اخباروگزارش های کارگری14-20 شهریورماه 1401

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- دومین یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به عدم افزایش حقوق و پرداخت نشدن مطالبات معوقه با برپایی تجمع در اصفهان،اهواز و تهران مقابل صندوق بازنشستگی فولاد - تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته معدن سنگ آهن بافق(شرکت سنگ آهن مرکزی )نسبت به اقدام صندوق فولاد و وزارت کار مبنی بر عدم افزایش 38 درصدی حقوق به اضافه 515هزارتومان- اعتصاب کارگران پروژه‌ای شاغل در پتروشیمی دنا- اعتصاب کارگران پروژه‌ای شاغل در پتروشیمی اسلام‌آباد- ادامه اعتراضات کارگران شهرداری زنجان نسبت به عدم تبدیل وضعیت و اجرانشدن طرح طبقه‌بندی مشاغل

- ادامه کنش های کارگران شهرداری رودبار برای جلوگیری از ملاخورشدن 6 ماه حقوق ودیگر مطاباتشان با برپایی تجمع مقابل دفتر دادستانی شهرستان

- ادامه اعتراضات کارگران سکوهای گازی پارس جنوبی نسبت به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و وعده های توخالی مسئولان

- تجمع اعتراضی جمعی از کارگران پیمانی موسوم به ایثارگر صنایع و معدن مس سرچشمه نسبت به عدم تبدیل وضعیت

- تجمع امروز معلمان و خانواده‌های دانش‌آموزان مقابل آموزش و پرورش استثنایی در اعتراض به ایجاد محدودیت‌ جدید حمل و نقلی برای دانش آموزان استثنایی

- مطالبه‌ی آزادی معلمان زندانی بر قله‌ی دماوند

- پنجمین روز از تجمع خانواده محکومان به اعدام در برابر ساختمان قوه قضاییه در تهران – یورش نیروهای امنیتی به تجمع کنندگان ودستگیری حدود 30 نفرکه 8 نفرشان کماکان در بازداشت هستند

- بیانیه عمومی در حمایت از تجمع اعتراضی خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام

دست از کشتار زندانیان بردارید

- سالگرد زنده‌ کشی شاهرخ زمانی

- سرویس رفت و آمد کارگران کارخانه کاشی میبد هم واژگون و 6 کارگر مصدوم شدند – وخامت حال یکی از کارگران مصدوم

- جان باختن یک کارگر در تاناکورای عمده مهاباد براثرسقوط از طبقه دوم ساختمان

*دومین یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به عدم افزایش حقوق و پرداخت نشدن مطالبات معوقه با برپایی تجمع در اصفهان،اهواز و تهران صندوق بازنشستگی فولاد

روز یکشنبه 20 شهریور، کارگران بازنشسته صنعت فولاد با برپایی تجمع در اصفهان،اهواز و تهران صندوق بازنشستگی فولاد دومین یکشنبه اعتراضیشان را فولاد نسبت به عدم افزایش حقوق و پرداخت نشدن مطالبات معوقه برگزارکردند.

تجمع کنندگان خواهان افزایش 38 درصدی حقوق بعلاوه 515 هزار تومان وپرداخت معوقات 18 ماهه همسان سازی از سال 99 هستند.

أصفهان – مقابل صندوق بازنشستگی فولاد اصفهان


تهران - مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی فولاد کشور


*تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته معدن سنگ آهن بافق(شرکت سنگ آهن مرکزی )نسبت به اقدام صندوق فولاد و وزارت کار مبنی بر عدم افزایش 38 درصدی حقوق به اضافه 515هزارتومان

روز یکشنبه 20 شهریور، کارگران بازنشسته معدن سنگ آهن بافق(شرکت سنگ آهن مرکزی )برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به اقدام صندوق فولاد و وزارت کار مبنی بر عدم افزایش 38 درصدی حقوق به اضافه 515هزارتومان دست به تجمع زدند.


۵۱۵۰۰۰ تومان طبق مصوبه شورای عالی کار و مشابه افزایش مزد بازنشستگان تامین اجتماعی.

*اعتصاب کارگران پروژه‌ای شاغل در پتروشیمی دنا

امروز یک‌شنبه ۲۰ شهریورماه ۱۴۰۱، کارگران پروژه‌ای شاغل در پتروشیمی دنا واقع در عسلویه در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهای معوقه‌ دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.

این کارگران دستمزد ماه‌های تیر و مرداد را دریافت نکرده‌اند.

*اعتصاب کارگران پروژه‌ای شاغل در پتروشیمی اسلام‌آباد

امروز یک‌شنبه ۲۰ شهریورماه ۱۴۰۱، کارگران پروژه‌ای شاغل در پتروشیمی اسلام‌آباد در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهای معوقه‌ دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.

این کارگران که در استخدام پیمانکاری قیطاسی هستند دستمزد ماه‌های تیر و مرداد را دریافت نکرده‌اند.

منبع 2 خبر بالا:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

*ادامه اعتراضات کارگران شهرداری زنجان نسبت به عدم تبدیل وضعیت و اجرانشدن طرح طبقه‌بندی مشاغل

روز یکشنبه 20 شهریور برای باری دیگر، کارگران شهرداری زنجان اعتراضشان رانسبت به عدم تبدیل وضعیت و اجرانشدن طرح طبقه‌بندی مشاغل ابراز کردند.

یکی از کارگران حق طلب شهرداری زنجان به خبرنگار رسانه ای گفت:از یکسال پیش طرح تبدیل وضعیت استخدامی حدود 160 نفر از همکاران ایثارگر در مجموعه شهرداری زنجان اجرا شده بنابراین بقیه نیروهای قراردادی (غیرایثارگر) که تعدادشان به حدود 700 نفر می‌رسد نیز بدنبال تبدیل وضعیت استخدامی خود هستند.

وی افزود:مسئولان باید بحث تبدیل وضعیت استخدامی را برای همه کارگران شاغل در شهرداری زنجان انجام دهند و نباید بین ایثارگر و غیرایثارگر تفکیک قائل شوند.

این کارگر همچنین گفت: چندین سال است او و سایر همکارانش با حداقل ده سال سابقه کار پیگیر تبدیل وضعیت و دریافت مطالبات قانونی از شهرداری هستند که انجام نشده است. این در حالیست که ما کارگران خدماتی و فضای سبز شاغل در شهرداری زنجان خواسته ما ضمن اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، تبدیل وضعیت شغلی از قراردادی به رسمی هستیم که سالهاست آن را پیگیری می‌کنیم.

او با بیان اینکه بخشی از نیروی کار شهرداری زنجان را کارگران شرکتی تشکیل می‌دهند که فاقد امنیت شغلی هستند، افزود: جدا از تبدیل وضعیت همکاران ایثارگر، قرار است کارگران شرکتی شاغل در شهرداری از شرکتی به قراردادی تبدیل وضعیت شوند.

*ادامه کنش های کارگران شهرداری رودبار برای جلوگیری از ملاخورشدن 6 ماه حقوق ودیگر مطاباتشان با برپایی تجمع مقابل دفتر دادستانی شهرستان

روز یکشنبه 20 شهریور، کارگران شهرداری رودباردرادامه کنش های دامنه دارشان برای جلوگیری از ملاخورشدن 6 ماه حقوق ودیگر مطاباتشان دست به تجمع مقابل دفتر دادستانی این شهرستان دراستان گیلان زدند.


تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: روز به روز بر بدهی‌های کارگران شهرداری رودبار افزوده می‌شود ولی راه‌حل مناسبی از سوی مسئولان شهری مشاهده نمی‌کنیم.

آنها افزودند:غیر از دو ماه معوقه مزدی سال جاری، 4 ماه از سال گذشته طلبکاریم. در عین حال مطالباتی از از سال 92 تاکنون در ارتباط با سنوات، مانده مرخصی اضافه کار و حق بیمه طلبکاریم.

کارگران در ادامه تصریح کردند: طی یک ماه گذشته برای پیگیری مطابات خود به چند نهاد دولتی و غیردولتی مراجعه کردیم اما هنوز اتفاقی نیفتاده است.

آنها ادامه دادند:پیمانکار فعلی شهرداری رودبار علارغم اینکه تا بیستم مهر ماه با شهرداری قرارداد کار دارد با اجبار شهرداری هشتم شهریور قراردادش فسخ شده و ما کارگران نگرانیم با خروج پیمانکار نتوانیم به مطالبات معوقه شش ماهه خود برسیم.

این کارگران در خاتمه با بیان اینکه به دلیل بی‌توجهی مسئولان شهری به دفتر دادستانی شهرستان رودبار مراجعه کردیم، گفتند: تصور ما این بود که مسئولان شهری و اعضای شورای شهر پیگیر وضعیت شغلی‌مان خواهند شد. در حال حاضر وضعیت مالی کارگران مناسب نیست و آن‌ها از تامین معاش خود ناتوان شده‌اند. انتظارمان این است که مسئولان استانی و شهرستانی بویژه دادستانی رودبار به این مساله ورود کنند.

*ادامه اعتراضات کارگران سکوهای گازی پارس جنوبی نسبت به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و وعده های توخالی مسئولان

روز یکشنبه 20 شهریور، کارگران سکوهای گازی پارس جنوبی از ادامه اعتراضاتشان نسبت به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و وعده های توخالی مسئولان خبردادند.

کارگران سکوهای گازی پارس جنوبی به خبرنگاررسانه ای گفتند: ما کارگران سکوهای گازی پارس جنوبی بعد از گذشت سال‌ها هنوز چشم به راه اجرای عادلانه طرح طبقه بندی مشاغل هستیم و وعده‌های داده شده توسط مسئولین در خصوص اجرای صحیح این طرح محقق نشده است.

آنها افزودند: کارفرمای مادر، «شرکت نفت و گاز پارس» است؛ آیا این شرکت نباید بر عملکرد پیمانکاران زیرمجموعه‌ی خود و اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل نظارت کند؛ صدها کارگران پیمانکاری سکوهای گاز، از حق و حقوق قانونی خود محروم مانده‌اند.این عادلانه نیست که در شرایط سخت کار کنیم و از طبقه‌بندی محروم باشیم!

*تجمع اعتراضی جمعی از کارگران پیمانی موسوم به ایثارگر صنایع و معدن مس سرچشمه نسبت به عدم تبدیل وضعیت

جمعی از کارگران پیمانی موسوم به ایثارگر صنایع و معدن مس سرچشمه برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت تجمع کردند.

تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفتند:باوجود تصویب قانون ایثارگری در سال 99 همچنان کسی در درون این شرکت معظم صدایشان را نشنیده و قوانین را در تبدیل وضعیت و سایر بندهای قانون از جمله حقوق و مزایا اجرا نکرده است.

آنها افزودند:طی سال های اخیر گاهی جلو در ورودی این مجتمع و گاهی مقابل استانداری کرمان دست به تجمع و اعتراض زده اند و خواستار تبدیل وضعیت خود شدنداما اتفاقی نیفتاده و این درحالی است که در همین سال ها افراد زیادی از بیرون از مجموعه جذب شرکت شده‌اند.

برپایه گزارش رسانه ای شده،نکته قابل تامل اینکه هربار مدیران مس سرچشمه فعالیت این کارگران معترض را به شرکت های بخش خصوصی پیمانکاری تقلیل جایگاه داده‌اند و گفته‌اند که «براساس قانون و به علت نداشتن قرارداد مستقیم با خود شرکت مس» این کارگران مشمول تغییر وضعیت یا سایر مفاد نمی شوند؛ حال آنکه اگرچه این کارگران می گویند برای شرکت های وابسته به مس، کار مداوم و مستمر می کنند، مدیران حوزه تعاون، کار و امور اجتماعی نیز می گویند حتی اگر کارگران در شرکت های خصوصی کار مستمر و ادامه دار انجام دهند، مشمول قوانین یعنی قراردادهای بلندمدت و نیز سطح پرداختی متناسب و یکسان با کارگران شاغل در خود شرکت مس هستند.

بررسی ها نیز البته نشان می دهد که تعدادی از کارگران معترض در شرکت هایی مشغول به کار هستند که مدیران آنها از پرسنل شرکت مس هستند و شرکت ها نیز وابسته به خود مس هستند؛ یا سهامداران عمده آنها را مس تشکیل می دهد یا خود شرکت مس این شرکت ها را راه اندازی کرده اند.

*تجمع امروز معلمان و خانواده‌های دانش‌آموزان مقابل آموزش و پرورش استثنایی در اعتراض به ایجاد محدودیت‌ جدید حمل و نقلی برای دانش آموزان استثنایی

تجمع‌کنندگان درخواست خود را به معاون سازمان تحویل دادند و تاکید کرده اند اگر ظرف چندروز آینده جوابی به درخواست آنان داده نشود، مجددا تجمع خواهند کرد.


منبع:کانال کمپین پیگیری حقوق افراد دارای معلولیت

*مطالبه‌ی آزادی معلمان زندانی بر قله‌ی دماوند

صعود علی حاجی و جمعی از معلمان و فعالین صنفی شهرستان جلفا به بام ایران، دماوند و تقدیم آن به کانون‌های صنفی معلمان و شورای هماهنگی و به ویژه معلمان زندانی آقایان رسول بداقی، جعفرابراهیمی،محمد حبیبی واسماعیل عبدی


علی حاجی در قله دماوند بانگ می زند که جای معلم زندان نیست ،معلمان زندانی را آزاد کنید.

برگرفته از کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

*پنجمین روز از تجمع خانواده محکومان به اعدام در برابر ساختمان قوه قضاییه در تهران – یورش نیروهای امنیتی به تجمع کنندگان ودستگیری حدود 30 نفرکه 8 نفرشان کماکان در بازداشت هستند

امروز ۲۰ شهریور خانواده زندانیان محکوم به اعدام برای پنجمین روز تجمع خود را شروع کردند.

گزارش‌های منتشر شده حاکی از یورش ماموران امنیتی به خانواده ها و دستگیری حدود 30 نفر از آنهامی باشدکه 8 نفرشان کماکان در بازداشت هستند.


*بیانیه عمومی در حمایت از تجمع اعتراضی خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام

دست از کشتار زندانیان بردارید

روز 15 شهریور 1401 جمعیتی از خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام، مقابل دادگستری و دادگاه عمومی و انقلاب کرج تجمع کردند و روزهای بعد نیز تا امروز به تجمعات خود مقابل قوه قضائیه در تهران با خواست اعدام نکنید، ادامه داده و خواهان توقف اعدام زندانیان هستند.

این تجمعات در حالی شروع شدند که در روز 15 شهریور، اولین روز از برپایی تجمعات، 10 نفر در زندان‌های کرج و میناب به دار آویخته شدند و طبق اخبار انتشار یافته طی روزهای گذشته حداقل 18 نفر دیگر در زندان‌های گوهردشت، قزلحصار و میناب جهت اجرای حکم اعدام به سلول‌های انفرادی منتقل شده‌اند.

علاوه بر این، هم‌اکنون تعداد بسیار زیادی که آمار دقیق آن در دست نیست، محکوم به اعدام و در انتظار اجرای حکم هستند که دو نفر از فعالین کوییر (LGBTQI+) به نام‌های زهرا صدیقی همدانی و الهام چوبدار نیز در زمره آنها هستند.

در مدت چهل و سه سال گذشته، اعدام و قتل زندانیان به اتهامات و بهانه‌های مختلف، سیاسی و عادی مرتبط با مواد مخدر، قتل، سرقت مسلحانه و غیره به یک نُرم و روش حکومت‌داری تبدیل شده است.

آمار اعدام (قتل عمد) زندانیان طی این دوره چهل و سه ساله، حتی یکبار هم به صورت رسمی و دقیق منتشر نشده. اما با پیگیری مراجع حقوق بشری و ... آمار ده‌ها هزار نفری اعدام قطعی است. اعدام در ایران هیچ بخشی از جامعه را در امان نگذاشته و از کودک تا کهن‌سال و زن و مرد به هر بهانه و اتهامی از سیاسی گرفته تا همجنسگرا و عادی و ... را شامل می‌شود.

نگاهی به گزارش‌های منتشر شده در رابطه با اعدام‌های اخیر، واقعیت وحشتناک قتل عام روزانه را به وضوح ثابت خواهد کرد. در مدت 5 ماه، از اواخر دی 1400 تا خرداد 1401 تعداد 168 نفر ثبت شده؛ یعنی در هر یک روز و 3 ساعت یک نفر اعدام شده است.

روند افزایشی تعداد اعدامیان و صدور احکام اعدام در مدت یک سال گذشته، حکایت از عزم و سیاست جدی دستگاه قضایی برای پوشش گذاشتن بر فساد و چپاول‌های سازمان‌یافته صدها هزار میلیارد تومانی در ارگان‌ها و نهادهای حکومتی است که با گرفتن ژست مبارزه با دزدی، قاچاق مواد مخدر و ناامنی اجتماعی می‌خواهد تمرکز و فشار افکار عمومی را بر دزدی‌های خودی‌ها کم رنگ کند و کاهش دهد.

علاوه بر زندانیان سیاسی، عقیدتی و جرم‌‌انگاری‌های مرتبط به گرایش‌های جنسی و جنسیت افراد که عملا هیچ جرمی را مرتکب نشده‌اند و تنها دلیل اعدام آنان این بوده که به مذاق حاکمان خوش نیامده‌اند.

اما درباره محکومین جرائم عادی نیز باید گفت که این افراد نیز خود قربانیان شرایط و اوضاع اقتصادی و اجتماعی‌ای هستند که دزدان و چپاولگران در سیستم حاکم بر جامعه، برای بیش از 80 میلیون انسان ایجاد کرده‌اند.

به جای اعدام و به قتل رساندن قربانیان شرایط موجود و پاک کردن صورت مسئله، باید بانیان دزد و غارتگر را معرفی و زندانی کرد تا ریشه هر گونه بزهکاری و ناهنجاری اجتماعی خشکانده شود.

امضاء کنندگان این بیانیه ضمن حمایت قاطعانه از تجمع خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام، خواهان توقف فوری اعدام زندانیان و لغو احکام اعدام به هر اتهام و بهانه‌ای هستند.

امضاء

1-اتحاد بازنشستگان ایران

2-انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه

3-تشکل دانشجویان پیشرو دانشگاه اصفهان

4-سندیکای نقاشان البرز

5-شورای بازنشستگان ایران

6-گروه اتحاد بازنشستگان ایران

7-گروه بازنشستگان مستقل ایران

8-گروهی از معلمان و بازنشستگان کانون های صنفی ایران

9-ندای زنان ایران

10-گروهی از فارغ‌التحصیلان بیکار دانشگاه رازی کرمانشاه

11-گروهی از مهندسان و کاسبان فروش نرم‌افزار پاساژ میرداماد کرمانشاه

12-گروهی از ورزشکاران رزمی کار کرمانشاه

13-گروهی رانندگان تاکسی شهرک ظفر کرمانشاه

14-گروهی از کارگران برق کار ساختمانی سقز

15-گروهی از کارگران نقاش ساختمانی سقز

16-گروهی از کارگران لوله کشی ساختمانی سقز

17-گروهی از زنان خانه‌دار سقز

18-گروهی از جوانان‌ بیکار محله بهارستان سقز

19-گروهی از جوانان بیکار محله تپه شافعی سقز

20-گروهی از جوانان بیکار محله کریم آباد

21-گروهی از جوانان بیکار محله تپه مالان سقز

22-گروهی از بازنشستگان تامین اجتماعی سقز به همراه خانواده هایشان

23-گروهی از بازنشستگان خدمات درمانی سقز

24-گروهی از مردم محله بهارستان سقز 25-گروهی از مردم محله شریف آباد سقز 26-گروهی از مردم محله نشمیلان سقز 27-گروهی از مردن محله سعدی سقز 28-گروهی از مردم شهرک دانشگاه سقز

29-گروهی از کارگران شاغل شهرک صنعتی سقز

30-گروه از باز نشستگان شهر آمل

31-گروهی از فعالین لغو کار کودکان تهران

32-گروه هایی از دانشجویان علوم پزشکی اصفهان

33-گروهی از زنان خانه دار سنندج

34-گروهی از کارگران ساختمانی خیابان 25 شهریور سنندج

35-گروهی از دستفروشان خیابان شهدا سنندج

36-گروهی از فعالین کارگری سنندج

37-گروهی از کارگران مرغداری های مریوان

1401/06/19

*سالگرد زنده‌ کشی شاهرخ زمانی

هفت سال گذشت و هنوز ناباورانه به یاد می آوریم که خبر کوتاه بود شاهرخ زمانی در زندان گوهردشت بعلت سکته مغزی درگذشت. علت مرگ بسیار روشن بود محروم کردن زندانی از دارو، مراقبت های پزشکی و مرخصی تا ناخواسته کشته شود.

زنده کشی در زندان‌ها به یک مورد عادی تبدیل شده است و قدرتمداران از پذیرش مسئولیت شانه خالی می کنند و فکر می کنند که گذشت زمان می تواند این جنایات را از ذهن مردم پاک کند. حال امروز نه تنها اینگونه جنایات ها از ذهن ها پاک نمی شود بلکه مشعلی است در ذهن پویندگان راه برابری که باید مبارزه را ادامه داد، باید افشا کرد که اگر مبارزان برابری را کمتر اعدام می کنند ولی با زجرکش کردن زندانی روزی هزار بار زندانی را می کشند. ما می دانیم و باور داریم و هر روز بیاد می آوریم که در راه عدالت در ایران چه انسان های شریفی با فدا کردن جان‌های شیفته خود در راه طبقه کارگر به ما یادآوری می کنند که با تمام وجود و عشق به زندگی از زندگی خود می گذرند و خواسته هایشان و انعکاس صدایشان طنین اش به بلندی‌ای کوهها شنیده می شود ولی قدرتمداران بدانند که برای جوابگویی در پیشگاه مردم دیر نخواهد بود و فرار از جوابگویی جوابگویی ناممکن است، ما زندگان راهشان را ادامه خواهیم داد و برای زنده نگه داشتن دیگر زندانیان مبارزه کنیم.

بيانيه كانون مدافعان حقوق كارگر در سال ١٣٩٤

در سوگ شاهرخ زمانی “این‌جا مرگ هم ناله می‌کند”!

و این مرگ نه اولين است و نه در چنین شرایطی، در باورمان مي گنجد كه آخرين آن باشد. هر روز در زنداني، يكي از فرزندان مبارز ايران با اعدام يا مرگ مشكوك راهي گورستان مي شود. اگر هم هیچ کدام این دو نباشد، عدم رسیدگی درمانی و پزشکی، شرایط بسیار بد غذایی و بهداشتی، نبود تهویه هوای مناسب در سلول ها و انواع و اقسام فشارهای روحی و جسمی، سلامت زندانیان را ذره ذره می بلعد و آنان را به سوی نابودی می کشاند. فجايع جبران ناپذيري كه هر يك داغ ننگي بر پيشاني مسببان ان است.هيج ابائي و قبحي هم از طرف مسولين به كار گرفته نمي شود، کسانی که مسوول جان این زندانیان هستند. وضعیت زندانیان عادی از این هم دهشتناک‌تر است زندانیانی که خود قربانی نظم ستمگرانه حاکم بر جامعه ی سودمحور هستند و جز معدود افرادی آگاهی مانند شاهرخ زمانی، کس دیگری تنهایی، بی‌کسی و بی پناهی آنان و ظلمی را به تصویر نمی کشد که در حق آنان در زندان روا می شود. آگاه‌گری‌هایی که شاید شاهرخ بهای آن را با جانش داده باشد. اكنون که در سوك يكي دیگر از فعالان كارگري و مبارزی هستیم که قربانی بی عدالتی شده است، از خود می‌پرسیم که چه باید کرد تا از این سرنوشت به ظاهر ناگزیر، گریزی داشته باشیم به سوی عدالت و آزادی و رفع ستم از تمامی زحمتکشان که آرزو و هدف شاهرخ زمانی بود. ضمن تسلیت به خانواده زمانی و تمامی کارگران و زحمتکشان، اعلام می کنیم تا روشن شدن علت واقعی مرگ وی و آزادی بی قید و شرط کلیه زندانیان سیاسی از پای نخواهیم نشست و به جد خواهان تغییر شرایط زندان‌ها برای همه‌ی زندانیان هستیم.

کانون مدافعان حقوق کارگر

۲۲ شهریور ۱۳۹۴

*سرویس رفت و آمد کارگران کارخانه کاشی میبد هم واژگون و 6 کارگر مصدوم شدند – وخامت حال یکی از کارگران مصدوم

صبح روز یکشنبه 20 شهریور، مینی‌بوس حامل کارگران کارخانه کاشی میبد در یکی از محورهای این شهرستان دراستان یزد واژگون و 6 کارگر مصدوم شدند. حال یکی از کارگران که از ناحیه گردن دچار پارگی شده وخیم گزارش شده است.

*جان باختن یک کارگر در تاناکورای عمده مهاباد براثرسقوط از طبقه دوم ساختمان

یک کارگر 39 ساله بنام سیامند محمدپورحین کاردر تاناکورای عمده مهاباد براثرسقوط از طبقه دوم ساختمان در دم جان خود را از دست داده است.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 18 و 19 شهریورماه 1401

- تجمع اعتراضی فعالین حقوق زن سنندج در رابطه با قتل شلیر رسولی

- بیانیه انجمن صنفی معلمان کردستان در خصوص تجمع اعتراضی اخیر مردم مریوان

- بیانیە تشکل‌های مدنی مریوان در ارتباط با جانباختن شلیر رسولی زن قربانی تجاوز و حماسە مردم مریوان در ۱۷ شهریور ١٤٠١

- تجمع خانواده‌های محکوم به اعدام برای چهارمین روز مقابل قوه قضائیه

- ادامه اعتراضات خانوادگی بیماران کوتاه قامت نسبت به عدم ورود داروی voxzogo با برپایی تجمع مقابل سازمان غذا و دارو

- بازهم انتقال کارگران کشاورزی با وانت و کشته وزخمی شدن 22 نفرشان براثرتصادف

- جان باختن 2 کارگرشرکت مخابرات استان تهران و راه آهن عجب شیربراثر ایست قلبی

*تجمع اعتراضی فعالین حقوق زن سنندج در رابطه با قتل شلیر رسولی

امروز ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ جمعی از فعالین دفاع از حقوق زنان سنندج در اعتراض به مرگ شلیر رسولی در مقابل دادگستری این شهر تجمع کرده و با قرائت بیانیه نسبت به این اتفاق واکنش نشان دادند.


بیانیه فعالین حقوق زنان(سنندج) در رابطه با مرگ مظلومانه شلیر رسولی

آنچه امروز ما را وادار به واکنش نموده است و به شکل روشنی خودنمایی می کند سیستماتیک بودن این خشونت هاست،متاسفانه نه تنها سازوکاری برای باز داشتن فرد صاحب قدرت از ارتکاب خشونت وجود ندارد،بلکه در یک توافق نانوشته اعمال خشونت بر زنان عادی سازی شده و عواقب جدی ای متوجه خشونت گران نیست.

آزارهایی که علی رغم آشکار بودنشان در تمامی این سال ها نادیده گرفته شده اند.

ما زنان ضمن محکوم کردن این رفتار شنیع و ضد انسانی، از تمامی فعالین حقوق بشر در ایران و جهان تقاضا می کنیم که در این رابطه سکوت خود را بشکنند و به جدی وارد میدان شوند .

ازتمامی مسئولین امنیتی و قضایی می خواهیم رنج زنان خشونت دیده ی تجاوز را کوچک نشمرده وبا اعمال قوانین بازدارنده و سخت گیرانه برای متجاوزگران فضایی امن را برای افراد جامعه مهیا نمایند.

ما به جد خواهان پیگیری خون به ناحق ریخته شلیر رسولی ها که قربانی خشونت شده اند هستیم و این رفتارهای ضد انسانی را محکوم می نماییم.

جمعی از فعالین حقوق زن

سنندج ۱۹ شهریور ۱۴۰۱

*بیانیه انجمن صنفی معلمان کردستان در خصوص تجمع اعتراضی اخیر مردم مریوان

زن‎کشی به خبر تکرارشونده‌ی هزاران شهر و روستا تبدیل شده است. شلێر رسولی، برای دفاع از خود در برابر تجاوز هیچ ابزاری بجز پرت کردن خود از پنجره نداشت. سقوط شلێر از پنجره٬ همزمان سقوط و ویرانی جامعه‌ای است که نمی‌تواند یا نمی‌خواهد برای زنجیره‌ی بی‌پایان زن‎کشی علاجی پیدا کند، جامعه‌ای که به جای اندیشیدن راه چاره‌ای واقعی، در یک مکانیسم روانی عجیب در این نمونه‌ی اخیر از قربانی یک قهرمان می‌سازد و با عناوینی چون «شهید پاکدامنی»، هولناکی این فاجعه را تماما از ذهن مردم می‌زداید.

متاسفانه دلیلی بنیادی قتل شلێر و هزاران زن دیگری که روزانه در دورتادور دنیا سلاخی می‌شوند در تار و پود خود جامعه و ساختار سیاسی و اقتصادی آن نهفته است. آن دست‌ها خشمگینی برای التیام این داغ به طناب‌دار اشاره می‌کنند٬ آخرین و نمایان‌ترین علت این قتل‌ها را می‌بینند. این خشم و این عدالت‌خواهی قابل فهم است، ولی تا زمانی که دلایل ساختاری این قتل‌های زنجیره‌ای مورد سوال قرار نگیرد و تا زمانی که این خشم‌ها معطوف به این دلایل ساختاری نشوند٬ اعدام، بخوانید قتل دولتی، فقط یک داغ دیگر بر روان جمعی مردم می‌گذارد.

نباید فراموش کرد که دلیل اصلی و بنیادین قتل شلێر ساختارهای ویرانگر سیاسی_اقتصادی هستند که نرینه‎محوری٬ مردسالاری٬ لات و لمپن پروی از اجزای ارگانیک آن هستند٬ ساختارهایی که فقر و تباهی و ویرانی را تولید و بازتولید می‌کنند و سرکوب، به حاشیه‌راندن، بی‌قدرت سازی و ناتوان سازی زنان از سازوکارهای اساسی آن است برای نگه داشتن نظم حاکم٬ نظمی که از بیخ و بنیاد غیرعادلانه، غیراخلاقی و ویرانگر است. تراژدی قتل شلێر در متن این ساختار بیمار و ویرانگر اتفاق افتاد، و هر تلاشی برای التیام این درد تا زمانی که این سازوکارهای سرمایه‌دارانه و نرینه‌محوری هم‎دست و هم‎پیمان آن را نشانه نگیرد، هیچ راه برون رفتی پیدا نخواهد شد. در تجمع روز پنج شنبه، یکی از شعارهای مترقی که سر داده می‌شد این بود: «پیاو سالاری و سەرمایە؛ هۆکاری ئەم بەڵایە / مرد سالاری و سرمایه٬ علت این تراژدی است». به این باید دولت را اضافه کرد، دولتی که به شکل سیستماتیک فقر، نابرابری، تبعیض و زن ستیزی را ترویج می‌کند و با نهادهای قانونی و آموزشی و تبلیغاتی‌اش این نابرابری‌ها را روزانه مهر و امضا می‌کند.

خوشبختانه مریوان یک جامعه مدنی پویا و فعالی دارد، حضور هزاران نفر در مراسم خاکسپاری و تبدیل کردن مراسم تشییع جنازه شلێر به یک راهپیمایی اعتراضی نشان از میزان آگاهی سیاسی و اجتماعی مردم و میزان مسولیت پذیری آن‌ها در مواجه با تراژدی‌های جمعی و عمومی است. خیابان‌های مریوان دهه‌هاست که با این همبستگی‌ها آشنا هستند و این امید‌ و دلخوشی‌ بزرگی است. بخش بزرگی از این مردم بدون تردید می‌دانند که شلێر یک قربانی بود، قربانی‌ای که اگر مرگ را در آن لحظه انتخاب نمی‌کرد، در فردای پس از تجاوز، هیچ مامن و پناهگاهی برایش نبود. تمام سازوکارهای حقوقی، قانونی به گونه‌ای طراحی‌ شده‌اند که زن‌کشی را فعالانه ترویج می‌کنند و هنجارهای اجتماعی حاکم بر بخشی از جامعه در قالب ناموس پرستی و پاکدامنی دقیقا امتداد این سازوکارهای حقوقی و سیاسی نرمحور و زن ستیز هستند.

انجمن صنفی معلمان کردستان-مریوان تراژدی قتل شلێر را به خانواده ایشان و همه‌ی زنان داغ دیده‌ی مریوان تسلیت می‌گوید و خواهان بازبینی و اصلاح سازوکارهای حقوقی و ساختارهای اقتصادی و اجتماعی‌ حاکم در راستای توانمندسازی زنان و پایان دادن به تراژدی تکرار شونده‌ی زن کشی است.

انجمن صنفی معلمان کردستان - مریوان

*بیانیە تشکل‌های مدنی مریوان در ارتباط با جانباختن شلیر رسولی زن قربانی تجاوز و حماسە مردم مریوان در ۱۷ شهریور ١٤٠١

"بدون شک اگر شلیر رسولی بە قوانین حاکم و فرهنگ مردسالاری جامعە در دفاع از شرافت و کرامتش اعتماد کامل داشت در برابر مردی کە وحشیانە قصد تجاوز بە وی را دارد، جان خود را بە مخاطره نمی انداخت و چنین مرد جانی از این جنایت اجتناب می کرد."

مرگ شلیر رسولی زن کورد قربانی خشونت و جنایت، برای خانوادە، بستگان و تمام زنان و مردان آزادیخواە، جانسوز، متاثرکنندە و تراژیک بود. چنین جنایت هولناکی برای جامعە زنان و مردم کوردستان غیر قابل درک می باشد.

ما تشکل‌های مدنی مریوان ضمن تسلیت و ابراز همدردی عمیق با خانواده شلیر رسولی و تمامی زنان و مردان شرافتمند، از حضور باشکوه تمامی مردم، زنان مبارز و حق طلب، تشکلها و جامعه مدنی مریوان در دفاع حقوق زنان قربانی و ابراز انزجار و محکومیت این جنایت پلید، تشکر و قدردانی می نمائیم. حضور شما زنان و مردان حق طلب و آزادیخواه حماسه ای ماندگار را به تاریخ مبارزات مردم کوردستان و مریوان در ۱۷ شهریور پیوست نمود.

بی گمان شلیر رسولی مثل هزاران زن مظلوم جامعه، قبل از قربانی شدن توسط یک مرد جانی و بیمار، توسط قانون و فرهنگ مردسالاری جامعه قربانی شده و هولناک تر از این حادثه، ترکیب تبعیض جنسیتی و شکاف طبقاتی و ناعدالتی در جامعه است. بنابراین ایجاب می کند که تمامی زنان و مردان عدالتخواه ضمن همراهی کامل با خانواده قربانی و جامعه قربانیان، انتقاد اصلی را متوجه ضعفهای قوانین حاکمیتی در دفاع از حقوق زنان و فرهنگ مردسالاری جامعه نمایند.

برای تمامی مردم مریوان مبرهن است که سالهاست لات پروری و حضور آشکار و بی باکانه تعدادی ارازل و اوباش به پدیده ای اجتماعی تبدیل شده است. بی گمان آنها در پناه حاشیه امنیتی و انواع وابستگی هایشان، جسارت تعرض به جنگل‌ها، محیط زیست و منابع طبیعی را داشته اند، همچنین تعدادی از آنها به تجمعات قانونی معلمان در سال جاری در دفاع از حقوق خود وحشیانه تعرض نمودند. متاسفانه در اغلب موارد آنها در پناه قوانین ضعیف و ناکارآمد و انواع وابستگی ها، همچنان به جنایات خود ادامه داده و هر از چندگاهی از مریوان و مردم مبارز ان قربانی می گیرند.

بی شک حماسه حضور هزاران نفری مردم در ۱۷شهریور ۱٤۰۱، ضمن حمایت از شلیر رسولی و زنان قربانی تجاوز و دیگر قربانیان ناامنی، دارای پیامی جدی به حاکمیت در قصور از وظیفه ذاتی خود در دفاع از حقوق روای شهروندان می باشد. همچنین این حضور باشکوه و تاریخی، هشداری جدی به پدیده لات پروری و عدم امنیت عمومی در جامعه می باشد. بر همین اساس رسالت تاریخی تمامی مردم و تشکلهای حق طلب و آزادیخواه ایجاب می کند که نسبت به وجود تبعیض و ناامنی زنان و شهروندان از تمامی ظرفیتهای اقدام مدنی استفاده نمایند.

تشکل‌های مدنی مریوان

۱٨ شهریور ۱٤۰۱

- انجمن فرهنگی، ادبی مریوان

- کانون علمی، فرهنگی رونان

- انجمن سبز چیا

- کانون فرهنگی، هنری ڤەژین

- انجمن فرهنگی، ادبی روجیار

- انجمن مردمی پیشگیری از اعتیاد ژیانەوە

- انجمن سلامت ژین

- انجمن نمایش مریوان

*تجمع خانواده‌های محکوم به اعدام برای چهارمین روز مقابل قوه قضائیه


امروز شنبه ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۱، تعداد زیادی از خانواده های زندانیان محکوم به اعدام از زندان های مختلف کشور در مقابل ساختمان قوه قضاییه تجمع کردند.

خانواده‌ها با شعار اعدام نکنید خواهان لغو اعدام فرزندانشان شدند.

*ادامه اعتراضات خانوادگی بیماران کوتاه قامت نسبت به عدم ورود داروی voxzogo با برپایی تجمع مقابل سازمان غذا و دارو

روز شنبه 19 شهریور،جمعی از خانواده‌ها و بیماران آکندورپلازی یا کوتاه قامتی درادامه اعتراضاتشان نسبت به عدم ورود داروی voxzogo دست به تجمع مقابل سازمان غذا و داروزدند.

یادآوری:تجمع اعتراضی بیماران کوتاه قامت نسبت به عدم ورود داروی voxzogo مقابل نهاد ریاست جمهوری

روز شنبه 5 شهریور، بیماران کوتاه قامت برای اعتراض به عدم ورود داروی voxzogo مقابل نهاد ریاست جمهوری تجمع کردند.


براساس گزارش های رسانه ای شده،اخیرا داروی voxzogo توسط سازمان FDA برای این بیماران تایید شده است و بیماران کوتاه قامت خواستار واردات این نوع داروها به کشور هستند.

بیماری آکندروپلازی یا کوتاه قامتی یک نوع اختلال در رشد استخوان است که باعث کوتولگی و اندام نامتناسب می‌شود. کوتولگی “Dwarfism” در بزرگسالی به عنوان شرایط و اختلال کوتاهی قد تعریف می‌شود.

افراد مبتلا به آکندروپلازی، قد کوتاهی دارند؛ یک تنه و اندام کوتاه که هر دو بخش غیرطبیعی هستند. این بیماری رایج‌ترین نوع کوتولگی نامتناسب است.

*بازهم انتقال کارگران کشاورزی با وانت و کشته وزخمی شدن 22 نفرشان براثرتصادف

صبح روز شنبه 19 شهریور، وانت نیسان حامل کارگران کشاورزی در کیلومتر11جاده رشتخوار به خواف دراستان خراسان رضوی واژگون شد ویکی از کارگران در دم جان باخت و سه کارگرمصدوم نیز به دلیل شدت جراحات به مرکز درمانی منتقل شدند و 18 نفر دیگر به صورت سرپایی توسط نیروهای امداد و نجات رشتخوار و نیروهای اورژانس درمان شدند.

براساس گزارش رسانه ای شده،این کارگران از روستای قلعه نو خواف به مقصد روستای فتاباد رشتخوار به منظور جمع آوری پیاز زعفران سوار این خودرو شده بودند.

*جان باختن 2 کارگرشرکت مخابرات استان تهران و راه آهن عجب شیربراثر ایست قلبی

یک کارگرشرکتی شبکه کابل استان تهران بر اثر ایست قلبی درگذشت.

در آخرهفته گذشته همچنین،یک کارگر پیمانی نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن عجب شیر در ناحیه آذربایجان بنام ابوالفضل عبدی بعد از پایان کار دچار ایست قلبی شد و شد و قبل از انتقال به مراکز درمانی جان باخت.

برپایه گزارش رسانه ای شده،نامناسب بودن محیط کار، انجام کارهای سخت و طاقت‌فرسا در محیط‌های خاص مثل محیط‌های خیلی آلوده، عواملی مثل ابهام در کار و نداشتن علاقه به کار و تاخیر چند ماهه در دریافت حقوق می‌تواند از دلایل ایست قلبی در محیط‌های کاری باشد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 17 شهریورماه 1401

- خشم زنان و مردان مبارز شهر مریوان به ستم، تبعیض، مردسالاری، در اعتراض به جنایتی که منجر به مرگ شلیر رسولی شد

- خانواده کارگر دیگر داغدار شدند

- 25 نفر در تجمعات 3 روزه همدان نسبت به بی آبی بازداشت شدند

- تجمع اعتراضی جمعی از کشاورزان پل ‌دخترنسبت به بی‌آبی و بی خیالی مسئولان مقابل فرمانداری

- سومین روز اعتراض خانواده های زندانیان محکوم به اعدام با شعار «اعدام نکنید»

- رضا شهابی امروز هفدهم شهریور ماه از بند۲۰۹ به بند عمومی چهار زندان اوین منتقل گردید.

- کانون نویسندگان ایران:حکم دادگاه فرامرز سه‌دهی صادر شد

*خشم زنان و مردان مبارز شهر مریوان به ستم، تبعیض، مردسالاری، در اعتراض به جنایتی که منجر به مرگ شلیر رسولی شد

شلیررسولی، ۳۶ ساله که برای فرار از دست فردی که قصد تعرض به وی را داشت، خود را از پنجره طبقه دوم یک ساختمان به پایین پرت کرده و به کُما رفته بود، متاسفانه امروز پنج‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۱ (۸ سپتامبر ۲۰۲۲) در بیمارستانی در سنندج جان باخت.

همزمان با مراسم تشیع جنازه شلیر، زنان و‌ مردان آزادی خواه، مانند همیشه ساکت نماندند و اعتراض خود را نسبت به سیستم مردسالار حاکم و قوانین زن ستیزانه به کف خیابان کشاندند و با سردادن شعارهایی خواستار محاکمه و مجازات فرد مزدور متعرض شدند.

از شعارهای پرتکرار امروز:

مرد سالاری و سرمایه, عامل این جنایت!

از کردستان تا تهران ستم بر زنان جاری است

برگرفته از کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

*خانواده کارگر دیگر داغدار شدند.

شهید شلیر رسولی شیرزن ژاورودی و ساکن مریوان که چند روز گذشته پس از قصد تعرض همسایه‌شان خود را از ساختمان دو طبقه به پایین پرت کرده بود، با نهایت تاسف درگذشت.

انجمن کارگران و استادکاران ساختمانی درگذشت مرحومه را به خانواده محترمشان و خانواده آقای شهیدی (شوهر متوفی) از استادکاران عضو انجمن ، تسلیت عرض می نماییم .

شیرزن شلیر رسولی ، الحق بزرگ شده سفره کارگری بودی و نان شرافت و غیرت و ارزش عرق کارگری را به درستی درک کرده بوده ای ...

*25 نفر در تجمعات 3 روزه همدان نسبت به بی آبی بازداشت شدند

براساس گزارش های رسانه ای شده بتاریخ 17 شهریور بنقل از فرماندار همدان25 نفر در تجمعات 3 روزه همدان نسبت به بی آبی بازداشت شدند.

یاد آوری:

/تجمع اعتراضی صدها نفر از اهالی همدان نسبت به بی آبی برای دومین شب متوالی

چهارشنبه شب(2 شهریور)برای دومین شب متوالی، صدها نفر از اهالی همدان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به بی آبی دست به تجمع درمیدان آرامگاه ابن سینا و محدوده ساختمان فرمانداری تجمع زدند.


بنا به گزارش های رسانه ای شده،تجمع کنندگان که بطری های آب خالی دردست داشتند شعار میدادند:

«مسوول بی‌کفایت استعفا استعفا»، «همشهری همشهری غیرتت رو نشون بده» ، «استاندار استعفا استعفا» و......

/تجمع اعتراضی شبانه جمعی از اهالی همدان نسبت به بی آبی

براساس گزارش ها وتصاویر منتشره در شبکه های اجتماعی،سه شنبه شب(یکم شهریور)، جمعی از اهالی همدان برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به 2 هفته بی آبی دست به تجمع زدند.


دریکی از این گزارش ها ازجمله آمده است:«همدان آب ندارد و عده ای از مردم همدان، امشب، بعد از دو هفته درگیری با ساعت‌ها و روزها بی‌آبی، اعتراض کردند.»

*تجمع اعتراضی جمعی از کشاورزان پل ‌دخترنسبت به بی‌آبی و بی خیالی مسئولان مقابل فرمانداری

روز چهارشنبه 16 شهریور،جمعی ازکشاورزان روستاهای بابازید، خرسدر و وره‌زرد پل ‌دختربرای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به بی‌آبی و بی خیالی مسئولان مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان لرستان تجمع کردند و خواهان نظارت بر توزیع عادلانه آب و جلوگیری از خشک شدن باغات خود شدند.


یکی از کشاورزان اهل روستای بابازید پلدختربه خبرنگاریک رسانه محلی گفت:حدود 2 ماه است، آب رودخانه کشکان خشک شده و باغات و کشاورزی اهالی این روستاها بر اثر بی‌آبی در معرض آسیب و خسارت جدی قرار گرفته و بخشی از آن خشکیده است ،اما مسئولان تاکنون هیچ فکری به حال رفع این مشکل انجام ندادند و اقدامی صورت نگرفته است.

وی افزود: علی‌رغم هزینه 60 میلیون تومانی برای خرید لوله و تجهیزات وتلاش برای ذخیره آب درکف رودخانه، اما خشک‌سالی و بی‌آبی موجب شده ما نتوانیم سبزی‌کاری را که تنها منبع درآمد مان بود ادامه دهیم و اکنون معیشت خانواده‌هایمان سخت به مخاطره افتاده است.

وی ادامه داد:آب‌هایی که با متحمل شدن هزینه هنگفت و زحمت شبانه روزی با پرداخت هزینه بیل مکانیکی ،در کف رودخانه جمع کرده بودیم نیز خشک شده و درختان انجیر که حاصل تلاش چندین ساله باغ‌داران است در آستانه نابودی قرارگرفته که این به منزله مرگ معیشت خانواده‌ها محسوب می‌شود.

او گفت:روستاهای پایین‌دست مانند گل‌گل، بابازید و وره‌زرد وپایین‌تر از آن به سمت شهر پل‌دختر ،بیشتر در معرض خطر بحران بی‌آبی هستند.

*سومین روز اعتراض خانواده های زندانیان محکوم به اعدام با شعار «اعدام نکنید»

امروز پنجشنبه ۱۷شهریور خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام برای سومین بار دست به تجمع اعتراضی زدند.


خانواده‌های زندانیان اعم از مادران پیر و همسر و فرزندان زندانیان محکوم به اعدام با شعار اعدام نکنید در مقابل قوه قضاییه در تهران تجمع کرده و به اعدام‌های گسترده در زندان‌های ایران اعتراض کردند.

*رضا شهابی امروز هفدهم شهریور ماه از بند۲۰۹ به بند عمومی چهار زندان اوین منتقل گردید.

رضا شهابی، عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد انوبوسرانی تهران و‌حومه امروز هفدهم شهریور ماه با پایان یافتن بازجویی ها و تکمیل پرونده از بند ۲۰۹ به بند عمومی ۴ زندان اوین منتقل گردید.

رضا شهابی از ۲۲ اردیبهشت ماه، بدنبال پرونده سازی های اخیر وزارت اطلاعات برای فعالین سندیکایی و معلمان ، بدلیل فعالیتهای سندیکایی، و دفاع از حقوق کارگران بازداشت و هفته ها تحت بازجویی های متعدد و شدید قرار داشت که در اعتراض به این وضعیت به مدت ۴۲ روز در بند ۲۰۹ زندان اوین دست به اعتصاب غذا زده است.

با توجه به اینکه رضا شهابی از نظر جسمانی در وضعیت بسیار وخیم و‌ نگران‌کننده ای قرار دارد. لذا ضروری است که ایشان هر چه زوتر آزاد شده و‌در خارج از زندان تحت معالجه و‌ درمان مناسب قرار بگیرد.

در همین زمینه حسن سعیدی از دیگر اعضای شناخته شده این سندیکا در ۲۸ اردیبهشت ماه بازداشت و بعد از گذشت بیش از سه ماه در بند۲۰۹ زندان اوین با تکمیل پرونده و پایان بازجویی ها به بند عمومی ۴ این زندان منتقل گردید.

حسن سعیدی نیز در اعتراض به بازجویی های طولانی مدت و پی در پی به مدت ۳۹ روز دست به اعتصاب غذا زده است

برگرفته از کانال سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

*کانون نویسندگان ایران:حکم دادگاه فرامرز سه‌دهی صادر شد

حکم شعبه‌ی۴ دادگاه انقلاب اهواز علیه فرامرز سه‌دهی، شاعر و عضو کانون نویسندگان ایران صادر شد. بر اساس این حکم فرامرز سه‌دهی

به اتهام «عضویت در گروه‌های معاند نظام ‌به قصد فعالیت تبلیغی علیه نظام» با مصداق «عضویت در گروه معاند و غیر قانونی کانون نویسندگان ایران» به ۲ سال‌و ۷ ماه‌و ۱۶ روز حبس تعزیری و به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق طبع و نشر کتاب» به ۷ ماه و ۱۶ روز حبس تعزیری محکوم شده است. با توجه به «فقدان سابقه‌ی کیفری، کهولت سن، تأهل و بیماری»، مجازات حبس سه‌دهی به ۳۲میلیون تومان جزای نقدی تبدیل شده است. این در حالی‌است که سه‌دهی و وکیل او در جریان جلسات متعدد دادگاه همواره این اتهام‌های واهی را رد کرده‌اند.

بی‌شک پرونده‌سازی برای فرامز سه‌دهی، احکام صادر شده علیه او و جرم‌انگاری عضویتش در کانون نویسندگان ایران، چیزی جز ادامه‌ی سرکوب گسترده‌ی آزادی بیان، نشر و اندیشه به دست حاکمیت نیست. این فشارها و آزارها در شرایطی ادامه دارد که اکنون چهار عضو دیگر کانون نویسندگان ایران، رضا خندان(مهابادی)، آرش گنجی، علیرضا ثقفی و کیوان مهتدی نیز کماکان در زندان‌ محبوس‌اند.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 16 شهریورماه 1401

- گسترده تر ومستحکمتر باد همبستگی کارگران:

بازگشت بکار کارگران اخراجی راه آهن آذربایجان بدنبال اعتصاب و تجمع اعتراضی همکارانشان

- ادامه کنش های کارگران کارخانه سیمان اردستان در اعتراض به مشمول قانون مشاغل سخت و زیان‌آور نشدن با برپایی تجمع مقابل اداره کار

- تجمع اعتراضی جمعی از سرایداران و خدمتگزاران مدارس خوزستان نسبت به عدم اجرای رتبه‌بندی مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان

- ادامه اعتراضات کادر درمان بیمارستان کرمی اهواز نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق

معیشت کادر درمان بیمارستان کرمی اهواز وخانواده هایشان در گروگان اختلافات مالی بنیاد شهید و کمیته امداد

- ادامه بلاتکلیفی شغلی و معیشتی کارگران کارخانه کنتورسازی ایران علیرغم وعده و وعیدهای مسئولان استانی و کشوری

- بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی 18 کارگر شهرداری بوکان

- اسماعیل گرامی:۳۸ درصد دستاوردی شیرین

- آخرین دفاعیات رضا شهابی انجام‌گردید

- جابجایی لیلا حسین‌زاده در بازداشتگاه‌های شیراز!

- تجمعات اعتراضی خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام

*گسترده تر ومستحکمتر باد همبستگی کارگران:

بازگشت بکار کارگران اخراجی راه آهن آذربایجان بدنبال اعتصاب و تجمع اعتراضی همکارانشان

روز چهارشنبه 16 شهریور، کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن ناحیه أذربایجان دراعتراض به اخراج از کار 10 تا11 همکارتعمیر کارشان توسط شرکت پیمانکاری گار دست از کار کشیدند وتجمع کردند.

بدنبال همبستگی کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن ناحیه أذربایجان با همکارنشان مدیریت شرکت عقب نشینی کرد و کارگران اخراجی برسرکارشان برگشتند.

قابل یاد آوری است که روز سه شنبه 15 شهریورشرکت گار معرفی نامه 10تا11 کارگر تعمیر کار راه آهن آذربایجان را برای بیمه بیکاری به دستشون داده بود.

*ادامه کنش های کارگران کارخانه سیمان اردستان در اعتراض به مشمول قانون مشاغل سخت و زیان‌آور نشدن با برپایی تجمع مقابل اداره کار

روز سه شنبه 15 شهریور، کارگران کارخانه سیمان اردستان در ادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به مشمول قانون مشاغل سخت و زیان‌آور نشدن دست به تجمع مقابل اداره کارشهرستان در استان أصفهان زدند.


روز چهارشنبه 16 شهریور،کارگران کارخانه سیمان اردستان به خبرنگاررسانه ای گفتند: این کارخانه به دلیل وجود آلودگی‌های محیطی فراوان طبق گزارشات کمیته‌های استانی جزء مشاغل سخت و زیان‌آور تشخیص داده شده است اما سختی کار کارگران لحاظ نمی‌شود بنابراین بازنشستگی کارگران این کارخانه مشمول مزایای مشاغل سخت نمی‌شود و به‌صورت عادی انجام می‌شود.

این کارگران که خواستار بازنگری اداره کار در خصوص سخت و زیان‌آور بودن عناوین شغلی خود هستند، در ادامه گفتند: در حال حاضر کارگرانی که سوابق 20 ساله دارند و آماده بازنشسته شدن با قانون مشاغل سخت و زیان‌آور هستند، امکان بازنشسته شدن برایشان فراهم نیست.

یکی دیگر از کارگران سیمان اردستان در تشریح قانون سخت و زیان‌آور افزود: در قانون صراحتا مشاغل سخت و زیان‌آور مورد توجه قرار گرفته و ضوابط مشخصی درباره آن‌ها وضع شده است. مشاغل سخت و زیان‌آور مشاغلی هستند که در آن‌ها عوامل فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار، غیراستاندارد بوده و در اثر اشتغال کارگر تنشی به مراتب بالاتر از ظرفیت‌های طبیعی (جسمی و روانی) در او ایجاد شود که نتیجه آن بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن است. آن‌طور که قانون مشخص کرده شاغلان مشاغل سخت و زیان‌آور در صورت پرداخت 20 سال حق بیمه متوالی یا 25 سال حق بیمه متناوب بازنشسته می‌شوند.

وی افزود:با این توضیحات کارگران این کارخانه در معرض انواع آلاینده‌ای هوایی و آلودگی‌های صوتی قرار دارند. به عنوان نمونه سروصدای مستمر ماشین آلات در محیط کارمان به اندازه‌ای شدید است که بیشتر همکاران دچار مشکلات شنوایی شده‌اند. همچنین کمردرد و پادردهای مزمن و دیسک کمر ناشی از بلند کردن اجسام سنگین برای کارگران این کارخانه غیر قابل درمان شده است. در عین حال گرد و غبار، آسیب‌های تنفسی زیادی برای کارگران این کارخانه ایجاد کرده است.

او در ادامه با بیان اینکه پیش از این کارگران زیادی در این کارخانه با استفاده از قانون مشاغل سخت و زیان‌آور بازنشسته شده‌اند، تصریح کرد: پیگیری‌های زیادی طی این مدت از اداره کار اردستان و کمیته تجدیدنظر مشاغل سخت و زیان‌آور انجام داده‌ایم که آخرین بار روز گذشته (15شهریور ماه) کارگران در مقابل ساختمان اداره کار تجمع کردیم اما درنهایت ما کارگران همچنان با 20 سال سابقه کار در حالی ادامه کار می‌هیم که توان و رمقی برای کار کردن (تا ده سال آینده) نداریم.

*تجمع اعتراضی جمعی از سرایداران و خدمتگزاران مدارس خوزستان نسبت به عدم اجرای رتبه‌بندی مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان


کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران:

نیروهای خدماتی آموزش و پرورش خوزستان به عدم اجرای رتبه‌بندی اعتراض کردند

شماری از سرایداران و خدمتگزاران مدارس خوزستان، امروز سه‌شنبه پانزدهم شهریور ماه، در اعتراض به اعمال تبعیض و عدم اجرای رتبه‌بندی، مقابل اداره کل آموزش و پرورش در اهواز تجمع برگزار کردند.

نیروهای خدماتی آموزش و پرورش با حمل کاغذ نوشته‌هایی نسبت به سطح پایین حقوق دریافتی و دستمزدهایی که تناسبی با تورم ندارند، اعتراض کرده و خواهان رسیدگی مسئولان به مطالبات شغلی و معیشتی خود شدند.

معترضان با بیان اینکه معلوم نیست این قشر، کارگر و یا کارمند محسوب می‌شوند، نسبت به برخوردهای دوگانه با نیروهای خدماتی و اختلاف چشمگیر حقوق پرداختی به آنان در مقایسه با پرسنل آموزشی و اداری اعتراض کردند.

آنها خواهان افزایش حقوق و مزایای دریافتی، تغییر رسته شغلی، اجرای رتبه‌بندی و اختصاص فوق‌العاده ویژه هستند.

*ادامه اعتراضات کادر درمان بیمارستان کرمی اهواز نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق

معیشت کادر درمان بیمارستان کرمی اهواز وخانواده هایشان در گروگان اختلافات مالی بنیاد شهید و کمیته امداد

اعتراضات کادر درمان بیمارستان کرمی اهواز نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق کماکان ادامه+ دارد.

روز چهارشنبه 16 شهریور، معاون سیاسی-اجتماعی استاندار خوزستان دررابطه با ادامه اعتراضات کادر درمان بیمارستان کرمی اهواز نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق به خبرنگاررسانه ای گفت: باتوجه به اعتراض کادر درمان بیمارستان علامه کرمی اهواز مبنی بر پرداخت نشدن مطالبه‌ها و معوقه‌های آنها، جلسه‌ای با حضور مدیر کل کمیته امداد خوزستان، مدیر کل بنیاد شهید استان و مسئولان این بیمارستان برگزار و موارد مختلفی در این زمینه مطرح شد.

وی افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده، رفع مشکل کادر درمان بیمارستان علامه کرمی در سطح استان قابل حل نیست، زیرا مربوط به تفاهمی است که میان کمیته امداد و بنیاد شهید در سطح کشور انجام شده و بدون شک این نهاد‌ها باید به تفاهم برای واگذاری برسند.

وی به آمادگی کمیته امداد و بنیاد شهید استان برای انجام نقل و انتقال‌ها اشاره کرد و ادامه داد: اختلاف‌های مالی میان 2 دستگاه است و زمانیکه کمیته امداد این بیمارستان را به بنیاد شهید تحویل داده، مبالغی بدهی داشته است و در حال حاضر هم بنیاد شهید می‌خواهد آن را به کمیته امداد واگذار کند، مبالغی بدهی وجود دارد که با مکاتبه‌های انجام شده به سازمان‌های مربوط منعکس شده است.

+تجمع اعتراضی کادر درمان بیمارستان کرمی اهواز نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق مقابل استانداری خوزستان

روز یکشنبه 9 مرداد1401، کادر درمان بیمارستان کرمی اهوازهم مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند تا اعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق بنمایش بگذارند.

*ادامه بلاتکلیفی شغلی و معیشتی کارگران کارخانه کنتورسازی ایران علیرغم وعده و وعیدهای مسئولان استانی و کشوری

پس از گذشت حدود سه سال از بلاتکلیفی شغلی نزدیک به 120 کارگر کارخانه کنتورسازی ایران، هنوز وضعیت این کارگران مشخص نشده است.

وز چهارشنبه 16 شهریور،جمعی از کارگران بیکار شده کنتورسازی ایران خواستار مشخص شدن وضعیت شغلی و بازگشت به کار خود شدند و به خبرنگاررسانه ای گفتند:کارخانه کنتورسازی که در شهر صنعتی البرز قزوین واقع شده است، ماه‌های پایانی سال 98 چندسال به حالت تعطیلی موقت درآمد، بنابراین کارگران شاغل در آن؛ قبل و بعد از تعطیلی؛ طی چند مرحله تعدیل و بیکار شدند که در نهایت حدود 120 کارگر از ابتدای اردیبهشت ماه سال 99 برای دریافت مقرری بیمه بیکاری به اداره کار معرفی شدند. آن‌ها بعد از گذشت سه سال خواستار مشخص شدن وضعیت شغلی و بازگشت به کار هستند.

یکی از کارگران با بیان اینکه سال گذشته فعالیت این کارخانه به صورت محدود از سر گرفته شد و تعدادی کارگر مشغول کار شده‌اند، افزود: کارگران بیکار شده بجز تعداد کمی، تاکنون موفق نشده‌اند شغلی برای خود پیدا کنند در نتیجه منتظرند فعالیت محل کار سابقشان رونق بگیرد تا آنها بتوانند به محل کار سابق خود بازگردند.

او در ادامه گفت: هنوز کارگران نتوانسته‌اند مقرری بیمه بیکاری اردیبهشت ماه 99 خود را به دلیل واریز نشدن حق بیمه به تامین اجتماعی دریافت کنند. آنها همچنین مابه‌التفاوت مقرری بیمه بیکاری شهریور ماه خود را از تامین اجتماعی طلبکار هستند.

وی اضافه کرد:کارخانه کنتورسازی طی سالهای گذشته چندین نوبت تعطیل شده و با پیگیری کارگران به فعالیت خود ادامه داده است.

او با اشاره به اینکه کارخانه کنتورسازی ایران، معیشت حدود 500 خانوارکارگری را به صورت مستقیم تامین می‌کند، افزود: با افزایش مشکلات کارخانه به مرور امنیت شغلی کارگران نیز کاهش یافت و به تدریج از تعداد کارگران کاسته شد به طوری که بعد از چند سال تعطیلی کارخانه که مجدد شروع به کار کرد فقط حدود 60 تا 70کارگر به کارخانه بازگشته‌اند که مطالبات معوقه دارند.

وی با ابراز تاسف از بی‌توجهی مسئولان استان قزوین در پیگیری وضعیت شرکت کنتورسازی ایران، افزود: در حال حاضر این کارخانه هر چند به صورت محدود فعالیت خودرا آغاز کرده اما نیاز به پیگیری و کمک مسئولان دارد.

*بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی 18 کارگر شهرداری بوکان

حدود 2 ماهی است که 18 کارگر شهرداری بوکان دراستان آذربایجان غربی در حال دست وپنجه نرم کردن با بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی هستند.

18 کارگر فضای سبز بوکان که سالهاست در بخشهای مختلف شهرداری به کار گرفته شده اند، نزدیک به دو ماه است بلاتکلیف هستند.یکی از این کارگران که نخواست نامش فاش شود، در باره جزییات وضعیتشان به خبرنگاریک رسانه محلی گفت:

31 خردادماه امسال پیمانکار فضای سبز و نوع این پیمان از «سود مدیریت» به «حجمی» تغییر کرد. در قرارداد «سود مدیریت» پیمانکار بیمه کارگران و شهرداری بوکان حقوق آنها را پرداخت می کرد اما در قرارداد جدید که حجمی خوانده می شود تمامی تعهدات مربوط به کارگران متوجه پیمانکار است.

بر همین اساس پیمانکار اقدام به جذب نیروهای مورد نیازمی کند و با تاخیری یک ماه به کارگران مشغول در واحدهای مختلف شهرداری گفته می شود که به فضای سبز برگردند، این کارگران وقتی به فضای سبز برمی گردند با این حرف پیمانکار مواجه می شوند که «ظرفیت تکمیل شده است.»

چند روز قبل نیز که بیمه تیرماه کارگران فضای سبز واریز شده است، بیمه این 18 کارگر واریز نشده و این کارگران بلاتکلیف مانده اند و درخواست آنها برای جذب به صورت نیروی روز مزد از سوی شهرداری نیز بی پاسخ مانده است.

*اسماعیل گرامی:۳۸ درصد دستاوردی شیرین

در اواخر سال ۱۴۰۰ بود که "شورای عالی کار " اعلام کرد: حداقل دستمزد کارگران شاغل وبالطبع حقوق بازنشستگان حداقل بگیر برای سال ۱۴۰۱ متناسب با نرخ تورم یعنی ۵۷/۴ درصد افزایش می یابد.

مدتی بعد افزایش حقوق سایر سطوح بازنشستگان ۳۸ درصد + ۵۱۵۰۰۰ تومان توسط دولت اعلام شد!!

تو گویی که بازنشستگان سایر سطوح دراین جامعه زندگی نمی کنند ویا گرانی وتورم در زندگی آنان تاثیر چندانی ندارد!!

کمتر از یک ماه بعد وسکوت بازنشستگان دربرابر افزایش ۳۸ درصد ! دولت چنین پنداشت که وقتی ۵۷ درصد را به ۳۸ درصدکاهش داد پس ۳۸ درصد را هم می تواند کاهش دهد ، که نتیجه آن اعلام افزایش حقوق ۱۰ درصد برای سایر سطوح بود!

با چنین درصد ظالمانه ای اعتراضات بازنشستگان بالا گرفت وبا تجربه ای که در چند سال گذشته کسب کرده بودند( که همانا آمدن به کف خیابان بود) اعتراضات خود را نسبت به این رقم (۱۰ درصد) نشان دادند.

اعتراضات به صورت هفتگی وحتی هر روز در شهرهای مختلف کشور پیگیرانه ادامه داشت.

نیروهای امنیتی به اشکال مختلف مانند ضرب وشتم بازنشستگان و یا اخطار واحضار آنان از طریق تماس تلفنی وحتی در بعضی شهرها مانند تهران نوعی حکومت نظامی برقرار کردند تا مانع گسترش اعتراضات شوند.

گویا نیروهای امنیتی ومسئولان نمیخواستند بفهمند که تهدید ، بازداشت و زندان در عزم بازنشستگان برای گرفتن حق وحقوق خود دیگر تاثیری ندارد.

با تداوم اعتراضات در کف خیابان ، سرانجام دولت (حکومت) را به عقب نشینی واداشت وافزایش ۳۸ درصد را پذیرفت.

اما مانند همیشه عده ای از حلقه به گوشان حکومت که همواره تنها راه احقاق حق را نامه نگاری ودیدار با مسئولان مختلف می دانستند وحضور بازنشستگان در کف خیابان را بی ثمر (هنوز هم می دانند) وهمواره مانع از تجمعات می شدند، حالا که این راه حل جواب داده و بازنشستگان موفق به گرفتن افزایش ۳۸ درصد شده اند، این جماعت بر سر سفره پیروزی نشسته وبه دنبال سهم خواهی هستند.

آنها می گویند" هم شما، هم ما، هم این وآن وبالاخره همه دراین دستاورد سهیم هستیم"!!!

زهی خیال باطل،چرا که درسالهای گذشته شاهد بودیم که نامه نگاری های این افراد هیج تاثیری بر روی درصد اعلام شده توسط دولت نداشت ودرنهایت همان درصدی که دولت(حکومت) اعلام کرده بود، اجرا می شد وتنها حاصلی که داشت این بود که افراد مذکور خود را نماینده بازنشستگان معرفی می کردند.

اما امسال با اقدام بازنشستگان وحضور درکف خیابان رقم مورد نظر یعنی ۳۸ درصد را به دولت ( حکومت) تحمیل کردند.

بازنشستگان دیگر به خوبی می دانند که برای افزایش حقوق قانونی خود، دیگر نیازی به نامه نگاری نیست، چرا که طبق اصل ۴۱ قانون کار وتفسیر درست دو ماده ۹۶ و ۱۱۱ قانون سازمان تامین اجتماعی، حقوق هرساله باید متناسب با نرخ تورم افزایش یابد. ودر غیر این صورت برای کسب حقوق قانونی تنها راه این است که به کف خیابان بیایند.

ما بازنشستگان فقط با اتحاد خود وافشا کردن رهنمودهای فریبکاران می توانیم به خواسته های خود برسیم.

هرچه شیرین تر باد این افزایش ۳۸ درصد برتمامی بازنشستگان ، ازکار افتادگان ومستمری بگیران اسماعیل گرامی کارگر بازنشسته - زندان اوین- شهریور ۱۴۰۱

*آخرین دفاعیات رضا شهابی انجام‌گردید

رضا شهابی را آزاد کنید

دیروز، ۱۵ شهریور ۱۴۰۱، آخرین دفاعیات رضا شهابی، عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد انوبوسرانی تهران و‌حومه، انجام‌ و پرونده ایشان رسما تکمیل گردید.

رضا شهابی، فعال شناخته شده کارگری از ۲۲ اردیبهشت ماه، بدنبال سناریو سازی اخیر وزارت اطلاعات و بدون ارتکاب هیچگونه جرمی، تنها بدلیل فعالیتهای علنی و مشروع کارگری و سندیکایی، بازداشت شد و هفته ها بطور بی وقفه تحت بازجویی های شدید قرار داشت که منجر گردید ایشان در اعتراض به این وضعیت به مدت ۴۲ روز در اعتصاب غذا باشد.

بر کسی از جمله مسئولین امنیتی و قضایی پوشیده نیست که رضا شهابی از نظر جسمانی در وضعیت بسیار وخیم و‌ نگران‌کننده ای قرار دارد. لذا ضروری است که ایشان هر چه زوتر آزاد شده و‌در خارج از زندان تحت معالجه و‌ درمان مناسب قرار بگیرد.

سندیکای کارگران شرکت واحد به بازداشت و تداوم‌حبس اعضای خود، رضا شهابی و‌ حسن سعیدی، و دیگر فعالین‌کارگری و‌ معلمی بشدت معترض است و‌ خواهان پایان این پرونده سازیهای بی پایه و اساس، لغو اتهامات قضایی و‌ امنیتی و‌ آزادی آنان میباشد.

*جابجایی لیلا حسین‌زاده در بازداشتگاه‌های شیراز!

بنا به پیگیری‌های صورت‌گرفته از جانب خانواده و وکیل لیلا حسین‌زاده، وی ۶ روز پیش، از بازداشتگاه وزارت اطلاعات به بازداشتگاه نیروی انتظامی شیراز موسوم به سروش منتقل شده است. این انتقال در حالی صورت گرفته که خانواده و وکیل وی در بی‌خبری مطلق از این انتقال قرار داشتند و انتقال‌های مکرر و غیرقانونی وی می‌تواند فشار روانی مضاعفی بر لیلا حسین‌زاده با توجه به شرایط جسمی و شدت بیماری وی وارد کند.

بنا به اخبار واصله روز گذشته پدر این فعال صنفی دانشجویی، بالاخره موفق به ملاقات کوتاهی در حضور مامورین امنیتی بازداشتگاه سروش شده است.

قرار بازداشت موقت وی در شرایطی از سوی خسروانی، بازپرس شعبه ۱۴ دادگاه انقلاب شیراز صادر شده که پیشتر و طی پرونده گذشته، دادگاه انقلاب شیراز قرار بازداشت را تبدیل به وثیقه کرده و رای بر عدم تحمل حبس ایشان داده بود اما با ممانعت خسروانی و اصرار وی بر عدم آزادی لیلا حسین‌زاده، مجددا قرار بازداشت موقت برای این فعال صنفی صادر گردید.

گفتنی است لیلا حسین‌زاده دانشجوی کارشناسی ارشد انسان‌شناسی دانشگاه تهران روز ۲۹مرداد در مقابل منزل شخصی خود به دلایلی نامشخص به صورت غیرقانونی و همراه با ضرب و شتم بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین برده شد. سپس در روز اول شهریور به دستور دادستانی شیراز به بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به پلاک۱۰۰ منتقل شده بود.

برگرفته از کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور

*تجمعات اعتراضی خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام


کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران:

1- تجمع خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام مقابل قوه قضاییه در تهران

صبح امروز ۱۶شهریور جمعی از خانواده های زندانیان محکوم به اعدام در مقابل دفتر قوه قضاییه در تهران اقدام به تجمع اعتراضی کردند.

این تجمع در اعتراض به اجرای دسته جمعی احکام اعدام در زندان‌های ایران از جمله مرکزی کرج و قزلحصار انجام گرفت.

خانواده های زندانیان محکوم به اعدام با در دست گرفتن پلاکاردهایی با مضامین اعدام نکنید و نه به اعدام مواد مخدر اقدام به اعتراض کردند.

2- تجمع اعتراضی خانواده های زندانیان محکوم به اعدام زندان مرکزی کرج و قزلحصار

امروز سه‌شنبه ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۱، جمعی از خانواده های زندانیان محکوم به اعدام زندان مرکزی کرج و قزلحصار در اعتراض به اعدام های زندانیان دست به تجمع اعتراضی زدند.

خانواده های زندانیان با در دست گرفتن پلاکاردهای« اعدام نکنید» و«قوه قضاییه پاسخ »در مقابل دادگاه انقلاب کرج اقدام به تجمع در اعتراض به اعدام فرزندانشان کردند.

لازم به ذکر است که در روزهای گذشته حداقل ۱۸ زندانی محکوم به اعدام از زندان های مرکزی کرج، میناب و گوهردشت جهت اجرای حکم به سلول های انفرادی منتقل شده اند.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 15 شهریورماه 1401

- تداوم اعتراض و اعتصاب کارگران کارخانه کیان‌تایر برای سومین روز

- اعتراض کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن فیروزان نسبت به محرومیت از استراحتگاه و سرویس بهداشتی

- تجمع اعتراضی فعالین زن در مریوان مقابل دادگاه این شهر و اعتراض به عدم امنیت‌ زنان در جامعه

- دیدار فعالین انجمن های صنفی معلمان تهران و‌ البرز با سارا سیاهپور

- بیانیه کانون صنفی معلمان خوزستان در خصوص تبعیض علیه معلمان مهرآفرین

- مقامات قضایی با آزادی موقت، بە قید وثیقه،جعفرابراهیمی، بازرس شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان، مخالفت کرده اند.

- دادستان و مقامات قضایی و امنیتی با آزادی موقت حسن سعیدی، کارگر زندانی و عضو سندیکای کاگران شرکت واحد، مخالفت کرده اند.

*تداوم اعتراض و اعتصاب کارگران کارخانه کیان‌تایر برای سومین روز

بنابر گزارش‌های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز سه‌شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۱، کارگران کارخانه کیان‌تایر برای سومین روز متوالی در اعتراض به عدم پرداخت حقوق ماه گذشته در محوطه شرکت دست به تجمع زده و اعتصاب خود را ادامه دادند.

این کارگران اعلام کرده‌اند که تا پرداخت حقوق معوقه‌شان و تعیین تکلیف وضعیت شرکت به اعتصاب ادامه داده و هر روز تجمع خواهند کرد.

کارگران کارخانه کیان‌تایر هنوز حقوق مردادماه را دریافت نکرده‌اند و مسئولین شرکت عنوان کرده‌اند که از ماه آینده هم دیگر امکان پرداخت دستمزدها را نخواهند داشت. این امر سبب نگرانی شدید کارگران و اقدام به تجمع اعتراضی آنها شد.

کارگران کارخانه کیان‌تایر از یکسال گذشته و با توجه به شدت یافتن روند بحرانی در شرکت و عدم توانایی تهیه مواد اولیه برای تداوم کاری و دورنمای تعطیلی کامل کارخانه و بیکاری کارگران، چندین نوبت در اعتراض به عدم تعیین تکلیف مالکیت شرکت دست به تجمع و اعتصاب زده‌اند.

لازم به ذکر است که اوایل سال جاری مدیریت شرکت قصد تعطیلی کامل کارخانه را داشتند که بر اثر اعتراض کارگران ناچار به تداوم فعالیت کارخانه با ظرفیت تولید بسیار پایین شدند‌ که از دو هفته‌ی گذشته این میزان از تولید نیز تعطیل شده است.

از زمان اعلام ورشکستگی مالک کارخانه و کنترل کارخانه توسط هیات تصفیه قوه قضائیه، چندین بار اعلام شده که شرکت به یک نهاد دولتی یا هُلدینگ بزرگ واگذار خواهد شد و اسامی بنیاد مستضعفین، شستا و ایران‌خودرو دیزل و ... جزو اسامی اعلامی برای مالکیت شرکت بوده‌اند اما تاکنون هیچ اقدام جدی در راستای تعیین تکلیف مالکیت صورت نگرفته است.

بنابر گفته‌ی منابع اتحادیه آزاد کارگران ایران در کارخانه کیان‌تایر، مسئولین اعلام کرده‌اند که این شرکت حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان بدهی دارد و این مبلغ هر روز در حال افزایش است و عمده‌ی طلبکاران هم دولت و بانک‌های دولتی هستند.

به گفته‌ی کارگران، قاضی ناظر بر پرونده‌ی شرکت در قوه قضائیه در همسوئی با دیگر مسئولین دولتی در عدم پیشبرد روند تعیین تکلیف شرکت نقش جدی بازی می‌کند و با کارشکنی در این زمینه به وضعیت فعلی تداوم می‌دهند.

کارگران کارخانه کیان‌تایر که تعداد آنها به حدود ۱۰۰۰ نفر می‌رسد، جدای از نارضایتی در عدم پرداخت حقوق‌های‌شان نگران عدم تعیین تکلیف مالکیت شرکت و تعطیلی کامل آن و بیکاری خود هستند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۱۵ شهریور ۱۴۰۱

*اعتراض کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن فیروزان نسبت به محرومیت از استراحتگاه و سرویس بهداشتی

روز سه شنبه 15 شهریور، کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن فیروزان دراستان همدان اعتراضشان را نسبت به محرومیت از استراحتگاه و سرویس بهداشتی ابراز کردند.

یکی از کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن فیروزان با بیان اینکه پیش از این کارگران تعمیرات فیروزان برای رفع خستگی و استفاده از سرویس بهداشتی از امکانات رفاهی ایستگاه استفاده می‌کردند، تاکید کرد: اخیر این کارگران امکان استفاده از امکانات رفاهی ایستگاه را ندارند و با مشکل روبرو شده‌اند.

وی با یادآوری اینکه برابر مقررات حاکم در کارگاه‌ها، کارگران باید دارای محل استراحت با امکانات سرویس بهداشتی باشند، افزود: با محدود شدن کارگران واحد تعمیرات و نگهداری خطوط ریلی محور غرب فیروزان برای استفاده از امکانات محل استراحت، آشپزخانه و سرویس بهداشتی ایستگاه، هم اکنون آن‌ها مجبورند یا در داخل مینی‌بوس یا در طول خطوط ریلی غذای خود را بخورند و استراحت کنند.

این کارگر معترض در توضیح شرایط محل استراحت کارگران نگهداری از خطوط محور غرب ایستگاه فیروزان یادآور شد: در حال حاضر آنها مکان مشخصی برای استراحت و صرف غذا ندارند و در این هوای شرجی و به شدت گرم روزهای تابستان برای استراحت و محفوظ ماندن از تابش مستقیم آفتاب سرگردان هستند.

*تجمع اعتراضی فعالین زن در مریوان مقابل دادگاه این شهر و اعتراض به عدم امنیت‌ زنان در جامعه

این اعتراض در پی اقدام به خودکشی یک زن جوان برای ممانعت از تجاوز از سوی فردی که گفته می‌شود با نیروهای امنیتی همکاری دارد صورت گرفته است.

منبع:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

*دیدار فعالین انجمن های صنفی معلمان تهران و‌ البرز با سارا سیاهپور

امروز سه شنبه پانزدهم شهریور ماه، جمعی از اعضای کانون صنفی معلمان تهران و فعالین صنفی معلمان، شهر با سارا سیاهپور، از فعالین صنفی معلمان تهران‌ و ‌البرز، که شنبه دوازدهم‌ شهریور ماه، از زندان آزاد شد، دیدار کردند.


معلم زندانی آزاد باید گردد

*بیانیه کانون صنفی معلمان خوزستان در خصوص تبعیض علیه معلمان مهرآفرین

اینکه بعد از ۱۳ سال وعده های دروغ و توخالی در خصوص رتبه بندی معلمان مبلغی را بصورت نیم بند و علی الحساب برای معلمان واریز کردند و دسته ای دیگر را بر خلاف قانون از آن بی بهره نمودند تبعیضی ناروا و ظلمی آشکار می باشد .

کانون صنفی معلمان که متعلق به همه معلمان می باشد به هیچ عنوان این ظلم آشکار را بر نمی‌تابد و در ابتدا از نمایندگان و مسئولین میخواهد که اشتباه صورت گرفته را اصلاح و حق ضایع شده آنها را به سرعت پرداخت کنند تا در آغاز سال تحصیلی با روحیه و بدون دغدغه به امر آموزش فرزندان ایران زمین بپردازند.

کانون صنفی معلمان خوزستان, ضمن محکوم کردن این اقدام نابخردانه در حق معلمان مهر آفرین و عدم تبدیل وضعیت آنان با داشتن سابقه زیاد و اجحاف صورت گرفته علیه آنها، از همه ظرفیت های خود جهت احقاق حقوق آنها استفاده خواهد کرد .

ایجاد تفرقه و دو دستگی و تمایز بین شاغلان یک صنف صدمات جبران ناپذیری به سیستم آموزش وارد خواهد کرد که تبعات آن دامنگیر کل نظام تعلیم و تربیت و نسل های آینده خواهد بود.

کانون صنفی معلمان استان خوزستان

پانزدهم شهریور۱۴۰۰

*مقامات قضایی با آزادی موقت، بە قید وثیقه،جعفرابراهیمی، بازرس شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان، مخالفت کرده اند.

امروز سه شنبه ۱۵ شهریور، سمانه عابدینی، موفق به ملاقات حضوری با همسرش جعفرابراهیمی شد. بازپرس شعبه ی ۲ اعلام کرده است که با تبدیل قرار بازداشت به وثیقه مخالفت شده است و پروندە ی جعفرابراهیمی بە دادگاه فرستادە شده است.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن اعتراض به ادامه بازداشت غیرقانونی جعفرابراهیمی، هر نوع برخورد قهری با فعالان صنفی را اقدامی غیر قانونی می داند و خواهان آزادی بی قید و شرط آقای ابراهیمی و تمامی فعالین صنفی دربند می باشد.

*دادستان و مقامات قضایی و امنیتی با آزادی موقت حسن سعیدی، کارگر زندانی و عضو سندیکای کاگران شرکت واحد، مخالفت کرده اند.

امروز، دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، خانم نسرین رحیمی، همسر حسن سعیدی، برای پیگیری وضعیت آقای سعیدی مجددا به شعبه دوم دادسرای اوین مراجعه کردند اما موفق به دیدار با بازپرس نشدند و فقط شفاهی به ایشان اعلام‌ گردید که حسن سعیدی تعیین وثیقه نمیشود و‌امروز پرونده او را به دادگاه میفرستند و‌ تا رور دادگاه و‌ اعلام حکم در زندان محبوس خواهد بود.

پس از حدود چهار ماه بازداشت موقت،هفته ها بازجویی، و اتمام‌بازجویها و‌تکمیل پرونده، با صدور کیفرخواست علیه حسن سعیدی، مقامات قضایی و ‌امنیتی بدون‌کوچکترین توضیح و وجاهت قانونی ای با آزادی حسن سعیدی به قید وثیقه مخالفت کرده‌اند و‌ قصد دارند که او‌ را به طور کاملا ناعادلانه در زندان و ‌بدور از خانواده و‌جامعه در حبس نگه دارند.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌حومه قویا به این تصمیم معترض است. حسن سعیدی یک فعال کارگری و سندیکایی است و‌هیچ جرمی مرتکب نشده است که اینکونه حتی حق آزادی موقت نیز نداشته باشد. ایشان باید فوری و‌بدون قید و شرط آزاد شود. این اقدام ظالمانه بیش از پیش ماهیت ضدکارگری مقامات مسئول را نشان‌میدهد که با نقض آشکار کلیه قوانین کشوری و بین المللی با کارگران اینچنین برخور میکنند، در حالیکه غارتگران و چپاولگران اموال عمومی آزادانه و در کمال امنیت از همه گونه امکاناتی برخوردارند.

کارگر زندانی آزاد باید گردد

چاره زحمت کشان وحدت وتشکیلات

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 14 شهریورماه 1401

- از سرگیری یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به عدم افزایش حقوق و پرداخت نشدن مطالبات معوقه با برپایی تجمع در أصفهان،اهواز و تهران

«تا حق خود نگیریم از پای نمی نشینیم»

- تجمع اعتراضی کارگران شرکت کیان‌تایر در اعتراض به عدم پرداخت حقوق معوقه

- تجمع اعتراضی کارگران شهرداری قلعه رئیسی نسبت به عدم پرداخت 5 ماه حقوق و چندین ماه حق بیمه در دفتر امام جمعه

- تجمع اعتراضی کارگران شهرداری زرنه نسبت به عدم پرداخت 7 ماه حقوق،70 ماه حق بیمه وسال ها مطالبات معوقه دیگرمقابل استانداری ایلام

- وضعیت نابسامان‌اتوبوس های خطوط بی آرتی به دلیل فرسودگی اتوبوس ها و عدم تامین قطعات یدکی ، رانندگان این خطوط را با مشکلات جدی روبرو کرده است.

- رسول بداقی به بند ۴ زندان اوین انتقال یافت

دادستان و ضابطین با آزادی محمدحبیبی به قید وثیقه مخالفت کرده اند

- پیگیری های مستمر خانواده حسن سعیدی و عدم پاسخ مناسب از سوی بازپرسی شعبه دوم دادسرای زندان اوین

- تجمع اعتراضی جمعی از اهالی لالی نسبت به تغییر احتمالی مسیر جاده لالی – الیگودرزمقابل فرمانداری شهرستان لالی

- بازهم تصادف سرویس رفت و آمد کارگران و اینبار جان باختن 3 کارگر راه آهن ناحیه جنوب شرق (زاهدان)

*از سرگیری یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به عدم افزایش حقوق و پرداخت نشدن مطالبات معوقه با برپایی تجمع در أصفهان،اهواز و تهران

«تا حق خود نگیریم از پای نمی نشینیم»

روز یکشنبه 13 شهریور، کارگران بازنشسته صنعت فولاد با برپایی تجمع در أصفهان،اهواز و تهران یکشنبه های اعتراضیشان را نسبت به عدم افزایش حقوق و پرداخت نشدن مطالبات معوقه از سرگرفتند.

 

بنا به گزارش منتشره دریک کانال تلگرامی کارگران بازنشسته فولاد، بازنشستگان صندوق فولاد پس از دوره کوتاهی مجددا تصمیم گرفتند بطور مستمر یکشنبه های هر هفته جهت پیگیری و رساندن صدای خود بمنظور دستیابی به مطالباتشان آغازگر دور جدید تجمعات باشند.

عمده مطالبات کارگران بازنشسته فولاد بقرارزیراست:

1- افزایش حقوق سالیانه، 38 درصد بعلاوه 515 هزار تومان

2- پرداخت معوقات 18 ماهه همسان سازی از سال 99

درهمین رابطه:تا رسیدن به خواسته های قانونی یکشنبه های فولادی همچنان ادامه دارد.

یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ در فصل جدید اعتراض ها، بازنشسته های فولاد در مقابل دفتر نمایندگی فولاد در نصف جهان تجمع کردند

بازنشسته های فولادی که با شنیدن حرف های ناامید کننده مدیر عامل صندوق فولاد در لایو اینستاگرام مصمم تر از گذشته بودند ،خواستار افزایش ۳۸ درصدی و ۵۵۰ هزار تومانی مانند تأمین اجتماعی و همچنین پرداخت معوقات، وضعیت بیمه و درمان و سایر موضوعات معیشتی شدند، در این تجمع جناب آقای احمدی رئیس کانون بازنشستگان شرکت ذوب‌آهن اصفهان مطالبی اعلام نموده و بازنشستگان فولادی طوماری را امضا و برای ارسال به ریاست جمهور تحویل دفتر صندوق فولاد در اصفهان دادند، در پایان بازنشستگان فولاد خواستار ادامه یکشنبه های فولادی در سراسر کشور شدند.

*تجمع اعتراضی کارگران شرکت کیان‌تایر در اعتراض به عدم پرداخت حقوق معوقه

روز دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ کارگران شرکت کیان‌تایر با تجمع در محوطه این کارخانه در چهاردانگ اسلامشهر و با به آتش کشیدن لاستیک خواستار تعیین تکلیف و پرداخت حقوق خود شدند.

منبع:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

*تجمع اعتراضی کارگران شهرداری قلعه رئیسی نسبت به عدم پرداخت 5 ماه حقوق و چندین ماه حق بیمه در دفتر امام جمعه

روز دوشنبه 14 شهریور، کارگران شهرداری قلعه رئیسی در استان کهکیلویه و بویراحمد درادامه اعتراضاتشان نسبت به عدم پرداخت 5 ماه حقوق و چندین ماه حق بیمه در دفتر امام جمعه تجمع کردند.

برپایه گزارش رسانه ای شده،دلیل تجمع این کارگران پرداخت نشدن دست‌کم 5 ماه از معوقات مزدی عنوان شده است. در عین حال چندین ماه حق بیمه کارگران به تامین اجتماعی پرداخت نشده است.

این کارگران که بخشی از نیروهایی هستند که از طریق قرار داد مستقیم و پیمانی در شهرداری قلعه رئیسی مشغول کارند،گفتند: مجموع کارگران پیمانکاری شاغل در مجموعه شهرداری قلعه رئیسی مدت‌هاست که با عدم دریافت به موقع دستمزد روبرو هستند.

*تجمع اعتراضی کارگران شهرداری زرنه نسبت به عدم پرداخت 7 ماه حقوق،70 ماه حق بیمه وسال ها مطالبات معوقه دیگرمقابل استانداری ایلام

روز یکشنبه 13 شهریور، کارگران شهرداری زرنه درشهرستان ایوان برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 7 ماه حقوق،70 ماه حق بیمه وسال ها مطالبات معوقه دیگردست به تجمع مقابل استانداری ایلام زدند.


براساس گزارش رسانه ای شده بتاریخ 14 شهریور،تجمع کنندگان گفتند: بابت هفت ماه مطالبات مزدی سال جاری طلبکاریم .

کارگران در ادامه تصریح کردند: جدا از موضوع به تاخیر افتادن مطالبات مزدی، حدود 70 ماه است که حق بیمه‌مان به سازمان تامین اجتماعی واریز نشده است و مسئولان شهری زرنه ماه‌هاست که می‌گویند برای پرداخت طلب مزدی و بیمه‌ای کارگران بودجه نداریم.

آن‌ها با بیان اینکه بخش دیگری از مطالباتمان به حق اضافه کاری، ماموریت و تعطیل کاری مربوط می‌شود که از سال 94 پرداخت آن به تاخیر افتاده است، در ادامه تاکید کردند: شهرداری چرا باید امنیت شغلی و معیشتی کارگر پیمانکاری شاغل در شهرداری را به خطر بیاندازد.

*وضعیت نابسامان‌اتوبوس های خطوط بی آرتی به دلیل فرسودگی اتوبوس ها و عدم تامین قطعات یدکی ، رانندگان این خطوط را با مشکلات جدی روبرو کرده است.

متاسفانه بی توجهی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه و بی تدبیری شهرداری تهران نه تنها اقدام بموقع برای تامین وتهیه لوازم یدکی برای اتوبوس های خطوط بی آرتی صورت نگرفته است بلکه اکثر این اتوبوس ها چندین برابر عمر استاندارد خودشان در حال کار هستند.

روزی نیست که شاهد حادثه و تخریب بعضی از این اتوبوس ها در حین جابجایی مسافرین نباشیم .

همین دو روز گذشته شاهد آتش گرفتن موتور یکی از این اتوبوس ها بودیم که اگر راننده بموقع اقدام به خاموش کردن حریق نشده بود و آتش نشانی حضور پیدا نمی کرد ، معلوم‌نبود این حادثه چه خسارات مالی جانی دربر میداشت.

اکثریت این اتوبوس ها یا صندلی شان خراب است و یا از حالت استاندارد خارج شده و نه تنها صندلی راننده انعطاف لازم را در دست اندازهای خیابان های تهران ندارد، بلکه همانطور که در تصویر می بینید از سنگ و مقوا برای بالا آمدن صندلی راننده استفاده شده که این صندلی میتواند در کوتاهترین مدت به کمر وگردن راننده صدمات جبران ناپذیری بزند .

سندیکای کارگران شرکت واحد قبلا هم اعلام کرده است .

کار اتوبوس رانی و حمل ونقل شهری کاریست تخصصی که متاسفانه مدیریت شرکت واحد ومدیران زیر دست ایشان چه در شهرداری و شرکت واحد هیچگونه اطلاعات و تخصصی در خصوص حمل ونقل شهری ندارند و با گذشت دو دهه از عمر اتوبوس ها ما شاهد فرسودگی صدرصدی اتوبوس های درون شهری بخصوص شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه بوده ایم که هم شهروندان و هم رانندگان زحمت کش شرکت واحد باید تاوان ناکارآمدی مدیران حمل نقل شهری را بدهند.

*رسول بداقی به بند ۴ زندان اوین انتقال یافت

دادستان و ضابطین با آزادی محمدحبیبی به قید وثیقه مخالفت کرده اند

رسول‌بداقی پس از گذشت ۱۳۰ روز با تمدید چند باره قرار بازداشت از بازداشتگاه امنیتی ۲۰۹ وزارت اطلاعات به قرنطینه بند ۴ زندان اوین منتقل شد.


رسول‌بداقی، محمدحبیبی و جعفرابراهیمی از اعضای شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان از دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده‌اند و علی رغم اتمام مراحل بازجویی بدون دلایل موجه قانونی کماکان در بازداشت به سر می برند شورای هماهنگی و تشکل های صنفی فرهنگیان بر آزادی بی‌قید و شرط فعالین صنفی تاکید دارد و بار دیگر به مقامات هشدار می دهند ادامه رویه کنونی در سرکوب فعالین نه تنها معلمان را از حق مطالبه گری منصرف نمی‌کند بلکه آن‌ها را از قانون پذیری دولت ناامید می‌کند.

*پیگیری های مستمر خانواده حسن سعیدی و عدم پاسخ مناسب از سوی بازپرسی شعبه دوم دادسرای زندان اوین

امروز سیزدهم شهریور ماه خانم رحیمی همسر حسن سعیدی فعال سندیکایی دربند به دادسرای زندان اوین مراجعه کردند و با وجود اینکه تا ظهر منتظر ماندند، بدون هیچ پاسخگویی از سوی دادسرا به منزل بازگشتند .

علیرغم اینکه هفته گذشته بازپرسی به ایشان گفته بودند تکلیف پرونده بعد از اخذ آخرین دفاع به سرانجام میرسد اما پیگیری های مستمر خانم رحیمی در هفته گذشته هیچ نتیجه ای دربر نداشته است.

خانم رحیمی همسر حسن سعیدی کارگر زندانی تنها از بازپرسی در خواست روشن شدن وضعیت پرونده همسرشان را دارند و به علت عدم‌ پاسخگویی درست ، ایشان مجبور هستند با داشتن فرزند کوچک مرتبا از صبح تا ظهر همه روزه در دادسرا باشند.

متاسفانه از سوی دادسرای زندان اوین هیچ پاسخ مناسبی به خانواده های زندانیان این پرونده داده نمیشود و مدت چهار ماه است که خانواده های رضا شهابی و حسن سعیدی و کیوان مهتدی و رسول بداقی وحمد حبیبی وجعفر ابراهیمی، همچنان از طریق شعبه دوم دادسرای زندان اوین پیگیری میکنند اما متاسفانه همچنان در بلاتکلیفی و سردرگمی بسر میبرند.

برگرفته از کانال سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

*تجمع اعتراضی جمعی از اهالی لالی نسبت به تغییر احتمالی مسیر جاده لالی – الیگودرزمقابل فرمانداری شهرستان لالی

روز دوشنبه 14 شهریور، جمعی از اهالی لالی برای اعتراض به تغییر احتمالی مسیر جاده لالی – الیگودرزمقابل فرمانداری شهرستان لالی دراستان خوزستان زدند.

*بازهم تصادف سرویس رفت و آمد کارگران و اینبار جان باختن 3 کارگر راه آهن ناحیه جنوب شرق (زاهدان)

صبح روز دوشنبه 14 شهریور،سرویس رفت و آمد کارگران ایستگاه مزار آب با ماشین نیسان تصادف کرد و متصدی ترافیک مصطفی ابراهیمی و سوزنبان مجتبی میرو راننده سرویس جان باختند.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید