اخباروگزارش های کارگری 13 مهرماه 1401

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

بیستمین روز اعتراضات نسبت به قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران: اگه با هم یکی نشیم، یکی یکی تموم می‌شیم! روز چهار شنبه 13 مهرماه دربیستمین روز اعتراضات نسبت به قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران که از روزجمعه 25 شهریوربا برپایی تجمع مقابل بیمارستان کسری تهران آغازشد باجنگ وگریز خیابانی ،تجمع و راهپیمایی در شهرهای زیر ادامه یافت:

- اصفهان(خیابان جلفا ،پل بزرگمهر)

- تالش

- تهران(تجریش ،سعادت آباد)

- سرباز(شهرکلات)

- سنندج

- شیراز

- قم

- کرمانشاه

- نور آباد ممسنی

همچنین خبرهای منتشره در رسانه ها وشبکه های اجتماعی حاکی از دامنه دارتر بودن اعتراضات دانش آموزان کشورروز سه شنبه 12 مهر در مدارس و خیابان منجمله اصفهان ،تهران ، شاهین شهر ......می باشد.

بیانیه کانون صنفی معلمان ایران به مناسبت ۱۳ مهر/ ۵ اکتبر، روز جهانی معلم

«دگرگونی آموزش با معلمان آغاز می‌شود»

روز چهارشنبه 13 مهر،کانون صنفی معلمان ایران بیانیه ای بشرح زیر به مناسبت ۱۳ مهر/ ۵ اکتبر، روز جهانی معلم،منتشرکرد:

بعد از کدام قرن بر این دشت،

ســـاقه‌ای می‌روید

و ناله‌های زمین را

در باد می‌پراکنَد؟!

محمد مختاری

روز جهانی معلم را با بزرگداشت نام معلمان آگاهی، همچون: #محمد_حبیبی، #اسماعیل_عبدی، #جعفر_ابراهیمی، #رسول_بداقی و #کیوان_مهتدی معلم و مترجم و دیگر معلمان آزاده‌ای که بارها بازداشت، بازجویی و تهدید شده‌اند، گرامی می‌داریم.

همینطور گرامی می‌داریم نام دانش‌آموزان و دانشجویان جان‌باخته و البته تمامی جان‌باختگان در وقایع اخیر در پی اعتراض نسبت به مرگ ناحق #مهسا_امینی را که مرگ جانسوزش در واقع نمادی شد برای بروز پتانسیل اعتراضی نهفته از سوی بخش بزرگی از جامعه که شنیده نشدن صدای‌شان از سوی حاکمان توان تحمل بیشتر را از آنان گرفته است.

ما متاسفیم که روز جهانی معلم به جای برگزاری جشن و طرح مسائل معلمان و آموزش در کشور باید از مصائب بزرگتری بگوییم که خود عاملی شده‌اند برای ناکارآمدی و به حاشیه رانده شدن آموزش و معلمان از اولویت‌های سیاست گذاری‌های دولت‌ها.

بارها در مناسبت‌های مختلف در نقد و نفی آموزش ایدئولوژیک سخن گفته و زیان‌ها و ناکارآمدی آن را یادآور شده‌ایم؛ اینک پس از گذشت بیش از چهاردهه شکست کامل این شیوه و این نگاه به آموزش را در خیابان‌ها، مدارس و دانشگاه‌های کشور شاهدیم. ابراز شدیدترین مخالفت‌ها با حجاب اجباری تنها نوک کوه یخی است که از سطح جامعه بیرون زده و وارونگی نتایج القائات تنگ‌نظرانه در نظام آموزشی، نهادها و رسانه‌های تبلیغاتی پرهزینه و بی‌فایده حکومتی را نشان می‌دهد.

حاکمان مریدپرور با صرف هزینه‌های بی‌حساب و حیف و میل منابع ارزشمند کشور، تلاش بی حاصلی برای ایجاد یک طبقه خودی از میان جوانان و نسل‌های جدیدتر برای تقویت پایه‌های حکومت خود کردند، اما امروز شاهدیم نه تنها توفیق چندانی در پرورش چنین نسلی نداشته‌اند که با نادیده گرفتن همه اقشاری که از دید آنها غیر خودی محسوب می شوند، پایه‌های قدرت خود را بسیار سست کرده‌اند.

تاسف‌بارتر اینکه، خفتگان بر سریر قدرت به‌جای شنیدن صدای اعتراض‌ها و فراهم‌آوردن حداقلی اسباب رضایت و آرامش معترضان، با تکرار اکاذیب نخ‌نما و تداوم رویه‌های نادرست و خشونت‌بار، مردم به خشم آمده از تبعیض‌های ناروا، فساد و بی‌کفایتی را به سوی طغیان بیشتر سوق می‌دهند.

آنچه در روزهای اخیر در سطح شهرهای مختلف کشور، برخی دانشگاه‌ها به ویژه روز دهم مهر در #دانشگاه_صنعتی_شریف در برخورد با دانشجویان شاهد بودیم، صرف نظر از اینکه آسیبی جبران‌ناپذیر به نهاد علم و دانشگاه در کشور وارد آورد، از لحاظ انسانی برای حکومتی که داعیه مذهب و معنویت داشت، بسیار شرم‌آور و در مغایرت کامل با کرامت انسانی و حرمت و شأن علم، معلمان/ اساتید و دانشجویان معترض بوده است. نیز بار دیگر نشان داد که در نظام‌های ایدئولوژیک حتی به نام دین، هیچگونه معنویتی وجود ندارد.

به عنوان معلم خود را به حمایت از دانش‌آموزان امروز و دیروز متعهد می‌دانیم؛ همچنین متعهد می‌شویم تبعیض‌های ناروای این سال‌ها بر معلمان را در سامانی وسیع‌تر به وسعت جامعه ببینیم؛ در قالب اعتراض به تبعیض‌ علیه زنان، اعتراض به سیاست‌گذاری‌های اقتصادی تبعیض‌آمیز دست‌کم در سه دهه گذشته که حاصلی جز نابرابری بیشتر نداشته است، اعتراض به حذف عملی حقوق ملت، اعم از آزادی بیان، تشکل‌یابی، تجمع، انتخاب کردن و انتخاب شدن آزادانه...در قانون اساسی.

از نظر ما در شرایط فعلی، پایان دادن به سرکوب معترضان، آزادی فوری تمامی بازداشت شدگان، به ویژه نوجوانان و جوانان ( اعم از دانش‌آموز و دانشجو)، دلجویی از خانواده کشته‌شدگان وقایع اخیر، پیگیری عوامل فاجعه‌ جان‌باختن #مهسا_امینی و سایر جان‌باختگان، بازگشت به قانون و به رسمیت شناختن حق اعتراض برای همه اقشار جامعه و تلاش برای برآوردن خواسته‌های به حق آنان، ضروری‌ترین کارها است.

 

تعداد جان باختگان تجمع اعتراضی روز جمعه 8 مهرزاهدان بدست نیروهای سرکوبگر دولت اسلامی و دستگاه رهبری به 88 نفروتعداد مجروحین به بیش از 300نفر رسید

 

اعتراض دانش آموزان مدرسه دولتی صدیقه طاهره اصفهان با تجمع،سردادن شعار وبرداشتن مقنعه


براساس گزارش رسانه ای شده بتاریخ 13 مهر، اخباری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد مبنی بر ورود ماموران نیروی انتظامی به یکی از مدارس استان اصفهان در جریان تجمعات اعتراضی دانش آموزان. با پیگیری‌های به عمل آمده، مشخص شد که نام مدرسه، صدیقه طاهره است. این مدرسه دخترانه است و در دوره دوم متوسطه میزبان دانش‌آموزان. مدرسه دولتی «صدیقه طاهره» در ناحیه ۵ آموزش و پرورش اصفهان فعالیت می‌کند.

روایت یک معلم از اعتصاب ١٢ مهر

عکسی کە گرفتە نشد!

دیروز وقتی بە مدرسە رسیدم، سە تا از همکاران در پاسخ بە فراخوان شورای هماهنگی، برای تحصن در دفتر نشستە بودند. اما بقیە همکاران...!

هنوز ساعتی از کلاس نگذشتە بود کە آن بقیە هم از کلاس بیرون آمدند و بە ما پیوستند. دانش‌آموزان بە آنها اعتراض کردە بودند و در یک فضای انتقادی شدید، معلمانشان را بە چالش کشیدە بودند. آنها هم با قبول دلایل بچەها و شرمسار از حضورشان، کلاس را تعطیل کردە و بە معلمین متحصن پیوستند.

همکاران در فکر نوشتن تراکت و شعار برای عکس گرفتن بودند کە در حیاط مدرسە سر و صدا بلند شد. همراە با چرخاندن و پرتاب مقنعەها شعار "زن، زندگی، آزادی" و "دبیران محترم، حمایت حمایت" و "مرگ بر دیکتاتور" و ... در تمام مدرسە و کوچەها و خیابانهای اطراف طنین‌انداز شد.

شور و خشم را در فریادها و شعارهایشان همگان دیدند. همسایەهای اطراف هم همراهیشان کردند. در و دیوار مدرسە بە لرزە درآمدە بود.

از آنجایی کە این نسل، حصارپذیر نیستند و در قالب سرکوبگرانه‌ی هیچ سرکوبگری نمیگنجند، حصار مدرسە را درنوردیدند و خیابان را بە زیر ارادەی راسخشان کشیدند. همە مبهوت و متحیر از این طنین صداها و از این همە خشم نوجوانانە، تحسینشان میکردند و بە شجاعت و ارادەاشان درود میفرستادند.

بە فاصلەی دو خیابان، این سومین مدرسەای بود کە دانش‌آموزانش بیرون آمدە بودند و شعار اتحاد و حقخواهی و زندگی سر می‌دادند. و البتە عکسی توسط معلمان متحصن آن دو مدرسەی دیگر هم گرفتە نشد.

ادامه اعتراضات کارگران شرکتی مخابرات اصفهان نسبت به بلاتکلیفی شغلی با برپایی تجمع مقابل اداره کل کار استان اصفهان

روز سه شنبه 12 مهر، کارگران شرکتی مخابرات اصفهان درادامه اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی دست به تجمع مقابل اداره کل کار استان اصفهان زدند.


خاطرنشان می شود که بیش از هزارکارگر شرکتی مخابرات اصفهان بدلیل خودداری از امضای قرارداد جدید کاری با شرکت پیمانکار محلی اثر انگشتشان حذف وممنوع الورود به محل کارشان شده اند و روز دوشنبه 11 مهرهم با تجمع مقابل استانداری اصفهان اعتراضشان را بنمایش گذاشته بودند.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران شرکتی مخابرات اصفهان نسبت به بلاتکلیفی شغلی مقابل استانداری

روز دوشنبه 4 مهر،صدها کارگر شرکتی مخابرات أصفهان برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی دست به تجمع مقابل استانداری أصفهان زدند.

 

تجمع کنندگان با اشاره به ادامه‌ی حذف اثر انگشت خود به خبرنگار رسانه ای گفتند:شرکت مخابرات اصفهان شرکتِ پیمانکارِ شسکام را حذف کرده و به دنبال روی کار آوردنِ یک پیمانکارِ محلی است.

آنها افزودند: راضی به امضای قرارداد با شرکتِ محلی نشدیم و به همین دلیل مخابرات اثر انگشت بیش از هزار نیروی پیمانکاری را حذف کرد. بعید می‌دانیم شرکتِ پیمانکارِ جدید توان لازم برای پرداخت مطالبات و حقوق نیروها را داشته باشد.

بدنبال تجمع روزدوشنبه، 4 مهر، مقابل استانداری اصفهان مسئولان قولِ برگرداندنِ اثر انگشت‌ها را دادند. همچنین قرار شد طرح طبقه‌بندی مشاغل تا 20مهر اجرایی شود.

آنها درخاتمه افزودند: تا امروز اثر انگشت‌ها برنگشته و از ابتدای هفته‌ی گذشته سر کار نرفته‌ایم.

جمعی از دانشجویان دانشگاه یزد:

تهدید دانشجویان دانشگاه یزد به ورود ماموران به دانشگاه در صورت ادامه تجمعات

از امروز چهارشنبه 13 مهر 1401 مسئولان دانشگاه یزد به وسیله تماس با خانواده‌‌ی دانشجویان، شروع به فشار و تهدید علیه دانشجویان کردند که اگر دانشجویان به تجمعات خود ادامه بدهند، دانشگاه هیچ مسولیتی در قبال آنان ندارد.

طبق تماس این مسئولان با خانواده‌ها گفته شده است که تماسی از سوی دادستانی یزد به دانشگاه گرفته شده است و اعلام کرده‌اند در صورت تجمع در روز شنبه به طور مستقیم با استفاده از گارد ویژه و نیروهای امنیتی به دانشگاه یورش برده و دانشجویان را به قول خودشان جمع می‌کنند.

این تهدید در صورتی گفته شده است که طبق قانون نیروهای نظامی و امنیتی و انتظامی حق ورود به دانشگاه را ندارند مگر با اجازه ی رییس دانشگاه و تایید وزیر علوم وقت.

ما، جمعی از دانشجویان دانشگاه یزد ضمن اعلام مخالفت خود با این تصمیم دانشگاه تمام مسئولیت های روز شنبه را به گردن دانشگاه و مسئولان آن و علی‌الخصوص آقای کلانتری رئیس دانشگاه میدانیم. اضافه شود که در این تماس مسئولان دانشگاه در کنار تمام تهدیدهایی که به شکل غیر قانونی کرده‌اند گفته‌اند که اگر کسی دستگیر شود برای دانشجویان پیگیری به عمل نمی آوریم.

یورش به دانشگاه علمی کاربردی اهواز و بازداشت عفاف عبادی

طبق گزارشات رسیده، صبح روز یکشنبه ۱۰ مهر دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی اهواز که همراه با اعتصاب سراسری دانشجویان، در محوطه‌ی دانشگاه دست به تجمع زده بودند مورد هجوم نیروهای امنیتی به دانشگاه قرار گرفته و عده‌ای از دانشجویان طی این یورش، بازداشت شدند.

بنا به اخبار، پس از مدتی دانشجویان بازداشتی به جز عفاف عبادی، آزاد می‌شوند. ساعاتی بعد همسر وی که برای پیگیری وضعیت همسرش به کلانتری مراجعه می‌کند، مورد بازداشت قرار گرفته و پس از بازداشت وی، نیروهای امنیتی به منزل شخصی آنها در اهواز رفته و خانه‌‌شان را تفتیش می‌کنند. عفاف عبادی صاحب یک فرزند ۸ساله است و اکنون وی در بی‌خبری از والدین خود به سر می‌برد.

دانشجویان بازداشتی دانشگاه تهران که هنوز در بند هستند چند نفرند؟

از روزهای اول اعتراض دانشجویان در سه هفته گذشته حدود 200 نفر دانشجوی دانشگاه به صورت تایید شده بازداشت شدند

بسیاری از بازداشت ها در همان محوطه اطراف دانشگاه و خیابان 16 آذر یا پورسینا رخ داده است.تعدادی از دانشجویان نیز با یورش نیروهای امنیتی به خانه هایشان بازداشت شده اند.

از آماری که در بالا ذکر شد حدود 150 نفر از دانشجویان پس از بازداشت های چند ساعته یا پس از نهایتا 72 ساعت آزاد شده اند

تمام این دانشجویان پس از بازجویی های فراوان و ذکر تعهداتی آزاد گشتند

از جمعیت باقی مانده دانشجویان دانشگاه تهران که به حدود 50 نفر می‌رسند برخی بیش از سه هفته است که در بازداشت به سر می‌برند. از جمله محل نگهداری که اکثر دانشجویان بازداشت شده ما آنجا هستند زندان اوین است.

اکنون اما پس از سه هفته از شروع بازداشت ها دانشگاه هیچ اقدام موثری در جهت آزادی دانشجویان انجام نداده است و فقط از خانواده این دانشجویان خواسته اند اخبار آن را با کسی در میان نگذارند تا این اخبار رسانه ای نشود

دانشجویان دانشگاه تهران اما در حمایت از دوستان خود که در بازداشت به سر می‌برند در یک حرکت جمعی کلاس‌های درس را تحریم کرده و در روزهای گذشته تجمعاتی در محکومیت این وقایع داشته اند و اعلام کرده اند که کماکان و تا زمان به وقوع پیوستن مطالبات دانشجویان و آزادی دانشجویان بازداشتی از مواضع خود پا پس نمیکشند

جواد آزاد و عادل منصوری دانشجویان رشته MBA دانشگاه علامه طباطبائی از روز دوشنبه ۴ مهرماه حوالی مترو طرشت دستگیر شده‌اند‌.

هر دو دانشجو دو روز در بازداشت در محلی نامشخص بودند و از روز چهارشنبه ۶مهر به زندان مرکزی تهران منتقل شده‌اند. خانواده و نزدیکان وی تاکنون از تمامی مراجع قانونی برای پیگیری پرونده این دو دانشجو اقدام کرده‌اند اما تاکنون از هیچ طریقی امکان آزادی ایشان فراهم نشده است.

سجاد جیریایی دانشجوی دانشگاه علوم قضایی و دانش آموخته دانشگاه آیت الله بروجردی، طی حمله شبانه نیروهای امنیتی به خانه خانوادگی وی بازداشت شده است.

از مکان نگهداری و وضعیت ایشان تا بدین لحظه اطلاعی در دست نیست.

بازداشت سه تن از دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد

روز گذشته ۱۲ مهرماه، سه تن از دانشجویان رشته زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه فردوسی مشهد به نام‌های علی جلیلیان، سپهر باسامی، محمدامین موسوی پس از ترک دانشگاه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده‌اند.

از مکان نگهداری و نهاد بازداشت‌کننده ایشان تا بدین لحظه اطلاعی در دست نیست.

مهراب مهری و مهدی تجلایی‌فر دانشجویان رشته زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی روز شنبه ۹مهرماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده‌اند.

از مکان نگهداری و نهاد بازداشت‌کننده ایشان تا بدین لحظه اطلاعی در دست نیست.

بازداشت شبانه دو دانشجوی دانشگاه شریف در درب منزل

علیرضا آزاد، ورودی ۹۶ و محمدمهدی محمدی، ورودی ۹۴ رشته علوم کامپیوتر دانشگاه شریف شب گذشته توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده‌‌اند. این دانشجویان طی تماسی انتقال خود را به بازداشتگاه اوین اطلاع داده‌اند.

تا بدین لحظه از وضعیت و نهاد بازداشت‌کننده ایشان اطلاعی در دست نیست.

بهنام حیدری دانشجوی کارشناسی ارشد تئاتر دانشگاه تهران ورودی ۱۴۰۱، شنبه ۹مهرماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

وی همان شب طی تماسی با خانواده محل نگهداری خود را بازداشت‌گاه اوین‌ عنوان می‌کند اما روزهای بعد طی مراجعه خانواده ایشان به اوین و پیگیری‌های مکرر مطلع می‌شوند ایشان به مکانی نامعلوم منتقل شده است.

مهدی موحدی دانشجوی کارشناسی شیمی دانشگاه خواجه نصیر، شب دوشنبه ۱۱ مهر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

از مکان نگهداری و نهاد بازداشت‌کننده ایشان تا بدین لحظه اطلاعی در دست نیست.

علی روزی، دانشجوی دانشگاه رازی کرمانشاه بازداشت شده است‌.

تا بدین لحظه از وضعیت و نهاد بازداشت‌کننده ایشان اطلاعی در دست نیست.

آناهیتا هاشمی‌پور، دانشجوی کارشناسی روان‌شناسی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تهران، صبح سه‌شنبه ۱۲ مهر در مقابل درب خوابگاه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

تا بدین لحظه از وضعیت و نهاد بازداشت‌کننده ایشان اطلاعی در دست نیست

یحیی پاتشیک‌پور دانشجوی ارشد هنر دانشگاه شهید باهنر کرمان، روز گذشته ۱۲مهرماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. وی سابقه بیماری دارد و فشار موجود در دوران بازداشت احتمال وخامت حال ایشان را فراهم می‌آورد.

گفتنی است تا بدین لحظه از وضعیت و نهاد بازداشت‌کننده ایشان اطلاعی در دست نیست

حسن سعیدی در آخرین‌ملاقات خود با خانواده در روز گذشته اطلاع داد که دادگاهش در تاریخ ۲۳ مهر در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار میگردد.

حسن سعیدی، از فعالین قدیمی سندیکای کارگران شرکت واحد، در ۲۸ اردیبهشت بدنبال یورش شبانه ماموران امنیتی به محل اقامتش بازداشت شد. او مدت طولانی ای را در انفرادی و تحت بازجویی بسر برد، و ‌اکنون در بند عمومی زندان اوین محبوس است. با وجود پایان بازجویی و‌ تکمیل پرونده، مقامات حکومتی حتی با آزادی موقت و‌ مشروط حسن سعیدی‌ مواففت نکرده اند. اتهامات وارده به حسن سعیدی شامل اجتماع و‌ تبانی و‌ تبلیغ علیه نظام میباشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌ حومه تداوم حبس اعضای سندیکا، حسن سعیدی و رضا شهابی، و بازداشت داود رضوی در پنجم مهر ماه، را قویا محکوم میکند و خواهان آزادی فعالین سندیکایی زندانی و‌ تمامی کارگران، معلمان، دانشجویان، دانش آموزان و کلیه معترضان بازداشتی طی اعتراضات سراسری در کشور میباشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌ حومه

۱۳ مهر ۱۴۰۱

تداوم بازداشت و بی‌خبری از مظفر صالح‌نیا

مظفر صالح‌نیا از اعضای هیأت مدیره‌ی اتحادیه آزاد کارگران ایران که روز سی‌ام شهریورماه توسط مأموران وزارت اطلاعات سنندج در محل کارش دستگیر شده کماکان در بازداشت به سر می‌برد و هیچ‌گونه اطلاعاتی از دلایل بازداشت و وضعیت وی به خانواده‌اش اعلام نشده است.

در طول پانزده روز گذشته هر روزه خانواده‌ی مظفر صالح‌نیا با مراجعه به اداره اطلاعات و دادگستری سنندج پیگیر وضعیت و آزادی او بوده‌اند اما مسئولین امنیتی و قضائی هیچگونه پاسخگوئی در این زمینه به آنها نداشته‌اند و تنها اعلام کرده‌اند که وی کماکان در بازداشت اداره اطلاعات خواهد بود.

همچنین بیشتر از یک هفته است که اجازه تماس با خانواده به مظفر صالح‌نیا داده نشده است.

نهادهای امنیتی در جریان اعتراضات توده‌ای اخیر همزمان با بازداشت‌های فله‌ای معترضین دست به بازداشت گسترده‌ی فعالین کارگری و مدنی زده‌اند و صدها نفر از این فعالین را بازداشت کرده‌اند.

مشخصا در شهر سنندج بسیاری از فعالین کارگری و مدنی از جمله غلامرضا شریفه، صلاح زمانی، لطف‌اله احمدی، ریزان احمدی، بختیار صمدی، خالد حسینی و ده‌ها نفر دیگر نیز از جمله بازداشت‌شدگان هستند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران تداوم بازداشت و بی‌خبری از مظفر صالح‌نیا را قویاً محکوم می‌کند و خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط او و دیگر فعالین بازداشت شده و تمامی دستگیرشدگان اعتراضات توده‌ای جاری است.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۱۳ مهرماه ۱۴۰۱

جان باختن یک کارگر در آبیک براثرسقوط از درخت گردو

یک کارگر 46 ساله حین کار چیدن گردوبراثر سقوط از بالای درخت در دم جان خودرا ازدست داد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید