- فراخوان تجمع اعتراضی قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون ) نسبت به بلاتکلیفی استخدامی - فراخوان تجمع اعتراضی نسبت تعطیلی رشته تئاتر برای هنرجوهای دختر در هنرستان سوره تهران - تجمع کارگران پروژهای و صنعتگران ایذه مقابل فرمانداری این شهرستان - شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:تجمع همکاران پروژهای ما در ایذه مقابل فرمانداری - شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت: آخرین وضعت بیش از دو ماه اعتصاب ما کارگران پروژه ای پیمانی نفت
- اعتصاب مجدد کارگران پروژهای شاغل در شرکت ODCC پالایشگاه اصفهان
- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
همکاران پروژهای شاغل ما در شرکت ODCC پالایشگاه اصفهان دوباره وارد اعتصاب شدند
- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
همکاران پروژهای شاغل ما در شرکت ODCC پالایشگاه اصفهان دوباره وارد اعتصاب شدند
- ادامه اعتصاب وتجمع کارگران شهرداری امیدیه مقابل فرمانداری دراعتراض به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبی تفاوتی
- اعتصاب دوباره کارگران خرمشهر برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق وخودداری ازجمع آوری زباله ها
- تجمع اعتراضی کارکنان مرکز بهداشت شهرستان شیرازنسبت به عدم پرداخت بموقع مطالبات و وعده های توخالی مسئولان
- تجمع اعتراضی ناظران کشاورزی استان کرمان نسبت به بلاتکلیفی استخدامی مقابل استانداری
- زمزمه های اعتراضی کارگران کارخانه هپکو نسبت به ادامه بلاتکلیفی شغلی
- جان باختن سه برادر در چاه کشاورزی روستای ده گل میاندربند کرمانشاه براثرمسمومیت گازی
*فراخوان تجمع اعتراضی نسبت تعطیلی رشته تئاتر برای هنرجوهای دختر در هنرستان سوره تهران
زمان :چهارشنبه 10 شهریور1400
مکان:مقابل حوزه هنری – خیابان سمیه تهران
*فراخوان تجمع اعتراضی قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون ) نسبت به بلاتکلیفی استخدامی
زمان:شنبه 13 شهریور1400
مکان: تهران مقابل وزارت آموزش و پرورش
*تجمع کارگران پروژهای و صنعتگران ایذه مقابل فرمانداری این شهرستان
روز سهشنبه نهم شهریور جمعی از صنعتگران و کارگران پروژهای شهرستان ایذه همزمان با هفتاد و سومین روز اعتصاب کارگران پروژهای نفت مقابل فرمانداری شهرستان ایذه تجمع برگزار کردند.
این تجمع که طبق فراخوان از پیش اعلام شده صورت گرفت در راستای پیگیری خواست و مطالبات کارگران اعتصابی پروژههای نفتی انجام شد.
کارگران پروژهای ایذه در مجمع عمومی هفته پیش تصمیم به برگزاری این تجمع گرفته بودند.
برگزاری مجامع عمومی کارگری و تجمع اعتراضی امروز کارگران ایذه مقابل فرمانداری در راستای تداوم اعتصاب کارگران نفت و پافشاری بر خواست و مطالباتشان انجام میگیرد.
کارگران پروژهای نفت که بیش از ۲ ماه است در اعتصاب به سر میبرند خواهان افزایش دستمزدها بر اساس لیست پیشنهادی خود و همچنین تغییر نوبت کاری به ۲۰ روز کار و ۱۰ روز استراحت هستند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران- نهم شهریورماه ۱۴۰۰
*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:تجمع همکاران پروژهای ما در ایذه مقابل فرمانداری
روز سهشنبه نهم شهریور بنا بر فراخوانی از قبل اعلام شده جمعی از همکاران پروژهای ما در شهرستان ایذه در راستای پیگیری مطالبات خود مقابل فرمانداری شهرستان ایذه تجمع برگزار کردند. قبلا نیز این همکاران با برپایی مجمع عمومی بر ادامه اعتصاب تا رسیدن به خواستهای خود تاکید کرده بودند.
هفتاد و سه روز از اعتصاب ما کارگران پروژه ای نفت میگذارد و یک تاکید ما اینست که تا وقتی خواستهایمان پاسخ نگیرد به اعتصاب خود ادامه میدهیم.
برگزاری مجمع عمومی و تعیین نماینده برای مذاکره با پیمانکاران و رفتن بسوی قرارداد جمعی که همکاران ما در هفشجان آغازگر آن بودند برای همه ما کارگران اعتصابی نفت راه نشان میدهد. همکاران ما ایذه اولین قدم و تشکیل مجمع عمومی را برداشته اند. میشود و باید در تمام شرکت ها نمایندگان واقعی خود را انتخاب کنیم و با برپایی مجمع عمومی در روند پیگیری مطالبات خود و پیشبرد اعتصابمان دخالتگر باشیم.
قدرت ما در مبارزه متحد ماست.
*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
آخرین وضعت بیش از دو ماه اعتصاب ما کارگران پروژه ای پیمانی نفت
در چند هفته اخیر زیر فشار اعتصاب ما و بخاطر خوابیدن کار ها پیمانکاران تماسهایشان را با همکاران اعتصابی هر روز بیشتر کرده و با عقب نشینی هایی از سوی آنان بخشی از کارگران اعتصابی بسر کار بازگشته اند. ازجمله آخرین خبرها حاکی از بازگشت به کار بخشی از همکاران ما به کار در پتروپالایش کنگان است.
در این بازگشت به کارها بیست روز کار و ده روز مرخصی در بسیاری جاها مورد قبول پیمانکاران قرار گرفته است و خود زمینه ای شده است که در جاهایی هم که این مطالبه پذیرفته نشده، به زودی مجبور به قبول آن شوند.
خواست اساسی دیگر ما افزایش سطح حقوقها بود. در اوایل بازگشت به کار همکاران اعتصابی بیشتر توافقات با افزایش دو برابری دستمزدها بود. اما بعد توافقات بر اساس قبول درجه معینی از افزایش مزد صورت گرفت. بدین ترتیب میتوان گفت که همه کارگران اعتصابی که بر سر کار برگشته اند درصدی افزایش حقوق داشته اند.
همه میدانیم که مراکز نفتی گسترده و پراکنده است و شرکت های پیمانکاری بسیار، اما نکته مسلم اینست که تا همین جا همین عقب نشینی ها نتیجه بارز قدرت اعتصاب ما کارگران بوده است. بویژه در حال حاضر هنوز بیش از ۶۰ درصد جوشکاران که جایگاه مهمی در کار پروژه های نفتی دارند، سر کار بازنگشته و بر افزایش دستمزدهای خود بر اساس مطالباتی که داشته اند، بیست روز کار و ده روز مرخصی تاکید دارند و وقتی در مراکزی پیمانکاران به دو برابر شدن دستمزدها تن دادند این پیشروی همانطور که شورای سازماندهی تاکید کرد مبنایی برای توافقات سراسری شده است.
نکته اینجاست که ادامه اعتصاب این بخش از جوشکاران و در عین حال ادامه اعتراضات در محل توسط همان بخش از کارگرانی که سر کار بازگشته اند با خواستهایی چون پرداخت طلبها، بهبود جدی وضع کمپها و کیفیت غذا و واکسیناسیون رایگان و گذاشتن ماسک و مواد ضد عفونی کننده در اختیار همه کارگران، همچنان فشار سنگینی بر روی پیمانکاران است.
بدین ترتیب تا همین جا ما با اعتصابمان قدمهای بزرگی به جلو برداشته ایم و عملا عرصه را بر پیمانکاران تنگ کرده ایم. خصوصا وقتی در جایی چون هفشجان همکاران ما مجمع عمومی تشکیل میدهند و نمایندگان خود را برای بستن قرارداد جمعی انتخاب کردند و یا در ایذه همکاران اعتصابی مجمع عمومی تشکیل میدهد و فراخوان به تجمع در مقابل فرمانداری داده و تجمع میکنند، عملا زنگ پایان قلدری پیمانکاری و لغو قوانین ویژه اقتصادی زده شده است و این حرکتی است که آغاز شده و ادامه آنرا در ایذه مشاهده کردیم.
اینها همه دستاوردهای ما کارگران اعتصابی نفت در بیش از دو ماه اعتصابمان است. با اتکاء به اینها با قدرت بیشتری میتوانیم اعتراضمان را به پیش ببریم و باید بگوییم اعتصاب در میان بخشی از همکاران و اعتراض در میان همه بخش های کارگران در نفت ادامه دارد و ما همه همچنان بر روی خواستهای خود مصر هستیم.
*اعتصاب مجدد کارگران پروژهای شاغل در شرکت ODCC پالایشگاه اصفهان
روز سهشنبه نهم شهریورماه کارگران پروژهای شاغل در شرکت ODCC پالایشگاه اصفهان در اعتراض به عدم افزایش دستمزدها مجدداً دست به اعتصاب زدند.
این کارگران که همزمان با شروع اعتصاب سراسری کارگران پروژهای نفت اعتصاب کرده بودند با وعدهی پیمانکار و کارفرما مبنی بر افزایش دستمزد و حقوق به سر کار بازگشته بودند اما این وعده از سوی کارفرما انجام نشد و این کارگران دوباره دست به اعتصاب زدند.
اعتصاب کارگران پروژهای نفت امروز هفتاد و سومین روز خود را پشت سر گذاشت. در این مدت یکی از حربههای کارفرمایان و پیمانکاران برای بازگرداندن کارگران به کار، وعدهی افزایش حقوق بوده است اما پس از آن یا اصلا حقوقها را افزایش نداده یا میزان افزایش پایینتر از پیشنهاد کارگران بوده است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران بارها نسبت به این حربه از سوی کارفرما و پیمانکاران هشدار داده است و از دیگر کارگران اعتصابی میخواهد که بازگشت به کار کارگران حتماً باید با عقد قرارداد مکتوب صورت گیرد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران- نهم شهریور ۱۴۰۰
*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
همکاران پروژهای شاغل ما در شرکت ODCC پالایشگاه اصفهان دوباره وارد اعتصاب شدند
روز سهشنبه ٩ شهریور همکاران پروژهای شاغل ما در شرکت ODCC پالایشگاه اصفهان در اعتراض به عدم افزایش دستمزدها مجدداً دست به اعتصاب زدند. این کارگران از جمله کارگران اعتصابی بودند که بعد از وعده های پیمانکار مبنی بر افزایش دستمزدها و ٢٠ روز کار و ١٠ روز مرخصی سر کار بازگشته بودند. اما با توجه به اینکه کارفرما به وعده خود عمل نکرد کارگران دوباره به اعتصاب برگشتند.
یک شگرد پیمانکاران از همان آغاز وعده و وعید دادن برای ایجاد تفرقه در صفوف کارگران و شکستن اعتصاب بوده است. در جاهایی وعده افزایش دوبرابری مزد و ٢٠ روز کار و ١٠ روز مرخصی را دادند اما بعد زیر وعده هایشان زدند. بعضا فریب کارانه قرارداد یک ماهه بستند تا کارگران سر کار برگردند و بعد زیر توافقات بزنند. در برابر این توطئه گری ها کارگران هوشیارانه ایستاده و کوتاه نمی آیند . در محل نیز پیگیر دیگر مطالباتشان از جمله پرداخت طلبها، بازگشت بکار اخراجی ها و واکسیناسیون رایگان هستند. اعتصاب در نفت ادامه دارد و کارگران به اشکال مختلف در به اعتراضاتشان ادامه میدهند.
*جمعی از کارگران هفت تپه از بخش های مختلف:چرا نظارت شورائی و چگونه؟
ما هفت تپه ای ها با خلع ید از خاندان اختلاس بیگی، کارفرما و مدیرانش را از هفت تپه بیرون کردیم. ما همینطور موجب و یک بانی محاکمه وی بدلیل فساد ارزی بودیم که به احتمال زیاد با حکم زندان روبرو شود. اینها پیروزی مشخصی است که طی یک مبارزه سخت بدست آمده است.
در بیرون هفت تپه و حتی در درون عده ای مخالف خلع ید بودند و فکر می کردند که سیاست خلع ید ربطی به مبارزه کارگران برای حقوق از دست رفته ندارد. حداقل دستاودرهای ما اینست که از نابودی تمام عیار هفت تپه، اخراج دو هزار کارگر و بدتر شدن شرایط کار، اگر کاری میماند، جلوگیری کردیم. ما توانستیم علیرغم سرکوبها، پرونده سازی ها و هزینه هائی که دادیم، صدای حقانیت کارگر هفت تپه و مطالبات برحق را بلند کنیم، همه جا هفت تپه را ببینند و نمایندگان ما طرف حساب و مذاکره با مسئولین شوند. در این دوره طولانی این تشکل مستقل کارگران هفت تپه در اشکال مختلف است که کارگر را نمایندگی میکند نه شورای اسلامی و یا نهادهای کارفرمائی. ما قدمهای مهمی برداشتیم که باید دنبال کنیم و به نتیجه برسانیم.
نظارت شورائی
یک حرف کلیدی ما برای خلع ید از بخش خصوصی اینبوده که هیچ بخش خصوصی دیگر مورد قبول ما نیست. مضافا اینکه اداره امور تولید و مدیریت باید با نظارت کارگران باشد. این را همکارمان اسماعیل بخشی بارها در سخنانش از جمله در جشن خلع ید تکرار کرده است. نظارت شورائی و کارگری در این لحظه خاص چرا مهم است و چه معنی ای دارد؟
همکاران عزیز! ما باید تصویر لشکر پیروز را داشته باشیم و همینطور عمل کنیم. یک سیاست دیگر میتواند انتظار کشیدن برای آمدن مدیر جدید باشد و تا آنوقت دست روی دست بگذاریم. این سیاست به موقعیت لشکر پیروز نمی خورد. وظیفه ما در این لحظه با توجه به همه سخنانی که نمایندگان ما در این سالها گفته اند، اینست که:
یک) از شرکت مانند منزل خود محافظت کنیم و از نقل و انتقال هر نوع اموال منقول و غیر منقول جلوگیری کنیم و مانع سرقت و اقداماتی از این نوع شویم.
دو) فضای دوستی و رفاقت کارگری را در مجتمع تقویت کنیم. اتحاد مان را بالا ببریم و از سوتفاهم ها و دل چرکینی های قابل رفع گذشت کنیم و بجای آن دردها را دقیقا بشناسیم و برای رفع آنها سیاست تعیین کنیم.
سه) نظارت را طوری اجرا کنیم که کارگران بطور واقعی درگیر و دخیل در منافع مشترک شان باشند. این یعنی در کارگاه ها و ادارات و کارخانه و قسمتهای مختلف، کارگران نمایندگان خودشان را برگزینند تا به مجمع نمایندگان برای اعمال نظارت بطور رسمی شکل بدهیم.
چهار) مدیران و سرپرست ها و روسای ادارات را نیز از میان خودمان انتخاب کنیم. دولت و مدیر جدید باید با لیستی از پیشنهادات مورد قبول کارگران روبرو شود و چانه زدن برسر این باشد. برعکس اش مدیر افرادی را تعیین و ما باید تازه مخالفت کنیم.
پنج) دامنه نظارت و کمیسیونهای نظارتی در هر بخش و اداره معلوم شود و اینکه وظایف مشخصی دارند که همه کارگران باید از آن مطلع باشند. بعنوان مثال شرایط کارگاه، ایمنی محل کار و لوازم آن باید روشن باشد و نظارت بر اجرای آن دنبال شود.
شش) برپائی اجتماع و مجمع عمومی در مقابل سنگر بویژه برای تعیین چهارچوبها، مطالبات، مسائل اساسی، حفاظت، تعیین نمایندگان و غیره حیاتی است. این مجامع می تواند در سطح کارگاه و ادارات مرتبا قبل یا بعد از کار یا هر وقتی که کارگران تشخیص میدهند برگزار و تصمیمات ضرور گرفته شود.
هفت) مدیر جدید باید ویژگی هائی داشته باشد که جوابگوی موقعیت امروز هفت تپه باشد. بعد از فساد بی حد و حصر و خرابی ها و مشکلاتی که ببار آورده است، مدیر جدید باید تعامل و همکاری کامل با نظارت شورای کارگری و نمایندگان کارگران را داشته باشد و به آن متعهد شود.
هشتم) لیست اقدامات و مطالبات بر اساس اولویت تعیین و ابلاغ شود. هر ماه یکبار مجمع بزرگ کارگران تشکیل شود و نمایندگان گزارش دهند تا همه همکاران از کل اوضاع در شرکت اطلاع کافی داشته باشند.
نهم) در حال حاضر و تا آمدن مدیر جدید، سیاست دست روی دست گذاشتن یعنی کارهای فوق را که بارها روی آن حرف زدیم پشت گوش بیاندازیم و منتظر مدیر جدید شویم. این سیاست بجز ضرر هیچ سودی ندارد.
دهم) مدیر جدید باید با یک پیکره متحد و متشکل با خواستها و توقعاتی روشن روبرو شود. سیاست انتظار دست مدیر جدید را پر و دست ما را خالی میکند. میدانیم تحمیل زور به کارگر هفت تپه راحت نیست، پنبه زن و هر کس دیگر بهتر است خیالاتی نشود، اما بجای امیدواری باید عمل کرد. اعمالی ساده و برحق.
همکاران عزیز، صحبت برسر یک موقعیت استثنائی و استفاده از آن بعنوان یک لشکر پیروز است. پیروزمندانی که ادعا دارند و خود دست بکار شدند و میخواهند در آینده حضور نظارتی مستمر داشته باشند. برای این لازم است نظارت شورائی را از هم اکنون اعمال کنیم و قدم به قدم هفت تپه را آباد کنیم.
۹ شهریور ۱۴۰۰
*ادامه اعتصاب وتجمع کارگران شهرداری امیدیه مقابل فرمانداری دراعتراض به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبی تفاوتی
روز سه شنبه 9 شهریور، کارگران شهرداری امیدیه باادامه اعتصاب برای چهارمین روز متوالی دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان خوزستان زدند تا عزم راسخشان را برای احقاق حقوق برحقشان بنمایش بگذارند.
یادآوری:
+ادامه وگسترش اعتراضات کارگران شهرداری امیدیه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبی تفاوتی مسئولان با اعتصاب وبرپایی تجمعات شبانه روزی
با پیوستن کارگران واحدهای خدمات، موتوری و آتشنشانی شهرداری امیدیه به کارگران واحد فضای سبز،اعتراضات نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبی تفاوتی مسئولان با دست ازکارکشیدن و برپایی تجمعات شبانه روزی ادامه وگسترش یافت.
روزدوشنبه 8 شهریورهمزمان با سومین روز تجمع کارگران شهرداری امیدیه مقابل فرمانداری این شهرستان در استان خوزستان ،یکی از کارگران معترض به خبرگاررسانه ای گفت:تشدید اعتراضات کارگری در حالی از روز شنبه (6 شهریور ماه) ادامه دارد که پیش از این بیش از 30 نفر از کارگران واحد فضای سبز مقابل ساختمان فرمانداری دست به تجمع اغتراضی زده بودند اما نتیجهای دربرنداشت. طی دو شب گذشته نیز حدود 100 نفر از کارگران واحد خدماتی دست از کار کشیده و در محدوده محل کار خود شبانه دست به تجمع اعتراضی زدند. صبح امروز نیز همکاران ما در واحدهای موتوری و آتشنشانی در جمع ما حاضر شده و مارا همراهی کردند.
روزشنبه 6 شهریور، کارگران معترض با بیان اینکه حدود دو ماه است شهر امیدیه شهردار ندارد و ما کارگران با 4 ماه حقوق معوقه بلاتکلیف و سرگردان هستیم،به خبرنگاررسانه ای گفتند: با بیتوجهی مسئولان شهری و شورای شهر امیدیه به مطالبات کارگران و وضعیت شهر درنهایت تصمیم گرفتیم در چارچوب قانون دست به اعتراض بزنیم.
آنها گفتند: 400 نفر در مجموعه شهرداری امیدیه کار میکنند که چهارماه حقوق عقب افتاده طلبکارند و بهرغم وعدههای داده شده درخصوص پرداخت معوقات حقوقی کارگران، هنوز هیچ اقدامی ازسوی مسئولان شهرداری و اعضای شورای شهر جهت پرداخت این مطالبات صورت نگرفته است.
آنها اضافه کردند:پیش از این شهرداری به جای پرداخت کامل حقوق، به آنها مبالغی را به صورت علیالحساب پرداخت کرده که موجب انتقاد و گلایه کارگران قرار گرفته است.
*اعتصاب دوباره کارگران خرمشهر برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق وخودداری ازجمع آوری زباله ها
در هفته اخیرکارگران شهرداری خرمشهر برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق دست به اعتصاب زدند وازجمع آوری زباله ها ازسطح شهردربرخی محله ها خودداری کردند.
روزسه شنبه 9 شهریور،سرپرست شهرداری خرمشهربه خبرنگاررسانه ای گفت:اگر در یکی دوروز گذشته اختلالی در تنظیفات و جمع آوری زباله ها ایجاد شد، ناشی از دغدغه مندی کارگران شهرداری و مطالبه ی حقوق آنها بوده است.
*تجمع اعتراضی کارکنان مرکز بهداشت شهرستان شیرازنسبت به عدم پرداخت بموقع مطالبات و وعده های توخالی مسئولان
روزسه شنبه 9 شهریور،جمعی از کارکنان مرکز بهداشت شهرستان شیرازبرای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت بموقع مطالبات ازجمله حق اضافهکاری، کارانهها، پرداخت سختی کرونا و وعده های توخالی مسئولان دست به تجمع در محل کارشان زدند.
*تجمع اعتراضی ناظران کشاورزی استان کرمان نسبت به بلاتکلیفی استخدامی مقابل استانداری
روز سه شنبه 9 شهریور،جمعی از ناظران کشاورزی استان کرمان برای اعتراض به بلاتکلیفی استخدامی مقابل استانداری اجتماع کردند.
تجمع کندگان به خبرنگاریک رسانه محلی گفتند:مشکلشان با تصویب طرح مربوط به فعالیت ناظران کشاورزی در مجلس و اختصاص سهمیه استخدام در سطح کشوری قابل حل و پیگیری است و با هدف اطلاع رسانی مشکلاتشان در این محل حضور یافته اند.
آنهاافزودند:شمار کل ناظران کشاورزی در استان کرمان حدود 400 نفر است.
*زمزمه های اعتراضی کارگران کارخانه هپکو نسبت به ادامه بلاتکلیفی شغلی
هنوز تولید در هپکو رونق نگرفته و مشکلات قبلی به سرانجام نرسیده که بحث سهامداری این کارخانه پیش آمده. سوم شهریور، سازمان تامین اجتماعی، نامهای مبنی بر اقدام به فروش سهام هپکو به هیات مدیره شستا نوشته که ظاهراً شستا نپذیرفته و قبول نکرده است که صاحب سهام هپکو شود.
روزسه شنبه 9 شهریور،کارگران هپکواراک به خبرنگاررسانه ای گفتند: سهامدار عمده این کارخانه باعظمت و بسیار مهم، هر نهادی که باشد، باید توان تزریق نقدینگی و حل مشکلات عدیده آن را داشته باشد؛ باید بتواند با چالشهای بسیار این مجموعه کنار بیاید و مشکلات را حل کند.
کارگران بعد از رفع مشکل بدهی هزار و دویست میلیارد تومانی سال گذشته، انتظار داشتند نقدینگی لازم تامین و قراردادهای ساخت ماشین آلات منعقد شود تا در سال جاری بتوانند با تمام ظرفیت کار کنند؛ اما گویا مشکلات و بحرانهای هپکو سرِ تمام شدن ندارد!
*جان باختن سه برادر در چاه کشاورزی روستای ده گل میاندربند کرمانشاه براثرمسمومیت گازی
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه گفت :روز دوشنبه 8 شهریورسه برادر در روستای ده گل میاندربند کرمانشاه هنگام لایروبی یک چاه 12 متری به علت استنشاق گاز جان خود را از دست دادند.
خباروگزارش های کارگری 8 شهریورماه 1400
- فراخوان تجمع اعتراضی قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون ) نسبت به بلاتکلیفی استخدامی
- ادامه وگسترش اعتراضات کارگران شهرداری امیدیه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبی تفاوتی مسئولان با اعتصاب وبرپایی تجمعات شبانه روزی
- ادامه اعتراض کارگران سد شفارود رضوانشهر نسبت به عدم پرداخت 6 ماه حقوق با برپایی تجمع مقابل فرمانداری و وعده پرداخت بخشی از مطالبات
- کانون نویسندگان ایران:انجمن پن سیدنی خواهان لغو شکنجههای جسمی و روانی در زندانهای ایران و آزادی اعضای زندانی کانون نویسندگان ایران شد
- تجمع اعتراضی اهالی محله بازارچشمه علی مسجد سلیمان نسبت به تعطیلی شعبه بانک ملی
- مرگ و مصدومیت 3 کارگر درحادثه آتش سوزی یک کارگاه تولیدی ام دی اف کرج
*فراخوان تجمع اعتراضی قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون ) نسبت به بلاتکلیفی استخدامی
زمان:شنبه 13 شهریور1400
مکان: تهران مقابل وزارت آموزش و پرورش
*ادامه وگسترش اعتراضات کارگران شهرداری امیدیه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبی تفاوتی مسئولان با اعتصاب وبرپایی تجمعات شبانه روزی
با پیوستن کارگران واحدهای خدمات، موتوری و آتشنشانی شهرداری امیدیه به کارگران واحد فضای سبز،اعتراضات نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبی تفاوتی مسئولان با دست ازکارکشیدن و برپایی تجمعات شبانه روزی ادامه وگسترش یافت.
روزدوشنبه 8 شهریورهمزمان با سومین روز تجمع کارگران شهرداری امیدیه مقابل فرمانداری این شهرستان در استان خوزستان ،یکی از کارگران معترض به خبرگاررسانه ای گفت:تشدید اعتراضات کارگری در حالی از روز شنبه (6 شهریور ماه) ادامه دارد که پیش از این بیش از 30 نفر از کارگران واحد فضای سبز مقابل ساختمان فرمانداری دست به تجمع اغتراضی زده بودند اما نتیجهای دربرنداشت. طی دو شب گذشته نیز حدود 100 نفر از کارگران واحد خدماتی دست از کار کشیده و در محدوده محل کار خود شبانه دست به تجمع اعتراضی زدند. صبح امروز نیز همکاران ما در واحدهای موتوری و آتشنشانی در جمع ما حاضر شده و مارا همراهی کردند.
درهمین رابطه:دومین روزتجمع اعتراضی کارگران شهرداری امیدیه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبی تفاوتی مسئولان مقابل فرمانداری
روزیکشنبه 7مرداد برای دومین روز متوالی،دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان در استان خوزستان زدند تا صدای اعتراضشان را نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبی تفاوتی مسئولان مقابل فرمانداری بیشترانعکاس دهند.
روزشنبه 6 شهریور، کارگران معترض با بیان اینکه حدود دو ماه است شهر امیدیه شهردار ندارد و ما کارگران با 4 ماه حقوق معوقه بلاتکلیف و سرگردان هستیم،به خبرنگاررسانه ای گفتند: با بیتوجهی مسئولان شهری و شورای شهر امیدیه به مطالبات کارگران و وضعیت شهر درنهایت تصمیم گرفتیم در چارچوب قانون دست به اعتراض بزنیم.
آنها گفتند: 400 نفر در مجموعه شهرداری امیدیه کار میکنند که چهارماه حقوق عقب افتاده طلبکارند و بهرغم وعدههای داده شده درخصوص پرداخت معوقات حقوقی کارگران، هنوز هیچ اقدامی ازسوی مسئولان شهرداری و اعضای شورای شهر جهت پرداخت این مطالبات صورت نگرفته است.
آنها اضافه کردند:پیش از این شهرداری به جای پرداخت کامل حقوق، به آنها مبالغی را به صورت علیالحساب پرداخت کرده که موجب انتقاد و گلایه کارگران قرار گرفته است.
*ادامه اعتراض کارگران سد شفارود رضوانشهر نسبت به عدم پرداخت 6 ماه حقوق با برپایی تجمع مقابل فرمانداری و وعده پرداخت بخشی از مطالبات
روزیکشنبه 7 شهریور، کارگران سد شفارود رضوانشهردرادامه اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 6 ماه حقوق دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان گیلان زدند.
برپایه گزارش یک منبع خبری محلی، دادستان رضوانشهر با حضور در محل تجمع کارگران وعده پرداخت 3 ماه حقوق معوقه آنهاراطی ده روز آینده داد.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران سد شفارود رضوانشهر نسبت به عدم پرداخت 6 ماه حقوق درجاده
روزیکشنبه 7 شهریور، کارگران سد شفارود رضوانشهردراستان گیلان برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 6 ماه حقوق دست به تجمع درجاده زدند.
*کانون نویسندگان ایران:انجمن پن سیدنی خواهان لغو شکنجههای جسمی و روانی در زندانهای ایران و آزادی اعضای زندانی کانون نویسندگان ایران شد
پنجم شهریور ماه، انجمن پن سیدنی به دنبال انتشار ویدئوهای درز کرده از زندان اوین، با انتشار بیانیهای نگرانی خود را نسبت به سلامت و امنیت سه عضو زندانی کانون نویسندگان ایران، رضا خندان (مهابادی)، بکتاش آبتین و کیوان باژن، و نیز کلیه زندانیان سیاسی در ایران ابراز کرد. این بیانیه با اشاره به اینکه ویدئوهای منتشر شده نگرانیها در مورد شکنجهی جسمی و روانی زندانیان را تایید میکند، خواهان آزادی فوری اعضای دربند کانون نویسندگان ایران و کلیهی زندانیان سیاسی در ایران شده است.
متن کامل بیانیه:
(ترجمهی فارسی بیانیه از پن سیدنی است)
تصاویر درز کرده از دوربینهای مدار بسته اوین رفتار وحشیانه را به نمایش گذاشت
۲۷ آگوست ۲۰۲۱
۵ شهریور ۱۴۰۰
انجمن پن سیدنی به دنبال انتشار ویدئوهای درز کرده از زندان اوین، بار دیگر نگرانی عمیق خود نسبت به ایمنی و سلامت سه عضو زندانی کانون نویسندگان ایران و کلیه زندانیان سیاسی در ایران را ابراز میدارد.
دو روز پیش هکرهای ناشناسی مجموعهای ویدئو از درون زندان اوین در تهران منتشر کردند که در آنها رفتار وحشیانه با زندانیان برای عموم فاش شد.
سازمان عفو بینالملل بیانیهای منتشر کرد که در آن شکنجههای جسمی، روانی و رفتارهای غیر انسانی با زندانیان که در این ویدیوها فاش شده است را محکوم کرد. "ویدیوهای نظارتی درز کرده از زندان اوین ضرب و شتم تکاندهنده زندانیان را نشان میدهد که یادآور رعشهآور این است به مسئولین زندانها در ایران مصونیت از مجازات اعطا شده که به تبع آن کسانی را که در بازداشت بسر میبرند تحت شکنجه و سایر برخوردهای بیرحمانه، غیرانسانی و تحقیرآمیز قرار میدهند".
مقامات ایرانی سه عضو کانون نویسندگان ایران، رضا خندان مهابادی، بکتاش آبتین و کیوان باژن را با حکم در مجموع ۱۳.۵ سال به زندان اوین فرستادهاند. گناه آنها انتشار کتاب تاریخچه کانون نویسندگان ایران و تجمع بر مزار احمد شاملو، شاعر نامدار در سالروز مرگش است. پن سیدنی قبلا در مورد وضعیت تاسفبار این سه نفر گزارش داده است.
ویدیوهای دوربینهای مدار بسته نگرانی ما را تایید میکنند که در ایران شکنجههای جسمی و روانی بر زندانیان اعمال میشود. درز کردن این ویدیوها همزمان است با سالگرد قتل گروهی زندانیان سیاسی در سال ۱۹۸۸ که بنا به گزارش سازمان عفو بینالملل بیش از ۳۰۰۰ زندانی سیاسی، که بسیاری از آنها در زندان اوین بودند، در جریان آن قتل عام شدند. رئیس جمهور کنونی، ابراهیم رئیسی، یکی از چهار نفر "هیات مرگ" بود که از سوی آیتالله خمینی تعیین شده بودند و بر کار قتل عام نظارت میکردند. در همین لحظه نیز محاکمه یکی از مقامات ایرانی در سوئد در جریان است که متهم به شرکت در این جنایت است.
پن سیدنی خواهان آزادی فوری اعضای دربند کانون نویسندگان ایران و کلیه زندانیان سیاسی در ایران است. ما تعهدات منشور سازمان ملل را به مقامات ایرانی یادآور میشویم و از آنها میخواهیم که به کلیه آزادیها احترام بگذارند و فورا همه اعدامها و تمامی شکنجه های جسمی و روانی را در هر شکلی لغو کنند.
*تجمع اعتراضی اهالی محله بازارچشمه علی مسجد سلیمان نسبت به تعطیلی شعبه بانک ملی
روز دوشنبه 8 شهریور،صدها نفر از اهالی محله بازارچشمه علی مسجد سلیمان با تجمع مقابل بانک ملی شعبه چشمه علی اعتراضشان را نسبت به تعطیلی این شعبه اعلام نمودند.
*مرگ و مصدومیت 3 کارگر درحادثه آتش سوزی یک کارگاه تولیدی ام دی اف کرج
روز دوشنبه 8 شهریور،براثر وقوع آتش سوزی در یک کارگاه تولیدی ام دی اف(تخته چوب های فشرده) کرج واقع در بلوار کامیونداران یک کارگر جوان بدلیل خفگی در دم جان باخت و2 کارگردیگرمصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.
اخباروگزارش های کارگری 7 شهریورماه 1400
- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:تاکیدی دیگر بر مطالباتمان
دستمزدها باید بموقع پرداخت شود و واکسیناسیون رایگان حق مسلم ماست
- پیشنهاد یک کارگرپروژه ای در باره ادامه اعتراضات درراه دست یابی به مطالبات
- بیانیه شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در دفاع از وکلای بازداشتی با تاکید بر حق دادخواهی و مجازات عاملان شرایط موجود و مطالبه واکسیناسیون فوری و سراسری
- دومین روزتجمع اعتراضی کارگران شهرداری امیدیه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبی تفاوتی مسئولان مقابل فرمانداری
- ادامه اعتراضات کارگران شهرداری بستان نسبت به عدم پرداخت 14 ماه حقوق و3 سال حق بیمه با برپایی تجمع مقابل ساختمان شهرداری
- تجمع اعتراضی دوباره کارگران اخراجی اجرائیات شهرداری اهواز مقابل ساختمان شورای شهر اهواز
- تجمع اعتراضی کارگران سد شفارود رضوانشهر نسبت به عدم پرداخت 6 ماه حقوق درجاده
- گزارشی از کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران درباره نصرت بهشتی معلم بازنشسته زندانی
- جان باختن یک کارگرجوان در حادثه ریزش آوار خیابان پیروزی تهران
- جان باختن یک کارگردر قزوین بر اثر سقوط در راه پله
*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:تاکیدی دیگر بر مطالباتمان
دستمزدها باید بموقع پرداخت شود و واکسیناسیون رایگان حق مسلم ماست
بنا بر خبرهای دریافتی راننده های فاز ۱۹ هم اکنون سه ماه است که مزد نگرفته اند و زمزمه های به راه انداختن اعتصاب در میان آنان بالاست. یکی از مطالبات ما کارگران پروژه ای اعتصابی نفت پرداخت بموقع دستمزد همه کارگران در نفت در هر ماه و تسویه حساب بدهی ها بابت طلبهای مزدی مان است.
خبرهای دیگر حاکی از بازگشت بخش هایی از کارگران به کار با توافقاتی است که با پیمانکاران انجام میدهند. از جمله طبق خبر شمار زیادی از جوشکاران فاز ۱۳ سر کار بازگشته اند که تاکید ما اینست که مثل همکارانمان در هفشجان و ایذه این کارگران هر چه سریعتر نمایندگان خود را انتخاب کنند و بر خواستهایی که داشته اند بویژه وضع کمپ ها کیفیت غذا تاکید کنند.
در برخی مجتمع ها کارفرمایان زیر فشار اعتصاب ما به دوبرابر دستمزد و بیست روز کار و ده روز مرخصی تن داده اند. این را باید مبنای توافقات خود در سطح سراسری کنیم. همینطور خبر میرسد که بخشی از همکاران پروژه ای اعتصابی ما در فاز ۱۴ سر کار برگشته اند. اما جوشکاران هنوز در اعتصاب هستند. نقطه اتحاد ما کارگران اعتصابی خواستهای مشترک ماست. مبنا قرار دادن بالاترین سطح توافقات صورت گرفته بر سر میزان دستمزدها که توسط کارگرانی که سر کار بازگشته اند با پیمانکاران و اینکه دستمزد هیچ کارگری نباید کمتر از ۱۲ میلیون باشد اولین تاکید ماست. بعلاوه ۲۰ روز کار و ۱۰ روز مرخصی یک مطالبه فوری ماست و تا کنون بسیاری از پیمانکاران حاضر به قبول آن شده اند.
همینطور وضع کمپها باید بهبود جدی پیدا کرده و در هر اطاق بیش از ۴ نفر اسکان نداشته باشند و کیفیت غذا بهبود یابد و غذاخوری برای محل صرف غذا تدارک دیده شود.
همچنین واکسیناسیون رایگان حق همه کارگران است. اکنون کارگران از جمله در نیشکر هفت تپه و معلمان و بازنشستگان و مردم کل جامعه بر این خواست تاکید دارند و متاسفانه می شنویم وکلایی که در اعتراض به عدم واکسیناسیون و اجرایی شدن پروتکلهای سازمان بهداشت جهانی اعتراض داشته اند دستگیر و زندانی شده اند. ما نیز بر آزادی آنان تاکید میکنیم و همراه با همه مردم بر مطالبه واکسیناسیون رایگان و همگانی تاکید داریم.
اعتصاب را تا رسیدن به مطالباتمان ادامه میدهیم.
*پیشنهاد یک کارگرپروژه ای در باره ادامه اعتراضات درراه دست یابی به مطالبات
سلام درود خدمت همه دوستان عزیز ,
همانطور که همه عزیزان مستحضر هستید ,همه ما حدودا 2 ماه است که دست از کار کشیدیم, و در خانه هایمان, نشسته ایم, بدون هیچگونه درآمدی , دراین بین موفقیتهایی هم داشتیم اما کافی نیست, ما به موفقیت 100 درصدی لازم داریم که به هر شرکت یا پیمانکاری سر زدیم دیگر از حقوق های قبلی حرفی نزند, و بدون چون وچرا قرار داد طبق کمپین با همه نیروها بسته شود , شاید تعدادی از پیمانکار ان تا حدودی بعضی از شرایط و بعضی از حقوق ها را برای بعضی مشاغل پذیرفته باشند , ولی آیا همه این پیمانکار ان با تمام نیروها با حقوق های ذکر شده در کمپین توافق میکنند , نه , فقط حقوق جوشکاران, و فیتر ها عزیز را تا حدودی قبول کردند , و این کافی نیست, خیلی از شما در خانه بیکار نشسته آید و بیکارید, دوستان محترم , در این کمپین اتحاد و همبستگی از همه چیز مهمتر است , ما باید به فکر هم دیگر باشیم , نه فقط به صرفا که خودم رفتم سر کار بگویم , کار تمام شد , ما باید شرایط روی رقم بزنیم که همه اقشار پروژه ای برای همیشه منتفع بشوند و موقتی, نباشد , دوستان محترم خدای ناکرده شاید 2 ماه یا بیشتر باز هم بیکار بمونیم, آیا فکر کردید آن نفری که هیچ پشتوانه ای ندارد از کجا میتونه داخل این وضعیت مخارج زندگی را تامین کند, همانطور که همه میدانید و دوستان گفتند ما باید اعتراض مان را آشکار کنیم , و همه مسولین صدای ما را بشنوند , میتوان بصورت مسالمت آمیز , در شهر خودمان , روبروی فرمانداری هر شهر اعتراض خودمان را علنی کنیم , هر روز این عمل تکرار بشه تا بلاخره دیده بشیم,
یکی از دوستان پیشنهاد داد که روبروی منطقه ویژه این کار را انجام دهیم, ولی دوست خوب من ,آیا فکر کردید,که شب کجا بریم, و کجا سکونت بیابیم, همه دوستان از هر شهر ,از شهرکرد تا ایذه و رامهرمز و مسجدسلیمان بمدت یک هفته هر روز صبح همزمان جلو ی فرمانداری حضور یابیم, بخدا نتیجه خواهد داد , همانطور که با مقاومت و پافشاری کارگران هفت تپه بلاخره پیروز شدند , و شرکت آنها دوباره به یک شرکت دولتی تبدیل شد ,و از زیر نظر بخش خصوصی در آمد , ما هم با اتحاد و همبستگی می توانیم بصورت مسالمت آمیز و بدور از هرگونه شعار سیاسی و بدور از هر گونه خشونت در شهر خودمان صدای خود را به گوش مسولین برسانیم,
موفق و موید باشید ,
*بیانیه شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در دفاع از وکلای بازداشتی با تاکید بر حق دادخواهی و مجازات عاملان شرایط موجود و مطالبه واکسیناسیون فوری و سراسری
هنگامی که رهبری در دیماه ۱۳۹۹ در سخنرانی خود پیرامون کرونا و واکسیناسیون، ورود واکسن های آمریکایی و انگلیسی را ممنوع اعلام کرد،
رئیسی ،بهعنوان رئیس قوه قضائیه گفتار وی را حکیمانه خواند، روحانی رئیس جمهور و نمکی وزیر بهداشت نیز دستور وی را نصبالعین قراردادند و از فردای آن روز در مضرات واکسن های خارجی مقالات و سخنرانی های متعددی بیرون آمد.
کارشناسان صدا و سیما هم در مصاحبه های گوناگون در مضرات این واکسن ها سخن ها راندند.
همان زمان تشکلهای صنفی عضو شورای هماهنگی نسبت به این رویکرد غیرعلمی واکنش نشان دادند و خواستار تأمین واکسن معتبر و فوری شدند، اما مجریان بدون توجه به مطالبات مردم با وعده دروغین تولید گسترده و سریع واکسن داخلی به سیاست های خود ادامه دادند.
این گونه شد،که امروز ایران رتبه ۱۴۸ واکسیناسیون جهان را دارد و تاکنون ۱۰۶۴۸۲ نفر(صد و شش هزار و چهارصد و هشتاد و دو) طبق آمار رسمی جان داده اند و بنا بر گفته مسئولان آمار فوتی ها را می توان تا سه برابر آمار رسمی برآورد نمود .
البته روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران در گفتگو با یکی از استادان اپیدمیولوژی علوم پزشکی دانشگاه تهران میزان کشته ها را هفت برابر میزان رسمی اعلام کرد.
این درحالیست که با ورود واکسنهای معتبر جهانی بسیاری از درگذشتگان می توانستند امروز کنار خانواده و عزیزانشان باشند.
آنان در واقع قربانی استبداد رأی و بیتدبیری و البته منافع مافیایی کسانی هستند که از کنار تولید واکسن داخلی و ورود داروهای گرانقیمت سودهای کلان به جیب می زنند.
همچنین در سایه خصوصیسازی و پولی سازی خدمات درمان و سلامت ، جریانات صاحب نفوذ در قدرت و مافیای دارو ، بیشترین سود را در این میان بردهاند و هزینه میلیونی درمان بر دوش خانوادهها افتاده است. واکسن خارجی خریداری نشد تا سود واکسیناسیون در جیب نهادهای حکومتی برود. و اشک و آه و اندوه نصیب مردم شود.
هر قربانی کرونا در اصل جان عزیزی است که با از دست رفتنش، خانوادههایی را عزادار میکند.
بهراستی این سبک برخورد با بیماری اگر قتلعام مردم نام ندارد، پس چیست؟ و مسئول این کشتار چه کسانی هستند؟
اما در تاریخ 23 مرداد 1400 جمعی از وکلای حقوق بشری و فعالان مدنی گرد هم آمدند تا نسبت به این قتل عام دادخواهی کنند و نسبت به عاملان وضعیت موجود طرح شکایت کنند اما قوه قضاییه و نهادهای امنیتی با مشت آهنین با آنان برخورد کردند و هماینک آقایان مصطفی نیلی ، آرش کیخسروی ، محمدرضا فقیهی ، مهدی محمودیان و خانم مریم افرافراز در بازداشت به سر میبرند آنهم صرفاً به اتهام قصد ثبت دادخواهی و شکایت که طبیعیترین حقوق شهروندی است که نیاز به مادهقانونی ندارد.
اگر در این باره به قانون اساسی کشور استناد کنیم ، اصل 34 قانون اساسی دادخواهی را حق مسلم هرفرد دانسته و صراحت دارد، که هیچکس را نمی توان از مراجعه به چنین دادگاهی منع کرد.
همچنین اصل ۱۰۷ قانون اساسی بدون استثناء بر پاسخگو بودن حاکمان تاکید دارد.
در واقع برخورد با وکلا نشان دهنده بی اعتباری قوانین نطام جمهوری اسلامی ، نزدحاکمان و مجریان آن می باشد.
پاسخگوکردن تمام مقامات،خواسته اکثریت مردم ایران ازجمله نهادهای مدنی ، صنفی و شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران است.در همین راستا شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران بازداشت کسانی که قصد ثبت شکایت علیه آمران و بانیان کشتار کرونایی مردم را داشته اند، محکوم می کند و اعلام می کنیم :
دادخواهی وکلا ،دادخواهی اکثریت مردم ایران است. ما خواستار آزادی بدون قید و شرط همه آنها هستیم و از زحمات وکلای شریف بهخصوص آقای مصطفی نیلی ،که وکیل افتخاری معلمان است، تشکر و قدردانی مینماییم و تاکید میکنیم عاملان و تصمیم گیرانی که شرایط امروز را رقمزدهاند در هر جایگاهی که هستند، باید پاسخگو باشند و در صورت تخلف مجازات شوند.
*دومین روزتجمع اعتراضی کارگران شهرداری امیدیه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبی تفاوتی مسئولان مقابل فرمانداری
روزیکشنبه 7مرداد برای دومین روز متوالی،دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان در استان خوزستان زدند تا صدای اعتراضشان را نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وبی تفاوتی مسئولان مقابل فرمانداری بیشترانعکاس دهند.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران شهرداری امیدیه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل فرمانداری
روز شنبه 6 شهریور، کارگران شهرداری امیدیه برای اعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق و وضعیت شغلی نامشخص دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان در استان خوزستان زدند.
کارگران معترض با بیان اینکه حدود دو ماه است شهر امیدیه شهردار ندارد و ما کارگران با 4 ماه حقوق معوقه بلاتکلیف و سرگردان هستیم،به خبرنگاررسانه ای گفتند: با بیتوجهی مسئولان شهری و شورای شهر امیدیه به مطالبات کارگران و وضعیت شهر درنهایت تصمیم گرفتیم در چارچوب قانون دست به اعتراض بزنیم.
آنها گفتند: 400 نفر در مجموعه شهرداری امیدیه کار میکنند که چهارماه حقوق عقب افتاده طلبکارند و بهرغم وعدههای داده شده درخصوص پرداخت معوقات حقوقی کارگران، هنوز هیچ اقدامی ازسوی مسئولان شهرداری و اعضای شورای شهر جهت پرداخت این مطالبات صورت نگرفته است.
آنها اضافه کردند:پیش از این شهرداری به جای پرداخت کامل حقوق، به آنها مبالغی را به صورت علیالحساب پرداخت کرده که موجب انتقاد و گلایه کارگران قرار گرفته است.
*ادامه اعتراضات کارگران شهرداری بستان نسبت به عدم پرداخت 14 ماه حقوق و3 سال حق بیمه با برپایی تجمع مقابل ساختمان شهرداری
روزیکشنبه 7 شهریور، کارگران شهرداری بستان درادامه اعتراضاتشان نسبت به عدم پرداخت 14 ماه حقوق و3 سال حق بیمه برای باری دیگر دست به تجمع مقابل ساختمان این شهرداری در شهرستان دشت آزادگان استان خوزستان زدند.
یکی از کارگران حاضر درتجمع به خبرنگار رسانه ای گفت: کارگران شهرداری بستان بیش از یکسال است که حقوقشان و 3 سال حق بیمه شان پرداخت نشده است.
او با بیان اینکه این مسئله منجر به ایجاد مشکلات مالی برای کارگران شده، افزود: پرداخت نشدن حقوق موجب شده که کارگران برای تمشیت امور زندگی خود به صورت نسیه از مغازه داران خرید کنند که با توجه به طولانی شدن مدت زمان پرداخت و تراکم بدهی حتی فروشندگان نیز دیگر حاضر به دادن نسیه نیستند، همچنین پرداخت نشدن حقوق موجب به تاخیر افتادن بازپرداخت وامها شده که این مشکل برای ضامنین نیز دشواریهایی ایجاد و موجب شرمندگی کارگران نزد این افراد گشته است.
وی ادامه داد: از دیگر مشکلات کارگران نداشتن توان مالی برای مراجعه به پزشک و درمان است که اخیرا نیز شاهد بودیم یکی از کارگران به دلیل نداشتن تمکن مالی قادر به مراجعه به پزشک و درمان بیماری کرونا نبود و در حرکتی اعتراضی اقدام به خوابیدن مقابل در اداره شهرداری کرد.
وی افزود: مجموعه این دشواریها موجب شده صبح امروز کارگران در اقدامی اعتراضی برای مطالبه در رسیدگی به مشکلات و پرداخت نشدن حقوق اقدام به بست نشینی و تجمع مقابل در اداره شهرداری بستان نمایند تا شاید مسئولان چارهای برای مشکلات پیدا کنند.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران شهرداری بستان نسبت به عدم پرداخت 14 ماه حقوق و3 سال حق بیمه
اعتراض فردی یکی از کارگران مبتلا به بیماری کووید 19 این شهرداری با خوابیدن مقابل درب ورودی
روز سه شنبه 2 شهریوربرای باری دیگر،کارگران شهرداری بستان در شهرستان دشت آزادگان دست به تجمع مقابل ساختمان این شهرداری دراستان خوزستان زدند تا اعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت 14 ماه حقوق و3 سال حق بیمه بنمایش بگذارند.
روزدوشنبه اول شهریور،یکی از کارگران شهرداری بستان بدلیل مبتلاشدن به بیماری کووید19 در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق وحق بیمه و نداشتن پول برای درمان مقابل در ورودی ساختمان شهرداری بستان خوابید و ازهمکارانش خواست برای حفظ سلامتی خود و دچار نشدن به کووید 19اداره را ترک کنند.
این کارگران که در بخش فضای سبز و خدماتی شهرداری مشغول کارند، حدود 14 ماه دستمزد و سه سال بیمه معوق دارند،به خبرنگاررسانه ای گفتند:علاوه بر دستمزد پرداخت نشده، مزایای مزدی معوق نیز داریم و همچنین نگران حق بیمههایی هستیم که به موقع به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز نمیشود. در این صورت، ما در بیشتر ماههای سال دریافت خدمات درمانی و تمدید دفترچههای خود با مشکل مواجه میشویم.
این کارگران گفتند: بیتوجهی مسئولان شهرداری و شورای شهر خرمشهر به پرداخت مطالبات آنها باعث شده بارها برای وصول مطالباتشان دست به اعتراض بزنند که آخرین آن صبح امروز دوم شهریورماه مقابل ساختمان شهرداری انجام شد.
این کارگران که در بخشهای مختلف مجموعه شهرداری کار میکنند، در ادامه گفتند: کار میکنیم اما از دستمزد خبری نیست! درواقع از فرودین ماه سال99 هر ماه علیالحساب یک الی دو میلیون تومان حقوق دریافت کردهایم. در شرایط اقتصادی فعلی، حتی اگر دستمزدمان کامل پرداخت شود، نمیتوانیم نیازهای ضروری خانوادههای خود را تامین کنیم.
این کارگران با بیان اینکه در تامین هزینههای اولیه زندگی درماندهایم؛افزودند: نمیتوانیم تامین معاش خانوادههایمان را تامین کنیم. از فروردین ماه سال گذشته هر ماه علی الحساب یک تا دو میلیون حقوق گرفتهایم، گرانی امانمان را بریده و خسارات غیرقابل جبرانی به زندگیمان وارد شده است.
این کارگران خواستار پرداخت هرچه زودتر معوقات مزدی خود شدند و گفتند: شهرداری باید هرچه سریعتر مطالبات مزدیمان را کامل پرداخت کند تا از این وضعیت خارج شویم.
طبق اظهارات آنها؛ مشکل دیگر این است که حق بیمه کارگران پرداخت نشده و کارگرانی که در این شرایط به دلیل ابتلا به کرونا برای گرفتن خدمات درمان به مراکز درمانی و آزمایشگاهی مراجعه میکنند از پذیرششان جلوگیری میشود.
*تجمع اعتراضی دوباره کارگران اخراجی اجرائیات شهرداری اهواز مقابل ساختمان شورای شهر اهواز
روز چهارشنبه 3 شهریور، کارگران اخراجی اجرائیات شهرداری اهواز دوباره دست به تجمع مقابل ساختمان شورای شهر اهواززدند تا صدای اعتراضشان را نسبت به اخراج از کار وعدم پرداخت مطالباتشان رابیشتر منعکس کنند.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران اخراجی اجرائیات شهرداری اهوازنسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل ساختمان شورای شهر
روزیکشنبه 24 مرداد، کارگران اخراجی اجرائیات شهرداری اهوازبابرپایی تجمع مقابل ساختمان شورای کلانشهراهوازضمن اعتراض به صدور نامه اخراج از سوی شهرداری مرکز و ابلاغ آن به پیمانکاران مربوطه مناطق وعدم پرداخت مطالباتشان خواستاربازگشت بکارشدند.
به گزارش یک منبع خبری محلی،بیش از 100 کارگر اجرائیات شهرداری اهواز هر کدام با متوسط 5 سال سابقه چند روزی است که بدلیل صدور نامه اخراج تدریجی ، روشن نبودن سرنوشت قرارداد در فرایند بوروکراسی میانه شورا و شهرداری پاسکاری می شوند ضمن اینکه از کار تعلیق و حقوق آن ها نیز پرداخت نشده است.
گویا فرمانداری اهواز تعیین تکلیف وضعیت و قرارداد این کارگران را به شورای شهر محول کرده است اما متاسفانه تاکنون اقدامی برای وضعیت قرارداد آنان صورت نگرفته است
*تجمع اعتراضی کارگران سد شفارود رضوانشهر نسبت به عدم پرداخت 6 ماه حقوق درجاده
روزیکشنبه 7 شهریور، کارگران سد شفارود رضوانشهردراستان گیلان برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 6 ماه حقوق دست به تجمع درجاده زدند.
*گزارشی از کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران درباره نصرت بهشتی معلم بازنشسته زندانی
نصرت بهشتی معلم بازنشسته که در تاریخ 13/ 5 / 1400 به خاطر حضور در تجمع اعتراضی مشهد بوسیله ی نیروهای وزارت اطلاعات دستگیر شد و هم اکنون در زندان مشهد به سر می برد ، در یک گفتگوی تلفنی گفت:تاکنون عضو هیچ حزب سیاسی نبوده، و به رئیس جمهور هیچ کشوری نامه ننوشته است.
نصرت بهشتی فعال صنفی / مدنی در ادامه ی گفتگوی تلفنی ابراز داشت: راه حل همه ی مشکلات مردم ایران را باید در درون کشور و درمیان همین مردم جستجو کرد .
وی هیچ باوری به کشورهای بیگانه برای رهایی مردم ایران از بن بست کنونی ندارد.
نصرت بهشتی خودرا همواره یک معلم و فعال صنفی و عضو عادی کانون صنفی فرهنگیان اسلامشهر می داند.
وی خواهان اعاده ی حقوق بازنشستگان ، دانش آموزان و معلمان است و در این راه آماده ی جانفشانی می باشد.
خانم بهشتی خواهان عدالت آموزشی و آموزش رایگان و با کیفیت است.
وی بارها در تجمعات گوناگون فرهنگیان وبازنشستگان شرکت داشته وچندین بارنیزدستگیر شده است.
نصرت بهشتی معلم آموزش ابتدایی بوده وپس ازبازنشستگی ، اندک دریافتی بازنشستگی خودرا در راه گردشگری وبازدیدازنقاط گوناگون کشور هزینه کرده است.
*جان باختن یک کارگرجوان در حادثه ریزش آوار خیابان پیروزی تهران
روز یکشنبه 7 شهریور،یک کارگر 27 ساله تبعه افغانستان حین کاردر یک ساختمان درحال تخریب واقع در خیابان پیروزی تهران براثرریزش زیرتلی از آوار و نخالهها گرفتار در دم جانش را ازدست داد.
*جان باختن یک کارگردر قزوین بر اثر سقوط در راه پله
یک کارگر 61 ساله حین کار آبیاری بتنهایی که به تازگی دریک ساختمان در حال ساخت قالبریزی شده از راهپله سقوط کرد وبراثر شدت جراحات در دم جان باخت.