اخباروگزارش های کارگری 29 و 30 خرداد-4 تیر ماه 1401

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- پنجمین روز اعتصاب کارگران پروژه‌ای داربست ‌بند صنایع نفت، گاز و پتروشیمی برای افزایش دستمزد و 20 روز کار 10 روز مرخصی - شانزدهمین روز اعتراضات کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق با ادامه تجمع مقابل استانداری خوزستان- اعتصاب وتجمع کارگران راه آهن ایستگاه ایستگاه سیریز زرند. جلال‌آباد. کرمان دراعتراض به سطح نازل حقوق وعدم افزایش

- ازسرگیری تجمع اعتراضی کارگران کارخانه داروگر تهران نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان

- اعتصاب رانندگان استیجاری جمع‌آوری زباله و انباشت پسماند ارومیه دراعتراض به عدم افزایش حقوق برای چندمین روز

- تجمع اعتراضی جمعی از پارکبانان و بازرسان تبریز(شرکت آذرپارک تبریز)نسبت به عدم افزایش حقوق و 3 ماه پرداخت نشدنش

- فراخوان تجمع اعتراضی کارکنان رسمی راه‌ آهن نسبت به میزان افزایش حقوق و مزایای کارکنان تابع قوانین خدمات کشوری(رسمی،پیمانی،ثابت شرکتی،کار معين )

- چهارم تیر ماه،‌ مراجعه مجدد خانواده های رضا شهابی ،حسن سعیدی و عدم پاسخگویی مناسب از سوی مسئولان دادسرای زندان اوین

- جمعه سوم تیرماه دیدار تعدادی از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد با همراهی جمعی ازفرهنگیان و کنشگران مدنی در حمایت از خانوادهای زندانی رضا شهابی،حسن سعیدی و اسماعیل گرامی

- اعلام حمایت و همبستگی جمعی از کنشگران و فعالین صنفی معلمان و سندیکای کارگری شرکت واحد و بازنشستگان تامین اجتماعی با خانواده های معلم زندانی رسول بداقی، و فعالان کارگری زندانی اسماعیل گرامی، رضا شهابی و حسن سعیدی

- دیدار و حمایت جمعی از فعالان مدنی و کارگری با خانواده معلم زندانی محمد حبیبی

- گزارشی از ملاقات معلم بازداشتی اسکندرلطفی با خانوادەاش

- سه نفر از اعضای انجمن معلمان سنندج، آزاد شدند.

- پنج نفر از اعضای انجمن صنفی معلمان سقزوزیویه، آزاد شدند.

- ضرب و شتم یکی از کارگران معترض شرکت آهن آجین (شاغل در معدن مس سونگون ) توسط نماینده تام الاختیار شرکت

- چهارمین روزتجمع اعتراضی جمعی از اهالی زاهدان نسبت به باطل شدن کارت سوخت ها مقابل شرکت نفت

*پنجمین روز اعتصاب کارگران پروژه‌ای داربست ‌بند صنایع نفت، گاز و پتروشیمی برای افزایش دستمزد و 20 روز کار 10 روز مرخصی

اتحادیه آزاد کارگران ایران:

کارگران پروژه‌ای شاغل در شرکت IGC دست به اعتصاب زدند

امروز شنبه چهارم تیرماه ۱۴۰۱ کارگران پروژه‌ای پیمانکاری کرامت سلحشور شاغل در شرکت IGC در اعتراض به عدم تحقق خواسته‌های‌شان دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.

بخشی از کارگران پروژه‌ای شاغل در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی طی اعتصاب سراسری سال گذشته موفق به تحقق کامل خواسته‌های خود نشده بودند و در اعتراض به خُلف وعده پیمانکاران و با تأکید بر افزایش دستمزد مطابق لیست پیشنهادی خود و اجرای نوبت‌کاری ۲۰ روز کار و ۱۰ روز استراحت، فراخوان به شروع دور جدیدی از اعتصاب در روز ۵ تیرماه را اعلام کرده‌اند.

کارگران پروژه‌ای نفت با توجه به تورم شدید و گرانی‌های بی‌سابقه در ماه‌های اخیر، خواستار افزایش دستمزد به میزان لیست جدید پیشنهادی امسال هستند.

لازم به ذکر است که کارگران داربست‌بند شاغل در ‌پروژه‌های نفتی نیز از روز اول تیرماه وارد اعتصاب گسترده‌ای شده‌اند.

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

داربست بندان پیمانکاری سلحشور در پروژه «آی جی سی» فاز ۱۴‌ پارس جنوبی هم امروز شنبه چهارم تیر وارد اعتصاب شدند.

خواست و مطالبه همکاران داربست بند ۲۵ میلیون تومان حقوق و تغییر نوبت کاری به بیست روز کار ده روز استراحت است.

در مجموع تا امروز نیروهای پانزده شرکت پیمانکاری در اعتصاب هستند.

این لیست درحال تکمیل و به روزرسانی است.

*شانزدهمین روز اعتراضات کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق با ادامه تجمع مقابل استانداری خوزستان

روز شنبه 4تیر ،شانزدهمین روز اعتراض کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی خوزستان با اعتراض نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق باتجمع مقابل استانداری خوزستان در اهواز ادامه پیدا کرد

*اعتصاب وتجمع کارگران راه آهن ایستگاه ایستگاه سیریز زرند. جلال‌آباد. کرمان دراعتراض به سطح نازل حقوق وعدم افزایش

روز شنبه 4 تیر، کارگران راه آهن ایستگاه ایستگاه سیریز زرند. جلال‌آباد. کرمان(شرکت رضوان درود)برای اعتراض به سطح نازل حقوق وعدم افزایش حقوق در سال جدید دست از کارکشیدند ومقابل ساختمان ایستگاه راه آهن زرند تجمع کردند.


گزارش اعتصاب وتجمع بقلم یک کارگر:

اعتراض و تجمع کارگران راه آهن شرکت رضوان درود.ایستگاه سیریز. زرند. جلالآباد. کرمان

4 خرداد 1401

بدلیل پایین بودن پایه حقوق

ایستگاه زرند فعلا 70 نفر

با اینکه جلسه گذاشتم با نماینده دادستان و مدیر هیچ تغییری صورت نگرفته

گفتند قرارداد شرکت با راه آهن سال 99 بسته شده امکان افزایش حقوق ندارید

با 6.500 حقوق زندگی کردن سخت شده


گزارش رسانه ای شده:اعتراض کارگران راه‌آهن درود، ایستگاه سیریز زرند به عدم افزایش حقوق

شماری از کارگران خطوط ابنیه فنی راه‌آهن درود (ایستگاه سیریز زرند. جلال‌آباد. کرمان) به‌ عدم افزایش حقوق در سال جاری خود اعتراض کردند.

منابع کارگری در خطوط ابنیه فنی راه‌آهن گفتند: گروهی از کارگران نگهداری از خطوط راه‌آهن درود (ایستگاه سیریز زرند. جلال آباد. کرمان) که تحت مسئولیت شرکت‌های پیمانکاری رضوان درود مشغول کارند، صبح امروز (۴ تیر ماه) به‌ عدم افزایش دستمزدهای خود در سال جاری اعتراض کردند.

به ادعای این کارگران؛ دریافت حقوق فروردین و اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ برای آنها بدون اعمال افزایش حقوق سال جدید بوده و درخواست آن‌ها تسریع در پرداخت مابه التفاوت حقوق‌هایشان است.

به گفته آن‌ها، با تصویب افزایش ۵۷.۴ درصدی حداقل دستمزد در شورایعالی کار در نوزدهم اسفند، همه کارفرمایان موظف به پرداخت حقوق قانونی کارگران خود بر اساس مصوبه جدید هستند اما ظاهرا برخی شرکت‌های پیمانکاری امکان افزایش حقوق کارگران را ندارد.

این گروه از کارگران اظهار داشتند: علارغم گذشت بیش از ۹۰روز از آغاز سال جاری که قیمت بسیاری از اجناس افزایش یافته، اما ما کارگران تعمیرات خطوط راه آهن همچنان با دریافت حداقل پایه حقوق سال ۱۴۰۰ گذران می‌کنیم.

این کارگران که به عنوان نگهدارنده و تعمیرات مشغول کارند، همچنین مدعی شدند حق اولاد آنان از ابتدای سال جاری در پرداخت حقوق هنوز محاسبه نشده، بنابر این میزان دریافتی ما کارگرانی که دارای فرزند هستیم به حداقل رسیده است.

*ازسرگیری تجمع اعتراضی کارگران کارخانه داروگر تهران نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان

روزشنبه 4 تیر ، کارگران کارخانه داروگر تهران برای انعکاس دوباره +اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان دست به تجمع زدند.


تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفتند:برخلاف وعده‌ای که مدیران کارخانه، به آن‌ها داده بودند، هنوز از سه ماه معوقات مزدی، پولی به حساب کارگران پرداخت نشده است.

کارگران گفتند: در آخرین اجتماع اعتراضی کارگران داروگر تهران + که در محوطه بیرونی کارخانه برگزار شد، مدیران و مسئولان قول دادند با آغاز تیر ماه طی چند نوبت مطالباتمان را پرداخت می‌کنند که هنوز عملی نشده است.

کارگران معترض با بیان اینکه با حذف پیمانکار سرویس ایاب ذهاب، کارگران چند ماه است برای رفت آمد دچار مشکل شده‌اند، گفتند: منتظر عملی شدن پرداخت مطالبات مزدی، معوقات بیمه‌ای، تامین امنیت شغلی، تعیین تکلیف وضعیت کارخانه و مدیریت کارخانه هستیم.

کارگران در ارتباط با وضعیت تولیدات داروگر گفتند: از ابتدای سال جاری تولید در این واحد تولیدکننده انواع محصولات شوینده (بجز تولید 15 تن شامپو) متوقف شده و کارگران کاری برای انجام ندارند.

کارگران در خاتمه تصریح کردند: در پیگیری مطالبات خود، کارفرما مدعی است برای تامین مواد اولیه تولید دچار مشکل شده و در سامانه ثبت‌نام نمی‌شود. این در حالی است که مواد اولیه شامپو و مایع ظرفشویی به راحتی در داخل کشور قابل دسترسی وخرید است

+سومین تجمع اعتراضی کارگران کارخانه داروگر تهران در خرداد ماه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی

روز یکشنبه 22 خرداد برای سومین بار درماه جاری، کارگران کارخانه داروگر تهران زیرمجموعه هلدینگ داروگر برای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی تجمع کردند.

تعدادی از کارگران کارخانه داروگر تهران به خبرنگاررسانه ای گفتند: در تجمع روز گذشته که در محوطه بیرونی شرکت برگزار شد، پاسخ مشخصی ازسوی مسئولان دریافت نکردیم.

آنها افزودند:روز گذشته مسئولان ادارات مالیات و کار قول‌هایی برای برطرف شدن مشکلات کارخانه دادند حال آنکه کارگران این وعده‌ها را غیرعملی می‌دانند.

کارگران گفتند: دلیل اعتراض ما، نامشخص بودن وضعیت تولید، پرداخت نشدن مطالبات مزدی و بیمه‌ای و تهدید امنیت شغلی به دلیل افزایش بدهی‌های مالیاتی‌ست که موجب شده امکان ثبت نام در سامانه جامع تجارت برای تهیه مواد اولیه تولید وجود نداشته باشد.

کارگران این واحد تولیدی پیگیر راه‌اندازی کارخانه هستند .

+دومین تجمع اعتراضی همزمان وجداگانه کارگران دو کارخانه داروگر تهران و تولی پرس قزوین زیرمجموعه هلدینگ داروگر در خرداد ماه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی

روز شنبه 21 خرداد برای دومین بار در خردادماه، کارگران دو کارخانه داروگر تهران و تولی پرس قزوین از زیرمجموعه های هلدینگ داروگربرای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی دست به تجمع همزمان در محل کارشان زدند.

قابل یاد آوری است که پیش ازاین در 7 خردادماه جاری هم این کارگران دست به تجمع زده بودند.


بنا به گزارش رسانه ای شده،صبح امروز (شنبه 21 خرداد ماه)، بیش از 250 نفر از کارگران کارخانه داروگر تهران و حدود 300 نفر از کارگران شرکت تولیدی تولی پرس قزوین که هر دو از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ داروگر هستند، در محوطه این دو کارخانه تجمع کردند.

تجمع کنندگان گفتند:مطالبات مزدی کارگران شاغل در واحد داروگر تهران و تولی پرس قزوین با احتساب خرداد ماه سه ماه به تاخیر افتاده است، درعین حال کارگران واحد بسته‌بندی البرز که یک مجموعه مجزا در محوطه شرکت تولی پرس قزوین است؛ مطالبات خود را از ابتدای اسفند ماه دریافت نکرده‌اند.

آنها افزودند:جدا از مسئله به تاخیر افتادن چندین ماهه دستمزد کارگران این دو کارخانه در تهران و قزوین، از ابتدای سال جاری تولید در این دو واحد متوقف شده، کارگران کاری برای انجام ندارند.

کارگران معترض این دو واحد تولیدکننده محصولات شوینده و بهداشتی ادامه دادند:در مرحله نخست به دنبال از سر گیری فعالیت محل کار مان هستیم چراکه شرایط تولید در این دو کارخانه به دلیل بهره‌مندبودن از پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها و تجهیزات فراهم است و از اینکه چرا کارفرما هیچ تولیدی را بعداز چندین ماه آغاز نمی‌کند، سوالی است که هنوز بی پاسخ مانده.

آنها اضافه کردند:تاکنون چند تجمع اعتراضی در محل کار خود برپا کرده اند که آخرین آن در روز شنبه 7 خرداد ماه جاری در محدوده کارخانه و مقابل ورودی شرکت برگزار شد. این موضوع باعث شد بعد از مدت‌ها بازرسان اداره کار در محل کارخانه حاضر شوند اما تاکنون حضور آنها هیچ نتیجه‌ای دربرنداشته است.

کارگران کارخانه داروگر تهران که در کیلومتر 17 جاده قدیم واقع شده نیز گفتند: هیچ مشکلی برای تولید وجود ندارد و همه کارگران آماده کار هستند اما کارفرما به دلایل مختلف از تولید خودداری می‌کند.

کارگران معترض تولی پرس واقع در شهرک صنعتی البرز قزوین نیز گفتند: با ادامه روند فعلی این واحد تولیدی نگران تعطیلی کارخانه هستیم به همین دلیل چون کارگران از ابتدای سال جاری قرارداد ندارند، نگران از دست دادن شغل‌ خود هستند.

آن‌ها با بیان اینکه سه ماه حقوق دریافت نکرده‌ایم، تصریح کردند: مسئولان بجای پاسخگویی به خواسته هایمان برای ما نیروهای پلیس اعزام کردند.

*اعتصاب رانندگان استیجاری جمع‌آوری زباله و انباشت پسماند ارومیه دراعتراض به عدم افزایش حقوق برای چندمین روز

روز شنبه 4 تیربرای چندمین روز متوالی، رانندگان استیجاری جمع‌آوری زباله و انباشت پسماند ارومیه برای اعتراض به عدم افزایش حقوق به اعتصابشان ادامه دادند و از جمع آوری زباله از سطح شهر اجتناب کردند.


روز شنبه 4 تیر، عضو شورای اسلامی شهر ارومیه ضمن اشاره به آخرین وضعیت خودروهای استیجاری جمع آوری زباله،به خبرنگار رسانه ای گفت: خودروهای استیجاری طرف قرارداد با یک شرکت هستند و آن شرکت با شهرداری طرف قرارداد است.

وی افزود: مبلغ قراردادها مابین شرکت مربوطه و رانندگان خودروهای جمع آوری زباله است و باهم به توافق رسیده‌اند. مقرر شده است شرکت برابر قرارداد تا پایان شهریور ماه به تمامی تعهدات خود عمل کند.

وی ادامه داد: اکنون رانندگان می‌گویند باید افزایش حقوق باشد و این میزان فعلی برای آن‌ها صرف نمی‌کند.رانندگان هیچگونه رابطه‌ی نیرویی با شهرداری ندارند و تا آخر شهریور ماه مبلغ حقوق آنها معلوم شده است که شرکت متولی متقبل می‌شود.

وی در خصوص دخالت شهرداری در موضوع رانندگان استیجاری،گفت: شهرداری به هیچ عنوان نمی‌تواند در ارتباط با افزایش حقوق رانندگان تصمیم گیری کند. ساختار و قانون مشخص برای شرکت وجود دارد و کسی اجازه ی ورود ندارد، این یک توافق دو طرفه بین شرکت و رانندگان است.

وی بیان کرد: شهرداری تا پایان شهریور نمیتواند ورود کند اما اگر قرارداد آن‌ها با شرکت تمام شد می‌توانند با شهرداری در قالب تک پیمانکار و مستقل وارد توافق شوند.

*تجمع اعتراضی جمعی از پارکبانان و بازرسان تبریز(شرکت آذرپارک تبریز)نسبت به عدم افزایش حقوق و 3 ماه پرداخت نشدنش

روز شنبه 4 تیر، جمعی از پارکبانان و بازرسان تبریزبرای اعتراض به به عدم افزایش حقوق و 3 ماه پرداخت نشدنش دست به تجمع مقابل ساختمان شرکت آذرپارک تبریززدند.


منبع اصلی خبر وتصویر:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

*فراخوان تجمع اعتراضی کارکنان رسمی راه‌ آهن نسبت به میزان افزایش حقوق و مزایای کارکنان تابع قوانین خدمات کشوری(رسمی،پیمانی،ثابت شرکتی،کار معين )

به اطلاع میرساند طی فراخوان و هماهنگی صورت گرفته در شبکه‌های اجتماعی، تجمعی در اعتراض به میزان افزایش حقوق و مزایای کارکنان تابع قوانین خدمات کشوری(رسمی،پیمانی،ثابت شرکتی،کار معين )

در تاریخ سه شنبه ۷ تیر ساعت ۱۰ در محل ساختمان مرکزی راه آهن واقع در عباس آباد صورت می‌پذیرد.

جهت بهبود وضعیت معیشتی کارکنان زحمت کش راه آهن می باشد.

*چهارم تیر ماه،‌ مراجعه مجدد خانواده های رضا شهابی ،حسن سعیدی و عدم پاسخگویی مناسب از سوی مسئولان دادسرای زندان اوین

امروز چهارم تیرماه خانواده های رضا شهابی و حسن سعیدی در مراجعه ای که به دادسرا داشتند پاسخ مناسبی دریافت نکردند .

از آنجایی که رضا شهابی سیزدهمین روز اعتصاب غذایش را پشت سر میگذارد خانواده اش بسیار نگران و بی خبر از وضعیت جسمانی رضا شهابی این فعال سندیکایی میباشند.

با پیگیری های مکرر خانواده این دو فعال سندیکایی که همچنان در بند ۲۰۹ زندان اوین محبوس هستند.

امروز چهارم تیر ماه بازپرس در محل کار حاضر نبوده و مسئول دادسرا خانواده های آقایان شهابی و سعیدی را به حضور پذیرفته و در حضورشان اعلام کرده پرونده تحقیقاتش بپایان نرسیده و همچنان در حال رسیدگی است و تا تحقیقات بازپرسی بپایان نرسد این دو کارگر زندانی نه میتوانند ملاقات داشته باشند و نه حق استفاده از تلفن خواهند داشت .

در مورد سوال خانواده ها که کی این بازجویی ها بپایان میرسد مسئول دادسرا گفته اند که معلوم نیست و نمیتوانم زمان مشخصی را بگویم

متاسفانه رضا شهابی در سیزدهمین روز اعتصاب غذا بسر میبرد و این دومین هفته است که خانواده ایشان کاملا از سلامت این کارگر زندانی بی خبر هستند و بشدت نگران حال ایشان میباشند.

رضا شهابی دومین هفته ای است که تماس تلفنی اش قطع گردیده است.

چاره زحمت کشان وحدت وتشکیلات

*جمعه سوم تیرماه دیدار تعدادی از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد با همراهی جمعی ازفرهنگیان و کنشگران مدنی در حمایت از خانوادهای زندانی رضا شهابی،حسن سعیدی و اسماعیل گرامی


جمعه سوم تیرماه تعدادی از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوس رانی تهران با همراهی جمعی از فرهنگیان بازنشسته وکنشگران مدنی با خانواده های رضا شهابی وحسن سعیدی و اسماعیل گرامی کارگر بازنشسته دیدار داشتند .

رضا شهابی وحسن سعیدی دوعضو زندانی سندیکای واحد هستند که به ترتیب در ۲۲و۲۸ اردیبهشت توسط هجوم ماموران اطلاعات به منازلشان بازداشت و در بند۲۰۹زندان اوین بسر میبرند

رضا شهابی سیزدهم روز اعتصاب غذا را پشت سر میگذارد و حال جسمانی اش بسیار وخیم میباشد.

اسماعیل گرامی هم از ‌کارگران بازنشسته و فعالین شناخته شده بازنشستگان تامین اجتماعی است که دوران محکومیت چهار ساله را درزندان فشافویه میگذارند و بیش از پانزده ماه است که در زندان است.

چاره زحمت کشان وحدت است وتشکیلات

*اعلام حمایت و همبستگی جمعی از کنشگران و فعالین صنفی معلمان و سندیکای کارگری شرکت واحد و بازنشستگان تامین اجتماعی با خانواده های معلم زندانی رسول بداقی، و فعالان کارگری زندانی اسماعیل گرامی، رضا شهابی و حسن سعیدی

جمعه / ۳ تیر ۱۴۰۱


*دیدار و حمایت جمعی از فعالان مدنی و کارگری با خانواده معلم زندانی محمد حبیبی

جمعه سوم تیر ماه ۱۴۰۰


*گزارشی از ملاقات معلم بازداشتی اسکندرلطفی با خانوادەاش

صبح روز پنجشنبە ۲۶ خرداد ماه، بالاخرە خانوادە ی معلم بازداشتی اسکندر لطفی بعد از ۵۰ روز بازداشت فرزندشان، توانستند با وی ملاقاتی کوتاه و داخل کابین داشته باشند.

این ملاقات درحالی صورت گرفت که ماموران امنیتی این فعال صنفی معلمان و خانواده‌اش را وادار به مکالمه به زبان فارسی، از طریق گوشی و از دو سوی شیشه کرده بودند.

اسکندر لطفی بە خانوادەاش اعلام کرده بود که در این مدت با وجود بازجویی های زیادی که داشته اما همچنان برای تمدید مجدد تفهیم اتهام نشده است. این درحالی است کە طبق قانون مجازات اسلامی ایران، متهم باید در کمتر از ٢٤ ساعت اول بازداشت توسط بازپرس تفهیم اتهام شود!

اسکندر لطفی از دلیل بازداشت و نیز پروسه ی بازداشت به شدت ابراز نارضایتی کردە بود. وی همچنین خاطر نشان کردە بود کە دیدار آنان با آن دو معلم فرانسوی یک دیدار دوستانه بودە است و نه هیچ چیز دیگری.

اسکندر لطفی قاطعانه هشدار داده بود کە اگر ‎روال بازجویی به سمت اعترافات ساختگی و غیر قابل قبول پیش برود حاضر است از جانش هم مایە بگذارد. وی همچنین خاطرنشان کردە کە وزارت اطلاعات را در خصوص این سناریوی ساختگی رسوا خواهد نمود.

اسکندر لطفی مانند همیشه محکم و دارای وضعیت روحی خوبی بوده است و تاکید داشته که با این سناریوسازی ها نمی توانند او را از مسیر باور و عمل به فعالیت صنفی معلمان منحرف نمایند. چرا که تمام فعالیت های او صرفا صنفی و در راستای مقابله با خصوصی سازی آموزش و حق بدیهی آموزش رایگان، عدالت اجتماعی برای دانش‎آموزان و حفظ کرامت و حقوق معلم در جامعە بودە است. از آنجا که این تلاش و خواستەهای وی برای تک تک افراد جامعه بودە است، پس می بایست از وی و سایر فعالین صنفی معلمان، از بابت زحماتشان تشکر و قدردانی می‎شد نە این‎کە بازجویی و بازداشت شوند و برای آن‎ها پروندەهای امنیتی ساخته شود.

اسکندر لطفی پس از مطلع شدن از حمایت جامعە فرهنگیان و معلمان همکارش از وی و دیگر فعالین معلم بازداشتی، با ابراز خوشحالی غیرقابل وصفی، از تمامی افرادی در این مدت از آنها حمایت کردەاند، تشکر و قدردانی نموده است.

نیروهای امنیتی، در حین این ملاقات، با نگرانی از مطلع شدن زندانی از حمایت ها و اخبار بیرون بوده و مرتبا به آنان در این خصوص تذکر داده بودند تا مانع این امر شوند.

خانوادە لطفی در این دیدار بار دیگر بە فرزندشان خاطر نشان کردند که وجود او برای خانوادە و‌ جامعه مایە افتخار است. نیز به وی یادآوری کرده بودند که خانواده، دوستان، فعالین صنفی معلمان در اقصی نقاط کشور، و تمام اتحادیه های مرتبط با آموزش در سطح دنیا همچنان تا زمان آزادی در کنار او و دیگر همکاران دربند ایستاده و تمام قد از آنان حمایت خواهند نمود.

*سه نفر از اعضای انجمن معلمان سنندج، آزاد شدند.

صلاح حاجی میرزایی، محمد رضا مرادی که پنجشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، در جریان گردهمایی اعتراضی قانونی معلمان سراسر کشور در سنندج بازداشت شده بودند، و همچنین آرام ابراهیمی که چهارشنبه ۱ تیر بازداشت شده بود، امروز ۴ تیر ۱۴۰۱ آزاد شدند.

شورای هماهنگی ضمن استقبال از آزادی معلمان در بند امیدوار است که با پایان دادن به روند پرونده سازی و آزادی معلمان در بند روندی عقلایی و قانونی در تصمیم گیری های کشور ایجاد شود.

*پنج نفر از اعضای انجمن صنفی معلمان سقزوزیویه، آزاد شدند.

سلیمان عبدی،آمانج امینی،اسماعیل ریحانی، خالد عبداللهی و زاهد مرادی که پنجشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، در جریان گردهمایی اعتراضی قانونی معلمان سراسر کشور در سقز بازداشت شده بودند، امروز ۴ تیر ۱۴۰۱ آزاد شدند.

لازم به ذکر است آقایان احمد قادری،طاهر حامدی،حسن رحیمیان،حسام_خاکپور و محسن شکوهی دیگر معلمان زندانی سقز هستند که همچنان در بازداشت و بلاتکلیفی به سر می برند.

شورای هماهنگی ضمن استقبال از آزادی معلمان در بند امیدوار است که با پایان دادن به روند پرونده سازی و آزادی معلمان در بند روندی عقلایی و قانونی در تصمیم گیری های کشور ایجاد شود.

*ضرب و شتم یکی از کارگران معترض شرکت آهن آجین (شاغل در معدن مس سونگون ) توسط نماینده تام الاختیار شرکت

بنابر گزازش‌های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، قربان اسکندرزاده کارگر شرکت آهن آجین روز جمعه سوم تیرماه ۱۴۰۱ در شهرستان اهر توسط ناصر نعمت‌پور نماینده تام الأختیار و مسئول امور اداری شرکت وسط خیابان در روز روشن مورد ضرب و شتم قرار گرفته و در بیمارستان باقرالعلوم اهر بستری شده است.

کارگران معدن از مدیران معدن سوگون و دادستان کل استان آذربایجان شرقی درخواست رسیدگی به این گستاخی بیشرمانه از طرف شرکت و تنبیه فرد یا افراد مرتبط را دارند.

لازم به ذکر است که ۷۰۰ نفر پرسنل شرکت آهن آجین هم مثل شرکت‌های دیگر شاغل در معدن سونگون از ۱۵ ماه قبل نسبت به پایین بودن حقوق و مزایا تبعیض در پرداختی ها، اجرای طرح همسان‌سازی حقوق و طبقه‌بندی مشاغل معترض هستند که با گذشت بیش از یکسال از وعده‌های مدیر عامل مس و هم چنین دستور مستقیم رییس جمهور هیچ موردی محقق نشده است و اخیرا هم مدیران معدن، شرکت‌ها و نهادهای اطلاعاتی اقدام به تهدید و بایکوت اعتراضات کارگری و ایجاد تفرقه بین پرسنل می نمایند.

یادآوری:تجمع اعتراضی کارگران اخراج شده شرکت آهن آجین پروژه‌لیچینگ معدن سونگون ورزقان مقابل مدیریت این مجتمع


بعد از اخراج کارگران این پروژه توسط شرکت آهن آجین در معدن_سونگون که بیشترشان ساکن منطقه هستند، این شرکت با فرستادن اطلاعیه به کارگران با عنوان زیر اقدام به تعطیلی کامل کارگاه گرفته است :

با سلام

به اطلاع همکاران عزیز میرساند همانگونه که مستحضرید از تاریخ ۱۶ ام اردیبهشت ماه، کارگاه به دلیل عدم پرداخت مطالبات شرکت و تحویل نگرفتن کارهای اجرا شده از طرف شرکت_کانی_مس، در حالت تعلیق بود با توجه به نتیجه نرسیدن جلسات مشترک با کارفرما شرکت آهن آجین تصمیم به تعطیلی کامل کارگاه گرفته و از یکم خرداد ۱۴۰۱ با تمامی نیروها اتمام همکاری می گردد توجه فرمایید که از تاریخ فوق برای هیچکدام از نیروها بیمه و حقوق تعلق نخواهد گرفت.

برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

*چهارمین روزتجمع اعتراضی جمعی از اهالی زاهدان نسبت به باطل شدن کارت سوخت ها مقابل شرکت نفت

روز شنبه 4 تیربرای چهارمین روز متوالی، جمعی از اهالی زاهدان برای اعتراض به باطل شدن کارت سوخت ها مقابل شرکت نفت تجمع کردند.

به گزارش 4 تیر یک منبع خبری محلی،یکی از معترضان در تجمع مقابل شرکت نفت زاهدان گفت: مسئولین سهمیه آزاد افراد را در کارت سوخت ها به نفع خود مصادره کرده و این شهروند از عدم توجه استاندار و مسئولین ذیربط به وضعیت اقتصادی شهروندان استان سیستان و بلوچستان انتقاد کرد.

یکی دیگر ازتجمع کنندگان با عصبانیت نسبت به حذف 180 لیتر بنزین سهمیه آزاد خود گفت:به چه دلیل سهمیه آزاد ما باید حذف شود؛ آقایون مسئول من مجبورم با این کارهای شما سوخت بری کنم و باعث و بانی آن شما هستید.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 3 تیر ماه 1401

- چهارمین روز اعتصاب کارگران پروژه‌ای داربست ‌بند صنایع نفت، گاز و پتروشیمی برای افزایش دستمزد و 20 روز کار 10 روز مرخصی

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

با پیوستن همه گروه داربست بند اکسیر فاز ۱۴ به اعتصاب اکنون تعداد شرکت های اعتصابی به ۱۴ شرکت و پیمانکاری رسیده است.

اتحادیه آزاد کارگران ایران:

کارگران پروژه‌ای داربست‌بند شرکت اکسیر واقع در فاز‌ ۱۴ عسلویه دست به اعتصاب زدند

- فراخوان تجمع اعتراضی کارکنان رسمی راه‌ آهن نسبت به میزان افزایش حقوق و مزایای کارکنان تابع قوانین خدمات کشوری(رسمی،پیمانی،ثابت شرکتی،کار معين )

- جان رضا شهابی درخطر است

بی خبری از وضعیت جسمانی رضا شهابی در دوازدهمین روز اعتصاب غذای این کارگر زندانی

- کانون نویسندگان ایران:در اعتراض به ممنوعیت ملاقات با زندانیان سیاسی

- بازهم تصادف سرویس رفت و آمد کارگران وجان باختن 3 نفر

- مینی بوس حامل کارگران فصلی شهرستان فسا هم واژگون و 19نفر مصدم شدند - وخامت حال 4 نفر از مصدومین

*چهارمین روز اعتصاب کارگران پروژه‌ای داربست ‌بند صنایع نفت، گاز و پتروشیمی برای افزایش دستمزد و 20 روز کار 10 روز مرخصی

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

با پیوستن همه گروه داربست بند اکسیر فاز ۱۴ به اعتصاب اکنون تعداد شرکت های اعتصابی به ۱۴ شرکت و پیمانکاری رسیده است.

بنابر اطلاعی که از دوستان در ایذه دریافت کردیم، امروز جمعه سوم تیر همکاران ساکن ایذه قرار است در ساعت هفت بعدازظهر در محل اشکفت سلمان مجمع عمومی خود را برای همفکری و تبادل نظر و تصمیم گیری درباره چگونگی ادامه اعتصاب برگزار نمایند.

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت ضمن تبریک به این همکاران برای برگزاری مجمع داربست بندان ایذه، یکبار دیگر تاکید میکند حفظ اتحاد، مقابله با تلاش های تفرقه افکنانه، تصمیم گیری های جمعی و انتخاب نمایندگان واقعی از راه برگزاری مجامع عمومی میسر و مقدور می شود.

اتحادیه آزاد کارگران ایران:

کارگران پروژه‌ای داربست‌بند شرکت اکسیر واقع در فاز‌ ۱۴ عسلویه دست به اعتصاب زدند

کارگران ‌پروژه‌ای داربست‌بند شاغل در شرکت اکسیر واقع در فاز ۱۴ عسلویه در اعتراض به عدم تحقق خواسته‌های‌شان و مطابق فراخوان از پیش اعلام شده به اعتصاب سراسری کارگران داربست‌بند پیوستند.

*فراخوان تجمع اعتراضی کارکنان رسمی راه‌ آهن نسبت به میزان افزایش حقوق و مزایای کارکنان تابع قوانین خدمات کشوری(رسمی،پیمانی،ثابت شرکتی،کار معين )

به اطلاع میرساند طی فراخوان و هماهنگی صورت گرفته در شبکه‌های اجتماعی، تجمعی در اعتراض به میزان افزایش حقوق و مزایای کارکنان تابع قوانین خدمات کشوری(رسمی،پیمانی،ثابت شرکتی،کار معين )

در تاریخ سه شنبه ۷ تیر ساعت ۱۰ در محل ساختمان مرکزی راه آهن واقع در عباس آباد صورت می‌پذیرد.

جهت بهبود وضعیت معیشتی کارکنان زحمت کش راه آهن می باشد.

*جان رضا شهابی درخطر است

بی خبری از وضعیت جسمانی رضا شهابی در دوازدهمین روز اعتصاب غذای این کارگر زندانی

امروز سوم تیرماه دوازدهمین روز اعتصاب غذای رضاشهابی از اعضای زندانی سندیکای کارگران شرکت واحد میباشد و هیچگونه اطلاعی از وضعیت رو به وخامت این کارگر زندانی وجود ندارد .

خانواده این فعال سندیکایی هم از هفته گذشته کاملا در بی خبری از وضعیت رضا شهابی بسر میبرند.

دیروز دوم تیرماه هم که نوبت ملاقات داشته اند به خانواده ایشان اجازه ملاقات نداده اند و وقتی همسر و فرزندان ایشان اعتراض کرده اند که چرا نباید ما از وضعیت پدرمان با اطلاع شویم ، مسئولین زندان گفته اند قاضی حق تلفن و حق ملاقات را از ایشان سلب کرده اند.

خانواده شهابی فردا چهارم تیر ماه برای پیگیری مجدد به دادسرا مراجعه خواهند کرد.

در همین زمینه به خانواده های حسن سعیدی و کیوان مهتدی ، آنیشا اسدالهی ، ریحانه انصاری و رسول بداقی ، جعفر ابراهیمی و محمدحبیبی هم اجازه ملاقات داده نشده است.

سندیکای کارگران شرکت واحد بی خبر گذاشتن خانواده زندانی را از وضعیت سلامت زندانی بشدت محکوم میکند و حق تماس و حق ملاقات را از ابتدایی ترین حقوق زندانی میداند و جلوگیری از این حق توسط مسئولان قضایی را مصداق شکنجه و اذیت و آزار خانواده زندانی میداند.

سندیکای کارگران شرکت واحد خواستار آزادی بی قید و شرط رضا شهابی وحسن سعیدی و تمامی معلمان بازداشتی و دیگر فعالین دربند میباشد.

*کانون نویسندگان ایران:در اعتراض به ممنوعیت ملاقات با زندانیان سیاسی

بسیاری از زندانیان سیاسی از جمله کیوان مهتدی و آنیشا اسدالهی ممنوع‌الملاقات شده‌اند. این در حالی است که اکنون ۴۶ روز از بازداشت مهتدی و اسدالهی می‌گذرد و بنا به اعلام خانواده‌، آن‌ها پیش از این در ملاقات‌ها و تماس‌هایشان گفته بودند «بازپرسی تقریبا تمام شده است و دیگر چیزی برای گفتن نیست». روز پنج‌شنبه ۲ تیر فرزانه امیری‌جاه، مادر کیوان مهتدی، با اعلام این خبر در صفحه‌ی اینستاگرامش افزود: «گفتند همه‌ی کسانی که در رابطه با این پرونده هستند فعلا ممنوع‌الملاقات هستند. پرسیدیم چرا؟ گفتند ما نمی‌دانیم، بروید از دادسرا بپرسید. ما مادران قطعا شنبه به دادسرا مراجعه خواهیم کرد.»

در ادامه‌ی موج اخیر فشارهای حکومت، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ماموران امنیتی با یورش به خانه‌ی کیوان مهتدی، نویسنده، مترجم و عضو کانون نویسندگان ایران و آنیشا اسدالهی، مترجم، پس از تفتیش خانه و توقیف وسایل شخصی‌، آن‌ها را بازداشت و به بند امنیتی ۲۰۹ زندان اوین منتقل کردند. پس از چند روز بی‌خبری و با پخش اخبار و ویدئوهای حکومت‌ساخته، روشن شد که نام مهتدی و اسدالهی در کنار نام دیگر فعالان صنفی و معلمان بازداشتی از جمله رضا شهابی، ریحانه انصاری‌نژاد، حسن سعیدی، رسول بداقی، اسکندر لطفی، محمد حبیبی، جعفر ابراهیمی، مسعود نیکخواه، شعبان محمدی و ... به تقلای تکراری حاکمیت برای پرونده‌سازی علیه فعالان مدنی گره خورده است. اکنون دیگر بر کسی پوشیده نیست که این پرونده‌سازی‌ها به کار ارعاب دیگر فعالان صنفی و مدنی می‌آید و به کار سرپوش گذاشتن بر فساد و تباهی گسترده‌ی حاکمیت. آن‌هم در شرایطی که هر روز فشار این تباهیِ سازمان‌یافته بر شانه‌های مردم بیشتر می‌شود.

کانون نویسندگان ایران پیش از این نیز در بیانیه ۱ خرداد ۱۴۰۱ اعلام کرده است که پرونده‌سازی‌هایی از این دست خبر از هراس حاکمیت می‌دهند؛ هراس از حق طبیعی و مدنی فعالان صنفی برای داشتن تشکل‌هایی مستقل، از هم‌صدایی آن‌ها در بیان خواسته‌ها و اعتراض‌هایشان و از تقویت این تشکل‌ها از طریق پیوند با همتایانشان در سراسر دنیا. اکنون نیز تکرار اعتراف‌گیری‌های اجباری، تولید مستندهای جعلی، صدور حکم‌های درازمدت، نسبت دادن صداهای آزادی‌خواه و حق‌طلب به «منشأ خارجی» و موج جدید ربودن‌ها و احضارها و آزارها خبر از تشدید این هراس و تشدید سرکوب‌ها می‌دهد.

کانون نویسندگان ایران ممنوعیت ملاقات با زندانیان سیاسی از جمله کیوان مهتدی و آنیشا اسدالهی و پرونده‌سازی برای آنان را محکوم می‌کند، حمایت خود را از حق تشکل‌یابی و ارتباط با نهادهای همسو اعلام می‌دارد و از نویسندگان و آزادی‌خواهان مستقلِ سراسر دنیا می‌خواهد که صدای رسای اعتراض به این سرکوب‌ها و آزارها باشند.

۳ تیر ۱۴۰۱

*بازهم تصادف سرویس رفت و آمد کارگران وجان باختن 3 نفر

صبح روز جمعه 3 تیر، مینی‌بوس کارگران معدن سنگ آهن جلال‌آباد شهرستان زرند با خودروی حامل تانکر آب در کیلومتر 10 محور جلال آباد به یزدان شهرشهرستان زرند تصادف کرد و راننده مینی‌بوس، راننده و سرنشین کامیون با حدود 35 تا 45 سال جان خودرا ازدست دادند.

*مینی بوس حامل کارگران فصلی شهرستان فسا هم واژگون و 19نفر مصدم شدند - وخامت حال 4 نفر از مصدومین

عصرروز جمعه 3 تیر، مینی بوس حامل کارگران فصلی شهرستان فسا دراستان فارس در محور فسا - ششده و قره‌بلاغ نزدیکی روستای دیندارلوبراثر تصادف واژگون و19 نفر مصدوم شدند .حال 4 نفر از مصدومین وخیم گزارش شده است .

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 2 تیر ماه 1401

- سومین روز اعتصاب کارگران پروژه‌ای داربست ‌بند صنایع نفت، گاز و پتروشیمی برای افزایش دستمزد و 20 روز کار 10 روز مرخصی

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

1- در ادامه اعتصاب همکاران داربست بند در پارس جنوبی، امروز پنجشنبه دوم تیرماه داربست بندان پتروشیمی هنگام هم به اعتصاب پیوستند.

2- اعتصاب همکاران داربست بند به بیش از ۱۳ شرکت در ۹ پتروشیمی کشیده شده است.

- تجمع اعتراضی جمعی از پرستاران خراسان شمالی نسبت به وضعیت شغلی ومعیشتی مقابل استانداری همزمان با سفر رئیسی

- سردادن شعار« اختلاس کم بشه، مسکن مهر حل بشه» در بجنورد همزمان باسفر رئیسی

- حاکمیت درمانده ودرحال نمایش تبلیغاتی،رئیس جمهور مشغول سفرهای تشریفاتی وبلاتکلیفی معیشتی هزاران کارگر شهرداری های کشور وخانواده ها یشان

- فراخوان تجمع اعتراضی کارکنان رسمی راه‌ آهن نسبت به میزان افزایش حقوق و مزایای کارکنان تابع قوانین خدمات کشوری(رسمی،پیمانی،ثابت شرکتی،کار معين )

- یازدهمین روز اعتصاب غذای رضا شهابی امروز دوم تیر ماه و جلوگیری از ملاقات خانوادهای شهابی وسعیدی و اسدالهی و مهتدی و انصاری

- آخرین خبر از آنیشااسدالهی و کیوان مهتدی

- بیانیه اعتراضی و حمایتی برای بهنام محمدی

- گزارشی از وضعیت معلمان زندانی شعبان محمدی،مسعود نیکخواه واسکندر لطفی

- در ادامه‌ی فشار بر فعالان صنفی معلمان،محمد حبیبی ممنوع الملاقات شد

- پایان اعتصاب غذای محمد علی زحمتکش

- تکذیبیه خبر اعتصاب غذای همکاران زندانی در زندان سقز

- سه نفر از اعضای انجمن معلمان سنندج، آزاد شدند.

- سجاد شکری آزاد شد

- سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

در همبستگی با کارگران اعتصابی در بخش حمل و‌ نقل بریتانیا

*سومین روز اعتصاب کارگران پروژه‌ای داربست ‌بند صنایع نفت، گاز و پتروشیمی برای افزایش دستمزد و 20 روز کار 10 روز مرخصی

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

1- در ادامه اعتصاب همکاران داربست بند در پارس جنوبی، امروز پنجشنبه دوم تیرماه داربست بندان پتروشیمی هنگام هم به اعتصاب پیوستند.

نیروهای شرکت پیمانکاری تناوب، پیمانکاری رشیدی، پیمانکاری همتی و پیمانکاری موسوی اعلام کرده اند که وارد اعتصاب شده اند.

2- اعتصاب همکاران داربست بند به بیش از ۱۳ شرکت در ۹ پتروشیمی کشیده شده است.

همانطور که گزارش کردیم همکاران داربست بند ( اسکافلد بند ) با مطالبه افزایش حقوقها و بیست روز کار و ده روز استراحت از روز گذشته اول تیر ماه وارد اعتصاب سراسری شدند و اکنون همکاران شاغل بیشتری از پالایشگاهها و شرکت های پیمانکاری مختلف در حال پیوستن به این اعتصاب هستند.

روز گذشته همکاران داربست بند شاغل در پتروشیمی صدف، پتروشیمی آپادانا، پتروشیمی دماوند، پتروشیمی کیان، سایت یک و دو پتروشیمی بوشهر، پتروشیمی آرین، پتروشیمی مرجان و پتروپالایش کنگان وارد اعتصاب شدند و تا آخر وقت نیروهای پیمانکاری حاجی پور، شرکت رستاک پویا، شرکت فراسکو، پیمانکاری شهبازی، پیمانکاری مطوری، شرکت ایده سازان، شرکت پایندان و شرکت اکسیر صنعت به اعتصاب پیوستند.

امروز دوم تیرماه همکاران در پتروشیمی هنگام نیز به اعتصاب پیوستند.

نیروهای شرکت پیمانکاری تناوب، پیمانکاری رشیدی، پیمانکاری همتی و پیمانکاری موسوی اعلام کرده اند که وارد اعتصاب شده اند و این اعتصاب در حال گسترش است.

در حالیکه در برخی جاها پیمانکاران مفتخور با قلدری کارگران را تهدید به اخراج کرده و گفته اند خبری از افزایش مزد نیست و اگر نمی خواهید کار را ترک و تسویه کنید.

همکاران ما استوار ایستاده و پیگیر مطالباتشان هستند.

اما خبر خوب این که در پتروشیمی کیان زیر فشار اعتراض کارگران وعده داده اند که مزد کارگران را مطابق درخواست همکاران به بیست و پنج میلیون افزایش خواهند داد.

نیروهایی هم که محل کار را ترک کرده اند اعلام نموده اند در صورت انعقاد قرارداد جدید حاضر به بازگشت به کار خواهند بود.

این اتفاق نشان دهنده قدرت اعتصابات کارگران است.

اتکاء به مجمع عمومی و تصمیم گیری جمعی راه مهم ادامه قدرتمند اعتصاب و مقابله با تهدیدات پیمانکاران به اخراج و با هر گونه تلاشی برای ایجاد تفرقه در صف کارگران است.

شورای سازماندهی بر تشکیل مجمع عمومی در هر محل و تصمیم گیری جمعی و انتخاب نمایندگان واقعی خود جهت نشست و مذاکره بر سر خواستهای سراسری اعلام شده کارگران تاکید دارد.

بیست روز کار و ده روز استراحت و اینکه حداقل مزد کارگران داربست بند نباید کمتر از ۲۵ میلیون باشد دو مطالبه اصلی است که همه همکاران داربست بند بخاطرش اعلام اعتصاب کرده اند. بر محور همین خواستها باید متحد عمل کرد و متحد ماند. و اینها خواستهای همه کارگران پروژه ای پیمانی است.

شورای سازماندهی همه این کارگران را به حمایت گسترده از اعتصاب همکاران داربست بند فرا میخواند.

*تجمع اعتراضی جمعی از پرستاران خراسان شمالی نسبت به وضعیت شغلی ومعیشتی مقابل استانداری همزمان با سفر رئیسی

روز چهارشنبه 2 تیر همزمان با سفر رئیسی به استان خراسان شمالی،جمع از پرستاران این استان برای اعتراض به وضعیت شغلی ومعیشتی مقابل استانداری در شهربجنورد تجمع کردند.


*سردادن شعار« اختلاس کم بشه، مسکن مهر حل بشه» در بجنورد همزمان باسفر رئیسی

روز چهارشنبه 2 تیردر جریان بازدید رئیسی از بجنورد وسخنرانیش در ورزشگاه تختی،جمعی با سردادن شعار« اختلاس کم بشه، مسکن مهر حل بشه»نارضایتی خودرا درباره وضعیت مسکن مهر در استان خراسان شمالی بنمایش گذاشتند.

*حاکمیت درمانده ودرحال نمایش تبلیغاتی،رئیس جمهور مشغول سفرهای تشریفاتی وبلاتکلیفی معیشتی هزاران کارگر شهرداری های کشور وخانواده ها یشان

- 31 خرداد 1401:عدم پرداخت 6 ماه حقوق کارگران شهرداری خرم آباد

- 30 خرداد1401:تجمع شبانه کارگران شهرداری ایلام دراعتراض به پرداخت نشدن 3 ماه حقوق و12 ماه مطالبات

- 29 خرداد 1401:اعتصاب کارگران شهرداری اهواز در اعتراض به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش

-28 خرداد 1401: اعتصاب وتجمع کارگران شهرداری خرمشهرمقابل فرمانداری دراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه

-28 خرداد 1401: عدم پرداخت 3 ماه حقوق کارگران شهرداری شهرستان سرپل ذهاب دراستان کرمانشاه

- 28 خرداد 1401: پرداخت نشدن چندین ماه حقوق کارگران شهرداری سالند در بخش سردشت دزفول دراستان خوزستان

- 28 خرداد 1401: عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه حقوق کارگران شهرداری ها ی قاضی و پیش قلعه درشهرستان مانه وسلقمان دراستان خراسان شمالی

-24 خرداد 1401: اعتراضات کارگران شهرداری شاهین دژ دراستان آذربایجان غربی نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق وعیدی و عدم پاسخگویی مسئولان

- 17 خرداد 1401: کارگران شهرداری شوش در دومین روز اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق و وعده های توخالی مسئولان سفره خالی مقابل فرمانداری پهن کردند

- 13 خرداد 1401: اعتصاب کارگران شهرداری اهواز چهارمین روز را پشت سرگذاشت

- یکم خرداد 1401:

- تجمع اعتراضی کارگران شهرداری یاسوج نسبت به عدم پرداخت 5 ماه حقوق مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد

- تجمع اعتراضی خانوادگی کارگران شهرداری فسا نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق

- اعتصاب کارگران شهرداری اهردراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق

*فراخوان تجمع اعتراضی کارکنان رسمی راه‌ آهن نسبت به میزان افزایش حقوق و مزایای کارکنان تابع قوانین خدمات کشوری(رسمی،پیمانی،ثابت شرکتی،کار معين )

به اطلاع میرساند طی فراخوان و هماهنگی صورت گرفته در شبکه‌های اجتماعی، تجمعی در اعتراض به میزان افزایش حقوق و مزایای کارکنان تابع قوانین خدمات کشوری(رسمی،پیمانی،ثابت شرکتی،کار معين )

در تاریخ سه شنبه ۷ تیر ساعت ۱۰ در محل ساختمان مرکزی راه آهن واقع در عباس آباد صورت می‌پذیرد.

جهت بهبود وضعیت معیشتی کارکنان زحمت کش راه آهن می باشد.

*یازدهمین روز اعتصاب غذای رضا شهابی امروز دوم تیر ماه و جلوگیری از ملاقات خانوادهای شهابی وسعیدی و اسدالهی و مهتدی و انصاری

امروز دوم تیرماه یازدهمین روز اعتصاب غذای رضا شهابی عضو سندیکا است که در بدترین شرایط جسمانی در اعتراض به پرونده سازی از سوی وزرات اطلاعات دست به اعتصاب غذا زده است و براساس آخرین تماس در هفته قبل دچار ضعف شدید جسمانی و سرگیجه و عدم تعادل در ایستادن بوده است .

امروز پنجشنبه دوم تیر ماه نوبت ملاقات خانواده ها بوده است که از ملاقات خانواده شهابی وسعیدی و آنیشا اسدالهی ، کیوان مهتدی و ریحانه انصاری جلوگیری بعمل میآورند که خانواده به این مسئله اعتراض میکنند و مسئولین قضایی زندان میگویند قاضی اجازه ملاقات نمی دهد.

خانواده های فعالین کارگری و معلمان بازداشتی دربند ۲۰۹ و ۲۴۰ زندان اوین که از سوی وزرات اطلاعات با پرونده سازی و اتهامات واهی جاسوسی، در ارتباط با دو معلم فرانسوی بازداشت شده اند. از جمله خانواده رضا شهابی، حسن سعیدی، نیشا اسداللهی، کیوان مهتدی ، رسول بداقی در حال حاضر از حق ملاقات و تماس با عزیزان دربند خود محروم شده اند .

. این در حالیست که رضا شهابی در یازدهمین روز اعتصاب غذای خود میباشد و عدم اطلاع از وضعیت نامبرده برای خانواده شهابی و سندیکای واحد و جامعه کارگری بسیار نگران کننده است و در شرایط بسیار وخیم جسمانی به سر می برد.

اقدام زندانبان و بازپرس و مسئولان قضایی مبنی بر ممنوعیت ملاقات و تماس با فعالین صنفی زندانی، نقض کامل حقوق انسانی افراد بازداشت شده میباشد و براساس قوانین داخلی و استانداردهای جهانی داشتن ملاقات و استفاده از تلفن از حقوق اولیه زندانیان می باشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد بار دیگر تداوم بازداشت اعضای خود، رضا شهابی و حسن سعیدی، و دیگر فعالین سندیکایی و کارگری را بشدت محکوم میکند و خواستار آزادی فوری کلیه بازداشت شدگان می باشد.

چاره زحمت کشان وحدت وتشکیلات

*آخرین خبر از آنیشااسدالهی و کیوان مهتدی

فرزانه امیری جاه ،مادر کیوان نوشت:

۴۵ روز از بازداشت کیوان مهتدی و آنیشااسدالهی میگذرد.

امروز پنحشنبه ۲ تیر ماه طبق قرار به ملاقات فرزندانمان رفتیم.. کیوان و آنیشا در تلفن و ملاقات بارها گفته بودند ، بازپرسی تقریبا تمام شده و دیگر چیزی برای گفتن نیست. مراحل قانونی اش می بایست طی شود . امروز صبح در کمال بهت و ناباوری متوجه شدیم ، کیوان و انیشا ممنوع الملاقات هستند . پرسیدیم : چرا ؟؟؟ گفتند همه ی کسانی که در رابطه با پرونده هستند فعلا ممنوع الملاقات هستند . باز هم پرسیدیم : چرا ؟؟؟ گفتند : ما نمی دانیم ، بروید از دادسرا بپرسید.ما مادران قطعا شنبه به دادسرا مراجعه خواهیم کرد.

ما می پرسیم : چه اتفاقی افتاده است ؟ آیا کیوان و آنیشا را می خواهند در گیر یک پرونده سازی دروغین کنند ؟

فرزندان ما نویسنده ، مترجم و معلم های دلسوز این آب و خاک هستند .

ما مادران ، هر نوع پرونده سازی ساختگی را محکوم می کنیم و از حقوق قانونی شهروندی که به هر شکلی موجود یاشد ، برای کمک به فرزندان مان بهره خواهیم گرفت .

کیوان و آنیشا فرزندان آزاده ی این آب و خاک هستند .

جای نویسنده و مترجم زندان نیست

*بیانیه اعتراضی و حمایتی برای بهنام محمدی

بهنام محمدی فعال صنفی و عضو ساده انجمن صنفی فارس در تاریخ ۲۲خرداد ۱۴۰۱ در حالیکه با چند تن از همکاران فرهنگی برای مذاکره و رایزنی با قاضی و دادستان پرونده معلمان بازداشت شده در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه به دادگاه انقلاب مراجعه کرده بود، بدون هیچ حرف و دلیلی بازداشت شد.

در طول تاریخ این نوع حرکت ناگهانی و ناجوانمردانه به خنجر از پشت زدن معروف بوده و بدترین صفت برای یک انسان به شمار می‌رفته.

بهنام محمدی یکی از فعالین صنفی خوشنام فارس و کشور می باشد، که زندگی خود را سالهاست وقف دانش آموزان، فرهنگیان و عدالت آموزشی نموده.

متبن، خوش برخورد، بی ریا، منطقی و پایبند به تعهدات اخلاقی و انسانی ...............

انتظار جامعه فرهنگی فارس بر ابن بود که در همان چند روز نخست بازداشت، حداقل به دلیل حفظ شان و جایگاه دادگستری و قوه قضا ایشان آزاد شوند چون دلیلی برای بازداشت ناگهانی ایشان از دید فرهنگیان فارس وجود ندارد.

انجمن صنفی معلمان فارس

کنشگران فرهنگی کازرون

فعالین مستقل صنفی

خواهان آزادی این‌ معلم خوشنام می باشند.

و قاضی و دادستان دادگستری کل استان فارس را ارجاع می دهیم به تعهدی که در قبال مردم و سوگندی که در قبال شغل‌شان یاد کرده اند.

انجمن صنفی معلمان فارس

*گزارشی از وضعیت معلمان زندانی شعبان محمدی،مسعود نیکخواه واسکندر لطفی

به‌دنبال بی‌خبری از وضعیت آقایان شعبان محمدی، مسعود نیکخواه و اسکندرلطفی، طی هفته‌ی گذشته، با پیگیری مداوم خانواده‌های این عزیزان، در نهایت مسئولان زندان اوین به آن‌ها اجازه ملاقات دادند.

اسکندرلطفی دیداری کابینی با خانواده ی خود داشت. ماموران امنیتی حتی به خانواده ایشان اجازه ملاقات حضوری نداده و این فعال صنفی معلمان و خانواده‌اش را وادار کرده‌اند که از طریق گوشی و از دو سوی شیشه با هم گفتگو کنند.

شعبان محمدی ومسعود نیکخواه نیز دیدارهای کوتاهِ حضوری و چند دقیقه‌ای با خانواده‌ی خود، داشتند.

لازم به ذکر است ملاقات با حضور مامورین بوده و خانواده‌ها را مجبور کردند تا با زبان فارسی صحبت کنند.

هر سه فعال صنفی بازداشت شده، بار دیگر اعلام کردند که آنان را به ناحق در زندان نگه داشته‌اند. آن‌ها تاکید داشتند که فعالیت‌هایشان کاملاً برحق و صنفی بوده و هست و ادامه‌ی بازداشت آنان هیچ توجیهی ندارد و کاملا سلیقه‌ای است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران موکداً اعلام می‌دارد که ادامه بازداشت این همکاران، غیرقانونی، غیراصولی، غیرانسانی و خلاف اصول موضوعه قانونی و انسانی و خلاف حق بدیهی معلمان و سایر افراد در زمینه حق تشکل و تجمع و آزادی بیان است. لازم به ذکر است که همکاران بازداشتی ما، نمایندگی مطالبات و خواسته‌ی معلمان کشور را برعهده داشته و دارند.

ما خواهان آزادی فوری و بی‌قید و شرط این همکاران شریف و عزیز هستیم.

دوم تیر ماه ۱۴۰۱

*در ادامه‌ی فشار بر فعالان صنفی معلمان،محمد حبیبی ممنوع الملاقات شد

محمد حبیبی که در تاریخ ۱۰ اردیبهشت در آستانه روز معلم توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد، تا تاریخ ۲۳ خرداد در انفرادی بند ۲۰۹ اوین تحت بازجویی بود.

پس از این تاریخ وی را به سلول انفرادی بند ۲۴۰ منتقل کردند و او را تحت فشارهای شدید بازجویی قرار داده اند.

از زمان انتقال به بند ۲۴۰ تلفنهای وی که هفته‌ای یکبار بود، قطع شده است.

امروز ۱۴۰۱/۴/۲ نیز همسر محمد حبیبی با طی مسافت بسیار برای ملاقات به تهران آمد، اما در کمال تعجب در سالن ملاقات به او گفتند که محمد حبیبی ممنوع‌الملاقات است.

گویا نیروهای امنیتی، در تلاشند که با نوعی از شکنجه، موسوم به شکنجه‌ی سفید(ایزوله کردن فرد زندانی)، معلمان زندانی را وادار به اعتراف علیه خود نمایند.

این کار مخالف نص صریح قانون و قطعا بر خلاف اصول انسانی است.

لازم به ذکر است، از زمان بازداشت تاکنون حقوق این معلم زندانی قطع شده است.‌

*پایان اعتصاب غذای محمد علی زحمتکش

بنا بر اخبار واصله به کانال شورای هماهنگی آقای محمد علی زحمتکش معلم زندانی که از ۱ تیرماه ۱۴۰۱ در اعتصاب غذای تر بوده امروز ۲ تیرماه با مذاکرات صورت گرفته اعتصاب غذای خود را شکسته است.

لازم به ذکر است هیچ معلم دیگری در زندان عادل آباد شیراز در اعتصاب غذا نیست.

خبرهای تکمیلی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

*تکذیبیه خبر اعتصاب غذای همکاران زندانی در زندان سقز

بنا به اخبار واصله به شورای هماهنگی تشکل های صنفی معلمان، در اوایل هفته جاری خبری مبنی بر اعتصاب غذای همکاران بازداشتی شهرستان سقز منتشر شد. در پی تماس تلفنی با این عزیزان خبردار شدیم این اعتصاب غذا انجام نگرفته است .لذا وظیفه اخلاقی خود می‌دانیم که اعلام کنیم این خبر واقعیت نداشته است.

*سه نفر از اعضای انجمن معلمان سنندج، آزاد شدند.

غیاث نعمتی و بهزاد قوامی که چهارشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، در جریان گردهمایی اعتراضی قانونی معلمان سراسر کشور در سنندج بازداشت شده بودند، و همچنین رضا طهماسبی که دوشنبه ۳۰ خرداد بازداشت شده بود، امروز ۲ تیر ۱۴۰۱ آزاد شدند.

شورای هماهنگی ضمن استقبال از آزادی معلمان در بند امیدوار است که با پایان دادن به روند پرونده سازی و آزادی معلمان در بند روندی عقلایی و قانونی در تصمیم گیری های کشور ایجاد شود.

*سجاد شکری آزاد شد

امروز پنجشنبه دوم تیرماه ۱۴۰۱ سجاد شکری فعال کارگری با تودیع وثیقه ۶۰۰ میلیون تومانی موقتاً از زندان اوین آزاد شد.

سجاد شکری روز ۲۱ خردادماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.

اتحادیه آزاد کارگران ایران آزادی سجاد شکری را به وی و خانواده و دیگر همکاران تبریک گفته و خواستار پایان دادن به تعقیب قضایی علیه او و آزادی تمامی کارگران و معلمان زندانی است.

اتحادیه آزاد کارگران ایران-۲ تیرماه ۱۴۰۱

*سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

در همبستگی با کارگران اعتصابی در بخش حمل و‌ نقل بریتانیا

بریتانیا با بزرگترین اعتصاب در بخش حمل و نقل ریلی در یک نسل مواجه است. 50000 کارگر راه آهن از اتحادیه های RMT و Unite the Union در اعتراض به کاهش ویرانگر مشاغل، شرایط کاری، خدمات و حقوق بازنشستگی به صفهای اعتصاب پیوسته اند.

این اولین اقدام از 3 روز اعتصاب برنامه ریزی شده (در روزهای 21، 23 و 25 ژوئن) علیه برنامه های شرکت های خصوصی در بخش راه آهن برای حمله به شرایط استخدام کارگران و اخراج هزاران نفر از کارکنان ایمنی در سراسر خدمات ریلی ملی و متروی لندن بود.

در این رابطه کازاری جهانی از سوی فدراسیون جهانی کارگران حمل و نقل فراخوان داده شده است. سندیکای کارگران شرکت واحد انوبوسرانی تهران و‌حومه، به عنوان عضو فدراسیون‌جهانی کارکران‌حمل و‌نقل طی نامه ای به مقامات مربوطه، از جمله وزیر حمل و نقل بریتانیا، همبستگی خود را با کارگران حمل‌ونقل بریتانیا و سندیکاهای‌ آن‌ها که برای حفاظت از خدمات ریلی و پروژه‌های زیرساختی، توسعه و ترویج حمل‌ونقل عمومی، از جمله راه‌آهن، و علیه کاهش مشاغل، انجماد دستمزدها و حمله به شرایط کار و حقوق بازنشستگی‌شان مبارزه می‌کنند، اعلام‌نمود.

اتحادبه های کارگری بریتانیا از جمله در بخش حمل و ‌نقل، همچون آر ام‌تی، در گذشته بارها از سندیکای کارگران شرکت واحد و‌ کارگران بخشهای مختلف در ابران‌حمایت کرده اند. ما نیز در این مبارزه برای امنیت شغلی و‌ حقوق کارگران حمل و‌نقل بریتانیا در کنارشان هستیم. همبستگی کارگران مرز نمی شناسد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری اول تیر ماه 1401

- مجموعه ای درباره دومین روز اعتصاب کارگران پروژه‌ای داربست ‌بند صنایع نفت، گاز و پتروشیمی برای افزایش دستمزد و 20 روز کار 10 روز مرخصی

- پانزدهمین روزاعتراض کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق با تجمع مقابل استانداری خوزستان

- گسترده تر ومستحکمترباد همبستگی کارگران

بازداشت 7 کارگرکارخانه سیمان بدنبال تجمع حمایتی از همکار حق طلب ممنوع اولورودشان

- رضا شهابی در دهمین روز اعتصاب غذا: از جان رضا شهابی چه می خواهید؟ به زندان و پیگرد فعالین سندیکایی پایان دهید

- اعلام اعتصاب غذای تر محمد علی زحمتکش

- بازداشت 3 کنشگر فرهنگی دیگر سنندج آرام ابراهیمی ، صادق کنعانی وشهریار نادری

- دوازده روز بی‌خبری از رسول بداقی

منبع خبر: خانواده‌ی زندانی

- نزدیک به پانزده روز بی خبری از وضعیت جعفرابراهیمی

- کانون نویسندگان ایران: جلسه‌ی اول دادگاه فرامرز سه‌دهی برگزار شد

- دور جدید اعتصاب وتجمع کارگران کشت و صنعت کارون دراعتراض به عدم تبدیل وضعیت ،همسان سازی نشدن حقوق ووعده های توخالی مسئولان

- تجمع اعتراضی جمعی ازکارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه خواستار نسبت به عدم واگذاری قطعی این شرکت به طرح توسعه نیشکر خوزستان

- فراخوان تجمع اعتراضی کارکنان رسمی راه‌ آهن نسبت به میزان افزایش حقوق و مزایای کارکنان تابع قوانین خدمات کشوری(رسمی،پیمانی،ثابت شرکتی،کار معين )

- جان باختن کارگران براثر حوادث کاری زیر سایه طمع سوداندوزی کارفرمایان وبی خیالی مصلحتی مسئولان:

1- بازهم جابجایی کارگران فصلی با وانت قربانی گرفت – مرگ 5 کارگر ومصدومیت 13 نفردیگر

2- جان باختن یک کارگر در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون خوزستان براثر سقوط در چاه

3- جان باختن یک کارگر تعمیرکار راه آهن در ایستگاه هفت خوان دامغان براثر برخورد دیزل منفرد

4- جان باختن یک کارگر 40 ساله دربیرجند بدنبال سقوط در چاله آسانسور

5- جان باختن یک کارگرجوان درگرمساری براثر سقوط وغرق شدن در استخر ذخیره آب یک واحد‌ تولیدی گرمسار

*مجموعه ای درباره دومین روز اعتصاب کارگران پروژه‌ای داربست ‌بند صنایع نفت، گاز و پتروشیمی برای افزایش دستمزد و 20 روز کار 10 روز مرخصی

اتحادیه آزاد کارگران ایران:

1- کارگران پروژه‌ای داربست‌بند فاز‌ ۱۴ عسلویه دست به اعتصاب زدند

امروز چهارشنبه اول تیرماه ۱۴۰۱ کارگران ‌پروژه‌ای داربست‌بند شاغل در فاز ۱۴ عسلویه در اعتراض به عدم تحقق خواسته‌های‌شان و مطابق فراخوان از پیش اعلام شده دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.

بنابر اطلاعات رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، تا این لحظه کارگران شرکت‌های پایندان، شهبازی، مطوری، حاجی‌پور و زیرمجموعه‌های آنها وارد اعتصاب به قصد ترک کامل کارگاه‌ها شده‌اند.

کارگران پروژه‌ای داربست‌بند شاغل در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی خواستار افزایش دستمزد به میزان لیست پیشنهادی خودشان و اجرای نوبت‌کاری ۲۰ روز کار و ۱۰ روز استراحت هستند.

لازم به ذکر است که کارگران داربست‌بند شاغل در پروژه‌های نفت از پیشتر فراخوانی را برای شروع اعتصاب گسترده از روز اول تیرماه اعلام کرده بودند.

2- کارگران داربست‌بند شاغل در پروژه‌ی پتروشیمی آرین متانول هم به اعتصاب سراسری داربست‌بندها پیوستند

امروز چهارشنبه اول تیرماه ۱۴۰۱ کارگران داربست‌بند شاغل در پروژه‌های نفتی در اعتراض به عدم تحقق خواسته‌های‌شان و مطابق فراخوان از پیش اعلام شده دست از کار کشیده و اعتصاب کردند. ویدیو فوق مربوط به اعتصاب کارگران داربست‌بند شاغل در پروژه‌ی پتروشیمی آرین متانول است.

3- کارگران داربست‌بند شاغل در پروژه‌ی پتروشیمی دماوند هم به اعتصاب سراسری داربست‌بندها پیوستند

امروز چهارشنبه اول تیرماه ۱۴۰۱ کارگران داربست‌بند شاغل در پروژه‌های نفتی در اعتراض به عدم تحقق خواسته‌های‌شان و مطابق فراخوان از پیش اعلام شده دست از کار کشیده و اعتصاب کردند. تصویر فوق مربوط به اعتصاب کارگران داربست‌بند شاغل در پروژه‌ی پتروشیمی دماوند است.

4- کارگران داربست‌بند شاغل در سایت‌های ۱ و ۲ پروژه‌ی پتروشیمی بوشهر هم به اعتصاب سراسری داربست‌بندها پیوستند

امروز چهارشنبه اول تیرماه ۱۴۰۱ کارگران داربست‌بند شاغل در پروژه‌های نفتی در اعتراض به عدم تحقق خواسته‌های‌شان و مطابق فراخوان از پیش اعلام شده دست از کار کشیده و اعتصاب کردند. تصاویر فوق مربوط به اعتصاب کارگران داربست‌بند شاغل در سایت‌های ۱ و ۲ پروژه‌ی پتروشیمی بوشهر است.


5- کارگران داربست‌بند شاغل در پتروشیمی کیان هم به اعتصاب سراسری داربست‌بندها پیوستند


امروز چهارشنبه اول تیرماه ۱۴۰۱ کارگران داربست‌بند شاغل در پروژه‌های نفتی در اعتراض به عدم تحقق خواسته‌های‌شان و مطابق فراخوان از پیش اعلام شده دست از کار کشیده و اعتصاب کردند. تصویر فوق مربوط به اعتصاب کارگران داربست‌بند شاغل در پتروشیمی کیان است.

6- کارگران داربست‌بند شاغل در پروژه‌ی پتروپالایش کنگان هم به اعتصاب سراسری داربست‌بندها پیوستند

امروز چهارشنبه اول تیرماه ۱۴۰۱ کارگران داربست‌بند شاغل در پروژه‌های نفتی در اعتراض به عدم تحقق خواسته‌های‌شان و مطابق فراخوان از پیش اعلام شده دست از کار کشیده و اعتصاب کردند. ویدیو فوق مربوط به اعتصاب کارگران داربست‌بند شاغل در پروژه‌ی پتروپالایش کنگان است.

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

1- آغاز اعتصاب بزرگ همکاران داربست بند

صبح امروز چهارشنبه اول تیرماه بخش هایی از نیروهای داربست بند شاغل در پیمانکاری های آپادانا، فراسکو، ساختار صنعت، رستاک پویا، اکسیر صنعت و ایده سازان اعتصاب خود را آغاز کردند.

گروه های دیگری از همکاران داربست بند در فازهای 13/11/10/9 و 14 برای پیوستن به اعتصاب اعلام آمادگی کرده اند.

با اتحاد و همبستگی به همه خواسته های خود خواهیم رسید.

2- آغاز اعتصاب همکاران پروژه ای داربست بند فاز‌ ۱۴ پارس جنوبی

امروز چهارشنبه اول تیرماه همکاران پروژه ای داربست بند شاغل ما در فاز ۱۴ در سایت دو کنگان، با خواست بیست روز کار و ده روز استراحت و افزایش دستمزد هایشان به میزان لیست پیشنهادی خود وارد اعتصاب شدند.

تاکید ما این است که مزد هیچ نیروی پروژه ای از ۲۵ میلیون تومان نباید کمتر باشد بویژه اینکه سونامی گرامی تاثیر مستقیمی بر پایین آمدن قدرت خرید ما کارگران و سطح معیشت و زندگی مان داشته و بنابراین افزایش دستمزدها مطالبه فوری همه ما کارگران است.

فراخوان اعتصاب نیروهای داربست بند ما علیرغم اینکه مدیریت پایپینگ تحت عنوان کمپین مرکزی، برای آرام نگه داشتن فضای اعتراض در نفت از قبل اعلام کرده بود که تا سال ۱۴۰۲ هیچ کارزار دیگری نخواهند داشت مستقیما از سوی این بخش از همکاران ما داده شده است.

همکاران داربست بند حدود دو هزار نفر هستند و تا کنون شمار قابل توجهی به این اعتصاب که فراخوانش از قبل داده شده بود پیوسته اند.

دو سال است که ما کارگران پروژه ای با خواست بیست روز کار و ده روز استراحت و افزایش حقوقها مطابق لیست درخواستی خود دست به اعتراض میزنیم.

در جاهایی پیمانکاران ناگزیر به آن تن داده اند ولی بسیاری جا ها یا نپذیرفته اند و یا اگر پذیرفته اند فقط قول و وعده بوده و اجرایی نشده است.

ضمن اینکه خواست اصلی ما ۱۴ روز کار و ۱۴ روز استراحت و سخت و زیان آوری مشاغل مان است و اگر امروز ما بر ۲۰ روز کار و ۱۰ روز استراحت میکوبیم برای این است که قبلا بر سر آن اجماع کرده ایم اما بدون شک قدم بعدی برای ما طرح شیفت کاری ۱۴ / ۱۴ خواهد بود.

گفتنی است که با اعتصاب همکاران پروژه ای داربست بند باقی بخش های کار پایپینگ اعم از برق و ابزار دقیق، جوشکاری، کار فیترها و لوله گذاری نیز متوقف می شود و همکاران ما در این بخش ها خشنود از این اعتصاب محل کار را ترک میکنند و به شهرهای خود میروند.

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت بر اتحاد و همبستگی همه بخش های کارگری و نیز بر سر دو خواست فوری افزایش حقوقها و تغییر شیفت های کاری تاکید دارد.

شورا بر بکارگیری تجربه همکاران در هفشجان که سال گذشته مجمع عمومی خود را تشکیل دادند و در مجمع شان نمایندگان واقعی شان را برگزیدند تا بتوانند با قدرت بیشتری اعتراضات شان را به پیش برند تاکید میکند.

اگر در هفشجان انجام چنین کاری ممکن بود در عسلویه نیز بدون شک ممکن خواهد بود و انجام آن برای تداوم اعتصاب و جلوگیری از ایجاد تفرقه و شکاف در صف اعتراضات و جلب همبستگی همکاران در دیگر بخش ها ضروری و حیاتی است. شورا به سهم خود تلاش میکنند در جهت رفع موانع چنین سطحی از سازماندهی فعالیت کند.

همکاران ما باید متشکل باشیم تا با قدرت جلو رویم.

3- همکاران شاغل بیشتری از پالایشگاهها و شرکت های پیمانکاری مختلف در حال پیوستن به اعتصاب داربست بندان هستند.

بنا بر اخبار رسیده همکاران داربست بند شاغل در پتروشیمی صدف، پتروشیمی آپادانا، پتروشیمی دماوند، پتروشیمی کیان، سایت یک و دو پتروشیمی بوشهر، پتروشیمی آرین، پتروشیمی مرجان و پتروپالایش کنگان به اعتصاب ملحق شده اند.

بر همین اساس تا این لحظه و در اولین روز از اعتصاب داربست بندان، نیروهای :

پیمانکاری حاجی پور

شرکت رستاک پویا

شرکت فراسکو

پیمانکاری شهبازی

پیمانکاری مطوری

شرکت ایده سازان

شرکت پایندان

شرکت اکسیر صنعت

در اعتصاب به سر می برند. این لیست درحال تکمیل و به روزرسانی است.

درهمین رابطه:آغاز کمپین داربست بندهای عسلویه برای 20 روزکار10روزمرخصی با اعتصاب داربست بندهای پتروشیمی آرین متانول عسلویه (شرکت پیمانکاری ساختار صنعت)


روز سه شنبه 31 خرداد، با اعتصاب داربست بندهای شرکت پیمانکاری ساختار صنعت درپتروشیمی آرین متانول عسلویه (وابسته به هلدینگ باختر) کمپین داربست بندهای عسلویه برای 20 روزکار10روزمرخصی شروع شد.

*پانزدهمین روزاعتراض کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق با تجمع مقابل استانداری خوزستان

روزچهارشنبه اول تیر ،کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی خوزستان با برپایی تجمع مقابل استانداری در اهواز پانزدهمین روز اعتراض نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق را رقم زدند.

*گسترده تر ومستحکمترباد همبستگی کارگران

بازداشت 7 کارگرکارخانه سیمان بدنبال تجمع حمایتی از همکار حق طلب ممنوع اولورودشان

بدنبال تجمع حمایتی روز سه شنبه 31 خرداد کارگران کارخانه سیمان کارون واقع در مسجدسلیمان برای حمایت از همکارحق طلب بازداشتیشان،7 کارگر بازداشت شدند.

روزچهارشنبه اول تیر،تعدادی از کارگران سیمان کارون به خبرنگاررسانه ای گفتند:تجمع روز گذشته (سه‌شنبه 31 خرداد ماه) کارگران سیمان کارون (مسجد سلیمان) در اعتراض به ممانعت از ورود یکی از همکاران قدیمی‌شان به محل کارخانه صورت گرفت و در نهایت به درگیری منجر شد. بعد از درگیری 7 کارگر این واحد صنعتی بازداشت شدند.

رئیس اداره کار شهرستان مسجد سلیمان در این‌باره گفت: این بازداشت‌ها بدنبال درگیری مدیر کارخانه و عوامل وی با تعدادی از کارگران صورت گرفته است.

او گفت: با توجه پیگیری‌هایی که کرده‌ایم، ظاهرا یکی از کارگران قدیمی کارخانه با اتمام قرارداد کار یا به هر دلیل دیگر تعدیل شده و این امر منجر به درگیری تعدادی کارگر با مدیریت کارخانه و عوامل وی شده است.

او با بیان اینکه در این خصوص امروز جلسه‌ای از سوی شورای تامین شهرستان برگزار شد که اداره کار در آن دعوت نبود، افزود: شرکت سیمان کارون یکی از شرکت‌های تولیدی مطرح و بسیار خوب است که مشکل چندانی در آن وجود ندارد.

او درباره بیکاری یکی از کارگران قدیمی نیز گفت: به طور معمول اگر کارگری به هر دلیل از این کارخانه اخراج شود رونوشت نامه آن به اداره کار ارسال می‌شود اما در خصوص این کارگر تاکنون این اتفاق نیفتاده است.

*رضا شهابی در دهمین روز اعتصاب غذا: از جان رضا شهابی چه می خواهید؟ به زندان و پیگرد فعالین سندیکایی پایان دهید

اعتصاب غذای رضا شهابی وارد دهمین روز خود شده است. هر کس که قدرت درک واقعیت ده روز اعتصاب غذا و خطری را که ادامه آن برای جان رضا شهابی دارد از دست نداده باشد، درمی یابد که با ادامه آزار جسمی و روانی این فعال سندیکایی و بازجویی های بیشتر نمی تواند اراده او را در برابر سناریوی از پیش نوشته شده نخ نما به تسلیم بکشاند و در شرایطی که او جانش را سنگر دفاع از حقانیت سندیکا ومشروعیت و قانونیت همبستگی طبقاتی با همسرنوشتان خویش در عرصه بین المللی کرده است، تنها او را به سمت مرگ می راند.

رضا شهابی، حسن سعیدی، ریحانه انصاری نژاد، آنیشا اسداللهی، کیوان مهتدی، محمد حبیبی، جعفر ابراهیمی، اسکندر لطفی ،شعبان محمدی, رسول بداقی، مسعود نیکخواه و دهها فعال حقوق کارگری و صنفی هیچ جرمی مرتکب نشده اند و هیچ انسان آزاده ای اتهامات امنیتی نسبت داده شده به آنان را نمی پذیرد.

ادامه زندان و در مواردی بازجویی و انفرادی فعالین سندیکایی و صنفی در حالی است که هم اکنون پرونده شماره ۲۵۰۸ در کمیته آزادی انجمن سازمان جهانی کار در شکایت از دولت جمهوری اسلامی ایران به دلیل نقض حقوق و استاندادهای بین المللی کارگری و سرکوب تشکل ها و‌ فعالین‌ مستقل‌ کارگری در کشور، و‌ از جمله سندیکای کارگران شرکت واحد، از طریق فدراسیون‌جهانی کارگران حمل و‌نقل و سندیکاها و فدراسیونهای ببن المللی کارگری جریان دارد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌حومه، خواهان توقف فوری بازجویی ها، تهدیدها و ‌توهین های بازجویان نسبت به رضا شهابی است. رضا شهابی باید بلافاصله به یک بیمارستان مناسب خارج از زندان منتقل و ‌پس از معاینه و مراقبتهای پزشکی لازم آزاد شود.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌حومه ،همه یاران و حامیان جنبش کارگری و عموم انسان های آزادیخواه و تشکل های مستقل را به حمایت هر چه گسترده تر از مطالبه قطع فوری پیگیرد و پرونده سازی های امنیتی و آزادی همه فعالین سندیکایی و صنفی فرا می خواند.

چاره زحمت کشان وحدت است وتشکیلات

*اعلام اعتصاب غذای تر محمد علی زحمتکش

اینجانب محمد‌علی زحمتکش بازنشسته فرهنگی و جانباز جنگ در اعتراض به دستگیری و بازداشت غیر قانونی و اتهامات واهی دستگاههای امنیتی و قضایی شیراز از مورخه ۱ تیرماه ۱۴۰۱ دست به اعتصاب غذای تر خواهم زد و چنانچه در مدت ۳ روز شرایط آزادیِ بدون قید و شرط اینجانب فراهم نگردد از مورخه ۴ تیرماه ۱۴۰۱ دست به اعتصاب غذای خشک خواهم زد.

قابل ذکر است که ما خواسته های کاملا مشروع و قانونی داریم که برای تحقق آنها حاضریم جان خویش را فدا کنیم، ضمنا مسئولیت هرگونه خسارت جانی به اینجانب بر عهده دادگستری استان فارس خواهد بود.

*بازداشت 3 کنشگر فرهنگی دیگر سنندج آرام ابراهیمی ، صادق کنعانی وشهریار نادری

بنا به اطلاعات رسیده، آقای آرام ابراهیمی از فعالین صنفی سنندج ساعت 2 بامدادچهارشنبه اول تیر در منزل پدریش در سنندج توسط ماموران امنیتی دستگیر شد. هنوز از نهاد بازداشت کنندە و علت آن خبری در دست نیست.

بازداشت صادق کنعانی

بنا به اطلاعات رسیده، آقای صادق کنعانی از فعالین صنفی سنندج امشب ساعت یک چهارشنبه اول تیردر سنندج توسط ماموران امنیتی دستگیر شد. هنۆز از نهاد بازداشت کنندە و علت آن خبری در دست نیست.

بازداشت شهریارنادری

بنا به اطلاعات رسیده، آقای شهریارنادری ساعت یک بامداد روز چهارشنبه اول تیرتوسط ماموران امنیتی دستگیر شد. هنوز از نهاد بازداشت کنندە و علت آن خبری در دست نیست.

سال ۱۳۹۵ شهریارنادری بدلیل فعالیت های صنفی و مدنی توسط نهادهای امنیتی به استان کرمانشاه تبعید شده بود و تا امروز هم این حکم نانوشته ی ناعادلانه هم ادامه داشته

این بازداشت در حالی صورت گرفته است که صادق کنعانی، آرام ابراهیمی و رضا طهماسبی، طی دیشب و دو روز گذشته بازداشت و نیز هنوز دیگر اعضای هیئت مدیره ی سنندج آقایان: غیاث نعمتی،صلاح حاجی میرزایی،محمدرضا مردادی ،رضا طهماسبی و نیز دیگر فعال صنفی این شهربهزاد قوامی از روز پنج شنبه 26 خرداد در بازداشت و در بلاتکلیفی به سر می برند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، هر نوع برخورد قهری، با فعالان صنفی را، اقدامی غیر قانونی و غیر اخلاقی می‌داند و انتظار دارد که با درایت برخی از مسئولان، این برخوردهای غیرقانونی برچیده شود و آرامش به جامعه فرهنگیان کشور باز گردد.

صدای معلمان زندانی باشیم

*دوازده روز بی‌خبری از رسول بداقی

منبع خبر: خانواده‌ی زندانی

هر زندانی، وفق موازین قانونی از جمله قانون آئین دادرسی کیفری و حقوق شهروندی، حق دارد در طول مدت بازداشت یا حبس، با خانواده‌ی خود ارتباط تلفنی، مکتوب و ملاقات داشته باشد.

مسئولان و تصمیم‌گیرانِ زندان، به خصوص زندان اوین که مطابق ماده‌ی ۲۹ قانون آئین دادرسی کیفری از نیروهای زیر مجموعه‌ی قوه قضاییه محسوب می‌شوند، موظف‌اند دلیل یا دلایل منطقی محرومیت دوازده روزه‌ی رسول بداقی را _به فرض مجرم بودن ایشان_ به همسر و سه دخترش اطلاع دهند.

این، حداقلی‌ترین حق شهروندیِ خانواده‌ی بداقی و یکی از اصول حداقلی قانونی و اخلاقی است.

بی‌شک، این‌گونه محدودیت‌ها ذره‌ای از عزم رسول بداقی نخواهد کاست، رسول، قبلاً امتحان خود را پس‌ داده‌است، آن‌زمان که هفت سال زندان بی‌وقفه و بدون مرخصی (حتی محرومیت از خاکسپاری مادر) خللی در پیگری اهدف و آرمان‌های او ایجاد نکرد، اما گناه همسر و فرزندان ایشان چیست؟ آیا گناهشان این است که همسر و فرزندان رسول بداقی هستند!؟

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، زبان گویای هرگونه بی‌عدالتی و بی‌اخلاقی در حق همه‌ی معلمان، خاصه معلمان زندانی است و وظیفه‌ی انسانی و تشکیلاتی خود می‌داند که در کنار خانواده‌ی معلمان زندانی پیگیر شرایط عادلانه مطابق قوانین جاریه و در روندی یکسان و برابر، برای همه‌ی همکاران زندانی باشد.

*نزدیک به پانزده روز بی خبری از وضعیت جعفرابراهیمی

از شرایط تحمیل شده به جعفرابراهیمی معلم و فعال صنفی متعهد پس از انتقال به سلول‌های انفرادی بند ۲۴۰ زندان اوین خبری در دسترس نیست.

جعفرابراهیمی بازرس شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان پس از بازداشت در بامداد شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۰ به همراه محمد حبیبی ورسول بداقی بدون ارائه‌ی حکم بازداشت توسط ماموران وزارت اطلاعات در تهران بازداشت و به زندان اوین منتقل شده است.

با وجود تودیع وثیقه در تاریخ ۱۴۰۱/۳/۸ برای این معلم دربند، مقامات قضایی از آزادی ایشان جلوگیری کرده و طی اقدامی غیر قانونی، صرفا برای اعمال فشار بیشتر ، وی و دیگر معلمانِ دربند را در بازداشت نگاه داشتند.

طبق خبرهای رسیده به کانال جعفرابراهیمی که از بیماری‌های گوارشی رنج میبرد نزدیک به ۱۵ روز از دسترسی به تلفن و ملاقات با خانواده محروم شده است.

بی‌خبری از وضعیت سلامتی جعفرابراهیمی نگرانی های را برای خانواده و معلمان بهمراه داشته است.

معلم زندانی آزاد باید گردد

ارجاع به اصل ۲۶ و ۲۷ قانون اساسی

برگرفتە از: کانال صنفی معلمان ایران

*کانون نویسندگان ایران: جلسه‌ی اول دادگاه فرامرز سه‌دهی برگزار شد

جلسه‌ی اول دادگاه فرامرز سه‌دهی، شاعر و عضو کانون نویسندگان ایران، به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام برگزار شد. قاضی شعبه‌ی ۴ دادگاه انقلاب شهرستان اهواز، مصداق اتهام فرامرز سه‌دهی را «طبع و انتشار کتاب» دانسته است. در ارتباط با همین پرونده، سه‌دهی در تاریخ ۱۶ خرداد نیز به اتهام «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» به شعبه‌ی ۱۱۱ دادگاه کیفری شهرستان اهواز احضار شده و به دفاع از خود پرداخته است.

سه‌دهی پیش‌تر در ۲۲ فروردین، به شعبه‌ی ۱۳ دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اهواز احضار شده و از بابت اتهام «فعالیت تبلیغی به نفعِ گروه‌ها و یا سازمان‌های مخالفِ نظام جمهوری اسلامی ایران» مورد بازجویی قرار گرفته بود. او پس از تفهیم اتهام، با ردِ اتهام انتسابی و با تودیع قرار کفالتِ ۱۰۰ میلیون تومانی به صورت موقت آزاد شد.

چنین احضارها و آزارهایی از سوی نهادهای امنیتی و قضایی چیزی جز پرونده‌سازی آشکار علیه این عضو کانون نویسندگان ایران نیست و حکایت از ادامه‌ی فشار حاکمیت به قصد سانسور و سرکوب هرچه بیشتر حق آزادی بیان دارد. این در حالی است که با تکرار همین سرکوب‌ها و پرونده‌سازی‌ها اکنون پنج عضو دیگر کانون نویسندگان ایران، رضا خندان (مهابادی)، آرش گنجی، هاله صفرزاده، علیرضا ثقفی و کیوان مهتدی در زندان به سر می‌برند.

*دور جدید اعتصاب وتجمع کارگران کشت و صنعت کارون دراعتراض به عدم تبدیل وضعیت ،همسان سازی نشدن حقوق ووعده های توخالی مسئولان

روز چهارشنبه اول تیر، کارگران کشت و صنعت کارون برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت ،همسان سازی نشدن حقوق ووعده های توخالی مسئولان وهمچنین اجرانشدن حکم انفصال از خدمت مدیرعامل دست از کارکشیدند و دراین مجتمع اجتماع کردند.


کارگران معترض به خبرنگاررسانه ای گفتند: مطالبات کارگران این شرکت، همسان‌سازی حقوق و مزایای کارگران با شرکت‌های همجوار و مشابه کشت و صنعت نیشکری، تبدیل وضعیت کارگران قراردادی و پیمانکاری است. همچنین قرار بود به دنبال رای سازمان تعزیرات کشور که در تاریخ 24 اردیبهشت ماه سال جاری صادر شده است، مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت کارون به اتهام امتناع از عرضه شکر در بازار، انفصال از خدمت شود که باوجود آنکه رای قطعی و لازم اجرا دانسته شده، هنوز عملیاتی نشده است.

یادآوری:ادامه اعتصاب وتجمع کارگران کشت و صنعت کارون نسبت به عدم تبدیل وضعیت ،همسان سازی نشدن حقوق ووعده های توخالی مسئولان

روز چهارشنبه 11 خرداد، کارگران کشت و صنعت کارون به اعتصاب وتجمعشان درمجتمع برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت ،همسان سازی نشدن حقوق ووعده های توخالی مسئولان،ادامه دادند.


تعدادی از کارگران حاضر درتجمع به خبرنگار رسانه ای گفتند: در تجمع روز نخست که دیروز (سه شنبه 10خرداد ماه) در مقابل ساختمان اداری این مجتمع برگزار شد، به جز وعده‌های غیرعملی؛ پاسخ قاطعی ازسوی مسئولان شنیده نشد و ما ناچار شدیم برای احقاق حقوق از دست رفته‌مان امروز نیز در مقابل ساختمان اداری تجمع کنیم.

آنها افزودند:در تجمع روز گذشته با ورود برخی مسئولان از بانک کشاورزی به عنوان سهامدار این شرکت وعده‌هایی در ارتباط با مطالبات کارگران و موضوع انفصال از خدمت مدیریت مجموعه داده شد، اما کارگران وعده‌های داده شده را غیرعملی می‌دانند.

کارگران گفتند: دلیل اعتراض ما یکی موضوع مطالبات ما در خصوص تبدیل وضعیت و همسان‌سازی دستمزد است که سال‌هاست مغفول مانده و اجرایی نمی‌شود و دیگری انفصال از خدمت مدیریت کشت و صنعت کاون از سوی سازمان تعزیرات.

از سرگیری اعتصاب وتجمع کارگران کشت و صنعت کارون نسبت به عدم تبدیل وضعیت ،همسان سازی نشدن حقوق واجرانشدن حکم انفصال از خدمت مدیرعامل بدلیل به اتهام امتناع از عرضه شکر در بازار

روزسه شنبه 10 خرداد، کارگران کشت و صنعت کارون برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت، همسان سازی نشدن حقوق واجرانشدن حکم انفصال از خدمت مدیرعامل بدلیل به اتهام امتناع از عرضه شکر در بازاردست از کارکشیدند ودراین مجتمع تجمع برپاکردند.


کارگران معترض در ارتباط با مطالبات خود به خبرنگاررسانه ای گفتند: مطالبات کارگران این شرکت، تبدیل وضعیت پرسنل فصلی، تامین نیرو، قراردادها و همچنین همسان‌سازی حقوق‌است. قرار بود در آخرین جلسه‌ای که در محل فرمانداری شهرستان به دنبال اعتراض کارگران شکل گرفت، هیاتی برای بررسی مطالبات کارگران با مقایسه‌سازی با شرکت‌های همتراز و مشابه تشکیل شود تا کارگران به مطالبات خود برسند که هنوز اجرا نشده است.

این کارگران در ارتباط با رای انفصال از خدمت مدیریت مجتمع گفتند: به دنبال رای سازمان تعزیرات کشور که در تاریخ 24 اردیبهشت ماه سال جاری صادر شده است، مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت کارون به اتهام امتناع از عرضه شکر در بازار به انفصال از خدمت محکوم شده است؛ متاسفانه این رای که قطعی و لازم اجراست، هنوز عملی نشده.

آنها با بیان اینکه امروز هیاتی از سوی بانک کشاورزی برای بررسی وضعیت مجتمع وارده کشت و صنعت کارون شد، اضافه کردند: مدیریت فعلی از سال 93 مدیریت شرکت را برعهده دارد و بعد از رای سازمان تعزیرات هیات مدیره یک نفر از اعضای خود را به عنوان سرپرست معرفی کرده است اما وی حاضر به ترک محل کار خود نیست.

*تجمع اعتراضی جمعی ازکارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه خواستار نسبت به عدم واگذاری قطعی این شرکت به طرح توسعه نیشکر خوزستان

روز چهارشنبه اول تیر،جمعی از ازکارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه خواستار برای اعتراض به عدم واگذاری قطعی این شرکت به طرح توسعه نیشکر خوزستان دست به تجمع در مجتمع زدند.

برپایه گزارش رسانه ای شده،جمعی از کارگران هفت تپه در بخش‌های مختلف این شرکت از جمله کارخانه، کشاورزی، تجهیزات، خوراک دام، آتش نشانی، بازرگانی، خدمات و پشتیبانی، زیربنایی و سایر بخش‌های شرکت از جمله تعمیرگاه، مزارع و مینی بوس داران بابرپایی تجمع ودر دست داشتن بنرهایی خواستار واگذاری قطعی مالکیت هفت تپه شدند.

کارگران با بیان اینکه این بلاتکلیفی به آینده هفت تپه ضربه خواهد زد،اضافه کردند: در صورت هرگونه تعلل، مدیریت قبل و حامیان و همچنین بدخواهان هفت تپه در روند واگذاری شرکت کارشکنی می‌کنند.

*فراخوان تجمع اعتراضی کارکنان رسمی راه‌ آهن نسبت به میزان افزایش حقوق و مزایای کارکنان تابع قوانین خدمات کشوری(رسمی،پیمانی،ثابت شرکتی،کار معين )

به اطلاع میرساند طی فراخوان و هماهنگی صورت گرفته در شبکه‌های اجتماعی، تجمعی در اعتراض به میزان افزایش حقوق و مزایای کارکنان تابع قوانین خدمات کشوری(رسمی،پیمانی،ثابت شرکتی،کار معين )

در تاریخ سه شنبه ۷ تیر ساعت ۱۰ در محل ساختمان مرکزی راه آهن واقع در عباس آباد صورت می‌پذیرد.

جهت بهبود وضعیت معیشتی کارکنان زحمت کش راه آهن می باشد.

*جان باختن کارگران براثر حوادث کاری زیر سایه طمع سوداندوزی کارفرمایان وبی خیالی مصلحتی مسئولان:

1- بازهم جابجایی کارگران فصلی با وانت قربانی گرفت – مرگ 5 کارگر ومصدومیت 13 نفردیگر

واژگونی یک‌ دستگاه وانت مزدا حامل کارگران فصلی در نوار مرزی شرق استان گلستان 5 کشته و 13 مصدوم برجا گذاشت.

رییس مرکز فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان گفت: حادثه واژگونی مزدا وانت به آدرس مسیر مراوه تپه گنبدکاووس، سه راهی هوتن ، دارای 18 مصدوم بوده و هشت کد اورژانس 115، سه کد هلال احمر و یک‌ فروند بالگرد هوایی اورژانس به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: این حادثه دارای پنج فوتی در صحنه و 13 کدهای اعزام شده (8 کد 115 و 3 کد هلال احمر و مصدوم بود که هفت مصدوم به بیمارستان‌های مطهری و پنج نفر هم تامین اجتماعی گنبدکاووس منتقل شدند.

وی تصریح کرد: یک مصدوم به درمانگاه کرند، 2 مصدوم به بیمارستان به علوی مراوه تپه و یک مصدوم دیگر به بیمارستان رسول اکرم عزام شدند.

وی افزود: 2مورد فوتی سر صحنه به 110 تحویل داده شد و سه مورد فوتی ئ2 مصدوم هم با بالگرد اعزام شدند.

2- جان باختن یک کارگر در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون خوزستان براثر سقوط در چاه

روزسه شنبه 31 خرداد، یک کارگر در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون خوزستان براثر سقوط در چاه،جان خودراازدست داد.

روزچهارشنبه اول تیر،یک منبع معتبر به خبرنگار رسانه ای گفت: در تاریخ 31 خردادماه در حدود ساعت دوازده تا یک بعدازظهر، کارگر ماشین سپتیک که به‌منظور تخلیه چاه واحد نمک‌زدایی به لبه حوض رفته تا شرایط را برای تخلیه چاه آماده کند، بر اثر لیز خوردن به درون چاه سقوط می‌کند. سفتی نفت و نبود کسی در اطراف چاه به‌منظور کمک باعث می‌شود تا این کارگر در بی‌خبری جان خود را از دست بدهد.

وی افزود: به‌محض اطلاع از غیبت این کارگر و تماس‌های بی‌پاسخ، اقدام به جست و جو در محل کارخانه واحد نمک‌زدایی می‌کنند و نزدیک‌ترین احتمال سقوط در چاه تشخیص داده شد. با اعلام آژیر قرمز و ورود نیروهای واحد آتش‌نشانی و پس از تخلیه چاه، متأسفانه جسد این کارگر از بیرون کشیده می‌شود.

وی در پایان گفت: چاه‌های نفت مستعملی در شرکت نفت و گاز مارون، متعلق به واحد نمک‌زدایی وجود دارند که این چاه‌ها پس از جمع‌آوری مواد نفتی دورریز، از طریق تانکر سپتیک و به‌وسیله موتوری که روی این خودرو نصب شده است، نفت را از این چاه‌ها استخراج و به بیرون از کارخانه منتقل می‌کنند و حادثه مذکور بر روی یکی از همین چاه‌ها روی داده است.

این شرکت در سه‌راهی رامهرمز واقع شده است.

3- جان باختن یک کارگر تعمیرکار راه آهن در ایستگاه هفت خوان دامغان براثر برخورد دیزل منفرد

یک کارگر تعمیرکار41 ساله راه آهن بنام علی اصغر عبدالله آبادی با 10 سال سابقه کاری حین کار در محور ایستگاه هفت خوان - لارستان دامغان براثر برخورد دیزل منفرد،جان باخت.

4- جان باختن یک کارگر 40 ساله دربیرجند بدنبال سقوط در چاله آسانسور

روز چهارشنبه اول تیر، یک کارگر 40 ساله حین کار در ساختمان در حال ساخت واقع درخیابان 7 تیر شهرستان بیرجند بدنبال سقوط در چاله آسانسور،جان خودراازدست داد.

5- جان باختن یک کارگرجوان درگرمساری براثر سقوط وغرق شدن در استخر ذخیره آب یک واحد‌ تولیدی گرمسار

روزچهارشنبه اول تیر،یک کارگر 25 ساله یک واحد‌ تولیدی گرمساردر استخر ذخیره آبواقع در شهرک صنعتی فجر گرمسار به عمق 5 متر سقوط کرد و غرق شد

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 31 خرداد ماه 1401

- آغاز کمپین داربست بندهای عسلویه برای 20 روزکار10روزمرخصی با اعتصاب داربست بندهای پتروشیمی آرین متانول عسلویه (شرکت پیمانکاری ساختار صنعت)

- چهاردهمین روزاعتراض سراسری کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق با راهپیمایی وبرپایی تجمع دراهواز،تبریز،کرمانشاه و...

- تجمع اعتراضی کارگران اخراجی کارخانه چدن خوسف مقابل استانداری خراسان جنوبی

- تجمع شبانه کارگران شهرداری ایلام دراعتراض به عدم پرداخت3 ماه حقوق و12 ماه مطالبات

- ادامه کنش های کارگران ایران مایه تبریز برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان استانی وکشوری

- کانون نویسندگان ایران:یاداز رفتگان کانون؛ سعید سلطان‌پور

- اعضای زندانی کانون معلمان بوشهر، با سپردن وثیقه آزاد شدند

- اعضای زندانی کانون معلمان گیلان، با سپردن وثیقه آزاد شدند

- آزادی جبار دوستی با قرار کفالت

- تداوم بازداشت جمعی از فعالین تشکل های صنفی معلمان از روز پنج شنبه ۲۶ خرداد ماه

- نهمین روز اعتصاب غذای رضا شهابی

- امروز ۳۱خرداد تمدید مجدد قرار بازداشت یکماهه حسن سعیدی از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد رسما به وی ابلاغ گردید.

- تهدید و فشار بر واله زمانی، فعال کارگری زندانی، برای پذیرش اتهامات واهی

*آغاز کمپین داربست بندهای عسلویه برای 20 روزکار10روزمرخصی با اعتصاب داربست بندهای پتروشیمی آرین متانول عسلویه (شرکت پیمانکاری ساختار صنعت)


روز سه شنبه 31 خرداد، با اعتصاب داربست بندهای شرکت پیمانکاری ساختار صنعت درپتروشیمی آرین متانول عسلویه (وابسته به هلدینگ باختر) کمپین داربست بندهای عسلویه برای 20 روزکار10روزمرخصی شروع شد.

*چهاردهمین روزاعتراض سراسری کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق با راهپیمایی وبرپایی تجمع دراهواز،تبریز،کرمانشاه و...

روزسه شنبه 31 خرداد،کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی همزمان با چهاردهمین روزاعتراضشان نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق دست به راهپیمایی وتجمع مقابل استانداری خوزستان در اهواز،تجمع مقابل استانداری آذربایجان شرقی در تبریز،تجمع در کرمانشاه و...زدند.

*تجمع اعتراضی کارگران اخراجی کارخانه چدن خوسف مقابل استانداری خراسان جنوبی

روز پنج شنبه 5 خرداد ماه، کارگران اخراجی کارخانه چدن خوسف برای انعکاس صدای اعتراضشان دست به تجمع مقابل استانداری خراسان جنوبی زدند.

براساس گزارش رسانه شده بتاریخ 31 خرداد،اوایل خرداد ماه سال جاری،کارفرمای کارخانه چدن خوسف 42 کارگر را بهانه نداشتن صرفه اقتصادی از کار اخراج کرد .

درهمین رابطه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی به خبرنگار رسانه ای گفت: در یک‌ماه گذشته 42 نیروی این واحد تولیدی تعدیل شدند تصریح کرد: در خصوص قراردادهای کارگران خلاء قانونی داریم و کاری از دست ما برنمی‌آید.

*تجمع شبانه کارگران شهرداری ایلام دراعتراض به عدم پرداخت3 ماه حقوق و12 ماه مطالبات

دوشنبه شب(30 خرداد)، کارگران شهرداری ایلام برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق و12 ماه مطالبات دست به تجمع مقابل واحد موتوری این شهرداری زدند.


*ادامه کنش های کارگران ایران مایه تبریز برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان استانی وکشوری

روز سه شنبه 31 خرداد، کارگران ایران مایه تبریزاز ادامه کنش های دامنه دارشان برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان استانی وکشوری،خبردادند.


این کارگران که به دلیلِ تعطیلی کارخانه حدود یک سال بیکار هستند، به خبرنگاررسانه ای گفتند:در سفر رئیس‌جمهور به استان آذربایجان شرقی، در مورد مشکلات کارگران و تعطیلی شرکت نامه‌ای به خانم طالبی دارستانی، مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی وزارت کار، تقدیم کردیم و ایشان دستور بررسی موضوع ظرف ده روز آینده را دادند اما با گذشت 20 روز هیچ اتفاقی نیفتاده است.

آنهاافزودند: در حالیکه رأی پیشین ما در گرفتنِ حق‌السعی با شکایت کارفرما از طرف دیوان عدالت اداری لغو شد، منتظریم که مجددا جلسات هیأتهای تشخیص و حل اختلاف برگزار شود تا مجدد این موضوع را پیگیری کنیم.

کارگران معترض گفتند:مسئولان در حالیکه از یک سال گذشته قول پیگیری موضوع و واگذاری شرکت از کارفرمای خارجی به کارفرمای ایرانی را می‌دادند اما اکنون می‌گویند چون شرکت خصوصی است کاری از دستمان برنمی‌آید.

آنها ادامه دادند: اداره کار به ما پیشنهاد تسویه حساب و گرفتنِ بیمه بیکاری می‌دهد اما ما بعد از بیش از 10-15 سال کار در این شرکت نمی‌توانیم به راحتی تسویه حساب کنیم و با این سن و سال به سراغ کار دیگری برویم.

کارگران نگران این هستند که در جلسه‌ی هیأت تشخیص و حل اختلاف، حکم به تسویه حساب آن‌ها داده شود که در اینصورت امکان پیگیریِ موضوع واگذاری شرکت به تعویق می‌افتد.

کارخانه ایران مایه تبریز در سال 1387به یک شرکت ترکیه‌ای - فرانسوی واگذار شد، اوایل سال 1400 این شرکت به بهانه‌ی ضررده بودن، تعطیل شد و کارفرما با 150 نفر از کارگران تسویه حساب کرد که از این تعداد حدود 30 نفر حاضر به تسویه حساب نشدند.

*کانون نویسندگان ایران:یاداز رفتگان کانون؛ سعید سلطان‌پور

در ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ سعید سلطان‌پور، شاعر، نمایشنامه‌‌نویس، کارگردان تئاتر و عضو کانون نویسندگان ایران، که در شب عروسی‌اش توسط ماموران حکومت ربوده شده بود، پس از دو ماه شکنجه‌‌ به جوخه‌ی اعدام سپرده شد.

https://t.me/kanoon_nevisandegane_iran/862

*اعضای زندانی کانون معلمان بوشهر، با سپردن وثیقه آزاد شدند

محمود ملاکی ومحسن عمرانی که پنج‌شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، در جریان گردهمایی اعتراضی قانونی معلمان سراسر کشور در بوشهر بازداشت شده بودند، امروز ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ آزاد شدند.

*اعضای زندانی کانون معلمان گیلان، با سپردن وثیقه آزاد شدند

عزیزقاسم زاده،محمود صدیقی پور،فانوش عادلی،جهان ‌بخش لاجوردی،علی نهالی و محمد جواد سعیدی که صبح روز پنج‌شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، پیش از شروع گردهمایی اعتراضی معلمان گیلان بازداشت شده بودند، با قرار وثیقه به مبلغ هر نفر هشتاد میلیون تومان، آزاد شدند.

*آزادی جبار دوستی با قرار کفالت

جبار دوستی یکی از صادق ترین و پاکترین فعالین صنفی کردستان /مریوان کە در روز ۱۷ خرداد ضمن بازرسی کامل خانە توسط نیروهای امنیتی و ضبط وسایل الکترونیکی بازداشت شدە بود امروز ۳۱ خرداد با قرار کفالت آزاد شدند.

شورای هماهنگی ضمن استقبال از آزادی معلمان در بند امیدوار است که با پایان دادن به روند پرونده سازی و آزادی معلمان در بند روندی عقلایی و قانونی در تصمیم گیری های کشور ایجاد شود.

*تداوم بازداشت جمعی از فعالین تشکل های صنفی معلمان از روز پنج شنبه ۲۶ خرداد ماه

انجمن صنفی معلمان کردستان_سقز و زیویه:

1- خالد عبداللهی

2- سلیمان عبدی

3- احمد قادری

4- آمانج امینی

5- زاهد مرادی

6- اسماعیل ریحانی

7- حسام خاکپور

8- حسن رحیمیان

9- طاهر حامدی

10- محسن شکوهی

انجمن صنفی معلمان کردستان_دیواندره:

11- هیوا قریشی

12- کاوە محمدزادە

13- امیدشاە محمدی

14- پرویز احسنی

انجمن صنفی معلمان کردستان_سنندج:

15- غیاث نعمتی

16- محمد رضا مرادی

17- صلاح حاجی میرزایی

18- بهزاد قوامی

انجمن صنفی معلمان فارس:

19- خانم زهرااسفندیاری

20- حسام الدین مظلومی

21- مراد نوشادی

22- مرتضی رشیدی

23- رمضان ابونصری

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۱

*نهمین روز اعتصاب غذای رضا شهابی

رضا شهابی را فراموش نکنیم

امروز سی و یکم خرداد ماه نهمین روز اعتصاب غذای رضا شهابی فعال سندیکایی در زندان میباشد ، شرایط جسمانی این کارگر زندانی رو به وخامت است و ادامه اعتصاب غذای ایشان میتواند صدمات جبران ناپذیری به وی بزند .

سندیکای کارگران شرکت واحد عواقب هرگونه وخامت جسمانی را برای این فعال سندیکایی متوجه قوه قضاییه و زندانبان میداند.

*امروز ۳۱خرداد تمدید مجدد قرار بازداشت یکماهه حسن سعیدی از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد رسما به وی ابلاغ گردید.

حسن سعیدی از اعضای فعال و شناخته شده سندیکای کارگران شرکت واحد طی تماسی تلفنی از بند ۲۰۹ زندان اوین با خانواده اش تایید کرد که امروز سی ویکم خرداد ماه مجددا یک ماه دیگر قرار بازداشتش را تمدید کردند وبازجویی ها را میخواهند دوباره شروع کنند ، سعیدی ادامه میدهد که دیگر بازجویی پس نخواهد داد لذا قبلا بازجویی اش بپایان رسیده بود و حتی بازجو در حضور ایشان و بازپرس هم قبلا اعلام کرده بود .

حسن سعیدی از فعالین سندیکایی وکارگری است که علیرغم تمام تهدیدها و فشارها واخراج از کار همچنان دست از فعالیت های کارگری وسندیکایی برنداشته و امروز سی و سه روز است که در بدترین شرایط بند ۲۰۹ زندان اوین، زیر بازجویی های شدید قرار گرفته است .

سندیکای کارگران شرکت واحد ادامه بازداشت حسن سعیدی و رضا شهابی را قویا محکوم میکند وخواستار آزادی بی قید وشرط دوعضو سندیکا میباشد.

چاره زحمت کشان وحدت و تشکیلات

*تهدید و فشار بر واله زمانی، فعال کارگری زندانی، برای پذیرش اتهامات واهی

واله زمانی فعال کارگری زندانی در زندان اوین که در تاریخ ۹ خرداد ماه بازداشت و به بند ۲۴۰ زندان اوین منتقل شده بود، پس از چند روز انتقال به بند ۲۰۹، طی تماس کوتاه خود با یکی از اعضای خانواده، به تاریخ ۳۰ خرداد ماه، عنوان کرده است که در حال حاضر ممنوع الملاقات بوده و به وی اعلام شده است که حق داشتن وکیل مدافع را نیز ندارد. همچنین واله زمانی تاکید داشته است که هیچ کدام از اتهامات وارده را قبول نداشته و علیرغم تهدیدات و فشارهای فراوان، از جمله تهدید به انتقال مجدد به بند ۲۴۰ و سلول انفرادی، به هیچ عنوان حاضر به پذیرش اتهامات واهی نیست. طی این تماس کوتاه ایشان تأکید کرده‌اند که در زمان دستگیری بخشی از پرونده پزشکی همراهشان بوده و مسئولین زندان از وضعیت بیماریشان مطلع هستند.

برگرفته از کانال اتحادیه آزادکارگران ایران

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید


اخباروگزارش های کارگری 29 و 30 خرداد ماه 1401

- اعلام اعتصاب غذای 10 نفر از معلمان در زندان سقز

- حضور خانواده‌های معلمان سقزی مقابل دادگاه شهر سقز در اعتراض به تداوم بازداشت و بی خبری از وضعیت فعالین صنفی بازداشت شده

- دیدار تعدادی از فعالان صنفی معلمان شهر سقز با خانواده های همکاران در بند و اعلام حمایت از معلمان زندانی

- بازداشت فرهنگی کنشگر سنندج رضا طهماسبی

- تصحیح خبردرباره خالد شیخی

- گزارش پیگیری وضعیت معلمان زندانیِ گیلان

- تداوم بازداشت جمعی از فعالین تشکل های صنفی معلمان از روز پنج شنبه ۲۶ خرداد ماه

- نامه ی دبیر کل اتحادیه ی معلمان انگلیس به رهبر ایران

- دوازدهمین وسیزدهمین روز اعتراض سراسری کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق

- دور جدید اعتصاب کارگران شهرداری اهواز در اعتراض به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش

- اعتراض آبداران کهگیلویه و بویراحمد نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی با تجمع وپهن کردن سفره خالی مقابل مجلس

- ادامه اعتراضات کارگزاران بیمه کشاورزی نسبت به بلاتکلیفی استخدامی با برپایی تجمع مقابل ساختمان مجمع تشخیص و مصلحت نظام

- تجمع اعتراضی کارگران اخراج شده شرکت آهن آجین پروژه‌لیچینگ معدن سونگون ورزقان مقابل مدیریت این مجتمع

- هشتمین روز اعتصاب غذای رضاشهابی

جان‌رضا شهابی درخطر است

تماس رضا شهابی کارگر زندانی ساعاتی قبل از بند ۲۰۹ زندان اوین

- امروز سی ام خرداد ماه خانم نسرین رحیمی همسر کارگر زندانی حسن سعیدی از اعضای شناخته شده سندیکای کارگران شرکت واحد به دادسرای زندان اوین مراجعه کردند

- بیانیه عمومی در اعتراض به بازداشت واله زمانی

- کانون نویسندگان ایران: اجرای حکم زندان مهدی سلیمی

- تجمع اعتراضی رانندگان وانت بار میوه فروش ایلام نسبت به بلاتکلیفی شغلی درمیدان میلاد

- تجمع اعتراضی کشاورزان دریاسر نسبت به کم آبی و خشک شدن شالیزارها مقابل فرمانداری لنگرود

- پنجمین روزتجمع اعتراضی رانندگان کامیون نسبت به ضعف نظارت‌های دولت، پاسخ‌گو نبودن سازمان‌های مرتبط و سرگردانی چند ساله مقابل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای

- ادامه تجمعات اعتراضی مالباختگان صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه تهران نسبت به عدم پاسخگویی مسئولان

- تجمع اعتراضی نسبت به انتخابات فرمایشی فدراسیون سوارکاری کشور مقابل وزارت ورزش وجوانان

- جان باختن کارگر معدن زغال سنگ طزره البرز شرقی بدنبال سقوط با خودروبه دره

- جان باختن کارگر فضای سبز شهرداری تبریز بر اثر برق گرفتگی

*اعلام اعتصاب غذای 10 نفر از معلمان در زندان سقز

معلمان زندانی سقز، آقایان:

خالد عبداللهی

سلیمان عبدی

احمد قادری

آمانج امینی

زاهد مرادی

اسماعیل ریحانی

حسام خاکپور

طاهر حامدی

محسن شکوهی

حسن رحیمیان

در اعتراض به ادامه بازداشت غیر قانونی و عدم رسیدگی به مطالبات به‌حق جامعه فرهنگیان، از ساعت ۱۲ ظهر امروز (بیست و نهم خرداد هزار و چهارصدویک) اعلام اعتصاب غذا کردند.

این اولین بار نیست که معلمان، در اعتراض به طی شدن روند غیرقانونی در مراحل بازداشت و عدم رسیدگی به خواسته‌های آنان، اعتصاب غذا می‌کنند، پیشتر،محمود بهشتی لنگرودی و اسماعیل عبدی و اخیرا اسکندرلطفی نیز، برای شنیده‌شدن صدای حق‌خواهی خود، اعتصاب غذا کرده بودند.

اما، سوال اصلی این‌جاست که مگر معلمان چه می‌خواهند؟

آیا مطالبات آن‌ها، چیزی غیر از دستمزد شایسته، آموزش رایگان برای دانش آموزان، برچیده‌شدن روند پولی سازی آموزش و... است؟

مگر معلمان چیزی غیر از اعتلای فرهنگ این کشور می‌خواهند؟

و سوال عمده‌تر:

چرا مسئولان به جای پاسخگویی به این مطالبات قانونی، با داغ و درفش و پرونده سازی، از زیر بار مسئولیت، شانه خالی می‌کند؟

*حضور خانواده‌های معلمان سقزی مقابل دادگاه شهر سقز در اعتراض به تداوم بازداشت و بی خبری از وضعیت فعالین صنفی بازداشت شده

یکشنبه 29 خرداد


یازده نفر از فعالین صنفی معلمان شهر سقز و اعضای انجمن صنفی معلمان کردستان(سقز) کە در جریان تجمع بزرگ فرهنگیان سطح کشور در روز پنج شنبه ۲۶ خرداد در شهر سقز بازداشت شده اند همچنان در زندان این شهر در بازداشت غیرقانونی می باشند. روز یکشنبه ۲۹ خرداد در حالیکه اعضای خانواده ی این معلمین با همراهی جمعی از فعالین صنفی معلمان، در مقابل زندان آن شهر دست به تجمع زده و خواهان آزادی هر چه سریعتر و بی قید و شرط این عزیزان شدند. تا لحظه ی تنظیم این خبر هیچ اطلاعی از وضعیت این فعالین بازداشتی در دست نمی باشد.

این یازده فعال صنفی همگی اعلام نموده اند؛ در صورتی که روز یکشنبه ۲۹ خرداد آزاد نشوند و این روند غیر قانونی متوقف نشود، دست به اعتصاب غذا خواهند زد.

*دیدار تعدادی از فعالان صنفی معلمان شهر سقز با خانواده های همکاران در بند و اعلام حمایت از معلمان زندانی.

یکشنبه 29 خرداد


*بازداشت فرهنگی کنشگر سنندج رضا طهماسبی

بنا به اطلاعات رسیده، آقای رضا طهماسبی یکی از سرشناس ترین فعالین صنفی معلمان انجمن صنفی کردستان_سنندج‌، امروز دوشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ بازداشت شده است. تاکنون از نحوه ی بازداشت، علت بازاشت و‌ نهاد بازداشت کننده ی این فعال صنفی خبری در دست نیست.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، هر نوع برخورد قهری، با فعالان صنفی را، اقدامی غیر قانونی و غیر اخلاقی می‌داند و انتظار دارد که با درایت برخی از مسئولان، این برخوردهای غیرقانونی برچیده شود و آرامش به جامعه فرهنگیان کشور باز گردد.

*تصحیح خبردرباره خالد شیخی

خالد شیخی، معلم و عضو انجمن جامعه شناسی ایران، که در جریان بازداشت‌های پنج‌شنبه ۲۶ خرداد، در سقز بازداشت شده بود، روزشنبه 28 خرداد همراه ۹ تن دیگه آزاد شد که متاسفانه نام ایشان جزو آزادشدگان ذکر نشده بود

از این همکار فرهیخته و جامعه معلمان، به دلیل این اشتباه سهوی، پوزش می‌طلبیم.

کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

*گزارش پیگیری وضعیت معلمان زندانیِ گیلان

امروز یکشنبه ۲۹ خرداد با عنایت به قرار وثیقه‌ی صادره توسط قاضی کشیک دادسرای رشت، در ساعت ۵ عصر روز پنج شنبه ۲۶ خرداد، برای آقایان محمود صدیقی پور،انوش عادلی، عزیز قاسم‌زاده،جهانبخش لاجوردی،علی نهالی وجواد سعیدی و طبق وعده ای که دیروز داده بودند. خانواده‌ی این عزیزان و تعدادی از اعضای کانون معلمان گیلان، از ساعت ۷ صبح در دادسرای رشت، همراه با سند ملکی برای تودیع وثیقه در آن شعبه حاضر شدند، با این‌حال امکان سپردن وثیقه ممکن نشد و بازداشت این عزیزان تداوم پیدا کرد.

قابل ذکر است که صبح امروز، این معلمان زندانی را از محل بازداشت بند عمومی ۲۰۰ نفره زندان لاکان رشت برای شرکت در جلسه غیرحضوری (آنلاین) دادگاه، با قاضی از طریق ویدئو کنفرانس احظار نمودند و این جلسه، بدون دسترسی به وکیل، اولین جلسه‌ی محاکمه‌ی آنان محسوب شد.

حدود ساعت یک و نیم ظهر، مدیر دفتر شعبه سوم بازپرسی، لایحه‌ای را که وثیقه‌گذار برای تودیع وثیقه تقدیم کرده بود، به وی بازگرداند و اعلام کرد فردا از طریق دادگاه انقلاب و کیفری ۲ پیگیر پرونده و تودیع وثیقه باشید.

این اقدامِ بازپرس شعبه سوم بازپرسی، در حالی‌که قرار وثیقه پیش‌تر صادر شده بود، در نوبه‌ی خود، اقدامی فراقانونی و غیر منتظره به‌شمار می‌رود.

این اقدام، اقدامی غیر اخلاقی‌است که باعث شده این معلمانِ محترم، در تمام این مدت، بدون امکانات شخصی، اعم از لباس راحتی، مسواک و... در زندان معذب باشند.

قطعاً چنین اقداماتی از چشمان تیزبین مردم و معلمان کشور پوشیده نخواهد ماند.

امیدواریم، قاضی پرونده، با استناد به دوربین‌های موجود در محل دستگیری این عزیزان، زمان دستگیری و نحوه‌ی برخورد خشن ماموران، حین دستگیری را به‌عنوان سند حقانیتِ این معلمان عزیز، مورد بررسی قرار دهد، هم‌چنین با عنایت به قانونی بودن تجمع اعتراضی ۲۶ خرداد، بر اساس اصل ۲۷ قانون اساسی، برائت عزیزانمان را صادر نماید.

*تداوم بازداشت جمعی از فعالین تشکل های صنفی معلمان از روز پنج شنبه ۲۶ خرداد ماه

انجمن صنفی معلمان گیلان:

1- محمودصدیقی پور

2- عزیزقاسم زاده

3- جواد سعیدی

4- انوش عادلی

5-آقای نهالی

6- آقای لاجوردی

انجمن صنفی معلمان کردستان_سقز و زیویه:

7- خالد عبداللهی

8- سلیمان عبدی

9- احمد قادری

10- آمانج امینی

11- زاهد مرادی

12- اسماعیل ریحانی

13- حسام خاکپور

14- حسن رحیمیان

15- طاهر حامدی

16- محسن شکوهی

انجمن صنفی معلمان کردستان_دیواندره:

17- هیوا قریشی

18- کاوە محمدزادە

19- امیدشاە محمدی

20- پرویز احسنی

انجمن صنفی معلمان کردستان_سنندج:

21- غیاث نعمتی

22- محمد رضا مرادی

23- صلاح حاجی میرزایی

24- بهزاد قوامی

کانون صنفی معلمان بوشهر:

25- محسن عمرانی

26 محمود ملاکی

انجمن صنفی معلمان فارس:

27- خانم زهرااسفندیاری

28- حسام الدین مظلومی

29- مراد نوشادی

30- مرتضی رشیدی

31- رمضان ابونصری

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

٣٠ خرداد ماه ۱۴۰۱

*نامه ی دبیر کل اتحادیه ی معلمان انگلیس به رهبر ایران

دبیرکل مرکز آموزشی هیلسکورت، رز هیل دکتر پاتریک راوچ، ردنال بیرمنگام

آیت لله سیدعلی خامنه ای، دفترمقام معظم رهبری تهران، منطقه 11 استان تهران، ایران

مقام معظم رهبری گرامی

من به نمایندگی از طرف NASUWT اتحادیه‌ی معلمان انگلیس، در خصوص سرکوب فعالین تشکل های صنفی معلمان، با شما مکاتبه می‌کنم.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، به شکل فعالی در رابطه با موضوعاتی که اعضای آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد، از جمله حقوق کم، شرایط بازنشستگی بسیار نامناسب، خصوصی سازی و کالایی سازی آموزش اعتراض و اطلاع رسانی کرده است.

حکومت ایران به جای پاسخ دادن به این خواسته‌های مشروع و قانونی، به تعقیب و بازداشت معلمان فعال می‌پرازد. تعداد زیادی از معلمان فعال در زندان هستند؛ از جمله #اسماعیل_عبدی که به شکل ظالمانه‌ی بیش از ۷ سال است در زندان به سر می‌برد. ما خواهان آزادی بی قید و شرط همه‌ی معلمان زندانی، به ویژه #اسماعیل_عبدی، هستیم.

در طول شش ماه پیش صدها معلم دیگر در سرتاسر کشور توسط نهادهای امنیتی احضار و بازجویی شده‌اند و تعداد زیادی از آن‌ها به شکل غیرقانونی و حتی بدون تفهیم اتهام بازداشت و زندانی شده‌اند. این معلمین مرتکب هیچ جرمی نشده‌اند و تداوم بازداشت آن‌ها، معنا و هدف دیگری بجز ارعاب و ترساندن دیگر معلمین برای دست کشیدن از تدوام اعتراضات قانونی و برحق خود در راستای تشکل یابی و مطالبه حقوق قانونی آنها، ندارد.

من مصرانه از شما می‌خواهم که به برخوردهای سرکوبگرانه با معلمان و فعالین اتحادیه‌های کارگری پایان دهید و شرایط آزادی بی قید و شرط همه‌ی معلمین زندانی را فراهم سازید.

من منتظر پاسخ شما هستم.

با احترام

دبیر کل، دکتر پاتریک راوچ

بازنشر: شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

۲۹ خرداد ۱۴۰۱

*دوازدهمین وسیزدهمین روز اعتراض سراسری کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق

روزهای یکشنبه ودوشنبه 29 و30 خرداد برای دوازدهمین وسیزدهمین روز،کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی به اعتراضشان نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق با راهپیمایی وتجمع ادامه دادند.

روز یکشنبه 29 خرداد، کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی دست به راهپیمایی وتجمع مقابل مراکز قدرت و اداره تامین اجتماعی درشهرهای اراک،اهواز،رشت،زنجان،دورود،ساری،شوش،شوشتر،قزوین،کرمانشاه و...زدند.

کرمانشاه:تجمع وپهن کردن سفره خالی


روزدوشنبه 30 خرداد، کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی با برپایی تجمع درشهرهای رشت،زنجان،کرمان و..... به اعتراضشان نسبت به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان غیرحداقل‌بگیروعدم همسان سازی کامل حقوق،ادامه دادند.

*دور جدید اعتصاب کارگران شهرداری اهواز در اعتراض به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش

گزارش های رسانه ای شده بتاریخ 29 و 30 خرداد حاکی از چندمین روز اعتصاب کارگران چندمنطقه از شهرداری کلانشهر اهواز در اعتراض به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش می باشد.

بنا بهمین گزارش،بدلیل اجتناب کارگران معترض شهرداری اهواز خیابان های محله هایی از اهواز مملو از زباله شده است.

روز یکشنبه 29 خرداد،عضو شورای شهر اهواز با اشاره به اعتصاب چندروزه کارگران شهرداری اهواز به خبرنگاررسانه گفت: با کمک شهرداری مرکز و مناطق دیگر جمع‌آوری زباله‌ها در این منطقه در حال انجام است اما این اقدام به اندازه کار خود کارگران که با بهره‌گیری از تمام نیروهای پیمانکار کار جمع‌آوری زباله را انجام می‌دهند، موثر نیست.

*اعتراض آبداران کهگیلویه و بویراحمد نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی با تجمع وپهن کردن سفره خالی مقابل مجلس

آبداران استان کهگیلویه و بویراحمد خودرا به تهران رساندند و روز یکشنبه 29 خرداد با برپایی تجمع وپهن کردن سفره خالی مقابل مجلس اعتراضشان را نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی بنمایش گذاشتند.


برپایه گزارش رسانه ای شده،تجمع کنندگان با پلاکاردهایی در دست منجمله« هشت سال قرارداد ننگین برون سپاری برابر با مرگ آبداران»خواستار برقراری عدالت شغلی و امنیت پایدار کاری خود شدند.

*ادامه اعتراضات کارگزاران بیمه کشاورزی نسبت به بلاتکلیفی استخدامی با برپایی تجمع مقابل ساختمان مجمع تشخیص و مصلحت نظام

روز دوشنبه 30 خرداد، کارگزاران بیمه کشاورزی درادامه اعتراضات دانه دارشان نسبت به بلاتکلیفی استخدامی دست به تجمع مقابل ساختمان مجمع تشخیص و مصلحت نظام زدند.


تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند:مطالبه‌ی ما پیگیری طرح تعیین تکلیف کارگزاران بیمه کشاورزی از مجمع و درخواستِ بررسی هر چه سریع‌تر طرح است.

آنهاافزودند: مجلس و شورای نگهبان ایرادی به طرح تعیین تکلیف کارگزاران بیمه کشاورزی وارد نکرده و با این طرح موافقت کرده‌اند.

آنهاادامه دادند:هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام به این طرح ایراداتی وارد کرده بود که مجلس اردیبهشت ماه تصمیم گرفت این طرح را مستقیم به صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع دهد تا همه‌ی اعضای این مجمع در مورد آن تصمیم بگیرند.

آنها درخاتمه گفتند: مطالبه‌ی ما پیگیری این موضوع از مجمع و درخواستِ بررسی هر چه سریع‌تر طرح است.

خاطرنشان میشودکه طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی بعد از گذشت حدود 7 سال همچنان بلاتکلیف مانده است. این طرح در مجلس نهم مطرح و در مجلس دهم مصوب شد اما بارها به شورای نگهبان رفت و مجدد به مجلس برگشت و این روند همچنان در مجلس یازدهم ادامه دارد.

*تجمع اعتراضی کارگران اخراج شده شرکت آهن آجین پروژه‌لیچینگ معدن سونگون ورزقان مقابل مدیریت این مجتمع


بعد از اخراج کارگران این پروژه توسط شرکت آهن آجین در معدن_سونگون که بیشترشان ساکن منطقه هستند، این شرکت با فرستادن اطلاعیه به کارگران با عنوان زیر اقدام به تعطیلی کامل کارگاه گرفته است :

با سلام

به اطلاع همکاران عزیز میرساند همانگونه که مستحضرید از تاریخ ۱۶ ام اردیبهشت ماه، کارگاه به دلیل عدم پرداخت مطالبات شرکت و تحویل نگرفتن کارهای اجرا شده از طرف شرکت_کانی_مس، در حالت تعلیق بود با توجه به نتیجه نرسیدن جلسات مشترک با کارفرما شرکت آهن آجین تصمیم به تعطیلی کامل کارگاه گرفته و از یکم خرداد ۱۴۰۱ با تمامی نیروها اتمام همکاری می گردد توجه فرمایید که از تاریخ فوق برای هیچکدام از نیروها بیمه و حقوق تعلق نخواهد گرفت.

برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

*هشتمین روز اعتصاب غذای رضاشهابی

جان‌رضا شهابی درخطر است

تماس رضا شهابی کارگر زندانی ساعاتی قبل از بند ۲۰۹ زندان اوین.

هشت وسی دقیقه شب ۲۹ خرداد رضا شهابی فعال سندیکایی که مدت هفت روز است در اعتصاب غذا میباشد از بند ۲۰۹ زندان اوین در تماسی تلفنی در حالی که شدت ضعف در صدایش کاملا مشهود بود ، اعلام کرد بازجویی ها همچنان ادامه دارد و در دوروز گذشته بشدت تحت فشار بازجو بوده ، این فعال سندیکایی در مورد دیدار با دو معلم فرانسوی اعلام کرده که یه دیدار بسیار معمولی بوده و صحبت خاصی هم جز مسائل سندیکایی نبوده، مگر ما به اسناد طبقه بندی شده محرمانه دسترسی داریم که اینقدر مرا تحت فشار میگذارید، اگر شما میگویید مدارک و استنادهای دیگری دارید خوب بفرستید دادگاه ، آنچه که من کرده ام، چیزی جز فعالیت های کارگری و سندیکایی نبوده است.

این کارگر زندانی اعلام کرد دچار ضعف بسیار شدید و درد بدن میباشد که با کمک‌ کارگر زندانی واله زمانی سرپا ایستاده است .

با توجه به اینکه حالش از نظر جسمانی بسیار بد و وخیم است اما به دلیل افزایش فشار بازجو به اعتصاب غذایش ادامه میدهد.

در ادامه شهابی گفت بازپرس حاج مردای چند روز پیش به دیدنش آمده و دلیل اعتصاب را جویا شده که شهابی مجددا اعلام کرده تهدیدها و توهین های بازجو و عدم رسیدگی پزشکی و شرایط بد اتاق ها و اتهامات واهی دلیل اعتصاب غذایش میباشد .

خانم ربابه رضایی همسر رضا شهابی صدای رضا شهابی را بسیار متفاوت با روزهای قبل از اعتصاب شنیده و بسیار نگران شرایط جسمانی همسرشان میباشند .

این فعال سندیکایی بجز جراحی های مهره های گردن و کمر در اثر ضرب و شتم زندان قبلی در حین دستگیری، دارای نوسانات فشار خون میباشد که دائما فشارش از شانزده تا هجده نوسان دارد ونیمه چپ بدن از جمله صورتش دچار بی حسی میشود.

سندیکای کارگران شرکت واحد ضمن ابراز نگرانی شدید از شرایط وخیم جسمانی این کارگر زندانی ، هرگونه تبعات جسمانی ناشی از فشار بازجو برای رضا شهابی را متوجه قوه قضاییه میداند و اعلام میدارد تا شرایط این فعال سندیکایی حاد تر نشده او را برای مدوا به بیمارستان اعزام کنید که اینکار از ابتدایی ترین حقوق زندانی است.

رضا شهابی را فراموش نکنیم

امروز سی ام خرداد ماه هشتمین روز اعتصاب غذای رضا شهابی از اعضای هئیت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد است.

این فعال سندیکایی در تاریخ ۲۲اردیبهشت با هجوم پنج مامور اطلاعات به منزلش بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل گردید.

شهابی تمام فعالیت هایش کارگری وسندیکایی است و هیچ جرمی مرتکب نشده ، به همین دلیل در اعتراض به بازداشت و پرونده سازی و اتهامات واهی، علیرغم داشتن بیمارهای زمینه ای دست به اعتصاب غذا زده و هشتمین روز اعتصاب غذایش هم رو بپایان است .

صدای این کارگر زندانی باشیم.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

*امروز سی ام خرداد ماه خانم نسرین رحیمی همسر کارگر زندانی حسن سعیدی از اعضای شناخته شده سندیکای کارگران شرکت واحد به دادسرای زندان اوین مراجعه کردند.

خانم رحیمی درخواست ملاقات با بازپرس را در خصوص پرونده همسرشان داشتند که مامور دادسرا به ایشان گفتند بازپرسی به هیچ عنوان ملاقات نمی دهند و دیروز هم به شما گفتم ،همسر این فعال سندیکایی با اصرار درخواستی کتبی برای بازپرسی نوشتند که مامور گفت باید یک ساعت منتظر بمانی، لذا بازپرسی سرش خیلی شلوغ است .بعد از یک ساعت مامور آمد و اعلام کرد بازپرسی گفته به هیچ وجه با شما ملاقات نخواهم کرد و اصلا برای چه هر روز این جا میآیید تحقیقات هنوز ادامه دارد و باز هم بیایید همین را خواهیم گفت .

این صحبت ها در صورتی از سوی بازپرس گفته میشود که خانم سعیدی با داشتن فرزندی کوچک بسیار برایش مشکل است که هر روز به دادسرا بیاید و از صبح اول وقت در دادسرا بنشنید و آخر وقت هم با عدم پاسخگویی دادسرا را ترک کند ،

از طرفی هم آقای سعیدی ۲۸خرداد از طریق تلفن به همسرش اعلام کرد که تحقیقات بپایان رسیده و دوهفته از پایان بازجویی هایش میگذرد .

متاسفانه عدم پاسخگویی شعبه امنیت دادسرای زندان اوین روالی عادی است و چه وکلا وچه خانواده ها ی زندانیان معمولا پاسخ مناسبی دریافت نمیکنند ومجبور هستند بطور مرتب از طریق دادسرا پیگیر باشند.

حسن سعیدی در شب ۲۸اردیبهشت با هجوم ۹تن از عوامل اطلاعاتی به محل اقامتش دستگیر شد وهمان شب به بند۲۰۹ زندان اوین منتقل گردید و برایش قرار بازداشت یکماهه صادر گردید که پس از پایان دوره یکماهه باز هم این قرار بازداشت برای یک ماه دیگر تمدید شد..

متاسفانه درپرونده های امنیتی معمولا ضابط قوه قضاییه(وزارت اطلاعات) تعیین کننده در تمام موارد بازداشت و ادامه آن و تعیین قرار و حتی نوع محکومیت و رسیدگی به پرونده متهم را با اختیار کامل دارد .

سندیکای کارگران شرکت واحد ضمن محکومیت ادامه بازداشت حسن سعیدی و رضاشهابی دو عضو این سندیکا ، خواستار آزادی بی قید وشرط این دو فعال سندیکایی و دیگر فعالین مدنی واجتماعی در بند میباشد .

*بیانیه عمومی در اعتراض به بازداشت واله زمانی

واله زمانی فعال کارگری و عضو سندیکای نقاشان البرز روز ۹ خرداد ۱۴۰۱ توسط مأموران امنیتی در ارومیه بازداشت و بعد از چند روز به بند ۲۴۰ زندان اوین منتقل گردیده است.

طبق گفته صابر زمانی برادر واله زمانی در رابطه با خبری که در برخی روزنامه های حکومتی مبنی بر بازداشت یک مارکسیست در حال فرار از کشور که یک روز قبل از روز جهانی کارگر با دو جاسوس (اعضای سازمان جهانی کار و سندیکای FO فرانسه) به قصد برنامه ریزی برای به اختشاش کشاندن اعتراضات کارگران و معلمان داشته است و توسط سربازان گمنام امام زمان وزارت اطلاعات بازداشت گردیده است، این فرد بازداشت شده به احتمال زیاد واله زمانی می باشد.

از اینرو بازداشت واله زمانی را باید بخشی از ترفند دستگاه‌های امنیتی و قضایی در زمینه سناریوسازیهای نخ نمای به حساب آورد که از زمان ورود اعضای فرانسوی سازمان جهانی کار و سندیکای FO فرانسه به ایران کلید خورده است و تاکنون تعداد زیادی از فعالین کارگری و معلمی را بازداشت کرده اند.

هدف دستگاه های سرکوب از سناریوسازیهای نخ نما چیزی غیر از تلاش برای ربط دادن مبارزات و اعتراضات بر حق بخشهای معترض جامعه از جمله معلمان و کارگران به بیگانگان و جاسوسان خارجی که فقط در ذهن سناریو سازان قضایی و اطلاعاتی قابل تصور است، نمی باشد.

واله زمانی مبتلا به سرطان کبد و هپاتیت نوع سی می باشد. وی حدودا یک ماه قبل از بازداشت یک بار مورد عمل جراحی کبد قرار گرفته و مدتی در بیمارستان در کما بوده است. این فعال کارگری بخاطر اهمال کاری پزشکی و تزریق خون آلوده، به بیماری هپاتیت نوع سی هم دچار گردیده است.

امضاء کنندگان این بیانیه ضمن محکوم کردن هر نوع سناریوی سازی جعلی و بی اساس علیه فعالین کارگری، معلمی، اجتماعی و غیره و حمایت قاطع از مبارزات عمومی جاری مردم علیه فقر و گرانی، خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط واله زمانی و همه بازداشت شدگان و زندانیان سیاسی می باشند و از آنجا که واله زمانی دچار بیماریهای حاد است و باید تحت مداوای مداوم و منظم قرار گیرد، مسوولیت هر گونه اتفاق ناگواری برای وی را متوجه حکومت جمهوری اسلامی و نهادهای امنیتی و قضایی می دانند.

امضاء

۱-انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه

۲-سندیکای نقاشان البرز

۳-گروهی از فارغ‌التحصیلان بیکار دانشگاه رازی کرمانشاه

۴-گروهی از ورزشکاران رزمی کار کرمانشاه

۵-گروهی مهندسان نرم‌افزار پاساژ میرداماد کرمانشاه

۶-گروهی از کارگران نقاش ساختماني سقز

۷-کارگران از کارگران لوله کش ساختمانی سقز

۸-از کارگران برق کار ساختمانی سقز

۹-گروهی از جوانان بیکار محله تپه مالان سقز

۱۰-گروهی جوانان بیکار محله بردبران سقز.

۱۱-گروهی جوانان بیکار محله کریم آباد سقز

۱۲-گروهی از جوانان بیکار محله تپه شافعی سقز

۱۳-گروهی از کارگران فصلي شهر دماوند

۱۴-گروهی فعالین کارگری سنندج

۱۴۰۱ /۰۳/۲۹

*کانون نویسندگان ایران: اجرای حکم زندان مهدی سلیمی

مهدی سلیمی، نویسنده و مترجم، روز شنبه ۲۸ خردادماه ۱۴۰۱ به زندان اوین منتقل شد. او روز پنج‌شنبه ۲۶ خرداد در صفحه‌ی اینستاگرام خود نوشت «برای گذراندن ۶ ماه حبس تعزیری درج شده در حکم دادگاه و من باب آزادی سند وثیقه‌گذارم به زندان فراخوانده شده‌ام» و افزود «من همچنان به حکم تعلیقی دو سال و نیم خود -به شرط انجام کارهای اجباری و ممنوعیت‌های ۵ساله- تحت لوای «عدالت ترمیمی» که از قضا «لازم‌الاجرا» هم هست قاطعانه نه می‌گویم.»

مهدی سلیمی، ۱۷ تیر ماه ۱۳۹۹ در منزل مادری‌اش در اهر بازداشت شد. این بازداشت به نیابت از شعبه‌ی ۳۳ دادسرای اوین و به اتهام‌های «فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی، توهین به مقدسات اسلام، تشویق مردم به فساد و فحشا، و اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» صورت گرفت. سلیمی پیش از بازداشت در حساب توییتری خود خبر از یک تماس تلفنی تهدیدآمیز نیز داده بود.

سلیمی در مرداد ۱۳۹۹ به قید وثیقه آزاد شد و در تیرماه ۱۴۰۰ توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران از بابت اتهام‌های «تبلیغی علیه نظام» به ۸ ماه حبس و «توهین به مقدسات» به ۳ سال حبس محکوم شد. او در همین دادگاه از اتهام «تشویق به فساد از طریق انتشار مطالب جنسی» تبرئه شد. از حکم سه سال حبس قابل اجرای سلیمی، ۲ سال و ۶ ماه از آن تا پنج سال به حالت تعلیق درآمد. همچنین دادگاه سلیمی را به کسب مجوز برای سفر به خارج از ایران، منع عضویت در احزاب و گروه‌های اجتماعی، ماهی یک بار حضور در بهشت زهرا و شرکت در کلاس‌های «کنترل هیجان» در شهر قم و نوشتن پژوهشی درباره نواندیشی دینی با هماهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تهران محکوم کرده بود. سلیمی پیش از اجرای حکم زندان اعلام کرده بود که به انجام کارهای اجباری و ممنوعیت‌های تحمیلی تن نخواهد داد.

*تجمع اعتراضی رانندگان وانت بار میوه فروش ایلام نسبت به بلاتکلیفی شغلی درمیدان میلاد

روز دوشنبه 30 خرداد،ده ها نفر از رانندگان وانت بار میوه فروش ایلام برای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و نداشتن جا برای عرضه کالاهایشان مسیر ورودی غرفه های میوه فروشی شهرداری درمیدان میلاد این شهرستان بمدت 2 ساعت تجمع کردند.

نمایندگان دستگاه رهبری ودولت بجای پاسخگویی به مشکلات این کسبه نیروهای سرکوب را برای پایان دادن تجمع بجانشان انداختند.

*تجمع اعتراضی کشاورزان دریاسر نسبت به کم آبی و خشک شدن شالیزارها مقابل فرمانداری لنگرود

روزیکشنبه 29 خرداد، کشاورزان دریاسر برای اعتراض به کم آبی و خشک شدن شالیزارها مقابل فرمانداری لنگرود دراستان گیلان تجمع کردند.


به گزارش یک منبع خبری محلی،پایان این تجمع برگزاری یک نشست مقرر شد از روز سه شنبه 31 خرداد به مدت 2 روز آب کانال اصلی بطور مستقیم بسمت شالیزارها و کانال‌های دریاسر باز شود.

*پنجمین روزتجمع اعتراضی رانندگان کامیون نسبت به ضعف نظارت‌های دولت، پاسخ‌گو نبودن سازمان‌های مرتبط و سرگردانی چند ساله مقابل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای

روز دوشنبه 30 خرداد برای پنجمین روز متوالی، رانندگان کامیون برای انعکاس دوباره+ صدای اعتراضشان نسبت به ضعف نظارت‌های دولت، پاسخ‌گو نبودن سازمان‌های مرتبط و سرگردانی چند ساله به تجمعشان مقابل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه دادند.

براساس گزارش رسانه ای شده بتاریخ 30 خرداد،چندی پیش ایده واردات کشنده‌های دست دوم اروپایی به کشور، با مصوبه هیات وزیران به مرحله اجرا درآمد و چند هزار کشنده کارکرده از برندهای ولوو، رنو و داف توسط شرکت‌های منتخب وارد کشور شد. برخی کامیون‌داران هم با واریز مبالغی، این کشنده‌ها را پیش‌خرید کردند. مقرر شد کشنده‌های خارجی مشروط به اسقاط یک کامیون فرسوده پلاک شوند. قیمت کامیون اسقاطی هم 400 تا 500 میلیون تومان اعلام شد اما در اتفاقی جالب، ظرف 6 ماه کامیون‌های اسقاطی از سطح کشور جمع و قیمت آن صعودی شد. به این ترتیب بسیاری از خریداران کشنده‌های خارجی، نتوانستند کامیونی را اسقاط کنند و کسب و کارشان متوقف شد.

یکی از راننده های معترض ساکن مشهد به خبرنگاررسانه ای گفت: نوسازی ناوگان حمل و نقل بار وظیفه راننده‌ها نیست و به حمایت و کمک دولت نیاز دارد. این حمایت سابقه هم داشته و برای مثال دولت وامی را در اختیار رانندگان تاکسی قرار می‌دهد که ماشین‌های فرسوده خود را نوسازی کنند.

این راننده کامیون با اشاره به واردات کشنده‌های خارجی توسط شرکت‌های رسمی، ادامه داد: ما با هزینه شخصی و بدون هیچ کمکی اقدام به خرید این کشنده‌ها کردیم و الان توان خرید کامیون اسقاطی به قیمت 1 میلیارد و 100 میلیون تومان را نداریم.

او ضمن تشریح فعالیت گسترده دلال‌ها در بازار کامیون‌های فرسوده گفت: بین 2 تا 3 هزار راننده درگیر این مشکل هستند و نمی‌توانند کامیون اسقاط کنند و بنابراین چندین ماه است که بیکارند.

وی ادامه داد: دولت به راحتی می‌تواند بفهمد چه کسانی خودروهای اسقاطی را جمع کرده و قیمتش را چند برابر کرده‌اند اما هیچ‌کس پاسخ‌گو نیست و فقط می‌گویند پیگیر حل مشکل هستند.

این راننده معترض در پاسخ به این پرسش که خواسته اصلی تجمع‌کنندگان مقابل سازمان راهداری چیست پاسخ داد: خواسته اصلی ما این است که مصوبه مجلس اجرا شود یعنی قیمت کامیون اسقاطی به 400 تا 500 میلیون تومان بازگردد، کشنده‌های ما پلاک شوند و یک فرصت یک‌ساله به رانندگان بدهند که بتوانند از درآمد خود، مبالغی را که باید بپردازند، مستهلک کنند

+تجمع اعتراضی کامیون‌داران کشور نسبت به افزایش هزینه‌های گمرگ و اسقاط کامیون‌های از رده خارج شده مقابل ساختمان ریاست جمهوری

روز یکشنبه 28 فروردین،جمعی از کامیون‌داران کشوربرای اعتراض به افزایش هزینه‌های گمرگ و اسقاط کامیون‌های از رده خارج شده مقابل ساختمان ریاست جمهوری تجمع کردند.

‌بنابه گزارش رسانه ای شده،طی دو سال زمان ترخیص کامیون‌ها، هزینه قیمت اسقاطی که رانندگان برای پلاک شدن آنها به راهداری پرداخت شده از 250 میلیون تومان به یک میلیارد تومان افزایش یافته است.

*ادامه تجمعات اعتراضی مالباختگان صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه تهران نسبت به عدم پاسخگویی مسئولان

روز دوشنبه 30 خرداد برای باری دیگر، مالباختگان صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه تهران برای اعتراض به عدم پاسخگویی مسئولان دست به تجمع زدند.


برپایه گزارش رسانه ای شده، حدود 160نفر از مال‌باختگان بانک ملی شعبه دانشگاه تهران به دلیل عدم رسیدگی در خصوص واگذاری اموال سرقتی خود، تجمع اعتراضی برگزار کردند.

تجمع کنندگان گفتند:با وجود اینکه در روز سیزدهم خرداد اموال قیمتی و به عبارتی کل دارایی‌های آن‌ها سرقت شد، اما هنوز مدیران بانک پاسخگوی نیاز‌های آن‌ها نیستند و مدام اعلام می‌کنند که موضوع از سوی مراجع قضایی در حال رسیدگی است.

تجمع کنندگان اعلام کردند که طبق قانون صندوق امانات در کل جهان، بانک تنها یک کلید به همراه صندوق به ما داده و هیچ اطلاعاتی از اموال ما ندارد و این موضوع یکی از مشکلات موجود ماست.

یکی از مالباختگان گفت: حدود 10 روز قبل از وقوع حادثه بسته قابل توجهی از طلا و جواهرات را به بانک آوردم و از مدیران بانک سوال کردم که این بانک متصل به کلانتری و نگهبان است که مسئولان بانک مدعی شدند که این بانک به همه امکانات امنیتی مجهز است و اکنون باید حق و حقوق ما را بانک پرداخت کند.

فرد دیگری از مال‌باختگان گفت: به دلیل اینکه بانک در یک منطقه با امنیت بالا قرار داشته، بسیاری از مردم به بانک اعتماد کردند و مقدار قابل توجهی طلا و جواهرات و ارز در این بانک نگهداری می‌کردند.

وی اضافه کرد: اکنون مدیران بانک تنها اسناد و مدارک را به مال‌باختگان پرداخت کردند و خبری از اموال قیمتی از جمله طلا و جواهرات نیست و مدیران بانک مدعی هستند با توجه به نداشتن اطلاعات باید به دادسرای قضایی مراجعه کنید.

یکی دیگر از مال‌باختگان گفت:این پرونده باید در یک شعبه ویژه قضایی رسیدگی شود.

درهمین رابطه:تجمع مالباختگان سرقت از صندوق‌های اجاره‌ای در بانک ملی شعبه دانشگاه

روز سه شنبه 17 خرداد، پس از انتشار خبری مبنی بر سرقت از صندوق‌های اجاره‌ای شعبه دانشگاه بانک ملی، شماری از مشتریان این بانک در محل این شعبه در خیابان انقلاب ا حاضر شده و اقدام به پیگیری از مسئولان این شعبه درباره اموال خود کردند.


برپایه گزارش رسانه ای شده، امروز این شعبه فعالیتی نداشته و صرفا اقدامات مربوط به پاسخگویی، پیگیری و ثبت شکایت از سوی مالباختگانی انجام شد که صندوق‌های تحت اجاره آنان مورد سرقت واقع شده بود.

شماره صندوق‌های اجاره‌ای که سرقت از آنها انجام شده در این شعبه نصب شده که تعداد آن براساس فهرست اعلام شده 159 صندوق است.

از این رو برخی از مراجعه‌کنندگان به این بانک پس از اطلاع از این صندوق آنان مورد سرقت واقع نشده محل را ترک کردند. مالباختگان نیز که برخی از آنها نگرانی زیادی بابت اموال به سرقت رفته‌شان داشتند با حضور در داخل این شعبه نسبت به تکمیل فرم شکایت که از سوی کلانتری توزیع شده بود، اقدام کردند.

*تجمع اعتراضی نسبت به انتخابات فرمایشی فدراسیون سوارکاری کشور مقابل وزارت ورزش وجوانان

روز دوشنبه 30 خرداد،جمعی از سوارکاران و دست اندرکاران و دوستداران این ورزش برای اعتراض به انتخابات فرمایشی فدراسیون سوارکاری کشور مقابل وزارت ورزش وجوانان اجتماع کردند.


*جان باختن کارگر معدن زغال سنگ طزره البرز شرقی بدنبال سقوط با خودروبه دره

روز یکشنبه 29 خرداد،یک کارگر معدن زغال سنگ رزمجای غربی در منطقه معدنی طزره بنام کاظم اسماعیلی قله زوحین کاررانندگی با یک دستگاه خودرو نیسان به دلایل نامعلومی به دره سقوط کرد و جان باخت.

بنابه گزارش رسانه ای شده،این کارگر جان باخته پیش از این در واحد استخراج معدن زغال سنگ رزمجای غربی مشغول کار بود اما بعدا به دلیل مشکلات تنفسی ناشی از کار با معاینات اداوری طب کار از کار در واحد استخراج تونل منع شده و چندین ماه بود به کار سبک رانندگی در خارج از تونل‌های زغال سنگ مشغول کار بوده است.

همکاران کارگر جان باخته گفتند:وی سال سابقه کار داشته و حدود 4 ماه به زمان بازنشستگی وی باقی مانده بود.

*جان باختن کارگر فضای سبز شهرداری تبریز بر اثر برق گرفتگی

یک کارگر فضای سبز شهرداری منطقه یک تبریز بنام محمدرضا مختاری حین کار تعمیر پمپ آب آبنمای فلکه مصدق واقع در خیابان ولیعصردچار برق گرفتگی شد وجان خودرا ازدست داد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید