- تجمع اعتراضی جمعی از اهالی روستای جمال احمد نسبت به قتل یکنفر توسط نیروی انتظامی مقابل فرمانداری بندرعباس با شعار «پلیس قاتل نمی خوایم نمی خوایم»- سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان کشوری نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه) مقابل استانداری های خوزستان (با همراهی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی )ویزد
- تجمع اعتراضی معلمان بازنشسته سال 1402 کشور نسبت به عدم پرداخت مطالبات مقابل وزارت آموزش و پرورش با شعارهای«وزیر بیا پایین وزیر بیا پایین»،« وعده زیاد شنیدیم عدالتی ندیدیم»،«نگاه پشت شیشه برامون پول نمیشه»و.....
- علیرغم وعده وعیدها کارگران اخراجی کارخانه پارس طبیعت سلولز به تجمع اعتراضیشان مقابل فرمانداری شوش ادامه دادند
- دومین تجمع اعتراضی کارگران فصلی مجتمع کشت و صنعت نیشکر میان آب نسبت به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی مقابل فرمانداری شوش
- امضای طومار استعفای حدود 40 نفر از پرستاران و کادر اتاق عمل بیمارستان شهدای تجریش
- ادامه اعتراضات کامیون داران سیستان وبلوچستان نسبت به کاهش سهمیه سوخت مقابل فرمانداری خاش
- حکم اخراج فریبا انامی در دیوان عدالت اداری نقض شد
- احضار پریسا صالحی برای اجرای حکم حبس
- طاهراصغر پور از معلمان استان البرز که با حکم تجدید نظر استان البرز به چهار ماه حبس قطعی محکوم شده بود برای گذراندن دورهی محکومیت خود روز ۲۷ام فروردین ماه ۱۴۰۳ وارد زندان مرکزی کرج شد
- کانون نویسندگان ایران:
محکومیت سامان یاسین به «پنج سال زندان در تبعید»
- آیدا شاکرمی آزاد شد؛ بی حجاب و استوار
- غلامرضا غلامی کندازی با پابند الکترونیکی حبس خانگی شد
- اصغر امیرزادگان عضو هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان فارس برای گذراندن دوران محکومیت خود روانه زندان فیروزآباد شد
- درخواست کنفدراسیون جهانی مواد غذایی IUF از سازمان جهانی کار برای هشدار به دولت ج.ا.ا نسبت به وضعیت سلامتی عثمان اسماعیلی
*******
*تجمع اعتراضی جمعی از اهالی روستای جمال احمد نسبت به قتل یکنفر توسط نیروی انتظامی مقابل فرمانداری بندرعباس با شعار «پلیس قاتل نمی خوایم نمی خوایم»
روز سه شنبه 4 اردیبهشت، جمعی از اهالی روستای جمال احمد برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به قتل یک جوان توسط نیروی انتظامی مقابل فرمانداری بندرعباس تجمع کردند وو با سردادن شعار «پلیس قاتل نمی خوایم نمی خوایم»خواهان پاسخگویی مسئولان شدند.
عصرروز دوشنبه 3 اردیبهشت، نیروی انتظامی بندرعباس به سمت یک خودروبا ظن حمل سوخت شلیک کرد ویکی از سرنشینانش جوانی 20 ساله بنام امیر محمد چترٍ سحر اهل و ساکن جمالاحمد را به قتل رساند ویک جوان دیگر را مجروح کرد.
*سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان کشوری نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه) مقابل استانداری های خوزستان (با همراهی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی )ویزد
شعارها:
«غارت جیب ملت با شعار عدالت»
«اتحاد اتحاد علیه فقر وفساد»
«تجمع اعتراض حق مسلم ماست»
«می جنگیم می میریم حق مونو می گیریم»
«می جنگیم نمیریم حق مونو بگیریم»
«اجرای همسان سازی بدون حقه بازی»
«مابجزحق نمی خوایم صدقه دولت نمی خوایم»
«نه مجلس نه دولت نیستن بفکر ملت»
«حاصل کار دولت غارت جیب ملت»
«تامین غارت کردند مارو بیچاره کردند»
«از خوزستان تا تهران ننگ برمدیران»
«خواسته ما این زمان معیشت است و درمان»
«وعده وعید چه خوب بود ولی همش دروغ بود»
«ماروبیچاره کردند کشوروغارت کردند»
«گرانی تورم بلای جان مردم»
«کارگر زندانی آزاد باید گردد»
تصاویر:
اهواز:
یزد:
*تجمع اعتراضی معلمان بازنشسته سال 1402 کشور نسبت به عدم پرداخت مطالبات مقابل وزارت آموزش و پرورش با شعارهای«وزیر بیا پایین وزیر بیا پایین»،« وعده زیاد شنیدیم عدالتی ندیدیم»،«نگاه پشت شیشه برامون پول نمیشه»و.....
روزسه شنبه 4 اردیبهشت، معلمان بازنشسته سال 1402 کشور برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مقابل وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند.
شعارها:
«وزیر بیا پایین وزیر بیا پایین»
« وعده زیاد شنیدیم عدالتی ندیدیم»
«نگاه پشت شیشه برامون پول نمیشه»
درهمین رابطه:تجمع باشکوه معلمان بازنشسته سراسر ایران در تهران مقابل سازمان برنامه و بودجه برای همسانسازی حقوقبازنشستگان مبتنی بر قانون مدیریت خدمات کشوری با شعارهای:
«جواب پشت شیشه جواب ما نمیشه»
«مشکل رتبه ما امروز باید حل بشه»
«منظوربیا پائین»
یکشنبه ۲۶ فروردین۱۴۰۳
*علیرغم وعده وعیدها کارگران اخراجی کارخانه پارس طبیعت سلولز به تجمع اعتراضیشان مقابل فرمانداری شوش ادامه دادند
روز سه شنبه 4 اردیبهشت، کارگران اخراجی کارخانه پارس طبیعت سلولز علیرغم وعده وعیدها به تجمع اعتراضیشان مقابل فرمانداری شوش ادامه دادند.
یکی از کارگران حاضر در تجمع به خبرنگاررسانه ای گفت: تجمع کنندگان کارگرانی هستند که با سوابق بالا به قراردادهای موقت و دائمی در این کارخانه مشغول به کار بودند اما بعد از اعلام اخراج 100 نفر از کارگران از سوی کارفرما هنوز هیچ کدام از کارگران بیکار شده وضعیت مشخصی ندارند.
وی افزود: قرار است امروز سهشنبه، جلسهای در خصوص وضعیت کارگران اخراجی و مشکلات ایجاد شده برای کارخانه کاغذسازی پارس طبیعت سلولز با حضور مسئولانی از فرمانداری و اداره کار برگزار شود و ما کارگران منتظر تصمیمات جلسه امروز هستیم.
بر اساس گفتههای این کارگر، جدا از بلاتکلیفی کارگران اخراجی، سایر کارگران با متوقف شدن برخی خطوط تولید نگران از دست دادن شغل خود هستند. اگر مشکلات کارخانه ادامه پیدا کند، بدون شک آنان هم به سرنوشت همکاران اخراجی خود گرفتار میشوند.
این کارگر کاغذ پارس همچنین درباره معوقات حقوقی همکاران خود گفت: کارگران دو ماه حقوق اسفند و فروردین ماه را از کارفرما طلب دارند و دو ماه حق بیمه نیز پرداخت نشده است.
وی مطالبه اصلی همکارانش را بازگشت به کار ذکر کرد و اظهار داشت: مسئولان استانی و کشوری موضوع بیکاری کارگران کاغذ پارس را پیگیری کنند چراکه ما کارگران در زمان اشتغال از پس مخارج زندگی خانوادههایمان برنمیآمدیم و حال که اخراج شدهایم، به طور قطع خانوادهایمان آسیب خواهند دید.
درهمین رابطه:ادامه تجمع اعتراضی کارگران اخراجی کارخانه پارس طبیعت سلولز مقابل فرمانداری شوش
روزدوشنبه 3 اردیبهشت، کارگران اخراجی کارخانه پارس طبیعت سلولز به تجمع اعتراضیشان مقابل فرمانداری شوش ادامه دادند.
تجمع کنندگان در گفتگو با خبرنگار رسانه ای با ابراز نارضایتی ازمصاحبه اخیر فرماندار اضافه کردند که فرماندار شوش در مصاحبهی مذکور، جانبِ کارفرما را گرفته است.
*دومین تجمع اعتراضی کارگران فصلی مجتمع کشت و صنعت نیشکر میان آب نسبت به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی مقابل فرمانداری شوش
روزسه شنبه 4 اردیبهشت برای دومین بار در هفته جاری+، کارگران فصلی مجتمع کشت و صنعت نیشکر میان آب برای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی مقابل فرمانداری شوش تجمع کردند وخواهان بازگشت بکار و عقد قرارداد دائمی شدند.
+تجمع اعتراضی کارگران فصلی مجتمع کشت و صنعت نیشکر میان آب نسبت به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی مقابل فرمانداری شوش
روز یکشنبه 2 اردیبهشت، کارگران فصلی مجتمع کشت و صنعت نیشکر میان آب برای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی مقابل فرمانداری شوش تجمع کردند وخواهان بازگشت بکار و عقد قرارداد دائمی شدند.
یکی از کارگران فصلی مجتمع کشت و صنعت نیشکر میان آب به خبرنگار رسانه ای گفت: اعتراض امروز کارگران فصلی برای مشخص شدن وضعیت شغلی آنها برپا شد.
او گفت: برخلاف سنوات گذشته که کارگران فصلی در نیمه دوم فروردین ماه هر سال مشغول به کار میشدند، آنها هنوز بیکارند. در واقع کارگران فصلی کشت و صنعت میان آب در بهار هرسال، فعالیت خود را در مزارع کشت نیشکر شروع کرده و تا شروع سرمای فصل زمستان به همکاری خود با این واحد تولیدی ادامه میدهند.
این کارگر با بیان اینکه امسال برخلاف گذشته هنوز مشفول بکار نشده و وضعیت شغلی آنها مشخص نیست، در ادامه با یادآوری شرایط نامناسب بازار کار منطقه سکونت خود افزود: این واحد تولیدی و کشاورزی تنها فرصت شغلی برای آنهاست که سالهاست در آن به صورت فصلی مشغول کارند.
به گفته وی، باتوجه به اینکه کارگرانی که این حرفه را به صورت انجام میدهند تنها در طول فصل بهرهبرداری به صورت موقت به کار گرفته میشوند و مابقی فصول سال بیکار هستند، بنابراین درخواست ما از مدیریت این مجموعه جدا از تسریع برای شروع به کار مجددا عقد قرارداد دائمی است تا امنیت شغلی داشته باشیم.
*امضای طومار استعفای حدود 40 نفر از پرستاران و کادر اتاق عمل بیمارستان شهدای تجریش
گزارش منتشره درشبکه های اجتماعی بتاریخ 4 اردیبهشت حاکی از آن است که از امضای بیشتر این طومار جلوگیری شده است تا تعداد بیشتری از پرستاران آنرا امضا نکنند.
* ادامه اعتراضات کامیون داران سیستان وبلوچستان نسبت به کاهش سهمیه سوخت مقابل فرمانداری خاش
روز سه شنبه 4 اردیبهشت، کامیون داران شهرستان خاش برای اعتراض به کاهش سهمیه سوخت مقابل فرمانداری خاش تجمع کردند.
یکی از کامیون داران به یک منبع خبری محلی گفت: در ماه گذشته کرمی استاندار سیستان و بلوچستان گفته بود، در نشستی که با وزیر نفت داشته اعلام کرده که در ماه آینده سهمیه سوخت به طور کامل واریز می شود که اینطور نبوده و استاندار نیز ما را سر کار گذاشته است.
وی افزود: ما در مقابل فرمانداری خاش تجمع کردیم که پاسخی دریافت نکرده و از این رو در فلکه ای که بار تحویل میگیریم آمده و همه کامیون داران اعلام کردند که دیگر هیچ باری جابجا نخواهیم کرد.
*حکم اخراج فریبا انامی در دیوان عدالت اداری نقض شد
در پی شکایت خانم فریبا انامی دبیر خوشنام و مردمی بندر انزلی به حکم ناعادلانه اخراج از کارش توسط هیئت تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش، دیوان عدالت اداری طی حکمی به تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ رأی هیئت مذکور را با توجه به سوابق ایشان و لحاظ مؤلفههای نادرست در حکم هیئت رسیدگی به تخلفات آموزش و پرورش، واجد ایراد دانسته و نقض کرد و بر بازگشت به کار ایشان تاکید نمود.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن ابراز خرسندی از بازگشت به کار خانم فریبا انامی؛ منتظر شکستن احکام سایر فعالان صنفی در سراسر کشور می باشد.
*احضار پریسا صالحی برای اجرای حکم حبس
پریسا صالحی فعال دانشجویی دانشگاه الزهرا در اکانت شخصی خود خبر از دریافت ابلاغیه برای اجرای حکم حبس، تبعید و برخی محرومیتهای اجتماعی داد.
برگرفته ازکانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور
*طاهراصغر پور از معلمان استان البرز که با حکم تجدید نظر استان البرز به چهار ماه حبس قطعی محکوم شده بود برای گذراندن دورهی محکومیت خود روز ۲۷ام فروردین ماه ۱۴۰۳ وارد زندان مرکزی کرج شد
این فعال فرهنگی، که ۲۹ سال سابقه کار دارد، به خاطر چند استوری در صفحه اینستاگرامش متهم به «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و در دادگاه بدوی به شش ماه حبس و دو سال منع فعالیت در فضای مجازی و احزاب سیاسی شد که حکم ایشان در دادگاه تجدیدنظر به ۴ ماه حبس کاهش پیدا کرد. این معلم شریف پیشتر در تاریخ هشتم مهرماه ۱۴۰۲ بازداشت و پس از یک روز با قرار وثیقه آزاد شده بود.
طاهر اصغرپور، معلم و دانشجوی دکترای علوم سیاسی دانشگاه علامه و مترجم کتابهای زیر است:
- حکومت و اعتماد عمومی
- آخرین بحثها در مورد ناسیونالیسم
- جامعه و گفتمان
-گفتمان و بافت
- برساخت گفتمانی هویت ملی
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*کانون نویسندگان ایران:
محکومیت سامان یاسین به «پنج سال زندان در تبعید»
سامان یاسین (سامان صیدی) خوانندهی رپ اعتراضی بە پنج سال حبس و تبعید بە استان کرمان محکوم شد.
به گفتهی وکیل این خواننده، براساس دادنامهی صادره از شعبهی ۱۵ دادگاه انقلاب تهران، او «به ۵ سال تبعید به یکی از شهرهای استان کرمان» محکوم شده است. به گفتهی خبرگزاریها و به نقل از نزدیکان یاسین، حکم صادر شده «۵ سال حبس در تبعید» است.
سامان یاسین از بازداشتشدگان جنبش زن زندگی آزادی است. او اوایل مهرماه ۱۴۰۱ بازداشت شد. یاسین در دادگاه انقلاب به اتهامهای «محاربه»، «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم» و «اقدام علیه امنیت ملی» به اعدام محکوم و این حکم مدتی بعد در دیوان عالی نقض شد.
این خواننده که بیش از ۱۸ ماه را در بازداشت موقت گذرانده و بهرغم بیماری از حق مرخصی نیز محروم مانده است پیشتر در پیامی صوتی از شکنجه شدن در زندان خبر داده بود.
*آیدا شاکرمی آزاد شد؛ بی حجاب و استوار
آیدا شاکرمی، خواهر دادخواه نیکا شاکرمی و دانشجوی دانشگاه بهشتی تهران امروز سهشنبه ۴ اردیبهشت، با تودیع قرار وثیقه از زندان آزاد شد. این دانشجوی مبارز که به دلیل بیحجابی و در دل جنگ حکومت علیه زنان در خیابانها بازداشت شده بود، هنگام آزادی نیز حجاب بر سر نگذاشت تا بر آرمانهای خود و زنان مبارز جامعه ایران پافشاری کرده باشد.
تشکل دانشجویان پیشرو ضمن تبریک این آزادی موقت به آیدا شاکرمی و همه آنهایی که صدای او بودند، تاکید میکند که آزادی او باید بی قید و شرط باشد و هر پرونده قضایی علیه او باید خاتمه یابد. ما همچنین اعلام میکنیم که جمهوری اسلامی باید تمامی زنانی که طی هفته گذشته در جریان اجرای «طرح نور» دستگیر شدهاند را فورا آزاد کند.
*غلامرضا غلامی کندازی با پابند الکترونیکی حبس خانگی شد
غلامرضا غلامی کندازی عضو هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان فارس، که با رای دادگاه تجدیدنظر به ٢ سال حبس تعزیزی محکوم شده بود، امروز ۴ اردیبهشت ماه ١۴٠٣ از زندان عادلآباد شیراز آزاد و با پابند الکترونیکی حبس خانگی شد.
به امید آزادی این همکار گرامی و دیگر اندیشههای دربند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*اصغر امیرزادگان عضو هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان فارس برای گذراندن دوران محکومیت خود روانه زندان فیروزآباد شد
اصغر امیرزادگان عضو هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان فارس، که پس از رای دادگاه تجدیدنظر فارس و تقلیل حکم محکومیت ایشان از ۵ سال حبس تعزیری به ٢ سال، حکم توقف در پرونده ایشان صادر شده بود، روز دوشنبه ٣ اردیبهشت ماه ١۴٠٣ برای گذراندن دوران محکومیت خود روانه زندان فیروزآباد شد.
قابل ذکر است که ایشان بیش از یک سوم از دوران محکومیت ٢ سال حبس خود را گذرانده و مدت محکومیت ایشان به اتمام رسیده است.
انجمن صنفی معلمان فارس ضمن در خواست آزادی ایشان، خواهان توضیح و دلیل احضار و زندانی شدن این فعال صنفی از مسئولین و دادستان محترم شهرستان فیروز آباد میباشد.
#جای_معلم_زندان_نیست
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*درخواست کنفدراسیون جهانی مواد غذایی IUF از سازمان جهانی کار برای هشدار به دولت ج.ا.ا نسبت به وضعیت سلامتی عثمان اسماعیلی
اتحادیه بین المللی صنایع غذایی، کشاورزی، دخانیات و کارگران وابسته (IUF) طی بیانیهای نگرانی خود را نسبت به وخامت جسمانی عثمان اسماعیلی فعال کارگری دربند، ابراز داشته و از برخورد عامدانه مسئولین قضایی، امنیتی و زندان مرکزی سنندج و ممانعت آنها از انجام پروسهی درمانی ایشان؛ هشدار داد.
اتحادیه IUF از سازمان جهانی کار خواسته؛ نسبت به وضعیت بغرنج سلامتی عثمان اسماعیلی مداخله کند و از مقامات دولت جمهوری اسلامی ایران بخواهد هر چه سریعتر برای درمان و آزادی نامبرده اقدام کنند.
لازم به ذکر است در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ از زندان مرکزی سنندج طی نامهای به دادیار شعبه دوم اجرای احکام کیفری سقز خاطرنشان کردهاند که «عثمان اسماعیلی از بیماریهای متعددی رنج میبرد بطوریکه توان خود را در داخل بند از دست داده و همبندیهایش وی را یاری و مساعدت میکنند... در پایان نامه خواسته شده که با مرخصی استعلاجی وی موافقت به عمل آید.» نامهی مذکور با دستور دادیار شعبه دوم اجرای احکام سقز در مورخ ۲۵ فروردین ماه سال جاری، برای موافقت نهایی به اداره اطلاعات سقز فرستاده شد که پس از گذشت سه روز مسئولین قضایی سقز اعلام کرده بودند که دادستان این شهر با مرخصی استعلاجی عثمان اسماعیلی موافقت نکرده است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
اخباروگزارش های کارگری 5 اردیبهشت ماه 1403
- وکیل توماج صالحی، از صدور حکم اعدام به اتهام افساد فی الارض برای موکلش خبرداد و اخبار منتشر شده مبنی بر عفو او را تکذیب کرد
- سهشنبه های نه به اعدام، سیزدهمین اعتصاب غذا
- ادامه تجمع کارگران کارخانه پارس طبیعت سلولزدر اعتراض به نداشتن امنیت شغلی وعدم تبدیل وضعیت مقابل فرمانداری شوش علیرغم بازگشت بکار همکاران اخراجی پارس طبیعت سلولز
- اعتصاب پزشکان خانواده استان مازندران دراعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق و20 درصد ارزیابی از طرف سازمان تامین اجتماعی برای چندمین روز
- اعتصاب جمعی ازکامیون داران جکیگور دراعتراض به کاهش سهمیه سوخت مقابل کارخانه سیمان
- اعتصاب وتجمع نیسانداران استان خراسان رضوی دراعتراض به نرخ پایین کرایه وعدم نظارت بر عملکرد باربری ها و کمیسیون های خارج از عرف مقابل اداره کل راهداری و حمل نقل جاده ای استان
- تجمع اعتراضی متقاضیان مسکن ملی طرح آبشار خرمآباد نسبت به بلاتکلیفی 4 ساله مقابل استانداری لرستان
- تجمع اعتراضی مال باختگان شرکت رضایت خودروی طراوت نوین مقابل دادگستری قزوین با شعار «دادستان رشوه گیر نمی خوایم نمی خوایم»،« غفاری دزدی کرده رجب+ حمایت کرده»
- ارعاب و تهدید کارمندان بهزیستی استان کردستان
- تشدید فشارها حراست در مسئله پوشش دانشجویان دختر در دانشگاه نوشیروانی بابل
- موج جدید سرکوب دانشجویان دانشگاه علامهطباطبایی
- دادگاه انقلاب خراسان شمالی محمود صفدری را فراخواند
- صالح نیکبخت: پرونده مهسا امینی هنوز در دادسرا مانده و هیچ دادگاهی برایش تشکیل نشده است
*******
*وکیل توماج صالحی، از صدور حکم اعدام به اتهام افساد فی الارض برای موکلش خبرداد و اخبار منتشر شده مبنی بر عفو او را تکذیب کرد
امیر رئیسیان، وکیل دادگستری در گفتوگو با رسانه ای با اشاره به صدور حکم توماج صالحی، خواننده بازداشتی در ایران از سوی دادگاه انقلاب اصفهان اظهار کرد:شعبه یک دادگاه انقلاب اصفهان، در اقدامی که در نوع خود بی سابقه است، حکم دیوان عالی کشور درباره پرونده سال 1401توماج صالحی را اجرایی نکرد و با «ارشادی» خواندن این حکم و تاکید بر استقلال دادگاه بدوی، توماج صالحی را به اتهام افساد فی الارض، به اشد مجازات یعنی اعدام محکوم کرد.
او با بیان اینکه حتما به حکم صادره برای توماج صالحی اعتراض خواهیم کرد، گفت:واقعیت آن است که حکم دادگاه بدوی دارای تعارضات حقوقی عیان است. تناقض با حکم دیوان عالی هم مهمترین و در عین حال عجیبترین بخش این حکم محسوب میشود. دادگاه بدوی، حکم دیوان عالی را در شرایطی ارشادی خوانده که دیوان عالی به عنوان مرجع تجدیدنظر، پرونده توماج صالحی را بررسی کرده و حکم به رفع نقص از سوی دادگاه بدوی داده و تاکید کرده بود که باتوجه به درنظر گیری 2مجازات برای یک عمل، عناوین اتهامی توماج صالحی باید از 6 مورد به 3 مورد کاهش یابد. دیوان عالی همچنین تاکید کرده بود که پرونده توماج صالحی مشمول عفو اعلامی خواهد بود اما نه تنها این اتفاقات رخ نداده، بلکه اتهامات جدید به پرونده توماج صالحی اضافه شده و او به اشد مجازات محکوم شده است.
رئیسیان درباره اخبار منتشر شده مبنی بر «عفو توماج صالحی» و «اعمال تخفیف در حکم او»، گفت:همه این اخبار کذب است. حکم شعبه یک دادگاه انقلاب اصفهان، برای توماج صالحی، اعدام است. البته این دادگاه در حکم خود قید کرده که از کمیسیون عفو درخواست «یک درجه تخفیف» با توجه به «جوانی» متهم را دارد. این درحالیست که دادگاه بدوی، امکان قانونی این را داشت که با توجه به احراز کیفیات مخففه، حکمی جز اعدام برای توماج صالحی صادر کند ولی این کار را نکرده و صرفا قید کرده که از کمیسیون عفو درخواست یک درجه تخفیف دارد.
*سهشنبه های نه به اعدام، سیزدهمین اعتصاب غذا
روز سهشنبه ۴ اردیبهشت۱۴۰۳، سه شنبه های نه به اعدام و اعتصاب غذا برای سیزدهمین هفته پیاپی ادامه دارد. زندانیان این هفته نیز در اعتراض به افزایش اعدام و سرکوبها، و در همدردی با خانواده های داغ دیده دست به اعتصاب غذا زدند. زندانیان در شرایطی اعتصاب کردند که در ۱۰ روز اخیر بیش از ۲۶ زندانی توسط حکومت اعدام شده اند.
در حالیکه محکومیت های بین المللی بخاطر نقض حقوق بشر در ایران افزایش پیدا کرده. ولی “جمهوری اسلامی” همچنان سرکوبهای خود در جامعه را افزایش می دهد تا جلو قیام و اعتراض مردم را بگیرد. از این روز زندانیان اعتصابی این هفته را نیز دست به اعتصاب غذا زدند.
این اعتصاب غذا از روز سه شنبه ۹ بهمن ماه ۱۴۰۲، در اعتراض به اعدام زندانیان از زندان قزلحصار آغاز شد و تا این تاریخ بدون انقطاع هر سه شنبه ادامه داشته است. هم اکنون زندانیان از زندانهای اوین، قزلحصار، مرکزی کرج، مرکزی خرم آباد، نقده، سقز، مشهد و … در این اعتراض جمعی شرکت می کنند.
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*ادامه تجمع کارگران کارخانه پارس طبیعت سلولزدر اعتراض به نداشتن امنیت شغلی وعدم تبدیل وضعیت مقابل فرمانداری شوش علیرغم بازگشت بکار همکاران اخراجی پارس طبیعت سلولز
روز چهارشنبه 5 اردیبهشت، کارگران کارخانه کاغذ پارس به تجمعشان در اعتراض به نداشتن امنیت شغلی وعدم تبدیل وضعیت علیرغم بازگشت بکار همکاران اخراجی پارس طبیعت سلولز مقابل فرمانداری شوش ادامه دادند وخواهان حذف شرکت پیمانکاری وقراردادمستقیم شدند.
برپایه گزارش رسانه ای شده،این کارگران از هفته گذشته به دلیلِ آنچه اجرا نشدن تبدیل وضعیت استخدامی خود از پیمانکاری به قراردادی و تامین نشدن امنیت شغلی خود با متوقف شدن برخی خطوط تولیدی کارخانه میدانند، دست از کار کشیده و طی چند روز گذشته مقابل ساختمان فرمانداری شوش به همراه همکاران خود در واحد طبیعت سلولز تجمع اعتراضی برپا کردند.
آنها پس از چندین روز تجمع که منجر به برگزاری جلسه روز گذشته شورای تامین شد انتظار داشتند که خواستههایشان اجرایی و امنیت شغلی آنها تامین شود اما به گفته کارگران، هر چند مسئولان به کارفرمای کاغذ پارس فرصت سه ماهه برای تغییر قرار داد کار کارگران دادند اما کارگران بدنبال حذف شرکت پیمانکاری هستند که هیچ مسئولیت وتعهدی را در قبال کارگران نمی پذیرد در عین حال امنیت شغلی کارگران با تداوم توقف تولیدات کارخانه در خطر است.
کارگران معترض تاکید دارند از آن که همه 96 کارگر واحد سلولزی به کار بازگشتند بسیار خوشحالیم اما با توجه به وضعیتی که ما کارگران کاغذ پارس در آن قرار گرفته ایم ناچاریم تا حصول نتیجه به مطالبهگری ادامه دهیم.
گفتنی است حدودا 600 کارگر در واحد قدیمی کاغذسازی پارس و حدودا 250 کارگر در واحد طبیعت سلولزی که از سال 1400 فعالیت خود را آغاز کرده، تحت مسئولیت هلدینگ کاغذپارس مشغول کارند.
درهمین رابطه:علیرغم وعده وعیدها کارگران اخراجی کارخانه پارس طبیعت سلولز به تجمع اعتراضیشان مقابل فرمانداری شوش ادامه دادند
روز سه شنبه 4 اردیبهشت، کارگران اخراجی کارخانه پارس طبیعت سلولز علیرغم وعده وعیدها به تجمع اعتراضیشان مقابل فرمانداری شوش ادامه دادند.
یکی از کارگران حاضر در تجمع به خبرنگاررسانه ای گفت: تجمع کنندگان کارگرانی هستند که با سوابق بالا به قراردادهای موقت و دائمی در این کارخانه مشغول به کار بودند اما بعد از اعلام اخراج 100 نفر از کارگران از سوی کارفرما هنوز هیچ کدام از کارگران بیکار شده وضعیت مشخصی ندارند.
وی افزود: قرار است امروز سهشنبه، جلسهای در خصوص وضعیت کارگران اخراجی و مشکلات ایجاد شده برای کارخانه کاغذسازی پارس طبیعت سلولز با حضور مسئولانی از فرمانداری و اداره کار برگزار شود و ما کارگران منتظر تصمیمات جلسه امروز هستیم.
بر اساس گفتههای این کارگر، جدا از بلاتکلیفی کارگران اخراجی، سایر کارگران با متوقف شدن برخی خطوط تولید نگران از دست دادن شغل خود هستند. اگر مشکلات کارخانه ادامه پیدا کند، بدون شک آنان هم به سرنوشت همکاران اخراجی خود گرفتار میشوند.
این کارگر کاغذ پارس همچنین درباره معوقات حقوقی همکاران خود گفت: کارگران دو ماه حقوق اسفند و فروردین ماه را از کارفرما طلب دارند و دو ماه حق بیمه نیز پرداخت نشده است.
وی مطالبه اصلی همکارانش را بازگشت به کار ذکر کرد و اظهار داشت: مسئولان استانی و کشوری موضوع بیکاری کارگران کاغذ پارس را پیگیری کنند چراکه ما کارگران در زمان اشتغال از پس مخارج زندگی خانوادههایمان برنمیآمدیم و حال که اخراج شدهایم، به طور قطع خانوادهایمان آسیب خواهند دید.
*اعتصاب پزشکان خانواده استان مازندران دراعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق و20 درصد ارزیابی از طرف سازمان تامین اجتماعی برای چندمین روز
روزچهارشنبه 5 اردیبهشت برای چندمین روز، پزشکان خانواده استان مازندران به اعتصابشان دراعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق و20 درصد ارزیابی پزشکان خانواده شهری از طرف سازمان تامین اجتماعی ،ادامه دادند.
پرداخت دستمزد پزشکان خانواده براساس موقعیت جغرافیایی شهری و روستایی توسط نهادهای متولی انجام می شود. طبق قرارداد کشوری، بیمه سلامت حقوق پزشکان خانواده روستایی را به حساب دانشگاه علوم پزشکی واریز و این نهاد حقوق آنان را پرداخت می کند. و تمامی مراحل پرداخت حقوق و نظارت بر فعالیت این بخش از پزشکان برعهده دانشگاه علوم پزشکی است.
حقوق و دستمزد پزشکان خانواده شهری از سوی سازمان تامین اجتماعی و بیمه سلامت تامین و به حساب آنها پرداخت می شود و دانشگاه علوم پزشکی تنها بر روند فعالیت آنها نظارت دارد.
در خصوص میزان پرداخت ماهانه حقوق به پزشکان خانواده نیز 80 درصد حقوق تعیین شده براساس روندی که بالا اشاره شد از سوی نهادهای متولی به حساب آنان واریز و 20 درصد مابقی حقوق آنها پس از ارزیابی کیفی ارائه خدمات توسط دانشگاه علوم پزشکی به صورت فصلی به حسابشان واریز می شود.
اجرایی نشدن روند پرداخت ماهانه و فصلی 552 پزشک خانواده شهری در مازندران باعث شد تا بخشی از این جمعیت پزشکان در تعدادی از شهرها خدماتدهی خود را به مراجعه کنندگان متوقف کنند که از جمله این مناطق جویبار است.
قابل یادآوری است که 370پزشک خانواده روستایی و همین تعداد ماما خانواده به جمعیت خانوار روستایی مازندران خدمات ارایه می دهند .
*اعتصاب جمعی ازکامیون داران جکیگور دراعتراض به کاهش سهمیه سوخت مقابل کارخانه سیمان
روزچهارشنبه 5 اردیبهشت، جمعی ازکامیون داران جکیگور برای اعتراض به کاهش سهمیه سوخت مقابل کارخانه سیمان این روستا از توابع بخش مرکزی شهرستان راسک در استان سیستان و بلوچستان تجمع کردند.
*اعتصاب وتجمع نیسانداران استان خراسان رضوی دراعتراض به نرخ پایین کرایه وعدم نظارت بر عملکرد باربری ها و کمیسیون های خارج از عرف مقابل اداره کل راهداری و حمل نقل جاده ای استان
روزچهارشنبه 5 اردیبهشت، نیسانداران استان خراسان رضوی برای اعتراض به نرخ پایین کرایه وعدم نظارت بر عملکرد باربری ها و کمیسیون های خارج از عرف دست ازکارکشیدند و وانت هایشان را مقابل اداره کل راهداری و حمل نقل جاده ای استان به صف کردند.
*تجمع اعتراضی متقاضیان مسکن ملی طرح آبشار خرمآباد نسبت به بلاتکلیفی 4 ساله مقابل استانداری لرستان
تصاویر منتشره درشبکه های اجتماعی بتاریخ 5 اردیبهشت،از تجمع اعتراضی متقاضیان مسکن ملی طرح آبشار خرمآباد نسبت به بلاتکلیفی 4 ساله مقابل استانداری لرستان خبرمی دهند.
متقاضیان مسکن ملی طرح آبشار خرمآباد درپائیزسال گذشته با راه اندازی کارزاری بدین بشرح تأخیر 3ساله در ساخت منازل طرح مسکن ملی لرستان شهر خرمآباد، پروژه آبشار طلایی، به دلیل عدم همکاری شهرداری در صدور مجوز، پروانه ساخت و همچنین پایین بودن تعداد پیمانکارها نسبت به تعداد بالای واحدها (2200) در مرحله بتنریزی متوقف شده است، درصورتی که مبلغ 40 میلیون اولیه ۳سال قبل پرداخت شده است خطاب به رئیسی،خواهان پاسخگویی شدند.
*تجمع اعتراضی مال باختگان شرکت رضایت خودروی طراوت نوین مقابل دادگستری قزوین با شعار «دادستان رشوه گیر نمی خوایم نمی خوایم»،« غفاری دزدی کرده رجب+ حمایت کرده»
برپایه فیلم ها وتصاویر منتشره درشبکه های اجتماعی،روزچهارشنبه 5 اردیبهشت مال باختگان شرکت رضایت خودروی طراوت نوین درادامه اعتراضات دامنه دارشان برای چندمین بار مقابل دادگستری قزوین با شعار «دادستان رشوه گیر نمی خوایم نمی خوایم»،« غفاری دزدی کرده رجب+ حمایت کرده»زدند.
+حسین رجبی دادستان قزوین
*ارعاب و تهدید کارمندان بهزیستی استان کردستان
بعد از تحصن کارمندان بهزیستی استان کردستان در روزهای هجدهم تا بیستم فروردین ماه در اعتراض به وضعیت معیشتی و حقوق و مزایای خود که در چند شهرستان صورت گرفت مدیر کل و مسئول حراست اداره کل بهزیستی استان کردستان اقدام به تهدید و ارعاب معترضان کردهاند.
محسن رسولی مدیر کل بهزیستی استان کردستان که قبلاً مسئول حراست این سازمان بودهاست همراه با علی فرامرزی مسئول حراست اداره کل بهزیستی استان کردستان در روز پایانی تجمعات با حضور در جمع کارکنان معترض اداره بهزیستی شهرستان سنندج با رد مسوولیت خویش در وضعیت معیشتی کارکنان بهزیستی آن را به شرایط بد اقتصادی کشور نسبت دادند و تبعیض میان دریافتی کارکنان ادارات و سازمانها و استانهای مختلف را طبیعی جلوه دادند و کارمندان بهزیستی استان کردستان را تهدبد کردند که ادامه تجمعات باعث ورود نهادهای امنیتی خواهد شد.
مدیر کل بهزیستی استان کردستان در روزهای بعد از آن نیز با متهم کردن بعضی از کارمندان این سازمان به لیدری و سازماندهی این تجمعات به شیوههای گوناگون آنها را تهدید کرده است وی آنها را به برخورد انضباطی، تغییر محل خدمت، معرفی به نهادهای امنیتی و ... تهدید کرده است. این در حالی است که علیرغم تورم پنجاه درصدی و حقوق پایین (میانگین حقوق کارمندان بهزیستی در حدود دوازده میلیون تومان است که کمتر از نصف خط فقر است) مزایا و رفاهیات ریالی دریافتی کارکنان بهزیستی استان کردستان در سال ۱۴۰۲ از سال ۱۴۰۱ کمتر بوده است و مجموعه مدیریتی وابستهی بهزیستی استان کردستان به جای پاسخگویی به همکاران خویش درصدد وادار کردن آنها به سکوت در برابر تبعیض و اجحاف موجود هستند. شایان ذکر است که برخی از روسای ادارات شهرستانها نیز در تهدید و ارعاب کارمندان با مدیرکل همکاری میکنند برای مثال سیدمنصور حیدری رئیس اداره بهزیستی شهرستان سقز با تهدید کارکنان این اداره اجازه نداده بود که در روزهای ابتدایی تجمعی در این شهرستان صورت بگیرد و تعداد محدودی از پرسنل این اداره که در روزهای بعدی به تجمعات پیوسته بودند را به شیوههای مختلف تحت فشار قرار داده است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*تشدید فشارها حراست در مسئله پوشش دانشجویان دختر در دانشگاه نوشیروانی بابل
بنابر اطلاعات رسیده، حراست دانشگاه نوشیروانی از ابتدای هفته در سطح بیسابقهای با پوشش دانشجویان دختر برخورد و اقدام به ضبط کارت دانشجویان کرده است.
در دو روز گذشته برخی از دانشجویان دختر امکان ورود به دانشگاه را نیافتند و چندین نفر به حراست دانشگاه احضار شدند.
*موج جدید سرکوب دانشجویان دانشگاه علامهطباطبایی
بنابر گزارش دانشجویان علامه، حراست این دانشگاه طی روز های اخیر اقدام به نوشتن اسامی و ضبط کارت دانشجویان دختر به بهانه حجاب کرده است.
حراست دانشگاه علامه طباطبایی به بهانه کوتاه بودن مانتو دانشجویان، بالا بودن آستین مانتو، به سر داشتن شال یا روسری، جلو باز بودن مانتو و غیره اقدام به ضبط کارت دانشجویان می کند.
منبع:کانال خبرنامه امیرکبیر
*دادگاه انقلاب خراسان شمالی محمود صفدری را فراخواند
بر اساس ابلاغیه دادگاه انقلاب این فعال صنفی معلمان ظرف ۵ روز از تاریخ رویت ابلاغیه می بایست در شعبه اول دادیاری شهرستان بجنورد حضور یابد.
آقای صفدری را با اتهام نشر اکاذیب رایانهای، در دادگاه حاضر خواهد شد
در دوسال اخیر این فعال صنفی فرهنگیان خراسان شمالی، با اتهاماتی مشابه بارها در دادگاه حاضر شدهاست
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*صالح نیکبخت: پرونده مهسا امینی هنوز در دادسرا مانده و هیچ دادگاهی برایش تشکیل نشده است
این وکیل دادگستری در پاسخ به این سوال که آیا دادگاه پرونده مهسا امینی به خبرنگار رسانه ای گفت: حقیقت این است که پرونده در دادسرا مانده، تحقیقات مورد درخواست ما هنوز انجام نشده و تاکنون هیچ دادگاهی برای این پرونده تشکیل نشده که بخواهیم از علنی یا غیرعلنیبودن آن سخن بگوییم.