اخباروگزارش های کارگری 4 مهرماه 1401

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

یازدهمین روز اعتراضات نسبت به قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران: اگه با هم یکی نشیم، یکی یکی تموم می‌شیم.روز دوشنبه 4 مهرماه یازدهمین روز اعتراضات نسبت به قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران که از روزجمعه 25 شهریوربا برپایی تجمع مقابل بیمارستان کسری تهران آغازشد باتجمع دراراک ، تبریز،تهران(اکباتان ،نارمک ، پونک) ،قروه ،مریوان ، سنندج (تجمع و راهبندان اعتراضی و بوق زدن ممتد)،کرمانشاه ،یزد و اعتصاب،راهپیمایی وتجمع دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده دندانپزشکی تبریز ، دانشگاه چمران و دانشکده عمران دانشگاه صنعتی اصفهان وتحریم کلاس جمعی ازدانشجویان چندین دانشگاه و اعتصاب تعدادی از اساتید دانشگاه شریف، استعفای استاد دانشگاه هنر شیراز، اعتصاب انجمن‌های علمی دانشگاه کردستان واعتصاب معلمان در خوزستان،قشم،کرج و.... وهمچنین موج خداحافظی اعتراضی ورزشکاران از تیم ملی ادامه پیدا کرد.

اعتصاب ،تجمع و راهپیمایی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس

شعارها:

- زن زندگی آزادی

- استاد دانشجو اتحاد اتحاد

- دانشجوی زندانی آزاد باید گردد

- زهرا کشککی آزاد باید گردد

دانشجوی باغیرت حمایت حمایت

- دانشگاه آزاد است، بنیادتان بر باد است

اعتصاب وتجمع دانشجویان دانشکده دندانپزشکی تبریز در اعتراض به دستگیری گسترده دانشجویان

امروز دوشنبه ۴ مهر ۱۴۰۱، دانشجویان دانشکده دندانپزشکی تبریز در اعتراض به دستگیری گسترده دانشجویان دست به اعتصاب زدند و از تمامی بخش‌ها به جز بخش اورژانس در این اعتصاب شرکت کردند.


اعلام جمعی از دانشجویان دانشگاه چمران اهواز به تحصن و تحریم امروز کلاس‌ها

ما دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز روز دوشنبه ۴ مهر ماه ساعت ۱۱ صبح در حیاط دانشکده مهندسی دانشگاه برای حمایت از اعتراض های مردم ایران تجمع و تحصن مسالمت آمیز خواهیم داشت و از شرکت در کلاس‌های درس، آزمایشگاه و کتابخانه خودداری می‌کنیم.

ضمنا از اساتید و کارکنان دانشگاه درخواست پیوستن به اعتصاب و اعتراض مسالمت آمیز دانشگاهیان را داریم، کلاس‌های درس را تعطیل و رسما اعلام موضع کنید.

همچنین

جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم توانبخشی تهران،

جمعی از دانشجویان دانشگاه الزهرا،

جمعی از دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر،

جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر،

جمعی از دانشجویان دانشگاه سوره،

جمعی از دانشجویان دانشگاه خوارزمی،

جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران،

جمعی از دانشجویان دانشگاه علامه،

جمعی از دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ،

جمعی از دانشجویان دانشگاه پلی تکتیک،

جمعی از دانشجویان دانشگاه تبریز،

جمعی از دانشجویان دانشگاه گیلان،

جمعی از دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد،

جمعی از دانشجویان دانشگاه بهشتی،

جمعی از دانشجویان دانشگاه بین‌المللی قزوین ،

جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز و

جمعی از دانشجویان دانشگاه بوعلی‌سینا

با صدور بیانیه های جداگانه از تحریم کلاس های درس حمایت کردند.

منبع: کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور

اعتصاب تعدادی از اساتید دانشگاه شریف در اعتراض به بازداشت‌ دانشجویان

روز دوشنبه 4 مهر،تعدادی از اساتید دانشگاه شریف ضمن اعلام اعتصاب تصریح کردند که تا زمانی که دانشجویان بازداشت شده اعتراضات اخیر آزاد نشوند از برگزاری کلاس خودداری خواهند کرد.

اعتصاب امروز جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان

امروز چهارم مهرماه اعتصاب دانشجویان دانشکده عمران دانشگاه صنعتی اصفهان منجر به لغو شدن تمام کلاس های روز چهارم مهر شد. در ادامه اعتصاب دانشجویان از دانشکده عمران به سایر دانشکده ها گسترش یافت و حتی منجر به همراهی تعدادی از اساتید دانشگاه از دانشکده‌های مختلف گردید. اعتراضات در حالی انجام شد که حراست دانشگاه مانع گرفتن عکس و فیلم از تجمع دانشجویان بود.

استعفای استاد دانشگاه هنر شیرازدراعتراض به سرکوب دانشجویان معترض

لیلی گله داران عضو هیئت علمی دانشگاه هنر شیراز در اعتراض به سرکوب دانشجویان معترض از هیئت علمی دانشگاه هنر شیراز استعفا داده است.

براساس گزارش رسانه ای شده بتاریخ 4 مهر، لیلی گله داران پژوهشگر هنرهای اجرایی ضمن انتشار تصویر استعفا نامه خود در اینستاگرام خود نوشت: معوقه‌های پرداخت نشده‌ام را هم سپرده‌ام تا نهار و شام آتش به اختیاری شود که به خانواده نجیب مهسا امینی گفت: سپرده‌ایم بهتان نهار و شام هم بدهند.


اعتصاب انجمن‌های علمی دانشگاه کردستان در حمایت از اعتراضات مردمی

اعضای انجمن‌های علمی و فرهنگی دانشگاه کردستان با انتشار بیانیه‌ای از توقف فعالیت‌های خود و آغاز اعتصاب خبر دادند.

منبع:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

پیام دریافتی از کرج:

معلمان مقاطع مختلف آموزش و پرورش اعلام اعتصاب کردند.

یکی از معلمان مدرسه‌‎ای در قشم، ددر راستای فراخوان شورای هماهنگی تشکل‎های صنفی فرهنگیان ایران و نیز عتراض به بازداشت دانش‌آموزان، کلاس را تعطیل کرد.

اعتصاب پیروز نامی، دبیرکل کانون صنفی معلمان خوزستان، در پی فراخوان شورای هماهنگی تشکل‎های فرهنگیان ایران

راهبندان‌های اعتراضی در سنندج آغاز شد

مردم معترض سنندج با حضور در خیابان‌ها و به صدا درآوردن بوق ممتد خودروها راهبندان اعتراضی ایجاد کرده‌اند.

موج خداحافظی اعتراضی ورزشکاران از تیم ملی

چند روزی است ملی پوشان برخی رشته ها در اقدام اعتراض از تیم های ملی خداحافظی می کنند.

بنابه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 4 مهر،راضیه جانباز ملی‌پوش مطرح تیم ملی هندبال ایران با انتشار پستی از تیم ملی خداحافظی کرد.

این ورزشکار 31 ساله در حال حاضر لژیونر است و در لیگ ترکیه بازی می‌کند. سال گذشته او در تیم سپاهان عضویت داشت و انتشار پستی از او با اظهار علاقه به تیم فوتبال پرسپولیس خبرساز شد، تا جایی که مدیران باشگاه سپاهان 40 درصد از قراراد راضیه جانباز را کسر کردند.

در جدیدترین اتفاق، او در صفحه شخصی اینستاگرام خود پستی منتشر و از تیم ملی خداحافظی کرده است. او در بخشی از پیام خود نوشته است: «من فقط کمی بیش‌فعال بودم و روحیات شادتری داشتم اما آنها به من هنجارشکن می‌گفتند».

پیش از او ورزشکاران دیگری مانند مهسا صادقی تکواندوکار، مجتبی عابدینی و سجاد استکی هندبالیست نیز تصمیم مشابهی گرفته و از تیم ملی خداحافظی کردند.

فراخوان و دعوت فعالین صنفی دانشگاه تهران به اعتصاب سراسری دانشگاه‌

همکلاسی، هم‌سرنوشت!

اساتید و کارکنان آزادی‌خواه!

امروز چگونه می‌توانیم در کلاس‌های دانشگاه شرکت کنیم؟ برای آموختن چه چیزی؟

امروز که «خیابان‌ها غرق خون» است. خواهرانمان، برادرانمان و هم‌کلاسی‌هایمان را ربوده‌اند و می‌ربایند، کشته‌اند و می‌کشند؛

امروز که سراسیمه و با واهمه از یکی‌شدن دانشگاه و خیابان، درهای دانشگاه را که رو به خیابان بود به روی ما بسته‌اند تا این‌بار عریان و بی‌پرده جولانگاه نیروی حراست و امنیتی شود؛

امروز که ردِ تاریخ بر خیابان است، تاریخِ مبارزه با ستم، شوریدن علیه تباهی، جنگ با «فقر و فساد و بیداد» برای «نان، کار، آزادی و پوشش اختیاری»

امروز که فریاد «نه روسری، نه توسری» از تاریخ سر برآورد و با آمیختن با فریاد اکنونیِ «آزادی و برابری»، راه آینده را نوید می‌دهد؛

امروز که خیابان، نماد مبارزه را، «ژینا» را، زن را، زندگی را، آزادی را، چشم‌ در ‌چشم تباهی حاکم فریاد می‌زند.

ما از خود، از شما می‌پرسیم؛ تاریخ از ما، از شما می‌پرسد: شرکت در کلاس دانشگاه چه معنایی دارد؟ تاریخ نظاره‌گر ماست؛ کدام سمت ایستاده‌ایم؟

ما به خواست سرکوب برای شرکت در کلاس‌های مجازی امنیتی، می گوییم «نه!».

نه! ما در میان عزای عزیزانمان، در میان شکنجه‌ی مبارزان راه آزادی، در میان بازداشت همکلاسی‌هایمان و در میان رقم خوردن تاریخ، نظاره‌گر نخواهیم بود. دانشگاه برای اعتراض به سالها ستم بر زنان بی‌درنگ بپاخاست و اکنون نیز تا شور و خروش در خیابان است و تا پایان دادن به سرکوب خیابان و دانشگاه، از شرکت در کلاس‌های دانشگاهی که به تسخیر گزمگان سرکوب درآمده و از وحشت حضور «ما» مجازی شده، امتناع می‌کنیم.

در میانه‌ی این شکوه مبارزه و همبستگی، ما جمعی از فعالین صنفی دانشگاه تهران، در کنار دیگر صنف‌ها به فراخوان اعتصاب سراسری پیوسته و از شرکت در کلاس‌های مجازی خودداری می‌کنیم.

همچنین از تمامی فعالین دانشجویی، شوراهای صنفی و دیگر نهادهای دانشجویی دعوت می‌کنیم که به این اعتصاب بپیوندند.

خطاب به اساتید و بدون لکنت می‌گوییم که دستان همبستگی مردم را رها نکنند. مهسا را، محسن را، عبدالله را، نوید را و هزار ستاره‌ی دیگر را که می‌توانستند بهترین شاگردان شما و نزدیکترین دوستان ما باشند. آنان اکنون ستاره‌ شدند. فراموش نکنیم.

تاریخ مبارزه، به کودکان ما که بسیاری‌شان پیش از آمدن به دانشگاه، سینه بر خاک می‌سایند، آموخته که «نباید ترسید»؛ امروز به خیابان نگاه کنیم، بار دیگر این درس را مشق می‌کند: «راه که بیفتیم ترسمان می‌ریزد».

«مبارزه، اتحاد، پیروزی»

فعالین صنفی دانشگاه تهران، چهارم مهرماه ۱۴۰۱

جمعی از معلمان آزادیخواه استان‌های البرز، تهران و فارس:

به‌نام «ژن، ژیان، ئازادی»و پاسداشت رمز «ژینای زندگی‌بخش» که از عاشق‌ترین زندگان بود.

بیش از چهار دهه است که نظام سلطه، تمامی ساکنان این سرزمین را به بند کشیده، عادی‌ترین حقوق شهروندی را از آن‌ها سلب کرده، و در مقابل هر شکل اعتراض به وضعیت مستقر، پاسخی جز گلوله و تشدید فضای امنیتی نداشته است و همواره دستگاه قضا -که بایستی قائل به نص قانون اساسی و اساس عدالت باشد- را به‌عنوان بازوی سرکوب به‌کار گرفته؛ تا جایی‌که جرم‌تراشی‌های واهی، پرونده‌سازی‌های ساختگی و سناریوی «اعتراف اجباری» کارکردهای بقای نظم موجود است که از دادگاه‌های بیداد بیرون می‌آید.

طبقه‌ی حاکم، تنها معطوف به ملیجک‌سازی دستگاه قضایی نبوده است؛ بلکه با انواع تبعیض‌های جنسیتی، قومیتی، زبانی، مذهبی و... همواره سعی کرده، زندگی اجتماعی‌مان را درگیر پروژه‌ی «تضادسازی» کند تا در دوقطبی‌های شدت‌مند، تمامی امکان‌های زیست مسالمت‌آمیز جمعی در سایه‌ی «فهم تفاوت‌ها» حداقلی شود؛ درواقع اتمیزه‌کردن «ما» استراتژی کنترل تن‌هایی بوده که می‌توانستند با «درک حضور دیگری» افق‌های ممکن زندگی را تجربه کنند.

در راستای همین تضادسازی‌ها، با بازفعال‌سازی «گشت ارشاد»، مردم نافی گفتمان ایدئولوژیک را به‌عنوان «هنجارشکن» و مؤیدان سیاست‌های خود را «آتش به‌اختیار» معرفی کردند، تا دوآلیته‌ی خودی-غیرخودی را در صحنه‌ی اجتماع برسازند. در همین فضای ایجاد شده بود که «سپیده رشنو» بازداشت شد‌ و تمامی حقوق انسانی‌اش مورد تعرض قرار گرفت؛ و هنوز افکار عمومی از ظلم آشکاری که بر «سپیده» رفت، التیام نیافته بود که «مهسا امینی» قربانی ماشین کشتار نظام حاکم شد و تمامی ایران را در سوگی جان‌سوز فرو برد؛ اما قتل «ژینا» نه‌تنها باعث نشد که جمهوری اسلامی، خشونت سیستماتیک را متوقف کند، بلکه در واکنش به اعتراض‌های به‌حق مردم، جنایتی دهشتناک را آغاز کرده؛ تا جایی‌که کشته‌های اعتراضات اخیر، اکثراً عزیزانی هستند که هنوز دهه‌ی بیست زندگی‌شان را از سر نگذرانده بودند!

این درحالی‌ست که بیش از چهار دهه است که گفتمان مسلط ایدئولوژیک در کتاب‌های درسی، رهبر خود را آن طفل سیزده‌ساله‌ای معرفی کرده که نارنجک به خود بسته و زیر تانک رفته، اما امروز نوجوان‌های ما را با برچسب «اغتشاشگر» به گلوله می‌بندد.

ما با نفی این گفتمان جنگ‌طلبانه و دیگری‌ستیز، به فرزندان دهه‌ی هفتاد و هشتاد با «تحسین» نگاه می‌کنیم که چگونه زندگی را در مسیر «آزادی جمعی» می‌فهمند و به اتوریته‌های خانواده و مدرسه پشت‌پا زده‌اند. آن‌ها با شعار «زن، زندگی، آزادی» گفتار خودشان را در برابر هر مرجعیتی آزاد کرده‌اند و تک‌تک ما را مکلف می‌کنند که همراه شویم، چون آینده برای آن‌هاست.

رمز نام «ژینا» احضار تمامی رؤیاهای به‌محاق‌رفته‌ی مردمی‌ست که در نظام جمهوری اسلامی، امکانی برای تحقق نداشته و امروز به «خیابان» آمده‌اند تا زندگی‌شان را از «نیروی شر» پس بگیرند.

ما معلمان آزادی‌خواه، ضمن برائت‌جستن از هر گفتاری -در میان قشر فرهنگی، هنری و دانشگاهی- که ترم «گفت‌وگو با حاکمیت» را دنبال می‌کند و در میانه‌ی خیر و شر، قائل به فیگور «ریش‌سفیدی»ست، کشتار دانش‌آموزان و دانشجویان در خیابان‌های ایران را به‌شدت محکوم کرده و اعلام می‌کنیم؛ تمامی راه‌های مسالحه با حاکمیت به بن‌بست رسیده، زیرا تاریخ معاصر ما در چهل و اندی سال گذشته نشان می‌دهد؛ نظام حاکم جز سرکوب، زبانی برای پاسخ به مطالبات مردم به‌کار نگرفته است.

بنابراین با گفتن «نه» قاطع به ساختار سیاسی موجود، از والدین و تمامی همکاران می‌خواهیم:

۱- ضمن حمایت از فرزندانمان، بگذاریم این وطن دوباره وطن شود.

۲- با مطالبه‌ی آزادی بی‌قید و شرط معترضین، بر پروژه‌ی پرونده‌سازی‌های امنیتی خط بطلان بکشیم.

۳- به‌دلیل اختلال در اینترنت و فقدان رسانه‌ی آزاد در داخل ایران -که هر دو از ابزار سرکوبند- انتشار اخبار اعتراضات در فضای مجازی را در راستای حضور در خیابان تقویت کنیم.

۴- اعتصابات را به‌عنوان اهرم فشار بر حکومت و بازوی مقاومت جنبش آزادی‌خواهی ایرانیان جدی بگیریم.

امید که استمرار «اتحاد ما در خیابان» نه‌تنها حاکمیت فعلی را نفس‌بر کند، بلکه پاسخ روشنی به «کرکس سلطنت‌طلبی» باشد که می‌خواهد از جنازه‌ی نظم موجود، مائده‌ای برای سفره‌ی آتی خود ببرد.

مهرماه ۱۴۰۱

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

ما کارگران پروژه ای نفت همصدا با همه مردم در ایران بار دیگر خشم و نفرت خود را نسبت به قتل مهسا امینی این دختر جوان به دست گشت ارشاد اعلام کرده و از مبارزات مردمی علیه خشونت سازمانیافته و هر روزه علیه زنان و علیه فقر و بی تامینی و جهنم حاکم بر جامعه حمایت و پشتیبانی میکنیم. مهسا و مهساها دختران ما و اعضای خانواده ما هستند. تا کی خشونت علیه زن و یکه تازی گشت ارشاد در خیابانها به بهانه حجاب؟ تا کی گرسنگی و بی تامینی؟ دیگر بس است! اعتراض حق مسلم ما کارگران و ما همه مردم است و به ستم و ظلم و بساط سرکوبگرانه ای که بیش از چهل سال است بر ما روا میشود اعتراض داریم. ما دیگر حاضر به ادامه تحمل این بردگی و بیحقوقی ها نیستیم.

ما کارگران نفت هشدار میدهیم که در صورتیکه به بازداشتها، به کشتار مردم و سرکوبگری ها و اذیت و آزار زنان بخاطر حجاب پایان داده نشود، و سرکوب مردم پایان نیابد، ساکت نخواهیم ماند. همصدا با همه مردم ما نیز دست به اعتراض خواهیم زد و کار را تعطیل خواهیم کرد.

پیام ما کارگران وما مردم را بشنوید.

به شما اخطار میدهیم.

چهارم مهر ۱۴۰۱

امروز چهارم شهریور رضا شهابی،رسول بداقی وجعفرابراهیمی به علت خودداری از پوشیدن لباس زندان از اعزامشان به دادگاه جلوگیری شد .

امروز چهارم شهریور رضا شهابی، عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، و رسول بداقی و جعفر ابراهیمی از اعضای کانون های صنفی معلمان در استان تهران و نیز شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، را جهت تعیین وقت شعبه برای دادگاه احضار کردند که آنها از پوشیدن لباس زندانی جهت اعزام به دادگاه خوداری کردند و به همین جهت مسئولین زندان از اعزامشان به دادگاه جلوگیری بعمل آوردند.

پوشیدن لباس زندانی جهت انتقال به خارج از زندان فشار مضاعفی بر زندانیان سیاسی است و به هیچ عنوان وجه قانونی ندارد و براساس ماده ۷۳ آئین نامه سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور ، زندانبان نمیتواند زندانیان سیاسی را مجبور به پوشیدن لباس زندان جهت انتقال به خارج از زندان کند و این اجبار زندانبان غیرقانونی است و امروز چهارم شهریور آقایان شهابی و بداقی و ابراهیمی از حق قانونی خودشان در نپوشیدن لباس زندان برای اعزام به دادگاه استفاده کرده اند.

اینک پنج ماه از بازداشت این فعالین کارگری و معلمی و نیز بازداشت حسن سعیدی، از فعالین سندیکای کارگران شرکت واحد، محمد حبیبی، سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران، و نیز کیوان مهتدی، نویسنده، مترجم و عضو کانون نویسندگان ایران میگذرد و از آزادی آنها حتی به صورت مشروط جلوگیری کرده اند.

در همین زمینه حال جسمانی آقایان رضا شهابی و جعفر ابراهیمی وخیم میباشد ونیاز فوری به درمان در بیمارستان خارج از زندان دارند که تا کنون مقامات امنیتی و قضایی با رسیدگی پزشکی در خارج از زندان علیرغم وخامت جسمانی آنها و تاکید پزشکان خوداری کرده اند.

کارگر و ‌معلم زندانی آزاد باید گردد

کلیه زندانیان سیاسی و بازداشت شدگان اعتراضات سراسری بابد فوری و بدون قید و شرط آزاد گردند.

برگرفته از کانال سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

جان باختن دانشجوی رشته مهندسی برق دانشگاه علم و فناوری مازندران در جریان اعتراضات سراسری

حسینعلی کیا دانشجوی رشته مهندسی برق دانشگاه علم و فناوری مازندران در جریان اعتراضات سراسری کشته شده است.

شادی اصلانی از فعالین زن و معلمان مدارس سطح شهر سنندج، روز چهارشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی ربوده شده و سرنوشتش نامعلوم است.

سپیده احمدخانی دانش آموخته کارشناسی دانشگاه زنجان و معماری ارشد دانشگاه بهشتی رشته معماری روز جمعه در منزل خود بازداشت شده است.

ماموران امنیتی جمعه شب با ورود به منزل او گوشی همراه، لپتاپ و وسایل شخصی او را ضبط می‌کنند.

وی یک بار صبح شنبه با خانواده خود تماس گرفته اما از نهاد بازداشت کننده و محل نگه‌داری او خبری در دست نیست.

مطهره گونه‌ای وهادی علیزاده دانشجویان دانشگاه تهران توسط نهاد امنیتی بازداشت شدند.

از وضعیت فعلی و نهاد بازداشت کننده ایشان اطلاعی در دست نیست.

محمد غلام‌زاده، دانشجوی دکتری جامعه شناسی دانشگاه تهران ساعت ۱۶ روز گذشته(3مهر) توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

از وضعیت فعلی و نهاد بازداشت کننده ایشان اطلاعی در دست نیست.

سروش احمدی دانشجوی فلسفه دانشگاه تهران ورودی ۹۹ اهل بانه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

از وضعیت فعلی و نهاد بازداشت کننده ایشان اطلاعی در دست نیست.

امین سالاری سلاجقه دانشجوی فلسفه‌ی دانشگاه تهران، ورودی ۱۴۰۰، مفقود شده.

در ۳ روز گذشته پاسخگوی تماس‌ها نبوده و تلاش دانشجویان برای پیدا کردن وی در محل خوابگاه نیز راه به جایی نبرده است.

دانشجو امیر حسین آذرکیش دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مهندسی معدن در سه روز گذشته مفقود شده و خانواده و دوستان او نیز نگران وی هستند

در صورت اطلاع از وضعیت وی به مدیر کانال پیام دهید:

@daneshjo_ut_admin

تا کنون آمار دانشجویان بازداشتی که نام آنها اعلام شده است به همراه دیگر دانشجویان که نام آنها یا مکان نگهداریشان مشخص نیست 30 نفر تخمین زده می‌شود.

بنیامین مقدسی دانشجوی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه تهران روز شنبه ۲ مهر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

از وضعیت فعلی و نهاد بازداشت کننده ایشان اطلاعی در دست نیست

محمد جواهری، دانشجوی اخراجی کوی، بازداشت شده است

محمد جواهری دانشجوی مقطع ارشد رشته جامعه شناسی جوانان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در بازداشت به سر می‌برد

پس از اعتراضات چند شب گذشته در کوی پسران دانشگاه تهران محمد جواهری، دانشجویی که همان شب ساعاتی در ساختمان حراست محصور بود و با اعتراض دانشجویان ساکن کوی، نیروهای حراست موفق به تحویل وی به ماموران نشده بودند از خوابگاه کوی اخراج شده بود

طبق اطلاعات ما این دانشجو به ناچار و به دلیل اخراج از خوابگاه کوی، روز بعد در مسیر ترمینال توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است

خودفروشی حراست دانشگاه تهران در این دور از اعتراضات چیزی‌ست که بر همه عیان است. مسلما این اقدامات حراست و مسئولان دانشگاه تهران از سوی دانشجویان بی پاسخ نخواهد ماند.

لمیرا بهمنی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد جامعه‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس و فعال حقوق زنان امروز در منزل خود در رشت توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

از وضعیت فعلی و نهاد بازداشت کننده ایشان اطلاعی در دست نیست.

ساعت ۵ عصر امروز چهار تن از فعالین دانشجویی دانشگاه شریف از جانب وزارت اطلاعات احضار شده و پس از حضور در آنجا بازداشت شدند و سپس به اوین انتقال یافتند.

اسامی دانشجویان بازداشتی به شرح زیر است:

-جواد شاکر

-محمدرضا لطفعلی‌زاده

-محمدحسین نوریان

-نیما آذر

جواد شاکر دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک دانشگاه شریف و سردبیر روزنامه شریف عصر روزدوشنبه 4 مهر در پی احضار وزارت اطلاعات و حضور در محل، بازداشت و به بازداشتگاه اوین منتقل شد.

 

نیما آذر دانشجوی کارشناسی علوم کامپیوتر دانشگاه شریف ورودی ۹۹، عصر روزدوشنبه 4 مهر در پی احضار وزارت اطلاعات و حضور در محل، بازداشت و به بازداشتگاه اوین منتقل شد.

محمدحسین نوریان دانشجوی کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه شریف ورودی ۹۶، عصر روزدوشنبه 4 مهر در پی احضار وزارت اطلاعات و حضور در محل، بازداشت و به بازداشتگاه اوین منتقل شد.

محمدرضا لطفعلی‌زاده دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه شریف ورودی ۹۶، عصر روزدوشنبه 4 مهر در پی احضار وزارت اطلاعات و حضور در محل، بازداشت و به بازداشتگاه اوین منتقل شد.

ادامه اعتراض کارگران کارخانه داروگر تهران نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی ، توخالی در آمدن وعده ها و اخراج 7 همکار

روز دوشنبه 4 مهر برای باری دیگر، کارگران کارخانه داروگر تهران دست به اعتراض نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی ، توخالی در آمدن وعده ها و اخراج 7 همکار زدند.

صبح امروز دوشنبه (4 شهریورماه) به محقق نشدن وعده‌های داده شده برای وصول مطالباتشان اعتراض کردند.

کارگران کارخانه داروگر تهران به خبرنگار رسانه ای گفتند: حقوق خرداد ماه کامل به حساب آنها واریز نشده است.

آنها افزودند:برخلاف وعده‌ای که مدیران کارخانه، به آن‌ها داده بودند، از چهار ماه معوقه، حقوق خرداد ماه کامل به حساب کارگران واریز نشده است.

کارگران داروگر تاکید کردند: قرار بود پایان هفته گذشته کارفرما یک ماه حقوق خرداد ماه کارگران را کامل پرداخت کند اما در کمال ناباوری بعد از چندین ماه بی‌پولی به حساب هریک کارگران به صورت میانگین سه میلیون تومان علی‌الحساب واریز شد.

آنها با بیان اینکه کارگران هر ماه پس از خاتمه قرارداد کارشان نگران از دست دادن شغلشان هستند، افزودند: مدیران کارخانه حکم به اخراج 7 نفر از همکاران در واحد مایعات دادند اما گفتگو و میانجی‌گری برای بازگشت به کار آنها ادامه دارد.

کارگران در ارتباط با وضعیت تولیدات داروگر گفتند: در حال حاضر بخش تولید شامپو ومایع ظرفشویی فعال است. این کارخانه 15 تا 20 تن تولید در ماه گذشته داشته است.

کارگران در خاتمه تصریح کردند: بارها برای دریافت مطالبات خود به دفتر مدیرعامل و سایر نهادهای دولتی از جمله وزارت کار مراجعه کردیم اما پاسخ روشنی نگرفته‌ایم و مشخص نیست مطالبات ما چه زمانی پرداخت می‌شود.

جان باختن یک کارگر پروژه احداث تاسیسات استراتژیک ذخیره نفت خام در بندر جاسک براثر سقوط از ارتفاع

یک کارگر پروژه احداث تاسیسات استراتژیک ذخیره نفت خام در بندر جاسک در استان هرمزگان بنام فردین بداغی براثر سقوط از ارتفاع جان خودراازدست داد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید