- ادامه اعتراضات کارگران حق طلب اخراجی مخابرات اصفهان با برپایی تجمع مقابل اداره مخابرات - شماره ای دیگراز سریال تجمعات اعتراضی کارگران شهرداری کوت عبدالله نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه- تجمع اعتراضی کارگران فضای سبز شهرداری شهر یاسوج نسبت به عدم پرداخت 10 ماه حقوق مقابل ساختمان شورای شهر برای چندمین بار- تجمع اعتراضی تعدادی از کارکنان شهرداری کرمان نسبت به انتشار علنی فیش حقوقیشان در سامانه شفافیت شهرداری
- مطالبات کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران:از افزایش حقوق و دستمزد تا افزایش تولید و بهرهوری
- عالیه اقدام دوست بازداشت شد.
- اعمال فشار به نسرین جوادی برای اجرای حکم
- جان باحتن یک کارگر در حادثه ریزش دیوار ملایر
*ادامه اعتراضات کارگران حق طلب اخراجی مخابرات اصفهان با برپایی تجمع مقابل اداره مخابرات
روز دوشنبه 18 بهمن،جمعی از کارگران شرکتی حق طلب مخابرات اصفهان درادامه اعتراضاتشان نسبت به حذف اثرانگشت واخراج از کاردست به تجمع مقابل اداره مخابرات اصفهان زدند وخواستاربازگشت بکارشدند.
تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: امروز جلسهای با حضور مقامات کشوری و لشگری و مدیران مخابرات و همچنین با حضور ویدئوکنفرانسیِ وزیر ارتباطات پیرامون دستاوردهای مخابرات در این اداره انجام شد و ما رفتیم تا صدای اعتراض خود را به گوش این مسئولین برسانیم.
خاطرنشان میشود که تعدادی از نیروهای مخابرات استان اصفهان بابت معوقات مزدی خود و عدم رعایت طرح طبقهبندی مشاغل از شرکت شسکام مخابرات به اداره کار شکایت کردند که در پی شکایت آنها اثر انگشت و کارت ترددشان از اعتبار ساقط شد و دو نفر نیز به طور کامل اخراج شدند.
آنها تا کنون پیگیریهای بسیاری برای بازگشت به کار انجام دادهاند. فرمانداری استان اصفهان پیشتر قول مساعدت به آنها داده بود.
درهمین رابطه:ادامه کنش های کارگران حق طلب اخراجی شرکت مخابرات اصفهان برای بازگشت بکار با تجمع درفرمانداری
روز دوشنبه 4 بهمن، کارگران حق طلب اخراجی شرکت مخابرات اصفهان از ادامه کنش هایشان برای بازگشت بکار با برپایی تجمع درفرمانداری کلانشهر اصفهان خبردادند.
این کارگران حق طلب اخراجی به خبرنگاررسانه ای گفتند:پیگیریهای بسیار برای بازگشت به کار، تاکنون به نتیجه نرسیده و نیروهای شرکتی مخابرات بدون حقوق در شرایط بسیار سختی به سر میبرند.
آنها یادآورشدند:مدیریت مجموعه از تاریخ یک دیماه به دلیل پیگیریِ حقوق و درخواستِ اجرای طرح طبقهبندی و دریافت مابهالتفاوت ناشی از اجرای طرح طبقهبندی، با حذف اثر انگشت، مانع ورود کارگران به محل کار شده و دو نفر از کارگران نیز در این پروسه به طور قطعی حکم اخراج گرفتهاند.
*شماره ای دیگراز سریال تجمعات اعتراضی کارگران شهرداری کوت عبدالله نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه
روز دوشنبه 18 بهمن برای باری دیگر، کارگران شهرداری کوت عبدالله برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق وحق بیمه مقابل ساختمان شهرداری این شهر دراستان خوزستان تجمع کردند.
کارگران معترض به خبرنگاررسانه ای گفتند: سه ماه است بدون حقوق و بیمه کار میکنیم؛ آخرین حقوق ما مربوط به آبان است که بیست و ششم ماه قبل (دیماه) به حسابمان واریز شده است؛ قرار بود پانزدهم ماه جاری یک حقوق دیگر بگیریم که هنوز خبری نشده است.
این کارگران با بیان اینکه «کار کردن بدون حقوق آن هم در شهرداری بسیار سخت است»،اضافه کردند: با عدم واریز حق بیمه ها، مشکل مضاعف شده است؛ ما در دریافت خدمات درمانی با مشکل مواجه هستیم و این مساله ما را در این شرایط کرونایی نگران کرده است.
آنها درخاتمه گفتند: چرا هیچ کس به فکر بیش از صد کارگری که چندین ماه است حقوق نگرفتهاند، نیست؛ کار نظافت شهر برعهده ماست؛ اما چطور بدون حقوق زندگی کنیم؛ از نسیه گرفتن و شرمندگی به ستوه آمدهایم.
*تجمع اعتراضی کارگران فضای سبز شهرداری شهر یاسوج نسبت به عدم پرداخت 10 ماه حقوق مقابل ساختمان شورای شهر برای چندمین بار
روز دوشنبه 18 بهمن برای چندمین بار ، کارگران فضای سبز شهرداری شهر یاسوج برای اعتراض به عدم پرداخت 10 ماه حقوق مقابل ساختمان شورای شهریاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویر احمد تجمع کردند.
*تجمع اعتراضی تعدادی از کارکنان شهرداری کرمان نسبت به انتشار علنی فیش حقوقیشان در سامانه شفافیت شهرداری
بعدازظهرروزیکشنبه 17 بهمن، تعدادی از کارکنان شهرداری کرمان برای اعتراض به انتشار علنی فیش حقوقیشان در سامانه شفافیت شهرداری تجمع کردند.
یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفت: ما به علت برخی مشکلات شخصی حاضر به انتشار فیش حقوقیمان نبودیم اما شهرداری با این کار مشکلاتی در سطح خانواده و زندگی ما به وجود آورده است.
قابل یادآوری است که شهرداری کرمان بهصورت داوطلبانه، اطلاعات حقوق و مزایای همه کارمندان و کارگران خود را در سامانه شفافیت شهرداری منتشرکرده واطلاعات مربوط به نام و نام خانوادگی، نوع قرارداد استخدامی، مدرک تحصیلی، سابقه کاری، تعداد اعضای خانواده، بههمراه مبلغ فیش حقوقی، ساعات اضافهکاری ماهانه و درنهایت مبلغ خالص دریافتی هر کارمند پس از کسر کسورات قانونی در دیماه 1400 در سایت شفافیت شهرداری کرمان بارگذاری شده است .
*مطالبات کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران:از افزایش حقوق و دستمزد تا افزایش تولید و بهرهوری
کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران در اهواز در اطلاعیه ای به تشریح مطالبات اصلی خود پرداختند.
برپایه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 18 بهمن،در این بیانیه، مهمترین خواستهها در چند بند کلی آمده بشرح زیرآمده است:
1- افزایش حقوق ودستمزد وارتقای سطح معیشت
2- افزایش تولید و رفع موانع تولید با افزایش و استمرار ورود شمش و مواد اولیه تولید به شرکت
3- تامین قطعات وتجهیزات برای تعمیرات و آمادگی خطوط تولیدی جهت تولید محصول بهینه با بهرهوری بالا
4- تصویب، اجرا و راهاندازی طرح های توسعهای در جهت تولید محصولات جدید با توجه به نیاز بازار وکشور
5- تغییر ساختار معیوب و ناکار آمد مدیریتی موجود و استفاده از مدیران جوان، متخصص وجهادی
6 - پرداخت حق بدی آب وهوا و مناطق جنگی
7 - اضافه شدن آیتم کامل فوق العاده شغل به آیتم فیش حقوقی
*عالیه اقدام دوست بازداشت شد.
عالیه اقدام دوست ، فعال کارگری امروز دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۹ بوسیله ی پلیس امنیت فومن به اتهام تبلیغ علیه نظام در خانه ی خودش بازداشت شد.
این فعال صنفی که پیشتر ۹ سال در زندان به سر برده هم اکنون در سن ۶۹ سالگی با حکم شعبه ی ۲ دادسرای فومن به نیابت از دادسرای مقدس اوین بازداشت شد.
برگرفته ازکانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*اعمال فشار به نسرین جوادی برای اجرای حکم
نسرین جوادی (اعظم خضری جوادی) از اعضای اتحادیه آزاد کارگران ایران طی ابلاغیهای توسط شعبه ۱ اجرای احکام دادسرای ناحیه ۳۳ تهران برای اجرای حکم طویلالمدت ۷ سال زندان احضار شده است.
همزمان و برای اِعمال فشار بیشتر ابلاغیهای نیز برای وثیقهگذار وی صادر شده است که چنانچه ظرف مدت یکماه نسرین جوادی برای اجرای حکم مراجعه ننماید وثیقهی وی ضبط خواهد شد.
اِعمال فشار به نسرین جوادی برای اجرای حکم سنگین ۷ سال زندان در حالی صورت میگیرد که وی به دلیل کهولت سن و بیماریهای متعدد و مصرف داروهای مکرر ناتوان از تحمل زندان است و درخواست عدم توانایی تحمل حبس و گواهیهای پزشکی توسط وکیل او به دادگاه ارائه شده است.
نسرین جوادی کارگر سابق شرکت تجهیزات پزشکی و بازنشسته تأمین اجتماعی است که در تجمع روز جهانی کارگر سال ۹۸ مقابل مجلس دستگیر شد و پس از ۲۹ روز بازداشت به قید وثیقه آزاد گردید. سپس توسط قاضی افشاری در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به اتهام اجتماع و تبانی جهت اقدام علیه امنیت کشور، اخلال در نظم و آسایش عمومی و تبلیغ علیه نظام در مجموع به ۷ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد و این حکم در دادگاه تجدیدنظر و دیوان عالی کشور هم عیناً تأیید شده است.
مصادیق اتهامات واهی که علیه نسرین جوادی مطرح گردیده است شرکت در مراسم روز جهانی کارگر و حضور در تجمعات و گلکشتهای کارگری و بازنشستگان برای دفاع از مطالبات صنفی است.
این اِعمال فشار برای زندانی کردن یک زن ۶۴ سالهی بازنشسته از سوی ضابطین امنیتی از یکسو به دلیل خصلت ذاتی ضدکارگری حاکمیت سرمایهدار و غارتگر حاکم بر کشور است و از سوی دیگر بخاطر شدت ترس و وحشتشان از گسترش اعتراضات کارگران و مزدبگیران.
اتحادیه آزاد کارگران ایران تلاش نهادهای قضایی و امنیتی برای زندانی کردن نسرین جوادی را قویاً محکوم مینماید و خواستار لغو فوری حکم صادره و تعقیب قضایی علیه وی و دیگر کارگران زندانی است و اعلام میکند که طبقه کارگر ایران در مقابل سیاستهای سرکوبگرانه حاکمیت ساکت نخواهد ماند و همزمان با گسترش اعتراضات مطالبهگرانه، به اعتراض علیه سرکوب و زندانی کردن فعالین این جنبش دامن خواهد زد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۱۸ بهمنماه ۱۴۰۰
*جان باحتن یک کارگر در حادثه ریزش دیوار ملایر
یک کارگر 45 ساله حین کارتخریب و نوسازی ساختمانی در بلوار محمد ملایری، خیابان صنعت ملایر در استان همدان براثر فروریختن دیوارها زیرتلی از آوار گرفتارشد وجان خودرا ازدست داد.
اخباروگزارش های کارگری 17 بهمن ماه 1400
- زنده باد همبستگی کارگران:
خاتمه اعتصاب وتجمعات اعتراضی 13 روزه کارگران پتروشیمی رازی پس از بازگشت بکار همکاران حق طلبشان
- تجمع اعتراضی فرهنگیان مریوان نسبت به بازداشت شعبان محمدی مقابل فرمانداری
- بیانیە شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران پیرامون صدور حکم چهار سال و نیم زندان برای جعفـرابراهیمــی و محکومیت بازداشت طولانی مدت شعبـان محمـدی ومحسن حسـن پـور
- کنش های کارگران شهرداری های کشور در نیمه اول بهمن ماه 1400
- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
خواسته های فوری ما کارگران نفت در قبال بیماری مهلک کرونا
- اقدام به خودکشی یکی از کارگران کارخانه پگاه تهران بدلیل عدم تمدید قرارداد کاری
*زنده باد همبستگی کارگران:
خاتمه اعتصاب وتجمعات اعتراضی 13 روزه کارگران پتروشیمی رازی پس از بازگشت بکار همکاران حق طلبشان
روز شنبه 16 بهمن، کارگران ممنوع الورود پتروشیمی رازی برسر کارشان بازگردانده شدند وهمکارانشان پس از 13 روز به اعتصاب وتجمعات اعتراضیشان خاتمه دادند وروز یکشنبه 17 بهمن برسرکارشان بازگشتند.
یادآوری:
+سومین روزاعتصاب وتجمع کارگران پتروشیمی رازی روز چهارشنبه 6 بهمن کارگران پتروشیمی رازی برای سومین روز متوالی علیرغم ممنوع الورود شدن تعدادی دیگر از همکارانشان توسط کارفرما، به اعتصاب ئتجمعشان ادامه دادند وخواهان بازگشت بکار همه کارگران ممنوع الورود شدند.
قابل یادآوری است که سهام پتروشیمی رازی واقع دربندرامام منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی متعلق به یک کارفرمای اهل ترکیه است که درحال یکه تازی دراین مچتمع زیرسایه سکوت مصلحتی مسئولان ذیربط می باشد.
++مستحکم تر وگسترده تر باد همبستگی کارگران:
ادامه اعتصاب وتجمع کارگران پتروشیمی رازی دراعتراض به ممنوع الورود شدن همکارانشان برای دومین روز متوالی
روزسه شنبه 5 بهمن برای دومین روز متوالی، کارگران پتروشیمی رازی به اعتصاب وتجمعشان برای اعتراض به ممنوع الورود شدن همکارانشان ادامه دادند وخواستاربازگشت بکارشان شدند.
کارگران معترض پتروشیمی رازی به خبرنگار رسانه ای گفتند: صبح روزسه شنبه 5 بهمن در پی ممنوعالورود شدن 3 نفر دیگر از همکارانشان ، کارگران امروز نیز دست از کار کشیده و خواستار ورود همکارنشان به شرکت شدند.
آنهاافزودند: خواسته ما به رسمیت شناخته شدن نماینده کارگران از سوی کارفرما بود. با اینحال کارفرما هیچ اهمیتی به این موضوع نداد و 5 نفر از همکاران ما از جمله نماینده کارگری را ممنوع الورود کرد. در پی این اقدام کارفرما کارگران اعتراضات خود را آغاز کردند، اما در مقابل 3 نفر دیگر نیز ممنوعالورود شدند.
اسامی کارگرانی که ممنوعالورود شدند تا این لحظه به شرح زیر است:
۱. علی ساجدی نژاد
۲. هادی سرهانی
۳. احمد عساکره
۴. سید هاشم شبیبی
۵. محمدرضا صالحی
۶. علی البوغبیشیان
۷. مهدی طبیعی
۸. توفیق احمدی
*تجمع اعتراضی فرهنگیان مریوان نسبت به بازداشت شعبان محمدی مقابل فرمانداری
روز یکشنبه 17 بهمن،درپی فراخوان انجمن صنفی معلمان مریوان جمعی از فرهنگیان دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان کردستان زدند واعتراضشان را نسبت شعبان محمدی عضو هیأت مدیره این انجمن بنمایش گذاشتند و خواستار آزادی فوری و بیقید و شرط این معلم بازنشسته وتمامی فرهنگیان حق طلب زندانی شدند.
*بیانیە شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران پیرامون صدور حکم چهار سال و نیم زندان برای جعفـرابراهیمــی و محکومیت بازداشت طولانی مدت شعبـان محمـدی ومحسن حسـن پـور
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران 15 بهمن ماه بیانیه ای بشرح زیرپیرامون صدور حکم چهار سال و نیم زندان برای جعفـرابراهیمــی و محکومیت بازداشت طولانی مدت شعبـان محمـدی ومحسن حسـن پـور،منتشرکرد:
اکنون بیش از دو دهە از تلاش و فعالیت کانون ها و انجمن های صنفی در راستای بهبود نظام آموزشی کشور وارتقاء سطح معیشت و منزلت معلمان شاغل و پیشکسوتان بازنشستە به شیوه های مختلف کاملا مدنی _اعم از نامە نگاری، نشست با مسئولان، کمپین ها، اعتصابات و اعتراضات خیابانی- می گذرد بە امید اینکە آموزش و پرورش بە مثابەی بستر ساز رشد و توسعە جامعه ؛ مورد توجە ارکان نظام و مجموعە حاکمیت واقع شود، اما دریغا کە نە تنها حاکمان نسبت بە این مقولە بیگانە اند! بلکە هر روز شاهد آن هستیم کە این نهاد انسان ساز بیش از هر زمان دیگری مورد بی توجهی و بی مهری قرار می گیرد و مدافعان واقعی آن کە همانا معلمان کنشگر آزادە هستند با *تیغ بی تدبیری و بی عدالتی حاکمیت* مورد هتک، آزار و سرکوب قرار می گیرند.
بازداشت های پی در پی، اخراج ها و صدور احکام صدها سال زندان برای معلمان از سوی نهادهای سرکوبگر یادآور و بیانگر چیزی جز تکرار یک کمدی تراژیک بی تاثیر و باطل نیست.
این حجم از تزویر و ریا، بی کفایتی، جهل وتعصب را تاریخ کشورمان در مقابله با دانش و دانش ورزان ،به خود ندیده است!
جعفرابراهیمی وشعبان محمدی از جمله معلمانی هستند که همواره مدافع عدالت آموزشی و آموزش رایگان بر اساس اصل ۳۰ قانون اساسی بوده اند و مقالات و نوشته های متعددی نیز در این زمینه دارند. آن ها آموزش طبقاتی را پاشنه آشیل نظام آموزشی کشور و تبعیض آمیز دانسته و همواره تلاش کرده اند تا نسبت به این کج روی ها و ناملایمات هشدار دهند و دست های پنهان و پشت پرده ی جریانات رانت خوار از این فساد سیستمی را برملا کنند.
با این حال جامعه ی فرهنگی کشور هرگز خود را مقهور و مغلوب این حجم از هجمه جاهلان علیه خود، ندانسته و نخواهد دانست و بیش از هر زمانی؛ این اراده برای تغییر در چهره معلمانی که خیابان را برای دادخواهی و دادن پیام خود به حاکمان برگزیده اند؛ تجلی، نشو و نمود یافته است.
نشان به آن نشان که، آن مفهوم زیبای " *با اهل قلم هر که درافتاد، بر افتاد*" ورد زبان ها گشته و این نوع از مطالبه گری واقعی، سرافرازانه و بی بدیل را به یک فرهنگ عام و سمبل مبارزاتی جنبش بدل کرده است!
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن اعلام انزجار، بیزاری ومحکومیت صدور حکم ناعادلانەی چهار سال و نیم زندان برای جعفرابراهیمی بازرس شورای هماهنگی،بازداشت طولانی مدت شعبان محمدی عضو هیات مدیرەی انجمن صنفی معلمان کردستان، و همچنین بازداشت محسن حسن پور خاطر نشان می کند هموارە و تحت هر شرایطی از خواستەها و مطالبات واقعی معلمان، دانش آموزان و اولیا آنان دست نخواهد کشید و مصمم تر ازقبل یک باردیگر تحجری کە در صدد از بین بردن و خفە کردن صدای حق طلبانه معلمان است را ناکام خواهد گذاشت و خواهان آزادی شعبان محمدی و محسن حسن پور و لغو حکم صادرە علیە جعفرابراهیمی و *آزادی تمام معلمـان زندانـی* بودە و در این راە از هیچ تلاشی فروگذاری نخواهد کرد.
*کنش های کارگران شهرداری های کشور در نیمه اول بهمن ماه 1400
توضیحات
رخداد
بخش
محل خدمت
شهرداری شهر
تاریخ
شماره
به دلیل عدم پرداخت 5 ماه حقوق در مقابل استانداری دست به تجمع زدند
تجمع
خصوصی
تمام بخش ها
یاسوج
02/11/1400
1
به دلیل عدم پرداخت 9 ماه حقوق و حق بیمه مقابل فرمانداری
تجمع
نامعلوم
نامعلوم
مهران
02/11/1400
2
عدم اجرای طبقه بندی مشاغل
اعتصاب
خصوصی
پسماند
اهواز
09/11/1400
3
24 امین روز اعتصاب به دلیل عدم پرداخت مطالبات و عقد قرارداد سال جدید
اعتصاب
خودمالک
اتوبوسرانی
ارومیه
10/11/1400
4
به دلیل حمله شیر به یک کارگر جانش را ازدست داد
فوت
خصوصی
اداره بوستان ها
اراک
11/11/1400
5
به دلیل عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و عدم پرداخت 4 ماه حقوق در مقابل فرمانداری
تجمع
نامعلوم
نامعلوم
شوش
12/11/1400
6
*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
خواسته های فوری ما کارگران نفت در قبال بیماری مهلک کرونا
در حالی که کرونا بار دیگر شدت گرفته مردم از امکانات بهداشتی و درمانی محرومند. علیرغم اینکه مسئولین می دانستند دوباره کشور وارد پیک کرونا می شود ولی باز هم هیچ کاری نکرده و مردم را به حال خود رها کرده اند؛ به طوری که اکنون ۱۲۰ شهر از وضعیت قرمز عبور کرده اند.
در استان بوشهر که بسیاری از ما کارگران پروژه ای مشغول به کار هستیم هیچ دستورالعمل روشنی برای مقابله با این بیماری مهلک وجود ندارد و واکسیناسیون هم جدی گرفته نشده به طوری که در روزهای گذشته به شکل تصاعدی شمار مبتلایان تا ۵۰ درصد بالا رفته است.
اوضاع آنچنان وخیم است که بیمارستان ها جا ندارند و بیماران در راهروی بیمارستان خوابیده اند.
در چنین شرایطی کمبود پرستار در بیمارستانها و مراکز درمانی هم بر وخامت وضعیت افزوده است. با این حال وزارت بهداشت به بهانه نبود بودجه کافی استخدام هزاران پرستار قرارداد موقت با قرارداد ۸۹ روزه را ممنوع اعلام کرده است.
بی تردید اخراج هزاران پرستار وضع بیمارستانها و درمان را وخیم تر خواهد کرد موضوعی که اعتراضات بسیاری در میان پرستاران را برانگیخته است.
تا کی باید شاهد فاجعه جان باختن مردم بخاطر ابتلاء به بیماری مهلک کرونا باشیم و مردم به راحتی از بین بروند؟
تا کی باید شاهد سیاست های مرگ آفرین حکومت و بی پناهی مردم باشیم؟
در مقابل این بی توجهی ها و کشتار عامدانه خود ما کارگران و خود ما مردم باید کاری کنیم. باید با اعتراضاتمان با این وضعیت خطر آفرین مقابله کنیم.
بار دیگر باید با قدرت بر خواست درمان رایگان و اجرایی کردن پروتکلهای سازمان بهداشت جهانی تاکید کنیم.
در قبال این وضعیت خطیر شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت بر نکات زیر تاکید میکند:
۱- خرید واکسن معتبر و اجرایی شدن واکسیناسیون رایگان و همگانی
۲- بهبود وضع بیمارستان ها و بالا بردن استاندار درمانی
۳- اجرای فوری پروتکلهای سازمان بهداشت جهانی در محیط های کار، در اماکن عمومی و در همه جا
۴- استخدام فوری پرستاران قرارداد موقت ۸۹ روزه و استخدام پرستار به میزان مورد نیاز در بیمارستان و برداشتن فشار کاری از روی پرستاران
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی از مبارزات پرستاران به عنوان صف اول جبهه مبارزه علیه کرونا و علیه نابسامانی وضع درمان و بهداشت و مشکلات معیشتی و کاری آنها حمایت میکند و مطالبات پرستاران را مطالبات ما کارگران میداند.
*اقدام به خودکشی یکی از کارگران کارخانه پگاه تهران بدلیل عدم تمدید قرارداد کاری
گزارش رساانه ای شده بتاریخ 17 بهمن حاکی ازاقدام به خودکشی یکی از کارگران کارخانه پگاه تهران (شرکت صنایع شیر ایران)واقع در کیلومتر 4 جاده قدیم کرج بدلیل اختلافات اداری،بی توجهی مسئولان حراست وعدم تمدید قرارداد کاری می باشد.