اخباروگزارش های کارگری 12 اردیبهشت ماه 1402

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

زنده و جاوید باد 12اردیبهشت روز معلم سالروز به قتل رسیدن دکترخانعلی مقابل مجلس در سال 1340بدست دژخیمان رژیم سلطنتی - بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران پیرامون بزرگداشت مقام معلم و فراخوان تجمع ۱۹ اردیبهشت - پیام انجمن صنفی معلمان فارس به مناسبت روز معلم  - تحصن دانشجویان در اعلام همبستگی با کارگران به مناسبت روز کارگر؛ دانشگاه صنعتی خواجه نصیر - انتشار بیانیه‌ی جمعی از دانشجویان در سطح دانشگاه در اعلام همبستگی با کارگران و به مناسبت روز کارگر؛ دانشگاه مازندران

- سومین دوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشوردرسال جدید نسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان با راهپیمایی ، برپایی تجمع ، سردادن شعارها وبرافراشتن پلاکاردها مقابل یا درمحوطه ساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان های آذربایجان شرقی ، مرکزی ، اردبیل،أصفهان ، ایلام ، خوزستان ، سیستان و بلوچستان، فارس ،قزوین ، کردستان ،کرمان ، کرمانشاه ،گیلان ، هرمزگان و مریوان مقابل اداره مخابرات شهرستان واستان چهارمحال بختیاری مقابل استانداری و استان تهران مقابل وزارت ارتباطات
- کنش های دامنه دار کارگران شهرداری قرچک برای تبدیل وضعیت وافزایش حقوق
- ابراهیم عباسی منجزی:
لابی گران و دسیسه چینان برای حرمت شکنی در هفت تپه تیرشان به سنگ خورد
- تحویل نگرفتن کارت شناسایی رانندگان برای شارژ کردن سالیانه توسط حراست سامانه ۵
- ادامه مسمومیت های شیمیایی دانش آموزان با حمله به مدرسە علیمحمدی بانه ،هنرستان دخترانه کیمیا سنندج ،مدرسه‌ ی دخترانه معراج سقز(برای بار دوم) ،دبیرستان دخترانه الهیه کرمانشاه
- فرزانه ناظران پور، بازداشت شد
- گزارشی از آخرین وضعیت محمد حبیبی سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران
- جلسه بررسی پرونده داود رضوی کارگر زندانی برای ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ تعیین شد
- ملاقات خانواده‌ی معلمان زندانی گیلان با ایشان در زندان لاکان رشت به مناسبت روز معلم
- جان باختن یک کارگر جوان در کرمانشاه براثر سقوط ازارتفاع
*******
*بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران پیرامون بزرگداشت مقام معلم و فراخوان تجمع ۱۹ اردیبهشت
اگرچه آموزش و یادگیری روز و ماه و سال نمی‌شناسد و تمامی فصل های زندگی هر انسانی را شامل می‌شود، اما اردیبهشت را می‌توان ماه معلمان نامید. ماهی که به‌رغم فراموشی عمدی دستگاه‌های تبلیغاتی حکومتی، با نام و یاد سه تن از تاثیرگزارترین چهره‌ها در تاریخ آموزش جدید و مبارزات معلمان در کشور مزین شده است.
۱۱ اردیبهشت سالروز درگذشت محمد بهمن‌بیگی بنیان‌گذار آموزش عشایری و برنده جایزه یونسکو برای تلاش‌هایش در این مسیر،
۱۲ اردیبهشت سالروز جان باختن ابوالحسن خانعلی در تجمع اعتراضی معلمان در مقابل مجلس در سال ۱۳۴۰،
۱۹ اردیبهشت زادروز جبار باغچه‌بان، معلمی پیشرو در جهت حمایت از حقوق معلمان و توسعه آموزش در کشور و بنیان‌گذار تئاتر کودکان، آموزش ناشنوایان و... .
هر یک از این معلمان عالمانه و عاشقانه، زندگی کوتاه یا بلند خود را به تلاش برای رشد و اعتلای فرزندان این سرزمین اختصاص دادند و آگاهانه دریافته بودند تنها «انسان» است که می‌تواند و باید محور و هدف هرگونه تعلیم و تربیت قرار گیرد؛ فارغ از تعلق داشتن به هر دین، مذهب، قومیت، جنسیت، زبان، نژاد، محل سکونت و... .
این معلمان هریک به گونه‌ای براساس موقعیت تاریخی و جغرافیایی که در آن قرار گرفته بودند، تلاش برای رفع کاستی‌های جامعه خود را سازمان دادند. داشتن حق برابر در برخورداری از آموزش مناسب شاید همان انگیزه‌ای بود که آنان را به تلاش برای بردن آموزش در میان عشایر، به دورافتاده‌ترین نقاط یا کودکان ناشنوا، سوق داد. بی‌توجهی به نقش محوری معلمان در آموزش و ضرورت برخورداری آنان از رفاهی نسبی نیز انگیزه‌ای شد برای تلاش‌هایی فردی یا جمعی توسط این معلمان و ادامه دهندگان راهشان در دوره‌های مختلف و البته تقابل متحجران، چه در زیر نقاب دفاع از دین و مذهب، چه صاحبان قدرتی که آموزش را تنها در راستای پرورش افراد مطیع در برابر سیطره آنان می‌خواستند یا ترکیبی از هردو. روندی که نه تنها تکفیر افرادی چون رشدیه و بی‌بی‌خانم استرآبادی‌ها را به دنبال داشت، بلکه همدستان قدرت‌طلب آنان را در دفاع از نظم و امنیت سلطه‌جویان، به زندانی کردن، تبعید و حتی شدیدترین اقدامات سرکوبگرانه - کشتن و اعدام- معلمان، در دوره‌های مختلف، راه داد.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی معلمانی که در راستای رشد و توسعه آموزش در این سرزمین به هر شکل کوشیده‌اند اعلام می‌دارد هرچند با توجه به ناتوانی اشغال‌کنندگان پست‌های مدیریتی در نظام آموزشی در ذیل ناکارآمدی کل نظام اجرایی و ضدیت کل حاکمیت با اندیشه و آموزش مدرن، امید به رخ دادن کمترین تغییر مثبت را از بین برده، اما همچنان پیگیر مطالبات انباشته معلمان (شاغل و بازنشسته) و حقوق دانش‌آموزان به همه روش‌های ممکن و مدنی همچون گذشته هست.
انواع مطالبات معیشتی معلمان از جمله -اجرای دقیق قانون مدیریت خدمات کشوری برای شاغل و بازنشسته،
-اجرای رتبه‌بندی معلمان مطابق مصوبه اولیه،...
- بازگشت به اجرای اصل ۳۰ قانون اساسی،
- تامین آموزش با کیفیت و امنیت مدارس به ویژه برای دختران دانش‌آموز، ...
را خواهانیم.
اما به این باور نیز رسیده‌ایم که بدون بازنگری انتقادی و عمیق در
- مبانی فکری‌وسیاسی ایدئولوژی حاکم،
- بدون باز اندیشی انتقادی و عمیق در شیوه‌های حکمرانی و اداره مدارس،
- بدون رهاسازی مدرسه و نظام آموزشی از سیطره ایدئولوژی تمامیت خواه حاکم، که آموزش را از سرشت طبیعی خود تهی نموده است،
- بدون پذیرش تفاوت‌های فردی، فرهنگی و اجتماعی دانش‌آموزان
- بدون برطرف نمودن تمرکزگرایی شدید موجود در نظام آموزشی که همراه با ایدئولوژی تمامیت‌خواه و اقتدارگرا، فضای مدرسه را با خفقان، رخوت و بی‌انگیزگی و تهی شدن از انرژی‌های عاطفی و فرهنگی پر کرده و جایی برای نقش آفرینی معلمان و دانش‌آموزان در فرایند آموزش باقی نگذاشته،
- بدون تغییرات بنیادی در سازوکارهای موجود و شکست خورده اداره مدرسه که با اعمال عریان قدرت و استفاده از تکنیک‌های سلطه جویانه عجین شده،
هدف نظام آموزشی را نه تربیت شهروند که تربیت سربازانی همسو با القائات تنگ‌نظرانه ایدئولوژی تمامیت خواهان می‌داند،
آموزش در کشور راه به جایی نخواهد برد؛ به جای رسیدن به دانش‌آموز «تراز» و رساندن به «حیات طیبه»، از برهوت بی معنایی و ضدیت با ارزش‌های مطلوبش سر در می‌آورد.
نهاد مدرسه نیازمند درک انسان‌هاست. درک اینکه دانش‌آموزان پیشینه‌های اجتماعی و فرهنگی متفاوت، ترجیحات و سبک های یادگیری، هوش‌های چندگانه و مسیرهای زندگی گوناگون و علایق و نیازهای مختلف دارند.
نادیده گرفتن این تفاوت های فرهنگی و فردی و به اجبار گنجاندن همه دانش آموزان در قالب ها و ساختارهای همگن ساز، نه تنها انگیزه و رغبت دانش آموزان برای یادگیری را نابود می‌کند، بلکه آنها را به مقاومت فعالانه علیه برنامه درسی سوق می دهد.
آنچه در خیزش اجتماعی اخیر در مدارس و خیابان‌ها دیده شد، شکست کامل الگویی بود که بی‌اعتنا به تحولات عمیق در عرصه واقعیت‌های اجتماعی می کوشد تا ایده‌آل‌های غیرواقع‌بینانه خود را در نظام آموزشی محقق نماید.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن بزرگداشت مقام معلم از همکاران خود در سراسر کشور دعوت می‌کند تا
در روز سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
از ساعت ۱۰ تا ۱۲،
همراه با گرامیداشت یاد و خاطره تمامی تلاشگران عرصه آموزش کشور، اعتراض خود نسبت به
- بی‌توجهی آشکار به جایگاه علم و معلمان
- حذف عملی اصل ۳۰ قانون اساسی،
- تشدید القائات ایدئولوژیک در کتاب‌های درسی،
- عدم اجرای درست قانون رتبه‌بندی و تبدیل آن از یک عامل تشویق معلمان به ابزاری برای مطیع کردن آنان،
- انتظار بیش از یک دهه برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان،
- عدم اجرای همین قانون نیم‌بند رتبه‌بندی برای بازنشستگان سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱،
- ایجاد ناامنی روانی و تهدید سلامت جسمی دانش‌آموزان به ویژه دختران دانش‌آموز
- ۰۰۰
اعلام نمایند.
زمان: سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
ساعت ۱۰ تا ۱۲
مکان:
تهران: مقابل مجلس
مراکز استان: مقابل ادارات کل آموزش و پرورش
شهرستان‌ها: مقابل ادارات آموزش و پرورش
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان
۱۲اردیبهشت ۱۴۰۲
*پیام انجمن صنفی معلمان فارس به مناسبت روز معلم
نه قلم یارای نگاشتن تبریک هفته و روز معلم را دارد و نه وجودمان تمایلی به گفتن و شنیدن آن و چه تاسف بار است اوضاع و احوال کشور و جامعه‌ای که اکثریت معلمانش رضایت شغلی و حتی انگیزه و اشتیاقی برای آموزش و تدریس ندارند، که این حاصل و نتیجه بی‌توجهی به خواسته‌ها و مطالبات به حق و قانونی معلمان شریف و زحمتکش می‌باشد.
چگونه تبریک بگوییم در حالی که امسال نیز نهادهای امنیتی در هفته معلم در ادامه سرکوب، هراس و نگرانی‌شان از تجمعات و اعتراضات معلمان مبادرت به دستگیری و بازداشت فعالین صنفی
#محسن_عمرانی
#احمد_حیدری
#شهناز_هاشمی
#ژاله_روحزاد
#مسعود_فرهیخته
و همچنین تعدادی از فعالین کارگری در یک دیدار صمیمی و دوستانه با خانواده گرامی معلم نستوه #محمد_حبیبی نمودند. معلمان واقعی و راستینی که دغدغه ای جز حقوق از دست رفته دانش‌آموزان و همکاران‌شان ندارند و جرم‌شان عدالت‌طلبی و مطالبه‌گری است. اما بازداشت کوچک‌ترین خللی در اراده استوار آن‌ها نخواهد داشت و چه زیبا به این مصراع معنی بخشیده‌اند که؛ دست از طلب ندارم تا کام من برآید.
مسئولان امر و نهادهای امنیتی باید بپذیرند که برخورد غیرقانونی و خشونت‌آمیز با اعتراضات مدنی و مسالمت‌آمیز‌ و مطابق با اصول قانون اساسی معلمان و بی‌توجهی به مطالبات آن‌ها در زمینه آموزش و پرورش و حقوق قانونی دانش‌آموزان‌شان، همچنین عدم توجه به خواسته‌های معیشتی، رفاهی و درمانی آن‌ها و جایگاه و منزلت از دست رفته‌شان عاقبتی جز تباهی و ویرانی جامعه و کشور نخواهد داشت زیرا اصلاح جامعه و پیشرفت هر کشور به آموزش و پرورش آن کشور وابسته است.
هر چند تمام روزهای سال روز معلم است زیرا تعلیم و تربیت امری پویا و همیشگی است، امسال روز معلم مصادف با شهادت معلم معترض، آگاه و فرهیخته دکتر خانعلی و مقارن با روز کارگر را در حالی پاس می‌داریم که تعدادی از بهترین و دلسوزترین معلمان ایران این روز را در پشت میله‌های بازداشتگاه و یا زندان سپری می‌کنند.
#مهدى_فتحى
#رسول_بداقی
#جعفر_ابراهیمی
#محمد_حبیبی
#اسماعيل_عبدى
#هاشم_خواستار
#حسين_رمضان_پور
#اميد_شاه‌محمدى
#محمود_صديقى‌پور
#انوش_عادلى
#عزيز_قاسم_زاده
#محمد_قناتى
#محسن_عمرانی
#احمد_حیدری
#شهناز_هاشمی
#مسعود_فرهیخته
انجمن صنفی معلمان فارس ضمن بزرگداشت و احترام به مقام والای معلم، از مسئولان و حاکمیت می‌خواهد به این قشر تاثیرگذار و دلسوز که هدایت و تعلیم و تربیت آینده‌سازان کشور را بر عهده دارند احترام گذاشته و خواسته‌ها و مطالبات قانونی‌شان را مورد توجه قرار دهند. همچنین با محکومیت بازداشت همکاران عزیزمان محسن عمرانی، احمد حیدری، شهناز هاشمی، ژاله روحزاد و مسعود فرهیخته در آستانه هفته معلم‌، خواهان آزادی این معلمان گرامی و تمامی معلمان بازداشت شده و زندانی می‌باشد
*تحصن دانشجویان در اعلام همبستگی با کارگران به مناسبت روز کارگر؛ دانشگاه صنعتی خواجه نصیر.
از جمله شعار‌ها
نافرمانی، کنش‌گری / پیکار تا برابری
معلم، دانشجو، کارگر / اتحاد، اتحاد
فرزند کارگرانیم / کنارشان می‌مانیم
کارگر زندانی آزاد باید گردد.
نان، کار، آزادی / پوشش اختیاری
جای معلمان در زندان نیست.

*انتشار بیانیه‌ی جمعی از دانشجویان در سطح دانشگاه در اعلام همبستگی با کارگران و به مناسبت روز کارگر؛ دانشگاه مازندران.
در بخشی از این بیانیه آمده است:
کارگران جهان عهد کرده‌اند که هرساله در تاریخ اول ماه مه، در یادبود مبارزان راه رهایی، قدرت اتحاد طبقاتی خود را به نمایش گذارند. قدرتی که می‌تواند چرخ های هر حاکمیت استثمارگر و مستبدی را از حرکت بیاندازد. از این روست که تشکل های مستقل و آزاد کارگری بزرگترین و تواناترین دشمن هر استبدادیست. سرکوب اتحادیه ها و تحمیل دسته جات مزدور تحت نام نمایندگان کارگران نیز ریشه در همین وحشت دارد. طبقه کارگر بنا بر ذات خود آزادی خواه، برابری طلب و هم سرنوشت با پیشروترین جنبش های اجتماعی بوده و همواره دوشادوش زنان، معلمان، پرستاران، دانشجویان و تمامی طبقات فرودست مبارزه کرده است.

*سومین دوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشوردرسال جدید نسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان با راهپیمایی ، برپایی تجمع ، سردادن شعارها وبرافراشتن پلاکاردها مقابل یا درمحوطه ساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان های آذربایجان شرقی ، مرکزی ، اردبیل،أصفهان ، ایلام ، خوزستان ، سیستان و بلوچستان، فارس ،قزوین ، کردستان ،کرمان ، کرمانشاه ،گیلان ، هرمزگان و مریوان مقابل اداره مخابرات شهرستان واستان چهارمحال بختیاری مقابل استانداری و استان تهران مقابل وزارت ارتباطات
روز دوشنبه 12 اردیبهشت، کارگران بازنشسته مخابرات کشوربا راهپیمایی ، برپایی تجمع وسردادن شعارها مقابل یا درمحوطه ساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان های آذربایجان شرقی ، مرکزی ، اردبیل،أصفهان ،ایلام ، خوزستان ، سیستان و بلوچستان، فارس ،قزوین ، کردستان ،کرمان ، کرمانشاه ،گیلان ، هرمزگان درشهرهای تبریز،اراک ،اردبیل ، أصفهان ، ایلام ،اهواز ،زاهدان ،شیراز ، قزوین ،سنندج، کرمان ، کرمانشاه ،رشت ،بندرعباس و مریوان مقابل اداره مخابرات شهرستان واستان چهارمحال بختیاری مقابل استانداری در شهرکرد واستان تهران مقابل وزارت ارتباطات سومین دوشنبه اعتراضی و چهارمین اعتراضشان را درسال جدید نسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان بنمایش گذاشتند.
شعارها:
«فریاد فریاد ازاین همه بیداد»
«عدالتی ندیدیم فقط دروغ شنیدیم»
«این همه بی عدالتی هرگز ندیده ملتی»
«ازبس دروغ شنیدیم یک روزخوش ندیدیم»
«رسانه ها کجایی بداد ما بیایید»
«تاحق خود نگیریم از پا نمی نشینیم»
«شرکت پردرآمد چه برسر تو آمد»
«همراه اول شما ، حیات خلوت شما»
«سهامدار عمده حق مارا خورده»
«اجرای آئین نامه حق مسلم ماست»
«بیمه تکمیلی حق مسلم ماست»
«وعده وعید کافيه سفره‌ی ما خالیه»
«مخابرات حیا کن آئین نامه را امضا کن»
«کشتی بازنشسته امروز به گل نشسته»
تصاویر:
اراک:

اردبیل:

اهواز:

ایلام:


بندر عباس:

تبریز:

زاهدان:

سنندج:

شهرکرد:

شیراز:

قزوین:

کرمانشاه:

مریوان:

*کنش های دامنه دار کارگران شهرداری قرچک برای تبدیل وضعیت وافزایش حقوق
روزسه شنبه 12 اردیبهشت،کارگران شرکتی شهرداری قرچک ورامین ازکنش های دامنه دارشان برای تبدیل وضعیت وافزایش حقوق خبردادند.
این کارگران که خواستار حذف شرکت پیمانکار و عقد قرارداد مستقیم با شهرداری هستند،به خبرنگار رسانه ای گفتند:سال‌ها در انتظار تبدیل وضعیت شغلی خود هستیم و شرکت‌های واسطه‌ای به بهانه تامین نیرو عملا هیچ نقشی در ارائه خدمات به شهروندان ندارند و فقط هر ماه بخشی از حقوق کارگران را برداشت می‌کنند.
کارگران شهراری قرچک با بیان اینکه آن‌ها بارها مسئله تبدیل وضعیت استخدامی خود را از شهرداری و شورای اسلامی شهر برای افزایش حقوق مطالبه کرده‌اند، افزودند: حذف پیمانکاران باعث برقراری عدالت در پرداخت حقوق و مزایا می‌شود و این انگیزه‌ی کارگران را برای کار افزایش می‌دهد.
آنها افزودند:مسئله پرداخت دستمزدهای پایین و فقدان امنیت شغلی و معیشتی نیز از جمله نگرانی‌های کارگران پیمانکاری شهرداری قرچک است. به عنوان نمونه قراردادهای کوتاه‌مدت موجب شده امنیت شغلی کارگران از دست برود. این درحالی‌ست که کارگران منتظر افزایش حقوق در سال جاری بر اساس نرخ تورم بودند که میسر نشد همزمان این کارگران خواستار اجرای طرح ساماندهی کارگران پیمانکاری برای پایان بلاتکلیفی شغلی خود هستند.
*ابراهیم عباسی منجزی:
لابی گران و دسیسه چینان برای حرمت شکنی در هفت تپه تیرشان به سنگ خورد
آری، اتفاق تلخ دیروز که در هفت تپه رخ داد یک خودزنی بود که با لابیگری کارفرما تدارک دیده شده بود
اما تدارک چینان چه کسانی بودند که توانستند احساسات پاک کارگران مدیریت حراست هفت تپه سواستفاده و بر علیه برادران فعالین کارگری خود بشورانند ؟!
موفق شدند و یک اتفاق برادر کشی را راه بیندازند و برای اولین بار بود
دیروز عده ای از کارگران حراست را مقابل برادران خود قرار دادند و گویی به دشمن هفت تپه دست یا فته اند گر چه برادرانی داشتم که دلشان به درد آمده بود و نگذاشتند برادر با برادر ستیزد و اینان برای من و هفت تپه افتخارند
چطور رئیس حراست مسحنه که بارها به دلایل فساد از هفت تپه اخراج شده توانست این خودزنی کارگران را راه بیندازد ،می‌دانم چون با مدیر حراست هماهنگ و با اجازه آن دستور حمله را داده اند .
با مدیر عامل هتاک (عبدعلی ) هماهنگ بودند با عده ای فریب خورده که قبلا برای هفت تپه دل می‌سوزانند و الان ابزار دست کارفرما شدند و علیه کارگر می ایستند و حرمت شکنی ها را توجیه می کنند هماهنگ کامل بودند
آری، برادران گرامی و هم قطاران عزیز این حرکت خودزنی با هماهنگی آنها انجام شد و عده ای نادانسته وارد این بازی خودزنی شدند
دوروز ما اعتصاب غذا کردیم برای اینکه به هفت تپه توهین شده و خواستار عذرخواهی آقای عبد علی ناصری بودیم و مصادف با روز کارگر بود ما هدفمان عزت و سربلندی هفت تپه و ساکنان هفت تپه (روستای عین ،شهر حر،منازل سازمانی سیماش،کوی ایلام ،هفت تپه پایین ...) بوده و هست .
عبد علی مجبور شده بود که به هفت تپه بیاید و از کارگران و هفت تپه نشینان عذرخواهی و دلجوئی کند .اما عده ای مزدور و به آن مشاوره دادند که نیاید و از این جمله استفاده کردند (کارگر پر رو می‌شود.)
آری چقدر وقیح و بدبخت اند که به همکاران خود پشت می کنند و دسیسه چینی می کنند و خنجر از پشت می زنند .
چقدر کوچک و خشک مغز اند آنان که چنین مشاوره دادند
عبد علی از سر بزرگیش نبود که خواست عذرخواهی کند بلکه از ترس بود . یادم خوب هست زمانی که امیلی مدیر بخش خصوصی در تاریخ های قبل بخاطر مطالبه گری ۱۵ نفر از فعالین را ممنوع ورود به شرکت کرده بود .
حتی حکم توسط شورای تامین شوش تائید شده بود .مابرادرانمان در هفت تپه خود جوش پوزه آنان را به خاک مالیدند
آری دیروز در جشن خودزنی عده ای از همان برادران ،شرکت کردند و این درد آور بود بیشتر شبیه برادر کشی بود
یاد می‌آید در آن زمان خطاب با امیلی توئیتی نوشتم که در بیشه زار هفت تپه شیرانی هستند که پشتوانه ی من و برادران هستند ولی #محمد_خنیفر گفت مهندس این توهین که بنویسی بیشه گرچه تمثیل در شعر بود اما حالا دارد توهین عبد علی را برای کارگران توجیه می کند.
اما همان برادرکشان استخوان را نشکستند و میدانستند که دارند اشتباه می‌کنند وقتی یوسف بهمنی را کتک زدند دوست داشتم خاک دهن واکند و من را ببلعد تا چنین برادرانی را نبینم که چنین برادر خودرا می خواهند بی حرمت کنند
و آن لحظه با تمام وجودم فریاد برآوردم شما برادران ما هستید و اگر کارگر هستید به چشمان ما خوب نگاه کنید و انوقت چنین کنید ،گرچه یک شب و دو روز نخوابیده و چیزی نخوردیم بودیم ،اما بایستی می ایستادیم تا کارگران را آگاه کنیم .گفتم ،ما برای عزت هفت تپه آمده ایم اما متاسفانه دسیسه چینان و آنقدر روی احساسات پاک آن کارگران کار کرده بودند که گوش ها سنگین شده بود .وقتی تو چشمان حمله کنندگان نگاه میکردم شرمساری را می دیدم که در صورت آنها موج میزد و سر به زیر بودند اما بی امان حمله میکردند .آری عبد علی خری ندید که خر سوار شود اما سوار بر احساسات پاک عده ای قلیل شده بود که از آنها می خواست خودزنی کنند موفق شد .
من و یوسف و بقیه برادران دلسوز هفت تپه برای بقای آن با گردن کلفت های دیگر که گردنشان به کلفتی خر بود جنگیدیم و با اتحاد و همدلی و برادری توانستیم گردنشان را خورد کنیم .
دوست داشتم جمله ی آخری که به کارگران مدیریت حراست و حمله کنندگان فریب خورده گفتم در این متن بنویسم ،من دست بسته میایم و هر که کارگر هست از من گلایه دارد بزند و بکشد اما ناصری باید بیاید و پاسخگو باشد اما برادری داشتم آنجا(حسین حمدانی ) که داد زد مگر ما مرده ایم ،و این جمله من را یاد روزی انداخت که حکم امیلی و شورای تامین را شکستیم .من را از جشن خودزنی با زور دور کردند .
من از هیچ کارگری دلخور نیستم اما فقط مراقب احساسات پاک خود باشید و خودزنی نکنید و عبد علی هتاک کارفرماست و من هم قطار و هم رزم توام .
درود بر هفته تپه ای های سر افراز
*تحویل نگرفتن کارت شناسایی رانندگان برای شارژ کردن سالیانه توسط حراست سامانه ۵
کارت شناسایی رانندگان و دیگر کارگران شرکت واحد به صورت سالیانه شارژ میگردد، و رانندگان کارت ها را میبایستی در ایستگاه‌های مترو با گذاشتن به روی گیت ورودی مترو شارژ کنند، اما بعضی از این کارت ها در ایستگاه ها به دلیل داشتن مشکل شارژ نمی‌شوند، و رانندگان این نوع کارت ها ی ایراد دار مجبور هستند کارتهای شناسایی خود را به حراست سامانه مربوطه تحویل دهند تا حراست سامانه با ارسال به حراست مرکزی شرکت برای شارژ کردن اقدام نماید.
ولی پیرو گزارش همکاران سامانه ۵ به سندیکا جدیدا حراست سامانه ۵ این کارت ها را قبول نمی‌کند و از رانندگانی که کارت هایشان ایراد دار میباشد می‌خواهد که خودشان با مراجعه به حراست مرکزی برای شارژ کردن کارت هایشان اقدام نمایند. از آنجا که اکثر رانندگان‌ در شهرک های اقماری تهران ساکن هستند و برای شارژ کردن کارت ها با مشکلات فراوانی از جمله (مسافت طولانی و استفاده از مرخضی ) مواجعه می‌گردند، لذا انجام این کار برایشان مقدور و یا امکان‌پذیر نیست.
درخواست رانندگان که مورد حمایت سندیکای کارگران شرکت واحد نیز می باشد این‌ است که مسئولین حراست مرکزی زمینه ارسال کارت ها توسط زیر مجموعه اش در سامانه ها را فراهم‌نماید، و یا اساسا اینکار بحای حراست از طریق دفاتر کارگزینی در سامانه ها صورت بگیرد، تا رانندگان این همه مسافت طولانی و چندین ساعت را برای شارژ کردن یک کارت طی ننمایند.
چاره کارگران وحدت و تشکیلات
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
*ادامه مسمومیت های شیمیایی دانش آموزان با حمله به مدرسە علیمحمدی بانه ،هنرستان دخترانه کیمیا سنندج ،مدرسه‌ ی دخترانه معراج سقز(برای بار دوم) ،دبیرستان دخترانه الهیه کرمانشاه
روزسه شنبه 12 اردیبهشت، مسمومیت های شیمیایی دانش آموزان با حمله به مدرسە علیمحمدی بانه ،هنرستان دخترانه کیمیا سنندج ،مدرسه‌ ی دخترانه معراج سقز(برای بار دوم) ،دبیرستان دخترانه الهیه کرمانشاه ادامه یافت.
*فرزانه ناظران پور، بازداشت شد
امروز همزمان با روز معلم و شروع هفته معلم خانم فرزانه ناظران پور، مربی و مولف کتب هنر، با ۲۸ سال سابقه خدمت جهت اجرای حکم ۱۰ ماه زندان روانه بند زنان زندان اوین شد.
بازداشت و احضار فعالین صنفی معلم مصادف با هفته معلم هدیه حاکمیت به جامعه فرهنگیان است و رسوا کننده شعارهای تو خالی منزلت معلمان در رژیم اسلامی است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن ابراز ناخرسندی از بازداشت و زندانی کردن معلمان، توسط نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی، این اعمال را محکوم می‌کند.
گزارشی از آخرین وضعیت محمد حبیبی سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران:
برگرفته از پیج خدیجه پاک‌ضمیر، همسر محمدحبیبی:
شعبه یک بازپرسی شهریار (شعبه رسیدگی کننده به پرونده)از چند روز پیش؛ قرار جلب به دادرسی برای ایشان صادر کردند و کیفرخواست پرونده ایشان به دادگاه انقلاب شهریار فرستاده شده است.
یادآور می‌شویم با صدور کیفرخواست و پایان تحقیقات پرونده؛ نگهداری ایشان در سلول انفرادی و قطع تماسهای تلفنی و ملاقاتهای ایشان؛ کاملا غیرقانونی است.

*جلسه بررسی پرونده داود رضوی کارگر زندانی برای ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ تعیین شد
داود رضوی عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد که در ۵ مهر سال ۱۴۰۱ بازداشت شده بود پس از ۸ ماه بلاتکلیفی وکیل ایشان طی تماسی با خانواده اطلاع دادند که تشکیل جلسه بررسی پرونده ایشان ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ میبباشد.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه خواهان آزادی بی قید وشرط اعضای زندانی خود داود رضوی، رضا شهابی، حسن سعیدی، عطا باباخانی و سایر فعالین کارگری و معلمی و دانشجویی میباشد.
نه به سناریوسازی
کارگر زندانی آزاد باید گردد
زندانی سیاسی آزاد باید گردد
چاره کارگران وحدت و تشکیلات
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
*ملاقات خانواده‌ی معلمان زندانی گیلان با ایشان در زندان لاکان رشت به مناسبت روز معلم
همزمان با روز معلم خانواده‌های معلمان زندانی گیلان آقایان انوش عادلی ،محمود صدیقی پور و عزیز قاسم زاده، با آنان دیدار کردند.
لازم به ذکر است که چند تن از همکاران و دوستان این معلمان نیز خود را به زندان لاکان رشت رسانده بودند تا پیام حمایت و همراهی و تبریک خود را اعلام دارند.

*جان باختن یک کارگر جوان در کرمانشاه براثر سقوط ازارتفاع
یک کارگر 32 ساله حین کارکردن در یک ساختمان در حال احداث واقع در بلوار آل آقا کرمانشاه براثر سقوط از طبقه سوم جان خودرا ازدست داد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید