- کارگران نیروگاه گازی خلیج فارس درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به واگذاری به شستا وعدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل مانع از ورود مدیران شستا و مدیرعامل و هیأت مدیره نیروگاه بداخل شدند وشب را در محل کارشان به سحررساندند وبه تجمعشان ادامه دادند - سومین روز تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی رجال نسبت به عدم تبدیل وضعیت،اجرانشدن کامل طرح طبقه بندی مشاغل وپرداخت نشدن حق بدی آب و هوا ، تعطیل کاری و جمعه کاریها - ادامه وگسترش اعتراضات کارگران اقماری پتروشیمی دماوند نسبت به عدم تبدیل وضعیت و تغییر شیفت کاری 14 – 14 به 14 – 7
- کنش های کارگران شهرداری شهرکرد نسبت به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت نشدن بموقع حقوق وحق بیمه و وعده های توخالی مسئولان
- کانال کمپین پیگیری حقوق افراد دارای معلولیت:
تخریب غیرقانونی ملک فرد معلول توسط شهرداری مراغه
- کامیارفکوررابدلیل شرکت درتجمع برای افزایش دستمزد 15 میلیون تومان سرکیسه کردند
- بازهم جابجایی کارگران با وانت بار قربانی گرفت و9 کارگر مصدوم شدند
*کارگران نیروگاه گازی خلیج فارس درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به واگذاری به شستا وعدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل مانع از ورود مدیران شستا و مدیرعامل و هیأت مدیره نیروگاه بداخل شدند وشب را در محل کارشان به سحررساندند وبه تجمعشان ادامه دادند
روز سه شنبه 7 دی، کارگران نیروگاه گازی خلیج فارس واقع در شمال شرقی بندرعباس و در منطقه قلعه قاضی نسبت به واگذاری به شستا وعدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل مانع از ورود مدیران مدعی خرید شستا و مدیرعامل و هیأت مدیره نیروگاه بداخل شدند وآنان را به بیرون از نیروگاه هدایت کردند وسه شنبه شب را در محل کارشان به سحررساندند وروزچهارشنبه 8 دی به تجمعشان ادامه دادند.
براساس گزارش رسانه ای شده،کارگران این نیروگاه خواستار تغییر مدیرعامل و مدیران داخلی این نیروگاه به دلیل انفعال در برابر واگذاری آن هستند و از سوی دیگر خواستار اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در این واحد نیروگاهی با توجه به تصویب و ابلاغ آن از سوی وزارت کارند.
همچنین کارگران میگویند در فرآیند واگذاری این نیروگاه تخلفاتی رخ داده که واگذاری آن به شستا (زیرمجموعه تأمین اجتماعی) را مشکوک و ابهامدار ساخته است.
آخرین گزارش رسانه ای شده حاکی ازحضورروزچهارشنبه 8 دی کوروش یزدان مدیرکل روابط کار و جبران زحمت وزارت تعاون در جمع کارگران معترض نیروگاه خلیج فارس می باشد.
وی در جمع کارگران نیروگاه خلیج فارس با بیان این که با دستور مستقیم وزیر تعاون به بندرعباس آمدهام، وعده بازنگری در احکام کارکنان نیروگاه خلیج فارس بدون فوت وقت داد ومدعی شد بر اساس بخشنامه وزیر کار و تعاون، کلیه شرکتهای تابعه این وزارتخانه مکلف هستند نسبت به اجرای مفاد قانون کار از قبیل طرح طبقه بندی مشاغل و تمام مختصاتی که در قانون کار آمده است، پایبند باشند.
*سومین روز تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی رجال نسبت به عدم تبدیل وضعیت،اجرانشدن کامل طرح طبقه بندی مشاغل وپرداخت نشدن حق بدی آب و هوا ، تعطیل کاری و جمعه کاریها
روز چهارشنبه 8 دی برای سومین روز متوالی، کارگران پتروشیمی رجال نسبت به عدم تبدیل وضعیت،اجرانشدن کامل طرح طبقه بندی مشاغل وپرداخت نشدن حق بدی آب و هوا ، تعطیل کاری و جمعه کاریها دست به تجمع در محل کارشان واقع در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام زدند.
درهمین رابطه:
+تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی رجال نسبت به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت نشدن حق بدی آب و هوا ، تعطیل کاری و جمعه کاریها
روز سه شنبه 7 خرداد، کارگران پتروشیمی رجال واقع در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت نشدن حق بدی آب و هوا ، تعطیل کاری و جمعه کاریها دست به تجمع زدند.
تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: قراردادها در شرکت از یکماهه شروع و تا یکسال نیز وجود دارد و یک نسخه از این قراردادها در اختیار کارگرها قرار داده نمیشود. کارگری که مستمر کار میکند باید قرارداد دائمی یا یکساله با آن بسته شود.
بدی آب و هوا و شرایط اقلیمی از دیگر مسائلی بود که به گفته کارگران به آنها پرداخت نمیشود در صورتی که باقی شرکتها آن را پرداخت میکنند.
این کارگران افزودند: تعطیل کاری و جمعه کاریها نیز از سال 97 به بعد پرداخت شده ولی قبل از آن را هنوز طلب داریم.
++شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
روز گذشته (سه شنبه هفتم دی) همکاران ما در پتروشیمی رجال ماهشهر دست به اعتراض زدند.
علاوه بر موضوع قراردادها و لزوم دائمی شدن آنها، پرداخت مزایای رفاهی که به سایر شرکت های منطقه تعلق گرفته از خواسته های دیگر این همکاران بوده است. این در شرایطی است که سطح تولید در شرکت افزایش یافته و بنابراین می بایست متناسب با آن به همه کارگران مزایای انگیزشی و رفاهی تعلق بگیرد.
یک موضوع دیگر که مورد اعتراض این همکاران بوده، پرداخت نشدن پاداش کار در ایام کروناست که قبلا وعده پرداخت آن داده شده بود.
از خواسته های دیگر این همکاران اجرای کامل طرح طبقهبندی مشاغل ؛ پرداخت بدی آب و هوا و پرداخت پاداش بهره وری نفت همانند آن چه که به نیروهای رسمی پرداخت می شود بوده است.
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت از مطالبات این دسته از همکاران شاغل در پتروشیمی رجال حمایت کرده و بر لزوم اتحاد و همبستگی همه بخش های کارگری در نفت و پتروشیمی و نیروگاهها در پیگیری خواسته ها و مطالبات خود تاکید می نماید.
*ادامه وگسترش اعتراضات کارگران اقماری پتروشیمی دماوند نسبت به عدم تبدیل وضعیت و تغییر شیفت کاری 14 – 14 به 14 – 7
روز چهارشنبه 8 دی، کارگران اقماری پتروشیمی دماوند واقع در منطقه ویژه اقتصادی عسلویه فاز 2 پتروشیمی درباره اعتراضاتشان نسبت به تغییر شیفت کاری 14 – 14 به 14 – 7 به خبرنگاررسانه ای گفتند:پس از برگزاری جلسات متعدد و بینتیجه با مدیران مجتمع، از بیست و هفتم برج قبل، دست از غذا خوردن کشیدیم اما به کار خود با کیفیت بالا ادامه دادیم؛ با اینحال مدیران مجموعه هنوز قدمی برای بهبود وضعیت شغلی ما یا شنیدن مطالباتمان برنداشتند حتی اقدام به اجرای دوره کاری 14 روز کار و 7 روز استراحت آن هم در این ایام کرونایی نمودهاند.
آنها افزودند: هم اکنون ما پرسنل بهرهبرداری، آتش نشانی و ایمنی و دیگر واحدهای پتروشیمی دماوند انرژی عسلویه در راستای استیفای حقوق و مزایای ضایع شده خویش از همه مدیران رده بالا میخواهیم به وضعیت ورود کرده و در جهت بهبود شرایط شغلی و زیستی ما اقدام کنند.
این کارگران مطالبات خود را اینگونه عنوان میکنند: تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری در قالب قرارداد مستقیم جهت اجرای طرح ساماندهی نظام عادلانه پرداخت و یکسان سازی حقوق و دستمزد و حذف شرکتهای پیمانکاری تامین نیرو و در نهایت، اجرایی شدن دوره کاری 14 روز کاری و 14 روز استراحت در قالب طرح 14 – 14 اقماری جهت رفع آسیبهای جدی اجتماعی و فرهنگی خانوادههای محترم این کارکنان؛ در این منطقه، زیرساختهای اساسی جهت اجرای طرح اسکان پرسنل شاغل در شرکتهای مستقر در منطقه پارس جنوبی وجود ندارد.
درهمین رابطه:
+اعتراض صدها کارگراقماری پتروشیمی دماوند وخانواده هایشان نسبت به تغییر شیفت کاری 14 – 14 به 14 – 7
صدها کارگراقماری پتروشیمی دماوند(واقع در منطقه ویژه اقتصادی عسلویه فاز 2 پتروشیمی – پنج کیلومتر به طرف شیرینو) وخانواده هایشان با ارسال نامه به رسانه ای،اعتراضشان نسبت به تغییر شیفت کاری 14 روز کار – 14 روز استراحت به 14 روزکار – 7 روزاستراحت ابراز و خواهان بازگشت شیفت کاری بروال 14 -14 شدند.
++شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
برابر اخبار رسیده بخش دیگری از همکاران پیمانی مان در پتروشیمی دماوند واقع در جاده عسلویه به شیرینو از روز شنبه بیست و هفت آذرماه با خواست برچیده شدن و حذف پیمانکار مجموعه به نشانه اعتراض از دریافت غذا خودداری کرده اند.
این همکاران در واحدهای آتش نشانی و ایمنی و بهره برداری مجموعه آف سایت و فاز یک مشغول بکار هستند و علاوه بر خواست حذف شرکت های پیمانکاری خواهان انعقاد قرارداد مستقیم ؛ یکسان سازی دستمزدها و برقراری طرح اقماری ۱۴ روز کار و ۱۴ روز استراحت هستند.
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت از مطالبات این دسته از همکاران شاغل در پتروشیمی دماوند عسلویه اعلام حمایت کرده و بر لزوم اتحاد و همبستگی همه بخش های کارگری در نفت و پتروشیمی و نیروگاهها در پیگیری خواسته ها و مطالبات خود تاکید می نماید.
*کنش های کارگران شهرداری شهرکرد نسبت به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت نشدن بموقع حقوق وحق بیمه و وعده های توخالی مسئولان
روز چهارشنبه 8 دی، کارگران شهرداری شهرکرد دراستان چهارمحال بختیاری از کنش هایشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت نشدن بموقع حقوق وحق بیمه،خبردادند.
یکی ازاین کارگران حق طلب درگفتگو خبرنگاررسانه ای از حدود چهار ماه مطالبات مزدی پرداخت نشده دستکم 160 کارگر پیمانکاری فضای سبز شهرداری شهر کرد خبر داد.
او با بیان اینکه چندین ماه است مطالبات مزدی کارگران فضای سبز شهرداری شهر کرد با تاخیر پرداخت میشود، در ادامه گفت: علاوه بر حقوق، بخشی از بیمه کارگران به تامین اجتماعی پرداخت نشده است.
به گفته وی؛ علارغم پیگیریهای مکرر کارگران شهرداری شهر کرد برای دریافت حقوق، هنوز مسئولان این شهر پاسخ قانع کنندهای به در خواستهای آنها ندادهاند و مرتب وعده پرداخت حقوق در روزهای آینده میدهند.
او با بیان اینکه کارگران فضای سبز شهرداری شهر کرد از کار با پیمانکاران خسته شدهاند و به دنبال عقد قرارداد مستقیم با شهر داری هستند، افزود: مسئولان باید بحث تبدیل وضعیت استخدامی کارگران را برای همه کارگران پیمانکاری انجام دهند تا امنیت شغلی پیدا کنند.
طبق اظهارات وی؛ برخی شرکتهای پیمانکاری طرف قرارداد با شهرداری شهر کرد توانایی مالی پرداخت حقوق کارگران خود را ندارند این شرکتها طبق قراردادی که با شهرداری دارند باید توانایی مالی پرداخت حداقل 2ماه حقوق نیرو کار خود را از محل سرمایه شرکت داشته باشند.
وی در ادامه تصریح کرد: کارگران پیمانکاری در شرایطی به کار روزانه خود ادامه میدهند که بیشتر آنها در تامین نیازهای ضروری خانوادههایشان دچار مشقت هستند. ما انتظار داریم شهرداری نظارت خود را بر کار پیمانکاران بیشتر کند.
طبق اظهارات وی؛ مطالبات کارگران بخش فضای سبز شهرداری شهر کرد بیشتر از چهار ماه بود که در روزهای گذشته یک ماه حقوق مرداد ماه کارگران به حسابشان واریز شده است. در عین حال با دخالت شهردار پیمانکار مکلف شده طی چند روز آینده دو ماه دیگر از بدهی خود را به کارگران بپردازد.
*کانال کمپین پیگیری حقوق افراد دارای معلولیت:
تخریب غیرقانونی ملک فرد معلول توسط شهرداری مراغه
طبق بخشنامه معاونت خدمات شهری شهرداری مراغه مجوز تخریب ملک را لغو کرده ولی شهرداری منطقه یک مراغه بدون توجه به این بخشنامه شبانه اقدام به تخریب ملک میکند.
*کامیارفکوررابدلیل شرکت درتجمع برای افزایش دستمزد 15 میلیون تومان سرکیسه کردند
کامیارفکور:
امروز رفتم اجرای احکام اوین و متوجه شدم ۱۵ میلیون تومان جریمه ای که توی حکمم بوده تعلیقی نیست .
خیلی جالب است، در یک تجمع که برای افزایش دستمزدی که زیر زیر زیر خط فقر است دستگیر میشوی و بعد میبرند جیبت را خالیتر میکنند.
خاطرنشان میشود که کامیار فکور، فعال کارگری، پیشتر توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ۵۰ ضربه شلاق، ۸ ماه حبس و ۱۵ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد. احکام صادره به مدت ۵ سال به حالت تعلیق درآمده است.
*بازهم جابجایی کارگران با وانت بار قربانی گرفت و9 کارگر مصدوم شدند
صبح روزچهارشنبه 8 دی، یک دستگاه وانتبار حامل کارگران کشاورزی در محور جاده دزفول به شوش در استان خوزستان واژگون و 9کارگر مصدوم و به بیمارستان دزفول منتقل شدند.