«بنجامین بریر فرانسوی به اتهام “جاسوسی” و “تبلیغ علیه نظام” به هشت سال و هشت ماه زندان محکوم شد». بنقل از رسانه ها !دستگیری اتباع خارجی و دو تابعیتی با انگیزه سیاسی، مستند سازی و مبادله انجام میشود.خواهر بنجامین بلاندین بریر، در یک نامه سرگشاده که در هفتهنامه فرانسوی “لو پوان” منتشر شد اتهامات وارد شده به برادرش را “بیاساس” خواند و به “استفاده ابزاری ایران” از زندانی کردن برادرش برای “پیشبرد مذاکراتش” اشاره کرده است. اکثریت مطلق خانواده های بازداشت شدگان در بیش از یک دهه گذشته درباره دستگیری همسر یا فرزندان خود اتهامات و مستند سازی ها را “بی اساس” خوانده اند.
طبل رسوایی گروگان گیری حکومت اسلامی در ارتباط با دستگیری اتباع خارجی همه جا بصدا درآمده است.
حضور نزار زکا، شهروند لبنانی که در امریکا زندگی میکند و به مدت ۴۵ ماه توسط حکومت اسلامی ایران به گروگان گرفته شده بود، در کارزار آزادی زندانیان سیاسی و دو تابعیتی سند زنده ای است از یک کمپین بین المللی که علیه گروگانگیری دوتابعیتی ها در جریان است.
آزادی بنجامین بریر فرانسوی در گرو تقویت این کارزار است.
افشا اهداف گروگانگیری های حکومت اسلامی ایران اگر تاکنون در محافل لابی و در تیتر روزنامه های بین المللی پیگیری شده جای خود را به مبارزه و اعتراض در کف خیابان و در حمایت و همکاری دستگیر شدگان و بستگان آنها داده است.
سردبیر این شماره نشریه ژورنال: سیاوش آذری
* نقل قول از ژورنال با ذکر منبع آزاد است: نشریه روزانه ژورنال journalfarsi.com
موسیقی پاپ و کشفیات خامنه ای – نسان نودینیان
«مراقب باشید، جذب جوانان به هر قیمتی نباشد/ “مداحی موسیقیِ پاپ نیست”. تیتر صحبتهای خامنه ای در سوم بهمن ١٤٠٠ در سایت ایلنا.
در حکومت اسلامی مشاغل مفتخوری مذهبی رواج بسیاری یافته است. یکی از «مشاغل» مذهبی مداحی است. مداحان از دار و دسته های بیت رهبری اند. با به قدرت رسیدن ضد انقلاب اسلامی، خمینی موسیقی پاپ را ممنوع کرد. صنعت مداحی را رونق داد و با موسیقی های عاشورایی و ضد زندگی، هزاران جوان را به جبهه های جنگ فرستاد و جان آنها را در میدانهای مین گرفت. صنعت سوگواری با استخدام بیش از صد هزار مداح، نهادینه و در اختیار بیت رهبری قرار داده شد.
با کشیدن چادر سیاه بر روی لذت های انسانی، شادی و رقص تکفیر شد، صدها صدای خلاق و خواننده پاپ و رقص و تئاتر و کانونهای هنری و نویسندگان با سرکوب خونین مورد حمله قرار گرفتند. اما مداحی و فرهنگ عزای اسلامی نتوانست تا ابد شادی جوانان را گرو بگیرد. جوانان در اشکال مختلف به شادی و موزیک پاپ و رقص روی آوردند. دنیای ارتباطات، با میدیای اجتماعی، شبکه های تلویزیونی ماهواره ای شادی و موسیقی امروزی را به زندگی جوانان وارد کرده است.
مردم از فرهنگ ماتم و عزا اسلامی منزجرند و خواهان یک زندگی شاد و مدرن و انسانی و بری از خرافات اسلامی هستند». در کنار همه دگرگونی های ریشه ای در فردای سرنگونی جمهوری اسلامی، شاهد رنساس در موسیقی هم خواهیم بود.
سردبیر این شماره نشریه ژورنال: آذر پویا
* نقل قول از ژورنال با ذکر منبع آزاد است: نشریه روزانه ژورنال journalfarsi.com
۴ بهمن ۱۴۰۰
مندرج در ژورنال شماره ۱۶ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)