اخبار و گزارش های کارگری18-19 مهرماه 1400

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

فراخوان 22 مهر 1400 شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران زمان: روزپنج شنبه 22مهر0 140 ساعت 10 مکان تجمعات : - تهران و کرج مقابل سازمان برنامه و بودجه - استانها ادارات کل آموزش وپرورش - شهرستانها ادارات آموزش و پرورش - شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت: اعتصاب همکاران ‌پروژه‌ای در شرکت ساپک عسلویه - کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با برپایی تجمع مقابل اداره کار شوش وراهپیمایی درخیبابان های این شهرستان دومین هفته حق طلبیشان را پشت سرگذاشتند

- ازسرگیری اعتراضات کارکنان حجمی برق منطقه‌ای خوزستان نسبت به عدم تبدیل وضعیت وکاریکسان وحقوق نابرابربا تجمع مقابل ساختمان برق منطقه‌ای خوزستان

- اعتصاب کارگران کارخانه سیمان جوین نسبت به وعده های توخالی کارفرما برای دومین روزمتوالی

- استعفای دسته جمعی کادر آموزش و پرورش تربت حیدریه

- عدم پرداخت 4 ماه حقوق حدود3 هزارکارگر حافظ جنگل های شمال وعدم پاسخگویی مسئولان ذیربط

- اخراج 3 کارگر حق طلب کارخانه سیمان کارون

- عزیز قاسم زاده سخنگوی کانون صنفی فرهنگیان گیلان آزاد شد

- بیانیه‌ی اتحادیه آزاد کارگران ایران پیرامون تازه‌ترین وضعیت زندانیان سیاسی تیپ ۲ زندان تهران بزرگ

- سومین روزتجمع اعتراضی اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها یشان برای احداث معدن مس وپلمب درب ورودیش

- تجمع اعتراضی مرغداران چهارمحال و بختیاری نسبت به گرانی نهاده‌های دامی و جوجه و قیمت پایین مرغ مقابل استانداری

*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

اعتصاب همکاران ‌پروژه‌ای در شرکت ساپک عسلویه

امروز دوشنبه ۱۹ مهرماه ١٤٠٠ همکاران پروژه‌ای شرکت ساپک در عسلویه در اعتراض به عدم پرداخت حقوق‌ ماه های مرداد و شهریور خود دست از کار کشیده و تجمع برپا کردند. همکاران پروژه ای در محیط های کار همچنان پیگیر مطالبات خود هستند و هر کجا که اجحافی صورت میگیرد قبول نمیکنند ودست به اعتراض میزنند. یکی از خواستهای ما کارگران اعتصابی نفت پرداخت بموقع حقوقها و تسویه حساب طلبهای کارگران است.

*کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با برپایی تجمع مقابل اداره کار شوش وراهپیمایی درخیبابان های این شهرستان دومین هفته حق طلبیشان را پشت سرگذاشتند

روز دوشنبه 19 مهرکارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه همزمان با چهاردهمین روز از دور جدید حق طلبیشان،دست به تجمع مقابل اداره کار شوش زدند ودرخیابان های این شهرستان راهپیمیی کردند.


مطالبات:

1- تعیین تکلیف فوری مدیریت شرکت و شفاف سازی نحوه و قیمت واگذاری شرکت به دولت-بانک

2- پرداخت فوری حقوق های معوقه و سایر مطالبات عرفی و قانونی

3- تسریع در انجام عملیات کشت و اُورهال-تعمیر کارخانه

4- بازگشت به کار اخراجی ها مطالبه گر

5- تمدید قرارداد فصلی ها

6- اعلام و اجرای حکم صادر شده علیه اسدبیگی-رستمی در پرونده اختلاس

7- مختومه شدن پرونده خانم فرزانه زیلابی(وکیل کارگران هفت تپه)

*ازسرگیری اعتراضات کارکنان حجمی برق منطقه‌ای خوزستان نسبت به عدم تبدیل وضعیت وکاریکسان وحقوق نابرابربا تجمع مقابل ساختمان برق منطقه‌ای خوزستان

روزشنبه 17مهر، کارکنان حجمی برق منطقه‌ای خوزستان با برپایی تجمع مقابل ساختمان برق منطقه‌ای خوزستان اعتراضشان را نسبت به عدم تبدیل وضعیت وکاریکسان وحقوق نابرابرازسرگرفتند.


برپایه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 19 مهر،بهره برداران حجمی برق منطقه‌ای خوزستان روز شنبه در اعتراض به عدم رسیدگی به مشکلات معیشتی و رفاهی از قبیل عدم دریافت انگیزه رفاهی و‌ حق مدرک نظیر سایر همکاران حجمی کشور، نداشتن بیمه تکمیلی، عدم بروز رسانی حقوق و پرداخت بر مبنای سال گذشته، بی نظمی در پرداخت حقوق، نبود نیروی رزرو و... در محل ساختمان برق منطقه‌ای خوزستان اقدام به تجمع کردند.

بنابهمین گزارش،در برق خوزستان قبلا نیز تجمعات اعتراضی دیگری رخ داده بود که به نظر میرسد وعده‌های داده شده برای حل مشکلات کارکنان برقی بی نتیجه مانده است وپویش‌های اعتراضی جهت تبدیل وضعیت کارکنان غیررسمی در بخش توزیع و برق منطقه‌ای همچنان ادامه دارد.

*اعتصاب کارگران کارخانه سیمان جوین نسبت به وعده های توخالی کارفرما برای دومین روزمتوالی

اعتراض کارگران سیمان جوین به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل

امروز دوشنبه ۱۹ مهرماه کارگران کارخانه سیمان جوین خراسان رضوی برای دومین روز متوالی نسبت به بدعهدی کارفرما اعتراض کردند و دست از کار کشیدند.

این کارگران که از روز گذشته اعتراض‌شان آغاز شده گفتند: پیش از تجمع اخیر، در دی ماه گذشته (سال ۹۹) نسبت به اجرا نشدن طرح طبقه‌بندی مشاغل اعتراض کردیم و خواهان اجرای آن بودیم. اگرچه وعده‌ها از اجرای طرح در فروردین ماه حکایت می‌کرد اما مسکوت ماند و از مزایای آن محروم شدیم. به همین دلیل بار دیگر در اردیبهشت ماه برای اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل دست به اعتراض زدیم و کارفرما نیز برای حل مشکلات وعده داد.

آن‌ها ادامه دادند: پس از پیگیری‌های فراوان سرانجام توانستیم به حق خود یعنی طرح طبقه‌بندی مشاغل دست یابیم. طرح پیشنهادی در تیرماه مورد بررسی قرار گرفت و تصمیم بر این شد تا از آبان ماه اجرا شود. پس از مذاکره با کارفرما تصمیم گرفته شد، مبلغ ۱۰۰ هزار تومان علی‌الحساب به ازای هر سال به کارگران تا زمان اجرای طرح پرداخت شود اما این مبلغ پرداخت نشده است.

کارگران توضیح دادند: این موضوع تنها مشکل نیست، برخی از کارگران سابقه ۱۰ساله دارند اما کارفرما با آن‌ها قرارداد ۱۸ یا ۲۰ روزه منعقد کرده است. معوقات مزدی، حق اولاد و دریافت دستمزد اضافه‌کار نیز از دیگر خواسته‌هایی است که داریم.

تعداد ۳۰۰ نفر کارگر در این کارخانه مشغول به کار هستند.

منبع:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

*استعفای دسته جمعی کادر آموزش و پرورش تربت حیدریه

14تن از کادر اجرایی اداره آموزش وپرورش شهرستان تربت حیدریه در روزهای نزدیک به پایان مهرماه 1400 از سمت خودکناره گیری کرده وبرای ادامه خدمت، در مدارس و آموزشگاههای این شهرستان مشغول به کار شدند.

علت این کناره گیری، اعتراض به دخالت نماینده ی مجلس این شهرستان ، در عزل و نصب ها و ورود افراد غیر متخصص در راس کارها بوده است.

منبع:کانال شورای هماهنگی تشکل‌های فرهنگیان ایران

*عدم پرداخت 4 ماه حقوق حدود3 هزارکارگر حافظ جنگل های شمال وعدم پاسخگویی مسئولان ذیربط

4 ماه حقوق حدود3 هزارکارگر حافظ جنگل های شمال پرداخت نشده است ونه سازمان جنگل ها و نه هیچ نهاد و سازمان مسئول دیگری پاسخگوی بلاتکلیفی معیشتی کارگران وخانواده هایشان نیست.

*اخراج 3 کارگر حق طلب کارخانه سیمان کارون

سه کارگر کارخانه سیمان کارون در استان خوزستان بعد از چهار تا نه سال کار در این واحد تولیدی، از کار بیکار شدند.

روز دوشنبه 19 مهرکارگران این کارخانه به خبرنگاررسانه ای گفتند: از ابتدای مهر ماه سال جاری سه کارگر پیمانکاری کارخانه سیمان کارون واقع در 42 کیلومتری مسجدسلیمان (شهرستان گلگیر) با اسامی «فرشید آقابیگی»، «سینا خلفیان» و «قاسمی» با دستور کتبی کارفرما اجازه ورود به محل کار خود را ندارند.

آنهاافزودند: تعدیل این سه نفر به پیگیری مطالبات صنفی برای یکی از همکارانی که بر اثر حادثه کار فوت شده، مربوط می‌شود.

آنها در توضیح این ماجرا گفتند: روز 15 خرداد ماه سال جاری یکی از کارگران کارخانه سیمان کارون به نام «حسن اسکندری» 27 ساله که در واحد برق مشغول کارگری بود، حین کار در پست 132 اصلی برق کارخانه بر اثر برق گرفتگی دچار حادثه شد و حین اعزام به مرکز درمانی مسجد سلیمان در میانه راه جان خود را از دست داد.

طبق اظهارات کارگران؛ بعد از این حادثه و ورود مراجع قضایی و بازرسی اداره کار به پرونده علت مرگ این کارگر، این سه همکار واحد برق به درخواست اداره کار شهرستان برای دادن توضیحات به بازرسی اداره کار فراخوانده و توضیحاتی را ارایه دادند.

آنها در ارتباط با علت حادثه گفتند: همکار فوت شده‌ی آنان از کارگران باسابقه واحد الکترونیک است که با اصرار کارفرما به نظافت در محل نصب پست اصلی برق پرداخت که ساعتی قبل یکی دیگر از همکاران در آن مکان دچار برق‌گرفتگی شده و برای درمان به درمانگاه اعزام شده بود.

این کارگران با اعلام اینکه، سه همکارشان علیه حکم اخراج خود در اداره کار مسجد سلیمان شکایتی را طرح کرده‌اند، درباره رسیدگی به شکایت این سه کارگر توضیح دادند: علارغم گذشت 17 روز از مهر ماه، هنوز جلسه کمیته انظباتی برای کارگران اخراجی صادر نشده و کارگران هیچگونه اخطاریه هم دریافت نکرده‌اند.

*عزیز قاسم زاده سخنگوی کانون صنفی فرهنگیان گیلان آزاد شد

عزیز قاسم زاده فعال صنفی معلمان و سخنگوی کانون صنفی فرهنگیان گیلان که در تاریخ ۴ مهرماه بازداشت شده بود ،ظهر امروز با تودیع قرار وثیقه از زندان رودسر آزاد شد .

 


برگرفته ازکانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

*بیانیه‌ی اتحادیه آزاد کارگران ایران پیرامون تازه‌ترین وضعیت زندانیان سیاسی تیپ ۲ زندان تهران بزرگ

بنا بر آخرین گزارش‌های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، زندانیان سیاسی تیپ ۲ زندان تهران بزرگ که روز جمعه با هماهنگی مسئولین زندان مورد حمله‌ی سازمانیافته از سوی زندانیان جرائم خطرناک قرار گرفته بودند به سالنی در همان تیپ ۲ منتقل شده‌اند.

این سالن جدید که اصطلاحاً به آن سوئیت می‌گویند همان بندهای انفرادی سابق تیپ هستند که شامل ۶ اتاق کوچک ۲/۵ در ۳ است و پنجره‌های بسیار کوچکی دارد و زندانیان سیاسی می باید هر چند نفر باید با هم در این اتاق‌های کوچک ساکن شوند.

غیر از ۹ نفر از زندانیان سیاسی که روز جمعه موقتا در حسینیه سالن ۹ ساکن کرده بودند ۷ نفر دیگر از زندانیان سیاسی را نیز همراه با آنها به این سالن منتقل کرده‌اند.

در دو روز گذشته، ، زندانیان سیاسی در برابر انتقال به این سالن مقاومت کردند و در پی آن مقامات زیادی از رؤسای زندان، بند، تیپ، گارد، سازمان حفاظت زندانهای کشور با آنان ملاقات و با تهدید به استفاده از گارد زندان برای انتقال به این سالن به آنها اعلام کردند که این دستوری است که باید اجرا شود.

مقامات زندان، انتقال زندانیان سیاسی به این سالن نامناسب را، اجرای تفکیک جرائم اعلام کرده‌اند.

پس از یورش وحشیانه و خونین روز جمعه به این زندانیان سیاسی، به آنان اعلام شده بود به تیپ ۵ منتقل خواهند شد اما عملا و با تهدید استفاده از نیروی گارد، به اجبار به این سالن منتقل شدند.

این روند، ادامه سیاست سرکوب و آزار زندانیان سیاسی است.

این زندانیان هیچگونه عمل مجرمانه‌ای انجام نداده‌اند که مورد چنین آزاری قرار بگیرند و به سالنی که ساخت آن بر اساس سلول انفرادی بوده است، منتقل شوند.

مسئولین زندان بجای اینکه ضاربین حمله به زندانیان سیاسی را مورد تنبیه و انتقال قرار دهند، مضروبین‌ را به سالنی با شرایط بسیار بد ‌و نامناسب که به تنبیه‌گاه شباهت دارد منتقل نموده‌اند.

این اقدام، بیشتر از پیش سازمانیافته بودن هجوم به زندانیان سیاسی را اثبات می‌نماید.

روشن است که مقامات از صدر تا ذیل چه در زندان تهران بزرگ و چه در سازمان حفاظت زندان‌ها و اداره زندان‌ها همگی در تهدید به قتل و ضرب و جرح و آزار و اذیت زندانیان سیاسی نقش داشته‌اند.

جای فعالین صنفی و سیاسی زندان نیست. آنان صدای حق‌خواهی، آزادیخواهی و عدالت‌طلبی مردم ایران هستند و بر عکس، باید عاملین و آمرین کل دم و دستگاه سرکوب که در زندان نیز دست از آزار و شکنجه زندانیان سیاسی برنمیدارند به جرم جنایت و سرکوب، در زندان‌ها محبوس شوند.

شاپور احسانی راد، اسماعیل گرامی، اکبر باقری، پویا قبادی، اکبر فراجی، ارشیا وظیفه، شهاب سلطانیان، داود عبدالهی، علیرضا فرشی و ۷ نفر دیگر از زندانیان سیاسی که اجباراً به این سالن منتقل شده‌اند باید فوراً و بی قید و شرط آزاد گردند و عاملین و آمرین حمله و اقدام به قتل و آزار آنها هر کس که باشد باید محاکمه گردد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۱۹ مهرماه ۱۴۰۰

*سومین روزتجمع اعتراضی اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها یشان برای احداث معدن مس وپلمب درب ورودیش

روزدوشنبه 19 مهر برای سومین روز متوالی، اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها یشان برای احداث معدن مس وپلمب درب ورودیش ادامه دادند.

تجمع کنندگان به یک منبع خبری محلی گفتند:با وجود جو شدید امنیتی و مصادره تلفن های همراه بسیاری از شهروندان، اعتراضات شهروندان بلوچ مقابل در معدن مس رمشک همچنان ادامه دارد.

آنها افزودند:تا زمان احقاق حقوق خود عقب نشینی نخواهند کرد.

معترضین درخاتمه گفتند:سپاه پاسداران به بهانه پرداخت سهم از درآمد حاصل از معدن به آنها زمین ها را مصادره کرده اند و پس از پنج سال استخراج از معدن سهمی به آنها پرداخت نشده است.

آخرین خبرها حاکی از احضار برای بیش از 50 نفر از اهالی معترض رمشک برای روزسه شنبه 20 مهر می باشد.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها یشان برای احداث معدن مس وپلمب درب ورودیش

روزشنبه 17 مهر،جمعی از اهالی رمشک شهرستان قلعه گنج دراستان کرمان برای اعتراض به مصادره زمین ها یشان توسط سپاه پاسداران برای احداث معدن مس دست به تجمع زدند ودرب ورودیش را پلمب کردند.

*تجمع اعتراضی مرغداران چهارمحال و بختیاری نسبت به گرانی نهاده‌های دامی و جوجه و قیمت پایین مرغ مقابل استانداری

روزدوشنبه 19 مهر،مرغداران چهارمحال و بختیاری برای اعتراض به گرانی نهاده‌های دامی و جوجه و قیمت پایین مرغ مقابل استانداری درشهرکرد اجتماع کردند.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخبار و گزارش های کارگری 17و18 مهرماه 1400

فراخوان 22 مهر 1400 شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

زمان: روزپنج شنبه 22مهر0 140 ساعت 10

مکان تجمعات :

- تهران و کرج مقابل سازمان برنامه و بودجه

- استانها ادارات کل آموزش وپرورش

- شهرستانها ادارات آموزش و پرورش

- اعلام حمایت انجمن صنفی بازنشستگان کشوری از فراخوان 22 مهر 1400 شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

- ادامه حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با برپایی تجمع مقابل استانداری خوزستان و فرمانداری شوش وراهپیمایی در خیابان این شهرستان

- یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به عدم همسان سازی حقوق مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد اصفهان ،اهوازوتهران

- ادامه اعتراضات دامنه دارکارگران سد شفارود رضوانشهر نسبت به بلاتکلیفی معیشتی وشغلی و وعده های توخالی مسئولان

- تجمع اعتراضی کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان تهران نسبت به قرارداد های کاری وعدم پرداخت بموقع حقوق مقابل وزارت ورزش و جوانان

- تجمع جانبازان و ایثارگران فولاد خوزستان مقابل استانداری خوزستان

- تجمع اعتراضی رانندگان فرودگاه امام نسبت به عدم امداد رسانی بدنبال مرگ یکی از همکارانشان

- تجمع اعتراضی اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها یشان برای احداث معدن مس وپلمب درب ورودیش

- تجمع اعتراضی مالکان مسکن مهر پردیس نسبت به تحویل واحدهای نیمه تمام و خلف وعده های مکرر مسئولان شرکت عمران پردیس در تکمیل مقابل وزارت مسکن و شهرسازی

- حمله وحشیانه و خونین زندانیان شرارتی به زندانیان سیاسی تیپ ۲ زندان تهران بزرگ

- نامه اسماعیل گرامی، بازنشسته سازمان تامین اجتماعی اززندان تهران بزرگ

- گزارش تصویری از جشن روزجهانی معلم همراه با اعضای کانون صنفی معلمان تهران با تاکید و پایداری بر مطالبات قانونی و برحق معلمان روزجمعه ۱۶ مهرماه

- بیانیه کانون صنفی معلمان درباره صدور حکم ناعادلانه اخراج برای محمد حبیبی

- دادخواست برای اعتراض به اخراج محمد حبیبی سخنگوی کانون صنفی معلمان

- اصغر امیرزادگان:ده ما سه کدخدا دارد!

«ده ما سه کدخدا دارد» جواب من بود به دادستان در تفهیم اتهام پرونده!

- آزادی موقت غلامرضا غلامی کندازی از کنشگران صنفی فارس با تودیع وثیقه 850 میلیون تومانی

- جان باختن یک کارگربندر رجایی براثر پارگی وایر اصلی جرثقیل 140 تُنی بدلیل فرسودگی

- جان باختن 2 کارگر مقنی در شیرازبر اثر گازگرفتگی

- جان باختن یک کارگرمقنی درشهرستان راسک بر اثر سقوط به درون چاه

- جان باختن یک کارگرجوان واحد تولیدکننده قیر واقع در شهرک صنعتی شماره یک ساری براثر سقوط کارگر در مخزن قیر داغ

*اعلام حمایت انجمن صنفی بازنشستگان کشوری از فراخوان 22 مهر 1400 شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

انجمن صنفی بازنشستگان کشوری همصدا و همراه دیگر تشکلهای فرهنگی برای تحقق خواسته های بر حق و قانونی معلمان ، این قشر محروم وهمچنین بازنشستگان مظلوم کشوری روز ۲۲ مهر ماه فریاد حق طلبانه خود را سرمی دهند

ما بازنشستگان کشوری علی الخصوص بازنشستگان فرهنگی از همه راههای مسالمت آمیز جهت احقاق حقوق مغفول مانده مان اقدام نموده ولی همواره گوش شنوایی برای اجرای قانون و رفع تبعیض وجود نداشته است بنابراین ما بازنشستگان همراه باشاغلین روز ۲۲ مهر ماه ساعت ۱۰ صبح تجمعات مسالمت آمیز برابر ماده ۲۷ قانون اساسی بر گزار نموده و خواسته های قانونی خود را به شرح ذیل اعلام می داریم

۱ - اجرای کامل قانون مدیریت خدمات کشوری .

۲ - احیای ماده ۱۲۵ قانون مدیریت و اجرای کامل آن

۳ -- اجرای همسان سازی حقوق همه ادارات و سازمان ها و شرکتهای دولتی که از بودجه عمومی دولت حقوق دریافت می دارند برابر مواد قانون مدیریت به ویژه ماده ۶۴ .

۲- اجرای کامل ماده ۸۵ در مورد بیمه تکمیلی بازنشستگان

۵ - برقراری عدالت در پرداخت حقوق ها و رفع تبعیض برابر ماده ۳۰ برنامه ششم توسعه

۶ - پرداخت معوقات و خسارات ناشی از عدم اجرای قانون مدیریت از سال ۱۳۸۶ .

۷ - اجرای کامل آرای دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری.

ما یکبار دیگر درروز ۲۲مهر ماه خواسته های قانونی خود را فریاد می زنیم امیدواریم دولتمردان این بار صدای حق طلبانه ما را شنیده و قانون را اجرایی کنند در غیر این صورت تا تحقق خواسته های قانونی مان اعتراضات حق طلبانه ادامه خواهد داشت.

وعده دیدار ساعت ۱۰ صبح روز پنجشنبه ۲۲ مهر ماه تهران و کرج مقابل سازمان برنامه وبودجه

استانها و شهرستانها مقابل اداره کل وادارات آموزش وپرورش

انجمن صنفی بازنشستگان کشوری

*ادامه حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با برپایی تجمع مقابل استانداری خوزستان و فرمانداری شوش وراهپیمایی در خیابان این شهرستان

روز شنبه 17 مهر، کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه درادامه حق طلبیشان دست به تجمع مقابل استانداری خوزستان درکلانشهراهواززدند.

روزشنبه 18 مهر برای باردیگر، کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه مقابل فرمانداری شوش اجتماع کردند وسپس به حق طلبیشان با راهپیمایی وسردادن شعار در خیابان این شهرستان ادامه دادند.

شعارها:

- دولت انقلابی فقط شعارخالی

- انتخابات تمام شد هفت تپه هم تمام شد

- وعده ها توخالیه سفهره هامون خالیه

- مرگ برستمگر درود برکارگر

مطالبات:

1- تعیین تکلیف فوری مدیریت شرکت و شفاف سازی نحوه و قیمت واگذاری شرکت به دولت-بانک

2- پرداخت فوری حقوق های معوقه و سایر مطالبات عرفی و قانونی

3- تسریع در انجام عملیات کشت و اُورهال-تعمیر کارخانه

4- بازگشت به کار اخراجی ها مطالبه گر

5- تمدید قرارداد فصلی ها

6- اعلام و اجرای حکم صادر شده علیه اسدبیگی-رستمی در پرونده اختلاس

7- مختومه شدن پرونده خانم فرزانه زیلابی(وکیل کارگران هفت تپه)

*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به عدم همسان سازی حقوق مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد اصفهان ،اهوازوتهران

روزیکشنبه 18 مهر، کارگران بازنشسته صنعت فولاد درادامه یکشنبه های اعتراضیشان نسبت به عدم همسان سازی حقوق مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد اصفهان ،اهوازو تهران تجمع کردند.

مطالبات:

1- بازنگری در اجرای همسان سازی مطابق مصوبه دولت

2- افزایش متوسط دو میلیون تومان به احکام حقوقی

*ادامه اعتراضات دامنه دارکارگران سد شفارود رضوانشهر نسبت به بلاتکلیفی معیشتی وشغلی و وعده های توخالی مسئولان

روز شنبه 18 مهر،کارگران سد شفارود رضوانشهردرادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به بلاتکلیفی معیشتی(عدم پرداخت حدود 6 ماه حقوق) وشغلی و وعده های توخالی مسئولان در محوطه محل کارشان تجمع کردند.


*تجمع اعتراضی کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان تهران نسبت به قرارداد های کاری وعدم پرداخت بموقع حقوق مقابل وزارت ورزش و جوانان

روزیکشنبه 18 مهر،جمعی از کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان تهران شاغل در حوزه‌ها و شهرستان‌های مختلف این استان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به قرارداد های کاری وعدم پرداخت بموقع حقوق مقابل وزارت ورزش و جوانان درپایتخت اجتماع کردند.

*تجمع جانبازان و ایثارگران فولاد خوزستان مقابل استانداری خوزستان

روزشنبه 17 مهر، جانبازان و ایثارگران فولاد خوزستان برای تاکید مجدد برخواسته هایشان منجمله

حاکمیت بدون قید و شرط قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران دست به تجمع مقابل استانداری خوزستان زدند.


*تجمع اعتراضی رانندگان فرودگاه امام نسبت به عدم امداد رسانی بدنبال مرگ یکی از همکارانشان

شنبه شب(17 مهر)،حدود300راننده فرودگاه امام برای اعتراض به عدم امداد رسانی بدنبال مرگ یکی از همکارانشان براثر سکته دست به تجمع زدند.


تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفتند:به آمبولانس های مستقر در فرودگاه مراجعه کرده اما خدمات و کمک رسانی دریافت نکرده اند.

آنها افزودند:پس از عدم کمک رسانی آمبولانس مستقر در فرودگاه آنان با 115 تماس گرفته و سرانجام یک دستگاه آمبولانس از شهرک صنعتی حسن آباد به فرودگاه اعزام شده که چون فاصله بین سکته این راننده و رسیدن آمبولانس 45 دقیقه طول کشیده ، همکارشان جان خود را از دست داده است.

رانندگان با توجه به اینکه آنان قصور و سهل انگاری اورژانس فرودگاه را علت فوت همکار خود می دانند به همین دلیل تجمعی اعتراضی برگزار کرده اند.

*تجمع اعتراضی اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها یشان برای احداث معدن مس وپلمب درب ورودیش

روزشنبه 17 مهر،جمعی از اهالی رمشک شهرستان قلعه گنج دراستان کرمان برای اعتراض به مصادره زمین ها یشان توسط سپاه پاسداران برای احداث معدن مس دست به تجمع زدند ودرب ورودیش را پلمب کردند.

*تجمع اعتراضی مالکان مسکن مهر پردیس نسبت به تحویل واحدهای نیمه تمام و خلف وعده های مکرر مسئولان شرکت عمران پردیس در تکمیل مقابل وزارت مسکن و شهرسازی

روز یکشنبه 18 مهر،جمعی از مالکان مسکن مهر پردیس برای اعتراض به تحویل واحدهای نیمه تمام و خلف وعده های مکرر مسئولان شرکت عمران پردیس در تکمیل دست به تجمع مقابل وزارت مسکن و شهرسازی زدند.

*حمله وحشیانه و خونین زندانیان شرارتی به زندانیان سیاسی تیپ ۲ زندان تهران بزرگ

گزارش تکمیلی

ساعت ۴ عصر امروز چهار نفر از زندانیان شرارتی تیپ ۲ زندان تهران بزرگ با چاقو و قمه به اتاق شاپور احسانی راد و اسماعیل گرامی و تعدادی از دیگر زندانیان سیاسی که در این اتاق محبوس هستند حمله کرده و با گذاشتن چاقو بر گردن شاپور احسانی راد و اسماعیل گرامی و تهدید آنها به مرگ، با چاقو و قمه ضربات متعددی بر سر سه زندانی سیاسی دیگر آقایان اکبر باقری، پویا قبادی و اکبر شیرازی فرود آوردند و سه فلاسک چای را بر سر آنان خورد کردند.

جراحت این سه زندانی به حدی بوده که به بهداری زندان منتقل شده اند.

در این حمله شاپور احسانی راد و اسماعیل گرامی نیز علاوه بر تهدید به مرگ، بشدت مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

در حین این حمله و تقلایی که زندانیان سياسی برای خروج از سالن کردند با درب بسته مواجه شدند و پس از پایان حمله و ضرب و جرح زندانیان سیاسی بود که درب سالن باز شد و زندانیان در کمال تعجب آقای پوریوسف رئیس تیپ را پشت درب مشاهده کردند.

ضاربین با هماهنگی وکیل بند به اسم مجید هاشمی که از زندانی جرائم کلاهبرداری است و از عوامل ورود مواد مخدر و ترویج آن بین زندانیان جوان است به اتاق این زندانیان سیاسی هجوم برده‌اند و افسر نگهبان نیز در‌هنگام این هجوم اقدام به قفل درب بند نموده است و تنها پس از پایان این حمله درب را باز‌ کرده است.

همچنین در‌حین تنظیم این گزارش خبر رسید که افسر نگهبان به پنج نفر از زندانیان سیاسی به اسامی اسماعیل گرامی، شاپور احسانی راد، ارشیا وظیفه، شهاب سلطانیان، داود عبدالهی اعلام کرده است که باید وسایل خود را جمع‌آوری کرده تا منتقل شوند.

این در حالیست که باید زندانیان ضارب را که اقدام به قتل و ضرب و شتم این زندانیان سیاسی نموده‌اند مورد تنبیه و محاکمه و انتقال قرار دهند اما بجای آن زندانیان مضروب را می‌خواهند منتقل کنند.

این اتفاق یک حمله سازمانیافته برای تهدید و‌ اقدام به قتل زندانیان سیاسی است. این زندانیان پیشتر از عدم امنیت جانی خود به مسئولین زندان گزارش و هشدار داده بودند.

ما پیشتر در همین زندان تهران بزرگ شاهد قتل زندانیان سیاسی از جمله علیرضا شیرمحمدعلی بوده‌ایم.

مقامات قضایی و امنیتی مسئول مستقیم جان زندانیان سیاسی هستند. بی شک این نوع اقدامات بدون هماهنگی آنها صورت نگرفته است.

زندانیان سیاسی بخصوص شاپور احسانی راد، اسماعیل گرامی، اکبر باقری، پویا قبادی و اکبر شیرازی باید فوراً و بدون قید و شرط آزاد گردند و مسئول مستقیم هر اتفاقی که برای این زندانیان بیفتد بالاترین مقامات قضایی و امنیتی کشور خواهند بود.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۱۶ مهرماه ۱۴۰۰

*نامه اسماعیل گرامی، بازنشسته سازمان تامین اجتماعی اززندان تهران بزرگ

اسماعیل گرامی، بازنشسته سازمان تامین اجتماعی- زندان تهران بزرگ:

بازنشستگان، از کارافتادگان و مستمری بگیران!

چندین سال است که برای گرفتن خواسته‌های قانونی خود و همکاران درتلاش هستم اما متاسفانه در فروردین ۱۴۰۰ دستگیرشده و به زندان تهران بزرگ منتقل شدم. امروز ۶ ماه است که در بند (قسمت) زندانیان سیاسی بسر می‌برم.

گویا حاکمیت از محبوس کردن عده‌ای انسان بیگناه راضی نشده است و تعدادی از اراذل و اوباش زندانی را به این بند منتقل کرده است تا بتواند غیر مستقیم این زندانیان را مورد آزار و شکنجه قرار دهد.

سرانجام امروز جمعه ۱۴۰۰/۷/۱۶ این اراذل و اوباش با ایجاد تشنج و درگیری، ما زندانیان را مورد ضرب وشتم قرار دادند وحتی با چاقو و شیشه‌ی شکسته تعدادی را به شدت زخمی کردند.

در یک کلام باید گفته شود ما زندانیان امنیتی بند ۱۰ تیپ ۲ زندان تهران بزرگ هیچ گونه امنیت جانی نداریم.

۱۴۰۰/۷/۱۶

*گزارش تصویری از جشن روزجهانی معلم همراه با اعضای کانون صنفی معلمان تهران با تاکید و پایداری بر مطالبات قانونی و برحق معلمان روزجمعه ۱۶ مهرماه

منبع اصلی گزارش وتصاویر:کانال کانون صنفی معلمان ایران (تهران)

*بیانیه کانون صنفی معلمان درباره صدور حکم ناعادلانه اخراج برای محمد حبیبی

در روزهای اخیر از طرف هیئت تخلفات اداری آموزش و پرورش حکمی به محمد حبیبی عضو و سخنگوی هیئت مدیره کانون صنفی معلمان تهران مبنی بر تجدیدنظر در حکم بدوی و تغییر آن به بازخرید اجباری و در واقع اخراج محمد حبیبی از آموزش و پرورش ابلاغ شد.

حتی در نگاهی کاملا ساده نیز نمی‌توان پذیرفت که این حکم و تصمیم به اخراج در چارچوب یک روند اداری، گرفته شده‌ است. در حالی که چند ماهی از صدور حکم بازگشت به کار محمد حبیبی نگذشته است، بدون آن که اتفاق جدیدی در پرونده افتاده باشد، حکم اولیه نقض و حکم بازخرید اجباری صادر می‌شود. حبیبی مطمئنا در چند ماهی که از بازگشت به کارش گذشته است، در موقعیت شغلی خود، تخلفی نداشته است، مطمئنا مدرک و سند جدیدی هم به هیئت بررسی تخلفات اداری ارائه نشده است، از سوی دیگر این حکم جدید، بابت پرونده مختومه و منجر به عفوی که منشاء صدور حکم بدوی بوده نیز نمی‌تواند باشد، زیرا طبق تبصره ۳ ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی، در صورت عفو، «سوء‌سابقه» در نظر گرفته شده برای فرد متهم پاک خواهد شد. پس چگونه می‌توان پذیرفت که اولا «سوء سابقه‌ای» که طبق قانون پاک شده، می‌تواند منجر به صدور حکمی جدید شود؟ و یا مستندات و استدلال‌هایی که در دادگاه اولیه، موجب برائت او شده، اکنون پذیرفته نیست و رأیی نه تنها کاملا برخلاف رأی اولیه، که شدیدتر هم صادر شده است.

نگاه واقع‌بینانه و متکی به تجربیات پیشین اما به ما می‌گوید حکم اولیه نمی‌توانست به خلاف خود تبدیل شود مگر با دخالت عوامل فراقانونی که به ظاهر ضابط قانون و در عمل ناقض آن هستند.

کانون صنفی معلمان ضمن محکومیت شدید صدور این حکم ناعادلانه بر علیه محمد حبیبی - که حتی با همین قوانین موجود نیز ناسازگار است - و همینطور محفوظ دانستن حق پیگیری قانونی برای او، تأکید می‌کند اجرایی نمودن این حکم، محروم نمودن دانش‌آموزان و آموزش و پرورش از معلمی توانمند و آگاه است که ذهن بسته و دگم صادر کنندگان حکم، توان درک آن و نظام بسته و سیاست‌زده مدیریت این نظام توان جذب این عنصر آگاه و مستقل را ندارد.

ما بار دیگر ضمن محکوم نمودن صدور این حکم ناعادلانه، اعلام می‌کنیم چنین احکامی جز عمیق‌تر نمودن شکاف میان ملت و حکومتی که تصور و یا ادعای صیانت از آن را دارند، حاصلی ندارد.

کانون صنفی معلمان ایران (تهران) ۱۴۰۰/۷/۱۷

*دادخواست برای اعتراض به اخراج محمد حبیبی سخنگوی کانون صنفی معلمان

خطاب به:

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل

گزارشگر ویژه سازمان ملل برای ایران

رئیس سازمان آموزش بین‌الملل (EI)

رئیس سازمان بین‌المللی کار (ILO)

رونوشت به: ابراهیم رییسی، علیرضا کاظمی

وزارت آموزش و پرورش ایران، دوشنبه ۱۲مهر همزمان با روز جهانی معلم، محمد حبیبی سخنگوی کانون صنفی معلم‌ها تهران را از شغل معلمی‌اش اخراج و از تدریس محروم کرد.

اخراج او و احضار ده‌ها معلم٬ زندانی کردن بیش از ۱۶ معلم بازتاب هراس نظام از گسترش تجمعات صنفی در بیش از ۴۵ شهر است. معلم‌ها بیش از این نمی‌توانند شاهد سقوط سطح معیشت و نابسامانی وضعیت حقوق صنفی‌شان باشند.

ما امضاء کنندگان از شما می‌خواهیم که از مکانیسم‌های موجود در زمینه حقوق بشر در سازمان ملل و دستورهای گزارشگران ویژه استفاده کرده٬ از جمهوری اسلامی بخواهید که

۱ – اخراج محمد حبیبی را از شغلش به عنوان یک معلم در آموزش و پرورش متوقف کنند

۲ – فشار، سرکوب و بازداشت معلم‌ها برای فعالیت‌های صنفی پایان دهند.

برای امضای این دادخواست به لینک زیر مراجعه کنید :

https://t.me/daadkhast/1193

*اصغر امیرزادگان:ده ما سه کدخدا دارد!

«ده ما سه کدخدا دارد» جواب من بود به دادستان در تفهیم اتهام پرونده!

دادستان گفت این سومین پرونده شما به اتهام تبلیغ علیه نظام هست و بنده گفتم مشکل از من نیست و مشکل ده ماست که سه کدخدا دارد!

در روزگار قدیم هر ده یک کدخدا داشت و تلاش کدخدا این بود، که با انجام کارخیر منتی هم بر سر ساکنان ده گذارد.

ولی امروزه ده ما سه کدخدا دارد، یکی اطلاعات سپاه ، یکی وزارت اطلاعات و دیگری اطلاعات نیروی انتظامی که گویا مسابقه کارشکنی گذاشته اند!

در تاریخ ۷ مهرماه ۱۴۰۰ برگه ابلاغیه ای تحویل خانواده من شده بود که در آن برگه ذکر شده بود:

«ظرف مدت ۱۰ روز به دادستانی مراجعه کنید.»

چون اتهام ذکر نشده بود فکر کردم در رابطه با پرونده های گذشته هست .

امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۰ در آخرین روز فرجه داده شده من به دادستانی مراجعه نمودم ، پس از شروع گفتگو توسط دادستان متوجه شدم که پرونده جدیدی برعلیه اینجانب اصغر امیرزادگان معلم و فعال صنفی فرهنگیان استان فارس به اتهام «تبلغ علیه نظام جمهوری اسلامی» گشوده شده ، مستندات آن ، مانند سایر پرونده ها پست های بنده در صفحه اینستاگرام بود.

پس از تفهیم اتهام دادستان قرار کفالت به مبلغ پنجاه میلیون تومان را صادر کرد.

دوتن از همکاران آقایان جمشید ذوالفقاری و تورج گورکانی از روی لطف مرا همراهی کردند.

پس از صدور حکم وثیقه ضمانت بنده را بعهده گرفتند.

نکته جالب توجه حضورجمعی از فرهنگیان بودکه بصورت خود جوش بنده را همراهی نمودند،و باعث شد طعم تلخ این پرونده سازی ها برایم شیرین شود.

به این وسبله ازهمکاران عزیز که با حضور فیزیکی یا با ارسال پیام در فضای مجازی بنده را مورد حمایت خویش قرار دادند تشکر و قدردانی می نمایم.

اصغر امیرزادگان ۱۷ مهرماه ۱۴۰۰

*آزادی موقت غلامرضا غلامی کندازی از کنشگران صنفی فارس با تودیع وثیقه 850 میلیون تومانی

روزیکشنبه 18 مهر، غلامرضا غلامی کندازی از کنشگران صنفی فارس با تودیع وثیقه 850 میلیون تومانی از زندان عادل آباد شیراز موقتا آزاد شد.

درهمین رابطه:غلامرضا غلامی کندازی آزادشد

امروز یکشنبه 18 مهر 1400 ساعت 18 غلامرضا غلامی معلم و فعال صنفی فرهنگیان استان فارس که نزدیک به یکماه پیش (https://t.me/kashowra/2786) به اتهام نامعلومی بازداشت شده بود ، با وثیقه ی هشتصد و پنجاه میلیون تومان و یک برگ کفالت از زندان عادل آباد شیراز آزاد شد.

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران این آزادی را به فرهنگیان شیراز ، خانواده ی وی

*جان باختن یک کارگربندر رجایی براثر پارگی وایر اصلی جرثقیل 140 تُنی بدلیل فرسودگی

روز 9 مهر، یک کارگر اپراتور بندر رجایی دراستان هرمزگان فرزاد سالاری براثر پارگی وایر اصلی جرثقیل 140 تُنی بدلیل فرسودگی جان خودراازدست داد.

*جان باختن 2 کارگر مقنی در شیرازبر اثر گازگرفتگی

عصرروزجمعه 16 مهر،یک کارگرمقنی تبعه افغانستان درحین حفر چاه در روستای خانه خمیس در بخش سیاخ دارنگون شهرستان شیراز استان فارس، به علت گازگرفتگی در عمق چاه محبوس می‌شود ویک کارگر 33 ساله از اهالی منطقه پس از مطلع شدن از گازگرفتگی این کارگر ، برای نجات او وارد چاه می‌شود اما هر دو بر اثر مسمومیت با گازهای متصاعد شده جان خود را از دست می‌دهند.

*جان باختن یک کارگرمقنی درشهرستان راسک بر اثر سقوط به درون چاه

روزیکشنبه 18 مهر،یک کارگرمقنی بنام ناصر ملازهی ازاهالی روستای انزا شهرستان سربازحین کار در روستای پشامگ شهرستان راسک استان سیستان و بلوچستان بر اثر سقوط به درون چاه جان خود را از دست داد.

*جان باختن یک کارگرجوان واحد تولیدکننده قیر واقع در شهرک صنعتی شماره یک ساری براثر سقوط کارگر در مخزن قیر داغ

روزجمعه 16 مهر، یک کارگرجوان واحد تولیدکننده قیر واقع در شهرک صنعتی شماره یک ساری براثر سقوط کارگر در مخزن قیر داغ جان باخت وجسدش روز شنبه 18 مهرازمخزن خارج شد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید