اخباروگزارش های کارگری 18- 20تیرماه 1400

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- تجمع کارگران جوشکار‌پروژه ای بازگشته به هفشجان برای ادامه اعتصاب تا احقاق حقوق برحقشان - شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت: آخرین خبرها از وضعیت اعتصاب پرقدرت کارگران پیمانی نفت

بیش از بیست روز است که ما کارگران پیمانی در اعتصابیم - بیانیه شماره دوم کمیته دفاع از کارگران اعتصابی - یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته: 1- تجمع کارگران بازنشسته ومستمری بگیران فولاد اصفهان مقابل صندوق بازنشستگی فولاد

2- تجمع کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی اهواز مقابل اداره کل تأمین اجتماعی خوزستان

3- تجمع کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی رشت مقابل کانون کارگران بازنشسته ومستمری بگیران تامین اجتماعی گیلان

4- گزارش رسانه ای شده:

تجمع بازنشستگان و مستمری‌بگیران در اعتراض به عقب‌ماندگی‌های معیشتی

- اعتصاب کارگران شهرداری منطقه 6 اهوازدراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق برای چندمین روز متوالی وانباشت زباله درخیابان های منطقه کمپلو

- ادامه اعتراضات کارگران بخش دفع آفات کشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به عدم تمدید قراردادهای کاریشان بابرپایی تجمع

- پرداخت بخشی از مطالبات کارگران شرکتی میراث جهانی تخت‌جمشید و وعده عقد قرارداد مستقیم بدنبال اعتراضات دامنه دارشان

- تجمع اعتراضی تجمع صاحبان زمین های کوثرارومیه نسبت به ادعای مالکیت سازمان همیاری استانداری آذربایجان غربی،بلاتکلیفی 20 ساله و وعده های توخالی استاندار مقابل اداره کل راه و شهرسازی استان

- تجمع اعتراضی جمعی از نانوایان مشهد نسبت به قیمت نان وکمبود آرد مقابل استانداری خراسان رضوی

- جان باختن یک کارگر جوان درتهران براثر سقوط

- مصدومیت 38 کارگر یک واحد صنعتی شهرستان نظرآباد براثر تصادف سرویس رفت وآمد

*تجمع کارگران جوشکار‌پروژه ای بازگشته به هفشجان برای ادامه اعتصاب تا احقاق حقوق برحقشان

روزشنبه 19 تیر، کارگران جوشکار‌پروژه ای بازگشته به شهرهفشجان در استان چهارمحال و بختیاری بابرپایی تجمع عزم راسخشان با ادمه اعتصاب برای احقاق حقوق برحقشان بنمایش گذاشتند.


درهمین رابطه: برگزاری مجمع کارگران جوشکار‌ هفشجان که در اعتصاب سراسری به سر میبرند

روز شنبه ۱۹ تیرماه کارگران جوشکار شهرستان هفشجان در استان چهارمحال و بختیاری که در اعتصاب سراسری کارگران پروژه‌ای نفت شرکت دارند در اجتماعی که داشتند به این تصمیم نهایی تأکید کردند که تا خواست افزایش دستمزد و بیمه‌هایشان بر اساس آنچه خود مطالبه کرده‌اند تحقق نیابد به اعتصاب ادامه داده و به سر پروژه‌ها بازنخواهند گشت.

جمعیت قابل توجهی از شهروندان هفشجان از کارگران جوشکار ماهر شاغل در خط لوله‌های انتقال نفت هستند که اکثریت قریب به اتفاق آنها همگام با چند ده هزار کارگر پروژه‌ای صنایع تابعه نفت در اعتصاب به سر میبرند.

برگزاری این اجتماع از سوی کارگران جوشکار پروژه‌ای هفشجان نمایی از تشکیل مجامع عمومی کارگری است که کاراترین و بهترین شیوه برای تصمیم گیری و اجرای تصمیمات جمعی توسط کارگران است و این امر در صورت امکان باید به الگویی برای کارگران اعتصابی در دیگر بخش‌ها نیز تبدیل شود.

اتحادیه آزاد کارگران ایران به تمامی کارگران پروژه‌ای نفت که در اعتصاب هستند درود میفرستد و اعلام میدارد که با پافشاری و اتحاد بر سر خواست و مطالبات‌شان قطعاً پیروز این اعتصاب خواهند بود.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۲۰ تیرماه ۱۴۰۰

*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

آخرین خبرها از وضعیت اعتصاب پرقدرت کارگران پیمانی نفت

بیش از بیست روز است که ما کارگران پیمانی در اعتصابیم

زیر فشار این اعتراضات در برخی مجتمع ها پیمانکاران با کارگرانی که در بخش های حساس، کار میکنند و بطور مشخص جوشکاران تماس گرفته و آنها را به کار دعوت کرده اند. در این تماس گیری ها کارگران روزمزد جوشکار را هم خبر کرده اند. در این دعوت به کار پیشنهاد افزایش دوبرابر دستمزد کنونی به آنها داده شده است و همچنین با خواست بیست روز کار و ده روز استراحت،موافقت شده است. این در حالیست که با کارگران دیگری تماس گرفته شده است که چهارشنبه یا شنبه این هفته با آنها بر سر بازگشت به کارشان گفتگو خواهد شد.

این توافقات نتیجه اعتصاب پر قدرت ما کارگران است و عقب نشینی ای تا حد افزایش دوبرابری مزد و قبول 20 روز کار و 10 روز استراحت خود یک موفقیت مهم برای کارگرانی که با این شرایط به کار بازگشته اند و برای همه ما کارگران اعتصابی است.

توافقات صورت گرفته با این بخش از کارگران باید مبنایی شود که هر کجای دیگر هم پیمانکار به سراغ کارگران رفت به کمتر از آن رضایت ندهند و بخواهند دستمزدشان دوبرابر شود و بیست روز کار و ده روز استراحت اعمال گردد و توافقات کتبی و رسمی باشد.

واضح است که اگر بتوانیم این خواستها را تحمیل کنیم شرایط بسیار مهیا تر خواهد شد که دیگر مطالباتمان را بعد از این قدم اول اعتصاب تحمیل کنیم.

توافق با دستمزد دو برابر و بیست روز کار و ده روز استراحت بدنبال تماسی که پیمانکاران با برخی از کارگران داشته و به سرکار بازگشته اند مبنایی برای توافق همه ما کارگران اعتصابی است و به کمتر از آن رضایت نخواهیم داد.

آخرین نکته اینست که متحد عمل کنیم و اجازه ندهیم پیمانکاران با دسیسه گری هایشان در صف ما تفرقه ایجاد کنند.

*بیانیه شماره دوم کمیته دفاع از کارگران اعتصابی

کارگران، مردم آزادیخواه و همکاران اعتصابی !

بیش از سه هفته از اعتصاب باشکوه کارگران شرکت های پیمانکاری در عسلویه و دیگر نقاط ایران می گذرد ، اعتصابی که به میدان جنگ و نزاعی نابرابر و تمام عیار تبدیل شده که از یک سو طبقه کارگر متحد و با اراده ای قوی کماکان در سنگر خواست و مطالبات بر حق خود ، مقاومت می کند و از سوی دیگر کارفرمایان و تمامی حامیانشان از دولت و دم دستگاه پروپاگاندای سرمایه گرفته تا بازوی سرکوبگر آن در سنگر مقابل علیه شما کارگران جبهه گرفته اند ، تا استقامت و مقاومتتان را در هم بشکنند. ادامه ی اعتصاب شما بازوی سرکوبگر سرمایه را زمین گیر کرده است .

بطوری که هیچ اراده ای را در خود برای مقابله سخت با شما نمی بیند ؛ به همین خاطر کارفرمایان و دولت حامی آنها برای شکستن اعتصاب ، اقدامات جدی را در دستور کار خود قرار داده اند ، اقداماتی از قبیل تشکیل نهادها و تشکل های به ظاهر کارگری اما در ماهیت ضد کارگر ، جابجا کردن کارگران از یک شرکت و استخدام آنها در شرکتی دیگر به دلیل قطع ارتباط کارگران باهم و استفاده از ترفندهایی چون روزمزدی کردن کارگران که در واقع با هدف استثمار بیشتر کارگران مطرح می شود و بسیاری حیله و نیرنگ دیگر برای به شکست کشاندن اعتصابتان.

کارگران ! افزایش قوای سازمانی شما، توازن قوا در میدان کار و سرمایه را به نفع شما تغییر می دهد ، با اقدام به ایجاد تشکلی مستقل سوا ، از اینکه خود را درجه ای برای رسیدن به خواست ها و مطالبات تان نزدیک می کنید ، موقعیت کل طبقه کارگر ایران را در موضع قدرت در مقابل سیستم سرمایه قرار داده اید . لذا با اتخاذ تاکتیک های مناسب تمامی نیرنگ های کارفرمایان را نقش برآب کنید و بسوی ایجاد تشکل مستقل خود از دولت و کارفرما که از مطالبات اساسی طبقه کارگر نیز می باشد گام بردارید . چون میزان سازمانیابی شما رابطه مستقیم با توان چانه زنی شما با دولت و کارفرما را دارد . قلب تک تک ما کارگران ایران در گرمای سوزان عسلویه همراه شما می تپد .

در پایان از تمامی بخش های مختلف طبقه کارگر، معلمان ، زنان ، دانشجویان ، کارگران شاغل در صنایع کوچک و بزرگ ، کارگران معادن و بخش خدمات و... می خواهیم کارگران اعتصابی در شرکت های پیمان کاری فعال در منطقه عسلویه و نقاط مشابه را تا رسیدن به خواست و مطالبات شان همراهی حمایت کنند.

کمیته دفاع از کارگران اعتصابی

نوزدهم تیر 1400

*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:

1- تجمع کارگران بازنشسته ومستمری بگیران فولاد اصفهان مقابل صندوق بازنشستگی فولاد

روزیکشنبه 20 تیر، کارگران بازنشسته ومستمری بگیران فولاد اصفهان درادامه کنش های دامنه دار حق طلبانه شان دست به تجمع مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی فولاد این شهرزدند.


2- تجمع کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی اهواز مقابل اداره کل تأمین اجتماعی خوزستان

روز یکشنبه 20 تیر،جمعی از کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی اهواز برای دستیابی به مطالباتشان مقابل اداره کل تأمین اجتماعی خوزستان تجمع کردند.


3- تجمع کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی رشت مقابل کانون کارگران بازنشسته ومستمری بگیران تامین اجتماعی گیلان

روزیکشنبه 20 تیر،جمعی از کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی رشت برای احقاق حقوق برحقشان مقابل کانون کارگران بازنشسته ومستمری بگیران تامین اجتماعی گیلان تجمع کردند.


4- گزارش رسانه ای شده:

تجمع بازنشستگان و مستمری‌بگیران در اعتراض به عقب‌ماندگی‌های معیشتی

جمعی از بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی امروز (یکشنبه/ ۲۰ تیر) مقابل کانون بازنشستگان استان گیلان و همچنین در شهرستان‌ اهواز تجمع کردند.

معترضان خواهان اجرای صحیح ماده 96 قانون تامین اجتماعی هستند که به معنای افزایش حقوق بر اساس هزینه‌های معیشت است.

آنها همچنین تاکید دارند که تورم بیش از 40 درصدی سه ماه ابتدای سال باید در جبران قدرت خرید آنها بر اساس ماده 96 لحاظ شود.

اجرای ماده 111 قانون تامین اجتماعی برای از کارافتادگان و بازماندگان و رساندن حقوق آنها به حداقل‌بگیر 30 سال، پرداخت 25 درصد باقی از متناسب‌سازی مرحله دوم، رفع تبعیض بین بازنشستگان همکار و غیرهمکار، پرداخت حق ایثارگری به بازنشستگان ایثارگر تامین اجتماعی، پرداخت حق اولاد و عائله‌مندی به بازنشستگان خواهر و در نظر گرفتن حق عائله‌مندی برای افرادی که همسر فوت کرده و یا طلاق داده دارند، اجرای قانون الزام درمان، پرداخت مابه‌الفاوت فروردین ماه 1400، اصلاح حقوق پایه بازنشستگان سال‌های 97 و 98 بر اساس متناسب‌سازی مرحله دوم و اجرای سه جانبه‌گرایی در ارکان سازمان تامین اجتماعی از دیگر خواسته‌های معترضان است.

*اعتصاب کارگران شهرداری منطقه 6 اهوازدراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق برای چندمین روز متوالی وانباشت زباله درخیابان های منطقه کمپلو

روز یکشنبه 20 تیربرای چندمین روز متوالی، کارگران خدماتی شهری شهرداری منطقه 6 اهوازدراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق از جمع آوری زباله ها خودداری کردند و خیابان های منطقه کمپلومملواز زباله شده است.


*ادامه اعتراضات کارگران بخش دفع آفات کشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به عدم تمدید قراردادهای کاریشان بابرپایی تجمع

روزیکشنبه 20 تیر، کارگران بخش دفع آفات کشت وصنعت نیشکر هفت تپه بابرپایی تجمع دراین مجتمع به اعتراضشان نسبت به عدم تمدید قراردادهای کاریشان ادامه دادند.


قابل یادآوری است که حدود 160کارگر بخش دفع آفات کشت وصنعت نیشکر هفت تپه بدلیل تمدید نشدن قرادادهای کاریشان از کاربیکارشدند.

*پرداخت بخشی از مطالبات کارگران شرکتی میراث جهانی تخت‌جمشید و وعده عقد قرارداد مستقیم بدنبال اعتراضات دامنه دارشان

بخشی از مطالبات کارگران شرکتی میراث جهانی تخت‌جمشید بدنبال اعتراضات دامنه دارشان پرداخت شد و به آنها وعده عقد قرارداد مستقیم با دولت داده شد.

روز یکشنبه 20 تیر یکی از این کارگران با اشاره به اینکه حقوق ماه های اسفند و فروردین صبح امروز به حساب‌مان واریز شده،به خبرنگار رسانه ای گفت: اما هنوز حقوق ماه‌های اردیبهشت و خرداد به حساب‌مان واریز نشده است.

وی با بیان اینکه در تماسی که با مدیر شرکت پیمانکاری داشتیم اذعان کرد که مقرر شده از این به بعد قرار دادهای ما با دولت منعقد شود، ادامه داد: ما کارگران و نیروهای شرکتی همچنان در انتظاریم تا از وضعیت شرکتی خارج شویم.

*تجمع اعتراضی تجمع صاحبان زمین های کوثرارومیه نسبت به ادعای مالکیت سازمان همیاری استانداری آذربایجان غربی،بلاتکلیفی 20 ساله و وعده های توخالی استاندار مقابل اداره کل راه و شهرسازی استان

روز یکشنبه 20 تیر، صاحبان زمین های کوثرارومیه برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به ادعای مالکیت سازمان همیاری استانداری آذربایجان غربی ،بلاتکلیفی 20 ساله و وعده های توخالی استاندار مقابل مقابل اداره کل راه و شهرسازی استان اجتماع کردند.


بنابه گزارش رسانه ای شده، بیش از 20 سال است که 2 هزار نفر به سبب عدم تعیین و تکلیف زمین‌ها سرگردان‌اند و نتوانستند حق خود را دریافت کنند.

به گفته صاحبان زمین‌های ارومیه در زمان خرید این زمین‌ها از اداره مسکن و شهر سازی و شهرداری مجوز گرفته‌اند ولی در حال حاضر با سازمان همیاری استانداری آذربایجان غربی به مشکل برخورده‌اند و برای پیگیری مطالبات خود به سازمان‌ها و نهادهای مختلف در آذربایجان غربی رفته‌اند و از مقام‌های استانی این موضوع را پیگیری کرده‌اند.

یکی از صاحبان زمین‌ها درباره قول مساعد استاندار آذربایجان غربی برای پیگیری وضعیت این زمین‌ها گفت: چندی پیش برای تعیین تکلیف زمین‌های خود به سراغ استاندار آذربایجان غربی رفتیم .او قول داد موضوع را حل کند اما تا کنون به وعده خود عمل نکرده است.

صاحبان زمین‌های بلاتکلیف در ارومیه انتظار دارند هرچه سریع‌تر و پس از 20 سال بلاتکلیفی بالاخره وضعیت این زمین‌ها تعیین تکلیف و مشکل آنان شود.

*تجمع اعتراضی جمعی از نانوایان مشهد نسبت به قیمت نان وکمبود آرد مقابل استانداری خراسان رضوی

روز یکشنبه 20 تیر، جمعی از نانوایان مشهد برای اعتراض به قیمت نان وکمبود آرد مقابل استانداری خراسان رضوی تجمع کردند.

یکی از این نانوایان به خبرنگاررسانه ای گفت: سه سال قبل نرخ نان کنجدی 2 هزار و پانصد تومان بوده، اکنون نیز همان مبلغ است. اما سه سال گذشته کیسه خمیر مایه ده کیلویی را به مبلغ 75هزار تومان می‌خریدیم اما اکنون باید 450هزارتومان بابت آن پول پرداخت کنیم.

او گفت: تقاضای ما از استاندار این است که به وضع موجود نانوایان رسیدگی کند و نگذارد بیش از این در حق این قشر زحمتکش اجحاف شود.

در این تجمع برخی از نانوایان، به دفتر استاندار هدایت شدند تا از نزدیک مشکلات خود را با استاندار خراسان رضوی مطرح کنند.

*جان باختن یک کارگر جوان درتهران براثر سقوط

روز شنبه 19 تیر،یک کارگر 22 ساله تبعه افغانستان حین کار در ساختمانی در حال احداث واقع در درخیابان دماوند تهران از طبقه چهارم به طبقه منفی یک سقوط کرد وجان باخت.

*مصدومیت 38 کارگر یک واحد صنعتی شهرستان نظرآباد براثر تصادف سرویس رفت وآمد

عصر روزیکشنبه 20 تیر،38 کارگر یک واحد صنعتی شهرستان نظرآباد براثر تصادف اتوبوس حاملشان با یک کامیونت در روستای بختیار نظرآباد مصدوم شدند.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

- لیست کارگران پروژه ای وپیمانی اعتصابی صنعت نفت -19 تیر 1400 : - شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:عقب نشینی های پیمانکاران و پیشروی ما کارگران اعتصابی - با پیوستن کارگران دیگری به کمپین 20 – 10 تعداد کارگران شرکت های حامی کمپین به 104 رسید - کارزار ده ها هزار کارگر پیمانی صنعت برای اعتراض به عدم همسان سازی حقوق، تبدیل وضعیت وحذف شرکت ها پیمانکاری - گفتگوی شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت با مهدی برقکار کارگر اعتصابی نفت

- گزارشی از محمود کارگرپیمانی در عسلویه با قرارداد حجمی

- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:نگذاریم شوراهای اسلامی به مراکز نفتی راه یابند

- ادامه اعتراضات کارگران شرکتی مراکز خدمات جامع سلامت قم نسبت به عدم تبدیل وضعیت وسطح نازل حقوق وعدم همسان سازی وتبعیض در پرداختی ها با تجمع مقابل دفتر بهارستان نشین

- از سرگیری اعتصاب کارگران شهرداری کوت عبدالله نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق وپاسخگونبودن مسئولان ذیربط

- تجمع اعتراضی کارگران بخش دفع آفات کشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به عدم تمدید قراردادهای کاریشان ادامه دارد

- تجمع اعتراضی کارگزاران مخابرات روستایی خراسان رضوی نسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض مقابل اداره کاراستان

- اعتراضات دامنه دار کارگران شرکتی میراث جهانی تخت‌جمشید نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه ونداشتن قراردادکاری و وعده های توخالی مسئولان

- نامه سرگشاده کارگران شرکتی شبکه بهداشت و درمان باشت دراعتراض به عدم پرداخت 5 ماه حقوق

- پایان اعتصاب کارگران شهرداری خرمشهر بدنبال پرداخت بخشی از مطالباتشان

- رانندگان شرکت واحد در خطر جدی مبتلا به نوع ویروس کرونا دلتا میباشند

- تجمعات اعتراضی جمعی ازاهالی خوزستان نسبت به بی آبی وخشک شدن رودخانه‌ها و تالاب هورالعظیم مقابل فرمانداری واستانداری

- تجمع اعتراضی رانندگان تاکسی کد 8 مریوان نسبت به نابسامانی شغلی وتبعیض اداره تاکسیرانی

- دومین روز تجمع اعتراضی اهالی روستاهای شفت نسبت به نداشتن راه ایمن

- جان باختن یک کارگر جوان در عسلویه براثر سقوط از طبقه ششم ساختمان

*لیست کارگران پروژه ای وپیمانی اعتصابی صنعت نفت -19 تیر 1400 :

کارگران پیمان کاری کیوان کیوان،کارگران جوشکار پیمانکاری فرهادی شاغل در چابهار،کارگران شرکت بهداد معدن پاسارگارد در مشهد وکارگران گروه عمران سازان به لیست کارگران پروژه ای وپیمانی اعتصابی صنعت نفت اضافه شدند.

۱-کارگران پیمانی پتروشیمی گچساران

۲-پالایشگاه بیدبلند بهبهان فاز ۲ پیمانکاری شالوده شایان

۳-عمران صنعت فاز ۱۴

۴-پتروشیمی بوشهر، اکسیر صنعت فاز ۱۴

۵-شرکتهای نفت و گاز پارس جنوبی، میدان گازی

۶-شرکت سینا صنعت احمدپور در واحد ASU

۷-کارگران شرکت پتروشیمی «صدف»

۸-شرکت نفت خشت و کنار تخته

۹-پالایشگاه آدیش جنوبی کنگان مخازن کروی و استوانه ای پیمانکاری کرمی و شرکت راژان

۱۰-شرکت پتروشیمی «جهان پارس»

۱۱- شرکت ساتراپ صنعت پارس جنوبی

۱۲-کارگران شرکت سینا پالایش قشم

۱۳-شرکت توانمند فاز ۲۲ و ۲۴

۱۴-کارگران اورهال پالایشگاه نفت تهران

۱۵-فرجود در سایت ۱ بوشهر

۱۶- کارگران پالایشگاه آدیش جنوبی

۱۷-پارس فنل کار و کلیه نیروهای پتروشیمی پارس فنل شرکت سینا صنعت در عسلویه

۱۸-سایت ۱ پتروشیمی بوشهر پیمانکاری صمصام صنعت

۱۹-کارگران پالایشگاه تندگویان

۲۰-کارگران پتروشیمی دنا

۲۱-کارگران شرکت جهان پارس

۲۲-کارگران پیمانی شرکت پایندان در فاز ۱۴ عسلویه

۲۳-کارگران فاز ۱۳ شرکت لیدوما

۲۴-کارگران فاز ۱۳ (فاز اختر) پارس جنوبی

۲۵-کارگران جوشکار مخازن کروی پتروشیمی بوشهر

۲۶-ماشین سازی اراک

۲۷-پروژه ای شرکت فراب در نیروگاه بیدخون

۲۸-تمامی کارگران رسمی و غیر رسمی فازهای ۱۱، ۱۲، ۱۳ و ۱۴ و کارگران پیمانی باقی فازهای ۲۴ گانه عسلویه

۲۹-پالایشگاه آبادن ۱ تیر ۱۴۰۰

۳۰-کارگران فاز ۱۳ کنگان

۳۱-کارگران پالایشگاه بیدخون

۳۲-کارگران پروژه‌ای شرکت ای‌جی‌سی پالایشگاه آبادان

۳۳-کارگران پیمان‌کاری حاجی پور

۳۴-کارگران شرکت مخازن نفت قشم

۳۵-عملیات دریایی شرکت پایانه‌های نفتی ایران، خارک

۳۶-سیمان سپاهان اصفهان زیر مجموعه هلدینگ

۳۷-شرکت ای جی سی شاغل، پالایشگاه آبادان فاز ۲

۳۸-شرکت برق و ‌ابزار دقیق ILD واقع در سایت بندر تنبک

۳۹-کیهان پارس

۴۰-شرکت سازه پاد

۴۱-اعتصاب کارگران رسمی نفت در پالایشگاه آبادان

۴۲-شرکت تهران جنوب واقع در بندر ماهشهر

۴۳-شرکت پتروساز شاغل در شرکت نفت بندرعباس

۴۴-شرکت مبین صنعت شاغل در پتروپالایش آدیش

۴۵-شرکت راژان شاغل در پالایشگاه آدیش

۴۶-کارکنان نیروگاه رامین در شهر اهواز

۴۷-پتروشیمی دماوند

۴۸-پتروشیمی دنا

۴۹-شرکت دی پلیمر در صنایع پتروشیمی‌های عسلویه

۵۰-کارگران پیمانکاری فولاد بوتیا در کرمان

۵۱-کارگران پیمانی شرکت سازه فرافن قشم

۵۲-کارگران پروژه‌ای بید بلند ۲ ماهشهر

۵۳-اعتصاب کارگران اورهال ۱۵ و ۱۶

۵۴-کارگران نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم

۵۵- کارگران شرکت دریا ساحل جفیر

۵۶- کارگران رادیوگراف نیروگاه بیدخون

۵۷-کارگران تلمبه خانه شماره ۵ بندرعباس

۵۸- کارگران پیمانکاری زلال پالایشگاه اصفهان

۵۹-اعتصاب بخش‌های دیگری از کارگران پیمانکاری جهان پارس ایلام

۶۰- کارگران شرکت پیشرو صنعت در پتروپالایش آدیش

۶۱- کارگران شرکت ODCC پالایشگاه نفت اصفهان

۶۲- کارگران شرکت گاما

۶۳- کارگران رادیوگراف شرکت پرتونگاری نیما آزمون فولاد شاغل در پالایشگاه آبادان

۶۴- کارگران شرکت پرتونگاری پیشتازان آریا شاغل در پالایشگاه آبادان ۲

۶۵-اعتصاب کارگران شرکت پرتونگاری پیشگامان فنون پارس شاغل در فاز ۲ پالایشگاه آبادان

۶۶- کارگران شرکت گوهر زمین سیرجان

۶۷-اعتصاب کارگران پروژه صدف جهانپارس

۶۸-اعتصاب کارگران شرکت سازه پاد بوشهر

۶۹- کارگران پالایشگاه گاز NGL3100 دهلران

۷۰- کارگران شرکت گاما جاسک

۷۱-اعتصاب کارگران پتروشیمی لردگان

۷۲-اعتصاب کارگران پالایشگاه گاز پارسیان لامرد

۷۳- کارگران شرکت نصب نیرو اندیمشک

۷۴- کارگران شرکت آرتا انرژی پتروشیمی اردبیل

۷۵-اعتصاب کامیون‌داران شرکت نفت دهلران

۷۶-تجمع کارکنان شرکت نفت گچساران در نهم تیرماه

۷۷-کارگران جوشکار شاغل در نیروگاه بیدخون

۷۸-اعتصاب نیروهای پیمانکاری‌های سلطانی و حیدری شاغل در خط ۶۴ اینچ

۷۹-اعتصاب بخشی از کارگران شرکت نیرو گستر میناب

۸۰- کارگران شرکت دریا ساحل خط انتقال رشت آستارا

۸۱-اعتصاب کارگران پالایشگاه جفیر

۸۲- کارگران جوشکار شرکت شیمبار شاغل در خط لوله انتقال نفت تیران

۸۳- کارگران نیروگاه سیکل ترکیبی چابهار، نیروهای کیانپور پیمانکار نصب نیرو

۸۴- کارگران جوشکار خط ۳۶ اینچ زاهدان،

۸۵-اعتصاب کارگران جوشکار خط ۴٨ کرمان شرکت آسیا هفت سنگ،

۸۶- کارگران جوشکار شرکت دریا ساحل رشت و رانندگان آتشخوار،

۸۷-اعتصاب کارگران تلمبه خانه فیروز آباد

۸۸-کارگران پیمانکاری ایرج فرامرزی

۸۹-کارگران شرکت پیسا در ایرانشهر

۹۰-کارگران شرکت دریا ساحل خط قشم

۹۱-کارگران شرکت بهداد معادن پاسارگاد

۹۲-کارگران ODCC پالایشگاه آبادان

۹۳-کارگران شرکت آرسان توسعه

۹۴-اعتصاب کارگران شرکت پتونیا

۹۵-کارگران پتروپالایش کنگان

۹۶-کارگران شرکت آویژه صنعت طوس

۹۷_کارگران پیمان کاری کیوان کیوانی

۹٨ _کارگران جوشکار پیمانکاری فرهادی شاغل در چابهار

۹۹_کارگران شرکت بهداد معدن پاسارگارد در مشهد

۱۰۰_کارگران گروه عمران سازان

*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:عقب نشینی های پیمانکاران و پیشروی ما کارگران اعتصابی

اعتصاب گسترده در مراکزمختلف نفتی روازنه چندین میلیون به شرکت های پیمانکاری ضرر رسانده است. این شرکت ها در این مدت تلاش کردند با تماس های پراکنده با کارگران اعتصابی برخی از آنها را تشویق به بازگشت به کار بکنند تا اعتصاب را بخوابانند. اما این سیاست نگرفت. الان از راه دیگری وارد شده اند. بطور مثال در شرکت های تناوب و اکسیر در عسلویه به یکسری کارگر جوشکار پیشنهاد دوبرابر مزد را داده اند و گفته اند بیایید برای پایان یافنن پروژه قرار داد ببندید. به این معنا کارگران جوشکاری که قبلا نهصدهزار تومان میگرفتند الان با مزد دو میلیون در روز موافقت کرده و سر کار برگشته اند. البته در جاهای مختلف متفاوت است. مثلا در جایی پیشنهاد افزایش یک برابر و نیم حقوق را داده اند و با همان خواست بیست روز کار و ده روز مرخصی موافقت کرده اند. اما در برخی جاها گفته اند که روزانه دو میلیون مزد میدهند. در نتیجه کارگران برای دریافت مزد بیشتر قبول کرده اند روزهای بیشتری را کار کنند و حتی هر سی روز را کار کنند.بدین ترتیب به جای دو کارگر جوشکار الان یک کارگر قبول کرده همان کار را انجام دهد.

این که کارفرمایان و پیمانکاران حاضر به قبول پرداخت چنین سطحی از مزد و چنین قرار داد کاری ای می شوند نتیجه فشار اعتصاب دهها هزار کارگر پیمانی نفت است. این عقب نشینی پیمانکاران راه را برای موفقیت بیشتر ما کارگران اعتصابی و خواست افزایش دو برابری دستمزدها و بیست روز کار و ده روز مرخصی باز میکند. با قدرت به اعتراضمان ادامه می دهیم. تا پیمانکاران زالو صفت را وادار به تسلیم کنیم. ما بر روی مطالباتی که اعلام کرده ایم اصرار داریم و اعتصاب ما ادامه دارد.

*با پیوستن کارگران دیگری به کمپین 20 – 10 تعداد کارگران شرکت های حامی کمپین به 104 رسید

امروز 19 تیرماه، کارگران دیگری باز هم به کمپین 20 – 10 پیوستند تا تعداد کارگران شرکت های حامی کمپین به 104 برسد. کارگران شرکت آویژه صنعت طوس، کارگران پیمانکاری کیوان کیوانی، کارگران جوشکار پیمانکاری فرهادی شاغل در چابهار، کارگران شرکت بهداد معدن پاسارگارد در مشهد، کارگران گروه عمران سازان، شرکت پویا نصب پارس اصفهان، شرکت رگبی پالایشگاه اصفهان، کارگران شرکت آویژه صنعت طوس، برق و ابزار دقیق ستاره تاراز تهران جنوب ماهشهر کارگرانی هستند که دست از کار کشیده اند و راهی خانه شدند.

پیمانکاری بویری در سیرجان با کارگرانش با خواسته های کمپین امروز قرارداد بست که این چهارمین شرکتی است که با مفاد کمپین قرارداد با کارگران می بندد که امیدواریم همچنان رو به افزایش باشد.

دستوراتی از سوی منطقه ویژه به شرکت ها داده شده مبنی بر اینکه شرکت ها حقوق کارگران را تسویه کنند تا اگر موقعیتی برای مذاکره پیش آمد مطلب تسویه حقوق حداقل در میان نباشد تا بتوانند زودتر کارگران را راضی به برگشت به کار کنند.

از دفاتر مرکزی هم به شرکت ها زنگ زده اند که حالا که کارگران در پروژه حضور ندارند دفاتر اداری با حداقل نیرو کار کند تا زیان های شرکت افزایش نیابد.

منبع:کانال رسمی سندیکای کارگران فلزکارمکانیک ایران

*کارزار ده ها هزار کارگر پیمانی صنعت برای اعتراض به عدم همسان سازی حقوق، تبدیل وضعیت وحذف شرکت ها پیمانکاری

کارگران پیمانی و شرکتی وزارت نفت با انتشار اطلاعیه ای درشبکه های اجتماعی از راه اندازی کارزارشان برای اعتراض به عدم همسان سازی حقوق، تبدیل وضعیت ، خواستار حذف کامل پیمانکاران و شرکت‌های واسطه‌ خبردادند.

بخش هایی ازاین اطلاعیه که شنبه 19 تیر رسانه ای شده بقرارزیراست:

ما قریب یکصد و پنج هزار نفر از کارکنان شرکتی (ارکان ثالث حجمی و غیرحجمی) شاغل در شرکت‌های دولتی تابعه وزارت نفت اعم از شرکت گاز، نفت، حفاری، پالایش، پخش فرآورده‌های نفتی خواهانیم که:

1- یکبار برای همیشه با قانونگذاری صحیح و تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی وزارت نفت و با حذف شرکت‌های پیمانکاری تأمین نیرو برای دستگاه‌های دولتی دست پیمانکاران را از حقوق ما کوتاه نمایند چراکه هیچ دلیل عقلی و شرعی وجود ندارد.

نیروی شرکتی که ده سال از عمر و جوانی خود را صرف خدمت به کشور نموده و سی سال هم به او در دستگاه مربوطه نیاز است به صورت شرکتی مشغول بکار بوده و حقوق خود را با واسطه دریافت نماید و بخشی از این حقوق به جیب پیمانکاری برود که نه شرکت دانش بنیان دارد و نه در تولید، و نه در مسائل عمرانی کشور هیچگونه نقشی ندارد و صرفا نقش دلال و واسطه حقوق ما را دارد.

2- ما در ادارات دولتی دوشادوش بقیه کارکنان خدمت می‌کنیم و عینا کار و ماموریت مشابهی داریم چرا باید وقتی دو نفر ماموریت و کار یکسان دارند حقوق های با اختلاف سه برابر دریافت نمایند؟ استدعا داریم نظام عادلانه پرداخت در دستگاه‌های اجرایی کشور جاری گردد و حقوق، مزایا و پاداش کارکنان شرکتی با دیگر کارکنان همسان‌سازی گردد.

*گفتگوی شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت با مهدی برقکار کارگر اعتصابی نفت

شورای سازماندهی اعتراضات: شما یکی از کارگران اعتصابی پروژه ای پیمانی نفت هستید،این اعتصابات از کی شروع شدند؟

مهدی برقکار: . فکر اعتصاب از اول سال در سر بچه ها بود که تقریبا از اواخر خرداد عملی شد و بچه ها کم کم پیوستند به اعتصاب. دلیلش نیز این بود که خواستهایمان که سال گذشته وعده داده بودند جواب نگرفت ونه تنها این بلکه با توجه به رشد وحشتناک قیمت اجناس وضع هم بدتر شد. کرونا هم اضافه بر همه اینها. من وخانواده ام همه کرونا گرفتیم و خطر مرگ تهدیدمان کرد. از درمان رایگان و تسهیلات دیگر هم که خبر نیست. همه چیز گران و وحشتناک است. تنها راه مقابل ما اعتصاب و پیگیری خواستهایمان است.

شورای سازماندهی اعتراضات: حقوق مشخص خود شما چقدر است و مشکلات کاری تان چیست؟

مهدی برقکار: حقوق من ده میلیون است ولی اصلا کفاف زندگی و مخارج را نمی دهد تازه سابقه کار ما زیاد هست و حدود ۷ سال است کار میکنم. با این سطح قیمت ها از تهیه اولیه ترین نیازهای زندگی مان مانده ام. بچه دارم و نمیخواهم بچه ام در محرومیت زندگی کند. تا کی بی تامینی . ما یک زندگی انسانی و بدون دغدغه معاش میخواهیم. کارگر باید حرمت داشته باشد. ما آقا بالا سر نمیخواهیم.

شورای سازماندهی اعتراضات: چه خواستهای مشخصی خود شما دارید؟

خواست اصلی ما حذف پیماکار است. پدر ما را در آورده اند. نه امنیت شغلی داریم. نه امنیت جانی. مثل یک برده صبح تا شب کار میکنیم آخر هم مقروض و بدهکار. تا کی بردگی. دیگر حاضر به ادامه این وضعیت نیستیم. به خوابگاههای ما نگاه کنید. واقعا شرم آور است این چه وضعیتی است که سر ما کارگران آورده اند. دولت هم تماشاگر است چون با قوانین ویژه اقتصادی خیالشان را راحت کرده اندو ما کارگران مثل برده داریم کار میکنیم. اسمش هم صنعت نفت است و خیلی از مردم فکر میکنند اینجا بهشت برین است. خواست محوری دیگر افزایش حقوقهاست. مزد من باید بشود 15 میلیون تومان. بعلاوه اینکه درمان برای خودم و خانواده ام رایگان باشد. یعنی چه بنویسم. بنویسم اینها حتی حق بیمه ما را درست نمیپردازند . حق بیمه باید با عنوان شغلی یکی باشد. من یک کارگر متخصص هستم ولی اینها دزدی میکنند و بعنوان کارگر ساده برای ما حق بیمه رد میکنند و ما حتی از همان بیمه حداقلی سطح نازل هم محرومیم. من در عین حال میخواهم بچه ام از تحصیل رایگان برخوردار باشد و نگران آینده اش نباشم. انقدرفشار روی ماست که در لیست خواستهایی که اعلام کرده ایم جای این حداقل تامین های اجتماعی خالی است. ما میگوییم در هر ماه بیست روز کار باشد وده روز مرخصی که بتوانیم زمان کافی کنار خانواده باشیم و تجدید قوا کنیم. خوابگاها، و حمامها و دستشویی ها همگی درست شوند و سر و سامان داشته باشند. دستگاه تهویه هوا داشته باشیم بخصوص که اینهمه با مواد شیمیایی و آلودگی سر و کار داریم. ما تشکل و اعتراض را حق خودمان میدانیم و برای همین دست به ایجاد شورای سازماندهی اعتراضمان زدیم. این ها خواستهای حداقلی ما کارگران اعتصابی است که در قابلب شورایمان اعلام کرده ایم.

شورای سازماندهی اعتراضات: صحبت شما با همکارانتان چیست؟

صحبت من به همکاران اینست حتی اگر حقوق ها افزایش پیدا کرد نباید تسلیم شد . تازه با این فشارها در موقعیتی قرار میگیریم که بتوانیم پیمانکارهای زالو صفت را بیرون بیندازیم و حذفشان کنیم. ادامه این وضعیت دیگر قابل تحمیل نیست.

*گزارشی از محمود کارگرپیمانی در عسلویه با قرارداد حجمی

استخدام ها در صنعت نفت

استخدام ها در نفت به 3 گروه تقسیم میشوند :

1- کارگران رسمی 2- کارگران پیمانی 3- قانون کاری ها

1- کارگران رسمی کسانی هستند که با حکم رسمی در جدول حقوقی برای یکی از پست های ثابت آن نهاد یا سازمان استخدام میشوند. در سیستم اداری به این دسته از کارگران اصطلاحا ارکان اول گفته میشود.

2- پیمانی ها هم آن دسته از کارکنان و کارگرانی هستند که برای انجام یک کار مشخص به کار گرفته میشوند و با یک قرار داد دوره ای که زمان مشخصی دارد جهت وارد شدن به لیست استخدام رسمی ها به کار گرفته میشوند و با آنها قرارداد بسته میشود. بدین ترتیب ظاهرا قرار است که این کارگران طی یک پروسه خود بخودی و البته با یکسری شرط و شروط وارد لیست کارگرانن رسمی شوند. و این شرط و شروط در هر سازمان و کارخانه و شرکتی متفاوت هستند. برای مثال در خیلی از شرکت ها بازه زمانی برای وارد شدن خود بخودی به لیست کارکنان رسمی حذف شده است و از خیلی سالها پیش تقریبا این قضیه برچیده شده و عملا دیگر چنین امکانی وجود ندارد و کارگر در تمام سالهای کارش در همان قرارداد پیمانی اولیه می ماند. این دسته از کارگران در سیستم اداری ارکان الثانی خوانده میشوند.

3- قانون کاری ها هم کارگرانی هستند که مدت و زمان مشخصی برای استخدام رسمی شدن ندارند و اصلا در قانون کار هم حقی و حقوقی برایشان تعریف نشده است و صرفا جزو زیر مجموعه تامین اجتماعی هستند. این دست از کارگران استخدامی در سیستم اداری ارکان ثالث خوانده میشود. در واقع به همه نیروهای قرارداد موقتی پیمانکاری و کارگران فصلی و حجمی ارکان ثالث گفته میشوند.

البته در مورد کارگرانی مثل من که با پیمانکاران قرارداد حجمی کار میکنند و در عسلویه شاغل هستم هیچ وقت صحبت نمیشود. این دسته از کارگران بدترین شکل استثمار در قبالشان انجام میشود. قراردادهای حجمی توسط یک نفر از خارج شرکت که واسطه بین کارگر و شرکت و یا اداره ای که قرار است آنجا کار کند هست، منعقد میشود. حقوق و مزایای کارگر حجمی ساعتی حساب میشود و مقدار ساعت کار این افراد نیز توسط آن واسطه تعیین میگردد. واسطه میتواند ساعات کاری این کارگران راکم کند یا زیاد کند. یعنی او میتواند تعداد افراد بیشتری با ساعت کم استخدام کند و یا تعداد کمی را با ساعت های بیشتر کاری به کار بگیرد . این کار در هر شرکتی با سیاست های خاصی انجام میشود. قانون پرداخت مزد به این افراد نیز توسط فرد واسطه تعیین میشود و واسطه این کارگرها را که به اداره معرفی میکند .ممکن است با درصد بالایی قرار داد ببندد ولی به کارگر دستمزد کمی پرداخت میشود که در بهترین حالت که دزدی زیادی نشود بنا بر قانون و قرارداد بین واسطه و اداره و یا آن نهاد درصدی از حقوق کارگر کسر میشود که به جیب واسطه میرود و ماباقی را به کارگر پرداخت میکنند. حال ممکن است که ارگان نیمه خصوصی یا دولتی باشد، فرقی نمیکند به هر حال کارگران این نوع قررداد با واسطه طرف هستند و بعد از کسر درصدی حق الزحمه که به جیب واسطه میرود، حقوق کارگر پرداخت میشود و این وسط هزار جور زورگویی و بخور بخور صورت میگیرد.

در عسلویه به خاطر وجود طیف وسیعی از مشاغل و منابع انسانی، هیچ کدام از شرکت ها برای این طیف شغل ها تعریف مشخصی ندارند و هیچ قانونی هم وجود ندارد و هر شرکتی برای این کارگرها قانون خودش را دارد. مثلا یکباره به کارگر میگویند از فردا فلان ساعت بیایید و فلان ساعت بروید. امروز تا ساعت فلان باید کار کنید. یا میگویند از 6 صبح تا 5 عصر کار کنید و یک جا میگویند از 6 صبح تا 7 عصر کار کنید. بدین ترتیب هر کس هر طور میخواهد توی شرکت خودش با کارگر رفتار میکند و قانون خودش را دارد و این خود از مزایای مناطق ویژه اقتصادی برای سرمایه داران دزد و مفتخور است که خودمختارند و هر طور بخواهند قانون وضع میکنند و زور میگویند.

خواست ما کارگران برچیده شدن دست پیمانکاران و واسطه های دلال کار از مراکز نفتی است. خواست ما پایان دادن به این قلدری ها و زورگویی ها و لغو قوانین ویژه اقتصادی است. و همین امروز خواستار 20 روز کار و 10 روز مرخصی هستیم تا فرصت نفس کشیدن و بودن با خانواده مان را داشته باشیم.

برگرفته از کانال شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت

*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:نگذاریم شوراهای اسلامی به مراکز نفتی راه یابند

در حالیکه اعتصاب سراسری ما کارگران پیمانی پر دوام به جلومیرود مسئولین با عجله به فکر ایجاد شورای اسلامی افتاده اند. با این کار میخواهند کنترل خود را بر مراکز نفتی بالا ببرند و فضا را بیشتر امنیتی کنند. همکاران عزیز باید جلوی این توطئه گری ها را گرفت. در بعضی مجتمع ها شاهد چنین تلاشهایی هستیم. یک نمونه آن در تجمع اعتراضی کارگران اخراجی پتروشیمی آبادان در 16 تیرماه اتفاق افتاد. خواست این کارگران بازگشت به کار بود، بویژه در این ایام اعتصاب پیمانکاران چپاولگر شماری از کارگران روزمزد را اخراج کرده اند و اکنون بازگشت به کار همکاران اخراجی به لیست مطالبات ما کارگران اعتصابی پروژه ای نفت اضافه شده است. اما در همان تجمع کارگران اخراجی پتروشیمی آبادان دیدیم که چند نفری با دست نوشته ای که رویش نوشته شده بود، "قانون کار اجرا باید گردد" سعی کردند اعتراض کارگران را به بیراهه ببرند و دم از تشکیل شورای اسلامی زدند. بدرست همکاران ما در هفت تپه خطاب به این عزیزان پیام دادند و با بازگو کردن تجربه خود آنها را از تشکیل شورای اسلامی برحذر داشتند. همینطور خبر میرسد که شبیه به این توطئه را "شورای هماهنگی ارکان ثالث" در سر دارد و ظاهرا قرار است روز دوشنبه 21 تیر جهت مذاکره برای تشکیل شورای اسلامی در جلسه‌ای شرکت کنند. سخن ما به همکاران ارکان ثالث این است که نسبت به این توطئه گری هوشیار باشند و همان پاسخی را به این "شورای هماهنگی ساختگی" بدهند که کارگران فولاد در هنگام تشکیل شورای اسلامی در کارخانه خود دادند و با تجمع اعتراضی مانع آن شدند و کاری کردند که مجریان این حرکت به عجله کارخانه را ترک و خارج شدند.

ما در بیانیه چهارم شورای سازمانده قاطع و محکم اعلام کردیم که تشکیل شورای اسلامی خواست ما نیست و مطالباتمان را یادآوری کردیم. امروز هم همین را میگوییم. همکاران هوشیار باشیم.

هجدهم تیرماه

*ادامه اعتراضات کارگران شرکتی مراکز خدمات جامع سلامت قم نسبت به عدم تبدیل وضعیت وسطح نازل حقوق وعدم همسان سازی وتبعیض در پرداختی ها با تجمع مقابل دفتر بهارستان نشین

روزپنج شنبه 17 تیر، کارگران شرکتی مراکز خدمات جامع سلامت قم درادامه اعتراضاتشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت وسطح نازل حقوق وعدم همسان سازی وتبعیض در پرداختی ها+ دست به تجمع مقابل دفتر بهارستان نشین این شهرزدند.

برپایه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 19 تیر،دلیل تجمع این کارگران تبدیل وضعیت شغلی آن‌ها از شرکتی به پیمانی است. در عین حال آن‌ها می‌گویند وزارت بهداشت قصد دارد با حذف همه مراکز خصوصی همه نیروهای حجمی را به یک شرکت پیمانکار منتقل کند که با مخالفت کارکنان روبرو شده است.

از قرار معلوم این کارکنان بخشی از نیروهایی هستند که از طریق شرکت‌های پیمانکاری در پایگاه‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت استان قم مشغول کارند و آن‌طور که می‌گویند: حقوقی که آن‌ها به عنوان یک نیروی حجمی مراکز خدمات جامع سلامت استان قم شاغل دریافت می‌کنند کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد در عین حال با وجود تشابه نزدیکی که میان حرفه آن‌ها با برخی نیروهای پیمانی و رسمی وجود دارد، دستمزدهایی که به آن‌ها پرداخت می‌شود به هیچ وجه قابل مقایسه نیست. بنابراین تقاضای تبدیل وضعیت استخدامی از شرکتی به پیمانی خود دارند.

+تجمعات اعتراضی کارگران شرکتی مراکز خدمات جامع سلامت قم نسبت به عدم تبدیل وضعیت وسطح نازل حقوق وعدم همسان سازی وتبعیض در پرداختی ها مقابل استانداری قم، وزارت بهداشت و مجلس

روز یکشنبه 13 تیر، کارگران شرکتی مراکز خدمات جامع سلامت قم به تهران آمدند تا بابرپایی تجمع مقابل وزارت بهداشت و مجلس صدای اعتراضشان را نسبت به عدم تبدیل وضعیت وسطح نازل حقوق وعدم همسان سازی وتبعیض در پرداختی ها هرچه بیشتر منعکس نمایند.

قابل یادآوری است کارگران شرکتی مراکز خدمات جامع سلامت قم روز شنبه 12 تیر هم مقابل استانداری قم اجتماع کرده بودند.


تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: بیش از 100نفر از نیروهای خرید خدمت مراکز خدمات جامع سلامت استان قم هستیم که امروز هم مقابل ساختمان وزارت بهداشت و هم مقابل مجلس شورای اسلامی گرد آمدیم..

این کارکنان شرکتی مرکز خدمات جامع سلامت قم، مهم‌ترین مطالبه خود را تبدیل وضعیت استخدامی می‌دانند و می‌گویند: وضعیت شغلی و درآمدی ما اسفناک است و درخواست داریم که وزارت بهداشت ما را قرارداد مستقیم کند. این وزارتخانه بهتر است با حذف مراکز خصوصی بهداشت قم با همه نیروی کار قرارداد مستقیم منعقد کند. ما کارکنان بین 5 تا 10 سال سال سابقه خدمت داریم و در این مدت، از حداقل‌های مزدی محروم بوده‌ایم.

این کارکنان خرید خدمتی می‌گویند: میزان دریافتی ماهانه ما حدود 2 میلیون 600هزار تومان است و از همه مزایای قانونی کار بی‌بهره‌ایم. در عین حال از زمان آغاز کرونا، برخلاف پرستاران و سایر کارکنان بیمارستان‌ها حق کرونا نگرفته‌ایم؛ دستمزدمان در ماه‌های اخیر افزایش نیافته؛ این در حالیست که بعد از پذیرش بیماران کرونایی، کار ما سخت و پرخطر شده است.

این کارکنان که انتظار دارند ابتدا حقوق و مزایای آنان با سایر کارمندان وزارت بهداشت همسان‌سازی شده و سپس همانند همکاران خود عقد قرارداد دائم با وزارت بهداشت داشته باشند، در پیگیری مطالبات خود می‌گویند: در خصوص مطالباتمان به وزارت بهداشت بارها نامه‌نگاری‌هایی انجام دادیم که نتیجه آن وعده پیگیری بوده است.

روز گذشته نیر تجمع اعتراضی مقابل ساختمان استانداری قم انجام داده‌ایم که بی‌توجهی این نهاد دولتی پایان یافت و ما ناچار شدیم برای رساندن صدای خود به مسئولان امروز به تهران سفر کنیم.

کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت استان قم در بخش دیگری از مشکلات خود با انتقاد از تفاوت فاحش پرداختی بین کارکنان خرید خدمتی و کارکنان پیمانکاری، قرارداد مستقیم و رسمی، تصریح می‌کنند: این اقدام نوعی تبعیض و بی‌عدالتی است که در میان کارکنان تفاوت حقوق عجیب وجود دارد.

طبق اظهارات آنها، از سال 93 که اجرای طرح تحول سلامت انجام شد؛ بیش از 40 مرکز خصوصی در مراکز بهداشت قم شکل گرفت که به مرور تعداد آنها کم شد و در حال حاضر 17مرکز فعالت دارند که اخیرا بخشنامه تبدیل وضعیت شغلی کارکنان 4 مرکز خصوصی از سوی وزارت بهداشت در استان قم ابلاغ شده و سایر کارکنان هنوز وضعیت مشخص ندارند.

این گروه می‌گویند: پس از سال‌ها انجام وظیفه می‌خواهیم بخشنامه تبدیل وضعیت برای همه همکاران بخش خصوصی عملی شود.

این نیروهای پیمانی مرکز خدمات جامع سلامت استان قم در پایان می‌گویند: بخشنامه تبدیل وضعیت قراردادهای کاری کارکنان پیمانی به آینده شغلی ما سر و سامان می‌دهد و ما به هیج وجه از این مطالبه‌ی خود کوتاه نخواهیم آمد.

*از سرگیری اعتصاب کارگران شهرداری کوت عبدالله نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق وپاسخگونبودن مسئولان ذیربط

روز شنبه 19 تیر، کارگران شهرداری کوت عبدالله از سرگیری اعتصابشان از اوایل ماه جاری برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق وپاسخگونبودن مسئولان ذیربط ،خبردادند.

کارگران شهرداری کوت عبدالله در اعتراض به‌عدم پرداخت حقوق، از اولین روزهای تیرماه تا امروز (19تیرماه) دست از کار کشیده‌اند. به گفته‌ی این کارگران، پیمانکار شهرداری کوت عبدالله حقوق خرداد ماه را به حساب کارگران واریز نکرده است.

این کارگران معترض به خبرنگار رسانه ای گفتند:نه پیمانکار حقوق ما را پرداخت می‌کند و نه شهرداری به مطالبات ما توجه می‌کند. بارها مقابل شهرداری و دادستانی کل تجمع کرده‌ایم اما تا کنون هیچ مسئولی به مشکلات ما رسیدگی نکرده است.

گفتنی است کارگران شهرداری کوت عبدالله حقوق برج 9 و 10سال گذشته و عیدی و سنوات خود را تاکنون دریافت نکرده‌اند. همچنین آن‌ها در حالیکه حقوق فروردین و اردیبهشت را به صورت علی الحساب دریافت کردند، تا به امروز حقوق خردادماه به حسابشان واریز نشده است.

*تجمع اعتراضی کارگران بخش دفع آفات کشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به عدم تمدید قراردادهای کاریشان ادامه دارد

روزشنبه 19 تیر، کارگران بخش دفع آفات کشت وصنعت نیشکر هفت تپه به تجمعشان دراین مجتمع برای اعتراض به عدم تمدید قراردادهای کاریشان ادامه دادند.


*تجمع اعتراضی کارگزاران مخابرات روستایی خراسان رضوی نسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض مقابل اداره کاراستان

روز شنبه 19 تیر، کارگزاران مخابرات روستایی خراسان رضوی برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض حاکم در مخابرات، از شهرهای مختلف این استان به مشهد آمدند و مقابل اداره کار این استان تجمع کردند.

بنابه گزارش رسانه ای شده،کارگزاران مهم‌ترین مطالبه‌ی خود را رفع تبعیض میان کارگزاران مخابرات روستایی و سایر کارکنان مخابرات می‌دانند و می‌گویند: ما نیز باید مانند رسمی‌ها از تمام مزایا و رفاهیات بهره‌مند باشیم.

به گفته کارگزاران مخابرات روستایی خراسان، آرای دیوان عدالت اجرایی نمی‌شود که یکی از مهم‌ترین این آرا، سومین رای کمیسیون تخصصی دیوان در ارتباط با شمولیت طرح طبقه بندی از 18 / 8 / 88 است که مخابرات به این رای تمکین نمی‌کند.

آن‌ها افزودند: مخابرات طرح طبقه‌بندی را قرار است از سال 94 اجرایی کند؛ هرچند هنوز اجرا نکرده و تنها از شهریور 99 به بعد، کارگزاران مشمول طبقه‌بندی مشاغل شده‌اند. حتی قبول نمی‌کنند که قبل از آن را جزو دیون کارگزاران محسوب کنند.

کارگزاران مخابرات روستایی خراسان، خواستار اجرای تمام آرای دیوان عدالت و بالا رفتن سطح حقوق و دستمزد خود هستند و می‌گویند: نباید در یک سیستم، بین نیروها تا این اندازه تفاوت و تبعیض باشد.

*اعتراضات دامنه دار کارگران شرکتی میراث جهانی تخت‌جمشید نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه ونداشتن قراردادکاری و وعده های توخالی مسئولان

روز جمعه 18 تیر، کارگران شرکتی میراث جهانی تخت‌جمشید ازاعتراضات دامنه دارشان نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه ونداشتن قراردادکاری و وعده های توخالی مسئولان ازجمله تجمع هفته گذشته مقابل ساختمان اداره میراث مرودشت خبردادند.

نیروهای شرکتی میراث جهانی تخت‌جمشید در استان فارس نزدیک 4 ماه است که هیچ حقوق و مزایایی ازطرف اداره میراث فرهنگی مرودشت دریافت نکرده اند.

نیروهای شرکتی این مجموعه که سال هاست تبدیل وضعیت‌شان در حالت ابهام قرار گرفته است ماه‌هاست هیچ حقوق و مزایایی دریافت نکرده‌اند.این کارگر‌ها تا سال‌های گذشته زیر مجموعه سازمان میراث فرهنگی بودند اما چند سالی است که به زیر مجموعه شرکت های خصوصی در آمده‌ و این شرکت‌ها نیز به بهانه‌های مختلف حق و حقوق این افراد را پرداخت نمی کنند اداره میراث فرهنگی استان هم می گوید هیچ مسئولیتی در برابر این افراد ندارد.

آن طور که یکی از بلیت فروشان مجموعه تخت جمشید به خبرنگاریک رسانه می گوید: حدود 4 ماه است هیچ حقوقی به ما پرداخت نشده است و در حال حاضر مسئولان میراث فرهنگی مرودشت هم برای ادامه فعالیت قرار دادی با ما منعقد نکرده اند.

این نگهبان با اشاره به اینکه مسئولان میراث فرهنگی شهرستان مرودشت از اسفند ماه سال گذشته هیچ مبلغی در قالب حقوق، اضافه کاری و رفاهی به ما پرداخت نکرده اند، می افزاید: در حال حاضر اطلاعی از میزان واریز حق بیمه هم در اختیار نداریم.

وی با بیان اینکه وضعیت قرار داد حدود 50 نفر از نگهبانان و نیروهای خدماتی یگان حفاظت تخت جمشید به صور ت شرکتی است، ادامه می دهد: هرچند که بسیاری از نیروهای شرکتی یگان حفاظت میراث در شیراز به زیر مجموعه وزارت پیوستند اما متاسفانه هنوز در رابطه با تبدیل وضعیت ما خبری نیست و آینده شغلی ما در هاله ای از ابهام است.

این بلیت فروش با بیان اینکه در بازدیدی که آقای خیاطیان معاون توسعه مدیریت و منابع این وزارتخانه از مجموعه میراث تخت جمشید داشت اذعان کرد که میراث فرهنگی مرودشت باید نفری 50 میلیون تومان بابت معوقات حقوق و دیگر مزایا به ما بپردازد، بیان می کند: اما این اتفاق تا کنون نیفتاده در صورتی که ایشان برای احقاق حق و حقوق ما نگهبانان قول پیگیری داده بود.

وی می‌افزاید: بارها در رابطه با پرداخت حقوق با مسئولان میراث فرهنگی شهرستان مرودشت صحبت کردیم.حتی هفته گذشته همراه برخی همکاران‌مان جلوی ساختمان اداره میراث مرودشت تجمع کردیم اما فایده‌ای نداشت و عوض همکاری از ما می خواهند مقابل استانداری و فرمانداری برویم و به ارگان و سازمان های مختلف شکایت کنیم.

این بلیت فروش با اشاره به اینکه متاسفانه هیچ فردی صحبت های ما را نمی شنود و هیچ مسئولی هم پاسخگوی ما نیست، بیان می کند: هر سری که با مسئولان در رابطه با پرداخت مطالباتمان صحبت می کنیم، می‌گویند فعلا بودجه و پول لازم در اختیار نداریم.

وی با بیان اینکه شرکت الماس جویان آسمان از بستن قرار داد با نیروهای بلیت فروش خدماتی و تعدادی نگهبان مجموعه تخت جمشید سر باز می زند، می‌افزاید: متاسفانه مسئولان این شرکت مدام می‌گویند هیچ پولی در اختیار ندارند و توصیه می‌کنند برای گذران زندگی به فکر کار دیگر باشیم.

یکی از نیروهای خدماتی مجموعه تخت جمشید هم با تأیید حرف‌های همکارش می گوید: اگرچه نیروهای رسمی و قرار دادی حقوقشان را سر موعد مقرر دریافت می‌کنند اما ما بدون داشتن هیچ‌گونه در آمدی روزگار سختی را می گذرانیم.

این نیرو خدماتی تخت‌جمشید در ادامه با اشاره به اینکه نیروهای خدماتی تخت‌جمشید در تمام روزهای کرونایی سر کار حاضر و به فعالیت‌شان ادامه دادند می‌گوید: اما کارمندان رسمی در روزهای اوج کرونایی از مزایای دور کاری برخوردار بودند اما ما هر روز صبح تا عصر در مجموعه جهانی تخت جمشید مشغول کار و جمع کردن زباله بودیم.

وی با اشاره به اینکه کرونا تنها برای کارمندان رسمی است نه نیروهای خدماتی می گوید: وضعیت استخدامی ما در چند سال اخیر به شرکتی تبدیل شد،قبلا با اداره میراث قرارداد داشتیم.

وی با اشاره به اینکه برای گذران زندگی آن قدر از آشنا و اطرافیانمان پول قرض کردیم که دیگر رویی برای سر بلند کردن در میان آشناها نداریم بیان می کند: برای تهیه شیر خشک دخترم از پدرم پول می گیرم.

وی با بیان اینکه نداشتن پول باعث شده تا مقابل چشمان خانواده خجالت بکشم، خاطر نشان می کند: برای تهیه خرید روزانه هم به سوپر مارکت محل بدهکارم.چند ماه است که بدهی وام بانکی‌ام را هم نتوانستم پرداخت کنم و بانک هم در حال مسدود کردن حساب ضامن ها است.

*نامه سرگشاده کارگران شرکتی شبکه بهداشت و درمان باشت دراعتراض به عدم پرداخت 5 ماه حقوق

روز شنبه 19 تیر، کارگران شرکتی شبکه بهداشت و درمان باشت با انتشار نامه سرگشاده ای خطاب فرماندار این شهرستان در استان کهگیلویه و بویراحمد اعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت 5 ماه حقوق رسانه ای کردند.

*پایان اعتصاب کارگران شهرداری خرمشهر بدنبال پرداخت بخشی از مطالباتشان

پنج شنبه شب (17 تیر)، کارگران شهرداری خرمشهر دنبال پرداخت بخشی از مطالباتشان به اعتصابشان خاتمه دادند.

روز جمعه 18 تیر،شهردار خرمشهر از پرداخت حقوق عقب افتاده کارگران این شهرداری خبر داد و به خبرنگار رسانه ای گفت: با پرداخت حقوق کارگران شهرداری کار پاکسازی بیشتر مناطق شهری از زباله آغاز شد و کارگران از شب گذشته به سر کار بازگشتند. و روند پاکسازی خیابان‌های خرمشهر ادامه دارد.

درهمین رابطه:ادامه اعتصاب کارگران شهرداری خرمشهردراعتراض به عدم پرداخت 6 ماه حقوق و10 ماه حق بیمه

درادامه اعتصاب کارگران شهرداری خرمشهرکه ازروزشنبه 12 تیر برای اعتراض به عدم پرداخت 6 ماه حقوق و10 ماه حق بیمه شروع شده است بدلیل خودداری کارگران از جمع آوری زباله ها کوچه‌های خرمشهر مملو از زباله و پسماند شده است.

تصاویر رسانه ای شده بتاریخ 17 تیر:

*رانندگان شرکت واحد در خطر جدی مبتلا به نوع ویروس کرونا دلتا میباشند

با وجود قرمز شدن شهر تهران و تعطیلی مراکز کسب و کار و منع تردد درخروجی و ورودی شهر تهران بعلت شیوع ویروس جدید کرونا از نوع دلتا ، رانندگان شرکت واحد و خطوط بی آرتی همچنان بدون هیچ واکسیناسیونی در شهر تهران مشغول خدمات رسانی به شهروندان هستند و هیچ مسئولی به فکر حفظ جان این رانندگان زحمت کش و خانواده هایشان نیستند .

شهرداری تهران با توجه به بخشنامه های دولتی، نیروی های خدماتی و کارکنانش را تا ۵۰ درصد کاهش داده اند تا از مبتلا شدن پرسنل به این بیماری مهلک و خطرناک جلوگیری کنند، اما رانندگان شرکت واحد که از پرسنل شهرداری محسوب میشوند و هم درصف اول این آلودگی قرار دارند نه تنها از تدابیر تهیه شده مانند کارکنان دولت و شهرداری بهره ای نمی برند بلکه از سوی مدیریت شرکت واحد و مدیریت شهرداری هیچ اقدامی تاکنون در جهت واکسیناسیون این زحمت کشان انجام نشده است و فقط به شعارها و وعده و عیدهای توخالی بسنده کرده اند و حتی ضدعفونی کردن اتوبوس ها را هم متوقف کرده اند.

متاسفانه با توجه به اینکه نوع دلتای ویروس کرونا یکی از خطرناکترین نوع ویروس از جهت قدرت سرایت و تاثیر سریع آن دربدن انسان میباشد ، تا کنون برای رانندگان شرکت واحد هیچ اقدامی نسبت به کم کردن ساعات کار ویا کنترل تعداد مسافران در هر اتوبوس انجام نداده اند و جان رانندگان و خانواده هایشان را با بی تدبیری در خطر جدی قرار داده است.

سندیکای کارگران شرکت واحد اعلام میدارد درحالی که تمامی ادارات وکسب وکار برای جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک دلتای کرونا به حالت نیمه تعطیل در آمده است چرا رانندگان شرکت واحد همچنان مانند گذشته باید بکارشان ادامه بدهند و خودشان وخانواده هایشان را درمعرض خطر جدی مبتلا به ویروس کرونا دلتا قراردهند

با شعار و وعده وعید ها هرگز نمیتوانید با این بیماری مهلک مبارزه کنید بهتر است کمی عمل کنید و هرچه زودتر تمامی رانندگان شرکت واحد را واکسیناسیون کنید

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

*تجمعات اعتراضی جمعی ازاهالی خوزستان نسبت به بی آبی وخشک شدن رودخانه‌ها و تالاب هورالعظیم مقابل فرمانداری واستانداری

روز شنبه 19 تیر، جمعی ازاهالی خوزستان با برپایی تجمعاتی مقابل فرمانداری واستانداری درکلانشهر اهوازاعتراضشان را نسبت به بی آبی وخشک شدن رودخانه‌ها و تالاب هورالعظیم بنمایش گذاشتند.

گزارش های منتشره درشبکه های اجتماعی حاکی از بازداشت چندنفرازتجمع کنندگان مقابل استانداری خوزستان می باشد.

*تجمع اعتراضی رانندگان تاکسی کد 8 مریوان نسبت به نابسامانی شغلی وتبعیض اداره تاکسیرانی

روزشنبه 19 تیر، رانندگان تاکسی کد 8 مریوان برای اعتراض به نابسامانی شغلی وتبعیض در اداره تاکسیرانی این شهرستان دراستان کردستان تجمع کردند.

، تعداد رانندگانی که این خواسته را پیگیری می‌کنند، 18نفر است. آن‌ها به خبرنگاررسانه ای گفتند:باتوجه به چندین صورت جلسه شورای ترافیک و حتی دستور دادستانی شهرستان مریون مبنی بر حل مشکل و ساماندهی این تاکسی‌ها، هنوز سازمان تاکسیرانی نتوانسته این مشکل را حل کند.

این رانندگان خرداد ماه سال گذشته با ارسال نامه‌ای به فرمانداری مریوان اعلام کردند که تاکسی‌های خط ۸ مانند دیگر تاکسی‌ها، هزینه‌های درخواست شده توسط تاکسیرانی را پرداخت می‌کنند و لذا نباید هیچ تفاوتی میان آن‌ها وجود داشته باشد.

*دومین روز تجمع اعتراضی اهالی روستاهای شفت نسبت به نداشتن راه ایمن

روز شنبه 19 تیر برای دومین روز متوالی، اهالی روستاهای شفت دراستان گیلان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به نداشتن راه ایمن ازجمله نا ایمن بودن راه روستایی نصیر محله به شالما

دست به تجمع در جاده ومقابل بخشداری و فرمانداری زدند.

*جان باختن یک کارگر جوان در عسلویه براثر سقوط از طبقه ششم ساختمان

روز پنج شنبه 17 تیر،یک کارگر 32 ساله ساختمانی اهل استهبان حین کار در خیابان ساحلی از طبقه ششم ساختمانی که در حال ساخت بود سقوط کرد و جان خود را از دست داد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید