان زندانی توسط نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی، این اعمال را محکوم می‌کند و اعلام می‌دارد که در برابر آن سکوت نخواهد کرد.
*تداوم بازادشت غیرقانونی مسعود فرهیخته
مسعود فرهیخته، فعال صنفی و عضو شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، که در تاریخ ۱۱ اردیبهشت در خانه‌اش در کرج بازداشت شد، همچنان در مکانی نامعلوم تحت بازجویی می‌باشد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن ابراز ناخرسندی از تداوم بازداشت آقای فرهیخته و دیگر معلمان زندانی توسط نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی، این اعمال را محکوم می‌کند و اعلام می‌دارد که در برابر آن سکوت نخواهد کرد.
*بازنشستگی اجباری با کسر یک گروه و کاهش حقوق و پاداش بازنشستگی محمد رضا علیجانی
با حکم هیأت تجدید نظر رسیدگی به تخلفات اداری وزارت آموزش‌وپرورش، معلم با سابقه و فعال صنفی آقای محمد رضا علیجانی به بازنشستگی اجباری با کسر یک گروه و کاهش حقوق و پاداش بازنشستگی محکوم گردید.
*صدور حکم بازخریدی برای ابوالفضل رحیمی شاد
صدور حکم بازخریدی از سوی هیئت بدوی تخلفات اداری با وجود ۲۴ سال و ۸ ماه سابقه برای ابوالفضل رحیمی شاد، معلم و فعال صنفی. ایشان با مداخله حراست همانند صدها معلم دیگر در سراسر کشور از کسب رتبه نیز محروم شده اند.
*شرکت در تجمعات قانونی جرم نیست/ مصطفی رباطی، فعال صنفی معلمان تبرئه شد
مصطفی رباطی دبیر آموزش وپرورش شیروان، که در اردیبهشت‌ماه سال گذشته(۱۴۰۱/۲/۱) با فراخوان شورای هماهنگی، در تجمع صنفی فرهنگیان شیروان شرکت نمود، با گزارش مدیریت آموزش وپرورش (فرامرز شجاعی) به هیئت تخلفات اداری استان معرفی و رأی "اخطار بدون درج در پرونده" برای او صادر می‌شود.
به گفته‌ی این فعال صنفی:
«این رای برمن که سابقه بیست ساله در فعالیت صنفی دارم سنگین آمد و به دیوان عدالت اداری عارض شدم و پس از بررسی توسط قضات دیوان عدالت، ضمن تایید قانونی بودن فعالیت‌های صنفی، تبرئه شدم، نماینده وزیر به رای شعبه ۴۵ دیوان عدالت اداری تهران اعتراض نمود ولی شعبه تجدید نظر مجددا بر فعالیت‌های صنفی و قانونی بودن آن مهر تایید زد».
*درگیری نیروهای لباس شخصی و آمر معروف با دانشجویان در اطراف دانشگاه تهران
در طول هفته گذشته حضور آمرین معروف و مزاحمان خیابانی و لباس‌شخصی‌های بعضاً مسلح به سلاح سرد باعث ایجاد درگیری‌های متعدد از داخل و از بیرون دانشگاه با دانشجویان شدند. این ویدیو نیز مربوط به زمانی‌ست که یکی از دانشجویان پسر در بیرون دانشگاه، رو به روی سردر، به دلیل اعتراض به مزاحمت خیابانی دچار ضرب و شتم، تفتیش بدنی و پارگی لباس از سمت مأموران متوحش لباس شخصی شد. الفاظ رکیکی که این مأموران در برخورد با دانشجویان استفاده می‌کنند نیز در ویدیو ثبت شده‌است.
دانشجویان دانشگاه تهران این وضعیت تشویش و ناامنی حاضر در محیط تحصیل و زندگی‌شان را به شدت محکوم می‌کنند.
*اعلام جلسه جدید بررسی پرونده داود رضوی کارگر زندانی به تاریخ ۲۵ اردیبهشت و‌ تداخل آن با معاینات پزشکی
جلسه بررسی پرونده داود رضوی کارگر زندانی سندیکایی که در ۱۷ اردیبهشت به دلیل عدم هماهنگی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب و زندان برگزار نگردید به ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری موکول گردیده است. اما همزمان با برگزاری جلسه بررسی پرونده، وقت دکتر ایشان هم به جهت گرفتن اکو قلب در ۲۵ اردیبهشت میباشد. به خاطر تداخل جلسه دادگاه و وقت دکتر، داود رضوی دیگر جهت انجام معاینات پزشکی نمیتواند به بیمارستان اعزام شود، و بنابراین مراحل رسیدگی پزشکی ایشان باز هم به تعویق می افتد. غفلت و بی توجهی مستمر مسئولین زندان نسبت به بیماری داود رضوی و همچنین عدم هماهنگی زندان و قوه قضائیه سیر صعودی بیماری را در ایشان افزایش داده است که موجب نگرانی و استرس شدید خانواده نسبت به وضعیت سلامتی ایشان شده است.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه به این غفلت ساختاری و ناهماهنگی قوه قضائیه و زندان کاملا معترض بوده و خواستار رسیدگی جدی و مناسب به وضعیت بیماری داود رضوی بوده، و همچنین خواستار لغو پرونده سازی و اتهامات بی پایه و اساس برای اعضای زندانی خود حسن سعیدی، داود رضوی، رضا شهابی و سایر فعالین کارگری و معلمی میباشد.
کارگر زندانی آزاد باید گردد
زندانی سیاسی آزاد باید گردد
چاره زحمتکشان وحدت و‌تشکیلات
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
*ارسال پرونده سروناز احمدی و کامیار فکور به اجرای احکام و انتقال آنها به بند عمومی زندان اوین:
سروناز احمدی و‌ کامیار فکور را آزاد کنید!
سروناز احمدی، مددکار اجتماعی حوزه کودکان و مترجم حوزه زنان و از حامیان جنبش کارگری و کامیار فکور، خبرنگار حوزه کارگری و اقتصاد محیط‌زیست، هنرمند و از حامیان کارگران در تاریخ ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ همراه با تعدادی از دیگر فعالین‌کارگری و‌ معلمی در هنگام دیدار با خانواده‌معلم زندانی، محمد حبیبی، بازداشت شدند. بازداشت آنها از کوچکترین وجاهت قانونی برخوردار نبود. بجای آزادی فوری و بی قید و شرط بازداشت شدگان، ۷ نفر از آنها، الدوز هاشمی، ژاله روحزاد، ریحانه انصاری نژاد، آنیشا اسدالهی، عسل محمدی، هیراد پیربداقی و حسن چرتابی به قید وثیقه های یک‌میلیاردی و ‌با پرونده سازیهای کاذب جدید آزاد شدند، اما متاسفانه از آزادی سروناز احمدی و‌ کامیار فکور جلوگیری بعمل آوردند و این دو زوج‌جوان و‌ کنشگر اجتماعی را برای اجرای احکام ناعادلانه ای که قبلا علیه آنها صادر شده بود از بند ۲۰۹ زندان اوین به بند عمومی زندان اوین‌منتقل کردند.
این دو فعال اجتماعی و مدافع حقوق کودکان و کارگران، در آبان ۱۴۰۱ بازداشت شده بودند و با اتهامات کلیشه ای و‌ تکراری ای همچون اجتماع و تبانی با قصد برهم‌زدن امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام به حبس تعزیری محکوم شده بودند. در دادگاه تجدید نظر سروناز احمدی به سه سال و‌ نیم حبس و‌کامیار فکور به ۸ ماه حبس محکوم شده بود.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌حومه اجرای احکام ظالمانه علیه سروناز احمدی و کامیار فکور و ممانعت از آزادی آنها را فاقد وجاحت قانونی و‌ هرگونه عدالت قضایی دانسته و‌ خواهان لغو‌ فوری این احکام و توقف اذیت و‌ آزار و پرونده سازی علیه فعالین مدنی و حامیان کارگران میباشد. سروناز احمدی و‌ کامیار فکور را آزاد‌کنید!
کارگر زندانی آزاد باید گردد
زندانی سیاسی آزاد باید‌‌گردد
با امید به گسترش صلح و عدالت در ایران و‌ تمام جهان
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
*بازهم واژگونی سرویس رفت و آمد کارگران اینبار مصدومیت 15 کارگر معدن چاه گز بهاباد
عصر روزچهارشنبه 20 شهریور،مینی‌بوس حامل کارگران معدن چاه گز بهاباد در محدوده شهرستان بافق واژگون شد و 15 نفر مصدوم شدند.
*مرگ ومصدومیت 3 کارگر کارگاه ماسه شویی ملکان حین کار تخلیه بار کامیون
روز چهارشنبه 20 اردیبهشت،براثر واژگونی یک‌ دستگاه کامیون 10چرخ در حین تخلیه بار خاک دریک کارگاه ماسه شویی ملکان استان آذربایجان شرقی واقع درجاده ملکان - بناب،یک کارگر زیر خودرو گیر کرد و جان خود را از دست داد و2 کارگر دیگر مصدوم نیز مصدوم شدند.
*جان باختن یک کارگر نگهبان شرکت آب نیرو (سد چنگران کرمانشاه) حین کار بر اثر انفجار خمپاره
روزسه شنبه 19 اردیبهشت، یک کارگر نگهبان43 ساله شرکت آب نیرو (سد چنگران کرمانشاه)بنام عزیز مراد شمس تولابی و اهل سر پل ذهاب حین عزیمت به محل کار خود در نزدیکی ورودی سد چنگران بخش ازگله شهرستان ثلاث باباجانی استان کرمانشاه بر اثر انفجار خمپاره از ناحیه شکم و صورت مجروح شد و بعد از اعزام به بیمارستان طالقانی کرمانشاه جان خودرا از دست داد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

 

اخباروگزارش های کارگری 21 اردیبهشت ماه 1402
- گرامیداشت یاد دانش رهنما از جان باختگان اعتراضات سراسری اخیر ارومیه به مناسب زادروزش برسر مزارش مزارش در آرامستان روستای بالوباشرکت خانواده ،دوستان وآشنایانش وسردادن شعارهای اعتراضی و آزادکردن کبوتر
- اعتراض اهالی دهستان یکانات مرند نسبت به تصرف زمین‌ها و مراتعشان توسط سازمان منابع طبیعی با تجمع و مسدود کردن جاده خوی – جلفا
حمله نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت به تجمع کنندگان با پرتاب گاز اشک‌آور و شلیک تیر هوایی
- محمود صالحی : مسافران اتوبوس مجانی با آویزان شدن به دولتهای امپریالیستی ودولت های غربی می خواستند ، کف خیابان را با خود همراه کنند اما زهی خیال باطل
- اعتصاب غذای خشک عاتکه رجبی
- اعتصاب غذای فرزاد صفی خانپور
- 19 اردیبهشت و تجمع اعتراضی فرهنگیان در تهران
- گزارش تجمع فرهنگیان شاغل وبازنشسته کرمانشاه در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
- حکم اخراج برای فعال صنفی خوشنام گیلانی، فریبا انامی
- گزارشی از آخرین وضعیت محمد حبیبی معلم زندانی و سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران( تهران)
- سه معلم زندانی، محبوس در زندان لاکان رشت، ممنوع‌الملاقات و ممنوع‌ تلفن شدند
- صدور حکم اخراج در کمیته‌ی انضباطی امنیتی
- محمود صالحی : رفیق زحمتکش و انقلابی ( عبدل بانوج ) مشهور به عبدل گوگجه در سن ۶۱ سالگی بر اثر سکته قلبی جان خود را از دست داد
- یکی از مصدومین حادثه واژگونی سرویس رفت و آمد کارگران معدن چاه گز بهاباد
*******
*گرامیداشت یاد دانش رهنما از جان باختگان اعتراضات سراسری اخیر ارومیه به مناسب زادروزش برسر مزارش مزارش در آرامستان روستای بالوباشرکت خانواده ،دوستان وآشنایانش وسردادن شعارهای اعتراضی و آزادکردن کبوتر
پنج شنبه 21 اردیبهشت

*اعتراض اهالی دهستان یکانات مرند نسبت به تصرف زمین‌ها و مراتعشان توسط سازمان منابع طبیعی با تجمع و مسدود کردن جاده خوی – جلفا
حمله نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت به تجمع کنندگان با پرتاب گاز اشک‌آور و شلیک تیر هوایی
به گزارش کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران،اهالی دهستان یکانات مرند در اعتراض به تصرف زمین‌ها و مراتعشان توسط سازمان منابع طبیعی تجمع اعتراضی برگزار کردند که با دخالت نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد.
مردم روستای یئکن کهریز در اعتراض به تصرف زمین‌ها و مراتعشان توسط سازمان منابع طبیعیتجمع اعتراضی برگزار کرده و برای چندین ساعت جاده خوی جلفا را بستند.
نیروهای امنیتی و انتظامی برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک‌آور و شلیک تیر هوایی استفاده کردند.
*محمود صالحی : مسافران اتوبوس مجانی با آویزان شدن به دولتهای امپریالیستی ودولت های غربی می خواستند ، کف خیابان را با خود همراه کنند اما زهی خیال باطل
این روزها مسافران اتوبوس مجانی با آویزان شدن به دولتهای امپریالیستی ودولت های غربی می خواستند ، کف خیابان را با خود همراهی کنند. اما زهی خیال باطل ، کف خیابان اجازه جولان به مسافران اتوبوس را نداد و دست از پا درازتر ، دارند اتوبوس را ترک می کنند.
*اعتصاب غذای خشک عاتکه رجبی
عاتکه رجبی فعال صنفی مشهد از سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت دست به اعتصاب غذای خشک زده است.
عاتکه روز ۱۹ اردیبهشت به منظور شرکت در تجمع فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، از خانه خارج و بر اساس گزارشات رسیده در مقابل اداره آموزش و پرورش استان مشهد، بازداشت و به مکان نامعلومی انتقال داده شد. در همان روز نیروهای امنیتی با یورش به منزل این فعال صنفی به تفتیش خانه و بازداشت خواهر ایشان، آرزو رجبی، اقدام کردند که بعد از چند ساعت خانم آرزو رجبی را آزاد کردند. عاتکه رجبی در تماسی تلفنی اعلام کرده است که در انفرادی است و از روز بازداشت در اعتراض به بازداشت غیرقانونی خود دست به اعتصاب غذای خشک زده است.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران با اعلام نگرانی شدید از وضعیت عاتکه رجبی، به مقامات قضایی و به ویژه نیروهای امنیتی هشدار می‌دهد که مسئولیت خطرات ناشی از اعتصاب غذای خشک عاتکه رجبی و هر اتفاق ناگوار دیگری، مسلما بر عهده‌ی آنها خواهد بود.
*اعتصاب غذای فرزاد صفی خانپور
آقای صفی‌خانپور روز ۱۹ اردیبهشت در تجمع فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، در شهر سنندج با ضرب ‌و شتم و خشونت بازداشت و به مکان نامعلومی انتقال داده شد.
بر اساس گزارشات رسیده به شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، آقای صفی‌خانپور در اعتراض به بازداشت غیرقانونی خود دست به اعتصاب غذا زده است.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران با اعلام نگرانی شدید از وضعیت فرزاد صفی‌خانپور و عاتکه رجبی، به مقامات قضایی و به ویژه نیروهای امنیتی هشدار می‌دهد که مسئولیت خطرات ناشی از اعتصاب غذای فرزاد صفی‌خانپور و عاتکه رجبی و هر اتفاق ناگوار دیگری، مسلما بر عهده‌ی آنها خواهد بود.
*19 اردیبهشت و تجمع اعتراضی فرهنگیان در تهران
در برخی از شهرهای بزرگ این اجتماعات برگزار شد ولی در تهران بر روال دولت " یک دست" با هجوم بزرگ انواع نیروهای مختلف پلیس های جلیقه زرد و پوشش یک دست سبز و نیروهای سرکوب ویژه موتور سوار سدی و دیواری ازپلیس ایجاد کردند تا هیچ فرهنگی نتواند خودش را به ستاد نمایندگان استصوابی حاکمیت برساند که این جماعت هرگز تا کنون نماینده ی مردم ایران نبوده اند و مانند نمایندگان دوران سلطنت مشتی بی زبان و کر و کور حاکمیت مطلقه فقیه هستند. من برای این که بتوانم در محل اعلام شده باشم 45 دقیقه قبل از شروع تظاهرات از خیابان ها فرعی خودم را به بیمارستان تامین اجتماعی روبروی مجلس رساندم تا شاهد شکل گیری اولیه تظاهرات باشم.در طی مسیر از اوایل خیابان بهارستان به ابن سینا در هر دوسمت خیابان جلیقه زرد ها مجهز به اسلحه ی سرکوب ویژه ی این نظام "چماق" که می باید به عنوان یک سمبل این حاکمیت بهتر است در سر در وزارت کشور قرار بگیرد و درجه داران مسلح به اسلحه کمری و بیسیم در فاصله های نزدیک به هم و در اجتماعات چند نفره همه رهگذران را می پاییدند، خیابان روبروی مجلس تا فاصله ای پس از مجلس هر دو طرف خیابان پلیس قرار گرفته بود تا ساعت 10 و 10 دقیقه هچ فرهنگی نتوانسته بود از این دیوار و سدی ایجاد شده عبور کند زیرا این دیوار زنده از نرسیده به میدان بهارستان و درب های دوگانه ی متروی بهارستان تا انتهای خیابان بهارستان نرسیده به خیابان ابن سینا دیواری نفوذ نا پذیر ایجاد کرده بودند و هرکه قصد عبور داشت سراز ون در می آورد، و در کنار خیابان تعدادی زیادی ون برای دستگیری و تعداد زیادی موتور های نیروی ویژه ی سرکوب پارک کرده بودند. پلیس های روبروی مجلس با خیال راحت شوخی می کردند و می خندیدند زیرا می دانستند آن ها بیکار خواهند ماند زیرا سد ایجاد شده اجازه عبور حتا یک فرد را هم نخواهد داد. آرام و قدم زنان به سوی دیوار پلیس که در نقطه ورودی به خیابان مجلس بیش از حد متراکم شده بود رفتم شاهد درگیری چند خانم چادری پلیس با یک خانم فرهنگی بودم که با فریاد ها و جیغ های بلند آن فرهنگی اسیر که هفت هشت فاطی کماندو نمی توانستند او را به راحتی سوار ون بکنند جمعیت را به خود جلب می کرد، مقاومت کم نظیری که پیروز این درگیری شد. ولی عکس های متعددی که از این درگیری و او می گرفتند اگر چه نتوانستند اورا سوار ون بکنند ولی فکر کنم همان عکس ها برای اخراج او از آموزش و پرورش کافی بوده باشد البته اگر فرهنگی بوده باشد. دیواره ایجاد شده ی پلیس ها همراه با لباس شخصی های که با کنجکاوی هر رهگذری را با دقت بررسی می کردند از دیوارهای زندان های بی شمارشان نفوذ نا پذیر تر شده بود در میان انبوه جمعیت سرگردان به یک خانم ارجمند بازنشسته فرهنگی برخورد کردم که او را همیشه در همه ی درگیری های خیابانی می توان دید از دیدارش خیلی خوشحال شدم و یک کارگر بازنشسته ی تامین اجتماعی که او هم همیشه در همه ی تظاهرات حظور دارد، در گفتگو هایی که با این عزیزان پیش آمد از تجربه ی تظاهرات بازنشستگان و امکان در هم شکستن این دیوار ضد قانونی که دیگر از آن تظاهرات خبری نیست گفتگو کردیم، در تظاهرات خیابانی بازنشستگان زمانی که چنین دیواری ایجاد می شد بازنشستگان در دسته های 15 – 20 نفره وارد خیابان ها کناری به سوی میدان بهارستان می رفتند و در این مرکز شهر شلوغ فریاد هایشان را بر علیه بی قانونی این حاکمیت که قانون اساسی خودش را هم نفی کرده است می زدند ولی این عزیزان فرهنگی این تجربه را ندارند و تا به امروز عملی نکرده اند. در آخرین تظاهرات پیش از امروز برخی باز نشستگان و خانم هایی که با آن ها همراهی میَ کردند از میدان بهارستان تا مخبرالدوله راهپیمایی و شعار دادند چون تمرکز پلیس روی عدم عبور به سوی مجلس بود، دستگیری هم پیش نیامد. فرهنگیان باید بهتر از دیگران بدانند که این نمایندگان، نمایندگان حاکمیت هستند نه مردم و باید شعار هایشان را در خیابان و در بین مردم بدهند نه برای نمایندگانی که کوچک ترین رشوه سکوت شان خود رو های شاسی بلند های چند صد میلیون تومانی است و شاید با شناور بودن ارز، چند میلیاردی تومان است. همین روزها است که حاکمیت اعلام کند تخم مرغ ارزان شده و نرخ فروش برای مشتری در تره بار های دولتی فقط چند صد میلیون تومان، بیشتر نیست.
متاسفانه اینترنت مسدود شده و مثل این که امکان ارسال آن وجود ندارد شاید با تاخیر در فیسبوک قرار بگیرد با پوزش.
ناصر آقاجری
19 اردیبهشت 1402
*گزارش تجمع فرهنگیان شاغل وبازنشسته کرمانشاه در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
سیمین گفت : همه آدمها ظرفیت بزرگ شدن ندارند! اگر بزرگشان کنیم گم می شوند ،و دیگر نه شما را می بینند و نه خودشان را ، بیایید به اندازه ادمها دست نزنیم .
تعدادی از فرهنگیان کرمانشاه بنا به فراخوان شورای هماهنگی تشکل های صنفی ساعت ده صبح با تمام فشارها و محدودیت‌ها در جلو درب اداره کل آموزش پرورش کرمانشاه تجمع نمودند تا بار دیگر مطالبات خود را که در فراخوان شورای هماهنگی بر آنان تاکید شده بود با شعارهای کوبنده به اطلاع مسئولین ناشنوا برسانند.
متاسفانه در ابتدای تجمع مطالبه گران صنفی کرمانشاه با نداشتن برنامه و عدم مدیریت تجمع مواجه شدند و پی بردند که عضو مادام العمر شورای هماهنگی از کرمانشاه قصد دارد تجمع را به حاشیه بکشاند
بنابراین مطالبه گران با طرح شعارهای کوبنده به اعتراض خود ادامه دادند.
بدبختانه عضو شورای هماهنگی نتوانست ازخود خویشتنداری نشان داده و درصدد ممانعت همکاران از شعارهای کوبنده برآمد و با تنش درصدد ایجاد تفرقه در بین مطالبه‌گران شد و به افرادی که خودجوش اقدام به دادن شعار می‌کردند تذکر و حتی تهدید و توهین می‌کرد که مورد اعتراض جمع قرار گرفت.
صد البته باز هم با کمال تأسف عضو شورای هماهنگی با کلمات زشت و سخیف خود باناسزا گویی به مطالبه‌گران (بنا به صحبت خودشان) به قصد رضایت اربابان قدرت و آسودگی خیال خود هتاکی و بی‌حرمتی به جماعت را بنا به عادت همیشگی خود ادامه داد.
این بار نیز مطالبه گران صنفی عمل‌گرای کرمانشاه با شعارهای کوبنده این عضو شورا را وادار به سکوت نمودند.
بر شورای هماهنگی فرض است که گریبان خود را از چنگال این فرصت طلبان بی عمل رها نماید و باعث دلسردی فعالین کرمانشاه نشوند
جمعی از فعالین صنفی فرهنگی کرمانشاه
*حکم اخراج برای فعال صنفی خوشنام گیلانی، فریبا انامی
هیات تخلفات آموزش پرورش استان گیلان با صدور حکمی ظالمانه و غیر قانونی فریبا انامی معلم شجاع و خوشنام انزلی را از کار اخراج کرد.
حراست ها و هیات تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش خصوصا در یک سال اخیر عملا به بازوی اجرایی نیروهای امنیتی تبدیل شده‌اند و با پرونده‌سازی
های بی‌پایه تمام تلاش خود را معطوف سرکوب اعتراضات جامعه معلمان کرده‌اند.
خانم انامی که بیش از ۲۵ سال بعنوان دبیر در دبیرستان‌های گیلان و انزلی فعالیت داشته است بعنوان یکی از صدها فعال صنفی صرفا در پی احقاق حقوق صنفی خود بوده است که با چنین حکم بی‌شرمانه‌ای مواجه شده است، علاوه بر مجراهای قانونی فعالیت سندیکایی در قانون اساسی حکومت ایران بعنوان یکی از اعضای هیات مدیره سازمان جهانی کار متعهد به اجرای مقاوله‌نامه‌هایست که فعالیت صنفی و تشکیلاتی از بدیهیات آن است و جالب آنست عضو هیات مدیره سازمان جهانی کار خود از سرکوب‌گرترین حکومت‌ها در زمینه تشکل‌یابی و فعالیت‌های تشکیلاتی است.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم کردن این حکم ظالمانه و اعلام حمایت قاطع از خانم انامی و دیگر فعالین صنفی به آمرین و عاملین چنین احکامی هشدار می‌دهد که صدور این احکام نه تنها مانع مطالبه‌گری معلمان نخواهد شد بلکه این سرکوب‌ها خشم نهفته معلمان را شعله‌ورتر از هر زمانی خواهد کرد.
*گزارشی از آخرین وضعیت محمد حبیبی معلم زندانی و سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران( تهران)
امروز ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ ، خانم خدیجه پاک‌ضمیر همسر محمد حبیبی موفق شدند پس از ۳۵ روز؛ به صورت کابینی با آقای حبیبی ملاقات کند.
در این ملاقات کوتاه؛ آقای حبیبی گفته‌اند که سه روز است از انفرادی ۲۰۹ به اتاقی ۱۲ نفره در همان بند ۲۰۹ منتقل شده‌اند.
حالشان خوب بود و به همه همکاران و دوستان سلام رساندند.
همچنین ایشان از واقعه حمله ماموران به منزلش و بازداشت دوستان و همکاران در تاریخ ۸ اردیبهشت؛ بسیار ابراز ناراحتی کردند و از همه دوستان و عزیزانی که برای همدلی و محبت به منزلشان آمده بودند تشکر و قدردانی کرد.
همچنین آقای حبیبی گفتند که از وضعیت پرونده و اتهامات و تمدید یا عدم تمدید قرار بازداشت خود؛ هیچ اطلاعی ندارد و هنوز در این باره به او چیزی نگفته‌اند.
*سه معلم زندانی، محبوس در زندان لاکان رشت، ممنوع‌الملاقات و ممنوع‌ تلفن شدند
آقایان انوش عادلی عزیز قاسم زاده و محمود صدیقی پور، از اعضای هیات مدیره کانون صنفی معلمان گیلان که از ۱۹ فروردین برای گذراندن دوران حبس یک‌ساله در زندان لاکان رشت محبوس هستند، و از روز ۱۹ اردیبهشت همزمان با تجمع سراسری معلمان در سطح کشور، اجازه تماس تلفنی و ملاقات با خانواده، از آن‌ها سلب شده‌است.
این عمل غیر قانونی، مخالف حقوق زندانی است و هیچ شخص یا نهادی نمی‌تواند این حق را از زندانی سلب نماید.
در اغلب کشورهای پیشرفته‌ی فرهنگی، افرادی که برای ارتقای فرهنگ تلاش می‌کنند، مورد تقدیر قرار می‌گیرند. حال که معلمان خوشنام این مرز و بوم، به‌جای قدردانی، با اتهامات واهی زندانی شده‌اند، آیا رواست که حقوق قانونی آنان تضییع شود؟
*صدور حکم اخراج در کمیته‌ی انضباطی امنیتی
مطهره گونه‌ای دانشجوی دانشکده‌ی دندان‌پزشکی تهران و دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در شورای بدوی کمیته‌ی انضباطی به اتهام ایجاد بلوا و آشوب در محیط دانشکده به اخراج از دانشگاه و محرومیت از تحصیل در دانشگاه‌ها به مدت ۵ سال محکوم شد.
*محمود صالحی : رفیق زحمتکش و انقلابی ( عبدل بانوج ) مشهور به عبدل گوگجه در سن ۶۱ سالگی بر اثر سکته قلبی جان خود را از دست داد
با کمال تاسف امروز پنجشنبه مورخ ۲۱/۲/۱۴۰۲ مطلع شدیم که رفیق زحمتکش و انقلابی ( عبدل بانوج ) مشهور به عبدل گوگجه در سن ۶۱ سالگی بر اثر سکته قلبی جان خود را از دست داد. ما این ضایعه بزرگ و جانگداز را به خانواده و دوستانش تسلیت عرض می نمایم و شریک غم از دست دادن این عزیز هستیم.
از طرف خانواده محمود صالحی
*یکی از مصدومین حادثه واژگونی سرویس رفت و آمد کارگران معدن چاه گز بهاباد
براساس آخرین گزارش خای رسانه ای شده بتاریخ 21 اردیبهشت، یکی از مصدومین حادثه واژگونی سرویس رفت و آمد کارگران معدن چاه گز بهاباد پس از انتقال به بیمارستان جان خود را ازدست داد.
درهمین رابطه:بازهم واژگونی سرویس رفت و آمد کارگران اینبار مصدومیت 15 کارگر معدن چاه گز بهاباد
عصر روزچهارشنبه 20 شهریور،مینی‌بوس حامل کارگران معدن چاه گز بهاباد در محدوده شهرستان بافق واژگون شد و 15 نفر مصدوم شدند.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

 

 

 

اخباروگزارش های کارگری 22 اردیبهشت ماه 1402
- ادامه جمعه های اعتراضی اهالی سیستان و بلوچستان با راهپیمایی و سردادن شعارهای اعتراضی در زاهدان
- چهارمین تجمع کارگران رسمی در هفت تپه
- جان عاتکه رجبی در خطر است؛ بی‌خبری مطلق از وضعیت سلامتی عاتکه رجبی، در چهارمین روز اعتصاب غذای خشک
- جان عاتکه رجبی در خطر است؛ بی‌خبری مطلق از وضعیت سلامتی عاتکه رجبی، در چهارمین روز اعتصاب غذای خشک
- اعطای جایزه‌ی صلح ویژه حقوق بشر ٢٠٢٣ به شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
- محمد سعیدی ابواسحاقی، معلم و هنرمند لردگانی، با حکم هیات تخلفات چهارمحال و بختیاری، از شغل خود اخراج شد
- تجمع اعتراضی جمعی ازاهالی روستای انبار ضرونی نسبت به عدم بازسازی پل مقابل فرمانداری کوهدشت
- راهپیمایی وتجمع اهالی مهربان دراعتراض به عدم تبدیل این بخش به شهرستان برای سومین روز متوالی
*******
*ادامه جمعه های اعتراضی اهالی سیستان و بلوچستان با راهپیمایی و سردادن شعارهای اعتراضی در زاهدان
شعارها:
«مرگ بر جمهوری اعدامی»
«حکومت بچه کش نمیخوایم نمیخوایم»
«خامنه ای حیا کن، مملکت رو رها کن»
«این آخرین پیامه، اعدام کنی قیامه»
« زندانی سیاسی آزاد باید گردد»
«آزادی عدالت حق مسلم ماست»
«توپ تانک فشفشه، آخوند باید گم بشه»
«بسیجی سپاهی داعش ما شمایید»
«قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان»
*چهارمین تجمع کارگران رسمی در هفت تپه
کارگران رسمی نسبت به اجرای نادرست همسان سازی دست از کار کشیدند و دست به تجمع زدند.
کارگران در مقابل دفتر مدیریت شرکت و بعضا در داخل دفتر مدیریت امور اداری تجمع و اعتراض خود را پیش بردند.
اعترض کارگران نسبت به چگونگی اجرای همسان سازی و محاسبات مزدی و همچنین اعتراض نسبت به سالم زاده، مدیر امور اداری میباشد.
مدیران طرح توسعه در اقدامی خلاف قانون، محاسبات مزدی پرسنل را طوری محاسبه کردند که حتی مزد تعیین شده شورایعالی کار، مبنا قرار گرفته نشده و مبلغ تعیین شده بسیار نازل تر از دستمزد تعیین شده توسط شورای ضد کارگری عالی کار می باشد. در این محاسبه چند مزایا و ایتم مزدی، از مزد مبنا حذف شده است.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه ضمن حمایت از خواست و مطالبات کارگران، خواهان به رسمیت شناخت تمام حق و حقوق کارگران بوده و کارفرمای شرکت ملزم به رعایت خواست کارگران می باشد.
اتحاد رمز پیروزی است.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
جمعه ۲۲/اردیبهشت /۱۴۰۲
*جان عاتکه رجبی در خطر است؛ بی‌خبری مطلق از وضعیت سلامتی عاتکه رجبی، در چهارمین روز اعتصاب غذای خشک
از عاتکه رجبی، که روز پنج‌شنبه، طی تماسی با خانواده‌اش اعلام کرده در سلول انفرادی است و از زمان بازداشت در اعتراض به بازداشت غیرقانونی خود دست به اعتصاب غذای خشک زده است، هیچ خبری در دست نیست و با توجه به اعتصاب غذای خشک عاتکه، این بی‌خبری موجبات نگرانی شدید خانواده و جامعه‌ی معلمان گردیده است.
عاتکه رجبی از فعالان مدنی و معلم، روز ۱۹ اردیبهشت و همزمان با فراخوان سراسری شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، دستگیر شد. او به منظور شرکت در تجمع فراخوان فرهنگیان، از خانه خارج شده و بر اساس گزارشات رسیده در مقابل اداره آموزش و پرورش استان خراسان رضوی، بازداشت شد.
عاتکه رجبی در مهرماه ۱۴۰۱ و همزمان با اعتراضات گسترده پس از مرگ ژینا امینی اولین معلمی بود که پیوستن خود را به اعتراض و اعتصابات سراسری را در ویدیویی اعلام و از حضور در کلاس امتناع کرده بود. عاتکه رجبی مدتی بعد از آموزش و پرورش اخراج شد.
*گزارش تجمع صنفی فرهنگیان کشور، در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
پیرو فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، مبنی بر تجمع ۱۹ اردیبهشت، فرهنگیان۳۲ شهر در سراسر کشور، به خیابان آمدند تا بار دیگر خواسته‌های به‌حق خود را فریاد بزنند.
سال‌های مدیدی است که آموزش و پرورش در اولویت هیچ‌کدام از دولت‌ها قرار ندارد، طی این سال‌ها سهم آموزش و پرورش از درآمد ناخالص ملی، به پایین‌ترین سهم خود، در دوران پس از انقلاب رسیده است و از این بودجه ناچیز ۹۷.۷ دهم درصد صرف حقوق پرسنل و ۲.۳ دهم درصد آن صرف کیفیت بخشی می‌شود. این مطلب بدان معناست که اصل سی‌ام قانون اساسی که آموزش برابر و رایگان را برای دانش آموزان در نظر گرفته، عملا تعطیل شده‌است.
افزایش حقوق فرهنگیان شاغل و بازنشسته نیز، متناسب با نرخ تورم افزایش نداشته و عدم توازن در افزایش حقوق و دستمزد، با هزینه‌های زندگی، سفره فرهنگیان را هر روز کوچکتر کرده و آن‌ها را مجبور کرده که به مشاغل دوم و سوم روی آورند.
در این میان کانون‌ها و انجمن‌های صنفی فرهنگیان که در قالب شورای هماهنگی پیگیر معضلات آموزشی کشورند، طی بیست سال گذشته، به شکل‌های گوناگون (اخراج، تبعید، زندان، کسر حقوق، بازنشستگی پیش از موعد و…) مورد آزار قرار گرفته‌اند. با این حال، شورای هماهنگی هیچ‌گاه از مواضع به‌حق خود (حقوق معلمان و دانش‌آموزان) عقب نشینی نکرده و همچنان بر خواسته‌های به‌حق این دو قشر اصرار می‌ورزد.
در پایان لیست شهرهایی که در روز سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۴۰۲ به فراخوان شورای هماهنگی پاسخ مثبت داده‌اند ذکر می‌گردد، امید که گوش شنوایی برای شنیدن خواسته‌های به‌حق فرهنگیان پیدا شود:
۱-هرسین
۲-اراک
۳-اهواز
۴شوش
۵-تربت حیدریه
۶-همدان
۷-اسلام‌آباد غرب
۸-سنندج
۹- قزوین
۱۰- تاکستان
۱۱- کرمانشاه
۱۲- جلفا
۱۳- بجنورد
۱۴- رشت
۱۵- آبدانان
۱۶-سقز
۱۷- بابل
۱۸- اردبیل
۱۹- اصفهان
۲۰ - مریوان،
۲۱-ساری
۲۲- یاسوج
۲۳- مشهد
۲۴- بهمئی
۲۵-الیگودرز
۲۶-شیروان
۲۷-بوشهر
۲۸-کازرون
۲۹-تهران
۳۰- نورآباد ممسنی
۳۱- شیراز
۳۲- دیواندره
۳۳- ایذه
*اعطای جایزه‌ی صلح ویژه حقوق بشر ٢٠٢٣ به شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
بنیاد ۱۸ می، در نشست مطبوعاتی خود، شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران را برنده‌ی «جایزه‌ی صلح ویژه‌‌ی حقوق بشر۲۰۲۳» اعلام نمود. مراسم رسمی «گوانگجوی حقوق بشر ۲۰۲۳» در تاریخ ۱۸ می، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، در کره‌‌ی جنوبی برگزار خواهد شد.
در بیانیه‌ی بنیاد ۱۸ می آمده است:
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، در دو دهه‌ی گذشته٫ به طور مشخص در طول یک سال پیش، در ایجاد همبستگی بین‌المللی برای محکوم کردن سیاست‌های ضد حقوق بشری دولت ایران در سرکوب معلمان و فعالان اتحادیه‌های کارگری تلاش‌های بسیاری کرده و این شورا متعهد به رساندن صدای معلمان ایران در سطح بین‌المللی بوده است.
فعالیت‌های جنبش معلمان در راستای ایجاد همبستگی جهانی در دفاع از آزادی بیان، آزادی، حق تشکل یابی، دسترسی عمومی به آموزش رایگان و باکیفیت و مقابله با خصوصی‌سازی آموز، سرکوب و بازداشت دانش‌آموزان، دانشجویان و معلمان فعالین اتحادیه‌های کارگری در ایران مبارزه می‌کنند و نیز در پتیشنی که به امضاهای فراوانی رسید از سازمان بین‌المللی کار (ILO) درخواست کرده است تا نمایندگان دولت ایران را از هیئت‌مدیره این سازمان برکنار کنند.
بیش از ۲۰۰ معلم از روز کارگر در فاصله یک ماهه از اول ماه می ۲۰۲۲ بازداشت‌ شدند و هنوز از آنان همچنان مورد بازجویی قرار می‌گیرند و در بازداشت به سر می‌برند؛ نیز برخی از آن‌ها با وثیقه‌های سنگین آزاد تا زمان برگزاری دادگاه آزاد شده‌اند. در جریان جنبش انقلابی جاری در ایران که در اعتراض به قتل #ژینا_امینی آغاز شد تعدادی زیادی کودک و دانش‌آموز و نیز دو معلم به قتل رسیدند و نیز تعدادی زیادی معلم و دانش‌آموز بازداشت شدند. شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران تجمعات و اعتصاباتی را در اعتراض به کشته شدن کودکان و خشونت و سرکوب‌هاب ایجاد شده برگزار نمود.
با وجود مسمومیت حدود ۲۰۰۰ دانش‌آموز دختر با گاز سمی از آذر ماه ۱۴۰۱ در مدارس، همچنان دولت ایران اعلام کرده است که این حادثه یک موضوع فوری تلقی نمی‌شود. در پاسخ به بی‌توجهی مقامات مربوطه، شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، تجمعی سراسری را علیه این مسمومیت‌ها در مدارس دخترانه در ۱۶ اسفند ترتیب داد که توسط نیروهای امنیتی با خشونت سرکوب شد و منجر به دستگیری بسیاری از معلمان شرکت‌کننده در تظاهرات شد.
علیرغم فشار بر فعالین صنفی معلمان و تمامی مشکلات متعددی که شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران با آن مواجه است، اما همچنان پرتلاش با تبعیض و نابرابری مبارزه می‌کنند تا حداقلی از حقوق بشر را با بهبود سیستم آموزشی تضمین کنند.
*محمد سعیدی ابواسحاقی، معلم و هنرمند لردگانی، با حکم هیات تخلفات چهارمحال و بختیاری، از شغل خود اخراج شد
این معلم شریف، که فعالیتش در چهارچوب هنری و معلمی خلاصه می‌شود، با اتهاماتی (طرفداری و فعاليت به‌نفع گروه‌های معاند با فعالیت‌هایی از قبیل… سرکشی به خانواده‌های کشته‌شدگان جریان کشته‌سازی و یا اغتشاشگر و حضور در محل دفن برخی از کشته‌شدگان مذکور و اسطوره‌سازی از آن ها همسو با مطامع گروه‌های معاند و استفاده ابزاری از هنر و احساسات و نشر یا بازنشر آن‌ها در فضای مجازی…)در هیات تخلفات اداری، به اخراج محکوم شده‌است، در حالی که رسیدگی به این‌اتهامات در صلاحیت هیات تخلفات نبوده، چرا که هیچ‌یک از این اتهامات انتسابی، در هیچ دادگاهی به اثبات نرسیده‌است.
هیات تخلفات اداری چهارمحال و بختیاری، در اقدامی غیر قانونی و با استناد به اتهامات واهی این معلم را اخراج کرده‌ و اعضای این هیات باید در قبال ‌تصمیمات غیرقانونی خود، در نهادهای ذی‌ربط پاسخگو باشند.
یک سال از بازداشت رضا شهابی و حبس ظالمانه عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد گذشت
#رضا_شهابی_آزاد_باید_گردد
رضا شهابی، کارگر زندانی و‌ عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد، دقیقا یک سال است که توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده و بدون حتی یک روز مرخصی استعلاجی در حبس نگه داشته شده است. رضا شهابی در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ با هجوم ماموران امنیتی در منزلش دستگیر شد‌. وی بیش از سه ماه برای تحمیل سناریوهای ساختگی و پرونده سازی کذایی در بازداشتگاههای ۲۰۹ و ۲۴۱ در انفرادی و تحت بازجویی نگهداری شد. رضا شهابی در اعتراض به پرونده سازی کاذب و رفتارهای توهین آمیز در بازجویی های طولانی به مدت ۴۲ روز دست به اعتصاب غذا زد.
دادگاه تجدید نظر حکم ۶ سال حبس تعزیری (۵ سال اجرایی)، دو سال تبعید و محرومیت از فعالیت سندیکایی و‌ اجتماعی را عینا تایید کرده است.
از زمان بازگشایی سندیکای کارگران شرکت واحد در سال ۱۳۸۴ تا کنون رضا شهابی بارها بازداشت، مورد ضرب و شتم، تهدید و سالها در حبس بوده است. در طی این سالها نه فقط به سلامتی شهابی ضربات جدی و‌ جبران‌ ناپذیری وارد شده بلکه خانواده او نیز بشدت تحت فشار بوده اند و لحظه ای امنیت و آرامش نداشته اند.
اذیت و آزار رضا شهابی و‌ خانواده اش باید پایان یابد. رضا شهابی باید فوری به بیمارستانی جهت معالجات اساسی انتقال یابد و‌ بدون قید و شرط آزاد گردد.
سندیکای کارگران شرکت واحد خواهان لغو پرونده سازی و اتهامات بی پایه و اساس علیه اعضای زندانی خود رضا شهابی، حسن سعیدی، داود رضوی، و سایر فعالین کارگری و معلمی میباشد.
#رضا_شهابی_آزاد_باید_گردد
کارگر زندانی آزاد باید گردد
چاره زحمتکشان وحدت و‌ تشکیلات
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
*تجمع اعتراضی جمعی ازاهالی روستای انبار ضرونی نسبت به عدم بازسازی پل مقابل فرمانداری کوهدشت
به گزارش 22 اردیبهشت کانال اتحائیه آزاد کارگران ایران،آنها با داشتن دست نوشته هایی در دست به این که کار ساده ای مثل بازسازی پل روستایشان بعداز مدت ها که از تخریب آن می گذرد انجام نمی گیرد اعتراض داشتند.

*راهپیمایی وتجمع اهالی مهربان دراعتراض به عدم تبدیل این بخش به شهرستان برای سومین روز متوالی
روز جمعه 22 اردیبهشت برای سومین روز متوالی، اهالی مهربان دراستان آذربایجان شرقی برای اعتراض به عدم تبدیل این بخش به شهرستان به راهپیمایی وتجمعشان ادامه دادند.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید