اخباروگزارش های کارگری 21-22 اسفند ماه 1401

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 - هشتمین دوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشور نسبت به کاهش قدرت خرید با برپایی تجمع مقابل یا در ساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان های آذربایجان شرقی وغربی، اردبیل ، البرز ، أصفهان، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، کردستان، کرمانشاه ، کهگیلویه وبویراحمد، لرستان ،مرکزی ویزد واستان تهران مقابل وزارت ارتباطات- اعتصاب کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن ناحیه اراک دراعتراض به عدم پرداخت حقوق وعیدی
کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن ناحیه خراسان هم قراره روز سه شنبه 23 اسفند دراعتراض به عدم پرداخت حقوق وعیدی اعتصاب کنند

- تجمع اعتراضی کارگران کارخانه سیمان ایلام نسبت به سطح نازل حقوق وعدم تبدیل وضعیت
- مدارس، همچنان هدف حملات شیمیایی قرار می‌گیرند
- اعتصاب دانش آموزان دبیرستانی سرجنگل زاهدان در اعتراض به مسمومیت های زنجیره ای
- بیانیه شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در خصوص اقدام انحصارخواهانه و غیرقانونی وزیر آموزش و پرورش در زمینه صندوق ذخیره فرهنگیان
- مدیریت ناکارآمد شرکت واحد همچنان درصدد حذف مزایای رانندگان و کارگران شرکت واحد میباشد
- بازگشت جعفر ابراهیمی به زندان اوین
- کامیار فکور و سروناز احمدی در دادگاه تجدیدنظر به حبس محکوم شدند
- محمود صالحی: با توجه به وضعیت جسمی کاک عثمان ما نگران آن هستیم که دچار مشکل شود
- صدور احکام متنوع برای دبیران دبیرستان امام شهر مهاباد (آذربایجان غربی)
- جمع کردن تمامی میزها و صندلی‌های سالن کتاب‌خانه مر‌کزی دانشگاه بهشتی پس از تفکیک جنسیتی و اعتراض دانشجویان
- از شورای عمومی به کمیته‌ی انضباطی
- مرگ 2 کارگر یک گلخانه کشاورزی روستای بدرآباد نرماشیر و 2 دختر5 ساله شان در استخر کشاورزی
*******
*هشتمین دوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشور نسبت به کاهش قدرت خرید با برپایی تجمع مقابل یا در ساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان های آذربایجان شرقی وغربی، اردبیل ، البرز ، أصفهان، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، کردستان، کرمانشاه ، کهگیلویه وبویراحمد، لرستان ،مرکزی ویزد واستان تهران مقابل وزارت ارتباطات
روز دوشنبه 22اسفند ، کارگران بازنشسته مخابرات کشوردر هشتمین دوشنبه اعتراضیشان نسبت به کاهش قدرت خریداز جمله عدم اجرای آیین‌نامه سال 89 و افزایش 30 درصدی سهم بیمه تکمیلی و عدم پرداختِ سهم خواروبارومطالبات دیگرمقابل یا در ساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان های آذربایجان شرقی وغربی،اردبیل ،البرز ، أصفهان، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان،کردستان، کرمانشاه ، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان ،مرکزی ویزد درشهرهای تبریز،ارومیه ،اردبیل ،کرج ،أصفهان ،مشهد ،دزفول ،زنجان ،سنندج ،کرمانشاه ،یاسوج ،خرم آباد،اراک ویزد ودر تهران مقابل ساختمان وزارت ارتباطات تجمع کردند.
تصاویر:
اراک:

اردبیل:

ارومیه:

أصفهان:

تبریز:

تهران:

خرم آباد:

دزفول:

زنجان:

سنندج:

کرج:

کرمانشاه:

مشهد:

یاسوج:

یزد:

*اعتصاب کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن ناحیه اراک دراعتراض به عدم پرداخت حقوق وعیدی
کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن ناحیه خراسان هم قراره روز سه شنبه 23 اسفند دراعتراض به عدم پرداخت حقوق وعیدی اعتصاب کنند
روز دوشنبه 22 اسفند، کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن ناحیه اراک(شرکت پیمانکاری راهبر ریل ایرانیان)برای اعتراض به عدم پرداخت حقوق وعیدی دست از کارکشیدند و خواهان پاسخگویی مسئولان شدند.
براساس گزارش منتشره درشبکه های اجتماعی،قراره روز سه شنبه 23 اسفند کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن ناحیه خراسان هم دراعتراض به عدم پرداخت حقوق وعیدی دست به اعتصاب بزنند.
*تجمع اعتراضی کارگران کارخانه سیمان ایلام نسبت به سطح نازل حقوق وعدم تبدیل وضعیت
روز دوشنبه 22 اسفند، کارگران کارخانه سیمان ایلام برای انعکاس هرچه بیشترصدای اعتراضشان نسبت به سطح نازل حقوق وعدم تبدیل وضعیت دست به تجمع در این واحد تولید کننده سیمان و کلینکر واقع در ، 15 کیلومتری شهرستان سر آبله زدند و خواستار افزایش حقوق و تبدیل وضعیت شدند.

یکی از کارگران حاضردرتجمع به خبرنگاررسانه ای گفت:از حداقل‌های مزدی برخورداریم حال آنکه امسال رکورد تولید کلینکر در کارخانه نسبت به سالهای قبل بیشتر بود.
*مدارس، همچنان هدف حملات شیمیایی قرار می‌گیرند
امروز، دوشنبه 22 اسفند، مدرسهٔ راهنمایی «وحدت» در دهستان کانی‌سور از توابع شهرستان بانه و دو مدرسهٔ دخترانهٔ پویندگان و شهید اهدایی در ماهشهر، هدف حملات شیمیایی قرار گرفتند و تعدادی از دختران دانش‌آموز مسموم و به مراکز درمانی منتقل شدند.
*اعتصاب دانش آموزان دبیرستانی سرجنگل زاهدان در اعتراض به مسمومیت های زنجیره ای
روز دوشنبه 22 اسفند، دانش آموزان دبیرستانی سرجنگل شهرستان زاهدان، در اعتراض به مسمومیت های زنجیره ای از رفتن به مدرسه ممانعت کرده و اعتصاب نمودند.
*بیانیه شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در خصوص اقدام انحصارخواهانه و غیرقانونی وزیر آموزش و پرورش در زمینه صندوق ذخیره فرهنگیان
روزجمعه 19 اسفند، شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران بیانیه ای بشرح زیر در خصوص اقدام انحصارخواهانه و غیرقانونی وزیر آموزش و پرورش در زمینه صندوق ذخیره فرهنگیان منتشرکرد:
صندوق ذخیره فرهنگیان با سرمایه کارکنان آموزش و پرورش و همیاری دولت، موجودیت یافت تا در کارکرد واقعی خود، ظرفیتی برای ترمیم بخشی از مشکلات معیشتی فرهنگیان و تقویت بنیه اقتصادی آنها باشد اما تحمیل مدیریت های غیرعلمی و متاثر از زهرآبِ رقابت های جناحی و سیاسی بر این موسسه، سبب شد این نهاد همواره گرفتار تلاطم گرداب های مافیاییِ سهام خواهانه و سودجویانه بخش هایی از بدنه قدرت باشد و از ماهیت واقعی خود کاملا فاصله بگیرد.
ساختار معیوب اساسنامه این موسسه در کنار چشم فروبستنِ مصلحتی نهادهای نظارتی بر فرآیندهای آن، بستر لازم را برای ایجاد شرایط رانتی و ناصواب کنونی فراهم نمود. اساسنامه ای که منشور آن، سکان این کشتیِ لبریز از غنیمت را از دستان صاحبانش یعنی فرهنگیان خارج می نمود تا همواره ناخدایی آن در تملک فرصت طلبان رانت جویی باشد که در فرصت های مناسب، فتوای انفال بودن آن را برای نفله نمودنش صادر نمایند.
در سال های اخیر، سهامدران ۸۳ نفر را به عنوان مجمع منتخب خود برگزیدند تا سه نفر از آنها به عضویت هیئت امنای صندوق درآیند و در تغییر شرایط، اندکی اثرگذار باشند.
این هیئت با ایجاد تغییراتی، اساسنامه فعلی را درسال ۱۴۰۰ تهیه و در روندی قانونی، ثبت نمود تا مسیر برای دخالت فرهنگیان در مدیریت صندوق، اندکی مهیا گردد اما اخیرا وزیر آموزش و پرورش در اقدامی فراقانونی و انتفاع جویانه درحال ایجاد تمهیداتی است تا با تغییرات مورد نظر در اساسنامه صندوق و تدوین آیین نامه همسو با آن، بستر لازم را برای کاهش اختیارات فرهنگیان و افزایش امکان سلطه وزارتخانه بر فرآیند تصمیم سازی های صندوق ذخیره فراهم نماید. به نحوی که این موسسه همچنان حیاط خلوت امن و سودآوری برای ارباب قدرت و مسلخی رسمی برای قربانی نمودن حقوق حرفه ای فرهنگیان، باقی بماند و چه بسا بر غلظت این روند مافیایی نیز افزوده شود.
لازم به ذکر است، همانگونه که در مقدمه اساسنامه صندوق آمده، بر طبق استفساریه رهبری طی نامه شماره ۱/۱۴۲۷۳ مورخ ۱۳۸۷/۰۵/۱۳ که دفتر ایشان به وزارت دارایی و سازمان پژوهش وزارت آموزش و پرورش ابلاغ نموده اند ، این صندوق یک موسسه خصوصی محسوب می شود.
از آنجا که این اقدام وزیر با فلسفه وجودی صندوق مزبور، منافات دارد و زمینه ساز نارضایتی روزافزون فرهنگیان و بروز واکنش آنها می شود، شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران با توجه به نص صریح اصول ۷۶ ، ۸۴ ، ۹۰ قانون اساسی، مصرانه از وزیر محترم آموزش و پرورش و تمامی مصادری که بهر عنوان به دخل و تصرف در صندوق ذخیره فرهنگیان پرداخته، می خواهد که به این گونه رویه های قانون گریزانه پایان داده، بیش از این به دست اندازی به سرمایه های فرهنگیان کشور نپردازند تا از بروز پیامدهای بغرنج و مشکل آفرین آن ممانعت به عمل آورند.
بدیهی است عدم توجه کافی و وافی نسبت به این درخواست، این حق صنفی، مدنی و شهروندی را برای فرهنگیان و نمایندگان آنها در تشکل های صنفی ایجاد می کند که در کنش های اعتراضی نسبت به این اقدام، واکنش مقتضی را نشان دهند. امید آنکه علاج واقعه، قبل از وقوع آن، محقق شود.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ـ نوزدهم اسفند ۱۴۰۱
گیرندگان رونوشت جهت اطلاع و اقدام لازم :
۱ـ سازمان بازرسی و نظارت
۲ـ کمیسیون اصل ۹۰ مجلس
۳ـ کمیسیون امنیت ملی مجلس
۴ـ نهادهای امنیتی
مدیریت ناکارآمد شرکت واحد همچنان درصدد حذف مزایای رانندگان و کارگران شرکت واحد میباشد.
همکاران گرامی،
مطابق پیمان‌های دسته جمعی که توسط نمایندگان کارگران در سالیان پیش با کارفرما منعقد شده و در وزارت کار و رفاه اجتماعی هم به ثبت رسیده، کارفرما موظف می‌باشد هر سال یک دست کت و شلوار به رانندگان داده و یا هزینه دوخت آن را به قیمت روز و بازار پرداخت نماید. امسال مدیریت ناکارآمد شرکت واحد درصدد حذف این کت وشلوار می‌باشد و سعی می‌کند که به جای توزیع کت وشلوار از بن البسه شهروند که مبلغ آن بسیار ناچیز می‌باشد(یک ملیون و پانصد هزار تومان) استفاده و با توزیع این بن‌ها کت وشلوار را از سبد دریافتی حذف نماید. تا به این طریق راه چپاول و غارت و دزدی را برای خودشان از جیب رانندگان هموارتر نمایند .
همکاران با شماره های ۱۸۸۸ و یا شماره دفتر سرپرستی تماس و نسبت به عدم اجرای پیمان دسته جمعی اعتراض کنید.
شماره دفتر مدیریت
02177440009
در عین حال، سندیکا از کلیه همکاران می‌خواهد که از دریافت این بن ها خودداری بفرمایند و علاوه بر اعلام اعتراض به دفتر مدیر عامل و همچنین شهرداری و ۱۸۸۸، با حضور دسته جمعی در مقابل دفتر مدیرعامل در ساختمان مرکزی اعتراضات خود را نسبت به نقض قرارداد جمعی اعلام‌نمایند.
چاره کارگران و زحمت‌کشان وحدت و تشکیلات
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۲۲ اسفند ۱۴۰۱
*بازگشت جعفر ابراهیمی به زندان اوین
بعداز ظهر روز دوشنبه 22 اسفند،جعفر ابراهیمی، بازرس شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، با اتمام مرخصی به زندان اوین بازگشت.
*کامیار فکور و سروناز احمدی در دادگاه تجدیدنظر به حبس محکوم شدند
بر اساس حکمی که توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران صادر و به کامیار فکور فعال کارگری و همسرش سروناز احمدی مترجم، فعال حقوق کودکان و حامی کارگران ابلاغ شده، محکومیت آقای فکور به هشت ماه حبس و سروناز احمدی به سه سال و شش ماه حبس تعزیری تقلیل یافته است.
جلسه دادگاه بدوی رسیدگی به اتهامات آنها در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران برگزار شده بود.
کامیار فکور توسط این شعبه از بابت اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال حبس و سروناز احمدی بابت اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی» به پنج سال حبس و از بابت اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یکسال حبس مجموعاً شش سال زندان محکوم شده بودند.
کامیار فکور، فعال کارگری در تاریخ ۱۵ آبان ماه، در جریان اعتراضات سراسری به همراه همسر خود بازداشت شد. چندی بعد حکم حبس این فعال کارگری در زندان اوین به اجرا در آمد و وی به بند ۸ این زندان منتقل شد. او نهایتاً در تاریخ نوزدهم بهمن‌ماه ۱۴۰۱ از زندان اوین آزاد شد.
سروناز احمدی مترجم، فعال حقوق کودکان و حامی کارگران به همراه همسرش کامیار فکور فعال کارگری و خبرنگار محیط‌زیست روز یک‌شنبه ۱۵ آبان‌ماه ١۴٠١ توسط نیروهای امنیتی شهر تهران بازداشت و به زندان اوین منتقل شدند. ‏سرانجام او روز ۱۶ آذرماه ۱۴۰۱ با توديع قرار وثیقه‌ی ۵۰۰ میلیون تومانی موقتاً و تا زمان پایان مراحل از زندان اوین آزاد شده بود.
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*محمود صالحی: با توجه به وضعیت جسمی کاک عثمان ما نگران آن هستیم که دچار مشکل شود
تاریخ ۱۹/۱۱/۱۴۰۱عثمان اسماعیلی که ۶۱ سال سن دارد و همراه دختر ۱۸ ساله خود ساعت ۱۰ صیح عازم کوه جاقل به نیاز کوه نوردی بودند. همین که به آخر خیابان شهدا می رسند . توسط سه نفر مامور لباس شخصی محاصره و به آنها دستور می دهند که سوار ماشین شوند ، در غیر این صورت با زور شماها را سوار خواهیم کرد. کاک عثمان و دخترش برای اینکه مورد بی احترامی قرار نگیرند سوار ماشین شدند و آنها را به بازداشتگاه اداره اطلاعات سقز منتقل می کنند. بهار دختر کاک عثمان توسط چندین نفز بازجو ، بازجویی می شود و یک پرونده قطور برای او تشیکل می دهند. ساعت ۸ شب همان روز از طرف اداره اطلاعات با خانواده کاک عثمان تماس می گیرند که به اداره اطلاعات مراجعه کنند. خانواده مراجعه می کنند و بهار اسماعیلی را تحویل خانواده دادند و ایشان را آزاد می کنند. همان شب کاک عثمان را به زندان مرکزی سقز منتقل می کنند. بعد از چند روز ایشان را به بازداشتگاه مخوف اداره اطلاعات سنندج منتقل می کنند و حال یک ماه از قرار بازداشت او گذشته بدون اینکه بازجوی و پرونده او را به محاکم قضایی بدهند. با توجه به وضعیت جسمی کاک عثمان ما نگران آن هستیم که دچار مشکل شود. چون اداره اطلاعات سنندج سابقه دارند که متهمان مسن را در سلول انفرادی نگهداری کنند تا از نظر جسمی دچار مشکل شوند. من خودم یکی از آن قربانیان هستم که سال ۱۳۹۴ به دلیل اینکه قرصهای فشار خونم را قطع کردند. هر دو کلیه خود را از دست دادم و از آن زمان هفته دو روز باید در بیمارستان دیالیز شوم و زندگی برام سخت شده است. نظر به اینکه کاک عثمان آسم شدید دارد مسئول جان این کارگر ۶۱ ساله اطلاعات استان کردستان می باشد.
*صدور احکام متنوع برای دبیران دبیرستان امام شهر مهاباد (آذربایجان غربی)
در پی تحصن سراسری فرهنگیان ایران در یکم و دوم آبان ۱۴۰۱ در اعتراض به سرکوب شهروندان و بالاخص دانش‌آموزان، برای حدود بیست نفر از دبیران دلسوز دبیرستان امام شهر مهاباد در تخلفات اداری استان تشکیل پرونده داده شد که اخیرا این همکاران شریف با احکام متنوعی از جمله: «توبیخ کتبی درج در پرونده»، «تنزل یک گروه به مدت یکسال» و «تنزل دو گروه به مدت دو سال» مواجه شدند.
شایان ذکر است که برخی از این دبیران محترم در شُرُف بازنشستگی قرار دارند و کمترین حکم در این میان که «توبیخ کتبی درج در پرونده» است باعث کسر یک ماه پاداش بازنشستگی این عزیزان خواهد شد.
اسامی معلمانی که تاکنون در دبیرستان مذکور احکام را تحویل گرفته‌اند: (به ترتیب حروف الفبا)
آقایان:
#یاسین_ابوبکری
#یاسر_امینی_آذر
#قاسم_قهرمانی
#هیمن_ره_انجام
#کامیار_محمودی
#بهمن_نجاری
#جلیل_یوسفی
*جمع کردن تمامی میزها و صندلی‌های سالن کتاب‌خانه مر‌کزی دانشگاه بهشتی پس از تفکیک جنسیتی و اعتراض دانشجویان
پس از اعتراض دانشجویان به تفکیک جنسیتی کتابخانه‌ی مرکزی دانشگاه بهشتی، میزها و صندلی‌ها را به دستور ریاست دانشگاه در بخش نابینایان جمع کرده و فضای مطالعه مشترک دانشجویان را به طور کامل از بین بردند.

این اتفاق همزمان با احضارهای تلفنی حراست دانشگاه با دانشجویان جهت توبیخ کسانی که در تجمع علیه تفکیک جنسیتی کتاب‌خانه شرکت کرده بودند؛ انجام گرفت.
سرکوب در دانشگاه بهشتی پس از انتصاب ریاست جدید دانشگاه (آقامیری) شدت گرفته‌ است.
*از شورای عمومی به کمیته‌ی انضباطی
در پی برگزاری شورای عمومی در دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران که به درخواست شورای صنفی این دانشکده با هیات رئیسه برگزار شد، حداقل ۳نفر از حاضرین در جلسه به کمیته‌ی انضباطی احضار شده‌اند.
در این جلسه که در تاریخ ۱۶ اسفند برگزار شد، کوشکی، معاونت فرهنگی این دانشکده، با لحن نامناسب و نسبت دادن دروغگو به دانشجویان سعی در بهم ریختن جلسه داشت. همچنین گفته می‌شود کوشکی که با یکی از دانشجویان وارد درگیری فیزیکی شده بود، این مورد را در حضور شاهدین و حاضرین، منکر شده است و با توهین و تهدید سعی در سرکوب دانشجویان داشته است.
*مرگ 2 کارگر یک گلخانه کشاورزی روستای بدرآباد نرماشیر و 2 دختر5 ساله شان در استخر کشاورزی
روزیکشنبه 21 اسفند،2 کارگر یک گلخانه کشاورزی روستای بدرآباد نرماشیر دراستان کرمان و 2 دختر5 ساله شان در استخر کشاورزی غرق شدند.
براساس گزارش های رسانه ای شده،دو دختر پنج ساله هنگام بازی با وارد شدن به محوطه استخر یک گلخانه کشاورزی در روستای بدرآباد نرماشیر به داخل آن سقوط کردند و غرق شدند. پدران این کودکان نیز که اهل شهرستان ایرانشهردراستان سیستان و بلوچستان واز کارگران فصلی گلخانه بودند دقایقی بعد از حادثه برای نجات جان بچه‌ها وارد استخر شدند اما آنها نیز جان باختند.
جان باختن یک کارگرمعدن گچ چغالوند گیلانغرب براثر حادثه کاری
روز دوشنبه 22 اسفند، یک کارگرمعدن گچ چغالوند گیلانغرب دراستان کرمانشاه براثر حادثه کاری جان خودرا ازدست داد.


اخباروگزارش های کارگری 21 اسفند ماه 1401
- فراخوان تجمع اعتراضی معلمان مریوان به دلیل ستم روا داشته شده به معلمان
- پنجمین یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به سطح نازل حقوق وعدم همسان سازیش،عیدی کارمندی(مبلغ ناچیز یک میلیون و هشتصد هزار تومانی) وعدم برخورداری از درمان رایگان باتجمع دراهواز، شوش،شوشتر و کرمانشاه
- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان نسبت به سطح پایین حقوق و عدم پاسخگویی مسئولان با پهن کردن سفره خالی و شعار«سفره ما خالیه وعده وعید کافیه» مقابل صندوق بازنشستگی فولاد
- تجمع اعتراضی بازنشستگان صنایع فولاد ایران در مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی فولاد تهران
- دومین روز اعتصاب کارگران فصلی شرکت نیشکر هفت‌تپه
- تحریم انتخابات دولتی “نمایندگان کارگری” از سوی کارگران هفت‌تپه
- ادامه اعتراضات معلمان خرید خدماتی نسبت به عدم تبدیل وضعیت ،سطح نازل حقوق و عدم پرداخت بموقعش با تجمع مقابل وزارت آموزش و پرورش
- تجمع اعتراضی جمعی از کارگران بخش دولتی کشور نسبت به دخالت مجلس در تعیین دستمزد سالیانه کارگران وسیاست شترمرغی مقابل شورای نگهبان
- تجمع اعتراضی عشایر کرمانشاه نسبت به عدم صدور کوچ وبازپس ندادن مرتع در منطقه سومار مقابل استانداری
- تجمع مالباختگان شرکت آذویکو در اعتراض به بلاتکلیفی و عدم پاسخگویی مسئولان
- تداوم بازداشت و بی‌خبری از وضعیت عثمان اسماعیلی فعال کارگری
- ممنوع ملاقات کردن حسن سعیدی کارگر زندانی
- ربایش قهری یک معلم در اراک
- صدور دو رأی متفاوت برای عزیز قاسم‌زاده در دادگاه تجدید نظر استان گیلان برای یک اتهام مشخص: «تبلیغ علیه نظام»
- احضار سیامک صادقی چهرازی به دادگاه انقلاب اهواز
- بهاملکی فعال صنفی معلمان سنندج، با تودیع وثیقه آزاد شد.
- امروز یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ همکاران عزیز بازداشتی آقایان کمال فکوریان،وریا کریمی و جبار پاکزاد از زندان مرکزی سنندج آزاد شدند
- احضار ۴۰ تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز به کمیته‌ی انضباطی
- ممنوع الورودی بیش از ۳۰ دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی به دانشگاه، در رابطه با اعتراض دانشجویان این دانشگاه به مسمویت‌های زنجیره‌ای دانش‌آموزان در مدارس
- دانشگاه تربیت مدرس‌ محفلی برای جنایتکاران‌
- 11کشته و 3 زخمی بر اثر برخورد سواری حامل کارگران با کامیون
*******
*فراخوان تجمع اعتراضی معلمان مریوان به دلیل ستم روا داشته شده به معلمان
در سال تحصیلی ۱۴۰۱ بدون هیچ دلیلی، معلمان فعال صنفی استان کوردستان از سوی اداره آموزش و پرورش استان تحت فشار قرار گرفتند. معلمان مریوان و سروآباد در نامه ای به اقدامات غیر قانونی مدیران آموزش و پرورش کوردستان اعتراض کردند اما هیچ پیامی از مدیران دریافت نکردند.
به دلیل عدم پاسخگویی مدیران آموزش و پرورش به اعتراضات معلمان و مطالبه گری انجمن صنفی معلمان سروآباد و مریوان ، معلمان در روز ۲۵ اسفند ساعت ۱۰ الی ۱۲ در اداره آموزش و پرورش مریوان برای مطالبه حق معلمان فعال صنفی استان کوردستان تجمع اعتراضی برگزار خواهند کرد.
تجمع اعتراضی معلمان مریوان
زمان پنجشنبه ۲۵ اسفند
مکان ساعت ۱۰ الی ۱۲
*پنجمین یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به سطح نازل حقوق وعدم همسان سازیش،عیدی کارمندی(مبلغ ناچیز یک میلیون و هشتصد هزار تومانی) وعدم برخورداری از درمان رایگان باتجمع دراهواز، شوش،شوشتر و کرمانشاه
روزیکشنبه 21اسفند، کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی درپنجمین یکشنبه اعتراضیشان نسبت به سطح نازل حقوق وعدم همسان سازیش،عیدی کارمندی(مبلغ ناچیز یک میلیون و هشتصد هزار تومانی) وعدم برخورداری از درمان رایگان مقابل سازمان اجتماعی اهواز، شوش،شوشتر و کرمانشاه تجمع دند.

*تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان نسبت به سطح پایین حقوق و عدم پاسخگویی مسئولان با پهن کردن سفره خالی و شعار«سفره ما خالیه وعده وعید کافیه» مقابل صندوق بازنشستگی فولاد
روز یکشنبه 21 اسفند، کارگران بازنشتته صنعت فولاد اصفهان باتجمع مقابل صندوق بازنشستگی فولاد و پهن کردن سفره خالی وسردادن شعار«سفره ما خالیه وعده وعید کافیه»اعتراضشان را نسبت به سطح پایین حقوق و عدم پاسخگویی مسئولان بنمایش گذاشتند.
*تجمع اعتراضی بازنشستگان صنایع فولاد ایران در مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی فولاد تهران
امروز یکشنبه ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۱، جمعی از بازنشستگان فولاد، با حمل پلاکاردهایی که بر روی آن مطالبات خود را نوشته بودند در اعتراض به وضعیت نامناسب معیشتی و عدم رسیدگی به مطالباتشان مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی فولاد در تهران تجمع کردند.

*دومین روز اعتصاب کارگران فصلی شرکت نیشکر هفت‌تپه
امروز یکشنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۱، کارگران فصلی شاغل در شرکت نیشکر هفت‌تپه در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان برای دومین روز متوالی اعتصاب کرده و دست به تجمع زدند.

منبع:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*تحریم انتخابات دولتی “نمایندگان کارگری” از سوی کارگران هفت‌تپه
بنابر گزارش‌های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱، انتخابات “نمایندگان کارگری” از سوی کارفرما و اداره کار در شرکت هفت‌تپه در حال برگزاری است که با تحریم گسترده‌ی کارگران این شرکت روبرو شده است.
از زمان واگذاری هفت‌تپه به شرکت طرح توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان (هفت طرح)، اعتراضات زیادی از سوی کارگران در اعتراض به سطح پائین دستمزدها و با خواست همسان‌سازی حقوق با دیگر شرکت‌های تابع هفت طرح در جریان بوده است. کارفرما و مسئولین دولتی با اعلام لزوم بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل و گره زدن اجرای آن با ایجاد تشکل دولتی (شورای اسلامی، نماینده کارگری یا انجمن صنفی) درصدد بودند تا نمایندگان مورد تأئید اداره کار و کارفرما را به کارگران شرکت تحمیل کنند.
این بساط نمایش انتخابات نمایندگان کارگری از ساعت شش صبح امروز و ‌با برپایی چند حوزه‌ی رأی‌گیری شروع شده و قرار است تا ساعت ۸ و نیم شب در جریان باشد. علیرغم اظهارات مسئولین و مدیریت شرکت مبنی بر حضور کارگران در انتخابات، اما در واقع کارگران در سطح وسیعی این انتخاباتِ دولتی را تحریم کرده و در این بازی شرکت نکرده‌اند.
کارگران شرکت هفت‌تپه اعلام کرده‌اند که افزایش دستمزد و همسان سازی‌ حقوق حق واقعی کارگران است و بدون قید و شرط باید انجام‌ گیرد و نیازی به انتخابات نمایشی از سوی دولت و کارفرما وجود ندارد.
کارگران هفت‌تپه پیشتر و با گِل گرفتن درب دفتر شورای اسلامی کار نشان دادند که فریب این بازی‌های ضدکارگری را نخواهند خورد و زیر بار تحمیل تشکل‌ها و نمایندگان دولتی و کارفرمایی نخواهند رفت.
اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
*ادامه اعتراضات معلمان خرید خدماتی نسبت به عدم تبدیل وضعیت ،سطح نازل حقوق و عدم پرداخت بموقعش با تجمع مقابل وزارت آموزش و پرورش
روزیکشنبه 21 اسفند برای باری دیگر، معلمان خرید خدماتی دست به تجمع مقابل وزارت آموزش و پرورش زدند تا صدای اعتراضشان را نسبت به عدم تبدیل وضعیت ،سطح نازل حقوق و عدم پرداخت بموقعش هرچه بیشتر منعکس کنند.
*تجمع اعتراضی جمعی از کارگران بخش دولتی کشور نسبت به دخالت مجلس در تعیین دستمزد سالیانه کارگران وسیاست شترمرغی مقابل شورای نگهبان
روز یکشنبه 21 اسفند، جمعی از کارگران بخش دولتی کشور برای اعتراض به دخالت مجلس در تعیین دستمزد سالیانه کارگران وسیاست شترمرغی(کارگر – کارمند) مقابل شورای نگهبان تجمع کردند.
براساس گزارش رسانه ای شده،در این تجمع، افرادی از نهادهای مختلف از جمله وزارت نفت و کلاه‌زردهای وزارت نیرو حضور دارند.
حاضران در این اعتراض که از شهرهای مختلف به تهران آمده‌اند، خواستار حذف عبارتِ «حقوق و دستمزد مشمولان قانون کار در دستگاه‌های اجرایی» از متن بند الف تبصره 12 لایحه بودجه 1402هستند؛ در این بند از بودجه، مزد کارگران دولت به طور غیرقانونی برابر با افزایش حقوق کارمندان تعیین شده است.
یکی از حاضران در این تجمع گفت: تعیین دستمزد همه ی کارگران کشور برعهده‌ی شورایعالی کار است و امیدواریم قبل از پایان سال، شورای نگهبان مقدمات حذف این عبارت غیرقانونی را فراهم سازد.
وی افزود: سال قبل نیز کارگران دولت ماه‌ها دوندگی کردند تا توانستند حقوق مزدی خود را استیفا نمایند؛ امسال دومین بار است که این بی‌قانونی اتفاق می‌افتد.
کارگران انتظار دارند شورای نگهبان رای به حذف عبارت مربوط به حقوق کارگران در بودجه سال آینده بدهد تا دستمزد در شورایعالی کار و با چانه‌زنی سه‌جانبه تعیین شود.
در همین رابطه:تجمعات کارگران پست های فشار قوی برق مقابل مجلس و وزارت نیرو برای افزایش حقوق و دراعتراض به دخالت مجلس در تعیین دستمزد سالیانه واجرای نشدن طرح طبقه بندی مشاغل از طرف وزارت نیرو
روز شنبه 13 اسفند، کارگران پست های فشار قوی برق(کارگران بخش دولتی)برای افزایش حقوق ابتدا مقابل مجلس تجمع کردند و اعتراضشان نسبت به دخالت مجلس در تعیین دستمزد سالیانه کارگران بنمایش گذاشتند وسپس راهی وزارت نیرو شدند تا باتجمع نسبت عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل اعتراض کنند.

کلاه زردهای حاضر در تجمع به خبرنگاررسانه ای گفتند: تعیین دستمزد برای تمام کارگران کشور، چه در بخش خصوصی شاغل باشند و چه در دولت، برعهده‌ی شورایعالی کار است و نباید افزایش دستمزد کارگران دولت در لایحه بودجه مشخص شود.
آنها افزودند: از همه‌ی مزایا و امکانات دولت محرومیم اما می‌خواهند افزایش مزد ما را به اندازه‌ی کارمندان درنظر بگیرند، این نهایت بی‌عدالتی‌ست.
آنها درادامه گفتند: طرح طبقه بندی ما از سال 99 در وزارت نیرو معطل مانده است؛ انتظار داریم به سرعت این طرح اجرایی شده و موجب افزایش حقوق ما شود.
*تجمع اعتراضی عشایر کرمانشاه نسبت به عدم صدور کوچ وبازپس ندادن مرتع در منطقه سومار مقابل استانداری
روز یکشنبه 21 اسفند، جمعی از عشایر کرمانشاه برای اعتراض به عدم صدور کوچ از طرف فرمانداری شهرستان گیلانغرب وبازپس ندادن مرتع در منطقه سومار(بان میل) مقابل استانداری تجمع کردند.

برپایه گزارش رسانه ای شده،مرتعی که متعلق به شهرستان سومار و عشایر آن منطقه است در اقدامی تامل برانگیز با دخالت یکی از بهارستان نشینان استان ایلام و در خواب نمایندگان استان کرمانشاه به نفع خانوارهای عشایری ایلام در حال مصادره است.
*تجمع مالباختگان شرکت آذویکو در اعتراض به بلاتکلیفی و عدم پاسخگویی مسئولان
مالباختگان و حواله‌داران شرکت آذویکو، امروز یکشنبه ۲۱ اسفندماه برای چندمبن بار متوالی در اعتراض به عدم تعیین تکلیف پرونده کلاهبرداری این شرکت و عدم تحویل خودروها پس از گذشت پنج سال تجمع برپا کردند.

یکشنبه ۲۱اسفند‌ماه
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*تداوم بازداشت و بی‌خبری از وضعیت عثمان اسماعیلی فعال کارگری
امروز یکشنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۱، سیزده روز از آخرين تماس تلفنی عثمان اسماعیلی از فعالین کارگری سقز با خانواده‌اش می‌گذرد. طی روزهای گذشته این فعال کارگری هیچ‌گونه تماس با خانواده‌اش نداشته است و این عدم بی‌خبری‌ از وضعیت عثمان اسماعیلی موجب نگرانی خانواده‌اش شده است.
روز سه‌شنبه نهم اسفندماه ۱۴۰۱، عثمان اسماعیلی فعال کارگری اهل شهر سقز طی تماسی از بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج اعلام کرده است که برای او قرار بازداشت یک ماهه صادر شده است. لازم به ذکر است که این فعال کارگری طی مدت بازداشت دو بار تلفنی با خانواده‌اش تماس گرفته است و اولین تماس او مربوط به پنج‌شنبه چهارم اسفندماه بوده است.
عثمان اسماعیلی روز چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱، بدون برگه قضایی و اعلام اتهام انتسابی توسط نیروهای امنیتی شهر سقز بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده بود.
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*ممنوع ملاقات کردن حسن سعیدی کارگر زندانی
حسن سعیدی عضو سندیکای کارگران شرکت واحد که در ۲۸ اردیبهشت سال جاری توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد، بعد از ۳۰۰ روز حبس در زندان اوین از روز گذشته به دستور رئیس سالن ملاقات آقای شاهوردی ممنوع الملاقات گشته است.
حسن سعیدی چند هفته قبل هنگامیکه در ملاقات با همسر و فرزندش بود آقای شاهوردی به ایشان می‌گوید که شما چرا نشسته‌اید و ملاقات را تمام نمی‌کنید. سعیدی در پاسخ ایشان می‌گوید کسی پایان ملاقات را اعلام نکرده؛ به دنبال این پاسخ، آقای شاهوردی گزارشی کاملا مغرضانه برای شورای زندان رد می‌کند که منجر به ممنوع شدن ملاقات برای این کارگر زندانی میگرددکه روز گذشته به او ابلاغ شد.
ملاقات حضوری و کابینی و تماس تلفنی با خانواده از حقوق اولیه یک فرد زندانی محسوب میشود. محروم کردن یک زندانی از ملاقات یک نوع شکنجه روحی و روانی برای خود زندانی و خانواده اش به شمار می آید که به نوعی نقض فاحش حقوق بشر میباشد. با اینوجود، این عمل غیر انسانی و غیر قانونی بکرات صورت میگیرد. در روزهای اخیر کیوان مهتدی، معلم و مترجم زندانی، را نیز ممنوع الملاقات کردند.
سندیکای کارگران شرکت واحد خواستار لغو بلافاصله ممنوع الملاقات بودن حسن سعیدی و دیگر زندانیان و همچنین خواستار آزادی بدون قید و شرط ایشان و کلیه فعالین سیاسی و کارگری و معلمی و دانشجویی می‌باشد.
کارگر زندانی آزاد باید گردد
زندانی سیاسی آزاد باید گردد
چاره کارگران و زحمت‌کشان وحدت و تشکیلات
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۲۱ اسفند ۱۴۰۱
*ربایش قهری یک معلم در اراک
بنا به خبرهای رسیده به شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران آقای محمد صادقی فرهنگی بازنشسته و از فعالین صنفی استان مرکزی، اراک پس از شرکت در تجمع شانزدهم اسفند، صبح روز پنج شنبه هیجدهم اسفند ماه بازداشت شد.
این کنشگر صنفی هم اکنون در پلیس امنیت اراک به سر می برد.
*صدور دو رأی متفاوت برای عزیز قاسم‌زاده در دادگاه تجدید نظر استان گیلان برای یک اتهام مشخص: «تبلیغ علیه نظام»
در اقدامی عجیب شعبه ۱۸ دادگاه تجدید نظر استان گیلان نسبت به صدور دو رای متفاوت برای عزیز قاسم زاده با اتهام مشخص تبلیغ علیه نظام هر دو را تایید کرده است. این شعبه بدون در نظر گرفتن دادگاه مقدم و مؤخر آن هم با یک اتهام مشترک (تبلیغ علیه نظام) با تایید رای بدوی شعبه سوم دادگاه انقلاب، عزیز قاسم‌زاده را به یک سال زندان تعزیری به اتهام تبلیغ علیه نظام محکوم‌ کرد. شعبه ۱۸ دادگاه تجدید نظر استان گیلان بدون در نظر گرفتن اتهام تبلیغ علیه نظام در فاصله چند ماه و دو بار محاکمه شدن یک فرد، ابتدا رای یک سال زندان دادگاه موخر (شعبه سوم دادگاه انقلاب) را به اتهام تبلیغ علیه نظام عیناً تایید کرد. این دادگاه پس از آن رای سه ماه و یک روز تعزیری دادگاه رودسر برای اتهام تبلیغ علیه نظام این فعال صنفی را هم عینا تایید کرده است. در واقع شعبه هیجدهم دادگاه تجدید استان گیلان با عدم تصریح در صلاحیت دادگاه مقدم برای رسیدگی به اتهام واحد و رد صلاحیت دادگاه دوم و تایید دو رای متفاوت با یک اتهام، شگفتی عجیبی خلق کرده است!
سال گذشته در ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ عزیز قاسم زاده به اتهام تبلیغ علیه نظام در شعبه ۱۰۳ دادگاه انقلاب رودسر محاکمه شد. در این روز دو نهاد دادگستری و آموزش و پرورش شهرستان رودسر تعطیل شد و فضای شهر پر از نیروی امنیتی شد که برای سرکوب معلمان حاضر که به محاکمه عزیز قاسم زاده معترض بودند، وارد میدان شدند. سرکوبگران همچنین با تهاجم به معلمان حاضر و ضرب و شتم آنها و حمله به مینی بوس معلمان رشت و انزلی و بازداشت آقایان:محمود بهشتی لنگرودی، مسعود فرهیخته، محمود صدیقی پور، حسن نظریان وبهرام بخشی پور تا عصر، این روز را به «شنبه سیاه رودسر» مشهور کردند.
*احضار سیامک صادقی چهرازی به دادگاه انقلاب اهواز
طبق ابلاغیه الکترونیکی که در تاریخ ۱۶اسفند برای ایشان ارسال شده است قرار است در تاریخ 18اردیبهشت به اتهام تبلیغ علیه نظام تجمع و تبانی در شعبه 3دادگاه محاکمه شود.
*بهاملکی فعال صنفی معلمان سنندج، با تودیع وثیقه آزاد شد.
بهاالدین ملکی از اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان سنندج که روز سه‌شنبه ۱۶ اسفندماه در جریان اعتراضات مقابل آموزش و پرورش بازداشت شده بود امروز یکشنبه ۲۱ اسفندماه با قرار وثیقه آزاد شد.
*امروز یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ همکاران عزیز بازداشتی آقایان کمال فکوریان،وریا کریمی و جبار پاکزاد از زندان مرکزی سنندج آزاد شدند.
آقای مختار اسدی همچنان در بازداشت هستند اما وعده‌هایی برای آزادی ایشان داده شده و امیدواریم تا چند روز آینده شاهد آزادی ایشان هم باشیم.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکومیت بازداشت این عزیزان، خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط همه‌ی معلمان زندانی می‌باشد.
*احضار ۴۰ تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز به کمیته‌ی انضباطی
در پی تجمع اعتراضی روز ۱۶ اسفند در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای دست‌ کم ۴۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه پیامک احضار به کمیته‌ی انضباطی ارسال شده است. گفته می‌شود روند رسیدگی به پرونده‌ها و تفهیم اتهامات به شکلی عجله‌ای و در راستای صدور هر چه سریع‌تر احکام است. این احضارها در وضعیتی انجام شده‌است که تنها یک روز پس از تجمع اعتراضی در خصوص حملات شیمیایی به مدارس، یکی از خوابگاه‌های داخترانه‌ی این دانشگاه به دلیل حمله‌ی شیمیایی و مسمومیت تخلیه شد.
*ممنوع الورودی بیش از ۳۰ دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی به دانشگاه، در رابطه با اعتراض دانشجویان این دانشگاه به مسمویت‌های زنجیره‌ای دانش‌آموزان در مدارس
طبق گزارشهای اولیه #هستی_امیری، #هادی_خورشیدی، #احسان_رحمانی، #محمدحسین_شعاعی، #فرشته_طوسی، #نازنین_لاله، #مریم_محمودی، #محمدحسین_موسوی و #ضیا_نبوی از جمله این دانشجویان محسوب می‌شوند.
این اعتراض مسالمت‌آمیز که در روز سه‌شنبه، ۱۶ اسفند در پردیس مرکزی دانشگاه علامه رخ داد؛ با خشونت بی‌سابقه‌ی حراست دانشگاه مواجه شد، به صورتی که بسیاری از دانشجویان مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بصورت مستقیم توسط مسئولین حراست تهدید به بازداشت و برخورد امنیتی شدند.
بر اساس گزارش‌های موجود، روز شنبه و یکشنبه از ورود تعدادی از دانشجویان، به دانشگاه ممانعت به عمل آمده است و فضای اطراف دانشگاه، امنیتی توصیف شده است. این در حالی است که به هیچ یک از دانشجویان ممنوع‌الورود ابلاغ رسمی کتبی یا پیامکی مبنی بر ممنوعیت ورود به دانشگاه صورت نگرفته است و به گفتن این نکته بسنده شده که لیست سی‌و‌چندنفره‌ای از دانشجویان توسط شورای انضباطی به ما ابلاغ شده که به علت شرکت در اعتراض روز سه‌شنبه ۱۶ اسفند حق ورود به دانشگاه را ندارند.
البته این دست ممنوع‌الورودی‌ها و برخوردهای انضباطی در ماه‌های اخیر و در دانشگاه علامه بسیار رایج بوده و خاصه پس از خیزش «زن،زندگی، آزادی» تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاه علامه، با احکام کمیته های انضباطی از تحصیل، معلق شده اند. این در حالی است که پیش‌تر و طبق مصاحبه معاونت حقوقی این دانشگاه ادعا شده بود که تمامی دانشجویان تعلیقی، بخشیده شده و به کلاس های درس بازگشته اند. در صورتی که شواهد امر نشان می‌دهد که نه ‌تنها آن محرومیت‌ها لغو نشده که احضارها همچنان ادامه دارد و دانشجویان جدیدی هم از تحصیل به صورت موقت منع شده و با حکم کمیته های انضباطی مواجه شده‌اند.
*دانشگاه تربیت مدرس‌ محفلی برای جنایتکاران‌
یک ماه گذشته در دانشگاه تربیت مدرس شاهد حضور برخی چهره‌ها بودیم که نمی‌توان بدون اشاره به دلیل حضور آنها در این دانشگاه و در یک وضعیت خاص، از آن چشم پوشید. در تاریخ ۱۷ بهمن در مراسمی با حضور حجت‌السلام خطیب وزیر اطلاعات، زلفی‌گل وزیر علوم، رمضان شریف سخنگوی سپاه پاسدارن، اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، فرهاد دانشجو ریس دانشگاه و رحیم‌صفوی فرمانده‌ی تحمیلی بر هیئت‌ علمی گروه جغرافیای سیاسی، با هدف تجلیل از مقام والای علمی "سرلشکر" رحیم‌صفوی برگزار شد. این مراسم با تدابیر شدید امنیتی در نهایت مراقبت و مواظبت و با بسیج تمام نیروهای حکومتی در داخل و خارج محیط دانشگاه، شرایط پادگانی را بر دانشگاه حاکم کرد.
اما حضور این اشخاص فقط به آن تاریخ محدود نمی‌شود. در هفته‌ی اخیر با وجود حمله‌های مکرر به مدارس و دانشگاه‌های ایران از سوی نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی، مراسمی با عنوان 《نخستین جشنواره جذب دانشجویان بین المللی در ایران》با حضور سفیر عراق، وزیر علوم، سردار ذوالقدر ریس پلیس بخش مهاجرت، مقاماتی از دیگر کشورها با هدف جذب دانشجویان خارجی صورت گرفت. در این همایش نماینده‌ی خامنه‌ای در دانشگاه تربیت مدرس، حمله به مدارس و دانشگاه‌ها با گاز‌های سمی را کارزاری از طرف دشمن توصیف کرد!
این در حالی است که پیش از او فرهاد دانشجو رئیس وقت دانشگاه تربیت مدرس، این دانشگاه را نمادی از صلح و دوستی در دنیا توصیف کرد! وی بیان کرد: "دانشگاه تربیت مدرس تنها دانشگاهی است که رئیس جمهور، وزیر علوم، وزیر بهداشت و معاون اول رییس جمهور از اعضای هیأت امنای آن هستند که نشان از اعتبار و ارزش علمی بالای این دانشگاه دارد". نام‌هایی که هر یک می‌تواند در دادگاهی عادلانه به جنایت علیه بشریت متهم بشوند، نمی‌تواند شان و ارزشی برای محیطی به اسم دانشگاه بیاورد.
می‌توان پنداشت که حضور گسترده‌ی مقامات حکومتی و امنیتی که بعضی از آن‌ها حتی مرتکب جنایاتی نابخشودنی شدند (می‌توان به پرونده نظامی رحیم صفوی در دوران جنگ و اتهاماتی که علیه او بود، محمد مخبر معاون اول و ریس سابق بنیاد مستضعفان و همچنین نقش زلفی‌گل در سرکوب گسترده دانشجویان در جنبش اخیر، و مسئولین وزارت بهداشت که قتل مهسا امینی را حادثه دانستند)، نشانی از تبدیل دانشگاه تربیت مدرس به عنوان مرکز تحصیل دانشجویانی گزینشی با گرایشات نزدیک به باورهای حکومت ایران، از گروهایی با ملیت‌های مختلف (لبنان، عراق، فلسطین، سوریه، چین، سنگال، بنگلادش، یمن) باهدف ترویج ایدئولوژیک دینی و اقتدارگرایی دانست، نه تبادل علم و فناوری.
دانشگاهی که در بکار گیری مقامات امنیتی_کشوری ید طولایی دارد به‌طوری که پست‌های علمی و منصب‌های دانشگاهی در سیطره‌ی آنها هست.‌ می‌توان به کسانی که در سرکوب‌های سال‌های اخیر نقش داشته‌اند و همزمان عضو هئیت‌ علمی هستند، منصب در تربیت مدرس داشتند و یا فارغ‌التحصیل این دانشگاه بودند مانند:《زاهدی و دانشجو وزرای علوم دولت احمدی نژاد در سال‌های ۸۴_۹۲، سعید محمد رئیس قرارگاه خاتم، قالیباف، رحمانی فضلی وزیر کشور روحانی در آبان ۹۸، محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه، فلاحت پیشه ریس کمیسیون امنیت ملی مجلس در سال ۹۸ و عضو هئیت علمی دانشگاه علامه) اشاره کرد؛ تا جایی که می‌توان گفت این دانشگاه پایگاه امن و خانه‌ی دائمی‌شان شده است.
از طرفی دیگر سخنگوی هیئت رئیسه‌ی مجلس از آغاز طرحی خبر داد که؛《موضوع ابهام در انعقاد برخی قراردادها، انتصابات، بورسیه‌ها، جذب‌ها و امتیاز‌ها به برخی کارکنان و ... را از دلایل کلید خوردن تحقیق و تفحص از دانشگاه تربیت مدرس عنوان کرد.》طرحی که ممکن است بر اثر اختلاف درون گروهی در استفاده از مزایا و امتیازهای گسترده کلید خورده باشد نه برای شفاف‌سازی و برقراری عدالت. ولی می‌تواند پیامد‌های سنگینی برای متولیان این دانشگاه داشته باشد، دانشگاهی که مظهری تمام نما از مدیریت اسلامی_امنیتی همراه با فساد و رانت است.
*11کشته و 3 زخمی بر اثر برخورد سواری حامل کارگران با کامیون
بر اثر برخورد سواری حامل کارگران مهاجر با یک کامیون در محور نی‌ریز فارس به سیرجان در استان کرمان، 10 کارگر به همراه راننده سواری جان باختند و سه نفر دیگر زخمی شدند.
برپایه گزارش رسانه ای شده،در این حادثه همه ده سرنشین خودرو سواری به همراه راننده جان خود را از دست داده و مصدومان که سرنشینان کامیون بودند، به بیمارستان شهدای نی‌ریز منتقل شده‌اند.
این سواری در حال انتقال کارگران در کیلومتر 15 محور قطرویه سیرجان بود که به یک کامیون برخورد می‌کند.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید