اخباروگزارش های کارگری4-5-6آذرماه 1400

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

اعتراضات مردم اصفهان در انتقاد از بی‌آبی شهرشان و خشک شدن زاینده رود از دو روز گذشته به خشونت کشیده شد و نیروهای نظامی با معترضان برخورد کردند و به این ترتیب اعتراضات که ابتدا فقط به صورت تجمع در بستر زاینده رود بود، به سایر خیابان‌های اصفهان هم کشیده شد.آنگونه که پیش‌بینی می‌شد اعتراضات مردم و کشاورزان اصفهان به خشونت کشیده شد. این چندمین اعتراضات جدی مردم در شهرهای مختلف ایران است که در آن معترضان سرکوب شده‌اند. 

فراخوان تجمع سراسری شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

تاریخ تجمع :

پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ساعت ۱۰ صبح

مکان تجمع :

تهران و البرز : جلوی مجلس

مراکز استان‌ها : مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان

شهرستان‌ها : مقابل اداره آموزش و پرورش شهرستان

- آخرین خبرهای رسانه ای شده درباره اعتراضات روزجمعه اصفهان نسبت به بی آبی همراه با گزارشی درباره سرکوب معترضین به بی آبی در اصفهان

- تجمع اعتراضی کارکنان بهداشت و درمان کشور نسبت به عدم تبدیل وضعیت واجرایی نشدن فوق‌العاده خاص ومالیات سنگین مقابل سازمان برنامه و بودجه

- تجمع اعتراضی جمعی از کارکنان اداره برق گلستان نسبت به تبعیض در تبدیل وضعیت مقابل ساختمان شرکت توزیع برق استان

- ادامه اعتصاب وتجمع کارگران ایران خودروی برای اعتراض به عدم افزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کارگری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن و وعده های توخالی مسئولان

- اعتصاب کارگران راه آهن خراسان برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه

- ادامه اعتراضات کارگران تراورس نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی بعد از گذشت یکسال از واگذاری به دولت

اولتیماتوم کارگران تراورس برای اعتصاب در صورت ادامه پایمالی حقوقشان وعدم پاسخگویی مسئولان به مطالباتشان

- تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی فجر نسبت به تغییر شیفت کاری

- اعتراض کارگران ارکان ثالث پالایشگاه آبادان نسبت به اجرا نشدن صحیح ابلاغیه نحوه محاسبه پاداش بهره‌وری وگسترش تبعیض

- ادامه کنش های کارگران فصلی مجتمع کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای بازگشت به‌کار و عقد قرارداد دائمی بابرپایی تجمع مقابل فرمانداری واداره کارشهرستان شوش

- اعتراض دامنه دار کارگران مخابرات سبزوار نسبت به بلاتکلیفی قرارداد کاری وعدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه

- شورای شهر با ارجاء طومار اعتراضی کارگران (در مورد مطالبات معوق) به شرکت واحد از مدیریت توضیح خواست

- پایان اعتصاب کارگران 3 کشتارگاه زرین،پرناز والبرز خوزستان پس از 5 روز بدنبال وعده رسیدگی به خواسته هایشان

- تجمع اعتراضی مشمولان ماده 38 قانون خدمات ایثارگری نسبت به عدم پرداخت مطالباتشان مقابل ساختمان بنیاد شهید

- جان باختن کارگر تصفیه‌خانه فاضلاب مهاباد براثر سقوط به لاگون هوادهی

*آخرین خبرهای رسانه ای شده درباره اعتراضات روزجمعه اصفهان نسبت به بی آبی همراه با گزارشی درباره سرکوب معترضین به بی آبی در اصفهان

+روز شنبه 6 آذر، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره مصدومین اعتراض روزجمعه نسبت به کم آبی، به خبرنگاررسانه ای گفت: حال 2 نفر از مصدومان اعتراضات روز جمعه اصفهان مناسب نیست، اما تاکنون فوتی گزارش نشده است.

وی با بیان اینکه از دادن آمار مصدومان حوادث دیروز در شهر اصفهان معذور هستیم،اضافه کرد: بسیاری از این مصدومان در هنگام مراجعه، سرپایی درمان و مرخص شدند.

اوافزود: سایر مصدومانی که هم اکنون در مراکز درمانی بستری هستند به غیر از 2 نفر که نسبت به بقیه حال عمومی مناسبی ندارند، حال‌شان خوب است.

++فرمانده یگان‌های ویژه ناجا درباره بازداشت شدگان به خبرنگاران گفت: تا این لحظه تعداد 67 نفر از عوامل و محرکین اصلی اعتراضات روزجمعه 5 آذراصفهان را بازداشت کرده اند.

+++گزارشی درباره سرکوب معترضین به بی آبی در اصفهان

اعتراضات مردم اصفهان در انتقاد از بی‌آبی شهرشان و خشک شدن زاینده رود از دو روز گذشته به خشونت کشیده شد و نیروهای نظامی با معترضان برخورد کردند و به این ترتیب اعتراضات که ابتدا فقط به صورت تجمع در بستر زاینده رود بود، به سایر خیابان‌های اصفهان هم کشیده شد.

آنگونه که پیش‌بینی می‌شد اعتراضات مردم و کشاورزان اصفهان به خشونت کشیده شد. این چندمین اعتراضات جدی مردم در شهرهای مختلف ایران است که در آن معترضان سرکوب شده‌اند. تقریبا در سال‌های گذشته به خاطر نمی‌‌آوریم که اعتراضی در کشور صورت گرفته باشد و نیروهای امنیتی و مسئولان تصمیم‌گیر برای یکبار هم که شده توانسته باشند شرایط را مدیریت کنند تا کار به برخورد قهری و تیراندازی نکشد. این بار هم همچون دفعات قبل یک تجمع اعتراضی مسالمت‌آمیز به وضعیتی نگران‌کننده ختم شد.

روز قبل از برخورد نیروهای امنیتی با معترضان صداوسیما گزارشی منتشر کرد که در آن اعلام شد «کشاورزان به تحصن خود پایان داده‌اند» معنای این جمله کاملا مشخص بود و نشان می‌داد از دید تصمیم‌گیران آنها که در بستر زاینده‌رود در اعتراض به وضعیت مدیریت آب کشور حضور دارند، رسمیت ندارند و این یعنی برخورد قهری با آنها آزاد است.

وضعیت اصفهان از آن لحظه بغرنج شد که ساعت 3 صبح و بعد از اینکه برخی از کشاورزان اعلام کردند که به تحصن خود پایان نمی‌دهند، چادرهایشان به آتش کشیده شد. در گزارش‌های صداوسیما و سایت‌های امنیتی گفته شد که «اراذل و اوباش» چادرهای معترضان را به آتش کشیده‌اند اما معترضان چنین چیزی را قبول نداشتند و فیلم‌هایی که از اصفهان منتشر شد، حاوی تصاویر دیگری بود که نشان می‌داد چه کسانی اقدام به آتش زدن چادرها کرده‌اند.

دادستان اصفهان نیز آتش زدن چادرها را به اراذل و اوباش نسبت داد: «دیشب اراذل و اوباش مانع جمع کردن چادر کشاورزان توسط کشاورزان شده و چادر کشاورزان را آتش زدند از این جهت نیروی انتظامی ورود پیدا کرده و تعدادی از این اراذل و اوباش را دستگیر کرده است. خود کشاورزان رفتند که چادر‌ها را جمع کنند.»

آتش زدن چادرهای معترضان نخستین جرقه ایجاد شرایطی شد که به فضای کنونی در اصفهان تبدیل شد. پس از آن تقریبا فضا از کنترل خارج شد و نیروهای امنیتی نیز برای مدیریت وضعیت، اقدام به پرتاب گازهای اشک‌آور در میان مردم کردند و با معترضانی که در بستر زاینده‌رود بودند، برخورد کردند.

یکی از تصاویری که بسیار بازتاب داشت، ورود نیروهای لباس شخصی با لباس‌های ورزشی بود. در حالیکه تصور می‌شد هر گونه مدیریت شرایط برای کنترل اوضاع در اختیار نیروهای نظامی با لباس‌های فرم مشخص باشد، تصاویری از اصفهان مخابره شد که نشان می‌داد افرادی با لباس شخصی نیز در بین نیروهای نظامی هستند. طبیعتا این افراد نیروهای آموزش‌دیده نیستند و سابقه نیز نشان داده حضور چنین نیروهایی وضعیت را آشفته‌تر خواهد کرد؛ که البته چنین هم شد.

معترضان معتقد بودند در بستر زاینده‌رود چیزی برای تخریب نیست که نگرانی بابت آن وجود داشته باشد بنابراین دولت باید اجازه دهد اعتصاب آنها ادامه داشته باشد. اما ادامه اعتراضات به هر شکل مورد قبول نهادهای امنیتی نبود و احتمال این تصور وجود داشت که ماجرا مانند اعترضات مردمی آذر 96 یا حوادث آبان 98 گسترده شود و نتوان جلوی آن را گرفت و با همین استدلال با معترضان برخورد شد؛ چنانچه همین اتفاق هم در اصفهان رخ داد و از جمعه هفته گذشته شهروندان نیز به جمع کشاورزان پیوستند و تجمع عظیمی را در اعتراض به نبود آب و خشک شدن زاینده رود ایجاد کردند اما از نظر نهادهای امنیتی تجمع و اعتصاب پایان یافته بود بنابراین برخورد آغاز شد؛ از یکسو پیامک‌هایی به شهروندان ارسال شد که در آن نسبت به حضور در تجمعات هشدار داده شده بود. البته در این پیامک نگرانی از این نبود که اتفاقی برای کسی بیفتد، بلکه نگرانی از آن بود که حضور افراد مورد سوءاستفاده رسانه‌های بیگانه قرار بگیرد!

مردم در شبکه‌های اجتماعی نیز به این اعتراضات با هشتگ «اصفهان تنها نیست» واکنش نشان دادند و عمدتا از این گلایه داشتند که چرا هر تجمع مسالمت‌آمیزی در ایران اینگونه خشونت کشیده می‌شود و توانایی مدیریت شرایط وجود ندارد. یکی از آنها نوشته بود «به جای سرکوب معترضان و اراذل خوندن آنها، صدایشان را بشنوید و به دادشان برسید.

یکی از کشاورزان اصفهان گفت:ما به نبود آب معترض هستیم، مسئولان در دو هفته گذشته مدام به ما قول مساعدت و حل شدن مشکل را می‌دادند، چرا الان باید با ما برخورد شود؟ استانداری با صنف کشاورزان توافق کرده بودند که چادرها را جمع کنند اما این با خود کشاورزان متحصن هماهنگ نشده بود و کشاورزان راضی به این توافق نبودند، از همین رو اینگونه با آنها برخورد شد و عده‌ زیادی دستگیر شدند.

بخشی ازیک گزارش رسانه ای شده بتاریخ 6 آذر

*تجمع اعتراضی کارکنان بهداشت و درمان کشور نسبت به عدم تبدیل وضعیت واجرایی نشدن فوق‌العاده خاص ومالیات سنگین مقابل سازمان برنامه و بودجه

روز شنبه 6 آذر، کارکنان بهداشت و درمان کشوربرای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت واجرایی نشدن فوق‌العاده خاص(طبق آیین‌نامه اداری استخدامی غیرهیئت‌علمی کارکنان (بند 16 ماده 54) حداقل با ضریب 3) ومالیات سنگین مقابل سازمان برنامه و بودجه تجمع کردند.


تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند:فوق‌العاده خاص بند 16 سال 93 در مجلس شورای اسلامی تصویب شد که در این ۷ سال به اجرا گذاشته نشده است ودر قوه قضاییه و وزارت جهاد کشاوزی به اجرا گذاشته شده است.

آنها با اشاره به نزدیک شدن به روز پرستار، یادآور شدند که انتظار دارند حقوق آن‌ها از جمله در اعمال ضریب 3 که مجلس آن را مصوب کرده، بر زمین نماند.

آنها با یادآوری مشکلات خود خطاب به میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه و همچنین بهرام عین‌الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش گفتند: آقایان میرکاظمی و عین الهی، کارکنان بهداشت و درمان نزدیک به 2سال است که در راه خدمت و مقابله کرونا، ده‌ها شهید به جا گذاشته‌اند.

*تجمع اعتراضی جمعی از کارکنان اداره برق گلستان نسبت به تبعیض در تبدیل وضعیت مقابل ساختمان شرکت توزیع برق استان

روز شنبه 6 آذر، جمعی از کارکنان اداره برق گلستان برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به تبعیض در تبدیل وضعیت ورسمی کردن فقط کارکنان ایثارگر مقابل دست به تجمع مقابل ساختمان شرکت توزیع برق استان در گرگان زدند.


تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند:حدود 20 سال است که سابقه داریم اما هنوز از رسمی شدن‌مان خبری نیست.

آنها افزودند:چطور امکان دارد برخی از رانندگان استیجاری و یا کارگر شرکت پیمانکاری و مشاور برای رسمی شدن به تهران معرفی می شوند اما ما که بیش از 20 سال سابقه کار در این اداره کل را داریم و حتی برخی از ما در حال بازنشسته شدن هستیم هنوز اسامی مان برای رسمی شدن به تهران ارسال نشده است.

درهمین رابط مدیرعامل شرکت توزیع برق استان گلستان گفت: اخیرا تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ایثارگر در کشور در بین تمام دستگاه های اجرایی درحال اجرا است که نارضایتی هایی بین بقیه نیروهای شرکتی (غیر ایثارگر) ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: جمعی از نیرو‌های شرکتی غیرایثارگر به این روند اعتراض داشتند ودراین رابطه با تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی با ان‌ها گفتگو کردیم.

وی افزود: در این دیدار به نیرو‌های شرکتی غیر ایثارگر این شرکت، قول پیگیری در جهت درخواست‌های آن‌ها را اعلام کردیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان گلستان خاطرنشان کرد: نیرو‌های در شرکت توزیع نیروی برق گلستان داریم با سابقه بالا هنوز هم شرکتی هستند و پیگیر تبدیل وضعیت آن‌ها حتما خواهیم بود.

*ادامه اعتصاب وتجمع کارگران ایران خودروی برای اعتراض به عدم افزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کارگری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن و وعده های توخالی مسئولان

روز شنبه 6 آذر، کارگران ایران خودروی برای اعتراض به عدم افزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کارگری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن و وعده های توخالی مسئولان به اعتصاب وتجمعشان ادامه دادند.

آخرین اخباررسانه ای شده حاکی از حضورمدیرعامل درجمع کارگران معترض ووعده رسیدگی به خواسته هایشان می باشد.

درهمین رابطه:دومین روز اعتصاب وتجمع شبانه روزی کارگران ایران خودروی تبریزبدنبال توخالی درآمدن وعده های مسئولان مبنی برافزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کارگری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن

عدم توزیع وعده های غذایی بین کارگران اعتصابی بدستورکارفرما

روز پنج شنبه 4 آذر برای دومین روز، کارگران ایران خودروی تبریزبدنبال توخالی درآمدن وعده های مسئولان مبنی برافزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کاری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن،به اعتصاب وتجمع شبانه روزیشان دراین واحد تولیدی دراستان آذربایجان شرقی ادامه دادند.

کارگران ایران خودرو تبریز چهارشنبه شب(3 آذر)را درکارخانه به سحر رساندند واعلام کردند:تا وصول مطالبات کارخانه را ترک نخواهند کرد. همسازی حقوق با تهران یکی از شعارهای کلیدی این کارگران معترض است.

روزپنج شنبه 4 آذر،یکی از کارگران ایران خودرو تبریزبه خبرنگاررسانه ای گفت: دوماه قبل در یک گروه کارکنان ایران خودرو در فضای مجازی بودیم که متوجه شدیم که در تهران، مشهد، کرمانشاه کارکنان ایران خودرو حواله خودرو گرفته اند در صورتی که به ما هیچ حواله خودرویی ای اختصاص داده نشد. همچنین پاداش هایی که به کارگران پرداخت می شود نیز با یکدیگر فرق دارند برای مثال کارگر ایران خودرو در تهران یک میلیون و پانصد پاداش می گیرد در صورتی که این مبلغ برای ما 100 تا 50 هزار تومان بود.

او ادامه داد: وقتی ما اعتراض کردیم چند نفر از کارگران را اخراج کردند تا حساب کار دست بقیه بیاید البته با ریش سفیدی در نهایت آن به کار برگشتند.

این کارگر ایران خودرو با بیان اینکه 20 روز قبل مسئولین استانی به کارخانه آمدند و صورتجلسه ای امضا کردند اما هیچ کدام آنها اجرایی نشد و فقط 200 الی 300 هزار تومان به حقوق ما اضافه شد تاکید کرد: خواسته های ما 200 الی 300 هزار تومان نبود. اکثر بچه های کارخانه جلوی زن و فرزندانشان شرمنده هستند. امروز کارگران در اجاره خانه ها به یکدیگر کمک می کنند چون شرایط اقتصادی اصلا مطلوب نیست.

او با بیان اینکه اگر مفاد قرار داد ما با مسئولین استانی اجرایی شود دیگر دلیلی برای تحصن نداریم اظهار کرد: امروز صبح به بچه های ایران خودرو تبریز صبحانه ندادند و اجازه ورود خوراکی را نیز به ما ندادند. ما حقوق خود را می گیریم اما این حقوق متناسب با دریافتی حقوق در استان های دیگر نیست.

این کارگر در ادامه تاکید کرد: کارگران متحصن گرسنه هستند زیرا از دیشب تحصن کرده اند، صبحانه ای که هرروز به آنها می دادند را نداده اند و اجازه ورود غذا را نیز ندادند و تشنه و گرسنه مانده اند.

*اعتصاب کارگران راه آهن خراسان برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه

روز شنبه 6 آذر، کارگران راه آهن خراسان ( شرکت تراورس) برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه دست از کارکشیدند.

این کارگران معترض اعلام کردند برای دستیابی به مطالباتشان روز یکشنبه 7 آذربه اعتصابشان ادامه خواهندداد.

*ادامه اعتراضات کارگران تراورس نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی بعد از گذشت یکسال از واگذاری به دولت

اولتیماتوم کارگران تراورس برای اعتصاب در صورت ادامه پایمالی حقوقشان وعدم پاسخگویی مسئولان به مطالباتشان

روز شنبه 6 آذر، کارگران تراورس از ادمه اعتراضاتشان نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی بعد از گذشت یکسال از واگذاری به دولت ،خبردادند.

کارگران تراورس همچنین اعلام کردند:در صورت ادامه پایمالی حقوقشان وعدم پاسخگویی مسئولان به مطالباتشان دست به اعتصاب خواهند زد.

کارگران ابنبه فنی تراورس که تعداد آن‌ها به بیش از 5 هزار نفر می‌رسد، دو نیم ماه دستمزد و حدود سه ماه معوقات بیمه‌ای پرداخت نشده دارند. در عین حال پرداخت بخشی از سنوات، اضافه‌کاری‌ها، حق لباس کار و برخی مزایای عرفی کارگران از چندین سال پیش با مشکل روبروست.

این کارگران که بعد از مراجعات مکرر به دفاتر محل کار خود حدود 40 روز پیش، نیمی از دستمزد شهریور خود را دریافت کردند، با انتقاد از وضعیت مالکیت شرکت بعد از بازگشت از بخش خصوصی به دولتی به خبرنگار رسانه ای گفتند: بعد از گذشت یکسال از برگشت شرکت تراورس به راه‌آهن هنوز هیچ تغییری در وضعیت ما ایجاد نشده است، در نتیجه همچنان همانند قبل مطالباتمان با تاخیر چند ماهه پرداخت می‌شود.

آن‌ها با بیان اینکه بعد از واگذاری منتظر بودیم مطالبات مزدی و بیمه معوق و همچنین وضعیت امنیت شغلی ما تعیین تکلیف و به‌روز شود، در ادامه افزودند: ما کارگران می‌خواهیم بدانیم با شرایط جدید تغییر تراورس از خصوصی به دولتی که فقط به صورت لفظی ایجاد شده، چگونه باید ادامه همکاری داشته باشیم؟ هم اکنون وضعیت شغلی کارگران مانند یکسال پیش است. مدیران هم همان افرادی هستند که قبلا بودند با این تفاوت که محکم‌تر از قبل بر کرسی مدیریت خود نشسته‌اند.

طبق اظهارت کارگران؛ هر 30 تا 40 روز کارفرما 50 درصد از حقوق را با تاخیر دو الی سه ماهه به حساب کارگران واریز می‌کند، در عین حال دریافتی ماهانه ما کفاف معاش زندگی‌مان را نمی‌دهد و تنها کاری که کارگران ابنیه فنی می‌توانند انجام دهند فقط پیگیری از مسئولان استانها و شهرستانهای محل اشتغالشان است. بنابراین تصمیم داریم در صورت ادامه این روند از سوی مدیران شرکت، طی روزهای آینده پیگیری‌های خود را آغاز کنیم تا تکلیف‌مان مشخص شود.

آن‌ها با بیان اینکه کارگران ابنیه فنی تراورس در نواحی ریلی لرستان، زاگرس، رباط کریم، اسلامشهر، رشت، استانهای مازنداران، خراسان، جنوب شرق زاهدان و کارخانجات کرج، اندیمشک مشغول کارند، در پایان گفتند: خواسته‌ی ما خیلی ساده است: پرداخت سر وقت حقوق تا محتاج نباشیم. با دو نیم ماه دستمزد معوق چطور قرار است زندگی کنیم؛ چرا مسئولان راه‌آهن فکری به حال ما نمی‌کنند؟

*تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی فجر نسبت به تغییر شیفت کاری

روز شنبه 6 آذر، کارگران پتروشیمی فجر واقع در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندر خمینی برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به تغییر شیفت کاری دست به تجمع مقابل شرکت زدند.


این کارگران به خبرنگار رسانه ای گفتند: در گذشته شیفت‌ها به‌صورت 8 ساعته یعنی 3 روز صبح کار، 3 روز عصر کار، 3 روز شب کار و استراحت نیز 3 روز را به خود اختصاص می‌داد که در مجموع 9 روز کار و 3 روز استراحت بود.

این کارگران نوبت کار که تعدادشان از 200 نفر بیشتر است، اضافه کردند: بعد از شیوع کرونا شیفت‌ها 12 ساعته شد ولی به‌جای 9 روز کاری تنها 2 روز صبح کار و 2 روز شب کار بودیم و 4 روز نیز استراحت می‌کردیم ولی از لحاظ قانون و وقت کاری یعنی 44 ساعت در هفته و حتی بیشتر رعایت می‌شد.

آنها ادامه دادند:این برنامه بعد از کرونا در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و خیلی از شرکت‌های تابعه وزارت نفت انجام شد تا اینکه هفته گذشته مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج‌فارس بدون هماهنگی و نظرخواهی کارگران برنامه شیفت را تغییر داده و به سیستم 8 ساعته گذشته برگرداند.

آنها افزودند: هنوز کرونا تمام نشده و شیفت 12 ساعته آرامش بهتری برای کارکنان فراهم می‌کند و راضی هستند و برخی کارکنان در شهرستان مستقر هستند و این‌گونه شیفت‌ها رفت و آمد را پایین می‌آورد.

*اعتراض کارگران ارکان ثالث پالایشگاه آبادان نسبت به اجرا نشدن صحیح ابلاغیه نحوه محاسبه پاداش بهره‌وری وگسترش تبعیض

روز شنبه 6 آذر، کارگران ارکان ثالث پالایشگاه آبادان از اعتراضشان نسبت به اجرا نشدن صحیح ابلاغیه نحوه محاسبه پاداش بهره‌وری وگسترش تبعیض خبردادند.

یکی از کارگران ارکان ثالث پالایشگاه آبادان به خبرنگاررسانه ای گفت: در این ابلاغیه جدید تاکید شده از این پس نباید طبق سنوات گذشته برای محاسبه و واریز پاداش بهره‌وری کارگران ارکان ثالث کف و حداقل این مبلغ درنظر گرفته شود بلکه باید معادل سی برابر حداقل دستمزد به اضافه مزایایی همچون حق اولاد، بن کارگری و حق مسکن محاسبه و واریز شود.

وی افزود:در اجرای این ابلاغیه، مسولین پالایشگاه آبادان برخلاف دستورالعمل فوق اقدام کرده‌اند و بدین صورت که بازهم برای محاسبه پاداش بهره‌وری تنها کف و حداقل دریافتی را برای کارگران ارکان ثالث و در نظر گرفته‌اند.

او اضافه کرد: مسئولین پالایشگاه علت این اقدام خود را، عدم پیش‌بینی آن در قرارداد کارگران و تجاوز آن از سقف مالی قراردادها طبق نامه ارسال شده از سوی مدیریت منابع انسانی پالایشگاه آبادان و در عین حال نبود منابع مالی کافی اعلام می‌کنند این در حالی است که برای کارکنان رسمی سقف و حداکثر این پاداش مبنای محاسبه در نظر و پرداخت شده است.

این کارگر پیمانی پالایشگاه آبادان با بیان اینکه از مسئولان وزرات نفت درخواست داریم به تبعیض‌های ایجاد شده برای کارگران ارکان ثالث پالایشگاه آبادان خاتمه دهند، در پایان گفت: ابلاغیه جدید نحوه محاسبه پاداش بهره‌وری کارگران ارکان ثالث به آینده شغلی ما سر و سامان می‌دهد و ما از مطالبه‌ی خود کوتاه نخواهیم آمد.

*ادامه کنش های کارگران فصلی مجتمع کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای بازگشت به‌کار و عقد قرارداد دائمی بابرپایی تجمع مقابل فرمانداری واداره کارشهرستان شوش

روز شنبه 6 آذر،جمعی از کارگران فصلی مجتمع کشت وصنعت نیشکر هفت تپه درادامه کنش هایشان برای بازگشت به‌کار و عقد قرارداد دائمی بابرپایی دست به تجمع مقابل فرمانداری واداره کارشهرستان شوش زدند.


*اعتراض دامنه دار کارگران مخابرات سبزوار نسبت به بلاتکلیفی قرارداد کاری وعدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه

روز شنبه 6 آذر، کارگران مخابرات سبزوار از اعتراض دامنه دارشان نسبت به بلاتکلیفی قرارداد کاری وعدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه،خبردادند.

برپایه گزارش رسانه ای شده،اختلاف قدیمی میان کارکنان فنی مخابرات سبزوار با شرکت جدی پیمانکار منجر به بروز مشکلات متعددی برای کارکنان این بخش شده است. به گفته نیروهای این شرکت، تغییر قرارداد سبب شده تا از پیمانکار جدید 2 ماه معوقه مزدی طلبکار باشند.

به گفته کارکنان این مخابرات، شرکت مذکور از پیمانکاران مخابرات است که حدود 49 درصد از سهام مخابرات ایران را در اختیار دارد.

آنها گفتند: ما در سال 97 تحت پوشش این شرکت پیمانکار قرار گرفتیم و پیش از آن با شرکت «خدمات اول مخابرات» قرارداد داشتیم. وقتی در آن برحه زمانی با این شرکت وارد قرارداد شدیم، حدود 400 هزار تومان حقوق و مزایا کاهش یافت.

آن‌ها ادامه دادند: موضوع کسر حقوق را از اداره کار شهرستان چندین بار پیگیری کردیم و اداره کار نسبت به نحوه عقد قرارداد ایراداتی وارد کرد اما به دلیل اینکه پیمانکار یک شرکت قدرتمند مخابراتی بود، رای صادره نتیجه‌ای نداشت. موضوع کسر حقوق را در سال 99 از اداره کل کار استان خراسان رضوی پیگیری کردیم، اداره کل نیز با مکاتبه با وزارت کار، کسر حقوق ما را پیگیری کرد. وزاتخانه رای به نفع نیروهای فنی صادر کرد و به استناد بخشنامه 61429 پیمانکار را مجاب کرد تا مابه‌التفاوت سال‌های 97 تا 99 را به نیروها پرداخت کند.

آنها افزودند:هنگامی که مابه‌التفاوت را دریافت کردیم، شرکت مذبور نسبت به عملکرد کارگران واکنش نشان داد، جمعه‌کاری، هزینه ایاب و ذهاب حذف شد. همچنین 3 ماه از دستمزد و بیمه کارگران را واریز نکرد. پس از اعتراض نیروها، شورای تامین شهرستان به ماجرا ورود کرد و شرکت را مجاب به پرداخت حقوق‌ها کرد.

کارکنان مخابرات سبزوار توضیح دادند: پیمانکار تازه به دلیل اینکه مسئولیتی برعهده نداشته باشد، دستمزد کارگران را با نام یک شرکت پیمانکاری دیگر واریز کرد تا مدعی شود که نیروهای خدماتی جزو پرسنل آن نیستند. محرومیت از دستمزد و بیمه یکی از مشکلاتی است که در 2 ماه گذشته با آن مواجه شده‌ایم.

*شورای شهر با ارجاء طومار اعتراضی کارگران (در مورد مطالبات معوق) به شرکت واحد از مدیریت توضیح خواست

شورای شهر طی تماس تلفنی با اعضای سندیکا، اعلام کرد که طومار اعتراضی کارگران شرکت واحد در مورد مطالبات معوق‌شان را با شماره ۸۳۷۴۳۵ مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۳۰ به مدیریت شرکت واحد ارجاع داده و از آنان توضیح خواسته است.

یادآور می‌شود به دلیل بی‌توجهی مدیریت شرکت واحد به مطالبات کارگران و معوق شدن بسیاری از مطالبات منجمله اجرای بازنگری در طرح طبقه‌بندی مشاغل، عدم شارژ کارت‌های اعتباری در بسیاری از موارد و ...‌ ، کارگران با تهیه طوماری اعتراضی خطاب به شورای شهر تهران، شهرداری تهران و مدیریت شرکت واحد، خواهان رسیدگی شدند و اعلام کردند در صورت عدم رسیدگی، اعتراضات دیگری همچون تجمعات کارگری، روشن کردن چراغ اتوبوس‌ها در روز، عدم کارکرد رانندگان و کارگران در روز پنج‌شنبه و ... در دستور کار خواهد بود.

کانال سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

*پایان اعتصاب کارگران 3 کشتارگاه زرین،پرناز والبرز خوزستان پس از 5 روز بدنبال وعده رسیدگی به خواسته هایشان

روز شنبه 6 آذر، کارگران 3 کشتارگاه زرین،پرناز والبرز خوزستان به اعتصابشان که از روز دوشنه اول آذرماه ۀغازکرده بودند بدنبال وعده رسیدگی به خواسته هایشان پایان دادند وبرسرکارشان بازگشتند.

یکی از کارگران اعتصابی کشتارگاه‌های مرغ اهواز به خبرنگار رسانه ای گفت: عرضه مرغ کشتار روز در این شهرستان با بازگشت کارگران به محل کار، به حال عادی بازگشته است.

وی افزود: مشکلات ما از سوی نماینده ویژه استاندارخوزستان، سازمان صمت و معاونت کار اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان در حال پیگیری است.

او خواسته اصلی کارگران کشتارگاه‌های مرغ اهواز را پرداخت حقوق آنان بر اساس حداقل دستمزد قانونی اداره کار عنوان کرد و افزود: دستگاه‌های مسئول قول داده اند خواسته قانونی کارگران را تامین کنند ضمن آنکه پوشش بیمه تکمیلی نیز از دیگر خواسته‌های کارگران است که آن هم در حال پیگیری است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی خوزستان نیز در این خصوص با بیان اینکه عرضه مرغ کشتار روز در اهواز با بازگشت کارگران به محل کار، به حال عادی بازگشته است، اظهار کرد: مشکلات کارگران کشتارگاه‌های اهواز در سازمان صمت و اداره کار استان خوزستان در حال پیگیری است.

قابل یادآوری است که کارگران کشتارگاه مرغ کلانشهر اهواز روز دوشنبه هفته گذشته به علت ناکافی بودن دستمزد دریافتی و طرح برخی مسائل رفاهی سرکار حاضر نشدند.

درهمین رابطه:تجمع مشترک کارگران 3 کشتارگاه زرین،پرناز والبرز خوزستان برای افزایش دستمزد ومشمول قانون مشاغل سخت وزیان آورشدن مقابل استانداری خوزستان

روزسه شنبه 2 آذر، کارگران 3 کشتارگاه زرین(واقع درروستای الباجی 20 کیلومتری اهواز)،پرنازحمیدیه(واقع درکیلومتر 20 جاده اهواز – حمیدیه والبرز(واقع درکیلومتر 20 اهواز– خرمشهر) بابرپایی تجمع مشترک مقابل استانداری خوزستان خواهان افزایش دستمزد وشمول قانون مشاغل سخت وزیان آورشدند.


یکی ازکارگران حاضر درتجمع به خبرنگار رسانه ای گفت:افزایش حقوق از میلیون تومان به 5 میلیون تومان و تغییر بیمه کارگری از بیمه کارگر ساده به سخت و زیان آور از جمله خواسته‌های این کارگران است.

او افزود:از ساعت 19 تا 7 صبح به صورت شبانه و نه حق شیفت یا سخت و زیان آور مشغول به کار هستیم که حقوق مان را هم افزایش نمی‌دهند.

علاوه بر آن کارگران مرغ الباجی معتقدند که بخار خون مر‌های ذبح شده از طریق تنفس وارد کبدشان شده و در دراز مدت موجب ایجاد عفونت در بدنشان می‌گردد.

همچنین کارگران این سه کشتارگاه خوزستان که تعدادشان به بالای 500 نفر میرسد اضافه کردند:به دلیل ایستادن بیش از حد دچار دیسک کمر شده و چشمانشان متاثر از کار شبانه ضعیف شده است.

*تجمع اعتراضی مشمولان ماده 38 قانون خدمات ایثارگری نسبت به عدم پرداخت مطالباتشان مقابل ساختمان بنیاد شهید

ظهرروزشنبه 6 آذر،حدود 100نفراز مشمولان ماده 38 قانون خدمات ایثارگری برای اعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان مقابل ساختمان بنیاد شهید واقع در خیابان طالقانی تهران تجمع کردند.


این افراد که از طریق ستاد کل نیروهای مسلح حکم حقوقی هم تراز با نیروهای مسلح دریافت کردند و حقوق آنها توسط بنیاد شهید پرداخت می‌شودتاپاسی از شب به تجمعشان ادامه دادند.

*جان باختن کارگر تصفیه‌خانه فاضلاب مهاباد براثر سقوط به لاگون هوادهی

یک کارگر خدماتی تصفیه‌خانه فاضلاب شهرمهاباد بنام صلاح خالدی حین کار نظافت به لاگون تصفیه سقوط کرد وجان خود را از دست داد.
اخباروگزارش های کارگری 5 آذرماه 1400

- تجمع کنندگان حق طلب اصفهان ماسک چهره دولت رئیسی را پس زدند وماهیت سرکوبگرانه اش را برملا کردند:

یورش وحشیانه نیروهای امنیتی،بسیجی،یگان ویژه وانتظامی به تجمع کنندگان بر بستر خشک زاینده‌رود وشلیک ساچمه وگاز اشک آور بسویشان و جان باختن ومصدومیت چند نفر

مقاومت حق طلبان درمقابل سرکوبگران با سنگ پراکنی و سردادن شعارهای «بی شرف بی شرف»،« نترسید نترسید ما همه باهم هستیم»و....

- کارگران معدن آسمینون منوجان با وعده اصلاح و بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل محور منوجان - بندرعباس را بازکردند

- کنش های کارگران شهرداری های کشور درنیمه دوم آبان ماه 1400

- اعلام حمایت جمعی از فرهنگیان شهرستان جلفا از لطیف روزیخواه

- تجمع اعتراضی بیماران تالاسمی زاهدان نسبت به نبود داروی باکیفیت مقابل دانشگاه علوم پزشکی

- مرگ ومصدومیت 2 کارگر شهرداری شیراز براثر تصادف

*تجمع کنندگان حق طلب اصفهان ماسک چهره دولت رئیسی را پس زدند وماهیت سرکوبگرانه اش را برملا کردند:

یورش وحشیانه نیروهای امنیتی،بسیجی،یگان ویژه وانتظامی به تجمع کنندگان بر بستر خشک زاینده‌رود وشلیک ساچمه وگاز اشک آور بسویشان و جان باختن ومصدومیت چند نفر

مقاومت حق طلبان درمقابل سرکوبگران با سنگ پراکنی و سردادن شعارهای «بی شرف بی شرف»،« نترسید نترسید ما همه باهم هستیم»و....

روز جمعه 5 آذربرای سومین روز متوالی، نیروهای امنیتی،یگان ویژه وانتظامی به تجمع کنندگان بر بستر خشک زاینده‌رود یورش آوردند وبا شلیک ساچمه و گازاشک آور دستکم دونفرجان باختند وچندنفرهم مصدوم شدند.

فیلم های منتشره درشبکه های اجتماعی از مقاومت حق طلبان درمقابل سرکوبگران با سنگ پراکنی و سردادن شعارهای «بی شرف بی شرف»،«نترسید نترسید ما همه باهم هستیم» و....می باشد.

شعارها:

- کشاورز کشاورز حمایتت می کنیم حمایتت می کنیم

- ننگ ما ننگ ما پلیس الدنگ ما

- ننگ ما ننگ ما صدا وسیمای ما

- این همه لشکر آمده به جنگ رهبر آمده

اصفهان شرکرد اتحاد اتحاد

- زاینده رود را پس بدین

- اصفهانی باغیرت، حمایت، حمایت

- هموطن به‌پاخیز، ایران فلسطین شده

- تا آب نیاد تو رودخونه، برنمی‌گردیم به خونه

توپ،تانک ،فشفشه دیگر اثر ندارد

تصاویر:

*کارگران معدن آسمینون منوجان با وعده اصلاح و بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل محور منوجان - بندرعباس را بازکردند

عصرروز جمعه 5 آذر،پس از برگزاری جلسه شورای تامین شهرستان منوجان با شرکت نمایندگان کارگران و تعهد مدیران شرکت مبنی براصلاح و بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل محور منوجان - بندرعباس را بازکردند.

قابل یادآوری است که از روزدوشنبه اول آذرماه، کارگران معدن آسمینون منوجان برای اعتراض به عدم اجرای کامل طرح طبقه بندی مشاغل دست به اعتصاب زدند وبرای انعکاس هررچه بیشتر صدای اعتراضشان ازروز سه شنبه 2 آذر با تجمع درجاده منوجان – بندرعباس این محور را مسدودکردند.


گزارشات رسانه ای شده بتاریخ 5 آذر،حاکی از بازکردن جاده بدنبال تعهد مدیران شرکت مبنی براصلاح و بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل در جلسه شورای تامین شهرستان منوجان با شرکت نمایندگان کارگران می باشد.

*کنش های کارگران شهرداری های کشور درنیمه دوم آبان ماه 1400


توضیحات

رخداد

تحت نظر بخش

محل خدمت

شهرداری شهر

تاریخ

شماره

نسبت به عدم پرداخت حقوق روزهای اعتصاب

اعتراض

خصوصی

پسماند

کوت عبدالله / خوزستان

17/08/1400

1

نسبت به عدم تبدیل قرارداد ها به رسمی و درخواست حذف پیمانکار از روابط کار

اعتراض

خصوصی

نامعلوم

لوشان / گیلان

17/08/1400

2

نسبت به بد بودن شرایط کاری اعم از نبود لباس کار، نامنظم بودن پرداخت دستمزدهاو...

تجمع

خصوصی

اتوبوسرانی

تهران

23/08/1400

3

حراست مترو گلشهر به هشتگرد به دلیل عدم پرداخت دست مزدها

تجمع

نامعلوم

مترو / حراست

تهران

26/08/1400

4

به دلیل عدم پرداخت مطالبات از طرف پیمانکار

تجمع بر روی ریل قطاروجلوگیری ازتردد قطار

خصوصی

مترو / تراورس

تهران

1400/08/27

5

به دلیل عدم صدور مجوز برای زمین های این تعاونی مقابل شهرداری

تجمع

تعاونی

تعاونی جانبازان

قزوین

27/08/1400

6

به دلیل عدم پرداخت دیون 4 ماه 220 کارگر مقابل شهرداری

تجمع

خصوصی

فضای سبز

شهرکرد

29/08/1400

7

نسبت به عدم پرداخت 8 ماه حقوق

اعتراض

نامعلوم

نامعلوم

یاسوج

29/08/1400

8

طوماری 70 صفحه ای با امضا 700 راننده تسلیم دبیرخانه شهرداری شد

نوشتن طومار

خصوصی / دولتی

اتوبوسرانی

تهران

30/08/1400

9

*اعلام حمایت جمعی از فرهنگیان شهرستان جلفا از لطیف روزیخواه

ما جمعی از معلمان شهرستان جلفا ضمن اعلام حمایت از آقای لطیف روزیخواه و دفاع از حق مطالبه گری صنفی معلمان ، اعتراض خود را نسبت به حکم صادره اعلام کرده و تاکید می کنیم ، فعالیت‌های تشکل‌های صنفی متکی بر افراد نیست و قوی تر از گذشته به مطالبه‌گری خود ادامه خواهد داد.


برگرفته ازکانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

*تجمع اعتراضی بیماران تالاسمی زاهدان نسبت به نبود داروی باکیفیت مقابل دانشگاه علوم پزشکی

روز چهارشنبه 3 آذر، بیماران تالاسمی زاهدان برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به نبود داروی باکیفیت مقابل دانشگاه علوم پزشکی تجمع کردند.

*مرگ ومصدومیت 2 کارگر شهرداری شیراز براثر تصادف

ظهر روز جمعه 5 آذر،بر اثر برخورد سواری پراید با یک دستگاه موتورسیکلت در بلوار مدرس شیراز راکب و ترک نشین آن کارگر شهرداری این کلانشهر بودند بشدت مجروح شدند ویکی از آنها دردم جان باخت.

اخباروگزارش های کارگری 4 آذرماه 1400

فراخوان تجمع سراسری شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

تاریخ تجمع :

پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ساعت ۱۰ صبح

مکان تجمع :

تهران و البرز : جلوی مجلس

مراکز استان‌ها : مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان

شهرستان‌ها : مقابل اداره آموزش و پرورش شهرستان

- یورش ددمنشانه نیروهای امنیتی،بسیجی،یگان ویژه وانتظامی به تجمع حق طلبانه کشاورزان وبه آتش کشیدن چادرهایشان

- کانال سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

ساعت سه بامداد امروز پنجشنبه ۴آذر ماه نیروهای لباس شخصی با همراهی نیروهای انتظامی به محل تجمع کشاورزان اصفهانی در زاینده رود حمله کردند و چادرهای آنها را به آتش کشاندند

- بیانیه عمومی در حمایت از کشاورزان و مردم معترض اصفهان، شهرکرد در اعتراض به بی آبی و فراخوان اعتراضی مردم در اهواز

- دورجدید اعتراضات کارگران معدن آسمینون منوجان نسبت به سطح نازل حقوق،نداشتن امنیت شغلی و وعده های توخالی مسئولان چهارمین روز را پشت سرگذاشت

- دومین روز اعتصاب وتجمع شبانه روزی کارگران ایران خودروی تبریزبدنبال توخالی درآمدن وعده های مسئولان مبنی برافزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کارگری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن

عدم توزیع وعده های غذایی بین کارگران اعتصابی بدستورکارفرما

- ادامه تجمع جمعی از کارگران فصلی کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای بازگشت به‌کار و عقد قرارداد دائمی مقابل دفتر بهارستان نشین شهرستان شوش

- تجمع اعتراضی جمعی از پزشکان و فارغ التحصیلان پزشکی بخش دولتی یزد نسبت به مالیات سنگین وکاهش دریافتی هایشان مقابل ساختمان علوم پزشکی

- بجای نجومی بگیران حقوق و مزایای کارکنان عملیاتی قراردادی مدت موقت نفت کم شد

- جان باختن 2 کارگر مقنی در حادثه ریزش قنات یکی از روستاهای خوشاب ومصدومیت یک کارگر دیگر

*یورش ددمنشانه نیروهای امنیتی،بسیجی،یگان ویژه وانتظامی به تجمع حق طلبانه کشاورزان وبه آتش کشیدن چادرهایشان

بامداد روز پنج شنبه 4 آذربرای دومین بار+ به تجمع کشاورزان حق طلب بربستر خشک زاینده رود حمله شد و نیروهای امنیتی،بسیجی،یگان ویژه وانتظامی با یورش به تجمع حق طلبانه کشاورزان وبه آتش کشیدن چادرهایشان برای باری دیکرماهیت سرکوبگر و دد منشانه دولت ، وعده های توخالیش وریاکارانه بودن سفرهای نمایشی وگول زننده رئیسی و وزاریش را بنمایش گذاشتند.

تصاویر:

 


+علیرغم یورش وحشیانه عوامل شهرداری اصفهان با حمایت استانداری ونیروهای امنیتی ومصدومیت چند نفر ازمعترضین چادرهای کشاورزان حق طلب همچنان در بستر خشک زاینده رود برپاست

کشاورزان حق طلب اصفهان:

تنها آب است که چادر‌های ما را می‌برد

برنمی گردیم به خونه تا آب نیاد تو رودخونه

روز چهارشنبه 3 آذر،بدنبال یورش وحشیانه عوامل شهرداری اصفهان با حمایت استانداری ونیروهای امنیتی به تجمع کشاورزان اصفهان وچادرهایشان ومصدومیت چند نفر ازحاضرین، کشاورزان حق طلب اصفهان اعلام کردند:تا جاری شدن آب در رودخانه زاینده رود همچنان به زندگی با تجمع شبانه روزی وخانوادگی ی در بستر خشک زاینده رود ادامه خواهند داد.


*کانال سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

ساعت سه بامداد امروز پنجشنبه ۴آذر ماه نیروهای لباس شخصی با همراهی نیروهای انتظامی به محل تجمع کشاورزان اصفهانی در زاینده رود حمله کردند و چادرهای آنها را به آتش کشاندند

با وجود دو هفته اعتراضات مسالمت آمیز کشاورزان که هزاران تن در این اعتراضات بصورت مسالمت آمیز شرکت داشتند بامداد پنجشنبه بین ساعت های سه وچهار صبح گروهی از لباس شخصی ها و نیروهای انتظامی به محل معترضین در زاینده رود حمله کردند و چادرهای معترضین را به آتش کشاند وکشاورزان را با قصد متفرق کردن مورد ضرب وشتم قراردادند.

در همین خصوص خبرگزاری فارس اعلام کرده که کشاورزان به تجمعات خود پایان دادند.

این رفتار خشونت بار با کشاورزان حاکی از آن است که دولت وحاکمیت هیچ برنامه مشخصی برای حل بحران آب در این استان و استان های همجوار ندارند.

*بیانیه عمومی در حمایت از کشاورزان و مردم معترض اصفهان، شهرکرد در اعتراض به بی آبی و فراخوان اعتراضی مردم در اهواز

کشاورزان معترض به قطع حق آبه کشاورزی خود توسط دولت و نهادهای حکومتی از هفدهم آبانماه تا کنون متحد و منسجم بر بستر خشک زاینده‌رود در اعتراض هستند. جمعیت کشاورزان در تجمعات روزها و شبهای گذشته به حدی زیاد و چشمگیر بود که تمام توجهات را بویژه توجه مردم حق طلب اصفهان را به خود جلب کرد و از آنرو اقشار مختلف و مخصوصا زنان اصفهان را به صف اعتراض در تجمعات کشاورزان کشاند.

شرکت گسترده بخش‌های مردم اصفهان در تجمع روز جمعه 29آبان کشاورزان که هزاران نفر در آن شرکت داشتند، بزرگترین تظاهرات علیه بی آبی در سطح جهانی را رقم زد.

این اعتراض و خیزش عظیم توده ای علیه یکی از معضلات معیشتی و زیست محیطی که مسبب و بانی آن سیستم حکومتی است، در حال سرایت به شهرها و مناطق دیگر می باشد. از آنجمله مردم شهر کرد است که از روز 30 آبان در اعتراض به بی آبی به خیابان آمده اند.

در خوزستان نیز که مردم در مرداد ماه علیه بی آبی دست به اعتراضات وسیع زدند، اعتراضات دارد از سر گرفته میشود. مردم اهواز در اعتراض به همین موضوع و جاری شدن فاضلاب در شهر و قاطی شدن آب فاضلاب با آب شرب برای روز پنجم آذر ماه فراخوان به تجمع داده اند.

معضل بی آبی نه فقط به کشت کشاورزان و دام دامداران صدمه میزند بلکه باعث فرونشست زمین و آسیب رساندن به منازل مسکونی مردم شده است. بعلاوه اینکه بر روی محیط زیست و آب و هوا را آلوده کرده و سلامت مردم را به مخاطره انداخته است.

تخریب محیط زیست و به تبع آن معضل بی آبی برای شرب و مصارف کشاورزی تنها به اصفهان، خوزستان و چهارمحال و بختیاری مربوط نیست. سالیان سال است که دستگاههای حکومتی و مافیای آب در هر گوشه از ایران با اهداف حصول سودهای نجومی اقدام به سدسازیها و انحراف آب از بسترهای طبیعی به سوی مناطقی که صنایع آب بری چون فولاد در آنها احداث گردیده و حتی بسوی ناکجا آباد ها ( به گفته "طغیانی" نماینده اصفهان در مجلس 150 میلیون متر مکعب آب گم می شود) هدایت می کنند. این اقدام نه تنها باعث نابودی کشاورزی که تنها امکان امرار معاش کشاورزان و ساکنین روستاهاست گردیده، بلکه تامین آب شرب ساکنین شهرها را هم دچار مخاطره جدی کرده است و علاوه بر آن با تخریب محیط زیست و ایجاد تغییرات اقلیمی، سلامت و جان مردم نیز در معرض خطر قرار داده است.

تخریب محیط زیست که از پیامدهای بی آبی و از بلایای بیشمار ناشی از عملکردهای سودجویانه حاکمیت بدون توجه به نیازهای واقعی مردم و بدون در نظر گرفتن خطرات زیستی مردم حاصل گردیده، امروز کل جمعیت جامعه را مورد تهدید قرار داده و باید مورد اعتراض سراسری قرار گیرد.

ما امضا کنندگان این بیانیه ضمن حمایت قاطعانه خود از اعتراض به حق کشاورزان اصفهان و مردم شهرکرد و مردم در خوزستان و مطالبات آنها، خواهان اقدامات فوری زیر می باشیم.

1- تحقق فوری مطالبات کشاورزان و مردم معترض در اصفهان و شهرکرد و خوزستان

2- جاری شدن فوری آب در زاینده رود و کارون و برگرداندن آب همه رودخانه ها به بسترهای طبیعی خود و تأمین بودجه های کافی برای احیای دریاچه ها و تالاب‌هایی که بر اثر دستکاری های نهادها و وزراتخانه ها دچار خشکی و آلودگی شده اند.

3- قطع انتقال بی رویه و غیراستاندارد آب از حوزه های کارون و زاینده‌رود و دیگر رودخانه ها به مناطقی که در راستای اهداف بی ربط به زندگی مردم، از آب بهره برداری می گردد.

4- پرداخت فوری خساراتی که بر اثر بی آبی به کشاورزان وارد گردیده است. از جمله پرداخت مقرری ماهانه به همه کشاورزان تا زمان رفع مشکلات کشت جهت تامین مخارج زندگی و معاش خود.

امضاء

1-انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه

2-سندیکای نقاشان البرز

3-ندای زنان ایران

4-گروهی از رانندگان تاکسی شهرک ظفر کرمانشاه

5-گروهی از فارغ‌التحصیلان بیکار دانشگاه رازی کرمانشاه

6-گروهی از ورزشکاران رزمی کار کرمانشاه

7-گروه کثیری از فعالین اجتماعی سقز

8-گروهی از نقاشان ساختمانی سقز

9-گروهی از کارگران برقکار ساختمانی سقز

10-گروهی از کارگران لولە کش ساختمانی سقز

11-گروهی از کارگران بیکار محله شافعی سقز

12-گروهی از کارگران بیکار کریم آباد سقز

13-گروهی از کارگران بیکار محله تپەمالان سقز

14-گروهی از کارگران بیکار محله سنگبران سقز

15-گروهی کارگران بیکار محله نشمیلان سقز

16-گروهی از کادر درمانی سقز

17-گروهی از معلمین و کادر آموزشی سقز

18-گروهی از معلمین و کادر آموزشی شهر صاحب

19-گروهی از فعالین سیاسی و اجتماعی مریوان

20-گروهی از زنان خانه‌دار مریوان

21-گروهی از کارگران تعمیرکار شهر صنعتی مریوان

22-گروهی از زنان خیاط مریوان

23-گروهی از جوشکاران لوله گاز خانگی مریوان

24-گروهی از محیط بانان مریوان

1400/09/04

*دورجدید اعتراضات کارگران معدن آسمینون منوجان نسبت به سطح نازل حقوق،نداشتن امنیت شغلی و وعده های توخالی مسئولان چهارمین روز را پشت سرگذاشت

دومین اعتصاب رسمی کارگران معدن کرومیت آسمینون در سال جاری در محل تونل فاریاب از روز نخست آذرماه سال جاری آغاز شده و تا کنون هیچ مسئولی از استان های کرمان و هرمزگان برای پیگیری مشکلات کارگران این معدن کرومیت در محل اعتصاب حاضر نشده اند.

برپایه گزارش 4 آذریک منبع خبری محلی،کارگران معدن آسمینون بخش فاریاب شهرستان منوجان به دنبال احقاق حقوقشان و اجرای صحیح طرح طبقه بندی مشاغل بیش از سه روز است که دست به اعتراض زده اند.

در پی گسترش دامنه اعتراض های کارگری فعالین حوزه معدن بخش آسمینون شهرستان منوجان، بسیاری از کارگران این معدن بزرگ کرومیت دست به اعتصاب زده و با مسدود سازی محور مواصلاتی رودان به منوجان به دنبال شنیده شدن صدایشان توسط مسئولین هستند.

به گفته تعدادی از کارگران، حق و حقوقی که به صورت ماهیانه به آنها تعلق می گیرد با میزان تلاش و سختی کاری که دارند همسان نمی باشد.

اکثر کارگران این معدن در بهترین حالت ممکن حداکثر دریافتی شان بین 3 میلیون الی 5 میلیون در ماه می باشد که با توجه به شرایط کاری سخت در معدن، هیچ گونه افزایش حقوق، اضافه کار، حق خانواده و مزایای دیگری را دریافت نمی کنند.

به گفته یکی از کارگران این معدن، امنیت شغلی آنها با توجه به قرارداد های تمدیدی یک ماهه به کلی زیر سوال رفته و هر آن ممکن است با پایان یافتن یک ماه کاری، دیگر نتوانند فرصت فعالیت در این رسته شغلی را داشته باشند.

علاوه بر اجرای قراردهای یک ماهه و مشکلات امنیت شغلی، حتی با فصلی بودن نوع قرارداد این کارگران می توان گفت علاوه بر پایان زودهنگام از شغل فعلی شان، حتی از بیمه بیکاری نیز نمی توانند به درستی بهره مند شوند.

به گفته یکی از کارگران، معدن کرومیت بخش آسمینون فاریاب شهرستان منوجان جزو بزرگترین معادن خاورمیانه به شمار می رود اما در پرداخت مطالبات به حق کارگرانش اجحاف زیادی شده است، یکی از این معضلات نیز عدم پرداخت متناسب با شرایط سختی کار آنها می باشد.

حجم اعتراضات و ابراز گلایه از نحوه پرداخت میزان مطالبات این دسته از کارگران به مدیران ارشد این معدن بزرگ کرومیت راه به جایی نبرده است، تا جایی که در 27 اردیبهشت ماه سال جاری برای نخستین بار مسیر مواصلاتی شهرستان رودان به منوجان در محدوده تونل مابین این دو شهرستان را به مدت 4 روز مسدود کردند که در پی این اعتصاب مسئولان شهرستان منوجان و استان کرمان برای حل مساله در بین کارگران حاضر و قول پیگیری داده اند.

اکنون نیز کارگران معدن کرومیت آسمینون در اعتراض به اجرایی نشدن کامل وعده های مسئولان دست به اعتراض زده اند و برای دومین بار در سال جاری محور مواصلاتی استان هرمزگان به کرمان در محدوده شهرستان های رودان و منوجان را در همان نقطه ای که نخستین بار در ابتدای سال جاری مسدود کرده بودند، علی رغم میل باطنی مسدود ساخته اند.

به گفته تعدادی از کارگران، با این حقوق دریافتی، نمی توانیم جوابگوی خرج و مخارج فعلی زندگی مان شویم، بسیاری از کارگران زحمتکش این معدن، متاهل و دارای فرزند هستند که میزان حقوق پرداختی و عدم دریافت مزایا نحوه اداره زندگی شان را مختل کرده است.

ابتدایی ترین انتظار این دسته از کارگران حوزه معدن که نیمی از آنها نیز از اهالی شهرستان رودان استان هرمزگان هستند، برقراری حقوق و مزایا مطابق با سختی کارشان است .

گفتنی است دومین اعتصاب رسمی کارگران معدن کرومیت آسمینون در سال جاری در محل تونل فاریاب از روز نخست آذرماه سال جاری آغاز شده که تا کنون هیچ مسئولی از استان های کرمان و هرمزگان برای پیگیری مشکلات کارگران این معدن کرومیت در محل اعتصاب حاضر نشده اند.

یادآوری:پایان موفقیت آمیز اعتراض 4 روزه کارگران معدن آسمینون منوجان براساس توافقنامه

پنج شنبه شب( 30 اردیبهشت)، کارگران خشمگین معدن آسمینون منوجان پس از 4 روزبنمایش گذاشتن عزم راسخشان برای احقاق حقوق برحقشان با همراهی خانواده های واهالی منطقه براساس یک توافقنامه 18 ماده ای با کارفرما به اعتراضاتشان خاتمه دادند و تونل منوجان در مسیر جاده اصلی بندرعباس- جنوب کرمان – سیستان بلوچستان بازگشایی شد.


براساس گزارشات منتشره،شب گذشته در جلسه ای با حضور کارفرما ونمایندگان کارگران و تعدادی از مسئولین دولتی از جمله فرماندارو رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان خواسته های کارگران بقرارزیرمورد پذیرش رییس شرکت بهره بردارمعدن گرفت:

– مقرر گردید قراردادهای کارگران بصورت یکساله منعقد شود

– قرارداد طبق روال گذشته فقط با شرکت معادن فاریاب صورت پذیرد

– طرح طبقه بندی مشاغل باید اجرا شود و کمیته طرح طبقه بندی ظرف یک هفته آینده انجام گیرد

– طرح محدودیت حق اولاد برداشته شود

– مدیران معدن از میان نیروهای بومی و متخصص منطقه که داری مقبولیت نزد کارگران هستند تعیین گردد

– سرویس ایاب و ذهاب باید فراهم و از ظرفیت حمل و نقل برابر قانون حق تردد داده شود

– وضعیت بیمه بیکاری کارگران حل و فصل گردد

– قرارداد کارگران در اسرع وقت منعقد گردد

– ایمنی در محل کار به صورت کامل رعایت گردد

– مقرر گردید سفته بعنوان تضمین برای استفاده ماشین الات با تایید چک لیست کارشناسی اخذ و کمیته فنی ارزیابی ماشین الات تشکیل شود

– مقرر گردید در اسرع وقت نسبت به انتصاب مدیر واحد نیروی انسانی معدن اقدام شود

– حضور حیدری بیزنو در معدن ممنوع می باشد

– مقرر گردید از بعضی از کارگران که قطع عضو و مصدوم شده اند توسط کارفرما ملاقات و دلجویی شود

*دومین روز اعتصاب وتجمع شبانه روزی کارگران ایران خودروی تبریزبدنبال توخالی درآمدن وعده های مسئولان مبنی برافزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کارگری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن

عدم توزیع وعده های غذایی بین کارگران اعتصابی بدستورکارفرما

روز پنج شنبه 4 آذر برای دومین روز، کارگران ایران خودروی تبریزبدنبال توخالی درآمدن وعده های مسئولان مبنی برافزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کاری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن،به اعتصاب وتجمع شبانه روزیشان دراین واحد تولیدی دراستان آذربایجان شرقی ادامه دادند.

کارگران ایران خودرو تبریز چهارشنبه شب(3 آذر)را درکارخانه به سحر رساندند واعلام کردند:تا وصول مطالبات کارخانه را ترک نخواهند کرد. همسازی حقوق با تهران یکی از شعارهای کلیدی این کارگران معترض است.


روزپنج شنبه 4 آذر،یکی از کارگران ایران خودرو تبریزبه خبرنگاررسانه ای گفت: دوماه قبل در یک گروه کارکنان ایران خودرو در فضای مجازی بودیم که متوجه شدیم که در تهران، مشهد، کرمانشاه کارکنان ایران خودرو حواله خودرو گرفته اند در صورتی که به ما هیچ حواله خودرویی ای اختصاص داده نشد. همچنین پاداش هایی که به کارگران پرداخت می شود نیز با یکدیگر فرق دارند برای مثال کارگر ایران خودرو در تهران یک میلیون و پانصد پاداش می گیرد در صورتی که این مبلغ برای ما 100 تا 50 هزار تومان بود.

او ادامه داد: وقتی ما اعتراض کردیم چند نفر از کارگران را اخراج کردند تا حساب کار دست بقیه بیاید البته با ریش سفیدی در نهایت آن به کار برگشتند.

این کارگر ایران خودرو با بیان اینکه 20 روز قبل مسئولین استانی به کارخانه آمدند و صورتجلسه ای امضا کردند اما هیچ کدام آنها اجرایی نشد و فقط 200 الی 300 هزار تومان به حقوق ما اضافه شد تاکید کرد: خواسته های ما 200 الی 300 هزار تومان نبود. اکثر بچه های کارخانه جلوی زن و فرزندانشان شرمنده هستند. امروز کارگران در اجاره خانه ها به یکدیگر کمک می کنند چون شرایط اقتصادی اصلا مطلوب نیست.

او با بیان اینکه اگر مفاد قرار داد ما با مسئولین استانی اجرایی شود دیگر دلیلی برای تحصن نداریم اظهار کرد: امروز صبح به بچه های ایران خودرو تبریز صبحانه ندادند و اجازه ورود خوراکی را نیز به ما ندادند. ما حقوق خود را می گیریم اما این حقوق متناسب با دریافتی حقوق در استان های دیگر نیست.

این کارگر در ادامه تاکید کرد: کارگران متحصن گرسنه هستند زیرا از دیشب تحصن کرده اند، صبحانه ای که هرروز به آنها می دادند را نداده اند و اجازه ورود غذا را نیز ندادند و تشنه و گرسنه مانده اند.

درهمین رابطه:

+اعتصاب کارگران ایران خودروی تبریزدراعتراض به سطح پایین حقوق از جمله عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل ،قراردادهای 3 ماهه و شرایط سخت کاری

کارگران ایران خودروی تبریزبرای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به سطح پایین حقوق از جمله عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل ،قراردادهای 3 ماهه و شرایط سخت کاری دست به اعتصاب زدند.

روزیکشنبه 16 آبان،مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان درباره علت اعتصاب کارگران شرکت ایران خودرو تبریز به خبرنگاررسانه ای گفت:اعتراض صنفی کارگران شرکت ایران خودرو تبریز به عنوان عدالت در دستمزد و نه معوقات در پرداخت حقوق مطرح شده بود.

وی افزود: تخصص، تحصیلات و تجربه کافی کارگران به نحوی باید در حقوق و دستمزد آنها نیز تاثیر بگذارد. متاسفانه به دلیل تاخیر در تهیه طرح طبقه بندی مشاغل مصوب، در این عدالت مزدی احساس تبعیض می شد.

وی با تاکید بر لزوم تسریع در تصویب طرح طبقه بندی مشاغل گفت: یک ماه قبل در این خصوص تدابیری انجام شد تا طرح طبقه بندی مشاغل صورت بگیرد که به تاخیر افتاده بود.

وی به جلسه بامداد یکشنبه با حضور مسئولین اشاره کرده و افزود: در این جلسه دیروز قرار شد طرح طبقه بندی حداکثر تا بیست روز تهیه شده و در اختیار شرکت قرار گیرد.

او به دیگر جزئیات جلسه اشاره کرده و بیان کرد: در این جلسه همچنین قرار شد مدت قراردادها در شرکت ارزیابی شده و مدت قرارداد کارگران که به صورت موقت سه ماهه بود، بر اساس شایستگی و عملکرد آنها، با هدف ایجاد انگیزه و بهره وری افزایش یابد.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان ادامه داد: دیگر تصمیمی که در جلسه گرفته شد تعیین مشاغل سخت و زیان آور بود که مقرر شد با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، آلاینده سنجی به قید فوریت تهیه و اعلام شود.

وی تصریح کرد: همچنین در برخی از شرایط کار مانند مدت ساعت کاری و شرایط اضافه کار ابهام وجود داشت که موکول شد در کمیته تخصصی کار مطرح شده و اگر چنانچه در حقوق کارگران تضییعی صورت گرفته، مورد رسیدگی قرار بگیرد.

++اعتصاب کارگران ایران خودروی تبریزبرای اعتراض به عدم افزایش حقوق، تبعیض وعدم پرداخت بموقعش

از صبح روزشنبه 15 آبان،حدود 500کارگر ایران خودروی تبریز واقع در کیلومتر 30 جاده تبریز -آذرشهربرای اعتراض به عدم افزایش حقوق، تبعیض وعدم پرداخت بموقعش دست از کارکشیدند.


برپایه گزارش رسانه ای شده،کارگران علت این اعتصاب را تعویق در پرداخت ماهانه، خود اعلام کرده و یادآور شده اند در حالی که قیمت گذاری خودرو سراسری است و در دو سال گذشته شاهد افزایش 5 برابری قیمت خودرو‌های تولیدی این کارخانه هستیم، متاسفانه دریافتی‌ها تغییری نداشته است.

یکی دیگر از علل اعتصاب گسترده کارگران این کارخانه اختلاف قیمت دریافتی بین مراکز تولیدی ایران‌خودرو اعلام شده است تا جایی که چندین بار به این اختلاف حقوق اعتراض کرده اند، ولی تاکنون این موضوع از سوی مدیریت ایران‌خودرو ترتیب اثر داده نشده است.

این منبع افزود:همچنین طبق اطلاعات موجود برای جلوگیری از تجمع سایرکارکنان شیفت بعد از ظهر این کارخانه نیز تعطیل شده است.

*ادامه تجمع جمعی از کارگران فصلی کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای بازگشت به‌کار و عقد قرارداد دائمی مقابل دفتر بهارستان نشین شهرستان شوش

روزپنج شنبه 4 آذر، جمعی از کارگران فصلی کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای بازگشت به‌کار و عقد قرارداد دائمی به تجمعشان مقابل دفتر بهارستان نشین شهرستان شوش ادامه دادند.


درهمین رابطه:ادامه کنش های کارگران فصلی لیلیکو کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای بازگشت به‌کار و عقد قرارداد دائمی بابرپایی تجمع دیگرمقابل دفتر بهارستان نشین شهرستان شوش

روز چهارشنبه 3 آذر، کارگران فصلی لیلیکو کشت وصنعت نیشکر هفت تپه درادامه کنش هایشان برای بازگشت به‌کار و عقد قرارداد دائمی برای باری دیگر دست به تجمع مقابل دفتر بهارستان نشین شهرستان شوش زدند.


*تجمع اعتراضی جمعی از پزشکان و فارغ التحصیلان پزشکی بخش دولتی یزد نسبت به مالیات سنگین وکاهش دریافتی هایشان مقابل ساختمان علوم پزشکی

روزپنج شنبه 4 آذر،جمعی از پزشکان و فارغ التحصیلان پزشکی بخش دولتی که در حال گذراندن طرح خود هستند،برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به مالیات سنگین وکاهش دریافتی هایشان دست به تجمع مقابل ساختمان علوم پزشکی یزد زدند.


یکی از پزشکان حاضردرتجمع با بیان اینکه طرح پلکانی و مالیات‌های سنگین سبب شده تا بخش زیادی از حقوق آنان پرداخت نشود،به خبرنگاررسانه ای گفت: سقف حقوق برای آنان قرار داده شده و اگر حقوقشان به 60 میلیون تومان برسد، ادامه کارکرد آنان رایگان خواهد بود.

یکی دیگر از پزشکان معتقد است این 60 میلیون تومان نیز به صورت پلکانی محاسبه می‌شود، یعنی از 10 میلیون اول 30 درصد، 10میلیون دوم 40 درصد، 10 میلیون سوم 50 درصد و به همین شکل درصدی از حقوق کسر می‌شود تا هزینه سایر کادر درمان از حقوق ما جمع شود.

به گفته او، حقوق 60 میلیونی آنان با وجود کسری و مالیات و ... زیر 20میلیون تومان می‌رسد که هشت میلیون تومان آن به صورت حقوق ماهانه واریز و مابقی به عنوان کارکرد پس از چند ماه تاخیر واریز می‌شود.

یکی دیگراز این پزشکان گفت: نمایندگان مجلس پس از مشاهده فیش حقوق ما مدعی می‌شوند که فیش فوتوشاپ است و باور نمی‌کنند که ما انقدر دریافتی داریم.

به گفته‌ی این پزشک جوان، نمایندگان کمیسیون بهداشت می‌گویند صدای ما در مجلس به جایی نمی‌رسد چرا که جو مناسبی نسبت به پزشکان در مجلس وجود ندارد. چنان جوسازی علیه پزشکان راه افتاده که انگار پزشکان مرفهان بی درد هستند در حالی که پزشکان و متخصصان جوان دریافتی بسیار کمی دارند.

یکی دیگر از پزشکان معترض گفت: این مشکل فقط به فعالان بخش دولتی اختصاص دارد و کسانی که در بخش خصوصی فعالیت می‌کنند با این مشکلات دست و پنجه نرم نمی‌کنند.

او افزود:برای هر عمل سزارین 150هزار تومان به ما پرداخت می‌شود که این مبلغ نیز پس از چند ماه به ما پرداخت می‌شود در حالی که کار ما استرس و سختی فراوانی دارد و اگر مشکلی برای بیمار به وجود آید باید دیه‌ای پرداخت کنیم.

*بجای نجومی بگیران حقوق و مزایای کارکنان عملیاتی قراردادی مدت موقت نفت کم شد

کارکنان عملیاتی قراردادی مدت موقت نفت با ارسال صدها پیام به رسانه ها از تغییر در بعضی از کدها حقوق و مزایای در آخرین فیش حقوقیشان وکاهش 1 تا 3 میلیون تومان از دریافتیشان خبردادند.

برپایه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 4 آذر،ماه گذشته نیز پس از اعمال کدهای جدید در فیش این دسته کارکنان حقوق آنها کاهش پیدا کرده بود که منابع انسانی وزارت نفت قول داد موضوع را اصلاح کند، اما متاسفانه در ماه جدید مجددا همان مشکلات ماه قبلی پیش آمد.

نکته عجیب آنکه با این موضوع میزان حقوق و مزایای پرسنل عملیاتی قراردادی مدت موقت با ستادی ها تقریبا یکی شد!!!!

*جان باختن 2 کارگر مقنی در حادثه ریزش قنات یکی از روستاهای خوشاب ومصدومیت یک کارگر دیگر

صبح روز پنج شنبه 4 آذر،2 کارگر 50 و 51 ساله براثر ریزش قنات در روستای داراب در بخش مشکان شهرستان خوشاب خراسان رضوی جانشان را ازدست دادند ویک کارگر 45 ساله هم مصدوم وبه بیمارستان منتقل شد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید