فراخوان تجمع شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران. زمان: ساعت 10 صبح روز شنبه 3 مهر ماه 1400. مکان : مراکز استانها : مقابل ادارهکل آموزش و پرورش استان. شهرستانها : مقابل اداره آموزش و پرورش استان تهران و البرز : مقابل سازمان برنامه و بودجه - ادامه اعتراضات معلمان نسبت به عدم اجرای طرح رتبهبندی به میزان 80 درصد حقوق هیأت علمی دانشگاه ها با برپایی تجمع سراسری - شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران:
گزارش تجمعات صنفی فرهنگیان روز سهشنبه ، ۳۰ شهریور ۱۴۰۰
- ادامه حق طلبی شبانه روزی قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون) برای پایان دادن به بلاتکلیفی استخدامیشان ووعده های توخالی مسئولان برای تفرقه اندازی بجای پاسخگویی بابرپایی تجمع مقابل وزارت آموزش وپرورش
- ادامه بلاتکلیفی شغلی کارگران حق طلب اداره مخابرات خوزستان علیرغم صدورحکم بازگشت به کار تا لزوم اصلاح قراردادها
- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:سه خبر دریافتی
1- ادامه اعتصاب کارگران شرکت اکسیر در فاز ۱۴
2- کارگران اورهال فاز ۱۴ در تدارک تجمع اعتراضی
3- نتیجه مذاکرات همکاران ما در هفشجان
- تجمع اعتراضی کارگران پله برقی خطوط یک، دو، چهار و پنج مترو تهران نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق ویک ماه حق بیمه مقابل ساختمان شورای شهر
- ادامه اعتراضات کارگران شهرداری کوت عبدالله نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه ووعده های توخالی مسئولان بابرپایی تجمع مقابل ساختمان شورای شهر
- تجمع اعتراضی اهالی روستای انجلاس نسبت به فعالیت شرکت برق دراراضیشان مقابل فرمانداری همدان
*ادامه اعتراضات معلمان نسبت به عدم اجرای طرح رتبهبندی به میزان 80 درصد حقوق هیأت علمی دانشگاه ها با برپایی تجمع سراسری
روز سه شنبه 30 شهریور،معلمان درادامه اعتراضاتشان نسبت به عدم اجرای طرح رتبهبندی به میزان 80 درصد حقوق هیأت علمی دانشگاه ها دست به تجمع درشهرهای آبادان(اداره آ پ شهرستان)،الیگودرز(اداره آ پ شهرستان)، ایذه(اداره آ پ شهرستان)،اهواز(اداره کل آپ استان خوزستان)،تربت حیدریه(اداره آ پ شهرستان)، تهران(وزارت آپ)،خرم آباد(اداره کل آپ استان لرستان)،سبزوار(اداره آ پ شهرستان)، سنندج(اداره کل آپ استان کردستان)،کرمانشاه (اداره کل آپ استان کرمانشاه)،مشهد(اداره کل آپ استان خراسان رضوی)زدند.
تجمع کنندگان با سردادن شعاره وبرافراشتن پلاکاردها و دست نوشته ها خواهان اجرای طرح رتبهبندی به میزان 80 درصد حقوق هیأت علمی دانشگاه ها، اجرای همسانسازی حقوق برای معلمان بازنشسته وپاسخگویی به تمامی مطالبات فرهنگیان شدند.
+شعارها:
معلم دادبزن حقتو فریاد بزن
گوشی و تبلت ما حریم شخصی ماست
مشکل ما حل نشه کلاسها تعطیل میشه
رتبه هشتاد درصد اجرا باید گردد
صدای مابی صداست صداوسیما کجاست
حقوق ما 3 میلیون هیئت علمی 30 میلیون
+تصاویر:
+آبادان:
+الیگودرز:
+ایذه:
+سبزوار:
+سنندج:
+کرمانشاه:
+ مشهد:
*شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران:
گزارش تجمعات صنفی فرهنگیان روز سهشنبه ، ۳۰ شهریور ۱۴۰۰
در ادامه حرکتهای اعتراضی معلمان شاغل و بازنشسته ، امروز سهشنبه ، ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ ، تجمع اعتراضی در شهرهای تهران ، اهواز ، خرمآباد ، مشهد ، الیگودرز ، ایذه ، آبادان ، کرمانشاه ، و ... برگزار گردید. این تجمعات توسط جمعی از معلمان سازماندهی شده است و مورد حمایت شورا است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در بیانیه ۲۱ شهریور اعلام نمود که از اعتراضات فرهنگیان در راستای تحقق مطالبات صنفی حمایت میکند.
در شهریور ماه تجمعات فرهنگیان به خاطر عدم توجه دولت و مجلس به رتبهبندیشاغلان هشتاددرصد حقوقهیاتعلمی و همسانسازیبازنشستگان مبتنیبرق م خ ک به صورت هفتگی در نقاط مختلف کشور برگزار شد تا فرهنگیان صدای خود را به گوش فرادستان برسانند و جامعه را از وضعیت اسفناک معیشت معلمان و کیفیت پایین آموزش مطلع نمایند.
به جز مساله معیشت ، بخشی از اعتراضات به فقدان امکانات برای معلمان و دانشآموزان برای آموزش مجازی و اعتراض به اپلیکیشن شاد است. در همین راستا جمعی از معلمان برای روز پنجشنبه ، اول مهر در برخی شهرها اعلام تجمع صنفی کردهاند که مورد حمایت شورای هماهنگی است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در فراخوان تجمع خود به تاریخ ۲۹ شهریور ضمن حمایت از تجمعات معلمان، از تمام فرهنگیان بازنشسته و شاغل دعوت کردهاست در تجمع سراسری در تاریخ سوم مهر ساعت ۱۰ صبح شرکت نمایند.
شورای هماهنگی از فرهنگیان خواسته است که این تجمعات را در مراکزاستانها در مقابل اداره کل آموزشوپرورش استان و در شهرستانها در مقابل ادارات آموزشوپرورش شهرستان برگزار نمایند. شورا از فرهنگیان استان تهرانوالبرز درخواست کردهاست تا تجمع خود را مقابل سازمان برنامهوبودجه برگزار نمایند.
شورای هماهنگی اعلام کردهاست که قطعنامه پایانی برای تجمع سوم مهر را متعاقبا منتشر خواهد نمود.
۳۰ شهریور ۱۴۰۰
*ادامه حق طلبی شبانه روزی قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون) برای پایان دادن به بلاتکلیفی استخدامیشان ووعده های توخالی مسئولان برای تفرقه اندازی بجای پاسخگویی بابرپایی تجمع مقابل وزارت آموزش وپرورش
دوشنبه شب را هم قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون) درپیاده روی خیابان مقابل وزارت آموزش وپرورش سربر بالین گذاشتند تا روز سه شنبه 30 شهریور با ادامه تجمع مقابل این وزارتخانه صدای اعتراضشان را نسبت به بلاتکلیفی استخدامیشان ووعده های توخالی مسئولان برای تفرقه اندازی بجای پاسخگویی به خواسته هایشان راهرچه بیشترمنعکس کنند.
+شعارهایی که معلمان معترض وخشمگین اینروزها مقابل وزارت آموزش وپرورش سرمیدهند:
- یک ماهه که اینجاییم از زندگی جداییم
- ما نخبه مظلومییم ازاستخدام محرومیم
- نیروی بازنشسته بجای ما نشسته
- ما منتظرحقمون هستیم هیچ جا نمیریم همینجا هستیم
- پشت در وزراتیم منتظرحمایتیم
- تا حقمو نگیرم ازاینجانمیرم
- کیست مرا یاری کند، برای ما کاری کند
- حمایت از مافیا، حمایت از ظالم است
- مافیا استخدام مشکل اصلی ماست
- ریاست جمهوری تاکی باید صبوری
- یامرگ یا استخدام
- این ماه، ماه خون مافیا سرنگون
- این همه بی عدالتی هرگزندیده ملتی
- نه مجلس نه دولت نیستند به فکر ملت
- مسئول بیکفایت نماد ضعف و خفت
- مسئول بیکفایت عامل خواروخفت
- مسئول بی لیاقت عامل فقروخفت
- تاحقمو نگیرم ازاینجا نمیرم
- کارنامه سبز مییمرد ذلت نمی پذیرد
- سکوت فایده نداره کارنامه سبز بیداره
- کارنامه سبز داد بزن حقتو فریاد بزن
*ادامه بلاتکلیفی شغلی کارگران حق طلب اداره مخابرات خوزستان علیرغم صدورحکم بازگشت به کار تا لزوم اصلاح قراردادها
روز سه شنبه 30 شهریور، کارگران حق طلب اداره مخابرات خوزستان ازادامه بلاتکلیفی شغلی خودشان علیرغم صدورحکم بازگشت به کار تا لزوم اصلاح قراردادها،خبردادند.
آنها به خبرنگاررسانه ای گفتند: طی نشستی که با فرمانداری، استانداری، شورای تامین، اداره کار و نماینده شرکت خدمات اول که از تهران آمده بود، مصوب شده برگردیم سرکار بدون امضای قرارداد و کارفرما، قراردادها را اصلاح کند اما مخابرات میگوید نامه کتبی به ما نرسیده است.
درهمین رابطه:
+ادامه کنش های کارگران حق طلب اداره مخابرات خوزستان نسبت به ممنوع الورود شدن به محل کار
روزیکشنبه 28 شهریور، کارگران حق طلب اداره مخابرات خوزستان به کنش هایشان نسبت به ممنوع الورود شدن به محل کارادامه دادند.
برپایه گزارش رسانه ای شده، کارکنان شرکتی مخابرات شهرهای مختلف استان خوزستان که در اعتراض به رعایت نشدن بندهای قانونی در قرارداد، از امضا کردن آن خودداری کردهاند، هنوز امکان ورود به محل کار نیافتهاند.
بنابهمین گزارش، در دشت آزادگان، سوسنگرد، ایذه و شوشتر، شرکتیهای فاقد قرارداد، برای دومین روز متوالی از ورود به محل کار منع شدهاند.
این کارکنان شرکتی، خواستههای خود را اجرای دقیق طرح طبقه بندی مشاغل و انعقاد قرارداد مستقیم با مخابرات میدانند و به همین دلیل از ابتدای سال، تن به امضای قراردادهای به گفتهی آنها «یکجانبه» ندادهاند.
یکی از شرکتیهای مخابرات در این رابطه با تاکید بر لزوم ورود مقامات عالی استان و کشور به مساله میگوید: هیچ مشارکتی در تنظیم قراردادهای شرکتی نداریم؛ هرچه بخواهند مینویسند و ما را مجبور میکنند که قراردادها را امضا کنیم
+تجمعات اعتراضی کارکنان حق طلب اداره مخابرات مسجدسلیمان نسبت به ممنوع الورود شدن به محل کار
روزشنبه 27 شهریور، کارکنان حق طلب اداره مخابرات مسجدسلیمان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به ممنوع الورود شدن به محل کار تجمعاتی را مقابل مرکز مخابرات مطهری وساختمان مرکزی شرکت این شهرستان برپاکردند.
یکی از این کارکنان به خبرنگاریک رسانه محلی گفت: حدود 25 نفر از پرسنل با سابقه بالای 20سال به این دلیل که پس از این همه سال به عقد قراردادهای سه ماهه خود اعتراض و از طریق قانون توانستیم رای اداره کار را به نفع خود بگیریم در کمال تعجب پس از 20 سال امروز به این دلیل که حاضر نشدیم مجدداً قراردادهای سه ماهه را امضاء و خواهان احقاق حقوق خود شدیم از ورود ما به اداره جلوگیری کردند و آن گونه که شنیدیم از اهواز عده ای را جایگزین ما کرده اند.
وی ادامه داد: سال هاست هیچ گونه تغییری در حقوق و مزایای ما بوجود نیامده است به همین دلیل مخالف امضای قرارداد سه ماهه جدید هستیم.
یکی دیگر از این کارکنان حق طلب گفت: تبدیل وضعیت در همه نهادهای اجرایی و عمومی، قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است که در شورای نگهبان نیز به تایید رسیده است اما در مخابرات اجرایی نمیشود.
*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:سه خبر دریافتی
1- ادامه اعتصاب کارگران شرکت اکسیر در فاز ۱۴
کارگران شاغل در شرکت اکسیر در فاز ١٤ در اعتراض به خلف وعده پیمانکاران از روز ۲۷ شهریور دست به اعتصاب زده و در کمپ ها هستند. قبلا گزارش کردیم که این کارگران در روز اول اعتصاب خود با شعار نترسید، نترسید ما همه با هم هستیم بطرف دفتر مدیریت مپنا حرکت کرده و در آنجا تجمع کردند. کارگران خواستار افزایش دستمزد خود بر اساس ارقام پیشنهادی همکاران خود در شرکت های دیگر و اجرای نوبت کاری ۲۰ روز کار و ۱۰ روز مرخصی هستند. در کوران اعتصاب پیمانکار برای شکستن صف اعتصاب به این کارگران وعده هایی داده بود و کارگران با وعده قبول خواستهایشان بسر کار بازگشته بودند. اما روزهای اخیر اعلام گردید که دستمزد آنان فقط ۱۵ درصد افزایش می یابد و در نوبت کاری آنان نیز تغییری صورت نخواهد گرفت در مقابل این خلف وعده کارگران دوباره وارد اعتصاب شدند. و این اتفاقی است که در مراکز کارگری دیگر شاهد آن هستیم و هر کجا که همکاران ما با خلف وعده روبرو میشوند دوباره به اعتصاب باز میگردند.
2- کارگران اورهال فاز ۱۴ در تدارک تجمع اعتراضی
بر اساس خبر دریافتی کارگران اورهال فاز ۱۹ به تعویق پرداخت دستمزد خود اعتصاب دارند ودر تدارک برپایی تجمع در مقابل درب پالایشگاه هستند.
3- نتیجه مذاکرات همکاران ما در هفشجان
قبلا گزارش کردیم که در ۲۸ مرداد تعدادی از نمایندگان منتخب کارگران هفشجان نشستی با پیمانکاران داشتند و در آن بر سر مطالباتشان مذاکره کردند. این نشست بین نمایندگان کارگران جوشکار با چند پیمانکار از پالایشگاه آبادان صورت گرفته بود. بنا بر آخرین خبر در این نشست کارگران بر خواست ۲۰ روز کار و ده روز مرخصی و افزایش حقوقها به ۲۷ میلیون تاکید داشت. زیر فشار اعتراض کارگران پیمانکاران بیست روز کار، ده روز مرخصی را قبول میکردند، اما بر سر میزان دستمزد به رقم بالاتر از ۱۹ میلیون رضایت نمیدادند. در نتیجه آن جلسه معین نتیجه ای نگرفت و کارگران خطاب به پیمانکاران اعلام کردند که حاضر نیستند با این سطح از مزد بر سر کار بازگردند. بعد از آن پیمانکاران حاضر شدند با افزایش دستمزد این کارگران تا سطح ۲۴ میلیون موافقت کنند و کارگران نیستند جواب مثبت دادند و قبول کردند سر کار بازگردند. نکته اینجاست که در هر کجا که خلف وعده ای میشود کارگران دوباره به اعتصاب بر میگردند و در محل نیز پیگیر دیگر مطالباتشان هستند. بدین ترتیب اعتراضات در نفت ادامه دارد.
*تجمع اعتراضی کارگران پله برقی خطوط یک، دو، چهار و پنج مترو تهران نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق ویک ماه حق بیمه مقابل ساختمان شورای شهر
روزسه شنبه 30 شهریور،جمعی از کارگران پیمانی پله برقی خطوط یک، دو، چهار و پنج مترو تهران برای اعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق ویک ماه حق بیمه دست به تجمع مقابل ساختمان شورای شهرزدند.
یکی از کارگران حاضر در تجمع به خبرنگار رسانه ای گفت: سه ماه است که حقوق نگرفتیم. سنوات و هنوز عیدی سال 99 ما نیز واریز نشده و خرداد ماه آخرین حقوقی بود که دریافت کردیم.
او گفت: همچنین حق بیمه خرداد ماه سال 99 ما را هم واریز نکردند، شکایت کردیم، اما به جایی نرسیدیم
*ادامه اعتراضات کارگران شهرداری کوت عبدالله نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه ووعده های توخالی مسئولان بابرپایی تجمع مقابل ساختمان شورای شهر
روزسه شنبه 30 شهریور، کارگران شهرداری کوت عبدالله درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه ووعده های توخالی مسئولان مقابل ساختمان شورای این شهردراستان خوزستان اجتماع کردند.
یکی از این کارگران معترض به خبرنگاررسانه ای گفت: در روزهای گذشته هرچه از فرمانداری کارون پیگیری کردیم، نتیجهای نگرفتیم به همین دلیل، مقابل شورای شهر آمدیم؛ چهار ماه است که بدون حقوق و بیمه به سر میبریم و میخواهیم بدانیم پاسخ مسئولان به این وضعیت ناراحت کننده چیست؟
این کارگران با تاکید بر اینکه مشکلات شهرداری به ما مربوط نمیشود و مدیران حقوقهایشان را به موقع میگیرند؛اضافه کردند: یک سوال از شهردار یا شورای شهر داریم؛ آیا خودشان میتوانند چهار ماه بدون حقوق زندگی کنند؟!
*تجمع اعتراضی اهالی روستای انجلاس نسبت به فعالیت شرکت برق دراراضیشان مقابل فرمانداری همدان
روزسه شنبه 30 شهریور، اهالی روستای انجلاس برای اعتراض به فعالیت شرکت برق دراراضیشان مقابل فرمانداری همدان تجمع کردند.
قابل یادآوری است که اهالی این روستا از فعالیت شرکت برق بدلیل اینکه درزمینهایشان فعالیت دارد،ممانعت میکردند.
اخباروگزارش های کارگری 29 شهریورماه 1400
- فراخوان تجمع شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
- گزارشی درباره اعتصاب وتجمع دوروزه کارگران پالایشگاه گازفجرجم برای اعتراض به تبعیض،سطح پایین حقوق وشرایط نامناسب کاری
- ادامه تجمع اعتراضی شبانه روزی قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون) نسبت به بلاتکلیفی استخدامیشان ووعده های توخالی مسئولان برای تفرقه اندازی بجای پاسخگویی مقابل وزارت آموزش وپرورش
«ما منتظرحقمون هستیم هیچ جا نمیریم همینجا هستیم»
- ادامه کنش های کارگران شهرداری رودباربرای پرداخت ماه ها حقوق معوقه
- روزنامهنگاران مستقل ایران:
۱۱ روز بازداشت خبرنگار محلی برای انتشار یک خبر
- اطلاعیه دوم کمیتهٔ پیگیری آزادی کسری نوری
«درخواست ویژه رئیس دانشگاه تهران از رئیس قوه قضائیه»
- تجمع اعتراضی جایگاه داران سوخت استان اصفهان
- جان باختن کارگرجوان کارگاه شن و ماسه گیلوان درلای دستگاه حلزونی
*فراخوان تجمع شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
فرهنگیان عزیز!
پیرو بیانیه ۲۱ شهریور شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران و با توجه به اینکه مطالبات اصلی فرهنگیان شاغل و بازنشسته کشور همچنین مشکلات دانش آموزان، با وجود نامه نگاریها ، مذاکرات و تجمعات فراوان ، از سوی دولت و مجلس بدون پاسخ ماندهاست، و حقوق و دستمزد فرهنگیان تامین کننده هزینه یک زندگی شرافتمندانه نیست. همچنین خانواده ها توانایی پرداخت شهریه ی مدارس، فراهم کردن وسایل و ابزار آموزش مجازی را ندارند، و تدریس مجازی بسیار ناکارآمدبوده و تامین کننده اهداف آموزشی و پرورشی نیست.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران به همراه انجمنها و کانونهای صنفی عضو خود در راستای تحقق مطالبات برحق فرهنگیان اعلام تجمع سراسری میکند.
در همین راستا شورای هماهنگی ، از تمام فرهنگیان شاغل وبازنشسته دعوت میکند ساعت ۱۰ صبح روز شنبه سوم مهر در سراسر کشور تجمع نمایند.
مکان تجمع :
مراکز استانها : مقابل ادارهکل آموزش و پرورش استان
شهرستانها : مقابل اداره آموزش و پرورش
استان تهران و البرز : مقابل سازمان برنامه و بودجه
شورای هماهنگی برای برگزاری باشکوه تجمع از تمام فرهنگیان درخواست میکند که با کانونهای صنفی و انجمنهای صنفی استان و شهرستان خود همکاری نمایند و در مناطقی که تشکل صنفی وجود ندارد برای هماهنگی در فضای مجازی گروههای هماهنگی ایجاد نمایند و فراخوان تجمع_شورای هماهنگی را در گروههای مدارس منتشر نمایند.
قطعنامه پایانی متعاقباً منتشر خواهد شد.
لطفا با لینک زیر عضو کانال شورا شوید :
https://t.me/kashowra
و از طریق آی دی زیر با دبیرخانه شورا ارتباط برقرار کنید :
@shora_hamahangi
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
۲۹ شهریور ۱۴۰۰
*گزارشی درباره اعتصاب وتجمع دوروزه کارگران پالایشگاه گازفجرجم برای اعتراض به تبعیض،سطح پایین حقوق وشرایط نامناسب کاری
هفته گذشته تعدادی از کارگران پالایشگاه گاز فجر جم نسبت به پایین بودن دستمزدها و شرایط شغلی خود اعتراض کردند و در محوطه این پالایشگاه تجمع کردند. حاضران خواستههای خود را «حذف اضافه کاری غیرموظفی و پرداخت نشدن حقوق معوقه یکسان با دیگر شرکتهای گازی و نفتی همجوار» اعلام کردند. معترضان نیروهای پیمانی پالایشگاه فجر بهبود شرایط شغلی خود را خواستارند و میگویند: چون ارکان ثالث هستند نباید از همه حقوق محروم باشند.
روزدوشنبه 29 شهریور،یکی از کارگران این پالایشگاه به خبرنگاررسانه ای گفت:بیمه تکمیلی درمان کارگران، پرداخت نشدن معوقات طرح طبقهبندی نفت به صورت کامل از سوی پیمانکاران خواستههای کارگران در دو روز اعتراضی بود که اکنون به پایان رسیده است.
وی افزود: فرماندار شهرستان جم قول پیگیری مجدانه داده و این اطمینان خاطر را داد که مشکلات از طریق پالایشگاه حل شده و در سطح وزارت خانه بررسی میشود، از این رو کارگران به ادامه فعالیت پرداختهاند و اکنون منتظر نتیجه پیگیریها هستند.
وی بیان کرد: فرماندار شهرستان جم از تشکیل یک کارگروه خبر داد و اعلام کرده که در این کارگروه از مجتمع گاز پارس جنوبی و مجمتع گاز فجر جم دعوت خواهد شد تا مشکلات پیگیری و حل شود.
این کارگر پالایشگاه فجر جم یادآور شد: تبعیض عامل اعتراض کارگران پیمانکاری پالایشگاه فجر جم شده است. همکاران ما در شرکتهای دیگر از پاداش با رقمهای بالاتر برخوردار شدهاند، اما ما در شرایط یکسان دریافتی بسیار کمتری داشتهایم برای مثال کارگران پیمانی شرکت پارس جنوبی 17 تا 27 میلیون تومان پاداش دریافت کردهاند در حالی که نیروی پیمانی فجر جم یک تا هفت میلیون پاداش گرفتهاند.
وی ادامه داد: این دو نیرو هر دو یکجا کار میکنند، اما پیمانشان با شرکتهای مختلف است.
درهمین رابطه:
+اعتصاب کارگران پالایشگاه فجر جم و تجمع مقابل درب پالایشگاه
امروز سهشنبه ۲۳ شهریورماه کارگران ارکان ثالث شیفت صبح پالایشگاه فجر جم از رفتن به سر کار خودداری کرده و مقابل درب پالایشگاه دست به تجمع زدند.
عدم پرداخت مطالبات بکپی یکسان با دیگر شرکتهای گازی و نفتی همجوار و حذف اضافه کاری غیر مؤظفی از جمله موارد اعتراضی این کارگران است.
اعتصاب این کارگران منجر شد تا واحد حمل و نقل به صورت نیمه تعطیل و رستوران پالایشگاه نیز تعطیل گردد. همچنین حاضر نشدن این نیروهای شیفتی باعث شد تا نیروهای شیفت شبکار در سر شیفت بمانند.
+گزارش تکمیلی از اعتصاب کارگران پالایشگاه فجر جم
امروز سهشنبه ۲۳ شهریورماه کارگران ارکان ثالث شیفت صبح پالایشگاه فجر جم از رفتن به سر کار خودداری کرده و مقابل درب پالایشگاه دست به تجمع زدند.
این کارگران از ساعت ۶:۴۵ صبح که دست به تجمع زده بودند تا ساعت ۱۰:۳۰ مقابل درب پالایشگاه به تجمع خود ادامه دادند اما هیچیک از مسئولین پاسخی به خواست کارگران نداده و از اینرو کارگران با ترک پالایشگاه به خانههایشان برگشتند.
عدم پرداخت مطالبات بکپی یکسان با دیگر شرکتهای گازی و نفتی همجوار و حذف اضافه کاری غیر مؤظفی از جمله موارد اعتراضی این کارگران است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران– ۲۳ شهریور ۱۴۰۰
+شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:اعتصاب همکاران ارکان ثالث در پالایشگاه فجر
روز سهشنبه ۲۳ شهریورماه همکاران ارکان ثالث ما در شیفت صبح پالایشگاه فجر جم در اعتراض به تعرضات هر روزه به زندگی و معیشتشان از جمله عدم پرداخت مطالبات بک پی یکسان با دیگر شرکت های گازی و نفتی همجوار و حذف اضافه کاری غیر موظفی دست از کار کشیده و مقابل درب پالایشگاه تجمع کردند. این تجمع از ساعت ۶:۴۵ صبح آغاز و تا ساعت ۱۰:۳۰ ادامه داشت و از آنجا که هیچیک از مسئولین حاضر به پاسخگویی نشدند، کارگران پالایشگاه را ترک و به خانه هایشان رفتند و بر ادامه اعتراض تاکید نمودند. در نتیجه اعتصاب این کارگران واحد حمل و نقل نیز به صورت نیمه تعطیل و همچنین رستوران پالایشگاه تعطیل شد. همچنین حاضر نشدن نیروهای شیفتی صبح باعث شد تا نیروهای شیفت شبکار در سر شیفت بمانند. هم اکنون اعتراضات در میان بخش های مختلف همکاران ما در نفت گسترده است. چپاولگری های پیمانکاران و کارفرمایان و باز گذاشته شدن دست آنها به هر گونه زورگویی در پناه قوانین مناطق ویژه اقتصادی و تعرضات هر روزه به زندگی و معیشت ما در فضایی امنیتی موضوعات اصلی اعتراضات ما در بخش های مختلف نفتی است.
*ادامه تجمع اعتراضی شبانه روزی قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون) نسبت به بلاتکلیفی استخدامیشان ووعده های توخالی مسئولان برای تفرقه اندازی بجای پاسخگویی مقابل وزارت آموزش وپرورش
«ما منتظرحقمون هستیم هیچ جا نمیریم همینجا هستیم»
یکشنبه شب ودوشنبه 29 شهریور،قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون)برای اعتراض به بلاتکلیفی استخدامیشان ووعده های توخالی مسئولان برای تفرقه اندازی بجای پاسخگویی به تجمعشان مقابل وزارت آموزش وپرورش ادامه دادند.
+شعارهایی که معلمان معترض وخشمگین اینروزها مقابل وزارت آموزش وپرورش سرمیدهند:
- ما منتظرحقمون هستیم هیچ جا نمیریم همینجا هستیم
- پشت در وزراتیم منتظرحمایتیم
- تا حقمو نگیرم ازاینجانمیرم
- کیست مرا یاری کند، برای ما کاری کند
- حمایت از مافیا، حمایت از ظالم است
- مافیا استخدام مشکل اصلی ماست
- ریاست جمهوری تاکی باید صبوری
- یامرگ یا استخدام
- این ماه، ماه خون مافیا سرنگون
- این همه بی عدالتی هرگزندیده ملتی
- نه مجلس نه دولت نیستند به فکر ملت
- مسئول بیکفایت نماد ضعف و خفت
- مسئول بیکفایت عامل خواروخفت
- مسئول بی لیاقت عامل فقروخفت
- تاحقمو نگیرم ازاینجا نمیرم
- کارنامه سبز مییمرد ذلت نمی پذیرد
- سکوت فایده نداره کارنامه سبز بیداره
- کارنامه سبز داد بزن حقتو فریاد بزن
*ادامه کنش های کارگران شهرداری رودباربرای پرداخت ماه ها حقوق معوقه
روزدوشنبه 29 شهریور،کارگران شهرداری رودباردراستان گیلان از عدم پرداخت 4 ماه حقوق خودشان وادامه کنش های دامنه دارشان ووعده های توخالی مسئولان خبردادند.
کارگران شهرداری رودباربه خبرنگاررسانه ای گفتند: بابت 4 ماه مطالبات مزدی سال جاری طلبکاریم و باتوجه به مخارج سنگین تحصیلی فرزندان دانشآموزان و دانشجویمان از شهرداری میخواهیم بخشی از این طلب مزدی را پرداخت کند.
از قرار معلوم حدود 70کارگری که در شهرداری و سازمانهای وابسته به آن به صورت رسمی، قراردادی و پیمانی مشغول کار هستند، از اردیبهشت ماه سال جاری بابت مطالبات مزدی خود طلبکارند. در عین حال چندین سال سنوات و مانده مرخصی این کارگران نیز پرداخت نشده است.
این افراد که از کارگران قدیمی شهرداری محسوب میشوند به مشکلات مالی موجود اعتراض کرده و گفتند: دستمزد فروردین ماه خود را با چهارماه تاخیر حدود یک ماه پیش دریافت کردهایم و از آن پس دریافتی دیگری نداشتهایم.
به گفته این کارگران؛ اعضای شورای جدید شهر 170 تا 200 میلیون منابع مالی پرداخت حقوقی که شورای سابق برای کارگران در نظر گرفته بود را صرف خرید گل و گیاه کردند که همه آنها با بیآبیهای تابستان جاری از بین رفتند.
این کارگران گفتند: بیشترشان حدود 15 تا 20 سال سابقه کار دارند و نگران آن هستند که با ادامه روند موجود نتوانند هزینه تحصیلی فرزندان خود را در آستانه سال جدیدی تحصیلی تامین کنند.
به گفته یکی از کارگران؛ علارغم پیگیری مداوم برای دریافت مطالباتمان، هنوز هیچ مسئولی پاسخگوی مطالباتمان در شهرستان نیست.
او گفت: بعد از چند ماه معوقات مزدی، کارگران در مردادماه سالجاری چندین روز تجمع اعتراضی برپا کردند که در نتیجه آن شهردار وعده رسیدگی به وضعیت مطالبات کارگران را داد اما با گذشت یک ماه هنوز از پرداخت معوقات مزدی کارگران خبری نیست.
این کارگر شهرداری رودبار با بیان اینکه در طول چهار تا پنج ماه گذشته هر ماه بخشی کمی از حقوق خود را به صورت علیالحساب دریافت کردهایم، اضافه کرد: در نهایت مجموع دریافتی ما در طول 5 ماه گذشته به اندازه یک پایه حقوق هم نمیشود.
او گفت: این روزها تامین هزینههای مربوط به تحصیل شوخیبردار نیست به همین دلیل از مسئولان مربوطه میخواهیم در این مورد چارهاندیشی کنند.
*روزنامهنگاران مستقل ایران:
۱۱ روز بازداشت خبرنگار محلی برای انتشار یک خبر
بدون تفهیم اتهام در بازداشت بودم
خبرنگار محلی که ماجرای قتل مبینا سوری، نوجوان ۱۴ سالهای که توسط همسر و خانوادهاش در منطقه رومشکان به قتل رسید، به دستور دادستان منطقه و با شکایت خانواده مقتول و متهمان پرونده بازداشت شده و به خاطر این اطلاعرسانی مدتی را در بازداشت بود تا این که سرانجام روز شنبه آزاد شد.
به گزارش همدلی، سینا قلندری از خبرنگاران محلی کوهدشت و رومشکان است؛ او در ماجرای اطلاعرسانی درباره قتل مبینا سوری، دختر نوجوانی که چند پیش توسط همسرش به قتل رسید،نقش داشت و مدتی بعد تحت فشار قرار گرفت و بازداشت شد، درباره وضعیت خود به همدلی میگوید:«خبر این قتل ۱۰ روز پیش از رسانهای شدن به دست من رسید، اما با توجه به شرایط منطقهای تا حصول اطمینان از انتشار جزئیات آن خودداری کردم؛ از آنجایی که متوجه شدم برخی رسانهها و افراد در شبکههای اجتماعی و رسانههای فارسیزبان خارج از کشور از ظن خود بخشی از این ماجرا را با اطلاعاتی که الزاماً صحت نداشت در رسانههای خود منعکس کردند، من خبر را منتشر کردم و سه ساعت بعد خبرگزاری رکنا، خبری غیر واقعی و نادرست درباره این حادثه منتشر کرد. از این رو پلیس فتا به منزل اقوام من در کوهدشت که مهمان آنها هستم مراجعه کردند و برخورد بسیار امنیتی و تندی داشتند. در پی بازداشت برخی از وسایل شخصی من، از جمله تلفن من را نیز ضبط کردند. وی با اشاره به اینکه دادیار پرونده اعلام کرد من تبرئه شدهام با قرار کفالت آزاد شدم، ادامه میدهد: یک روز بعد برای تحویل وسایل شخصیام به دادسرا رفتم که به شکل اتفاقی با دادستان مواجه شدم و ایشان با عتاب من را خطاب قرار دادند که انتشار این خبر کار نادرستی بود و به دادیار پرونده من گفتند، جوری تنبیهاش کنید که دیگر چنین اخباری را منتشر نکند. در پی این ماجرا من بازداشت شدم، ابتدا به کلانتری منطقه و سپس به زندان مرکزی خرمآباد منتقل شدم و این بازداشت حدود ۱۱ روز طول کشید.»
این خبرنگار ادامه میدهد:«در مدت بازداشت شرایط جسمی خوبی نداشتم، بر اثر استرس بیماری زخم معدهام تشدید شده بود و خونریزی معده داشتم؛ در این مدت همسرم چندین بار به قاضی پرونده و دادستانی مراجعه کرده و شرایط من را برای آنها تشریح کرده بود شاید به شرایط من رسیدگی کنند، اما در قرنطینه زندان مرکزی خرمآباد، به هیچ شرایط چنین کاری فراهم نیست. حتی داروهایی را که مصرف میکردم، به من نمیدادند. گاهی از فرط درد و خونریزی بیحال می شدم تا جایی که به محض آزادی از زندان در بیمارستان بستری شدم!»
وی در پاسخ به این پرسش که در مدت بازداشت به بهداری یا بیمارستان منتقل شده است یانه؟ میگوید:«به هیچ وجه مرا به بیمارستان منتقل نکردند و در اوج ناراحتی و خونریزی به من قرص ژلوفن دادند که ازقضا برای معده مضر است. البته یکبار پزشک بهداری زندان خرمآباد به من شربت معده و قرص امپرازول داد. پرونده پزشکی من در اختیار دادستان قرار داده شد تا مشخص شود تحت درمان هستم و تحمل بازداشت را ندارم، اما عملا کاری از پیش نرفت.»
قلندری با اشاره به اینکه اساسا من تفهیم اتهام نشده اما بازداشت شده بودم، تصریح میکند: «به این دلیل سه روز پایان بازداشتم، اقدام به اعتصاب غذا کردم؛ چراکه وضعیت من و بازداشتم هیچ توجیهی نداشت. صرفا دادیار پرونده از من خواست برگه انتقال به زندانم را انگشت بزنم؛ ایشان هم از توضیحات من قانع شده بودند و تاکید داشتند دادستان درخواست بازداشت من را دارد و کاری از ایشان بر نمیآید. ضمن اینکه حتی اگر کسی تفهیم اتهام شود معمولا برای او قرار کفالت یا وثیقه صادر میکنند، اما این روال برای من اساسا انجام نشد. حتی رئیس قوه قضائیه هم چند روز قبل بر عدم بازداشت موقت تاکید کردند!» وی ادامه میدهد:«در مدت بازداشت، همسرم چندین نوبت به دادیاری مراجعه کردند تا برای من قرار کفالت صادر شود، اما ایشان را به دادستان ارجاع میدادند. آقای دادستان هم به همسرم گفته بود شاکی خصوصی دارم؛ البته که این موضوع به هیچ وجه مانع صدور قرار کفالت نمیشود! بهانه دیگرشان این بود که اگر آزاد شوم خانواده مقتولی که من درباره او اطلاعرسانی کرده بودم، مرا خواهند کشت. من نمیدانم اگر کسی تهدید به مرگ شود، برای حفاظت او را بازداشت میکنند یا فردی که اقدام به تهدید کرده است؟! البته به همسرم گفتند من کاری میکنم این خبرنگار نه تنها محکوم شود بلکه شغلش را از دست بدهد.»
طی روزهای اخیر دست کم سه خبرنگار و عکاس بازداشت شدهاند.
بازداشت خبرنگاران سیناقلندری ،مجید سعیدی وامیرعباسآذرموند
*اطلاعیه دوم کمیتهٔ پیگیری آزادی کسری نوری
«درخواست ویژه رئیس دانشگاه تهران از رئیس قوه قضائیه»
محمود نیلی احمدآبادی، ریاست دانشگاه تهران در نامهای به غلامحسین محسنی اژهای، رئیس قوه قضائیه تقاضای عفو یا آزادی مشروط کسری نوری را کرده است.
در روز ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ دانشگاه تهران در نامهای به شمارهٔ ۸۲۶۱۰۹۱ از ریاست قوه قضائیه با توجه به ظرفیتهای پیشبینی شده در قانون و رایزنیهای صورت گرفته درخواست آزادی دانشجوی زندانی این دانشگاه را کرده است.
شهریورماه سال جاری با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید و با توجه به اینکه کسری نوری، دانشجوی زندانی دانشگاه تهران از اسفندماه سال ۱۳۹۶ بیوقفه در زندان است جمعی از فعالان صنفی دانشگاه تهران کمیتهای برای پیگیری آزادی کسری نوری تشکیل دادند.
کسری نوری، دانشجوی زندانی در یک دهه اخیر هشت سال از عمر خود را در زندانهای ایران سپری کرده است.
کمیتهٔ پیگیری آزادی کسری نوری گزارش هر مرحله از پیگیریهای خود را ارائه خواهد داد و در صورت نیاز به همراهی و کمک دانشجویان و دیگر اقشار جامعه، اطلاع رسانی خواهد شد.
*تجمع اعتراضی جایگاه داران سوخت استان اصفهان
روز یکشنبه 28 شهریورفیلمی در شبکه های اجتماعی منتشر شد که حکایت از تجمع اعتراضی جایگاه داران سوخت در استان اصفهان داشت.
درهمین رابطه روزیکشنبه 29 شهریور،یک جایگاه دار سوخت به خبرنگار رسانه ای گفت: مالکان پمپ های بنزین و مجتمع های خدمات رفاهی به ورشکستگی حتمی نزدیک هستند.
وی افزود: کمبود نقدینگی، عدم افزایش کارمزدها متناسب با هزینه ها و پرداخت نشدن مطالبات سنوات قبل، تاخیر درپرداخت مطالبات سال جاری، تبخیر بیش از حد فراورده و کسری های زیاد ناشی از آن، جرایم کمیته تخلفات در حالی که مالکان جایگاه ها هیچ قصوری در این گونه کسری ها ندارند و قرارداد های یک طرفه از جمله مشکلات جایگاه داران سوخت است.
او عنوان کرد: موافقت های احداث جدید بدون توجه به نیاز و نیازسنجی فقط با نیت ارایه آمار و ...، گرانی قطعات وخدمات، سهمیه بندی فراورده تحویلی، حذف حق تبخیر، حذف سهمیه روغن و سهمیه ادوات کشاورزی و کارت فروش آزاد (گازوئیل)، عدم افزایش کارمزدها متناسب با هزینه و بسیاری عوامل دیگر مالکان پمپ های بنزین و مجتمع های خدمات رفاهی را به ورشکستگی حتمی و بیکاری بیش از 15000 خانوار نزدیک می کند.
*جان باختن کارگرجوان کارگاه شن و ماسه گیلوان درلای دستگاه حلزونی
روزیکشنبه 28 شهریور،یک کارگر28 ساله اهل لرستان حین کار در کارگاه شن و ماسه گیلوان در شهرستان طارم استان زنجان براثر گیرکردن بخشی از لباسش دردستگاه حلزونی گیرافتاد وجان خودراازدست داد.
اخباروگزارش های کارگری 28 شهریورماه 1400
- یکشنبه اعتراضی دیگر کارگران بازنشسته صنعت فولاد با برپایی تجمع مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد دراصفهان،اهواز وتهران
- ادامه حق طلبی قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون)با حضور شبانه روز مقابل وزارت آموزش وپرورش
«پشت در وزراتیم منتظرحمایتیم»
- تجمع اعتراضی معلمان شاغل وبازنشسته مشهد نسبت به عدم اجرای رتبهبندی کامل مطابق با 80 درصد حقوق هیأت علمی مقابل مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی
- اطلاعیه ی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران درباره اعتراضات فرهنگیان
- ادامه کنش های کارگران حق طلب اداره مخابرات خوزستان نسبت به ممنوع الورود شدن به محل کار
- تجمع اعتراضی کارگران شهرداری دهدشت نسبت به وعده های توخالی مسئولان مبنی بر پرداخت ماه ها حقوق عقب افتاده مقابل فرمانداری کهگیلویه
تهدید کارگران حق طلب به اخراج از کار
- سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
فشار مضاعف به رانندگان خط پنج بیآرتی، با اجرای دوباره طرح خاموش کردن اتوبوسها در پایانهها
- افسانه عظیمزاده به دادسرا احضار و تفهیم اتهام شد
- تأیید حکم ۶ سال زندان اسماعیل گرامی کارگر بازنشسته زندانی
- روزنامهنگاران مستقل ایران:
درخواست کمک بیش از ۱۰۰ روزنامهنگار افغان از جامعه جهانی
- پس از خودکشی یک معلم شهرستان گراش، این بار آموزگاری دیگر در نیشابور خودکشی کرد
- جان باختن یک کارگردرهشتگرد براثر سقوط از ارتفاع
*یکشنبه اعتراضی دیگر کارگران بازنشسته صنعت فولاد با برپایی تجمع مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد دراصفهان،اهواز وتهران
روز یکشنبه 28 شهریور، کارگران بازنشسته صنعت فولاد برای اعتراض به سطح نازل حقوق ازجمله عدم همسان سازی حقوق وعدم پاسخگویی به دیگر مطالبات برحقشان دست به تجمع مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد دراصفهان،اهواز وتهران زدند.
این بازنشستگان، مهمترین خواستههای خود را برخورداری از مستمری بالاتر از خط فقر، درمان رایگان و اصلاح احکام همسانسازی حقوق و انتقال از ردیف 9 بودجه به ردیف 7، برخورداری از امکانات رفاهی، خدمات درمانی یکپارچه و کارآمد طبق آیین نامه فولاد عنوان کردند وبه خبرنگاررسانه ای گفتند: دولت مصوب کرده صندوق بازنشستگی فولاد و صندوقهای مشابه آن با بودجه خود و تصویب هیات امنای خود، طرح همسانسازی را اجرا کنند، اما متاسفانه صندوق بازنشستگی فولاد زیر بار اجرای کامل طرح نمیرود.
همچنین بخش دیگری از مشکلات آنها کسر پول بیمهی عمر وحوادث از بازنشستگان ستادی و معدنی است. آنها میگویند درصدد جمع آوری امضا از بازنشستگان متضرر در این خصوص هستیم تا این تخلف را به دفتر ریاست جمهوری و سایر ارگانهای پیگیریکننده انعکاس دهیم.
*ادامه حق طلبی قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون)با حضور شبانه روز مقابل وزارت آموزش وپرورش
«پشت در وزراتیم منتظرحمایتیم»
شنبه شب ویکشنبه 28 شهریور، قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون) با حضور شبانه روز مقابل وزارت آموزش وپرورش خواهان پایان دادن به بلاتکلیفی استخدامیشان شدند.
+شعارهایی که معلمان معترض وخشمگین اینروزها مقابل وزارت آموزش وپرورش سرمیدهند:
- پشت در وزراتیم منتظرحمایتیم
- تا حقمو نگیرم ازاینجانمیرم
- کیست مرا یاری کند، برای ما کاری کند
- حمایت از مافیا، حمایت از ظالم است
- مافیا استخدام مشکل اصلی ماست
- ریاست جمهوری تاکی باید صبوری
- یامرگ یا استخدام
- این ماه، ماه خون مافیا سرنگون
- این همه بی عدالتی هرگزندیده ملتی
- نه مجلس نه دولت نیستند به فکر ملت
- مسئول بیکفایت نماد ضعف و خفت
- مسئول بیکفایت عامل خواروخفت
- مسئول بی لیاقت عامل فقروخفت
- تاحقمو نگیرم ازاینجا نمیرم
- کارنامه سبز مییمرد ذلت نمی پذیرد
- سکوت فایده نداره کارنامه سبز بیداره
- کارنامه سبز داد بزن حقتو فریاد بزن
*تجمع اعتراضی معلمان شاغل وبازنشسته مشهد نسبت به عدم اجرای رتبهبندی کامل مطابق با 80 درصد حقوق هیأت علمی مقابل مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی
روز یکشنبه 28 شهریور،جمعی از معلمان شاغل وبازنشسته مشهد برای اعتراض به عدم اجرای رتبهبندی کامل مطابق با 80 درصد حقوق هیأت علمی دست به تجمع مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رصوی دراین کلانشهرزدند.
قابل یادآوری است که روز شنبه 27 شهریور،معلمان استان های آذربایجان شرقی، اصفهان،البرز،ایلام، خوزستان، فارس،کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد،لرستان،هرمزگان و...برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم اجرای رتبهبندی کامل مطابق با 80 درصد حقوق هیأت علمی دست به تجمع مقابل اداره کل آموزش و پرورش در مراکز این استان های کشور زده بودند.
*اطلاعیه ی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران درباره اعتراضات فرهنگیان
فرهنگیان شریف ، خانواده های ارجمند و دانش آموزان عزیز سراسر کشور
با درود بر اراده ی پولادین شما در راه رسیدن به خواسته ها و حقوق قانونی خود ، به آگاهی می رساند ، شورای هماهنگی با اعلام پشتیبانی از اعتراضات اخیر و قانونی همه ی فرهنگیان، دانش آموزان وخانواده ها وبه حق دانستن همه ی تجمعات ، وبه خاطر بی توجهی حاکمیت به اعتراضات به حق فرهنگیان و عطف به هشدارهای قبلی، به زودی سلسله برنامه های اعتراضی را در دستور کار قرار داده و فراخوان تجمع سراسری وهماهنگی را اعلام خواهد نمود وتا رسیدن به خواسته های به حق فرهنگیان و دانش آموزان ازجمله :
اجرای نظام رتبه بندی/ اجرای نظام همسان سازی حقوق بازنشستگان /تهیه ی گوشی، سیمکارت واینترنت رایگان برای همه ی معلمان ودانش آموزان کشورباحضور درمدرسه و خودداری از رفتن به کلاس درس و تدریس درفضای مجازی وخود داری ازفعالیت درسامانه ی شاد، به یاری شما جنبش سراسری فرهنگیان را ادامه خواهیم داد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
28شهریور 1400
*ادامه کنش های کارگران حق طلب اداره مخابرات خوزستان نسبت به ممنوع الورود شدن به محل کار
روزیکشنبه 28 شهریور، کارگران حق طلب اداره مخابرات خوزستان به کنش هایشان نسبت به ممنوع الورود شدن به محل کارادامه دادند.
برپایه گزارش رسانه ای شده، کارکنان شرکتی مخابرات شهرهای مختلف استان خوزستان که در اعتراض به رعایت نشدن بندهای قانونی در قرارداد، از امضا کردن آن خودداری کردهاند، هنوز امکان ورود به محل کار نیافتهاند.
بنابهمین گزارش، در دشت آزادگان، سوسنگرد، ایذه و شوشتر، شرکتیهای فاقد قرارداد، برای دومین روز متوالی از ورود به محل کار منع شدهاند.
این کارکنان شرکتی، خواستههای خود را اجرای دقیق طرح طبقه بندی مشاغل و انعقاد قرارداد مستقیم با مخابرات میدانند و به همین دلیل از ابتدای سال، تن به امضای قراردادهای به گفتهی آنها «یکجانبه» ندادهاند.
یکی از شرکتیهای مخابرات در این رابطه با تاکید بر لزوم ورود مقامات عالی استان و کشور به مساله میگوید: هیچ مشارکتی در تنظیم قراردادهای شرکتی نداریم؛ هرچه بخواهند مینویسند و ما را مجبور میکنند که قراردادها را امضا کنیم
درهمین رابطه:تجمعات اعتراضی کارکنان حق طلب اداره مخابرات مسجدسلیمان نسبت به ممنوع الورود شدن به محل کار
روزشنبه 27 شهریور، کارکنان حق طلب اداره مخابرات مسجدسلیمان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به ممنوع الورود شدن به محل کار تجمعاتی را مقابل مرکز مخابرات مطهری وساختمان مرکزی شرکت این شهرستان برپاکردند.
یکی از این کارکنان به خبرنگاریک رسانه محلی گفت: حدود 25 نفر از پرسنل با سابقه بالای 20سال به این دلیل که پس از این همه سال به عقد قراردادهای سه ماهه خود اعتراض و از طریق قانون توانستیم رای اداره کار را به نفع خود بگیریم در کمال تعجب پس از 20 سال امروز به این دلیل که حاضر نشدیم مجدداً قراردادهای سه ماهه را امضاء و خواهان احقاق حقوق خود شدیم از ورود ما به اداره جلوگیری کردند و آن گونه که شنیدیم از اهواز عده ای را جایگزین ما کرده اند.
وی ادامه داد: سال هاست هیچ گونه تغییری در حقوق و مزایای ما بوجود نیامده است به همین دلیل مخالف امضای قرارداد سه ماهه جدید هستیم.
یکی دیگر از این کارکنان حق طلب گفت: تبدیل وضعیت در همه نهادهای اجرایی و عمومی، قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است که در شورای نگهبان نیز به تایید رسیده است اما در مخابرات اجرایی نمیشود.
*تجمع اعتراضی کارگران شهرداری دهدشت نسبت به وعده های توخالی مسئولان مبنی بر پرداخت ماه ها حقوق عقب افتاده مقابل فرمانداری کهگیلویه
تهدید کارگران حق طلب به اخراج از کار
روزیکشنبه 28 شهریور، کارگران شهرداری دهدشت برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به وعده های توخالی مسئولان مبنی بر پرداخت ماه ها حقوق عقب افتاده مقابل فرمانداری کهگیلویه تجمع کردند.
یکی از کارگران حاضردرتجمع به خبرنگاریک رسانه محلی گفت:به ما قول به روز شدن حقوق را داده بودند ولی الان سرپرست شهرداری،معاون شهرداری،ناظر کجاهستند؟همه رفتند و در خواب ناز هستند فقط با ما موش و گربه بازی می کنند.!
این کارگر ادامه داد:حق دفاع از حقوق خود را نداریم تهدید به اخراج می شویم،شورای شهر جدید هم که برای ریاست توی سر یکدیگر می زنند،جوابگوی هیچکدام از ما نیستند.!
کارگر دیگری بیان کرد:چهار ماه هست که یک ریال حقوق نگرفتم و بخاطر فقر و نداری مجبور شدم گوشی فرزندم را بفرشم و امسال نمی تواند در کلاس های مجازی شرکت کند.
وی افزود: حتی در این شرایط بحرانی ویروس کرونا پول خرید یک جفت دستکش هم نداریم و شهرداری لوازم بهداشتی در اختیار کارگران قرار نمی دهد.
کارگر دیگری، میگوید دیگر نمیتوانم در چشم زن و بچهام نگاه کنم،به هر جایی مراجعه میکنیم فقط به این و آن پاسمان میدهند،شهرداری میگوید مطالبه شما با پیمانکار است و پیمانکار میگوید باید شهرداری پول بدهد تا من به کارگر بدهد.
وی افزود: فرماندار، شهردار و بقیه مسئولان خودتان اگر یک یا دو ماه حقوق نگیرید جلوی زن و بچهتان شرمنده نمی شوید؟!
کارگر بعدی میگوید از کل مغازههای محل زندگیام قرض کردهام و دیگر هیچ مغازهای حاضر نیست جنس نسیه به من بدهد،حتی توان خرید نان را هم ندارم.
کارگر دیگری گفت:مستاجرم و در این مدت که حقوق دریافت نکردم کرایه خانه نتوانستم پرداخت کنم و همین امروز فرداست که صاحبخانه بساطم را بیرون بریزد.
*سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
فشار مضاعف به رانندگان خط پنج بیآرتی، با اجرای دوباره طرح خاموش کردن اتوبوسها در پایانهها
در گرمای تابستان لازم است که برای حداقل شرایط رفاهی رانندگان، کولر اتوبوس روشن باشد. اما مدیریت ناکارآمد خط پنج بیآرتی بدون آنکه اتاقی در پایانهها برای رانندگان ایجاد کند که سیستم سرمایش مناسب داشته باشد، به رانندگان فشار میآورد تا اتوبوس را در پایانهها خاموش کنند و گرمای طاقت فرسای تابستان شرایط نامناسبی را برای رانندگان به وجود آورده است.
سندیکای کارگران شرکت واحد نسبت به عدم تامین امکانات رفاهی مناسب برای رانندگان و سختگیریها به رانندگان به مدیریت ناکارآمد شرکت واحد هشدار میدهد و اعلام میکند در صورت ادامه این روند با اعتراضات مقتضی رانندگان مواجه خواهد بود.
*افسانه عظیمزاده به دادسرا احضار و تفهیم اتهام شد
افسانه عظیم زاده فعال اجتماعی حوزه زنان و کودکان کار توسط شعبه ۲ بازپرسی دادسرای اوین احضار و اتهامات “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی” و “ فعالیت تبلیغی علیه نظام” به وی تفهیم شد.
افسانه عظیم زاده روز ۲۵ آذرماه ۹۹ در حالیکه مادرش را برای درمان به بیمارستان میلاد برده بود در همانجا توسط مأموران اطلاعات سپاه دستگیر شده و به بازداشتگاه ۲ الف واقع در زندان اوین منتقل شد.
او پس از ۴۰ روز بازداشت با قرار وثیقه پانصد میلیونی به بطور موقت آزاد شد.
بازداشت افسانه در پی دستگیری فعالین دیگر حوزه زنان و کودکان کار نظیر نگار مسعودی صورت گرفت که هر دوی آنها در روزهای گذشته و به اتهامات مشابه مورد اخذ آخرین دفاعیات و تفهیم اتهام قرار گرفتهاند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران محاکمه افسانه عظیمزاده را محکوم میکند و خواهان خاتمه دادن به تعقیب قضایی علیه وی، نگار مسعودی دیگر فعالین اجتماعی است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران-۲۸ شهریور ۱۴۰۰
*تأیید حکم ۶ سال زندان اسماعیل گرامی کارگر بازنشسته زندانی
شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر حکم دادگاه بدوی علیه اسماعیل گرامی را تأیید کرد.
اسماعیل گرامی که روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ توسط مأموران امنیتی در منزلاش دستگیر شده و تاکنون در زندان به سر میبرد توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران در مجموع به ۶ سال زندان، ۷۴ ضربه شلاق و جزای نقدی محکوم شده بود.
اسماعیل گرامی کارگر بازنشسته کارخانه کارتن سازی تهران است که تنها و تنها بخاطر دفاع از حقوق کارگران و بازنشستگان بازداشت شده و به حکم ضدانسانی زندان و شلاق محکوم شده است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران صدور و تأیید حکم زندان و شلاق علیه اسماعیل گرامی را قویاً محکوم مینماید و اعلام میدارد که حامیان استثمارگران نمیتواند در جواب حقخواهی و معیشت طلبی، فعالین را به زندان محکوم نمایند و جامعه درمقابل چنین برخوردهایی تا ابد ساکت نخواهد نشست.
اسماعیل گرامی و دیگر کارگران زندانی باید به فوریت و بدون قید و شرط آزاد گردند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۲۸ شهریور ۱۴۰۰
*روزنامهنگاران مستقل ایران:
درخواست کمک بیش از ۱۰۰ روزنامهنگار افغان از جامعه جهانی
بیش از ۱۰۰ روزنامهنگار افغان از جامعه جهانی خواستهاند که در حفظ آزادی بیان در این کشور کمک کنند.
در نامهای که به امضای ۱۰۳ روزنامهنگار افغانی رسیده و سازمان گزارشگران بدون مرز آن را منتشر کرده است، روزنامهنگاران از جامعه جهانی خواستهاند که آزادی بیان در افغانستان را نجات دهند.
این روزنامهنگاران بدون فاش کردن نام خود از ترس طالبان و بیم از انتقام این گروه افراطی، بر فوریت تضمینهای حفاظتی، خصوصا برای روزنامهنگاران زن تاکید کردهاند.
این نامه با انتخاب تیتری با عنوان «روزنامهنگاری در افغانستان در خطر نابودی است» میگوید که حملات پیاپی به فعالان رسانهای و مداخله طالبان در کار آنها به بدتر شدن وضعیت آزادی بیان در کشور دامن زده است. گزارشگران بدون مرز میگوید بسیاری از روزنامهنگاران امضاکننده نامه، از جمله ۲۰ زن هنوز در افغانستان زندگی میکنند.
امضاکنندگان نامه میگویند تهدید غلطیدن فضای آزادی بیان در کشور به دوران تاریک پنج ساله حکمرانی طالبان در دهه ۹۰ میلادی وجود دارد و از جامعه جهانی خواستهاند که حمایت کاملا مشخصی از رسانههای این کشور برای ادامه کار داشته باشند.
این نامه همچنین از جامعه جهانی خواسته است به روزنامهنگارانی که مجبور به ترک کشور هستند، کمکهای دیپلماتیک، مشاورهای و مالی ارائه دهند و در خارج نیز به آنها کمک کنند تا در حوزه خود بتوانند کاری پیدا کنند.
*پس از خودکشی یک معلم شهرستان گراش، این بار آموزگاری دیگر در نیشابور خودکشی کرد
هفته گذشته یک دبیر ریاضی از اهالی شهرستان گراش در استان فارس به دلایلی که گفته می شود مربوط به مشکلات مالی بوده است به زندگی خود پایان داد . چند روز پیش نیز خبری مبنی بر خودکشی یک معلم جوان نیشابوری در فضای مجازی منتشر شد.
سخنگوی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در این باره به خبرنگاررسانه ای گفت: هنوز علت دقیق فوت معلم نیشابوری مشخص نیست و تا زمان اعلام نظر پزشکی قانونی نمیتوان در این زمینه اظهار نظر دقیقی داشت.
وی در رابطه با تأیید و یا تکذیب این خبر عنوان کرد: طبق اعلام پزشکی قانونی آزمایشهای مربوط به علت دقیق فوت این معلم نیشابوری در دست بررسی است و پاسخ این آزمایشها فردا -دوشنبه ۲۹ شهریور ماه - اعلام خواهد شد. در عین حال نیروی انتظامی نیز در حال انجام تحقیقات تکمیلی در این باره است.
وی اظهار کرد: این معلم نیشابوری که جمعه گذشته فوت کرده از معلمان بخش سرولایت نیشابور بوده است.
*جان باختن یک کارگردرهشتگرد براثر سقوط از ارتفاع
یک کارگر 50 ساله حین کار در طبقه دوم یک ساختمان نیمه کاره واقع در شهر جدید هشتگرد براثر سقوط از ارتفاع وشدت جراحات پس از انتقال به بیمارستان جان خودراازدست داد.