اخباروگزارش های کارگری  29 و 31 مرداد ماه 1402

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته: 1- یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه مزدی ضد کارگری شورای عالی کار‌ و وضعیت نامناسب خدمات بیمه درمانی باراهپیمایی وبرپایی تجمع در شهرهای اهواز،رشت و کرمانشاه مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان وبابل ،شوش وشوشتر  مقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان 2- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به سطح نازل حقوق منجمله اجرا نشدن همسازی،عدم پرداخت مطالبات معوقه  وخدمات درمانی ناکافی مقابل صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد اصفهان با شعار«کشورپردرآمد چه برسر توآمد»

- سومین تجمع اعتراضی جمعی از افراد دارای معلولیت نسبت به واکذاری جابجایی سامانه حمل و نقل جانبازان و معلولین مقابل شورای شهر تهران با شعارهای« شهردار تخلف می کند  چمران حمایت می کند»،«سلطانی سلطانی دشمن معلولانی»و....
- تجمع اعتراضی جمعی ازکارگران جهاد کشاورزی ایلام نسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل استانداری
- کارگران نفلین سینیت کلیبر دست به اعتراض زدند
- تجمع اعتراضی کارگران متقاضی مسکن ملی قزوین نسبت به کندی روند ساخت و افزایش قیمت مقابل اداره کل راه و مسکن شهرسازی
- اعتصاب وتجمع مینی بوس داران استان مرکزی دراعتراض به کاهش سهمیه گازوئیل مقابل استانداری
- نگرانی پیرامون وضعیت سلامتی فروغ سمیع‌نیا، فعال حقوق زنان 
- تداوم بازداشت و بلاتکلیفی غزاله زارع، فعال حقوق کودکان کار و خیابان در خرم‌آباد 
- تا‌یید حکم ۵ سال زندان جعفر ابراهیمی
- تایید حکم اخراج دائم از کار  محمود ملاکی در دادگاه تجدیدنظر 
-  تداوم سرکوب اساتید
«علوم سیاسی» مِنهای موضع‌
- خوابگاه یا چیزی بدتر از زندان
- حذف رشته‌ی مجسمه‌سازی از لیست رشته‌های دانشگاه هنر در دفترچه‌ی کنکور
*******
*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:
1- یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه مزدی ضد کارگری شورای عالی کار‌ و وضعیت نامناسب خدمات بیمه درمانی باراهپیمایی وبرپایی تجمع در شهرهای اهواز،رشت و کرمانشاه مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان وبابل ،شوش وشوشتر  مقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان
 
 شعارها:
«زیربارستم نمی کنیم زندگی جان فدا می کنیم در ره آزادگی مرگ براین بردگی مرگ براین بردگی»
«کومهار تورم دروغ میگید به مردم»
«دشمن ما همینجاست دروغ میگند آمریکاست»
«ما اشتباه کردیم حکومتو دودستی تقدیم دزدها کردیم»
«شورای عالی کار نمی خوایم نمی خوایم»
«حاصل کاردولت غارت جیب ملت»
«دولت انقلابی دروغ میگه حسابی»
«به دزدی عادت کردند تامین غارت کردند»
«درمان رایگان حق مسلم ماست»
«معیشت منزلت حق مسلم ماست»
«عزا عزاست امروز حقو مردم ما زیر عباست امروز»
«گرانی تورم بلای جان مردم»
«حسین حسین شعارشون دروغ و دزدی کارشون»
«مابجز حق نمی خوایم صدقه دولت نمی خوایم»
«وعده وعید چه خوب بود ولی همش دروغ بود»
«مرتضوی حیاکن وزارتو رها کن»
«تاکی سرافکندگی یا مرگ یا زندگی»
«بازنشسته دادبزن حق تو فریادبزن»
«بازنشسته بپاخیز برای رفع تبعیض»
«بازنشسته می میرد ذلت نمی پذیرد»
«دولت ورشکسته دشمن بازنشسته»
«تامین اجتماعی چه نام اشتباهی»
«تامین غارت کردند مارو بیچاره کردند»
«وزیر بی کفایت خجالت خجالت»
«مدعی عدالت خجالت خجالت»
«نه مجلس نه دولت نیستند بفکر ملت»
«دولت خیانت می کند مجلس حمایت می کند»
«حقوق نصف نیمه ساکت بشیم همیه»
«حقوق بازنشسته فقط واسه یک هفته»
«ظلم و ستم کافیه، سفره ما خالیه»
«تورم اسف بار حاکم شده تو بازار»
«یخچال بازنشسته خالیتر از گذشته»
«میرهاشم موسوی خجالت خجالت»
«میرهاشم حیا کن سازمانو رهاکن»
2- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به سطح نازل حقوق منجمله اجرا نشدن همسازی،عدم پرداخت مطالبات معوقه  وخدمات درمانی ناکافی مقابل صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد اصفهان با شعار«کشورپردرآمد چه برسر توآمد»
 
*سومین تجمع اعتراضی جمعی از افراد دارای معلولیت نسبت به واکذاری جابجایی سامانه حمل و نقل جانبازان و معلولین مقابل شورای شهر تهران با شعارهای« شهردار تخلف می کند  چمران حمایت می کند»،«سلطانی سلطانی دشمن معلولانی»و....
روزیکشنبه 29 مرداد برای سومین بار، جمعی از افراد دارای معلولیت برای اعتراض به واکذاری جابجایی سامانه حمل و نقل جانبازان و معلولین مقابل شورای شهر تهران تجمع کردند و شعارهای« شهردار تخلف می کند  چمران حمایت می کند»،«سلطانی سلطانی دشمن معلولانی»و....سردادند.

 
*تجمع اعتراضی جمعی ازکارگران جهاد کشاورزی ایلام نسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل استانداری
روزشنبه 28 شهریور، جمعی ازکارگران جهاد کشاورزی ایلام برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت مقابل  استانداری درشهرایلام زدند.
 


تجمع کنندگان به خبرنگاریک رسانه محلی گفتند: سازمان جهاد کشاورزی اعلام کرده‌ امکان تبدیل وضعیت آنها را ندارند.این در حالی است که تبدیل وضعیت ایثارگران باید طبق مواد قانونی پیش‌بینی شده در قانون بودجه 1400 و بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگران انجام شود.
قابل ذکراست که در حال حاضر  چند سال است چندین نفر ایثارگر و غیر ایثارگر، به صورت شرکتی در سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام،  مشغول به کار و منتظر اجرای تبدیل وضعیت خود هستند اما این سازمان به دلایلی چون ناروشن بودن وضعیت بودجه‌ی خود برای سال 1402 و همچنین بلاتکلیف ماندن تصویب «لایحه تبدیل وضعیت استخدامی کارکنان دولت» در مجلس، تکلیف تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر و غیر ایثارگر خود را روشن نکرده‌اند.
*کارگران نفلین سینیت کلیبر دست به اعتراض زدند
کارگران مجتمع نفلین سینیت کلیبر امروز یکشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۲ در اعتراض به عدم رسیدگی به مشکلاتشان دست به اعتراض زدند.
 
پس از درگیری‌های لفظی زیاد حول اختلافات با کارفرما و متشنج شدن اوضاع، تعدادی از کارگران در اثر فشار روحی دچار بدحالی شده و راهی بیمارستان شدند.
پس از این اتفاق مسئولین دولتی شهرستان وارد عمل شده و با ۸ نفر از نمایندگان کارگران و مدیران شرکت نفلین سینیت در محل فرماندهی انتظامی کلیبر وارد مذاکره شدند.
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*تجمع اعتراضی کارگران متقاضی مسکن ملی قزوین نسبت به کندی روند ساخت و افزایش قیمت مقابل اداره کل راه و مسکن شهرسازی
روزیکشنبه 29 مرداد،جمعی از کارگران متقاضی مسکن ملی قزوین برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به کندی روند ساخت  وافزایش قیمت مقابل اداره کل راه و مسکن شهرسازی استان تجمع کردند وخواستار تثبیت قیمت، تسریع در پرداخت وام و سرعت بخشیدن ساخت خانه‌های خود شدند.
 
یکی از کارگران به خبرنگاررسانه ای  گفت: دولت وعده کرده بود حداکثر با 100میلیون واریزی و100 میلیون وام تا سال 99 این واحدها را به متقاضیان که غالبا کارگران و بازنشستگان هستند، تحویل ‌دهد اما هم اکنون چهار سال از موعد اعلامی گذشته و هر دوره بر مبلغ میزان پرداختی این واحد‌ها اضافه می‌کنند.
وی افزود:هزاران نفر در قزوین متقاضی مسکن ملی هستند که در آخرین مرحله مسئولان شهرسازی اعلام کردند متقاضیان باید 400 میلیون پرداختی داشته باشند در عین حال اخیرا نیز 55 میلیون تومان دیگر در خواست کرده‌اند.
او با بیان اینکه این واحدها تا زمان تحویل همچنان دچار افزایش قیمت هستند، گفت: در حالی باید حدود 400 میلیون تومان پرداختی داشته باشیم که گفته شده به هر یک از واحدها 400 میلیون وام تعلق می‌گیرد. 
اودرخاتمه پرسید:آیان ما کارگران متقاضی با این تورم اقتصادی و حداقل حقوق دریافتی آیا توان پرداخت اضافه پرداختی‌ها و اقساط بانکی تا 8 میلیون تومانی را داریم؟
*اعتصاب وتجمع مینی بوس داران استان مرکزی دراعتراض به کاهش سهمیه گازوئیل مقابل استانداری
روزیکشنبه 29 مرداد،جمعی از مینی بوس داران استان مرکزی برای اعتراض به کاهش سهمیه گازوئیل با به صف کردن خودروهایشان مقابل استانداری درشهراراک تجمع کردند.
 
یکی از مینی بوس داران حاضر در تجمع به خبرنگاررسانه ای  گفت: هر مینی بوس ماهانه 1200لیتر گازوئیل سهمیه دارد که متاسفانه از فروردین، هر ماه مقداری از این سهمیه کم شده تا اینکه به حدود 800 لیتر رسیده است و حتی برخی مینی بوس داران به سهمیه 500 لیتر گازوئیل رسیده اند.
وی با بیان اینکه با این مقدار گازوئیل طی 30روز چه کاری می توان انجام داد، گفت: هر مینی بوس با توجه به میزان کار، شاید روزانه 50 لیتر گازوئیل مصرف کند که این میزان ماهانه 1500 لیتر می شود. همان 1200 لیتر هم کفاف کار را نمی داد ولی هر روز هم سهمیه کمتر می شود.
*نگرانی پیرامون وضعیت سلامتی فروغ سمیع‌نیا، فعال حقوق زنان 
فروغ سمیع‌نیا، از فعالان حقوق زنان بازداشت شده در رشت، تنها فرد این پرونده است که طی پنج‌ روز گذشته از حق تماس تلفنی، محروم بوده است. 
با توجه به وضعیت بیماری وی، این بی‌خبری و عدم برقراری تماس، نگرانی‌ها پیرامون وضعیت سلامت او را بسیار افزایش داده است.
*تداوم بازداشت و بلاتکلیفی غزاله زارع، فعال حقوق کودکان کار و خیابان در خرم‌آباد 
علی‌رغم گذشت بیش از سه هفته از زمان دستگیری غزاله زارع، فعال حوزه کودکان کار و خیابان در خرم‌آباد، او کماکان در وضعیت بلاتکلیف در بازداشتگاه این شهر به سر می‌برد. 
غزاله زارع اوایل مردادماه جاری توسط نیروهای امنیتی خرم‌آباد بازداشت شد و تاکنون اطلاعی از دلایل بازداشت و وضعیت پرونده او در دست نیست.
منبع 2 خبربالا:کانال بیدارزنی
*تا‌یید حکم ۵ سال زندان جعفر ابراهیمی
جعفر ابراهیمی، بازرس شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، که همراه تعداد زیادی از معلمان در آستانه تجمع اعتراضی یکم اردیبهشت ۱۴۰۱ بازداشت شده بود و کماکان در زندان اوین به سر می‌برد، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر به ۵ سال زندان محکوم شد.
   به گفته وکیل ایشان، آقای عرفان‌کرم‌ویسی، بنابر ابلاغیه شعبه ۳۶ تجدیدنظر ضمن نقض آرا پیشین مبنی بر تجمیع و ادغام پرونده‌های جریانی مجازات اشد اتهام اجتماع و تبانی، ۵سال، ایشان تایید که از این مدت طبق بخشنامه کاهش مجازات ۲ سال آن قابلیت اجرایی دارد. باتوجه به ایام بازداشت قبلی و حبس فعلی که از اردیبهشت ماه سال گذشته شروع شده است، دوران محکومیت آقای ابراهیمی فروردین ماه ١۴٠٣ به پایان می‌رسد.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، با تاکید بر فعالیت قانونی فعالین صنفی، صدور این احکام را محکوم کرده و با توجه به شرایط جسمانی آقای ابراهیمی، بر آزادی بی‌قیدوشرط این عضو شورای هماهنگی پای می‌فشارد.
*تایید حکم اخراج دائم از کار  محمود ملاکی در دادگاه تجدیدنظر 
کانون صنفی معلمان استان بوشهر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تجدیدنظر هیات تخلفات وزارت خانه آموزش و پرورش حکم انفصال دائم، اخراج، محمود ملاکی بازرس این کانون را عینا تایید نموده‌ است.
محمود ملاکی، از فعالین خوشنام و معلمان متعهد بوشهر است که در زندان مرکزی بوشهر دوران محکومیت یکساله خود را می‌گذراند. آقای ملاکی در حوزه محیط زیست هم فعالیت‌های موثری داشته است و در زمینه آموزش مسایل زیست محیطی تلاش‌های موثری داشته است.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن حمایت قاطع از  محمود ملاکی عزیز، صدور پیاپی احکامی چون کسر گروه، بازنشستگی اجباری، انفصال از خدمت و ... را از سوی وزارت آموزش پرورش ناشی از فضای پادگانی و امنیتی می‌داند که بر این وزارت خانه مستولی شده است و معلمان را به مقابله در برابر این رویه دعوت می‌کند
*تداوم سرکوب اساتید
«علوم سیاسی» مِنهای موضع‌
چندی است که در دانشگاه‌ها، پروژه تصفیه گسترده اساتید کلید خورده است. 
بر این اساس همانطور که پیشتر هم اشاره شد، دو تن از اساتید دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد، آقایان بیدالله خانی و شیرزاد آزاد در آستانه اخراج از دانشگاه قرار دارند. این اساتید متخصص و دغدغه‌مند، تنها به دلیل آنچه «موضع‌گیری در دوره اعتراضات» خوانده شده و بر اساس گزارشات مخدوش دانشجویان بسیجی از صحبت‌های سرکلاس، حذف شده‌اند. گویی یک «استاد علوم‌سیاسی» نباید درباره اعتراضات گسترده مردم کشورش ابدا حرفی بزند. اساتید باید کاملا «بی‌موضع» و خنثی باقی بمانند.
اما سرکوب اساتید در دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی محدود به این موارد نیست. پیشتر هم در پی افزایش فشار‌ها، یکی از اساتید با سابقه این دانشکده بازنشست شد. همچنین محسن خلیلی استاد محبوب و باسواد دانشکده نیز از تدریس در دانشگاه انصراف دادند و هم‌اکنون در کانادا هستند. دکتر روح‌الله اسلامی نیز پیشترها علیرغم موافقت دانشگاه با تبدیل وضعیتشان، تنها بدلیل استعلام نهادهای امنیتی در آستانه اخراج قرار گرفته بودند که خوشبختانه این امر هنوز رخ نداده است. همه اینها تنها بخشی از سرکوب صورت گرفته در این دانشکده هستند.
همزمان با انتشار اسنادی درخصوص پروژه جذب ۱۰ هزار هیات علمی در وزارت علوم و ۵ هزار هیات علمی در وزارت بهداشت در روندی غیرقانونی تا پایان دولت سیزدهم، در این دانشکده نیز گزازشات متعددی حاکی از جایگزین کردن اساتید موضع‌مند و حامی دانشجویان، از طریق جذب اساتید «انقلابی» هستند. در این بین گفته می‌شود که سعید محسنی دانشیار گروه حقوق خصوصی و معاون دانشکده، نقش پررنگی در پرونده‌سازی برای اساتید دارد و همچنین در فراخوان جذب هیات علمی، با مداخلات خود، درحال جذب اساتید همسو و «انقلابی» است که اغلب فاقد حداقل سطح علمی لازم هستند.
روندی که هم‌اکنون در دانشگاه‌های کشور دنبال می‌شود، با شتابی روزافزون دانشگاه‌ها را از هر نوع دغدغه واقعی و رویکرد انتقادی تهی خواهد ساخت. بخصوص در رشته‌های علوم انسانی که ماهیتا باید در ارتباط با شرایط کنونی جامعه قرار بگیرند، این روند بسیار آسیب‌زا خواهد بود.
*خوابگاه یا چیزی بدتر از زندان
مدتهاست که خوابگاه‌های دانشجویی در وضعیت بدی قرار دارند. از مشکلات رفاهی و عدم رسیدگی‌ها گرفته تا اعمال انواع محدودیت‌ها بخصوص در خوابگاه دختران. اما اینیار در دانشگاه فرهنگیان تبریز واحد خواهران (الزهرا)، محدودیت‌هایی اعمال شدند که در زندان هم برقرار نیستند.
محدودیت‌ها در خوابگاه‌های دخترانه
بر اساس گزارش دانشجویان، دانشگاه در بازه فرجه امتحانات ترم تابستانی، برای دانشجویان دختری که تصمیم گرفتند تا در خوابگاه بمانند، محدودیت‌ تردد یک ساعته گذاشته‌است. یعنی دانشجو در طول روز تنها می‌تواند به مدت یک ساعت از خوابگاه خارج شود. در هر بار خروج دانشجو از خوابگاه، مدت زمان خروج ایشان ثبت می‌شود و چنانچه دانشجو بیشتر از یک ساعت خارج از خوابگاه بوده باشد، به حراست معرفی می‌شود. در مواردی که دانشجو از این مقررات تبعیت نکرده‌ باشد، با خانواده‌اش تماس گرفته می‌شود، کارت دانشجویی وی ضبط می‌گردد و اجازه خروج از خوابگاه از وی گرفته می‌شود. درصورت تکرار هم به کمیته انضباطی ارجاع داده می‌شود.
اما این تنها بخشی از این محدودیت‌هاست. به گفته دانشجویان، قریب به ده روز است که آنان به کلی و حتی برای موارد ضروری نیز اجازه خروج از خوابگاه را نداشته‌اند. همچنین به آنان اجازه داده نمی‌شود تا بیرون بروند و در خوابگاه یا پانسیون‌های خودگردان اقامت کنند. مسیولین خوابگاه در پاسخ به دانشجویان گفته‌اند «وقتی دانشجویی بیرون می‌رود دردسر ایجاد می‌کند».
درکنار این محدودیت‌های محیرالعقول، می‌توان به پوشش اجباری چادر در دانشگاه نیز اشاره کرد. لازم بذکر است که در دانشگاه فرهنگیان، سرکوب دوچندان رخ می‌دهد و درصورتی که دانشجویی نسبت به رویه‌های اتخاذ شده اعتراضی بکند، در آینده با مشکلات گزینشی مواجه خواهد شد.
محدودیت‌ها و وضع بد خوابگاه‌های پسرانه
در خوابگاه‌های پسرانه، وضعیت رفاهی دانشجویان اسفناک است. بر اساس گزارشات، در هر اتاق‌ ۲۰ متری ۱۰ دانشجو و در هر اتاق‌ ۴۰ متری ۲۵ تا ۳۰ دانشجو اسکان یافته‌اند. اتاق‌های که علیرغم جمعیت زیاد، حتی کولر و تهویه هوا هم ندارد. درکنار این مسایل، غذای دانشگاه فرهنگیان تبریز کیفیت بسیار پایینی دارد و بسیاری از دانشجویان، دچار مسمومیت غذایی شده‌اند. بخصوص کیفیت غذا در هفته‌های اخیر به شدت افت کرده است. همچنین در خوابگاه پسرانه، احازه تردد با شلوار کوتاه به دانشجویان داده نمی‌شود و مسیولین خوابگاه از دانشجویان خواسته‌اند که درب اتاق‌های خوابگاه را قفل نکنند.
درکنار این مصائب و معضلات، باید به نبود امنیت در اطراف دانشگاه نیز اشاره کرد. به گفته دانشجویان، خیابان‌های اطراف دانشگاه امن نیستند و گزارشات متعددی از دزدی ماشین و زورگیری موجود است. با این حال دانشگاه اجازه نمی‌دهد تا دانشجویان ماشین‌های خود را در پارکینگ بگذارند.
با‌ وجود مشکلات رفاهی متعدد دانشجویان و آزادی‌های روز به روز کوچکتر شده، دانشگاه تنها تمرکز خود را بر پوشش دانشجویان گذاشته است. به گونه‌ای با دانشجو برخورد می‌شود که گویی مجرم است و خوابگاه، زندان اوست، و‌ این شیوه برخورد با دانشجویانی است که بناست معلمین آینده کشور باشند.
*حذف رشته‌ی مجسمه‌سازی از لیست رشته‌های دانشگاه هنر در دفترچه‌ی کنکور
رشته‌ی مجسمه‌سازی و سینما از لیست انتخابی در دانشگاه هنر بدون هیچگونه اطلاع قبلی حذف شد!
پس از اعتراضات سال گذشته و همراهی دانشجویان و اساتید این دو رشته در اعتراضات، تعداد زیادی از دانشجویان و اساتید این رشته‌ها تعلیق و محروم شده و به بهانه‌های مختلف از حضور در فضای دانشگاه حذف شدند، به نظر می‌رسد اکنون نوبت به حذف کامل این دو رشته و محرومیت دانشجویان از تحصیل در آن‌ها فرارسیده است. این در حالی است ‌که به طور معمول رشته‌های هنر با محدودیت‌ها و مشکلات زیادی مواجه هستند و حفظ حیات آن‌ها تا به امروز مدیون تلاش اساتید و دانشجویان بوده‌است. با این وجود گویا این تلاش‌ها برای مسئولین دانشگاه اهمیتی نداشته است.
با وجود اینکه چنین تصمیمی از مدت‌ها پیش از انتشار دفترچه‌ی کنکور گرفته شده و به سازمان سنجش اعلام می‌شود، هیچگونه اطلاع و توضیحی از جانب دانشگاه مبنی بر حذف این رشته‌ها، داده نشده است. به نظر می‌رسد این اقدام در ادامه‌ی سرکوب و حذف افراد فعال و دغدغه‌مند از دانشگاه است.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 31 مرداد ماه 1402
- سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان کشوری نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه)مقابل صندوق بازنشستگی کشوری در استان های
اردبیل(شهراردبیل)
اصفهان(شهراصفهان تجمع یکنفره)
البرز(شهر کرج)
ایلام(شهرایلام)
استان تهران(شهرتهران)
خوزستان(شهراهواز)
چهارمحال وبختیاری(شهر شهرکرد)
سمنان(شهرسمنان)
فارس (شهرشیراز)
قزوین(شهرقزوین)
کردستان(شهرسنندج)
کرمانشاه(شهر کرمانشاه)
لرستان(خرم آباد)
ویزد(مقابل استانداری)
 و لرستان(شهرستان پلدخترمقابل فرمانداری)
- اعتصاب كارگران شركت پیمانکاریiGC در جفیردراعتراض به عدم پرداخت چندماه حقوق وشرایط سخت کاری
- ادامه کنش های کارگران اخراجی کارخانه داروگرتهران برای بازگشت بکار زیرسایه بیخیالی وزارتخانه کار وخوشرقصی های وزیرش
- اعتصاب جمعی از کسبه راسک دراعتراض به بازداشت امام جمعه شهرستان
- تجمع اعتراضی مالباختگان شرکت آروان خودرو مقابل دادسرای ناحیه 32 تهران با شعار«ما اینجائیم میمیریم حقمونو میگیریم»
- ادامه اعتراضات خریداران خودروهای مونتاژی بابرپایی تجمع مقابل وزارت صنعت برای چندمین بار
- بازداشت ماشاالله کرمی پدرزنده یاد  محمد مهدی کرمی
- بازداشت شرمین حبیبی، همسر فریدون محمودی از جان‌باختگان قیام ژینا
- گزارشی از آخرین وضعیت بازداشت‌شدگان استان گیلان
- سپیده قلیان بی‌ حجاب اجباری به دادگاه رفت و به صورت آمنه‌سادات ذبیح‌پور تف انداخت
- تایید حکم اخراج دائم از کار محمد سعیدی ابواسحاقی در دادگاه تجديدنظر
- بیانیه دانشجویان رشته‌ی مجسمه‌سازی دانشگاه هنر در اعتراض به حذف این رشته‌ از دفترچه انتخاب رشته‌ کنکور سراسری
- مسئولین در خواب غفلت یا خواب عامدانه؟!
- بازگشت سهمیه‌ی جنسیتی 
- دانشگاه هنر، محدوتر از همیشه
- جان باختن یک کارگرمقنی درشیروان بر اثر ریزش دیوار    
- مرگ ومصدومیت 2 کارگر یک کارگاه صنعتی زرین شهر بر اثر انفجار سیلندر گاز
*******
*سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان کشوری نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه)مقابل صندوق بازنشستگی کشوری در استان های
اردبیل(شهراردبیل)
اصفهان(شهراصفهان تجمع یکنفره)
البرز(شهر کرج)
ایلام(شهرایلام)
استان تهران(شهرتهران)
خوزستان(شهراهواز)
چهارمحال وبختیاری(شهر شهرکرد)
سمنان(شهرسمنان)
فارس (شهرشیراز)
قزوین(شهرقزوین)
کردستان(شهرسنندج)
کرمانشاه(شهر کرمانشاه)
لرستان(خرم آباد)
ویزد(مقابل استانداری)
 و لرستان(شهرستان پلدخترمقابل فرمانداری)
شعارها:
«معلم زندانی آزادباید گردد»
«تاحق خود نگیریم آرام نمی نشینیم»
«تاحق خود نگیریم از نمی نشینیم»
«بازنشسته دادبزن حق تو فریادبزن»
«بازنشسته می میرد سازش نمی پذیرد»
«مرگ بر دروغگو»
«این همه بی عدالتی هرگزندیده ملتی»
«یه اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه»
«گرانی تورم بلای جان مردم»
«وعده وعید کافیه سفره ما خالیه»
«اجرای همسان سازی حق مسلم ماست»
«نه وعده نه بازی اجرای همسان سازی»
«دولت بی کفایت خجالت خجالت»
«ننگ ننگ ما صدای سیمای ما»
تصاویر:
اهواز:
 
 
ایلام:
 
پلدختر:
 
سمنان:
 
شهرکرد:
 
شیراز:
 
کرج:
 
*اعتصاب كارگران شركت پیمانکاریiGC در جفیردراعتراض به عدم پرداخت چندماه حقوق وشرایط سخت کاری
برپایه تصاویر منتشره درشبکه های اجتماعی،روزسه شنبه 31 مرداد، كارگران شركت پیمانکاریiGC در جفیر اهوازبرای اعتراض به عدم پرداخت چندماه حقوق وشرایط سخت کاری دست به اعتصاب زدند وازکارکردن خودداری کردند.
 
*ادامه کنش های کارگران اخراجی کارخانه داروگرتهران برای بازگشت بکار زیرسایه بیخیالی وزارتخانه کار وخوشرقصی های وزیرش
روزسه شنبه 31 مرداد، کارگران اخراجی کارخانه داروگرتهران از کنش های 3 ماهه شان برای بازگشت بکار زیرسایه بیخیالی وزارتخانه کار وخوشرقصی های وزیرش،خبردادند.
کارگران کنشگربه خبرنگاررسانه ای گفتند: کارخانه داروگر تهران که در کیلومتر 17جاده قدیم تهران به کرج واقع شده است، از روزهای نخست خرداد ماه سال جاری به دلیل مشکلات مالی برای چندمین بار به حالت تعطیلی موقت درآمد، بنابراین کارگران شاغل در آن؛ قبل و بعد از تعطیلی؛ طی چند مرحله اخراج و بیکار شدند که در نهایت حدود 50کارگر با سوابق حداقل 10 و حداکثر 25 سال با ثبت شکایت در سامانه جامع روابط کار پیگیر مطالبات خود هستند.
در این زمینه یکی از کارگران داروگر تهران، گفت: هر چند کارفرما فعالیت کارخانه را بعد از چندین مرحله وقفه از سر گرفت اما تعداد کمی (حدود 33نفر) از کارگران به کار سابق خود بازگشتند و هم اکنون حدود 50 کارگر دیگر در بیرون از کارخانه پیگیر بازگشت به کار و وصول مطالبات خود هستند.
او در تشریح مشکل بیکاری خود گفت: در حدود سه ماهی‌ که بیکار بوده‌ام در جستجوی کار به واحدهای صنعتی و خدماتی زیادی مراجعه کرده‌ام اما به دلیل شرایط سنی‌ام؛ تا این لحظه هیچ کاری برای من و شمار دیگری از همکارانم پیدا نشده است.
او با اشاره به اینکه با رفع کامل مشکلات کارخانه داروگر تهران، حدود 200 تا 300 کارگر به صورت مستقیم مشغول به کار خواهند شد، افزود: کارگرانی که در بیرون کارخانه در انتظار کار هستند، مشکلات معیشتی زیادی دارند. فقط تعداد محدودی با انجام کارهای نظیر دستفروشی، مسافرکشی و نگهبانی واحدهای تولیدی و مسکونی؛ معیشت خود را تامین می‌کنند اما مابقی هنوز نتوانسته‌اند برای خود شغلی پیدا کنند.
او گفت: درحالی من و سایر همکارانم به دنبال ایجاد شرایط برای بازگشت به کار هستیم که مسئولان استانی می‌توانند مشکلات مالی این کارخانه را برطرف کنند.
به گفته این کارگر؛ مدیریت شرکت داروگر در شرایطی که به دلیل مشکلات اقتصادی حتی قادر به پرداخت دستمزد کارگران موجود نیست اعلام کرده؛ کارگرانی می‌توانند به کارخانه بازگردند که شرایط نامناسب مالی کارخانه را بپذیرند.
وی با ابراز تاسف از بی‌توجهی مسئولان استان تهران در پیگیری وضعیت کارگران شاغل و بیکار شده شرکت داروگر تهران، افزود: در حال حاضر دو خط شامپو کوزه‌ای و مایع ظرفشویی ریکا فعالیت خود را آغاز کرده و ما انتظار داریم کارفرما مطالبات کارگرانی که سالهای عمر خود را در این کارخانه سپری کرده‌اند را زودتر پرداخت کند.
طبق اظهارات وی؛ هر یک از کارگران اخراجی داروگر با حداقل 10 یا حداکثر 15 سال سابقه کار در آستانه بازنشستگی هستند اما به دلیل عدم تسویه حساب و فاصله بیمه‌ای که بعد از بیکاری در سوابق بیمه‌ای آن‌ها ایجاد شده، امکان بازنشسته شدن برایشان فراهم نمی‌شود.
یکی دیگر از کارگران با انتقاد از طولانی شدن روند پیگیری پرونده کارگران در سامانه جامع روابط کار گفت: با اعتراضات مکرر کارفرما، مسیر احقاق حق کارگران اخراجی داروگر  طولانی شده است. کارگران مطالبات سنواتی، اضافه کار، حق مرخصی‌های چندین ماهه و دست‌کم 10 ماه حق بیمه پرداخت نشده طلبکارند که مسیر طولانی رسیدگی به پروندهای کارگری آن‌ها را مستاصل کرده است.
به گفته این کارگر؛ بعد از سه ماه بیکاری هنوز هیچیک از کارگران تحت پوشش بیمه بیکاری قرار نگرفته‌اند.
*اعتصاب جمعی از کسبه راسک دراعتراض به بازداشت امام جمعه شهرستان
روزسه شنبه 31 مرداد، جمعی از کسبه راسک دراعتراض به بازداشت امام جمعه این شهرستان دراستان سیستان وبلوچستان دست به اعتصاب زدند.
*تجمع اعتراضی مالباختگان شرکت آروان خودرو مقابل دادسرای ناحیه 32 تهران با شعار«ما اینجائیم میمیریم حقمونو میگیریم»
روزدوشنبه 30 مرداد، مالباختگان شرکت آروان خودرو برای اعتراض مقابل دادسرای ناحیه 32 تهران با شعار«ما اینجائیم میمیریم حقمونو میگیریم»تجمع کردند.
*ادامه اعتراضات خریداران خودروهای مونتاژی بابرپایی تجمع مقابل وزارت صنعت برای چندمین بار
روزسه شنبه 31 مرداد برای چندین وچندمین بار، خریداران خودروهای مونتاژی برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان مقابل وزارت صنعت تجمع کردند.
*بازداشت ماشاالله کرمی پدرزنده یاد  محمد مهدی کرمی
براساس گزارش شبکه‌های اجتماعی نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت به منزل ماشاالله کرمی یورش آوردند وضمن تجسس وی را بازداشت کردند وبرخی از اموال ایشان را نیزتوقیف کردند. 
*بازداشت شرمین حبیبی، همسر فریدون محمودی از جان‌باختگان قیام ژینا
امروز سه‌شنبه ۳۱ مردادماه شرمین حبیبی، همسر فریدون محمودی از جان‌باختگان قیام ژینا در شهر سقز بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
همسر او فریدون محمودی در روز ۲۸ شهریور ۱۴۰۱ در سقز با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی در جریان قیام ژینا جان باخت.
*گزارشی از آخرین وضعیت بازداشت‌شدگان استان گیلان
در هفتمین روز از بازداشت گسترده‌ی فعالان حقوق زنان و فعالان سیاسی بازداشت شده در استان گیلان، پیگیری خانواده‌های بازداشتی در دادسرای عمومی و انقلاب رشت و زندان لاکان، ادامه دارد.
طی یک هفته‌ی گذشته، علی‌رغم توضیحات شفاهی دادستانی مبنی بر صدور قرار وثیقه برای آزادی تعدادی از بازداشت‌شدگان، کماکان این مهم، صورت نپذیرفته است.
و تا کنون خانواده‌ها حتی شماره پرونده بازداشت شدگان را در اختیار ندارند.
صبح امروز سه‌شنبه‌ ۳۱ مردادماه، خانواده‌های بازداشت‌شدگان اخیر گیلان، دو نماینده از سوی خود را انتخاب و جهت پیگیری وضعیت عزیزان خود به دفتر دادستانی مراجعه کردند. بنا به گفته‌ی دادستان: «تا تاریخ ۲۵ شهریور ماه برای ۸ نفر از بازداشت‌شدگان، قرار بازداشت یک‌ماهه صادر شده است و ۴ بازداشتی دیگر در نوبت تودیع وثیقه، قرار خواهند گرفت». این وعده‌ی دادستانی همانند گفته‌های پیشین وی، بدون اعلام دقیق نام این بازداشت‌شدگان بوده است و همین امر، نگرانی‌ها پیرامون عدم صحت و یا فقدان ضمانت اجرایی آن را افزایش داده است.
از سوی دیگر، تداوم وضعیت‌ «بازجویی‌های شبانه» و اعزام بازداشت‌شدگان از زندان لاکان به ساختمان اطلاعات رشت جهت بازجویی، ادامه دارد. بسیاری از بازداشت‌شدگان، پس از اعزام روزانه به ساختمان اطلاعات، در پایان روز به زندان لاکان بازنگشتند و رویه‌ی ثابتی در اعزام و حضور آنان در زندان، وجود ندارد.
در این میان، علی‌‌رغم پیگیری مستمر خانواده‌ها، تا به‌حال داروهای ضروری و بسیار مورد نیاز دو نفر از فعالان حقوق زنان شامل «جلوه جواهری» و «فروغ سمیع‌نیا» به آنان تحویل داده نشده است.
(جلوه جواهری به دلیل آرتروز شدید دست، درد زیادی در ناحیه شانه و دست دارد و فروغ سمیع‌نیا نیز مبتلا به دیابت است.)
عدم پاسخ‌گویی صریح پیرامون روند پرونده و وضعیت بازداشت‌شدگان، تعلل عامدانه در تحویل دارو و وسایل مورد نیاز زندانیان که سازمان امور زندان‌ها در تهیه و‌ توزیع آنها کوتاهی و محرومیت از آن را همچون ابزار فشاری امنیتی علیه زندانیان و خانواده‌های آنها وارد می‌کند، به قوت خود باقی است.
صبح روز ۲۵ مردادماه، جلوه جواهری، فروغ سمیع‌نیا، متین یزدانی، یاسمین حشدری، نگین رضایی، زهرا دادرس، زهره دادرس، واحده خوش‌سیرت، شیوا شاه‌سیاه، آزاده چاوشیان و سارا جهانی، همراه با هومن طاهری از فعالان سیاسی ساکن استان گیلان در منازل شخصی خود در شهرهای رشت، انزلی، لاهیجان و فومن بازداشت شدند. بازداشت‌هایی گسترده که همگی با تضییع حقوق اساسی آنان همراه بوده است.
برگرفته از کانال بیدارزنی
*سپیده قلیان بی‌ حجاب اجباری به دادگاه رفت و به صورت آمنه‌سادات ذبیح‌پور تف انداخت
مهدی قلیان، برادر سپیده قلیان، گفته که دادگاه سپیده قلیان برای چندمین بار به دلیل «عدم رعایت حجاب اجباری»، غیرعلنی برگزار شده است.
به نوشته مهدی قلیان، شاکی به سپیده قلیان، الهه محمدی و نیلوفر حامدی اتهام جاسوسی زده و سپیده قلیان را اغتشاش‌گر خوانده و سپیده قلیان در پایان دادگاه و به گفته خودش «از طرف مردم» به صورت آمنه‌سادات ذبیح‌پور تف کرده است.
*تایید حکم اخراج دائم از کار محمد سعیدی ابواسحاقی در دادگاه تجديدنظر
هیات تخلفات وزارت‌خانه آموزش و پرورش حکم انفصال دائم و اخراج آموزگار و هنرمند لردگانی را عینا تایید نموده‌ است.
آقای سعیدی ابواسحاقی به مواردی  از جمله: طرفداری و فعالیت به نفع گروه‌های معاند، اقدام برای تکریم زنده نگه داشتن جریان اغتشاشات،
سرکشی به خانواده‌های دادخواه، زیر سؤال بردن نحوه‌ی برخورد با اغتشاش‌گران و اسطوره‌سازی از آنان، تهیه‌ی تصویر، مطلب و فیلم از فعالیت‌های مذکور با استفاده‌ی ابزاری از موسیقی، هنر و احساسات و بازنشر آن در فضای مجازی متهم شده است.
بر اساس گزارشات ارسالی به شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنکیان ایران، گفته می‌شود که پس از شورای تامین استان و نهاد های امنیتی، بیشترین کسی که در اخراج این آموزگار مطالبه‌گر نقش داشته و بر عدم حضور ایشان که باعث ایجاد حواشی و تبعات سوء آن در آموزشگاه تاکید داشته، مدیر کل آموزش و پرورش چهارمحال‌و بختیاری حسین امیریان فارسانی بوده است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، ضمن ابراز ناخرسندی از اعمال چنین احکام غیرقانونی و غیرقابل قبول، این برخوردهای را بشدت محکوم و در برابر آن سکوت نخواهد کرد. این شورا بار دیگر بر حق قانونی اعتراض، تشکل، تشکل‌یابی و ‌آزادی اجتماعات قانونی تاکید می‌نماید و آن را از اصول بدیهی شهروندان می‌داند.
*بیانیه دانشجویان رشته‌ی مجسمه‌سازی دانشگاه هنر در اعتراض به حذف این رشته‌ از دفترچه انتخاب رشته‌ کنکور سراسری
"گویی محروم شدن تمامی اساتیدمان از تدریس و  چند تن از دوستان‌مان از تحصیل کافی نبود و حالا نوبت به دانش‌آموزان رسیده‌است."
بخش‌هایی از این بیانیه؛
«در طول نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲  به دفعات صراحتا از جانب جانشین مدیر گروه رشته و ریاست دانشکده‌ی تجسمی به ما دانشجویان مجسمه‌سازی اعلام گردید که در سال تحصیلی آتی ظرفیتی برای ورود دانشجویان جدید درنظرگرفته‌نخواهدشد… چنین اقدامی در ادامه‌ی رفتارهای سرکوب‌گرانه‌ی دانشگاه با رشته‌ مجسمه‌سازی است.»
«لازم به ذکر است مسئولیت صحت‌‌سنجی ادعای هیئت‌علمی و مدیرگروه وقت مجسمه‌سازی و معاون آموزشی دانشگاه هنر مبنی بر احراز شرایط پیش‌بینی شده جهت حذف ظرفیت دو رشته‌ی مجسمه‌سازی و سینما در سال تحصیلی جدید بر عهده‌ی وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری، سازمان سنجش آموزش کشور و سایر نهادهای مربوطه می‌باشد… مسئولیت چنین ناهماهنگی و یا احیانا عدم اصلاح این اشتباه به اصطلاح سیستمی، تماما بر عهده‌ی ایشان است.»
*مسئولین در خواب غفلت یا خواب عامدانه؟!
برای چندمین بار در طول یک سال اخیر، شاهد دخالت برخی نیروهای امنیتی و خارج از فضای دانشگاه به حریم شخصی دانشجویان و آزار و اذیت روانی ایشان بوده‌ایم.
دانشگاه فضایی مقدس است و دانشجو می‌کوشد تا در چنین فضایی، هم‌سو با جامعه، به رشد و اعتلای آن کمک کند؛ لذا شایسته نیست تا چنین دانشجویانی -و به طور‌ کلی، هیچ انسانی- را از طرق غیرقانونی و غیرمتعارف مورد اذیت و آزار قرار داد.
تماس‌های فاقد هرگونه ارزش قانونی که از خارج دانشگاه با دانشجویان و والدین ایشان گرفته می‌شود و با تهدید و ایجاد رعب میان قشر دانشجو، سلامت روانی و آرامش این قشر را به خطر می‌اندازد، نشان از کم‌کاری یا کم‌توجهی مسئولین دانشگاه در این مسئله تاثیرگذار است. 
پرواضح است که از بدیهیات وجودی نهاد حراست دانشگاه - و البته در رأس آن، نهاد ریاست دانشگاه که نهاد حراست ذیل آن تعریف می‌شود- ایجاد امنیت و تضمین سلامت دانشجویانش است؛ اما مسبوق به سابق (https://t.me/Senfi_KNTU/1053)، این بار نیز حضور نهادهای امنیتی به طور واضح حس می‌شود و دانشجویان قابل توجهی را درگیر خود کرده است، بی آنکه اقدام شایسته‌ای متوجه این نهادها باشد. بی‌شک تعدد چنین اتفاقاتی، آن هم در فواصل زمانی تنها چند ماهه، بیانگر ناتوانی نهاد ریاست دانشگاه در حفظ امنیت روانی دانشجویان می‌باشد.
مشخصاً یکی از لازمه‌های «نشاط دانشجویی» که سرپرست دانشگاه، این مهم را به عنوان نخستین هدف خود متذکر شدند، ایجاد نشاط از حیث روانی و عدم اجازهٔ ورود و گسترش چنین رخدادهایی‌ست. امروز، چهارمین روز متوالی تماس‌های تهدیدآمیز از سوی نهادهای امنیتی می‌باشد و واکنش نهاد ریاست و حراست دانشگاه چیزی جز سکوت معنادار نبوده است؛ درحالیکه مسئولیت سلب آسایش از دانشجویان و خانواده‌هایشان، به طور مستقیم بر دوش نهاد ریاست دانشگاه می‌باشد.
سابقهٔ ۹۵ سالهٔ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی بار دیگر دچار ایام تاریکی گشته است و در این شرایط، مسئولان مربوطه یا می‌دانند و نسبت به اساسی‌ترین حقوق دانشجویان خود بی‌تفاوتی می‌کنند؛ یا نمی‌دانند و بدین طریق هدایت دانشگاه را به دست نااهلان سپرده‌اند. حال آنکه منصب مسئولیت و توفیق خدمت به دانشجویان، ایشان را ملزم می‌کند تا به حواشی کمتر بپردازند، کمی دست از قربانی کردن وظیفه خود برای حفظ و ارتقای صندلی و جایگاه‌هایشان بردارند و در مقابله با تعرض آشکار به حقوق دانشجویان خود، اخلال‌گران امنیت روانی را بشناسند و در ایفای این مهم بکوشند.
شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، ضمن محکومیت این تماس‌ها، ریاست دانشگاه را مسئول متوقف نمودن این تهدیدات بی‌پایه و غیرانسانی می‌داند و پی‌گیری‌های خود را در این خصوص ادامه می‌دهد.
شورای صنفی دانشجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
*بازگشت سهمیه‌ی جنسیتی 
با انتشار دفترچه‌ی کنکور ۱۴۰۲ پذیرش در دانشگاه‌های مختلف تغییراتی اساسی داشته‌اند. به غیر از حذف رشته‌ «فلسفه» از لیست رشته‌های دانشگاه باهنر کرمان و گزینشی شدن دانشگاه سوره، بر اساس این دفترچه در پذیرش دانشجو در پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران، سهمیه جنسیتی اعمال خواهد شد. 
بر مبنای این سهمیه، پذیرش دانشجویان زن و مرد به طور برابر انجام خواهد شد. این در حالی است که از سال‌ ۹۶ تا ۱۴۰۱، این سهمیه حذف شده بود. 
گفتنی است که در دانشگاه هنر نیز، چند سالی است که این سهمیه اعمال می‌شود و در بعضی رشته‌ها، سهمیه دانشجویان مرد بیشتر از زن است.
*دانشگاه هنر، محدوتر از همیشه
بر اساس گزارش دانشجویان و دفترچه کنکور منتشر شده توسط سازمان سنجش، به دانشجویان جدیدالورود کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه هنر، خوابگاه اختصاص داده نخواهد شد.
پیش از این‌ها هم دانشجویان این دانشگاه با کمبود خوابگاه‌ مواجه بودند به گونه‌ای که در دفترچه‌های کنکور سال پیش، عنوان شده بود که این دانشگاه «برای دانشجویان جدید‌الورود فاقد امکانات رفاهی در شهر تهران است» و دانشجویان بر اساس اولویت در خوابگاه‌های کرج اسکان می‌یابند و در ترم‌های آینده به تهران منتقل خواهند شد.
اما اینبار دانشگاه بطور کلی دیگر هیچ‌ تعهدی نسبت به تخصیص خوابگاه برای دانشجویان جدیدالورود کارشناسی و‌ ارشد نخواهد داشت. 
با توجه به هزینه‌های گزاف زندگی در کلان‌شهرها و قیمت بالای اجاره‌ در آنها، عملا امکان زیست و تحصیل در این دانشگاه دولتی، از دانشجویان غیربومی و کم‌درآمد سلب خواهد شد. این تصمیم ناگهانی مسئولین دانشگاه هنر و شانه خالی کردن آنان از مسئولیتِ رسیدگی به دانشجو، می‌تواند در بلندمدت، آثار سوء بیشماری درپی داشته باشد.
*جان باختن یک کارگرمقنی درشیروان بر اثر ریزش دیوار
یک کارگر مقنی 62 ساله حین حقر چاه در روستای گدوگانلوشیروان بر اثر ریزش دیوارزیر تلی از خاک و گل گرفتارشد وبدلیل خفگی جان خودراازدست داد.
*مرگ ومصدومیت 2 کارگر یک کارگاه صنعتی زرین شهر بر اثر انفجار سیلندر گاز
روزدوشنبه 30 مرداد، بر اثر انفجار سیلندر گازمایع در یک کارگاه نگهداری و شارژ سیلندرهای گاز واقع در خیابان سجاد زرین شهر یک کارگرجان خودراازدست داد وکارگردیگری دچارسوختگی شدیدشد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید