اخباروگزارش های کارگری 3-4-6 بهمن ماه 1402

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 نه به اعدام.  اذان مرگ، به صدا در آمد - سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان کشوری نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه)با تجمع در استان های تهران(شهرتهران، مقابل صندوق بازنشستگی کشوری )، یزد(شهریزد مقابل مقابل سازمان برنامه و بودجه  ) و خوزستان و کرمانشاه تجمع مشترک بازنشستگان کشوری و تأمین اجتماعی مقابل استانداری در شهرهای اهواز و کرمانشاه

- چهارمین سه شنبه اعتراضی جمعی از اهالی اراک نسبت به مازوت سوزی نیروگاه شازند
- تجمع همبستگی کارگران ارکان ثالث شرکت ملی حفاری با تجمعات هفتگی اعتراضی کارگران نفت مقابل ساختمان مرکزی شرکت
- از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران چه خبر؟
- اعتراض اهالی منطقه مرزی قطور نسبت به جلوگیری از تجارت چمدانی با تجمع درگمرک رازی خوی و پهن کردن سفره خالی
- اعتصاب وتجمع رانندگان تاکسی های برون شهری زابل نسبت به مشکلات معیشتی وشغلی
- روز شمار اعتصاب غذای  غلامرضا غلامی کندازی و ایرج رهنما 
یازدهمین روز از اعتصاب غذای دو فعال صنفی معلمان فارس
- بیانیه سندیکاهای کارگری سوئد-ایران
در جهت نجات معلمین مبارز در بند ایرج رهنما و غلامرضا غلامی کنداری
- بیانیه کانون صنفی معلمان ایران(تهران) به مناسبت روز جهانی آموزش 
- آزادی موقت محمد شباهتی
- جان باختن 29 کارگر در استان اردبیل براثرحوادث کاری طی 9 ماهه امسال - افزایش 34 درصدی نسبت به کل سال گذشته
- جان باختن یک کارگر جوان در ارومیه‌ بر اثر سقوط از ارتفاع
- بازهم تصادف سرویس رفت و آمد کارگران اینبار مصدومیت تعدادی از کارگران شهرک صنعتی کاوه ساوه
*******
*نه به اعدام
اذان مرگ، به صدا در آمد 
محمد قبادلو جوان ۲۲ ساله بیماری بود که در اعتراضات ۱۴۰۱ دستگیر و در یک پرونده ناتمام به اعدام محکوم شد.
 حکم اعدام او امروز سوم بهمن در میان بهت مردم اجرا گردید.
 امروز هم‌زمان حکم  اعدام فرهاد سلیمی زندانی عقیدتی هم اجرا شد 
به همه مادران دادخواه و داغدار تسلیت
 
برگرفته از کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران
*سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان کشوری نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه)با تجمع در استان های
تهران(شهرتهران، مقابل صندوق بازنشستگی کشوری )،
یزد(شهریزد مقابل مقابل سازمان برنامه و بودجه  )
و
خوزستان و کرمانشاه تجمع مشترک بازنشستگان کشوری و تأمین اجتماعی مقابل استانداری در شهرهای اهواز و کرمانشاه
شعارها:
« فقط کف خیابان به دست میاد حق مان»
«نه تسلیم سازش گرفتن حقمون»
«تاکی شرمندگی یا مرگ یا زندگی»
«اتحاد اتحاد علیه فقر وفساد»
« از بس دروغ شنیدیم ما دیگه رأی نمیدیم»
«عزا عزاست امروز روز عزاست امروز حقوق بازنشسته زیر عباست امروز»
«شورای عالی خیانت نکن اینبار»
«دشمن ما همینجاست دروغ میگند آمریکاست»
«دوت خیانت می کند مجلس حمایت می کند»
«قانون کی شکسته دولت ورشکسته»
«رئیسی دروغگو حاصل وعده هات کو»
«ننگ ما ننگ ما صدا وسمای ما»
«از خوزستان تا تهران ننگ برمدیران»
«حسین حسین شعارشون دروغ و دزدی کارشون
«گرانی تورم بلای جان مردم»
«حقوق بازنشسته فقط برا یه هفته»
«نه مجلس نه دولت نیستند بفکر ملت»
«درمان رایگان حق مسلم ماست»
تصاویر:
اهواز:
 
 
تهران:
 
کرمانشاه:
 
 
گزارش میدانی از سومین تجمع مشترک بازنشستگان استان کرمانشاه
امروز سه شنبه ۳ بهمن ۴۰۲ ساعت ۱۰ صبح سومین تجمع مشترک بازنشستگان کرمانشاه طبق فراخوان قبلی برگزارشد حضور پرشور و باشکوه  بازنشستگان از ابتدای شکل گیری تجمع بطور محسوسی مشاهده  ماموران لباس شخصی بین جمعیت وول میخوردن، اما تجمع کنندگان با صلابتی مثال زدنی و شعارهای کوبنده از جمله:
اتحاد، اتحاد ،علیه فقر وفساد
فقط کف خیابان بدست میاد حقمان،
از بس دروغ شنیدیم ما دیگه رأی نمیدیم فضا را کاملا در اختیار داشتند.
چندین سخنران از طرف بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی سخنانی  علیه فقر ، فساد، سرکوب و همچنین حقوق های چند برابر زیر خط فقر و  درمان پر هزینه و نابسامان  و بیکاری فرزندان ایراد نمودند.
یکی از سخنرانان درخواستش از سایر بازنشستگان خانه نشین در پی طرح" فقر خیابان" این بود که شما که از فقر مینالید در خانه ننشینید و برای اینکه فریادهایمان ماحصلی داشته باشد در تجمعات پیش رو بیایید که تنها قدرت ما همین اجتماعات ماست.
در بخشی دیگر از سخنان خطاب به نمایندگان در شورای عالی کار هشدار داده شد که اگر همچون سال گذشته پای مصوبه ی نا متناسب با سبد واقعی معیشت و ضد کارگری را امضا نمایید خیانت محسوب می‌شود و بهیچوجه  نمایندگان ما نیستید؛ چون امسال در پی رد شکایت کارگران در دیوان عدالت اداری، دیوان گفته بود اگر نمایندگان کارگران در شورای عالی کار پای مصوبه را امضا نمی‌زدند شکایت شما کارگران علیه دستمزد سال ۴۰۲  قابل پیگیری بود.
ضمنا  اشعار طنزگونه ای در مورد معضلات استان و شرایط زندگی بازنشستگان از طرف شعرای بازنشسته ی علوم پزشکی و کشوری قرائت شد.
در ادامه از جمله شعارها یی که سر داده شد "آقازاده آمریکا،  فقرش شده مال ما" بود و همچنین سخنان و فریادهایی در حمایت تمام قد از معلمان ، کارگران و دانشجویان زندانی در مقابل استانداری طنین انداز شد.
در این بین تابلوی سر در استانداری بخاطر عدم انعکاس در تصاویر و کلیپ های ما، به یکباره خاموش شد.!!!
سخنران دیگری بیان کرد که توقع داشتیم استاندار یا معاونش به میان ما می آمدند که مطالبات را بشنوند و به گوش تهران برسانند حالا که نیامدند استاندار ما نیستند!
در خاتمه قطعنامه پایانی توسط یکی از زنان مطالبه گر قرائت و هر بند آن با تشویق تجمع کنندگان همراه بود و بارها مصرانه فریاد سر داده شد : 
تا حق خود نگیریم /
 از پای نمی نشینیم‌ /
برگرفته از کانال انجمن صنفی فرهنگیان شاغل و بازنشسته کرمانشاه
قطعنامه پایانی تجمع  بازنشستگان استان کرمانشاه ، 3 بهمن ماه 1402 
متاسفانه اجرای سیاستهای اقتصادی دولت؛ معیشت را آنچنان برای آحاد مردم خصوصا دستمزدبگیران ، سخت تر کرده که باید عنوانی فراتر از خط فقر بر آن نهاد .
مزید بر سیاستهای اقتصادی، سیاستهای مالیاتی دولت است که بجای گرفتن مالیات ازنهادها و موسساتی که  دارای سرمایه های عظیم وثروت های کلان هستند و از پرداخت مالیات معافند ، می خواهد کسری بودجه خود را با افزایش بی رویه و غیر معقول مالیاتها و بردن دست در جیب مردم زحمتکش جبران نماید .
ماحصل تمام این سیاستها ، بیکاری گسترده  ، تورم سرسام آور ، پولی شدن آموزش و پرورش ، نابسامانی درمان ، بی مسکنی و اجاره های سنگین است که  نفس مردم را به شماره انداخته و خیل عظیم کودکان کار ،  پدیده زشت زباله گردی ، عدم امکان ازدواج و تشکیل خانواده برای جوانان ، آمار بالای طلاق و از هم گسیختگی بنیان های خانواده ، رواج  خشونت ، عصبیت و پایین آمدن آستانه تحمل جامعه  و در یک کلام عدم توجه به منزلت و  کرامت انسانها ، از نمودهای عینی آن است . 
لذا ما بازنشستگان صندوق های مختلف کشور  مطالبات عاجل و فوری که در شرایط فعلی قابل تحقق است راخواستار یم:
۱- تامین  معیشت و درمان جامعه حقوق بگیر و بازنشستگان که به مدت ۳۰ سال بیمه پردازی کرده اند ، مطابق با استانداردهای یک زندگی در خور انسان  و نیز  تامین ملزومات زندگی شرافتمندانه برای اقشار نیازمند و اسیب پذیر و فاقد شغل از محل درامدهای عمومی .
۲- سپردن اداره امور صندوق های بازنشستگی بدست خود بازنشستگان به عنوان صاحبان اصلی سرمایه های این صندوق ها و کوتاه نمودن دست دولت و سایر مراکز قدرت از صندوق های بازنشستگی . 
۳-تامین آموزش رایگان مطابق (بااصل۳۰ قانون اساسی) و درمان رایگان (مطابق باماده۸۵ ق م خ ک)   مطابق با استانداردهای روز دنیا برای کلیه آحاد مردم و خارج نمودن این دو مقوله از زیر سیطره روابط پولی و بازار 
۴- با توجه به اینکه کودکان سرمایه های انسانی آینده کشورند ، عدم دخالت و کوتاه نمودن دست نهادها و افراد غیر متخصص از آموزش و پرورش و سپردن اداره امور و سیاست گذاری های آموزشی بدست نیروهای متخصص و معلمان زحمتکش.
۵- ما بازنشستگان، زمزمه افزایش تحقیر آمیز 20 در صدی حقوق ها از سوی دولت را در شرایط تورم های بالای ۱۰۰ و ۲۰۰ درصدی در بسیاری از اقلام کالاهای اساسی که ماحصل سیاستهای اقتصادی همین دولت است را ، توهین به کرامت انسانی خود دانسته و خواستار تعیین حقوق ها مطابق هزینه های واقعی سبد معیشت و مطابق با نرخ واقعی  تورم که در قانون اساسی و  مواد ۱۲۵ ( ق م خ ک ) و ماده ۹۶ تامین اجتماعی و ۸۹ صندوق مخابرات و نیز مواد قانونی مربوط به سایر صندوق ها به صراحت آمده است میباشیم  و تاکید مینماییم  تا حق خود نگیریم ، از پای نمی نشینیم!
بازنشستگان مطالبه گر استان کرمانشاه
*چهارمین سه شنبه اعتراضی جمعی از اهالی اراک نسبت به مازوت سوزی نیروگاه شازند
روز سه شنبه 3 بهمن برای چهارمین هفته متوالی، جمعی از اهالی اراک برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به مازوت سوزی نیروگاه شازند دست به  راهپیمایی در خیابان امیرکبیر و تجمع  در میدان شهدا این شهرستان در استان مرکزی زدند.
*تجمع همبستگی کارگران ارکان ثالث شرکت ملی حفاری با تجمعات هفتگی اعتراضی کارگران نفت مقابل ساختمان مرکزی شرکت
در اتحاد و همبستگی با تجمعات هفتگی اعتراضی کارگران نفت، صبح امروز جمع زیادی از کارگران ارکان ثالث شرکت ملی حفاری در مقابل ساختمان مرکزی شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند.
این کارگران در شعارهای خود بر حذف کامل شرکتهای پیمانکاری تامین نیروی انسانی تاکید نمودند.
مهمترین خواسته های دیگر این کارگران، بازنگری، اصلاح و اجرای دقیق طرح طبقه بندی مشاغل، بهره مندی از نفت کارت و بن کارت، رسیدگی به شرایط ناایمن محیط های کاری و شرایط رفاهی ضمن کار و... می‌باشد.
همچنین کارگران ملی حفاری با برگزاری تجمعاتی در دکل‌های ۲۵، ۳۷، ۳۸، ۴۵ و کارکنان خدماتی دکل ۸۱ با سایر همکاران خود اعلام همبستگی نمودند.
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت(ارکان ثالث) ضمن اعلام حمایت و پشتیبانی از اعتراضات به حق کارگران نفت، سایر بخشهای کارگری را به اتحاد و همبستگی و مشارکت در اعتراضات هفتگی نفت فرامیخواند.
سه شنبه ۳ بهمن ۱۴۰۲
*از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران چه خبر؟
1- صدای مستقل کارگران گروه ملی فولاد:
آغاز دور دیگری از اعتصاب در گروه ملی صنعتی فولاد اهواز
به دنبال عدم تحقق وعده های مدیریت شرکت در اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، امروز سه شنبه سوم بهمن ماه، با شروع اعتصاب کلیه خطوط تولیدی در گروه ملی فولاد متوقف شد.
این اعتصاب تا روز شنبه ادامه خواهد داشت و هیچگونه فعالیتی اعم از تولید، تخلیه مواد اولیه و نیز بارگیری محصول صورت نخواهد گرفت.
در صورت عدم اقدام موثر مدیریت در اجرای طرح، روزشنبه در مورد چگونگی و شکل ادامه اعتصاب تصمیم گیری جمعی خواهد شد.
روز شنبه مدیریت شرکت تقاضای دو روز مهلت کرده بود که با پایان این مهلت در روز دوشنبه، مجددا مدیریت شرکت یک روز دیگر نیز فرصت خواست که در نتیجه و با توجه به عدم جدیت کارفرما و مدیرعامل در اجرایی شدن طرح مذکور و وقت کشی های مستمر، تصمیم به اعتصاب گرفته شد.
2- کارگران گروه ملی فولاد:
نتیجه اعتماد به مسئولین بانکی که برای جلوگیری از دزدیده شدن خودکار ارزان قیمت آن را با نخ می‌بندند را دیدیم و لمس کردیم. بارها هشدار داده بودیم که نباید قبل از لمس نتیجه مورد انتظار فریب وعده های دروغ را خورد. امیدواریم که امروز همه همکاران به اقناع کامل رسیده باشند که وعده های موعود از سوی مسئولین ، سرابی بیش نبوده و برای یافتن آب باید با دست و پنجه قلب زمین را شکافت و لازمه این امر اراده ای آهنین است. اراده ای که باید در وجود تک تک پرسنل این شرکت بدرخشد و با اتکا بر این اراده جمعی به سوی  هدف تعیین شده گام برداشت.ولی متاسفانه تزلزل در همین اراده باعث شد تا مسئولین بانک ناملی وقت بیشتری برای شانه خالی کردن از مسئولیت وانهاده به آنها پیدا کنند.
آقایان نماینده زمانی که بعنوان نماینده کارگران انتخاب شدید انتظار می‌رفت که بعنوان نماینده برای دفاع از حقوق همکاران خود از تمام وجود مایه بگذارید. قرار بود با آگاهی از خطراتی از قبیل تهدید و تطمیع از سوی مسئولین ، حافظ حق و حقوق همکاران خود باشید، ولی ظاهراً رسالت اصلی خود را فراموش کرده و به نقش  پیک و نامه رسان بین پرسنل و مسئولین اکتفا کرده اید. ما نیازمند سربازی فدایی در مسیر دفاع از حقوق کارگران گروه ملی بودیم. پس از این همه کش و قوس های پیاپی و جلسات متعدد در ارگان های مختلف با آخرین پیشنهاد مبنی بر جلسه در استانداری که توهینی عریان و علنی به شعور کارگر بود احساس خشم و شرم نکردید که اینگونه به شما توهین میشود؟ اصلا این مسئله چه ربطی به استانداری دارد و چند بار دیگر باید در استانداری مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد؟ وقتی آقایان مسولان بانک ملی و استانداری به  پیشنهادات منطقی کارگران جهت بهبود معیشت و آسايش و رفاه ما توجهی ندارند و زیر میز مذاکرات می زنند و می خواهند که فقط حرف خودشان بر کرسی بنشانند مذاکره دیگر فایده ای ندارد و نتیجه آن فقط بازی دادن نماینده کارگران خواهد بود . همیشه رمز موفقیت ما اتحاد و همبستگی بوده و هر کس با هر عنوان شغلی به فکر معیشت خود و خانواده اش باشد همگام و هم یار همکاران خود خواهد بود و با همفکری و هم اندیشی تصمیمی درستی خواهیم گرفت.
*اعتراض اهالی منطقه مرزی قطور نسبت به جلوگیری از تجارت چمدانی با تجمع درگمرک رازی خوی و پهن کردن سفره خالی
روزسه شنبه 3 بهمن،جمعی از اهالی منطقه مرزی قطور دراستان آذربایجان غربی با تجمع  با تجمع در گمرک رازی شهرستان خوی و پهن کردن سفره خالی اعتراضشان را نسبت به جلوگیری از تجارت چمدانی بنمایش گذاشتند.
 
تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفتند:از حدود دو ماه پیش، ماموران گمرک از تجارت چمدانی مرزنشینان جلوگیری کرده و با این کار چرخ اقتصادی مردم منطقه فلج شده است. 
*اعتصاب وتجمع رانندگان تاکسی های برون شهری زابل نسبت به مشکلات معیشتی وشغلی
روز سه شنبه 3 بهمن، رانندگان تاکسی های برون شهری زابل برای اعتراض به مشکلات معیشتی وشغلی دست به اعتصاب وتجمع زدند.
به گزارش یک منبع خبری محلی؛رانندگان تاکسی های برون شهری زابل در اعتراض به قیمت ها، صورت وضعیت، مالیات، عوارض، حق بیمه و حق انجمن با پارک کردن خودروهای خود اعتصاب کردند.
این رانندگان می گویند وضعیت معیشت آنها و نبود ساز و کار مناسب برایشان، شرایط زندگی را برایشان سخت کرده و مسئولان نسبت به این موضوعات بی تفاوت هستند.
*روز شمار اعتصاب غذای  غلامرضا غلامی کندازی و ایرج رهنما 
یازدهمین روز از اعتصاب غذای دو فعال صنفی معلمان فارس
 
ای زمستان! ای بهار 
بشنوید از این دل تا جاودان امیدوار :
گریه امروز ما هم، 
ارغوان خنده می آرد به بار! 
جان غلامرضا غلامی کندازی و ایرج رهنما در خطر است. 
صدایشان باشیم 
ایرج رهنما نیز مانند غلامرضا غلامی کندازی همچنان در اعتصاب غذا به سر می برد.
ٱیا صدایی رساتر از این فریاد هم وجود دارد.
غلامرضا غلامی کندازی
محمدعلی زحمتکش 
ایرج رهنما
افشین رزمجویی
فراموش نخواهید شد
لحظه به لحظه با شما هستیم
انجمن صنفی معلمان فارس
*بیانیه سندیکاهای کارگری سوئد-ایران
در جهت نجات معلمین مبارز در بند ایرج رهنما و غلامرضا غلامی کنداری
شورای هماهنگی تشکلات صنفی معلمان ایران  در اطلاعیه ای که به تاریخ ۱۹ ژانویه۲۰۲۳ انتشارداده است از تمام نهادی بین الملی خواستار آزادی و حمایت بین اللملی  در محکوم کردن، دستگیری غیرقانونی و محکومیت های غیر تصور نهادهای قضایی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران شده است.
سندیکاهای کارگری سوئد-ایران ضمن محکوم کردن و صدور این احکام‌ غیر قانونی و ظالمانه این نهادهای قضایی و امنیتی خواستار آزادی بلافاصله و بدون قید و شرط این دو معلم مبارز میباشید.
ایرج رهنما و غلامرضاغلامی کنداری در روند مبارزات حق طلبانه و برای رسیدن به خواستهای بحق خود تمام راه های قانونی و مورد تصویب  و تائید خود نظام جمهوری اسلامی را طی کرده بودند به ۵ سال و ۱۱ سال زندان  ظالمانه  و غیر انسانی محکوم شده اند. طبق اخبار رسیده حکم زندان این دو معلم در دیوان عالی کشور نقض شده و نامه آن نهاد نیز مدتی است که به دادگستری شیراز ابلاغ شده . بعبارت دیگر اجرای آن به معنای آزادی این دو معلم تا تعیین تکلیف در شعبه هم عرض میباشد.
در اعتراض به این همه ناعدالتی  و سنگ اندازی های شبه قانونی نهایتا این دو معلم مبارز نسبت به تصمیم این نهاد های قضایی و امنیتی از ۹ روز پیش دست به اعتصاب غذای خشک زده اند و اکنون در شرایط بسیار خطرناک جسمی قرار دارند.
رژیم جمهوری اسلامی در طول این سال‌ها بویژه در رابطه با مبارزات حق طلبانه معلمان و کارگران از تمام شیوه های ممکن از قبیل: دادگاهای غیر علنی، زندان، تبعید، ممنوع خروج از کشور ،اخراج، قطع رتبه وحتی شلاق ... که بازدارنده باشد مورد استفاده قرارداده اند.
آنچه که مسلم است که این رژیم سرکوبگر هیچ گونه اعتراضات مدنی را به رسمیت نمی شناسد و بدین جهت در سرکوب و تداوم نقض سیستماتیک  حقوق اساسی مردم ایران بویژه حقوق آن کسانیکه برای آزادی تشکل ها، حق تشکل یابی و آزادی بیان مبارزه می‌کنند بطور وحشيانه  و بدون رعایت هیچ گونه قوانینی که خود آنها را تصویب کرده اند عمل نمی‌کنند. 
پلاتفرم سندیکاهای کارگری سوئد-ایران خواستار آزادی تمام اعضای سندیکاهی کارگری- معلمان،  فعالین مدنی سیاسی و زنان بویژه این دو معلم هستیم که بخاطر مبارزه جهت استحقاق  حقوق صنفی خود زندانی شده اند میباشیم . این آموزگاران و کارگران راستین با استقامت  مقتدر و مسئول بر سر خواست های انسانی و صنفی و قانونی خویش ایستاده‌اند  و تا با برآورد شدن تام وتمام آن خیابان و جبهه  مبارزات  را رها نخواند کرد.
پلاتفرم سندیکاهای کارگری سوئد-ایران 
عبارتند از: سندیکای حمل و نقل، سندیکای فلز، سندیکای کارگران شهرداری ها، تشکیلات سراسری معلمان سوئد،  سازمان مرکزی ۱۴ اتحادیهای کارگری سوئد ال او
ژانویهٔ ۲۰۲۳ 
برگرفته از کانال انجمن صنفی معلمان فارس
*بیانیه کانون صنفی معلمان ایران(تهران) به مناسبت روز جهانی آموزش 
مجمع عمومی سازمان ملل در سوم دسامبر ۲۰۱۸ ، روز ۲۴ ژانویه / چهارم بهمن را بعنوان روز جهانی آموزش اعلام کرد. از آن زمان یونسکو در همراهی با چندین نهاد آموزشی در سطح جهان از جمله  یونیسف و آموزش بین الملل (EI) این روز را گرامی داشته، مراسمی برگزار کرده و آموزش، بعنوان مهمترین عاملِ تغییر انسان و به دنبال آن همه حوزه‌های مربوط آن را گرامی می‌دارند. در همین راستا هر سال شعاری نیز تعیین می‌شود تا دولت‌ها، دیگر نهادهای ملی و بین المللی، خانواده‌ها، شهروندان، معلمان، دانش آموزان و ... را در این روز به توجه بیشتر به آموزش و تاثیر آن فرابخواند.
شعار امسال روز جهانی آموزش «آموزش برای صلح" است. بر کسی پوشیده نیست که از سویی صلح در جهان پرآشوب کنونی از ضروری‌ترین نیازهای انسان است و از دیگر سو آموزش و یادگیری، بعنوان اخلاقی‌ترین و اثرگذارترین کنش‌های انسانی، می‌توانند در ایجاد و گسترش صلح پایدار کمک کننده باشند. از این رو در بیانیه‌ای که یونسکو در همین رابطه منتشر کرده تاکید می‌شود که: یک نظام آموزشی قوی و دارای منابع مناسب می‌تواند ابزاری موثر و درازمدت باشد که پیش از درگیری از صلح محافظت کند، در حین درگیری آن را ایجاد کند و پس از درگیری برای حفظ آن موثر باشد. آموزش می‌تواند پایه‌های پیشگیرانه‌ای را ایجاد کند که همه‌ی یادگیرندگان، حقوق اساسی و انسانیِ خویش برای آموزشی با کیفیت، در دسترس و عادلانه را تحقق بخشند و تا اندازه‌ی زیادی بروز درگیری‌ها و جنگ‌ها را مشکل سازند. در این زمینه آموزش رایگان، کیفی و دسترسی بر پایه عدالت، اموری اساسی هستند، بخصوص زمانی که بیش از ۲۵۰ میلیون کودک و نوجوان در سراسر جهان از آموزش دور می‌مانند و اکثر آنهایی نیز که به مدرسه می‌آیند مهارت‌های اولیه را کسب نمی‌کنند. علاوه بر این، تا سال ۲۰۳۰، به ۴۴ میلیون معلم برای دسترسی جهانی به آموزش عمومی در سطح  ابتدایی و متوسطه مورد نیاز است. این چالش‌ها با کمبود منابع کافی برای آموزش، بیشتر می‌شود؛ برای نمونه بیش از ۷۰ درصد کشورها کمتر از ۴ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به آموزش اختصاص می‌دهند.
در ایران نیز عدم دسترسی به بسیاری از نیازهای اولیه و انسانی، از جمله آموزش رایگان و کیفی، جامعه را تحت تاثیر قرار داده‌ و حس تبعیض و ستم‌دیدگی را در میان افراد، جوامع، قومیت‌های نژادی و زبانی دامن زده و جامعه را در آستانه درگیری‌های خطرناک و تنش‌های فردی و اجتماعی آسیب‌زایی قرار داده‌ است.
پس از شکاف‌های اقتصادی و اجتماعی که حاصل ناکارآمدی سیستم و نگاه تبعیض‌گسترِ نظام سیاسی به شهروندان است، مهمترین عامل خطرساز در زمینه صلح، رویکرد ایدئولوژیک حاکمیت بخصوص در نهاد آموزش و در کتاب‌های درسی است. در جامعه‌ای که از گروه‌های دینی، مذهبی، نژادی، قومیتی، زبانی و خرده فرهنگ‌های بسیار غنی تشکیل شده است، تاکید افراطی بر یک گرایش خاص مذهبی و بازتاب گسترده و لجبازانه آموزه‌های آن در کتاب‌های درسی نه تنها باورمندان به آن را گریزان کرده، بلکه جامعه ایرانی با هزاران سال رواداری دینی، مذهبی، قومی، نژادی و ... را در آستانه درگیری‌های خطرناکی قرار داده‌ است. متاسفانه حاکمیت سیاسی نه تنها به خطر افتادن صلح در سطوح منطقه‌ای و ملی را، که برآمده از این نگاه ایدئولوژیک است، جدی نمی‌گیرد بلکه با لجبازی در همین مسیر بر افزایش محتوای ایدئولوژیک تاکید می‌کند، در انتخاب مسئولان نخستین اولویت‌اش تبعیت از دیدگاه متصلب مسلط است و حتی برای برطرف کردن کمبود معلم به جذب گسترده طلبه‌ها و نیروهای جهادی روی آورده‌ است و ...
کانون صنفی معلمان ایران(تهران) هشدار می‌دهد که رویکردها و روش‌های اعمال شده در سطح سیاسی، اجتماعی و از همه زیان‌بارتر آموزشی، پایه‌های صلح در سطح ملی و منطقه‌ای را به خطر انداخته و تاکید می‌کند برای داشتن جامعه و مردمی صلح‌جو نیازمند آموزشی با گرایش‌های پر رنگ انسانی، اخلاقی، عادلانه، در دسترس، رایگان و کیفی هستیم. داشتن چنین آموزشی سخت نیست اما نیاز به تغییرات اساسی نگاه در سطوح گوناگون حاکمیت دارد و خوشبختانه تجربه‌های موفق جهانی برای آن موجود است.
به امید روزی که هیچ کودکی، هیچ مدرسه‌ای و هیچ جامعه‌ای در معرض جنگ و درگیری، خشونت ساختاری و نابرابری نباشد و آموزش در ایران و جهان به کانال انسانی و اخلاقی و صلح جویانه خود بازگردد.
     
کانون صنفی معلمان ایران(تهران)     ۱۴۰۲/۱۱/۳
*آزادی موقت محمد شباهتی
محمد شباهتی فعال صنفی- دانشجویی دانشگاه تهران که در  روز ۱۹ دی ماه ۱۴۰۲ برای اجرای حکم پنج ساله‌ی بازداشت شده بود، با پذیرش درخواست واخواهی وی به قید وثیقه‌ی ۹۰۰میلیون تومانی به طور موقت آزاد شد.
*جان باختن 29 کارگر در استان اردبیل براثرحوادث کاری طی 9 ماهه امسال - افزایش 34 درصدی نسبت به کل سال گذشته
به گزارش روابط عمومی پزشکی قانونی استان اردبیل، کل فوتی‌های ناشی از حوادث کار سال گذشته استان اردبیل 18 نفر مرد و یک نفر زن بودند این درحالی است که در 9 ماهه نخست سال جاری (1402) 29 نفر(همگی مرد)ک بر اثر حوادث ناشی از کار در این استان فوت کردند.
بنا بهمین گزارش،406 نفر شامل 394 نفر مرد و 12 نفر زن به دلیل آسیب‌های ناشی از حوادث کار در  ماهه امسال به مراکز پزشکی قانونی استان اردبیل مراجعه کردند که با توجه به آمار اعلامی در مدت مشابه سال گذشته با 420 نفر شامل 404 نفر مرد و 16 نفر زن کاهش داشته است.
*جان باختن یک کارگر جوان در ارومیه‌ بر اثر سقوط از ارتفاع
روز سه شنبه 3 بهمن،یک کارگر 22 ساله بنام مهران شیران اصالتا حین کاردر شهرک زیباشهر ارومیه بر اثر سقـوط از ساختمان جان خود را از دست داد.
*بازهم تصادف سرویس رفت و آمد کارگران اینبار مصدومیت تعدادی از کارگران شهرک صنعتی کاوه ساوه
صبح روز سه شنبه 3 بهمن، براثرتصادف اتوبوس حامل کارگران یک کارخانه واقع در شهر صنعتی کاوه ساوهبا یک دستگاه تریلی موجب تعدادی از کارگران مصدوم شدند.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 4 بهمن ماه 1402
زنده و جاوید باد خاطره بخون خفتگان 4 بهمن ماه 1382 شهربابک
روز چهارم بهمن ماه 1382 ،نیروهای امنیتی– نظامی دولت هشتم(دولت اصلاحات) و دستگاه رهبری بر روی تجمع اعتراضی کارگران اخراجی مس خاتون آباد وخانواده هایشان آتش گشودند وجمعی ازمعترضین بخون درغلطیدند و4 کارگر (جاویدی،ریاحی،مومنی ومهدوی) ویک نوجوان(پورامینی)جان باختند و بیش از 300 نفر زخمی شدند.
- کانون نویسندگان ایران:
 در برابر سیل هستی‌برانداز احکام اعدام، «یاری مردم بسیار راه‌گشاست».
- ادامه اعتراضات کارگران صنعت نفت نسبت به تعیین سقف حقوق، نحوه‌ی کسر غیرقانونی مالیات و محدودیت 30 ساله‌ی سنوات بازنشستگی علیرغم سنوات خدمت بیشتر و بعضا کسورات بازنشستگی بیش از 40 سال ،عدم اجرای کامل ماده قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت و عدم ادغام صندوق بازنشستگی با سایر صندوق‌های بازنشستگی با برپایی تجمع کارگران شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری
- ادامه اعتراض کارگران قراردادی صنعت نفت نسبت به عدم تبدیل وضعیت و اجرای کامل مصوبه دی ماه 1400شورای اداری و استخدامی صنعت نفت با برپایی تجمع مقابل وزارتخانه با شعارهای «تبدیل وضعیت حق مسلم ماست»،«وعده وعید کافیه سفره ما خالیه»و....
- آخرین خبرها ازاعتراضات کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران:
1- دومین روز از دورجدید اعتراضات کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و وعده های توخالی با اعتصاب و تجمع
2- صدای مستقل کارگران گروه ملی فولاد:در هیات مدیره چه خبر است؟
3- کارگران گروه ملی فولاد:
همانگونه که همه همکاران در جریان هستند علاوه بر مهلت ۲۴ساعته مورد درخواست بانک امروز هم جلسه ای در استانداری برگزار شد
- تجمع اعتراضی کارگران کارخانه کک ‌سازی طبس نسبت به سطح نازل حقوق
- روز شمار اعتصاب غذای  غلامرضا غلامی کندازی و ایرج رهنما 
دوازدهمین روز از اعتصاب غذای دو فعال صنفی معلمان فارس
- وقتی جای متهم و شاکی عوض می شود!
- اطلاعیه انجمن صنفی معلمان فارس درباره اخراج عزیز قاسم زاده از سوی هیأت تجدید نظر تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش
- بیانیه کانون صنفی فرهنگیان الیگودرز در خصوص اخراج آقای عزیز قاسم زاده
- ادامه سریال  تصادف سرویس رفت و آمد کارگران – اینبار مرگ ومصدومیت 31 کارگرکارخانه کفش بهمن سمنان
*******
*کانون نویسندگان ایران:
 در برابر سیل هستی‌برانداز احکام اعدام، «یاری مردم بسیار راه‌گشاست».
اعدام محمد قبادلو و فرهاد سلیمی
 حکم اعدام محمد قبادلو، از معترضان بازداشت‌شده در جنبش آزادی‌خواهانه‌ی شهریور ۱۴۰۱ در نخستین ساعات سه‌شنبه سوم بهمن اجرا شد. وکیل این جوان ۲۳ ساله یک روز پیش از آن اعلام کرده بود که اجرای این حکم «هیچ مجوز قانونی ندارد و بی‌تردید قتل محسوب می‌شود».
همزمان خبر اعدام فرهاد سلیمی، زندانی عقیدتی کرد، پس از گذراندن ۱۵ سال حبس نیز در خبرگزاری‌ها منتشر شد تا عزم حاکمیت بر ادامه‌ی کشتار و رعب‌آفرینی را نمایان کند.
کانون نویسندگان ایران پیش‌تر در بیانیه‌ای با عنوان «حکم اعدام باید لغو شود» تاکید کرده بود که: «باید نقطه‌ی‌ پایانی بر صدور حکم اعدام گذاشت و این دست نخواهد داد مگر به کوشش مردم معترض و مخالف اعدام». و نیز افزود بود: «در این سرزمین هر اعدامی، سیاسی است، حتی هنگامی‌که مجرمان عادی را بر دار می‌کنند... می‌خواهند بر زبان‌ها قفل سکوت بزنند و بر دست‌وپاها بندِ بندگی ببندند؛ این‌گونه سلب حیات از افراد، به سلب حق اعتراض و حق آزادی بیان مردم گره می‌خورد».
این اعدام‌ها بر خشم عمومی افزوده و واکنش آزادی‌خواهان را برانگیخته است. اما سایه‌ی شوم طناب دار کماکان بر سر دیگر زندانیان سنگینی می‌کند و چنانکه در بیانیه‌ی کانون نیز آمده است: در برابر سیل هستی‌برانداز احکام اعدام، «یاری مردم بسیار راه‌گشاست».
ادامه اعتراضات کارگران صنعت نفت نسبت به تعیین سقف حقوق، نحوه‌ی کسر غیرقانونی مالیات و محدودیت 30 ساله‌ی سنوات بازنشستگی علیرغم سنوات خدمت بیشتر و بعضا کسورات بازنشستگی بیش از 40 سال ،عدم اجرای کامل ماده قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت و عدم ادغام صندوق بازنشستگی با سایر صندوق‌های بازنشستگی با برپایی تجمع کارگران شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری
تصویری از تجمع چهارشنبه 4 بهمن:
 
*ادامه اعتراض کارگران قراردادی صنعت نفت نسبت به عدم تبدیل وضعیت و اجرای کامل مصوبه دی ماه 1400شورای اداری و استخدامی صنعت نفت با برپایی تجمع مقابل وزارتخانه با شعارهای «تبدیل وضعیت حق مسلم ماست»،«وعده وعید کافیه سفره ما خالیه»و....
روز چهارشنبه 4 بهمن، کارگران قراردادی صنعت نفت درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت و اجرای کامل مصوبه دی ماه 1400شورای اداری و استخدامی صنعت نفت+ دست به  تجمع مقابل وزارت نفت درتهران با شعارهای «تبدیل وضعیت حق مسلم ماست»،«وعده وعید کافیه سفره ما خالیه»،«علی مددی کجایی به جمع ما بیایی»و....زدند.
+ شیوه‌نامه تعیین حقوق و پرداخت فوق‌العاده‌های كاركنان قراردادی موقت (مدت معین) وزارت نفت
الف: الزامات قبل از تعیین و پرداخت حقوق و فوق‌العاده‌ها
ب: نحوه تعیین حقوق و پرداخت فوق‎العاده‌ها
کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران با انتشار دو فیلم نوشت:
تجمع اعتراضی کارکنان قراردادی نفت مقابل درب وزارت نفت در تهران
 امروز چهارشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۲ کارکنان قراردادی شاغل در بخش‌های مختلف وزارت نفت مطابق اعلام قبلی و در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان مقابل ساختمان وزارت نفت تجمع برگزار کردند.
اجرای کامل مصوبه قانونی شورای اداری و استخدامی صنعت نفت در دی ماه ۱۴۰۰ ( فوق العاده تخصصی و مخصوص )، اصلاح فرمول محاسبه پاداش بهره وری مشابه کارکنان مدت معین، اصلاح فرمول اضافه کاری بر اساس تبصره یک ماده ۳۶ قانون کار از جمله مطالبات این کارکنان است.
شعار تجمع کنندگان :
وعده وعید کافیه سفره ما خالیه
*آخرین خبرها ازاعتراضات کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران:
1- دومین روز از دورجدید اعتراضات کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و وعده های توخالی با اعتصاب و تجمع
روزچهارشنبه 4 بهمن، کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران با اعتصاب و تجمع دومین روز از دورجدید اعتراضشان را نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و وعده های توخالی رقم زدند.
براساس گزارش رسانه ای شده، منابع خبری کارگری شرکت گروه ملی فولاد اهواز از آغاز دوباره اجتماعات کارگران این شرکت در اعتراض به‌عدم اجرای طبقه‌بندی مشاغل برخلاف وعده‌های داده شده خبر دادند. 
قرار بوده است که طبقه‌بندی مشاغل کارکنان این شرکت در حقوق دی ماه کارگران منعکس شود اما اخبار حاکی از عدم اجرای این طرح با وجود قول مدیران مجموعه تا پایان دی ماه بوده است.
کارگران گروه ملی فولاد (چهارشنبه) ساعاتی در اعتراض به تعلل شرکت در اجرای طرح، در محوطه مجموعه دست به اجتماع زده و دست از کار کشیدند.

 
2- صدای مستقل کارگران گروه ملی فولاد:در هیات مدیره چه خبر است؟
بارها گفته ایم که ما در خط مقدم جنگ علیه مافیای بزرگ صنعتی ایستاده ایم. بانک ملی که این روزها تظاهر میکند که شرکت گروه ملی ضررده و دردسرساز است و آن را نمیخواهد، شش دانگ حواسش به مدیریت گروه ملی جمع است. زنجیره فولاد کشور بخش علنی از زنجیره مافیایی فولاد است که با هدایت اتاق های بازرگانی در تمام تیم های مدیریتی دخالت و نفوذ دارند و مالک گروه ملی نیز تحت امر آن است. در همین راستا «رضا دریکوند» طی جلسه تودیع و معارفه مورخ 19 دیماه، توسط مدیرعامل بانک ملی ابوالفضل نجارزاده به عضویت موظف هیات مدیره شرکت درآمد و در همین جلسه از فسادهای نادرجعفر یوسفی(مدیرعاملی که با دستان پرتوان ما خلع شد) نیز تقدیر به عمل آمد و به همراه علی محمدی و بیژن نصرتی (رئیس اداره کل شرکتهای بانک ملی) عکس یادگاری  نیز انداختند. وقتی از نفوذ مافیای فولاد در شرکت حرف میزنیم، منظورمان مهره چینی های اینچنینی برای غارت و دزدی است. حالا که بازار فلزات گرانبها حسابی سکه است، این مهره ها مجددا چینش می شوند تا مبادا قطره ای از اقیانوس سودها و درآمدهای فولادی نصیب کارگر نشود. انتصابات و تغییراتی که اخیرا در شرکت های تابعه و صندوق بازنشستگی فولاد ایجاد شده نیز به همین منوال است.
رضا دریکوند که مهره ای امنیتی- نظامی محسوب میشود دوستان پرقدرتی در هیات دولت و فرمانداری و امامان جمعه دارد و فرمانداری شهر دلفان  بدون کارت پایان خدمت را در سابقه خود دارد. سابقه ای خراب و غیرمردمی که حتی نتوانسته رضایت کارکنان و مدیران ادارات خود را هم کسب کند. همانطور که میدانید اخیرا گروهی از کشتی گیران استان لرستان نظیر برادران عبدولی به بهانه تیم کشتی به شرکت آمده اند که پوششی از اولین اقدامات ضدکارگری رضادریکوند برای تقویت تیم حراست می باشد. دریکوند که از ستاد انتخاباتی احمدینژاد شروع بکار کرده بود به عنوان فردی مورد اعتماد به موقعیت های حساسی در لرستان دست یافت، در سرکوب اعتراضات مردمی و فسادهای بیشمار مالی و اخلاقی  نقش مهمی ایفا کرده تا بتواند به عنوان مدیری متعهد، وارد هولدینگ ها و مافیاهای اقتصادی نیز بشود. سابقه مدیریت در شرکت هایی مثل آهن و فولاد توس، فولاد آذربایجان، آهن و فولاد کاوه و تهیه و تولید مواد معدنی ، آن هم بدون ذره ای تجربه و شناخت از همین دست است. در حقیقت مافیای فولاد با انتصاب او در هیات مدیره گروه ملی سعی دارد علاوه بر تحکیم نفوذ خود، پرسنل شریف گروه ملی را هم تحت نظارت بیشتر قرار دهد.
به بانک ملی  و تمام مهره های فاسدش در مدیریت نظیر محمدی و دریکوند اعلام میکنیم کارگر گروه ملی در برابر مطالباتش از هیچ احدی نمیترسد و هیچ خط قرمزی را در برابر اعتراضات و اعتصاب هایمان به رسمیت نمی شناسیم. تیم کشتی و فرماندار سابق که هیچ، تمام فدراسیون کشتی و تمام فرمانداران کشور را هم بیاورید نمیتوانید جلودار قدرت متحد ما شوید. رمز ما همبستگی و خرد جمعی است.
3- کارگران گروه ملی فولاد:
همانگونه که همه همکاران در جریان هستند علاوه بر مهلت ۲۴ساعته مورد درخواست بانک امروز هم جلسه ای در استانداری برگزار شد
 که به لطف اطلاع رسانی دوستان از کم و کیف آن بی اطلاعیم ولی موکول کردن نتیجه به جلسه ای دیگر ماهیت این نشست را بر ما هویدا کرد. امیدواریم که بالاخره ذات اصلی مسئولین استانی و بانکی و شرکتی که مبنی بر نگاه برده داری به کارگر است و قشر کارگر را مستحق یک زندگی راحت و عزتمند نمی‌داند بر همه دوستان آشکار شده باشد. امروز مسئولین با وقت کشی و موکول کردن نتیجه مذاکرات به جلسه ای دیگر ، به شخصیت و شعور کارگر توهین کردند، که مطمئنا مجموع این توهین ها  بی جواب نخواهد ماند.
کارگران شرکت گروه ملی در طول این دو سال به اندازه کافی از خود حسن نیت نشان دادند و اگر مسئولین استانی و کشوری متوجه حسن نیت کارگر نشدند، یا با حسن نیت میانه ای ندارند یا حسن نیت کارگر را نشانه  ای از ترس میدانند که در مورد دوم بارها ثابت کردیم ترس در قاموس کارگری که برای نان با فولاد گداخته میجنگد جایگاهی ندارد. به کسانی که در برابر وقت کشی بانک ملی بهانه حسن نیت را علم میکند اعلام میکنیم که حسن نیت برای یکبار است و اگر این عمل کوتاه آمدن در مقابل سوءنیت طرف مقابل چندین بار تکرار شود عنوان حماقت پیدا میکند نه حسن نیت. 
امروز ما جواب خود را به صراحت از بانک ملی گرفتیم. جوابی در لفافه که صراحتا اعلام میدارد قصد ندارد هیچگونه ارفاقی در حق کارگر داشته باشد و با این وقت کشی ها قصد کشاندن کارگر به خیابان و تعطیل کردن شرکت را دارد. ما هم از همینجا اعلام میکنیم حالا که قصد سرشاخ شدن با کارگر را دارید این گوی و این میدان. درهای شرکت را بسته و از کارخانه خارج می‌شویم ولی همانطور که با خروج ما شرکت تعطیل میشود تاوان این کار را با تعطیل شدن شعب بانک ملی خواهید داد. 
به شما هشدار داده بودیم که اگر خبری که منتظرش بودیم منتشر نشود ، ما خبرساز خواهیم شد.
منتظر خبرهایی که به مزاجتان ناسازگار است باشید
*تجمع اعتراضی کارگران کارخانه کک ‌سازی طبس نسبت به سطح نازل حقوق
روز چهارشنبه 4 بهمن، کارگران کارخانه کک ‌سازی طبس برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به سطح نازل حقوق دست به تجمع دراین واحدتولیدی واقع در کیلومتر 25 محور طبس- یزد دراستان خراسان جنوبی زدند.
 
آنهابه خبرنگاررسانه ای گفتند: حدود 360 کارگر با سوابق کاری بالا در سخت‌ترین شرایط و آلایندگی مشغول کار دراین کارخانه هستند اما حداقل حقوق دریافتی کفاف مخارج زندگی کارگران را نمی‌دهد.
آنها افزودند: ما انتظار داریم که برای مشکلات این کارخانه به صورت ریشه‌ای چاره اندیشیده شود. از وقتی که کارخانه کک‌سازی فعالیت خود را آغاز کرده، علارغم سود بدست آمده، کارگران دچار مشکل هستند لذا ما می‌گوییم اگر کارخانه سود ده است کارگران هم باید از آن سهم ناچیزی داشته باشند.
آنها ادامه دادند:مدیریت کارخانه کک‌سازی سال جاری برخی مزایای مربوط به حق افزایش تولید، حق پاداش و بهره‌برداری و کمک‌های غیر نقدی و رفاهی و مناسبتی که در سال‌های گذشته به آن‌ها پرداخت می‌شد را کاهش و حتی در برخی موارد بطور کامل قطع کرده است.
آنها گفتند: کارفرما دلیل قطع شدن مزایای مزدی را کمبود منابع مالی عنوان می‌کند و این در حالیست که سال جاری تقریبا دو برابر سال گذشته تولید کک داشته‌ایم.
آنها اضافه کردند: تا پیش از تغییرات به طور میانگین در طول سال گذشته مبلغی معادل 30 تا 40 میلیون تومان بابت همین مزایای و پاداش تولید به هر کارگر پرداخت شد، اما در سال جاری هنوز پرداختی حتی بابت مناسبت‌ها دریافت نکرده‌ایم.
این کارگران همچنین خواستار بازبینی و اجرای کامل طرح طبقه‌بندی مشاغلی که از حدود یک سال قبل در این واحد تولیدی در حال اجراست، شدند.
*روز شمار اعتصاب غذای  غلامرضا غلامی کندازی و ایرج رهنما 
دوازدهمین روز از اعتصاب غذای دو فعال صنفی معلمان فارس
 
به من تنها نان نده و آب! 
نگذار همیشه محتاج دستانی بمانم، 
که غذایم می دهند 
به من کتاب بده و قلم! 
و دستم را بگیر 
تا بتوانم جهانم را بسازم  
تا با هم جهانمان را بسازیم. 
جان غلامرضا غلامی کندازی و ایرج رهنما در خطر است. 
صدایشان باشیم 
غلامرضا غلامی کندازی
محمدعلی زحمتکش 
ایرج رهنما
افشین رزمجویی
فراموش نخواهید شد
لحظه به لحظه با شما هستیم
انجمن صنفی معلمان فارس
*وقتی جای متهم و شاکی عوض می شود!
 
دکتر تارا اکبرزاده  دبیر آملی با ۲۹ سال سابقه که ابلاغش با همدستی مدیر مدرسه و مسئول آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستان آمل لغو شده بود و بعد از طی مراحل قانونی در احقاق حقش به نتیجه ای نرسید و بالاجبار، با پلاکارد نوشته ای  با یادآوری قانون در محوطه اداره مذکور اعتراض خود را اعلام کرد، با وجود مستنداتی که به هئیت بدوی رسیدگی به تخلفات  اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران  ارائه داد به توبیخ کتبی درج در پرونده محکوم شد. وقتی جای متهم و شاکی عوض می شود جز کلام نغز حافط را توصیفی بر آن نیست:
جای آن است که خون موج زند در دل لعل
زین تغابن که خزف می شکند بازارش
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*اطلاعیه انجمن صنفی معلمان فارس درباره اخراج عزیز قاسم زاده از سوی هیأت تجدید نظر تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش
هیأت تجدید نظر تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش با تأیید موارد ۲۵ گانه‌ی اتهامات مطرح شده برای عزیز قاسم زاده خواننده و معلم زندانی، در رای صادر شده توسط هیأت بدوی، علیه این معلم با ذکر عبارت «مجموعاً به شرح ابلاغ اتهام و موارد احراز شده در رأی هیأت بدوی من حیث المجموع به عنایت به دلایل معنونه محرز و مسلم دانسته»، اخراج قاسم زاده را تخفیف در مجازات او نامیده. 
این رأی در ۲۵ دی ماه در زندان لاکان رشت به این معلم و خواننده زندانی ابلاغ شد.
از جمله موارد اتهامی عزیز قاسم زاده :
عدم حضور در کلاس درس و شرکت در تجمعات صنفی معلمان. 
مصاحبه با شبکه های معاند (رسانه های فارسی زبان خارج از کشور) 
شایان ذکر است عزیز قاسم‌زاده پیش‌تر در یادداشتی به ۲۵ اتهام هیأت تخلفات اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان علیه خود پاسخ حقوقی و مستدلی داده بود که با این وجود هیأت جدید نظر تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش مجدداً  و بی توجه به استدلالات حقوقی مطروحه، عیناً همان موارد ۲۵ گانه‌ی اتهامات را مبنای تأیید رأی بدوی قرار داده است.
انجمن صنفی معلمان فارس ضمن حمایت از این معلم هنرمند و مطرود دانستن این رای در هیات تجدید نظر به علت ارائه دادن دلایل روشن و متقن برای هر ٢۵ اتهام توسط #عزیز_قاسم_زاده خواهان پایان دادن به فشار علیه فعالین صنفی با گزینه های منسوخ و ناعادلانه ای چون اخراج از خدمت، زندان، انفصال از خدمت که صرفا حکایت از ترس درونی مسئولین امر دارد، می باشد.
اتهامات واهی و بی اساسی که با همدستی نیروهای امنیتی، قضات فرمایشی و هیات های تخلفات ادارات نگارش و سپس اجرا می شود.
جای معلم زندان نیست 
*بیانیه کانون صنفی فرهنگیان الیگودرز در خصوص اخراج آقای عزیز قاسم زاده
در پایان روز دوشنبه 2 بهمن ماه 1402 جامعه آموزش و پرورش کشور از اخراج آقای عزیز قاسم‌زاده با حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، باخبر شد.
آقای قاسم‌زاده ،معلم، هنرمند و فعال نام آشنای گیلانی سالهاست که زندگی خود را صرف  آموزش فرزندان این مرز و بوم نموده است و به دفعات به سبب فعالیت صنفی به زندان محکوم شده است.لازم به ذکر است  همه فعالیت های ایشان در چهارچوب اصول ۲۶ ، ۲۷،  ۳۰ قانون اساسی  ،  مواد ۲۱ و ۲۳ اعلامیه جهانی حقوق بشر  مبتنی بر آزادی بیان و  مواد ۲۵ الی ۲۹ قانون حقوق شهروندی است که به امضای رئیس جمهور وقت رسید . 
متاسفانه سیستم قضایی دچار چندگانگی در رسیدگی به اتهامات شهروندان شده است.
دادگاه عمومی ،دادگاه  انقلاب ، هیات های رسیدگی به تخلفات اداری، دادگاه ویژه روحانیت و...‌.نمونه هایی از این چند وجهی هستند . یکی حکم زندان می دهد و دیگری  درحالی که متهم در زندان است حکم به اخراج او می دهد  .
ما خواهان رسیدگی به اتهامات فعالان صنفی و همه شهروندان در محاکم عمومی دادگستری بصورت علنی و با حضور وکیل مدافع و هیات منصفه هستیم و هر گونه حکمی که خارج از این چهارچوب صادر شود را خلاف قانون اساسی و ظلمی آشکار به حقوق  شهروندان می دانیم .
کانون صنفی فرهنگیان الیگودرز نسبت به وضعیت حاکم بر آموزش و پرورش (سرکوب فعالین، ورود غیرقانونی روحانیون، آموزش پولی، ..... ) و نیز حکم غیر قانونی در مورد اخراج آقای عزیز قاسم‌زاده که بر اساس استدلالهای خلاف واقع صادر شده، معترض است و آنرا محکوم می نماید .
به باور ما اینگونه برخوردهای فراقانونی نه تنها هیچگونه خللی بر عزم و اراده فعالان وارد نکرده، بلکه باعث می شود  استوارتر و باصلابت تر از گذشته به راه خود ادامه داده و  بیش از پیش به درستی و راستی راه خود اطمینان  یابند.
کانون صنفی فرهنگیان الیگودرز
۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ خورشیدی
*ادامه سریال  تصادف سرویس رفت و آمد کارگران – اینبار مرگ ومصدومیت 31 کارگرکارخانه کفش بهمن سمنان
صبح روز چهارشنبه 4 بهمن،اتوبوس درون شهری(متعلق به سازمان حمل و نقل و بار شهرداری سمنان)حامل کارگران کارخانه کفش بهمن واقع در شهرک صنعتی مهدی شهر سمنان درکیلومتر10 محور سمنان - مهدی‌شهر واژگون شد و یک کارگر در دم جان خودرا ازدست داد و2 کارگر دیگر در بیمارستان جان جان باختند و 28 کارگر هم مصدوم ودر بیمارستان بستری شدند.
براساس گزارش رسانه ای شده،نکته تعجب‌برانگیز در حادثه واژگونی اتوبوس حامل کارگران کارگرکارخانه کفش بهمن این است که شهرداری سمنان به چه قیمتی به دنبال درآمدزایی برای خود است، با چه مجوزی اتوبوس‌های درون‌شهری را برای فعالیت در مسیر برون‌شهری بین 2 شهرستان سمنان و مهدیشهر با فاصله حدود 20 کیلومتر از هم، به کار گرفته است؟
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 6 بهمن ماه 1402
- جمعه های اعتراضی کارگران صنعت نفت:
ادامه اعتراضات کارگران صنعت نفت نسبت به تعیین سقف حقوق، نحوه‌ی کسر غیرقانونی مالیات و محدودیت 30 ساله‌ی سنوات بازنشستگی علیرغم سنوات خدمت بیشتر و بعضا کسورات بازنشستگی بیش از 40 سال ،عدم اجرای کامل ماده قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت و عدم ادغام صندوق بازنشستگی با سایر صندوق‌های بازنشستگی با برپایی تجمع کارگران شرکت نفت فلات قاره در در منطقه بهرگان
- پنجمین روز اعتصاب کارگران اسکله نفتی قشم دراعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق
- روز شمار اعتصاب غذای  غلامرضا غلامی کندازی و ایرج رهنما 
چهاردهمین روز از اعتصاب غذای دو فعال صنفی معلمان فارس
- اعتصاب غذای جمعی از فعالین صنفی معلمان فارس همراه با فعالین سراسر کشور 
- بیانیه مشترک تشکل های مستقل
برای افزایش عمومی مزدها به پا خیزیم و تلاش های ضدکارگریِ دولت و کارفرمایان را خنثی کنیم!
- بی‌خبری شکنجه است؛ محرومیت از تماس شریفه محمدی، علی‌رغم ضرب‌وشتم شدید هنگام بازجویی
- عثمان اسماعیلی فعال کارگری اهل سقز، در حالی ٧٣ روز از حکم ١۶ ماه حبس تعزیری‌ خود را سپری کرد که در شرایط وخیم جسمانی قرار دارد.
*******
*جمعه های اعتراضی کارگران صنعت نفت:
ادامه اعتراضات کارگران صنعت نفت نسبت به تعیین سقف حقوق، نحوه‌ی کسر غیرقانونی مالیات و محدودیت 30 ساله‌ی سنوات بازنشستگی علیرغم سنوات خدمت بیشتر و بعضا کسورات بازنشستگی بیش از 40 سال ،عدم اجرای کامل ماده قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت و عدم ادغام صندوق بازنشستگی با سایر صندوق‌های بازنشستگی با برپایی تجمع کارگران شرکت نفت فلات قاره در در منطقه بهرگان
روز جمعه 6 بهمن ماه برای نهمین هفته متوالی، اعتراض کارگران شرکت نفت فلات قاره نسبت به تعیین سقف حقوق، نحوه‌ی کسر غیرقانونی مالیات و محدودیت 30 ساله‌ی سنوات بازنشستگی علیرغم سنوات خدمت بیشتر و بعضا کسورات بازنشستگی بیش از 40 سال ،عدم اجرای کامل ماده قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت و عدم ادغام صندوق بازنشستگی با سایر صندوق‌های بازنشستگی با تجمع در منطقه بهرگان ادامه یافت.
 
*پنجمین روز اعتصاب کارگران اسکله نفتی قشم دراعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق
روزجمعه 6 بهمن، کارگران اسکله نفتی قشم(شرکت نفت سازه قشم)برای اعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق به اعتصابشان ادامه دادند و ازرفتن برسر کار خودداری کردند و در خوابگاه ها ماندند.
برپایه گزارش های منتشره درشبکه های اجتماعی، شرکت نفت سازه قشم که پروژه شمع کوبی و پایپینگ اسکله نفتی قشم را عملی می کند علاوه بر پرداخت نکردن 4 ماه حقوق کارگران لیست بیمه آنها راکامل و طبق حقوق دریافتی کارگران به اداره تامین اجتماعی ارسال نمی کند.
*روز شمار اعتصاب غذای  غلامرضا غلامی کندازی و ایرج رهنما 
چهاردهمین روز از اعتصاب غذای دو فعال صنفی معلمان فارس
 
قبل از طلوع آفتاب 
باید به راه افتاد....... 
بادبان باش 
پارو باش 
ماهی باش 
آب باش 
برو، تا جایی که توان داری
جان غلامرضا غلامی کندازی و ایرج رهنما در خطر است. 
صدایشان باشیم 
غلامرضا غلامی کندازی
محمدعلی زحمتکش 
ایرج رهنما
افشین رزمجویی
فراموش نخواهید شد
لحظه به لحظه با شما هستیم
انجمن صنفی معلمان فارس
*اعتصاب غذای جمعی از فعالین صنفی معلمان فارس همراه با فعالین سراسر کشور 
در پی اعلام فراخوان حمایتی فعالین کارگری، مدنی و معلمان در هشتگ #نه_به_اعدام و واعلام #اعتصاب_غذا در روز ۶ بهمن ماه 
جمعی از فعالین صنفی معلمان فارس پیرو این فراخوان در روز ۶ بهمن در حمایت از زندانیان دست به اعتصاب غذا زدند.
فعالین صنفی فارس ضمن حمایت از #غلامرضا_غلامی_کندازی و #ایرج_رهنما که در چهاردهمین روز اعتصاب غذای خود به سر می برند خواهان آزادی هر چه سریعتر این دو معلم فرهیخته می باشند.
منبع:کانال انجمن صنفی معلمان فارس
*بیانیه مشترک تشکل های مستقل
برای افزایش عمومی مزدها به پا خیزیم و تلاش های ضدکارگریِ دولت و کارفرمایان را خنثی کنیم!
افزایش مزد در شرایط فلاکت‌بار کنونی به ضرورتی اجتناب‌ناپذیر تبدیل شده است. دستمزدهائی که توسط دولت، وزارت کار و به اصطلاح نمایندگان کارگری منصوب آنها در شورای عالی کار تصویب می شوند نمی توانند هزینه های زندگی طبقه کارگر را تامین کنند. سال هاست که کارگران به این فقر و سیه روزی گسترده اعتراض دارند و کارخانه وکارگاه، مراکز آموزشی و درمانی و بهداشتی و حتی  خیابان ها را به محلی برای انعکاس خواست های خود برگزیده و فریاد حق طلبی سر داده اند. مبارزات مستمر بازنشستگان – که بخش جدائی ناپذیری از طبقۀ کارگر را تشکیل می دهند- در هر هفته و اعتصاب کارگران ذوب آهن اصفهان و کارگران گروه ملی فولاد اهواز در هفته های اخیر، نمونه هائی از اعتراضات به حق و دامنه داری هستند که در آنها خواست اصلی کارگران معترض، افزایش مزد و مزایای شغلی است. 
اما رژیم جمهوری اسلامی در طول ٤٥ سالی که روی کار است، همواره در نبرد میان کارگر و کارفرما، مدافع منافع استثمارگرانۀ سرمایه داران است چون از یکسو، خود این دولت، بزرگترین سرمایه دار است و از سوی دیگر، سردمداران آن به خاطر انحصار قدرت سیاسی، نبود ساز و کار پاسخگوئی، نبود حسابرسی و کنترل مردمی و با استفاده از اختناق و فساد حاکم، بخش های عظیمی از وسایل تولید و کار کشور را تصاحب کرده اند و هر صدای حق خواهی را با کشتار و زندان و اخراج از محل کار پاسخ می دهند. تا هنگامی که مقاومت و مبارزۀ سراسری طبقۀ کارگر صورت نگیرد، وضع کارگران و زحمتکشان جامعه هر روز بدتر خواهد شد. کسانی که مسبب فقر،سیه روزی و درماندگی اکثریت ٩٠درصدی افراد جامعه هستند،نمی خواهند و نمی توانند در جهت رفع محرومیت توده های زحمتکش گام بردارند.از این رو، کارگران خود باید به فکر منافع اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خود باشند. دیگر نیروهای طبقاتی یا توان چنین کاری را ندارند و یا خواهان چنین تلاشی نیستند، زیرا منافعشان ضد منافع طبقۀ کارگر است.
کارگران درآمدی جز مزد خود ندارند؛ آن هم مشروط به اینکه کاری داشته باشند. اما مزدهای کارگران همواره چهار یا پنج برابر پائین تر از هزینه هایی بوده که برای معیشت خانوار متوسط کارگری لازم است. برای مثال، آخرین حداقل دستمزدی که دولت و شورای عالی کار برای سال ۱۴۰۲ تصویب کردند با کل مزایای شغلی – که به همه کارگران تعلق نمی گیرد - مبلغ ۷۴۰۰۰۰۰ تومان (هفت میلیون و چهار صد هزار تومان) بود. این مبلغ به زحمت هزینۀیک هفتۀ یک خانوار متوسط شهری در سال۱۴۰۲را تامین می کند زیرا براساس آمارهای رسمی، میانگین هزینۀ یک خانوادۀ چهارنفری در این سال از سی میلیون تومان در ماه بیشتر است. به همین طریق براساس پیش بینی نرخ تورم در سال ۱۴۰۳، میانگین هزینۀ زندگی یک خانوار شهری از چهل و پنج میلیون تومان در ماه کمتر نخواهد بود.
برای دستیابی به افزایش مزد راهی جز مبارزه و پنجه در افکندن با دولت، کارفرما و سرمایه داران قابل تصور نیست. زیرا دولت و کارفرماها نه تنها هیچ اراده ای برای افزایش مزد از خود نشان نمی دهند، بلکه با تمام امکانات قانونی و غیرقانونی خود می کوشند به بهانه های واهی مانند مبارزه با تورم، ضرورت اشتغال زائی،رقابت پذیری و ترغیب سرمایه داران به سرمایه گذاری و یا این دروغ فاحش که اقتصاد ایران توانائی تأمین مزدی بالاتر از مزدهای جاری را ندارد، از افزایش مزد جلوگیری کنند. دولت با بدعت گذاری های شیادانه افزایش و پرداخت هر سطحی از مزد را منوط به توافق با کارفرما زیر عنوان «مزدهای توافقی» می کند. این بدان معنی است که می خواهد همان قانون دست و پاشکسته حداقل دستمزد را هم دور بزند و برای اینکه مسیر بهره کشی و استثمار را بدون مقاومت کارگران هموار سازد، ماده قانونی جدیدی برایش تصویب می کند.
کارگران مزدی یدی و فکری در ایران با اعضای خانواده شان حدود ٦٠ در صد جمعیت کشور را تشکیل می دهند و بیش از ٨٠ درصد کل تولید جامعه محصول کار آنهاست. از این رو بدیهی است که مزد کارگران نباید از میانگین هزینۀ یک خانوار متوسط شهری کمتر باشد. چنانکه گفته شد میانگین هزینه های زندگی یک خانوار چهارنفرۀ شهری در سال ۱۴۰۳، حداقل معادل چهل و پنج میلیون تومان در ماه خواهد بود. 
ما از تمام کارگران مزدی واحدهای صنعتی، خدماتی، کشاورزی، ساختمانی، معدنی و غیره در بخش های خصوصی و دولتی دعوت می کنیم در محیط کار خود و در سطح جامعه برای حداقل دستمزد چهل و پنج میلیون تومان در ماه مبارزه کنند.
یک ‌نکته اساسی دیگر که نباید فراموش شود این است که در امر مبارزه برای افزایش مزد، مانند عرصه های دیگر مبارزه طبقاتی کارگران، همبستگی و اتحاد طبقه کارگر و ایجاد تشکل های پایدار اقتصادی و اجتماعی (سندیکا و یا سازمان های مشابه) دارای اهمیت درجه اول هستند. مبارزه کارگران در عرصه های اقتصادی- اجتماعی به تنهایی نمی تواند به نتایج مطلوب دست یابد. پس همزمان با مبارزه برای خواست های اقتصادی باید ترویج و آموزش و فعالیت عملی برای پی ریزی مبارزه مستقل سیاسی طبقه کارگر و تشکل های آن نیز صورت گیرد: زیرا مبارزه طبقاتی کارگران تنها در صورتی که به صورت متحدانه، متشکل و براساس اهداف دراز مدت و اهداف فوری طبقۀ کارگر و با شرکت وسیع و فعال توده ها انجام شود، بخت پیروزی خواهد داشت. 
۶ بهمن ماه ۱۴۰۲
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
گروه اتحاد بازنشستگان
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری
کارگران بازنشسته خوزستان
*بی‌خبری شکنجه است؛ محرومیت از تماس شریفه محمدی، علی‌رغم ضرب‌وشتم شدید هنگام بازجویی
شریفه محمدی فعال کارگری در رشت بیش از سه هفته هیچگونه تماسی با خانواده خود نداشته است.
۵۱ روز از بازداشت شریفه محمدی می‌گذرد و در این مدت تنها چند تماس کوتاه با مادر و فرزند دوازده‌ساله‌اش داشته که همین تماس کوتاه نیز با خانواده قطع شده است. 
در روزهای گذشته، اخباری از زندان سنندج مبنی بر  آثار ضرب و شتم بر صورت شریفه و عفونت انگشت وی منتشر شده بود که نگرانی خانواده را افزایش داده است. 
علی‌ر‌غم قول‌های مساعدی که اخیرا به خانواده مبنی بر  ملاقات و  تماس داده بودند، هیچ‌گونه تماسی از این فعال کارگری با بیرون زندان طی سه هفته اخیر صورت نگرفته است. 
شریفه محمدی فعال کارگری ساکن رشت روز ۱۴ آذر در این شهر بازداشت شد و مدتی بعد به زندان سنندج برای بازجویی منتقل کردید. 
ضرب و شتم شدید، عدم رسیدگی پزشکی و  عدم تماس و ملاقات با خانواده، وضعیت نگران کننده‌ای را به‌وجود آورده است. 
بازپرسی شعبه چهار رشت، شریفه محمدی را از همه حقوق قانونی خود محروم کرده است. بدیهی است که مسئولیت جان وی و هرگونه اتفاقی، بر عهده مقامات قضایی، سازمان امور زندان‌ها و نیروهای امنیتی استان گیلان است.
برگرفته از کانال بیدارزنی
*عثمان اسماعیلی فعال کارگری اهل سقز، در حالی ٧٣ روز از حکم ١۶ ماه حبس تعزیری‌ خود را سپری کرد که در شرایط وخیم جسمانی قرار دارد.
عثمان اسماعیلی در حالی در زندان سقز حکم خود را سپری می‌کند که وی مبتلا به بیماری فتق اینگوینال است و همزمان نیز از آسم شدید، بیماری قلبی و رماتیسم رنج می‌برد.
کمیته دفاع از عثمان اسماعیلی فعال کارگری دربند پیش‌تر نیز طی اطلاعیه‌ای ضمن تایید بیماری آقای اسماعیلی، اعلام داشته بود که پزشک قانونی در سقز، طی نامه‌ای وخامت جسمانی عثمان اسماعیلی و مبتلا شدن ایشان به بیماری فتق اینگوینال را به اطلاع مسئولین زندان رسانده و هشدار داده‌بودند که وی باید زودتر تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
عثمان اسماعیلی، پیش‌تر توسط شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شهر به ریاست قاضی “مصطفایی در مجموع به ۳۹ ماه حبس تعزیری محکوم شد.
بر اساس این حکم و با عنایت به وجود جهات تخفیف مندرج در ماده ۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ از جمله وضعیت سنی متهم و متاهل بودن نامبرده به استناد ماده اخیر الاشاره و ماده ۶ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب سال ۱۳۹۹ ناظر بر ماده ۳۷ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ مجازات حبس اشد فوق به تحمل ۱۶ ماه حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی کاهش یافت.
آقای اسماعیلی روز دوشنبه ٢٢ آبان‌ماه ۱۴۰٢، پس از مراجعه به شعبه دوم اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب شهر سقز جهت تحمل دوران محکومیت خود بازداشت و راهی زندان این شهر شد.
منبع:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید