اخباروگزارش های کارگری 7-8 تیرماه 1402

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 - سومین روز اعتراض در مجتمع کشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به عدم اجرای دقیق بازنگری طرح طبقه بندی با تجمع مشترک کارگران رسمی وقراردادی مقابل دفتر مدیریت شرکت- اعتراض کارکنان استانداری کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقع مطالبات باتجمع وپهن کردن سفره خالی مقابل استانداری - تجمع اعتراضی متقاضیان مسکن تعاونی خبازان ساوه نسبت به بلاتکلیفی مقابل شهرداری ساوه و در دفترشورای شهر- سرهایی که شکسته می‌شوند و صداهایی که باقی خواهند ماند

گزارشی از دانشجویان دانشکده علوم‌اجتماعی دانشگاه علامه‌، در رد اطلاعیه‌ی باطل روابط عمومی دانشگاه- بیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد تهران_شمال در محکومیت گستاخی حراست دانشگاه علیه دانشجوی دانشگاه علامه- تشکیل پرونده بدلیل اعتراض به حکم
- بیانیه انجمن صنفی معلمان فارس در محکومیت احکام صادره برای ۸ فعال صنفی استان فارس
- حکم بازنشستگی اجباری برای صفیه بسیم، معلم استان البرز
- پرونده‌سازی هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری آموزش و پرورش استان گیلان برای عزیز قاسم زاده معلم زندانی در زندان لاکان رشت مشتمل بر ۲۵ عنوان اتهامی
- تسلیم لایحه دفاعی داود رضوی به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب توسط وکیل ایشان
*******
*سومین روز اعتراض در مجتمع کشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به عدم اجرای دقیق بازنگری طرح طبقه بندی با تجمع مشترک کارگران رسمی وقراردادی مقابل دفتر مدیریت شرکت
روز چهارشنبه 7 تیر همزمان با سومین روز اعتراض در مجتمع کشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به عدم اجرای دقیق بازنگری طرح طبقه بندی کارگران رسمی وقراردادی مشترکا مقابل دفتر مدیریت شرکت تجمع کردند.

*اعتراض کارکنان استانداری کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقع مطالبات باتجمع وپهن کردن سفره خالی مقابل استانداری
روز چهارشنبه 7 شهریور، کارکنان استانداری کهگیلویه و بویراحمد برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقع مطالبات دست به تجمع وپهن کردن سفره خالی مقابل استانداری درشهریاسوج زدند.


به گزارش یک منبع خبری محلی،پایین بودن حقوق، کمی مزایای رفاهی ، پرداخت نشدن مطالبات و فوق العاده ویژه ، بی توجهی به خواسته های رفاهی آنان و مواردی دیگر از جمله مطالبات کارکنان تجمع کننده می باشد.
*تجمع اعتراضی متقاضیان مسکن تعاونی خبازان ساوه نسبت به بلاتکلیفی مقابل شهرداری ساوه و در دفترشورای شهر
روز چهارشنبه 7 تیر،جمعی از متقاضیان مسکن تعاونی خبازان ساوه برای اعتراض به بلاتکلیفی مقابل شهرداری ساوه و در دفترشورای شهر تجمع کردند.

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفت:با وجود پرداخت هزینه‌های قانونی، شهرداری از دو سال گذشته، نسبت به صدور پروانه ساختمانی کوتاهی می‌کند.
وی افزود: از سویی شهردار ساوه معتقد است که زمین دارای کاربری فضای سبز بوده و نیازمند تغییر کاربری در کمیسیون‌های استانی و در نهایت اقامه زمین به مالک اولیه بوده و مدیرعامل تعاونی با علم بر این موضوع نباید، مردم را معطل می‌کرد.
خاطرنشان می شود که این تعاونی 500 نفر عضو دارد که امروز حدود نیمی ار اعضا در مقابل شهرداری ساوه تجمع و خواستار تعیین تکلیف موضوع شده بودند.
*سرهایی که شکسته می‌شوند و صداهایی که باقی خواهند ماند
گزارشی از دانشجویان دانشکده علوم‌اجتماعی دانشگاه علامه‌، در رد اطلاعیه‌ی باطل روابط عمومی دانشگاه
در طول یک سال گذشته، هیچ روزی در دانشگاه علامه طباطبایی جو آرام حاکم نبوده است. هر چند پیش از این نیز حراست در حیاط دانشگاه با موتور به دنبال دانشجویانی می‌افتاد که از حجابشان راضی نبود، اما حالا تمام اعمال دانشجویان ذیل فشار حراست قرار می‌گیرد. از شرکت در کلاس‌ها گرفته تا حضور در کتابخانه و سالن غذاخوری.
پیش از انتشار ویدیوی هتک حرمت محمد، دانشجوی دانشکده مدیریت، همین برخورد علیه یکی از دانشجویان در دانشکده‌ای دیگر تکرار شده بود و دانشجوی دختری را در یکی از اتاق‌ها حبس کرده بودند. تیم حراست دانشگاه علامه ذیل هیچ چهارچوبی عمل نمی‌کند. در ایام امتحانات پایان‌ترم گزارش‌هایی از دانشکده‌های مختلف راجع به تفتیش بدنی دانشجویان مطرح شده بود، گویی در بندِ «مجرمین خطرناک» یک زندان امتحان می‌دهیم!
اعضای حراست دانشگاه از الفاظ جنسی برای خطاب قرار دادن دانشجویان دختر استفاده می‌کنند. کما اینکه پیشتر در یکی از دانشکده‌ها،‌ رئیس حراست دانشجویان دختر را چنین خطاب قرار داده بود: «یک طور لباس می‌پوشند انگار فلان کاره‌اند». یا زمانی که کارت دانشجوی دختری را در سلف دانشگاه گرفته است اینطور گفته که «بیا اتاقم هم کارتت را می‌دهم هم ناهارت را». در تمام این مدت هیچکس پاسخ درستی به اعتراض دانشجویان بر علیه چنین رفتارهایی نداده‌‌است. تنها جوابی که دریافت کرده‌ایم، سیلِ اسامی دانشجویان تعلیق شده بوده‌است.
در ادامه اعمال وقیحانه حراست، خاموش کردن سیتسم‌های گرمایشی و جمع آوری میز و صندلی‌های دانشکده‌ علوم‌اجتماعی رخ داد. این اقدام در دی ماه ۱۴۰۱، زمانی که هوا سرد بود و برف می‌بارید به دستور رئیس حفاظت فیزیکی دانشگاه، پاکپور، جهت تنبیه دانشجویان این دانشکده صورت گرفت و دانشجویان سردترین ایام سال را بدون سیستم گرمایشی گذراندند.
دانشگاه علامه همان دانشگاهی است که بی‌هیچ واهمه‌ای دانشجویانش را تقدیم نهادهای امنیتی می‌کند و نیروهای حراست آن، اساتید معترض به وضعیت دانشجویان را هل می‌دهند و می‌گویند دهانشان را ببندند.
اکنون اما لازم است که با صدای رسا اعلام کنیم؛ ما نه در دانشگاه که در پایگاه امنیتی علامه طباطبایی قرار گرفته‌ایم. اینجا هیچ چیز آرام نیست و تنها کاری که به نحو احسن انجام می‌شود، سرکوب است. اما خطاب به آنان چنان که پیش از این نیز گفته‌ایم تکرار می‌کنیم:
هیچ کس قرار نیست از شما تمکین کند.
لازم بذکر است که پس از انتشار گسترده فیلم برخورد خشن حراست با یکی از دانشجویان، روابط عمومی دانشگاه علامه طی بیانیه‌ای ادعا کرد که «جو دانشگاه آرام است» و «چنانچه قصوری رخ داده باشد، بر اساس مقررات، اقدام لازم را انجام خواهد داد».
*بیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد تهران_شمال در محکومیت گستاخی حراست دانشگاه علیه دانشجوی دانشگاه علامه
۶ تیر ۱۴۰۲
آنچه که دیروز در دانشگاه علامه دیدیم اولین حمله و گستاخی علیه فریاد حق‌خواهی و انسانیت نبوده، از ضربه بر سر ژینایِمان که گفت "ما اینجا غریبیم"، تا سنگی که هشتم آبان وحوش بسیجی و لباس‌شخصی بر سر هم‌دانشگاهی ما زدند، تا دستِ پَستی که سر همسنگرمان در دانشگاه علامه را به دیوار کوبید. اولین بارشان نیست؛ اما باید کاری کنیم تا آخرین‌های آن باشد!!!
مخاطب ما هیچکس جز دانشجویان و تمامِ انسان‌های آزاده و آزادی‌خواه نیست چراکه با ظالمان و ستمگران هیچ حرفی نداشته و نداریم جز: زمین گرده و تا ابدو یک روز، نه!
و اما دانشجویان و همسنگران عزیزمان در دانشگاه علامه، بدانید که ما از دانشگاه آزاد تهران شمال به شما صدای حمایت و همدلیِ خود را می‌رسانیم و این گستاخیِ حراست را به شدت محکوم کرده و اعلام می‌کنیم که هیچ‌گاه سکوت را در برابر ظلم‌وظالم برنمی‌تابیم و دوشآدوش شما برای مبارزه هستیم.
به محمد عزیز که سکوت را برنتابید و شجاعانه در برابر رفتار وقیحانه حراست ایستاد هم درود می‌فرستیم و آرزوی سلامتی برایش داریم. بیش‌باد چنین انسان‌های آزاده و شجاعی که به جای سکوت و تماشا در برابر ظلم و ظالم، به پا می‌خیزند...
نه پادگان نه بنگاه، درود بر دانشگاه
زنده‌باد دانشجویان شجاع و استوار
حراست بسیجی، داعش ما شمایید
ما همه باهم هستیم، بجنگ تا بجنگیم
منبع: آزادی‌خواهان دانشگاه تهران شمال
*تشکیل پرونده بدلیل اعتراض به حکم
امین سالاری سلاجقه، دانشجوی کارشناسی فلسفه دانشگاه تهران که چندی پیش در پی ممنوع‌الورودی به خوابگاه نسبت به حکم انضباطی خود اعتراض کرده بود، بار دیگر به کمیته احضار شد.
این‌ دانشجو پس از اجرایی‌شدن حکمش، در یک ویدیو نسبت به «محرومیت از حقوق اولیه» و «ایجاد خفقان و ممانعت از اعتراض» در دانشگاه معترض شده‌بود که در نتیجه انتشار این فیلم به کمیته انضباطی احضار شد.
*بیانیه انجمن صنفی معلمان فارس در محکومیت احکام صادره برای ۸ فعال صنفی استان فارس
در تاریخ ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۲ برای ۸ معلم کنشگر و فعال صنفی استان فارس به جرم شرکت در تجمعات قانونی فرهنگیان که از سوی قضات محترم از این تجمعات به تجمیع و تبانی علیه نظام یاد می شود، رای ناعادلانه و به دور از باور ۳۴ سال زندان صادر شد که جامعه معلمان کشور را در شوک و تاسفی عظیم فرو برد.
انجمن صنفی معلمان فارس به نمایندگیِ جمع کثیری از فرهنگیان این استان صدور این احکام که هیچ پشتوانه قانونی و قضایی ندارد را محکوم می‌نماید و از قاضی و عوامل دخیل در این احکام می‌خواهد که هر چه سریع‌تر در حکم این معلمان صادق و راستین تجدید نظر نمایند زیرا تجمعات صنفی فرهنگیان در سال‌های اخیر طبق اصل ۲۷ قانون اساسی کشور، کاملا مسالمت‌آمیز و بدور از خشونت، در کمال آرامش در خانه‌ی امن معلمان یعنی اداره کل و یا ادارات آموزش و پرورش صورت گرفته است. (همچنین ارجاع به رای نهایی دیوان عدالت اداری کشور در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲)
این تجمعات صرفا برای احقاق حق دانش‌آموز (اجرای اصل ۳۰ قانون اساسی) و عدالت آموزشی و همچنین پیگیری حقوق معلمان در اجرای رتبه‌بندی و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بوده است؛ حق و حقوق قانونی که سالیان سال به محاق رفته بود.
ایجاد انجمن‌ها و تشکل‌های صنفی فرهنگیان در راستای بهبود وضعیت آموزش و پرورش امری ضروری است که باعث رشد و بالندگی جامعه و پیشرفت کشور می‌گردد. بنابراین انجمن صنفی معلمان فارس در کنار سایر انجمن‌ها و تشکل‌های صنفی فرهنگیان، خواهان شکسته شدن احکام ناعادلانه‌ی هشت معلم و فعال صنفی شریف و حق‌طلب استان فارس و تبرئه‌ی آن‌ها در دادگاه تجدید نظر می‌باشد.
*حکم بازنشستگی اجباری برای صفیه بسیم، معلم استان البرز
خانم صفیه بسیم در حکمی مجبور به بازنشستگی زودهنگام شد. صدور چنین احکامی حکایت از افزایش سرکوب و فشار بر فعالان صنفی دارد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن ابراز ناخرسندی از صدور احکام ناعادلانه‌ی آموزش و پرورش با دستور نهادهای امنیتی را محکوم و در برابر آن سکوت نخواهد کرد. این شورا انتظار دارد پرونده‌های همه‌ی معلمان در دادگاه‌های قانونی بدون اعمال نظرهای ناصواب و با رویه‌ی صحیح قضایی مورد بازبینی قرار گیرد.
*پرونده‌سازی هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری آموزش و پرورش استان گیلان برای عزیز قاسم زاده معلم زندانی در زندان لاکان رشت مشتمل بر ۲۵ عنوان اتهامی
هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری آموزش و پرورش استان گیلان، با ۲۵ مورد عنوان اتهامی از جمله حضور در تجمعات سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، مصاحبه‌ها و آوازخوانی‌های عزیز قاسم‌زاده در تجمعات معلمان، ابلاغیه‌ای را امروز چهارشنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۲ در زندان لاکان رشت به او ابلاغ کرده است. لیکن نکته جالب توجه این است که علیرغم اینکه ایشان به اتهام تبلیغ علیه نظام به واسطه مصاحبه‌ها و حضور در تجمعات برای احقاق حقوق معلمان و دانش‌آموزان در زندان به سر می‌برد، آموزش و پرورش به جای حمایت از معلم در بند خود، با فهرست کردن مصاحبه‌ها حضور و آوازخوانی او در تجمعات معلمان، برای او پرونده‌ای تشکیل داده است. از نکات قابل تاکید این ابلاغیه این است که در تاریخ ۱۴۰۱/۰۲/۰۱ هیچ تجمعی از سوی معلمان برگزار نشده است، او در بند ۱۴ اتهامات مندرج در ابلاغیه به حضور فعال در این تاریخ در اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان و "ایراد سخنرانی در بین حاضران و بیان سخنان ساختارشکنانه و خواندن او از با مضامین انحرافی"متهم گردیده است.
همچنین برابر بند ۱۷ ابلاغیه در حالیکه در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ پیش از شروع تجمع عزيز قاسم زاده به همراه ۵ معلم دیگر از جلوی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان با خشونت و ضرب و شتم دستگیر شدند، عینا به همان اتهام فوق‌الذکر متهم شده است.
در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ نیز پس از شکل‌گیری تجمع در جلوی آموزش و پرورش، ماموران نسبت به پراکنده نمودن معلمان اقدام نمودند که باز هیچ سخنرانی و آوازخوانی‌ توسط ایشان صورت نگرفته است ولی در بند ۱۵ ابلاغیه عزیز قاسم‌زاده را متهم به "ایراد سخنرانی ساختارشکنانه و آوازخوانی با مضامین انحرافی" در این تاریخ نیز متهم ساخته‌اند.
منبع:شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*تسلیم لایحه دفاعی داود رضوی به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب توسط وکیل ایشان
دیروز سه شنبه ۶ تیرماه وکیل مدافع داود رضوی کارگر زندانی لایحه دفاعی را به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تحویل داد و اعتراض خود و موکلش را به رای صادره عنوان نمود، ولی از آنجا که «هفته قوه قضائیه» میباشد قاضی پرونده حضور نداشت و لایحه را به منشی دفتر تحویل داده است.
در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، بدون هماهنگی با وکیل داود رضوی، این کارگر زندانی را به بیدادگاه شعبه ۱۵ اعزام نمودند، و حکم ایشان توسط دفتر قاضی صلواتی به وی اعلام شد. بر اساس حکم اعلامی، داود رضوی به ۵ سال حبس تعزیری و دو سال محرومیت از فعالیت در فضای مجازی و فعالیت در گروه‌های سیاسی و احزاب محکوم گردیده است.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه خواستار پایان دادن به اتهامات بی پایه و اساس نسبت به اعضای زندانی خود داود رضوی ، رضا شهابی و حسن سعیدی و سایر فعالین کارگری و معلمی میباشد.
کارگر زندانی آزاد باید گردد
زندانی سیاسی آزاد باید گردد
چاره کارگران وحدت و‌ تشکیلات
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۷ تیر ۱۴۰۲
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

 

 

اخباروگزارش های کارگری 8 تیرماه 1402
- یک ارزیابی درباره اعتصاب سال 1402 کارگران پروژه ای
- حکم بدوی دادگاه تجدید نظر آنیشا اسداللهی فعال کارگری عیناً تایید و به شعبه ۱ اجرای احکام زندان اوین ارسال شد
- اصغر امیرزادگان به مرخصی آمد
- آزادی امید شاه‌محمدی فعال صنفی معلمان کردستان_دیواندره با پابند الکترونیکی
- جان باختن 4 کارگر یک کارگاه مبل سازی تهران در حادثه آتش سوزی
*******
*یک ارزیابی درباره اعتصاب سال 1402 کارگران پروژه ای
یادداشتی از یک همکار
اول اردیبهشت بود که با خواست 79 درصد افزایش حقوق و بیست –ده و دیگر مطالباتمان اعتصاب را شروع کردیم و شرکت های مختلف نه فقط در عسلویه و پارس جنوبی بلکه در آبادان و گچساران و غیره به ما پیوستند. همانطور که خودتان گزارش کردید این اعتصاب به 110 مرکز گاز و نفت و حتی معدن و برق هم کشیده شد. اعتصاب ما همه را نگران کرده بود. پیمانکاران از یک طرف با اعتصاب ما کارگران روبرو بودند و از طرفی با باند قرارگاه خاتم درگیری داشتند. بخاطر اوضاع و شرایط ابتدا سعی کردند اعتصاب را منکر شوند. اما بعد اینجا و آنجا با پخش خبر دستگیری تعدادی از همکاران و با تهدید به اخراج و یا پخش خبر پایان اعتصاب و غیره سعی کردند همکاران اعتصابی را متفرق کنند. ما کارگران هم بر ادامه اعتصاب تاکید میکردیم. تا اینکه طبق معمول عقب نشینی ها شروع شد. پیمانکاران در ابتدا با رقم 21 درصد افزایش حقوق جلو آمده بودند. اما بعد در جاهایی با 30 درصد افزایش و حتی 40 درصد افزایش توافق کردند و بدین ترتیب تعدادی از همکاران به کار برگشتند و تعدادی هم مثل ما حاضر نشدیم در این هوای گرم جهنمی در جنوب با این سطح از مزد آنهم دردل این گرانی و تورم کنار بیاییم و به اعتراض خود ادامه داده و سر کار بازنگشتیم. از نظر من و همکاران این اعتصاب دستاوردهایی داشت و نقطه ضعف هایی. اینکه کارفرمایان در جاهایی از 21 درصد افزایش مزد به سی درصد و چهل درصد رضایت دادند زیر فشار اعتصاب بود و قدرت ما را نشان میداد. حالا همکاران میگویند اگر متحد تر عمل میکردیم میتوانستیم عقب نشینی جدی تری به آنها تحمیل کنیم و حتی اوضاع طوری بود مجبور میشدند که تا 79 درصد ها بالا بروند. بنا براین نفس همین عقب نشینی ها را باید به حساب دستاورد اعتصابات خود بگذاریم و سرمایه ای باشد برای دور بعدی اعتصاب و قدرتمند تر عمل کردن.
موضوع دیگر ضرر و زیانی است که اعتصاب ما بر پیمانکاران مفتخور و دست اند کاران وارد کرد. اینان سعی کردند کمبود نیروی خود را با استخدام کارگر جدید حل کنند و به جایی آن دسته از همکاران که سر کار نرفتند نیروی کار جدید گرفتند. ولی موفق نبود. چون این نیرو آن تخصص و مهارت لازم را نداشت. و در جاهایی باعث آسیب به دستگاهها شد و تولید هم افت شدید داشت و خیلی جاها کار خوابید. بدین طریق این مفتخوران بار دیگر قدرت اعتصاب ما کارگران را تجربه کردند. بعد هم سند منتشر شده از سوی اطلاعات اخبار دقیق از این اعتصابات را بدست داد. میخواهم بگویم که ما در این اعتصاب حقیقتا جنگیدیم. مقابل دو باند قراگاه خاتم و پیمانکااران ایستادیم و ضرب شستی نشان دادیم. اینها به ما احتیاج دارند. نتیجه اینکه اکنون در موقعیت قویتر و دست بالاتری میتوانیم برای بستن قرار داد مقابل پیمانکاران و زورگویی هایشان بایستیم. همه حرف من به همکاران اینست که با قدرت اتحادمان و همین ضرب شستی که نشان دادیم خود را برای دور بعدی اعتصابات و پیگیری مطالباتمان آماده کنیم. باید بساط پیمانکاران از محیط کار جمع شود. زنده باد اتحاد کارگران
برگرفته از کانال شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت
*حکم بدوی دادگاه تجدید نظر آنیشا اسداللهی فعال کارگری عیناً تایید و به شعبه ۱ اجرای احکام زندان اوین ارسال شد.
آنیشا اسداللهی، معلم و مترجم رسمی سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوس رانی، بابت دو اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام به پنج سال و هشت ماه حبس تعزیری محکوم شد که این حکم اولیه در دادگاه تجدید نظر عیناً تایید و به شعبه ۱ دادگاه مقدس ( اوین) ارسال گردید. قابل ذکر است هنوز نامه معرفی به زندان به ایشان ابلاغ نشده است‌.
در اردیبهشت ۱۴۰۱ آنیشا اسداللهی، معلم، مترجم و فعال کارگری، به همراه همسرش کیوان مهتدی و تعدادی از معلمان و فعالین کارگری، از جمله اعضای سندیکا، در پرونده موسوم به دو فعال سندیکایی فرانسوی دستگیر شدند. ایشان با قید وثیقه به طور موقت آزاد شد و همسر ایشان، کیوان مهتدی، همچنان با گذشت بیش از یکسال در کنار دیگر معلمان و کارگران در زندان به سر می­برد و از آزادی ایشان ممانعت می­‌شود و با احکام سنگین‌مواجه است.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه احکام صادره علیه همراهان کارگران را محکوم و خواستار آزادی بی قید و شرط کلیه فعالین کارگری و‌ معلمی است.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۸ تیر ۱۴۰۲
*اصغر امیرزادگان به مرخصی آمد
جناب آقای اصغر امیرزادگان فعال صنفی معلمان فارس، روز چهارشنبه ٧ تیر ماه ۱۴۰۲ با ضمانت برای مدت سە روز به مرخصی آمد.
*آزادی امید شاه‌محمدی فعال صنفی معلمان کردستان_دیواندره با پابند الکترونیکی
امید شاه‌محمدی از فعالین صنفی معلمان کردستان-دیواندره، روز یکشنبه چهارم تیرماه ١۴٠٢، پی از سپری کردن نیمی از دوران محکومیت خود، از زندان بیجار آزاد شد و مابقی دوران محکومیت خود را با پابند الکترونیکی و تحت نظارت سامانه الکترونیکی در بیرون از زندان سپری خواهد کرد. بر اساس این حکم نامبرده مابقی شش ماه مانده از دوران محکومبتش را با پابند الکترونیکی و با شعاع ١٠٠٠ متر، از زندان مرکزی بیجار آزاد خواهد بود.
آقای شاه‌محمدی در سال‌های گذشته چندین بار به دلیل فعالیت‌های صنفی و شرکت در تحصن‌های سراسری معلمان مورد پیگرد قضایی قرار گرفتە بود. وی در شهریورماه ۱۴۰۱، با قرار وثیقه یک میلیارد و پانصد میلیون تومانی، به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج آزاد شدە بود و سپس به پنج سال حبس تعزیری محکوم و سپس حکم ایشان در دادگاه تجدیدنظر به چهار سال حبس تعلیقی و یک سال حبس تعزیری تبدیل شد.
*جان باختن 4 کارگر یک کارگاه مبل سازی تهران در حادثه آتش سوزی
بامداد روز پنج شنبه 8 تیر،براثر آتش سوزی یک کارگاه مبل سازی تهران واقع در محله مرتضی گرد 4 کارگر که درطبقه فوقانی در خواب بودند جان خود را ازدست دادند.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید