اخباروگزارش های کارگری 30 دی ، یکم بهمن  ماه 1401

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

آغاز هفته نوزدهم اعتراضات سراسری پس از قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران  روز جمعه 30 دی ماه اعتراضات سراسری پس ازقتل  مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران بقرار زیر ادامه و وارد هفته نوزدهم شد:  - نیروهای سرکوب دولت ودستگاه رهبری مانع از برگزاری گرامیداشت خاطره مجیدرضا رهنورد از جان باختگان اعتراضات سراسری مشهد(اعدام)به مناسبت چهلمین روز خاکسپاریش دربهشت رضامشهد شدند
- ادامه جمعه های اعتراضی اهالی استان سیستان وبلوچستان با راهپیمایی وتجمع درشهرهای:

*خاش
*راسک
*زاهدان

*شعارها:
«توپ تانک فشفشه آخوند باید گم بشه»
«مرگ بر دیکتاتور»
« مرگ بر سپاهی»
«خامنه ای حیا کن مملکتو رها کن»
«خامنه ای قاتله ولایتش باطله»
«نه به ملا و شاه؛ نه به پهلوی و رجوی»
- ادامه تجمع در شهرستان گالیکش استان گستان با تجمع وبست نشینی وسردادن شعارهای اعتراضی

یادآوری: ادامه تجمع اعتراضی اهالی شهرستان گالیکش نسبت به تصمیم دادگاه ویژه روحانیت استان گلستان برای چهارمین روز متوالی
روز چهارشنبه 28 دی برای چهارمین روز متوالی، اهالی شهرستان گالیکش برای اعتراض به تصمیم دادگاه ویژه روحانیت استان گلستان مبنی بر احضار امام جمعه این شهرستان به تجمعشان ادامه دادند.
- فراخوان تجمع بزرگ بازنشستگان آموزش و پرورش
- تظاهرات اتحادیەهای کارگری دانمارک در حمایت از مبارزات مردم و جنبش کارگری ایران
- اتحادیه کارگران خدمات عمومی کانادا: کلیه اتهامات علیه فعالین زندانی تشکل های کارگری، مدافعان حقوق انسانی و معترضانی که با نقض آشکار قوانین بین المللی بازداشت شده اند، بدون قید و شرط ملغی باید گردد
- جان باختن یک کارگر مقنی جوان در حادثه ریزش دیواره چاه در چهار باغ کرج
فراخوان تجمع بزرگ بازنشستگان آموزش و پرورش
مطالبه قانونی صدور احکام رتبه‌بندی و پاداش
زمان: دوشنبه، مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۳- ساعت: ۱۰ صبح
مکان: مکان :مقابل ساختمان آموزش و پرورش تهران
تظاهرات اتحادیەهای کارگری دانمارک در حمایت از مبارزات مردم و جنبش کارگری ایران
کپنهاک، Rådhuspladsen چهارشنبه ٨ فوریه ساعت ۴:۳۰ عصر جنبش مردم ایران بر علیه رژیم جمهوری اسلامی، با تظاهراتها در سطح شهرها در سراسر ایران، به همراه اعتصابات در مراکز و رشته های کاری مختلف وارد چهارمین ماه خود شده است.
روز 8 فوریه جنبش کارگری دانمارک با تظاهرات در میدان شهرداری شهر کپنهاک همبستگی خود را با مبارزات مردم ایران اعلام میکند. در این روز، اتحادیه های کشورهای دیگر نیز حمایت خود را از جنبش مردم ایران اعلام میکنند.
امروز مردم ایران، مبارزه‌ای با اهمیت و شجاعانه را در راه کسب آزادی پیش میبرند. تاکنون بیش از ۵۰۰ نفر در این مبارزه جان باختند که ۶۹ نفر آنها کودک میباشند و هزاران نفر زندانی شده اند. رژیم ایران شروع به اعدام تظاهرکنندگان زندانی کرده است. تعداد زیادی از فعالین کارگری تنها به خاطر خواست ابتدائی‌ترین مطالبات بر حق و شناخته شده دستگیر شده و در زندان به سر می‌برند. هر تلاشی برای متحد و متشکل کردن کارگران بشدت سرکوب می‌شود و فعالین کارگری با اخراج از کار، آزار و اذیت و زندان مواجه می‌شوند.
ما اتحادیه‌های کارگری دانمارک از مبارزات مردم ایران برای آزادی و برابری و رفاه حمایت میکنیم و خواهان:
۱- توقف فوری اعدامها
۲- آزادی فوری همه دستگیرشدگان و زندانیان سیاسی
۳- آزادی برای تشکیل تشکلهای سیاسی و کارگری و حق تشکیل آزاد تظاهرات و میتینگ
۴- لغو تبعیض جنسی و حجاب اجباری زنان، هستیم
اتحادیه‌های برگزار کننده تظاهرات:
١- کنفدراسیون اتحادیه‌های کارگران 3F (این کنفدراسیون بزرگترین اتحادیه کارگری دانمارک با ۲۶ اتحادیه‌ی لوکال از کارگران حمل و نقل و ساختمانی و....میباشد.
https://www.3f.dk/
۲- دومین اتحادیه‌ی بزرگ دانمارک HKکه کارگران بخشهای مختلف خدمات و توزیع میباشد
www.hk.dk
۳- اتحادیه کارگری FOA سومین اتحادیه بزرگ با ۳۲ اتحادیەی لوکال میباشد.
www.Foa.dk
۴- اتحادیه سراسری مربیان کودک (LFS)
www.lfs.dk
۵- اتحادیه کارگران راه و ساختمان
https://www.3f.dk/bjmf
۶- اتحادیه معلمان شهر کپنهاک
https://www.dlf.org/
۷-سازمان سراسری زنان دانمارک ( شورای زنان- kvinderåd)
https://kvinderaadet.dk/
۸-شورای سراسری دانشجویان دانمارک
https://www.dsfnet.dk/
۹- اتحادیه متخصصین IT
https://www.prosa.dk/
۱۰- اتحادیه آکادمیک‌ها
https://dm.dk/
۱۱- اتحادیه پرستاران دانمارک
https://dsr.dk/
با همکاری کمیته زن زندگی ازادی در دانمارک
سخنرانان:
Pia Heidi Nielsen پیه هایدی نیلسن عضو هیئت مدیره اتحادیه FOA / Sherry List،شری لیست از اتحادیه IT
ناهید ریاضی مبارز حقوق زن و نویسنده / Jan Hoby, ین هابی عضو هیئت مدیره و دبیر اتحادیه LSF
Janne Gleerup از هیئت مدیره اتحادیه آکادمیکها
موزیک: الیه جوکار
احزاب و گروه‌های حمایت کننده: کمیته کارگری حزب چپ پارلمانی Enhedslisten، گروه چپ Demos، کمیته حمایت از مبارزات مردم ایران، کمیته دفاع از زندانیان سیاسی ایران، حزب کمونیست ایران- کمیته دانمارک
آدرس اطلاعیه به دانمارکی و انگلیسی
https://www.facebook.com/events/907192107076271?ref=newsfeed
اتحادیه کارگران خدمات عمومی کانادا: کلیه اتهامات علیه فعالین زندانی تشکل های کارگری، مدافعان حقوق انسانی و معترضانی که با نقض آشکار قوانین بین المللی بازداشت شده اند، بدون قید و شرط ملغی باید گردد
۱۹ ژانویه ۲۰۲۳ (۲۹ دی ۱۴۰۱)
به آیت الله سید علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران
در رابطه با تداوم بازداشت فعالان کارگری، معلمان، مدافعان حقوق مدنی و زنان در ایران
اتحادیه کارگران خدمات عمومی کانادا به شدت نگران تداوم بازداشت فعالان کارگری، معلمان، مدافعان حقوق مدنی و زنان در ایران است و سرکوب وحشیانه معترضان و اعدام زندانیان سیاسی در ماه های اخیر را به شدت محکوم می کند.
ما کماکان به حمایت و همبستگی خود با فعالان کارگری، که به دلیل مبارزه برای آزادی تشکل، دستمزدهای بالاتر و شرایط کاری بهتر، و همچنین علیه تورم بالا، فساد، خصوصی سازی، غارت دارایی های عمومی، بی عدالتی های گسترده و نقض حقوق انسانی محاکمه و زندانی شده اند، ادامه داده و در همین راستا نگرانی خود را در رابطه با افزایش تعداد بازداشت شدگان فعالین صنفی معلمان و فعالین دانشجویی در ماه‌های اخیر ابراز می کنیم.
ما به ویژه نگران وضعیت سلامتی رضا شهابی فعال شناخته شده کارگری و حسن سعیدی و داود رضوی فعالان سندیکایی زندانی هستیم. شهابی بارها به خاطر فعالیت های صنفی خود دستگیر شده و سالهای طولانی را در زندان سپری کرده است. این دستگیریها و بازداشتها نقض آشکار آزادی تشکل، حق سازماندهی و آزادی بیان است.
ما به عنوان بزرگترین اتحادیه کارگری در کانادا، با بیش از ۷۱۵ هزار عضو متکثر، عمیقاً تعهد خود را به ایجاد ارتباط با کارگران و تشکلات اجتماعی متحد در سراسر جهان اعلام می کنیم. اتحادیه کارگران خدمات عمومی کانادا در بسیاری از کشورها از جمله ایران دارای سابقه و سنت طولانی در زمینه همبستگی بین‌المللی کارگران با یکدیگر است. ما سال‌هاست که دست اتحاد و همبستگی با سندیکای کارگران اتوبوسرانی تهران و حومه داده و از چندین تشکل کارگری و مدافعین حقوق کارگران که اخیراً مورد هدف و حمله ماموران اطلاعاتی قرار گرفته‌اند، حمایت می‌کنیم، از جمله رضا شهابی، داود رضوی، حسن سعیدی و مترجمان آنها، کیوان مهتدی و آنیشا اسداللهی؛ و‌همچنین معلمان و فعالین صنفی از جمله رسول بداقی، جعفر ابراهیمی، اسکندر لطفی، ریحانه انصاری نژاد، شعبان محمدی، محمد حبیبی و مسعود نیکخواه. صدور احکام سنگین اخیر از جمله ۶ سال حبس برای رضا شهابی، حسن سعیدی و کیوان مهتدی بسیار ظالمانه است.
تلاش سازمان‌های اطلاعاتی و قوه قضائیه برای جرم انگاری حقوق بر حق و شناخته شده بین‌المللی از جمله ارتباط با سایر اتحادیه‌های کارگری در سطح‌جهانی مانند کیوپی و نمایندگان و اعضای آن‌ها، کاملاً غیرقابل توجیه است و چندین مقاوله نامه های بین‌المللی کار را نقض می‌کند.
اتحادیه کارگران خدمات عمومی کانادا مجدداً درخواست اتحادیه‌های کارگری و فدراسیون‌های اتحادیه‌های جهانی کارگری را از دولت ایران در موارد زیر یادآوری می‌کند:
لغو بی قید و شرط کلیه اتهامات علیه فعالین زندانی تشکل های کارگری، مدافعان حقوق انسانی و معترضانی که با نقض آشکار قوانین بین المللی بازداشت شده اند.
رعایت و احترام به حقوق کارگران برای سازماندهی، آزادی تشکل، و آزادی بیان، از جمله حق تجمع مسالمت آمیز بدون ترس از مداخله حکومتی
تصویب و اجرای کامل قطعنامه های ۸۷ و ۹۸ سازمان جهانی کار و احترام کامل به اعلامیه جهانی حقوق بشر به ویژه به ماده ۲۳
توقف اعدام معترضان بازداشتی و زندانیان سیاسی
ما می خواهیم اطمینان حاصل نماییم که شما درخواست های جامعه بین المللی را جدی خواهید گرفت.
با احترام،
مارک هانکوک؛ رئیس کشوری
کندیس رنیک، دبیر خزانه داری کشوری
رونوشت:
رونوشت: قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران – شورای عالی حقوق بشر، دفتر نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، سازمان جهانی کار-بخش کارگری، سندیکای کارگران شرکت اتوبوسرانی تهران و حومه، کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های کارگری، فدراسیون بین المللی کارگران حمل و نقل، کنگره کار کانادا، اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران
بازتکثیر:
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌حومه
حذف اساتید همراهِ دانشجو
حسن باقر‌ی‌نیا عضو هیات علمی گروه روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه حکیم سبزواری، به دلیل همراهی با دانشجویان و اعتراض به احکام انضباطی صادره برای دانشجویان، از طرف دانشگاه به حالت تعلیق در‌آمد. لازم به ذکر است، نام ایشان از دروس ارائه‌ شده در ترم آینده حذف گشته‌است.
گفتنی است پرونده‌ای با شکایت سازمان اطلاعات سپاه در شعبه ۹۰۲ مشهد، برای ایشان ساخته شده است. طی این پرونده، ایشان به "اغوا یا تحریك مردم به جنگ و كشتار با یكدیگر به قصد برهم زدن امنیت كشور" و "تحريک مخاطبان به خشونت در فضای مجازی و انتشار اخبار کذب به قصد تشويش اذهان عمومی"، متهم شده‌اند.
جریمه فعالان صنفی معلمان با مصوبه شورای امنیت ملی
اقدامات شورای امنیت ملی مصداق نعل وارونه زدن است؛ قطع اینترنت به بهانه کنکور و جریمه ۲۰ میلیونی معلمان برای اقدامات ضد امنیت از تصمیم شورای امنیت ملی است. شورای امنیت ملی از درک این مهم که وضع داخلی کشور و انزوای بین‌الملی ایران نتیجه عملکرد دولت‌مردان است. اما شورای امنیت ملی واقعیت‌ها را قبول نداشته و بنا بر اظهارات روسای آموزش و پرورش استان کوردستان، شورای امنیت ملی معلمان را بانی اعتراضات داخلی و به انزوا راندن بین‌المللی ایران دانسته و معلمان را برای اقدامتشان مستحق جریمه دانسته است.
بعد از شروع اعتراضات انجمن صنفی معلمان کوردستان اعلام کرد که در کنار مردم ایستاده است؛ از ورود نیروهای امنیتی به مدارس و کشتن دانش آموزان اعلام انزجار کرده و این اقدامات را قویا محکوم نمود و چندین بار فراخوان اعتصاب و تحصن صادر نمود. شورای امنیت ملی با حذف بخش اول موضوع یعنی منشا اعتراض تصمیم به توبیخ و جریمه معلمان گرفته است‌.
در جریان اعتصابات سراسری، معلمان به ویژه فعالان صنفی بارها تهدید و احضار شدند در آخرین اقدام اداره آموزش و پرورش تصمیم به جریمه ۴۲ نفر از فعالان صنفی به مبلغ ۲۰ میلیون تومان گرفت؛ این تصمیم در قالب حذف بند رتبه‌بندی انجام شد. بعد از پیگیری معلمان روسای ادارات هیچ دلیلی برای اقدامات خود ارائه نداند و فقط به این اکتفا کردند که مدیر کل شفاهی اعلام نموده که جریمه را از حقوق معلمان کسر کنید. به روسای ادارات گفته شده که این تصمیم شورای امنیت ملی بوده و ادارات کل آموزش و پرورش ملزم به اجرا هستند.
روسای ادارات و سرپرست‌های ادارات در مقام دفاع از خود به معلمان گفتند که در مقابل اجرای جریمه معلمان مقاومت کرده و از اجرای انجام جریمه اسامی اعلام شده امتناع کرده و فقط جریمه اعلام شده فعالان صنفی شناخته شده را اجرا نموده‌اند. جریمه‌های لحاظ شده تعداد کمی از لیست اعلام شده هستند و در ماه‌های آتی لیست نهایی اعلام خواهد شد. آنچنان که بیان شده لیست نهایی بیش از ۲۰۰ نفر بوده که به بتدریج جریمه آنها اعمال خواهد شد. همه روسای ادارات و مسئولین حراست اعلام کرده که هیچ نامهای مکتوبی به آنها ابلاغ نشده است. در مقابل در خواست معلمان برای ارائه نامه ادعایی، گفتند که ما "فقط با دستور شفاهی(تلفنی) مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان بند رتبه‌بندی را به عنوان جریمه معلمان حذف کرده‌ایم".
در دو ماه گذشته از هر کدام از این ۴۲ نفر فعال صنفی معلمان کوردستان مبلغ ۶ میلیون تومان کسر شده است و به آنها اعلام کرده‌اند که این وضعیت تا پایان خرداد ادامه دارد و فعلان صنفی را تهدید کردند که در صورت تداوم اعتراض و اعلام حمایت از اعتراضات مردم ایران این جریمه بعد از خرداد نیز تداوم خواهد یافت. مدیران آموزش و پرورش دلیل این جریمه را شرکت معلمان در تحصن و اعتصابات مردمی ابراز کردند. لازم به ذکر است مدیر کل آموزش و پرورش به هیچ عنوان جوابی به معلمان و رسانه نداده و در مقام پاسخگویی تنها تهدید می‌کند. کارشناس حراست ادارات به بعضی از معلمان جریمه شده گفته‌اند در صورت تعهد دادن با مفاد زیر جریمه آنها بعد از خرداد ماه ادامه نخواهد یافت. "اولا تعهد بدهید در هیچ کنشی یا اعتراض صنفی و غیر صنفی شرکت نخواهید کرد. دوما از کارهای خود ابراز پشیمان کرده و بنویسید که فریب معاندین را خورده‌اید."
در جریان پیگیری جریمه‌های اعمال شده، سرپرستان و روسای آموزش و پرورش شهرستانها و نواحی از فشار نهادهای خارج از اموزش و پرورش خبر دادند و بارها قسم جلاله یاد کردند که خود را در بحث تصویب رتبه‌بندی و حفظ امنیت مدارس مدیون فعالان صنفی می دانند. به صراحت اعلام کردند اگر تلاش فعالان صنفی نبود، رتبه‌بندی هیچگاه تصویب نمی‌شد. یادآور شدند که فعالان صنفی به‌عنوان متخصصان آگاه و صاحب‌نظر با گفتن واقعیت‌های آموزش و پرورش با اتهام تبلیغ علیه نظام بازداشت می‌شوند و با درخواست حفظ امنیت کودکان و فضای مدارس با اتهام برانداز محاکمه می شوند. در پایان تلویحا گفتند که آموزش و پرورش استان کوردستان از خارج از آموزش و پرورش اداره می‌شود و مدیران آموزش و پرورش هیچ اختیاری ندارند و بدتر از آن اراده‌ای برای تغییر آموزش و پرورش در کل حاکمیت وجود ندارد.
اسامی معلمان #جریمه_شده:
#سقز ۹ نفر
سلیمان عبدی
طاهر قادرزاده
صلاح سرخی
خالد عبداللهی
امانج امینی
احمد قادری
لیلا عنایت‌زاده
اسماعیل لامع‌زاده
لقمان‌الله‌مرادی
#مریوان ۷ نفر
تحسین مصطفی
علی دلاویز
شیدا شمس
فاطمه غلامی
سامان کوششی
فاروق سعید زاده
شیلان محمدزاده
#دیواندره ۱۰ نفر
جلیل علوی
عادل میرزایی
خالد سلیمانی
عثمان رضایی
مهدی سلیمانی
هیوا شامحمدی
پرویز احسنی
کاوه محمدزادە
آزاد مرادی
هیوا قریشی
#سنندج ۱۷ نفر
مختار اسدی
کورش عزتی
بها ملکی
مجید کریمی
جهانگیر بهمنی
مختار محمدی
بهزاد قوامی
ژیلا رحیمی
سهیلا خالدیان
رزگار حیدی
جبار پاکزاد
عادل میرزایی
فیصل نوری
انتقال پرونده داود رضوی به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب و تداوم بازداشت موقت و‌ بلاتکلیفی این عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد
به دنبال پیگیری خانواده کارگر زندانی داود رضوی در طی این هفته، به آنها اطلاع داده شد که پرونده ایشان به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب انتقال داده شده است. با این وجود مسئولین گفته اند که خانواده مراجعه و پیگیری نکند چرا که پاسخ گویی در کار نیست.
کلیه فعالین کارگری، معلمی، دانشجویی، دانش آموزی، و فعالین جنبش زنان، معترضین بازداشتی و زندانیان سیاسی آزاد باید گردند.
کارگر زندانی آزاد باید گردد
زندانی سیاسی آزاد باید گردد
چاره کارگران اتحاد و تشکل است
#داود_رضوی #رضا_شهابی #حسن_سعیدی
با امید به گسترش صلح و عدالت در ایران و‌ تمام جهان
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۳۰ دی ۱۴۰۱
جان باختن یک کارگر مقنی جوان در حادثه ریزش دیواره چاه در چهار باغ کرج
روز پنج شنبه 29 دی، یک کارگر مقنی 27 ساله حین کار حفر چاه در منزلی مسکونی واقع در منطقه اغلان تپه چهارباغ کرج براثر ریزش دیواره چاه زیر تلی از آوارگرفتار وجان باخت.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

DOC
اخباروگزارش های کارگری یکم بهمن ماه 1401.doc

1.3 MB
اخباروگزارش های کارگ….doc
اخباروگزارش های کارگری یکم بهمن ماه 1401

صدوبیست وهشتمین روزاعتراضات سراسری پس از قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران

چه خبرها از روز شنبه یکم بهمن ماه همزمان با صدوبیست وهشتمین روز اعتراضات سراسری پس ازقتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران؟

- ممنوعیت از حضور در محل کار و معلق کردن زینب مولایی راد مادر کیان پیرفلک

- تجمع خانواده های زندانیان محکوم به اعدام مقابل ساختمان قوه قضاییه برای چندمین بار

- ادامه کنش های کارگران شهرداری یاسوج در اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وبی خیالی مسئولان شهرستان واستان بابرپایی تجمع مقابل فرمانداری بویراحمد و استانداری کهگیلویه و بویراحمد

- تجمع اعتراضی خانواده‌های بازیکنان یک باشگاه فوتبال مشهد نسبت به آزار جنسی 15 فوتبالیست‌ نوجوان توسط مربی مقابل ساختمان هیات فوتبال استان خراسان رضوی

- تجمع اعتراضی اهالی پادوک و خیرآباد گچساران نسبت حل نشدن مشکل اراضیشان مقابل وزارت کشور

- انجمن صنفی معلمان کوردستان (مریوان و سروآباد):

تعطیلی مدارس نشانی از ناکارآمدی دولت و بی لیاقتی مدیران استان کوردستان

- نهاد های حکومتی ربطی به منفعت طبقه کارگر ندارند

- جان باختن کارگر شهرداری مشهد حین کار براثر تصادف

ممنوعیت از حضور در محل کار و معلق کردن زینب مولایی راد مادر کیان پیرفلک

باران که بارید، خورشید سر زد

گنجشک کوچک، از بام‌ پر زد

باران که با نور ، هم آشیان شد

فرزند آنها ، رنگین کمان شد

امروز شنبه مورخ یک بهمن ۱۴۰۱ خانم زینب مولایی راد مادر کیان پیرفلک در هنرستان فاطمیه شهرستان ایذه (محل خدمت ایشان) حضور داشتند که به ایشان گفتند به حراست اداره مراجعه کنند بعد از مراجعه به او گفتند تا اطلاع ثانوی حق رفتن به مدرسه را ندارد

سوال اینجاست طبق کدام قانون و مجوز خانم مولایی حق ورود به محل خدمت را ندارد؟ اگر ایشان تخلفی انجام دادند و باید مجازات شوند چرا تا کنون بصورت کتبی ابلاغ نشده؟ و در اخر چگونه امکان دارد بدون هیچ مجوز کتبی از ورودشان جلوگیری شود؟

تجمع خانواده های زندانیان محکوم به اعدام مقابل ساختمان قوه قضاییه برای چندمین بار

روز شنبه یکم بهمن برای چندمین بار، جمعی از خانواده های زندانیان محکوم به اعدام زندان های مرکزی کرج و قزلحصاردست به تجمع مقابل ساختمان قوه قضاییه در تهران زدند تا مانع از اعدام بستگانشان شوند.

درهمین رابطه:تجمع خانواده های زندانیان محکوم به اعدام مقابل ساختمان قوه قضاییه ادامه دارد

روز دوشنبه 26 دی، جمعی از خانواده های زندانیان محکوم به اعدام زندان های مرکزی کرج و قزلحصار با ادامه تجمع مقابل ساختمان قوه قضاییه در پایتخت خواهان توقف اعدام بستگانشان شدند.

ادامه کنش های کارگران شهرداری یاسوج در اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وبی خیالی مسئولان شهرستان واستان بابرپایی تجمع مقابل فرمانداری بویراحمد و استانداری کهگیلویه و بویراحمد

کنش های کارگران شهرداری یاسوج در اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وبی خیالی مسئولان شهرستان واستان با برپایی تجمع مقابل فرمانداری بویراحمد و استانداری کهگیلویه و بویراحمدادامه پیدا کرد.


روز شنبه یکم بهمن،یکی از کارگران معترض شهرداری یاسوج به خبرنگاریک رسانه محلی گفت: با وجود پیگیری مداوم برای دریافت مطالبات خود، هنوز هیچ مسئولی پاسخگوی آنها در شهرستان نیست.

او افزود: کارگران شهرداری به دنبال وصول مطالبات و مشخص شدن وضعیت شغلی خود هستند چرا که بی‌پولی و سرگردانی آنها، مشکلاتی را برای خانواده‌های آنها ایجاد کرده است.

این کارگر با بیان اینکه ما کارگران شهرداری خواستار آن هستیم تا مسئولان چاره‌ای برای پرداخت دستمزدمان بیاندیشند، اضافه کرد: انتظار داریم مسئولان شهرستانی و اعضای شورای شهر یاسوج در حمایت از کارگران شهرداری به موضوع مشکلات آنان ورود کنند تا همه مطالبات کارگران پرداخت شود.

یادآوری:

کارگران شهرداری یاسوج بابرپایی تجمع،محل برگزاری یادواره شهدای روحانی باحضور استاندار رابه اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وتهدید کارگران حق طلب به اخراج از کار تبدیل کردند
روز چهارشنبه 6 مهرماه 1401، جمعی از کارگران فضای سبز شهرداری یاسوج در سینما انقلاب که محل برگزاری یادواره شهدای روحانی بود دست به تجمع در اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق (6 تا 9ماه) وتهدید کارگران حق طلب به اخراج از کار زدند و استاندار را مجبور به پاسخگویی کردند.
یکی از کارگران فضای سبز به نمایندگی از دیگران خطاب به استاندار با اشاره به اینکه چند ماه حقوقی دریافت نکردند گفت: اگر اعتراض کنیم به اخراج و جابه‌جا شدن تهدید می‌شویم.
وی ادامه داد: مهر از راه رسیده و بچه‌هایمان را باید به مدرسه بفرستیم اما پولی نداریم که برای آنها لوازم التحریر و کیف و کفش بخریم چگونه به آنها بگویم که شهرداری به ما حقوق نداده بچه ‌‌که این مسائل را درک نمی‌کند.
وی با انتقاد از وضعیت شهر یاسوج گفت: به عنوان یک شهروند سوالی که داریم اینکه پل و پارکی در یاسوج احداث نشده خیابان‌ها هم آسفالت درست و حسابی ندارند زیرگذری هم که ساخته نشده این پول‌ها که در شهرداری است کجا می‌رود؟

تجمع اعتراضی خانواده‌های بازیکنان یک باشگاه فوتبال مشهد نسبت به آزار جنسی 15 فوتبالیست‌ نوجوان توسط مربی مقابل ساختمان هیات فوتبال استان خراسان رضوی

روز جمعه 30 دی، خانواده‌های بازیکنان یک باشگاه فوتبال مشهد برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به آزار جنسی 15 فوتبالیست‌ نوجوان توسط مربی مقابل ساختمان هیات فوتبال استان خراسان رضوی تجمع کردند.

براساس گزارش های رسانه ای شده بتاریخ یکم بهمن، در یک تیم فوتبال مشهدی در رده سنی پایه‌ها، به 15 نوجوان تعرض صورت گرفته که این بازیکنان تا کنون سکوت کرده و جرات افشای آن را بخاطر تهدید فرد متجاوز و البته ترس از رسوایی خود، نداشتند.

خانواده‌های این افراد برای پیگیری و ثبت شکایت در حراست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی حضور یافته‌اند و تجمعی مقابل هیات فوتبال این استان برگزار شده است.

بنابهمین گزارش ها،کل ماجرا از پیگیری یک پیامک مشکوک بین مربی و یکی از بازیکنان آغاز شده است و والدین دیگر هم در جریان رفتارهای مشابه فرزندان خود قرار گرفته اند.

تجمع اعتراضی اهالی پادوک و خیرآباد گچساران نسبت حل نشدن مشکل اراضیشان مقابل وزارت کشور

اهالی پادوک و خیرآباد گچساران خودرا به تهران رساندند تا روز شنبه یکم بهمن با برپایی تجمع مقابل وزارت کشوراعتراشان را نسبت حل نشدن مشکل اراضیشان بیشتر منعکس کنند.

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاریک رسانه محلی گفت: مردم پادوک و خیرآباد در برف و سرما برای اعتراض نسبت به حق خود به تهران رفته اند به خاطر اینکه هنوز مشکل زمین های پادوک و خیرآباد با عشایر زنگوا حل نشده باقی مانده است.

وی افزود: قرار بوده هیچ طرحی در زمین ها اجرا نشود، ولی از سمت شهرستان کهگیلویه می آیند در زمین های مردم پادوک مدرسه می سازند، برق کشی می کنند، آب می کشند.

اوادامه داد: حتی به حریم منطقه حفاظت شده محیط زیست وارد شده اند و در دامنه کوه خائیز مدرسه سازی کرده اند، یک روز از استانداری دستور می آید که دست نگه دارید، ولی دوباره از سمت کهگیلویه مدرسه سازی را ادامه می دهند، وقتی در منطقه حفاظت شده مدرسه بسازند حتما بعدش اسکان و مسائل دیگر هم وجود دارد.

کرمی گفت: مرز بین گچساران و شهرستان کهگیلویه اصلاح شد، و به تصویب هیئت دولت هم رسید ولی هنوز مشکل زمین ها و حضور عشایر در زمین های مردم حل نشده است.

وی همچنین گفت: برای حل این مشکل باید مسوولان استانداری، کهگیلویه و گچساران بر سر موضوع توافق کنند و اجازه ندهند عشایر به زمین های کشاورزی وارد شوند.

انجمن صنفی معلمان کوردستان (مریوان و سروآباد) :

تعطیلی مدارس نشانی از ناکارآمدی دولت و بی لیاقتی مدیران استان کوردستان

با شروع سال تحصیلی در مهر ۱۴۰۱ می‌رفت که خاطره تعطیلی دو ساله‌ی مدارس و فعالیت‌های آموزشی دو سال اخیر ،به دلیل وجود ویروس کرونا، به خاطره‌ها بپیوند. هرچند چنین معضلی، اپیدمی جهانی محسوب می‌شد ولی با مدیریت کلان و منطقه‌ای بسیاری از کشورهای جهان، تعطیلی مدارس چند ماه بیشتر طول نکشید.

طی چهار ماه گذشته وزارت آموزش و پرورش و مسئولین اداری و آموزشی استان کوردستان، به بهانه سرما و برودت هوا، با بی‌برنامگی دهها نوبت اقدام به تعطیلی مدارس نموده‌اند. بر همگان واضح است که تعطیلی مدارس در این مدت به چنین بهانه‌ایی، دروغی بیش نیست و علت آن دلیلی غیر از بهانه فوق، بلکه ناتوانی و ناکارآمدی دولت در تامین گاز گرمایشی مدارس و مکان‌های آموزشی است، حاکمیتی که چندی پیش برای سرمای سخت اروپا اشک تمساح می‌ریخت ولی خود در سرمای نه چندان سخت با در اختیار داشتن دومین منبع گاز جهان دچار عجز و درماندگی شده است.

برای معلمان و جامعه فرهنگی کاملا مبرهن است که تعطیلی‌های گسترده و پی در پی مدارس کردستان، نشانی از بی لیاقتی و ناکارآمدی دولت در انجام حداقل وظایف قانونی و شکست در مدیریت جامعه می‌باشد. نظام متمرکز سیاسی و اداری و آموزشی در ایران همراه با آسیب‌های متعدد و ناکارآمدی در خواست مطالبات عمومی و تامین حداقل نیازهای مردم است. مردمی که با اعلان نارضایتی و اعتراض مدنی در چند ماه اخیر با بسیج منابع برای سرکوب شدید مواجه می‌شود.

چنین تعطیلی‌های گسترده در حالی است که وزارت آموزش و پرورش دولتی و مدیران آن در پی تحصن قانونی و سراسری معلمان به بهانه تعطیلی چند ساعته کلاسهای درس، معیشت دهها و صدها معلم دلسوز و زحمت کش را با کسر حقوق، حذف رتبه‌بندی و احظار به دادگاههای اداری نشانه گرفته است. آگاهی و بلوغ فکری اقشار مختلف جامعه، فرهنگیان و حتی دانش‌آموزان ابتدایی به سطحی رسیده است که بهانه دروغ شاخ‌دار تعطیلی مدارس را باور کنند. حاکمیت و مدیریت آموزش و پرورش با چنین بهانه‌های واهی بیش از پیش ناکارآمدی خود را بیان داشته و برخلاف ادعای آینده‌ای بهتر برای فرزندان، فلاکت، بی‌ارزشی دانش و آینده‌ای تاریک را برای آنان به ارمغان می‌آورد.

بر همه واضح است که نظام آموزش و پرورش و مدیران خرد و کلان آن، دغدغه فضیلت دانش، شکوفایی استعدادهای آموزشی و پرورشی دانش آموزان، عزت معلمان و بازنشستگان فرهنگی را نداشته و به ابزاری برای تبلیغ ایدئولوژیک حاکمیت و عاملی برای تامین خواسته های ضدآموزش و پرورش نهادهای سیاسی تبدیل شده اند و با چنین شرایطی، انتظار از چنین نظامی بدون تحولی عمیق هدر دادن آینده و سرمایه‌های عظیم انسانی است.

۱ بهمن ۱۴۰۱

نهاد های حکومتی ربطی به منفعت طبقه کارگر ندارند.

رفقای کارگر، می‌دانیم که شورای عالی کار ربطی به منفعت ما کارگران ندارد و آنچه را که تحت عنوان افرایش مزد کارگران اعلام می کنند ،تنها در راستای منفعت صاحبان سرمایه است و لاغیر!

سه جانبه گرایی این نهاد حافظ منافع صاحبان سرمایه، متشکل شده است از نماینده دولت_بزرگترین کارفرما _نماینده کارفرمایان و نماینده به اصطلاح "کارگران".

آشکار است که افرادی که تحت عنوان نماینده کارگران در این‌نهاد تصمیم گیری شرکت دارند، هیچ کدام نماینده واقعی کارگران نبوده و نیستند.

با فرض محال فکر کنید که افرادی که بعنوان نماینده " کارگران " در این نهاد حکومتی شرکت دارند، نماینده واقعی کارگران باشند، از آنجا که با رای گیری مزد پیشنهادی تعیین و ابلاغ می شود، واضح و روشن است که همیشه نظرات نماینده دولت_ بعنوان کارفرمای بزرگ _ و نماینده کارفرمایان در یک طرف قرار خواهد گرفت و نتیجه رای گیری دو به یک خواهد بود، و در هر حالت این نظرات صاحبان سرمایه است که در رای گیری پیروز میدان خواهد شد.

نتیجه در مکانیزم سه جانبه گرایی قابل پیش بینی است، و آن اینکه نهاد های فرمایشی و ساخته حکومت برای منافع خود تلاش می کنند نه برای منافع کارگران.

پس ما کارگران تنها با ایجاد تشکل های مستقل کارگری _ مستقل از دولت و کارفرما و مستقل از احزاب_ است که ما می توانیم قدرت خود را اجرایی کنیم و برای منافع طبقاتی تصمیم گیرنده باشیم.

ما کارگران در داشتن تشکل، حق تجمع، اعتراض و اعتصاب است که می توانیم خواست های انسانی خود را به ستمگران تحمیل کنیم.

قدرت ما در تشکل ماست، برای داشتن زندگی شایسته و برای رهایی از هر نوع ستم و تبعیص و نابرابری، باید متحدانه وارد کارزار مبارزه شد. پیروزی و کسب مطالبات تنها با اتحاد و همبستگی سراسری ما امکان پذیر خواهد شد

گام های اولیه زنان و مردان تحت ستم و استثمار شده برای رهایی از مناسبات پر از تبعیض و نابرابری ها در اتحاد، همبستگی و تشکل یابی رقم می خورد.

کارگران و زحمتکشان انسانهای با شعور، دانا و شریفی هستند که نیاز به وکیل ندارند، ما در مبارزه و برای رسیدن به خواست های خود جمعی تصمیم خواهیم گرفت و با خرد جمعی برای سرنوشت خود قدم بر می داریم. برای رسیدن به مطالبات و رهایی از ستم و استثمار متحد شویم.

رفیق شما علی نجاتی، کارگر بازنشسته سندیکای کارگری شرکت نیشکر هفت تپه.

اول بهمن ماه ۱۴۰۱

ادامه بازداشت محمود ملاکی

طبق اخبار رسیده به کانون صنفی معلمان استان بوشهر، قرار بازداشت موقت آقای محمود ملاکی برای مدت یکماه دیگر تا تاریخ ۲۶ بهمن تمدید گردیده است.

محمود ملاکی, بازرس کانون صنفی معلمان بوشهر بارها توسط نیروهای امنیتی با اتهامات ساختگی بدلیل عضویت در کانون و مطالبه‌گری معلمان، بازداشت شده است.

از جمله در اردیبهشت و خردادماه امسال، جناب ملاکی همراه تعدادی از اعضای کانون توسط وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه و پلیس امنیت بصورت سلسله وار بازداشت شدند.

در آخرین مورد، روز ۲۶ آذرماه درحالی جناب ملاکی توسط اطلاعات سپاه بازداشت شدند که پیش از این طی حکمی از حضور در فضای آموزشی مدرسه به مدت دو سال محروم شده، لذا در اداره شهرستان مشغول به کار بودند.

کانون صنفی معلمان استان بوشهر، ضمن محکومیت بازداشت عضو خوشنام خود جناب ملاکی، خواهان آزادی تمامی معلمان و دانش آموزان و رفع فضای امنیتی حاکم بر مدارس می‌باشد.

اطلاعات تکمیلی در مورد پرونده‌ی ایشان بزودی منتشر خواهد شد.

تداوم سرکوب و احکام انضباطی برای دانشجویان:

محکومیت زهرا رحیمی به 2 سال منع از تحصیل بدون احتساب در سنوات

زهرا رحیمی دانشجوی رشته شیمی دانشگاه یزد، در شورای انضباطی دانشگاه به ۴نیم‌سال و مجموعا ۲سال منع از تحصیل بدون احتساب در سنوات محکوم شده‌است.

گفتنی است وی در مهرماه بازداشت شده بود و در حال حاضر در انتظار برگزاری دادگاه است.

محکومیت علی‌محمد نظری شیاسی به ۵ سال حبس و ۲ سال ممنوع الخروجی

علی‌محمد نظری شیاسی دانشجوی رشته آمار دانشگاه صنعتی اصفهان⁩ که در تاریخ ۳۱ شهریور بازداشت شده بود به ۵ سال حبس و ۲ سال ممنوع الخروجی محکوم شده است.

اقدام غیرقانونی رئیس بسیجی دانشگاه بهشتی در خصوص حذف ترم دانشجوی بازداشتی

پارسا شجاع‌الدین دانشجو رشته آمار که ۴۰ روز در بند ۲۰۹ زندان اوین بود، از طرف ریاست دانشگاه از شرکت در امتحانات ترم جاری محروم شد.

ریاست بسیجی دانشگاه بهشتی، آقای آقامیری، اقدام به حذف ترم پارسا شجاع‌الدین به‌صورت مستقیم کرده‌است. در صورتی که از لحاظ قانونی هیچ منعی برای شرکت این دانشجو در امتحانات وجود ندارد و این اتفاق در صورتی است که ایشان پس از آزادی، در کلاس‌های درس حضور داشت و در چند امتحان اول شرکت کرد، ولی ناگهان با فشار مستقیم ریاست دانشگاه، معاونت آموزشی دانشگاه سیاست اخراج این دانشجو و حذف ترم ایشان را پیش گرفت.

گفتنی است که آقای آقامیری پیش از این و در زمان ریاست دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز هم اقدامات خصمانه‌ای علیه دانشجویان انجام داده بود.

ملیکا هاشمی دانشجوی معماری دانشگاه سوره و خبرنگار، امروز ۱بهمن که برای ارائه‌ی پاره‌ای توضیحات به دادسرای اوین مراجعه کرده بود، بازداشت شد.

از وضعیت فعلی و اتهامات وارده به ایشان، اطلاع دقیقی در دست نیست.

گزارشی از رفتار غیراخلاقی و اقدامات غیرقانونی محمد صادق کوشکی، استاد گروه حقوق و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی

متن گزارش:

"محمدصادق کوشکی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی است که با هر اقدام فرهنگی و فعالیت دانشجویی که کمترین تعارضی با ایدئولوژی حاکمیت داشته باشد، مخالفت و آن را سرکوب می‌کند. وی هیچگاه در دفتر خود حضور ندارد، اغلب با تأخیر وارد دانشکده می‌شود اما با این وجود، دائماً در حیاط دانشکده حاضر بوده و به تذکر حجاب و آزار کلامی دانشجویان دختر مشغول است، این درحالیست که تذکر به دانشجو به‌هیچ وجه جزو اختیارات وی نبوده اما در مقابل اعتراض‌ها، به‌‌اعمال خود برچسب قانونی می‌زند، قانونی که در بیان و شرح مواد آن ناتوان است و هیچ یک از دانشجویان و دیگر اساتید این دانشکده از آن اطلاعی ندارند، تا بدین شیوه امکان مخالفت با رفتارهای غیرقانونی خود از دیگران سلب کند. وی همچنین دانشجویانی را که با وی بحث کرده و در برابر آزارهای کلامی این شخص سکوت نمی‌کنند، به شکایت در کمیته انضباطی و اخراج از دانشگاه تهدید می‌کند. وی به‌مدت چهار ماه از بازگشایی بوفهٔ دانشکدهٔ حقوق و علوم سیاسی از بیم عدم رعایت تفکیک جنسیتی توسط دانشجویان در این فضا جلوگیری کرده است!

این شخص در روز سه‌شنبه ۲۷ دی، پس از آزار کلامی دانشجویان در صحن و لابی دانشکده، به‌سالن مطالعه رفته و به دانشجویان مشغول‌ به‌مطالعه، با صدایی بلند تذکر حجاب داده و سپس با فریاد خطاب به دانشجویان دیگر دانشکده‌ها که در سالن مطالعه دانشکده حقوق و علوم سیاسی حاضر بودند گفته تا از سالن مطالعه خارج شوند؛ این در حالیست که بسیاری از این دانشجویان اغلب به سالن مطالعه دانشکده حقوق و علوم سیاسی آمده و حضور ایشان در این مکان بسیار عادی تلقی می‌شود و هیچ منعی ندارد؛ البته برای شخصی اینچنینی هیچ چیز عادی نیست مگر سرکوب و خفقان که بتواند از این طرق و اعمال قدرت غیرقانونی بر دانشجویان، عقده‌گشایی کند! محمدصادق کوشکی در روز چهارشنبه ۲۸ دی، دو دانشجو را که در جواب آزار کلامی و تذکر حجاب، از او به‌طعنه تشکر کرده‌ بودند مورد توهین و ناسزا قرار داده و در اقدامی غیرقانونی، آن‌دو را به‌ اتاق حراست برده و کارت دانشجویی ایشان را ضبط می‌کند."

جان باختن کارگر شهرداری مشهد حین کار براثر تصادف

روز پنج شنبه 29 دی،یک کارگر 53 ساله شهرداری مشهد بنام غلامرضا ترابی واهل طبس حین کار در بزرگ‌راه بسیج براثربرخورد یک خودرو باوی جان خود را ازدست داد.

کارگر جان باخته  کمتر از دوماه تا بازنشستگی فاصله داشت.

براساس گزارش رسانه ای شده،طی سیزده‌ماه گذشته این چهارمین کارگر شهرداری مشهد است که جانشان را براثر تصادف از دست داده‌اند.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید