- 9 کارگر حق طلب شهرداری منطقه 3 اهواز بازداشت شدند - کارگر همچنان در بازداشتند - چند خبر در باره کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه: 1- ادامه اعتراضات کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به بی آبی مزارع وعدم پرداخت حقوق با تجمع مقابل دفتر مدیریت برای پنجمین روز متوالی 2- تهدید به ترور و قتل جان فعالین کارگری هفت تپه و خانواده شان در خطر است! 3- پیام عثمان اسماعیلی و محمود صالحی
کارگران، مردم آزادیخواه !
- گزارشی درباره تجمعات اعتراضی رانندگان شرکت سرویس خودروشهر نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی مقابل شورای شهرتهران
- پیام ارسالی ازطرف یکی از رانندگان خط یک بی آرتی به سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
- دیداری تعدادی از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد و حامیان حقوق کارگران با محمد ایراننژاد
- احضار تعدادی از اهالی حق طلب روستای رمین چابهار به پاسگاه مرزبانی
- لغو آییننامه اخذ شهریه دانشگاه
- جان باختن یک کارگرجوان کارخانه سیمان کارون بر اثر برق گرفتگی
- جان باختن یک کارگر درسقز براثر سقوط از ساختمان
- مرگ ومصدومیت 2 کارگر یکی از مزارع کشاورزی در منطقه دارگان فلاورجان اصفهان
*9 کارگر حق طلب شهرداری منطقه 3 اهواز بازداشت شدند - کارگر همچنان در بازداشتند
15 خرداد - کارگران منطقه 3 شهرداری اهواز:6 روز پیش 9 کارگر پیمانی شهرداری منطقه 3 اهوازبدنبال اعتصاب کارگران این شهرداری دراعتراض به عدم پرداخت بموقع مطالباتشان توسط کلانتری 30اهواز بازداشت و 2نفرشان بنام های داوودی و منصوری کماکاندر بازداشت به سر میبرند.
درهمین رابطه یکی از کارگران به خبرنگاریک منبع خبری محلی گفت:خواسته کارگران دریافت حقوق مصوب اداره کار بوده و در پی این اعتصاب که در واحدهای رفتوروب و حمل پسماند رخ داده بود، برای چندین روز زباله ها در منطقه کوروش انباشت شده بود.
فرزین حاتمی شهردار منطقه 3 اهواز در این رابطه با ابراز بی اطلاعی از بازداشت کارگران گفت: طرف قرارداد شهرداری، پیمانکار است و کارگران رفت و روب با پیمانکار قرارداد دارند.
او اضافه کرد:مطالبات پیمانکار طبق قرارداد به او پرداخت شده است.
*چند خبر در باره کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه:
1- ادامه اعتراضات کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه نسبت به بی آبی مزارع وعدم پرداخت حقوق با تجمع مقابل دفتر مدیریت برای پنجمین روز متوالی
روز شنبه 15 خرداد برای پنجمین روز متوالی،کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای اعتراض به بی آبی مزارع وعدم پرداخت حقوق دت به تجمع مقابل دفتر مدیریت این مجتمع زدند.
گزارش منتشره در شبکه های اجتماعی:
تداوم اعتصاب کارگران شرکت هفت تپه
امروز شنبه ۱۵ خرداد کارگران نیشکر هفت تپه در پنجمین روز اعتصاب خود دوباره در محوطه شرکت تجمع کردند.
کارگران هفت تپه از شروع سال جدید تا کنون دستمزدهایشان را دریافت نکردهاند.
2- تهدید به ترور و قتل
جان فعالین کارگری هفت تپه و خانواده شان در خطر است!
ما چند روز قبل در پستی از تهدید به قتل فعالین کارگری توسط افراد بزهکار و اوباش اسدبیگی صحبت کردیم. هشدار دادیم که جان فعالین کارگری و خانواده هایشان در خطر است. از تهدیدهائی گفتیم که مقامات استان از آن خبر دارند اما سکوت کردند. یکبار دیگر صریح و روشن اعلام می کنیم مسئوليت این ناامنی و چاقوکشی علیه همکاران ما در روز روشن مستقیما به گردن اسدبیگی و نهادهای امنیتی حامی او هستند.
مردم شوش و حومه، کارگران و مردم شریف خوزستان، کارگران و مردم آزاده سراسر ایران!
شما میدانید کارگر هفت تپه در اوج مظلومیت و فقر گردن کج نکرد، تسلیم نشد، از حقوق اش دفاع کرد، هزینه های سنگین داد و پیروزی هائی هم کسب کرده است. کارگران هفت تپه قدردان حمایت های صمیمانه شما هستند و دشمنان و مغرضان را هم می بینند.
در این وضعیت که هزار و یک توطئه علیه ما سرهم بندی میشود، دیگر تهدید به ترور خود و خانواده مان یادآور قتل فعالین کارگری در آمریکای لاتین توسط جوخه های ترور کارفرمایان است. این فقط تهدید ما نیست، تهدید اعتراض کارگری و تهدید امثال ما در هر گوشه کشور است.
ما در درجه اول مقامات امنیتی و استانی را مسئول این وضعیت میدانیم که از اسدبیگی حمایت می کنند و در درجه دوم مزدورانی که تا نوک دماغشان را می بینند و نمی فهمند که در این استان هر غلطی نمی توانند بکنند و بعد راه بروند. ما متحدیم و به همه مزدوران هشدار میدهیم که حواس شان باشد وارد میدان خطرناکی شده اند. ما خواهان حمایت و اعمال فشار گسترده بر مسئولین و بانیان این وضعیت و حمایت از خواستهای برحق کارگران هستیم.
جمعی از کارگران هفت تپه در بخشهای مختلف
۱۵ خرداد ۱۴۰۰
3- پیام عثمان اسماعیلی و محمود صالحی
کارگران، مردم آزادیخواه !
طی روزهای اخیر مطلع شدیم محمد خنیفر و مسلم چشمه خاور از کارگران و فعالین کارگری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه که از زمان شروع اعتراضات و اعتصابات کارگران این شرکت در سال 1397 تا جشن و پایکوبی برای خلع ید از اسد بیگ و دولتی کردن شرکت فوق الذکر ، در به اصطلاح " شورای کارگری هفت تپه " فعال بودند؛ در یک نشست رسانه ای که روز دوشنبه دهم خرداد ماه سال جاری از سوی ستاد انتخاباتی آقای ابراهیم رئیسی زیر نام " مقابله با ساختار فسادزا در ایران قوی " ترتیب داده بودند؛ شرکت کرده و خوراک تبلیغاتی کاندیدای مذکور را مهیا کردند . شرکت این کارگران و فعالین کارگری در ستاد انتخاباتی کاندیدای خاص، به این دلیل ما را بر آن می دارد تا مواضع مان را چون سنوات گذشته رو به جامعه و طبقه کارگر اعلام داریم ، که نامبردگان از سازمان دهندگان اعتراضات و اعتصاباتی بودند که گویا بیرق پیشروی جنبش کارگری را بر دوش گرفته ( یا حداقل این گونه القا کرده بودند ) و در این راستا صراحتا بیان می داشتند " مرتجعین ، ناسیونالیست ها و فرصت طلبان خودشان را به ما نچسپانند، آلترناتیو ما شوراهای کارگری است " شوراهایی که آلترناتیو ما بعنوان عضوی از جنبش کارگری نیز می باشد و برای احقاق آن سال هاست سازمان یابی طبقه کارگر علیه ساختار فسادزای سیستم سرمایه داری جهانی را در دستور کار خود داریم. به همین دلیل از فعالین به اصطلاح " شورای کارگری هفت تپه " این انتظار می رود ، برای تنویر اذهان عمومی، علی الخصوص طبقه کارگر توضیح دهند که چه اتفاقی رخ داده ، که از عالی ترین آلترناتیو طبقه کارگر علیه سیستم سرمایه، پایین آمده و به ناگه در دامان کاندیداتوری افتاده اند ، که طی سال های اخیر در راس قوه قضاییه ای قرار داشته که هر گونه اعتراض کارگران، معلمان، دانشجویان، زنان، فعالین سیاسی و....به وضع موجود ، با سخت ترین نحو ممکن برخورد شده و فعالین بیشماری با طرح اتهامات واهی و کاملا سلیقه ای به زندان هایی بعضا طویل المدت محکوم شده اند. لذا بر حسب وظیفه ، بعنوان عضوی از جنبش کارگری ایران؛ مخالف هرگونه کج روی و آدرس اشتباهی دادن به طبقه کارگر بوده و در مقابل آن ایستاده و هزینه اش را نیز متحمل می شویم. طبقه کارگر حق دارد بداند کس یا کسانی که بعنوان رهبر جنبش کارگری در جامعه مطرح می شوند آن ها را به کدامین سر منزل مقصود می رسانند.
عثمان اسماعیلی و محمود صالحی پانزدهم خرداد 1400 زندان مرکزی سقز
*گزارشی درباره تجمعات اعتراضی رانندگان شرکت سرویس خودروشهر نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی مقابل شورای شهرتهران
روز شنبه 15 خرداد، جمعی از رانندگان شرکت سرویس خودروشهراز تجمعات اعتراضیشان نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی مقابل شورای شهرتهران در خیابان بهشت خبردادند.
یکی ازرانندگان شرکت سرویس خودروشهر به خبرنگاررسانه ای گفت: علاوه بر حقوق بسیار کم، از بزرگترین گلایههای ما قراردادهایی است که از هر طرف نگاه کنید به نفع شرکت تنظیم شده است. رانندهها در این قرارداد متضرر هستند فکرش را بکنید راننده همراه با خودروی شخصی با بیش از 8 ساعت کار در روز مبلغی میانگین زیر 5 میلیون تومان دستمزد میگیرد. این در حالی است که برای ماشین پراید این مبلغ به 3 میلیون 800 هزار تومان میرسد.
یکی دیگر از کارکنان شرکت خودرو سرویس شهر،با احساس حیرت از اینکه چطور همه مسؤولان در برابر این قراردادهای تنظیمشده به نفع شرکت، سکوت کردهاند،اضافه کرد: ما قراردادی را امضاء کردیم که خودمان بهعنوان کارفرمای فرعی و شرکت بهعنوان کارفرمای اصلی محسوب میشود. معنای این قرارداد این است که اگر به هر دلیلی، کارفرما راننده را اخراج کند بیمه بیکاری به راننده تعلق نمیگیرد و این باعث میشود که راننده بدون هیچ چونوچرایی کارش را انجام دهد.
وی درباره یکی از روزهای کاریش گفت:ساعت 6 صبح یکی از کارکنان شهرداری را به محل مأموریتش میرسانم. تا 5 ساعت در ترافیک تهران رانندگی میکنم و چهبسا بیشتر و ساعاتی را هم به انتظار رسیدن کارکنان شهرداری در ماشین مینشینیم. بهعلاوه باید هزینه وارد شدن به طرح ترافیک را هم از جیب بدهم. دستآخر بازهم نمیدانیم امروز رأس چه ساعتی کار تمام میشود؟ همیشه باید حاضر به خدمت باشیم. گاهی برای رساندن یکی از کارکنان یا مهمانهای شهرداری منطقه شهرداری تا ساعت 9 شب در حال رانندگی هستم. این در حالی است که در ازای این ماندنها، افزایش وجه چندانی نداریم و به دلیل قرارداد تنظیمشده حق اعتراضی هم وجود ندارد.
دیگر کارکنان و قدیمیهای این شرکت باااشاره به دریافتیهای حداقلی،افزود: این شرکت، رانندهها را نادیده میگیرد، انگار که فقط خودرو در اجاره شرکت است و راننده هیچ حقی ندارد. حتی حقوق ما در شرایط بازنشستگی اینطور تنظیمشده که باوجود پرداخت حق بیمه کامل که بهصورت خویشفرما پرداخت میشود، کمترین میزان حقوق بازنشستگی را دریافت میکنیم.
او درباره افزایش بیمه و افزایش حقوق گفت:سال گذشته مبلغ پانصد و پنجاه هزار تومان بابت بیمه از کارکنان کم میشد؛ اما این مبلغ از فروردین امسال به هشتصد پانزده هزار تومان رسید بدون اینکه هنوز افزایش حقوقی اعمالشده باشد همیشه اینطور است که از برج چهارم افزایش حقوق اعمال میشود و معوقه را نیز همان موقع پرداخت میکنند. هر ماه 2 درصد از حقوق ما در حساب شرکت میماند؛ تا آخر سال بهحساب ما واریز شود؛ اما همین مبلغ نیز در حساب شرکت است و سود این مبلغ از آن شرکت میشود. اینطور حساب کنید که این شرکت 4 هزار نیرو دارد و مبلغ دو درصد از حقوق هر راننده در هرماه چه مبلغ قابلملاحظهای میشود!.
یکی دیگر از کارکنان شرکت خودرو سرویس شهربا اشاره بهروزهایی که در خیابان بهشت جلوی شورای شهر برای اعتراض تجمع کردهاند،اضافه کرد:بارها و بارها تلاش کردیم فریادمان را به گوش اعضای شورای شهری برسانیم اما عملاً هنوز هیچ اتفاق خاصی رخ نداده است. حتی قصد دارند اپلیکیشنی را نیز به نام سهند (سامانه هوشمند ناوگان داخلی شهرداری) راهاندازی کنند تا شرایط شبیه به تاکسیهای اسنپ را برای ما ایجاد کنند.
*پیام ارسالی ازطرف یکی از رانندگان خط یک بی آرتی به سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
متن کامل پیام:
آقای مدیر کجایی؟؟؟؟!!!!!
با جابجایی مدیریت سامانه یک و حضور حامد مقدسی در سمت مدیریت جدید سامانه یک خط یک بی آرتی، مشکلات این سامانه افزوده شده است. بطوری که مدیر جدید حتی به خودش زحمت دیدار و شنیدن مشکلات پرسنل توقفگاههایش را هم نداده است و در بدو ورود شروع به بازسازی سرویس بهداشتی خود کرده. این در حالی است که سرویسهای بهداشتی در توقفگاه غرب، سرخه حصار، دپو و ناحیه پایانه آزادی نه تنها شرایط مطلوبی ندارد بلکه حتی گاه فاقد مایع دستشویی است.
آیا ایشان آمداند مشکلات دفترشان را حل کنند یا اینکه مشکلات سامانه را؟
بعد از گذشت .....هنوز از توقفگاه استادیوم و سرخه حصار و سطح خط هیچ بازدیدی انجام نداده است و تمام کمبودها را میخواهد با بهرهکشی از رانندگان جبران کند، بطور مثال کمبود نیرو را با افزودن به ساعات کار و اضافه کاری های اجباری و تعویض شیفت رانندگان جبران کرده است.
آیا مگر شرکت واحد خارج از شمول قانون کار میباشد که ایشان از کارگر بیشتر از ۴۴ ساعت کار میکشد؟
ایشان حتی ضوابط اداری را هم نمیداند و به جای کمیته انظباطی تصمیم گرفته و پرسنل را با نامه عدم نیاز روبرو میکند.
ایشان به جای خرج تراشی برای دفترش آیا بهتر نبود ابزار کار اتوبوسها را تکمیل می کرد؟
چرا باید خودسرانه عائلهمندی قطع شود؟ چرا سال تا سال به صندوق پیشنهادات و انتقادات سری زده نمیشود؟
نبود نظارت در بلوک بندی، و کسر اضافه کار رانندگان از سوی مدیریت به بهانههای مختلف، نبود سر پناه برای رانندگان در زمان تغییر و تحول در پایانه آزادی، نبود اتاق و یا فضای مناسب بعد از پایان کار که پرسنل مجبورند در فضای محوطه بدون داشتن جایگاهی امن، منتظر ثبت ساعت کار باشند.
باتوجه به اینکه در محل پایانهها دائما اتوبوسها در حال تردد هستند.حضور رانندگان در محوطه میتواند باعث حوادث ناشی از عدم رعایت نکات ایمنی در محل کار بشود که تاکنون خسارات جانی و مالی جدی برای رانندگان داشته است.
شما که نه خودتان به منطقه سرکشی میکنید و نه اجازه ملاقات به احدی را میدهید پس ما پرسنل چطور باید مشکلات خودمان را به اطلاع شما برسانیم.
اکثرا سوال میکنند این مدیر کجاست؟ در توقفگاهی خارج از دید و امکان دسترسی پنهان شده است؟
پرسنل میپرسند آقای مدیر چرا به این مشکلات رسیدگی نمیکنید اما سرویس بهداشتی دفترتان را با مخارج سنگین لوکس میکنید.
سامانه یک نیاز به مدیری دارد که میدانی باشد نه دفتر نشین و فراری از پرسنل!
*دیداری تعدادی از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد و حامیان حقوق کارگران با محمد ایراننژاد
دیروز جعمه ۱۴ خرداد تعدادی از اعضای سندیکا و حامیان حقوق کارگران با محمد ایراننژاد دیدار کردند. ایراننژاد از حامیان طبقه کارگر است و در روز چهار اسفند در کتاب فروشی خود بازداشت شد و ۱۲ خرداد پس از ۱۰۰ روز بازداشت با وثیقه یک میلیارد تومانی تومانی موقتا آزاد شد.
سندیکای کارگران شرکت واحد بازداشت و پرونده سازی برای کارگران و حامیان حقوق کارگر را محکوم میکند و خواهان مختومه شدن پرونده محمد ایران نژاد و آزادی بیقید و شرط ایشان میباشد.
*احضار تعدادی از اهالی حق طلب روستای رمین چابهار به پاسگاه مرزبانی
تعدادی از اهالی حق طلب روستای رمین چابهار بدنبال تجمع اعتراضی اخیرشان نسبت به مصادره زمین عیدگاه رمین توسط نیروهای بنیاد مسکن و سپاه پاسداران به پاسگاه مرزبانی این روستا احضارشدند.
این منبع خبری محلی اسامی ده نفرازاین اهالی معترض روستای رمین چابهاردر استان سیستان و بلوچستان را بقرارزیر رسانه ای کرده است:
"لطیف بلوچی"، "یاسر بلوچی"، "ادیب دریایی"، "اصغر دریایی"، "باسط افشیجان"، "احمد افشیجان"، "یوسف پاداس"، "عبدالله پریتلاش"، "محسن عیاز" و "نورمحمد عیاز"
بنابه گزارش همین منبع،صبح روز 7 خرداد ماه 1400، مأموران بنیاد مسکن اقدام به خاکریزی در محل زمین عیدگاه رمین جهت مصادره این زمین کرده بودند. این اقدام مأموران بنیاد مسکن با واکنش اهالی روستای رمین روبروشد.
آنها ضمن درگیری با نیروهای بنیاد مسکن و سپاه پاسداران، لاستیکهای یک کامیون را پنچر کرده و شیشههای یک خودروی سپاه را شکسته بودند.
*لغو آییننامه اخذ شهریه دانشگاه
نتیجه شکایت نامه نمایندگان دانشجویان پلیتکنیک نسبت به آییننامه پرداخت شهریه ترم پنجم کارشناسی ارشد و ترم دهم کارشناسی امروز مورخه ۱۲خرداد ۱۴۰۰ به شاکیان ابلاغ شد. این شکایت که ۱۵اسفند ۹۸ ثبت شده بود، با توجه به رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری آییننامه منجر به لغو دریافت شهریه دانشگاه در هر دو مورد ذکرشده گردید. دادنامه هیئت عمومی هر دو پرونده در ادامه در کانال بارگذاری شده است.
خلاصه دفاعیه دانشگاه ورای هیات عمومی در خصوص پرونده کارشناسی به شرح زیر است:
◾دفاعیه دانشگاه:
«رويه مقررات آموزشي مقطع کارشناسي (AUT-PR3209) برگرفته از آيين نامه هاي مذکور (وزارت علوم طی نامه شماره 43069/2-1/3/1397) بوده ودر تاريخ 27/6/1397 به تصویب هیأت رئیسه دانشگاه رسیده است. چنانچه دانشجویان روزانه ورودي 1395 به بعد وارد نیمسال 10 سنوات تحصیلی خود در دوره کارشناسی گردند، بابت هر نیمسال طبق ضوابط تعیین شده شهریه پرداخت نمایند.»
◾رای هیات عمومی:
«از آنجا که مصوبه مورد شکایت ناظر به دریافت وجه از دانشجویان است و این امر حسب ماده 4 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب سال 1384 شأن قانونگذاري دارد و رأي 1318-25/12/1392 هیأت عمومی دیوان عدالت اداري نیز مؤید این مفهوم است، لذا هیأت رئیسه دانشگاه رأساً امکان تعیین آن را نداشته و مستندي مبنی بر تفویض اختیار از سوي هیأت امناء دانشگاه نیز ارائه نشده است. بنابراین بند 23 آیین نامه داخلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ناظر بر رویه مقررات آموزشی مقطع کارشناسی خارج از حدود اختیارات مقام تصویب کننده است و مستند به بند 1 ماده 12 و مواد 88 و 13 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداري مصوب سال 1392 از تاریخ تصویب ابطال می شود»
خلاصه دفاعیه دانشگاه و رای هیات عمومی در خصوص پرونده کارشناسی ارشد به شرح زیر است:
دفاعیه دانشگاه:
۱-«دانشگاه صنعتي اميرکبير جزء دانشگاههاي سطح يک کشور است و براساس اعلام نظر معاونت آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مجاز به تصويب و اجراي آيين نامه هاي داخلي خود متناسب با شرايط آموزشي و پژوهشي دانشگاه ميباشد بسياري از دانشگاه هاي سطح يک کشور از چنين اختياري در راستاي بهبود امور آموزشی و پژوهشی خود بهره مي برند»
۲-«با عنايت به عرايض معنونه فوق وتوجهاً به اينکه شاکي از تحصيل رايگان در مقطع کارشناسي ارشد و به مدت چهار ترم برخوردار شده و نامبرده صرفاً بخشي از هزينههاي هنگفت مترتبه بر تحصيل در مقطع کارشناسي ارشد (آن هم براي سنوات مازاد بر سنوات تحصيلي مجاز) را پرداخت نموده است و طرح شکايت در اين زمينه را مي توان به نوعي ناسپاسي وي تلقي کرد»
رای هیات عمومی:
«نظر به اینکه براساس جزء (م) بند 1 در تاریخ 27/6/1397 به تصویب دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسیده، بدون توجه به مواردی که دانشجو برمبنای معاذیر موجه از قبیل بیماری و... اقدام به تمدید سنوات می نماید، تمام موارد تمدید سنوات مشمول پرداخت شهریه اعلام شده و میان موارد موجه و غیرموجه تمدید سنوات از لحاظ پرداخت شهریه تمایزی برقرار نشده است، بنابراین بند فوق خلاف قانون و خارج از حدود اختیار است و مستند به به بند 1 ماده 12 و ماده قانون تشکيلات و آيين دادرسي ديوان عدالت اداري مصوب سال 1392 ابطال مي شود.»
اگرچه دانشگاه به هر نحوی حق دفاع از خود را دارد، اما توجه به ادبیات حاکمانه دانشگاه در هر دو پرونده قابلتامل است. دانشگاه نه تنها شهریه چندین دوره از دانشجویان را در این بازه در حساب خود انباشته است، بلکه نسبت به ارائه آموزش رایگان -که حق همگانی قانونی کشور است- ادعای سهمخواهی داشته و دانشجویان منتقد این حرکت غیرقانونی را «ناسپاسانی» خطاب کرده که از زیربیرق اطاعت دانشگاه (یا همان هیئت رئیسه دانشگاه) خارج شدهاند؛ اینگونه حملات هیئت رئیسه در مواجهه با مطالبات بیسابقه نیست.
از طرفی آنچه دانشگاه تحت عنوان «بخشی از هزینهها» نام میبرد،شهریهای است که به صورت غیرقانونی از بسیاری دانشجو اخذ کرده و حال سعی در تخفیف این عمل دارد. چنین برخوردهای مغلطهگرایانه،تهاجمی و تکفیرانهای نشان از عدم وجود دغدغه دانشجویان در راس هیئت رئیسه دانشگاه و خود هیئت رئیسه دارد. هیئت رئیسهای که یکی از اعضایش، دکتر کریمیان از ابتدا با جعل واقعیت در خصوص اعتراض دانشجویان به قانون سنوات، سعی در به حاشیه بردن این مطالبه داشته است. آنچه این مطالبه را میسر کرده ایستادگی دانشجویان پلیتکنیک و قرار نگرفتن در چنین جوهای رسانهای دانشگاه است. امیدواریم مطالبات آینده هم با همین قدرت وبدون توجه به قلدرمآبیهای مسئولان صورت گیرند.
پینوشت: لازم به ذکر است با استناد به رای این دو پرونده تمامی دانشجویانی که از قبال این آییننامه دانشگاه متضرر شدهاند، حق بازپسگیری متضررات خود از دانشگاه را دارند.
*جان باختن یک کارگرجوان کارخانه سیمان کارون بر اثر برق گرفتگی
روزشنبه 15 خرداد،یک کارگر27 ساله بنام حسن اسکندری حین کار در پست 132 اصلی برق کارخانه سیمان کارون مسجدسلیمان بر اثر برق گرفتگی جانش را ازدست داد.
همکاران این کارگ جان باخته به خبرنگاریک رسانه محلی گفتند: روز حادثه برق اصلی کارخانه قطع بوده و یکباره جریان برق در مدار پست قرار گرفته است.
*جان باختن یک کارگر درسقز براثر سقوط از ساختمان
چندروز پیش،یک کارگر 37 ساله اهل روستای رنگه ریژان سقز بنام عثمان دیدارحین کار درساختمانی واقع در محله قوخ سقز براثر سقوط از ارتفاع بشدت مصدوم وبه بیمارستان منتقل شد.
این کارگر پس از چندروز دست وپنجه نرم کردن با مرگ دربیمارستان روز شنبه 15 خرداد جانش را ازدست داد.
*مرگ ومصدومیت 2 کارگر یکی از مزارع کشاورزی در منطقه دارگان فلاورجان اصفهان
روز جمعه 14 خرداد،2 کارگر حدود25 و28 ساله حین کار در یک مزرعه کشاورزی در منطقه دارگان فلاورجان اصفهان دچار حادثه غرق شدگی در استخر ذخیره آب شدند که درنهایت کارگران به بیمارستانهای شفا کلیشاد و محمدرسول مبارکه منتقل شدند وکارگر25 ساله دربیمارستان جان باخت.