مونیتور
هرگونه به “اول ماه می” روزِ جهانی کارگر (۱۱اردیبهشت) نگاه کنیم، اعم از اینکه یادبود و بزرگداشت کشتهشدگان طبقه کارگر امریکا در ۱۸۸۶ میلادی را پاس داشته باشیم یا به مصوبه ماه می ۱۸۸۹ میلادی...
به اول مه، روز جهانی کارگر، نزدیک میشویم. بیش از ۱۳۰ سال است که روز جهانی کارگر الهام بخش و سمبل مبارزه و تلاش برای زندگی بهتر، و آزادی و رهایی بشر بوده است.
جهان معاصر دستخوش يک تجديد نظر و شیفت اساسى در بنيادهاى سياسى و اقتصادى و ساختاری و فکرى خود است. سیطره جهانی کاپیتالیسم بیش از هر دوره ای، بشریت را در همه سطوح زندگی در تنگنا قرار داده است.
غیبت غزه و فلسطین در کنگره 11 حزب حکمتیست | من با دیدن نشریه کنگره ۱۱ و قطعنامه ها و پیامهای پایانی کنگره یازده حزب حکمتیست متوجه شدم که حزب حکمتیست درباره نسل کشی در غزه و مسئله فلسطین و حمایت جهانی از آن هیچ قطعنامه و پیامی نداشته است.
۱۱ اردیبهشت روز جهانی کارگر را به تمام کارگران و انسانهای برابری طلب و عدالتخواه در جهان تبریک میگوئیم. روز کارگر روز جشن و شادی و برپائی مراسمهای کوچک و بزرگ در مراکز شهرها و رژه کارگری در خیابان و برگزاری مراسم و متینگ است.
یکبار دیگر دستمزدهای مصوب شورای عالی کار در میان گرانی و تورم افسار گسیخته عملا پوچ و بی اثر ماند. مصوبه دستمزد که با افزایش ۴۵ درصدی بنا به هیاهوی وعده اولیه میبایست علاوه بر پوشاندن تورم، ...
انترناسیونال: نهایتاً پس از یک دور کشمکش و رجزخوانی دو طرف برای هم، مذاکرات میان جمهوری اسلامی و آمریکا روز شنبه در عمان آغاز خواهد شد. به نظر شما ترامپ در پی این مذاکرات به دنبال دستیابی به چه اهدافی است؟ آیا ممکن است؛ مانند مذاکرات برجام این دور نیز فرسایشی و طولانی شود؟
چند هفتە بیشتر بە روز فرخندە اول ماە مە (۱۱ اردیبهشت) روز همبستگی جهانی کارگر باقی نماندە است. روزی کە با گذار از همە ی موانع و شکست دادن تلاشهایی کە برای از میان برداشتن آن توسط حکومت های سرمایە داری انجام گرفتە ...
آیتالله خامنهای رهبر جمهوری اسلامی ایران 19 بهمن 1403، در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش گفته بود: «مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه!» اما حالا چی شد تن به مذاکره داد چندان روشن نیست.
امروز جهان در غیاب سوسیالیسم با بحران های ایدئولوژیکی، اقتصادی و هویتی عمیقی به سر می برد. اما پی بردن و اعتراف به وجود این بحران های عمیق نظم سرمایه داری، به تنهایی و هنوز کشف عجیبی محسوب نمی شود.
بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، اخیراً اظهاراتی را مطرح کرد که برای ما، فعالان سیاسی مخالف جمهوری اسلامی، صرفاً یک تهدید مرسوم نظامی نبود. این سخنان، برای بسیاری از ما، نشانهای جدی و ...