- شلیک مستقیم نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت به اهالی معترض منطقه سلمانشهرمازندران ومرگ ومصدومیت 5 نفر - ادامه مسمومیت های شیمیایی دانش آموزان با حمله به مدارس دخترانه شاهین شهر(12 مدرسه)، کوثر و پروین اعتصامی ایذه،یاس نبی تاکستان، شرافت و خدیجه سنندج ، معروف شافعی، دبیرستان حاج صالح شاطری و دبستان ستایش مهاباد و.....تجمع اعتراضی اهالی شاهین شهر نسبت به مسمومیت های شیمیایی دانش آموزان مقابل اداره آموزش وپرورش با شعار «مرگ بر عامل مسمومیت»،«مسئول بی کفایت نمی خوایم نمی خوایم»و. . .
پرتاب گاز اشک آور توسط نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت بسوی تجمع کنندگان
- فراخوان فعالین مدنی مهاباد برای بایکوت کلاس درس
- پرفورمنس دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در اعتراض به حملات شیمیایی به دختران در مدارس و خوابگاههای کشور
- بیانیە انجمن صنفی معلمان کوردستان (سنندج- کلاترزان) در محکومیت تداوم مسمومیتسازی در مدارس
- گرامیداشت یاد نیما نوری از جان باختگان اعتراضات سراسری اخیر کرج بمناسبت زادروز 18 سالگیش بر سر مزارش با حضور خانواده های جانباختگان سپهر اعظمی و محمدمهدی کرمی
- ادامه اعتراضات پرستاران وکادر درمان کشور نسبت به عدم اجرای کامل قانون تعرفه گذاری بابرپایی تجمع پرستاران و کادر درمان استان کردستان مقابل استانداری
- ادامه اعتراضات کارگران راه آهن کشور با اعتصاب کارگران شمال غرب دراعتراض به عدم پرداخت حقوق
- اعتصاب وتجمع کارگران پتروشیمی دهلران برای 20 روزکار و 10روزمرخصی و در اعتراض به عدم پرداخت 2 ماه حقوق و عیدی
- تجمع اعتراضی دانشجویان خوابگاه دخترانهی معصومه دانشگاه چمران اهوازنسبت به ساعت ورود خروج
- نعیم شکری دانشجوی رشته مدیریت مالی دانشگاه خوارزمی واحد تهران و اهل بیجار، روز ۲۲ فروردین پس از بازداشت مجدد توسط نیروهای امنیتی در اثر شکنجه دچار شکستگی و جراحت شده و به بیمارستان امام حسین بیجار انتقال یافته است
*******
*شلیک مستقیم نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت به اهالی معترض منطقه سلمانشهرمازندران ومرگ ومصدومیت 5 نفر
نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت به سوی تجمع اعتراضی اهالی منطقه سلمانشهرمازندران دراملاک موقوفه دانیال مورد اختلاف آتش گشودند و2 نفر جان باختند و 3 نفردیگرمصدوم شدند.
براساس گزارش رسانه ای شده بتاریخ 26 فروردین،بدنبال تجمع اعتراضی اهالی منطقه سلمانشهرمازندران در املاک موقوفه دانیال مورد اختلاف نیروهای انتظامی بسویشان تیراندازی مستقیم کردند و 5 نفر مصدوم وبه مراکز درمانی منتقل شدند و 2 نفر از مصدومین بدلیل شدت جراحات جان باختند.
ادامه مسمومیت های شیمیایی دانش آموزان با حمله به مدارس دخترانه شاهین شهر(12 مدرسه)، کوثر و پروین اعتصامی ایذه،یاس نبی تاکستان، شرافت و خدیجه سنندج ، معروف شافعی، دبیرستان حاج صالح شاطری و دبستان ستایش مهاباد و.....
تجمع اعتراضی اهالی شاهین شهر نسبت به مسمومیت های شیمیایی دانش آموزان مقابل اداره آموزش وپرورش با شعار «مرگ بر عامل مسمومیت»،«مسئول بی کفایت نمی خوایم نمی خوایم»و. . .
پرتاب گاز اشک آور توسط نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت بسوی تجمع کنندگان
روز شنبه 26 فروردین، مسمومیت های شیمیایی دانش آموزان با حمله به مدارس دخترانه شاهین شهر(12 مدرسه)، کوثر و پروین اعتصامی ایذه،یاس نبی تاکستان، شرافت و خدیجه سنندج ، معروف شافعی، دبیرستان حاج صالح شاطری و دبستان ستایش مهاباد و.....ادامه یافت.
روز شنبه 26 فروردین،جمعی از اهالی شاهین شهر برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به مسمومیت های شیمیایی دانش آموزان مقابل اداره آموزش وپرورش این شهرستا دراستان اصفهان با شعارهای «مرگ بر عامل مسمومیت»،«مسئول بی کفایت نمی خوایم نمی خوایم»و. . .تجمع کردند.
برپایه گزارش های منتشره در رسانه ها وشبکه های اجتماعی، نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت بسوی تجمع کنندگان گاز اشک آور شلیک کردند.
*فراخوان فعالین مدنی مهاباد برای بایکوت کلاس درس
امروز شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۲، دبیرستان دخترانه معروف شافعی و دبیرستان حاج صالح شاطری و دبستان ستایش در مهاباد هدف حملات شیمیایی قرار گرفته و شماری از دانشآموزان مسموم و به مراکز درمانی منتقل شدەاند.
وضعیت تعدادی از این دانشآموزان وخیم است. در همین راستا فعالین مدنی مهاباد از تمامی دانشآموزان این شهر خواستهاند تا روز یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، به نشانه اعتراض به حملات شیمیایی و همچنین نبود امنیت جانی برای دانشآموزان، تمامی دانشآموزان سطوح مختلف مدارس مهاباد، کلاسهای درس را بایکوت کنند.
*پرفورمنس دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در اعتراض به حملات شیمیایی به دختران در مدارس و خوابگاههای کشور
استعفای مدیر مدرسه در اعتراض به حملات سازمان یافته شیمیایی علیه دانش آموزان
استعفای معلم آزاده خانم پرشنگ رنجبری مدیر دبیرستان دخترانه معراج شهر #سقز در اعتراض به بی مسئولیتی و بیعملی دولت و نیروهای امنیتی در قبال حملات سازمان یافته شیمیایی به مدارس دخترانه
*بیانیە انجمن صنفی معلمان کوردستان (سنندج- کلاترزان) در محکومیت تداوم مسمومیتسازی در مدارس
مردم شریف و آگاە، اولیای گرامی و معلمان محترم؛
همانگونە کە مستحضرید، قریب بە چهار ماە است کە مدارس دخترانە کشورمان آماج حملات شیمیایی و بیولوژیکی قرار گرفتە و آسیبهای جبرانناپذیری به جسم و روح دانشآموزان، اولیا و معلمان وارد آمده است. هر روزه تعدادی در بیمارستانها بستری میشوند، عدهای در منزل تحت مراقبت دارویی و پزشکی قرار میگیرند، در چند مورد هم شاهد شهادت مظلومانە فرزندانمان بودەایم. اکنون بسیاری از دختران معصوم این مملکت دچار "مدرسههراسی" شده و با هزاران ترس و تردید قدم در راه مدرسه مینهند.
متاسفانه مدارس کردستان نیز از این یورش در امان نبوده و در این مدت بارها مورد هدف این حملات قرار گرفتە و همچنان ادامه دارد. در مقابل، اما مسئولان کشوری و استانی نە تنها اقدامی جدی برای جلوگیری از این حملات انجام نداده، بلکە از شفافسازی و دادن پاسخی قانع کنندە جهت آرامش و تنویر اذهان عمومی جامعە طفرە میروند. برخی از مسولان دشمن(!!) را عامل این حملات میدانند، برخی به شیطنت و بازیگوشی دانشآموزان نسبتش میدهند و یک نماینده بیمقدار مجلس هم انگشت اتهام به سوی معلمان دراز میکند (معلمانی که خود قربانی این خشونت و ترور هستند).
اکنون که این مسئله به یک کلاف سردرگم تبدیل شده و بیآنکه هیچکس مسولیت آن را بپذیرد عنانگسیخته به پیش میتازد، چند پرسش مطرح میشود به امید آنکه مخاطبان آن به فراخور مسئوُلیتی که دارند پاسخی شفاف و شایسته ارائه بدهند:
۱- آیا تنبیه، ترساندن و محرومیت دختران از تحصیل و حضور در اجتماع، جزئی از رویکرد جدید حکمرانی حاکمان است یا برنامه یک اقلیت خاص و تندرو در داخل ساختار قدرت و یا اساسا طرح و نقشه مجموعهای خارج از این ساختار است؟
۲- در حالی که "امنیت" جزء امور حاکمیتی است و هر ساله بخش عظیمی از بودجه مملکت صرف نهادهای متولی امنیت میشود، چرا متولیان امر در طول چند ماه نتوانستهاند عاملین حملات شیمیایی به مدارس را شناسایی کنند (آنهم در مکانهای مشخص، مسقف و محدودی که اتفاقا به تجهیزات نظارتی هم مجهز هستند) ؟
۳- شورای تامین استان - که در خصوص اعتراضهای قانونیِ نهادهای صنفی و مدنی سریعا تشکیل جلسه داده و موضعگیری و برخورد میکند - در این مورد چه پیگیریها، مصوبات و اقداماتی داشته است؟ آن را رسانهای کند.
۴- مسئولان آموزش و پرورش کردستان که در ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ با بستن درهای ورودی ادارهکل و با گسیل نیروهای نظامی و امنیتی تجمع مسالمتآمیز معلمان به مسمومسازی دانشآموزان را با گاز اشکآور، باتوم، گلوله ساچمهای، فحاشی و دستگیری و زندانی نمودن معلمان پاسخ دادند خود برای جلوگیری از تکرار حملات شیمیایی به مدارس و بهبود و بازتوانی قربانیان این حوادث چه اقدامی انجام دادهاند؟
انجمن صنفی معلمان سنندج-کلاترزان، ضمن محکومیت حملات بیولوژیکی به مدارس سراسر کشور و از جمله کوردستان، حاکمیت را مسئول اصلی این تراژدی میداند و مجددا تاکید مینماید که دانشآموزان خطقرمز جامعە فرهنگیان هستند و این را برنمیتابند که هر روز جانیان، داعشوار، به جسم و جان دختران حمله کنند و مدارس را به میدان جنگ تبدیل کنند. لذا این انجمن خواهان آنست کە در سریعترین زمان ممکن، مسئولان امر و در راس آنها شورای تامین استان و مسئولان آموزش و پرورش، ضمن جلوگیری از تکرار چنین فجایعی، عاملان این جنایت را بە مردم معرفی و مورد محاکمە قرار دهند. در صورت تداوم بیتوجهیها به این خواسته بحق، جامعه معلمی و دانشآموزی و خانوادههای آنها حق دارند به هر شیوه قانونی که خود تشخیص دهند از سلامت خود و کیان مدرسه دفاع کنند.
انجمن صنفی معلمان کوردستان (سنندج- کلاترزان)
١٤٠٢/١/٢٦
*گرامیداشت یاد نیما نوری از جان باختگان اعتراضات سراسری اخیر کرج بمناسبت زادروز 18 سالگیش بر سر مزارش با حضور خانواده های جانباختگان سپهر اعظمی و محمدمهدی کرمی
*ادامه اعتراضات پرستاران وکادر درمان کشور نسبت به عدم اجرای کامل قانون تعرفه گذاری بابرپایی تجمع پرستاران و کادر درمان استان کردستان مقابل استانداری
روزشنبه 26 فروردین در ادامه اعتراضات پرستاران وکادر درمان کشور نسبت به عدم اجرای کامل قانون تعرفه گذاری و اجرایی نشدن فوق العاده خاص و، پرستاران و کادر درمان استان کردستان دست به تجمع مقابل استانداری کردستان زدند.
تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند، مهمترین خواستهی خود را اصلاح آییننامه تعرفهگذاری خدمات پرستاری میدانند که پشت درهای بسته تنظیم شده و منافع پرستاران را نادیده گرفته است.
آنها افزودند:مبالغ تعرفهگذاری به شدت ناچیز است. ما خواستار این هستیم که حاصل زحمات پرستاران باید به جیب خودشان برود نه دیگران؛ میخواهیم بدانیم چه کسانی مخالف اجرای قانون هستند و نمیگذارد پرستاران به حقشان برسند.
*ادامه اعتراضات کارگران راه آهن کشور با اعتصاب کارگران شمال غرب دراعتراض به عدم پرداخت حقوق
گزارشی بقلم یکی از کارگران اعتصابی:
امروز ۲۶ فروردين کارگران شمالغرب برای دریافت
حق وحقوق خود اعتصاب کردند از میانه نا تاکستان ......
تا زمانی که به حق و حقوقمون نرسیم این اعتصاب ادامه خواهد داشت ....
ولطفا این تورم . بی پولی و فشار زندگی و بدهی....قسط...اجاره خونه....بچه محصل..را هم در نظر بگیرید.....
درهمین رابطه:اعتصاب کارگران راه آهن میانه در اعتراض به شرایط سخت کاری وعدم پاسخگویی به مطالبات
روز پنج شنبه 24 فرورددین، کارگران راه آهن میانه(حوزه 20) برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به شرایط سخت کاری وعدم پاسخگویی به مطالبات دست به اعتصاب کوتاهی زدند.
*اعتصاب وتجمع کارگران پتروشیمی دهلران برای 20 روزکار و 10روزمرخصی و در اعتراض به عدم پرداخت 2 ماه حقوق و عیدی
روز شنبه 26 فروردین،جمعی ازکارگران شرکت آی جی سی، پروژه گازی ان.جی.ال چشمه خوش دهلران برای 20 روزکار و 10روزمرخصی و در اعتراض به عدم پرداخت 2 ماه حقوق و عیدی دست از کار کشیدند و دراین مجتمع واقع در دشت عباس دهلران تجمع کردند.
درهمین رابطه:
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
بنا بر گزارش دریافتی، روز شنبه ۲۶ فروردین گروهی از همکاران شاغل در شرکت آی جی سی، پروژه گازی ان جی ال ۳۱۰۰ چشمه خوش دهلران در اعتراض به عدم دریافت حقوق بهمن و اسفند سال گذشته و همچنین عیدی پایان سال، دست از کار کشیده و در کارگاه این شرکت تجمع کردند.
همکاران شاغل در پتروپالایش پتروشیمی دهلران (دشت عباس) نیز روز شنبه ۲۶ فروردین با خواست افزایش دستمزدها و مطالبه نوبت کاری ۲۰ روز کار ۱۰ روز استراحت دست از کار کشیدند.
گفتنی است این همکاران کماکان در نوبت کاری های ۲۴ روز کار و ۶ روز استراحت مشغول هستند.
اتحادیه آزاد کارگران ایزان:
اعتصاب کارگران پروژهای شرکت IGC دهلران
امروز شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ کارگران شرکت IGC شاغل در پروژهی NGL3100 دهلران در اعتراض به عدم پرداخت حقوق بهمنماه و عیدی پایان سال اعتصاب کرده و در محوطه کارگران دست به تجمع زدند.
اعتصاب کارگران پروژهای پتروپالایش دشت عباس
امروز شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ کارگران پروژهای واحد جی ال شاغل در پتروپالایش دشت عباس با خواست تغییر نوبت کاری به بیست روز کار و ده روز مرخصی و افزایش حقوق به میزان ۵۲ درصد اعلام شده از سوی کمپین مرکزی کارگران پروژهای دست به اعتصاب زدند.
*تجمع اعتراضی دانشجویان خوابگاه دخترانهی معصومه دانشگاه چمران اهوازنسبت به ساعت ورود خروج
در پی این اعتراض نه تنها هیچ پاسخی از طرف مسئولین به دانشجویان داده نشد، بلکه دانشجویان مورد تهدید شدید مسئولین خوابگاه و حراست قرار گرفتند.
۲۵فروردین ۱۴۰۲
*نعیم شکری دانشجوی رشته مدیریت مالی دانشگاه خوارزمی واحد تهران و اهل بیجار، روز ۲۲ فروردین پس از بازداشت مجدد توسط نیروهای امنیتی در اثر شکنجه دچار شکستگی و جراحت شده و به بیمارستان امام حسین بیجار انتقال یافته است.
گفتنی است این دانشجو پیشتر در تاریخ ۵ آبان نیز باداشت شده بود.
اخباروگزارش های کارگری 27 فروردین ماه 1402
- ادامه مسمومیت های شیمیایی دانش آموزان کشور با حمله به مدارس دخترانه معراج اردبیل، طراوت وهنرستان 23 تیر ارومیه، طلوع اسلام نارمک تهران،شاهد شیراز، قاسم سلیمانی کرج، علی ناصری کرمانشاه و....
- نامه سرگشاده جمعی از والدین دانشآموزان تاکستان در اعتراض به مسمومیت دانشآموزان این شهر
- گزارش کوتاهی از ولی یک دانشآموز از اعتراض اولیای دانش آموزان شاهین شهر اصفهان
- یکشنبه های اعتراضی:
1- دومین اعتراض مشترک جمعی از کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه وکارگران بازنشسته و مستمری بگیران تامین اجتماعی شوش نسبت به مصوبه ضد کارگری شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل دستمزد 5 میلیون و 300هزارتومانی بابرپایی تجمع مقابل اداره کار شهرستان شوش
2- راهپیمایی و تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی اهواز نسبت به سطح نازل حقوق منجمله مصوبه ضد کارگری شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل دستمزد 5 میلیون و 300هزارتومانی مقابل اداره کل تأمین اجتماعی استان خوزستان
3- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی اصفهان مقابل اداره کل تأمین اجتماعی استان
4- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی شوشترمقابل اداره تأمین اجتماعی شهرستان
5- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کرمانشاه مقابل اداره کل تأمین اجتماعی استان با شعارهای « شورای عالی کار خجالت ، خجالت»،«زیر بار تورم، شکسته پشت مردم»
6- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی بابل مقابل اداره تأمین اجتماعی شهرستان
7- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته فولاد منطقه البرز غربی نسبت به سطح نازل حقوق منجمله عدم همسان سازی و مشکلات بیمه درمانی
- ادامه اعتراضات پرستاران وکادر درمان کشور نسبت به عدم اجرای کامل قانون تعرفه گذاری بابرپایی تجمع پرستاران و کادر درمان استان قم مقابل دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی قم
- تجمع اعتراضی کارگران اخراجی پتروشیمی ایلام مقابل درب ورودی شرکت
- تجمع اعتراضی دانشجویان دانشکدهی علوم اجتماعی دانشگاه تهران نسبت به سیاستهای کنترل پوشش، سلب حق تحصیل و مسمومیتسازی سریالی دانشآموزان
- تجمع اعتراضی دانشجویان دانشکدهی روانشناسی و علومتربیتی دانشگاه تهران نسبت به برخوردهای قهرآمیز حراست در باب مسئلهی پوشش دانشجویان و احکام سنگین کمیتهی انضباطی و ایجاد فضای رعب و وحشت
- شعارنویسی در حمایت از جنبش زن، زندگی آزادی، با وجود جو شدیدا امنیتی دانشگاه؛ دانشکدگان پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران
- محمد حبیبی سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران ( تهران) امروز بعدازظهر با خانواده خود تماس گرفته و از سلامتی خود خبر داده است
- دادگاه آنیشا اسداللهی معلم زبان و مترجم برگزار شد
- ایجاد اضطراب و فشار روانی برای دانشجو در کمیتهی انضباطی توسط ریاست دانشگاه یزد
*******
*ادامه مسمومیت های شیمیایی دانش آموزان کشور با حمله به مدارس دخترانه معراج اردبیل، طراوت وهنرستان 23 تیر ارومیه، طلوع اسلام نارمک تهران،شاهد شیراز، قاسم سلیمانی کرج، علی ناصری کرمانشاه و....
روز یکشنبه 27 فروردین، مسمومیت های شیمیایی دانش آموزان کشور با حمله به مدارس دخترانه معراج اردبیل، طراوت وهنرستان 23 تیر ارومیه، طلوع اسلام نارمک تهران،شاهد شیراز، قاسم سلیمانی کرج، علی ناصری کرمانشاه و....ادامه یافت.
*نامه سرگشاده جمعی از والدین دانشآموزان تاکستان در اعتراض به مسمومیت دانشآموزان این شهر
فرماندار شهرستان تاکستان
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین
مدیر آموزش و پرورش شهرستان تاکستان
در حالیکه که خبرها حاکی از حمله ی شیمیایی به دبیرستان دخترانه یاس نبی تاکستان در روز شنبه ۲۶ فروردین سال ۱۴۰۲ دارد و تعدادی از دانش آموزان با علائم مسمومیت سردرد، بی حالی و سرفه به بیمارستان منتقل شده اند اما حمزه ئی فرماندار تاکستان این مسمومیت را تکذیب و طی گزارش ویدیویی بیان داشته که "...با ایجاد بوی نامطبوع در مدرسه دانش آموزانی که احساس کردند مشکلی برایشان پیش آمده به بیمارستان منتقل شدند، عموما هیچ علائم خاصی مبنی بر این که دانش آموزان گازی را استنشاق کرده اند وجود نداشته است. موضوع خاصی اتفاق نیفتاده و بیشتر یک شیطنت بچه گانه بوده است..."
حال سوال ما از فرماندار تاکستان این است:
اگر مسمومیت با گاز شیمیایی را تکذیب میکنید پس توضیح دهید بنا بر چه دلیلی فرزندان ما دچار بیحالی، سردرد، سرفه وتنگی نفس شده و به بیمارستان منتقل شدهاند ؟
چه بلایی باید بر سر فرزندان ما بیاید تا شما به نتیجه قطعی برسید که دانش آموزان با گاز شیمیایی مسموم شدهاند؟
آیا از نظر شما حملهی شیمیایی به مدرسه و به خطر افتادن جان دانش آموزان اتفاق خاص محسوب نمیشود؟
شما که حملهی شیمیایی به مدرسه را یک شیطنت بچهگانه قلمداد میکنید چگونه سلامت فرزندان ما را در مدرسه تضمین میکنید؟
توصیه میکنیم به عنوان فرماندار شهرستان به جای تکذیب اصل ماجرا به دنبال پیدا کردن عاملان ایجاد مسمومیتها باشید .
همچنین گفتنی است تا این لحظه پس از وقوع مسمومیت مسئولین آموزش و پرورش استان قزوین و منطقه تاکستان که نسبت مستقیمی با مدرسه، دانش آموزان و والدین دارند در این مورد هیچگونه اظهار نظری نداشتهاند. گویا آنها نیز تکذیب این ماجرا را به فرماندار واگذار کرده و از گردن خود ساقط کرده اند.
در حالیکه انتظار میرفت جهت تسکین روحیه دانش آموزان و والدین قول پیگیری موضوع را از طریق نیروهای انتظامی و امنیتی شهرستان در اسرع وقت به اطلاع رسانده و از دل نگرانی و تشویش آنها بکاهند اما چنین اتفاقی نیفتاده است.
۲۷ فروردین سال ۱۴۰۲
*گزارش کوتاهی از ولی یک دانشآموز از اعتراض اولیای دانش آموزان شاهین شهر اصفهان
مردم شریف ایران و شاهین شهر اصفهان
همکاران و و اولیای محترم دانشآموزان
در حالیکه صدها دانش آموز دختر با مسمومیت ناشی از گازهای سمی و به جهت بی کفایتی حاکمیت در تامین امنیت جانی و روانی آنان راهی بیمارستانها شده بودند مردم و اولیای نگران از وضعیت دانش آموزان برای فریاد دادخواهی به خیابان آمده بودند نیرو های تحت امر دولت غیر مردمی به مردم و اولیای دانش آموزان شاهین شهر بی حرمتی کردند تعدادی را ضرب وشتم کردند ،تهدید کردند و عده ای از اولیا را دستگیر کردند ، به جایگاه رفیع تعلیم و تربیت توهین کردند و تجهیزات نظامی و ضد شورش خودشان را در اداره آموزش و پرورش مستقر نمودند و باعث ترس در دانش آموزان شدند طوری که فرزند من که در مدرسه ای نزدیک اداره محل تحصیلش می باشد به شدت می ترسد به مدرسه برود.
همکاران شاهین شهر و اولیای دانشآموزان از جامعه مدنی و فرهنگیان سراسر کشور به خصوص کانون صنفی فرهنگیان استان اصفهان و شورای هماهنگی درخواست واکنش نسبت به این رفتارهای بی شرمانه نیروهای امنیتی با مردم داشته و دارند.
انتظار حمایت از دانش آموزان معصوم و بی گناه و اولیای آزاد اندیش آنها کمترین خواسته مردم شاهین شهر از جامعه مدنی ایران خواهد بود.
*یکشنبه های اعتراضی:
1- دومین اعتراض مشترک جمعی از کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه وکارگران بازنشسته و مستمری بگیران تامین اجتماعی شوش نسبت به مصوبه ضد کارگری شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل دستمزد 5 میلیون و 300هزارتومانی بابرپایی تجمع مقابل اداره کار شهرستان شوش
2- راهپیمایی و تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی اهواز نسبت به سطح نازل حقوق منجمله مصوبه ضد کارگری شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل دستمزد 5 میلیون و 300هزارتومانی مقابل اداره کل تأمین اجتماعی استان خوزستان
3- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی اصفهان مقابل اداره کل تأمین اجتماعی استان
4- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی شوشترمقابل اداره تأمین اجتماعی شهرستان
5- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کرمانشاه مقابل اداره کل تأمین اجتماعی استان با شعارهای « شورای عالی کار خجالت ، خجالت»،«زیر بار تورم، شکسته پشت مردم»
6- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی بابل مقابل اداره تأمین اجتماعی شهرستان
7- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته فولاد منطقه البرز غربی نسبت به سطح نازل حقوق منجمله عدم همسان سازی و مشکلات بیمه درمانی
*ادامه اعتراضات پرستاران وکادر درمان کشور نسبت به عدم اجرای کامل قانون تعرفه گذاری بابرپایی تجمع پرستاران و کادر درمان استان قم مقابل دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی قم
روز یکشنبه 27 فروردین، پرستاران و کادر درمان استان قم در ادامه اعتراضات پرستاران وکادر درمان کشور نسبت به عدم اجرای کامل قانون تعرفه گذاری دست به تجمع مقابل دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی قم زدند وبا سردادن شعارها وبرافراشتن پلاکارد اعتراضشان را بنمایش گذاشتند.
شعارها:
«بهره وری رو کی خورده حق ماروکی برده»
«مسئول بی کفایت استعفا استعفا»
«پرستارداد بزن حق تو فریاد بزن»
«وعده وعید کافیه سفره ما خالیه»
*تجمع اعتراضی کارگران اخراجی پتروشیمی ایلام مقابل درب ورودی شرکت
روز یکشنبه 27 فروردین، کارگران اخراجی پتروشیمی ایلام با تجمع مقابل درب ورودی شرکت خواهان بازگشت بکارشدند.
*تجمع اعتراضی دانشجویان دانشکدهی علوم اجتماعی دانشگاه تهران نسبت به سیاستهای کنترل پوشش، سلب حق تحصیل و مسمومیتسازی سریالی دانشآموزان
در پیِ ممانعت حراست از ورود برخی دانشجویان دانشکدهی علوم اجتماعی به دلیل تخطی از حجاب اجباری، احکام اخیر کمیته انضباطی و همچنین برگزاری «کمیتههای اخلاقی» غیرقانونی در حوزه ریاست این دانشکده، دانشجویان این دانشکده امروز تجمع اعتراضی برگزار کردند. این دانشجویان همچنین به تداوم مسمومیتهای عمدی دانشآموزان نیز اعتراض کردند.
۲۷فروردین ۱۴۰۲
از جمله شعارها:
«زن زندگی آزادی»
«قسم به خون یاران/ ایستادهایم تا پایا»
«نافرمانی کنشگری/ پیکار تا برابری»
«نه روسری نه توسری/ آزادی و برابری»
«با احضار و کمیته/ حجاب اجباری نمیشه»
«حکومت دروغگو/ حق تحصیلمون کو»
«دانشآموزا مسموم/ معلما تو زندون/حجاب شده گیرشون»
«رهایی حق ماست/ ژینا اسم رمز ماست»
«مهسای ما نیکای ما/ ندای آزادی ما»
«هیز تویی هرزه تویی/ زن آزاده منم»
«پیش به سوی زندگی/ زنانگی، تنانگی»
«رهایی حق ماست/ قدرت ما جمع ماست»
*تجمع اعتراضی دانشجویان دانشکدهی روانشناسی و علومتربیتی دانشگاه تهران نسبت به برخوردهای قهرآمیز حراست در باب مسئلهی پوشش دانشجویان و احکام سنگین کمیتهی انضباطی و ایجاد فضای رعب و وحشت
*شعارنویسی در حمایت از جنبش زن، زندگی آزادی، با وجود جو شدیدا امنیتی دانشگاه؛ دانشکدگان پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران.
۲۶فروردین ۱۴۰۲
*محمد حبیبی سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران ( تهران) امروز بعدازظهر با خانواده خود تماس گرفته و از سلامتی خود خبر داده است.
این معلم زندانی در تماس تلفنی به همسر خود خدیجه پاکضمیر گفته که همچنان در انفرادی بند ۲۰۹ بسر میبرد.
محمد حبیبی ۱۹بهمن ۱۴۰۱ پس از ۱۰ ماه حبس آزاد شد و دوباره در تاریخ ۱۶فروردین ۱۴۰۲ در مدرسه بازداشت و هنگام انتقال به زندان در خودروی نیروهای امنیتی ضرب و شتم شد.
همچنان از وضعیت پرونده این فعال صنفی معلمان خبری در دست نیست.
*دادگاه آنیشا اسداللهی معلم زبان و مترجم برگزار شد.
یکشنبه ۲۷ام فروردین ماه، دادگاه بدوی آنیشا اسداللهی فعال کارگری و مترجم سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در شعبه ۲۶ با ریاست قاضی افشاری برگزار شد. اتهامات وارد شده به خانم اسداللهی شامل اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی و همچنین تبلیغ علیه نظام عنوان شده است.
متاسفانه همانند پروندهی دیگر معلمان و کارگران این دادگاه عملا نمایشی بوده است. قاضی علیرغم ایرادات متعدد و اساسی که وکیل به پرونده وارد نموده بدون توجه به این ایرادات اعلام کرده است که از نظرش اتهامات بی پایه و اساس اجتماع و تبانی و تبلیغ همچنان تا صدور حکم باقی خواهد ماند. البته این شیوه برخورد در قوه قضائیه مسبوق به سابقه است. نتیجه دادگاه در روزهای آینده به ایشان ابلاغ خواهد شد.
سندیکای کارگران شرکت واحد هرگونه پرونده سازی علیه فعالین کارگری را محکوم میکند و خواستار آزادی بی قید و شرط تمامی زندانیان سیاسی است.
چاره زحمتکشان وحدت و تشکیلات است.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۲۷ فروردین ۱۴۰۲
*ایجاد اضطراب و فشار روانی برای دانشجو در کمیتهی انضباطی توسط ریاست دانشگاه یزد
زهرا رحیمی دانشجوی رشته شیمی دانشگاه یزد که در شورای انضباطی دانشگاه به مجموعا دو سال منع از تحصیل محکوم شده بود، دیروز ۲۶فروردین برای بار سوم به کمیته فراخوانده شد. بر اساس گزارشات، در جریان این جلسه آقای کلانتری رئیس دانشگاه یزد، وارد جلسه شدند و به دانشجو پرخاش و توهین کردند. در نتیجه این اتفاق، فشار روانی شدیدی به دانشجو وارد شد که منجر به ورود آمبولانس به دانشگاه و بررسی حال این دانشجو و درمان وی نیز شد. بر اساس آخرین خبر، حال عمومی این دانشجو مساعد گزارش شده است.
این موارد در حالی رخ دادهاند که بر اساس شیوهنامه تازه مصوب شده، اصولی همچون اصل قانونی بودن آیین رسیدگی، اصل احترام به حقوق و آزادی، اصل حق سلامت محیط در تمامی مراحل رسیدگی به تخلفات و اتهامات، لازمالاجرا هستند و پرواضح است که در جلسه کمیته انضباطی این دانشجو هیچکدام از این عناوین رعایت نشدهاند.