اعتراضات کارگران مجتمع روی، دانش آموزان مدرسه خاک ره و دانشجویان دانشگاه شریف و چند خبر و مطلب دیگر

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

امروز یکم آذر ماه ۲۱۰ کارگر شاغل در شرکت روی در بندرعباس در اعتراض به وضعیت بلاتکلیفی شغلی و  عدم تعیین تکلیف مسائل شرکت و عدم پرداخت دستمزدهایشان مقابل فرمانداری این شهر دست به تجمع زدند. این کارگران روز دوشنبه  ۲۹ آبان  نیز در همین رابطه تجمع کرده بودند.   خبر مهم دیگر در این روز تجمع دانش آموزان مدرسه ‌"خاک‌ ره" در شیراز در اعتراض به بازداشت معلم خود مژگان باقری است. دانش آموزان شعار میدادند: "معلم زندانی آزاد باید گردد". مژگان باقری در روز ۲۹  آبان برای سپری کردن دو سال حکم زندان خود بازداشت شد.  

دانش آموزان یک نیروی فعال در انقلاب زن زندگی آزادی بوده و نقش مهمی در مقابله با حجاب این پرچم آپارتاید جنسی و داغ کردن تنور انقلاب داشته اند.
 در این روز همچنین دانشجویان دانشکده کامپیوتر دانشگاه شریف در حمایت از دانشجویان دانشگاه بهشتی دست به اعتصاب زدند . ماجرا از این قرار است که جمعی از دانشجویان دانشکده روانشناسی دانشگاه بهشتی در اعتراض به حمله نیروهای حراست دانشگاه در روز ۲۹ آبان طی بیانیه ای اعلام کردند که در روزهای  سه شنبه و چهارشنبه برای نشان دادن همبستگی و وحدت مقابل این دست اقدامات و حفظ حرمت فضای آموزشی دانشکده کلاسهای درس را تحریم و دست به اعتصاب خواهند زد. دانشگاه یک سنگر مهم انقلاب است. و یک عرضه مهم نبرد در دانشگاهها اعتراض علیه حجاب و بساط آپارتاید جنسی حکومت اسلامی است. 
حزب کمونیست کارگری ایران
۱ آذر ۱۴۰۲،  ۲۲ نوامبر  ۲۰۲۳

 

اخبار نفت:شماره ۲۴
تجمع کارگران رسمی واحد پارسی دره نی شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری پارسی دره نی تجمع مشترک کارگران شاغل و بازنشسته نفت در شیراز 
امروز یکم آذر ماه کارگران  شرکت بهره‌برداری نفت‌وگاز آغاجاری شاغل در  واحد پارسی دره‌نی در اعتراض به تعرضات معیشتی حکومت و برای پیگیری مطالباتشان دست به تجمع اعتراضی زدند. اعتراضات کارگران رسمی نفت هر روز دامنه اش گسترده میشود. خواستهای فوری این کارگران عبارتند از:  حذف کامل سقف‌حقوق، حذف محدودیت حق‌سنوات بازنشستگی، برگرداندن کسوراتی مازاد مالیات، اجرای کامل ماده ۱۰ و پرداخت بک‌پی ناشی از تأخیر در اجرای آن و عدم عدم دست‌درازی به صندوق بازنشستگی کارکنان نفت.
دراین روز همچنین بازنشستگان و شاغلین نفت در شیراز در اعتراض به اساسنامه‌ی هیئت دولت و دست اندازی به صندوق بازنشستگی و اختلاس ها و نیز برای پیگیری مطالبات خود مقابل صندوق بازنشستگی تجمع کردند. در این تجمع بازنشستگان نفت از وضع بد معیشتی و خواستها و مطالباتشان سخن گفته و بر ادامه اعتراضات خود تاکید کردند. کارگران شاغل نفت در اعتراض به دست اندازی به صندوق بازنشستگی نفت و در حمایت مطالبات همکاران بازنشسته خود  و پیگیری مطالبات خود درکنار بازنشستگان ایستاده و تجمعاتشان شکل مشترک گرفته است. در این تجمعات کارگران شاغل و بازنشسته با شعار "شاغل و بازنشسته اتحاد اتحاد" بر اتحاد طبقاتی کارگری تاکید داشته و نیروی قدرتمندی در شکل گیری این اتحاد در سطح سراسری هستند.
زنده باد کارگران نفت
حزب کمونیست کارگری ایران
۱ آذر ۱۴۰۲،  ۲۲ نوامبر  ۲۰۲۳

 


پرستاران سنندج و فسا و رشت نیز دست به تجمع و اعتراض زدند 
رئوس کمپین مطالباتی شورای هماهنگی اعتراضات پرستاران
امروز یکم آذر ماه روز پرستار است. شورای هماهنگی اعتراضات پرستاران طی بیانیه ای بر  پیگیری کارزار مطالباتی خود تاکید کرده  و در بخشی از بیانیه آنها چنین آمده است:" با نزدیک شدن به روز پرستار بار دیگر مسئولان با برپایی سمینارها و گردهماییها  وعده های توخالی تحویل ما پرستاران داده  و همچنان  بی حقوقی و تبعیض  گریبانگیر ما خواهد بود. و کرامت شغلی و انسانی ما را در به قهقرا بردن معیشت مان لگد مال میکنند. ما پرستاران دیگر حاضر به بردگی و تمکین کردن در برابر حقوقهای تکه پاره شده و زیر خط فقرنخواهیم بود. با تجمع و اعتراض برنامه های نمایشی روز پرستار را به اعتراض و پیگیری مطالباتمان بدل خواهیم کرد".
تجمع امروز پرستاران در فسا و سنندج و رشت صورت گرفت. پرستاران در سطح سراسری به عدم پرداخت تعرفه ها و اضافه کاری و دیگر طلبهای پرستاران و تبعیض در پرداختی ها و شرایط بد معیشتی اعتراض دارند.
 موج جدیدی از اعتراضات پرستاران آغاز شده و در روزهای اخبر در شهرهایی چون رشت،  صومعه سرا، کرمانشاه، ارومیه ، کاشان، آران و بیدگل، تهران، یزد، اسلام آباد غرب و اراک پرستاران تجمع داشته اند. امروز در سنندج جمعیت قابل توجهی  در تجمع مقابل استانداری شرکت داشتند. در فسا پرستاران و کادر درمان بیمارستان آموزشی درمانی ولی‌عصر برای دومین روز تجمع داشتند و با فریاد شعارهایشان خواهان برکناری  مهدی رضائیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی این شهر شدند.
در رشت پرستاران در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات و معوقات از تیر ۱۴۰۱، اضافه کاری اجباری و عدم رعایت شان و منزلت انسانی پرستاران در برابر دانشگاه علوم پزشکی تجمع کرده و صدای اعتراضشان را بلند کردند. در تجمعات این روز پرستاران  شعار میدادند: "وعده، وعید کافیه، سفره ما خالیه"، "پرستار داد بزن حقتو فریاد بزن"، "یک اختلاس کم بشه، حق ما داده میشه"، "با کرونا جنگیدیم، حمایتی ندیدیم".
بیانیه کارزار مطالباتی شورای هماهنگی اعتراضات پرستاران پانزده بند است که رئوس آن عبارتند از: افزایش حقوقها متناسب با میزان واقعی نرخ تورم و رشد روز افزون آن،. دریافتی هیچ پرستاری نباید از سی میلیون که سقف خط فقر است، کمتر باشد،  اجرای درست و غیر سلیقه ای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بدور از هرگونه تبعیضی  و روشن بودن موازین محاسبه تعرفه گذاریها، ترمیم دریافتی پرستاران بابت این تعرفه گذاریها از زمان اجرا گذاشته شدن آن،  قطع اضافه کاریهای اجباری، لغو اضافه کاری اجباری و در صورت توافق  سقف اضافه کاری نباید  بیش از ۸۰ ساعت در ماه باشد، توزیع استاندارد نیرو بر اساس حجم کار و جذب و استخدام پرستاران دوره کرونا ، حذف مسئولیتهای خارج از شرح وظایف مصوب پرستاران، اجرای بدون قید و شرط و درست و دقیق قانون بازنشستگی پیش از موعد پرستاران، افزایش حق الزحمه اضافه کاری پرستاران منطبق با قانون اضافه کاری وزارت کار ( اضافه کاری پرستار با نرخ زیر ۲۵ هزار تومان پرداخت میشود و هیچگونه تناسبی با مبالغ اضافه کاری سایر اقشار ندارد )، محاسبه حق اضافه کاری بابت روزهای تعطیلی اعلامی از سوی دولت در طی سال که برای تمامی ارگانها به غیر از کادر درمان محاسبه می شود، اصلاح مبالغ حق مسکن متناسب با نرخ تورم و تسهیلات لازم برای تهیه مسکن، تبدیل وضعیت پرستاران قراردادی و پیمانی به وضعیت دایمی و داشتن امنیت شغلی، تخصیص مبالغ درخور شان و متناسب با هزینه ها جهت پرداخت مزایای معیشتی ( خوراک، مسکن، پوشاک، بهداشت و سلامت...) و رفاهی ( شامل تفریحی، ورزشی و...)، توقف اخراجها و بازگشت به کار پرستاران اخراجی، بالا بردن استاندارد بهداشتی و تجهیزاتی بیمارستانها و مراکز درمان در حد قابل قبول، پرداخت هزینه های لباس و  مجهز بودن بیمارستان به وسایل کامل بهداشتی از جمله دستکش و ماسک و غیره، درمان رایگان برای همه مردم.
از اعتراضات و خواستهای پرستاران وسیعا حمایت کنیم. 
حزب کمونیست کارگری ایران
۳۰ آبان ۱۴۰۲،  ۲۱ نوامبر  ۲۰۲۳

 

دستگیریهای بیشتر از معلمان و بازداشت عثمان اسماعیلی فعال کارگری در سقز
بنا بر اخبار منتشر شده از سوی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان روز ۲۹  آبان ماه، بدون اطلاع قبلی و اطلاع رسانی جهت حضور و معرفی برای اجرای احکام، احکام ۵ سال حبس محمدعلی زحمتکش و  افشین رزمجویی و ۲ سال حبس مژگان باقری از معلمان استان فارس اجرا و هر سه نفر در منزلشان دستگیر شدند.همچنین اجرای حکم ۲ سال پابند عبدالرزاق امیری و زهرا اسفندیاری از معلمان معترض اجرایی شد.
در سیزدهم مهر ماه نیز ایرج رهنما و  غلامرضا غلامی کندازی در فرمانداری شیراز و اصغر امیرزادگان  در فیروز آباد دستگیر و برای اجرای حکم ۵ سال حبس روانه زندان شدند. بعلاوه حمید جعفری نصرآبادی معلم ، نویسنده و مربی فوتبال با حکم هیات تجدید نظر اداره تخلفات وزارت آموزش و پرورش ، بازخرید و اخراج شد .جعفر نصرآبادی در جریان انقلاب زن زندگی آزادی در تاریخ ۲۷ مهرماه ۱۴۰۱ بازداشت شد و در دادگاه انقلاب کاشان به ۱۵ ماه و یک روز حبس ، دوسال انفصال از خدمات دولتی و عمومی و ممنوعیت خروج از کشور محکوم گردید . حکم این معلم معترض در دادگاه تجدید نظر حکم وی برای پنج سال به حال تعلیق در آمد. اما سایر محرومیت های وی به قوت خود باقی ماند. دلیل اخراج و بازخرید  جعفر نصرآبادی ، تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبر جمهوری اسلامی ذکر شده است .حمید جعفری در دوران دانشجویی در دهه ۸۰ نیز به اتهام انتشار نشریه دانشجویی یک سال و نیم حبس در زندان اوین گذرانده است . یک کارزار مهم معلمان آزادی همه معلمان زندگی و بسته شدن پرونده های امنیتی تشکیل شده برای معلمان معترض و همه فعالین سیاسی است. کمپین برای آزادی کارگران زندانی از این کارزار حمایت کرده و تلاش میکند صدای معلمان در سطح جهان باشد. تمامی معلمان زندانی باید فورا آزاد شوند. 
همچنین عثمان اسماعیلی از فعالین کارگری شناخته شده در شهر تبریز که پیشتر به شانزده سال محکوم شده بود جهت تحمل محکومیت خود در ۲۲ آبان جهت تحمل محکومیت خود راهی زندان سقز شد.عثمان اسماعیلی  پیش‌تر بە اتهام “عضویت در یکی از احزاب کرد مخالف نظام” بە حبس محکوم شده است، باید در مدت ده روز خود را به شعبه مذکور معرفی کند. عثمان اسماعیلی، کارگران زندانی و تمامی زندانیان سیاسی باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند. در زندانها را با قدرت مبارزاتمان بگشایم.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
۳۰ آبانماه 1402
https://www.free-them-now.com

 

مرکز اسلامی هامبورگ باید تعطیل شود!

نزدیک به یک هفته از یورش پلیس آلمان برای تفتیش ۵۴ مرکز وابسته به مرکز اسلامی هامبورگ می‌گذرد. پلیس آلمان اعلام کرده است که به دنبال مدارک و شواهد بیشتر برای اثبات رابطه این مرکز با تروریسم اسلامی، جمهوری اسلامی ایران، حزب‌الله لبنان و دیگر جریانات تروریستی در منطقه از جمله حماس و جهاد اسلامی فلسطین است. 

 پرسش این است که دولت آلمان به دنبال کدام مدارک و شواهد جدیدی می‌گردد تا این مرکز جاسوسی و مهمترین پایگاه تروریستی جمهوری اسلامی را تعطیل کند!؟ این همه مدارا و مماشات برای چیست؟
علیرغم اطلاعات کامل دولت ‌آلمان، خطر وجود چنین مراکزی هنوز ناشناخته ‌است؟ باید مراکز دیگری توسط این نهاد در کل آلمان گسترش یابد و کمک مالی بیشتر و  اطلاعات و امکانات بیشتری به نفع جمهوری اسلامی، حزب‌الله و حماس جمع‌آوری شود!؟

همکاری این مرکز با جریانات تروریستی اسلامی شیعه برای دولت آلمان محرز است. به همین دلیل در ۲۱ نوامبر سال گذشته مرکز اسلامی هامبورگ از شورای مراکز اسلامی هامبورگ اخراج و عضویت آن در انجمن‌های اسلامی هامبورگ تعلیق گردید. سلیمان موسوی‌فر مشهور به «مُلای مسئول ترویج نفرت»، معاون رئیس مرکز اسلامی هامبورگ در پنجم نوامبر سال گذشته به دلیل ارتباط با نهادهایی که منبع جمع‌آوری کمک مالی برای حزب‌الله لبنان بود، با حکم قضایی برای همیشه از ‌آلمان اخراج گردید.

روزنامه «دی‌ولت» چاپ آلمان، به نقل از اداره امنیت داخلی هامبورگ تأکید کرده است که مرکز اسلامی هامبورگ که به نام مسجد آبی هم شناخته می‌شود "نه فقط وابسته به حکومت ایران که یکی از مهم‌ترین نهادهای رژیم ایران در اروپاست". بر همین اساس سه حزب تشکیل دهنده دولت فدرال آلمان و همه احزاب و دولت محلی از یک سال پیش از این اصرار داشتند که کلیه فعالیت‌های این مرکز به دلیل تلاش برای صدور انقلاب اسلامی، ارتباط مشهود با نهادهای نژادپرست و تلاش مستمر برای جمع‌آوری کمک مالی به حزب‌الله لبنان باید تعطیل شود. 

همه این شواهد پیش از جنگ اسرائیل در غزه بوده است. بدیهی است که با بحران جدید در خاورمیانه فعالیت نهادهای تروریستی مانند حزب‌الله و حماس بیشتر مورد دقت قرار می‌گیرد.

چندین سال مداوم فعالین سیاسی، از جمله فعالین حزب کمونیست کارگری ایران در مقابل این مرکز دست به اعتراض زدند. در ملاقات با مقامات دولت آلمان و مقامات محلی خطر وجود چنین مرکزی را گوشزد کردند. اما مدارا و مماشات با این مرکز بویژه توسط حزب سبزها ادامه یافت. شخص «اولاف شولتس» مهمان افتخاری مراسم‌ افطاری در این مرکز بود.

تعطیلی این مرکز آغازی بر پایان دست درازی جمهوری اسلامی و مماشات دولت ‌آلمان با حکومت ایران باید باشد. سفارت‌خانه و کنسولگری‌های جمهوری اسلامی پایگاه‌هی تروریستی در کشورهای اروپایی هستند و باید تعطیل شوند. بایکوت جمهوری اسلامی ایران اولین اقدام در مقابله با تروریسم جمهوری اسلامی در جهان است. 

تشکیلات خارج کشور حزب کمونیست کارگری ایران – واحد آلمان
۲۱ نوامبر ۲۰۲۳