- اطلاعیه کانون صنفی فرهنگیان گیلان پیرامون تجمع پنج شنبه ۲۲ اردیبهشت - آخرین خبر درباره فرهنگیان کنشگر بوشهر- بازداشت عمادی از اعضای هیات مدیره کانون صنفی فرهنگیان اصفهان و سواستفاده از وسایل ارتباطیش- شعبان محمدی عضو انجمن صنفی معلمان مریوان بازهم بازداشت شد- مسعود نیکخواه عضو هیئت مدیره انجمن صنفی فرهنگیان کردستان / مریوان آزادشد- آزادی حسین رمضانپور از اعضای هیات مدیره انجمنصنفیفرهنگیان خراسانشمالی پس از تحمل چهارماه حبس- بازداشت دو فعال سندیکایی فرانسه در ایران- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
اعتصاب همکاران در پالایش میعانات گازی آدیش و ستاره فاز ۱۱
- ادامه اعتراضات کارگران پایانه نفتی خارک و عسلویه نسبت به کیفیت و کمیت غذا وتبعیض زیرسایه سکوت مصلحتی مسئولان
- ادامه اعتراضات داروسازان کشور نسبت به حقوقهای تعیین شده توسط انجمن داروسازان و وعده های توخالی با تجمع مقابل سازمان غذا و داروبرای سومین بار درسال جاری
- پنجمین روز اعتصاب کامیونداران معدن سنگ آهک سرآسیاب شش کرمان
- نامه سرگشاده جمعی ازاستادان باستانشناسی دانشگاهها دراعتراض به طرح استفادۀ بهینه از اشیای باستانی نمایندگان مجلس
- تجمع اعتراضی مقابل ساختمان سازمان هدفمندی یارانه ها
- تجمع اعتراضی جمعی از سهامداران بانک دی وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران نسبت به بلاتکلیفی مقابل بانک مرکزی
- بیانیه عمومی علیه حکم اعدام احمدرضا جلالی و دیگر زندانیان محکوم به اعدام.
- 2 کارگر نانوایی روستای خومه زار شهرستان ممسنی با خودکشی به زندگیشان خاتمه دادند
*اطلاعیه کانون صنفی فرهنگیان گیلان پیرامون تجمع پنج شنبه ۲۲ اردیبهشت
معلمان فرهیخته استان گیلان:
در راستای فراخوان شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در حمایت از معلمان بازداشتی و زندانی و مطالبات صنفی جامعه معلمان، از عموم فرهنگیان شاغل و بازنشسته استان گیلان مطابق اصل ۲۷ قانون اساسی دعوت می شود که در روز پنج شنبه مورخه ۲۲ اردیبهشت راس ساعت ۱۰ در جلوی اداره کل آموزش و پرورش گیلان همچون سنوات گذشته حضور آموزگارانه داشته باشند.
تو را من چشم در راهم...
کانون صنفی فرهنگیان گیلان
*آخرین خبر درباره فرهنگیان کنشگر بوشهر
بنا بر اخبار دریافتی محمود ملاکی و اصغرحاجب روز سه شنبه ۲۰ اردیبهشت برای بازجویی از زندان بوشهر به سپاه منتقل شدند و پس از ۶ ساعت به زندان برگردانده شدند.اما محسن عمرانی و دکتر رضاامانیفر دو عضو دیگر کانون صنفی فرهنگیان بوشهر که از دیروز به بازجویی سپاه رفته اند تا این لحظه به زندان برنگشته اند.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن ابراز نگرانی از شرایط نگهداری و وضعیت معلمان بازداشتی و حمایت از آنها امیدوار است درایتی در تصمیم سازان و زعمای امور برای بازبینی در رفتار معلم ستیزانه به وجود بیاید. برخورد قهری با معلمان جامعه نمودار صادقی است که معدل میزان آزادی ها و رعایت حقوق شهروندی کل آن جامعه را به تصویر می کشد.
*بازداشت عمادی از اعضای هیات مدیره کانون صنفی فرهنگیان اصفهان و سواستفاده از وسایل ارتباطیش
یک عمل زشت!
جناب عمادی از اعضای هیات مدیره کانون صنفی فرهنگیان اصفهان در بعد از ظهر چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت توسط نیروهای امنیتی بازداشت میشود و پس از ضبط وسائل ارتباطی ایشان، پیامهای سراسر کذب در خصوص اتمام مجوز کانون اصفهان به توسط گوشی و اکانت ایشان به گروههای تلگرامی، ارسال میکنند.
کانون اصفهان ضمن محکوم کردن این حرکت زشت و فراقانونی و سو استفاده از وسایل دیگران، تاکید دارد که کانون صنفی فرهنگیان استان اصفهان تشکلی قانونی و دارای مجوز میباشد.
*شعبان محمدی عضو انجمن صنفی معلمان مریوان بازهم بازداشت شد
شعبان محمدی عضو انجمن صنفی معلمان مریوان امروز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت دستگیر شد. شایان ذکر است که شعبان محمدی پیش از این یک بار در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ پیش از تجمع و بار دیگر در یازدهم اردیبهشت ۱۴۰۱ در تجمع معلمان مریوان بازداشت شده بود.
*مسعود نیکخواه عضو هیئت مدیره انجمن صنفی فرهنگیان کردستان / مریوان آزادشد
روز چهارشنبه 21 اردیبهشت،مسعود نیکخواه عضو هیئت مدیره انجمن صنفی فرهنگیان کردستان / مریوان با استقبال خانواده و همکاران آزاد شد.
*آزادی حسین رمضانپور از اعضای هیات مدیره انجمنصنفیفرهنگیان خراسانشمالی پس از تحمل چهارماه حبس
حسین رمضانپور از فرهنگیان صنفی و از اعضای هیات مدیره انجمنصنفیفرهنگیان خراسانشمالی که به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام با حکم ۶ماهه با دو میلیون تومن جزای نقدی در زندان بود، پس از تحمل چهارماه حبس با پرداخت جریمه روز سه شنبه ۲۰ اردیبهشت از زندان بجنورد آزاد شد.
متاسفانه نیروهای حراست آموزش و پرورش خراسان شمالی و دستگاههای امنیتی این استان، با فشار بر دستگاههای قضایی و هیات تخلفات، اخطار و احکام بسیاری را برای معلمان این استان رقم زده اند.
(با آرزوی آزادی دیگر معلمان زندانی)
منبع خبرهای بالا:شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران
*بازداشت دو فعال سندیکایی فرانسه در ایران
اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات طی اطلاعیه ای« از بازداشت دو فرد اروپایی سازمان دهنده آشوب و بی نظمی » خبرداد و با مرتبط کردن آنها با تشکل ها وکنشگران اجتماعی درایران و منجمله فرهنگیان نقشه شومشان از دستگیری این دوفعال سندیکایی وپاپوش درست کردن برای کنشگران اجتماعی منجمله فرهنگیان رابرملا کرد.
براساس اخبار رسانه ای شده ومنتشره درشبکه های اجتماعی ،این دوفعال سندیکایی فرانسه، سیسیل کوهلر و همسرش، مسئول روابط بینالملل فدراسیون ملی کار آموزشی و فرهنگی هستند که سفری توریستی به ایران کردند وپس ازبیش از یک هفته اقامت در ایران روزیکشنبه 18 اردیبهشت هنگام باز گشت به فرانسه بازداشت شدند وخبر بازداشتشان روز چهارشنبه 21 اردیبهشت با انتشاراطلاعیه اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات رسانه ای شد.
*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
اعتصاب همکاران در پالایش میعانات گازی آدیش و ستاره فاز ۱۱
از دیروز سهشنبه ۲۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۱، نیروهای مخزن سازی به پیمانکاری جاسم فرامرزی و رمضان کرمی در کنگان دست به اعتصاب زده و کارگاه را تعطیل کرده اند.
به گفته این نیروها کرمی و فرامرزی تا به الان به دروغ وعده افزایش دستمزدها را می دادند و شرایط بیست روز کار و ده روز استراحت را هم به ظاهر قبول کرده بودند.
فرامرزی گفته بود 38 درصد افزایش را اعمال می کنم اما لیست بیمه هایتان را عادی رد خواهم کرد.
همکاران عزیز مراقب باشیم و فریب وعده های دروغین پیمانکاران را نخوریم.
*ادامه اعتراضات کارگران پایانه نفتی خارک و عسلویه نسبت به کیفیت و کمیت غذا وتبعیض زیرسایه سکوت مصلحتی مسئولان
روز چهارشنبه 21 اردیبهشت، کارگران پایانه نفتی خارک و عسلویه از ادامه اعتراضاتشان نسبت به کیفیت و کمیت غذا وتبعیض زیرسایه سکوت مصلحتی مسئولان،خبردادند.
کارگران بخش عملیات دریایی، کشتیرانی و صادرات پایانههای نفتی خارک و عسلویه به خبرنگاررسانه ای گفتند: بارها به کیفیتِ غذای نیروهای پیمانکاری اعتراض کردیم اما تا امروز هیچ اقدامی در جهت رفعِ این مطالبهی حداقلیِ کارگران انجام نشده است.
آنها افزودند:غذای نیروهای پیمانکاری هم از نظر کیفیت و هم کمیت مناسب نیروهایی که ساعتها در شرایط سخت کار میکنند، نیست. این نیروها 24ساعت در روز کار و 24 ساعت استراحت میکنند.
آنها همچنین گفتند: کیفیتِ غذای نیروی پیمانکار با کیفیتِ غذای نیروی رسمی فرق دارد.
کارگران معترض در خاتمه گفتند:شرکت موادِ غذایی مورد نیازِ کارگرانِ شناورهای دریایی را به موقع و به مقدار کافی نمیآورد و آنچه میآورد بسیار کمتر از چیزی است که کارگران نیاز دارند. این کارگران 14روز در دریا هستند و شرکت موظف است مواد غذایی مورد نیاز آنها را برای مدتی که در شناورها هستند به موقع و کافی به دست آنها برساند.
*ادامه اعتراضات داروسازان کشور نسبت به حقوقهای تعیین شده توسط انجمن داروسازان و وعده های توخالی با تجمع مقابل سازمان غذا و داروبرای سومین بار درسال جاری
روز چهارشنبه 21 اردیبهشت برای سومین بار درسال جاری،جمعی از داروسازان کشوربا برپایی تجمع مقابل سازمان غذا و دارواعتراضشان را نسبت به حقوقهای تعیین شده توسط انجمن داروسازان و وعده های توخالی،بنمایش گذاشتند.
یاد آوری: تجمع اعتراضی جمعی از داروسازان کشور نسبت به حقوقهای تعیین شده توسط انجمن داروسازان و وعده های توخالی مقابل سازمان غذا و دارو
روزیکشنبه 11 اردیبهشت، جمعی از داروسازان کشوردرادامه اعتراضاتشان نسبت به حقوقهای تعیین شده توسط انجمن داروسازان و وعده های توخالی برای باری دیگرمقابل سازمان غذا و داروتجمع کردند.
معترضین که پیش از این در 27 فرودین ماه 1401 مقابل سازمان غذا و دارو تجمع کرده بودند،به خبرنگاررسانه ای گفتند: قرار بود کارگروهی با حضور سازمان غذا و دارو، نظام پزشکی و نمایندگان داروسازان و صاحبان داروخانهها برای حل مشکل حقوق داروسازان برگزار شود اما تاکنون چنین کارگروهی تشکیل نشده است.
آنها افزودند: در سالهای گذشته آسیبهای فراوانی توسط مافیای داروسازی و پزشکی و سرمایهدارها به داروسازان وارد شده است.
این داروسازان که نسبت به حقوقهای تعیین شده توسط انجمن داروسازان معترض هستند،اضافه کردند: طی چند سال گذشته وضعیت معیشتی داروسازان تضعیف شده است و حقوقهای پرداخت شده در شأن پزشکان داروساز نیست.
آنها گفتند:سرمایهدارها و اعضای انجمن داروسازان و چندشغلهها و داروسازهای کهنسال که چندین سال از سن بازنشستگی آنها میگذرد با تصویب قوانین به نفع خود در انجمن داروسازان و سازمان غذا و دارو معیشت داروسازان را با مشکلات جدی روبه رو کردهاند.
یکی دیگر از مطالبات این تجمعکنندگان برگزاری انتخابات انجمنِ داروسازان است و گفتند:بیش از 16 ماه است که به بهانههای واهی انتخابات انجمن داروسازان برگزار نمیشود.
آنها درخاتمه گفتند: هیچ کدام از وعدههایی که در تجمع قبلی به ما داده شد تاکنون محقق نشده است.
*پنجمین روز اعتصاب کامیونداران معدن سنگ آهک سرآسیاب شش کرمان
روز چهارشنبه 21 اردیبهشت برای پنجمین روز متوالی، کامیونداران معدن سنگ آهک واقع درروستای سرآسیاب شش کرمان برای اعتراض به عدم پرداخت 4 ماه از مطالباتشان دست به اعتصاب زدند و ماشین هایشان را استارت نزدند واز بارگیری خودداری کردند.
براساس گزارش رسانه ای شده،25 کامیوندار حق طلب قربانی اختلافات مالی کارفرما (میدکو،شرکت مادرتخصصی (هلدینگ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه) وشرکت پیمانکاری هستند که با معیشت آنها وخانواده هایشان در حال بازی هستند.
*نامه سرگشاده جمعی ازاستادان باستانشناسی دانشگاهها دراعتراض به طرح استفادۀ بهینه از اشیای باستانی نمایندگان مجلس
جمعی ازاستادان باستانشناسی دانشگاهها طی نامه ای سرگشاده خطاب به قالیباف به طرح استفادۀ بهینه از اشیای باستانی نمایندگان مجلس اعتراض کردند.
بنابه گزارش رسانه ای شده،61 نفر از استادان باستانشناسی سراسر کشور با امضای این نامه متذکر شده اند اجرای طرح "استفاده بهینه از اشیاء باستانی و گنجها" میتواند به حفاری و قاچاقهای غیرمجاز در کشور، رسمیت و وجاهت قانونی ببخشد.
استادان معترض دراین نامه یادآورشدند :در شرایطی که به گواه یگان حفاظت میراث فرهنگی حفاریهای قاچاق و غیرمجاز رو به فزونی گذاشته و عدهای آزادانه در حال تبلیغ حفاری و برگزاری اردوهای آموزشی در این باره اند، تعدادی از نمایندگان مجلس به اجرای آن اصرار دارند.
آنها همچنین متذکرشدند: هرگونه حفاری برای کشف آثار باستانی نیازمند سپری کردن دورههای علمی است و اگر جلوی اجرای این طرح جدید گرفته نشود، هر کسی با هر وسیله غیراستانداردی به بهانه کشف عتقیه اقدام به حفاری یا تخریبهای غیراصولی در کشور میکند.
*تجمع اعتراضی مقابل ساختمان سازمان هدفمندی یارانه ها
تصاویر منتشره در رسانه ها بتاریخ 21 اردیبهشت،حاکی از تجمع متقاضیان معترض به تعیین دهک و همچنین عدم واریزیارانه مقابل ساختمان سازمان هدفمندی یارانه ها می باشد.
بنا بهمین گزارشات،بدنبال هجوم متقاضیان معترض به تعیین دهک و همچنین جاماندگان یارانه کمک معیشتی به سامانه وزارت رفاه بودیم که موجب شد این سامانه با کندی مواجه شده و در بسیاری مواقع از دسترس کاربران خارج باشد.
*تجمع اعتراضی جمعی از سهامداران بانک دی وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران نسبت به بلاتکلیفی مقابل بانک مرکزی
روز چهارشنبه 21 اردیبهشت، جمعی از سهامداران بانک دی وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران برای اعتراض به بلاتکلیفی مقابل بانک مرکزی تجمع کردند.
مدیرعامل فرابورس ایران درباره وضعیت نماد دی به خبرنگاررسانه ای گفت: برای توقف نماد بانک دی دو موضوع اصلی وجود دارد؛ اول زیانده بودن بانک است. این بانک در بازار دوم فرابورس پذیرش شده اما به دلیل زیاندهی شرایط پذیرش را از دست داده و در فرصت هیات پذیرش هم نتوانست شرایط را احراز کند. سپس سازمان بورس فرصت جدید تا پایان سال 1400 برای احراز شرایط به این بانک داد که البته مشروط به توقف نماد بود تا در این فرصت بانک بتواند زیان انباشته را از بین ببرد با این همه همچنان بانک دی بر اساس آخرین صورت مالی شرایط حضور در بازار دوم را ندارد.
وی ادامه می دهد: موضوع دوم نیز مربوط به تصمیم بانک مرکزی درخصوص صورتهای مالی این بانک است. در این رابطه طی روزهای گذشته جلساتی را با مدیرعامل بانک دی برگزار کردیم. سازمان بورس هم همزمان در حال تصمیمگیری است، اینکه صورت مالی این بانک از ماده 141 خارج میشود یا خیر باید توسط بانک مرکزی تعیین تکلیف شود. تقریبا تصمیمسازی در بانک مرکزی انجام شده و از بانک دی برنامه خروج از ماده 141 را دریافت کردند، بر همین اساس پیشبینی میشود سازمان بورس طی یک الی دو هفته آینده تصمیم نهایی را اعلام و به فرابورس ابلاغ کند.
*بیانیه عمومی علیه حکم اعدام احمدرضا جلالی و دیگر زندانیان محکوم به اعدام.
چهل و سه سال است که سایه اعدام بر سر جامعه گسترانیده شده است. ده ها هزار انسان آزادیخواه، برابری طلب و ده ها هزار انسان دیگر که قربانی شرایط غیر انسانی گردیده اند، از جمله مجرمان قاچاق مواد مخدر، قتل و غیره در زندانها اعدام شده اند.
اعدام یک قتل عمد دولتی است که توسط دستگاههای قضایی حکمش صادر و توسط زندانبانان به اجرا در می آید. اعدام زندانیان، بخصوص زندانیان سیاسی با اتهامات واهی معاند، محارب ، جاسوس و غیره حربه ای برای ایجاد رعب و وحشت و به سکوت کشاندن مردم جامعه در برابر اراده و خواست سرکوبگرانه طبقه حاکم است.
آزادی بیان، تجمع، تشکل و تحزب از حقوق بنیادی انسانهاست که بیش از چهل سال است از مردم گرفته شده است. این حقوق باید بی چون و چرا به مردم برگردانده شود. نباید هیچ انسانی به خاطر این فعالیتها و همچنین با اتهامات ساختگی دستگاههای قضایی و امنیتی بازداشت، زندانی و یا اعدام شود.
هم اکنون بسیاری از زندانیان سیاسی و دو تابعیتی به اتهامات بی اساس زیر حکم اعدام بسر می برند و هر آن ممکن است به چوبه های دار سپرده شوند.
از جمله این افراد، احمدرضا جلالی زندانی دو تابعیتی، فیروز موسی لو، محی الدین ابراهیمی، شاکر بهروز، هادی کیانی، ماجد عموری زندانیان سیاسی هستند و تعداد زیادی زندانی دیگر همچون برومند نجفی محیط بان و ابوالفضل مجتبی متهمان به قتل و محکوم به قصاص و حمیدرضا اژدری کودک مجرم که به قصاص محکوم شده است، در زندان هستند.
دستگاه قضایی اعلام کرده که تا پایان اردیبهشت 1401 حکم اعدام احمدرضا جلالی را به اجرا در خواهد آورد و همچنین احتمال خطر قریب الوقوع قصاص حمیدرضا اژدری می رود.
باید وسیعا به احکام اعدام و بویژه حکم اعدام احمدرضا جلالی و حمیدرضا اژدری اعتراض کرد و نگذاشت این دو نفر و هیچ زندانی دیگری اعدام شود.
امضاء
1-انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه
2-سندیکای نقاشان البرز
3-ندای زنان ایران
4-گروهی از رانندگان تاکسی شهرک ظفر کرمانشاه
5-گروهی از فارغالتحصیلان بیکار دانشگاه رازی کرمانشاه
6-گروهی از کارگران جوشکار شهرک دولت آباد کرمانشاه
7-گروهی از مهندسان نرمافزار پاساژ میرداماد کرمانشاه
8-گروهی از ورزشکاران رزمی کار کرمانشاه
9-گروهی از کارگران نقاش ساختماني سقز
10-گروهی از کارگران لوله کش ساختمانی سقز
11-گروهی از کارگران برق کار ساختمانی سقز
12-گروهی از جوانان بیکار محله تپه شافعی سقز
13-گروهی از جوانان بیکار محله کریم آباد سقز
14-گروهی از جوانان بیکار محله تپه مالان سقز
15-گروهی از جوانان بیکار محله برد بران سقز.
16-گروهی از مردم محلە نشمیلان سقز
17-گروهی از معلمان و بازنشستگان آموزش و پرورش سقز
18-گروهی از بازنشستگان تامین اجتماعی و خدمات درمانی سقز
19-گروهی از کارگران واحدهای تولیدی شهرک صنعتی سقز
20-گروهی از کارگران ساختمانی خیابان هفده شهریور سنندج
21-گروهی از کارگران لوله کشی گاز خانگی سنندج
22-گروهی از کارگران ساختمانی سنندج
1401/02/21
انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه
*2 کارگر نانوایی روستای خومه زار شهرستان ممسنی با خودکشی به زندگیشان خاتمه دادند
2 کارگرحدود 20 ساله نانوایی روستا یخومه زار شهرستان ممسنی بنام های سیروس حسین پور و کریم محمدی و از اهالی روستای اردشیری شهر کوه چنار شهرستان قائمیه با مصرف قرص برنج در خارج از نانوایی خودکشی و به زندگیشان خاتمه دادند.
اخباروگزارش های کارگری 20 اردیبهشت ماه 1401
- فراخوان اتحادیه آزاد کارگران ایران در حمایت از معلمان زندانی
- تجمع اعتراضی کارگران فضای سبز و پسماند شهری شیرازنسبت به سطح نازل حقوق وعدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه ،نداشتن امنیت شغلی و عدم پاسخگویی مسئولان مقابل ساختمان شورای شهر
- تجمع اعتراضی کارکنان اداری بیمارستان عالی نسب تبریز نسبت به تبعیض در پرداخت های مطالبات
- تجمع اعتراضی اهالی کوهمره سرخی شیراز نسبت به نابودی مزارع و باغات منطقه بدلیل عدم اجرای طرح جداسازی آب شور از رودخانه پس از 10 سال مقابل استانداری فارس
- تجمع اعتراضی مالباختگان شرکت رامک خودرونسبت به عدم تحویل خودروهایشان مقابل دادگاه کیفری تهران
- مسمومیت غذایی 20 کارگر پتروشیمی مخازن سبز عسلویه
- مرگ ومصدومیت شدید 2 کارگر در حادثه سقوط بالابر ساختمان نیمه کاره تبریز
- جان باختن کارگر شهرداری اصفهان بر اثرتصادف
*فراخوان اتحادیه آزاد کارگران ایران در حمایت از معلمان زندانی
کارگران و مردم آزادیخواه ایران
معلمان زندانی اسماعیل عبدی، اسکندر لطفی و مسعود نیکخواه از روز یازدهم اردیبهشت در اعتصاب غذا به سر میبرند و با توجه به بیخبری از وضعیت آنان و انتقال اسماعیل عبدی به زندان کچویی، جان آنان در معرض خطرات جبران ناپذیری قرار دارد.
ابوالفضل رحیمیشاد از فعالین صنفی معلمان و همچنین زندانیان سیاسی مهدی فراخی شاندیز، مهدی بیرامی، منوچهر بختیاری و سیدساسان مکانیکناریه در حمایت از خواست اسماعیل عبدی و در همبستگی با او دست به اعتصاب غذا زدهاند که سلامت همگی آنان نیز در مخاطره قرار گرفته است.
رسول بداقی، جعفر ابراهیمی، محمد حبیبی، علیاکبر باغانی، محسن عمرانی، هادی صادقزاده، اصغر حاجب، رضا امانیفر و ….. نیز در جریان سرکوب تجمع معلمان در روز جهانی کارگر از روز دهم و یازدهم اردیبهشت تاکنون در بازداشت به سر میبرند.
مطالبات معلمان جدای از خواستهای برحق شغلی و معیشتی که دارند، با سرنوشت و آیندهی تحصیلی و زندگی فرزندان ما گره خورده است.
همانطوریکه همه ما کارگران و عموم مردم ایران آگاهیم، حاکمیت با هدف جلوگیری از شکلگیری تجمعات حقطلبانه روز یازده اردیبهشتماه کارگران و معلمان، دست به سرکوب گستردهای زد و تعداد زیادی از پیشروان جنبش معلمان را دستگیر کرد که بیشتر آنان هنوز در بازداشت به سر میبرند.
اما مگر این معلمان چه جرمی مرتکب شدهاند که چنین باید سرکوب و زندانی شوند؟ یا اسماعیل عبدی چه جرمی مرتکب شده است که پس از گذراندن هفت سال زندان ظالمانه، اینچنین ناچار به اعتصاب غذا شده است؟
اکنون که حاکمیت علاوه بر نادیده گرفتن مطالبات معلمان به شدیدترین شیوه دست به سرکوب میزند و تجمعات آنان را مورد یورش وحشیانه قرار میدهد، دیگر هیچ راهی به جز تداوم و گسترش این اعتراضات از سوی معلمان و ما کارگران و مردم ایران باقی نمانده است.
بی هیچ پردهپوشی باید بگوییم امروز حکومتگران جمهوری اسلامی، بیشرمانهتر از هر دورهای در مقابل ما کارگران و معلمان و عموم تودههای زحمتکش مردم ایران ایستادهاند.
آنان یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان را به فقیرترین کشور و مهد تمدن و آزادی و انقلاب در خاورمیانه را به زندانی برای نزدیک به نود میلیون انسان تبدیل کردهاند.
آنان در طول چهل و سه گذشته آموزش و پرورش و همه زیر ساختهای کشور را به نابودی کشانده و امروز در برابر دادخواهی و اعتراضات کارگران و معلمان، به جای شرمندگی و عذرخواهی از مردم و کنارهگیری از قدرت، با دار و درفش در مقابل اعتراضات ما کارگران و معلمان و عموم مردم ایران ایستادهاند.
کارگران و مردم آزاده ایران!
این تنها نیروی متحد ماست که میتواند در شرایطی که حکومتگران جمهوری اسلامی جامعه ما را به خطیرترین شکلی در معرض فروپاشی اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی قرار دادهاند ما و آیندگان ما را نجات دهد.
نباید تردید داشته باشیم که امروز معلمان به مثابه پیشروترین و آگاهترین عناصر اجتماعی در صف مقدم گذار از وضعیت موجود قرار دارند.
تردید نداشته باشیم که معلمان زندانی همچون عبدی و حبیبی و اسکندر لطفی و بداقی و صدها معلم دارای پرونده و زندانی، نماینده آمال و آرزوهای ما برای گذر از وضعیت جهنمی موجود هستند.
حبس هفت ساله و ظالمانه اسماعیل عبدی و اینک سرکوب ددمنشانه جنبش معلمان، هدفی جز تداوم وضعیت جهنمی موجود و جهنمیتر کردن آن از سوی حکومتگران جمهوری اسلامی ندارد.
جان معلمان زندانی، اسماعیل عبدی و اسکندر لطفی و مسعود نیکخواه در خطر است.
از فراخوان شورای هماهنگی تشکلهای صنفی معلمان در روز پنچ شنبه هفته جاری حمایت کنیم و با شرکت و حضور گسترده در تجمعات این روز به یاری معلمان متعهد، آگاه و دلسوز فرزندانمان بشتابیم.
اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱
*تجمع اعتراضی کارگران فضای سبز و پسماند شهری شیرازنسبت به سطح نازل حقوق وعدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه ،نداشتن امنیت شغلی و عدم پاسخگویی مسئولان مقابل ساختمان شورای شهر
روز سه شنبه 20 اردیبهشت،جمعی از کارگران فضای سبز و پسماند شهری شیرازبرای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به سطح نازل حقوق وعدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه ،نداشتن امنیت شغلی ازجمله نداشتن قراردادکاری و عدم پاسخگویی مسئولان دست به تجمع مقابل ساختمان شورای این کلانشهرزدند.
یکی از کارگران فضای سبز شهرداری شیراز که در تجمع اعتراضی مقابل ساختمان شورای شهر شیراز حضور داشت به خبرنگار رسانه ای گفت: حتی یکی از اعضای شورای شهر شیراز در جمع این کارگران حاضر نشد تا صدای آنها را بشنوند.
وی افزود: در شرایط کنونی پرداخت حقوق کارگران فضای سبز شهری شیراز با میزانی بسیار کمتر از حداقل دستمزد قانونی پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه حقوق کارگران فضای سبز شیراز با تاخیر چندین ماهه پرداخت می شود گفت: حقوق دی ماه و یا بهمن ماه 1400 به این کارگران پرداخت شده و این کارگران هنوز حقوق اسفندماه 1400 را نیز دریافت نکرده اند در حالی که اکنون نیمه دوم اردیبهشت 1401 است.
او ادامه داد: مبلغ حقوق ماهیانه من اکنون به ازای هر ماه کار کردن سه میلیون و 200 هزار تومان است در حالیکه بعضی همکارانم نیز ماهانه 2 میلیون و 600 هزار تومان با شرایط کار سختی که دارند دریافت می کنند که این میزان برابر با قانون و دشواری کار این کارگران که در فصل گرما و سرما برای تمیزی شهرشیراز می کوشند نیست.
وی اضافه کرد: هیچ نوع قراردادی با بسیاری از این کارگران منعقد نمی شود و هر زمان که شرکت پیمانکار اراده کند می تواند این افراد را از کار بیکار و خانه نشین کند.
این کارگر حق طلب فضای سبز شهرداری شیرازهمچنین گفت: کارگران فضای سبز با حقوق بسیار اندک و پایینتر از حقوق مصوب اداره کار باید حتی در روزهای تعطیل رسمی نیز سرکار حاضر شوند.
وی تصریح کرد: با وجود سختی فراوان کار و کار کردن در روزهای تعطیل رسمی، حقوق یک کارگر فضای سبز ماهانه حدود سه میلیون تومان و حتی کمتر از این میزان است.
وی افزود: علاوه بر حقوق اندکی که به این کارگران پرداخت می شود، در بسیاری مواقع بیمه منظمی نیز برای این افراد پرداخت نمی شود.
*تجمع اعتراضی کارکنان اداری بیمارستان عالی نسب تبریز نسبت به تبعیض در پرداخت های مطالبات
روز سه شنبه 20 اردیبهشت،جمعی از کارکنان اداری بیمارستان عالی نسب تبریز برای اعتراض به تبعیض در پرداخت های مطالبات در این واحد درمانی در استان آذربایجان شرقی تجمع کردند.
برپایه گزارش رسانه ای شده،کارکنان اداری بیمارستان عالی نسب برای رعایت عدالت در پرداخت فوق العاده ویژه که فقط برای کادر بخش درمان پرداخت شده است؛ اعتراض داشتند.
*تجمع اعتراضی اهالی کوهمره سرخی شیراز نسبت به نابودی مزارع و باغات منطقه بدلیل عدم اجرای طرح جداسازی آب شور از رودخانه پس از 10 سال مقابل استانداری فارس
روز سه شنبه 20 اردیبهشت، اهالی کوهمره سرخی شیرازبرای اعتراض چندین وچند باره نسبت به نابودی مزارع و باغات منطقه بدلیل عدم اجرای طرح جداسازی آب شور از رودخانه پس از 10 سال مقابل استانداری فارس تجمع کردند و خشمشان را نسبت به بی توجهی مسئولان سازمان آب منطقهای استان که از شش سال پیش تاکنون نتوانسته اند پروژه جدا سازی آب شور از رودخانه را اجرایی کنند،بنمایش گذاشتند.
تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفتند:از 10 سال پیش تاکنون به دلیل کم شدن آب رودخانه و جهش گنبد نمکی، آب رودخانه کوهمره سرخی به شدت شور شده و زندگی اهالی چندین روستا به ورطه نابودی کشیده شده و 700 هکتار از باغات انار نابود و تمامی مزارع برنج تعطیل شده است.
*تجمع اعتراضی مالباختگان شرکت رامک خودرونسبت به عدم تحویل خودروهایشان مقابل دادگاه کیفری تهران
روز سه شنبه 20 اردیبهشت،جمعی از مالباختگان شرکت رامک خودروبرای اعتراض به عدم تحویل خودروهایشان مقابل دادگاه کیفری تهران تجمع کردند.
*مسمومیت غذایی 20 کارگر پتروشیمی مخازن سبز عسلویه
روز سه شنبه 20 اردیبهشت،20 کارگر پتروشیمی مخازن سبز عسلویه دچارمسمومیت غذایی وبه بیمارستان منتقل شدند.
*مرگ ومصدومیت شدید 2 کارگر در حادثه سقوط بالابر ساختمان نیمه کاره تبریز
روز سه شنبه 20 اردیبهشت،براثر سقوط بالابریک ساختمان نیمه کاره واقع در منطقه آبرسان تبریزیک کارگر45 ساله جان باخت ویک کارگر60 ساله شدیدا مصدوم و با حال وخیم به بیمارستان انتقال یافت.
*جان باختن کارگر شهرداری اصفهان بر اثرتصادف
صبح روز یکشنبه 18 اردیبهشت،یک کارگر واحد خدماتی منطقه 9 شهرداری اصفهان بنام علی گودرزی در مسیر خانه به محل کاربراثر تصادف یک خودرو با موتورش جان خودرا ازدست داد.
اخباروگزارش های کارگری 19 اردیبهشت ماه 1401
- دومین روز اعتراض معلمان مریوان نسبت به هتک حرمت معلمان وبرای حمایت از معلمان بازداشتی اسکندر لطفی و مسعود نیکخواه با تجمع مقابل اداره آموزش و پرورش شهرستان
- جدیدترین اخبار دریافتی از وضعیت چهار معلمی بازداشتی در تهران آقایان رسول بداقی، محمد حبیبی، جعفرابراهیمی و علیاکبرباغانی
- آخرین خبر درباره وضعیت اسماعیل عبدی در نهمین روز اعتصاب غذایش
- هشتمین روز اعتصاب غذای ابوالفضل رحیمی شاد در همبستگی با همکار زندانی خود، اسماعیل عبدی
- محمود صالحی: آزادی معلمان اعتصابی خواست همه ماست
- آخرین اخبار از بازداشتی های 11 اردیبهشت مشهد
- محمدرضارمضانزاده رئیس انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی آزاد شد.
- سومین روزاعتصاب وتجمع کارگران پیمانی پتروشیمی گچساران برای افزایش حقوق واعتراض به عدم پرداخت بموقعش
- گزارشی درباره تجمع اعتراضی سراسری وهمزمان کارکنان بانکهای ادغامی و بانک سپه نسبت به عدم یکسان سازی حقوق وتبعیض در پرداخت مطالبات
- ادامه اعتراضات کارگران شهرداری دزفول نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل وتبعیض در تبدیل وضعیت و وعده های توخالی مسئولان
- حذف شیر و کیک روزانه کارگران شرکت واحد از سوی مدیریت و مقاومت کارگران
- کانون نویسندگان ایران:بازداشت کیوان مهتدی و آنیشا اسدالهی
- سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه بازداشت آنیشا اسدالهی و کیوان مهتدی را محکوم میکند
- عثمان اسماعیلی آزاد شد
- مرتضی صیدی آزاد شد
- نوزدهم اردیبهشت, هجدهمین سالگرد حمله چماقدارهای شورای اسلامی کار و عوامل خانه کارگر به محل سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه.
*دومین روز اعتراض معلمان مریوان نسبت به هتک حرمت معلمان وبرای حمایت از معلمان بازداشتی اسکندر لطفی و مسعود نیکخواه با تجمع مقابل اداره آموزش و پرورش شهرستان
روز دوشنبه 19 اردیبهشت،جمعی از معلمان مریوان در راستای فراخوان انجمن صنفی معلمان کوردستان - مریوان مبنی بر اعتراض 2 روزه به هتک حرمت معلمان وبرای حمایت از معلمان بازداشتی اسکندر لطفی و مسعود نیکخواه دست به تجمع مقابل اداره آموزش و پرورش این شهرستان در استان کردستان زدند.
*جدیدترین اخبار دریافتی از وضعیت چهار معلمی بازداشتی در تهران آقایان رسول بداقی، محمد حبیبی، جعفرابراهیمی و علیاکبرباغانی
بنا بر اخبار واصله به کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران،آقایان رسول بداقی، جعفر ابراهیمی، محمد حبیبی و علیاکبر باغانی، طی روزهای گذشته، تحت بازجوییهای شدید برای القای اتهامات غیر صنفی قرار گرفته اند. نیروهای امنیتی به سیاق همیشگی برای این کنشگران صادق صنفی اتهامات ساختگی و دروغین را در دستور کار قرار داده اند و در مسیر پروژهسازی و پروندهسازیهای واهی پیش رفته و درصدند این فعالان صنفی خوشنام را به شکلی ناجوانمردانه، به مسائل غیر صنفی ارتباط دهند.
خوشبخنانه بنا بر اخبار دریافتی دوستان بازداشتی از مواضع صنفی خود محکم دفاع کرده اند.
آمران و دستاندرکاران این روشِ کثیف، باید بدانند که این روش نخنما شده و چنین وصلههای ناجور هیچگاه مورد پذیرش مردم ایران، بهخصوص فرهنگیان نبوده و نیست.
معلمان ایران در تجمع روز پنج شنبه 22 اردیبهشت این بار نیز با حمایت حداکثری از معلمان بازداشتی هیئت منصفه واقعی را پیرامون پرونده معلمان بازداشتی به منصه ظهور می گذارند.
چنین اتهاماتی، اصطلاحاً وصلههای "لایتچسبک" هستند و به این بزرگان نمیچسبد.
یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
*آخرین خبر درباره وضعیت اسماعیل عبدی در نهمین روز اعتصاب غذایش
بنا بر اخبار دریافتی ضربان قلب اسماعیل عبدی و قند خون او در نهمین روز اعتصاب غذا دچار اختلال شده است. طوری که قند خون او اکنون به زیر 75 رسیده و وضعیت جسمی او ضعیف است.
با توجه به اینکه اسماعیل عبدی در اعتراض به ظلم های عدیده، طی سالهای اخیر سه بار دیگر هم دست به اعتصاب غذا زده است و علی رغم عوارض ناشی از این اعتصاب ها در چهارمین اعتصاب خود در اعتراض به احکام سنگین صادر شده علیه فعالان صنفی و ظلم رفته به خانواده معلمان و کارگران بار دیگر و علی رغم بیماری های مختلف دست به اعتصاب غذا زده است، شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن ابراز نگرانی شدید از وضعیت این معلم شریف، عواقب هرگونه سهل انگاری در رسیدگی به وضعیت او را متوجه مقامات زندان و قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران می داند.
معلمان ایران در تجمع پنج شنبه ۲۲ اردیبهشت با حمایت حداکثری از اسماعیل عبدی پاسخ در خوری به ظلم های رفته به او و خانواده رنج کشیده اش را خواهند داد.
*هشتمین روز اعتصاب غذای ابوالفضل رحیمی شاد در همبستگی با همکار زندانی خود، اسماعیل عبدی
روز دوشنبه 19 اردیبهشت، اعتصاب غذای ابوالفضل رحیمی شاد در همبستگی با همکار زندانی خود، اسماعیل عبدی هشتمین روز را پشت سرگذاشت.
*محمود صالحی: آزادی معلمان اعتصابی خواست همه ماست
انجمن صنفی معلمان استان کردستان اعلام کرد که در پی یورش ماموران امنیتی به صفوف معلمان و کارگران در مراسم روز جهانی کارگر در شهر مریوان چندین نفر از معلمان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و دو نفر از معلمان بنام های اسکندر لطفی و مسعود نیکخواه بازداشت شده اند.
همچنین انجمن اعلام کرد که معلمان بازداشتی از بدو ورود به زندان در اعتراض به بازداشت خود اقدام به اعتصاب غذا کرده اند. با توجه به این موضوع معلمان بازداشتی هشتمین روز اعتصاب غذا را پشت سر می گذارنند.
از انجاکه خود من در سنوات گذشته اعتصاب غذا کرده ام . موقعیت فعلی معلمان زندانی از جمله اسماعیل عبدی ، اسکندر لطفی و مسعود نیکخواه را درک می کنم.
بنابراین آزادی معلمان اعتصابی خواست همه ماست .
*آخرین اخبار از بازداشتی های 11 اردیبهشت مشهد
طبق اطلاعات دریافتی آقای هادی صادقزاده معلم بازنشسته که در تجمع ۱۱ اردیبهشت معلمان مشهد بازداشت شد، در بند ۵ زندان وکیل آباد مشهد زندانی است، از جزئیات پرونده ایشان اطلاعی در دست نیست.
همچنین از محل نگهداری آقای منتظری اولیای دانش آموز که در تجمع روز ۱۱ اردیبهشت معلمان مشهد بازداشت شد، اطلاعی در دست نیست!
*محمدرضارمضانزاده رئیس انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی آزاد شد.
ایشان که با اتهام ساختگی تشکیل گروه به قصد برهم زدن امنیت ملی کشور حکم چهارسال زندان داشته اند پس از گذراندن یک سال و پنج ماه از این حکم امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ به استناد مواد ۵۸ و ۶۱ قانون مجازات اسلامی (آزادی مشروط ) از زندان آزاد شدند.
حدود دوماه از دوره حبس ایشان تحت مراقبت الکترونیک (پابند) در محدوده استان بوده است.
بامید آزادی تمامی معلمان زندانی و بازداشتی.
*سومین روزاعتصاب وتجمع کارگران پیمانی پتروشیمی گچساران برای افزایش حقوق واعتراض به عدم پرداخت بموقعش
روز دوشنبه 19 اردیبهشت برای سومین روز متوالی، کارگران پیمانی پتروشیمی گچساران برای افزایش حقوق واعتراض به عدم پرداخت بموقعش دست از کارکشیدند وتجمع کردند.
کارگران معترض به خبرنگاریک رسانه محلی گفتند:حقوق کارگران در مناطق دیگر کشور تغییر کرده اما در پتروشیمی گچساران وضع به همان روال گذشته است.
تجمع کنندگان گفتند: مطالباتشان پرداخت بموقع حقوق منجمله حقوق اسفند ماه و همچنین افزایش دستمزد است.
آنها افزودند:مسئولان هیچ گونه پاسخی تاکنون به کارگران نداده اند.
بنابه گزارش همین منبع خبری،پتروشیمی گچساران فراخوان به کارگیری نیروهای جدید داده است.
*گزارشی درباره تجمع اعتراضی سراسری وهمزمان کارکنان بانکهای ادغامی و بانک سپه نسبت به عدم یکسان سازی حقوق وتبعیض در پرداخت مطالبات
روزشنبه 10 اردیبهشت، کارکنان بانکهای ادغامی وبانک سپه(5 بانک نیروهای مسلح بنام های انصار،قوامین،حکمت ایرانیان،مهراقتصاد وکوثر)درادامه اعتراضاتشان نسبت به عدم یکسان سازی حقوق با کارکنان بانک های مرکزی ،ملت و... وتبعیض در پرداخت مطالبات دست به تجمع سراسری وهمزمان دراستان های اصفهان، چهارمحال وبختیاری،فارس،لرستان و........زدند.
براساس گزارشی که پس از یک هفته رسانه ای شد،تجمع کنندگان از جمله شعار میدادند:«وزیر بی کفایت استعفا استعفا»،«مدیر بی لیاقت استعفا استعفا»
درهمین رابطه: تجمع اعتراضی کارکنان بانک سپه اصفهان نسبت به طرح اصلاح حقوق و مزایا وعدم همسان سازی حقوق مقابل استانداری اصفهان
روز شنبه 10اردیبهشت ،کارکنان برخی از بانک های ادغامی از جمله بانک سپه برای اعتراض به طرح اصلاح حقوق و مزایا وعدم همسان سازی حقوق مقابل استانداری اصفهان تجمع کردند.
یکی از حاضران در این تجمع به خبرنگار رسانه ای گفت:این جمع خواهان اجرای کامل توافقنامه 31 بندی سران قوا از منظر حفظ و صیانت از حقوق کارکنان بانک های ادغامی هستند.
وی ادامه داد: تعین تکلیف کارکنان مبنی بر اینکه تابع قوانین سازمان تامین اجتماعی هستند یا خدمات کشوری و تبعیت مطلق و جامع همه امور کارکنان از یکی از این دو دستگاه خدمت رسان، ایجاد عدالت و همسان سازی حقوق و مزایای همه کارکنان بانک سپه با شبکه بانکی و اطلاح نظام بیمه درمانی و بیمه تکمیلی از جمله خواسته های معترضان بود.
اودرخاتمه گفت: ما خواهان بازیابی سوابق ارائه شده به سازمان تامین اجتماعی و جلوگیری از تضییع منافع ناشی از پرداخت حق بیمه پرداختی پرسنل ادغامی در سنوات قبل هستیم.
*ادامه اعتراضات کارگران شهرداری دزفول نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل وتبعیض در تبدیل وضعیت و وعده های توخالی مسئولان
روز دوشنبه 19 اردیبهشت، کارگران شهرداری دزفول از ادامه اعتراضاتشان نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل وتبعیض در تبدیل وضعیت و وعده های توخالی مسئولان ،خبردادند.
یکی از این کارگران معترض به خبرنگاررسانه ای گفت: کارگران شرکتی شاغل در شهرداری دزفول، خواستار اجرای طرح طبقهبندی مشاغل خود برای افزایش دستمزدهایشان هستند.
او گفت: ما در انتظار اجرای طرح طبقهبندی مشاغل هستیم؛ قول داده بودند به زودی با اجرای این طرح حقوق و دستمزد ما افزایش مییابد اما هنوز هیچ خبری از تدوین طرح و ابلاغ آن نیست؛ ما کارگران شهرداری دزفول، همگی باسابقه و متخصص هستیم و انتظار داریم حقوق ماهانهمان با احتساب این سابقه و تخصص، تعیین و پرداخت شود.
این کارگر به نیابت از همکاران خود گفت: عدم اجرای طرح طبقهبندی در این منطقه در حالیست که به کلیه مسئولان تاکید ویژهای بر رسیدگی به معیشت کارگران شده است.
او با اشاره به اجرای طرح تبدیل وضعیت شغلی کارگران شرکتی «ایثارگر» گفت: اخیرا تبدیل وضعیت استخدامی حدود 370 کارگران شرکتی ایثارگر در مجموعه شهرداری دزفول در حال اجراست که نارضایتیهایی بین بقیه نیروهای شرکتی (غیرایثارگر) ایجاد کرده است.
وی افزود:همه ما کارگران از سامان گرفتن همکاران ایثارگر و خانوادههایشان خرسند هستیم اما مسئولان باید به وضعیت همه کارگران شرکتی که تعدادشان هم کم نیست، رسیدگی کنند.
او با بیان اینکه تعدادی دیگر از همکاران اداری از طریق آزمون استخدامی استانداری تبدیل وضعیت شدهاند، گفت: کارگران با شنیدن اخبار تبعیضآمیز انرژی حداقلی خود برای کار را از دست میدهند.
*حذف شیر و کیک روزانه کارگران شرکت واحد از سوی مدیریت و مقاومت کارگران
شیر و کیک روزانه، یکی از مزایای کارگران است که مدیریت شرکت واحد در سالهای گذشته مداوم تلاش کرده است که آنرا قطع کند. در حالی که مدیریت ریخت و پاشهای فراوان دارد اما در پی صرفهجویی از طریق دست کردن در جیب رانندگان است.
در سه سال گذشته مدیریت با تاخیر انداختن در پرداخت شیر و کیک روزانه همواره در پی قطع این مزایای کارگران بوده هست تا جایی که در حال حاضر پرداخت شیر و کیک روزانه هشت ماه است که به تاخیر افتاده است.
سندیکای کارگران شرکت واحد از کارگران میخواهد تا در برابر قطع مزایا از سوی مدیریت با همبستگی و بکارگیری قدرت جمعی مقاومت کنند. کارگران در این راستا باید بیش از پیش به همبستگی خود در سندیکا همت گمارند همچنین باید روزانه در جمعهای کوچک و بزرگ خود راههای مقابله با مدیریت برای جلوگیری از قطع مزایا را بررسی و اعتراضات خود را سامان دهند.
*کانون نویسندگان ایران:بازداشت کیوان مهتدی و آنیشا اسدالهی
بعد از ظهر دوشنبه ۱۹ اردیبهشت، مأموران امنیتی با هجوم به خانهی کیوان مهتدی، نویسنده، مترجم و عضو کانون نویسندگان ایران و آنیشا اسدالهی، مترجم، آنها را بازداشت کردند.
کیوان مهتدی دقایقی پیش از این هجوم در یک استوری اینستاگرامی فیلم کوتاهی از لحظهی حضور مأموران امنیتی در نزدیکی خانه منتشر کرد.
مهتدی و اسدالهی که از حامیان حقوق کارگران هستند پیش از این نیز سابقهی بازداشت داشتهاند. کیوان مهتدی در جریان اعتراضهای سال ۹۷ کارکنان سندیکای اتوبوسرانی برای مدت کوتاهی بازداشت شد. آنیشا اسدالهی نیز در تجمع روز جهانی کارگر در سال ۹۸ بازداشت و با قید وثیقه آزاد شد.
تا کنون اطلاعی از نهاد بازداشتکننده، محل بازداشت و اتهامهای مهتدی و اسدالهی در دست نیست. بدیهی است مسئولیت هر گزندی به سلامت آنها متوجه نهادهای امنیتی حکومت و قوهی قضاییه خواهد بود.
*سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه بازداشت آنیشا اسدالهی و کیوان مهتدی را محکوم میکند
امروز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ساعت ۲ بعد از ظهر، آنیشا اسدالهی و کیوان مهتدی معلمین زبان و از حامیان طبقه کارگر با یورش ماموران وزارت اطلاعات به منزلشان بازداشت و به بند امنیتی ۲۰۹ اوین منتقل شدند. ماموران لبتاب، گوشی تلفن همراه و سایر لوازمشان را در حین بازداشت ضبط کردند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه بازداشت آنیشا اسدالهی و کیوان مهتدی از معلمان دلسوز و حامی طبقه کارگر را قویا محکوم میکند و خواهان آزادی فوری و بیقید و شرط آنان میباشد.
*عثمان اسماعیلی آزاد شد
امروز دوشنبه ۱۹ اردیبهشتماه عثمان اسماعیلی که در آستانه روز جهانی کارگر دستگیر شده بود پس از ۹ روز بازداشت با تودیع وثیقهی ۱۴۰ میلیون تومانی موقتاً آزاد شد.
عثمان اسماعیلی به اتهامات واهی تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی تفهیم اتهام شده است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران آزادی عثمان اسماعیلی را به او، خانواده و تمامی کارگران تبریک میگوید و خواستار پایان دادن به تعقیب قضایی علیه او و دیگر کارگران زندانی است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
*مرتضی صیدی آزاد شد
امروز دوشنبه ۱۹ اردیبهشتماه مرتضی صیدی پس از ۲۵ روز بازداشت با تودیع وثیقهی دویست میلیون تومانی موقتاً آزاد شد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران آزادی مرتضی صیدی را به او، خانواده و تمامی کارگران تبریک میگوید و خواستار پایان دادن به تعقیب قضایی علیه او و دیگر کارگران زندانی است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
*نوزدهم اردیبهشت, هجدهمین سالگرد حمله چماقدارهای شورای اسلامی کار و عوامل خانه کارگر به محل سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه.
هجده سال از یورش وحشیانه چماقدارهای شوراهای اسلامی کار ده گانه شرکت واحد و کانون شورای های اسلامی کار استان تهران با حمایت اعضای خانه کارگر و سازماندهی عوامل امنیتی و نیروهای انتظامی صورت گرفته بود، میگذرد.
عوامل شوراهای اسلامی کار و خانه کارگر با طراحی و هماهنگی قبلی با عوامل امنیتی برای سرکوب و متوقف کردن حرکت سندیکای کارگران شرکت واحد، در نوزدهم اردیبهشت ۱۳۸۴، پیش از اینکه اولین مجمع سندیکا برگزار شود ساعت ۱۰ صبح با حمله به محل سندیکا درب و شیشههای ساختمان را شکستند. (ساختمان سندیکای خبازان) اعضاء سندیکارا بشدت مورد ضرب و شتم و جرح قرار دادند و تمامی اموال موجود در دفتر سندیکا را به سرقت بردند.
حتی چند روز بعد از این حمله وحشیانه اقداماتی نظیر آتش زدن ساختمان سندیکا با مواد آتشزا قوی کردند که خوشبختانه رانندگان و کارگران با آگاهی و مقاومت و ایستادگی مرعوب نشدند و فقط یک برگ ننگین دیگری برای آنان رقم خورد و ماهیت ضد کارگری عوامل خانه کارگر و شوراهای اسلامی کار بیشتر از گذشته برای جامعه کارگری روشن شد.
ناگفته نماند عوامل این حمله که اعضای اصلی خانه کارگر و کانون عالی شوراهای اسلامی کار بودند همچنان در تمامی دو دهه اخیر برای حفظ قدرت و منافع شخصیشان در کانونهای بازنشستگی و شورایعالی کار و کمیته دستمزد و ... صاحب پست و مقام هستند و همه ساله با امکانات رسانهای دولتی و حکومتی که در اختیار دارند سعی میکنند همچنان همسو با کارفرماها و عوامل امنیتی از شکل گرفتن تجمعات اعتراضی کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی جلوگیری کنند و با مصاحبههای ریاکارانهی انتقادی سعی در فریب کارگران و بازنشستگان دارند و سوپاپ اطمینانی هستند برای عدم شکلگیری تشکلات مستقل کارگران و بازنشستگان و اعتراضات مستقلشان.
ماهیت ضدکارگری خانه کارگر و شوراهای اسلامی کار را برای کارگران و جامعه کارگری بارها اعلام کردهایم و عملکرد آنها در چهار دههی گذشته بر هیچ کس پوشیده نیست و بخوبی نمایان و روشن است.
سندیکای کارگران شرکت واحد از کارگران سراسر کشور میخواهد برای اتحاد و همبستگی و پیگیری مستمر مطالبات خود، با ایجاد سندیکاها و تشکلات کارگری مستقل درمحیط کار خط بطلانی به اعتبار پایان یافته تشکلات ضدکارگری و فرمایشی خانه کارگر و شوراهای اسلامی کار بکشند. چرا که بهترین راه برون رفت از این وضعیت اسفبار معیشتی و پیگیری مطالبات ایجاد تشکلات مستقل کارگری از کارفرما و دولت است و مطابق مقاوله نامههای ۸۷ و ۹۸ سازمان جهانی کار، کارگران برای این مهم نیاز به اجازه هیچ مقام و یا مسئولی ندارند.
سندیکای کارگران شرکت واحد نه تنها حق داشتن سندیکاها و تشکلهای کارگری مستقل و حق اعتراض و اعتصاب را برای کارگران برسمیت میشناسد، بلکه آمادگی خود را برای انتقال تجربیات و آگاهیهای لازم برای ایجاد تشکیلات کارگری درمحیط کار به کارگران اعلام میدارد.
اخباروگزارش های کارگری 18 اردیبهشت ماه 1401
- تحصن معلمان کردستان در حمایت از معلمان بازداشتی و اعتراض به هتک حرمت معلمان در تجمع 11 اردیبهشت 1401
- بیانیه تجمع معلمان، خانواده های معلمان بازداشت شده، اولیا دانش آموزان در اعتراض به بازداشت چهار نفر از معلمان استان بوشهر
- هشتمین روز اعتصاب غذای اسماعیل عبدی،اسکندر لطفی ومسعود نیکخواه
- احضار محمد حسنپوره فعال صنفی به دادسرای اوین
- لطیف روزیخواه بصورت مشروط با رأی باز آزادشد
- اتهام همکاری معلمان بازداشتی با منافقین صحت ندارد/ پیگیری قضایی خواهیم کرد.
- یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:
تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق ومستمری وعدم همسان سازیش مقابل اداره کل سازمان تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان رضوی،خوزستان،کرمانشاه،گیلان،مرکزی و….
- ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته دوسال اخیرکشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به عدم پرداخت مطالبات وبدرازا کشیدن روند رسیدگی شکایتشان در هیات تشخیص با برپایی تجمعی دیگر مقابل اداره کار شوش
- اعتصاب وتجمع کارگران پتروشیمی تبریز دراعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق
- تجمع اعتراضی کارگران مخابرات روستایی خوزستان نسبت به عدم تبدیل وضعیت،سطح نازل حقوق ومشکلات بیمه مقابل استانداری
- کارزار کارکنان رسمی شهرداری تهران برای افزایش حقوق
- تجمع اعتراضی مالباختگان پروژه مسکن رضوان قم مقابل دادگستری استان
- تجمع اعتراضی دامداران استان مرکزی نسبت به قیمت علوفه و نهاده دامی و کمبودش ونرخ گوشت و شیر مقابل اداره کل جهاد کشاورزی
- جان باختن کارگر زن قنادی بابل دردستگاه داغ بر اثر کشیده شدن بداخل دستگاه داغ زن بدنبال گیر کردن لباس
- جان باختن یک کارگر در خمین براثر سقوط به چاله آسانسور
*تحصن معلمان کردستان در حمایت از معلمان بازداشتی و اعتراض به هتک حرمت معلمان در تجمع 11 اردیبهشت 1401
روز یکشنبه 18 اردیبهشت،جمعی از فرهنگیان کردستان به فراخوان اعتراض 2 روزه انجمن صنفی معلمان کوردستان - مریوان نسبت به هتک حرمت معلمان وبرای حمایت از معلمان بازداشتی پاسخ مثبت دادند ودرده ها مدرسه دست به تحصن زدند.
*بیانیه تجمع معلمان، خانواده های معلمان بازداشت شده، اولیا دانش آموزان در اعتراض به بازداشت چهار نفر از معلمان استان بوشهر
مردم شریف استان بوشهر، همکاران محترم
استحضار دارید که نهاد مدرن آموزشوپرورش،که مهمترین نهاد تربیت کننده فرزندان ایران زمین، برای اداره مطلوب و کارآمد امور گوناگون کشور است، در دهه های گذشته، چنان توسط دولت های مختلف، مورد بی مهری و فراموشی قرار گرفته است که آسیب ها و عوارض آن بی توجهی و بی مهری، خسارات جبران ناپذیری بر روح و روان دانش آموزان عزیز که معصوم ترین و مظلوم ترین و در عین حال ارزشمندترین سرمایه کشور هستند وارد گردیده است، غصه این قصه پردرد در این مقال کوتاه نمی گنجد و تنها به این مختصر، بسنده می کنیم که اگر امروز، بحران و ابر بحران های مختلف زیست محیطی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و مدیریتی، کشور را فرا گرفته است و منابع ملی اعم از منابع انسانی، آب، هوا، خاک، تاریخ، فرهنگ، معادن و منابع زیرزمینی، به سرعت در حال نابودی است؛ باید علل آن را در آموزش و پرورش مهجور و محروم نگه داشته ایران، جستجو کرد.
در تمام کشورهای توسعه یافته( پیشرفته) و در حال توسعه جهان، مسئولین امر با درک درست و شایسته از فلسفه وجودی نهاد دوران ساز آموزش و پرورش، بر ارتقاء کمی و کیفی آن سعی وافر و اهتمام بلیغ دارند و از هر کوششی برای روزآمدسازی و کارآمد سازی آن دریغ نمی ورزند.
اما جای تاسف شدید است که در میهن عزیزمان، ایران، علیرغم برخورداری از مواهب طبیعی و ثروت های خدادادی؛ نهاد آموزش و پرورش سال به سال، بیشتر و عمیقتر به انزوا و انحطاط،درماندگی، فقر، فلاکت و فروپاشی فرو می غلطد.
در این میان نقدهای عالمانه و مسئولانه از سوی معلمان متخصص و آگاه بر روند نافرجام و نامیمون سیستم آموزش و پرورش ایران نه تنها سودی نبخشیده است بلکه با پرداخت حداقل حقوق معیشتی ممکن، عملا ذهن و زبان معلمان را از نقدهای اصلاح گرایانه به سیستم معیوبِ آموزش و پرورش ویرانگر فعلی، *به اعتراضات معیشتی* تقلیل داده اند.
گرچه این اعتراضات طبق اصول مصرح قانون اساسی؛ قانونی، صنفی، مدنی و دور از هیاهو و جنجال برگزار می گردیده است اما همین اعتراض آرام و مدنی بارها از سوی حاکمیت سرکوب و معلمان متعهد و آگاه و دلسوز، با پرونده سازی و محکومیت های سنگین و بسیار ناعادلانه، روانه تبعید و زندان شده اند.
از جمله این برخوردهای زشت و قرون وسطایی،ضرب و شتم معلمان معترض استان بوشهر و زندانی کردن آنها در ١١ اردیبهشت ١۴٠١ _مصادف با آغاز هفته معلم_بود که موجب جریحه دار شدن اذهان عمومی به ویژه فرهنگیان عزیز و شریف گردید. با پیگیری های انجام گرفته، ٧ نفر از این عزیزان بازداشت شده، آزاد گردیدند اما متاسفانه چهار تن از این عزیزان، علیرغم پیگیری فراوان از سوی تعدادی از همکاران و خانواده های آنان و وعده های واهی مسئولان امنیتی و قضایی استان مبنی بر آزادی اشان، کماکان در زندان بسر می برند. این در حالی است که متاسفانه عزیزان زندانی و دربند دچار کرونا امیکرون شده اند و سلامتی اشان به شدت در خطر است.
لذا در اعتراض به این رفتار ظالمانه مسوولان امر، *از ساعت ٩ صبح روز دوشنبه ١۴۰۱/۲/۱۹ تا عصر همان روز، در محوطه داخلی* اداره کل آموزش و پرورش تجمع و تحصن اعتراضی برگزار خواهد شد و در صورت عدم اعتنا مسئولان امنیتی و قضایی به خواسته منطقی تجمع کنندگان، در روزهای آتی در مقابل ساختمان استانداری و دادگستری استان اعتراضات ادامه خواهد داشت.
در پایان اعلام می گردد مسئولیت عواقب هر نوع اتفاق ناخوشایند، متوجه مسوولانی خواهد بود که با خیره سری و لجاجت و بی توجهی، زمینه این اعتراضات را فراهم می آورند.
میعادگاهِ معلمان آگاه، شجاع و حق طلب اداره کل آموزش و پرورش بوشهر
زمان:دوشنبه ۱۴۰۱/۲/۱۹ساعت ۹ صبح
جمعی از معلمان و فعالان صنفی فرهنگیان و خانواده های بازداشت شدگان استان بوشهر
*هشتمین روز اعتصاب غذای اسماعیل عبدی،اسکندر لطفی ومسعود نیکخواه
بنا بر اخبار واصله قطع تلفن و ممنوع الملاقات بودن اسماعیل عبدی و انتقال او به زندان کچویی که از پنج شنبه ۱۶ اردیبهشت صورت گرفته بنا بر دستور دادستانی و عالی ترین مقامات قوه قضاییه انجام گرفته است.
همچنین زندانیان هم بند عبدی که در پی اعتصاب او و حمایت از اسماعیل عبدی دست به اعتصاب غذا زده اند،به بند جرائم خطرناک و مواد مخدر منتقل شده اند.تا کنون مهدی فراحی شاندیز ،منوچهر بختباری ،مهدی بیرامی و سید ساسان مکانیک ناریه در حمایت از اسماعیل عبدی در زندان مرکزی کرج دست به اعتصاب غذا زده اند.
*احضار محمد حسنپوره فعال صنفی به دادسرای اوین
ماموران اطلاعات روز 25 فروردین ساعت 7 صبح گوشی همراه آقای پوره را توقیف نمودند.
امروز 18 اردیبهشت با تماس تلفنی به دادسرای شعبه 2 اوین احضار شدند.
*لطیف روزیخواه بصورت مشروط با رأی باز آزادشد
لطیف روزیخواه، معلم زندانی، از اعضای شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران و عضو هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان آذربایجان شرقی که در روز یکشنبه ۱۱ اردیبهشت با وجود رای باز، احضار و روانۀ زندان شده بود، امروز یکشنبه ۱۸ اردیبهشت بصورت مشروط با رأی باز آزاد شد.
*اتهام همکاری معلمان بازداشتی با منافقین صحت ندارد/ پیگیری قضایی خواهیم کرد.
حسین تاج، وکیل دادگستری درباره آخرین وضعیت محمد حبیبی، علی اکبر باغانی، رسول بداقی و جعفر ابراهیمی، فعالان صنفی معلمان که دهم اردیبهشت ماه در منزل بازداشت شدهاند، اظهار کرد: در طول این چند روز که از بازداشت این معلمان میگذرد، هنوز پاسخ روشنی به پیگیری خانوادهها داده نشدهاست.
او ادامه داد:متأسفانه امکان ورود وکلا به پرونده نیز به استناد تبصرهٔ مادهٔ ۴۸ از قانون آیین دادرسی کیفری وجود ندارد و فقط وکلایی که معتمد قوهٔ قضاییه هستند میتوانند در این مرحله ورود کنند.
این وکیل دادگستری در بخش دیگری از اظهاراتش با رد برخی مطالب منتشر شده در شبکههای اجتماعی و رسانهها مبنی بر ارتباط معلمان بازداشتی با گروهک منافقین، اظهار کرد:معدود اخباری در برخی از شبکههای اجتماعی و رسانهها در مورد ارتباط معلمان با منافقین مطرح شده که به هیچ عنوان صحت ندارد.
تاج خاطرنشان کرد: جای تأسف و تأمل است که برخی افراد مطالبی تا بدین پایه سخیف و بیپایه را در شبکههای اجتماعی منتشر میکنند.
در این موارد اگر شکایتی از طرف شاکی خصوصی طرح نشود، متاسفانه موضوع از چشم ریزبین و دقیق نهادهای نظارتی و قضائی دور میماند.
نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی که بیشمار رفتارها یا گفتارها در فضای مجازی را رصد و با تعیین مصادیق متعدد جرمانگاری میکنند، هیچ توجیهی در عدمبرخورد قاطع با چنین افرادی ندارند.
این وکیل دادگستری تصریح کرد: باید این سؤال را از خود بپرسیم: در موقعیتی که متهمان در بند امنیتی بازداشتاند و در مرحلهٔ بازجویی در اختیار نهاد امنیتی هستند و هیچکدام از خانوادهها، وکلا و خبرنگاران کوچکترین دسترسی به پرونده ندارند، چگونه ممکن است برخی افراد با اطمینان اطلاعات پرونده را منتشر کنند.
بیتردید حق تعقیب و پیگیری موضوع در مراجع صالحهٔ قضایی برای این معلمان شریف نسبت به اتهامهای بیپایه و ناروا علیه این افراد محفوظ است و در اولین فرصت نیز مطرح خواهیم کرد.
وکیل محمد حبیبی و دیگر معلمان بازداشتی همچنین تصریح کرد: تا زمانی که پرونده به صورت کامل در اختیار وکلا قرار نگیرد و مطالعه نشود، نمیتوان راجع به آن اظهارنظر دقیقی کرد اما تلقی و تحلیل منطقی این است که دلیل بازداشت ۴ تن از معلمان، مربوط به تجمعهای اعتراضی سراسری فرهنگیان است.
منبع خبرهای بالا:کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران
*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:
تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق ومستمری وعدم همسان سازیش مقابل اداره کل سازمان تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان رضوی،خوزستان،کرمانشاه،گیلان،مرکزی و….
روز یکشنبه 18اردیبهشت، کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشوردرادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به سطح نازل حقوق ومستمری وعدم همسان سازیش دست به تجمع مقابل اداره کل سازمان تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان رضوی،خوزستان،گیلان،مرکزی و….در کلانشهرهای تبریز، اردبیل ، ،مشهد،اهواز،کرمانشاه، رشت،اراک و....زدند.
تبریز:
اردبیل:
رشت:
شعارها:
- فریاد ما بر این است عدالت بهترین است
- خواسته ما مشخص همسان سازی بی نقص
اراک:
*ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته دوسال اخیرکشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به عدم پرداخت مطالبات وبدرازا کشیدن روند رسیدگی شکایتشان در هیات تشخیص با برپایی تجمعی دیگر مقابل اداره کار شوش
روز یکشنبه 18 اردیبهشت، کارگران بازنشسته دوسال اخیرکشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به عدم پرداخت مطالبات وبدرازا کشیدن روند رسیدگی شکایتشان در هیات تشخیص اداره کار، با تجمعی دیگر مقابل اداره کار شوش برپاکردند.
یکی از کارگران بازنشسته با بیان اینکه بیش از یکسال است به دنبال وصول بخشی از مطالبات جا مانده خود از کارفرما هستیم که در نتیجه بیتوجهی کارفرما به پرداخت مطالباتمان، ناچار شدیم بعد از یکسال دوندگی در هیات تشخیص اداره کار شهرستان شوش طرح شکایت کنیم، در ادامه به خبرنگاررسانه ای گفت: روند رسیدگی به شکایات کارگران بازنشسته نیشکر هفت تپه در هیات تشخیص اداره کار شوش در حالی از بدو تشکیل پرونده به کندی دنبال میشود که بارها این موضوع را به مسئولان اداره کار شوش گزارش دادهایم اما مثمرثمر واقع نشده است.
او با بیان اینکه هیات تشخیص به مستندات ارائه شده از سوی کارگران بازنشسته نیشکر هفت تپه توجه نمیکند وبا رد شکایت آنان تاکید کرده باید موضوع شکایت خود را مستقیما به دیوان عدالت اداری ببریم، اضافه کرد: طبق قانون کار هر گونه اختلاف فردی بین کارفرما و کارگر، در مرحله اول از طریق سازش مستقیم بین کارفرما و کارگر و یا نمایندگان آنها در شورای اسلامی کار و در صورتی که شورای اسلامی کار در واحدی نباشد، از طریق انجمن صنفی کارگران و یا نماینده قانونی کارگران و کارفرما حل و فصل خواهد شد و در صورت عدم سازش از طریق هیأت تشخیص و هیأت حل اختلاف و در نهایت دیوان عدالت اداری به ترتیب آتی رسیدگی و حل و فصل خواهد شد.
او گفت: مستندات ما بازنشستگان شامل آرای عمومی دیوان عدالت اداری (برای پرداخت سنوات شغلی و مرخصی ذخیره)، نامه اداره کل کار و تامین اجتماعی استان و اداره کار شهرستان شوش است که در آن کارفرما ملزم به پرداخت (حق بیمه و ایاب و ذهاب) شده است. هیات تشخیص همه این مستندات قانونی را فاقد ارزش حقوقی دانسته و موضوع شکایت کارگران را پیگری نمیکند.
نماینده کارگران بازنشسته با بیان اینکه چندین ماه است منتظر اقدام هیات تشخیص برای وصول مطالبات بازنشستگی خود هستیم، در ادامه گفت: ما بازنشستگان کارگری سال 99 و 1400مجتمع نیشکر هفت تپه حدود 200 نفر هستیم که برای رسیدن به مابقی سنوات و مرخصی ذخیره خود (بر اساس ماده 34 و 35 قانون کار و رای شماره 3328 دیوان عدالت اداری) یک سال دوندگی کردیم بنابراین از مسئولان بالادستی همانند بازرسی وزارت کار درخواست داریم تا هرچه سریعتر به مطالبات بازنشستگی ما رسیدگی کند.
درهمین رابطه:کارگران بازنشسته خشمگین دوسال اخیرکشت وصنعت نیشکر هفت تپه درادامه اعتراضاتشان نسبت به عدم پرداخت مطالبات دست به تجمع و اقدام به مسدود کردن درب بهره برداری زدند
روز شنبه 23 بهمن 1400، کارگران بازنشسته خشمگین سال های 1399 و 1400کشت وصنعت نیشکر هفت تپه درادامه اعتراضاتشان نسبت به عدم پرداخت مطالبات برای انعکاس هرچه بیشتر صدایشان پس از جلوگیری حراست از ورودشان به مجتمع اقدام به بستن درب بهره برداری کردند و در ادامه مقابل مدیریت شرکت تجمع کردند.
*اعتصاب وتجمع کارگران پتروشیمی تبریز دراعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق
روز یکشنبه 18 اردیبهشت،جمعی از کارگران پتروشیمی تبریز در اعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق و فاصله زیاد بین حقوق رسمی ها و شرکتی ها دست از کار کشیدند و مقابل ورودی مجتمع واقع در در جنوب غربی تبریز و جنب پالایشگاه تجمع کردند.
تجمع کنندگان کفتند:در حالی که حقوق و کارانه پرسنل رسمی این شرکت تفاوت فاحشی با ما دارد برای کارگران شرکتی این رقم 10 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
*تجمع اعتراضی کارگران مخابرات روستایی خوزستان نسبت به عدم تبدیل وضعیت،سطح نازل حقوق ومشکلات بیمه مقابل استانداری
روز یکشنبه 18 اردیبهشت، کارگران مخابرات روستایی خوزستان برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت،سطح نازل حقوق ومشکلات بیمه مقابل استانداری این استان در کلانشهر اهواز تجمع کردند.
یکی از کارگران تجمع کننده مخابرات روستایی خوزستان به خبرنگاررسانه ای گفت : کارکنان مخابرات روستایی خوزستان خواستار بهبود وضعیت حقوقی و معیشتی خود هستند.
وی افزود: تبدیل وضعیت نشدن کارکنان این بخش، شرایط نامطلوب بیمه و دریافت حقوق بسیار نامناسب از مواردی است که خواستار رسیدگی به آن هستیم.
وی با بیان اینکه تعداد کارکنان مخابرات روستایی خوزستان 240 نفر است،اضافه کرد: تاکنون چند بار نسبت برای رسیدگی به خواستههای خود تجمع و اعتراض کردهایم اما کسی پاسخگو نبوده است.
وی ادامه داد: در این شرایط سخت اقتصادی و تورم، وضع معیشتی کارکنان این بخش بسیار نامناسب است .
*کارزار کارکنان رسمی شهرداری تهران برای افزایش حقوق
از 10 اردیبهشت ماه 1400،جمعی از کارکنان رسمی شهرداری تهران، کارزاری برای افزایش حقوق راه انداخته اند که تاکنون بیش از پنج هزار نفر از کارکنان شهرداری پایتخت آن را امضا کردهاند.
برپایه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 18 اردیبهشت،این کارکنان طی نامه ای سرگشاده خطاب به زاکانی شهردار تهران نوشتند:
همانگونه که استحضار دارید حقوق پرسنل رسمی شهرداری در سنوات اخیر به میزان سایر نهادها و سازمانها افزایش نداشته و برای پیوستن به نظام جامع پرداخت کشوری نیز اقدام موثری صورت نگرفته است.
ما پرسنل شهرداری درخواست داریم:
۱- در سال جاری حقوق پرسنل به پایه سایر شرکتها و سازمانهای خدماترسان مانند توزیع برق، گاز، بانک و... برسد.
۲- حقوق پرسنل بر اساس نظام جامع کشوری محاسبه گردد.
۳- دفترچه خدمات درمانی شهرداری مانند سنوات قبل قدرتمند و دارای اعتبار باشد.
۴- در صورت استخدام پرسنل رسمی جدید، منابع جدید برای آن در نظر گرفته شود و از عقبماندگی حقوق و مزایای پرسنل موجود برای تامین حقوق استفاده نشود.
۵- مسئولان مربوطه پاسخ دهند در شرایطی که حقوق نیروهای شرکتی و خدمات اداری بیش از ۵۰درصد افزایش داشته چگونه پرسنل رسمی حداکثر ۱۰درصد باید افزایش بیابد؟
بنا بهمین گزارش،این کارزار از 10 اردیبهشت ماه آغاز شده است و تاکنون بیش از پنج هزار نفر از کارکنان شهرداری تهران آن را امضا کردهاند.
*تجمع اعتراضی مالباختگان پروژه مسکن رضوان قم مقابل دادگستری استان
روز یکشنبه 18 اردیبهشت، مالباختگان پروژه مسکن رضوان قم برای اعتراض به کلاهبرداری مقابل دادگستری استان تجمع کردند وخواهان رسیدگی فوری به شکایتشان درباره پرونده کلاهبرداری شدند.
*تجمع اعتراضی دامداران استان مرکزی نسبت به قیمت علوفه و نهاده دامی و کمبودش ونرخ گوشت و شیر مقابل اداره کل جهاد کشاورزی
روز شنبه 17 اردیبهشت، دامداران استان مرکزی برای اعتراض به قیمت علوفه و نهاده دامی و کمبودش ونرخ گوشت و شیر مقابل اداره کل جهاد کشاورزی این استان دراراک اجتماع کردند.
یکی از دامداران از روستای مالک آباد اراک در این تجمع به خبرنگار رسانه ای گفت: نهاده به دست دامداران نمی رسد، از طرفی قیمت نهاده به کیلویی 13هزار تومان رسیده، اما متاسفانه شیر کیلویی 6 هزار تومان به فروش می رسد، این ضرر تا کی قرار است از جیب دامدار پرداخت شود؟
وی ادامه داد: در کدام کشور قیمت آب معدنی 7هزار تومان و قیمت شیر 6 هزار تومان است. کنسانتره آزاد کیلویی 12 هزار تومان، کاه خرواری یک میلیون و600 هزار تومان، یونجه خرواری 2 میلیون تومان و ذرت علوفه کیلویی 170 هزار تومان است.
*جان باختن کارگر زن قنادی بابل دردستگاه داغ بر اثر کشیده شدن بداخل دستگاه داغ زن بدنبال گیر کردن لباس
روزیکشنبه 18 اردیبهشت،یک کارگر زن 40 ساله یک قنادی شهرستان بابل در استان مازندران بدلیل گیر کردن گوشه لباسش بداخل دستگاه داغ زن کشیده شد وبراثر خفگی در دم جان خود را از دست داد.
*جان باختن یک کارگر در خمین براثر سقوط به چاله آسانسور
یک کارگر 33ساله حین کار در یک ساختمان نیمه کاره در شهرستان خمین از طبقه چهارم به داخل چاله آسانسور سقوط کرد ودردم جان باخت.
اخباروگزارش های کارگری 17 اردیبهشت ماه 1401
- بیانیە انجمن صنفی معلمان کردستان( سنندج - کلاترزان ) در حمایت از تحصن و تجمع معلمان مریوان در ١٨و١٩ اردیبهشت
- بیانیهی انجمن صنفی معلمان کردستان (سقزوزیویه ) در حمایت از فراخوان انجمن صنفی معلمان کردستان (مریوان )
- فراخوان تجمع سراسری شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران
- هفتمین روز اعتصاب غذای اسماعیل عبدی،اسکندر لطفی ومسعود نیکخواه
- تداوم بازداشت و بلاتکلیفی معلمان بازداشت شده در روزهای ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت
- پرونده سازی برای بهمن طاهرخاني عضو هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان قزوین
- آخرین خبر درباره اعتصاب کارگران پروژه ای صنایع نفت ،گاز وپتروشیمی ونیروگاه ها برای افزایش دستمزد و 20 روز کار و 10 روز استراحت:
کارگران پروژهای پتروشیمی گچساران دست به اعتصاب زدند
- از سرگیری اعتراضات کارکنان و کارمندان برق منطقهای نسبت به عدم تبدیل وضعیت به کارگری دائم و وعده های توخالی با تجمع مقابل سازمان اداری استخدامی
- تجمع اعتراضی کارگران فصلی غار علیصدر نسبت به عدم تبدیل وضعیت و همسان سازی نشدن حقوق
- ادامه اعتراضات کارگران معدن زغال سنگ گلندرود نسبت به تبدیل وضعیت وبخطرافتادن امنیت شغلیشان با برپایی تجمع مقابل ساختمان شرکت تهیه و تولید مواد معدنی درتهران
- ادامه کنش های کارگران شهرداری شوش برای پرداخت حقوق معوقه
- تجمع اعتراضی رانندگان تاکسی بوکان نسبت به به پایین بودن نرخ کرایه مقابل سازمان تاکسیرانی
- تجمع اعتراضی دوباره اهالی روستای شیخ تقه قروه نسبت به ساخت کارخانه روی زمینهای کشاورزی
- حملهی نیروهای حراست دانشگاه تهران به دانشجویان در دانشکدهی علوم اجتماعی و ضرب و شتم دانشجویان
- جان باختن کارگر نگهبان پل معلق مشکین شهر بر اثر سقوط از ارتفاع
*بیانیە انجمن صنفی معلمان کردستان( سنندج - کلاترزان ) در حمایت از تحصن و تجمع معلمان مریوان در ١٨و١٩ اردیبهشت
جامعە بزرگ فرهنگیان و مردم عزیز؛
در اکثر کشورهایی کە چتر عدالتگستر قانون و قضا آنها را فرا گرفتە و در سایە آن شهروندان مطالبات خود را از راە قانونی پیگیری میکنند و حاکمان نیز بە این حقوق مسلم گردن نهادەاند، انواع و اقسام تشکلهای قانونی صنفی، سیاسی، دانشجویی، زنان و... شکل گرفتە و در فضایی کە همە تحت حمایت قانون هستند مطالبات خود را مطرح و بعضا تحصنهای وسیع و تجمعات گستردە نیز برای احقاق حقوق خود برگزار میکنند. هرچند کە مقایسە ایران با جوامع دموکراتیک قیاس معالفارق است اما در همین قانون اساسی بر مبنای اصول ٢٦و٢٧ حق تشکلیابی و تجمع بە رسمیت شناختە شدە و بر این مبنا هر گروە، حزب و تشکلی میتواند تجمع مسالمیت آمیز خود را برای مطالبات مد نظر برگزار کند. جامعە بزرگ معلمان ایران نیز با استناد بە قوانین موجود متشکل شدەاند و برای متوجە نمودن حاکمیت و دولتهای مختلف بیشتر از دو دهە است مبارزەای مدنی را شروع کردەاند، اما گوش حاکمان بە نسبت شنیدن صدای عدالتخواهی معلمان بسیار سنگین و ناشنوا بودە و اندک تغییری در اوضاع آموزش و پرورش - کە رضایت معلمان و اولیای دانش آموزان در بهبود وضعیت آن است - ایجاد نکردە است.
در آستانەی روز معلم ( ١١ اردیبهشت) در شهر مریوان تجمعی مسالمت آمیز، مدنی و قانونی شکل گرفت بلکە حاکمیت متوجە مطالبات برحق معلمان، دانش آموزان و اولیاء شود اما با هجوم بربرگونە نقابداران و نظامیان مواجە شد و معلمان بە بدترین شیوە مورد هتک حرمت قرار گرفتند و دو تن از معلمان شریف و قابل احترام جامعە فرهنگیان آقایان اسکندر لطفی و مسعود نیکخواە بازداشت شدند کە هنوز اطلاع دقیقی از محل نگهداری و وضعیت جسمانی آنها وجود ندارد. شنیدەها حاکی از اعتصاب غذای شش روزە آنهاست و این سبب نگرانی مضاعف جامعە معلمین شدە است.
از طرف دیگر در سفر یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش بە مریوان نە تنها از معلمان دلجویی نشد و وزیر حمایتی از زیر مجموعە خود انجام نداد بلکە زبان بە تهدید آنها گشود. مجموعه این عوامل معلمان عزیز مریوان را بر آن داشت در مقابل تضییع حقوق انسانی و شهروندی خود و برای آزادی همکاران زندانی، روزهای یکشنبە و دوشنبە (١٨و١٩ اردیبهشت ١٤٠١) را در مریوان تحصن و تجمع اعلام کنند.
انجمن صنفی معلمان کردستان (سنندج - کلاترزان) حمایت قاطع خود را از تصمیم قانونی همکاران مریوانی اعلام مینماید و ضمن محکوم نمودن دوبارە رفتارهای غیرقانونی انجام گرفتە نسبت بە معلمان، از قوە قضائیە مجدانە میخواهد بە وظیفە ذاتی خود عمل کند و قانون شکنان و حملە کنندگان بە معلمان را تحت پیگرد قانونی قرار دهد تا کور سوی امید بە عدالت در مردمان این دیار بە خاموشی نگراید.
انجمن صنفی معلمان کردستان(سنندج - کلاترزان) ١٤٠١/٢/١٧
*بیانیهی انجمن صنفی معلمان کردستان (سقزوزیویه ) در حمایت از فراخوان انجمن صنفی معلمان کردستان (مریوان )
همانطور که میدانیم، معلمان مریوان در روز ١١ اردیبهشت و همزمان با روز معلم، همراه سایر معلمان کشور فریاد عدالتخواهی و مطالبهگری را سرداده و خواهان اجرای عدالت آموزشی، اجرای اصل ٣٠ قانون اساسی، اجرای همسانسازی حقوق بازنشستگان و اجرای کامل رتبهبندی شاغلان شدند، اما در کمال ناباوری در روز معلم بجای تبریک و تهنیت آن روز شاهد هتک حرمت، تهدید، توهین و کتککاری فرهنگیان شریف مریوان از طرف عدهای نیروی خودسر بودیم و این رفتار نیروهای خودسر باعث خدشه و جریحهدار شدن روح و قلب فرهنگیان در سراسر کشور گردید، نیروهای امنیتی بهجای دلداری از فرهنگیان رنجدیده دو تن از شریفترین و صادقترین معلمان مریوان آقایان #اسکندر_لطفی و #مسعود_نیکخواه را بازداشت نموده و تاکنون از وضعیت این عزیزان که در اعتصاب غذا هستند خبری نیست. براین اساس انجمن صنفی فرهنگیان کردستان ( مریوان) برای پیگیری آزادی بدون قید و شرط آقایان لطفی و نیکخواه فراخوان تحصن در ١٨ اردیبهشت و تجمع در ١٩ اردیبهشت را صادر نمودهاند، بدینوسیله انجمن صنفی معلمان کردستان ( سقز و زیویه) از فراخوان فرهنگیان مریوان حمایت نموده و خواهان آزادی همهی معلمان زندانی میباشد.
انجمن صنفی معلمان کردستان (سقز و زیویه) ١٦ اردیبهشت ماه ١٤٠١
*فراخوان تجمع سراسری شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران
زمان و مکان تجمع : ساعت ۱۰ صبح پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱
تهران،مقابل: مجلس
مراکز استان ها: مقابل ادارات کل
شهرستان ها مقابل: ادارات آموزش و پرورش شهرستان
بیانیه
انتقاد عقلانی، ابزار ما بود اما جواب شما، خشونت بود و سرکوب !!!
معلمان گرانقدر، مردم فهیم ایران
در هفتهای که در تقویم ملی مان به نام معلم مزین شده است، حاکمیت، در سراسر کشور، با احضار و پروندهسازی علیه فعالان صنفی معلمان، نشان داد که اهمیت مقام معلم که سالها از آن دم میزند، سراب و فریبی بیش نبوده است.
از صبح روز دهم اردیبهشت، عوامل حاکمیت با یورش قرون وسطایی به منازل چهار نفر از خدمتگزاران شریف و صادق جامعه معلمان، آقایان رسول بداقی، محمد حبیبی، جعفر ابراهیمی و علی اکبر باغانی، آن ها را دستگیر و به زندان اوین منتقل کردند.
پروژه سرکوب علیه کنشگران، به همینجا ختم نشد و صبح روز دهم اردیبهشت، در حرکتی به زعم خود گسترده، بسیاری از معلمان در شهرهای مختلف کشور را تهدید، احضار و بازداشت کردند که این احضارها و تهدیدها، عموماً در جهت تحت فشار قراردادن کنشگران صنفی و لغو تجمع اعتراضی یازدهم اردیبهشت بود.
همچنین، صبح روز یازدهم اردیبهشت، پیش و پس از تجمع، بسیاری از کنشگران صنفی دستگیر شدند که از آن جمع، آقایان: اسکندر لطفی، مسعود نیکخواه، محسن عمرانی، محمود ملاکی، اصغر حاجب، رضا امانیفر و هادی صادق زاده هنوز در زندان به سر می برند.
همکاران گرانقدر، مردم شریف ایران
در بند هفتم از اصل سوم قانون اساسی،« تامین آزادی های سیاسی و اجتماعی » از تکالیف مسلم دولت برشمرده شده است.
در اصل ۳۹ همین میثاق نامه ملی آمده است :
«هتک حرمت و حیثیت کسی که به حکم قانون، دستگیر، بازداشت، زندانی یا تبعید شده، به هرصورت که باشد، ممنوع و موجب مجازات است. »
اکنون پرسش از روسای قوای سه گانه، این است که :
آیا به قانون اساسی التزام عملی ندارید که بنابر مصلحت، چشم بر معلم ربایی های اخیر و اقدامات قانون شکنانه و غیردمکراتیک حوزه ی قضایی و ضابطان آن بسته اید ؟
آیا پایمال شدن حقوق شهروندی معلمان، آن هم در هفته بزرگداشت مقام آنها،از منظر شما، عین عمل به قوانین نانوشته ای است که درآن، فرهنگیان به اقتضای سیاست، از جمله مردم و صاحب حق قلمداد نمی شوند؟
سال های بسیار ی است که آموزش رایگان و معیشت عادلانه معلمان به گروگان تدابیر و تصمیماتی گرفته شده که دستاوردی جز « تبعیض، بی عدالتی، فقر، آموزش ناکارآمد، تربیت فشل و تولید افسردگی و ناهنجاری » نداشته است.
چگونه است که در مرامنامه ی مدیریت شما، اجتماع برای دفاع از حقوق غیر ایرانیان روا، جایز و حتی تکلیف به شمار می آید اما وقتی نوبت به دفاع از حقوق فرهنگیان و دانش آموزان ایران زمین می رسد، این حق مدنی و قانونی، در قالب جعلی و ابزاری « اخلال در نظم عمومی، تشویش اذهان، تبلیغ و تبانی علیه نظام و ضدیت با امنیت ملی » تعریف میشود؟
تاسف برانگیزتر این که وزیر آموزش وپرورش در چنین شرایطی، به جای اهتمام به دفاع شرافتمندانه از مجموعه ی سازمانی خود، در کنار قانون شکنان می ایستد تا شاید سهم بیشتری از سفره قدرت نصیب او گردد.
اگر نمایندگان مجلس، براین عملکرد ضد معلمی و منفعت جویانه ی وزیر، چشم بپوشند،نباید پرسید که آیا نماینده ملت هستید یا خدمتگزار قدرت؟
در حالی که تمام تجمعات اعتراضی معلمان در چارچوب اصول ۲۶ و ۲۷ قانون اساسی و در جهت ارتقای کیفی و عادلانه سازی آموزش و ترمیم معیشت فرهنگیان و در فضایی لبریز از خشونت پرهیزی صورت گرفته است بی اعتنایی محض حاکمیت به آنها و تداوم تصمیمات ناعادلانه و ضد آموزش، نشان از آن ندارد که گویا اراده ای به عمد می خواهد وضعیت، این چنین بماند!؟
آیا محصول این اراده بنیان سوز، اقدام ویرانگر علیه امنیت ملی است یا عدالت خواهی بنیادساز معلمان؟
بنابراین، شورای هماهنگی، ضمن پای فشردن موکد بر استیفای مطالبات معیشتی و آموزشی فرهنگیان و دانش آموزان، بازداشت ها و احضارهای فله ای و غیرقانونی معلمان در دو هفته اخیر و برخورد هنجارشکنانه و بعضا توام با ضرب و شتم آنها را شدیدا محکوم و اعلام می نماید که در صورت آزاد نشدن معلمان بازداشتی طی روزهای آتی، در اعتراض به این رفتار انحصارجویانه و ضد مردم سالاری، تجمع خود را این بار در سراسر کشور در روز پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت با محوریت ویژه حمایت از معلمان بازداشتی و زندانی و همچنان عدم اجرای رتبه بندی و همسان سازی حقوق بازنشستگان و پولی سازی آموزش برگزار می نماید.
طبیعتا، سران سه قوه، مسئول حفظ جان معلمان زندانی ِ به ویژه آقایان اسماعیل عبدی، اسکندر لطفی و مسعود نیکخواه که در اعتصاب غذا به سر می برند و دیگرانی که به منظور حمایت به این عزیزان پیوسته اند،خواهند بود.
زمان و مکان تجمع : ساعت ۱۰ صبح پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱
تهران،مقابل: مجلس
مراکز استان ها: مقابل ادارات کل
شهرستان ها مقابل: ادارات آموزش و پرورش شهرستان
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰
صدای معلمان زندانی باشیم:
*هفتمین روز اعتصاب غذای اسماعیل عبدی،اسکندر لطفی ومسعود نیکخواه
روز شنبه 17 اردیبهشت، اعتصاب غذای اسماعیل عبدی،اسکندر لطفی ومسعود نیکخواه هفتمین روز را پشت سرگذاشت.
معلم آزاده و آرمان خواه اسماعیل عبدی علی رغم عوارض ناشی از اعتصابات گذشته،در اعتراض به پرونده سازی و احکام سنگین علیه فعالان صنفی و افزایش فشار بر خانواده معلمان و کارگران زندانی در هفتمین روز اعتصاب غذا به سر می برد. عبدی از زندان هم صدای همه دردمندان و مظلومان است.ما هم صدای اسماعیل عبدی باشیم.
جان اسماعیل عبدی در خطر است
*تداوم بازداشت و بلاتکلیفی معلمان بازداشت شده در روزهای ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت
۱- رسول بداقی (اسلامشهر/ تهران)
۲- محمد حبیبی (تهران)
۳- جعفر ابراهیمی ( تهران)
۴- علی اکبر باغانی (تهران)
۵- محسن عمرانی (بوشهر )
۶- محمود ملاکی (بوشهر )
۷- رضا امانی فر (بوشهر )
۸- اصغر حاجب (بوشهر)
۹- اسکندر لطفی (مریوان)
۱۰- مسعود نیکخواه (مریوان)
۱۱- هادی صادق زاده (مشهد)
*پرونده سازی برای بهمن طاهرخاني عضو هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان قزوین
در ادامه فشارهای امنیتی بر فعالان صنفی و اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان قزوین برای آقای بهمن طاهرخاني عضو هیئت مدیره این کانون پرونده ای به شماره 140122920000180279 و شماره بايگاني 0100163 در شعبه1 بازپرسي-قزوين باز شده است.
علی رغم همه فشارها و تهدیدهای غیر قانونی، کنشگران صنفی همچنان وفادارانه و متعهدانه به وظیفه ذاتی و معلمانه خود برای آینده آموزش این کشور و فرزندان ایران عمل می نمایند.پرونده سازان علیه معلمان نمی دانند که با این اقدام، در دامی فرو غلتیده اند که می خواهد فرزندان و آیندگان آنها از داشتن آموزش و پرورش توسعه یافته و مترقی و تحصیل رایگان و باکیفیت که مختص عموم و همگان باشد، محروم بمانند.
*آخرین خبر درباره اعتصاب کارگران پروژه ای صنایع نفت ،گاز وپتروشیمی ونیروگاه ها برای افزایش دستمزد و 20 روز کار و 10 روز استراحت:
کارگران پروژهای پتروشیمی گچساران دست به اعتصاب زدند
امروز شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ کارگران پروژهای شاغل در پتروشیمی گچساران دست به اعتصاب زدند.
این کارگران علاوه بر خواست افزایش دستمزد و نوبتکاری ۲۰ روز کار و ۱۰ روز استراحت، دستمزدهای معوق پرداخت نشده نیز هستند.
این در حالیست که با شروع اعتصاب کارگران پروژهای از روز پنجم اردیبهشت، اکثر پیمانکاران و کارفرمایان به خواستههای کارگران تن دادند و کارگرانِ برخی شرکتها نظیر IGC در پروژههای دهلران و آبادان که خواستههایشان پذیرفته نشد کلاً از شرکت پیمانکار تسویه کرده و کارگاه را به تعطیلی کشاندند.
منبع: کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*از سرگیری اعتراضات کارکنان و کارمندان برق منطقهای نسبت به عدم تبدیل وضعیت به کارگری دائم و وعده های توخالی با تجمع مقابل سازمان اداری استخدامی
روز شنبه 17 اردیبهشت، کارکنان و کارمندان برق منطقهای(کلاه سفیدها) برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت ازکارمند پیمانی و رسمی به کارگری دائم و وعده های توخالی مقابل سازمان اداری استخدامی تجمع کردند.
یکی از این کارگران حق طلب به خبرنگار رسانه ای گفت: مهمترین و اصلیترین درخواست ما برای تجمع تبدیل وضعیت از کارمند پیمانی و رسمی به کارگری دائم میباشد که در خواست اکثریت (حدود 90 درصد )همکاران در شغل اپراتوری میباشد.
در کنار اون بحث نواقص قانون خدمات کشوری برای مشاغل غیر از اپراتور و مسئولین پست که در تجمع شرکت دارند مثل فرمول ضعیف نوبتکاری کارمندان نسبت به کارگران، عدم تخصیص جمعه کاری با توجه به وجود ماده 93 قانون مدیریت خدمات کشوری مبنی بر پرداخت تعطیل کاری، عدم پیش بینی کارمند فنی در مشاغل مهندسی.
مطابق ماده 421 قانون مدیریت خدمات کشوری به کارگیری نیروی انسانی در برخی از مشاغل که سازمان اعلام میدارد در سقف پستهای سازمانی مصوب و مجوزهای استخدامی بر اساس قانون کار امکانپذیر میباشد. طبق اجازه سازمان اداری و استخدامی به وزارت نیرو، مشاغل اپراتور و مسئول پست در زمره مشاغل کارگری میباشد و همچنین با توجه به اینکه ما شاغلین مشاغل فوق از طریق آزمونهای استخدام سراسری وزارت نیرو در شرکتهای برق منطقهای جذب شده ایم و کلیه مراحل آزمون علمی، مصاحبه عملی و فرآیند هسته گزینش را با موفقیت سپری کرده ایم، دارای پستهای سازمانی مصوب میباشیم.
یادآوری:تجمع اعتراضی کارگران شرکتی و حجمی توزیع برق کشور نسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل مجلس
روزسه شنبه 23 آذر همزمان با برسی طرح ساماندهی نیروهای شرکتی در صحن علنی مجلس ، جمعی ازکارگران شرکتی و حجمی توزیع برق کشوربنمایندگی از طرف همکارانشان خودرا به پایتخت رساندند تابرپایی تجمع مقابل مجلس صدای اعتراضشان را نسبت به عدم تبدیل وضعیت هرچه بیشتر منعکس نمایند.
این کارگران که از نقاط مختلف کشور برای پیگیری وضعیت شغلی خود عازم تهران شدهاند،به خبرنگاررسانه ای گفتند: قرار است امروز موضوع طرح تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی، شرکتی و حجمی در صحن علنی مجلس بررسی شود؛ به همین دلیل ما،جمعی از کارگران شرکتی شرکت توزیع برق، تصمیم گرفتیم به نیابت از سایر کارگران صنعت برق برای رسیدگی به وضعیت شغلی خود مقابل مجلس حاضر شویم.
آنها تاکید کردند: صنعت برق جزو تعهدات حاکمیتی است و نباید مسئولیت مهمی مانند توزیع برق به شرکتهای خصوصی سپرده شود تا نیروهای آن تحت عنوان حجمی و شرکتی با کمترین حقوق استخدام شوند.
یکی از حاضران درتجمع گفت:با تصویب این طرح همه کارکنان قراردادی و شرکتی شاغل در تمام بخشهای دولتی، عمومی و نیمه دولتی کشور امنیت شغلی پیدا میکنند.
از قرار معلوم هدف اصلی این طرح، حذف شرکتهای پیمانکاری واسطه است. سالهاست که کارکنان نهادهای مختلف از جمله وزارت نیرو به ویژه شرکت توزیع برق که شمارشان تا 21 هزار نفر میرسد، از تعدد قراردادهای شغلی و تغییر دستمزدها در یک محیط ثابت انتقاد دارند.
او گفت: در صنعت برق شرکتهای توزیع به افزایش درآمدهای دولت کمک میکنند و بازوی دولت برای وصول مطالبات و امور دیگر این بخش از صنعت برق محسوب میشوند، اما زمانی که صحبت از تبدیل وضعیت استخدامی میشود، ما را شرکت خصوصی به حساب میآورند.
طبق اظهارات وی؛ ما که به نیابت از جانب همه کارکنان شرکتی شرکت توزیع برق از شهرهای مختلف کشور برای رسیدگی به وضعیت شغلی خود به تهران آمدهایم، خواستار تصویب این طرح مهم هستیم.
*تجمع اعتراضی کارگران فصلی غار علیصدر نسبت به عدم تبدیل وضعیت و همسان سازی نشدن حقوق
روز یکشنبه 11 اردیبهشت همزمان با روز جهانی کارگر، کارگران فصلی غار علیصدربرای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت و همسان سازی نشدن حقوق دست به تجمع در ورودی این مرکز گردشگری وسیاحتی در استان همدان زدند.
براساس گزارش رسانه ای شده بتاریخ 17 اردیبهشت،کارگران قرار دادی شرکت سیاحتی علیصدر که برای فعالیت کاری دارای قرار داد های 6 ، 8 و10 ماهه هستند با اعلام نارضایتی خود در زمینه روند کار در سالن ورودی غار در مجتمع سیاحتی حضور پیدا کرده و از مدیر عامل شرکت سیاحتی در خواست افزایش مدت قرار دادهای خود را کردند .
روز چهارشنبه 14 اردیبهشت ماه طی نشستی این مشکل حل و فصل شده و روند عقد قرار دادها بدین شکل شد که افرادی که6 ، 8 و10 ماه قرارداد داشتند از افزایش 2 ماه قرارداد بهره مند شوند.
*ادامه اعتراضات کارگران معدن زغال سنگ گلندرود نسبت به تبدیل وضعیت وبخطرافتادن امنیت شغلیشان با برپایی تجمع مقابل ساختمان شرکت تهیه و تولید مواد معدنی درتهران
روز شنبه 17 اردیبهشت، کارگران معدن زغال سنگ گلندرود درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به تبدیل وضعیت وبخطرافتادن امنیت شغلیشان+ از مازندران به تهران آمدند و دست به تجمع مقابل ساختمان شرکت تهیه و تولید مواد معدنی زدند.
تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند:در روزهای اخیر فشار کارفرما برای تسویه حساب یا انعقاد قرارداد با پیمانکار افزایش یافته است.
آنها افزودند:مهمترین مسئلهای که موجب تشدید اعتراض کارگران این واحد شده مشخص نشدن وضعیت شغلی کارگران با حضور پیمانکار جدید است.
در این باره یکی از کارگران معدن گلندرود گفت: شرکت تهیه تولید مواد معدنی، مجتمع زغال سنگ گلندرود را با حدود 30 کارگر از تاریخ یکم آذر ماه 1400 به یک پیمانکار بخش خصوصی واگذار کرده است، با وجود آنکه کارگران هیچ مشکلی از واگذاری استخراج معدن به یک شرکت پیمانکار خصوصی و کار با آن ندارند اما خواسته آنها عقد قرارداد به واسطه یک شرکت تامین نیرو با شرکت تهیه تولید مواد معدنی همانند سالهای گذشته است.
وی افزود: کارگران مشکلات را به استانداری، فرمانداری، اداره کار و حتی شورای محلی منتقل کردهاند تا از طریق این آنها به نتیجه برسند اما بازهم نتیجهای حاصل نشد. متاسفانه در روزهای اخیر کارفرما خواستار عقد قرارداد با پیمانکار شده و گفته شده اگر قرارداد پیشنهادی پیمانکار را امضا نکنیم، باید محل کار خود را ترک کنیم.
یکی دیگر از کارگران با بیان اینکه سالها در معدن کار کردهایم، گفت: هرچند حقوق ما کارگران در طول این سالها به صورت حداقل قانونی کار پرداخت شده اما با بالا بردن حقوقمان با پیمانکار هم کار میکنیم.
وی افزود:پس از تشکیل و روی کار آمدن پیمانکاران برخی دستگاهها و سازمانها به این فکر افتادند که کارهای دائم و مستمر خود را هم به بهانه کوچک کردن دولت دست پیمانکاران بدهند اما مجموعههایی که با پول دولت یا بودجه ملی ایجاد شده است، لزومی ندارد برای بهرهبرداری به پیمانکار سپرده شوند.
این کارگر گفت: پیش از این نیز قرارداد کارگران در معدن گلندرود با پیمانکارتامین نیرو بوده و در واقع ما انتظار داشتیم همین پیمانکار که پول را به حساب کارگران واریز میکرد و عملا وظیفهای جز امضا برای صورت وضعیت و پرداخت حقوق کارگر و امضا برای واریز حق بیمه کارگر نداشت، کنار برود و قرادادهایمان با کارفرمای اصلی صورت گیرد.
او افزود: حضور پیمانکاران باعث از بین رفتنِ امنیت شغلی آنها شده به طوری که نمیتوانند برای شغل خود آیندهای متصور شوند. پیمانکار به راحتی میتواند کارگر را اخراج کند، حقوق آن را نپردازد و کسی نمیتواند جلوی او بایستد.
+ادامه تجمعات اعتراضی کارگران معدن زغال سنگ گلندرود نسبت به تبدیل وضعیت وبخطرافتادن امنیت شغلیشان
روز پنج شنبه 8 اردیبهشت، کارگران معدن زغال سنگ گلندرود درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به تبدیل وضعیت وبخطرافتادن امنیت شغلیشان+ تجمع دیگری برپاکردند.
براساس گزارش رسانه ای شده،اصرار کارفرما و پیمانکار بخش خصوصی معدن زغال سنگ گلندرود برای تبدیل وضعیت قرارداد کار 30 کارگر دائمی این واحد معدنی باعث شد آنها روز چهارشنبه (8اردیبهشت ماه) دست به اجتماع بزنند.
کارگران معترض گفتند: مدیران شرکت سرمایهگذاری (به اصطلاح راهبر تجلی) هیچ توجهی به مخالفت ما کارگران دائمی معدن گلندرود برای پیمانی شدن ندارند. این بیتوجهیها در حالی ادامه دارد که در روزهای گذشته برخی مسئولان و مدیران قول همکاری و عقد قرارداد با شرکت تهیه تولید را به کارگران همانند گذشته داده بودند که محقق نشد و روز چهارشنبه عوامل پیمانکار برای متقاعد کردن کارگران برای عقد قرارداد به کارگاه فرستاده شده بودند که در نتیجه آن ناخواسته اعتراض کارگران برای چند ساعت در محل نهارخوری شکل گرفت و در ادامه، هم مسئولان شرکت پیمانکار و هم مدیران معدن زغال سنگ گلندرود برای تصمیمگیری به ساختمان اداری در روستای گلندرود مراجعه کردند.
کارگران معدن گلندرودکه تعداد آنها حدود 30 نفر است،اضافه کردند: از زمان شروع به کار (از8 تا 9 سال پیش) به واسطه یک شرکت تامین نیرو طرف قرارداد با شرکت تهیه و تولید مواد معدنی مشغول کار بودهایم، اما اخیرا مجتمع زغال سنگ گلندرود با عقد قرارداد با پیمانکار بخش خصوصی، استخراج کارگاه و همه کارگران را از قرارداد تامین نیرو به بخش خصوصی تبدیل وضعیت کرده است که در نتیجه آن کارگران مخالفت میکنند.
*ادامه کنش های کارگران شهرداری شوش برای پرداخت حقوق معوقه
روز شنبه 17 اردیبهشت، کارگران شهرداری شوش ازادامه کنش هایشان برای پرداخت حقوق معوقه ازجمله برگزاری جلسه به شهرداراین شهرستان دراستان خوزستان خبردادند.
یکی از کارگران خدماتی شهرداری شوش به خبرنگار رسانه ای گفت: ادامه مشکلات مالی ما درحالی است که شورای شهر و شهردار بارها به کارگران قول پرداخت حقوق معوقه آنان را دادهاند ولی نتوانستهاند قول خود را عملی کنند.
یکی دیگر از کارگران شهرداری شوش نیز گفت: به دلیل عدم پرداخت حقوق و دستمزد در 4 ماه گذشته با مشکلات مالی و خانوادگی روبرو شدهایم. اخیرا هم شایعهی تعدیل نیرو، برخی کارگران شرکتی باعث افزایش نگرانیها در این مجموعه شده است.
درهمین رابطه:شماره ای دیگر از سریال تجمع اعتراضی کارگران شهرداری شوش نسبت به عدم پرداخت چندماه حقوق وحق بیمه ونداشتن امنیت شغلی و وعده های توخالی مسئولان مقابل فرمانداری
تهدید کارگران حق طلب به اخراج از کارو شکایت
روز دوشنبه 12 اردیبهشت، کارگران شهرداری شوش بابرپایی تجمع مقابل فرمانداری شهرستان شوش شماره ای دیگر از سریال اعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت چندماه حقوق وحق بیمه ونداشتن امنیت شغلی و وعده های توخالی مسئولان،بنمایش گذاشتند.
یکی از کارگران شهرداری شوش از ادامه اعتراض خود و همکارانش خبر داد وبه خبرنگاررسانه ای گفت: به نظر میرسد مسئولان شهرستان شوش بعد از گذشت 9 روز از آغاز اعتراض کارگران شهرداری شوش، هنوز پیگیر مطالبات کارگران نیستند.
وی افزود:مهمترین خواسته کارگران پرداخت سه تا چهار ماه معوقات حقوقی سال گذشته و جاری و تضمین امنیت شغلی کارگران است.
او گفت: بعد از گذشت 9 روز مسئولان شهرستان همچون روزهای گذشته به مطالبات کارگران شهرداری شوش بیتوجهی نشان میدهند و شاید با این کار میخواهند کارگران را از مطالبهگری منصرف کنند.
این کارگر که به نمایندگی از سایر کارگران سخن میگفت، با انتقاد از برخی مسئولان نهادهای دولتی همانند فرمانداری و اداره کار، درباره برخورد شهرداری با کارگران تصریح کرد: شهرداری به جای پرداخت حقوق کارگران آنها را تهدید به اخراج میکند و از تعدادی از کارگران نیز طرح شکایت کرده و از آنها تعهد گرفته است.
او با بیان اینکه مشکلات مالی، نبود درآمد پایدار و عدم وصول مطالبات شهرداری مشکلات زیادی در پرداخت حقوق و مزایای کارگران ایجاد کرده است، افزود: سرگردانی کارگران شهرداری شوش ادامه دارد.
*تجمع اعتراضی رانندگان تاکسی بوکان نسبت به به پایین بودن نرخ کرایه مقابل سازمان تاکسیرانی
روز شنبه 17 اردیبهشت، رانندگان تاکسی بوکان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به به پایین بودن نرخ کرایه مقابل سازمان تاکسیرانی این شهر دراستان آذربایجان غربی تجمع کردند.
درهمین رابطه،معاون سیاسی اجتماعی فرماندار بوکان به خبرنگار رسانه ای گفت: در حال حاضر نرخ کرایه تاکسی درون شهری یک هزار و 800است که تاکسی دارن خواستار افزایش 70 درصدی نرخ کرایه هستند.
*تجمع اعتراضی دوباره اهالی روستای شیخ تقه قروه نسبت به ساخت کارخانه روی زمینهای کشاورزی
روز شنبه 17 اردیبهشت برای دومین بار درسال جاری،جمعی از اهالی روستای شیخ تقه از توابع شهرستان قروه دراستان کردستان برای اعتراض به تغییر کاربریِ زمینهای کشاورزی برای ایجاد کارخانه دست به تجمع زدند.
تجمعکنندگان به خبرنگار رسانه ای گفتند: به جایِ کارخانهی فولاد زاگرس که در سال 92 به بهانههای مختلف تعطیل شد، اکنون به دنبال ایجادِ کارخانهای روی زمینهای کشاورزیِ سنددار و تخریب این زمینها هستند.
آنها افزودند: کارخانهای که در سال 92 تعطیل شد بهترین موقعیت را دارد؛ این کارخانه آب و برق و گاز دارد و به ریل راه آهن نزدیک است اما ما نمیدانیم چرا میخواهند روی زمینهای کشاورزی کارخانه بسازند!
به گفتهی آنها؛ سندی که متولیان ساخت کارخانه از منابع طبیعی گرفتند بعد از اعتراض اهالی در شعبه هفت دادگاه سنندج باطل شده است و آنها در حال حاضر حقِ ساخت کارخانه روی زمینهای کشاورزیِ متعلق به اهالی را ندارند.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی جمعی از اهالی قروه نسبت به ساختِ یک کارخانه روی زمینهای کشاورزی
روز چهارشنبه 24 فروردین، جمعی از اهالی قروه نسبت به ساختِ یک کارخانه روی زمینهای کشاورزی دست به تجمع در محل احداث زدند.
تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: در سال 92 کارخانه فولاد زاگرس به بهانهی به صرفه نبودنِ فعالیتها تعطیل شد و حدود 400 نفر به طور مستقیم بیکار شدند.
آنها افزودند:در سال 98 محمد شریعتمداری، وزیر کار سابق، در یک منطقهی لم یزرع کلنگ تاسیس کارخانهی جدید را زد و قرار شد فعالیت ساخت کارخانه در این منطقه آغاز شود که مورد استقبال مردم هم قرار گرفت، اما بعد از چند ماه فعالیت ساخت کارخانه متوقف شد.
آنهاادامه دادند: سال 99 ساخت کارخانهی دیگری روی بخشی از زمینهای کشاورزی این منطقه آغاز شد. صدها خانوار از فعالیت روی این زمینها ارتزاق میکنند و ساخت کارخانه روی این زمینهای کشاورزی زندگی اهالی و کشاورزان این منطقه را نابود میکند.
معترضین اضافه کردند:متولیان ساخت کارخانهی جدید، از منابع طبیعی سند گرفتند که این سند بعد از اعتراض و ثبت شکایت اهالی در شعبه هفت دادگاه سنندج باطل شد.
آنها گفتند: بعد از ابطال سند، منابع طبیعی مجدد اعتراض کرد و فعالیت بر روی این زمینها باز هم آغاز شد. آنها با لودر گندمی که مردم کاشته بودند و روی این زمینها سبز شده بود را با خاک یکسان کردند.
تجمع کنندگان درخاتمه گفتند: زمینهای لمیزرع دیگری برای ساخت کارخانه وجود دارد. مکان کارخانهی فولاد زاگرس بهترین موقعیت را دارد اما نمیدانیم چرا برای ساخت کارخانه، میخواهند زمینهای کشاورزی را خراب کنند.
*حملهی نیروهای حراست دانشگاه تهران به دانشجویان در دانشکدهی علوم اجتماعی و ضرب و شتم دانشجویان
امروز شنبه ۱۷ اردیبهشت ماه جمعی از دانشجویان دختر و پسر دانشکده علوماجتماعی به امور دانشجویی دانشکده مراجعه کردند تا کلید زمین چمن را دریافت کنند اما حوزهی ریاست اعم از معاونت امور دانشجویی و رئیس دانشکده از دادن کلید سرباز زدند. در ابتدا معاونت دانشجویی و فرهنگی «دکتر فرضیزاده» تلاش کرد با بهانهتراشی دانشجویان را دست به سر کنند و از پاسخگویی شفاف به جمع دانشجویان سرباز زدند. دانشجویان با مراجعه به دفتر رئیس دانشکده «دکتر جمشیدیها» مجددا درخواست خود را بیان کردند و برای این اقدام علیه دانشجویان پاسخ شفاف خواستند. دکتر جمشیدیها نیز در ابتدا از پاسخ شفاف به دانشجویان سرباز زدند ولی در ادامه از تصمیمگیریها و برخوردهای سلیقهی خود دراینباره پرده برداشتند و از تفکیک جنسیتی همهی فضاها حمایت کردند، در مورد پوشش دانشجویان دختر حاضر در جلسه نظر دادند. ایشان بعد از اینکه با اعتراض و مخالفت دانشجویان دربارهی کنترلی کردن فضای دانشگاه مواجه شدند، ابتدا شروع به توهین و تمسخر و تهدیدهایی از قبیل گزارش به حراست و پروندهسازی کردند و در ادامه با اقدامی بیشرمانه به سمت یکی از دانشجویان به قصد درگیری فیزیکی حمله ور شده و وقتی با اعتراض شدید دانشجویان نسبت به این عمل روبهرو شدند، توهین و تهدیدات خود را به نهایت رساندند و عینا با این جملات دانشجویان را تهدید امنیتی کردند که: « نترسید الان نمی زنمتون، جای دیگه ولی می زننتون».
در نهایت دانشجویان به ریاست دانشکده اعلام کردند که اگر از دادن کلید زمین چمن به دانشجویان امتناع کنند از طرق دیگر وارد زمین خواهند داشت.
به نظر می رسد دکتر جمشیدیها از پیش هماهنگیهای لازم را برای تبدیل کردن دانشگاه به پادگان و خبر کردن «چماقداران» برای عملی کردن تهدیدشان را انجام داده بودند.
در ادامه دانشجویان از درب پشت وارد زمین شده و طبق روال همیشگی شروع به بازی کردند. با گذشت نیم ساعت مداوم بر تعداد نیروهای حراستی و امنیتی در کنار زمین چمن اضافه می شد و بعد از گذشت مدتی تعداد زیادی از نیروهای حراست به سمت دانشجویان حاضر در زمین حملهور شدند و شروع به ضرب و شتم و کتک زدن وحشیانه دانشجویان کردند تا درب پشتی زمین را بر روی دانشجویان ببندند. در ادامه درب اصلی زمین را باز کردند و تلاش کردند دانشجویان را با زور فیزیکی، تهدید و فحاشی بیرون برانند. این بار دانشجویان بیرون از زمین به کمک دیگر دانشجوها آمدند و تلاش کرند وارد زمین شوند. حراست در تلاش بود تا مانع ورود دانشجویان شده و درب اصلی را ببندد که با مقاومت دانشجویان موفق به این کار نشد. چند تن از دانشجویان به شدت آسیب دیدهاند و دو نفر از این دانشجویان بیهوش شده و برای رسیدگی به وضعیت آنان آمبولانس وارد دانشکده شده است. خبری از وضعیت سلامتی این دانشجویان در حال حاضر در دست نیست.
نیروهای حراست و افراد ناشناس مدام دانشجویان را به پروندهسازی های امنیتی تهدید کردند. یکی از این افراد که اسم و مشخصات وی مشخص نیست و حاضر نشده خود را به دانشجویان معرفی کند یکی از دانشجویان را تهدید کرده که از پیش پرونده قضایی دارد و پایش را از دانشگاه بیرون بگذارد گیر میافتد و عینا با همین جملات گفته است :« من تورو می شناسم، پاتو بذاری بیرون[دانشگاه] می گیریمت و به التماس کردن می افتی». همچنین در اقدامی دیگر، گوشی یکی از دانشجویان توسط یکی از نیروهای حراست ربوده شد.
منبع: کانال شورای صنفی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
*جان باختن کارگر نگهبان پل معلق مشکین شهر بر اثر سقوط از ارتفاع
روز جمعه 16 آبان،یک کارگر نگهبان 21 ساله پل معلق شهرستان مشگین شهر واقع در منطقه نمونه گردشگری خیاو تا گردولی بنام عسگر حسین زاده بر اثر سقوط از ارتفاع جان باخت.