فراخوان 22 مهر 1400 شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران زمان: روزپنج شنبه 22مهر0 140 ساعت 10مکان تجمعات :- تهران و کرج مقابل سازمان برنامه و بودجه- استانها ادارات کل آموزش وپرورش- شهرستانها ادارات آموزش و پرورش- آخرین اخباردرباره ادامه اعتصاب وتجمع اعتراضی کارگران معادن زغال سنگ بخش خصوصی کرمان در سه راهی دشتخاک زرند- آغاز هفته سوم حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با برپایی تجمع مقابل ورودی مجتمع وساختمان مدیریت شرکت
- تجمع اعتراضی بازنشستگان فرهنگی سال 99 نسبت به عدم پرداخت مطالبات مقابل سازمان برنامه وبودجه
- چهارمین روزاعتصاب کارگران راه آهن آذربایجان برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه وعدم اجرای طرح تجمیع قراردادها
- اعتصاب کارگران راه آهن شمال غرب (زنجان )برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات وحذف بخشی از مطالبات ازجمله حق اولاد
- ادامه اعتراضات کارگران پروژه آزاد راه منجیل - رشت نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق و وعده پرداخت قطره چکانی کارفرما
- آخرین گزارش درباره اعتراضات کارگران منطقه ویژه پتروشیمی در بندر امام و شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس نسبت به عدم تبدیل وضعیت وحقوق نابرابربازای کاریکسان
- حکم معلم بازنشسته محبوبه فرحزادی
- کانال شورای هماهنگی تشکلهای فرهنگیان ایران :
خسرو صادقی بروجنی روزنامه نگار وتحلیل گر مسائل اقتصادی پس از 13 ماه بیماری همچنان در زندان است
- تجمع اعتراضی ایثارگران کادردرمان در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نسبت به نحوه اجرای تبدیل وضعیت
- اعتراض باغداران کوهدشت نسبت به آفت زدگی محصولات بدلیل بی توجهی جهاد کشاورزی باتجمع مقابل این سازمان ورهاکردن جعبه های انار
- جان باختن یک کارگر درسیاهکل براثرگرفتارشدن در دستگاه کیفیت سنج خاک
- جان باختن یک کارگرجوان شهرک صنعتی یزد براثرگیر افتادن در دستگاه مونتاژ آلومینیوم
- جان باختن یک کارگر درسقز بر اثر سقوط دستگاه بالابر
*آخرین اخباردرباره ادامه اعتصاب وتجمع اعتراضی کارگران معادن زغال سنگ بخش خصوصی کرمان در سه راهی دشتخاک زرند
روزسه شنبه 20 مهربرای پانزدهین روز متوالی، کارگران معادن زغال سنگ بخش خصوصی کرمان به اعتصاب و تحمعشان در سه راهی دشتخاک زرند برای اعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق وعدم همسان سازیش،ادامه دادند.
درهمین رابطه فرماندار زرند به خبرنگاران گفت: در ادامه پیگیریها و برگزاری جلسات متعدد شورای تامین و کمیسیون کارگری شهرستان زرند و انتقال مسائل و مشکلات کارگری به استان و همچنین روز شنبه 17 مهرماه برگزاری جلسه 6 ساعته کمیسیون کارگری شهرستان زرند با حضور اعضای شورای تامین، کارفرمایان، سرمایه گزاران و نمایندگان کارگری معادن زغال سنگ،یکشنبه شب 18مهرماه نیز کمیسیون کارگری در فرمانداری کوهبنان به ریاست فرمانداران زرند و کوهبنان و با حضور مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری و مدیر کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان کرمان برگزار شد.
وی افزود: توافق اولیه بین نمایندگان کارگری و کارفرمایان معادن زغال سنگ شمال استان کرمان صورت گرفته و مقرر گردید تجمع اعتراضی این کارگران معادن زغال سنگ شهرستانهای زرند و کوهبنان پایان یابد.
درهمین رابطه:یورش نیروی انتظامی با ماشین آبپاش به تجمع حق طلبانه کارگران معادن زغال سنگ بخش خصوصی کرمان در سه راهی دشتخاک زرند
مصدومیت چند نفرمنجمله یک زن ویک کودک از خانواده های کارگران وانتقالشان به بیمارستان
ادامه اعتصاب وکنش های این کارگران برای احقاق حقوق برحقشان ازجمله مراجعه نمایندگانشان به استانداری کرمان
روز دوشنبه 12 مهر همزمان با هفتمین روز اعتصاب وتجمع کارگران معادن زغال سنگ بخش خصوصی کرمان در سه راهی دشتخاک زرند برای اعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق وعدم همسان سازیش،نیروهای انتطامی با آبپاش به تجمع خانوادگیشان یورش آورد وتجمع کنندگان را پراکنده کرد.بدنبال این اقدام سرکوبگرانه وضد کارگری چند نفرازحاضرین در تجمع منجمله یک زن ویک کودک از خانواده های کارگران مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.
با وجود این برخورد، تجمع و تحصن کارگران ادامه دارد و نمایندگان کارگران برای پیگیری مطالبات به استانداری کرمان مراجعه کردهاند.
بنابه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 12 مهر،دهها تن از کارگران شش معدن فعال بخش خصوصی در زرند کرمان از یک هفته پیش در اعتراض به دستمزد و مزایای پایین و اعمال تبعیض میان کارگران معادن بخش خصوصی و نیمه دولتی تجمع صنفی برگزار کردهاند. پابدانای جنوبی، چشمه پودنه، گلهتوت، سراپرده، معدنجو و باب شگون از جمله این معادن هستند که تعداد کل کارگران آنها بین 900 تا 1000 نفر برآورد میشود. کارگران این معادن که اغلب دارای قراردادهای موقت یک ماهه یا سه ماهه (89 روزه) هستند؛ خواستار همسانسازی حقوق و مزایا در ازای کار مشابه با کارگران معادن نیمه دولتی، پرداخت به موقع حق بیمه و اجرای طرح طبقهبندی مشاغل در کارگاههای خود هستند.
کارگران میگویند از اواسط هفته گذشته اعتراضات صنفی خود را با برگزاری تجمعاتی آغاز کردهاند، اما وقتی پاسخ روشنی در خصوص پیگیری وضعیت خود از مسئولان دریافت نکردند، در سهراهی دشتخاک تجمعات خود را ادامه دادند، تا شاید به مطالبات آنها رسیدگی شود. با وجود مسالمت آمیز بودن اعتراضات و شعارهای سرداده شده توسط کارگران و حضور زنان و کودکان در کنار معترضان؛ صبح امروز ماموران یگان ویژه با استفاده از ماشین آب پاش تلاش کردهاند، معترضان را متفرق کنند. کارگران میگویند در جریان این برخورد، یک زن و یک کودک دچار مصدومیت شدند و به بیمارستان انتقال پیدا کردهاند.
یکی از کارگران میگویند: امروز تعداد بیشتری از کارگران به محل تجمع آمده بودند، اما نه شعار خارج از چارچوبی داده شد و نه اغتشاشی صورت گرفت. مثل روزهای گذشته همراه با خانوادههایمان ایستاده بودیم تا مسئولین به وضعیتمان رسیدگی کنند و صدایمان را بشنوند. اما به یکباره با تجمعکنندگان برخورد شد. نمیدانیم کجای خواسته ما نابجاست که اینطور با ما برخورد میکنند.
با وجود این برخورد، تجمع و تحصن کارگران ادامه دارد و نمایندگان کارگران برای پیگیری مطالبات به استانداری کرمان مراجعه کردهاند.
کارگران میگویند، سالهاست در شرایط سخت معدن کار کردهاند، اما معادن بخش خصوصی با وجود سود بیشترِ ناشی از تولید چندبرابری؛ حقوق کمتری نسبت به سایر معادن (از جمله معادن مجاور که نیمه دولتی هستند) به کارگران پرداخت میکنند. سالهاست تداوم این وضعیت برای کارگران با وجود کار در شرایط ناایمن و عدم پرداخت به موقع بیمه به عنوان پشتوانهای برای آینده خود و خانوادههایشان، دشوار شده است. کارگران میگویند در چنین شرایطی و در پی بیتوجهی مقامهای مسئول به وضعیت معادن بخش خصوصی، «چارهای جز اعتراض ندارند.»
این در حالیست که در سالهای گذشته، امنیتی کردن جریان مطالبهگری (همچون موارد مشابه)، به تاکتیکی از سوی کارفرمایان و مقامات شهری برای کنترل فضاهای کار در معادن تبدیل شده است.
*آغاز هفته سوم حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با برپایی تجمع مقابل ورودی مجتمع وساختمان مدیریت شرکت
روزسه شنبه 20 مهر، کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با برپایی تجمع مقابل ورودی مجتمع وساختمان مدیریت شرکت سومین هفته از دور جدید حق طلبیشان را آغازکردند.
مطالبات:
1- تعیین تکلیف فوری مدیریت شرکت و شفاف سازی نحوه و قیمت واگذاری شرکت به دولت-بانک
2- پرداخت فوری حقوق های معوقه و سایر مطالبات عرفی و قانونی
3- تسریع در انجام عملیات کشت و اُورهال-تعمیر کارخانه
4- بازگشت به کار اخراجی ها مطالبه گر
5- تمدید قرارداد فصلی ها
6- اعلام و اجرای حکم صادر شده علیه اسدبیگی-رستمی در پرونده اختلاس
7- مختومه شدن پرونده خانم فرزانه زیلابی(وکیل کارگران هفت تپه)
*تجمع اعتراضی بازنشستگان فرهنگی سال 99 نسبت به عدم پرداخت مطالبات مقابل سازمان برنامه وبودجه
روز سه شنبه 20 مهر،جمعی از بازنشستگان فرهنگی سال 99 برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت مطالبات برای باری دیگردست به تجمع مقابل سازمان برنامه وبودجه زدند.
چهارمین روزاعتصاب کارگران راه آهن آذربایجان برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه وعدم اجرای طرح تجمیع قراردادها
روز سه شنبه 20 مهربرای چهارمین روز متوالی، کارگران راه آهن آذربایجان شاغل در خطوط ریلی شهرستانهای سلماس، جلفا، آذرشهر، مرند و عجبشیر برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه وعدم اجرای طرح تجمیع قراردادها با برپایی تجمع در محل کار خود از انجام کار خودداری کردند.
کارگران اعتصابی به خبرنگار رسانه ای گفتند:پرداخت مطالبات مزدی آنها از مرداد ماه به تاخیر افتاده و درخواست آنها تسریع در پرداخت معوقات مزدی و بیمهای است.
این کارگران که به رویه پرداخت حقوق خود نیز معترض هستند، در تشریح وضعیت پرداخت حقوق خود گفتند: جدا از دو ماه معوقات مزدی، به شرایط نامعلومی که برای وصول سایر مطالباتمان در آن گرفتاریم، اعتراض داریم.
کارگران ابنیه فنی آذربایجان در ادامه افزودند: علارغم حقوق، پرداخت معوقات بیمهای، اجرای طرح همسانسازی و تجمیع هنوز برای کارگران ابنیه فنی آذربایجان ممکن نشده است.
آۀنها ادامه دادند:عموم مشکلات از زمان واگذاری خطوط ابنیه فنی آذربایجان پیش به بخش خصوصی شروع شد تا جایی که امروز کارگران در شرایط ناعادلانه و سخت، کار و امرار معاش میکنند.
طبق اظهارات کارگران؛ در نتیجه حضور پیمانکاران در راهآهن هر ماه حقوق کارگران با تاخیر پرداخت میشود و کارگران فاقد امنیت شغلی بوده و در صورت اخراج؛ هیچیک از آنها امکان پیگیری مطالباتشان را ندارند.
کارگران گفتند: متاسفانه علیرغم درخواستهای ما هنوز هیچیک از مطالبات برای کارگران ابنیه فنی اجرایی نشده است. به عنوان نمونه سالهاست پیگیر اجرای طرح تجمیع برای همه کارگران پیمانکاری هستیم اما هنوز مسئولان تن به اجرای آن ندادهاند.
به گفته کارگران؛ اجرای طرح تجمیع به موضوع یکسانسازی حقوق و شرایط کار بهتر برای همه کارکنان منجر میشود و در عین حال نظارت و اجرای قانون را تسهیل مینماید.
آنها در ادامه افزودند: کارگران راهآهن آذربایجان به عنوان نگهدارنده و تعمیرات خطوط ریلی در شرایط سخت مشغول کارند. بخشهای زیربنایی همچون امور تعمیر و نگهداری راهآهن که امنیت قطارهای مسافربری و باربری را تامین میکند نباید به شرکتهای خصوصی که حتی در پرداخت حقوق کارگران خود با مشکل مالی روبرو هستند، واگذار شوند چراکه آنها در تهیه قطعات و وسایل نگهداری از لحاظ منابع مالی دچار مشکل هستند و امکان تهیه آنها را ندارند، با این وجود اساسا باید منابع مالی نگهداری از آن از بودجه جاری دولت و راهآهن تامین شود.
به گفته یکی از کارگران؛ در نتیجه حضور پیمانکاران در راهآهن هر ماه حقوق کارگران با تاخیر پرداخت میشود و کارگران فاقد امنیت شغلی بوده و در صورت اخراج؛ هیچیک از آنها امکان پیگیری مطالباتشان را ندارند.
*اعتصاب کارگران راه آهن شمال غرب (زنجان )برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات وحذف بخشی از مطالبات ازجمله حق اولاد
روز سه شنبه 20 مهر، کارگران راه آهن شمال غرب (زنجان )- شرکت پیمانکاری ریل صنعت کاران- برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات وحذف بخشی از مطالبات ازجمله حق اولاد دست از کارکشیدند.
درهمین رابطه یکی از کارگران دریک کانال تلگرامی نوشت:
راننده درزین ها امروز درزین رو در نیوردن بیرون.
سختی ما، سنوات وحق عذا کم کرده.حقوق نداده حق اولاد نمیده هر کی سه چار تا فرزند داره دوتاش رو نمیده قرارداد امضا نکردیم گفتیم درست کن هیچی نداده برگشت خورد رفت دو هفته بعد همون قرارداد اومد درست نکرده بود فقط کاغذش رو. کوچیک کرده بود.
*ادامه اعتراضات کارگران پروژه آزاد راه منجیل - رشت نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق و وعده پرداخت قطره چکانی کارفرما
روزسه شنبه 20 مهر، کارگران پروژه آزاد راه منجیل - رشت ازادامه اعتراضاتشان نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق و وعده پرداخت قطره چکانی کارفرما،خبردادند.
این کارگران به خبرنگار رسانه ای گفتند:کارفرمای شرکت پیمانکاری کاریز که مسئولیت حدود 200 کارگر در پروژه تونل آزادراه منجیل به رشت در شهرستان رودبار استان گیلان را برعهده دارد، به کارگران وعده داده حداکثر تا 25 مهر ماه بخشی از معوقات 4 ماهه مزدی آنها را پرداخت کند.
آنها افزودند: کارفرمای اصلی پروژه آزادراه قزوین به رشت، وزارت راه است که اجرای ساخت این پروژه عمرانی را به یک شرکت پیمانکاری بزرگ بنام عطاردیان واگذار کرده است. در واقع شرکت کاریز پیمانکار دسته دو محسوب میشود که وعده پرداخت حقوق کارگران را براساس قول کارفرمای اصلی داده است.
درهمین رابطه:اعتصاب وتجمع کارگران پروژه آزاد راه منجیل – رشت برای اعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق
روز شنبه 10 مهر، کارگران پروژه آزاد راه منجیل – رشت(شرکت پیمانکاری کاریز)برای اعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق دست از کار کشیدند ودرمحوطه کارگاه تجمع کردند.
کارگران اعتصابی به خبرنگاررسانه ای گفتند: بعد از گذشت شش ماه از آغاز سال جدید کارگران شرکت پیمانکاری کاریز فقط حقوق فروردین و اردیبهشت ماه خود را دریافت کردهاند که در واکنش به این موضوع، آنها که در محور جادهای منجیل به رودبار مشغول کارند از صبح امروز به نشانه اعتراض کار در اجرای تونل شماره سه و چهار م را متوقف کردند.
آنها افزودند: درحالی چهار ماه حقوق طلبکاریم که وزارت راه اجرای ساخت این پروژه عمرانی را به یک شرکت پیمانکاری بزرگ بنام عطاردیان واگذار کرده است. در واقع شرکت کاریز پیمانکار دسته دو محسوب میشود که اجرای ساخت تونل شماره سه و چهار محور منجیل به رشت در محدوده رودبار را برعهده دارد.
آناادامه دادند:طی این مدت به ما گفته می شد دلیل به تاخیر افتادن حقوق کارگران، پرداخت نشدن صورت وضعیتهای مالی از سوی شرکت عطاردیان به عنوان کارفرمای اصلی است اما امروز کارگران پی بردهاند ، شرکت عطاردیان همه صورت وضعیتهای مالی شرکت کاریز را پرداخت کرده و هیچ مطالبهای ندارد.
کارگران همچنین گفتند: در حال حاضر شمار زیادی از کارگران به دلیل دریافت نکردن به موقع حقوق در وضعیت معیشتی خوبی به سر نمیبرند.
کارگران معترض اظهار داشتند: در حال حاضر کسی در شهرستان رودبار پاسخگو نیست تا به مشکلاتمان رسیدگی کند.
به گفته کارگران شرکت پیمانکاری کاریز درکنارعدم تحقق برخی مطالبات کارگران در این پروژه عمرانی، کارگران با قراردادهای موقت کار، امنیت شغلی خود را در خطر میبینند.
*آخرین گزارش درباره اعتراضات کارگران منطقه ویژه پتروشیمی در بندر امام و شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس نسبت به عدم تبدیل وضعیت وحقوق نابرابربازای کاریکسان
بنابه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 20 مهر،کارگران پیمانکاری بندر امام و ماهشهر که بیشتر در هلدینگ خلیج فارس مشغول به کار بودند، در اعتراض به شرایط شغلی خود، دو روز دست به تجمع اعتراضی زدند.
در نهایت، کمیسیون کارگری در سالن جلسات فرمانداری با حضور معاون سیاسی فرماندار، معاون اطلاعات شهرستان، قائم مقام حراست وزارت نفت، رئیس حراست ارشد سازمان منطقه ویژه، سرپرست و کارشناسان اداره کار منطقه ویژه، اداره کار شهرستان ماهشهر قائم مقام مدیرعامل بندرامام مدیر منابع انسانی بندرامام، مدیر روابط عمومی بندر امام و سه نفر از نمایندگان کارگران هلدینگ خلیج فارس برگزار شد.
در این جلسه، مطالبات و خواسته های قانونی کارگران به شرح زیر مطرح شد:
۱- اجرای صحیح طرح طبقه بندی مشاغل
۲- فوق العاده انگیزشی رفاهی
۳- فوق العاده عمومی
۴- استفاده از خدمات رفاهی ، فرهنگی ، آموزشی ، ورزشی
۵- اصلاح نوع قرارداد از حجمی به غیرحجمی مستمر
۶- وام ودیعه مسکن
۷- کارانه تولید
۸- وام دو برابر بیس حقوقی
در نهایت به گفته کارگران، اداره کار سازمان منطقه ویژه ملزم شد خارج از نوبت، موضوعات را با حضور نمایندگان کارگر و با ارائه ادله قانونی از طرف نمایندگان بررسی و ظرف مدت یک ماه از زمانی که لایحه نمایندگان به اداره کار تحویل داده شد نظر کارشناسی خود را به کمیسیون کارگری شهرستان اعلام کند؛ مجددا جلسه کمیسیون تشکیل و رای نهایی صادر خواهد شد.
درهمین رابطه:
+تجمع اعتراضی کارگران منطقه ویژه پتروشیمی در بندر امام و شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس نسبت به عدم تبدیل وضعیت وحقوق نابرابربازای کاریکسان برای دومین روز
روز دوشنبه 12 مهر برای دومین روز متوالی، کارگران پیمانی (ارکان ثالث)منطقه ویژه پتروشیمی بندر امام و شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت حقوق نابرابربازای کاریکسان دست به تجمع زدند وخواهان حذف شرکت های پیمانکاری، عقد قراردادمستقیم وپایان دادن به تبعیض درپرداخت حقوق شدند.
++تجمع اعتراضی کارگران منطقه ویژه پتروشیمی در بندر امام و شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس نسبت به عدم تبدیل وضعیت
روز یکشنبه 11 مهر، کارگران منطقه ویژه پتروشیمی در بندر امام و شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت حقوق نابرابربا کاریکسان دست به تجمع زدند وخواهان عقد قراردادمستقیم وپایان دادن به تبعیض درپرداخت حقوق شدند.
برپایه گزارش رسانه ای شده،در تجمع امروز حدود سیصد کارگر شرکت داشتند.
*حکم معلم بازنشسته محبوبه فرحزادی
محبوبه فرحزادی:
درود
امروز به همراه وکیلم به دادگاه انقلاب رفتم
آقای قاضی" امین افشاری" اتهامات مرا قرائت کرد: تبلیغ علیه نظام و۰۰۰ " البته دادسرای شعبه ۷ اوین برای اتهام تشویش اذهان عمومی به من برائت داده بود "
بعد از دفاع من؛ خانم وکیلم چند خطی از من دفاع صنفی کرد و قاضی شفاها رای خودش را ابلاغ کرد:
" هفت الی هشت ماه بازداشت و زندان،
بعدا حکم کتبی را به وکیلم ابلاغ خواهد کرد.
معلوم نیست حکم صادره چه خواهد بود... .
محبوبه فرحزادی
۱۴۰۰/۷/۲۰
*کانال شورای هماهنگی تشکلهای فرهنگیان ایران :
خسرو صادقی بروجنی روزنامه نگار وتحلیل گر مسائل اقتصادی پس از 13 ماه بیماری همچنان در زندان است
خسرو صادقی بروجنی به خاطر محرومیت از درمان بیش از یک ماه است ، از وضعیت جسمانی مناسبی برخوردار نیست.
خسرو صادقی بروجنی این نویسنده و تحلیلگر اقتصادی که از پدرو مادری معلم در شاهین شهر اصفهان به دنیا آمده ، به رغم مراجعه مکرر به بهداری بند 8 زندان اوین هنوز هیج اقدام مثبتی برای تشخیص و درمان بیماری وی انجام نشده است.
این نویسنده و پژوهشگر که به 5 سال زندان محکوم شده است ، 13 ماه است که در زندان اوین به سر می برد. گفتنی است که وی برای تسکین درد ناشی از بیماری خود که هنوز بوسیله ی پزشکان زندان تشخیص داده نشده است ، مجبور به مصرف داروی #کورتن است ، که به گفته ی پزشکان، مصرف این دارو در بلند مدت منجر به عوارض جانبی برای سلامتی فرد می شود.
یادآوری می شود طی یکسال گذ شته دو تن از زندانیان بند 8 زندان اوین به خاطر بی توجهی بهداری و پزشکان زندان، جان خود را از دست داده اند .
*تجمع اعتراضی ایثارگران کادردرمان در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نسبت به نحوه اجرای تبدیل وضعیت
روزسه شنبه 20 مهر،صدها نفر از ایثارگران کادردرمان در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای اعتراض به نحوه اجرای تبدیل وضعیت دست به تجمع زدند.
بنابه گزارشات رسانه ای شده،این تجمع با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و قول مساعد وی ،پایان یافت.
قابل یادآوریست که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قانون مصوب مجلس پیرامون تبدیل وضعیت ایثارگران را به نحوی اجرا نموده که گویا بسیاری از کادردرمان ایثارگر شاغل در کرمانشاه از مشمولش نشده اند.
*اعتراض باغداران کوهدشت نسبت به آفت زدگی محصولات بدلیل بی توجهی جهاد کشاورزی باتجمع مقابل این سازمان ورهاکردن جعبه های انار
روزدوشنبه 19 مهر،جمعی از باغداران کوهدشت باتجمع مقابل جهاد کشاورزی لرستان ورهاکردن جعبه های انارشان مقابل این سازمان اعتراضشان را نسبت به آفت زدگی محصولات بدلیل بی توجهی جهاد کشاورزی بنمایش گذاشتند.
*جان باختن یک کارگر درسیاهکل براثرگرفتارشدن در دستگاه کیفیت سنج خاک
یک کارگر 38 ساله حین کارکردن با دستگاه کیفیت سنج خاک در روستای سرارود زیارتگاه شهرستان سیاهکلبه درون دستگاه کشیده شد و به علت شدت جراحات جان خود را از دست داد.
*جان باختن یک کارگرجوان شهرک صنعتی یزد براثرگیر افتادن در دستگاه مونتاژ آلومینیوم
یک کارگرجوان شهرک صنعتی یزد حین کار در خط تولید، ناگهان بخشی از لباساش به دستگاه مونتاژ آلومینیوم گیر میکند وبعد از چند بار چرخش این کارگر دور میله دستگاه،دردم جان باخت.
*جان باختن یک کارگر درسقز بر اثر سقوط دستگاه بالابر
روزدوشنبه 19 مهر، یک کارگر ساختمانی بنام امید شافعی بر اثر سقوط دستگاه بالابر از طبقه سوم یک ساختمان نیمه کاره در بلوار تلگراف شهر سقز به شدت مجروح و روانه بیمارستان شد و عصر همان روز بر اثر ایست قلبی جان خود را از دست داد.