اخباروگزارش های کارگری17-18 آبان ماه 1401

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

پنجاه و پنجمین روزاعتراضات نسبت به قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران: اگه با هم یکی نشیم، یکی یکی تموم می‌شیم! روزچهارشنبه 18آبان ماه همزمان با پنجاه و پنجمین روز اعتراضات نسبت به قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران که از روزجمعه 25 شهریوربا برپایی تجمع مقابل بیمارستان کسری تهران آغازشد، اعتراضات بقرارزیر ادامه پیدا کرد:الف- برگزاری مراسم های خاکسپاری و گرامیداشت جان باختنگان اعتراضات سراسری اخیر:

1- - تجمع با سردادن شعارها و خواندن سرود درمهاباد برای همبستگی با خانواده فایق مام‌قادری از جان باختگان اعتراضات سراسری اخیر دراین شهرکه پس از یک ماه دست وپنجه نرم کردن در بیمارستان ارومیه جان خودراازدست داد

2- مراسم چهلم امیر حسین بساطی
دیروز ۱۷ آبان, در روستای “دارخور” دهستان حسن آباد اسلا‌م آباد غرب, مراسم چهلم امیر حسین بساطی، برگزار شد.
این دانش‌آموز ۱۵ ساله در تاریخ ۳۰ شهریور در جریان اعتراضات مردمی کرمانشاه در محله فیض‌آباد این شهر از فاصله چند متری هدف تیراندازی با گلوله ساچمه‌ای نیروهای امنیتی قرار گرفت و کشته شد.
منبع:کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
3- آئین یادبود چهلم جمعه خونین زاهدان در دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۱۸ آبان ۱۴۰۱
4- پرفورمنس اعتراضی دانشجویان دانشگاه هنر تبریز برای خدانور لجه‌ای، از کشته‌شدگان زاهدان، مقابل ساختمان بسیج این دانشگاه

5- یادبود چهلم جمعه خونین زاهدان در دانشکده حقوق دانشگاه تهران
۱۸ آبان ۱۴۰۱
منبع3 خبربالا:کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور
و
- بیانیه فمنیست‌ها، فعالین مدنی و جمعیت فرهنگیان بازنشسته و شاغل مریوان، در مورد برگزاری مراسم چله شهید مختار احمدی
ب - تجمع،راهپیمایی و جنگ وگریزخیابانی درشهرهای زیر:
- اراک
- اصفهان
- بوکان
- تهران(خیابان انقلاب،خیابان پیامبر، ستارخان، شهرزیبا،گیشا،هفت حوض)
- رشت
- سقز
- سنندج
- شهرکرد
- شیراز
- قهدریجان(أصفهان)
- کامیاران
- کرمانشاه
- مشهد
- مهاباد
و
- زاهدان
ج - اعتصاب وتحریم کلاس،تجمع،راهپیمایی و حضور بدون تفکیک جنسیتی در سلف،دیوار نویسی دانشجویان و انتشار بیانیه های اعتراضی دانشجویان:
- دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر أصفهان
- دانشگاه علوم پزشکی بجنورد
- دانشگاه هنر تبریز
- دانشگاه ارشاد دماوند
- دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
- دانشکده شیمی دانشگاه بهشتی
- دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران
- دانشکده حقوق دانشگاه تهران
- دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه خواجه نصیر
- دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی
- دانشگاه هنر و معماری پارس
و
- بیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در پیوستن به اعتصابات
د- دانش آموزان در مدارس وخیابان شهرهای :
- قروه
- کرج
ه- اعتصاب کسبه بازار شهرهای:
- بانه
- بوکان
- تهران(شهرک ولی عصر)
- زاهدان
- سقز
- سنندج
- مریوان
- مهاباد
و
- بیانیه محکومیت انجمن فرهنگیان هرسین در واکنش به سرسپردگان پول و قدرت، تحت نام نمایندگان مجلس
و
- همراه با مجموعه ای در باره سومین روزاعتصاب غذای کارکنان رسمی نفت، گاز، پالایش و پخش و پتروشیمی در اعتراض به عدم اجرای ماده 10 پس از 10 سال
بیانیه فمنیست‌ها، فعالین مدنی و جمعیت فرهنگیان بازنشسته و شاغل مریوان، در مورد برگزاری مراسم چله شهید مختار احمدی
مختار احمدی، در تاریخ ۹ مهر ماه ۱۴۰۱ در کوچه‌ی محل سکونت خانواده‌ی خود هدف گلوله جنگی نیروهای نظامی قرار گرفت و به قتل رسید. نیروهای امنیتی در همان شب به منزل این جانباخته مراجعه کرده و به آن‌ها می‌گویند که اگر از کسی شکایت دارند آن را مطرح کنند و اگر می‌دانند که چه کسی فرزند آن‌ها را کشته است، این مامورین را در جریان بگذارند. آن‌ها هم‌چنین وعده می‌دهند که خانواده مختار را تحت پوشش بنیاد شهید قرار بدهند. برای خانواده‌ی این جانباخته عیان بود که نیروهای دولتی فرزند آن‌ها را به قتل رسانده‌اند. آن‌ها به مامورین دولتی می‌گویند که شما خود قاتل فرزند ما هستد، ما از چه کسی باید شکایت بکنیم. به دلیل اینکه خانواده مختار از پذیرش شرایط نیروهای امنیتی سرباز می‌زنند، این نیروها مانع از برگزاری مراسم ختم می‌شوند و آن‌ها را تهدید می‌کنند در صورتی که شبانه و بدون سر و صدا جنازه مختار را دفن نکنند، جنازه را از خانوده می‌گیرند و خودشان بدون حضور خانواده او را دفن می‌کنند. خانواده‌ی این جانباخته هم مجبور می‌شوند که جسد مختار را شبانه و بدون هیچ سر و صدایی به خاک بسپارند. این مصداق واقعی بی‌رحمی، قصاوت و عین بربریت است که قاتل باید شرایط سوگ و شیون بازمانده‌های مقتول را تعیین بکند. برگزاری مراسم ختم از ابتدایی‌ترین حقوق کسانی است که عزیزی از دست می‌دهند، آن هم عزیزی که بی‌رحمانه و ظالمانه توسط نیروهای دولتی در جلو چشمان خانواده‌اش به قتل می‌رسد. سلب کردن این حق از خانواده مختار احمدی، و البته خانواده‌ی دهها کشته شده‌ی اعتراضات اخیر، مصداق بارز قصی‌القلب بودن و یک جنایت فراموش نشدنی است.
خانواده‌ی مختار احمدی چهل روز است که در کنج تنهایی به سوگ فرزند عزیزشان نشسته‌اند. اما ما فعالین مدنی ، معلمان، بازاریان و همه‌ی مردم آزادی‌خواه شهر مریوان اعلام می‌کنیم که اجازه نخواهیم داد آنچه که در آن شب تیره بر آن خانواده‌ رفت، در مراسم چهلم مختار دوباره تکرار شود. سوگواری یک حق اولیه است و سوگواری جمعی سنتی است که هزاران سال در فرهنگ و تاریخ ما وجود داشته است و هیچ قدرتی اجازه ندارد که این سنت هزاران ساله و این سوگواری دسته جمعی را از ما مردم سلب بکند. تخصص این حاکمیت «امنیتی سازی» است. دولت مدرسه و خیابان و کلاس درس و دانشگاه را امنیتی کرده است و البته امینتی سازی قبرستان‌ها نیز خود حدیثی بلند است که از «تایله» سنندج تا خاوران تهران و دهها قبرستان دیگر در سراسر کشور را در بر می‌گیرد. اما مردم اکنون علیه تمامیت این امنیتی سازی‌ها شورش کرده‌اند و مصمم هستند تا این فضاها را یکی یکی از حاکمیت پس بگیرند. قبرستان جای سوگ و شیون داغداران است، ما اجازه نخواهیم داد که حاکمیت دور مزار عزیزانمان را هم سیم خاردار و دیوار بتنی بکشد.
به همین دلیل ما فمنیست‌ها، فعالین مدنی، معلمان، بازاریان و همه‌ی مردم آزادی‌خواه شهر مریوان اعلام می‌کنیم که روز پنج‌شنبه تاریخ ۱۹ آبان، ساعت ۱۰ صبح بر سر مزار شهید مختار احمدی در آرامستان «دار سیران» جمع خواهیم شد و در کنار خانواده‌ی این عزیز جانباخته مراسم چهلم او را برگزار می‌کنیم. ما از همه‌ی مردم آزادی‌خواه شهر مریوان، روستاهای همجوار و نیز مردمان دیگر شهر‌های کوردستان و دیگر مناطق ایران درخواست داریم که جهت تسلای خانواده‌ی این جانباخته در این مراسم حضور پیدا کنند.
در خاتمه قاطعانه به حاکمیت و نیروهای سرکوبگر هشدار می‌دهیم که دست از کشت و کار مردم بی‌گناه بردارند و حق سلب ناشدنی سوگورای خانواده‌ی جانباختگان به رسمیت بشناسد. ما به آن‌ها هشدار می‌دهیم که امنیتی سازی مراسم سوگواری و ایجاد جو رعب و وحشت و کشتار سوگواران، و پاشیدن خون تازه روی خون‌های شتک بسته، فقط انسان‌های بیشتری را علیه آن‌ها و دستگاه حاکمیتی جبارشان خواهد شوراند. تجربه‌ی نه فقط این چهل و چند سال، که تجربه‌ی صد سال گذشته‌ی کوردستان گویای این است که ستمگران نمی‌توانند با گرفتن جان عزیزان ما، اراده و عزم ما برای آزادی‌خواهی و عدالت طلبی را خاموش کنند. هر خونی که ریخته می‌شود، در رگ‌های هزاران انسان دیگر جاری خواهد شد و جان هر آزادی‌خواهی که گرفته ‌شود، هزار جان دیگر مشعل مبارزه را از دستان او خواهد گرفت. ما مردمان رزم و مقاومت هستیم، ما جاوید خواهیم ماند و شما محکوم به فنا هستید. نیک می‌دانید که کوردستان گورستان فاشیست‌ها است، شما اینجا تمام خواهید شد.
لیست دانشگاه‌های اعتصاب کننده
بنا به اخبار رسیده، دانشجویان دانشگاه‌های مختلفی از سراسر کشور اعلام داشتند همچنان در هفته‌ی پیشِ رو، در اعتراض به سرکوب و خشونت فراگیر علیه مردم و اعتراضات مردمی، هتاکی به ساحت دانشگاه و تهدید و بازداشت پرتعداد دانشجویان، به اعتصاب و تحریم کلاس‌ها ادامه می‌دهند.
اسامی دانشگاه‌های اعتصاب‌کننده به شرح زیر است:
۱. دانشگاه محقق اردبیلی
۲. دانشگاه امام رضا مشهد
۳. دانشگاه تبریز
۴. دانشگاه تهران( دانشکدگان فنی، زبان و ادبیات خارجی، هنرهای زیبا، علوم اجتماعی)
۵. دانشگاه یزد
۶. دانشگاه علوم پزشکی زنجان
۷. دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
۸. دانشگاه صنعتی اصفهان
۹. دانشگاه شیراز
۱۰‌. دانشگاه علوم پزشکی شیراز
۱۱. دانشگاه شهید بهشتی
۱۲. دانشگاه علم و فرهنگ
۱۳. دانشگاه تربیت مدرس
۱۴. دانشگاه معماری و هنر پارس
۱۵. دانشگاه خوارزمی
۱۶‌‌. دانشگاه آزاد تهران واحد سوهانک
۱۷. دانشگاه علامه طباطبایی( دانشکده‌های اقتصاد، علوم اجتماعی، ادبیات)
۱۸. دانشگاه خواجه نصیر
۱۹. دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
۲۰. دانشگاه الزهرا
۲۱. دانشگاه اراک
۲۲. دانشگاه آزاد کرج
۲۳. دانشگاه آزاد تهران جنوب
۲۴. دانشگاه فردوسی مشهد
۲۵. دانشگاه هنر اصفهان
۲۶. دانشگاه صنعتی سجاد
۲۷. دانشگاه بوعلی‌سینا همدان
۲۸. دانشگاه هنراسلامی تبریز
۲۹. دانشگاه باهنر کرمان
۳۰. دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
۳۱. دانشگاه خیام مشهد
۳۲. دانشکده دندانپزشکی دانشگاه اراک
۳۳. دانشگاه شریف( دانشکده‌های کامپیوتر، برق، فیزیک، مواد، مکانیک، عمران و صنایع)
۳۴. دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۳۵. دانشگاه علوم پزشکی ایران
۳۶. دانشگاه هنر تهران
۳۷. دانشگاه صنعت نفت آبادان
۳۸. دانشگاه صنعت نفت اهواز
۳۹. دانشکده هنر و معماری دانشگاه سوره
این لیست به روز رسانی می‌شود.
برگرفته از کانال دانشگاه تهران – دانشجو
گزارشی از تجمع دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی بجنورد در تاریخ ۱۷ و ۱۸ آبان
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بجنورد روزهای ۱۷و ۱۸ آبان در اعتراض به منع ورود به مراکز آموزشی و بالینی و همچنین تخلیه‌ی شبانه‌ی خوابگاه دانشجویان:
حجت داورپناه، دانشجوی پزشکی
امیر عطاران، دانشجوی پزشکی
فاطمه محزون، دانشجوی هوشبری
و ده ها نفر از دانشجویان احضار شده به کمیته انضباطی و همچنین بازداشت دوازده ساعته‌ی دکتر شجاع، از استادانی که از حق دانشجویان دفاع کرده بودند، تحصن کردند.
در روز ۱۷ آبان، تصویری از تحصن بدلیل تهدید و ارعاب مسئولین مبنی بر عدم تصویربرداری، امکان ثبت عکس یا فیلم از جانب دانشجویان فراهم نشد.
در تحصن ۱۸ آبان ماه، سیدی از مسئولین دانشگاه در تجمع حضور یافت و در ابتدا سخنانی کلیشه‌ای راجع به تجمعات ابراد کرد و در ادامه، با تهدید دانشجویان با سخنانی نظیر "فکر آخر کارتون رو هم کردین؟" و فریب‌خورده خواندن دانشجویان معترض، موضع تقابلی خود را در قبال دانشجویان نشان داد.همچنین درب ورودی دانشگاه به وسیله ی اتوبوس و سرویس دانشگاه پوشانده شده بود تا درون دانشگاه به هیچ عنوان قابل رویت نباشد.
بنا به گزارش دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اصفهان، روز گذشته طی انتشار فراخوان یادبود چهلم کشتار زاهدان، دانشگاه دست به تهدید و تعلیق دانشجویان زد.
بدین ترتیب دانشجویان اعتصاب خود را امروز از سر گرفته و درب تمامی کلاس‌ها و آتلیه‌ها را بستند و اعلام کردند:
"گفته بودیم دانشجو تعلیق کنید، دانشگاه تعطیل میکنیم"
۱۸ آبان ۱۴۰۱
تجمع امروز دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ با شعارهای:
"کشته شده خدانور، بدست چندتا مزدور"
"نه نون داریم نه خونه، حجاب شده بهونه"
"هم‌وطنت تیر بخوره، به غیرتت بربخوره"
"ایران وضعش خرابه، ملا فکر حجابه"
بیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در پیوستن به اعتصابات
امروز، بیش از ۵۰ روز است که سنگفرش تمام خیابان های شهر هامان از خونِ پاک هم‌وطنانمان یکپارچه سرخ شده است و چندین نفر از همکلاسی هایمان دستگیر شده اند. چطور بر سر کلاس درس حاضر شویم زمانی که هم دانشگاهیان‌مان فقط به خاطر اعتراض بر حقشان در زندان‌اند؟
در تمام این روزها، هر گونه اعتراض قانونی و فعالیت مدنی و اعتصاب و تحصن در دانشگاه با تهدید و فشار فراگیر، سرکوب و بازداشت دانشجویان همراه بوده است.
استعفای رئیس دانشگاه، هم بهانه ای تازه برای ارعاب دانشجویان و امنیتی کردن فضای دانشگاه به دست حراست، شده است.
اما کور خوانده‌اند کسانی که تصور کرده اند، ما از مطالبات برحقمان که آزادی کشورمان از ظلم و استبداد و دیکتاتوری است، کوتاه خواهیم آمد. تا زمانی که حتی یک دانشجو در بند باشد از پای نخواهیم نشست.
ما جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ولنجک، از تمامی هم هم‌دانشگاهیان‌مان دعوت میکنیم، از روز شنبه ۲۱ آبان ماه در اعتراض به بازداشت غیر قانونی دانشجویان و حمله به حریم مقدس دانشگاه های کشور، تمامی کلاس های درسی خود را تحریم کرده و در کنار ما در دانشگاه به تحصن بپردازند.
بیانیه محکومیت انجمن فرهنگیان هرسین در واکنش به سرسپردگان پول و قدرت، تحت نام نمایندگان مجلس!!!!!!!!
به نام زن زندگی آزادی
در ایران، حکومت وارد جنگ شده است.جنگ با مردمی که «زندگی» می خواهند.یک جنگ تمام عیار، کشتار، اسارت، ربودن دختران، پسران، دانشجویان،دانش آموزان، پزشکان، وکلا ، و...این است آنچه بر این مردم ستمدیده می‌رود.
حاکمان !
ناکار آمدی شما؛ فساد، تبعیض، فقر،قحطی، بیکاری و محیط زیستی ویران بر این مردم تحمیل کرده، آنگاه برای سامان دادن به آن، که خواستهمگانی است، گلوله پاسخ شماست؟؟!!
« قصاص» نهایت عقلانیت شماست؟؟!!
این عدم مشروعیت، همه‌ی ارکان حاکمیت را اثبات کرده، علی الخصوص«مجلسی» که اثبات کرد تفکیک قوا یک دروغ بزرگ است.
در برابر «خواست زندگی»، همه‌ی توان ایدیولوژیکی، نظامی، اطلاعاتی و «تقنینی» خود را به کار گرفته ایدتا در مقابله با عدم مشروعیت خویش، در کشور وضعیت استثنایی ایجاد کنید، تمام قوانین داخلی و قراردادهای خارجی را به حالت تعلیق در آورید تا مجوز کشتار مردم ستمدیده را صادر کنید؟؟؟
اما، مردم این مجوز انسان کشی«مجلس» و سایر ارکان قدرت را با مقاومت و پایداری خود باطل اعلام کرده اند.
یورش نیروهای سرکوبگر، اجیر و بی اراده، به دانشگاه‌ها، مدارس، تجمعات قانونی پزشکان شریف، جوانان و نوجوانان خسته از زندگی و کشتن آنان یا به اسارت بردنشان هیچ مصداقی ندارد، جز جنایت علیه بشریت !که «مجلس» هم امضای خونبار خود را بر آن نهاد!!!!!
نا نمایندگان مجلس نشین، جوخه نشینان بی درایت، مستان لایعقل پول و خون و شهوت، گدایان رأی، نوچگان قدرت!!بدانید و آگاه باشید:
تیر ، پیشاپیش از چله کمان « مردم » که حکم به قتل آنان داده اید از چله کمان زن زندگی آزادی، رها شده، قطعاً یارای دوئلی که به یقین بازنده حقیقی آن هستید، از دست داده اید.
این مردم از شما «هیچ» می خواهند.آری! خواست زندگی خواست «هیچ »از حاکمیت است.
انجمن فرهنگیان هرسین همراه مردم ستمدیده، دانش آموزان، معلمان،دانشجویان، کارگران، کشاورزان، کارمندان ، بیکاران، فرودستان، دختران، پسران،هنرمندان و ورزشکاران، این واکنش غیرانسانی ۲۲۷ نا نماینده مجلس که نشان از خشونت نهادینه شده است، قویآ محکوم کرده و شما را از مقام وکالت خلع، تلقی می کند.
انجمن فرهنگیان هرسین
۱۸ آبان ماه ۱۴۰۱
تائید قتل حکومتی یک دانش آموز
محمد قائمی نوجوان دانش‌آموز ۱۷ ساله‌ که ۳۰ مهر در دزفول با گلوله‌ی نظامیان مجروح شده بود پس از ۱۵ روز کما جان باخت. قائمی دروازه‌بان تیم فوتبال امین دزفول بود.

گفته شده مأموران به خانواده‌ی او گفتند: چون هزینه عمل جراحی مغز و اعصابش بالاست و شما نمی‌تونید، به ما بسپارینش اما در عوض نمی‌تونید رسانه‌ای بکنید تا امضای حق‌السکوت بگیرن.
این تصویر یک کودک است تصویر یک زندگی

امید ناروئی کودک ۱۶ ساله ای که در دومین جمعه خونین زاهدان در تاریخ ۶ آبان با شلیک سه گلوله به سرش کشته شد.
پدر امید اینگونه می گوید: فرزندم به نانوایی رفته بود تا نان بخرد. دید شلوغ شده است ایستاد و نگاه می کرد که سه تیر بر سر کودکم می زنند. او عکس گرفته بود تا شناسنامه اش را عکس دار کند. عکس ها در جیبش مانده بود.
این تصویر یک کودک است تصویر یک زندگی

سارینا ساعدی کودکی که تنها ۱۹ روز از تولد ۱۵ سالگی اش گذشته بود در تاریخ ۴ آبان در سنندج با ضربات متعدد باتوم سرکوبگران بر سرش کشته شد.
پیکر این کودک با تدابیر شدید امنیتی شبانه به خاک سپرده شد و خانواده اش تحت فشار قرار گرفتند تا دلیل مرگ او را خودکشی اعلام کنند.
منابع محلی مرگ این کودک را اینگونه تعریف میکنند:سارینا ابتدا هدف گلوله ساچمه ای قرار میگیرد بر زمین می افتد و نمیتواند فرار کند. سپس نیروهای گارد ویژه بر سرش میریزند و بیشتر از دودقیقه با باتوم، قنداق تفنگ و لگد بر سر وصورت او میکوبند.
این تصویر یک کودک است تصویر یک زندگی

سید مهدی موسوی نیکو کودکی ۱۵ ساله که در تاریخ ۳۱ شهریور با گلوله های متعدد و حرکت گلوله ها به سمت قلبش و همچنین ضربات باتوم در خیابان صفای زنجان ساعت ۹ شب کشته شد.
بعد از گذشت بیش از چهل روز از او فقط یک عکس و چند هشتک انگشت شمار می توان یافت.
پر و واضح است که خانواده این کودک تحت فشار و ارعاب قرار گرفته اند تا مبادا دادخواه پاره تن شان شوند.
این تصویر یک کودک است تصویر یک زندگی

احسان علی بازی کودکی ۱۶ ساله که در تاریخ ۱ مهر در شهر قدس تهران توسط سرکوبگران به قتل رسیده است.
احسان کودکی که به دادخواهی برخاسته بود اما خود پس از مرگش دادخواهی نداشت.
این تصویر یک کودک است تصویر یک زندگی

مونا نقیبی کودک بلوچ ۸ ساله اول آبان در راه مدرسه در آسپیچ سراوان طعمه گلوله دژخیمانی که بویی از انسانیت نبرده اند شد.
مریم خواهر او اینگونه می گوید:
"من نمی دانستم به خواهر من تیر زده. دستش از دست من رها شد و افتاد.
پرسیدم چرا افتادی؟
گفت من رو تیر زد.
من کولش کردم و آوردمش تا نصف راه اما خسته شدم. گذاشتمش زمین دوباره کولش کردم و خسته شدم."
در قاموس کدام دین، اخلاق، قانون می توان این جنایت را پاسخگو بود؟
جنایت جنگی و اقدام علیه بشریت
شلیک مستقیم و عامدانه نیروهای حکومتی به قوزک پای فواد نیک‌پی ،۱۴ ساله، در فاصله‌ای کمتر از یک متر در مریوان.
هدف قرار دادن یک کودک توسط نیروهای نظامی در مریوان هم جنایت جنگی است هم اقدام علیه بشریت می باشد.
اصل ثابت شده ولی نانوشته در حقوق بین الملل وجود دارد که بیانگر این است، نهادهای حقوق بشری وقتی وارد می شوند که افراد مشهور یا شهروندان و منافع کشورهای غربی تهدید شوند اما از نهادهای حقوق بشری و دادگاه های بین المللی می خواهیم منتظر فعال شدن این اصل نشوند و برای دفاع از حقوق اولیه شهروندان ایران مطابق حقوق مندرج در منشور حقوق بشر سکوت خود را بشکنند و از شهروندان ایرانی در مقابل حاکمیتی که به صورت گسترده سیاست سرکوب را در برگرفته به نوعی که تردد ماشین های نظامی و افراد مصلح در خیابان های ایران بیشتر از شهروندان عادی است.
این جنایت عریان صراحتا مصدادق جنایت جنگی است چون علیه افراد عادی و شهروند غیر مصلح به صورت عمدی انجام شده.
جنایت علیه بشریت است چون بخش گسترده سیاست حاکمیت سرکوب شهروندان و استفاده از سلاح های جنگی و ادوات نظامی غیر متعارف پلیسی است.
تصاویر آزار دهنده از شلیک مستقیم و عامدانه نیروهای حکومتی به قوزک پای فواد نیک‌پی ۱۴ ساله در فاصله‌ای کمتر از یک متر در مریوان.
این کودک در حال حاضر تحت مراقبت درمانی است. حجم خشونت نیروهای حکومتی علیه کودکان در کردستان غیر قابل تصور است.
فاروق نیک‌پی پدر فواد نیک‌پی اهل روستای نی از توابع مریوان و از زندانیان سیاسی سابق می‌باشد.
برخورد انضباطی و امنیتی شدید با بیش از دویست دانشجوی دانشگاه گیلان
بنا به اخبار رسیده از دانشجویان دانشگاه گیلان، این دانشگاه طی فرآیندی غیرقانونی و سرکوبگرانه، حدود ۱۳۸ نفر از دانشجویان را به مدت یک ترم و حدود ۳۴نفر را به مدت دو ترم از تحصیل تعلیق کرده است. همچنین پرونده‌ی انضباطی ۲۲ نفر دیگر از دانشجویان این دانشگاه جهت بررسی برای حکم بند ۱۴(تعلیق سه نیمسال تحصیلی) و بند ۱۶(تعلیق چهار نیمسال تحصیلی) به شورای انضباطی مرکزی تهران ارجاع داده شده است.
این برخوردهای انضباطی گاها در قالب پیامک، تماس تلفنی و برخورد شفاهی و یا در بهترین حالت طی تشکیل جلساتی با فرمت غیرقانونی کمیته انضباطی صورت گرفته است. همچنین جهت اخراج دانشجویان غیربومی از خوابگاه در ضرب‌العجلی سه روزه پیامک تخلیه ارسال شده، در حالیکه طبق آیین نامه، در صورت تایید حکم در مرحله‌ی تجدیدنظر، احکام صادره باید از ترم آتی اجرا شوند.
گفته می‌شود طی روزهای اعتراضی دانشجویان دانشگاه گیلان، برخی از دانشجویان بیرون از دانشگاه هنگام جابجایی با سرویس، حدود ۱۰ ساعت بازداشت و پس از ضرب و شتم شدید، رها شده‌اند.
محرومیت از خوابگاه برای دانشجویانی که ممنوع الورود شده بودند
از شب گذشته تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاه تهران، پیامک ممنوع الورود بودن خود به دانشگاه را از سوی حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه دریافت کرده اند
از امروز نیز به دانشجویان خوابگاهی که ممنوع الورود شده اند اعلام شده است که باید حداکثر تا روز شنبه 21 آبان خوابگاه محل اقامت خود را ترک نمایند و حق استفاده از خوابگاه را ندارند
تهدید رسمی دانشجویان دانشگاه تهران از طرف دانشگاه
طبق اطلاعیه‌‌ای رسمی که از طرف دانشگاه برای دانشجویان رشته مهندسی متالورژی دانشگاه تهران ارسال شده است، در صورت تداوم اعتصابات دانشجویی، دانشگاه در ارتباط با حذف ترم با احتساب در سنوات یا ادامه آموزش به صورت مجازی تصمیم‌گیری خواهد نمود.
در این اطلاعیه دانشجویان تهدید شده‌اند که در صورت تداوم اعتصابات دانشجویی، از امکان ورود به دانشگاه، و امکان استفاده از تسهیلات خوابگاه و تغذیه محروم خواهند شد.
محمد مصطفایی، ورودی ۹۹ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف، روز یکشنبه ۱۵ آبان ساعت چهار عصر هنگام پیاده شدن از اسنپ توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
از وضعیت فعلی و نهاد بازداشت کننده ایشان اطلاعی در دست نیست.
پریسا بنی‌اسد دانشجوی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران ورودی ۹۹، در تاریخ سه شنبه ۱۰ آبان پس از احضار به حراست موجود در محوطه‌ی خوابگاه‌ها توسط نیروهای امنیتی ربوده شده است.
وی اکنون در بند ۲۰۹ زندان اوین به سر می‌برد و علی‌رغم وعده‌ی نهادهای مختلف همچنان در بازداشت به سر می‌برد.
نیوشا گودرزی دانشجوی گرافیک دانشگاه آزاد تهران واحد سوهانک روز ۲آبان توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده و اکنون در زندان قرچک ورامین به سر می‌برد.
از وضعیت فعلی و نهاد بازداشت کننده ایشان اطلاع دقیقی در دست نیست.
۳۷ روز بازداشت و بلاتکلیفی آناهیتا هاشمی‌پور
آناهیتا هاشمی‌پور، دانشجوی ورودی ۱۴۰۰ کارشناسی روان‌شناسی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تهران، صبح روز سه‌شنبه ۱۲ام مهر ۱۴۰۱ مقابل درب خوابگاه توسط نیروهای وزارت اطلاعات بازداشت شده است و پس از گذراندن یک هفته بازداشت در زندان اوین، به زندان قرچک منتقل شده است.
۳۷ روز بازداشت و بی‌خبری از وضعیت مریم عظیمی
مریم عظیمی، دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی کودک و نوجوان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تهران ورودی ۱۴۰۰، روز ۱۲ مهر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
از وضعیت فعلی و نهاد بازداشت کننده ایشان اطلاعی در دست نیست.
طبق آخرین توئیت برادر محمدحسین همت‌پور، دانش‌آموخته هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر و فعال دانشجویی سابق که روز ۱۵ آبان بازداشت شده،
وی هم‌اکنون در بند ۲۴۱ زندان اوین به‌سر می‌برد و به شدت مورد ضرب وشتم قرار گرفته است.
تداوم بی‌خبری از وضعیت آرمیتا پاویر
آرمیتا پاویر دانشجوی رشته زیست‌شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از تاریخ ۹ آبان بازداشت شده و تا این لحظه اطلاعی از وضعیت و نهاد بازداشت‌کننده او در دست نیست.
پیش‌تر اعلام شده بود که او به زندان تبریز منتقل شده است ولی با مراجعه خانواده و نزدیکان این دانشجو به زندان تبریز، مسئولین زندان اعلام کرده‌اند شخصی با این هویت در این زندان نیست و خانواده‌اش نگران وضعیت سلامتی ایشان هستند.
حمدابراهیم کریم‌بخش، دانشجوی میکروب‌شناسی دانشگاه بوعلی‌ سینا همدان، که روز یکشنبه ۱۷مهر در منزل خود در بابل توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود، به قید وثیقه‌ی ۶۰۰ میلیونی آزاد شد.

تمدید قرار بازداشت امیرضا دوزنده علی‌رغم گذشت ۳۳ روز از بازداشت
امیررضا دوزنده دانشجوی جامعه‌شناسی دانشگاه مازندران، در تاریخ ۱۶ مهر به کمک حراست دانشگاه مازندران در داخل دانشگاه توسط نیروهای لباس شخصی ربوده شده و به زندان متی کلا بابل منتقل گشته است.
قرار بازداشت وی ابتدا تا تاریخ ۲۷ مهر ابلاغ می‌گردد اما پس از چند روز قرار تمدید بازداشت موقت تا تاریخ ۲۷ آبان به صورت حضوری به وکیل ایشان ابلاغ گردید. سپس هنگامی که وکیل وی اقدام به ثبت لایحه‌ی دفاع در اعتراض به تمدید قرار بازداشت موقت نمود، مقامات دادسرا به ایشان اعلام کردند که به دلیل دارا نبودن شرط مندرج در تبصره‌ی ماده ۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری از وکالت در این پرونده منعزل می‌باشند و تنها از وکیل معتمد دادگستری می‌توانند استفاده نمایند. این در حالیست که دادسرای بابلسر در ابتدا از اعلام وکالت وکیل ایشان ممانعت نکرده بود.
بی خبری مادر و پدر و دیگر اعضای خانواده‌‌ سوران اسکندر لطفی، پس از گذشت یک ماه بازداشت موقت
چهارنفر از اعضای خانواده سوران (اسکندر) لطفی، یعنی مادر و پدر سالخورده‌ی ایشان و نیز خواهران ایشان، به امید گرفتن خبری از وضعیت سوران و نیز داشتن ملاقاتی با وی، از مریوان به تهران رفته‌اند.
بر اساس گزارشات رسیده به شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان ایران، مسئولین امنیتی زندان اوین از هر نوع پاسخي به این خانواده سرباز زده و به آن‌ها اجازه ملاقات نداده‌اند. اذیت و آزار خانواده‌ی سوران (اسکندر) لطفی، به شیوه‌ایی بوده است که پدر ایشان از هوش می‌روند و اکنون در بخش آی‌سی‌یو بیمارستان مهراد بستری است.
ماموران امنیتی در تاریخ ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱، به منزل سوران (اسکندر) لطفی سخنگوی شورای هماهنگی‌ تشکل‌های صنفی معلمان ایران، هجوم بردند و با شکستن در و پنجره منزل ایشان، ساعت ۷ صبح وارد منزل ایشان شده و او را دستگیر کردند. این درحالی بود که سوران ۲۸ مرداد ماه، پس از حدود ۴ ماه انفرادی و‌ بازداشت، با وثیقه‌ی۲ میلیاردی از زندان آزاد شده بود.
پس از دستگیری سوران لطفی و بازداشت مسعود نیکخواه، دیگر معلم مریوانی و عضو شورای هماهنگی، آن‌ها را به زندان اوین در تهران منتقل کردند. لازم به ذکر است در این انتقال سوران در طول مسیر مریوان به تهران دستبند به دست بوده است.
مسافت طولانی و سختی تردد بین مریوان و تهران به یک معضل برای خانواده این دو معلم مریوانی تبدیل شده است. آن‌ها صدها کیلومتر مسیر طی می‌کنند به امید دیداری کوتاه با عزیزانشان، اما مسئولین زندان این دیدار کوتاه را نیز از آن‌ها دریغ می‌کنند و به شیوه‌های مختلفی آن‌ها را مورد اذیت و آزار قرار می‌دهند.
شورای هماهنگی بار دیگر بازداشت این دو معلم و دیگر معلمان زندانی را محکوم می‌کند و از حاکیمت می‌خواهد که دست کم به حقوق اولیه‌ای زندانیان و حق خانواده‌ی آن‌ها برای ملاقات عزیزانشان پایند باشد.
بیانیه‌ی انجمن صنفی معلمان کوردستان (سنندج و کلاترزان/ بیجار/سقز و زیویه/مریوان و سروآباد/دیواندره) در رابطه با دخالت نیروهای لباس شخصی و خودسر در مدارس و خشونت نسبت به دانش‌آموزان و رفتار غیر انسانی با آقای امید سعیدپور معلم بازنشسته مریوان
بە نام "ژن ، ژیان ، ئازادی"
"ما اعتراض را حق قانونی خود و شهروندان می‌دانیم و دانش‌آموزان ما حق دارند از بابت آینده‌ی مبهم خود سوال کنند و بە آن معترض باشند."
شهروندان حق‌طلب، اولیای گرامی، معلمان و دانش‌آموزان عزیز؛ همچنان‌کە همگان مستحضرید خشم انباشتە شده‌ی جامعە ناشی از عملکرد ناعادلانە و توأم با استبداد دولتمردان فوران کردە و در چهارچوب استیفای حقوق پایمال شدە، کف خیابان بستر مطالبەگری احاد جامعە شدە است.
بدون شک معلمان بە عنوان بخش تاثیرگذاری از جامعە کە بە واسطە نقش اجتماعیشان، توقعاتی بە‌حق نزد افکار عمومی از این قشر ایجاد شدە، نمی‌توانند خود را جدا از مردم و خواست برحق و قانونیشان بدانند بر همین اساس جامعه‌ی معلمی با حساسیت تمام پیگیر و حامی خواست ملت است و در جهت تحقق این خواستەها هماهنگ با دیگر اقشار و اصناف جامعە مسیر مطالبە‌گری را از مجرای تشکل رسمی و قانونی انجمن صنفی معلمان کوردستان در پیش گرفتە است.
انجمن صنفی معلمان کوردستان با در نظر گرفتن شرایط جامعە و حساسیت‌های ناشی از این شرایط اولین اولویت خود را حفظ جان، سلامت و آزادی دانش‌آموزان دانستە و آن را خط قرمز فعالیت خود می‌داند و در این خصوص کوچکترین مسامحەای نخواهد کرد.
شهروندان گرامی؛ چندی است در سایە ناکارآمدی و سرسپردگی مدیران انتصابی دستگاە آموزش و پرورش استان کوردستان و کارشناسان حراست این استان شاهد خلق صحنەهای زجرآور و غیرقابل تحمل از سوی نیروهای خودسر و ناشناختە تحت عنوان "لباس شخصی" در جلو مدارس این استان هستیم تا جایی که در برخی مدارس دانش‌آموزان مورد ضرب و شتم و خشونت عریان قرار می‌گیرند و نتایج این نوع رفتارهای خشن و غیرانسانی ایجاد ترس و دلهره‌ی شدید در دل دانش‌آموزان بودە است (نمونه‌هایی شنیده شده از اولیاء دانش آموزان حکایت از آن دارد که فرزندانشان بە جهت ترس و وحشت دچار شب اداری شده و حتی نمی‌توانند در اتاق شخصی خود بە تنهایی بخوابند). نیروهایی کە حتی نهادهای رسمی امنیتی در مکاتبات و مذاکرات شفاهی منکر وجود آنها در چهارچوب ضوابط قانونی هستند و این اوج تهدید اجتماعی برای موقعیت فرزندان ما در مدارس است. اگر مسئولان انتصابی آموزش و پرورش کوردستان بە جای پروندە سازی برای معلمان دلسوز و کنشگران استان و سپردن آنها بە تخلفات اداری بە رفع مشکلات آموزشی و جلوگیری از عملکرد غیر قانونی لباس شخصی‌ها در برخورد با اعتراضات قانونی دانش‌آموزان می‌پرداختند شاهد این وقایع تلخ و سیاە نمی‌بودیم.
متاسفانە عدەای در پی سواستفادە از این بی‌توجهی و ناکارآمدی مسئولان آموزش و پرورش در صیانت از جان دانش‌آموزان و خودنمایی ناشی از این شرایط، بدنبال اهداف پلید و غیر انسانی خود هستند و این ایام را مملو از جنایات خود کردند.
با در نظر گرفتن جو روانی ویرانگر ناشی از حضور غیرقانونی و غیرشفاف این اشخاص تحت نام "لباس شخصی" در جلو مدارس و عدم کارایی مسئولان نالایق دستگاە آموزش و پرورش در برخورد قاطع با این پدیدە شوم، انجمن صنفی معلمان کردستان برخود لازم می‌داند بە حاکمیت و خصوصا نهادهای امنیتی بابت این عملکرد خطرناک و تنش‌زا هشدار دهد. برخورد غیرانسانی و غیرقانونی نهادهای امنیتی با همکار بازنشستە ما آقای #امید_سعیدپور در مریوان نشان از بالادستی زور تفنگ بر عقلانیت و پایمال شدن تمام اصول اخلاقی و معرفتی است. آثار ضرب و شتم ناجوانمردانە بر پیکر یک معلم بازنشستە نشان از سقوط ارزشهای انسانی و استیلای تفکر داعشی است. بدون شک عواقب این گونە رفتار ددمنشانە در کنار ضعف مدیریتی مسئولان آموزش و پرورش در برخورد با نیروهای خودسر و بعضا همراهی و مشارکت آنها در این خشونت عریان، متوجە حاکمیت و پیامد آن زود دیر شدن است.
انجمن صنفی معلمان کردستان ضمن محکوم کردن برخوردهای قهری و نافی حقوق شهروندی خصوصا حقوق دانش‌آموزان و معلمان ، از والدین گرامی، معلمان و عوامل اجرایی مدارس می‌خواهد با حساسیت بیشتر و جدیت تمام نسبت بە امنیت جانی دانش آموزان بە ویژه هنگام خروج از مدرسە و بازگشت بە خانە اهتمام ورزند و مواظب رفتارهای غیرقانونی و تنش‌زای افراد لباس شخصی باشند و اجازە ندهند تا این عدە امنیت جانی و روانی دانش آموزان را بیش از این تهدید کنند.
ما ضمن ابراز همدردی و حمایت از همکار زجر دیده‌امان جناب امید سعیدپور و کلیە دانش آموزانی کە در این مدت شاهد ناجوانمردانەترین برخوردها بودند بە حاکمیت هشدار می دهیم تا بە برخورد قهرآمیز پایان دهد چرا کە پیامد خشونت، خشونت است.
انجمن صنفی معلمان کوردستان (سنندج و کلاترزان/ بیجار/سقز و زیویه/مریوان و سروآباد/دیواندره)
١٨ آبان‌ماه ١٤٠١
پیروز نامی، دبیرکل کانون صنفی معلمان خوزستان لحظاتی پیش چهارشنبه (هیجدهم آبان ۱۴۰۱) از زندان آزاد شد.
دلگرم، پابه‌راه، پرچم بر دوش،
پیشِ رویِ ما پیداست.
به بعضی بگو
گُنده‌تر از شما
نتوانست ترانهٔ آزادی را
راه بر گلویِ بُریده ببندند.
زنهار
بعد از این همه ظلمتِ مظنون
هنوز هم روشن‌ترین رؤیاها
پیشِ رویِ ما پیداست:
دلگرم، پابه‌راه، پرچم بر دوش.
«سیدعلی صالحی»
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن تبریک آزادی این معلم فرهیخته، امیدوار است حاکمیت با تجدید نظر اساسی در شیوه و منش خود و احترام به حقوق شهروندی و حق انتخاب مردم بر سرنوشت خود، مانع خسارت‌های بیشتر به کشور گردد.
خبر آزادی اسماعیل خدایاری
اسماعیل خدایاری دبیر زبان انگلیسی قزوین، که بیش از سه هفته پیش بازداشت شده بود، با قرار وثیقه ۲۰۰ میلیونی روز دوشنبه شانزدهم مهر ماه آزاد شد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن تبریک آزادی این معلم فرهیخته، امیدوار است حاکمیت با تجدید نظر اساسی در شیوه و منش خود و احترام به حقوق شهروندی و حق انتخاب مردم بر سرنوشت خود، مانع خسارت‌های بیشتر به کشور گردد.
داود رضوی، فعال کارگری که ۴۳ روز است در زندان اوین باز داشت می باشد ۱۷ آبان ماه طی تماس تلفنی کوتاهی به خانواده خود اطلاع داد که قرار بازداشت موقت ایشان یک ماه دیگر تمدید شده است و همچنان تحت بازجویی می باشد.
خانواده آقای رضوی در روز یکشنبه ۱۵ آبان ماه موفق به ملاقات حضوری با این فعال کارگری در سالن ملاقات کچویی شدند. ملاقات حضوری خانواده ی ایشان در حضور دو‌ مامور رخ داده است.
داود رضوی، عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌حومه، در تاریخ ۵ مهر ماه امسال توسط ماموران امنیتی بازداشت شد و‌ به سلول انفرادی در بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل گردید. ایشان اکنون در بند ۲۴۰ زندان اوین و در سلول ۵ نفره و در شرایط نامناسبی بازداشت می باشد.
همچنین رضا شهابی و حسن سعیدی، دو عضو سرشناس دیگر سندیکای کارگران شرکت واحد، از اردیبهشت ماه امسال کماکان در زندان اوین محبوس هستند و احکام ناعادلانه علیه این فعالین‌کارگری در دادگاههایی بدون حضور آنها صادر شده است.
اعضای زندانی سندیکا آزاد باید گردند!
کلیه فعالین کارگری، معلمی، دانشجویی، دانش آموزی، و فعالین جنبش زنان، معترضین بازداشتی و زندانیان سیاسی آزاد باید گردند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌ حومه
۱۸ آبان ۱۴۰۱
مجموعه ای در باره سومین روزاعتصاب غذای کارکنان رسمی نفت، گاز، پالایش و پخش و پتروشیمی در اعتراض به عدم اجرای ماده 10 پس از 10 سال
1- گزارش تصویری:

2- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
گزارش شماره سه از فضای اعتراضی در میان همکاران رسمی وزارت نفت
بنا بر گزارش های رسیده به شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت؛با وجود فشارهای زیاد و تهدیدات مکرر از سویی و وعده های بی اساس مدیران نفتی از سوی دیگر، اعتراضات و اعتصاب غذای پرسنل رسمی در سطحی گسترده در واحدهای عملیاتی که از روز شانزده آبان آغاز شد با قوت ادامه دارد.
از روز گذشته کارکنان پالایشگاه پنجم پارس جنوبی به این اقدام اعتراضی پیوستند.
منطقه عملیاتی دالان وارد دومین روز اعتصاب غذا شد.
شرکت نفت و گاز اروندان، دکل های شرکت ملی حفاری و منطقه عملیاتی آغار وارد سومین روز اعتصاب غذا شدند.
همکاران رسمی از حضور و گرفتن غذا در رستوران اجتناب کردند و همکاران نوبتکار غذا را به صورت کامل عودت و از دیشب هیچ آمار غذایی رزرو نشد.
گزارش شده که فقط رؤسا و مسئولین ادارات در رستوران حضور یافتند.
از همکاران عزیز درخواست داریم گزارشات خود از اعتراضات و تصاویر اقدامات عملی خود را به شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت ارسال کنند.
تاکید ما همچنان بر شکل گیری اعتراض و اعتصاب های سراسری در همه بخش های صنعت نفت است.
3- اتحادیه آزاد کارگران ایران:
تداوم اعتراض کارکنان رسمی نفت با اقدام نمادین اعتصاب غذا
روز چهارشنبه ۱۸ آبان‌ماه ۱۴۰۱، کارکنان عملیاتی رسمی وزارت نفت که از روز دوشنبه ۱۶ آبان در اعتراض به عدم تحقق مطالبات‌شان و در اقدامی هماهنگ دست به اعتصاب غذا زده و از دریافت سهم غذایی از غذاخوری‌ها امتناع کرده بودند برای سومین روز متوالی اعتراضشان را ادامه دادند.
لازم به ذکر است که کارکنان رسمی در برخی مراکز که زودتر این حرکت اعتراضی را آغاز کرده بودند امروز چهارمین روز امتناع از دریافت غذا را پشت سر گذاشتند.
این اقدام اعتراضی مطابق فراخوانی از پیش اعلام شده و در اعتراض به عدم اجرای ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات کارکنان وزارت نفت صورت گرفته است.
ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات کارکنان وزارت نفت پس از ده سال از تصویب آن هنوز اجرا نشده است و اعتراضات این کارکنان در طول چند سال گذشته نسبت به عدم اجرای این قانون تنها با وعده و وعیدهای مسئولین پاسخ گرفته است.
این ماده قانونی، تعیین افزایش حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت را از چارچوب قانون مدیریت خدمات کشوری مستثنی می‌کند و اجرای آن می‌تواند تأثیر چشم‌گیری بر دستمزد این کارکنان داشته باشد.
4- گزارش رسانه ای شده:
چرا اوجی صدای کارکنان وزارت نفت را نمی شنود؟
یک دهه از تصویب آیین‌‌نامه ماده 10 قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت می‌گذرد، آیین‌نامه‌ای که بیش از7هزار نفر از کارکنان وزارت نفت چشم انتظار اجرای آن هستند اما وزارتخانه زیر بار اجرای آن نمی‌رود.
شنیده‎ها حاکی از آن است اعتباری برای اجرای آیین‌نامه ماده 10 اختصاص داده شده اما مشخص نیست این بودجه کجا و چگونه هزینه شده است.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید


اخباروگزارش های کارگری 17 آبان ماه 1401
پنجاه و چهارمین روزاعتراضات نسبت به قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران
اگه با هم یکی نشیم، یکی یکی تموم می‌شیم
روزسه شنبه 17آبان ماه پنجاه و چهارمین روز اعتراضات نسبت به قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران که از روزجمعه 25 شهریوربا برپایی تجمع مقابل بیمارستان کسری تهران آغازشد،شاهد اعتراضات بقرارزیر بودیم:
الف- برگزاری مراسم های خاکسپاری و گرامیداشت جان باختنگان اعتراضات سراسری اخیر:
- گرامیداشت یاد نسرین قادری از جان باختگان اعترضات سراسری روزجمعه 13 آبان در تهران برسر مزارش درقبرستان مصطفی مریوان باشرکت جمع زیادی ئ با سردادن شعارهای اعتراضی وخواندن سرود
ب - تجمع،راهپیمایی و جنگ وگریزخیابانی درشهرهای زیر:
- سنندج
- مریوان
ج- اعتصاب وتحریم کلاس،تجمع،راهپیمایی و حضور بدون تفکیک جنسیتی در سلف،دیوار نویسی دانشجویان و انتشار بیانیه های اعتراضی دانشجویان:
- دانشگاه ارشاد دماوند
- دانشکده ی ریاضی دانشگاه بهشتی
- دانشکده مهندسی عمران دانشگاه شریف
- دانشکده علوم‌اجتماعی دانشگاه علامه
- دانشگاه علم و فرهنگ
و
- ادامه اعتصاب دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی کردستان
- ممنوع‌التماسی و اعلام اعتصاب غذای تر از سوی لیلا حسین‌زاده
د- دانش آموزان در مدارس وخیابان شهرهای :
- سروآباد(استان کردستان)
- کامیاران

ه - اعتصاب کسبه بازار شهرهای:
- زاهدان
و
- همراه با مجموعه ای در باره دومین روزاعتصاب غذای کارکنان رسمی نفت، گاز، پالایش و پخش و پتروشیمی در اعتراض به عدم اجرای ماده 10 پس از 10 سال
وهمچنین
- ادامه اعتصاب کارگران کارخانه کمباین سازی تبریزدراعتراض به تبدیل وضعیت از قرارداد رسمی و دائمی به موقت ونداشتن امنیت شغلی ومعیشتی زیر سایه سکوت مصلحتی مسئولان
- تجمع اعتراضی مالباختگان شرکت بادران(متعلق به شهره موسوی نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال) مقابل برج میلاد همزمان با مراسم رونمایی از لباس تیم ملی فوتبال
تجمع امروز دانشجویان دانشگاه شریف با همراهی تعدادی از اساتید این دانشگاه، در سالن جباری،
با هم‌خوانی "سرود زن" در اعتراض به ممنوع‌الورودی دانشجویان و حمایت از دانشجویان دربند #محمد_ملانوری، #علی_عالمی_آرانی، #فریبرز_کهن‌زاد، #محمدابراهیم_واعظی، #امیررضا_چرچی و #محمد_مصطفایی.

در همین رابطه:تفاوت ادعا و عمل، دانشگاه تهران و دانشگاه شریف
در هفته های گذشته بسیار شاهد آن بودیم که دانشگاه‌های کشور و خصوصا دانشگاه تهران دعوت به کرسی های آزاد اندیشی کرده بودند، کرسی هایی که اغلب آن ها آزادی بیان داشتند اما آزادی پس از بیان نه.
این بار اما در اتفاقی بی سابقه در دانشگاه صنعتی شریف دانشجویان با همراهی اساتید باشرف و مستقل خود تریبونی فراهم کرده و عظمت جمعیت و صدای خود را به رخ کشیدند
در این بین اساتیدی همچون علی شریفی زارچی و عادل فردوسی پور، محمد رضا اجتهادی، فرهاد اردلان و ابراهیم آزادگان ایراد سخنرانی کردند
دانشجویان نیز با در دست داشتن پلاکارد، سر دادن شعار و همچنین خواندن سرودهای دست جمعی خواهان آزادی دانشجویان بازداشت شده و رفع ممنوع الورودی سایر دانشجویان شدند
تحریم محصول میهن در سلف توسط دانشجویان دانشگاه فنی حرفه‌ای کرج
دانشجویان با سوراخ کردن این محصول امکان فروش و استفاده‌ی دوباره از آن‌ را از بین بردند.
گفته می‌شود از ماشین‌های باربری شرکت میهن جهت انتقال نیروهای امنیتی در جریان اعتراضات اخیر و سرکوب عمومی استفاده شده است.
۱۷آبان۱۴۰۱
ممنوع‌التماسی و اعلام اعتصاب غذای تر از سوی لیلا حسین‌زاده
لیلا حسین‌زاده در تاریخ ۱۶ آبان از قاعده‌ی حجاب اجباری در ملاقات با پدرش امتناع کرده و در پی آن ممنوع‌التماس شده و در اعتراض به این وضعیت اقدام به اعتصاب غذای تر کرده است.
وی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته‌ی انسان‌شناسی دانشگاه تهران است که در تاریخ ۲۹ مردادماه در درب منزل خود با ضرب و شتم دستگیر و پس از دو روز به اداره اطلاعات شیراز موسوم به پلاک ۱۰۰ منتقل شد. بازجویی‌های وی در بازداشتگاه آگاهی نیروی انتظامی (سروش) انجام شده و پس از یک هفته به بند قرنطینه‌ی زندان عادل‌آباد شیراز منتقل شد. با این‌که در لحظه‌ی دستگیری حکم بازداشت ۱-۷ روز جهت انجام تحقیقات به او نشان دادند، اما به بند مواد مخدر زندان عادل‌آباد منتقل شده و پس از حدود یک ماه قرار بازداشت موقت به وی ابلاغ شد.
پزشکی قانونی به دلیل ابتلای حسین‌زاده به بیماری خودایمنی گوارشی(کرون) یک بار در سال ۹۹ و بار دیگر در سال ۱۴۰۰ حکم عدم تحمل حبس برای وی صادر کرده و تأکید کرده که زندان عوارض بیماری او را تشدید کرده و جانش را در معرض خطر جدی قرار خواهد داد. بااین‌حال او ۷۷ روز است که با وجود اتمام روند بازجویی و انجام تحقیقات همچنان در زندان نگهداری می‌شود و قرار بازداشت وی بار دیگر در تاریخ ۱۴ آبان تمدید شده است. این در حالی است که پیشتر در جریان بازداشت سال گذشته، دادسرا برای وی قرار وثیقه یک و نیم میلیاردی صادر کرده بود.
همچنین در این مدت غیر از خانواده حق تماس با هیچ‌کس حتی وکیلش را نداشته و عوارض بیماری این دانشجو(چشمی، پوستی، مفصلی) تشدید شده؛ به‌طوری که چشمانش تار شده است. به همین دلیل درخواست اعزام به بیمارستان جهت رسیدگی پزشکی داده که نه‌تنها از سوی مسئولین زندان بی‌جواب مانده است، بلکه از تاریخ ۱۶ آبان در اقدامی ناعادلانه وی را ممنوع‌التماس کرده و حق تماس با خانواده را نیز از او سلب کرده‌اند. اکنون خانواده‌ اش نیز از حال او بی‌خبرند.
گفتنی است لیلا حسین‌زاده در پی امتناع از قاعده‌ی ملاقات حجاب اجباری با پدرش از تاریخ ۱۶ آبان ماه در اعتصاب غذای تر به سر می‌برد.
تمدید خودسرانه‌ی قرار بازداشت موقت علیرغم اتمام تحقیقات، نگهداری متهم در زندان برخلاف حکم پزشکی قانونی و سلب حق تماس از زندانی غیرقانونی است. بی‌شک تبعات هرگونه تشدید بیماری لیلا حسین‌زاده در بی‌خبری مطلق خانواده از او به‌عهده‌ی بازپرس شعبه‌ی ۱۴ و مسئولین قوه قضائیه است.
این تصویر یک کودک است تصویر یک زندگی

امید صفرزهی کودکی ۱۷ ساله که در جمعه خونین زاهدان در تاریخ ۸ مهر با اصابت گلوله ماموران به سرش کشته شد.
امید فاقد شناسنامه بود و تا هفت کلاس بیشتر تحصیل نکرد. او یک کودک کارگر سفالگر بود.
با نداشتن شناسنامه از همان کودکی به او فهماندند که بدون هویت است و هرچند کودک است می بایست برای بقا آرزویی نداشته باشد و تمام وقت فقط و فقط کار کند.
امید کودکی که کودکی نکرد.
این تصویر یک کودک است تصویر یک زندگی

ستاره تاجیک کودک ۱۷ ساله ای که در تاریخ ۳۱ شهریور در تهران بر اثر ضرب و شتم شدید توسط سرکوبگران جان داد.
علت مرگ او 《صدمات متعدد، بر اثر اصابت جسم سخت》 نوشته شده است.
ستاره کودکی بود که به امید بهتر زیستن از افغانستان به ایران مهاجرت کرده بود اما نمی دانست که در ایران هم قاتلانی دارد که تاب خنده هایش را ندارند.
این تصویر یک کودک است تصویر یک زندگی

سدیس کشانی کودکی ۱۴ ساله در جمعه خونین زاهدان ۸ مهر با شلیک گلوله جنگی نیروهای نظامی به قتل رسید.
آن روز نمازگزاران بسیاری از زمین و آسمان به رگبار گلوله بسته شدند. و در آن بین کودکان بسیاری مجروح و کشته شدند.
حکومت هیچ وقت پاسخ نداد این کودکان را به کدامین گناه کشته است!
این تصویر یک کودک است تصویر یک زندگی

کومار درافتاده کودکی ۱۶ ساله که در تاریخ ۸ آبان در پیرانشهر به ضرب گلوله به قتل رسید.
او در پستی از حساب اینستاگرام خود به شعری از نشاط حمدان اشاره کرده است و از مردم خاورمیانه سخن گفته است.
کومار از همان کودکی می دانست به واسطه زاده شدن در خاورمیانه یک کودک نیست بلکه یک مبارز است‌.
پدر کومار بر سر مزار پسر می گوید جگرم با کشته شدن کومار سوخت اما خوشبختم که پسرم برای آزادی، خاک و میهنش شهید شده است. کومار فرزند من نیست بلکه فرزند تمام ملت های تحت ستم است.
این تصویر یک کودک است تصویر یک زندگی

پارمیس همنوا دانش آموز ۱۴ ساله ای که در مدرسه پروین اعتصامی ایرانشهر در تاریخ ۳ آبان به دلیل پاره بودن عکس رهبر از کتاب درسی خودش توسط نیروی نظامی جلوی چشم چند کودک دیگر مورد ضرب و شتم قرار گرفت و به علت خونریزی در بیمارستان جان خود را از دست داد.
در ایران کودکان حتی مالک کتاب های خود نیستند.
بی خبری از وضعیت سلامت دو کودک بازداشتی
بنا بر خبرهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی محلی، دو برادر نوجوان ۱۶ و ۱۷ ساله به نام‌های محمد رخشانی آزاد وعلی رخشانی آزاد اهل زاهدان از ۹ مهر در بازداشت به سر می‌برند. گفته شده محمد بیمار است و باید زیر نظر پزشک باشد.
علاوه بر محمد و علی رخشانی آزاد، تنها در نیمه اول آبان ماه اسامی #رحیم_براهویی ۱۷ ساله، #علی_خاشی ۱۶ ‌ساله، #معین_ریگی ۱۶ ساله، #هدیه_پوررضا ۱۷ ساله، #آتنا_فرهمند ۱۵ ساله، #مبینا_عیسی_زاده ۱۷ ساله، #مهرسا_موسوی ۱۶ ساله، ۴ دانش‌آموز مدرسه #شهدای_غزه #سقز، ۳ دانش‌آموز مدرسه #شهرک_کارمندان #زنجان و ده‌ها دانش‌آموز دیگر که بازداشت شده‌اند و خانواده‌هایشان در بی‌‌خبری و تشویش مانده‌، منتشر شده است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ، مستقلاً نمی‌تواند این خبر را تائید یا تکذیب کند. از همکاران فرهنگی می‌خواهیم هر اطلاعی از وضعیت این دانش آموزان زندانی دارند، به ما اطلاع دهند.
پیام ممنوع الورودی برای دانشجویان دانشگاه تهران
?ساعتی پیش به طور همزمان پیامکی با محتوایی در اعلام ممنوع الورودی برخی دانشجویان دانشگاه تهران به دانشگاه برای آن‌ها ارسال شده است.
?این پیامک از سوی پیش شماره های سامانه پیامکی دانشگاه برای تعداد بالایی از دانشجویان در پردیس‌های مختلف ارسال شده است.
?همچنین برخی از دانشجویانی که از این طریق به آن ها اعلام شده که ممنوع الورود شده اند، در هیچ تجمع یا تحصنی شرکت نداشته و حتی برخی از آن ها در فضای مجازی نیز فعالیت خاصی نداشته‌اند.
? شایان ذکر است این آمار و افرادی که امشب منع اجازه ورود به آن ها ابلاغ شده است جزو دانشجویانی که قبلا رشته های آن ها مجازی شده نبوده اند و جمعیت بالایی از تمام پردیس ها این پیامک را دریافت نموده‌اند.
روزشمار دانشجویان بازداشتی دانشگاه علم و صنعت
▪دهمین روز بازداشت #ایلیا_تابعی و پنجمین شب او در سلول انفرادی
▪دهمین روز بازداشت #علیرضا_عباسی
▪پنجمین روز بازداشت #علی_فتاحی
▪دومین روز بازداشت #همایون_سلیمانی
اخباری از بازداشت و آزادی دانشجویان شیراز
◾الهه کریمی، دانشجوی حسابداری دانشگاه زند شیراز، روز ۱۱ مهر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده و با گذشت ۳۸ روز از بازداشت، همچنان با قرار موقت در زندان عادل‌آباد شیراز به سر می‌برد.
◾فاطمه جباری، دانشجوی ادبیات دانشگاه زند شیراز با قرار وثیقه یک میلیارد و سیصد میلیونی از زندان عادل‌آباد شیراز آزاد شده است.
◾زهرا کارگر، دانشجوی ادبیات فرانسه دانشگاه شیراز، روز ۱۱مهر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده و روز ۱۶ آبان با داشتن حکم یک سال حبس تحت نظارت الکترونیکی(پابند به شعاع ۱۰۰۰متر)، با پابند از زندان عادل آباد شیراز آزاد شده است.
توحید شافی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته شیمی و عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی آزادی‌خواد دانشگاه شهید بهشتی، ظهر امروز ۱۷ آبان توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
وی که امروز مطابق هماهنگی‌های انجام شده از سمت ریاست دانشگاه و معاون دانشجویی، به همراه دیگر اعضای انجمن جهت پیگیری امور دانشجویان ممنوع الورود و احکام کمیته انضباطی قصد ورود به دانشگاه برای شرکت در جلسه با ایشان را داشته است، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
از وضعیت فعلی و نهاد بازداشت کننده ایشان اطلاعی در دست نیست.
۳۷ روز بازداشت و بلاتکلیفی بهرام بوشهری‌زاده
بهرام بوشهری‌زاده دانشجوی مهندسی شیمی دانشگاه تهران ورودی ۹۹، روز ۱۰ مهر توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان فشافویه منتقل شده است. اکنون، با گذشت ۳۷ روز از بازداشت همچنان خبری مبنی بر آزادی وی موجود نیست.
گفته می‌شود این دانشجو پس از ضبط کارت دانشجویی خود توسط حراست به نهادهای امنیتی بیرون دانشگاه تحویل داده شده است.
۳۸ روز بازداشت و بی‌خبری از وضعیت حمیدرضا زارع
حمیدرضا زارع دانشجوی مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد ورودی ۹۸، روز ۳۰ شهریور در شیراز توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
از وضعیت فعلی و نهاد بازداشت کننده ایشان تا بدین لحظه اطلاعی در دست نیست.
بازداشت یک معلم در سراوان
بنا بر خبرهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی محلی، روز جمعه ۱۳ آبان ماه، حسیب الله حسین بر دانش‌اموخته‌ی ۲۵ ساله‌ی دانشگاه فرهنگیان و دبیر نمونه ادبیات مدرسه امام سجاد سراوان توسط نیروهای امنیتی در این شهر مجروح و بازداشت شده است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، مستقلاً نمی‌تواند این خبر را تائید یا تکذیب کند. از همکاران فرهنگی می‌خواهیم هر اطلاعی از وضعیت این معلم زندانی دارند، به ما اطلاع دهند.
تمدید قرار بازداشت اسکندر لطفی سخنگوی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
قرار بازداشت موقت اسکندر لطفی، از اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان کردستان-مریوان و سخنگوی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران تمدید شد.
بر اساس گزارشات رسیدە روز یک‌شنبه ١۵ آبان‌ ماه ١۴٠١، قرار بازداشت موقت اسکندر لطفی، از اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان کردستان-مریوان و سخنگوی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران پس از یک ماه بازداشت مجدداً تمدید شد.
اسکندر لطفی، سخنگوی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی ایران، و عضو هیئت مدیره‌ انجمن صنفی معلمان کردستان-مریوان، ۱۶ مهرماه ١٤٠١ ساعت ۷ صبح با شکستن شیشه درب منزل بار دیگر توسط نیروهای امنیتی شهر مریوان بازداشت گردید.
لازم بە ذکر است که همان روز مسعود نیکخواه، از اعضای انجمن صنفی معلمان کردستان-مریوان نیز با تماس تلفنی به اداره اطلاعات مریوان احضار و سپس بازداشت گردید. همچنین نیروهای امنیتی رژیم به منزل شعبان محمدی، دیگر عضو هیات مدیره‌ انجمن صنفی معلمان کردستان-مریوان یورش برده و پس از شکستن درب منزل به دلیل در خانه نبودن وی نتوانستن نامبرده را بازداشت کنند. روز یکشنبه ١٧ مهرماه ١٤٠١ با دستور بازپرس شعبه ٢ دادسرای ٣٣ تهران اسکندرلطفی و مسعود نیکخواه، از اعضای انجمن صنفی معلمان کردستان-مریوان به زندان اوین منتقل شدند.
اسکندر لطفی، پیشتر نیز در یازدهم اردیبهشت‌ماه به همراه شعبان محمدی و مسعود نیکخواه از اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان کردستان-مریوان، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و سرانجام روز چهارشنبه ۲۶ مردادماە ١٤٠١ پس از ۱۰٨ روز بازداشت، به قید وثیقه ۲ میلیارد تومانی موقتاً و تا زمان تکمیل پرونده از زندان آزاد شد.
این عضو هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان کردستان-مریوان، در آن زمان نیز در اعتراض به روند و تداوم بازداشت غیرقانونی و تحت فشار قرار دادن وی برای اخذ اعترافات اجباری دست به اعتصاب غذای خشک زدە بود.
احضار یک معلم به اتهامات واهی در حمایت از اعتراضات
به تازگی هیئت تخلفات اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان احضاریه‌ای برای خانم نگارالسادات حسینی رضوی از فعالان صنفی استان هرمزگان و کیش با عناوین اتهامی: «تحریک دانش آموزان به شعار نویسی به روی دیوار و کلاس های درس»، «سر دادن شعارهای هنجار شکنانه در راهروهای مدرسه»، «شرکت در تحصن، اعتصابات و تظاهرات غیر قانونی» ابلاغ کرده که بر این مبنا از او خواسته شده است که دفاعیه کتبی خود را به این هیئت ابلاغ نماید.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن ابراز تأسف از تحدید ابتدایی‌ترین حقوق شهروندی و معلمی توسط نهاد آموزش و پرورش که باید حامی حقوق معلم و دانش آموز باشد، انتظار دارد این هیئت با نگاه حقوقی و قانونی، پرونده خانم حسینی رضوی را مختومه اعلام کند.
احضار کریم زنگنه، مدیر گروه فرهنگیان کنشگر خوزستان
کریم زنگنه فرد مدیر گروه فرهنگیان کنشگر خوزستان در تاریخ چهارم مهرماه ۱۴۰۱ به هیئت تخلفات آموزش و پرورش خوزستان احضار شد و در آنجا به علت اینکه مطالبی از کانال شورای هماهنگی به گروه ارسال کرده است مورد بازخواست قرار گرفت. ایشان مجددا در تاریخ هفتم مهرماه توسط ستاد خبری اطلاعات استان احضار و در خصوص اینکه پیام های ایشان، در راستای تشویق همکاران به بی حجابی و ضد نظام است، مورد بازجویی قرار گرفت. و در نهایت با درج توبیخ کتبی در پرونده به ایشان اعلام شد که یک ماه از پاداش بازنشستگی ایشان، که در تاریخ یکم آبان‌ماه بازنشسته خواهد شد، کسر خواهد شد.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، به عوامل حراستی و هیات‌های تخلفات اداری هشدار می‌دهد: دست از پرونده سازی علیه معلمان بردارند. یقینا روزهای روشن فراخواهد رسید و سیاهی زمستان پایان خواهد یافت.
رفتار وحشیانه با امید سعیدپور، بازنشسته فرهنگی از مریوان
روز ۱۷ آبان شماره ناشناس از اطلاع سپاه شهرستان مریوان با آقای امید سعیدپور فرهنگی بازنشسته تماس گرفته و بدون هیچ مقدمه ای با فحاشی و زشت ترین فحش های ناموسی از ایشان خواسته بود که به اطلاعات سپاه مریوان مراجعه کند. ایشان هم ناراحت از فحاشی و برخورد غیر انسانی به اداره اطلاعات سپاه می رود و با معرفی خود علت را جویا می شود.
بدون هیچ جواب او را به اتاقی می برند و چندین نفر با شوکر برقی به ضرب و شتم به جانش می افتند به نوعی که شارژ یک شوکر تمام می شود و یک شوکر برقی دیگر را می آورند و بدون هیچ ملاحظه انسانی و اخلاقی دو ساعت تمام ایشان را به باد کتک می گیرند.
آنچه را که در عکس می بینید بخشی از کبودی و التهاب بدن ایشان می باشد با شوکر ، باتون و لگد چندین ضربه به بیضه ایشان می زند. در نهایت وقتی چند زربه به کتف و سر و گردن ایشان می زنند و آقای امید سعید پور استفراغ کرده بود نیروهای سرکوب ترسیده بودند و به سرعت اتاق را خالی می کنند و یک نفر آماده بود و با اجبار انگشت ایشان را پای چند برگه می زند و به ایشان می گوید اگر مشکلی از لحاظ سلامت و جسمی ندارید این برگه را امضا کنید که در صحت و سلامت اطلاعات سپاه را ترک کرده اید.
ایشان هم که به شدت شوکه شده بود قبول کرده بود ایشان را آزاد کرده بودند. بعد از مراجعه به خانه به بیمارستان می رود نیروهای امنیتی که از عمق فاجعه خود ساخته آگاه بوده اند گویا در محل اقامت ایشان چندین مامور مخفی گذاشته بودند به نوعی که تا رسیدن ایشان به بيمارستان نیروهای لباس شخصی آنجا حضور پیدا کرده و ظاهرا با پزشک اورژانس نیز تماس گرفته بودند.
حال نیروهای امنیتی با این مستندات چه چیزی را می خواهند انکار کنند؟!!!!
یغما فشخامی؛ روزنامه‌نگار بازداشت شد
یغما فشخامی، روزنامه‌نگار روز شنبه از سوی وزارت اطلاعات احضار و پس از حضور در دفتر پیگیری این نهاد، بازداشت شد. او روز قبل هم با حضور ماموران وزارت اطلاعات در منزلش به همراه مونا معافی، همسرش، بازداشت شده بود اما چند ساعت بعد، آزاد شده بود.
او با همسرش تماس گرفته و گفته که به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده است. یغما به علت بیماری، مجبور به مصرف دارو است. او امروز گفته که داروهایش را به او داده‌اند.
منبع:کانال روزنامه‌نگاران مستقل ایران
مصطفی نیلی بازداشت شد
خواهر مصطفی نیلی، از بازداشت این وکیل دادگستری خبر داد: دوشنبه ۱۶ آبان ساعت ۱۸ در فرودگاه مهرآباد تهران ، اطلاعات سپاه برادرم مصطفی را بازداشت کردند و ساعت ۹ شب به همراه سه مامور مرد و یک مامور زن به منزل مادرم مراجعه ، پس از بازرسی منزل و توقیف شناسنامه و مدارک کاری، ایشان را با خود بردند.
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
مجموعه ای در باره دومین روزاعتصاب غذای کارکنان رسمی نفت، گاز، پالایش و پخش و پتروشیمی در اعتراض به عدم اجرای ماده 10 پس از 10 سال
1- گزارش تصویری:



2- منطقه ی عملیاتی آغار وارد سومین روز اعتصاب غذا شد
منطقه ی عملیاتی دالان وارد دومین روز اعتصاب غذا شد
با حضور و همبستگی همه ی همکاران رسمی از حضور و گرفتن غذا در رستوران اجتناب کردند
همکاران نوبتکار غذا را به صورت کامل عودت و از دیشب هیچ امار غذایی رزرو نشد.
صرفا بعضی رؤسا و مسئولین ادارات در رستوران حضور یافتند.
برگرفته از شبکه های اجتماعی
3- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
گزارش شماره دو از فضای اعتراضی در میان همکاران رسمی وزارت نفت
روز پانزدهم آبان ماه گزارشی از روند شکل گیری اعتراضات کارکنان رسمی وزارت نفت در مناطق مختلف عملیاتی را منتشر کردیم.
در این گزارش به آغاز اقدامات اعتراضی با اعتصاب در دریافت سهمیه غذا اشاره شد که همکاران رسمی اعلام کرده بودند این حرکت نمادین اعتراضی را از روز شانزدهم آبان کلید خواهند زد.
علیرغم تهدیداتی که همکاران رسمی از جانب مدیریت شرکت نفت و گاز پارس و ادارات حراست پتروپالایش ها دریافت کرده بودند از روز گذشته اعتراض به عدم اجرای ماده ده قانون اختیارات نفت و بی توجهی به وضعیت معیشتی کارکنان در گام اول خود آغاز شد.
تصاویری از این اعتراضات و اعتصاب کارکنان رسمی نفت و گاز بدستمان رسیده است.
از همکاران عزیز درخواست داریم گزارشات خود از اعتراضات و تصاویر اقدامات عملی خود را به شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت ارسال کنند.
تاکید ما همچنان بر شکل گیری اعتراض و اعتصاب های سراسری در همه بخش های صنعت نفت است.
4- اتحادیه آزاد کارگران ایران:
الف-اعتصاب غذای کارکنان رسمی نفت در اعتراض به عدم تحقق مطالبات
روز دوشنبه ۱۶ آبان‌ماه ۱۴۰۱، بخش زیادی از کارکنان عملیاتی رسمی نفت در اعتراض به عدم تحقق مطالبات‌شان و در اقدامی هماهنگ دست به اعتصاب غذا زده و از دریافت سهم غذایی از غذاخوری‌ها امتناع کردند.
این اقدام اعتراضی مطابق فراخوانی از پیش اعلام شده و در اعتراض به عدم اجرای ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات کارکنان وزارت نفت صورت گرفته است.
ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات کارکنان وزارت نفت پس از ده سال از تصویب آن هنوز اجرا نشده است و اعتراضات این کارکنان در طول چند سال گذشته نسبت به عدم اجرای این قانون تنها با وعده و وعیدهای مسئولین پاسخ گرفته است.
این ماده قانونی، تعیین افزایش حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت را از چارچوب قانون مدیریت خدمات کشوری مستثنی می‌کند و اجرای آن می‌تواند تأثیر چشم‌گیری بر دستمزد این کارکنان داشته باشد.
ب-تداوم اعتراض کارکنان رسمی نفت با اقدام نمادین اعتصاب غذا
روز سه‌شنبه ۱۷ آبان‌ماه ۱۴۰۱، کارکنان عملیاتی رسمی وزارت نفت که از روز گذشته در اعتراض به عدم تحقق مطالبات‌شان و در اقدامی هماهنگ دست به اعتصاب غذا زده و از دریافت سهم غذایی از غذاخوری‌ها امتناع کرده بودند برای دومین روز متوالی اعتراضشان را ادامه دادند.
لازم به ذکر است که کارکنان رسمی در برخی مراکز که زودتر این حرکت اعتراضی را آغاز کرده بودند امروز سومین روز امتناع از دریافت غذا را پشت سر گذاشتند.
این اقدام اعتراضی مطابق فراخوانی از پیش اعلام شده و در اعتراض به عدم اجرای ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات کارکنان وزارت نفت صورت گرفته است.
ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات کارکنان وزارت نفت پس از ده سال از تصویب آن هنوز اجرا نشده است و اعتراضات این کارکنان در طول چند سال گذشته نسبت به عدم اجرای این قانون تنها با وعده و وعیدهای مسئولین پاسخ گرفته است.
این ماده قانونی، تعیین افزایش حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت را از چارچوب قانون مدیریت خدمات کشوری مستثنی می‌کند و اجرای آن می‌تواند تأثیر چشم‌گیری بر دستمزد این کارکنان داشته باشد.
تصاویر فوق مربوط به اعتراض کارکنان پالایشگاه پنجم پارس جنوبی، منطقه عملیاتی آغار، منطقه عملیاتی دالان، و چند مرکز دیگر است.
5- گزارش رسانه ای شده بتاریخ 17 آبان:
اعتراض تعدادی از کارکنان تابعه وزارت نفت نسبت به عدم اجرای ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت
جمعی از کارکنان تابعه وزارت نفت نسبت به عدم اجرای ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت و پرداخت حقوق و مزایای خود اعتراض کردند.
مدت‌ها است که برخی کارکنان تابعه وزارت نفت نسبت به عدم اجرای ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت و پرداخت حقوق و مزایای خود اعتراض دارند. قانونی که بنا به گفته مقامات مسئول تاکنون در هیچ‌یک از شرکت‌ها اجرایی نشده است.
کارکنان شرکت‌ها از سال‌های گذشته نیز نسبت به این موضوع معترض بوده‌ و پیگیر این مطالبه قانونی خود بوده‌اند.
در ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت که در تاریخ نوزدهم اردیبهشت ماه سال ۹۱ به تصویب رسیده، آمده است: نظام‌های اداری و استخدامی و پرداخت حقوق و مزایای آن دسته از کارکنان شرکت‌های تابعه وزارت نفت که در واحدهای عملیاتی و تخصصی شاغل هستند با رویکرد تقویت رقابت‌پذیری و سرعت بخشیدن به بهره‌برداری از میادین مشترک و حفظ نیروی انسانی متخصص تابع آیین‌نامه خاصی است که بدون الزام به رعایت قانون مدیریت خدمات کشوری با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوطه و با پیشنهاد وزارت نفت و تأیید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور تهیه می‌شود و حداکثر ظرف شش ماه پس از لازم‌الاجرا شدن این قانون به تصویب رئیس‌جمهور می‌رسد.
از این رو، طبق این تأکید قانونی قرار شد تا اصلاح روند پرداخت‌ حقوق و مزایا به کارکنان مناطق عملیاتی با تصویب آیین‌نامه‌ای، به اجرا برسد. پیرو آن در تاریخ چهارم آذرماه سال ۹۴، آیین نامه نظام‌های اداری و استخدامی کارکنان صنعت نفت به تأیید رئیس‌جمهور رسیده و جهت اجرا به وزارت نفت ابلاغ شد.
ادامه اعتصاب کارگران کارخانه کمباین سازی تبریزدراعتراض به تبدیل وضعیت از قرارداد رسمی و دائمی به موقت ونداشتن امنیت شغلی ومعیشتی زیر سایه سکوت مصلحتی مسئولان
روز سه شنبه17 آبان، کارگران کارخانه کمباین سازی تبریز به اعتصابشان دراعتراض به فشارهای کارفرما(شرکت گسترش توسعه صنعت آذربایجان) برای تبدیل وضعیت از قرارداد رسمی و دائمی به موقت و نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی زیر سایه سکوت مصلحتی مسئولان،ادامه دادند.
کارگران معترض به خبرنگاررسانه ای گفتند:: مدیران بخش خصوصی توجهی به مخالفت ما کارگران دائمی کمباین‌سازی سهند تبریز برای قراردادی شدن ندارند. این بی‌توجهی‌ها در حالی ادامه دارد که تعدادی از مدیران در کارخانه حاضر شده و قصد داشتند از کارگران امضا بگیرند.
آنها افزودند:جدا از عقد قرارداد موقت با کارگران دائمی کارخانه کمباین‌سازی، کارفرمای بخش خصوصی کارخانه قصد دارد به بهانه نداشتن صرفه اقتصادی به طور کل تولید را متوقف کرده و با انتقال کارگران به این واحد مجاور به تولید بلبرینگ بپردازند.
کارگران کمباین‌سازی سهند تبریز که تعداد آن‌ها 18نفر است در خصوص مخالفت انتقالشان به واحد بلبرینگ‌سازی،گفتند: از آنجا که کارفرما قصد دارد با ما کارگران در شرکت جدید قرارداد ببندد، تعهد کارفرمای قبلی به کارفرمای جدید منتقل نمی‌شود و کارفرما قصد دارد خود را از زیر بار مسئولیت کارگران خارج کند.
آنها اضافه کردند:جدا از همه این موارد ممکن است کارفرما روزی از تولید بلبرینگ‌سازی صرف‌نظر کند و به دنبال تعطیل کردنِ کارگاه باشد که در اینصورت دست ما برای وصول حقوق قانونی‌مان به جایی بند نیست چراکه کارفرما با قرارداد‌های کوتاه مدت به راحتی می‌تواند ما را اخراج کند هرچند هم اکنون هم با قراردادهای دائمی تهدید به بیکاری می‌شویم.
آنها ادامه دادند: در حالی اصرار کارفرمای جدید برای تبدیل وضعیت استخدامی کارگران دائمی به قراردادی به نسبت قبل هر روز بیشتر می‌شود که بخش خصوصی کارخانه که از چندسال پیش مسئولیت این کارخانه را برعهده گرفت در تعهدات خود به مسئولان متعهد به توسعه کارخانه کمباین‌سازی شد اما بعد از مدتی علارغم اطلاع مسئولان شروع به توقف فعالیت تولیدی کارخانه کرد و برنامه‌ای نیز برای ادامه فعالیت ندارد.
درهمین رابطه:اعتصاب وتجمع کارگران کارخانه کمباین سازی تبریزدراعتراض به تبدیل وضعیت از قرارداد رسمی و دائمی به موقت ، اخراج 2 همکار حق طلب وگروگانگیری کارگران و خانواده هایشان با عدم پرداخت چندین ماه حقوق زیر سایه بی خیالی مسئولان
روز سه شنبه 10 آبان، کارگران کارخانه کمباین سازی تبریزبرای انعکاس هرچه بیشتراعتراضشان نسبت به اعمال فشار کارفرما برای تبدیل وضعیت از قرارداد رسمی و دائمی به موقت ، اخراج 2 همکار حق طلب وگروگانگیری کارگران و خانواده هایشان با عدم پرداخت چندین ماه حقوق زیر سایه بی خیالی مسئولان دست از کارکشیدند ودر محل کارشان تجمع کردند.
کارگران کارخانه کمباین‌سازی تبریزبه خبرنگاررسانه ای گفتند: طی چند ماه گذشته مدیریت شرکت کمباین‌سازی تلاش کرده است تا به هر طریق ممکن قرارداد کاری کارگران رسمی باقی مانده این شرکت را به وضعیت موقت تبدیل کند و این فشارها از روز گذشته بیشتر شده در نتیجه کارگران امروز سه شنبه (10آبان ماه) دست به اعتراض زده‌اند.
گفتنی است؛ شرکت کمباین‌سازی تبریز یکی از واحدهای صنعتی مطرح در کشور است که قبل از خصوصی سازی حدودا 500 کارگر داشت. تا پایان سال گذشته 55 کارگر در این واحد مشغول کار بودند که به مرور شغل خود را از دست دادند.
در حال حاضر این کارخانه حدودا 18کارگر رسمی در بخش تولید به همراه 5 تا 10 نیروی کار اداری دارد که گفته می شود از یک ماه پیش با تصمیم مدیریت شرکت برای تبدیل وضعیت قراردادهای خود تحت فشار قرار گرفته‌اند.
جدا از این 18 کارگر، حدودا 20 کارگر دیگر در یکی از سالن‌های اصلی شرکت کمباین‌سازی مشغول مونتاژ بلبرینگ هستند که مدیران این مجموعه در تلاش هستند به بهانه نداشتن صرفه اقتصادی بطور کل تولید کمباین را متوقف کرده و با انتقال کارگران به این واحد مجاور به تولید بلبرینگ بپردازند.
بنا به گفته کارگران این کارخانه، در چند ماه گذشته آن‌ها حاضر به قبول پیشنهاد تغییر قرار داد استخدام رسمی برای انتقال به واحد بلبرینگ‌سازی نشده‌اند و در نتیجه هم اکنون دریافتی مزدی آن‌ها به 4 تا 5 ماه به تاخیر افتاده و در عمل مزایای دیگر مزدی از جمله پاداش، اضافه کاری، تشویقی، حق ماموریت، حق نهار… به آن‌ها پرداخت نمی‌شود.
کارگران گفتند:در ادامه این اعمال فشارها از ابتدای سال جاری تولید در این کارخانه به حداقل ظرفیت انجام می‌شود بطوری که با تکمیل هر یک از کمباین‌ها بخشی کمی از معوقات کارگران پرداخت می‌شود.
آنها افزودند: کارفرما درحالی قصد قراردادی کردن ما کارگران رسمی را دارد که هر کدام از ما به مدت 15 تا 20سال سابقه کار به صورت رسمی با شرکت کمباین‌سازی داریم.
کارگران در توجیه مخالفت خود با عقد قرارداد موقت با کارفرما اظهار داشتند: کارگرانی که استخدام رسمی می‌شوند تا زمان بازنشستگی طبق قانون باید به کارشان ادامه بدهند، چون حکمشان رسمی است و کارگر رسمی دارای حقوق ثابت و مزایای کارکنان رسمی را دارد و در حمایت دولت هستند به‌راحتی کارفرما، رئیس بخش با رئیس یک اداره‌ای نمی‌تواند آن‌ها را از کار بیرون کند و یا قرار دادهای آن‌هارا تغییر دهد.
آنها ادمه دادند:اخیر کارفرما 2 نفر از همکاران با سابقه رسمی و قرار داد دائمی را از کار بیکار کرده وآن‌ها هم اکنون به اداره کار شکایت کرده‌اند.
تجمع اعتراضی مالباختگان شرکت بادران(متعلق به شهره موسوی نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال) مقابل برج میلاد همزمان با مراسم رونمایی از لباس تیم ملی فوتبال
روز سه شنبه 17 آبان همزمان با مراسم رونمایی از لباس تیم ملی فوتبال،در ادامه اعتراضات دامنه دارشان مقابل برج میلاد در تهران اجتماع کردند.

بنابه گزارش های رسانه ای شده،پیش از شروع مراسم جمعی از زیان دیدگان شرکت خصوصی شهره موسوی، نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال که به تازگی از بازداشت آزاد شده و در جلسات هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال شرکت می‌کند در مقابل مرکز همایش‌های برج میلاد تجمع کرده و اعتراض خود را به حضور این فرد در فدراسیون اعلام کردند.
جان باختن یک کارگر در حادثه ریزش یک ساختمان سه طبقه در حال بازسازی مشهد
روز سه شنبه 17 آبان،یک کارگر حین کار دریک ساختمان سه طبقه واقع در بلوار عبدالمطلب مشهد
براثر ریزش بخشی از ساختمان زیر تلی از آوار گرفتارشد ودر دم جان باخت.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید