هشتاد وهشتمین روزاعتراضات سراسری پس از قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران: روز دوشنبه 21 آذرماه هشتاد وهشتمین روز اعتراضات سراسری پس ازقتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران چگونه سپری شد؟ - اعتراض به اعدام ها:- اعتراض دانش آموزان احمد آباد مشهد نسبت به اعدام مجید رضا رهنورد با شعار:«مجیدرضا رو بردند جنازهشو آوردند»- اعتراض دانش آموزان شیراز نسبت به اعدام مجید رضا رهنورد با شعارهای:«محمد رضا خوابیدی ما همه بیدارشدیم»و«این آخرین پیامه اعدام کنید قیامه»- دیوار نویسی تعدادی ازدانش آموزان تهران در اعتراض به اعدام ها
- چسباندن عکس محسن شکاری و مجیدرضا رهنورد در سراسر کلاسها و راهروهای دانشگاه نوشیروانی بابل
- شعارنویسی دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه بینالملل قزوین در اعتراض به اعدام ها
- آویختن طنابهای دار و شعارنویسی دانشجویان دانشگاه الزهرا در اعتراض به اعدام محسن شکاری و مجیدرضا رهنورد
- روشن کردن شمع در دانشکده ادبیات دانشگاه بهشتی به یاد محسن شکاری و مجیدرضا رهنورد و در اعتراض به احکام اعدام
- دانشکده معماری دانشگاه بهشتی در اعتراض به اعدام محسن شکاری ومجیدرضا رهنورد
- اعتراض دانشجویان دانشگاه شریف به اعدام ها
- شعارنویسی دانشجویان دانشکده علوم مالی دانشگاه خوارزمی واحد تهران
- بە نام ژن، ژیان، ئازادی
بیانیە انجمن صنفی معلمان کوردستان (مریوان و سروآباد) در محکومیت صدور احکام اعدام
اعدام معترضان را متوقف کنید.
- بیانیه کانون صنفی معلمان ایران (تهران) در اعتراض به صدور حکم اعدام برای برخی معترضین
- اعتصاب وتحریم کلاس،تجمع،راهپیمایی و حضور بدون تفکیک جنسیتی در سلف،دیوار نویسی ،اجرای آهنگ دسته جمعی وسرود وآواز خوانی و انتشار بیانیه های اعتراضی دانشجویان:
- دانشکده ریاضی دانشگاه بهشتی
- دانشکده زبانها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران
- دانشکده روانشناسی و علومتربیتی دانشگاه تهران
- دانشکدهی شهرسازی دانشگاه تهران
- دانشکده موسیقی هنرهای زیبا دانشگاه تهران
- دانشکدهی هنرهای زیبا دانشگاه تهران
- دانشکده ادبیات علامه
و
- جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با قراردادن گل و روشن کردن شمع مقابل دانشکده شیمی به یاد دانشجوی جانباخته، حسین مرادی که شب ۱۹ آذر در جریان آتشسوزی آزمایشگاه شیمی کشته شد، عزاداری کردند
و
تجمع اعتراضی مقابل فرمانداری جوانرود نسبت به دستگیری امام جمعه مسجد خاتمالانبیا این شهر در استان کرمانشاه
بە نام ژن، ژیان، ئازادی
بیانیە انجمن صنفی معلمان کوردستان (مریوان و سروآباد) در محکومیت صدور احکام اعدام
اعدام معترضان را متوقف کنید.
اعتراضات هر روزه و نارضایتیهای پیوسته و سراسری مردم ایران در شکل و شیوههای گوناگون، سومین ماه را نیز پشت سر گذاشت. این اعتراضات علیه قانون زن ستیز و با قتل ژینا مهسا امینی- دختر کورد سقزی- در گشت ارشاد آغاز گشت و با همت و حضور پرشور دختران، زنان و جوانان، در سراسر ایران، به عنوان مطالبهای در مسیر تحقق آرزوی دیرین آنان، چنان گسترش یافت که شعار زن، زندگی، آزادی به مانیفستی اساسی برای تغییرات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مردم ایران بدل گشت.
همراهی و اشتیاق مردم، از طیف و طبقات مختلف جامعه با اعتراضات در گسترەی جغرافیایی به وسعت ایران، بیانگر وجود نارضایتیهای عمومی از سیاسترانی فعلی کشور و میل به تغییرات بنیادی در شیوهی ادارهی اقتصاد، فرهنگ، و سیاست جامعه میباشد.
در این مدت، با وجود آنکه تجمعات و اعتراضات مردمی به شیوههای کاملا مدنی و طبق موازین قانون انجام گرفته است، حاکمیت قصدی برای شنیدن صدای مردم نداشته و در برابر مطالبهگریهای زنان، جوانان و دیگر اقشار جامعه، راه سرکوب، تهدید، وحشتپراکنی و اخلال در اینترنت را در پیش گرفته و با ایجاد فضای نظامی- امنیتی و بازداشت گستردهی ناراضیان و صدور حکم زندان و اعدام، با مردم روبهرو شده است.
سیاستورزی ایدئولوژیک نظام و انکار و انباشت مطالبات در چهار دههی اخیر و نیز نگاه امنیتی به مشکلات فرهنگی و سیاسی جامعه، منجر به آن شده است که حاکمیت در موقعیتی قرار گیرد که راهی جز سرکوب خشونتآمیز اعتراضات مدنی و سیاسی، چارهساز نداند و با زندان و اعدام در پی اطفای شعلهی خشم مردم باشد.
انجمن صنفی معلمان کردستان(مریوان و سروآباد)، تعجیل بیسابقه در برگزاری دادگاهها، ضرب و شتم بازداشتشدگان و صدور فوری احکام شدید علیه آنها را خلاف تمامی رویههای مدنی و قانونی میداند. براساس تمامی شواهد و روایتها، متهمان از بدیهیترین حقوق انسانی و قانونی خود محروم گشتهاند و اینگونه محاکمهها، حتی با موازین قانون اساسی و قوانین جزائی و مدنی خود حاکمیت تطبیق ندارد. ما معتقدیم در این وضعیت، نظام قضایی صرفا به ابزاری برای سرکوب ظالمانهی نظامی و امنیتی در جهت نیل به اهداف حاکمیت بدل گشتهاند. با کمال تاسف اعدام ناعادلانه محسن شکاری- جوان معترض تهرانی- در هفدهم آذرماه، در همین راستا انجام گرفته است.
به اعتقاد ما، در شرایط ملتهب کنونی تعیین زندانهای طولانی، صدور حکم اعدام و اجرای سریع آن، تحت اتهامات محاربه و افساد فیالارض برای ناراضیان و معترضان، اقدامی خطرناک و انتقامی کورکورانه است و چنین احکامی فقط با هدف مرعوب ساختن مردم مظلوم ایران است. ما با همراهی مردم ایران، ضمن هشدار به حاکمیت، این اقدامات را محکوم میکنیم.
انجمن صنفی معلمان کردستان (مریوان و سروآباد)، همدردی خود را با همهی آسیبدیدگان، زندانیان، محکومان به اعدام و خانوادههای آنان اعلام و مخالفت مجدد خود را به صدور چنین احکام ناعادلانه و غیر قانونی ابراز میدارد و معتقد است که تجمع و اعتراض و بیان نارضایتی مدنی مردم، علیه حاکمیت از حقوق مسلم آنان بوده و جرم محسوب نمیشود. حاکمیت باید به جای تهدید و سرکوب و اعدام به خواست عمومی مردم ایران تمکین کند.
در پایان از همهی طیفها، اقشار، اصناف، مذاهب و گرایشهای مختلف در سراسر ایران میخواهیم از تمامی ظرفیتهای مدنی و قانونی موجود، برای مخالفت با صدور و اجرای احکام اعدام برای معترضین، استفاده کنند و صدای محکومان به اعدام و خانوادههای آنان گردند.
انجمن صنفی معلمان کوردستان (مریوان و سروآباد)
۲۱ آذر ماه ۱۴۰۱
بیانیه کانون صنفی معلمان ایران (تهران) در اعتراض به صدور حکم اعدام برای برخی معترضین
روزشنبه 19 آذر، کانون صنفی معلمان ایران (تهران) بیانیه ای بشرح زیر در اعتراض به صدور حکم اعدام برای برخی معترضین،منتشرکرد:
این همه رنج،
این همه زخم،
و این همه غصه کافی نبود
که این همه دار و تیر و تفنگ میساختند؟
بازهم خبری دهشتناک و باز هم اقدامی موحش و اشتباهی از پس اشتباهات دیگر، ملت عزیز ایران خردمندان و دلسوزان وطن ،ما هم چون همه شما در غم اعدام ناجوانمردانه و مظلومانه یکی دیگر از فرزندان ستمدیده این مرز و بوم سوگواریم و از این که جان انسانها چه آنها که معترضند و چه آنها که حامی این حکومتند، نزد حاکمان آنقدر بی ارزش است که با هر بهانه پوچی راحت به هدر میرود، بسیار متاسفیم. گویا برای این ظالمان داغدار کردن خانوادهها بهراحتی و بدون هیچ عذاب وجدانی انجام میشود؛ و البته با خاطری آسوده از تعطیلی قانون برای خودیها. مدافعان زر و زور و تزویر اعمال غیر انسانی خود را با تمسک به قانونی که هر طور بخواهند از آن حکم استخراج میکنند، توجیه می نمایند. همگان شاهدند که اعتراضات خشونت پرهیز بخش عمدهای از مردم ایران خصوصا نسل جوان که آینده مملکت را با وجود سیاستهای جاری تیره و تار میبیند، حدود سه ماه است که پس از جان باختن مظلومانه مهسا امینی ادامه داشته و هیچ پاسخ قانعکنندهای از طرف حکومت داده نشده و درعوض نزدیک به ۵۰۰ نفر دیگر در این اعتراضات کشته شدهاند که متاسفانه حدود ۶۰ نفرشان کودک بودهاند و هزاران نفر هم بازداشت و در زندانها تحت بدترین شرایط روحی و روانی و آزارهای گوناگون، نگهداری میشوند و اکنون در ادامه روشهای غیر انسانی سرکوب، حاکمان رویه اعدام را نیز پیش گرفتهاند.
کانون صنفی معلمان ایران ضمن همدردی عمیق با خانواده داغدار همه جانباختگان و زندانیان و محکومیت شدید اعدام جوان ۲۳ ساله محسن شکاری، از حاکمان میخواهد به این رویه غیرانسانی پایان دهند و ضمن شنیدن صدای اعتراض مردم به تدبیر خردمندان و خیرخواهان جامعه رجوع نموده و یکبار برای همیشه به این فجایع ملی نقطه پایان بگذارند و با بحرانهای کشور مواجهه معقول و دموکراتیک داشته و به دور از تعصبات دگم و با در نظر داشتن منافع ملی، به تعارضات پایان دهند. امید که چنین شود.
تحصن امروز دانشجویان دانشکده ریاضی دانشگاه بهشتی، در اعتراض به عدم پیگیری پرونده دانشجویان بازداشتی پارسا شجاعی،توحید شافی ومحمد امامی
پس از تهدیدهای رئیس دانشکده جهت پایان تحصن، نیروهای حراست به تحصن سکوت دانشجویان یورش برده و همراه با فحاشی و پاره کردن برگهها و پلاکاردهای دانشجویان متحصن، تغییر رویهای در سرکوب دانشجویان ندادند!
۲۱ آذر ۱۴۰۱
دانشجویان دانشکده ادبیات علامه در اعتراض به تعلیق و ممنوع الورودی دانشجویان، تجمع کرده و هرگونه سرکوب از جانب ریاست و حراست و دانشگاه را محکوم کردند. آنها همچنین به اعدام و دستگیریهای اخیر اعتراض کردند.
شعارهای دانشجویان دانشکده ادبیات علامه:
"فقر و فساد و بیداد ننگ بر این استبداد"
"با تعلیق و کمیته این صدا قطع نمیشه"
"نافرمانی کنشگری پیکار تا برابری"
"ریاست دانشگاه دشمن ذهن اگاه"
"رزومهی اقایان تهدیدهای بی پایان"
"خودکشی و تعلیقی محصول بیتدبیری"
"تا حرف حق رو گفتیم فقط تهدید شنفتیم"
"دانشگاه امنیتی نمیخوایم نمیخوایم"
"تعلیق ممنوع الورود حق دانشجو این نبود"
"فرزند کارگرانیم کنارشان میمانیم"
"دانشجو کارگر اتحاد اتحاد"
"ریاست حراست ضد صدای ملت"
"مجیدرضا رو بردن جنازشو اوردن"
"سلام به سربه داران نوید محسن و یاران"
"دانشجو بیدار است از استبداد بیزار است"
۲۱ آذر ۱۴۰۱
جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با قراردادن گل و روشن کردن شمع مقابل دانشکده شیمی به یاد دانشجوی جانباخته، حسین مرادی که شب ۱۹ آذر در جریان آتشسوزی آزمایشگاه شیمی کشته شد، عزاداری کردند.
سپس این دانشجویان با حرکت به سمت ساختمان مرکزی دانشگاه، خواستار پاسخگویی مسئولین در رابطه با فاجعهی رخداده شدند.
در ادامه دکتر زردوش مسئول همان آزمایشگاه و دکتر انصافی رئیس دانشکده شیمی با حضور در میان دانشجویان معترض، با مقصر دانستن دانشجوی جانباخته، از مسئولیت وقوع حادثهی اتشسوزی شانه خالی کردند که در واکنش به این رویکرد، دانشجویان شعار "استعفا استعفا" و "انصافی بیغیرت" سر دادند.
۲۱ آذر ۱۴۰۱
بیانیه جمعی از دانشجویان دانشکده زبانها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران علیه اقدامات بسیج این دانشکده که اقدام به تهدید و افشا پیام های خصوصی دانشجویان کرده بود
سلامی از ما نخواهید شنید که جز غزل خداحافظی با شما حرفی نداریم.
بسیار پیش از این شما را شناختیم؛ زمانی که اعتراف کردید اگر اسلحه در دست داشتید، سر و سینه هم دانشکدهای هایتان را بینصیب نمیگذاشتید. میدانیم با این چوب پنبههایی که ارباب خونخوارتان در گوشتان فروکرده و این چشمبند های رنگارنگ از دروغ که دربرابر دیدگانتان نهاده از درک حقیقت عاجزید. اما اکنون که میبینیم این چنین بیشرمیتان را به نمایش میگذارید و در آتش کین اخراج از گروه "زبانها" میسوزید، لازم میدانیم بار دیگر یادآور شویم که دلیل اخراج شما همین بس که این چنین شرف را قورت میدهید، حیا را قی میکنید و با آنکه میدانید کپیبرداری از پیام افراد در آن گروه خلاف مرام نامه و تعهدات اعضای آن گروه است پس از آنکه اخراج شدهاید، با هزار ترفند و دوز و کلک و با صفحات پنهان عضو گروه میشوید تا بیش از پیش به ما ثابت کنید که بیمرامید و بیتعهد.
اما چرا در کمد خودتان را مخفی میکنید و از پشت شیشه ها میرقصید؟ ما که هزاربار گفته ایم تنها نگران زخم تازیانههای اربابتان بر پشتتان هستیم و درد مالبندها بر شانههایتان. شما که با اسلحه گفتگو میکنید، دیگر از چه میترسید؟ از شمار اندکتان؟ از خشم چه این چنین کبودید و کف بر لب دارید؟ حقا که گواه پندارهای حیوانیتان همین کردارها و گفتارهای بیشرمتان است.
حرفی باقی نمیماند بیش از این که رسواییتان چون سایهای در پی شماست.
والسلام.
اعتصاب غذای خشک حمید رحمتی در زندان دستگرد اصفهان
حمید رحمتی فعال صنفی شهرضا از شنبه ۱۹ آذر در زندان دستگرد اصفهان دست به اعتصاب غذای خشک زده است.
او که در ۱۱ مهرماه در جلوی درب منزلش(شهرضا در کوچه فرعی) با در دست داشتن پلاکارد«اعتراض به وضع ناامن موجود(امنیت کجاست)» بازداشت شده بود،پس از انتقال به زندان دستگرد اصفهان از همان ابتدا تا ۱۴ روز اعتصاب غذا کرد.در ۲۱ آبان دادگاه او به صورت مجازی(غیر حضوری) تشکیل شد.اما متاسفانه هنوز بدون حکم در بلاتکلیفی و بازداشت به سر می برد.حمید رحمتی در اعتراض به بلاتکلیفیش از روز شنبه ۱۹ آذر وارد اعتصاب غذای خشک شده.شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران با اعلام نگرانی شدید از وضعیت حمید رحمتی با توجه به تصادف دوران تبعیدش،که منجر به کما رفتن او طی چند هفته شد و از همان زمان او داروهای خاصی را مصرف می کند، به مقامات قضایی و به ویژه نیروهای امنیتی هشدار می دهد مسئولیت خطرات ناشی از اعتصاب خشک حمید رحمتی و هر اتفاق ناگوار، مسلما بر عهده آنها خواهد بود.با توجه به برگزاری دادگاه حمید رحمتی او باید اکنون تا مرحله صدور حکم بلافاصله آزاد شود.
بیتا ویسی را هم ربودند
بیتا ویسی، دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده فنی دخترانه سنندج، در جریان اعتراضات دانشجویان این مرکز آموزش عالی در روز شنبه ۱۹ آذرماه، توسط نیروهای امنیتی ربوده شد.
تا بدین لحظه، از وضعیت فعلی و نهاد بازداشتکنندهی ایشان اطلاع دقیقی در دست نیست.
محکومیت پویا مظلومی به ۵ سال حبس، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور و هر نوع فعالیت در فضای مجازی
پویا مظلومی دانش آموخته رشته ادبیات دانشگاه خوارزمی که در تاریخ ۹ مهر بازداشت شده بود، به حکم شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به قضاوت قاضی صلواتی به ۵ سال حبس، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور و هر نوع فعالیت در فضای مجازی محکوم شده است.
جلال پیردایه دانشجوی ورودی ۹۹ کارشناسی ارشد دانشکده ریاضی دانشگاه شریف، روز دوشنبه ۳۰ آبان درحالی که برای پس گرفتن وسائل خود به زندان اوین مراجعه کرده بود مجددا بازداشت شد
و با وجود آنکه یک هفته پس از بازداشت به وی قول آزادی داده شد همچنان در زندان است.
منصوراحمدی فولادی (شروین)، دانشآموختهی مدارس سمپاد و کارشناسارشد هوافضا از دانشگاه علومتحقیقات و معلم المپیاد کامپیوتر، روز ۱۶ آذر در خیابان ظفر تهران بازداشت شده و به زندان تهران بزرگ منتقل شده است.
وی در این مدت یکبار با خانواده تماس داشته و خانواده مطلع شدهاند در ۲۴ ساعت اول مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.
سعید منبری دانشجوی ترم ۷ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، امروز مورخ ۲۱ آذر پس از خروج از خوابگاه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
از وضعیت فعلی و نهاد بازداشتکنندهی ایشان اطلاع دقیقی در دست نیست.
عرفان زارعی دانشجوی برق ورودی ۹۷ دانشگاه خواجهنصیر در تاریخ ۱۶ آذر، مقابل درب دانشکده برق و کامپیوتر توسط نیروهای لباسشخصی و دو سمند سفید ربوده و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده است.
از وضعیت فعلی ایشان اطلاع دقیقی در دست نیست.
آرین حیدری دانشجوی مهندسی صنایع ورودی ۹۸ دانشگاه خواجهنصیر، در تاریخ ۱۶ آذر مقابل درب دانشکده برق و کامپیوتر توسط نیروهای لباسشخصی و دو سمند سفید ربوده شده است.
از وضعیت فعلی و نهاد بازداشتکننده ایشان اطلاع دقیقی در دست نیست.
سید دانیال صدر دانشجوی مهندسی صنایع ورودی ۹۷ دانشگاه خواجه نصیر، روز پنجشنبه ۱۷ آذر روبروی خوابگاه دانش توسط نیروهای امنیتی ربوده شد. گفته میشود نگهبان خوابگاه وی را از خوابگاه بیرون کرده و سپس در بیرون خوابگاه مورد بازداشت قرار گرفته است.
از وضعیت فعلی و نهاد بازداشتکننده ایشان اطلاع دقیقی در دست نیست.
۳۶ روز بازداشت و بلاتکلیفی برای محمد مصطفایی
محمد مصطفایی دانشجوی مهندسی شیمی دانشگاه شریف ورودی ۹۹، در تاریخ ۱۵ آبان توسط نیروهای وزارت اطلاعات بازداشت و به زندان اوین منتقل شده است. این دانشجو با وجود گذشت ۳۶ روز از زمان بازداشت، همچنان در بند است و خبری از آزادی وی نیست.
۲۷ روز بیخبری از دانشجوی ورودی ۱۴۰۱ دانشگاه امیرکبیر
امیرعلی نجار دانشجوی ورودی ۱۴۰۱ مهندسی نفت پلی تکنیک که در «پنجاه و چهارمین روز» از حضورش در دانشگاه امیرکبیر(۲۴ آبان) مورد بازداشت قرار گرفته است، همچنان در سکوت خبری اطلاعی از وضعیت او در دست نیست!
متین فرامرزپور:دو ترم تعلیق تحصیلی، حاصل کمیتهی انضباطی امنیتی
دانشجویان ایران، متحد شوید!
سرکوب و ارعاب، وسیلهای است که ناتوانان در هنگام ترس از دست دادن اقتدارشان از آن استفاده میکنند؛ چراکه در غیر این صورت، تنها اخلاق، برای بقایشان کافی بود.
حکم قطعی تعلیق دو ترم از تحصیل، با احتساب سنوات، برای اینجانب متین فرامرزپور، دانشجوی ارشد فلسفهی غرب دانشگاه فردوسی مشهد.
علت انتشار حکم، ضرورت عدم ترس از چنین احکامی برای همصنفانم است که از مدرک در خفقان بسیار باارزشتر است.
آزادی محمد امامی به قید وثیقه
محمد امامی دانشجوی کارشناسی بیوتکنولوژی ورودی ۹۸ و عضو سابق شورای انجمن علمی بیوتکنولوژی دانشگاه شهید بهشتی، امروز ۲۱ آذر به قید وثیقه آزاد شد.
آزادی محمد صدیق امیری
محمد صدیق امیری، استاد و عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد سنندج که روز ۱۶ آذر از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شده بود، امروز مورخ ۲۱ آذر آزاد شد.
آزادی موقت سه تن از دانشجویان به قید وثیقه
#عادل_جلالاحمدی دانشجوی مهندسی کامپیوتر ورودی ۹۷ دانشگاه فردوسی مشهد که در تاریخ ۱۲ مهر بازداشت شده بود، امروز ۲۱ آذر به قید وثیقه آزاد شد.
#نگین_آرامش دانشجوی دانشگاه فرهنگستان زبان و ادب فارسی که در تاریخ ۲ مهر بازداشت شده بود، امروز ۲۱ آذر به قید وثیقهی ۵۰۰ میلیونی آزاد شد.
#ایلیا_تابعی دانشجوی مهندسی مواد ورودی ۹۷ دانشگاه علم و صنعت که در تاریخ ۶ آبان توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود، امروز ۲۱ آذر به قید وثیقه آزاد شد.
آزادی موقت محمد صادق صادقی با قرار کفالت
محمد صادق صادقی، دانشجوی کارشناسی ارشد زبان انگلیسی دانشگاه تهران که از روز ۴ آبان در بازداشت بود، دوشنبه ۲۱ آذر با قرار کفالت آزاد شد.
محسن عمار مراقی، معلم قزوینی بازداشت شد
عمار مراقی، از فرهنگیان ناحیه یک آموزش و پرورش قزوین، از نیروهای پیمانی با ۱۴ سال سابقه در آموزش و پرورش، از حدود ۲ هفته پیش در منزل پدری بازداشت و گوشی ایشان نیز ضبط شده است.
از علت و یا نهاد بازداشت کننده این فرهنگی اطلاعی در دست نیست و خانواده همچنان در بی خبری به سر می برند. با توجه به اینکه هیچ نهادی پاسخگو نیست، خانواده عماد مراقی، به شدت نگران سلامت فرزند خود هستند. ادامه این وضعیت سبب افزایش نگرانی ها در بین خانواده و همکاران ایشان شده است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکومکردن سرکوب خشونتبار اعتراضات مردمی، بازداشت و قتل دانشآموزان و فرهنگیان، خواستار آزادی بدون قید شرط و سریع آقای مراقی، و سایر دانشآموران و دیگر معلمان زندانی است.
تماس کوتاه مسعود فرهیخته معلم زندانی از زندان اوین
پیرو خبر روز یکشنبه ۲۰ آذر شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران مبنی بر بی خبری از وضعیت مسعود فرهیخته پس از ده روز دستگیری، امروز دوشنبه ۲۱ آذر او برای لحظات بسیار کوتاهی توانسته طی تماس با همسر خود اعلام کند که در انفرادی اطلاعات سپاه اوین زندانی است. ظاهراً این تماس با حضور ماموران بوده و او بیش از این نتوانسته با همسر و خانواده خود صحبت کند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم کردن دوبارهی نحوه دستگیری و نگهداری مسعود فرهیخته در سلول انفرادی و محرومیت او از دسترسی به وکیل برای دفاع از اتهامات انتسابی، خواهان آزادی بی قید و شرط این فعال خوشنام صنفی معلمان میباشد.
سوختگی شدید 9 نفر از جمله 8 کارگر زن در حادثه آتش سوزی سرویس رفت و آمد کارگران در استان چهارمحال و بختیاری
بامداد روز دوشنبه 21 آذر، مینی بوس حمل کارگران در محور نقنه به دهاقان دچار آتش سوزی شد و 9 نفر از جمله 8 کارگر زن دچار سوختگی شدید شدند.
مصدومان ابتدا به بیمارستان ولی عصر بروجن منتقل شدند و سپس بدلیل وخامت حالشان به بیمارستان سوانح سوختگی أصفهان انتقال داده شدند.
مرگ و مصدومیت 5 معلم خراسان شمالی براثر واژگونی خودرو حاملشان
صبح روز دوشنبه 21 آذر،خودرو حامل معلمان استان خراسان شمالی در مسیر جاده فرعی شهر مایوان به فاروج واژگون شد ویکی از معلمان جان خودرا ازدست داد و 4 نفردیگربه بیمارستان منتقل شدند.