رأی بی رأی رأی دادن یعنی آری به اعدام،زندان،شکنجه،حجاب اجباری،اختناق،حقوق بخورونمیر،فقر،بیکاری، جنگ،اختلاس،تبعیض و....- جمعی از دانشجویان دانشگاه تربیتمدرس: از شرکت در بازی حکومت خودکامه خودداری میکنیم و تغییر و آزادیخواهی را با تکیه بر مردم و همبستگی مردمی دنبال میکنیم- بیانیه مشترک اسماعیل عبدی و عزیز قاسم زاده پیرامون دور دوم انتخابات ریاست جمهوری
- مستحکمتر وگسترده ترباد همبستگی کارگران در راه دستیابی به مطالبات برحقشان:
تجمعات اعتراضی کارگران ارکان ثالث شرکت ملی حفاری ایران نسبت به اخراج همکار حق طلب مقابل شرکت در اهواز و دکلهای عملیاتی
- پانزدهمین روز کمپین سال 1403 کارگران پروژه ای(14 روزکار14 روزمرخصی)
- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ذوب آهن اصفهان نسبت به وضعیت نابسامان بیمه درمانی مقابل ساختمان استانداری
- ازسرگیری اعتراضات کارگران کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد نسبت به سطح پایین حقوق و وعده های توخالی و پروندهسازی امنیتی
- محرومیت از ادامه تحصیل به دلیل توییت انتقادی
- مطهره گونهای، دانشجوی تعلیقی و تبعیدی و خشایار سفیدی دانشجوی اخراجی، به یک سال حبس محکوم شدند
- جان باختن یک کارگر در مشهد براثرسقوط از ارتفاع
- جان باختن یکی از کارکنان فرودگاه کنارک براثر کشیده شدن به داخل موتور هواپیما
*******
*جمعی از دانشجویان دانشگاه تربیتمدرس:
از شرکت در بازی حکومت خودکامه خودداری میکنیم و تغییر و آزادیخواهی را با تکیه بر مردم و همبستگی مردمی دنبال میکنیم
رخداد زن زندگی آزادی گسستی اساسی در مسیر آزادیخواهی ایرانیان ایجاد کرد. در جنبش زن زندگی آزادی ما قدرت خود را بازیافتیم و دانستیم که تغییر فقط با تکیه بر قدرت مردم شدنی است. پیمودن بیراهههای امتحان پس داده و محکوم به شکست قدرت اجتماعی مردم را تحلیل میبرد و مانعی بر سر راه هرگونه تغییر اساسی و کمک به بقای این نظام تمامیتخواه است. ما جمعی از دانشجویان وفادار به زن زندگی آزادی همراه با مردم آزادیخواه میهن از شرکت در بازی حکومت خودکامه خودداری میکنیم و مشارکت در آن را دور از شأن و ارزش انسان میدانیم و تغییر و آزادیخواهی را با تکیه بر مردم و همبستگی مردمی دنبال میکنیم.
*بیانیه مشترک اسماعیل عبدی و عزیز قاسم زاده پیرامون دور دوم انتخابات ریاست جمهوری
روزچهارشنبه 13 تیر، اسماعیل عبدی و عزیز قاسم زاده بیانیه ای بشرح زیر پیرامون دور دوم انتخابات ریاست جمهوری منتشرکردند:
جامعه ایران در دورههای مختلف تاریخی و به طور خاص از زمانی که مراد از مفهوم «جامعه» به معنی مدرن آن مد نظر تجدد خواهان نو اندیش بوده و مشخصا از انقلاب مشروطه تا به امروز،به کرات دورههای رکود متعدد را تجربه کرده بسیاری از پیروزی ها و دستاوردها امری موقتی بوده و استبداد دیگر بار، دوره طولانی خود را از سر گرفته و امتداد یافته است. اما چنین نیست که رکود و استبداد را پایانی نباشد و زمستان و سرما را به ابدیت پیوندی همیشگی باشد.اما دلایل رکود امروز که با آن درگیریم،عوامل متعددی دارد که دو مورد اصلی آن چنین است:
یکم: برخوردهای سنگین امنیتی و قضایی با اقشار مختلف مردم از فرودستان و تهیدستان تا کارگران و معلمان از جوانان و زنان تا روشنفکران و هنرمندان و نویسندگان موجب شده که دیگر هیچ امیدی به «روزنه گشایی» وجود نداشته باشد باساختار کنونی تصور اصلاح به شیوه های معمول و مرسوم به امتناع ذاتی تبدیل شده و شاید تنها دفع افسد به فساد واقع بینانه ترین نتیجه چنین انتخابی باشد که اخلاقا و عرفا و شرعا نمی توان از چنین نتیجه ای دفاع کرد.حضور گشتهای ارشاد، برخورد بسیار قهرآمیز با زنان، و تداوم بازداشت و احضار فعالین منتقد تنها بخش کوچکی از شرایطی است که حضور دولت ها با عناوین اصلاحی و اعتدالی و اصولگرایی، تغییری در شرایط حاکم بر آن تا کنون نداشته است.
دوم :عدم توان سازماندهی در بین جریانهای اجتماعی شناسنامهدار است که ضروری است جنبش های اجتماعی موجود از جنبش زنان، جنبش کارگری، جنبش معلمان، جنبش روشنفکری و دیگر جریان ها دست به خودانتقادی بنیادی بزنند و راهی را برای پیوند عمیق خود با لایه های مختلف اجتماعی ایجاد نمایند.
«ناامیدی و استیصال » بدیهیترین نتیجهی رکود اجتماعی است.برخی از تصمیم ها ی ناصواب و اشتباهات از همین دو امر نشات می گیرد.ما به تک تک کسانی که تصور میکنند با حضور در انتخابات میتوانند «تغییری» رقم بزنند، به ویژه همکاران معلممان، احترام میگذاریم اما خطاب به همه معلمان شریف و آگاه میگوییم، دستاوردهای اجتماعی که از مشروطه تا امروز کسب شده، نتیجهی فعل و انفعالات درون جامعه بوده است، نه هدیهی دولت ها و حاکمیت های گوناگون.
بیایید به روزهای اوج جنبش معلمان نگاه کنیم. معلمان جنبشی بیبدیل خلق کردند. «معلم» را از نو برای مردم تعریف کردند، مدرسه و جامعه را به یکدیگر پیوند دادند.آیا این نتیجهی مبارک، محصول لطف دولت های موجود اعم از اصلاح طلب و اصولگرا بود یا نتیجهی همبستگی و سازماندهی معلمان؟
آن ظرفیت بزرگ، آن توان بزرگ در همبستگی باید در متن جامعه، در کلاسهای درس، در میان مردم کوچه و بازار، هزینه شود، نه در ستادهای انتخاباتی آقایان پزشکیان یا جلیلی.
تردیدی نیست که این دوره رکود نیز خواهد گذشت اما فراموش نکنیم بخش بزرگی از آسیب دیدگان دی ۹۶، آبان ۹۸ از بلوچستان تا تهران و کردستان و دیگر نقاط ایران، به حسن روحانی رای داده بودند که دولت اعتدالی و اصلاحی بود و در سال ۱۴۰۱ نیز این تجربه تلخ و سنگین در دولت موسوم به اصولگرایان هم تکرار شد.به گمان ما «انتخابات» زمین بازی فعالین صنفی و مدنی نیست. میبایست با «خود انتقادی» و در عین حال حفظ امید، برای فرداهای روشن خود را آماده کنیم.
منبع:کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*مستحکمتر وگسترده ترباد همبستگی کارگران در راه دستیابی به مطالبات برحقشان:
تجمعات اعتراضی کارگران ارکان ثالث شرکت ملی حفاری ایران نسبت به اخراج همکار حق طلب مقابل شرکت در اهواز و دکلهای عملیاتی
تصاویر:
تجمع اعتراضی با شکوه کارگران ارکان ثالث ملی حفاری
چهارشنبه ۱۳ تیر ماه ۱۴۰۳
با التیماتومی که قبلاً به مدیریت ملی حفاری و مدیران نفت داده بودیم، با وجود همه کارشکنی ها از سوی عده ای که به اسم نمایندگی ما، خواسته های کارفرما را پیاده میکنند، اعتراض خود را عملی کردیم و با تجمع در خیابان مقابل شرکت در اهواز و دکلهای عملیاتی در گرمای بالای ۵۰ درجه از همکار اخراجی مان، یاسر احمدی نژاد حمایت کردیم.
ما با تجمع خود اعلام کردیم، در شرایطی که هیچکدام از خواسته های ما عملی نمیشود یا پرداخت های حداقلی و تبعیض آمیز که همچنان حربه مدیریت نفت در به سکوت کشاندن ما مطرح است، زیر بار زورگویی و اخراج ها نمیرویم و در این تجمع با شعارما همگی یاسر احمدی نژاد هستیم ضمن حضور در خیابان اتفاقاً با انتشار وسیع عکس و فیلم در فضای مجازی اعتراضمان را علنی کردیم، بطوریکه مدیریت نفت دیگر قادر نباشند بر روی آن سرپوش بگذارند.
شکایت شرکت ملی حفاری از همکارمان یاسر احمدی نژاد که کلیپ او ناخواسته از رسانه ها پخش شد و منجر به اخراج او گردید نشان دهنده این است که مدیران نفتی نه تنها اراده ای در رسیدگی به مشکلات ما ندارند بلکه اساس برخوردشان با ما با همچنان تبعیض آمیز و از بالا به پایین و از جایگاه زور است و میخواهند با مخفی نگاه داشتن مشکلات و خواسته ها و اعتراضات ما همچنان به مفتخوری خود و پیمانکاران و چپاول نفت ادامه دهند و این همان موضوعی است که ما زیر بار آن نخواهیم رفت و آنرا افشا میکنیم.
ما همچنین با اعتراض خود اعلام کردیم تصویب عجولانه اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و پرداخت بن کارت و دستورالعمل پرداخت تسهیلات بانکی که همچنان سرتاسر تبعیض آمیز و نصفه و نیمه است، اقدامی برای پرهیز ما از برگزاری تجمعات اعتراضی است تا با این طرفند ما را به سکوت بکشانند و با سکوتمان پشت دیوارهای امنیتی همچنان به سرکوب یاسر احمدی نژاد و دیگر همکاران اخراجی معترض از شرایط موجود ادامه دهند.
اما اینها نه تنها موجب فریب ما نخواهد شد بلکه با قراری که با همکاران گذاشته ایم اعلام نمودیم در روزهای آینده پرشورتر و منسجم تر در تجمعات اعتراضی شرکت میکنیم و اقدامات مدیریت ملی حفاری و حراست در بسته نگهداشتن درب شرکت و طرح آمارگیری در دکلها قطعاً نمیتواند ما را به عقبگرد و دست کشیدن از اعتراضات از راه زور مجبور نماید.
ما کارگران ارکان ثالث ملی حفاری در اعلام حمایت از کارگر اخراجی یاسر احمدی نژاد خواستار بازگشت به کار فوری و بی قید شرط او و همه کارگرانی هستیم که همراه ما و صدای ما بوده اند.
ما در اعلام همبستگی با همکاران پروژه ای نفت در اعتراض به شرایط موجود اعلام میکنیم اعتراضات ما در روزهای آینده پرشورتر و گسترده تر از این خواهد بود و قطعاً با مشاهده این گونه زورگویی ها تکلیف ما با ساختار سرکوب کننده مان مشخص است، ما در دست به دست شدن قدرت بین بالایی ها و استثمار کنندگان خود شرکت نمیکنیم و انتخابات فرمایشی را که ۴۵ سال است برای ما کارگران و مردم تحت ستم، بجز تبعیض و بی حقوقی دستاوردی در آن نبوده از اساس قبول نداریم.
ما با اعلام قصد خود در گسترش اعتراضات و پیگیری بازگشت به کار همکارمان یاسر احمدی نژاد متحد تر از گذشته، همه کارگران ارکان ثالث و بخشهای دیگر نفت را به مشارکت در این اعتراضات فرامیخوانیم.
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت(ارکان ثالث)
*پانزدهمین روز کمپین سال 1403 کارگران پروژه ای(14 روزکار14 روزمرخصی)
روزچهارشنبه 13 تیر،پانزدهمین روز کمپین سال 1403 کارگران پروژه ای(14 روزکار14 روزمرخصی) بقرارزیر ادامه وگسترش پیدا کرد:
1- پتروشیمی رامپکوچابهارپیمانکاری تیمورپایمرد وسعیدی نژاد
2- شرکت اطمینان سازه از پروژه چشمه خوش دشت عباس به پیمانکاری داودی و
شرکت ثمین به پیمانکاری های رضا راکی ململی و پیمانکاری زمان پور اکیپ داربست بندها
3- شرکت نفت سپاهان نیروهای پیمانکاری نیروهای پیمانکاری رگبی او دی سی سی ،ی م آدی،فرزین مردادی و.....
4- پایپینگ کاران پتروشیمی پارس عسلویه شرکت پناه صنعت پیمانکاری فرشیدباقرپور
5- پالایشگاه اصفهان شرکت جهانپارس
6- شرکت«ان جی ال» دشت عباس
7- پایپینگ کاران شرکت جهانپارس سایت 1 بوشهر
8- کارگران پروژه ای ده شیر یزد
9- کارگران برق و ابزار دقیق شرکت اکسیر فاز 1 پترو پالایش کنگان
10- صنایع شیمیایی اصفهان
11- کارگران پروژه ای اندیمشک
12- جوشکار، فیتر، داربست بند، مونتاژ کار شرکت طرح بازرسی جفیر پیمانکاری کیانی
13- کارگران«ای جی سی» دشت عباس
14- فیترکاران پتروشیمی سلمان فارسی ماهشهر پیمانکاری مرادی
15- جوشکاران فاز 14 عسلویه
16- جوشکاران شرکت کوهساران بهبهان خط42 اینچ مارون2
17 - پالایشگاه تهران پیمانکاری رحمت شمس
18- کارگران شرکت فولاد کوشان
19- کارگران نیروگاه رودشور
20- درابست بندان پالایشگاه تهران پیمانکاری دادجو
21- داربست بندان پالایشگاه ادیش کنگان شرکت ستاره تاراز
22- کارگران پیمانکاری پیروزی نفت آفتاب
23- رژین صنعت بندرجاسک پیمانکاری گلزاری
24- جوشکاران پتروشیمی اسلام آباد غرب شرکت استیم
25- جوشکاران و مونتاژکاران شرکت صدرای بندر جاسک
26 - جوشکاران، فیتر، درابست بندان اکسیر صنعت سایت مهستان
27- جوشکار ، فیتر، داربست بندان پتروشیمی آلایم
28- جوشکاران برق شرکت ابتکار نصب زاگرس
29- پتروشیمی بوشهر سایت یک شرکت های کیان نصب، گیلان میکا و فراسکو
30- پتروشیمی صدف عسلویه شرکت جهانپارس
31- پتروشیمی دالاهوشرکت پیمانکاری ساویس
32- داربست بندان پتروشیمی سلمان فارسی ماهشهر
33- میدان گازی هما شرکت انهار پیمانکاری نجف پور
34- شرکت فولاد صنعت اطلس آغاجاری (نم زدایی)
35- کارگران بختیاری نیروگاه باقرشهر تهران
36-جوشکاران برق ابتکار نصب زاگرس
37- سپید دانه گستر فولاد توسعه سیرجان
38- فیترهای درخشان شیمی سایت 1 ماهشهر
39- داربست بندهای پتروشیمی نوری شرکت پتروکوهیار ایلام
40- جوشکاران شرکت استیم پتروشیمی کرمانشاه
41- کارگران پیمانکاری عزیزی پتروشیمی سلمان فارسی ماهشهر
42- نیروهای شرکت اکسیر فاز 14
43- شرکت شیمی گستر انشان پیمانکاری عیسی نوذرپور دشت عباس
44- شرکت نوید بندر امام
45- شرکت تکران قم پیمانکاری مهدوی
46- کارگران پیمانکاری محمد جواد رسن
47- شرکت کیان نصب پتروشیمی بوشهر سایت یک
48- دژگان صنعت بوشهر جزیره صدرا
49- برق و ابزار دقیق اکسیر صنعت پتروپالایش فاز 14
50- جوشکاران پتروشیمی دنا ساتراپ
51- اپراتور های جرثقیل و رانندگان اکسیر پتروپالایش سایت یک
52-مجتمع فولاد کویر آران بیدگل
53- شرکت سرمست مکانیک هفشجان
54- مخازن سبز
55- شرکتNGS گل گهر سیرجان
56- داربست بندان دژپاد فولاد کویر کاشان
56- جوشکار، فیتر، داربست بندان پتروشیمی پارس سپاهان شهرضا
57- پتروشیمی کاویان شرکت پارس قدرت
58- داربست بندهای اکسیر صنعت پتروپالایش سایت 3
59- شرکت کیان سازه
60 - پتروسازه تدبیر رویان شرکت های ستاره پارزا و مبین ترک
61- پالایشگاه 13
62- نگین تیان پارس پیمانکاری دهقان
63- ساینا صنعت چابهار
64- درزین صنعت راوین سبز آب اندیمشک
65- باقی جوشکاران، برق و ابزار دقیق نیروگاه رودشور
66- بخشی از کارگران پتروشیمی کیمیا
67- جوشکاران و فیترهای پتروشیمی ایران و ژاپن ماهشهر.
68- کارگران قالب بند، داربست، نصاب تجهیزات، جوشکار، برق و ابزار دقیق نیروگاه سیکل ترکیب چادرملو اردکان
69- بخشی از کارگران ماشین سازی ویژه
70- توسعه آهن و فولاد گل گهرسیرجان شرکت های فروزان فراندیش و رستاک پویا
71- جمعی از کارگران شرکت ODCC پالایشگاه نفت سپاهان
72- بخشی از کارگران پالایشگاه جنوبی أصفهان
73- پیروشیمی هرمز
74- طرح توسعه کنگان
75- اسکله رجایی پیمانکاری نوروزی
76- کارگران پروژه ای پتروشیمی دماوند
77- پتروپالایش شرکت کیان سازه پیمانکاری شهرام کیانپور
78- کارگران راکتور سازی اهواز
79- شیراز،شرکت تیام صنعت
80- نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه
81- شرکت آمن پتروشیمی نوری
82- بخشی از داربست بندان فاز 14 شرکت پایندان
83- شرکت پارسیان سازه ایرانیان از پتروشیمی کیان
84- جوشکاران، سنگ زن ها، داربست بندهای سایت مخازن
85- شرکت الفین سایت 1 بوشهر
86- شرکت عتیق تجارت برادران نوروزی
87- شرکت پترو تکسان صنایع شیمیایی LAB
88- بندرعباس،شرکت پیشروجوش ایرانیان جنوب
89- کارگران پروژه ای کارخانه سیمان لردگان
90- کارگران شرکت کیسون در بندرعباس
91- جمعی از کارگران پروژه ای پتروشیمی هنگام
92- بخشی از کارگران شرکت اساف مستقر در بین لامرد و مهر
93 - زنجان،پتروشیمی آورین در زنجان
94 - شرکت آتروپات قرارگاه خاتم در جفیر
95- کرمان ، کارگران پروژه ای معدن درالو
96 – عسلویه،کارگران شرکت آبادراهان سازنده مخازن
*تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ذوب آهن اصفهان نسبت به وضعیت نابسامان بیمه درمانی مقابل ساختمان استانداری
روزچهارشنبه 13 تیر، کارگران بازنشسته ذوب آهن أصفهان برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به وضعیت نابسامان بیمه درمانی مقابل ساختمان استانداری أصفهان تجمع کردند.
این کارگران بازنشسته با تاکید بر اینکه اخیرا خدمات بیمهای و درمان آنها با مشکلاتی روبرو شده است به خبرنگاررسانه ای گفتند: در حالی هزینههای درمان افزایش یافته و از خدمات درمان خود رضایت نداریم که براساس آیین نامه باید صفر تا صد خدمات درمانی در تمام بخشها (بجز زیبایی و هزینههای درمان خودکشی) رایگان و از طریق بیمه پایه ارائه شود.
یکی از کارگران بازنشسته تیز گفت: در حال حاضر شرایط بهگونهای پیش رفته که اخیرا بیمه تکمیلی طرف قرار داد با مشکلاتی رو برو شده و بازنشستگان فولاد مجبورند، هزینه مازاد برای درمان بپردازند و علیرغم این پرداخت، باز هم خدمات درمانی مناسبی دریافت نمیکنند.
وی افزود: بیمه تکمیلی، مساله بسیار مهمی برای بازنشستگان است. او تاکید کرد: نباید به هر دلیلی، یک بازنشستهی حداقلبگیر یا خانوادهی او از دریافت خدمات بیمه تکمیلی محروم شود. بازنشستگان و همسرانشان عموماً درگیر بیماریهای زمان کهولت هستند و نیاز به بستری دارند؛ بیمه تکمیلی نباشد، با مستمری ناچیز نمیتوانند هزینههای درمان را بپردازند.
این کارگر بازنشسته ذوب آهن در پایان گفت: مسئولان مربوطه باید با جدیت به این موضوع رسیدگی کنند تا بعد از این شاهد اخلال در روند دریافت خدمات بیمه تکمیلی بازنشستگان نباشیم؛ در واقع باید پاسخ بدهند، چرا که یک بازنشسته پیشاپیش در زمان اشتغال به کار، هزینههای درمان خودرا برای دوران بازنشستگی پرداخت کرده است.
*ازسرگیری اعتراضات کارگران کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد نسبت به سطح پایین حقوق و وعده های توخالی و پروندهسازی امنیتی
بدنبال از سرگیری اعتراضات کارگران کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد نسبت به سطح پایین حقوق و وعده های توخالی رئیس و موسس شرکت کربنات سدیم کاوه شهرستان فیروزآباد طی نامهای به استانداری فارس و فرمانداری شهرستان، کارگران حق طلب را به حمل سلاح متهم کرده است.
گزارش منتشره درشبکه های اجتماعی بتاریخ 13 تیر:
پروندهسازی امنیتی علیه کارگران معترض کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد
رئیس و موسس شرکت کربنات سدیم کاوه شهرستان فیروزآباد برای پیشگیری از ادامه اعتصابات، در نامهای به استانداری فارس و فرمانداری این شهرستان، کارگران معترض این شرکت را به "حمل سلاح" متهم کرده است.
ابراهیم عسگریان در این نامه از اصطلاح حکومتی "اغتشاش"، برای اشاره به اعتصاب برحق کارگران استفاده کرده و خواهان تحت پیگرد قرار دادن کارگران فعال این شرکت شده است.
همچنین، وی با توجیه "ناامن شدن محیط شرکت" اقدام به تعطیلی آن کرده و شروع مجدد خط تولید را به مجازات کارگران اعتصابی، مشروط کرده است.
کارگران شاغل در شرکت کربنات سدیم کاوه فیروزآباد، از یکشنبه بیستم خردادماه در اعتراض به وضعیت شغلی و معیشتی خود دست به اعتصاب دستهجمعی زدند. آنها پس از بینتیجه ماندن وعدههای مسئولان، از یازدهم تیرماه بار دیگر اعتصاب خود را از سر گرفتند.
این کارگران میگویند که با وجود اینکه کار آنها به دلیل تماس مداوم با مواد شیمیایی جزو مشاغل پرخطر محسوب میشود، اما در مقابل حقوق و مزایای آنها بسیار ناچیز است.
یاد آوری:دومین روزاعتصاب وتجمع کارگران کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد دراعتراض به سطح پایین حقوق
براساس فیلم و تصاویر منتشره درشبکه های اجتماعی،روز دوشنبه 21 خرداد برای دومین روز متوالی کارگران کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد به اعتصاب وتجمعشان دراین واحد تولیدی در استان فارس دراعتراض به سطح پایین حقوق ادامه دادند وخواهان افزایش حقوق شدند.
*محرومیت از ادامه تحصیل به دلیل توییت انتقادی
علی فراهانی، فعال دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی تهران، با یک ترم تعلیق جدید، به طور کل از ادامه تحصیل محروم شد.
این دانشجوی کارشناسی ارشد اندیشه سیاسی دانشگاه علامه که در جریان اعتراضات دانشجویی پاییز سال ۱۴۰۱ هم یک سال تحصیلی از تحصیل محروم شده بود، بعد از گذشت تنها یک ترم از بازگشت به دانشگاه، با تعلیق مجدد عملا از ادامه تحصیل بازماند.
حکم جدید یک ترم محرومیت از تحصیل علی فراهانی به دنبال انتشار یک توییت انتقادی از ابراهیم رئیسی هم زمان با انتشار خبر مرگ او صادر شد. او در این توییت جملهای از آیتالله منتظری را درباره اعضای "هیات مرگ" نوشته بود.
شورای انضباطی دانشگاه علامه طباطبایی این فعال دانشجویی را به اتهام "توهین به شعائر اسلامی یا ملی" به یک ترم تعلیق محکوم کرد که مجموعا سه ترم محرومیت از تحصیل، در کنار یک ترم ممنوع الورودی این فعال دانشجویی به دانشگاه، به معنای آن است که او با پایان سنوات مجاز تحصیلی "عملا" از ادامه تحصیل بازمانده است.
*مطهره گونهای، دانشجوی تعلیقی و تبعیدی و خشایار سفیدی دانشجوی اخراجی، به یک سال حبس محکوم شدند
بنابر حکم شعبه ۲۹ بیدادگاه انقلاب، به ریاست قاضی علی مظلوم، مطهره گونهای به اتهام "فعالیت تبلیغی علیه نظام به نفع رسانههای ضدانقلاب" به یک سال حبس تعزیری محکوم شد.
مصداق آن، اعتراض به حکم اعدام توماج صالحی و سایر نوشتههای وی بوده است.
او همچنین ضمن تشکر از وکلای خود آقایان نیلی و بهزاد راد، افزود:
«از اتهامات توهین به رهبری و اخلال در نظم عمومی تبرئه شدم.
آقای خشایار سفیدی نیز در پروندهای مشترک با بنده، به اتهام تبلیغ علیه نظام، به یک سال حبس تعزیری محکوم شدند.»
*جان باختن یک کارگر در مشهد براثرسقوط از ارتفاع
یک کارگر 42 ساله حین کار دز یک ساختمان واقع در جنوب شهر مشهد بر اثر سقوط از ارتفاع طبقه چهارم جان خودرا ازدست داد.
*جان باختن یکی از کارکنان فرودگاه کنارک براثر کشیده شدن به داخل موتور هواپیما
روز چهارشنبه13 تیر، یکی از مهندسین فنی فرودگاه شهرستان کنارک در استان سیستان و بلوچستان بنام ابوالفضل کمال امیرحین کار تعمیر موتور هواپیما به داخل موتور روشن کشیده شده و جان باخت.
اخباروگزارش های کارگری 14 تیرماه 1403
رأی بی رأی
رأی دادن یعنی آری به اعدام،زندان،شکنجه،حجاب اجباری،اختناق،حقوق بخورونمیر،فقر،بیکاری، جنگ،اختلاس،تبعیض و....
- مستحکمتر وگسترده ترباد همبستگی کارگران در راه دستیابی به مطالبات برحقشان:
ادامه اعتراضات کارگران ارکان ثالث شرکت ملی حفاری ایران نسبت به اخراج وبازداشت همکاران حق طلب برای دومین روز
- شانزدهمین روز کمپین سال 1403 کارگران پروژه ای(14 روزکار14 روزمرخصی)
رونمایی دومین قرارداد 14 - 14 با کارگران جوشکار برق شرکت فرید مهر جنوب
- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:تجمع همکاران بازنشسته در اهواز
- کانون نویسندگان ایران: بزرگداشت زندهیاد پرویز بابایی
- ادامه اعتراضات مالباختگان شرکت رضایت خودرو طراوت نوین با برپایی تجمع در قزوین
- اتهام بغی و صدور احکام اعدام برای زندانیان سیاسی؛ صدور حکم اعدام برای #شریفه_محمدی
- کانون نویسندگان ایران:محکومیت یک فعال مدنی به اعدام
- شریفه محمدی، فعال کارگری و مدنی، توسط شعبه اول دادگاه انقلاب رشت محاکمه و در این بیدادگاه بدون طی مراحل شفاف و قانونی به اعدام محکوم شده است.
*******
*مستحکمتر وگسترده ترباد همبستگی کارگران در راه دستیابی به مطالبات برحقشان:
ادامه اعتراضات کارگران ارکان ثالث شرکت ملی حفاری ایران نسبت به اخراج وبازداشت همکاران حق طلب برای دومین روز
روزپنج شنبه 14 تیر برای دومین روزمتوالی، اعتراضات کارگران ارکان ثالث شرکت ملی حفاری ایران نسبت به اخراج وبازداشت همکاران حق طلب(اخراج یاسر احمدی نژاد کارگر شرکت ملی حفاری ایران وإخراج وبازداشت محمد رحیمی و بهرامی کارگران شرکت توسعه فولاد گل گهر سیرجان ادامه پیدا کرد.
کمپین ۱۴-۱۴ با اعتصاب کامل هزاران کارگر در قالب بیش از ۱۲۱ شرکت پیمانکاری همزمان با اعتراضات کارگران ارکان ثالث ملی حفاری در جریان است.
در همبستگی با اعتصابات کارگری، ما کارگران ارکان ثالث بخشهای مختلف نفت و گاز از اعتصابات ۱۵ روزه همکاران خود حمایت میکنیم و همانطور که در روز گذشته اعلام کردیم با آغاز اعتراضات خود در اهواز مقابل شرکت ملی حفاری، مجدداً به این اعتراضات وارد شدیم و امروز در دومین روز از آن اعلام نمودیم تا تحقق کامل خواسته های خود این اعتراضات ادامه خواهد داشت.
اما قبل از آن، اولین اعتراض ما همانگونه که در دور اول انتخابات فرمایشی شرکت نکردیم، تحریم انتخاباتی است که قبلاً اعلام کردیم، تماماً فرمایشی و تنها دست به دست شدن قدرت میان استثمارگران و سرکوب کنندگان ماست.
ما صندوق های انتخاباتی محیط های کاری خودمان را خالی از رأی به مراکز شمارش آرا میفرستیم تا بدین ترتیب پیام خود را بعنوان کارگران معترض نفت به وضع موجود اعلام نماییم.
ما تا بازگشت به کار بدون قید و شرط یاسر احمدی نژاد، کارگر ملی حفاری و همچنین آزادی و بازگشت به کار محمد رحیمی و بهرامی از شرکت توسعه فولاد گل گهر سیرجان، حاضر به گفتگو و نشست با هیچ مدیر و مسؤلی نیستیم و قطعاً با اشکال مختلف به اعتراض خود ادامه خواهیم داد.
ما در اعتراض به شرایط مزدی در سخت ترین شرایط کاری که بر کارگران نفت تحمیل میشود اعتراض داریم و با پرداختهای قطره چکانی مصوب و سراسر تبعیض، در بخشنامه اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و پرداخت بن کارت و نفت کارت به عقب بر نخواهیم گشت.
مطالبات ما کارگران نفت یکی است و مهمترین و فوری ترین آن حذف کامل شرکتهای مافیایی پیمانکاری است که عامل اصلی چپاول در نفت است و اساس تمامی مطالبات محقق نشده ما محسوب میشود.
#نه_به_بردگی_مزدی
#اعتراض_اتحاد_اعتصاب
#معیشت_منزلت_حق_مسلم_ماست
#کارگران_ارکان_ثالث_نفت
#کارگران_پروژه_ای
#کمپین_۱۴_۱۴
#رأی_بی_رأی
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت(ارکان ثالث)
یادآوری:مستحکمتر وگسترده ترباد همبستگی کارگران در راه دستیابی به مطالبات برحقشان:
تجمعات اعتراضی کارگران ارکان ثالث شرکت ملی حفاری ایران نسبت به اخراج همکار حق طلب مقابل شرکت در اهواز و دکلهای عملیاتی
تصاویر:
تجمع اعتراضی با شکوه کارگران ارکان ثالث ملی حفاری
چهارشنبه ۱۳ تیر ماه ۱۴۰۳
با التیماتومی که قبلاً به مدیریت ملی حفاری و مدیران نفت داده بودیم، با وجود همه کارشکنی ها از سوی عده ای که به اسم نمایندگی ما، خواسته های کارفرما را پیاده میکنند، اعتراض خود را عملی کردیم و با تجمع در خیابان مقابل شرکت در اهواز و دکلهای عملیاتی در گرمای بالای ۵۰ درجه از همکار اخراجی مان، یاسر احمدی نژاد حمایت کردیم.
ما با تجمع خود اعلام کردیم، در شرایطی که هیچکدام از خواسته های ما عملی نمیشود یا پرداخت های حداقلی و تبعیض آمیز که همچنان حربه مدیریت نفت در به سکوت کشاندن ما مطرح است، زیر بار زورگویی و اخراج ها نمیرویم و در این تجمع با شعارما همگی یاسر احمدی نژاد هستیم ضمن حضور در خیابان اتفاقاً با انتشار وسیع عکس و فیلم در فضای مجازی اعتراضمان را علنی کردیم، بطوریکه مدیریت نفت دیگر قادر نباشند بر روی آن سرپوش بگذارند.
شکایت شرکت ملی حفاری از همکارمان یاسر احمدی نژاد که کلیپ او ناخواسته از رسانه ها پخش شد و منجر به اخراج او گردید نشان دهنده این است که مدیران نفتی نه تنها اراده ای در رسیدگی به مشکلات ما ندارند بلکه اساس برخوردشان با ما با همچنان تبعیض آمیز و از بالا به پایین و از جایگاه زور است و میخواهند با مخفی نگاه داشتن مشکلات و خواسته ها و اعتراضات ما همچنان به مفتخوری خود و پیمانکاران و چپاول نفت ادامه دهند و این همان موضوعی است که ما زیر بار آن نخواهیم رفت و آنرا افشا میکنیم.
ما همچنین با اعتراض خود اعلام کردیم تصویب عجولانه اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و پرداخت بن کارت و دستورالعمل پرداخت تسهیلات بانکی که همچنان سرتاسر تبعیض آمیز و نصفه و نیمه است، اقدامی برای پرهیز ما از برگزاری تجمعات اعتراضی است تا با این طرفند ما را به سکوت بکشانند و با سکوتمان پشت دیوارهای امنیتی همچنان به سرکوب یاسر احمدی نژاد و دیگر همکاران اخراجی معترض از شرایط موجود ادامه دهند.
اما اینها نه تنها موجب فریب ما نخواهد شد بلکه با قراری که با همکاران گذاشته ایم اعلام نمودیم در روزهای آینده پرشورتر و منسجم تر در تجمعات اعتراضی شرکت میکنیم و اقدامات مدیریت ملی حفاری و حراست در بسته نگهداشتن درب شرکت و طرح آمارگیری در دکلها قطعاً نمیتواند ما را به عقبگرد و دست کشیدن از اعتراضات از راه زور مجبور نماید.
ما کارگران ارکان ثالث ملی حفاری در اعلام حمایت از کارگر اخراجی یاسر احمدی نژاد خواستار بازگشت به کار فوری و بی قید شرط او و همه کارگرانی هستیم که همراه ما و صدای ما بوده اند.
ما در اعلام همبستگی با همکاران پروژه ای نفت در اعتراض به شرایط موجود اعلام میکنیم اعتراضات ما در روزهای آینده پرشورتر و گسترده تر از این خواهد بود و قطعاً با مشاهده این گونه زورگویی ها تکلیف ما با ساختار سرکوب کننده مان مشخص است، ما در دست به دست شدن قدرت بین بالایی ها و استثمار کنندگان خود شرکت نمیکنیم و انتخابات فرمایشی را که ۴۵ سال است برای ما کارگران و مردم تحت ستم، بجز تبعیض و بی حقوقی دستاوردی در آن نبوده از اساس قبول نداریم.
ما با اعلام قصد خود در گسترش اعتراضات و پیگیری بازگشت به کار همکارمان یاسر احمدی نژاد متحد تر از گذشته، همه کارگران ارکان ثالث و بخشهای دیگر نفت را به مشارکت در این اعتراضات فرامیخوانیم.
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت(ارکان ثالث)
*شانزدهمین روز کمپین سال 1403 کارگران پروژه ای(14 روزکار14 روزمرخصی)
رونمایی دومین قرارداد 14 - 14 با کارگران جوشکار برق شرکت فرید مهر جنوب
براساس گزارش منتشره درشبکه های اجتماعی بتاریخ 14 تیر،بعد از شرکت دز پارت چغاخور درپتروشیمی جم عسلویه (7 تیر) ، شرکت فرید مهر جنوب به نمایندگی تورج راکی با کارگران جوشکار برق قرارداد 14 – 14 با حقوق 70 میلیون تومانی بست.
روزپنج شنبه 14 تیر،شانزدهمین روز کمپین سال 1403 کارگران پروژه ای(14 روزکار14 روزمرخصی) بقرارزیر ادامه وگسترش پیدا کرد:
1- پتروشیمی رامپکوچابهارپیمانکاری تیمورپایمرد وسعیدی نژاد
2- شرکت اطمینان سازه از پروژه چشمه خوش دشت عباس به پیمانکاری داودی و
شرکت ثمین به پیمانکاری های رضا راکی ململی و پیمانکاری زمان پور اکیپ داربست بندها
3- شرکت نفت سپاهان نیروهای پیمانکاری نیروهای پیمانکاری رگبی او دی سی سی ،ی م آدی،فرزین مردادی و.....
4- پایپینگ کاران پتروشیمی پارس عسلویه شرکت پناه صنعت پیمانکاری فرشیدباقرپور
5- پالایشگاه اصفهان شرکت جهانپارس
6- شرکت«ان جی ال» دشت عباس
7- پایپینگ کاران شرکت جهانپارس سایت 1 بوشهر
8- کارگران پروژه ای ده شیر یزد
9- کارگران برق و ابزار دقیق شرکت اکسیر فاز 1 پترو پالایش کنگان
10- صنایع شیمیایی اصفهان
11- کارگران پروژه ای اندیمشک
12- جوشکار، فیتر، داربست بند، مونتاژ کار شرکت طرح بازرسی جفیر پیمانکاری کیانی
13- کارگران«ای جی سی» دشت عباس
14- فیترکاران پتروشیمی سلمان فارسی ماهشهر پیمانکاری مرادی
15- جوشکاران فاز 14 عسلویه
16- جوشکاران شرکت کوهساران بهبهان خط42 اینچ مارون2
17 - پالایشگاه تهران پیمانکاری رحمت شمس
18- کارگران شرکت فولاد کوشان
19- کارگران نیروگاه رودشور
20- درابست بندان پالایشگاه تهران پیمانکاری دادجو
21- داربست بندان پالایشگاه ادیش کنگان شرکت ستاره تاراز
22- کارگران پیمانکاری پیروزی نفت آفتاب
23- رژین صنعت بندرجاسک پیمانکاری گلزاری
24- جوشکاران پتروشیمی اسلام آباد غرب شرکت استیم
25- جوشکاران و مونتاژکاران شرکت صدرای بندر جاسک
26 - جوشکاران، فیتر، درابست بندان اکسیر صنعت سایت مهستان
27- جوشکار ، فیتر، داربست بندان پتروشیمی آلایم
28- جوشکاران برق شرکت ابتکار نصب زاگرس
29- پتروشیمی بوشهر سایت یک شرکت های کیان نصب، گیلان میکا و فراسکو
30- پتروشیمی صدف عسلویه شرکت جهانپارس
31- پتروشیمی دالاهوشرکت پیمانکاری ساویس
32- داربست بندان پتروشیمی سلمان فارسی ماهشهر
33- میدان گازی هما شرکت انهار پیمانکاری نجف پور
34- شرکت فولاد صنعت اطلس آغاجاری (نم زدایی)
35- کارگران بختیاری نیروگاه باقرشهر تهران
36-جوشکاران برق ابتکار نصب زاگرس
37- سپید دانه گستر فولاد توسعه سیرجان
38- فیترهای درخشان شیمی سایت 1 ماهشهر
39- داربست بندهای پتروشیمی نوری شرکت پتروکوهیار ایلام
40- جوشکاران شرکت استیم پتروشیمی کرمانشاه
41- کارگران پیمانکاری عزیزی پتروشیمی سلمان فارسی ماهشهر
42- نیروهای شرکت اکسیر فاز 14
43- شرکت شیمی گستر انشان پیمانکاری عیسی نوذرپور دشت عباس
44- شرکت نوید بندر امام
45- شرکت تکران قم پیمانکاری مهدوی
46- کارگران پیمانکاری محمد جواد رسن
47- شرکت کیان نصب پتروشیمی بوشهر سایت یک
48- دژگان صنعت بوشهر جزیره صدرا
49- برق و ابزار دقیق اکسیر صنعت پتروپالایش فاز 14
50- جوشکاران پتروشیمی دنا ساتراپ
51- اپراتور های جرثقیل و رانندگان اکسیر پتروپالایش سایت یک
52-مجتمع فولاد کویر آران بیدگل
53- شرکت سرمست مکانیک هفشجان
54- مخازن سبز
55- شرکتNGS گل گهر سیرجان
56- داربست بندان دژپاد فولاد کویر کاشان
56- جوشکار، فیتر، داربست بندان پتروشیمی پارس سپاهان شهرضا
57- پتروشیمی کاویان شرکت پارس قدرت
58- داربست بندهای اکسیر صنعت پتروپالایش سایت 3
59- شرکت کیان سازه
60 - پتروسازه تدبیر رویان شرکت های ستاره پارزا و مبین ترک
61- پالایشگاه 13
62- نگین تیان پارس پیمانکاری دهقان
63- ساینا صنعت چابهار
64- درزین صنعت راوین سبز آب اندیمشک
65- باقی جوشکاران، برق و ابزار دقیق نیروگاه رودشور
66- بخشی از کارگران پتروشیمی کیمیا
67- جوشکاران و فیترهای پتروشیمی ایران و ژاپن ماهشهر.
68- کارگران قالب بند، داربست، نصاب تجهیزات، جوشکار، برق و ابزار دقیق نیروگاه سیکل ترکیب چادرملو اردکان
69- بخشی از کارگران ماشین سازی ویژه
70- توسعه آهن و فولاد گل گهرسیرجان شرکت های فروزان فراندیش و رستاک پویا
71- جمعی از کارگران شرکت ODCC پالایشگاه نفت سپاهان
72- بخشی از کارگران پالایشگاه جنوبی أصفهان
73- پیروشیمی هرمز
74- طرح توسعه کنگان
75- اسکله رجایی پیمانکاری نوروزی
76- کارگران پروژه ای پتروشیمی دماوند
77- پتروپالایش شرکت کیان سازه پیمانکاری شهرام کیانپور
78- کارگران راکتور سازی اهواز
79- شیراز،شرکت تیام صنعت
80- نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه
81- شرکت آمن پتروشیمی نوری
82- بخشی از داربست بندان فاز 14 شرکت پایندان
83- شرکت پارسیان سازه ایرانیان از پتروشیمی کیان
84- جوشکاران، سنگ زن ها، داربست بندهای سایت مخازن
85- شرکت الفین سایت 1 بوشهر
86- شرکت عتیق تجارت برادران نوروزی
87- شرکت پترو تکسان صنایع شیمیایی LAB
88- بندرعباس،شرکت پیشروجوش ایرانیان جنوب
89- کارگران پروژه ای کارخانه سیمان لردگان
90- کارگران شرکت کیسون در بندرعباس
91- جمعی از کارگران پروژه ای پتروشیمی هنگام
92- بخشی از کارگران شرکت اساف مستقر در بین لامرد و مهر
93 - زنجان،پتروشیمی آورین در زنجان
94 - شرکت آتروپات قرارگاه خاتم در جفیر
95- کرمان ، کارگران پروژه ای معدن درالو
96 – عسلویه،کارگران شرکت آبادراهان سازنده مخازن
97 - جمعی از کارگران پتروشیمی آپادانا پیمانکاری فرشید طهماسبی از فراسکو
*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:تجمع همکاران بازنشسته در اهواز
طبق گزارش دریافتی روز سیزدهم تیر ماه همکاران بازنشسته ما در اهواز در اعتراض به وضع بد معیشتی و پاسخ نگرفتن مطالبات خود مقابل درب صندوق بازنشستگی. نفت اهواز امانیه. تجمع کردند. در این رابطه این همکاران قبلا نیز تجمعاتی داشته اند.
*کانون نویسندگان ایران: بزرگداشت زندهیاد پرویز بابایی
روز گذشته، ۱۳ تیر، کمیسیون فرهنگی کانون نویسندگان ایران مراسم بزرگداشتی برای پرویز بابایی برگزار کرد.بابایی مترجم، نویسنده و عضو دیرین کانون نویسندگان ایران بود.
در این نشست که با حضور شماری از اعضای کانون، خانواده بابایی و تنی چند مهمان برگزار شد در آغاز مجری بر نامه مونا محمدزاده به حاضران در این مراسم خوش آمد گفت و در ادامه چند تن از اعضای کانون به سخنرانی و شعرخوانی پرداختند. از قسمتهای دیگر برنامه سخنرانی دختر پرویز بابایی و اجرای موسیقی بود.
ابتدا رضا خندان (مهابادی) عضو هیئت دبیران بیانیهی کانون را خواند. این بیانیه پیشتر به مناسبت درگذشت پرویز بابایی منتشر شده بود.
سپس حسینعلی نوذری نویسنده و مترجم در سخنانی به ابعاد مختلف آثار ، ترجمهها و اندیشههای زنده یاد بابایی پرداخت.
در ادامه، رضا عابد شاعر و منتقد ادبی در جایگاه سخنران قرار گرفت و در سخنانی به زندگی نامه زندهیاد بابایی ، کار در چاپخانه ها، دستگیری ها و مواضع او در دفاع از حقوق کارگران و زحمتکشان پرداخت و به تاریخچه حضور موثر او در کانون نویسندگان ایران در هر سه دوره فعالیت آن اشاره کرد.
در این بخش از برنامه سیامک میرزاده شاعر و عضو هیئت دبیران به اجرای دو قطعه موسیقی برای حضار پرداخت.
در ادامه برنامه چند تن از شاعران به جایگاه فراخوانده شدند و با قرائت اشعاری یاد این عضو درگذشته کانون را گرامی داشتند. در این بخش، سید علی صالحی، محمد زندی، نرگس الیکایی ، مه آ محقق و احمد زاهدی لنگرودی سرودههای خود را خواندند.
پس از شعرخوانی مهر زاد بابایی دختر زنده یاد بابایی در جایگاه سخنران قرار گرفت و با خواندن متنی به نمایندگی از خانواده، در باره منش و شخصیت او در زندگی شخصی و خانوادگی مطالبی بیان کرد.
بخش بعدی برنامه به بیان خاطرات اختصاص داشت که در این بخش به ترتیب ناصر زرافشان ، حسن اصغری و حسین اکبری در رابطه با آشنایی خود با پرویز بابایی و مبارزات او به ایراد سخن پرداختند.
در بخش پایانی سیامک میر زاده به اجرای قطعهای موسیقی پرداخت.
گفتنی است روز ۱۴ اردیبهشت مراسم بزرگداشت پرویز بابایی که به همت دوستان و خانوادهی او تدارک دیده شده بود حین اجرا از سوی نیروهای امنیتی و انتظامی متوقف شد.
پرویز بابایی (۱۳۱۱ - ۱۴۰۳) مترجم، نویسنده و عضو دیرین کانون نویسندگان ایران عصر روز هجدهم فروردین سال جاری پس از عمری کوشش اجتماعی، ادبی و اندیشهورزی درگذشت. کانون نویسندگان ایران درگذشت این عضو قدیمی خود را با انتشار بیانیهای به خانواده و جامعهی مستقل فرهنگی تسلیت گفت.
*ادامه اعتراضات مالباختگان شرکت رضایت خودرو طراوت نوین با برپایی تجمع در قزوین
فیلم های منتشره در شبکه های اجتماعی از ادامه اعتراضات مالباختگان شرکت رضایت خودرو طراوت نوین با برپایی تجمع بتاریخ 14 تیر در یکی از میادین شهرستان قزوین خبر می دهند.
*اتهام بغی و صدور احکام اعدام برای زندانیان سیاسی؛ صدور حکم اعدام برای #شریفه_محمدی
پس از ماهها حبس ناعادلانه و اعمال انواع شکنجه، پروندهسازی در غیاب دادرسی عادلانه، روز پنجشنبه دادگاه انقلاب رشت #شریفه_محمدی، فعال کارگری، را به اعدام محکوم نمود این حکم غیرانسانی برای منکوب کردن فعالان صنفی، مدنی و سیاسی است.
اتهام بغی و محاربه و مفسد فی الارض، اتهاماتی واهی است که دستگاه قضایی برای ایجاد رعب و وحشت از آن استفاده میکند به طوری که در طی ماههای گذشته دست کم ۱۵ زندانی سیاسی به نامهای #نسیم_غلامیسیمیاری، #حمیدرضا_سهلآبادی، #احسان_روازژیان، #امین_سخنور، #علی_هراتیمختاری، #حسین_محمدحسینی، #حسین_اردستانی، #امیر_شاهولایتی، #وحید_بنیعامریان، #پویا_قبادی، #محمد_تقوی، #مجتبی_تقوی، #بابک_علیپور، #ابوالحسن_منتظر، #اصغر_دانشفر با کیفر خواست اتهام بغی روبرو شده و مانند #شریفه_محمدی در خطر حکم اعدام هستند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، انتساب اتهام بغی و صدور حکم اعدام برای فعالان به خصوص شریفه محمدی را محکوم میکند. حکم اعدام یک حکم غیرانسانی و بیبازگشت است و باید روند صدور این احکام متوقف گردد. ما خواهان همبستگی جمعی برای توقف احکام اعدام هستیم.
#free_sharifeh_mohammadi
#آزادی_شریفه
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*کانون نویسندگان ایران:محکومیت یک فعال مدنی به اعدام
به گزارش خبرگزاریها روز پنجشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۳ شعبهی اول دادگاه انقلاب رشت «شریفه محمدی» فعال کارگری و مدنی محبوس در زندان لاکان را با اتهام «بغی» محاکمه و به اعدام محکوم کرده است.
شریفه محمدی به دلیل عضویت ده سال پیش خود در «کمیتهی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری» متهم و محکوم شده است. چنانکه در خبرها آمده است دادگاه برای صدور حکم اعدام به مادهی ۲۸۷ قانون مجازات اسلامی استناد کرده است. بر اساس این ماده: «گروهی که در برابر اساس نظام جمهوری اسلامی ایران، قیام مسلحانه کند باغی محسوب میشود و در صورت استفاده از سلاح، اعضای آن به مجازات اعدام محکوم میگردند.»
شریفه محمدی ۱۴ آذر سال ۱۴۰۲ بازداشت شد و چند ماه را در سلول انفرادی گذراند.
گزارشها حاکی از شکنجه و فشارهای جسمی و روحی شدید او برای اخذ اعترافات اجباری است. همچنین این فعال کارگری و مدنی از حق ملاقات با خانواده و تماس تلفنی نیز محروم بوده است.
حکم اعدام محمدی در حالی صادر شده که در هفتههای اخیر برخوردهای امنیتی و قضایی با فعالان کارگری، معلمان و بازنشستگان شدت یافته است.
*شریفه محمدی، فعال کارگری و مدنی، توسط شعبه اول دادگاه انقلاب رشت محاکمه و در این بیدادگاه بدون طی مراحل شفاف و قانونی به اعدام محکوم شده است.
این حکم امروز ۱۴ تیر ۴۰۳ بر اساس اتهام واهی و بی پایه و اساس «بغی» و به بهانه عضویت خانم شریفه محمدی در یک دهه قبل در «کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری»، که یک تشکل کارگری مستقل و علنی بوده است، صادر شده است. این حکم ظالمانه از کوچکترین وجاهت انسانی و قانونی برخوردار نیست و باید فوری لغوگردد.
سندیکای کارگران شرکت واحد بارها مخالفت خود را با صدور احکام قرون وسطایی اعدام اعلامکرده است. سناریو سازی علیه فعالین کارگری و مدنی توسط عوامل امنیتی و وابستگی کامل قضات و قوه قضائیه به نهادهای امنیتی از هرگونه حد و مرز و اصول و مبانی انسانی مدتهاست که گذشته است و حاکمیت باید در قبال این احکام ددمنشانه اعدام پاسخگو باشد.
سندیکا از کلیه کارگران و تشکلات مستقل کارگری و مدنی و مدافعین حقوق انسانی در ایران و جهان میخواهد که قویا صدور حکم ظالمانه اعدام علیه فعال کارگری و مدنی، شریفه محمدی، را محکوم کرده و خواهان لغو فوری این حکم و آزادی بدون قید و شرط ایشان و سایر فعالینکارگری و مدنی باشند.
#نه_به_اعدام
#نه_به_سناریوسازی
به امید برقراری کامل عدالت در ایران و جهان
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۱۴ تیر ۱۴۰۳