از خوزستان چه خبر؟و چند خبر و مطلب دیگر

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

اخبار هفته: واحد خوزستان کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری- روز ۲۱ فروردین سپیده قلیان با درخواست سپیده کاشانی فعال محیط زیستی که پس از شش سال حبس از زندان آزاد شد،  به عنوان هدیه آزادی این فعال زیست‌محیطی به اعتصاب خود پایان داد.  سپیده قلیان به جرم دفاع از حقوق کارگر و همراهی با مردم معترض شش سال است در زندان بسر میبرد

 و اکنون حکم سه ساله خود را سپری میکند. او از پانزدهم فروردین به نشانه اعتراض به تبعید خود و دیگر زندانیان سیاسی دست به اعتصاب غذا زده بود .
- روز بیست و یکم  فروردین بازنشستگان کشوری (معلمان) و تامین اجتماعی  در شهر اهواز در اعتراض به فقر و فساد و بی تامینی و سرکوبگریهای حکومت و پاسخ نگرفتن خواستهایشان دست به تجمع مشترکی زدند. 
- روز سه‌شنبه ۲۱فروردین گارد وحشی زندان شیبان اهواز با حضور محمد نیازی مدیر و عبدالحسین غلام‌نژاد رئیس حفاظت اطلاعات زندان به بند ۵ که محل نگهداری زندانیان سیاسی است حمله کردند و کلیه وسایل زندانیان از قبیل تخت، یخچال و وسایل شخصی آنها را تخریب نموده یا به‌غارت بردند. قبل از این حمله وحشیانه زندانیان سیاسی به انتقال تعداد زیادی از زندانیان جرایم خشن به بند سیاسی اعتراض کرده بودند. زندانیان سیاسی که به حبس‌های طولانی محکوم هستند از دردهای شدید مانند درد کلیه یا دندان و یا بیماریهای مزمن چون ام.‌اس، رنج می‌برند ولی از درمان و پزشک و یا مرخصی درمانی محرومند. غلام‌نژاد در حملات پیشین به زندان شیبان شخصاً اقدام به تیراندازی و قتل زندانیان کرده است و اکنون بندی به‌نام بند "توابین" در زندان شیبان به‌راه انداخته است. از زندانیان در بند در زندان شیبان باید وسیعا حمایت کردند. زندانیان سیاسی باید فورا و بدون قیدو شرط آزاد شوند.
-روز بیستم فروردین بازنشستگان مخابرات در ادامه اعتراضات خود، در شهرهای مختلف از جمله در اهواز در خوزستان تجمع کرده و پیگیر مطالباتشان شدند. 
- روز ۱۹ فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی در اعتراض به دستمزدهای ناچیز و فقر و فساد و تبعیض ها در چند شهر از جمله در شوش و اهواز در خوزستان تجمع کردند. در شوش بازنشستگان مثل هر هفته از از شهرهای  کرخ، هفت تپه و شوش جمع شده بودند.
-روز ۱۸ فروردین عوامل مزدور واحد حراست شرکت گروه ملی صنعتی فولاد، کارگران اخراجی متحصن مقابل یکی از ورودی های شرکت را بیشرمانه مورد حمله قرار دادند. حکم اخراج این  کارگران در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ و در ارتباط با اعتراضات قدرتمند کارگران فولاد اهواز  صادر شده است. کارگران  اولتیماتوم داده اند که اگر همکاران اخراجی سر کار بازنگردند و به مطالباتشان پاسخ داده نشود دوباره دست به اعتراض خواهند زد.
- روز ۱۸ فروردین کارگران کارخانه "فولاد پارس" هفت تپه در اعتراض به اخراج همکاران‌شان و دستمزد‌های بسیار پایین دست به تجمع زدند.
- عباس دریس کارگر زندانی و از بازداشت شدگان خیزش مردمی درسال ۹۸ در خطر اعدام قرار دارد. همچنین عباس (مجاهد) کورکوری از زندانیان در بند در زندان شیبان اهواز زیر خطر اعدام قرار دارد. او در شعبه اول دادگاه انقلاب اهواز به اعدام محکوم شد و حکم وی در "دیوان عدالت" مورد تایید و به شعبه اجرای احکام ایذه ارجاع شده است. به نجات جان مجاهد کورکوری و عباس دریس بشتبابیم. احکام اعدام عباس دریس  و مجاهد کورکوری باید لغو شود و آنها بدون قید و شرط آزاد شود.
واحد خوزستان- کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری 
۱۷ فروردین ۱۴۰۳، ۵ آپریل ۲۰۲۴

 

 

 

سپیده قلیان به درخواست سپیده کاشانی به اعتصاب غذایش پایان داد
 و چند خبر از کارگران زندانی
روز ۲۱ فروردین سپیده قلیان با درخواست سپیده کاشانی فعال محیط زیستی که پس از شش سال حبس از زندان آزاد شد،  به عنوان هدیه آزادی این فعال زیست‌محیطی به اعتصاب خود پایان داد. 
سپیده قلیان به جرم دفاع از حقوق کارگر و همراهی با مردم معترض شش سال است در زندان بسر میبرد و اکنون حکم سه ساله خود را سپری میکند. او از پانزدهم فروردین به نشانه اعتراض به تبعید خود و دیگر زندانیان سیاسی دست به اعتصاب غذا زده بود .
سپیده در پیامی خطاب به سپیده کشانی در مورد علت اعتصاب خود نوشته بود:"‏من برای اعتراض به وضعیت تبعیدیان از جمله خودم اعتصاب کردم برای زینب جلالیان، برای حمید و فرزانه قره حسنلو، برای مریم اکبری منفرد، حمیده زراعی، ماهان صدارت، سیامک نصیری، سکینه پروانه، فضل الرحمن کوهی، کمال شریفی، خالد زمانی، مظفر سکانوند، پرهام پروی.  ‏خاصه برای زندانیان زن تبعیدی که وضعیت بسیار بغرنجی دارند، سپیده کاشانی از جنس همان زنان است، او از من خواسته‌است که به مناسبت آزادی و به عنوان هدیی من برای آزادیش، برای زندگی، برای زنده ماندن و مقاومت کردن اعتصاب غذایم را بشکنم. ‏من بسیار از سپیده کاشانی آموخته‌ام و بسیار از زنانی چون او آموخته‌ام و باور دارم که جمهوری اسلامی در نهایت با قیام همین زنان می‌رود. ‏ سپیده عزیزم زنده می‌مانم و آزادی ایران را باهم جشن میگیریم."
سپیده قلیان با چنین پیام محکمی در ۲۱ فروردین ضمن پایان دادن به اعتصاب غذایش بر پیگیری خواستهایش تاکید کرد. اعتراض سپیده به عدم تجمیع احکام قضایی و مخالفت نیروهای امنیتی با انتقال او  به زندان اهواز و وضعیت زندانیان تبعیدی در زندان ست. سپیده قلیان در سال‌های  اخیر بارها به زندانهای مختلف از جمله زندان بوشهر تبعید شده بودند و دادگاه  در مورد پرونده شکایت زندان بوشهر از وی حکم یکسال حبس تعزیری  دیگر برای وی صادر نموده است. از سپیده قلیان به تازگی کتابی با عنوان «احضار دوال‌ پای رسوایی با پای سیب » منتشر شده است. در این کتاب او با انتشار دستورالعمل تهیه شیرینی از روایت‌های زندان گفته است و خواسته است که با او در زندان نامه‌نگاری شود. بدینگونه سپیده قلیان صدای اعتراض همه زندانیان و فریاد انقلاب زن زندگی آزادی است. 
- روز سه شنبه بیست و یکم فروردین ماه، داود رضوی، از اعضای هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد محبوس در زندان اوین، علیرغم حال نامساعد جسمانی، به دلیل امتناع از پوشیدن لباس زندان از اعزام به بیمارستان محروم ماند. داود رضوی از مشکلات گوارشی رنج میبرد.  داود رضوی از پنجم مهرماه ۱۴۰۱ در زندان است و  با اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی  در بازداشت بسر می‌برد. او پنج سال حکم زندان دارد.
- عثمان اسماعیلی،فعال کارگری محبوس در زندان سنندج، علیرغم حال نامساعد جسمی از رسیدگی پزشکی محروم مانده است. مسئولان زندان سنندج نتیجه "ام آر آی" او  را به پزشک متخصص مغز و اعصاب نشان نداده  بودند  که بعد  با پیگیری‌های خانواده، به پزشک معالج تحویل داده شد. پزشک متخصص اعلام کرده است که آقای اسماعیلی به دلیل تنگی شدید کانال نخاع و درگیر شدن چهار مهره در خطر از دست دادن پاهایش می‌باشد. اگر عمل جراحی در اسرع وقت انجام نشود، امکان فلج شدن وی قطعی است. پزشکی قانونی سقز تأیید کرده است  که عثمان اسماعیلی  باید در اسرع وقت مورد عمل فتق هم قرار گیرد. جمهوری جنایتکار اسلامی با فشار به زندانیان و محروم کردن آنها از درمان و دارو، زندگی زندانیان را به خطر می اندازد. عثمان اسماعیلی باید فورا و بدون درنگ آزاد شود.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
24 فروردین 1403، 12 آپریل 2024

 

 

 

تهدید زنان بی‌حجاب را با بی‌حجابی هر چه وسیعتر پاسخ دهیم!


بار دیگر رژیم شکست خورده و مستاصل اسلامی تهدید علیه زنان را در دستور گذاشت. بدنبال سخنرانی خامنه‌ای در روز ۱۵ فروردین، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که طرح حجاب و عفاف را از روز شنبه ۲۵ فروردین در همه معابر و اماکن عمومی با جدیت بیشتر دنبال خواهد کرد و با ناقضان قانون حجاب و عفاف برخورد قانونی خواهد شد. در استانهای مختلف نیز نیروهای انتظامی تهدیدات مشابهی را اعلام کرده‌اند. 

اما خاکریزی که توسط زنان شجاع و همراهی همه مردم آزاده فتح شده پس داده نخواهد شد. نه فقط بی‌‌حجابی، بلکه روزه‌خواری و رقص و شادی مختلط دختران و پسران و تمسخر آخوندها و کلا سرپیچی اجتماعی گسترش یافته و تمام خاکریزهای حکومت زیر ضرب مردم سرنگونی طلب قرار گرفته است. سران حکومت از خامنه‌ای تا اژه‌ای و فرماندهان حکومت بخوبی واقفند که توان مقابله با میلیون‌ها زن بی‌حجاب را که مورد حمایت عموم مردم هستند ندارند. میدانند که طرح عفاف و حجابشان یک سال است در دالان‌های حکومتی میچرخد و به جایی نرسیده است و همین چند روز قبل اعتراف کردند که تمام ارکان نظام از بین سه روش گشت ارشاد، برخورد قضایی و جریمه، تنها روی جریمه به توافق و جمعبندی رسیده‌اند. این اجماع و توافق نیست، این زبونی، ناتوانی و حقارت تمام ارکان نظام در مقابل تعرض زنان شجاع و مردم آزاده به بنیادهای حکومت است.

درست یک سال قبل رادان تهدیدات مشابهی را اعلام کرد اما با سخت‌ترین تابستان بی‌حجابی مواجه شد. امسال اوضاع رژیم به مراتب رقت‌بار تر از سال گذشته است. گشت ارشادشان را مردم توی سوراخ کرده‌اند، آمران به معروف و حجاب‌بان‌هایشان را مرعوب تعرضات خود کرده‌اند و سران نظام را به این جمعبندی رسانده‌اند که توان برخورد قضایی را هم بدلیل ابعاد وسیع و سراسری بی‌حجابی ندارند. در مورد جریمه نیز سرتاپای نظام پر از تناقض و تفرقه است. هنوز طرح اجرائی نشده از اینکه مردم حسابهای بانکی‌شان را خواهند بست و امکان برداشت مستقم جریمه نقدی نخواهد بود ابراز نگرانی میکنند و درباره پیامدهای اقتصادی زیانبار این طرح به یکدیگر هشدار میدهند. نفس طبقه‌بندی کردن بی‌حجابی که رکن مهم ایدئولوژیک و سیاسی حکومت است، درردیف سایر جرایم و به عنوان یک منبع درآمد نیز، به حد کافی گویای ورشکستگی سیاسی رژیم است. در مقابل، زنانی که یک سال و نیم است حجاب اجباری را به دور انداخته‌اند و بی‌حجابی را به نرم عادی جامعه تبدیل کرده‌اند، در موقعیتی به مراتب قوی‌تر و آماده‌تر هستند و تسلیم حکومتی شکست خورده و غرق در بحران نخواهند شد. 

حجاب و مذهب اجباری پرچم یک حکومت مفلوک و قهقرایی است که با زور و سرکوب میخواهد ایدئولوژی و سنت پوسیده و عهد عتیقی اسلامی‌اش را زنده نگه دارد. در مقابل، به زباله دان انداختن حجاب یک رکن مهم انقلاب زن زندگی آزادی و محصول پیشروی سیاسی و ایدئولوژیک مردم علیه حکومت اسلامی است. "خاکریز حجاب" فتح شده و زیر پای رژیم کاملا خالی است و اوضاع به هیچ قیمتی به عقب برنخواهد گشت. برعکس مردم میروند که آپارتاید و جداسازی جنسیتی را نیز در هم بشکنند و مقاومتی گسترده‌تر را در مقابل اوباش حکومت به نمایش بگذارند. 

همه زنان مخالف حکومت را فرامیخوانیم که حجاب‌ها را بردارند تا بی‌حجابی را باز هم عمومی‌تر کنیم و شکست مهلک دیگری به قاتلان و فاسدان حاکم تحمیل کنیم. میلیون‌ها زنی که بی‌حجابی را در یک سال و نیم گذشته تجربه کرده‌اند و میلیون‌ها مرد آزاده که آنها را همراهی کرده‌اند نقش بسیار تعیین کننده‌ای در تشویق بی‌حجابی زنانی که هنوز حجاب برنداشته‌اند و شکل دادن به جبهه‌ای قدرتمند در مقابل تعرضات حکومت دارند. همه فعالین انقلاب زن زندگی آزادی را به متشکل شدن هر چه بیشتر در دانشگاهها، دبیرستانها، محیط کار، محلات و شهرهای سراسر کشور، فرامیخوانیم. تابستان امسال را نیز به شکست تمام عیار سردار رادان و خامنه‌ای و اژه‌ای تبدیل می‌کنیم و گام‌های بعدی را به جلو برمی‌داریم. 

حزب کمونیست کارگری ایران
۲۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱ آوریل ۲۰۲۴

 

 

 


تجمع مشترک بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی در اهواز، آزادی آرش جوهری و دو فعال محیط زیستی و یک خبر دیگر
امروز بیست و یکم  فروردین بازنشستگان کشوری (معلمان) و تامین اجتماعی  در شهر اهواز در اعتراض به فقر و فساد و بی تامینی و سرکوبگریهای حکومت و پاسخ نگرفتن خواستهایشان دست به تجمع مشترکی زدند. در این تجمع بنرهایی با نوشته "شاغل و بازنشسته اتحاد، اتحاد"، "معلم زندانی آزاد باید گردد"، درمان رایگان حق مسلم ماست"، "لشکری کشوری تامین اجتماعی اتحاد اتحاد" قابل توجه بود. بازنشستگان همچنین شعار میدادند" "اتحاد اتحاد علیه فقر و فساد"، "حقوق بازنشسته فقط برای یک هفته"، و "آقا زاده آمریکاست، فقر و فساد همین جاست".  
بازنشستگان در این روز یکصدا با فریاد سرود "زیر بار ستم نمیکنیم زندگی جان فدا میکنیم در ره آزادگی" عزم خود را برای مقابله با مفتخوران حاکم تاکید میکردند.  
بنا به یک گزارش دیگر، شب گذشته شماری از فعالین سیاسی و سیاسی و اجتماعی تحت عنوان "عفو مناسبتی" از زندان آزاد شدند. این آزادی ها تحت هر عنوان نتیجه مستقیم فضای اعتراضی جامعه و فشار مردم برای آزادی زندانیان دربند است.  در شب گذشته از جمله آرش جوهری فعال کارگری بصورت مشروط از زندان اوین آزاد شد. آرش جوهری از مهرماه  ۹۹ در زندان اوین زندانی بود. همچنین نیلوفر بیانی و هومن جوکار از فعالین محیط زیستی امروز دوشنبه بیستم فروردین ماه، بعد از شش سال حبس از زندان اوین آزاد شدند. آزادی همه این عزیزان را به آنها و به خانواده شان تبریک میگوییم. مبارزه برای لغو تمام پرونده های امنیتی تشکیل شده برای فعالین سیاسی و اجتماعی ادامه دارد. با قدرت مبارزاتمان تمامی زندانیان را از بند آزاد خواهیم کرد.  روز جهانی کارگر نزدیک است و یک شعار مهم همبستگی مردم فریاد زندانی سیاسی آزادی باید گردد، و اعدامها متوقف باید گردد است. 
در روز گذشته همچنین کارگران کارخانه سیمان لردگان برای دومین روز در اعتراض به تبعیض در پرداختها و نپرداختن دستمزدهای معوقه شان تجمع کردند.
 
حزب کمونیست کارگری ایران
۲۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹ آوریل ۲۰۲۴

 

 


از کارگران و معلمان زندانی وسیعا حمایت کنیم
اخباری از کارگران زندانی و کارزارها
- نائومی کولر، از اعضای اتحادیه معلمان در فرانسه در مورد خواهرش سیسیل کولر که  در جریان پرونده سازی کذایی جمهوری اسلامی  تحت عنوان جاسوسی همراه با همسرش ژآک پاری دراردیبهشت ۱۴۰۱ بازداشت شد، خواهان فشار به جمهوری اسلامی برای آزادی آنها شده است.  او در گفتگویی با روزنامه کاردین میگوید که از زمان بازداشت خواهرش اطلاع چندانی از وی ندارد.  نائومی کولر گفته است دیدن اعترافات اجباری خواهرم بدترین روز زندگی ام بود. در پرونده بازداشت سیسیل کولر و ژآک پاری شماری از معلمان و فعالین کارگری و اجتماعی دیگر نیز دستگیر شدند  که تعدادی از آنها به اسامی رسول بداقی، رضا شهابی، حسن سعیدی، کیوان مهتدی، آنشا اسداللهی، همچنان در بازداشت بسر میبرند. سیسیل کولر و ژاک پاری، معلمان زندانی ، کارگران دربند و همه زندانیان سیاسی باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند. 
- سه معلم خوزستانی  به اسامی پیروز نامی، سیامک صادقی چهرازی و علی کروشاتی برای ۲۶ فروردین به دادگاه انقلاب اهواز احضار شدند. این فعالین از سال ۱۴۰۰ چندین نوبت با پرونده سازی های اطلاعات سپاه بازداشت شده و هر بار با پرونده جدید قضایی مواجه شده‌اند. همچنین  به رغم دستور قضایی حکومتی وسایل ارتباطی آن‌ها که در زمان بازداشت توقیف شده به آنان مسترد نشده است. شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ضمن انتشار این خبر و  حمایت  خود از اعضای کانون صنفی معلمان خوزستان تاکید کرد که پرونده سازی‌های نهادهای امنیتی هرگز نمی تواند مانع تشکل یابی و اعتراضات مردم و معلمان باشد . و تا زمانی که مطالبات انسانی معترضان تامین نشود اعتراضات گسترده تری در پیش خواهد بود
-  عزیزقاسم زاده، از معلمان معترض در گیلان، با پایان ایام مرخصی خود به زندان لاکان رشت بازگردانده شد. او در اواخر اسفندماه سال گذشته به مرخصی اعزام شده بود. با وجود وخامت بیماری پروستات، دادستان و قاضی ناظر بر زندان لاکان رشت با تمدید مرخصی درمانی وی مخالفت کردند.  قاسم‌زاده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ به یک سال حبس محکوم شد. حکم دیگر او به  اتهام «تبلیغ علیه نظام» انفصال دائم از مشاغل دولتی است. عزیز قاسم زاده باید فورا آزاد شود، پرونده قضایی او مسدود و به سر کار خود باز گردد.
- سپیده قلیان زندانی سیاسی شجاع و محبوب مردمی از پانزدهم فروردین با خواست انتقال خود از زندان اوین به زندان محل سکونتش در اهواز در اعتصاب غذا بسر میبرد. سپیده قلیان در زندان نیز صدای آزادیخواهی است. از اعتراض و خواستهایش باید وسیعا حمایت کرد.
- لوکاس هامر نماینده پارلمان اتریش و کفیل عباس دریس کارگر محکوم  به اعدام و  از بازداشت شدگان خیزش مردمی سال ۹۸ و از شاهدین کشتار حکومت در نیزارهای ماهشهر  با نوشتن دو نامه اعتراضی خواهان آزادی عباس دریس شده است. او به سفارت جمهوری اسلامی ايران در وین رفته است و می گوید عباس دریس جرمی مرتکب نشده است و باید آزاد شود.
- محمد صادقی، معلم بازنشسته پس از مراجعه به شعبه اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب اراک بازداشت و برای محکومیت یک سال حبس خود به زندان این شهر منتقل شد. اما پس از ساعاتی حضور در زندان، به او اطلاع داده شد که اجرای حکم وی به تعویق افتاده و   میتواند تا اطلاع ثانوی محل زندان را ترک کند. 
-  راحله راحمی‌پور، بازنشسته تامین اجتماعی و از خانواده‌های دادخواه دهه ۶۰ و زندانی در اوین به رغم وضعیت نامساعد جسمی به دلیل خودداری از پوشیدن حجاب اجباری، از رسیدگی لازم پزشکی و اعزام به بیمارستان محروم شده است.
در ادامه فشار و سرکوب معلمان، سکینه ملکی از معلمان استان گیلان شهرستان ( بندرانزلی ) که پیشتر با رای هیات رسیدگی به تخلفات اداری به بازنشستگی پیش از موعد و دو گروه تقلیل محکوم شده بود، در شانزدهم فروردین  پس از ۲۸ سال خدمت برای آموزش و پرورش با رای تجدید نظر هیات تخلفات با حکم اخراج مواجه شد. همچنین در بیستم فروردین معلم دیگری به اسم سلمان موسوی در استان لرستان به انفصال از خدمت محکوم گردید. آموزش و پرورش ، سلمان موسوی را با اتهاماتی همچون انتقاد و اعتراض به خامنه‌ای و تبلیغ علیه جمهوری اسلامی ، از کار اخراج و حقوق و مزایای وی را قطع کرده است. پایان دادن به امنیتی کردن مبارزات  با خواست مشخص بسته شدن پرونده های امنیتی تشکیل شده برای معلمان و فعالین سیاسی و آزادی همه معلمان زندانی و لغو احکام اخراج و تبعید معترضین یک کارزار مهم معلمان است. وسیعا به این کارزار بپیوندیم و از مطالبات معلمان پشتیبانی کنیم.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
۲۰ فروردین ۱۴۰۳،  ۷ آپریل ۲۰۲۴
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

 


تجمع بازنشستگان مخابرات در چند شهر، پرستاران در شیراز و لامرد و کشاورزان در اصفهان
امروز بیستم فروردین بازنشستگان مخابرات در ادامه اعتراضات خود، اولین تجمعات دوشنبه های اعتراضی خود در سال ۱۴۰۳ را  در شهرهای مختلف بر پا کردند. این تجمعات در این روز در شهرهایی چون  تبریز،‌ اراک، اردبیل، مریوان، کرمانشاه، بندرعباس، اهواز، رشت، تهران، ارومیه و سنندج برپا شدند. 
بازنشستگان در کرمانشاه از جمله شعار میدادند: "مشکل ما این زمان، معیشت است و درمان". درمان رایگان یکی از خواستهای مهم بازنشستگان است که در بنرهای اعتراضی آنها و در شعارهایشان بازتاب دارد.
اعتراض بازنشستگان مخابرات همانند دیگر بخش های بازنشسته به فقر و گرانی و بی تامینی و عدم پاسخگویی به خواستهایشان است.  این بازنشستگان همچنین به اجرا نشدن آیین نامه ی استخدامی ۱۳۸۹ که اجرای آن میتواند بهبودی در دریافتی آنها ایجاد کند، و نیز به چپاولگریهای سهامداران عمده شرکت اعتراض دارند. این سهام در تملک نهادهایی نظیر "ستاد اجرایی فرمان امام" و "بنیاد تعاون سپاه پاسداران" قرار دارد.  
در این روز همچنین پرستاران شیراز، در اعتراض به سطح نازل حقوقها، تبعیض در پرداخت تعرفه ها و کارانه ها، اضافه کاری های اجباری و فشار سنگین کاری و عدم پاسخگویی به مطالبات اعلام شده خود در شیراز در مقابل ساختمان استانداری تجمع کردند. در همین رابطه در این روز پرستاران لامرد نیز تجمع داشتند. : "پرستار داد بزن، حقتو فریاد بزن"، "اضافه کاری اجباری نمیخوایم، نمیخوایم"، "مسئول ما خوابیده، گناه بیمار چیه".
خبر دیگر مربوط به کشاورزان شرق اصفهان است که  بار دیگر در اعتراض به معضل بی آب و مافیای آب و مشکلات معیشتی خود و با مطالبه فوری حقابه، امروز تجمع کردند. و آخرین خبر اینکه امروز بیستم فروردین کارگران کارخانه سیمان لردگان نیز برای دومین روز در اعتراض به سطح نازل حقوقها و تبعیض در پرداختها دست به تجمع زدند.  
 
حزب کمونیست کارگری ایران
۲۰ فروردین ۱۴۰۳، ۸ آوریل ۲۰۲۴

 

 


تجمعات بازنشستگان فولاد و تامین اجتماعی در چند شهر و اعتراضات کشاورزان اصفهان و اخباری دیگر
بازنشستگان سراسر کشور به تجمع روز ۲۶ فروردین فراخوان داده اند 
امروز ۱۹ فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی در اعتراض به دستمزدهای ناچیز و فقر و فساد و تبعیض ها در چند شهر تجمع و اعتراض کردند. این تجمعات در ادامه یکشنبه های اعتراضی برگزار میشود. در این روز در شهرهایی چون شوش، اراک، اهواز، کرمانشاه و دزفول تجمعات برگزار شد. 
در شوش همچون قبل بازنشستگان از شهرهای هفت تپه، کرخه و شوش در کنار هم در مقابل داره کار تجمع کردند و با سر دادن سرود زیر بار ستم نمیکنیم زندگی جان فدا میکنیم در ره آزادگی، صدای اعتراض خود را علیه توحش و بردگی حاکم بلند کردند. برخی شعارهای بازنشستگان عبارت بودند از: "آقازاده رو گنجه، دلار شصت و پنجه"، "رئیسی بی عرضه برگرد برو تو حوزه"، "تامینو غارت کردن ، ما را بیچاره کردن"،  و "ننگ ما ننگ ما، مخبر الدنگ ما". 
در اراک زیر فشار بازنشستگان، حسینی رئیس سازمان تامین اجتماعی ناگزیر به حضور در جمع بازنشستگان شد و جمعیت معترض با شعارهای خود علیه او و دزدیها شعار دادند. در اهواز بازنشستگان با شعار "شاغل و بازنشسته اتحاد اتحاد" و بدست گرفتن بنر آن بار دیگر بر اتحاد سراسری کارگری تاکید کردند.
در کرمانشاه بازنشستگان مقابل کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تجمع داشتند و با شعارهایی مثل  "بازنشسته داد بزن / حقتو فریاد بزن!"، و "فقر  فساد، تورم/بلای جان مردم!" به چپاول حاکم اعتراض خود را بیان میکردند. 
در این روز همچنین بازنشستگان فولاد در شهر اصفهان در اعتراض به فقر و بی تامینی و برای پیگیری مطالباتشان تجمع کرده و دست به راهپیمایی زدند. بازنشستگان فریاد میزدند:  "فولادی داد بزن، حقتو فریاد بزن"، "اجرای همسان سازی بدون حقه بازی". در خاتمه این بازنشستگان فولاد با فریاد "وعده دیدار ما بیست و ششم در تهران" قرار تجمع در تهران را اعلام کردند. 
تاکید کنیم که بازنشستگان تامین اجتماعی و فولاد برای ساعت ده صبح روز ۲۶ فروردین جهت پیگیری مطالباتشان فراخوان به  تجمع سراسری در تهران در مقابل اداره کل کانون بازنشستگی را داده اند و از همه بازنشستگان خواسته اند که در صورت امکان در این تجمع شرکت کنند. از این فراخوان باید وسیعا حمایت کرد.
 امروز نوزدهم فروردین کشاورزان در شرق اصفهان نیز در اعتراض به کاهش آب زاینده رود و مشکل بی آبی و وضع بد معیشتی خود تجمع داشتند. بنا بر خبرها کشاورزان شرق اصفهان با بازشدن رودخانه ده درصد از زمین ها  را زیر کشت برده اند و به آب بسیار بیشتری نیاز دارند. به گفته کشاورزان مافیای آب از شب گذشته  آب رودخانه زاینده را کاهش داده و طی ساعات آینده  رودخانه زاینده رود خشک می شود و لطمه ای جدی به محصول آنها خواهد زد. در این روز همچنین کشاورزان در میدان خوراسگان همراه با تراکتورهایشان تجمع و اعتراض کرده و خواهان حقابه شدند. 
خبر دیگر مربوط به حمله بیشرمانه عوامل مزدور واحد حراست شرکت گروه ملی صنعتی فولاد به کارگران اخراجی متحصن مقابل یکی از ورودی های شرکت در روز گذشته است. حکم اخراج این  کارگران در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ و در ارتباط با اعتراضات قدرتمند کارگران فولاد اهواز  صادر شده است. 
صدای مستقل گروه ملی فولاد اهواز در اطلاعیه ای ضمن گزارش این خبر اولتیماتوم داده و مینویسد: "ما به کرات از همدستی حراست و مدیر فاسدش با غارتگران در گروه ملی فولاد سخن گفتیم. میدانستیم و میدانیم فلسفه و ماهیت وجودی واحد حراست، تنها نگاهبانی از منافع قبیله ای چپاولگران و سرکوب کارگران معترض است. مزدوران و لات و اوباش های حراستی که در لباس کارگر مقابل کارگر قرار گرفته اند بدانند،  گستاخی و بی شرمی امروز بی پاسخ نمی ماند". 
بدینگونه فضای مجتمع سه هزار نفره فولاد این کانون داغ اعتراضات کارگران بشدت ملتهب است. کارگران خواستار بازگشت به کار همکاران خود و پاسخگویی به مطالبات اعلام شده شان هستند. در این روز همچنین کارگران فولاد پارس هفت تپه دست به تجمع اعتراضی زدند. بنا بر خبرها بدنبال اعتراض کارگران در این شرکت به ایمن سازی این مکان که حتی اداره کار نیز آنرا تایید کرده بود، در سال جدید مسئولین شرکت به ۱۲ نفر از کارگران اجازه ورود به شرکت را ندادند. خواست کارگران بازگشت به کار کارگران اخراجی است.  
یک خبر اعتراضی دیگر مربوط به این روز تجمع کارکنان استانداری ایلام  در محل استانداری در اعتراض به وضعیت نامناسب حقوق و معیشت شان است.
حزب کمونیست کارگری ایران
۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۷ آوریل ۲۰۲۴

 

 


تجمعات بازنشستگان فولاد و تامین اجتماعی در چند شهر و اعتراضات کشاورزان اصفهان و اخباری دیگر
بازنشستگان سراسر کشور به تجمع روز ۲۶ فروردین فراخوان داده اند 
امروز ۱۹ فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی در اعتراض به دستمزدهای ناچیز و فقر و فساد و تبعیض ها در چند شهر تجمع و اعتراض کردند. این تجمعات در ادامه یکشنبه های اعتراضی برگزار میشود. در این روز در شهرهایی چون شوش، اراک، اهواز، کرمانشاه و دزفول تجمعات برگزار شد. 
در شوش همچون قبل بازنشستگان از شهرهای هفت تپه، کرخه و شوش در کنار هم در مقابل داره کار تجمع کردند و با سر دادن سرود زیر بار ستم نمیکنیم زندگی جان فدا میکنیم در ره آزادگی، صدای اعتراض خود را علیه توحش و بردگی حاکم بلند کردند. برخی شعارهای بازنشستگان عبارت بودند از: "آقازاده رو گنجه، دلار شصت و پنجه"، "رئیسی بی عرضه برگرد برو تو حوزه"، "تامینو غارت کردن ، ما را بیچاره کردن"،  و "ننگ ما ننگ ما، مخبر الدنگ ما". 
در اراک زیر فشار بازنشستگان، حسینی رئیس سازمان تامین اجتماعی ناگزیر به حضور در جمع بازنشستگان شد و جمعیت معترض با شعارهای خود علیه او و دزدیها شعار دادند. در اهواز بازنشستگان با شعار "شاغل و بازنشسته اتحاد اتحاد" و بدست گرفتن بنر آن بار دیگر بر اتحاد سراسری کارگری تاکید کردند.
در کرمانشاه بازنشستگان مقابل کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تجمع داشتند و با شعارهایی مثل  "بازنشسته داد بزن / حقتو فریاد بزن!"، و "فقر  فساد، تورم/بلای جان مردم!" به چپاول حاکم اعتراض خود را بیان میکردند. 
در این روز همچنین بازنشستگان فولاد در شهر اصفهان در اعتراض به فقر و بی تامینی و برای پیگیری مطالباتشان تجمع کرده و دست به راهپیمایی زدند. بازنشستگان فریاد میزدند:  "فولادی داد بزن، حقتو فریاد بزن"، "اجرای همسان سازی بدون حقه بازی". در خاتمه این بازنشستگان فولاد با فریاد "وعده دیدار ما بیست و ششم در تهران" قرار تجمع در تهران را اعلام کردند. 
تاکید کنیم که بازنشستگان تامین اجتماعی و فولاد برای ساعت ده صبح روز ۲۶ فروردین جهت پیگیری مطالباتشان فراخوان به  تجمع سراسری در تهران در مقابل اداره کل کانون بازنشستگی را داده اند و از همه بازنشستگان خواسته اند که در صورت امکان در این تجمع شرکت کنند. از این فراخوان باید وسیعا حمایت کرد.
 امروز نوزدهم فروردین کشاورزان در شرق اصفهان نیز در اعتراض به کاهش آب زاینده رود و مشکل بی آبی و وضع بد معیشتی خود تجمع داشتند. بنا بر خبرها کشاورزان شرق اصفهان با بازشدن رودخانه ده درصد از زمین ها  را زیر کشت برده اند و به آب بسیار بیشتری نیاز دارند. به گفته کشاورزان مافیای آب از شب گذشته  آب رودخانه زاینده را کاهش داده و طی ساعات آینده  رودخانه زاینده رود خشک می شود و لطمه ای جدی به محصول آنها خواهد زد. در این روز همچنین کشاورزان در میدان خوراسگان همراه با تراکتورهایشان تجمع و اعتراض کرده و خواهان حقابه شدند. 
خبر دیگر مربوط به حمله بیشرمانه عوامل مزدور واحد حراست شرکت گروه ملی صنعتی فولاد به کارگران اخراجی متحصن مقابل یکی از ورودی های شرکت در روز گذشته است. حکم اخراج این  کارگران در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ و در ارتباط با اعتراضات قدرتمند کارگران فولاد اهواز  صادر شده است. 
صدای مستقل گروه ملی فولاد اهواز در اطلاعیه ای ضمن گزارش این خبر اولتیماتوم داده و مینویسد: "ما به کرات از همدستی حراست و مدیر فاسدش با غارتگران در گروه ملی فولاد سخن گفتیم. میدانستیم و میدانیم فلسفه و ماهیت وجودی واحد حراست، تنها نگاهبانی از منافع قبیله ای چپاولگران و سرکوب کارگران معترض است. مزدوران و لات و اوباش های حراستی که در لباس کارگر مقابل کارگر قرار گرفته اند بدانند،  گستاخی و بی شرمی امروز بی پاسخ نمی ماند". 
بدینگونه فضای مجتمع سه هزار نفره فولاد این کانون داغ اعتراضات کارگران بشدت ملتهب است. کارگران خواستار بازگشت به کار همکاران خود و پاسخگویی به مطالبات اعلام شده شان هستند. در این روز همچنین کارگران فولاد پارس هفت تپه دست به تجمع اعتراضی زدند. بنا بر خبرها بدنبال اعتراض کارگران در این شرکت به ایمن سازی این مکان که حتی اداره کار نیز آنرا تایید کرده بود، در سال جدید مسئولین شرکت به ۱۲ نفر از کارگران اجازه ورود به شرکت را ندادند. خواست کارگران بازگشت به کار کارگران اخراجی است.  
یک خبر اعتراضی دیگر مربوط به این روز تجمع کارکنان استانداری ایلام  در محل استانداری در اعتراض به وضعیت نامناسب حقوق و معیشت شان است.
حزب کمونیست کارگری ایران
۱۹ فروردین ۱۴۰۳، ۷ آوریل ۲۰۲۴